#2001 2008-03-20 17:05
- Pilli
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halihó fórumlakók!
Ma szakadt a hó a belvárosban! Nem hittem el. MÁrcius 20-án ne essen a hó, hanem legyen végre igazi tavaszi meleg. már nagyon jó lenne. Most hogy végre belül lecsitultak a gondok, három napja úgy zsibbad a karom, hogy hihetetlen. Ilyenkor mindig úgy megijedek, hogy lehet sokat dohányzom, tataratara. REmélem ez nem valami rossznak a kezdete :(
Ánya nagyon jó utat Neked! Hova utazol?
Linus: minél elõbb lépj le, úgy a jó:D
Lisa: nekem elõzõ héten volt ilyen hangulatingadozásom, azt hittem már klimaxolok, de nem :)
Luci: örülök, hogy végre olvashattam rólad. Kergesd el azt a fránya köhögést!
Roor, mano: Veletek mizu?
Fiúk Veletek?????
Nincs jelen
#2002 2008-03-20 17:14
- mano1973
- Tag
Indulok Patrik babázni:))
Este beszámolok:))
Ánya!
jó utat és tünetmentes ünnepeket neked.
Este jövök nem szabadultok tõlem.:))
aolosz!
szakácskönyv isteni háls köszönet érte és sok sok cupppppppp neked:))
Nincs jelen
#2003 2008-03-20 18:15
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Balu!
Köszi a felvilágosítást!
Egyébként a fiamnak már 3-al a lányomnak 4-el kezdõdik a személyi száma!Ez nem vicc!!!!!!!
Én minden nap vagyok és olvasok csak írni nincsen kedvem!
A köhögés meg nem jó , van amikor annya ingerel , hogy futi a rötyire és rókát fogok.
Ánya!
Jó utat és érezd jól magad!Remélem , hogy felkészültél arra, hogy nem kevés hozzászólást kell mnajd elolvasnod!
Linus!
Ha teheted lépj is le!
Látom nagyon belejöttél a kenyérsütésbe,örülök neki!
Én holnap szeretnék kalácsot sütni nem tom milyen lesz!
Pilli!
Akkor mentél szánkózni?Húsvétra hazautazol?
Örülök, hogy hiányoztam,nagyon jól esik!
Manó!
Patrik beszámolót kérünk!Holnap meló után nem ugrasz fel egy percre?Hoztam neked papírt oda adnám!
Roor!
Mi van veled?
Drága kisfiam!
Már nagyon régen beszéltünk!
Hogy vagy?Miket csinálsz mostanában?
Puszil:anyád
Holnap tavaszi nagytakarítást szeretnék csinálni.Ablakmosás,függönymosás stb....Kisfiam besegíthetnél.Remélem a te szobádban legalább rend van!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A lényeget teljesen elfelejtettem!!
Porshe!
Mi van veletek????????????Nóri????????????????
Lécci-lécci jelentkezz!!!!
Nincs jelen
#2004 2008-03-20 18:50
- Vicaa
- Tag
Sziasztiok!
Elõször is villámjelentés magamról: jövõ héten csütörtökön kapom a remit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miskolcon, a három napot mindenképp ott kell tölteni, mert látták, hogy a kontraszt anyagra is allergiás voltam, így nem vállalhatnak kockázatot. Apa jól megvolt Anna babával, a jövõ hét így húzós, de megbeszéltük, hogy féllábon is kibírjuk! :D:D:D
Nagyon boldog és reményekkel teli vagyok!!! :D:D:D:D Bõvebben is írok majd a Remi topikba holnap, mert itthon leszek!
Ánya érezd nagyon jól magad!!!!!! :)
Mindenkit összevéve puszilok, holnap majd még jelentkezek!!!!
Nincs jelen
#2005 2008-03-20 18:56
- porshe
- Tag
Luci!
Eddig minden jól ment,evett, hízott,lassan de folyamatosan. Na ma reggelre afta lett a szájában,ami fáj neki,de szerencsére megette az ebédet,tök örültem. Délután aludt ,jókedvûen felkelt aztán fél óra múlva elvágták az egészet.Azóta hány,elõször az ebédet (csirkepöri tésztával) és azóta szinte csak nyálat kevés piros vérrel,de már a vizet is. Most azon vacilálok,meddig várjak ezzel,mikor hívjam a dokinénit.reggel már megbeszéltük hogy holnap bemegyünk hozzá,pedig csak elsején kellett volna. :( Az imuran tájékoztatóján van a hányás mint mellékhatás,de nem tudom mitõl van. Totál ki vagyok,félek kórház lesz a vége,de ott is mit csinálnak vele? Azóta bújik, elfekszik a vállamon,ez nem jellemzõ rá. Remélem holnap sokkal jobb dolgokat írok majd,az tuti a súlyunknak lõttek. :(
Nincs jelen
#2006 2008-03-20 19:04
- Lucifer
- Tag
Porshe!
Ennek a hírnek nagyon nem örülök!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Az igazat megvallva amikor olvastam folyt a könnyem!
Nem tudod felhívni a dokinénit,hogy mi van?????Próbálj meg adni neki kekszet vagy pirítós kenyeret!
írj holnap hogy mi volt a dokinál!!!
Nem jut eszembe a neve , de a gyógyszertárban lehet kapni ecsetelõt és az használ is!
A Nikinek szoktam használni!!
Nóri!
hngjshfhehrekéjwehqejkgbfreqkféWERkhfgbvjre
mncdbiufzhewrljkhjkjáfklre
xncdsjlgfzeruéfhwkéjtfpoirwejhtuirjqá
cdmhfojrezturie78tuidshfklmdsfv
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-03-20 19:07)
Nincs jelen
#2007 2008-03-20 19:10
- porshe
- Tag
Ha nem marad abba a hányás mindenképp hívom. Egyenlõre semmit sem akar enni én meg nem erõltetem. Aludni akar,el elbóbiskol a kezemben.Fel tudnám,de nem akarok estére beköltözni a kórházba vele.
Na írás közben újra hányt,hívom a dokit most.
Nincs jelen
#2008 2008-03-20 19:11
- Pilli
- Tag
Porshe! SOk-sok erõt küldök és tartsatok ki !!! Nagyon szomorú olvasni, hogy mi történt Veletek! Nekemi s sokszor volt hányingerem mikor elkezdtem az Imurant, mondta is a dokinéni, hogy ettõl lehet. Igaziból most sem szûnt meg. Szerintem is próbálj meg beszélni a dokinénivel minél elõbb és jelentkezz, hogy mi van Veletek!!!!!
Luci: Hazautazom holnap, már másfél hónapa nem voltam otthon. Hiányzik egy kicsit már a vidék csendje, a tiszta levegõ, no meg apaésanya :D A finom házi kosztról ne is beszéljünk :D Csak ez a hülye karzsibbadás múlna már el :(
Vica! Hurrrrrrráááááááááá! Nagyon nagyon nagyon örülök neki!!!!
Nincs jelen
#2009 2008-03-20 19:19
- Lisa
- Tag
Vicaa, nagyon-nagyon örülök és figyelem a Remi topicot majd!!!
Pilli, neked kívánok jó családias hétvégét!
Nincs jelen
#2010 2008-03-20 19:27
- aiolosz
- Tag
Porshe, aftara a Vagothyl oldat jo, de csak recetre kaphato. Ideiglenesen jo a Glykosept is.
Nincs jelen
#2011 2008-03-20 19:29
- roor
- Tag
Halika!
Köszönöm jól vagyok.:D:D:D
Csak a szokásos fáradtság és lusta vagyok írni,de mindent olvasok.:D:D:D:D
Jobbulást Nórinak,és mindenkinek aki ramatyul van,jaj és millió jobban vagyok roor-bogyót.:D:D:D
Vicaa:jó hír!Örülök.:D:D:D:D
Lucikám gyógyulj meg.:DSzombaton Rolizok.:D
Tesó:naná hogy beszámolsz a kis gengszterrõl.:D:D:D:D
Sajnálom hogy nem tudtam menni.:(
Puszi mindenkinek,lassan elteszem magam holnapra,de vigyázat mert az egyik csecsebogyóm mindig itt van.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2012 2008-03-20 20:31
- kbalu
- Tag
lucifer2007: amikor tõlem nemrég kérték bankban a személyi számomat, elõször néztem furán, azt hittem már nem is létezik, mire felfedeztem, hogy a lakcimkártya hátoldalán van :) el nem tudom képzelni, hogy manapság mi értelme (bár sztem régen se volt semmi), azt meg fõleg nem hittem volna, hogy 3-as meg 4-es is van már... na megint tanultam valamit, köszönöm :):):) csupa haszon ide járni :)
Nincs jelen
#2013 2008-03-20 20:46
- roor
- Tag
Halika!
Gigi:nem tûntem el,csak hétköznap ritkábban vagyok.:D
Illetve vagyok,csak lusta disznó módjára keveset írok.:D
Vikimami:hallom tündibündi a kis hajasbaba és hatalmasakat kacagott!:D:D:D:D
Balu:nem csak hasznos idejárni,hanem kötelezõ is.:D:D:D
Ne csak kukkolj,tessék írni is sokat.:D
Moncsy:tessék idetelepedni a kondérhoz,jut mindenkinek belõle.:D
Akik csak kukkolnak azok is jöjjenek bátran,van itt élet nem is akármilyen.:D:D:D:D
Csendesen jegyezném meg,hogy én is kukkolóként kezdtem és tessék mi lett belõlem?!:D:D:D:D:D:D
Szószátyár bogyóbetyár!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2014 2008-03-20 20:52
- zotyesz
- Tag
Szószátyár bogyóbetyár asszony kinek gyomra végtelen :) :)
Nincs jelen
#2015 2008-03-20 21:00
- roor
- Tag
Halika!
Szerelmetes emberem,legfõbb ételvadászó barlanghancúros kölkökapja!
A gyomrom véges,sajnos,pedig elcserélném végtelenre.:D
Joccakát fórumcsalád,szép álmokat!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2016 2008-03-20 21:08
- zotyesz
- Tag
végtelen gyomrot akarnál még csak az hiányozna asszony megvagy huzatva?????:) :) igy is levadásztam az összes dinot mit hozok majd neked ha egész nap eszel?
Nincs jelen
#2017 2008-03-21 06:48
- Vicaa
- Tag
Orsi: Nagy nagy erõt és kitartást Nektek, most okosat nem tudok írni, de mindenképp jelentkezz, hogy mi van a csepp Nórikánkkal. Mert õ már kicsit (sõt már nagyon) a miénk is!!!!
Minden drukkot köszönök, nagyon fel vagyok most dobva, a dokesz az ízületi panaszok helyreállásával kapcsolatban is biztatott.
Pilli: Jó családozást, húsvétozást és aki esetleg nem jön az ünnepek alatt azoknak Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket, fincsi kajcsikat akár Aiolosz tuti szakácskönyvébõl is!!! :D:D:D
Zotyesz a talin táncoltasd meg barlanglagó asszonykát, hogy sok sok dinó husi és egyéb finomatosságok minél inkább beleférjenek az õ kis véges gyomrocskájába és boldog mosollyal üdvözítsen téged. :D:D:D
Luci gyere és írj is sokat, hogy vagytok??? Köhögésre mézet!!!!! (Hagymateát is írhatnék, de azt én sem innám meg).
Nincs jelen
#2018 2008-03-21 10:10
- Linus
- Tag
Vicaa, örülök nagyon a Remidnek! :) remélem úgy helyre teszi a crohnod, hogy jó darabig eszedbe se jut! :D
nah, gyerekek, mindenkinek Kellemes Nyúlvétot! elvileg azért majd benézek otthonról is. most ez a fajta környezetváltozás jót fog tenni nekem, azt hiszem: friss levegõ, kert, az én ennivaló kutyám, a család, stb. úgyhogy nem is v'ok hajlandó a crohnomon morfondírozni :)
legyetek jól, pihenjetek sokat, és tömjétek meg magatokat mindenféle finomsággal :D puszi mindenkinek
Nincs jelen
#2019 2008-03-21 10:32
- vikimami
- Tag
Orsi!
Nagyon szomorúan olvastam én is soraidat!
Sokat gondolok rátok!
ha van idõd és kedved gyere, és irj hogy mi van!!!!!
Puszi
Linus!
Neked nagyon jó pihit!
Nincs jelen
#2020 2008-03-21 18:21
- mano1973
- Tag
Sziasztok!
Egy kis beszámoló a tegnapi Patrik baba látogatásról:))
Nagyon aranyos és zabálnivaló egy baba de hát...nem lehet még ugy gyömizni mint Luci-Roliját...no de nem baj mert majd idõve ez is elkövetkezik.:))Gömbölyû és jó kis husi combikája van amit félve fogdostam mert álmából ébredve támadtam le szegényt és hát a frászt kapta tõlem:))
Majd fél órába telt mig meg tudtam vele barátkozni és meg mertem fogni.
Hiába nem minden pasinak jövök be no:))Pedig igyekeztem jól kinézni de hát Parik ugy döntött nem teszek neki.
Azért megengengedte hogy felvegyem és kicsit simizzem meg puszilgassam.
Tapsolósat játszottunk és hangosan nevetett majd megzabáltam.
Persze mind ezt apukája kezébõl mert annyira nem volt bátor hogy oda merészkedjen hozzám,de hát..végülis most taliztunk elösször!!
Viki!
Köszi a vendéglátást és nagyon örülök hogy megismerhettelek titeket végre személyesen is.Jól éreztem magam bár Patrik kicsit kevés idõt hagyott a beszélgetésre de végülis hozzá mentem:))
Szupi aranyos egy nyávógó gép:)))
Hanem figyelsz rá ennyire zsebre teszem és hazahozom aztán kereshetted volna este:))
Remélem máskor is megvendégeltek és Patrik is kicsit jobban megbarátkozik velem pár találkozás után és akkor majd jól megszottyongatom!!
Persze mehetek reggel 6-ra is Viki:)))Ha neki ugy jobb!!!
Vicaa!
örülök a jó hírnek és remélem sikeres lesz a kezelés.
Na de a derekaddal mizus van?
pORSHE!!
nÓRIKÁNAK VISZONT EM ÖRÜLÖK!!!Nem szeretem ha beteg és azt sem ha nem eszik.
Sok sok gyógypuszi postázva a kicsi lánynak és mielöbbi gyógyulást neki!!!
Mond meg Nórinak azt üzenem ..ha nem eszik rendesemn átmegyek és jácci helyett egész nap csak enni fogunk:))
Csajok mindenkinek szép és kellemes húsvéti ünnepeket és igény szerint sok...vagy kevés locsolót:))
Nincs jelen
#2021 2008-03-21 19:04
- roor
- Tag
Halika!
Jó nyuszit!
Bzzz.......nem vagyok oda érte,de aki szereti annak teljen nagyon kellemesen.:D:D:D
Nálunk se sonka,se böjt,se locsolkodás nem lesz,csak egy klassz,hosszú hétvége.:D:D:D:D:D
Tesó:Lucival varratunk valami babalopós cuccot és legközelebb abban mész és akkor el tudod hozni feltünés nélkül.:D:D:D
A hangját már én is hallottam,igencsak erõteljes volt.:D:D:D:D
Drága Porshe és Nórika:tessék öszeszedni magatokat,nem kétségbeesni.:DKülönben jön a morogmorogmorog,és Nóri gurulni fog.:D sljfewonj uerheoineorijg g8eurojtg doiujoejrijá uorjn lgj ritjilejmg :D:D:D:D:D:D
Vicaa:örülök a reminek,remélem most már te is sínen vagy.:D
Lányok,fiúk kellemes pihenést és tessék néha benézni.:D:D:D:D
Ember:választhatsz vagy végtelen gyomor amit megtöltesz dinóhusival meg mamuthusival,vagy hûség és vakság és akkor oda a csajozás!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2022 2008-03-21 19:15
- sugi
- Tag
Sziasztok!
Kivánok nektek kellemes húsvétot!Locsolokkal vagy nélkülük ki hogy szereti!
PUSZI!
Nincs jelen
#2023 2008-03-21 19:15
- pasek
- Tag
Lányoknak sok piros tojást, fiúknak rengeteg locsolót
nyuszi 4ever!
Aztán vigyázzatok a sok sonkával és a torkoskodással, húsvét után senkivel se szeretnék egy kórteremben összefutni!
Na azért!
Nincs jelen
#2024 2008-03-21 20:01
- zotyesz
- Tag
asszony akkor a végtelen gyomor megtöltését vállalom :) öshusvét alkalmábol pedig bedoblak a patakba :) :)
Nincs jelen
#2025 2008-03-21 20:45
- tunde
- Tag
Kedves Mindenki !
Kellemes Húsvéti Ünnepeket !
Sok puszika Tünde és családja !
Nincs jelen
#2026 2008-03-21 21:16
- roor
- Tag
Halika!
Ember a használati uatsításomban szerepel hogy nem vagyok vízálló!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
De üsse kánya neked megengedem.:D:D:D:D
Joccakát mindenkinek és jó nyuszit meg miegymást.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2027 2008-03-21 21:39
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Vagyogatok ám,és írogatok is azért4:D:D:D:D:D:D:D
A reminek én is örülök majd referálj, hogy milyen volt!
Annácska hogy van???
A hagymateát nekem is ajánlották de kell a fenének!!!Pedig aztat mondják hogy jó!
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Fiúk!
Tessék menni locsolkodni!!!!!( sok lóvét begyûjteni)
Lányok!
Festeni a tojásokat!!!
A csokitojás nem az igazi és hízlal is,de a fõtt tojás az nyami nyami!
Imádom a sonkát és leginkább a zsíros részt , de valljuk be õszintén nem igazán tesz jót a beleim (ink) nek!
Pici lányok!
Vigyázzatok mert Roli megy locsolni!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Aiolosz!
Köszönöm szépen!!!
Porshe!
Mi van veletek?????
Nincs jelen
#2028 2008-03-21 21:55
- Marthuska
- Tag
Köszönjük a jókívánságokat! Én is mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Orsi vártalak a chaten, de nem jelentkeztél. Valószínû, hogy nem vagytok otthon?
Nórinak mielõbbi jobbulást kívánok! Puszi!
Linus, neked kellemes idõtöltést kívánok odahaza, Nitának úgyszintén!
Vicaa! Örülök, hogy már csak pár nap és kaphatod a Remit. Pasek, bízom benne, hogy a Te szervezeted is továbbra is tolerálja ezt a szert.
Tunde, remélem kitaláltál Csongornak valami fini diétás édességet húsvétra, hogy egy kicsit izgalmasabb legyen a menü. N.T.M. biztosan tudna ötletet adni ebben.
Lisa és Ánya írjatok mindig ilyen szépet és kedveset, mint eddig!
Vikimami! Sok türelmet és kitartást kívánok, remélem egyre könnyebb lesz!
Roor neked küldök egy bölénycombot, de ne légy mohó, kínáld meg Manot is!:D:D:D:D:D
Lucifer! A zsíros sonkával azért vigyázz!:D:D
A fiúknak pedig, jó vadászatot!
Szerkesztette: Marthuska (2008-03-21 21:58)
Nincs jelen
#2029 2008-03-21 22:14
- aiolosz
- Tag
Nincs jelen
#2030 2008-03-22 07:49
- roor
- Tag
Halika!
Marthuska:köszi a combit,na jó legyen,osztozok rajta.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2031 2008-03-22 09:56
- roor
- Tag
Halika!
Fú gyerekek ekkora pangás van? :(
pá
Nincs jelen
#2032 2008-03-22 09:57
- Szuszidi
- Tag
Nem is van pangás!
Nincs jelen
#2033 2008-03-22 10:51
- Pilli
- Tag
Sziasztok!
Mostmár itthonról írok Nektek, a friss levegõ és zöld fû övezte viszonylag hideg szél fútta és esõ áztatta vidékrõl. Ma egész nap írok majd, mert le kell adnom egy tanulmányt hétfõre és még elég sok visszavan. Hiába, elõzõ héten elég sokat lustiztam :)
Mindenki pihenjen sokat ezen a hosszú hétvégén és egyen rengeteg sonkát. Én nagyon szeretem!!!
Puszi és vigyázzatok magatokra!
Nincs jelen
#2034 2008-03-22 12:46
- Lisa
- Tag
Pilli, Te pedig érezdd nagyon jól magad otthon, de azért ne dolgozz túl sokat! :))!
Imádom a sonkát!!! Már fel is zabáltam egy csomót:)) Jó kis házi saját vágás...saját füstölés nyami-nyami :))
LÉgy jól ám!
Lisa
Nincs jelen
#2035 2008-03-22 15:06
- Pilli
- Tag
Lisa: az az igazi. Házi sonka, nyámmnyámmmm!!!! Tojással és tormával. Imádom!!!! Te is pihizz sokat a szünetben!
Nincs jelen
#2036 2008-03-22 16:01
- Vicaa
- Tag
Tormával??? Húúú én arról sajna csak álmodozok! Na ne már, tényleg komolyan csöoög a nyálam!
Ma páromnak majonézes kukoricasaláta volt rántott hússal hasábbal, nekem meg húsleves és palacsinta. Azért az is fini ám!!!
Holnapra gombapöri lesz a páromnak, Nekem meg tökfõzelék.
De a hétvégére a vasaláson meg a fõzésen kívül most más munkázást nem vállaltam, Attila "betanul" a jövõ heti Miskolcon töltendõ napjaimra, gyakorlatozik Annával.
Mano a derekamra elég jó a bioptron lámpa, de már megint hõsködtem tegnap porszívóztam és most a hátam és a "szárnyam" ízületei indultak be. De még itt a lámpa úgyhogy kúrálom magam. :)
Tetszett a klip Aiolosz! :D:D:D
Lisa írtam Neked pár sort megkaptad?
Pilli jó tanulmányírást, azért ne vidd túlzásba :)
Na ugye Kedves Roor összekötõ Asszonyság nincs is olyan pangás??? :D
Porshe: Mizujs Nórikával???????????????????????????????????????????????
Pasek mi az az avatarodon?
Linus jó otthon töltött Húsvétozást, fini falatokat!
Fiúk sok sok csinos lányt locsolkodásra! :D:D:D:D
Marthuska, bélnyugis Ünnepeket!
Végül minden kis apróságnak vidám, betegségmentes jó étvágyú Húsvétot, nagy nagy csoki nyuszikát!!! :D
Nincs jelen
#2037 2008-03-22 16:25
- porshe
- Tag
Sziasztok! Gyors helyzetjelentés ,mert nem tudni leszek -e még a köv. napokban.
Nórit pénteken a gasztrós bennfogta a kórházba. Egész nap ment neki az infúzió, és szinte átaludta a napot,de délután már nem hányt és kevés teát is megivott. :) Az infúzió mellé antibiotikumot kapott vénásan 2X,mert nem tudják még mindig,hogy vírusos fertõzés miatt hányt és lázasodott be,vagy a gyógyszer okozta esetleg. Este egy fél joghurtot evett és mivel ez benn maradt a pociban 21 órakor hazaengedtek minket ,de a branül benn maradt a kézfejében, ma reggel újra kapta bele az antibiotikumot és hamarosan megyünk a következõre. Sajnos ma reggel megint hányt, viszont láza szerencsére nincs,de mivel nem sok folyadékot ivott,kevés leves, minimális tea,valószínû ismét rákötik az infúziót,de nagyon remélem este megint jöhetünk haza. Az antibiotikum kúra nem tudom meddig fog tartani,de okosan viselkedik és nem bántja a boxkesztyûjét se.
A súlya nagyon visszaesett,az inf.kúra dobott rajta tegnap egy nagyot,de szeintem ma ismét lement,de az a lényeg hogy jobban legyen. A kedve sajnos nem túl jó,nagyon sokat sírdogál és rengeteget alszik.
Ha hazajöttünk megpróbálok jelentkezni és bármi lesz összekötõ tisztünkkel felveszem a kapcsolatot. :)
Köszönöm mindenkinek az aggódást,nagyon nagy szükségem van a plussz erõre én is kezdek kimerülni,ilyenkor töltõdöm fel.
Viki,bocs hogy tegnap olyan gyorsan elköszöntem,de jött dokinéni Nórihoz, tessék kitartani és enni!!!!
Kellemes Húsvétozást nektek!
Mindenkinek pussz
A fiúknak üzenem,gyakorolni,gyakorolni :)
Szerkesztette: porshe (2008-03-22 16:29)
Nincs jelen
#2038 2008-03-22 17:08
- Marthuska
- Tag
Szia Orsi! Már vártam, hogy jelentkezz. Remélem hamarosan kiderítik, mi okozza Nórinál ezt a rosszullétet.
Mielõbbi jobbulást kívánok Nórinak, Neked pedig sok-sok erõt, hogy addigis bírd energiával!
Puszi!
Nincs jelen
#2039 2008-03-22 17:13
- pacsaji
- Tag
Szia Orsi!
Bízz benne, hogy miharamarabb meglesz az ok és végleg hazamehettek! Nórinak gyógyulást, neked pedig további kitartást kívánok!
Nincs jelen
#2040 2008-03-22 18:56
- Lucifer
- Tag
Sziasztok!
Porshe!
Ezekenek a híreknek nagyon nem örülök!
Az antibiotikum és az infúzió jót fog tenni neki és hamarosan rendbejön!Kitartás!!!!!!
Küldök neked "nagyon erõs vagyok"bogyót!!!!!!Nagyon sokat gondolok rátok!Írj ha tudsz!
A változatosság kedvéért ma a Roli is belázasodott!!Elég keveset eszik és nagyon sokat alszik!Jó ünnepek elébe nézünk!!!
Nálunk ma elkezdõdött a locsolás!!!
Csõtörésünk volt és ömlött ki a forró víz!Nagyon kellemes volt a forró vízben állni és szedni fel a vízet!!Még jó , hogy legalább itthon voltunk,mi lett volna ha elutazunk???Belegondolni se merek!
Szóval ez van egyébként köszönöm jól vagyok!!!!
Roor & Manó!
Köszönöm , hogy voltatok nálunk!
Örülök, hogy a süti meg mindenkinek ízlet!Jó nézni titeket ahogy esztek!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#2041 2008-03-22 19:04
- N.T.M.
- Tag
Szia Orsi!!!Nekem csak az tûnt fel ,hogy nem a gépnél...
Nem gondoltam, hogy Nórival ilyen gondok vannak.....Remélem már jobban van, s otthon vagytok végre....
Sok erõt ,kitartást, és jobbulást kívánok a kicsi Nórinak....
Nincs jelen
#2042 2008-03-22 19:10
- palyizsu
- Tag
Sziasztok!
Porse! Nagyon rossz "hallani", hogy ilyen rosszul van Nórika! Remélem hamarosan jó hírrekkel jössz! Csak sok erõt tudok kívánni!!!
Vicaa! Nem irigyellek, hogy kétfelé kell fõznöd! Mi ma még csak sonkát ettünk tojással, meg tormával! De nemsokára hoz Apukám egy kis bablevest a páromnak, amit sajnos Én most nem tudok enni, pedig nagyon szeretem! Anyukám még zserbót is sütött nekünk, úgyhogy azt is mindjárt kapjuk!
Holnap meg rántottsajtot csinálok! Hétfõn Anyuéknál eszünk, úgyhogy akkor is megúszom a fõzést! Illetve Klau-babának fõzök majd valami fincsi fõzeléket!
Nincs jelen
#2043 2008-03-22 19:57
- zotyesz
- Tag
szia orsi kitartás norikának pedig mielöbbi jobbulást kivánok
gyakorolni ? délelött gyakoroltam milyen volt? :) :)
még jo hogy az ovis csopid elment haza nem? :) :)
Nincs jelen
#2044 2008-03-22 20:39
- roor
- Tag
Halika!
Lisa:nagyon köszönöm,egy igazi élmény voltál!:D:D:D:D:D
Luci:remélem Roli már jobban van,puszi+gyömi neki és rázódjon (az általad varott csudiszép) gatyákba minnél hamarabb.:D:D:D
És ha ilyen jó nézni ahogy eszünk akkor ebbõl rendszert csinálunk.:D:D:D:D:D:D
Te meg anyagi csõdbe mész.:D:D:D:D
Vicaa:sajtkukac vagy és kész.:D Ebbõl már sosem gyógyulsz ki,de azért vigyázz magadra.:D
Porshe:remélem minden rendben lesz,Nórinak sok plussz kilót,vidámságot,életerõt neked pedig kitartást.:D
Mindenkinek sok-sok pusssssz és jó nyuszit.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2045 2008-03-22 21:22
- vikimami
- Tag
Orsi!
Dehogy haragszom! Sõõõõt!!! Köszönöm, hogy tudtunk beszélni!
Nagyon vigyázz magatokra, sokat gondoltam ma is rátok. Jelentkezz majd, ha van idõd és erõd!
Puszi
Vicaa!
Te fõzöl ennyi mindent??? Annácska ennyi szabadidõt hagy? :D
Nekem is beállt ma a derekam.... Kicsit alaposabb takaritás mint eddig 3 napja, amikor Patrik hagy, és tessék, ez lett belõle, alig tudok kiegyenesedni. Sirtam a fájdalomtól, amikor fürdetni kellett :(
Mano!
Köszi, hogy voltál, remélem Patrik nem ijesztett el hogy folyamatosan kocka-szája volt :)!
Roor! Várunk majd téged is!
Marthuska! Remélem jól vagy! És remélem azt is, hogy majd chaten megint feltöltesz engem :)
Szuszidi! És te hogy vagy??? Mákosguba nem ártott meg?
puszi nektek, és mindenkinek nagyon szép Húsvét reggeleket kívánok
(sajnos a tormát én is csak az üvegen át nézem :( )
Nincs jelen
#2046 2008-03-22 22:44
- pasek
- Tag
Vicaa!
Az avatarom egy UIC 60 -as sínprofil, ez szakmai ártalom :D
Nincs jelen
#2047 2008-03-23 11:54
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Roor, örülök hogy ha "élmény" és emlékezetes volt a tali Neked IS :)) De én köszönöm Neked, fõleg az idõdet !
Vicaa: sajnos nem vagyok ottthon és itt nem tudom megnyitni a leveleimet a t-online-nál de tuti hogy megkaptam és holnap este azonnal válaszolok!
Jó vasárnapi fõzõcskézést mindenkinek!
Puszi
Szerkesztette: Lisa (2008-03-23 11:59)
Nincs jelen
#2048 2008-03-23 12:04
- Lisa
- Tag
Jaj, majd elfelejtem ,Mano: puszi megkapva :) én pótolom májusban!
Nincs jelen
#2049 2008-03-23 17:55
- mano1973
- Tag
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!!
Lisa!!
Sajnálom hogy nem mentem de akkor értem haza melóból és még vásárolni mentem és fáradt voltam.
Örültem volna ha talizunk de sajna ez most nem jött össze!Azért küldtem puszit a tesómmal:))
Vicaa!
Javíthatatlan tornászbajnok vagy:)))
Jobbulást neked!!
Porshe!!
Remélem van valami pozítív válltozás Nórival!!!
Tars ki és ne keseredj el.Idõbe tellik de hidd el minden jó lesz.Sok erõt és kitartást neked sok sok egészséget és jobbulást Nórikának!!!
A húsvéti nyuszival neki csoki helyett egészséget és jobbulást küldtem:))Remélem megkapta!!
Vikimami!
Ne viccelj már:))
Patrik nagyon édes baba!!!Imádtam puszilgatni és gyömizni ...már amennyire engedte:))
Ráadásul ahogy nevetett a tapsis játéknál hát...az valami csúcs volt!!
Nem hogy nem ijesztett el de ha majd ráérsz legközelebb is mennék csak nem ilyen késõn hátha nem lesz ennyire fáradt a kiskrapek:))
Azt sajnáltam ugyan hogy kevés idõ marad a beszélgetésre és végül is nem tudtam meg hogy mizus de sebaj mert remélem ugyis írsz.
Kitartás Patrikhoz...nem lesz mindig ilyen pityergõs hidd el!!
Luci!
Mi baja lett Rolinak?Mikor ott voltam még bírta a gyömit és jó kedve volt.Bár köhögött akkor is de a kedélye jónak tûnt és vigyori volt.
Nem betegeskedni senkinek!!!!
Fiuk!!
Kellemes ünnepeket nektek is!!!
Palyizsu!
Klauval mi ujsi hogy van?
N.T.M !
Lalikával mi a helyzet...hogy van?
Szerkesztette: mano1973 (2008-03-23 17:56)
Nincs jelen
#2050 2008-03-23 22:29
- porshe
- Tag
Sziasztok!
Nóri nevében köszönöm,hogy ennyien aggódtok érte. Minden nap megyünk be a kórházba reggel és este antibiotikumot kap vénásan+ esténként egy adag infúzió is lecsepeg neki. Tegnap délelõtt hányt utoljára,viszont éjjel elkezdõdött a hiányzó láncszem a hasmenés. Ma 8-9 kakija volt,de a végén már nem számoltam, adagolja rendesen a napi mosni valót. Egy kaki, 1 body+harisnya vagy gatyó-ez az állandó menet. A kedve hullámzó,még mindig sokat alszik,de láza már nincs. Eszeget, csak a folyadékmennyiség még nagyon kevés-ezért is kell az infúzió. Még keddig megyünk be a dokinénihez,aki nagyon rendes vele. Ma vettek tõle az ujjbegyébõl vért elektrolitokat néznek és valószínüleg holnap küldünk be az ÁNTSZ-be székletmintát is. A nyuszi egy újabb kutyát hozott neki,Szerénkének már megvan az ellensége Frakk,már csak Lukrécia hiányzik. :)
Holnap este megint jelentkezem ha nem esek az ágyba egybõl.
Minden lánynak sok sok locsolót a fiúknak meg piros tojást kívánunk!
Nincs jelen