#2201 2008-03-31 11:59

Lisa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok, Linus van mit olvasni az bizti mindig. Nem tetszik neki a tea? Jöhet a szokásos fenyítés:) :)
Vicaa: derekad hogy van???
Mano: neked is nagyon szép napsütéses napot! :)

Nincs jelen

#2202 2008-03-31 13:00

Linus
Tag

tetszik neki, vagy nem, én iszom :) a lelkemet már helyretette a napsütés :)

Nincs jelen

#2203 2008-03-31 13:13

Pilli
Tag

Sziasztok!!! Örömmel látom, hogy Mano mindig hiányol :D Bocsi, hogy nem jelentkeztem a hétvégén, de itt volt nálam az Emberem, úgyhoyg nem nagyon neteztem ebben a pár napban :) Voltunk kirándulni Szentendrén, ahol benyomtam egy hatalmas lángost, meg fagyiztam is, aztán tegnap sütöttem lasagne-t és király lett nagyon. Esténként barátokkal találkoztunk és tegnap egész nap csak döglöttünk. Most meg melót keresek ezerrel, mert a másiknak vége lett és kell a pénz:( Aki tud valami részmunkaidõs melót, az szóljon nekem légyszi :)
Linus: én azt hittem nem is láttad a hozzászólásomat, mert egy idõben küldtük el :)
Vicaa: Nagyon örülök a híreknek, ennél már csak jobb lesz, hidd el nekem.
Viki: kitartás!!!!
Meg mindenkinek nagy puszi és szép napot most, míg tart a tavasz, mert szerdától már szar idõ lesz megint:(
U.i.: bár nekem nicns gyerekem még, de hozzám is jöhettek látogatóba :) Max egy kocsmában kötünk ki, de hát annyi baj legyen. Na puszi

Nincs jelen

#2204 2008-03-31 13:15

Vicaa
Tag

Köszi kérdésed Lisa, sajnos a derekam rosszabb már nem is lehetne :( Olyan igazi 80 éves arceltorzítós amit te is láttál. Ja egyébként a mi ágyunk tényleg mégiscsak jobb, mint a kórházi, mert ez alacsonyabb és könnyebben fel tudok "mászni" róla.
Ma is szédelgek, egy kicsit a pocim is fájdogál, remélem ez elmúlik.

Linus én is fõztem reggel a körömvirág teát, remélem az segít.
Azért most 16 mg Medrolon vagyok és szerdától már csak 8 mg, ez igen jelentõs csökkentés, gondolom azért bizonyos elvonási tünetek ilyenkor is jelentkeznek. Azért nem is készültem arra, hogy hipp hopp észrevétlenül hagyom el, de kiharcoltam a hazamenetelt is szombatra, ezt a harcot is megvívom!

Viki ígérem megy majd a privi, csak sok most a tennivaló, majdcsak nekiülök! Addig is kitartás ezerrel tudod???? Most már semmiképp ne hagyd, hogy várassanak a tükrözéssel! Az allergiateszt erdeményrõl pedig jelentsél majd!!!!

Roor nálunk Egerben csak Spar van, majd megnézem. Ma  is csináltam fõzeléket, modjuk nekem - nem akarok reklámnevet írni- de egy bizonyos joghurtot bírok fogyasztani és azzal készítettem. Mindenesetre errõl legalább lehettett tudni hogy zöldbabfõzelék, nemúgy mint aról amit a kórházban adtak. Lisa csak nézte én meg ettem, de nem jöttem rá mit. :D

Mano persze visszavonom hogy jó a kórház, de hát úgy értettem, hogy ahhoz képest jó, mint ahol eddig jártam. Az csak természetes, hogy kórházban lenni sose jó, de a fúzióért megérte. Te hogy bírod a derekaddal?

Nincs jelen

#2205 2008-03-31 13:36

Linus
Tag

szerdától megint hideg lesz??? hát már sosem lesz nyugtom? ez biztos? na, utánanézek, aztán max elsírom magam... mellesleg én is hiányoltalak ám Pilli!!! :) amúgy Vicaa, tényleg jók a mentes tejtermékek, én mindent azokkal csinálok, még a kenyértésztába is mentes tejet rakok. a joghurtot még én sem próbáltam, de auchan tõlem messze van, úgyhogy ez a veszély - ismerve az interspart - nem fenyeget.

Nincs jelen

#2206 2008-03-31 14:17

Agica01
Tag

sziasztok
a hétvége kicsit zsúfolt volt, de most végigolvastalak titeket.

Vica: örülök hogy jobban vagy, a remi tök jó lesz, és meglásd, lassan a medrolt is el tudod majd hagyni

Viki: neked kitartást, egyél, nehogy teljesen elgyengülj! Az altatás miatt meg ne aggódj, ha úgy gondolják hogy nem lehet, akkor úgysem fognak kockáztatni!

Én már kicsit jobban vagyok, lelkileg és fizikailag is; ma voltam szívuh-n, szerencsére semmi gond nincs, úgy látszik az altatóorvos kicsit túllihegte a dolgokat, azt mondták a magas pulzus simán lehet a gyulladástól és a vérszegénységtõl, ami miatt a szívnek gyorsabban kell dolgoznia. Majd szerdán megyek a kardiológushoz hgy mi van, addigra meglesz a pajzsmirigy eredményem is, és ha minden igaz, akkor hétfõn megmûtenek. Ennek nagyon nem örülök, de muszáj, akkor meg jobb inkább elõbb túllenni rajta.

Linus: úgy láttam, sajna igazad lesz, az elõrejelzésben szerdától 4-5 napig esõ meg lehûlés van.

Nincs jelen

#2207 2008-03-31 14:48

Lucifer
Tag

Szasztok!
Nagyon jó ismerõs arcokat látni!
Szóval!Csak így négyszemközt elárulom,hogy én a Gigiékhez nem porcica nézõbe megyek hanem inkább háztûznézõbe!Tehát lányos anyukák jól szemügyre veszek mindent , de legfõ képpen Viktort nézem meg magunknak!:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Gigi!
Mostmár bizti,hogy megyek a lányom sorsát elintéztem , de a Rolit sajna vinnem kell.Nem baj majd babázol egy kicsit te is és megismered a fiad konkurenciáját a lányokkal szemben.:):):)
Ja! A Roli minden evõ,de azért megkérdezem, hogy vigyek neki valami kaját? De most gyorsan visszaolvastam , hogy mi lesz a menû,hát abból õ is ehet!És ne ilyedj meg ha meglátsz , de most nem az az 50 kg-os vagyok mint a képen,hanem a mostani súlyon 68-70 kg .De hát szépen lassan megyegetnek lefelé a fölös kilók nem is olyan régen még 76kg-voltam.De hát mit várjak három gyerekem van és ebbõl az egyiket nem is olyan régen szültem.Sõt neki köszönhetem , hogy másfél évig tünetmentes voltam.
Porshe!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi van veletek????????Tami - Nóri ?????
PilliÖrülök,hogy dúl a szerelem nálatok!Ha teheted inkább vele legyél és ne velünk !
Linus!
Miket sütsz még???
Mi van a pároddal?

Engem nem érdekel , hogy jön a hideg tegnap húztam tiszta ágynemût és elõvettem a nyári takarót!Mi még nem álltunk át az új idõre legalább is lélekben,hiszen ma a lányom 10 - ig aludt én meg 1/2 10-kor keltem.olyan jó volt aludni egy kicsit!:):):)
Manó!
Megvan a festéked????

Nincs jelen

#2208 2008-03-31 14:49

Vicaa
Tag

Pillike! Nemcsak Mano hiányol ám!!!!!! Én is mindig kuksizok, hogy mi van azokal a leányzókkal és persze nehogy a legények megorroljanak mindenkit, ha már egy ideje nem jelentkezik! Remélem mihamarab sikerül találnod munkát!

Ágica, nálad úgy látszik a mûtét lesz a eredményrevezetõ megoldás, de én (és azt hiszem írhatom hogy mi) itt nagyon szorítok (szorítunk) Neked, hogy túllegyél rajta és gyorsan felépülj!
A magas pulzus tényleg lehet a vérszegénységtõl? Na ez új infó számomra. Nekem eddig ugyanis alacsony volt a vérnyomásom, alig volt pulzusom, mindig azt mondogatták, hogy még jó hogy vagyok. Mostanában viszont (az utóbbi pár hónapban) többbször is szóltak a vérszegénység miatt, meg a magasabb vérnyomás és pulzus miatt.
A doki azt mondta mindkettõre, hogy nem vészes csak oda kell figyelni rá.
Mint mondtag Ágica mennyi ideig kell hozzávetõleg kórházban lenned?

Orsi mizujs a csajosaiddal???

Nincs jelen

#2209 2008-03-31 14:57

Linus
Tag

csodás, akkor kb. pont kinyúvadok tükrözésre, végsõ csapásként még majd rá is küldhetem az X-prepet szerencsétlenre... de ha van rá némi reménysugár, hogy megúszom kivételesen a rossz idõt, ide vele, elkapom röptében :) nem is hõzöngök jó elõre, max doktornéni helyretesz...

Nincs jelen

#2210 2008-03-31 15:09

Linus
Tag

jah, hogy egyszerre írtunk :) Luci kérlek, megvan :) hétvégén némi szakmai tanácsot is kaptam, ciabatta-t sütöttem, az is egy kenyérféle, de az alakja olyan, mint a ciabatta=papucs. hát még gyakorolnom kell, enyém egyenlõre inkább cipóhoz hasonlít :) de nem adom fel, sejtheted :) amúgy most új szobatársa van a kedvesnek! na, nem kell rosszra gondolni! vett magának egy kisbarátot: Scriccio-nak hívják, fehér-szürke-barna foltos, és a hátán végigfut egy fekete csík - kisegér, és nagyon cuki, állítólag fél napokat a keréken teper :) már bemutatta, csak folyton kalimpált, meg mocorgott, és amúgysem vmi frankó az a webcamera.

Ágica, nagyon szorítok! nekem anno annyira ment a szivem, hogy szabályosan elringatott az ágyban, és alig fért rá a papírra az ekg-m. valószínûleg attól, hogy már kajak hazavágott a crohn, és 3 hete lázas is voltam, mire megtaláltuk a nyavalyást.

Nincs jelen

#2211 2008-03-31 15:16

Lisa
Tag

Sziasztok!

Vicaa...ez egy kicsit más mint volt szombaton , de lehet hogy tényleg csak  a  medrol miatt van (reméljük) . Csak türelem, ez egy szükséges rossz a jóért :)
A vérszegénységnek igen-igen állandó "tünete" a magas pulzus. Csak úgy kalimpál ha egy lépcsõt meg kell mászni vérhiányosan :( 

Ágica: akkor hétfõn mûtét...sokat gondolunk Rád...és  azért jelentkezz amint tudsz !

Akkor én is csatlakoznák.. aki egyszerre hiányolta Linus-t és Pilli-t , de én gondoltam hogy jobb dolguk van hétvégén :) :) :)
Az idõt meg majd csak túléljük valahogy :(

Szerkesztette: Lisa (2008-03-31 15:19)

Nincs jelen

#2212 2008-03-31 15:30

porshe
Tag

Sziasztok!
Szerencsére úgy tûnik kikecmeregtünk a betegségbõl!!!!! Tami ma végre újra oviba ment,Nóri zabál mint a gép és hízik is. Tegnap már 9910 gramm volt! :) :) :) Mellette olyan vidám lett és eleven,hogy öröm nézni. Totál kivirult. :) Még a színe se olyan sápatag. Na meg amiket képes mûvelni,eszméletlen.
A levest nagyon szereti,de most aztán nem lehet betartani az eddigi etetéseket. Szinte egész nap kajálna. A széklete még nem tökéletes,de majd az is alakul,kivárjuk.

Vica, Anna babáról képet kérek,mert már rongyosra néztük az eddigieket !!!!!!!!!! :)
A rosszidõnek én sem örülök,mert az megint azt jelenti hogy napokon keresztül bezárva leszünk,pedig imádunk kinn sétálni és kutyákat macskákat nézegetni. Én még nem vettem észre az idõjárással kapcsolatban,hogy akkor roszabb lenne Nóri állapota,de most meg fogom figyelni.
Viki!! Mi volt az allergiavizsgálat eredménye? Jelentést kérünk!!!!!

N.T.M.! Jelentkezz,mi volt ma? Remélem haza jöhettek és este már tudsz valamit írni!
Tünde nagyon szurkolok nektek is!

Mindenkinek pussz, és amíg ilyen jó idõ van,irány ki a napra!

Nincs jelen

#2213 2008-03-31 15:55

Linus
Tag

hát én nem bírom tovább, irodát bezárom, és megyek ki a napsütésbe :) NTM, Tünde én is nagyon szurkolok a srácoknak, írjatok, hogy miújs!

Lisa, persze hogy túléljük, csak francnak van kedve nyûglõdni miatta :) Nórikát pusszantom! egy jó nagy cuppanóst Orsi adj át kérlek a nevemben :D

Nincs jelen

#2214 2008-03-31 16:03

Lisa
Tag

Kedves Linus! Az ilyen elhatározásokat nagyon szeretem Tõled!!! Bölcs döntés! :) :) :)

Nincs jelen

#2215 2008-03-31 16:19

Pilli
Tag

Köszi Linus Vicaa és Lisa :)
Én most voltam kinn sétálni és pulcsiban is melegem volt!!!! Nagyon szép idõ van, rábeszélem, hogy maradjon is ilyen, nehogy már elhúzzon megint jó messzire :(
Ma este színházba megyünk, úgyhoyg el is megyek emberi formát varázsolni magamra. Egy valami nagyon zavar, hogy egész nap egy zsemlét ettem, és nincs semmi étvágyam. De majd ez is helyrejön.
Ágica: kitartás!!!!

Nincs jelen

#2216 2008-03-31 16:25

Lucifer
Tag

Sziasztok!
Én most bszéltem Manóval és minnnná felkel a Roli és medünk egyett sétálni.!!
Gigi!
Én teljesen mobilizálható vagyok és azért lesz ott Manó hogy majd kisegítsen!Persze ha Roli közelben van akkor én már nem is kellek!Egyébbként Roli nagyon nyugodt baba!

Nincs jelen

#2217 2008-03-31 16:37

tunde
Tag

Porshe nagyon köszönöm!

Nincs jelen

#2218 2008-03-31 16:59

vikimami
Tag

Sziasztok, mivel ez a rovat a legismertebb itt jelezném, hogy fejleményem van tükim szempontjából, de nem ide írom, Roor kedvességével nem élek vissza :DPuszi

bocsánat, most visszaolvasni nincs idõm, de remélem mindenki jól van és a kis manók is (Tündi, Orsi!)

Nincs jelen

#2219 2008-03-31 17:22

Pilli
Tag

Lisa bejelöltelek iwiwen, Linus téged nem talállak .(

Nincs jelen

#2220 2008-03-31 17:50

roor
Tag

Halika!

Fúúúú,nem semmi volt a mai termést visszaolvasni.:D:D:D:D
Gigi:nem tudom hol kérdeztél,de az emailom szarakodik.:D Még nincs krémem,mert egyenlõre az enyhébb idõtõl kicsit jobban néz ki.:D
Aranyos vagy,de nem kell csináltatni,megdolgoztatom én a pénzükért a gyógyszerészeket!:D:D:D:D:D:D
Vikimami:akkor itt is!Nyugodtan írj,csak magát a tükit ne részletezd.:D:D:D:D
Vicaa:Anna édes nagyon!:D Remélem a derekaddal is szenencséd lesz,mint eddig a remivel.:D:D:D
Pillli:embert is kapd ide a gép elé és akkor nekünk is jut belõed.:D:D:D
Linus:néha igencsak elcsodálkozok a hihetetlen energiádon.:D
Lisa:ment mail.:D De itt mindig ólálkodom egy sort.:D
Tünde:akkor most lehet egy kicsit örülni?:D
Ágica:a kényeztetés továbbra is fennáll egész addig amíg gatyába nem rázódsz.:D:D:D:D
Luci:na azért óvaosan a háztûznézõvel,idõsebbek (mint én is meg manó is) elõnyt élveznek!:D:D:D:D
Tesó:dehogy baj!Ha valakirõl tudsz,nyugodtan írj!:D:D:D
Meg bárki más is!:D:D:D
Ez a topik a miénk,közösen!:D
Vicaa:szerintem írhatsz márkanevet,legfeljebb ránk szólnak,de mivel elég nehéz ezeket fellelni,ha még név sincs hozzá akkor meg lehetetlen!
Írd a nevet én viszem a balhét!:D:D:D:D
Orsi:mikor tanulod már meg,hogy ha befenyítem Nórit akkor az mûködik is?:D:D:D:D:D
Vagy csak a csülökléhez nem volt kedve!:D:D:D:D
Remélem mindenkinek a kiváncsiságát kielégítettem,havalaki kimaradt ezer bocsi meg egy anyamedve.:D:D:D:D

Nincs jelen

#2221 2008-03-31 18:29

roor
Tag

Halika!

Luci:bocsi kimaradt a macska.:D
Volt ott mindenféle,szép nagyok,abesszín,meg brit rövidszõrû,perzsa,kopasz,skót logófülû,házicica,holland erdei meg még ki tudja.:D
De nálam a díjnyertes a skót logófülû!:D:D:D:D
Igaz abból csak kék volt,de az meseszép!:D

Nincs jelen

#2222 2008-03-31 19:19

roor
Tag

Halika!

Gigi:visszanéztem,de én ottan nem látom sehol se.
Mondjuk az én gépem szokott csodákat mûvelni.:D:D:D
Most nem csúnya,kamillal gyönyörûen elvan.:D

Nincs jelen

#2223 2008-03-31 19:32

mano1973
Tag

Látom itt  zajlanak az események :))
Pillikirálylány!!
Örülök hogy nem vesztél és hogy ilyen jól érzed magad a lovagoddal.Nagyon helyes:))
Kicsit irigyellek a ma esti színház miatt mert..én már rég nem voltam sajna de talán majd csak eljutok  nem sokára.
Érezd jól magad!!
Linus!
Te meg miért akarsz kinyúvadni hé?:))
Nem betegeskedük hahó hanem élvezzük a szép napocskás idõt és mindenki gyógyulgat!!Megértve?:))
Lisa!!
Naná hogy túlélitek a rossz idõt ez nem is kérdés!!!
Ha más nem ülünk a szobában és irogatunk a fórumra:))
Vicaa!
Köszönöm kérdésed...de az én gerincem  nem akar javulni.Annyi azért  mégis csak változott hogy már gyógyi nélkül is bírom mert nem fáj annyira és én Tomim mindig megmasszirozza:))
Remélem  a te derekad is hamar rendbe jön majd.
Annácskáról a képek valami mesések:))
Egy mosolyalbum ez a gyerek:))Nagyon édes!!
Porse!!
Remélem senkit sem sértek meg ezzel de Nóri jobbanlétének örülök a legjobban.Nagyon aggodtunk érte és drukkoltunk neki.
Örömmel olvastam hogy eszik ,jó a kedve és még hízott is:))
Ez szuper!!!
N-T.M!!
Lalival mizus?
Kérlek irj mert érte is nagyon izgulunk!!!
Sok sok gyógypuszi postázva a kis krampusznak:))
Tünde!!
Mi volt ma a Madarászba??Várom a beszámolót a hogylétetekrõl!!!
Gigi!!
Már mondtam...nem a rend miatt megyünk és nem szépségversenyre!!!!
Biztos vagyok benne hogy jól fogjuk érezni magunkat és abban is hogy  sikerül elcsábítanom majd Viktort:)))
Már nagyon várjuk ám Lucival a csütörtököt:))
Vikimami!!
Nyugi...itt mindig van hely mindennek még ha az épp a tükrözés is.Bár...nem szerssük de ha nem részletezed akkor semmi akadálya:))
Szerintem tesóm is így gondolja!!
Nekem meg könnyebb ha nem kell ugrálnom topikból topikba mert egy helyen  megtalálok minden infót!!:))
Tudom kényelmes vagyok de...az én koromban ez már  kijár:))
Jobbulást neked éa Patriknak fájdalom mentes fogzást:))
Lucifer!!
Nagyon jó volt a mai kis séta bár...legközelebb szól hogy,ne tûsarkuba menjek a játszótérre:))
Amugy szólnék hogy Roli  elég nagyot harap már azzal a mindössze 4 db fogával:))Még most is látszik:))
Remélem Niki megnyugodott:)))
Ugy sajnáltam szegényt:))
Persze tudom ..csak az én Tomim miatt akart feljönni  nem rám volt kíváncsi de...akkor is :)))
Majd kárpotolom valamivel:))

Nincs jelen

#2224 2008-03-31 19:45

roor
Tag

Halika!

N.T.M.-rõl és Laliról annyi,hogy túlvan rajta a kis krampusz,se colitis,se crohn.viszont a rossz hír hogy még mindig nem tudják mi a fene.
Holnap mehetnek haza,majd N.T.M. ír részletesen.:D
Mindenesetre Lalinak mikor hívtam õket hat óra felé be nem állt a szája és kenyeret kért.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2225 2008-03-31 20:11

mano1973
Tag

Tesó!!
Jobbulást Lalinak és Mártinak kitartás.Gondolunk rá és nagyon szorítunk nekik!!!

Nincs jelen

#2226 2008-03-31 20:22

roor
Tag

Halika!

Gigi:jjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D:D:D:D én meg a krémet kerestem:D:DD:D:D:D:D:
Sajna nem érek rá,nálunk baromi nehéz elszabadulnni.:(
Meg most itt van svájci fõnökünk,nem tudom meddig marad,bazári majmok vagyunk.:D:D:D:D

Nincs jelen

#2227 2008-03-31 21:20

Lucifer
Tag

Halihó!
Nagyon jót sétáltunk Manóval!Manó köszönöm!
Különben egy kis idõ elteltével a Niki is lenyugodott!Nem kell vele foglalkozni ilyenkor hiszen fáradt , de aludni meg nem szeret.
Minden kis törpének jobbulást kívánok és a szülöknek kitartást!
Nem írok név szerint hiszen sorolhatnék(sajnos), de minden kinek jobbulást  és gyógyulást kívánok.
Szorítok mindenkinek , hogy a vizsgálat , mûtét stb....sikerüljön.Az eredményeket várjuk.
Gigi!
Ha Roor is jönne csütörtökön akkor kevés lenne a kaja amit csinálsz és még a hûtõre is lakatot kéne tenni.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bocsi barátném , de ezt nem lehetett kihagyni.

Nincs jelen

#2228 2008-03-31 21:40

mano1973
Tag

Luci!
éN KÖSZI TÉNYLEG JÓ VOLT.Regi nyafogott is hogy otthon hagytuk de...azt hittem barátnõzik vagy amit elképzelni sem merek takarít:))
Most már jön a jobb idõ mehetünk sürûbben  játszoterezni:))Bár..hülyén néznék ki kis homokozó lapáttal  és szitával a kezemben de, majd azt mondom Nikivel játszok:))
Gigi!
Viktort meg még jó hogy lenyultam!!
Én a fiatalabb pasikra bukok ha nem tudnád bár..eddig én Tomim az egyetlen aki fiatalabb nálam:))
Végülis hogy 10 vagy 30 év a korkülömbség az már nem számit:))
Tesó!!
csezd meg a macskád:))
Horror ára van és alig pár helyen lehet beszerezni.Nem akarnál inkább görényt?:))

Szerkesztette: mano1973 (2008-03-31 21:41)

Nincs jelen

#2229 2008-03-31 21:49

zotyesz
Tag

mano drága
asszonyomnak ne adj hülye ötleteket :) :)

még hogy görény az kéne még csak macsekkal még kibékülnék

mért nem kardfogu tigris ? :)  :)

Szerkesztette: zotyesz (2008-03-31 21:49)

Nincs jelen

#2230 2008-04-01 13:36

Lisa
Tag

Üdv MINDENKINEK ÚJRA ITT!!!!!

Nincs jelen

#2231 2008-04-01 13:54

zolcsi
Tag

Ezek szerint végetért az áprilisi tréfa.Hihetõ volt - egy darabig.

Nincs jelen

#2232 2008-04-01 14:00

Lisa
Tag

Szerintem igen jól csinálták csak hááát nem szívtelenek és ez nem illett a képbe :)

Nincs jelen

#2233 2008-04-01 14:18

kbalu
Tag

fõpöcsös lecsapott, a többi meg örül neki :D

elképzelem a sok puncis letört tekintetét, amikor olvasta a bejelentést és szembesült vele, hogy nem tud írni a topikba   :D:D:D:D

Nincs jelen

#2234 2008-04-01 14:22

Linus
Tag

én reggel szétröhögtem magam a közleményen, meg a piros feliraton :) kíváncsi voltam, bedõl-é neki valaki?

figyelj csak Lisa, akadozik a napsütés projekt, vmit tennünk kéne... sürgõsen! pedig tegnap már majdnem elhittem neki, hogy itt a tavasz, sõt mindjárt a nyár :)

Nincs jelen

#2235 2008-04-01 14:27

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Nem volt róla szó, de az ötlet Zotyeszé volt, õ kérdezte a chaten, hogy Roort nem tréfáljuk-e meg? Ez lett belõle. Szóval köszönettel tartoztok Zotyesznek is... :)

Nincs jelen

#2236 2008-04-01 14:28

Lisa
Tag

Linus, nekem mondod má megint ezrrel megy a fûtés...gondoltam , hogy mi újság a melóhelyen csak hát nem tudtál hova írni !!!! Engedélyezem ha nem gond a korábbi lelépést :)

Nincs jelen

#2237 2008-04-01 14:28

Vicaa
Tag

Én inkább azon mosolyogtam, hogy számítógépgeniuszoknak adok javaslatot, hogy mentsék a topik tartalmát :D:D:D
De azért tényleg varázsa van a topiknak, mert már hiányzott! Vagyishogy helyesbítek egy picit: mindenki hiányzott! :)

Mi tegnap hármasban délután 6-kor sétáltunk rgy nagyot annara gyönyörû idõ volt! Lopjuk vissza a napocskát! :)

Nincs jelen

#2238 2008-04-01 14:29

porshe
Tag

Itt hétágra süt a nap!

Nincs jelen

#2239 2008-04-01 14:29

Lisa
Tag

Most aztán már nem panaszkodhattok (It vannak a pasik is :)    csak egy kis tréfa kellett hozzá:)

Nincs jelen

#2240 2008-04-01 14:43

kbalu
Tag

itt is süt ezerrel, épp napozni készültem, de rájöttem, hogy dolgozni kell :(

Nincs jelen

#2241 2008-04-01 14:47

Lisa
Tag

Az bíz szívás...én itthon tanulok (persze a gép elõtt) úgy hogy tök mindegy hogy süt vagy nem :(

Nincs jelen

#2242 2008-04-01 15:07

mano1973
Tag

Fiuk!
Jól beszívattatok :))
Én már hét frászba voltam és irtam Balunak,hogy miért?:))
Persze ezek  a kis díszpintyek  meg jókat szórakoztak  rajtam és Luciferen:))
Ki is kiáltottak minket a Április bolond királynõjének és udvari bolondjának:))
Köszönjük a megtisztelõ címet Balu kapitány:))
Ezt még visszakapjátok:))
Zotyesz!
mivel a szellemi ihletõje a dolognak te voltál ezért készülj a legrosszabbra  a májusi talin...ó ..óóóóóó de az még nem minden ,mert  ugye nálunk leszel elszállásolva,szóval...készülök majd megigérem:))
Linus!
mi Lucival bizony bedõltünk neki!!!:))
Lisa!
megkaptam a jelölésed iwiwen és vissza is jelöltelek:))
No megyek mert még dolgom van de késõbb jövök.

Nincs jelen

#2243 2008-04-01 15:09

mano1973
Tag

Basszus most látom a képem alatti   Titulust:)))
Hát köszönöm szépen:))
Remélem Lucifer is kap!!!

Nincs jelen

#2244 2008-04-01 15:25

Lisa
Tag

Mano: ne vedd zokon ez csak egy 24 órás Titulus ugye fiúk??? :)
Köszi az igazolást :)

Nincs jelen

#2245 2008-04-01 16:37

Szuszidi
Tag

Na akkor két április bolondja lelki világába lessünk be! :D

‹mano1973› na vagyok
‹mano1973› Balu most irta de van egy közlemény is a fõoldalon törlik a roor topikot:((

"‹lucifer2007› és akkor mit csinálunk
‹lucifer2007› nyissunk egy újjat
‹mano1973› most kérdeztem meg hogy lehet e?
‹mano1973› de még választ nem kaptam
‹mano1973› nézd meg a moderálás topikot
‹lucifer2007› oké
‹lucifer2007› sztem lehet csinálni
‹lucifer2007› legfeljebb kitörli
‹mano1973› gondolom én is
‹mano1973› de nem tudom
‹mano1973› csak nem értem miert pont a legforgalmasabb topikot törlik?
‹mano1973› szegény tesóm még nem is látta
‹mano1973› nagyon el lesz keseredve "

Üdv: Szuszidi!

Nincs jelen

#2246 2008-04-01 16:51

zotyesz
Tag

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Nincs jelen

#2247 2008-04-01 16:51

kbalu
Tag

:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2248 2008-04-01 16:55

Nita
Tag

Húha mirõl maradtam le ma is! Nagyon "csúnya" tréfa volt.....:D:D:D:D

Nincs jelen

#2249 2008-04-01 17:00

Lucifer
Tag

Na szép!
Ennyit a titoktartásról!
Elõször is azzal kezdem ,hogy :
1.Roor!
Apjuknak most egy jó darabig nincsen barlanghancúúúúúúúúr!!!
2.Szuszi!
Hogy lehet minket ennyire beégetni??????
3.Zotyesz drága kisfiam!
Nagyon megszívattad anyádat ezért még számolunk!
Tegnap este én kérdeztelek,hogy mi van?,de te már akkor jót röhögtél rajtam!
4.
Minden kedves tagnak aki most jól kiröhögött minket !
Remélem dagad a májatok rendesen???.D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
De nem baj ahogy a mondás tartja jön még kutyára dér!

Most pedig félreteszem a viccet és jöhet a komoly valóság!
Sajnos Gigiés Manó nekemle kell mondanom a csütörtöki talit mert a Roli beteg lett!:(:(:(:(:(:(
Remélem , hogy betudjuk pótolni!
Rolinak 39,5 volt a láza délután ,nem eszik de legalább iszik!
A dokibácsi azt mondta, hogy a folyadék a lényeg.Kapott gyógyszert pénteken kell visszamennünk!
Vettem neki most tápszert mert az legalább folyadék,de laktat is.
A tököm televan,hogy már január óta nem tudunk rendesen meggyógyulmi,és ezt a dokinak is mondtam!Közölte , hogy tudja és , hogy kórházban is voltunk , de ez van.Tombolnak a vírusok!Hát ilyen idõjárás mellett nem csodálom!De már vége lehetne!

Nincs jelen

#2250 2008-04-01 17:02

Lucifer
Tag

Köszönöm, a megtisztelõ titulust!Ez most valóban igaz!Szerintem nyugodtan maradhat egész hónapban a nevem alatt!!!:D:D:D:D:D:D:D
Látod Manó én is megkaptam!
24 óra ??-az kevés .Aki így bedõl ennek az megérdemli,hogy sokáig virítson a neve alatt!!!!!!

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-04-01 17:03)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb