#2051 2008-03-24 00:17

zotyesz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

A hölgyek részére egy kis vers kis és nagy hölgyeknek egyaránt

Rózsa, rózsa szép virágszál,
szállószélben ringatózzál,
napsütésben nyiladózzál,
megöntözlek rózsavízzel ILLATOZZÁL!

Nincs jelen

#2052 2008-03-24 07:01

Szuszidi
Tag

Orsi jobbulást kívánok Nórikának! Neked sokk sokk erõt s kitartást!

Nincs jelen

#2053 2008-03-24 08:52

Pilli
Tag

Zotyesz: hát ez nagyon szép vers volt :) Tõled hallottam a legszebbet az idén!!!!

Mindenkinek kellemes ünnepeket, kevés locsolót, sok piros toját a fiúknak! Puszi!

Nincs jelen

#2054 2008-03-24 13:35

Vicaa
Tag

Orsi! Nagyon szorítok Nórikának, hogy minél hamarabb jobban legyen, rengeteget gondolunk rá, igen gondolunk, mert a páromnak is meséltem róla, együtt szurokunk, hogy meggyógyuljon! :)
Kiderítették, hogy ez most végül vírustól van -e?
Továbbra is nagyon várjuk a híreket, Annácska is puszilja õt :D:D:D

Zotyesz köszönjük a locsolóverset!!!:D Ma reggel a párom is odajött hozzám locsolkodni, õszintén szólva számomra úgy összefolynak mostanában a napok, hogy gondolatban tudtam, hogy húsvét van, de hogy ilyenkor locsolkodni is szoktak, hát teljesen meglepõdtem!!!

Pasek, most már értem! :D:D:D Egyébiránt jól vagy? Gyarapszol????

Szuszi kedves hogy vagy??????

Annát holnap viszem mérekezni, olyan dundika kezd lenni, hogy már nem is merek majd a mérlegre nézni! :D:D:D
Most megkezdtem a gyümis hozzátáplálást, és majd lassan csökkentjük a tápit. A sütõtök bébiital bejön neki, most pár napig azt kap, aztán majd meglátjuk. Olyan furi ez, mert a gyarapodása ellenére egyáltalán nem eszik többet a szokásosnál.

Puszi mindenkinek, majd még jelentkezek!

Kedves összekötö tiszt hölgy a kórházból is megpróbálok majd értekezni Veled telcsin, meg lehet megpróbálok Lisán keresztül is infót adni, ha megteszi és van rá lehetõsége, hogy segítsen.

Végül még valami! Ide írom mert itt olvaskodnak a legtöbben, nem tudom van e olyan aki vidékrõl jön a talira májusban, de egyenlõre még nem tudom hol is fogok aludni. Igaz a hugom Pesten lakik, de én nem akarok hozzá este csavarogni, mert hát nem igazán vegyok ismerõs. Pasek esetleg nálad jelezte már valaki, hogy ott aludna a koleszban? Milyen feltételekkel van erre lehetõség? Ez persze jöhet priviben is! De ha csak én lennék az egyetlen jelentkezõ, akkor várok minden kedves "felajánlást"! :)

Szerkesztette: Vicaa (2008-03-25 06:30)

Nincs jelen

#2055 2008-03-24 13:40

Lisa
Tag

Vicaa!
Bármit is írtál a válaszom mindenre igen....(de most komolyan, csak holnap megyek haza mi itt Húsvétolunk Pesten és ez a hülye gép nem nyitja meg a t-online-t ...de lényegtelen.. szóval mindenre igen a válasz , és persze segítek is szívesen meg be is megyek (ha írtad ezt :)
A lényeg hogy számíthatsz Lisára :))

Nincs jelen

#2056 2008-03-24 13:58

Lisa
Tag

Vicaa, az elõzõt törölhetném is...ment a mail :)

Nincs jelen

#2057 2008-03-24 21:24

mano1973
Tag

sziasztok!
remélem mindenkinek kellemesen telt ez a pár nap.
Ma én is megkaptam a húsvéti nyuszitól az ajándékomat  hazajött az én Tomim :)
Az anyósom meg egy halom sütit küldött amibõl  már roor kishugom  le is foglat holnapra egy kisebb mennyiséget:))
Tesó!Várlak holnap a sütikédért a birkapöriért és a pálinkádért amit anyós pajtás csak neked küldött:))
Nórikának kívánok sok egészséget és jobbulást Porshe!!
Zanyukám!!!
Nem láttam még a neved a jelentkezõk között a májusi talira!!!!!
Ugy tudom Hókuszpapival jöttök ti is:))
Mayuska biztosan jön zotyesz de el a kezekkel a lányomtól ha jót akarsz:)))
Annyi elég hogy megengedtem mellette ülj majd a talin:))

Nincs jelen

#2058 2008-03-24 22:30

palyizsu
Tag

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól teltek a húsvéti ünnepek! Annyi sonkát meg tormát ettem, hogy csoda hogy még bírja a hasam!
MAno! Klau baba már lényegesen jobban van, holnap reggel viszem vissza a fülészetre, remélem már teljesen rendbejött!
Porsche! Nórikának jobbulást továbbra is!
Vicaa! Remélem minden renbe lesz a remi után, és teljes erõddel Anna-babára koncetrálhatsz!
Luci! Rolival mi a helyzet, azóta volt láza?

Nincs jelen

#2059 2008-03-25 10:28

Lucifer
Tag

Halihó!
Kop-kop-kop!Rolinak csak szombaton volt láza azóta szerencsére láztalan.
Köszönöm mindenkinek,hogy érdeklõdik mi van a Rolival.

A pici lányok hogy vannak????
Nórika??????Jobban van már???
Zanyuka!
Te is jössz a talira?????Hurrrrrrrrrrááááááááááá!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Manó!
Mi annyian megyünk, hogy Roor kocsijába be se férünk ennyien!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tegnap este jól bezabáltam a sonkából!!Egész jól bírom!
Kedves Manó barátném!
A három fiam volt nálatok tegnap délelõtt de nem voltatok otthon!!Most akkor el fogsz hervadni!!!!!!!!:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Én is kérek sütikét!!!!!!
Adok érte kutyakaját!!!!!

Nincs jelen

#2060 2008-03-25 10:28

Lisa
Tag

Sziasztok, Mano: akkor tessék sok sütit enni Te is, nem mindent a huginak adni :)
Remélem Neked is jól telt ez a hosszú hétvége!
Mindenkinek kitartást a hosszú szürke hétköznapokra.

Nincs jelen

#2061 2008-03-25 10:31

Lisa
Tag

Luci: ez igazán jó hír hogy már nem lázas a gyerkõc!!! Akkor azért így Neked is nyugisabb volt a vasárnap meg a hétfõ :)
Én ilyenkor egyfolytába sonkát eszek de már elég volt!!!!!!! MOst jöhet más finomság :)

Nincs jelen

#2062 2008-03-25 10:31

Lucifer
Tag

Én vagyok béna vagy nem tom ti mire jelentkeztek?
Mire jelentkeztetek ami nem sikerûlt????? (no HTML)

Nincs jelen

#2063 2008-03-25 10:33

Lucifer
Tag

Na!
Rájöttem!!!!Oda már én is jelentkeztem!!!!!

Nincs jelen

#2064 2008-03-25 10:34

Lisa
Tag

Háát az úgy volt..... szóval Robur most csinálta meg, negyed órája hogy tudjunk jelentkezni :)

Nincs jelen

#2065 2008-03-25 10:51

vikimami
Tag

Sziasztok!

Luci! Bár én nem írtam, hogy izgulok Roliért, de olvastalak, és aggódtam. De mostmár örülök, hogy jól lett! :D

Palyizsu, és sajnos nektek sem irtam, de ua. mint fennt: örülök, hogy Klau jól van már, remélem a fülészeten sem lesz semmi gond már :D És egy kicsit megkésve, de boldog névnapot neki!

Porshe! Ment mail neked! Remélem már jobban van Nórika! Jelenkezz majd feltétlenül, hogy mi a helyzet

Vicaa! Neked irtam tegnap privit, megkaptad???? Írj majd!!!

Én sajna nem vagyok jól. Két nap alattr 2x sikerül elesnem a lakásban... Nem tudom mitõl, nem alacsony a vérnyomásom - úgy érzem legalábbis -, nagyjából eszegetek is. :(
Sajna hasmenés, pocifájás ma jelentkezett.....
Allergiatesztemmel még mindig semmi!!!!! Már 3 hete!
Most elkezdtem keresni magán allergiaközpontokat, de alig van olyan hely, ahol elvégzik az étel,tartósitószer, szinezék tesztet :( Vagy ha van, akkor vagy nagyon messze van vagy iszonyat drága :(
Pedig igazából azt kellene megnézni, hogy az altatószerre amit a dokim használna allergiás vagyok-e, mert ha nem akkor mehetne végre a tüki. Nade hogy szerezzek be ebbõl. MEg gondolom, hogy inkább az összetevõi kellenének, mert akkor azokat egyenként le kéne tesztelni rajtam. Szerintem. Aztán lehet, hogy nem ilyen egyszerû....
Van ötletetek?

Bocs, ha hosszú lettem.
Sziasztok

Nincs jelen

#2066 2008-03-25 15:38

porshe
Tag

Na kérem,a relytély megoldódott,úgy kb. 20 perce. A széklet egyértelmûen kimutatta a Rota vírust. A vénás injekciót már nem kell kapnunk,ma már be se megyünk este,ha a csajszi hajlandó inni és nem kell az infúzió. Ma már nem hányt,de hasmenése még van.
Ma Tami kezdte a hányást, ezért neki is viszem be a székletét külön az ANTSZ-be,még szerencse hogy van ismerõs. Bár nála még az is elõfordulhat hogy húsvét révén telizabálta magát mindenféle édességgel és egy egyszerû gyomorrontást kapott,de biztosra akarok menni.
Most Nóritól féltik az egész gyerekosztály betegeit,nehogy valamelyik elkapja. Eddig õt féltették az imuran miatt és mivel nem tudtuk mitõl van ilyen rosszul,nem merték betenni az elkülönítõbe a vírusosok közé,nehogy elkapjon valamit. A vicc az egészbe hogy ezt már szombaton is meg lehetett volna tudni,ha küldünk be mintát,na mindegy. A mi dolgunk már csak enni és inni és lassan helyrerázódunk,és hogy mi ne kapjuk el!!!!!!

Viki ment mail!

Nincs jelen

#2067 2008-03-25 18:02

Vicaa
Tag

Jajj, tudom Orsi, hogy még Nórika nem gyógyult meg, de én mégis úgy örülök, hogy kiderült mitól van! Tényleg az a kár, hogy nem gyorsabban, de meglásd mostmár minden nappal jobb lesz! :D:D:D Sok-sok puszikát küldönk Neki, Neked meg még egy zsák erõt és kitartást!!!!!

Nincs jelen

#2068 2008-03-25 19:24

roor
Tag

Halika!

Dög vagyok.
Kukkoltam.
Örülök a jó híreknek.:D
Jobbulást a gyengélkedõknek,biztos talajfogást a tornászlányainknak,a legkisebb bajnokoknak erõsödést.:D
Puszi és millió roor-bogyó!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2069 2008-03-25 20:03

roor
Tag

Halika!

Na csak idekúsztam még.:D:D:D:D
Látom egész szépen gyûlik a társaság a talira.:D
Ez nagyon teccik!:D:D:D Friss husik...nyam...nyam...:D:D:D:D:D
Ha a megérzésem nem csal,ebbõl egy hihetetlen jó buli lesz.:D
Szuszidi,Aiolosz ugye ti is jöttök?:D:D:D
Viki:mikor kezdenéd összeszedni magad,akkor meg csetlesz botlasz?:D
Ejnye.:D Még a végén összehoztok itt Vicáával egy tornacsapatot.:D
Luci:örülök hogy a legkisebb töki is jól van,gyömizd meg a nevemben,de pénteken azért kap tõlem is.:D
Orsi,Nóri:mondtam vagy mondtam hogy nem lesz baja a kiscsajnak????:D:D:D:D:D
Csak kellett volna az a csülöklé.:D:D:D:D:D:D:D
Lisa:lehet csak holnap olvasol,de sebaj,Helén nemcsak lehengerlõ de bûbájos is,ahogy illegeti-billegeti magát.:D:D:D:D
Fiukák!El vagytok tûnve!!!!!!Ez nem szép dolog!:D
Ha én félhullán idekúszok akkor tessék nektek is idegyünni legalább egy kicsit!:D:D:D
Vigyázzatok magatokra és egymásra én meg megyek vigyázok a kispárnámra és a paplanomra.:D:D:D:D
Ja meg a rakás plüssre a párnám alatt,és az ágy többi részén,amiktõl lassan mi nem férünk el.:D:D:D:D
Pusszantás:D:D:D

Nincs jelen

#2070 2008-03-25 20:06

Szuszidi
Tag

Brumm Brumm ! :D

Nincs jelen

#2071 2008-03-25 20:26

mano1973
Tag

Nagyon örülök hogy  Nóri  jobban van:)))Annak kevésbé hogy most meg Tami beteg:((
Gyógyuljanak meg hamar!!!
Viki!!
Az ájulás nem rossz dolog én már nagyon benne vagyok:))
Na jó ez csak vicc!!Vigyázz magadra mert összetöröd itt magad még a végén!!!
Nem csak vérnyomás de idegi fáradtság stressz is okozhat ilyet!!!Lécci legyél óvatosabb mert nem sokára megint megyek és ha lehet nem gipszágyban akarlak látni és bekötött fejjel mint valami múmia:))
Palyizsu!!
Remélem hamarosan megismerhetlek titeket Lkau babával személyesen is:))
Addig puszi nektek és vigyázz a kiscsajra:))
Luci kedves barátném!!
Itthon voltam  csak lehet aludtam tudod napok óta nem vagyok jól megint.Sajnálom hogy nem hallottam a kopogást de a kutya sem ugatott igy nem keltem fel:))
A locsolást bepotoljuk mert megyek ák hozzátok hétvégén:)))
Rolinak jobbulást!!!!
Puszika mindenkinek!!!
Végül de nem utolsó sorban ha megengeditek a Zanyukámnak szeretnék pár mondatot Irni mert tudom hogy olvassa!!!
Szeretném  megköszönni neki és a "morcos Hókuszpapinak"(férjének) a sok segítséget és támogatást amit kaptam !!
Sokba kerültem ma(is)nekik  de...ezek szerint érek  még ennyit:))Ha számokat akarnék mondani közel egy millát érek nekik vagy  talán többet is:))Persze odáig nem merek eljutni hogy megtudjam mennyi is az annyi pontosan mert a fenekem bánná:)))
Köszönök mindent!!
Persze a hugomnak roor-nak is!!!!
Nagyon szuper kis családom van :))
Zotyesz  szerencsés lennél ha bekerülné ide  hidd el:))

Nincs jelen

#2072 2008-03-25 20:31

Lisa
Tag

Roor: Helén az anyjára ütött azért Bûbájos NEM??? Jó csak vicceltem :) :) :) Amúgy Te vagy az anyukája már :)

Nincs jelen

#2073 2008-03-25 21:54

mano1973
Tag

Lisa!
Láttam ám a zsirtehenet ahogy hugom hívja:)))
Nagyon kis cuki!!
Remélem a nemsokára élõ egyenesben talizunk majd és ....ahogy megbeszéltük:koccintunk is párat!!
Már sokan jelentkeztekl a talira  és ez tetszik:))Jó buli lesz...Igaz Pasek?!:))))

Nincs jelen

#2074 2008-03-25 21:58

Lucifer
Tag

Halihó!
Ahogy látom egyre többen jövünk a talira!De azt is látom, hogy sok ember akire számítunknme jelentkezett!!!!!
Ennek a többsége fiú, de azért van még lány is!!!!!Tessék jelentkezni!
Én már egyre jobban várom a talit!

Most akkor én nem kapok sütikét??????:(:(:(:(

Nincs jelen

#2075 2008-03-25 21:59

mano1973
Tag

Luci!
Milyen sütikét szeretnél?:))Én csinálok neked cserébe a finom diós sütidért :))

Nincs jelen

#2076 2008-03-25 22:10

Lucifer
Tag

manó!
Mindegy!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D

Nincs jelen

#2077 2008-03-25 23:31

palyizsu
Tag

Sziasztok!
Voltunk reggel a fülészeten, és már teljesen rendbejött Klau füle. Az orra folyik még egy kicsit, de nem vészes! Szóval mi már tök jól vagyunk!
Orsi! Remélem hamarosan rólatok is ezt olvashatom!
Viki! Patrik nem volt a kezedbe? Vigyázz magatokra nagyon! Köszönjük a köszöntést, és mi is Boldog névnapot kívánunk utólag Patriknak!
Mano! A talira még nem tudom, hogy sikerül e eljutnom, de szerintem ha megyek akkor Klaut is viszem magammal, mert mostanában úgyis sokat hagyom itthon a jogsi miatt! De ha minden igaz április 9-én vizsgázok forgalomból is, és utána már nem kell otthagynom egyik nagyinál sem, max. ha kikapcsolódni megyünk a párommal! Szóval remélem sikerül mennem, és megismerhetlek Én is titeket!!!

Nincs jelen

#2078 2008-03-26 06:21

mano1973
Tag

Palyizsu!!
Szupi hír,hogy Klau füle rendben jött végre!!
Nagyon fogok drukkolni neked a vezetéshez!!!!Persze biztosan tudom ,hogy sikerül:))
A talira meg jó lenne ha el tudnál jönni...ha már ugyis lesz  jogsid addigra már csak kocsi kell,szabad idõ és semmi akadálya:))
Luci!!
Gondoltam hogy mindeggy milyen süti csak süti legyen!Már csak azt nem tudom folyékony süti vagy igyzi?:)))
Este  felugrok  a kutyakajcsiért 8 körül érkezek..hívlak  elötte.
Norbinak viszem az autós  a cd-t mert én Tomim megcsinálta neki:))
Pemélem Roli még nem fog aludni mert  lesz pár percem egy kis gyömire:))
Hova tüntek a fiulk!!!!
mostanábba alig látom õket erre.Csak nem feladták és visszavonultak?:))
Hát igen..ez puncis topik de szivesen látjuk õket csak lehet hogy rájöttek az erõfölényre és bemajréztak?:))
Tessék jelentkezni pöcsösök!!:))

Nincs jelen

#2079 2008-03-26 06:27

mano1973
Tag

Hogy van a kis tornászbajnokunk dereka?:))
Van válltozás Vicaa?

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-26 06:27)

Nincs jelen

#2080 2008-03-26 06:41

Vicaa
Tag

Ja, ne is kéredezd, már alig bírom elviselni annyira fáj.... :(
Se aludni, se hajolni se mozogni, állanóan úgy maradok valahogy vagy fél órára, mert nem tudok vagy felegyenesedni, vagy lehajolni, mert becsípõdök, bemerevedek. :(
Vigye el a fészkes fene! Na!

Ma telcsizek 13,00-kor hogymegérkezett e a remi és akkor holnap "indul a mandula"! Ideje lesz már elhagyni ezt a kutyakaki medrolt! Csak hát az én kis Annácskám a drága úgy de úgy fog hiányozni!

Tegnap kapott szurit, a harmadik kötelezõt, nem volt kec mec, nem volt elõrejelezve, mondta a védõnõ hogy ha gondolom most megkaphatja, hát uccu neki! De a kis életem meg se nyikkant annyira büszke voltam rá! :) Mindenkit levigyorgott meg legõgicsélt a lábáról. :D:D:D

Nincs jelen

#2081 2008-03-26 06:43

Vicaa
Tag

Fiúk tényleg mi van Veletek, merre jártok??? Megártott a sok locsolkodás??? :D

Szuszi csak egy brummogásnyira futja most??? Hogy vagy?

Ja és örülök, hogy Klau baba is gyógyul már!!!!!! :) Sok-sok puszi neki is ám!!! :)

Nincs jelen

#2082 2008-03-26 06:48

Szuszidi
Tag

Vicaa útálok írni! :D:D:D

Nincs jelen

#2083 2008-03-26 07:10

mano1973
Tag

Szuszidi!
Akkor csinálj hangkazettát és küld el:)))Beszélni azt remélem szeretsz:))
Vicaa!
Sajnálom hogy ennyire nem javul a derekad,na de ha folyton fészkelõdsz és izegsz-mozogsz mitõl is javulna?
A reminek nagyon örülök és drukkolok hogy jó legyen utánna pedig sok sok tünetmentes éved következzen:))
A derék fájás meg hát korral jár:)Én már csak tudom:))
Mostanában az én gerincem is rendetlenkedik de az az igazság hogy napközben még csak-csak kibírom mert elfoglalom magam na de az este...az rémes.Lefekszem és onnan kezdve jön is a vinnyogás..sírás meg kiabálás.
Azt mondja  a  doki pihentessem....oké de akkor fáj igazán ha pihentetem és nem pedig akkor ha terhelem.
Persze lehet hogy ez a hülye idõ sem tesz túl jót neki.
Annácska egy hõs:))
Azt meg hogy vigyorog folyton a képeken is látni.Küldjetek Patrik babának is a mosolygásból és jó kedvbõl  mert õ meg sokat sírdogál.
Pedig nem kéne mert minden ugy van ahogy õ akarja..lesik minden kívánságát:))
Nagyon édes kisbaba és én már láttam akkor is amikor gõgicsél és nevet sokkal jobban áll neki mint a "kocka száj" ahogy Viki hívja ha sírdogál:))
Viki!
veled mizus?Hogy vagy...vannak még ajulások esések?Mit mond a dokid?Eredményed van már az allergia tesztrõl?
Patrik kis barátom hogy viselkedik  mostanában?:))

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-26 07:12)

Nincs jelen

#2084 2008-03-26 09:03

mano1973
Tag

Gigi!!
Nagyon szivesen!szertnélek titeket is megismerni.szóval mikor mehetek?:))Nem félsz hogy nem csak kölcsönbe veszem  majd hanem meg is tartom?:))
Jöv héten  végig szabin leszek  hét elején ugyan van elintéznivalóm mert zanyukám szétrugja a felséges popsim ha nem teszem,de uttánna bármikor nagyon szivesen.
Mondanám hogy én is kölcsönadom a lányom neked de mivel nem 20 éves jóképü pasi vagy így aligha tudnám meggyõzni hogy cserélje le a   pasikat  rád:)))
Persze ..ha zotyesz hívná biztos menne:))
Szóval..szivesen átugrok babázni és megszabadítalak Viktortól néhány órára:))
Amugy is nagyon népszerû vagyok a 4hónapos-7 éves pasik között:))
Az eggyetlen  "korombeli" 25 éves akinek még bejövök az Tomi:)))

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-26 09:07)

Nincs jelen

#2085 2008-03-26 09:06

Szuszidi
Tag

Hát ez az mano csak a 4 hónapos és 7 éves illetve a 70 -90 évesek közt vagy az! ?? :D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2086 2008-03-26 09:07

tunde
Tag

Mano! Hozzám is jöhetnél , szívesen látlak , itt egy 4 éves szõke herceg van ! Mi is szívesen megismernénk téged !

Nincs jelen

#2087 2008-03-26 09:10

mano1973
Tag

szuszidi!
Az én korombam már ez is valami:)
70-90 éves?Na de  én már azoknak sem kellek mert öregnek tartanak.
Persze meg is értem ha figyelembe veszem Luci lányát Nikit  aki még csak 6 éves és az én Tomimat.:))
Illetve...Mostmár Niki Tomi babája mert így hívja:))
Szóval..még Tomi is lecserélt egy fiatalabbra.Kinek kellen akkor egy ilyen vén csataló mint én:))

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-26 09:14)

Nincs jelen

#2088 2008-03-26 09:16

mano1973
Tag

Tünde!!
Köszönöm a meghívást és  hozzátok is szivesen megyek herceg nézõbe:))
Persze hiába fog a kis herceg megcsókolni akkor is csúnya béka maradok:))
Nem is kell nekem babát csinálni kapom a felajánlásokat ..egyiket a másik után:))

Nincs jelen

#2089 2008-03-26 09:23

tunde
Tag

Ez nem igaz Mano , biztósan egy tündér vagy .Nem csúnya béka!

Nincs jelen

#2090 2008-03-26 10:23

pasek
Tag

Sziasztok!

Képzeljétek, még mindig nem kerültem ki a mûtét veszélyének árnyékából :( Szeptember óta kicsit kifáraszt ez idegileg, de már csak 4 hét)
Vagyis múlt csütörtökön kaptam meg a 2. infúziómat remibõl, ami ismét 3ampullát tartalmazott. A következõ 3 ampullás 4 hét múlva esedékes.
HA:
1., négy hét múlva - és addig - nem romlik az állapotom, tudok hízni, akkor az azt jelenti, hogy hatásos a nyombelemen ez a biológiai terápiás kezelés, folytathatjuk. R-go van értelme.
2., az elkövetkezõ 4 hétben rosszul vagyok, nem tudok hízni. Ekkor hatástalannak, vagy nem kielégítõen hatásosnak nyilvánítják esetemben a biológiai hatóanyagú terápiát. Ez azt jelenti, hogy minden e világon létezõ gyógyszeres terápia hatástalan, így csak a mûtét marad.

Na most akkor a köv. 4 hétben imádkozok, jógázok, "táltos vizet" iszok, szipolyozom a pozitív energiákat mindenfelõl, pépeset eszek, tartom a diétát, nem bûnözök, bízok, és remélek.

Vicces dolog volt kórházból napi jelentéseket írogatni, de egy mûtétrõl nem szívesen számolnék be. Így aztán szorítsatok, mert ha mégis mûtét lesz, akkor nekem a májusi tali is ugrik, és azt nagyon nem szeretném, mert elég sokat fáradoztam már miatta :D

mindenkinek szép napot!

Nincs jelen

#2091 2008-03-26 10:58

Pilli
Tag

Pasek ne viccelj! Nem lesz itt semmiféle mûtét!!!! Ez olyan tutibiztos, hogy ennél biztosabb már nem is lehet!!!!! A talin pedig nagyon durván megtáncoltatlak, nem menekülsz! Csak fel a fejjel és bízni bízni bízni.
Roor: Olyan jót nevettem a plüssállatokon, mert én is ugyanígy vagyok velük. Az ágyam egy része csak az övék :):):) Te jól vagy mostanában???
Mano: hozzám is jöhetsz látogatóba, igaz, hogy nekem még nincs gyerekem, de én is nagyon jófej vagyok, megpróbállak majd elszórakoztatni :):):):)
Luci:köhögés elmúlt? Jól vagy?
Vicaaa: szurkolok nagyon a Remi miatt, szeirntem olyan leszel utána, mintha kicseréltek volna hidd el nekem :)
Vikimami: hogy vagy???
Fiúúúúúúúúúúúkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!! Hiányoztok Pillinek!!!!!
Már én is nagyon várom a talit, igaz, hogy senkit nem ismerek még személyesen, de majd ott :)

Nincs jelen

#2092 2008-03-26 11:29

Linus
Tag

így van, ideje lesz már összefutni! :D ne aggódj Pase, hatni fog a Remi, és jól megtáncoltatunk! ugye Pilli? és tényleg, te hogy vagy? mert azt nem írtad...

jelentem, úgy látom, a múlt heti kínlódásom - szerintem - véget ért. bár Anyu túrós rétesébõl nem volt nagy ötlet enni, de érdekelt is engem :) mindenesetre ma reggel bevonultam házidoktormackóhoz egy kis vérvételre, jól meg is kellett szúrni mindkét kezem, hogy eredménye is legyen a produkciónknak... este megyek az eredményért, aztán holnap rácsörgök a gasztrós dokinénimre is. megkérdem, hogy van :D

Luci, kilábaltál a köhögésbõl? Vicaa, mehetsz holnap, megjött a Remi? Viki, nálatok miújs? Ja és Lisa, ki az a Helén??? :) szal, hova is tûntek a fiúk???

Nincs jelen

#2093 2008-03-26 11:37

vikimami
Tag

Halihó!

Elesés 2x volt tegnap, és sajna mindkétszer Patrikkal a kezemben, de hál'az égnek fal közelében voltam, meg tudtam támaszkodni gyorsan, úgyhogy Patrik csak pillogot párat, hogy mi ez a hirtelen 50 cm-es süllyedés, de nem ilyedt meg. Nem tudom mi van velem :(

Patriknak nagyon-nagyon rossz napjai vannak: össz 1,5 órát alszik nappal, délután már semmit nem és alig akar enni. TEgnap is 1 órát etettem, mert persze a karomban elalszik. És alig tudtam letukmálni nek i az adagot, amit máskor 15 perc alatt lehúz és még követel... Ha hétfõig nem változik vissza azétvágya, megyünk dokinénihez. A védõnõ azt javasolta, nem paráztassam még magam, vannak ilyen napok. Mondjuk szemmel láthatóan nem hizik most :(
Nagyon sokat sir, teljesen olyan mint pár hetes korában. Semmi nem jó, csak kézben múlik el a fájdalom :). Ebbõl gondolom, hgy komoly baj nincs, csak most megint ilyen anyás.

Írtam már a "tükrözés altatásban" topicba, de ez a helyzet:
Ma megyek a gasztros doki anesztes fõorvosához beszélni, mert tegnap felhivott és berendelt. Azt nem tudom mit akar, de valahogy elvergõdünk odáig a gyerekkel, aztán meglátjuk.
Jövõ keddre meg a Lászlóba rendeltek vissza az allergiaeredmények miatt. Telefonba szintén nem mondtak semmit, csak azt, hogy menjek vissza. :(
Kezdem nagyon unni, hogy folyton cipelem magammal a gyereket a kórházakba, össze-vissza etetem, székeken rakom tisztába. Szegénykém, igy is nagyon zaklatott 3-4 napja, mi lesz ha még azt a kevés napirendet is borítom...
A mai napot még meg tudom oldani, hogy a férjem elvigyen kocsival de a jövõhéten mi lesz nem tudom.
Ráadásul most is pont kajaideje lenne, mire berendelt a doki. És mivel igyis nagyon nehezen eszik nem tudom hogy egy idegen helyen idegenekkel körülvéve fog-e enni  egyáltalán

Nincs jelen

#2094 2008-03-26 12:54

Linus
Tag

nem kaptam meg Gigi, most néztem :(

Nincs jelen

#2095 2008-03-26 13:11

Vicaa
Tag

Kedves Összekötõ hölgy! A stafétát átmenetileg kedves Lisa-nak adom, holnap mehetek, elõreláthatólag vasárnapig. Õ néz majd rám és küldöm az infót.

Linus örülök hogy jobban vagy. Remélhetõleg nemsokára én is pozitívumokról tdok beszámolni!

Viki! Kitartás!!!! Sajnálom hogy szegény Patrikot így kell ráncigálni, te pedig vigyázz magadra nagyon, próbálj erõsödni, nehogy nekem mégegyszer elessél!

Gigi írok még pár sor privit, bár most Anna is itt van az ölemben, gépelhetnékje is van, de azért majdcsak kisül belõle valami! :)

Mano, igencsak energikus vagy, mint akinek borsószemet ültettek a hátsójába, csak látogatsz és látogatsz! Azért vigyázz magadra és persza akár jövö héttõl Szajla felé is jöhetsz!!!!!!!

Nincs jelen

#2096 2008-03-26 14:10

Linus
Tag

na hát én igyekeztem kapcsolódni :) várom a fejleményt :) pusz

Nincs jelen

#2097 2008-03-26 16:21

Pilli
Tag

Gigi: Hát igen, lehet, hogy soha nem növök fel. Mostanra már csak kettõ állatkára csökkentettem az alvópajtásaimat. De most, hogy tegnap végre megvettük a nagy ágyat, így már elgondolkozom a többin ...... :D

Nincs jelen

#2098 2008-03-26 16:27

Lisa
Tag

Sziasztok!
Mano: Igen én is nagyon várom hogy személyesen is találkozhassunk ...és hááát persze ki határozná  meg így egy plüss "fajtáját" ha nem ROOR!!! :) :) :) zsirtehén...
Linus: épp akartam érdeklõdni hogy "rég nem láttalak" itt és akkor olvasom hogy jobb mint a múlt héten..gondoltam sokat Rád :) Az eredménnyel is remélem hogy rendben lesz minden!

Helén megnevezését rábíznám Roor-ra ha nem gond :)

Pasek: ne izgulj a Reminek hatni kell, sok mindenkinek abban van a bizodalma most itt is !!! És amúgy is tudod mit majd mi aggódunk meg szurkolunk miattad Neked ne fájjon emiatt a fejed:)
Ildikó :) :) :)
Roor: Hogy telnek a hétköznapok? Tegnap azért szépet termeltetek az oldalon :) Mi újság Veled?
Vicaa: köszönöm a stafétát, azért próbálj meg aludni ma éjszaka :)

Szerkesztette: Lisa (2008-03-26 17:10)

Nincs jelen

#2099 2008-03-26 16:34

tee
Tag

pilli melyik állattal szoktál aludni ? :)

Nincs jelen

#2100 2008-03-26 17:13

roor
Tag

Halika!

N.T.M.:gondolok rátok és ne aggódj,Lali túl lesz rajta,nem lesz gond,ahogy tesóm is írta stram kölyök,hátmég 10 év múlva.:D:D:DAddigra már én is sorba állok nála,úgyhogy már csak ezért se lehet semmi baj,mert amelyik pasit kinézem magamnak,azt el is kapom.:D:D:D:D:D
Vicaa:yehhhhh remi!:D Ez is egy újabb örömpont,és nem,nem baj,Lisa majd gondoskodik rólad.:D:D:D
Vikimami:még egy kis kitartás,nemsokára kipipálhatod ezeket a  futkorászásokat,Patrik legalább edzõdik,minden tekintetben.:D
De nagyon kérlek,a tornamutatványokkal Vicaával együtt hagyjatok föl,különben is az olimpiai bekerülés már nem lehetséges,ergo fölösleges gyakorolni,majd négy év múlva,és addigra már  a minisegédek is nagyobbak lesznek.:D:D:D
Gigi:Helén a zsírtehén.:D:D:D:D
Zsiráf nyak,tehén fej,leopárd minta,de valami frenetikusan aranyos,Lisával közös gyermekünk.:D:D:D
Én is csináltattam külön szekrényt a plüssöknek,nem is kicsit,de az most Mayuska szobáját díszíti,én meg lassanként veszek másikat,addig kénytelenek várni.:D:D:D
Pasek:hm...szerintem iratkozz föl manó menzájára,villám gyorsan felhízol,és a mûtét "réme" nem zaklat majd.:D:D:D
Szuszi:brummm.:D:D:D:D Nem is litániát kell írni,csak jelezni hogy itt is elõfordulsz.:D:D:D
Tee:kicsifiú,egyre többször jössz ez jó,csak többet is beszélhetnél.:D:D:D
Ember:pihen a barlanghancúr vagy mi van?Vagy talán ekkora mamutot vadásztál hogy mostanába nem találsz ide?:D:D:D:D:D:D
Tesó:látom nagyon kapós vagy a babás mamáknál!:D:D:D:D:DHajrá!:D:D:D:D:D
Tomi nem lesz féltékeny hogy ennyi pasit akarnak "rádsózni"?:D:D:D:D:D
Pilli:köszönöm kérdésed,tök jól vagyok mostanában is,zabálok ahogy szoktam,meg elfáradok ahogy szoktam,meg nyaggatom a jónépet ahogy szoktam.:D:D:D:D
Álompasid?:D:D:D:D
Linus:új nevet kapsz,te leszel a fórum pékje.:D:D:D:D:D:D
Veled mizu?:D:D:D:D
Luci:veled mi van drága barátosném?És a legkisebb tökivel?
Na hirtelen ennyi,mert a mosómedvéket hajtanom kell,a fene a pofájukat,ha nem irányítom õket csesznek dolgozni!:D:D:D:D:D
Mindenféle roor-bogyó csúzlizva,ki-ki válogason magának megfelelõt!:D:D:D:D
Cuppancs

Nincs jelen

IBDoktor

Láb