#2301 2008-04-02 19:46
- Lisa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Roor: nincs jó napod hmmmm szomorúan hallom :( de már este van, és holnap új, szép és jobb nap következik...legalábbis ezt kívánom Neked! :) és persze mindenkinek, örömöt és kevéske morgolódást és még kevesebb munkát (Linus figyellek) :)
Bár Roor ahogyan ismerlek úgy is jobb kedvre derülsz ha olvasgatod az embereket :)
Sziasztok
Nincs jelen
#2302 2008-04-02 19:51
- roor
- Tag
Halika!
A fórumos roor-ral nincs is gond,ez most magánéleti dolog.
Lisa azért köszönöm a bíztatást.:D
pá
Nincs jelen
#2303 2008-04-02 20:30
- mano1973
- Tag
Tesó!
Ha miattunk vagy idesges ne aggódj!!nem lesz semmi baj.Láttalak ma délután nálunk amugy de nem akartam lemenni mert...tudod miért.
Nincs jelen
#2304 2008-04-02 21:04
- Lucifer
- Tag
Roor - Manó!
Remélem , hogy minden megoldódik hamarosan,és visszakapok mindenkit.
Egyik makacsabb mint a másik.
Nincs jelen
#2305 2008-04-02 21:50
- vikimami
- Tag
Luci
nem akarlak letörni, de a "legutóbbi kiborulásodat is mások álltal írt beszólások hozták helyre!" mondat nem állja meg a helyét..... max. csak nem jöttem utána fórumra, ill. csak nagyon röviden.
Úgyhogy most nem kérném, köszönöm a "beszólásokat".... A'sszem ezt akkor is irtam már, hogy nekem ez nem használ - sõt.
Károlyinál laktok??? Hát sajnos az utóbbi fél évben egyszer voltam arra - akkor, amikor a dokihoz mentem - nem igérem, hogy fel tudok ugrani. Patrikkal nem igazán mozdulunk ki a Farkaserdõ vonzáskörzetébõl :D Azért nagyon köszönöm, és kedves vagy! :)
Nincs jelen
#2306 2008-04-02 21:54
- mano1973
- Tag
Luci!!
majd csak megoldódik:))
Tesó!
te meg ne higyj el mindent amit hallasz...majd csak lesz valahogy.
Mellesleg rossz hír:Holnap orvos mert fél szememere vak vagyok és még a kicsi szívem is fel akarja mondani a szolgálatot:))
Vicces... de elõbb lesz belõlem gyémánt mint ahogy tee-nek ezt említettem ma:))
Jobbulást mindenkinek!!
Majd egyszer csak jelentkezek:))
Nincs jelen
#2307 2008-04-03 06:08
- Szuszidi
- Tag
Mano!
Irány a doki szedd össze magad legyél kedves mert nem akarunk gyémántot még ráérsz arra bõven van 70 éved! Tessék magadra vigyázni nekem, mert megharaplak, s köztudott a harapásom veszett! :D:D:D Jobbulást!
Nincs jelen
#2308 2008-04-03 08:46
- Pilli
- Tag
Sziasztok! Végre megjavult a billentyûm, úgyhogy mostmár tudok kalimbálni ezerrel úgy, hogy még nyoma is marad. Nem vagyok valami jó hangulatban, sõt. Tegnap egész éjjel bõgtem, ma mikor elment az Ember folytattam és most meg suliba kell mennem. Tegnap este nem viselkedtem szegényemmel valami kedvesen, nagyon rossz ekdvem volt és én meg nagyon undok voltam és ezért most nagyon rosszul érzem magam. Nem akarom elüldözni még õt is magam mellõl, nem hiszem el, hogy ilyen idióta vagyok.... Bocs, hogy kifakadtam Nektek. SZebb napot mindenkinek!
Nincs jelen
#2309 2008-04-03 09:23
- Szuszidi
- Tag
Kedves Pilli!
Azt tudnám mondani hogy hagyd abba a sírást! Soha sehova nem vezet vagyis dehogynem beránt az elkeseredés kutyába ahonant nehéz kimászni! Nézzük csak mért is kellet sírnod? Tudod rá a választ? Örülnöd kéne hogy van párod kivel megoszthatód életed! A rossz kedved dobd el! Próbáld meg menni fog! :)
Nincs jelen
#2310 2008-04-03 09:26
- Pilli
- Tag
Szuszi teljesen igazad van, köszönöm szépen! Tiszta idióta vagyok :) Tényleg köszi
Nincs jelen
#2311 2008-04-03 10:04
- mano1973
- Tag
Pillikirálylány!!
A válaszomért elöre is bocsánatot kérek!!
Egy igazi idióta vagy!!!El akarod üldözni vagy mi?Hát ezért szereztem neked ilyen remek pasit?:))
Persze..ilyen nálunk is elõfordul néha én Tomimon vezetem le a feszültséget és azt sem tudja miért kapja sok bántást.
Megjegyzem egész jól,szó nélkül viseli bírja a strapát:))
Ha te voltál a hibás...márpedig te voltál azt irtad...akkor kérj bocsánatot és próbáld kordában tartani az indulataid.Tudom ez néha nagyon nehéz:))
Sajnos az ember mindig azt bántja aki a legközelebb áll hozzá és kéznél van épp.
Ez nem helyes de...ilyenek vagyunk mi emberek:))
Ne sírdogálj csak hívd fel és mond el neki mekkora kisökör vagy:))Mivel szeret hidd el megbocsájt és megért de...javaslom ezek a kitörések ne legyenek sûrûn mert egyszer meg fogja unni és akkor leshetsz!!Lesz miért sírnod!
No fel a fejjel és fogd azt a telcsit és hííííííííííííívd!!!:))
Szuszidi!
Köszi hogy aggodsz értem!! Jól esik!Remélem az aggódás nem sajnálattal párosul mert...a sajnálkozást az nagyon de...nagyon utálom.
Most indulok kedvenc Doki bácsimhoz aki már elõre retteg az érkezésemtõl:)))
Utánna jövök.
Puszi mindenkinek.
Pilli ügyi legyél:))
Nincs jelen
#2312 2008-04-03 10:23
- Szuszidi
- Tag
Monocskám a sajnálat az negatív gondolat! Nincs sajnálkozás! Itt az van hogy meg gyógyulsz! Nincs más lehetõséged! Ez parancs! :D:D:D
Nincs jelen
#2313 2008-04-03 10:56
- Lisa
- Tag
Pilli: én nem nagyon ismerem a magánéleti dolgaidat de azt láttam és látom hogy igencsak szeretitek egymást...és valahogy az az érzésem hogy Õ is tudja hogy ez Téged bánt a legjobban, mert olyan iszonyatos lelkiismeretfurdalásunk tud lenni hogy azt kilóméterekrõl is megérzik...emiatt ne aggódj...Õ úgy is tudja.
Bocsika ha sok hülyeséget írtam de szerintem így van!!!!
Puszi :Lisa
Nincs jelen
#2314 2008-04-03 11:24
- Lisa
- Tag
Nem tudom hova is írjam le...de remélhetõleg Roor megengedi Nekem ezt a kis hozzászólást!(ha nem akkor pakolgassa át az aki akarja)
Megdöbbenve szemlélem a dolgokat amik itt történnek az egész Fórumon...valahogy ha ide jövök mindig tudom hogy jó helyen járok ahol az emberek megértik és megbecsülik egymást.
Jó-jó néha-néha bekotnyeleskedik egy-két emberke aki nem ide való de úgy alapjában véve nem errõl szól ez az egész. Nekem egyáltalán nincsen jogom ezeket a dolgokat megítélni (és nem is ismer senki engem)de talán véleményt , lehet alkotni úgy tudom hogy ez szuverén jog itt a Fórumon egy tagnak.
Meg kell próbálni segíteni a lehetõ legjobb tudásunk szerint egymásnak, és meg kell próbálni megérteni egymást...és tudom hogy mindenki ezt teszi legjobb tudása szerint de mellette az egyéni konfliktusok egyre erõsebbek...lehet hogy én tulajdonítok túl nagy jelentõséget, de ahogy egyre másra az emberkék "távozni" készülnek úgy érzem kezdd széthullni az egész. És igen az a legrosszabb hogy sok esetben vissza se néznek.
Az tök jó hogy ha meggyógyul valaki akkor igen "menjen csak Isten hírével" de ne rossz szájízzel.
Nem tudom ki mennyire vette azt észre hogy ez egy egész országot átfogó hálózat, Fórum, ami nagyon is különleges...különleges mert arról híres hogy nem kell magyarázkodnia az embernek hogy milyen is az ha fáj a hasa vagy hogy fél a tükrözéstõl, vagy hogy el lehet mondani ezt vagy azt õszintén... ez magától értetõdõ.
A MAGAM nevében mondom hogy félek egy kicsit hogy megváltozik minden és elveszti a "varázsát"...
Ha lehetne ezt meg kéne akadályozni és összetartani.
Na most már 100%-ig úgy érzem hogy ezt hülyeségnek fogjátok titulálni de mindegy. Volt valaki aki egyszer azt írta Nekem hogy nem szimpi a véleménye miatt...nos hát Nekem ez a véleményem !
Lisa
Minden betegnek és Fórumozónak kívánok megértést és összetartást és a lehetõ legjobb égészséget!
Nincs jelen
#2315 2008-04-03 12:08
- Robur
- Admin (Crohn)
- Hely: Bp
- Regisztrálva: 2004-01-05
- Írások: 645
Lisa:
Úgy két éve voltak ennél komolyabb összetûzések is, ez minden közösség velejárója. Ha valaki a saját véleményét szajkózza, és minden áron a többi fórumozóra akarja rákényszeríteni, az elõbb utóbb belátja, hogy nem ez a megfelelõ hely számára. Így tettek azok is, akik azidõtájt a TSO ellen ágáltak...
Én személy szerint hónapok óta nem beszéltem Anzssal, úgy tudom róla kiderült, hogy mégsem IBD-s, tehát a távozása nem meglepõ, balu meg így döntött, és ezt tiszteletben tartom.
Válságról sztem nincs szó (legalább itt...) és köszönöm a jókívánságaidat!
:)
Nincs jelen
#2316 2008-04-03 12:40
- Lisa
- Tag
Kedves Robur, köszönöm hogy írtál (számomra megtisztelõ pláne az hogy nem torkoltál le az "ijedségért") és õszintén, talán egy kicsit megnyugtató is volt ez a pár sor. Ellnézést de én már csak ilyen komplikált csaj vagyok, de jobb mintha nem is érdekelne! :)
Köszi mégegyszer :Lisa
Nincs jelen
#2317 2008-04-03 12:49
- kbalu
- Tag
no még ehhez azért hozzászólok:
tényleg nincs itt senkinél semmi vita, Anzs se rossz szájízzel "távozik" és én sem, egyszerûen van úgy, hogy "kiégünk", elég volt, más dolgunk akad az életben, én is csak akkor fórumoztam aktívan, amikor marhára ráértem és betegállományban voltam otthon, egyéb idõkben nem
ha nagyon-nagyon ráérek, akkor benézek fórumra, de ennyi, nem mi vagyunk az elsõk és nem mi leszünk az utolsók sem, amikor én jöttem ide, abból az idõbõl (már regisztrációm elõtt is sokat olvastam a fórumot) csak pár mostani emberke van itt, õk se túl aktívak, sokan jöttek és sokan mentek azóta, és ez így van rendjén
Lisa: és mint ahogy Robur is írta, voltak itt már sokkal nagyobb összetûzések is, idõvel te is beleunsz és majd jön helyetted is más, ez így természetes
Nincs jelen
#2318 2008-04-03 12:53
- Lisa
- Tag
Szerintem nem is Rólunk volt szó..vagyis a magam részérõl nem. Amúgy meg jó porszívózást. Jaj háát hogyne hozzád ma megy Mano!!! :):):) Tök jó, érezzétek jól magatokat!
Nincs jelen
#2319 2008-04-03 12:58
- Lisa
- Tag
OKÉ balu köszi Tõled is a lereagálást, tudok a vitákról azért én is, elég "régóta" itt vagyok.
Szóval akkor csak "kiégünk" jó vágom...
Azért ha lesz idõd nézz be.
Nincs jelen
#2320 2008-04-03 13:10
- mano1973
- Tag
Szuszidi!
Köszi az aggodást és jelentem jól vagyok.
A szemem alakul persze a miért és mitõl kérdésekre a válsz még mindig a :nem tudjuk sajnos:))
A kicsi szivemnek sincs semmi baja csak némi kis stressz és az áram:))
Ugyanis megrázott a mosógépem és megsült kicsit a vérem és igy nehezen közlekedik a vér az erekben de...némi kis vérhígitó és minden oké.
Na ez igy nagyon le van egyszerûsítve ugyan de a lényeg ez:))
szóval kis pihi sok vérserkentõ vörös bor és két nap mulva táncolhatok is:))
Gyerekek!mi folyik itt?ki veszett õssze kivel?Basszus én lemeradtam:))
Csináljunk egy :"szóljunk be a másiknak" topikot és ott lehet veszekedni ha valaki akar:))
Ezt a hülyeséget...nincs elég baja mindenkinek?
Nincs jelen
#2321 2008-04-03 13:18
- tunde
- Tag
Kedves ROOR és mindenki ! Holnap reggel megyünk a papírokért aztán a kórházba !
Úgy néz ki , hogy vasárnap délig hazajöhetünk , ennek nagyon örülök mert itthon könnyebben meg tudom etetni Csongorral a tápszert mint máshol , mást meg amúgy sem ehet , de ma még tömöm mint a libát , most evett meg egy egész sült csirkecombot.
Kérnék én a magam részére ha lehet egy kis bogyót , hogy legyen erõm ezt végigcsinálni ! Elõre köszönöm!
Amint többet tudok jelentkezem addig is mindenkinek minden jót!
Nincs jelen
#2322 2008-04-03 13:19
- Lisa
- Tag
Senki nem veszett össze senkivel, ne izgulj, csak egy hozzászólást reagálunk le.
Mano: a mosógép mosni való..nem "harakiri" elkövetésére. :)
Nincs jelen
#2323 2008-04-03 13:23
- mano1973
- Tag
Lisa!!
kössz a tippet akkor majd most megpróbálom a mosást is a géppel:))Hátha az jobban sikerül!!
Te most beszoltál nekem? Na várj csak:))
Nincs jelen
#2324 2008-04-03 14:03
- tunde
- Tag
Drága Gigi ! Ne haragudj , csak azért emeltem ki mert az õ topicja , de remélem , hogy most meg roor nem sértõdik meg , én is sokat gondolok rád ha nem is szólok hozzá mindig olvasom a hozzászóllásaidat .Meg ha közelebb lennénk a gyerekeink is bíztósan jól eljátsaznának egymással , mi is szeretünk autópályát építeni . autózni! nagyon köszönöm, hogy gondolsz ránk és szórítasz nekünk. Tõled is szívesen fogadom a bogyókat meg Mindenkitõl , remélem így nem hagytam ki senkit ! sok puszi mindenkinek .
Porshe örülök , hogy most már jobban a Nórika és hízogat . Kitartást nektek is !
Nincs jelen
#2325 2008-04-03 14:03
- Linus
- Tag
az a baj Gigi, hogy 3 nap múlva meg engem sem fog senki kibírni :D
Nincs jelen
#2326 2008-04-03 14:21
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Mano: úgy "ismersz" enegm hogy beszólogatok??? Dehogy! Csak gondoltam hogy ha áramrázásra használtad szólok hogy jó az másra is :) És nagyon vigyázz magadra !
Linus: nem hiszem én azt, el sem tudomképzelni milen vagy kibírhatatlanul! :)
Gigi: jó kis tornázás (porszívózás), azért ha nem vagy jól a pihenés az pihenés legyen :)
Vicaa: csak kitartást..továbbra is!
Nincs jelen
#2327 2008-04-03 14:47
- zotyesz
- Tag
Lisa Mano mosogépen lehet ám sexelni is ha már itt tartunk persze elötte nem árt áramtalantani :) :) :)
Nincs jelen
#2328 2008-04-03 14:48
- pasek
- Tag
Gigi!
Tégy alá valami papírt, vagy próbáld ki pvc padló vagy parketta valamelyikén. Csak a szösz árthat neki, de az csak idõvel, és általában könnyen orvosolható.
Nincs jelen
#2329 2008-04-03 15:00
- Lisa
- Tag
Zotyesz miért is kell áramtalanítani, gondolj csak bele egy kis "plusz mozgás", meg egy- két kisebb áramrázás (amit persze közben nem érzel meg) szóval én maradok a bekapcsolt verziónál! :)
Nincs jelen
#2330 2008-04-03 15:00
- Vicaa
- Tag
Csajok, fiúk!
Anna épp az ölemben, nemrég jöttünk dokibácsitól, úgy tûnik valahonnan összeszedett egy kis vírust. De ügyi mert még ezt is egész jól viseli, a dokibácsi azt mondta hogy egész jó kis immunrendszere lehet a csajszinak, ha ilyen tünetekkel megússza. Adott cseppecskét, meg kencécskét, de antibiot nem, mert már ma is jobb volt a helyzet. Kap még 3 napig normaflore-t, és reméljük, teljesen makk marci lesz. Amúgy a kedve már ma is a régi végigvigyorgott a rendelpben is.
Roor, ne haragudj, hogy a te topikod használom megint, de én is szeretnék egy két mondatot és mivel ebben a topikban került zóba úgy tartom tisztességesnek, hogy ebben is írjak.
elõször is: mindenkit imádok, jó itt lenni, eddig akár úgy is mondhatom szerencsés vagyok, mert CSAKIS POZITÍV DOLGOKAT KAPTAM A FÓRUMTÓL, ami kritika volt, azt pedig még jogosnak is gondoltam és bizony vettem a lapot mikor kellett.
Én reggel olvasgattam vissza a tegnapi hsz-eket és egy kicsi a Vikivel történt reakció lepett meg. Sokmindenben egyetértek, nekünk rohn-colitiseseknek erõsnek kell lennünk, de sajnos vannak közünk olyanok is, akiknek kicsit nehezebb, többsegítségre biztatásra van szükségük, vagy éppen érzékenyebbek.
Az önsajnálat nem visz elõre ezt nekem is meg kellett tanulnom, néha szükség van egy kicsit határozottabban rávezetni az embert arra, hogy erre figyeljen, de én a tegnapi Gigi féle kicsit úgy érzem kirohanást soknak találtam.
Ne haragudj Gigi, ez nem beszólás és nem harag akar lenni szó sincs róla, csak igazán ha nincs valaki a másik helyében, akkor azért könnyebb nyilatkozni. Na ezek után mostmár biztos te nem szólsz majd hozzám, de azért remélem, hogy érzed a lényegét annak amit írok. :) Semmi rossz szándék nem vezérel, de a betegség elején biz sokszor én is magamba fordultam, nehezebben cselekedtem és erre jó a fórum, hogy itt sok biztatást kaptam, sõt még barátra is leltem. Remélem Viki is elõbb utóbb átesik ezen a "holtponton", biztos vagyok benne, hogy idõvel õ is megrõsödik, majd a tali erre is nagyon jó lesz sztem, és kicsit amolyan "csapatépítõfélére" is.
Nincs jelen
#2331 2008-04-03 15:05
- Lisa
- Tag
Vicaa: Remélem amúgy nem a csúnya Miskolciából származik a vírus....mert akkor holnap bemegyek és beperlem a várost :)
Nagyon vigyázz magatokra!!! É sha ott ül akkor küldök egy puszit is neki! :)
Nincs jelen
#2332 2008-04-03 15:50
- Linus
- Tag
gondoltam le kéne jelentkeznem, mielõtt Lisa fenékbe billent :D Manókám, te aztán jól megjártad! vigyázz magadra, hé! Roor, remélem már neked is job kedved van!
Pase, te szerintem legalább egy félisten leszel Viktor szemében a vonatos sztorikkal, ezt borítékolom :)
Anna béjb kemény kiscsaj, az már igaz :) pikk-pakk rendbe jön. Nórikáról nincs új infóm pár napja, Orsi, hova lettél? továbbá felderítõcsapatokat szeretnék küldeni Nitához, Ágicához, Marthuskához és Ányához is mindenképpen, mert néhány napja róluk sem tudok... Ánya: milyen volt az út? ja és Pilli, ha te sem jössz megint kicsit sûrûbben, hozzád egész hadsereget küldök :D
Lisa, remélem neked is feltûnt, hogy sikerült újraindítanom a napsütés projektet! még nem az igazi, de dolgozom rajta :) majd jövõ szerdán biztos megcsappan kicsit a lelkesedésem, de hát amint túl leszek - ahogy nagy vigyorgásomra Aiolosz is írta - a dugáson, már semmi sem tántoríthat el a pörgõs tavaszi jókedvtõl :D már most is kevesebb alvással beérem, mint a télen, és ez bizony azt jelenti, hogy jön a szép idõ :)
na, Lisa jóváhagyásával elhagyom az irodát :) vigyázzatok magatokra! pusz (lebukás esetére Lisa, írásba adnád ezt a fõnökömnek? kérlek! :) )
Nincs jelen
#2333 2008-04-03 15:53
- Linus
- Tag
jaj, már megint majd elfelejtettem: a hõs kispasiknak - Lalinak és Csongornak - tessék már átadni egy-egy nagy cuppanóst a nevemben! :D köszi! már akartam korábban is, de mindig elfelejtettem :(
Nincs jelen
#2334 2008-04-03 16:34
- tunde
- Tag
Köszi Linus a cuppanos puszikat , át is adtam !
Nincs jelen
#2335 2008-04-03 17:03
- Lisa
- Tag
Igen-igen Linus, a sok munka nem csak árt de öregít is (na nem téged de azért vigyázni kell vele) OKÉ?
Naná hogy írásba adom valami jó kis jogi szöveggel hogy ne tudjon belekötni a kedves Fõnök Úr (Hölgy) Ígérem..tarts ki mert személyesen akarom átadni a talin nehogy "elvesszen" !
A napsütés project-rét meg Te vagy a felelõs..én vállalom amelót Te pedig azt jó? :) :) :)
Jaj ne is mondd egyfolytában szurkolni fogok hogy jól menjen a "dugás" ha lehet akkor ne mosógépen csinálja a doki bácsi.:)
Puszi
Nincs jelen
#2336 2008-04-03 17:33
- mano1973
- Tag
zotyesz!
az én mosógépemet ma csinálta meg anyu férje ugyhogy te csak ne akarj azon szexelni jóóóóóóóóó?:)))
Nincs jelen
#2337 2008-04-03 17:44
- Pilli
- Tag
Hát mire végigolvastam az egész napos hozzászólásokat nevetgéltem egy jót. Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat és a tanácsokat csajok, úgyis cselekedtem. Mano, te meg legközelebb tényleg rúgd szét a seggem :) Igaziból tényleg én voltam a hibás, de csak annyiban, hogy nagyon rossz kedvem volt és szegény Ember nem tudott vele mit kezdeni és Pillikirálylány meg csak bõgött és bõgött és bõgött, de a Királyfi hõsiesen vígasztalt. Utána megháláltam neki a törõdést :) :) Ezerrel :) Csak azért reggel tényleg rossz érzés votl, hoyg kitette a lelkét, hogy nekem jobb legyen, én meg nem tudtam jobb kedvre derülni. Ma már elárasztottam mindenféle szép üzenettel és megírtam neki, hogy legközelebb nyugodtan pofozzon föl és azt is megírtam neki, hogy Pillikirálylányt ilyen könnyen nem lehet elveszíteni és kész passz. Azért tényleg kicsit ráparáztam, hogy mi lesz, de azt mondta szeret én meg elhiszem :D Ténylegk öszi a tanácsokat, imádok ide feljönni, nekem jót tesz a fejmosás.
Már nagyon nagyon várom a találkozót, hogy végre mindenkit személyesen megismerjek:)
Gigi: köszi h bejelöltél iwiwen, Viktor egy tündérkirályfi :D :D
Mano: a mosógépen jó szexelni :D De tényleg vigyázz magadra, te vagy az én Tündérem, ne feledd el:)
LInus: hadsereget ne rendeld meg, csak a hülye suli elszólított a fórumtól :)
Lisa: neked is köszi a tanácsokat :)
Most megyek és rendbeteszem magam, hogy mire jön az EMberem elvarázsoljam. MEgígértem neki, hogy ma este engesztelõs este lesz. Puszi
Nincs jelen
#2338 2008-04-03 17:54
- Pilli
- Tag
Köszi Gigi
Nincs jelen
#2339 2008-04-03 18:32
- roor
- Tag
Halika!
Tünde: Önbizalom bogyó és kitartásbogyó postázva.:D
Sajna mivel telószámod nincs,sms-ben nem tudlak bogyókkal bombázni.:D
UTOLJÁRA MONDOM EL!MINDENKINEK!Ebben a topikban egy tabu van,a többi szabad préda,bátran,bármirõl és nem kell bocsikérés,meg egyéb hasonló.:D
Örömmel látom ha pörög a topik!:D
Balu:számítok én is a jelentkezéseidre.:D Sok sikert további életed építgetéséhez és ahogy kívántad legalább 50 év nyugi.:D
Lisa:nem felejtettem el írni.:D
Bocsika ,de még nem vagyok toppon,talán a hétvégén bepótolom a szófosásaimat.:D
pá
Nincs jelen
#2340 2008-04-03 18:54
- Vicaa
- Tag
Akkor most én küldöm Roor a Topon vagyok, szuper energiákkal megtelve bogyókat!!! Ez már ugye jó jel ha én küldöm Neked a bogyeszt?
Pillike varázsold el párocskádat, hogy szintén Roor szavaival éljek jó "barlanghancúrt" :D:D:D
Linus, klassz ez a napsütés projekt, ma is sétáltunk még este egy kicsit!!!! Holnapra is légyszi-légyszi!! Pláne mivel párom szabin lesz!
Mosógépszex? Szóval akkor mano nem kell zongorát küldened!!!!! Zotyesz szerint elég lesz a te mosógéped is??? Jó széles? :D:D:D:D
Nincs jelen
#2341 2008-04-03 19:13
- tunde
- Tag
Roor! Nagyon köszönöm a bogyókat!
Nincs jelen
#2342 2008-04-03 19:51
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Hújúj Zotyesz úgy látom be lettél fenyítve...tessék vigyázni Mano-val rázzzzzz :)
Roor: "Bõ mondandódnak" rettentõen örültem, de TÉNYLEG :)! Több bocsi és engedélykérés nem lesz (de nem ígérem :)
Pilli: Nagyon JÓ, "engesztelõs" estét kívánok Nektek :)
Vicaa: ez tök jó hír...egy újabb teljes nap együtt a szemed fényeivel! Úgy hogy törõdj velük holnap!
Mano : azért hiányoznak a bõvebb soraid :)...mi újság Veled?
Mindenkinek Szép Estét
Nincs jelen
#2343 2008-04-03 22:11
- vikimami
- Tag
Sziasztok,
Gigi, most egy gyors reagálás - de irtam privit - : szóval azért mentem immunológushoz, mert a gasztros küldött oda! A múltkorjában közvetlen tüki elõtt megjelent iszonyat kiütéseimet kellett kivizsgáltatnom. És hát valamlyen allergiára gyanakodtunk mindannyian, de nem az lett belõle... hanem a fennt már leirtak.
Én tiszteletben tartom azt amit a doktornõ mondott, mert van benne ráció! IGen, ez az egész egy nagy halom autoimmun reakció. Elõször a bélésem, most a bõröm és a többi, és a többi. Jöhet bármi, és ezt neki kötelesség elmondani.
Úgy látom nagyjából mindenki jól van!
Pasek! Hogy vagy mostanság????
Puszi nektek
Nincs jelen
#2344 2008-04-04 09:21
- Lisa
- Tag
Úgy látom Linus, felvetted a mûszakot...na ma én is angol tanárhoz megyek egy kis hogy is mondjam "tanulásra" vagy csak úgy elüldögélek ott...szóval együtt érzek Veled, de mivel Te elintézted a Napsütést...hááát.
Jó munkát, kitartást és ne izgulj .. izgulok én helyetted ! :)
Pilli: engedelmeddel meglestem az iwiwen a sulidat :) , mit ismondhatnák rá :) :) :) Tök jó!!!!
Vicaa: gyönyörû Napot Nektek :)
Nincs jelen
#2345 2008-04-04 09:40
- Linus
- Tag
nos, Vica remélem elégedett :D hétágra kapcsoltam a fokozatot :D
Lisa, felvettem, fel hát, de a péntek legalább rövidebb nap, sõt teljesen legálisan :) Tünde szívesen, csak aztán jól vigyázz! alkalomadtán be is hajtom Csongortól a visszajárót, legalább annyi cuppanóst, amennyit most kapott :D N.T.M-et most nem láttam fenn a fórumon, de bízom benne, hogy Lalihoz is odatalálnak a puszik :)
Roor, most már jó lesz, ha végre beindulsz! különben küldöm Szuszit, és egész éjjel ott fog brummogni az ablakod alatt :) tényleg: Roor bajszos mackója, merre jársz? és hát igen, Pase merre jár? és akkor most végülis elindítsam a felderítõket Marthuskához és Nitához? ti mit gondoltok? lassan Porshehoz is küldhetnénk...
na még biztosan befutok, mielõtt kitör nálam a hétvége. addigis szavazzatok: mosogép, vagy zongora? :D :D :D
Nincs jelen
#2346 2008-04-04 09:46
- Lisa
- Tag
Most komolyan? Jó , akkor a zongora sokkal hangulatosabb. Azért majd jelentkezzen aki véghez is viszi! :) Vagy elég ha csak májusban "megsúgja".
Roor: látod mennyire hiányzol nekünk :)
Nincs jelen
#2347 2008-04-04 10:24
- Pilli
- Tag
LInus: mosógép és zongora, nem tudok választani köztük, úgyhogy bevállalom mindkettõt :D
Lisa: Ezt most ironikusan mondtad? :D Mert engem mindenki ezzel ugrat, hogy kis bölcsész, meg média meg ilyenek :D Én is láttam, hogy Te a jogon vagy, hát mit ne mondjak, le a kalappal elõtted :)
Vicaa: köszi, megvolt :) Jelentem, hogy mindent helyrehoztam, amit sikerült egy picit elrontanom tegnap elõtt, úgyhogy most nyugodt szívvel utazom haza kisvárosomba, hogy az egész hétvégét végigbulizzam rég nem látott barátnõimmel. Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok, aki még dolgozik, annak pedig kitartást!!!
Nincs jelen
#2348 2008-04-04 11:27
- Lisa
- Tag
Jajaj mi ven Veletek mostanában? Olyan rossznak "látszom" Dehogy Pilli !!!! csak én meg azt tartom nagyon jónak aki azt meg tudja csinálni!!! Egy csomó nyelv, meg ismeret mindenbõl. Meg képbe kell lenned mindig mindenhol és mindenben...ez ezért nem lehet könnyû.
Szóval szint úgy le a kalappal!!!! KOMOLYAN :) :) :)
Szerkesztette: Lisa (2008-04-04 11:28)
Nincs jelen
#2349 2008-04-04 11:34
- Pilli
- Tag
dehogy látszol rossznak, csak nevettem már elõre, mert azt hittem Te is ugratni akarsz a szokásos poénokkal, amiket egy bölcsész folyton megkap :) Soha nem veszem ezeket sértésnek, nagyokat kacagok rajta. :D
Nincs jelen
#2350 2008-04-04 11:47
- Lisa
- Tag
Na jó a jogászokat meg alapból hülyének nézik, pláne a "reálos oktatók" :) :) :) Háát van ilyen ezekkel együtt kell szeretni ezt az egészet!
Nincs jelen