#2101 2008-03-26 17:24
- tee
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
roor bogyóból van tudatmódosító féle ?:D
Nincs jelen
#2102 2008-03-26 17:28
- roor
- Tag
Halika!
Tee,kicsim ne legyél telhetetlen én önmagamban tudatmodósító vagyok,legyen elég ennyi.:D:D:D:D:D:D
Na jó, ha jó kisfiú leszel akkor azért adok a dugi bogyeszból.:D:D:D:D
pá
Szerkesztette: roor (2008-03-26 17:29)
Nincs jelen
#2103 2008-03-26 17:29
- Pilli
- Tag
Tee: jó naggyal :D :D
Roor: örülök, hogy ahelyzet változatlan, mostanában a nagy zabálások engem is elkapnak, yessssssss. Bár a sonka kimaradt a húsvéti étrendembõl, mert még nyers volt és nem vágta meg papám, de ami késik nem múlik. Emberemmel minden okés, köszi kérdésed, tegnap végre megszereztem a nagy ágyunkat!! Yeaaahhh
Mindenkinek pussz
Nincs jelen
#2104 2008-03-26 17:57
- N.T.M.
- Tag
Szia ROOR!!!!
Köszi szépen, de te is vigyázz Magadra.....
Remélem tényleg stramm kölök lesz Lali....
Nincs jelen
#2105 2008-03-26 18:01
- tee
- Tag
és mégis milyen irányba módosítod az ember tudatát ? :D:D
Nincs jelen
#2106 2008-03-26 18:59
- roor
- Tag
Halika!
N.T.M.:vigyázzon az aki az utamba kerül.:D:D:D:D:D
Ne aggódj Lali miatt,sanda gyanum,hogy õ fog téged nyugtatni majd.:D:D:D:D:D
Tee:látod még tanulnod kell édes.:D:D:D:D Majd ha jobban benneleszel a mézescsuporban,akkor rájössz.:D:D:D:D
Hogy nem negatív irányba az fix.:D:D:D
Jut eszembe ha már mézes vagy édes nem cuppannál a teámba?:D:D:D:D:D
pá
Szerkesztette: roor (2008-03-26 18:59)
Nincs jelen
#2107 2008-03-26 19:03
- vikimami
- Tag
Vicaa!
Gondoltam ma is rád (rátok) sokat, de nem volt idõm privit írni.
Szóval nagyon szorítok neked, vigyi magadra!!!! Kérek szépen majd "jelentést", hogy mi van veled! (Ha van idõd és kedved küldj sms-t, hogy minden rendben van-e!)
Anna tuti, hogy jól ellesz apujával :D
Nincs jelen
#2108 2008-03-26 19:10
- vikimami
- Tag
Én ma beszéltem az anesztes dokival: azt mondta, mindenép elaltatnak, nem látja akadályát. Bár nem derült ki mire vagyok allergiás, de hátha még jövõ kedden az immunológus mondd valamit...
Már hétfõn megtükröztek volna, de gondoltam mostmár várjuk meg a fenntebb emlitett eredményeket....
Képzeljétek, ma azt mondta a háziorvosom, hogy a gyomortüki is kéne nagyon, mert szerinte az alvadt vér-mert ez is szokott lenni azt hiszem legalábbis "az" az benne - lehet a gyomorból jövõ vérzés ami amig leér addigra megalvad :(
Szóval ezzel is számolhatok.
Mi a véleményetek, mennyire jellemzõ a colitis-crohnnál a gyomotüki????
Roor, bocsi, hogy ennyi témára használom a topicot, remélem nem orrolsz meg rám......
Nincs jelen
#2109 2008-03-26 19:45
- roor
- Tag
Halika!
Viki csak nyugodtan.:D:D:D
Mondjuk ha lehet a tükrözést itt ne boncolgassátok.:D:D:D:D:D
A többi jöhet.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2110 2008-03-26 19:58
- roor
- Tag
Halika!
Gigi:igen!:D
Úgy terveztem meg anno a szekrényt,hogy a plüssöknek jó helyük legyen és láthatóak legyenek.:D:D:D:D:D
Eltettem magam holnapra,joccakát.:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2111 2008-03-26 22:09
- zotyesz
- Tag
ember pihenni barlanghancur után mert asszony nagyon nagyon jo lenni hozzá egészen hajnalig most ember elmenni és ezért hálábol a leg bazi nagyobb mammutot vadászni le asszonynak :) :) és utközben még csomo virágot is szedni meg medve elöl málnát is elcsenni :) :)
Nincs jelen
#2112 2008-03-26 22:17
- palyizsu
- Tag
sziasztok!
Viki! Sajnos nekem már volt gyomortükrözésem is. Igaz nekem a szteroid vágta haza a gyomromat is, de mikor gáz volt aki naponta többször hánytam, a legtöbb dolog ami bement az 10 percen belül kint volt. De hál istennek kaptam arra is jó kis gyógyszert, ami helyretette.
Vicaa! Sokat gondolok rád, remélem sikeres lesz a kezelés, és hogy Annával bír majd az Apukája! :)
Nincs jelen
#2113 2008-03-26 22:18
- roor
- Tag
Halika!
Asszony osonni pötyögõhöz,látni ember mivel kedveskedni neki,vett erõt rajta elérzékenyülés,most fontolgatja mégjobb barlanghancúrt,csak félni hogy nagyobb mamut nem lesz,meg aztán maci is hûdemorci lesz ha megint összes málnát elcsenni elõle.:D:D:D:D:D
De asszony embert kényezteti,bevállalom morcimacit.:D
Bevállalod extrabazinagy mamut megkeresést és levadászást?:D
(Most már tényleg joccakát.:D )
pá
Nincs jelen
#2114 2008-03-26 22:27
- zotyesz
- Tag
asszonyok asszonnya ösférjek álma
naná hogy megkeresem extrabazinagy mamutot még ha az égig ér is és hat agyara is van :) :) morci macitol ne félj mert ha be mordul a málna miatt letépem arcát :)
Nincs jelen
#2115 2008-03-26 22:30
- Pilli
- Tag
:d:d:d:d
Nincs jelen
#2116 2008-03-27 05:57
- Vicaa
- Tag
Pasek, mielõtt most bevonulok a Remire Neked írok itt még pár sort!!! Hízzál kedves Pasekem, nem lesz itten kérem semmi gond, nehogymá' itten kórházba vonulást meg holmi mûtögetést emlegessél, mikor még hátra van a tánc! Tudod most ha látnál te is kacagnál, hogy te meg én táncolunk, mert egy 80 éves reumás öregasszony jobban mozog nálam! De majd addig mindketten összeszedekezünk, aztán hajrá hurrá! :)
Mire visszajövök addigra várom a híreket!
Puszi mindenkinek minden "szurkolótábornak" és a fiókáknak! :)
Nincs jelen
#2117 2008-03-27 08:24
- pasek
- Tag
Vicca!
Köszi, és szorítok Neked!
Nincs jelen
#2118 2008-03-27 08:27
- porshe
- Tag
Sziasztok!
Nagy örömmel írom le,hogy Nóri túl van ezen a fránya Rota- víruson. Legyõztük.
A kedélye nagyon jó,mosolyog, rosszallkodik-végre. A székletei kezdenek normalizálódni,tegnap már csak 3 volt,igaz az állaga még nem tökéletes,de kivárjuk azt is. Napok óta hajnalban rángat ki az ágyból kaját reklamálva, mire én kikecmergek onnan addigra õ már a hûtõnél vár. Megissza a kis tápszerét és visszafekszünk aludni. Reggel 7-8 között a dolog ismétlõdik csak épp a bébigyümi elõtt. Most épp vajaskenyeret majszol. Tegnap sok levest evett,egyenlõre még csak a levét,de abból 4X is. A tejtermékekkel sincs már gond,lassan olyan mint volt. Hízik,van is hova,mert a pár nap alatt igencsak ledobott fél kilót. A kezei mint egy narkósé,teli kék foltokkal,puszilgattatja õket mindenkivel. :)
Most már csak Tamit kell kiszednem ebbõl a nyavajából és akkor megint fellélegezhetek. Neki most éjjel 39,3 volt a láza és még mindig hányt,de talán õ is kifelé megy belõle, muszály.
Vica, remélem a remi lesz a te esetedben is a segítség és a derekadat tessék rendbe tenni.
Viki remélem mondanak végre valamit a vizsgálatokról! Már épp itt lenne az ideje.
Sok puszi mindenkinek
Nincs jelen
#2119 2008-03-27 08:39
- Szuszidi
- Tag
Orsi! Jó olvasni ezeket a szavakat! Tami is ki fog mászni 1-2 nap! Jobbulást!
Nincs jelen
#2120 2008-03-27 10:12
- Linus
- Tag
szal a fórum pékje tegnap úgy sütött, ahogy ura javasolta - profi cukrász lévén... lazább lett a kenyérke, csak kevésbé mutatós - szerintem, lakótársam szerint így is pofás. de sebaj, pár hónap és olyan kenyeret sütök, hogy megszólal. gyakorlat teszi a mestert, aszongyák :) addig azé' még vennem kell egy erre alkalmasabb tepsit is... mindenesetre sikerként könyvelem el mindenképp, hogy a kezdetektõl finom és ehetõ a mutatvány :D jah, Roor jut eszembe, a kinevezés arra utal, hogy kenyérkét is ennétek a talin? :)
tükrözésre olyannyira vágyom, hogy azt el sem tudom mondani! de ma akkor is felhívom a doktornénit, nem leszek sügér! poci nyugszik, produktum alakul, de hát a múlt hetem még vígan látszik az eredményeken: CRP 28,5 (>5); süllyedés 35 (>30); thrombocyta 495 (>400); és persze a triglicerid a béka segge alatt, mert változatlanul dagadt vagyok, mint állat :) és különbenis csupa zsíros cuccot eszem :) de aztán ezzel be is zárul a kör, se több csillag a papíron, se kevesebb. én ezt nem értékelem olyan rossznak, és már nem is érzem :)
Vicaa-nak és Vikinek is szorítok, N.T.M-éktõl és Tündéékrõl nem is beszélve! kedves Pasek, te pedig csak hízzál, mert én még mindig látni akarom, hogy gurulsz be a talira :D Nórikám, én kis hõsöm, te drága :) örülök, hogy már sokkal jobban vagy! remélem Tami is kikecmereg belõle rövidesen!
Luci, mivan, merre jársz? amúgy Lisa, azért nem írtam, mert otthonról olvasni ugyan tudtam, de belépni csak nehézkesen. Gigi, megkaptam a levelet, köszi :) válasz ment. Pilli, azért hagyj némi helyet a plüssök mellett a hercegnek is :)
na még jövök, nem ússzátok meg!
Nincs jelen
#2121 2008-03-27 10:33
- Agica01
- Tag
Ahogy olvasom, elég sokan vagyunk rosszul jmostanában, és ez nem nagyon jó!
Porshe, nagyon örülök, hogy Nórika már jobban van, remélem most jó sokáig elfelejthetitek a dokikat!
NTM kitartást, hamar túl lesztek mindenen!
Vica és Viki nektek is jobbulást, remélem, most már végre a ti helyzetetek is rendezõdik!
Nincs jelen
#2122 2008-03-27 11:40
- Linus
- Tag
Gigi, mert hipnotikus képességeim révén, épp kiszedem belõled minden kis titkodat :D :D :D és csak azért osztom meg veled az enyémeket, hogy ne legyen olyan feltûnõ :D
Ágica, mi a helyzet? nem vagy jól? picurral mi újság? gyere többx!
pék hívja Lisát, Lisa jelentkezz! Vicaa közleányról jelentést kérünk! vétel... bzzzzzzzzzzzzzz
(megcsípett a hülye dongó, de jól vagyok, semmi gond...)
Nincs jelen
#2123 2008-03-27 12:38
- csilla
- Tag
Kell valakinek IWIW-re meghívó?
Nincs jelen
#2124 2008-03-27 14:36
- Pilli
- Tag
Linus: jókat nevettem a hozzászólásaidon :) Ma én sem vagyok teljesen normális. Hiába, süt a nap, már a tavasz is itt van, és nekem ma egész nap a suliban kell rohadnom. Hiába, hogy csak egy héten egyszer járok be órákra, akkoris kettõre, de mintha a fogamat húznák.... Elõzõ este már alig tudok aludni, úgy utálom és egész nap szarul is érzem magam. Hiába, a pszichém ... :D Linus, Te Pesten vagy albiban? Merre fele vagy? Nyugi most akkora ágyam van, hogy ha ezer plüssállatot raknék bele, az Ember akkoris beleférne :D
Orsi: Ezt örömmel olvasom, hogy a picurka már túl van rajta, meglásd a másik picur is hamarosan úgy fog rosszalkodni, hogy csak kapkodod majd a fejed :)
Pasek: Mi a helyzet Veled??? Jobb már a kedved???
Mano: Veled mizu? És Luci???? Hol vagy??? És Zotyesz és Szuszi????
Vicaa: Nagyon szorítok Neked a Remi miatt, majd ha hazaérsz mindenképpen írj egy hosszú beszámolót!!!
Vikimami: Helyzet???
Nincs jelen
#2125 2008-03-27 14:36
- Linus
- Tag
kérdezni szeretnék Drágáim! szal mivel április 10én randim van a bûvös csõvel, és nem akarok éhen halni az azt megelõzõ 3 napban, ezért érdekelne, hogy szerintetek melyik tápszer iható. mivel nem v'ok édesszájú, egyedül csokievõ, én vmi csokisra gondoltam, de kíváncsi vagyok, kinek mi jön be? bocs, Roor, nem hagyhattam ki a körkérdést, habár tükihez kapcsolódik :) doktornéni mindenesetre büszke volt rám, hogy végre rászántam magam :) az normális, hogy kajak nyugodt vagyok, mióta tudom, hogy mikor lesz? parázni majd ráérek elõzõ este...
Nincs jelen
#2126 2008-03-27 14:39
- tee
- Tag
cuppanjak a teádba ? :) hmmm...
Nincs jelen
#2127 2008-03-27 16:09
- roor
- Tag
Halika!
Orsi!Ez nagyszerû.:D
Akkor Nóri már rendben,Tami pedig hamar kilábal.:D:D:D:D
Linus:igen,én ennék kenyeret!:D:D:D De én mit nem ennék????:D:D:D:D
Mellesleg ez még belefér,csak a tükrözés részleteit nem akarom itt látni.:D
Nutridrink csokist tudom ajánlani.:D
Vicaa:remélem minden rendben megy.:D:D:D
Hirtelen ennyi,majd még gyüvök.:D
pá
Nincs jelen
#2128 2008-03-27 16:20
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Lisa hívja péket : semmi...olyanannyira semmi hogy azt beszéltük Vicaával hogy ha lesz valami csak akkor írjak...nem is tudom hogyan gondolta hogy ez a kedves kis társaság fog várni addig hiszen mindenki arra kíváncsi hogy Õ hogy van. Szóval én mentem reggel és most értem haza azért jelentkezem most :)
Frankón néz ki a kórház már már azt hittem befekszem mellé...Vicaa "szállodának" titulálta a miskolci kórházat. A lényeg hogy tényleg jó két ágyas, asztalos szekrényes, erkélyes :) A betegfelvétel egybõl simán ment már 10 re fenn voltunkk az osztályon. Azt mondták hogy kora délután kapja is MA a Remit...naaah abból a mostani percig még nincsen semmi...de írom amint csepeg már. Sandítot a nõvér felé hogy Õ bíz igen szeretne jönni szombaton haza...a kedves nõvérke húzza a száját hogy az OEP-es ellenõrzések miatt figyelik a Remiseket nagyon, de azért cska kérdezze meg a doktorbácsit (akivel még nem találkozott fél négyig) úgy hogy várjunk csak várjunk Õ is azt teszi.
Jaj azért fontos megemlíteni a fenséges colitises ebédet melytõl elhízni nem fog az tuti!
A lényeg a végére mindenkit sokszor puszil és köszöni az aggódást :) :) :)
Linus : ha nem gond én megkóstolnám azt a kenyérkét ha lehet??? :) Én a banánosat szerettem (természetesen tápszerrõl beszélek), de jó a vanilliás is :) Látom az eredményeid tényleg nem "csúcsak", de most már csak jobb lehet!
Porshe:Aggódva figyeltem az egész történések sorát Veletek , és elmondhatom hogy Nagyon örülök a jó hírnek :)
Pilli: a sulis témával nagyon egyetértek, néha annyira unalmas az egész :(
Lisa
Nincs jelen
#2129 2008-03-27 16:30
- Linus
- Tag
hát jó, sütök nektek, csak aztán ne reklamáljatok :) nem'tom Lisa, én a banánt csak gyümi formájában szeretem. gyanús, hogy maradok a csokisnál, túl sokat úgysem tervezek ledönteni belõle, csak annyit hogy azé' legyen energiám kettõ lépni :)
na jók legyetek, én elhúztam haza, pápááááááááááááááááááááááááááá
Nincs jelen
#2130 2008-03-27 18:46
- roor
- Tag
Halika!
HÍREK VICÁRÓL!
Most beszéltem vele,nagyon üde és vidám a hangja,jól van,még pár perc és lecsöpög az elsõ adag!:D:D:D:D:D
Nos két hét múlva elfogy a medrol neki,addigra már be is van ütemezve a következõ palack happykoktél.:D:D:D:D
Hiányzik neki Annababa,de azt mondja a kiscsaj jól elvan apucival,sõt a papa hõsiesen kakis pelust is cserélt.:D:D:D:D
Szombat délután ha minden jól megy hazaengedik.:D:D:D:D
Ahogy Lisa is írta,frankó a kórház,luxuslakosztálya van.:D:D:D:D:D
Fogunk még beszélni hozom a híreket!:D:D:D:D:D
Lisa:Vicaa nagyon hálás az önzetlen segítségedért,köszöni szépen és hát izé.....szóval.......na:nagyon dícsért tégedet!:D:D:D:D:D:D:D
pá
Szerkesztette: roor (2008-03-27 18:47)
Nincs jelen
#2131 2008-03-27 19:30
- Lisa
- Tag
Na..ejnye..bejnye....nem illik itt :) :) :)
Szóval akkor én jól leírtam Neked amit Te is tudsz na de mindegy... az van amit Roor leírt :) :) :)
A medrol úgy nézz ki hogy lassan de megy a "lefolyóba"
Szerkesztette: Lisa (2008-03-27 19:56)
Nincs jelen
#2132 2008-03-27 19:52
- Zoltán
- Tag
Linus!
Nekem izlett az összes édes (vanília, csoki, eper), de mielõtt abbahagytam, akkor kóstoltam meg a narancsízût ami szintén izlett. Ha legközelebb inom kell tépszert akkor ezt nem hagyom ki. Ja, ez Ensure tápszer volt.
Nincs jelen
#2133 2008-03-27 21:40
- Agica01
- Tag
Sziasztok. :(
Muszáj írnom valahova mert most már nem bírom tovább, megõrülök annyi bajom van. Eddig mindig optimistán álltam a dolgokhoz, és igyekeztem biztatni másokat, de most nagyon magam alatt vagyok, lassan feladom. Ennyi baja nem lehet senkinek egyszerre!!
- nemrég kezdtem a humirát, az elsõ 3 inj. tök jó volt, a 4. után meg mintha romlana az állapotom, újra hasmenés, hasgörcs, stb.
- 2-3 hete kiderült hogy súlyos csontritkulásom van
- ahogy csökkentettem a medrolt, és most elfogyott, kiújult egy végbéltályog, ami most váladékozik, így "alul" mindent szétmart
- elmentem dokihoz, mûtét, de az altatóorvosi vizsgálatnál kiderült, hgy nagyon gyors a pulzusom,nem altatnak, kardiológushoz kellett mennem,meg pajzsmirigyvizsgálatra
- hétfõn szivultrahang vár rám
- és kórosan vérszegény vagyok, ami miatt folyamatosan szédülök, tehát valszinûleg vért kell kapjak
- állandóan lázas vagyok
Van innen még visszaút, vagy mi jöhet még? LÁt valaki reményt arra hogy normalizálódnak a dolgok? Eléggé kiborultam ezek miatt, ami miatt ideges vagyok, sokat sirok, és a kisfiamra sem tudok koncentrálni... :(
Köszi hogy leírhattam és bocs ha kicsit hosszú lettem, de itthon ezt nem tudom magamból kibeszélni!
Nektek jobbulást, szebb napkat kívánok!
Nincs jelen
#2134 2008-03-27 22:41
- Norby1
- Tag
Sziasztok!
Mivel ezt a topikot sokan olvassák( nem véletlenül) ezért ide írom a felhívásomat.2008.03.29-én lesz az 1 óra földért akció amikor 20:00 és 21:00 között aki megtehetí kapcsolja ki minden áramforrását.Bõvebb infó a link alatt.
http://hirek.csillagaszat.hu/egyeb_tema … ldert.html
Nincs jelen
#2135 2008-03-28 05:04
- roor
- Tag
Halika!
Ágica!!!!!Kitartás!
Van visszaút,van remény és normalizálódik!
Egyetlen segítség:a kisfiad aki számít rád,te kellesz neki!:D:D:D:D:D
Csak gondolj rá!:D:D:D:D
Semmi másra csak rá!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2136 2008-03-28 09:07
- kbalu
- Tag
hmm... nem is tudom mit csináljak azalatt az 1 óra alatt, amíg a földet kímélem... :):):)
Nincs jelen
#2137 2008-03-28 09:44
- porshe
- Tag
Kedves összekötõ tiszt!
Bele kell húznod,mert valaki a helyedre pályázik feneketlen bendõ ügyben!!!!!!!! :) :) :)
Na jó van még vagy huszonnéhány év elõnyöd :D
Nóri úgy zabál hogy már rossz nézni,attól félek most meg ettõl lesz beteg! Ja és tegnap csirkecombit fogott a kezében és az a szarrrr fényképezõ épp lemerült :( de a következõ képet elküldöm majd.
Nincs jelen
#2138 2008-03-28 10:22
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Most vettem csak észre,hogy tegnap elfelejtettem kilépni!Bocsika!!:D:D:D:D:D:D:D
Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám és hiányoztam!Nagyon jól esik!!!
Szóval!
Rolival minden oké bár már megint köhög egy kicsit!
Én is jobban vagyog a köhögésem csökket már csak néha köhintem el magam!De vagyok!
Porshe!
Bár nem írtam , de mindig olvastam a fórumot és sokat gondoltam rátok!
Nagyon örülök , hogy Nóri helyre jött és remélem , hogy ez az állapot ami most van nagyon sokáig fog tartani!!
Tamival mi van??Jobban van már???
Manó!
Niki nevében is mégegyszer köszönjük a babát!
Tegnap az volt az elsõ kérdése ahogy hazajött az oviból, hogy hol van a baba????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A talira a lányod nem jelentkezett,nem jön???????
Ágica!
Olyan még nem volt,hogy valahogy ne lett volna!
Tudom ez most nagyon nehéz , de csak a gyerekre gondolj!
Én is voltam már nagyon padlón, de a gyerekeimre gondoltam , hogy õket még fel kell nevelnem!Tudod milyen sokszor sírtam én is?!Milyen szar érzés amikor tudom azt ,hogy fiatal vagyok és mégis a gyerekek ápolnak és látnak el amikor olyan állapotban vagyok??Már most??Mi lesz késõbb??De tudom, hogy rájuk mindig számíthatok!
Ezért amikor tényleg olyan állapotba kerülök mint most te is csak a gyerekeim adnak erõt!!Te is a gyerekbõl meríts erõt magadnak és hidd el sikerülni fog!!!Kitartás!!!Hidd el minden rendbejön!!!!
Roor!
Kedves barátném!
Várlak ma!!!
Nincs jelen
#2139 2008-03-28 11:14
- Linus
- Tag
Ágica, rendbe jössz, hidd el! ne add fel, kitartás! még akkor is van bennünk erõ, mikor már azt hisszük, hogy végleg kimerültek a tartalékok! nagyon szorítok neked! puszi
Nincs jelen
#2140 2008-03-28 12:25
- akee
- Tag
@Ágica
Ne add fel, és hamarosan helyre jössz :)
Nincs jelen
#2141 2008-03-28 13:06
- Pilli
- Tag
agica: kitartás!!!!
Nincs jelen
#2142 2008-03-28 15:17
- tunde
- Tag
Ágica nem szabad feladni, kitartást és mielõbbi jobbulást!!!
Nincs jelen
#2143 2008-03-28 15:24
- tunde
- Tag
Hétfõn megyünk Csongorral vérvételre a Madarász utcai kórházba . Már most félek , fél évvel ezelõtt volt utáljára nagy labor vizsgálata , akkor is alig tudtak tõle vért venni, többen lefogták , többször megszúrták , annyira sajnáltam ! Most is jó sokat vesznek majd , hogy mindent megtudjanak nézni !
N.M.T.-rõl jelentés , hazaengedik õket a hétvégére helyhiány miatt , vasárnap kell visszamenniük !
Nincs jelen
#2144 2008-03-28 16:01
- roor
- Tag
Halika!
Gyors bekukk,épp apummal randizok,aztán megyek a legkisebb Lucifert meggyömizni éls drága barátnémat kienni a vagyonából.:D:D:D:D:D
N.T.M.-mel én is beszéltem,kicsit talán nyugodtabb volt,de igazán majd cask akkor lesz ha már mindenen túlvannak.:D
Lalinak be nem állt a szája,de mikor kértem a telefonhoz hirtelen nagyon csöndes lett.:D:D:D:D
Pussz mindenkinek:D
pá
Nincs jelen
#2145 2008-03-28 17:08
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Remélem mindenki a leheteõ "legjobban" van!
Vicaa kért adjam át hogy mindenkit puszil, és elképesztõ hogy nem fáj a hasa :) :) :) Kicsit olyan csoda féle egyelõre :)
A dereka katasztrofális...rettentõen fáj...úgy nézz ki holnap du. mehet Annácskához és a Hõs párjához! :)
Roor: köszönöm szépen a receptet, jó gyömöszkélést Neked :)
Nincs jelen
#2146 2008-03-28 19:01
- roor
- Tag
Halika!
Wow!Isteni a pasi,a mosolya elképesztõ,a lábai isteniek,ahogy a járgányt hajtja fantasztikus,bár a nyáladzáson még van mit csiszolni!:D:D:D:D:D:D
Köszi Luci a vendéglátást.:D:D:D:D
Tesó:ha tudnád a kis pasi hogy kapaszkodott utánnam....:D:D:D:D:D:D
Hmmmmm..............most kicsit ejtõzöm.:D:D:D:D
Porshe:ezt a cikit.:DPont ilyenrõl lemaradni!:D:D:D:D:D:D
Nem akarsz esetleg mostanában csülköt fõzni?Odaülteted a kondér mellé és máris kész a sztárfotó.:D:D:D:D
Betársulhat a feneketlen bendõ klubba,de mint írtad van jó pár év elõnyöm.:D
Meg én el is tudom készíteni bibibi.:D:D:D:D:D:D
Örülök hogy jobban van!:D:D:D:D Hajrá kicsilány.:D:D:D:D
Lisa:szívesen,majd aok még egy pár extravagáns absztrakt receptet.:D:D:D:D:D
Ha elkészítetted azért mond hogy izlett.:D:D:D:D:D
Fúúú megyek egy kicsit punnyadni.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2147 2008-03-28 19:40
- Lisa
- Tag
Mano: Remélem jól vagy ??? :) Valószínû hogy túl sok idõt töltök itt mert egybõl "feltûnik" ha valaki kimarad :) :) :)
Nem is tudom kinek a hatására ? :)
Nincs jelen
#2148 2008-03-28 19:45
- Agica01
- Tag
Sziasztok
Köszi mindenkinek a bíztatást, nagyon jól esett! Ma már sokkal optimistábban álltam a dolgokhoz, bár mára a sztero elhagyása miatt elõjöttek a lábamon ilyen vöröses-lilás duzzanatok. de ez már nem érdekel! ha meglesz a mûtét végre, akkor gondolom sok minden megoldódik.
Akik rosszul vannak azoknak jobbulást,mindenkinek további szép napot!
Igyekszem majd gyakrabban járni ide, bár a héten alig jutottam géphez, folyton a férjem bitorolja a munkája miatt. :(
pussz!
Nincs jelen
#2149 2008-03-28 20:25
- zotyesz
- Tag
Asszonyok asszonya
Mit nekem mammut,morcimaci s ezer veszély
a husukat málnájukat akkor is megszerzem én
Lehet esö s tüzönap vagy éppen jégkorszak
vadászatban engem semmi nem gátolhat
Megyek nap mint nap kora hajnalban s késö este
mert asszonnyom bendöje nem éppen véges
Eszik ö ha kell hanem reggel este s délben
fél mammutot egy egy evésre
De jo asszony ö szavam se lehet
néha néha ad nekem levest
s a barlanghancur mely mellette szol
csak a sok kölök untat már nagyon
De felnönek majd mindjárt 12 évesek
ideje volna ha vadászni mennének
megtanitottam nekik mindent mit én tudok
hogy köbunkoval hogy csapjanak nagyot
Mig vadászok ,asszony a barlang falára
véres s merész tetteim rajzolja
haza érvén holtfáradtan vállamon a bivaly
ledölnék a tigribörre de most látom csak mivan
asszonyom a drága furcsán mosolyog ma
kiváncsi vagyok mit talált ki mára
ha jol sejtem hancur lesz de nagyon durva
a kölköket zavarjuk el a falakon tulra
megvolt a hancur melynek nincsen párja
ilyet nem láttak még az ösvilágba
kérdik is a titkot mi légyen az
mitöl légyen hancurunk ily buja
csend van semmi nem moccan
fejem asszonyom mellkasán szunnyad
miközben ö finoman álomba ringat
ez az én jutalmam a vadászatért
resszkess mammut morcimaci s bivalycsorda
mert asszonnyomért elejtelek sorban
egy kis õsvers :) :)
Nincs jelen
#2150 2008-03-28 20:25
- N.T.M.
- Tag
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
Szia ROOR!!!!!!!!!!!!!!!!
NAgyon köszönöm az érdeklõdést, nem is hiszed mennyire jólesik....
Jó, hogy hazaengedtek, itthon azért jobb, bár biztos nehéz lesz visszavinni vasárnap....
majd jelentkezem....
sziasztok, vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek jobbulást!!!!!!!!!!!
Roor, neked is!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen