#2151 2008-03-28 20:56
- roor
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halika!
Zotyesz édes egy emberem!Hát nem is találok szavakat!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
N.T.M.:mosoly,kitartás,erõ.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2152 2008-03-28 21:16
- Szuszidi
- Tag
Zotyesz! Egy tényleng elveszett benned egy költõ de nagyón!! :D:D:D
Nincs jelen
#2153 2008-03-28 21:25
- roor
- Tag
Halika!
Nem cikizni embert!:D:D:D:D:D
Írni nekem szép vers,gondolni lelkemre is!:D:D:D:D:D:D
Bár ami igaz,az igaz,a vadászt jobban szeretem benne,a jó falatok csodásak!:D:D:D:D:D:D
Kelleni valakinek bõr jönni hozzánk,van sok,olcsón megszámítjuk!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2154 2008-03-28 21:26
- zotyesz
- Tag
asszony költöi pályára ne lépjek???? :) :)
Nincs jelen
#2155 2008-03-28 21:28
- roor
- Tag
Halika!
Ha szíved arra húz hát menj,csak vacsira és barlanghancúrra érj haza!:D:D:D:D:D
Joccakát
pá
Nincs jelen
#2156 2008-03-28 21:29
- Szuszidi
- Tag
Nem cikizem embered de egy õs ember ne verset írjon mamutot nyirjón, gyereket nem nevel, csak az õs aszón nyal felesel! :D:D:D
Nincs jelen
#2157 2008-03-28 21:31
- zotyesz
- Tag
Szuszidi
nem merek én feleselni
inkább megyek levest enni
mert ha feleselek
a levesnek fele se lesz
Nincs jelen
#2158 2008-03-28 22:54
- Lucifer
- Tag
Te úr isten hová kerültem??
De igaz ami igaz sz@rrá röhögtem magam!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D
Édes kicsi fiam nem is tudtam , hogy egy költõ veszett el benned!:D
Nincs jelen
#2159 2008-03-29 00:27
- Lisa
- Tag
Luci,teljesen egyet értek Veled, már azt hittem hogy valami újfajta nyelvtanfolyam indult a "Roor topicban" :) :9 :)Kétség nélkül egyedülálló és tökéletes...lassan ezért pénzt is szedhettek :)
Nincs jelen
#2160 2008-03-29 06:51
- roor
- Tag
Halika!
Szuszi maci:na azért te is tudsz ha akarsz!:D:D:D:D:D:D:D:D
Ember elképesztõ vagy.:D:D:D:D:D
Igen-igen jó helyen jártok,ez itt továbbra is a roor-topik,csak épp nagyon él!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2161 2008-03-29 08:22
- mano1973
- Tag
Gigi!
A városligetben nagyon szép kis játszóterek vannak az állatkertel szembeni részen és több WC is van a közelben.Persze.. a tisztasága nem kifogástalan és azt hiszem pénzes is(50-100 ft) de ott tuti van!!!
Csak nem Viktort akarod kényeztetni egy jó kis programmal ma?:))
Nincs jelen
#2162 2008-03-29 08:33
- mano1973
- Tag
Igaz is..Pasek Úrnak üzenem:
Senki nem kíváncsi rád a kórházban mert örültek hogy megszabadultak tõled.
Mûtét elmarad!!!!
Amugy nem kell mindjárt kés alá feküdnöd hogy legyen kifogásod miért nem táncoltatsz meg a talin elég ha azt mondod nincs tánci:))
Na de hogy képes legyél kórházba menni ezért Pasek?:))
Maradj a fenekeden otthon és bár tudom áhítozol egy jó kis mûtét után...meg is értelek...de nem kapsz!!!!
Amit kaphatsz a egy jó nagy fenékbe rugás:))
Neked az a dolgod hogy hízzál és gyógyulj!!!
Ha mégis meg merészeled tenni és bevonulsz kórházba én meglátogatlak és akkor ott kõ kövön nem marad:))Az ágyad mellett fogok egy vetkökõs számot leadni és akkor mindkettõnket jól kidobnak majd de ugy ám ...hogy téged többé be se engednek oda:))
Nincs jelen
#2163 2008-03-29 08:43
- Szuszidi
- Tag
Na Mano azt én is meg nézném! Nem a müsort, azt hogy hogyan dobnak ki hanem a ! :D:D:D
Szerkesztette: Szuszidi (2008-03-29 08:45)
Nincs jelen
#2164 2008-03-29 09:02
- mano1973
- Tag
Hogyan dobnak ki?:))
Hát ugy hogy majd a a lábunk se éri a földet szuszidi :))
Engem amugy is imádnak a dokik miután magamat diagnosztizálom,gyógyszert "irok fel"magamnak és különben is jobban tudom nekem mi a jó és mi kell.Én a törött lábamra is csak pihenést javasoltam a gipsz helyett mert szerintem csak megrándult és azért fájt!Ehez képest 8 hétig volt gipszben:))A gerincem is csak egy rossz mozdulat miatt rándult meg és azért fájt ,nem pedig azért mert 9 helyen repedt és 2 helyen tört az eséstõl:))Még jó hogy nem lettem orvos mert sokan nem élnék túl a kezelésem:))
Szerkesztette: mano1973 (2008-03-29 09:03)
Nincs jelen
#2165 2008-03-29 09:16
- mano1973
- Tag
Majd elfelejtettem..Luci barátném... örülök hogy Nikinek tetszett a baba.Bár nem" Tomi baba" mert kislány és ráadásul mûanyag de remélem ezzel is beéri és lepattan az én Tomiról cserébe:))
Nincs jelen
#2166 2008-03-29 10:04
- mano1973
- Tag
Gigi!!
Velem nem szurnál ki ha leadnád:))
A lányom tegnap este ugyis lepasszolt engem és barátnõzik az én Tomim meg dolgozik estig szóval egyedül vagyok:))Na jó Kosztám(a kutyusunk) itthon van nem vagyok egyedül.
Takaritást,rendrakást terveztem mára de szivesen pasizok helyette ha hozod:))Az mégis csak jobb elfoglaltság lenne!!
A kupi megvár..ugyse csinálja meg helyettem senki:))
Szerkesztette: mano1973 (2008-03-29 10:06)
Nincs jelen
#2167 2008-03-29 10:07
- Szuszidi
- Tag
Hmm s a nagylányod tessék befogni nem csak a csavargás, hanem a házi munka is !! Fogd keményen! (na ezzel beloptam magam a szívibe) :D
Nincs jelen
#2168 2008-03-29 10:48
- roor
- Tag
Halika!
Zorba:ennek ugyan nem itt lenne a helye,de sebaj,nálunk minden elfér.:D:D:D:D:D:D
Köszi a felajánlást,valakinek biztosan jól fog jönni.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2169 2008-03-29 11:57
- roor
- Tag
Halika!
Zorba:ment mail is,de ha ide elõbb jössz,akkor a csere-bere topik az.:D:D:D:D:D
Itt is szeretettel látunk.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2170 2008-03-29 12:51
- mano1973
- Tag
Gigi!
Örömmel látom Viktort..hidd el:))
Különben nem lógnék Luci gyerekein folyton:))Az én lányom már nagy,másik még nincs ugyhogy...egyenlõre csak kölcsön gyerekekkel babázok.
Amugy ma biztos jól viselkedtem mert Regi hazajött és közölte ,hogy Míg én Tomim nem ér haza itthon marad,hogy ne legyek egyedül.:))
Ez még semmi...bevásárolni is elkisért(azt mondjuk szokta is)segit takaritani és fõzni is.
Félek ez az önzetlensége sokba fog nekem kerülni,Biztos este buliba akar majd menni:))
Szuszidi!!
szigorú én?ha ha jó vicc:))
Drágám,én jól idomított szülõ vagyok:))
Nincs jelen
#2171 2008-03-29 14:44
- Mayuska
- Tag
Szijasztok!
köszi hogy lelötted a poént!:D mert ugyanis este tényleg buliba megyek:D mennék:D fogok menni:) Szuszidi:D hát köszönöm hogy beakarod lopni a szivembe magad:D de egy karamellás étcsokis francia golyocskával elöbb menne:D mint hogy szigoritani akarsz nálunk:D:P várom a golyocskákat:P:D hihi :)
jelentkeztem a talira!
Zotyesz nem szabad nálunk horkolni!!!! :D remélem tudod:D
pusszancs mindenkinek!
Nincs jelen
#2172 2008-03-29 15:17
- Szuszidi
- Tag
Kedves Mayuska! Csoki még mit nem , porszívó , törölgetõ rongy, felmosó vödör! Ezek rendelkezésedre állnak! Majd ha kész vagy a takarítással, beszélünk a csokiról! :D:D:D Jó munkát (ja buli addig nincs míg rend nincs!) :D:D:D
Nincs jelen
#2173 2008-03-29 16:26
- mano1973
- Tag
Amint látod szuszidi Mayuska nem is olyan határozott az elmenetellel kpcsolatban.
Még õ sem tudja mehet -e este ...inkább csak reménykedik hogy igen-t mondok:))
Mindent elkövetett hogy elengedjem este és én jól ki is használtam ezt :))
Hát..nem a szigoruságomról vagyok híres az biztos!Persze lehet velem beszélni,meggyõzni kevésbé ha a fejembe veszek valamit de azért néha engedek is:))
Csilli -vili minden ,kitakarítva,kimosva,megfõzve,kutya-görény tisztán és megsétáltatva.Kávém az asztalon dolgom már semmi.
Szóval szuszidi elengeded Mayuskát a buliba?Megcsinált mindent amit kiosztottál neki:))
Nincs jelen
#2174 2008-03-29 16:49
- Szuszidi
- Tag
Mano! Csoki megy fény póst!! :D
Nincs jelen
#2175 2008-03-29 17:46
- Lisa
- Tag
Szia Vicaa!
Üdv otthon a kis csajossal és a Hõs pároddal! :) :) :)
Nincs jelen
#2176 2008-03-29 18:00
- zotyesz
- Tag
mayuska
én nem horkolok csak épp korholok
ha reggelim nekem , ágyba nem hozod
Nincs jelen
#2177 2008-03-29 19:29
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Most még csak gyorsjelentés, mert ki kell Anácskáznom és férjecskéznem magam! :D:D:D:D
Tényleg nagyon klassz kis kórház i rész a miskolci gasztro, igaz éjjelenként nagyon fáztam. A derekam az ahogy Lisa is írta eléggé katasztrófa, a doki elmondott két gyogyit is amit bevehetek rá, meg is írta, de állítólag eléggé "kábszeres" mellékhatásai vannak, a beleket viszont nem bántja.
Hihetetlen és elszólni sem merem , de a pocifájásom mintha "elvágták" volna, most 16 mg Medrolt szedek szerdától váltok 8-ra, három nap után 4 mg és aztán elhagyás. Úgyhogy még most ugrik majd a "majom a vízbe" hogy sikeres volt e az elsõ adag, de tényleg két hét múlva kapom is a következõt. A doki nagyon biztatott, mert a véreredményem is jó, kisé vérszegény vagyok de a gyulladásos értékek mind tök jók. Reménykedek, bizakodok, és tényleg szeteném már a szemétbe hajítani a Medrolt.
Lisának itt is köszönöm mégegyszer a sok segítséget és hogy a fájós derékaljam miatt hõsiesen cipelészte ma az én emberes hátizsákomat is! :)
Ágica kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lennie kell megoldásnak! Küzdeni, küzdeni, bár tudom hogy könnyû ezt cak így írni, de jobbulást, remélem stabilizálódik az állapotod!
Zotyesz eszméletlen költõi vénával vagy te megáldva!:D Felnézek a fórumra és máris a kacagás tetõfogára hágok! :D:D:D:D
Majd még holnap bõvebben jelentkezem! (Úristen mi lesz itt Veletek ha még ettõl is bõvebben jelentkezem! :D)
Köszönök minden szorítást, most a következõ két hétben dõl el sokminden.
Most már tényleg megyek babázni! :)
Nincs jelen
#2178 2008-03-30 07:19
- Vicaa
- Tag
Porshe, olvastam, hogy túl vagytok a Rotán, annyira, de annyira örülök!!! :) Nórika étvágyának pedig mégjobban!
N.T.M. olvasom Veletek is a híreket folyamatosan, szurkolok Nektek nagyon, reélem szép lassan mindenkinél helyrerázódnak a dolgok! :)
Ágica, Neked még annyit akartam írni, hogy ha a mûtét a megoldás akkor se keseredj el, mert utána már csak jobb lehet, természetesen írj mindig az állapotodról!!!!!
Annáról: Tegnapelõtt is Apának tartogatta a kakilást, nyakig sikeredett a dolog este :D:D:D, úgyhogy már korában megejtette az esti fürcsit is. Õ szinte mindent tud a fórumosokról, rólatok, amolyan hallgatóság, sokat mesélek mindenkirõl neki, tudom, hogy el fogja olvasni ezért írom, hogy egy fantasztikus Apuci, csodásan helytállt, büszke vagyok rá. Anna baba meg azóta újdonságot is csinál olyan igazi lányos hangin sikongat nevetés közben, és kis vékony hangokat hallat ha meglát valami érdekeset. Egész erõsen kell már fogni õt, mert ha felvesszük, vagy ölben ül és meglát valami érdekeset, majd elhúz úgy menne arrafelé, persze még nem tud. :)
A teát amíg kórházban voltam nem fogyasztotta, tegnap viszont én etettem és több mint egy übveggel be is "dobott"! :)
Remélem nem bánjátok, hogy itt is kicsit Annácskázok, de annyira hiányzott, és olyan jólesett írni róla!
Roor láttam hogy valamelyik este kerestél, hívtál, pont akkor fürcsiztem késõb meg már én nem akartalak zavarni - jól is tettem hisz ilyen barlanghancúr közben nem is illik ám zavarkodni :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mano tuti jól ismered Mayuskát, rögtön rájössz a kis turpisságra, dehát valamit valamiért ugye! :):) Anna is biztos kis huncot lesz ha felnõ, mert már most kicskinek is az!
Tegnap pl. félig levetkõztette apát, addig ráncigálta a pólóját, míg le nem vette és akkor önelégülten nagyonkat nevetett, nézegette, tapizta apa pólóját és nagyokat kacagott Apukájára.
Nincs jelen
#2179 2008-03-30 07:50
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:örülök,hogy jobban érzed magad és szurkolok hogy a medrol a kukában landoljon.:D:D:D:D
Bátran írj itt amirõl csak szeretnél,de ezt már mondtam,itt aztán mindent szabad egy kivétellel.:D:D:D:D
Tegnap már késõ volt mire hívhattalak volna,nem akartam a nagy babázást és apázást zavarni.:D:D:D:D:D
Nyakig sikeredett?:D:D:D:D:D
És gondolom közben nagyokat vigyorgott mellé.:D:D:D:D:D
Már most leszaggatja a pasikról a polót mi lesz késõbb?????:D:D:D:D:D:D:D
Fúúúúúú ott van a kiscsaj a szeren nagyon.:D:D:D:D:D
Patrik és Roli is felkötheti a gatyát szó szerint,mert azt is leszaggatja.:D:D:D:D
Szakadt gyerekek klubja.:D:D:D Belépés még egyben lévõ rugiban,távozás tépetten vagy rugi nélkül.:D:D:D:D:D
Megyek hozzá tanulni,igaz nekem nagyobb kivitelû pöcsösökkel kell ugyanezt a mutatványt megcsinlni,de hát tanulni sosem késõ.:D:D:D:D
Írj folyamatosan,hogyan hat a remi,hogy érzed magad.:D:D:D:D
Ágica:remélem már a béka hátsó felét szétrugtad és felülrõl nézegeted?!:D:D:D
Ugye kényeztetted magad mégjobban?:D:D:D:D
Gigi:milyen volt a tegnap játszóteres mutatvány?Jól sikerült?:D
Zotyesz,drága emberem:ezentúl versikékben beszélsz hozzánk?:D:D:D
Nem baj,de én szeretem az õsdumádat!:D:D:D:D:D
Fiukák!Nagyon le vagytok pattanva!Tessék jönni és írni!:D:D:D:D
Szuszi:a brummogást nem fogadom el mint irományt.:D:D:D:D
Tõled két oldalas esszét kérnék!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2180 2008-03-30 08:59
- mano1973
- Tag
Vicaa!
Nagyon örülök hogy már igy az kezelés elején is jobban vagy.Ha már most ilyen javulást hoz a Remi akkor szerintem a késõbbiekben ezerszer jobb lesz.
Nagyon de nagyon drukkolunk ám neked!!!!
Viszont udvariasan mekérlek vond vissza azt a kijelentésed hogy nagyon klasz a kórház:))
Nem ..nem az!!!
A derék fájásra meg jó kis gyógyit kaphattál.Nem fogod érezni a fájdalmat mert úgy be leszel lõve,hogy semmire nem emlékszel majd.
Ház ez csodás!!:)))
Elmúlik a derékfájás de narkós leszel:))
Aztán a következõ lépés az elvonó lesz?
Annácska jól megdolgoztatja apáját ahogy olvasom,de nem baj hiszen ez a dolga:))
Abban viszont biztos vagyok hogy a póló tépkedésre te tanítottad:))
Mi lesz így a mini pasikkal ha összefutnak Annácskával bele se merek gondolni:)
Mindenki szakdt cuccban ,tépetten viheti haza a gyerkõcét.
Egerben onnan fogják tudni hogy taliztak veletek,hogy a gyerekeken szakadt tépett póló van:))
Már meg se kérdezik majd csak rögtön rávágják:"Látom ..Annácskával találkoztatok ti is:))"
Elképesztõ ez a kiscsaj...és mi lesz még késõbb:))
Szóval a te párod is csak amolyan ...kukkoló?Mert az én Tomim is az:))
Õ is mindent tud és feljár olvasgatni a fórumra.
Bár ez utóbbit csak néhány napja tudom mert nem merte megmondani,hogy olvassa a fórumot:))
Attól félt hogy kifogásolnám.
Mivel mindig jókat nevetsz ha ide jössz és most különösen tetszik neked Zotyesz költõi jelene...mert ugye multja nincs:))Igy megkérjük irjon neked is valami szép versikét!!!
Ami pedig Mayuskát illeti...volt rá 18 évem hogy ki ismerjem de...még mindig tud meglepit szerezni.Ugyhogy te is felkötheted a bugyit Vicaa mert a kamasz lányok tudnak ám produkálni nem lesz egyszerû.
További sikeres kezelést neked és Puszi Annácskának.
Várjuk a további fejleményeket!!
Nincs jelen
#2181 2008-03-30 09:05
- mano1973
- Tag
Gigi!!
Viktor bizonyára azért nem került fel mert õ már öreg a kiscsajokhoz.A megfelelõ és ideális választás az idõsebb korosztály a számára pontosabban fogalmazva :én vagyok csak hát...ugye még várnom kell 15 évet:))Remélem szereti majd az idõsebb csajokat:))
Örölõk hogy jól éreztétek magatokat tegnap.
A csütörtök megfelel a látogatásra?Mert akkor megyek:))
Majd eimailbe irj címet is mert így nehezen talnék oda:))
Szerkesztette: mano1973 (2008-03-30 09:08)
Nincs jelen
#2182 2008-03-30 09:15
- Szuszidi
- Tag
Zotyesznek igen is van s volt költõi múltja eddig a pénzt költötte most hogy rájött arra hogy lehet mást is költeni mint tojás vagy vers meg próbálja kamatozni tudását! Ezek amúgy is csak szárny próbálkozások! S a végén ráfog jönni hogy a tojást könnyebb költeni mint verset!
Vicca további jobbulást!
Roor! Nem fogok 2 oldalas (max sütve vagy rántva) esszéket írni csak brummogok!
Gigi nincs mit örülök hogy mennek a vonatók!
Majuska tessék többet takarítani segíteni anyudnak hiszen megérdemli! (vagy lehet hogy nem de akkor is :))
Zotyesz korholni nem szabad horkoljál csak nyugodtan majd az erkélyre kiraknak s ott nem hallatszik! :D
MTM nektek szorítók! Bármi gond van hívj nyugodtan!
Szerkesztette: Szuszidi (2008-03-30 09:16)
Nincs jelen
#2183 2008-03-30 09:33
- pasek
- Tag
Gigi!
Ha ennyire érdekelnek benneteket a vonatok, összebeszélhetünk, Szuszival már csevegtünk ilyesmirõl:Szervezgetünk - igaz eddig csak szóban - egy kirándulást a Füstibe. Nekem szakmailag nagyon közel áll a dolog, ha lenne igényetek rá, gyertek el Ti is, és akkor mesélek, és megmutogatok odakinn olyanokat, amit nem mond el kinn semelyik "túravezetõ" sem. És ha minden jól megy, egy kis mozdonyozást is le tudnék szervezni. Érdekel?
Nincs jelen
#2184 2008-03-30 09:36
- roor
- Tag
Halika!
Szuszi drága maci,látod máris többet írtál mint a brummogás.:D:D:D:D:D:D:D
Gigi:bocsi,természetesen akkor Viktor is a palettára kerül,remélem bírni fogod anyagilag a tépett cuccok pótlását.:D:D:D
Pasekkal konzultálj még,õ a szakember a vasúttal kapcsolatban.:D:D:D:D
Tesó:egész háremed lesz!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2185 2008-03-30 09:52
- Szuszidi
- Tag
Le maradtak a kukkolók fiúk nem szép dolog kukkolni! Az a lányok dolga! :D:D:D
Nincs jelen
#2186 2008-03-30 10:09
- mano1973
- Tag
Gigi!!!
Mit adogatod itt te Viktort amikor már rég le.stipi-stopziztam:))
Rorrnak lánya?na az valószínûbb min a fiu mert nálunk egy kivétellel csak lányok vannak a családban és amég a dédunokák is kivétel nélkül mind lányok:))
Persze mi azért igyekszünk fiúcskát csinálni majd én Tomimmal:))
Most pedig gyos hír Vikimamiról!!
Beszéltem vele és szegénykém elég fáradt és nyuzott de a körülményekhez képest jól van.
21-én megy kórházba tükire és a jó hír....altatják majd!!!
Patrik babának jön a fogacskája így még nyûgisebb mint eddig volt szegény Viki alig tud pihizni.
Minden esetre jól vannak és bekukkant majd a Fórumra is!!
Kitartás Viki...és hívlak még a kórház elött mindenképp és utánna is.
Nincs jelen
#2187 2008-03-30 10:21
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Látod Roor van itt élet hétvégén!!!:):):):)
Gigi!
Bejelöltelek iwiw-en!
Gigi ha gondolod elmehetek a Manóval hozzátok!!
Nekem van egy eladó sorban lévõ 6 éves lányom!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Az én nagyobbik fiamat is nagyon érdeklik a vonatok!
Pasek!
Te nem kórházba mész hanem a talira jössz!!!!!!
Remélem , hogy megértetted!!!!Különben Manóval megyek!
És különben is te olyan ügyesen tudsz szervezni,hogy ha már tényleg a mûtétre kerülne a sor akkor eltudod intézni, hogy a tali után csinálják meg!!!!!Te nem maradhatsz le a buliról!!!!
Vicaa!
Nagyonörülök , hogy jobban vagy , de mégjobban , hogy otthon vagy !!!
Nincs jelen
#2188 2008-03-30 11:47
- mano1973
- Tag
Nos ha már ilyen szépen elosztottuk a gyerekeinket és egy nagy boldog család lettünk...akkor minden rendben:))
Az még nem tudom én kinek ajánlom fel a majdani második gyemekem de Regit már Zotyesz elvitte:))
Illetve még tee-vel osztoznak rajta de..majd csak alakul ez is:))
Luci!!
Ha jól emlékszem a Niki már választott magának pasit az én Tomim személyében ugyhogy õ már elkelt:)))
Norbinak kéne még feleség:))
No és lásd kivel van dolgod Roli alappból az enyém ugye bár...de egye fene a férjedet is befogadom:))
Persze csak ha megborotválkozott!!!!
Gigi!Gigi!
Még nem is ittál és már félre beszélsz?:))Csak szeretnél te a fiatalabb lenni hi hi:))
Ezzel én is így vagyok ám de hát...ez van öregszem:))
Nincs jelen
#2189 2008-03-30 14:11
- mano1973
- Tag
Kedves Gigi!
A vendéged elég bunkó lehet ha azért megy hozzátok,hogy megnézze milyen rend-avagy milyen kupi van:))
Én nem azért mennék hanem a jó pasi és a fincsi kaja miatt:)))
Amugy kinéztem a vonatot csütörtökön 12:05 kor indul a nyugatibol és azzal mennék de még majd telón ugyis beszélünk addig!!
Miattam ne csinálj se rendet se kajcsit nekem bõven elég a töménytelen mennyiségü süti is:))
Bár Vikinél is volt fincsi sütike de alig ettem mert Patrik babáztam:))
Már nagyon kiváncsi vagyok Viktorra is meg rád is és várom a talit.
Lehet hogy Luci is jön mert azt irta de még nem beszéltem vele.
A kajcsi meg tökéletes de tényleg ne csinálj belõle gondot mert nem enni megyek!!
Nincs jelen
#2190 2008-03-30 14:14
- mano1973
- Tag
tünde!!
Hétfõn gondolok rátok és szorítok nektek!!!!Ird majd meg mi volt a dokinál jó?
Lisa!Linus!Pillikirálylány!!Ánya!!
Ti merre jártok ?
Rég láttalak erre felé titeket is.Tessék jelentkezni
Nincs jelen
#2191 2008-03-30 15:10
- Lucifer
- Tag
Gigi!
Szívesen megyek én is csütörtökön.Bár nem vagyok meghííííííííívvvvvvvva , de meghívathatom magam????Manó biztosan nem ellenzi ha vele megyek!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DJa! A rend pedig engem se érdekel!!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#2192 2008-03-30 15:35
- Lisa
- Tag
Szió Mano, jelentkezem: a vasárnapi fõzés és nagy zabálás után bûn lett volna kihagyni egy nagy túrát a csodálatos Bükkben ezen a gyönyörû szép napon!
Egyszóval le kellett járni a rántott husit. De tényleg varázslatos az idõ. Ilyenkor meglepik a falut a sok túrázni vágyó "városiak" de azért van még olyan hely ahova õk nem merészkednek ! :) :) :)
Látom nagyban szervezitek az "új gyerkõc látogatót" :), Mano és Luci ne feledjétek ha találtok egyetlen kis portszemet is az nagy baj lesz :) :) :) Ildikó, érezzétek jól magatokat! :) :)
A többieket én is hiányolom de a hétvégén biztos van jobb dolguk is ugye Linus és Pilli :)
Vicaa Te csak használd ki a szabad vasárnapot! :) :) :)
Nincs jelen
#2193 2008-03-30 16:23
- Vicaa
- Tag
Igen én most így teszek kihasználom a szabad vasárnapot, Annázok, családozok, mi is tettünk egy igazi jó nagy sétát hármasban, kiültünk még a játszótérre is.
Ma eléggé szédelgõs vagyok ahogy Roor fogalmazott "kissé szédült tyúk", de lehet ez még a remi miatt van, de arra is gondoltam, hogy a medrolcsökkentés gyors üteme miatt.
Viki hogy vagy? Jelentkezz! Majd én is írok, de most csak egy-egy percre ugrom fel a netre, majd holnap igyekszem privizni is!
Gigi jól hangzik a kajcsid nálam sajna a tejföl nem jöhet szóba meg eléggé idõigényes is ahogy olvasom, fénypostán azért jöhet egy adag!!!!
Tényleg akartam kérdezni Roor honnan szerzed be azt a tejmentes tejfölt? Mert szójatejet már vettem Tescoban is meg sok más helyen de ezzel még nem találkoztam! Cicanézés milyen volt???
Nincs jelen
#2194 2008-03-30 16:26
- Lisa
- Tag
Nem szédelegni és akkor pláne nem bevenni a tudod mit!!!!
AMúgy a derekad hogy áll??? És a hasad???
Nincs jelen
#2195 2008-03-30 18:57
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:laktózmentes.:DÉpp tegnap vettem három pohárral az Auchanban,és most olcsobb mint a normál.:D
Emelett a spárokban is szokott lenni.:D
Magic-es termék ez is,kerek dobozban van,piros fóliával.:D:D:D:D
És állítom jobb mint a rendes tejföl.:D:D:D
Van nekik laktózmentes joghurt is,azt még ugyan nem próbáltam,de nem lehet rossz.
A tescoban kicsi a választék tejbõl is,de az auchan-ban van vagy öt féle,+ az ízesítettek + a rízs meg szójatejek.
Cicanézés remek volt!:D
Én még ekkora macskákat nem is láttam.:D Vagy 7-8 kilósak (és nem dagik,hanem ilyen óriásiak),gyönyörû a szõrük (ápolás nélkül,mert nemcsak tenyésztõk voltak),elmondani nem lehet milyen édik.:D:D:D
Volt olyan is amit kiszemeltem magamnak,csak más színben,de életben annyira megkapó volt,hogy már mindegy a színe csak legyen.:D:D:D:D:D
Volt kopasz is.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vétek lett volna kihagyni és ez nem is egy nagy kiállítás volt!:D
Sõt,hazafelé párom elvitt a melóhelyére,ott meg 9 napos kismacskát fogtam a tenyerembe.:D:D:D:D
Nagyon jó macskás napom volt.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2196 2008-03-30 19:42
- mano1973
- Tag
Tesó!!
örülök hogy jó volt a mai macskás nap és õszintén szólva arra számítottam,hogy délután azzal hivsz fel van kis cicád:))
Meg is lep hogy nem hoztál haza egyet.Kosztának jó lett volna vacsorára:))
Remélem lesz neked is az a lógó fülü cicád amit kinéztél mert...hiába keresek kutatok sehol nem találok neked olyat .
Sõt ha már az állatoknál tartunk nincs valaki itt akinek lenne elkötött fiu, görénye?
Gigi!
Hát igen Lucival osszeszokott páros vagyunk már...ugy kb 23-24 éve.Jol mondom Luci..ennyi ideje?:))
Persze itt és most ünnepélyesen megigérem hagyunk szóhoz jutni.:))
Én amugy is pasizni fogok:))
A kaja meg ne aggaszon már én mindent ehetek és ha Luci benyomhat egy üveg bort és némi páleszt akkot egy kis tejföl nem árt majd neki:))
Nincs jelen
#2197 2008-03-31 09:48
- Lucifer
- Tag
Sziasztok!
Gigi!
Köszönöm a meghívást élek vele!Én bírom a tejfölt,úgyhogy jöhet a kaja!
Hagyunk szóhoz jutni hiszen mi bár mikor tudunk egymással dumcsizni.
De lehet,hogy a legkissebbet vinnem kell magammal,nem baj?
Manó!
Ez nem volt szép tõled!A bor az vérserkentõ különben is!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
És teljesen jól mondod mi már 23 éve nyuzzzzzzzzuk egymást!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Roor!
Milyen cicák???
Aiolosz!
Nagyon örülök,hogy te is rajta vagy már a jelentkezésen!
Szuszidi kedves!
És te?
És a többiekkel mi van????Tessék jelentkezni!!!!!!!!!
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-03-31 09:51)
Nincs jelen
#2198 2008-03-31 10:00
- vikimami
- Tag
Sziasztok!
Mano, köszi a "tudosítást" rólunk, ezentúl összekötõ-tiszt helyettes leszel? :D
És igen, a hir igaz: semmi idõm és nem vagyok túl jól sem. Nem tudom mi van velem, mert igazából nem is a bélésem rendetlenkedik (most éppen inkább a gyomrom rossz), 1xûen megint sivár minden :(
Na de hagyjuk is ezt.
Tüki lesz hamarosan, de errõl másik topicban, hogy nehogy Roor türelmével visszaéljek :)
Allergiateszt eredmények azt hiszem kész vannak, mert holnapra berendelt az heamatológus-immunológus a László KH-ba :( Remélem nincs nagy baj...
Patrikbaba jól van, de sokat nyüszög. Szerintem a foga jön és a dokinéni szerint is, dehát nála már nem lehet tudni épp miért nyafizik :D
Mindenestere jól van, de kétemberes baba. Én meg most fél embernek számítok, úgyhogy kicsit nehéz.
Hétvégén kinn voltunk anyukáméknál (kertesház, kutyák) és annyira nézte a vizslákat, mint egy nagy szakértõ. Nagyon vicces volt, ahogy már 180 fokos szögbe dölt a kezemben mert annyira nézett le a földre a vizsikre :D Na majd jövõre, amikor a fülüket cibálja :D:D:D
Vicaa! Örülök, hogy ilyen jól vagy!!! Írj majd privit ha van idõd, nagyon várom a beszámolót hogy mi hogy volt a kórházban és hogy Annácskával hogy birt az apuja! Puszi
Porshe!
Olvastalak ám titeket, és nagyon örülök a hireknek. Bár hülye helyzet, hogy az ember egy rotavírusnak örül , de ez most tényleg jobb mint más eredmény. Remélem az étvágya is tart még Nórikának!
Gigi!
Ilyen klassz kis kirándulást tettetek??? Minden rendbe volt veled? (ha érted mire gondolok..)
Végülis kellet lufit venni Viktornak?
Tünde!
Írj majd amint tudsz, hogy mi a helyzet! Gondolok rátok!
Puszi mindenkinek
Nincs jelen
#2199 2008-03-31 10:43
- Linus
- Tag
nem mondom, jól belehúztatok hétvégén :) albiban ugye nincs netem, úgyhogy én csak most reggel cuppantam rá a fórumra, és akadt olvasnivaló bõven, ennek örülök :)
jut eszembe Pilli: hétvégén nyillalt belém, hogy jesszom, neked még mindig nem válaszoltam: szal Bakáts tér, de szerintem szeptembertõl új helyet kell keresnem.
Zotyesz versén szétröhögtem magam :) látod, tudsz te, ha akarsz :) Gigi, válasz menni fog, amint eljutok odáig... :) Vicaa, remélem a Remi tartós javulást hoz, és a derekad is rendbe jön. Ágica: jobban vagy már? Viki, tarts ki, rendbe fogsz jönni!
látom, a kölkök összeboronálásának ötletével megfertõztem mindenkit :) aztán szóljatok ám, ha lagziba kell menni!
én a magam részérõl, lightos kis hétvégét tartottam: takkerolás, fõzés, evés és döglés :) pocó nem az igazi, de nem is vészes, és különbenis eltökélten körömvirágteával zaklatom :) na pá aranyoskáim, még jövök!
Nincs jelen
#2200 2008-03-31 11:16
- mano1973
- Tag
Viki!
csak adom át az infókat:))
Hiányoltunk többen is és mivel te nem tudtál géphez jönni igy én kicsit átvettem a hugom tisztségét:))
Remélem nem baj?:))
Linus!!
Örülök hogy itt vagy végre:))
Zotyesz versei nekem is nagyon bejönnek de..merem remélni szerenádot nem tervez adni majd ha itt lesz:))
Lagzi?
No ott még nem tartunk de...ha lesz akkor megy mindenki az biztos:))
Remélem te is javulgatsz!!
Porshe!
Lányokrol irj majd!!
tünde!!!
Reggel gondoltam rátok mivel ti ma mentek dokihoz.Nagyon drukkolok és légyszi ird meg mi volt!!várjuk!!
Pillikirálylány!!!
Igy lefoglal a lovagod hogy már felénk se nézel?:))Tessék jelentkezni!!
Luci ,kedves barátném!!!
Akkor nekünk sok baj van a vérünkel mert mi jó sokat igyekszünk serkenteni:)))
No de ha jól esik hát kit érdekel neeem?:))
Gigi!
Csak 4 kor láthatjuk elösször Viktort?:))
Na sebaj mert ugyis kivárom:))
Addig meg dumcsizunk mert utánna gondolom Viktor ugyse fog hagyni beszélgetni minket:))
Remélem mindenki jól van!!!
szép napot!!
Nincs jelen