#2351 2008-04-04 12:46

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Lisa, nem +sertodni es az ismerosok 1ebkent is kivetelek....
Szoval az alapbol hulye nem is olyan rossz minosites, van ennel jobb is, az ugyvedeke :-)
Ime a kovetkezo kis tortenet:

Egy hazaspar felkeresi a sexologust, hogy  tanacsot kerjenek Tole.
-Doktor ur, mi szeretjuk egymast es nagyon vagyunk egy gyerekre, de van egy kis problemank......
-Semmi gond, mondjak el, hogy mi az es en segitek, ha tudok.
-Ah, hum, jaj...szoval mi eddig mindig csak analisan kozosultunk, mert csak igy jott ossze es igy volt jo mindkettonknek.....de most gyereket szeretnenk es nem tudjuk, hogy mit tegyunk.
-Semmit, nyugodtan folytassak tovabb ezt a jol bevalt modjat a sexnek.
-??? De, doktor ur, hogy lesz igy nekunk gyerekunk ?
-Ne aggodjanak, nem lesz problema , mit_gondolnak, hogyan szuletnek az ugyvedek .....

Szerkesztette: aiolosz (2008-04-04 15:43)

Nincs jelen

#2352 2008-04-04 14:15

Agica01
Tag

Sziasztok!

Már írtam, hogy hétfõn megmûtenek, azt mondták, ma menjek be papírmunkát elvégezni, de véglegesen vasárnap kell bemennem majd. Ehhez képest ma már haza sem akartak engedni, mert kitalálták hogy vért kell kapnom a mûtét elõtt, így holnap délig kisírtam még egy kis idõt, míg a kisgyereket elrendezem, be kell osztani hogy mikor hova menjen... HOgy gondolták hogy el sem köszönök a Bazsikámtól na meg Tomi aputól?
Szóval így alakult, jól elrontják a hétvégémet! De igyekszem nem letörni megint.

Vica: örülök, hogy a remi ilyen jó hatással van, ha nem is írtam de sokat gondoltam rád és drukkoltam neked.

Pilli: jó bulit! én már nem is emlékszem mikor voltam utoljára buliban barátnõkkel... meg arra sem, hova lettek a barátnõk mióta szültem...

Aiolosz: :)

Roor, Lisa, köszi a sok biztatást, nagyon jól jött!

Mindenkit nem említenék most meg név szerint, de mindenkinek jó hétvégét és jobb napokat kívánok, pihenjetek, bulizzatok sokat, és aki rosszul van annak jobbulást és gyógyuljon mielõbb.

Remélem egy hét múlva már jelentkezem, de ha tudok este még benézek.

Szerkesztette: Agica01 (2008-04-04 14:16)

Nincs jelen

#2353 2008-04-04 14:37

zotyesz
Tag

Linus kizárásos alapon mindkettöre szavazok :) :) :) igaz hogy a zongora  hanglatosabb de a mosogép meg kicsit rázosabb lehet föleg ha épp megy a programja :) :) :) :)

Nincs jelen

#2354 2008-04-04 15:49

aiolosz
Tag

zotyesz, szivesen kolcsonzom a taroloban levo fokozatkapcsolos centrifugat, ami biztositja a megfelelo korkoros es razo mozgast. A buksira meg iker_fulhallgatoval ellatott mp3-as lejatszo kell es mar mehetnek is a Chopen etudok/is../ 
:-)

Nincs jelen

#2355 2008-04-04 16:02

zotyesz
Tag

:) :) :) :)

Nincs jelen

#2356 2008-04-04 18:16

Vicaa
Tag

NNa, hazaérkeztünk :) Lisa úgy tettem ahogy írtad. Csodálatos élményeket szerzett ma nekünk Annácska, most ez az a korszak amikor minden nap csinál valami újat, amit nagyon élvezek, élvezünk.  Egész nap be nem állt a szájacskája, hangosan kacarászott és ásításkor újabban hangot is hallat és a kezét ilyenkor mindig a szája elé teszi. Szóval jól gyûrte a vírust a Anna baba. Csodás napunk volt, de sajna ha ha így haladok lassan tolószéket látogathatok az ízületi fájdalmaktól.
De öröm, hogy egész jól van a pocim, de tényleg nem akarom elszólni.

Pilli: jó bulizást, örülök, hogy jól sikerült a tegnap este!!!! :)

Ágica én is sokat gondolok Rád, szorítok nagyon!

Linus itt is sütött pár órát a nap, dél körül elborult, de ettõl függetlenül enyhe maradt az idõ.

Szavazzak? Most egyenlõre maradok az ülõgarnitúránál :D:D:D:D:D:D:D:D, az puha és nem fáj rajta a derekam. Azt hiszem a centrifuga az még várat kicsit magára......

Nincs jelen

#2357 2008-04-04 20:34

Lisa
Tag

Sziasztok!
Rosszul látok??? Roor, Mano??? És persze Luci?? Kezdjek aggódni, no remélem jól vagytok.

Aiolosz: köszike ez szép volt és tetszett :)...én egyedül az igazságtalanságot  nem szeretem, úgy hogy ha  "alapból hülyének" néz egy-két oktató vagy nagy a szája meg embereskedni akar  ..hááát olyankor mindig elgondolkodom hogy vajon neki is volt e total colectomiája az összes kis szépséggel?? Na ilyenkor rájövök hogy Õ is csak egy ember és még csak semmivel  sem jobb ember. És valahogy annyira újjaat nem tud mutatni. Az ember egy kicsit átértékeli egy beszedett egyes fogalmát ha összehasonlítja egy kis "dugással"...de azért jóket lehet derülni az egész életfilozófián hogy mi is az igazán fontos. Olvastam hogy nincs ott benn minden a helyzet magaslatán...Kívánok mielõbbi jobbulást Neked, hogy aztán májusban végre személyesen is megismerhesselek:)

Pilli, Linus: Nektek nagyon jó hétvégét kívánok :) :) :)
Vicaa: jól tetted :) :) :)
Ágica: Kitartást!!!!

Nincs jelen

#2358 2008-04-04 21:37

aiolosz
Tag

Gyerekek, vegyetek ugy, hogy ma csak "egy" topicba irtam, a tobbi vetlen tevedes volt.
Bocsanatot kerek ezert.

Nincs jelen

#2359 2008-04-04 22:40

zotyesz
Tag

asszem nem irok több verset :) :) miután ma este irtam és töröltem egy nagyon rosszat :) :) aki olvasta attol elnézést kérek hogy olvasnia kellett :) :) :)

Szerkesztette: zotyesz (2008-04-04 22:42)

Nincs jelen

#2360 2008-04-04 22:42

mano1973
Tag

Szia mindenki!!:))
Lisa!
Nem kell aggódni  megvagyunk csak épp kissé beteges vagyok most és még a suli itt itt van.:))
Ma reggel óta csak a kamatokkal a befektetésekkel, hitelekkel és hozamokkal voltam elfoglalva ..illetve..mindezek megtanulásával és azzal hogy meg is értsem:))
Jelentem a mosógépem híbátlanul mûködik ugyogy..szexelni nem lehet rajta:))
Pillikirálylány!!
remélem nem haragudzol rám amiért kicsit nyersen fogalmazva  leidiótáztalak:))
Igérem holnap  leszek és többetz irok majd.
sziasztok

Nincs jelen

#2361 2008-04-05 07:23

Szuszidi
Tag

Gigi!
A fenébe ha nem megy a mozdony majd én megnézem mi a baja de csak akkor tudom meglesni ha TT!
Lehet hogy csak érintkezési hiba amit nem vett észre Csikos mester!

Nincs jelen

#2362 2008-04-05 11:36

Lucifer
Tag

Halihó!
Én is vagyok ám!!Tegnap este írtam is de amikor elakartam küldeni elszállt a netem és bepörögtem!
De most neki esek és azért is elmondom én is  a véleményem!!!
Szóval!Szétesik a csapat?-azt nem hinném.Roburnak adok igazat, hogy elõbb vagy utobb mindenki elmegy.de ez így normális!Hiszen Lisa szerintem senki se akar itt megöregedni.De vegyünk egy példát!Mióta vagyok tag?!Nem - nem ,nem azóta mint ami idõt látsz a képem alatt4.2006.dec-ben léptem be de csak néha voltam itt és igazából nem érdekelt.Úgy voltam vele , hogy van nekem elég bajom miért olvassam másét is.És különben se ismerek senkit.Tehát egyik nap még voltam a másik nap már nem jöttem.De aztán egyszer találkoztam egy ismerõsömmel aki azt mondta, hogy itt vannak jöjjek én is.Hát jöttem csak más névvel mert nem tudtam mi volt az elõzõnek a jelszava és azt se tudtam , hogy milyen e-mail címet adtam meg.Tehát újra regisztráltam magam és azóta itt vagyok.Hogy meddig? Ki tudja?! Ezt az idõ majd eldönti vagy amíg Robur ki nem rak!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Szóval ennyi!
A mosogép szexre meg csak annyit , hogy nagyon kényelmetlen!!!!Én már próbáltam!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Gigi!
Nagyon sajnálom , hogy nem tudtam menni csütörtökön , de ami késik az nem múlik.
Nekem a nagyok nem betegesek, de amíg oviba járnak sajnos addig többször is elõfordul , hogy betegek lesznek.Sajnos vannak olyan szülõk akik szó szerint sz@rnak a gyerekre és beviszik õket betegen.Mi meg hetekig kezeljük õket és adjuk az antibiotikumot hiába!De a suliban már nem lesz ennyire beteg.Ott valahogy elvesznek a bacik.:D:D:DTalán mert nagyobb a hely?!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Pilli!
Bocsi , hogy nem akkor írtam amikor épp aktuális volt , de azért most megírom!Mit csináltál?
Emlékeim szerint karácsony elõtt "egymás vállán sírtunk"!:(
Szerencsére mind a kettõnknek megoldódott  a problémája , hát vigyázzunk rájuk.

Ma vendégem jön és sütöttem neki tegnap sütikét(olyat amit nagyon szeret)!!
A süti nevét nem  mondhatom meg , de annyit mondhatok , hogy a töltelék nem a Roli testvérébõl van .:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tegnap voltunk a Rolival a dokibácsinál és azt mondta , hogy minden oké , de az antibiotikumot szedje vasárnapig.
Ágica!
Szorítok neked és épülj fel a mûtét után minnél elõbb!!!!!!
Anyukák!
Mi van  a gyerekekkel??Kicsi fiúk- kicsi lányok???
Porshe!
Nagyon régen láttalak!Mi van veletek???Nóri?Tami?
Vicaa!
Ugye milyen aranyosak tudnak leni a gyerekek?
És tényleg moost vannak abban az idõban amikor napról napra több dolgot csinálnak.
Roli már megáll pár másodpercre teljesen egyedûl,sõt amikor fogom a kezét akkor úgy szalad mint a nyúl.Bár tegnap már elég volt csak az egyik kezét fognom és úgy sétált bár ez még egy kicsit labilis.:D

Kellemes hétvégét mindenkinek és élvezzétek a szép idõt!

Nincs jelen

#2363 2008-04-05 12:14

Ánya
Tag

Kedveseim!

Újra itthon vagyok, de még kukkolni sincs idõm.-(((
Olvasni szeretnék, mielõtt írnék, de bejelentkezem. Ma vagy holnap átrágom magam a hosszú lapokon is.
nagyszerû volt az út, bibliai tájakon jártunk. Ezerrel kell dolgozzak, mert 14-én ismét útrakelünk. A mûtétem elõtt igyekszem ide-oda eljutni, de a munkámat sem akarom feladni. Elõre kell dolgozok, meg minden.
Szeretettel gondoltam és gondolok felétek.
Ánya

Nincs jelen

#2364 2008-04-05 12:32

roor
Tag

Halika!

No én is alig voltam a héten,illetve csak kukkoló állapotban.:D
De azért a topik nélkülem is elég élénk,látom van itt már minden.:D
Mozdonyok is,ami nem is baj,csak egy kukkot se értettem belõle,talán ha lennének képek.:D:D:D:D
Megyek ma vendégségbe,remélem a háziak nem dobnak ki hamar,vagy ha hamar akkor addig talán sikerül mindent fölfalnom.:D:D:D:D
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihit!:D:D:D:D
Cuppancs:D

Nincs jelen

#2365 2008-04-05 13:06

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Lucifer 2007,

Én nem mondtam olyat, hogy "elõbb utóbb mindenki elmegy". Ezidáig egyvalaki büszkélkedhet eltiltással. Õt azóta sem láttuk, tehát az elrettentõ hatás érvényesült!

Egyetlen kényes idõszakra emlékszem, amikor heteken keresztül nézeteltérések voltak, hogy a TSO valóban hatásos-e, vagy csak egy német cég pénzszerzõ manõvere. A bajom személy szerint azokkal volt, akik az utóbbi álláspontot "ceterum censeo" jelleggel sulykolták a hozzászólásaikban, ráadásul abban a topikban, ahol valós tapasztalatokra voltunk kiváncsiak azon kevesektõl, akiknek lehetõségük volt kipróbálni a szert. Természetesen azok is írtak oda, akiknek a TSO nem vált be. Mivel elmérgesedett és személyeskedésekbe csapott át a vita, a topikot újra kellett kezdeni. Ezek után Zoli kérte, hogy töröljem a tagok közül. Hol volt akkor még a "Vita topik"!

Az újabb tagoknak nincs összehasonlítási alapjuk, nyilván nem tudják, milyen rossz volt akkoriban feljönni a fórumra. Arra a fórumra, ahol mindig is a segíteni vágyás, az összetartás volt a jellemzõ, mert mint tudjuk: "bajban ismerszik meg az ember". Titeket éppen ezért mindig jó lesz olvasni.

Anzs miért kérte, hogy töröljem? Ahogy kivettem, õ nincs megbántva, csak megnyugtatná, fõleg, hogy kiderült, hogy nem is IBD-s!
Ha lehet valakit gombnyomásra megnyugtatni, akkor ez annak a ritka példája volt!

:D

Nincs jelen

#2366 2008-04-05 13:42

Lucifer
Tag

Robur!
Tudom , hogy te nem ezt írtad ez csak az én szófordulatom volt!:D
Hiszen ez igaz szerintem!
De remélem , hoyg inkább utóbb megyünk el !
Én még egy kis darabig szeretnék mások idegeire menni és remélem , hogy ezzel a többiek is így vannak!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Öregek maradunk de az újjakat nagyon szívesen fogadjuk!

Nincs jelen

#2367 2008-04-05 14:50

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Lucifer:

Ja, tágabb értelemben? Az tuti...

:D

Nincs jelen

#2368 2008-04-05 19:04

Pilli
Tag

Mano: dehogyis, teljesen igazad volt. amúgy sem vagyok egy sértõdõs fajta.
Nincs sok idõm írni, mert nálam van egész hétvégén barátnõm. Az elõbb terveztük meg a nyári nyaralást, az idei úticél Olaszország lesz, Jesolo. Linus: te jártál már ott? Mi vonattal megyünk és át akarunk majd menni Velencébe is. Egész jó áron találtunk apartmant a neten. Te repcsivel mentél ki Olaszba?
Mindenkinek jó hétvégét! Puszi

Nincs jelen

#2369 2008-04-05 19:52

Gabor23
Tag

Jesolo jó hely.'97-ben voltam. Tömegközlekedéssel meg simán át tudtok menni Velencébe. Jó móka.

Nincs jelen

#2370 2008-04-05 19:58

Lisa
Tag

Sziasztok
Luci: nagyon jó hogy a doktor bácsi "minden rendbent' mondott Rolinak, és köszike hogy szívesen fogadod az újjakat. :) Azt hiszem én ezt egybõl levágtam hogy befogadó társaság vagytok, ugye Mano?
Pilli: hááát akkor különösen jó hétvégét Nektek, és nehogy éjszaka már Olaszba kössetek ki :) Csak álmodni szabad most még a melegrõl :)
Mano: sajnálattal hallom hogy betegeskedsz...tudod mit kell csinálni "ints be neki" (mármint a fájdalomnak), azt viszont örömmel hallom hogy jó a mosogép és még Te is egyben vagy nem áll az összes hajszálad az égnek (na jó ezt nem látom, de reménykedem benne :)
Jó értettem Luci  tegyünk le a mosógépsexrõl :(
Amúgy remélem jól telt az estétek és a fincsi süti elfogyott (na effelõl nincsen kétségem) :) :) :)

Szerkesztette: Lisa (2008-04-05 20:00)

Nincs jelen

#2371 2008-04-05 20:37

roor
Tag

Halika!

Meggyüttem!:D:D:D:D
Megint isteni volt a kispasi.:D:D:D:D
Köszi Luci,meg a sütikét,sétát,kávét is.:D:D:D:D:D
El is fáradtam rendesen épp vacsizni készültem,no nem sokat,kis sonka (kétféle is),kis sajtocska (na ez négy féle),két zsömike,leöblitem egy kis teával,aztán pancsi és tenti.:D:D:D:D
Jó-jó!:D
Ez a terv,de hogy mi lesz belõle?:D:D:D:D:D
Ember:gondolkodtam,visszaköltözhetsz a barlangba,meg az ágyba is,de a duplakaja az továbbra is marad és a macskából meg kardfogú tigrisbõl sem engedek.:D:D:D:D
Tünde:holnap is,hétfõn is gondolok rátok.:D
Lisa drága:nem félni,nyitni,tapasztalni,csacsogni,élni!:D:D:D:D:D
Fiúk,lányok jó pihikét,kikapcsolódást!:D:D:D:D
És egy kicsit komolyabb szösszenet (magánmegjegyzésem,nem vitatéma):
szerény személyem segítõ szándékkal van itt,amit kaptam annak idején,azt szeretném visszaadni.
Az újak,akik ide benéznek,ha egy kicsit jobban belegondolnak látni fogják,hogy valóban egy család vagyunk.
Márpedig egy jól mûködõ családban is vannak,viták,veszekedések,hisztik.
Meg lehet sértõdni,lehet bocsánatot kérni,és mindkettõt el kell fogadni.
Emberek vagyunk,élünk,érzünk.
Aki segítséget kér kap is,ilyen-olyan formában mindenki kiveszi belõle a részét.
Én így szeretem a fórumot ahogy van.:D

Szerkesztette: roor (2008-04-05 20:38)

Nincs jelen

#2372 2008-04-05 21:28

zotyesz
Tag

rendben asszony
köszi a kegyelmet :) macska tigris maradhat nem dupla kaját kapsz hanem triplát:) :) :) :)

Nincs jelen

#2373 2008-04-05 21:55

roor
Tag

Halika!

Ember!Triplát??????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
YAHOOOOOOOOOOOOOOOOO:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2374 2008-04-05 22:06

Lucifer
Tag

Halihó!
Lisa!
Nekünk még egy kicsit el is repedt a teteje a mosógépnek!:D:D:D:D:D:D:D
Akkor már inkább a zongora!az nagyobb is és skálázhatsz közbe!
Jelentem a sütinek sikere volt!!!
Roor én köszönöm hogy jöttél!!!
Manó neked meg jobbulást!

Nincs jelen

#2375 2008-04-06 09:12

mano1973
Tag

Pillikirálylány!!
Örülök hogy nem  vagy sértõsõs és én sem vagyok az ezt elhiheted:))
A barát az aki kertelés nélkül.õszintén megmondja ha,dinka vagy és nem pedig jópofán bólógat a hülyeségeidhez és igazat ad neked mindenben.
Persze seki sem tévedhetetlen és adhat épp egy barát is  rossz tanácsot ,de én  nem tanácsokat osztok neked hanem a véleményemet mondom el és azt,hogy szerintem mi lenne a jó megoldás.
Ami nem azt jelenti,hogy jó is:))Csak azt hogy én így gondolom jónak.Mindenki másképp látja a dolgokat és másképp is gondolkozunk,ezért a véleményünk sem lehet ugyan az mindenrõl.Meghallgatni  és elgondolkozni a véleményeken mindenképp érdemes de hogy mit csinálsz majd az a te döntésed legyen!
Sokszor..kicsit nyersen fogalmazok és ezt nem mindenki értékeli...sõt szerintem senki:))Egy régebbi hsz-ban már megirtam,hogy mi a tesómmal miket kapunk anyutól és a férjétõl.Hát garantálom hogy a lábunkon nem állunk meg olyan szinten kapjuk az osztást ha "kurva okosak"vagyunk:))
Örülök hogy rendezted a herceggel a dolgot és hidd el legközelebb is simán le idiótázlak ha ugy látom az vagy:))
Azért szeretlek ám Pillikirálylány tudod:))
LIsa!
Igen a mosógépem jó és a rendeltetésének megfelelõen használom mosásra ugyhogy baj nem lehet azt gondolom:))
Bár...már sokan adtak itt tippeket mire használható még egy mosógép:))
Csak kérdem én itt most az érintettektõl...tapasztalat amit annyira ajálgatnak?:)))
Gigi!
Mi egyszer jól fenéken leszünk billentve a párjaink részérõl mert annyit "pofázunk"telcsin:))
Na de nem baj mert tök jó:))
Remélem Viktor jól van és téged sem vert el nagyon a párod a tegnapi majd egy órás telcsi miatt:))Ha nem irsz akkor tudom hogy nem tudsz mert törött a kezed:))
Luci..kedves barátném!
Veled pedig szeretnék tisztázni valamit ami nálunk tegnap családi veszekedésbe torkolt.Majdnem vállásig fajult:))
Tegnap ugyanis Rolit kipaptad a babakocsiból és én Tomim kezébe nyomtad azzal a felkiáltással:"Na  akkor menj apádhoz":))
No akkor ez most hogy is van?:))
Én Tomim tegnap mindent beismert bár még kicsit kusza a dolog,Niki a lányod a barátnõje én Tomimnak Roli meg a fia!!Na  de  Norbinak ki az apja?Csak nem neki is Tomi?:))
Mert ahogy számolgattam Tomi, Norbi születésekor  még csak 11-12 éves volt:)))
Szóval hogy is van ez akkor?No és Gyula tudja hogy én Tomim a Roli apja?:))
Akkor most Máté vagy Bene a Roli?:))
Oké de ha õ az apa akkor én kije vagyok Rolinak?:))

Nincs jelen

#2376 2008-04-06 09:32

Pilli
Tag

Mano: nyugodtan tedd ezt, mert ha csak szépeket akartam volna hallani akkor nem kérdezem meg mások véleményét. Én szeretem ha a szemembe mondják, hogy ezt most igenis elbaltáztad és ne így csináld. Csak tanulok belõle, nem szeretem a bájolgást, meg a szépítést, kertelést, úgyhogy nyugodtan idiótázz le, attól még tudom, hogy szeretsz :D Luci családi szálai  tényleg elég kuszák, kíváncsi lennék rá, hogy most akkor hogy is van ez :)
Gigi: Szerintem Roor lehetett az a leányzó :) Remélem eltaláltam. Köszönöm, amit emailen küldtél, jól esett :D Szép napot mindenkinek!

Nincs jelen

#2377 2008-04-06 09:43

Szuszidi
Tag

Lányok nagyon nem jól csináljátok! Van MSN van Skype! Ezekkel lehet ingyé beszélni ! Egy mikrofon 500 Ft ! Hmm inkább nekem adjátok azt a lovét amit eltelcsiztek! :D Ha kell segítség írjatok!

Nincs jelen

#2378 2008-04-06 09:50

mano1973
Tag

szuszidi!
köszönjük az ötletet:))
De  menet közben voltam én is és nekem a 20-ok ingyé vannak hétvégén.
Na jó gigi telcsije kicsit becsapós volt mert nem az aminek látszik:))
Egyébként jó ötlet a skyp:))

Nincs jelen

#2379 2008-04-06 09:56

mano1973
Tag

Gigi!
örömmel látom hogy a kezed még éppségben:))
Remélem jol volt a tegnapi kis kirándulás és beszélgetés.Kicsit irigy is vagyok hogy én még nem ismertem meg Viktort és persze téged,de ami késik nem múlik:))
Mi tegnap anyukáméknál voltunk.Már rám fért egy kis helyre tétel és ..basszus meg is kaptam a féjétõl:))
Pillikirálylány!roor nem lehetett mert õ tegnap Lucinál vendégeskedett és megette az összes sütit nem gondolva rám egyik se:))
Szégyelhetik is magukat de rendesen,legalább egy szelet sütit hagyhattak volna:))

Szerkesztette: mano1973 (2008-04-06 09:56)

Nincs jelen

#2380 2008-04-06 10:09

Lucifer
Tag

Gigi!
Ez most találós kérdés vagy elmondjátok , hogy ki volt????
Manó!
Van még süti!!!!!
Szóval a családfámról csak annyit,hogy mindem gyerekemnek egy és ugyan az az apja!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Azt , hogy Tominak úgy adatm , hogy menj apádhoz!Az csak a te idegesítésedre volt!És különben is ha Roli közelbe kerülsz akkor  úgy érzem , hogy nem is én vagyok az anyja!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD:D:D

Nincs jelen

#2381 2008-04-06 11:32

mano1973
Tag

Luci!!
Akkor most Tomi  töredelmes vallomása felesleges volt?:))
Õ már beismert mindent erre jössz és azt mondod mindegyik gyerekednek  egy és ugyan az az apja?:))Na jóóóóó de ki az?:)))
Na most akkor  Tomi bajban van megint mert bevallot  valamit ami lehet hogy nem is igaz?:)) de te is,mert ha Tomi az  apa akkor Norbi születésénél õ még igen csak 12 éves volt:))
Aj aj Luci akkor nem is én vagyok a pedó?:)))
Azt még csak-csak elnéztem hogy a 6 éves lányod lecsapta a  kezemrõl Tomit na de, hogy te megrontottad õt mikor még csak  tizenéves volt:))
Hát nem bírsz nmagaddal?Én legalább megvártam míg 22 lesz és akkor csaptam le rá:)))
Na szép egy kis family vagyunk!igaz... szép a nagy család:)))
Rolit meg csak lízingelem mert nem adod nekem:))
Gigi!
Az is válaszolhat a találós kérdésre aki tudja  megfejtést?:))Én tudom de..nem mondom el bi bi biiiiiiiiiiiii:))))

Szerkesztette: mano1973 (2008-04-06 11:33)

Nincs jelen

#2382 2008-04-06 12:10

mano1973
Tag

Gigi!
ha a két pasi szimpi volt neki,de rólad nem mondott semmit akkor csak vigyázz mert lehet hogy a fiúkat akarja:))
Na jó..én is ..de én csak az egyiket méghozzá a fiatalabbat:))
Tudod én a friss husit szeretem:))

Nincs jelen

#2383 2008-04-06 14:31

mano1973
Tag

Gigi!
A vasalást utálom és nem is tudok vasalni.Az Tomi dolga:))
Mint ahogy a zokni párosítás és a takarítás:))
Én viszont szívesen teszem fel a lábam az asztalra  mert néha csak ugy jó a gerincemnek:))Na nem a kaja mellé természetesen:))
Felkelteni meg nem tudsz ha elalszok az ágyat is kilophatod alolam olyankor:))
Ellemben nem vagyok rendmániás de..szeretem a rendet.
Amit utálok:Egy kádba fürdeni a görénnyel:))
És tv nélkül elaludni:))
Más rigolyám nincs is.Bár..errõl Tomi többet tudna mondani:))
Szóval jöhettek!!!!!:)))

Nincs jelen

#2384 2008-04-06 15:04

mano1973
Tag

Gigi!
Normális ...csak kivitelezhetetlen:))
Nálam néha olyan kupi van a fiókba hogy semmit nem találok.Ez nem is kupi...a rend elötti káosz:))
Heti 2 alkalommal rakom rendbe de..már másnap nem ugy néz ki a fiók:))Szóval én nem idegesítem magam ezen.
Kellemes sétát nektek!

Nincs jelen

#2385 2008-04-06 15:28

Vicaa
Tag

Vagyok én is, köszönök minden szót a remis topikban. Holnap bizti felhívom a dokit, sajnos amikor csökkentettük a medrolt mindig ezek a tünetek jelentkeztek, csak ugye most Anna is vírusos volt az is bekavarhat.

Kamillateázok, körömvirágteázok, ma egy fél hajszálnyival délutánra már jobban vagyok.
Majd erõmhöz mérten igyekszem jelentkezni. Addig is puszilok mindenkit!!

Nincs jelen

#2386 2008-04-06 18:56

Lisa
Tag

Háát Gigi...nagyon kíváncsivá tettél engem :) :) :) Aki kíváncsi hamar megöregszik ugye???

Nincs jelen

#2387 2008-04-06 20:01

roor
Tag

Halika!

Lisa:igen!:D:D:D:D:D
Bár jól tartom magam de régebben elárultam a pontos korom:1233.:D:D:D:D:D
Jó, pár nap és 1234.:D:D:D:D:D
Na gyerekek eljött a hétvége vége,és holnap meló.:D
Mondjuk a héten nem nagyon villogtam a hozzászólásaimmal nézzétek el nekem,de az eseményeket azért követtem.:D:D:D:D
Gigi:én is tudni akarooooommmmmmmm.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Idönként borzolom majd az idegeiteket,de addig örüljetek amíg csak bambulok ki a fejembõl és nem dõl belõlem a hülyeség.:D:D:D
Akkor mindenkinek kellemes hetet,lábadozóknak erõt,egészséget,akik pedig vizsgálatokra stb. várnak azoknak kitartást!:D:D:D:D:D
Gondolok mindenkire,úgyhogy nem kell azonnal a csuklásra citromos vizet inni.:D:D:D:D:D
Babák:most felújított barátságos kégli,jópofa nõcivel hosszútávra bérbeadó.:D
Jelentkezési feltétel:pasielüldözõs sírás,huncutság,sok mosoly.:D:D:D
Anyucival jönni nem akadály,parkettavikszolós életkor kellékekkel együtt elõnyt jelent.:D:D:D:D
Jelige:böffgügyi.:D:D:D:D:D:D

Szerkesztette: roor (2008-04-06 20:02)

Nincs jelen

#2388 2008-04-06 21:24

zotyesz
Tag

jelentkeznék blöffgügyi jeligére

27éves fiu baba lennék :) :)
szeretek játszani és jokat enni
vagyonodbol téged kienni
ezért hütödet zárd el jol mert
kieszem belöle a danoninot
imádok bujocskázni
polot huzni hajat tépni s
mindenhova legot szorni
imádok mindent szétszedni
mi nem gyerekzáras holmi
magam után rendet nem teszek
s lelkednek ezzel jot teszek
a vágyam hogy felujitott házad
rögvest szétszedjem nálad

ha ezek után is érdekel a jelentkezésem csak szolj :) :) :)

Szerkesztette: zotyesz (2008-04-07 13:07)

Nincs jelen

#2389 2008-04-06 21:56

mano1973
Tag

Gigi!
mi ez a kép?:))
Valami eljegyzés akar lenni?
Na tessék elárulni de rögvest:))

Nincs jelen

#2390 2008-04-07 09:26

mano1973
Tag

zotyesz nem egy ijedõs fajta Gigi:))
Útálom hogy ma már dolizni kell menni de sajna kell.Útálom hogy nincs közlekedés és a cég még igy is kényszerit a bemenetelre  vagy megyek vagy kirugnak:))Az már mindegy hogy hogy jutok be!!
Ez szemétség!!!
Na majd ha az ellenõr jegyet kér tõlem én is azt mondom neki:ma nem vettem mert sztrájkolok  kevés a fizetésem és..csezd meg.
Remélem mindenki jól van:))
Kiváncsi leszek mi lesz délután vagy hogy egyáltalán este hogy jutok haza?:))
Igaz esik az esõ de..szép napot mindenkinek.

Nincs jelen

#2391 2008-04-07 09:35

Rigor
Tag

Én ugyanúgy megyek mint minden nap: biciklivel:)  - ez ám az igazi critical mass! Amúgy tényleg, soha ennyi bringást nem láttam az úton.
Viszont nálunk az utca végétõl a belváros közepéig, szó szerint állt a kocsisor és nem túlzok. Vagyis Rákosszentmihálytól a Kossuth térig:)  És úgy hogy motorral se lehetett volna elférni csak bringával lehetett kiügyeskedni. Szóval ez az igazi bringás nap! Csak kár hogy az esõ...

Nincs jelen

#2392 2008-04-07 09:40

mano1973
Tag

Te kis sportman:))
Én lusta és dagadt vagyok a biciklizéshez:))
De neked van igazad...igy el lehet jutni akárhová.Vigyázz magadra azért mert ilyenkor az autosok sokkal idegesebbek és figyelmetlenebbek ha dugó van és rohannának.

Nincs jelen

#2393 2008-04-07 12:39

Linus
Tag

hál' isten az én fõnököm nem terrorista alkat :) és különbenis kedves jószomszédunk még kedvesebb jó szokását isten tartsa meg: legalább lopott nettel azé' dolgozhatok vmit itthonról :) egyébként Mano, aggodalomra nincs okod: a BKV ellenõrök jó része már szabadságolta magát mára. egyrészt mert nem tudnak bejutni a munkahelyükre - nem is értem -, másrészt pedig mert szabályosan félnek az utasok reakcióitól :D ki gondolta volna!

Gigi drága, aggodalomra nincs okod, csak a lány nem gondolta, hogy külön az orrodra kell kötnie, mennyire csipáz :D és nadon-nadon élvezte a sétát meg a beszélgetést, és alkalomadtán szívesen megismételné! viszont csak és kizárólag Viktor béjb külön engedélyével :D mindenesetre a kocsiból való kiszálláskor elhangzott "hova megy a lány?" kérdés talán némi reményt nyújthat annak a lánynak :D

Nincs jelen

#2394 2008-04-07 13:22

aiolosz
Tag

Nincs jelen

#2395 2008-04-07 14:27

Pilli
Tag

Aiolosz: köszönöm, ez gyönyörû volt :)

Nincs jelen

#2396 2008-04-07 14:39

aiolosz
Tag

Pilli, azt hiszem lathato, hogy a kepek nagy tobbsege vaporettorol keszult. Csak ezzel erdemes megnezni Velencet. Mi egy kethetes ut elso ket napjat toltottuk ott, de persze nem az ovarosban, oda busszal mentunk. Utana ket nap Nizza es Monte Carlo, majd a tobbi Blanes, Spanyolorszagban.
Meg annyit, mindent az interneten keresztul inteztunk es nem is volt gond. Az utazas gepi ereju jarmuvel tortent :-)

Nincs jelen

#2397 2008-04-07 15:52

Pilli
Tag

Aiolosz: ha egyszer eljutok oda, akkor mindent kipróbálok Velencében, nagyon rég óta szeretnék már elmenni abba a városba. Kinéztük már az útitervet, csak még a többiek beleegyezése is szükséges. Egy kilencfõs apartmant foglalnánk le Jesoloban, ahonnan háromnegyed óra Velence, úgyhogy az egy hét Olaszországból egy nap biztos Velencében lesz. Vonattal mennénk a Keletibõl, tizenhárom óra alatt lenn van és át sem kell szállni. A jegy árak is elfogadhatóak csak idõben kell foglalni. Aztán majd meglátjuk :) Spanyolországba is elmennék szívesen, de majd akkor amikor nem diákmelóból rakom össze a pénzem :)

Nincs jelen

#2398 2008-04-07 16:00

Lisa
Tag

Sziasztok,
Linus: remélem azért a lehetõ "legjobban" viseled ezt a hülye várakozást...gondolok Rád sokat és ejnye-ejnye még otthon is dolgozol? :)
Nagyon vigyázz magadra és próbálj higgadt maradni amenniyre csak tudsz!

Gigi: elhiszed ha azt mondom hogy ÉN Õ-rá gondoltam? De most komolyan (tudom ez így olyan...) :)

Szerkesztette: Lisa (2008-04-07 16:02)

Nincs jelen

#2399 2008-04-07 16:17

aiolosz
Tag

Pilli, Jesolo valoban kozel van, de vigyazz, mert Velencen belul meg az ovarosba is be kell jutni. Mi viszonylag kozell laktunk az ovaroshoz, megis eleg sok idot kellett buszozni(persze visszfele detto). Autoval meg sem probaltam a bejutast. Ket ejszakat toltottun Velenceben azert, hogy egy teljes napot az ovarosra tudjunk szentelni.
Na, most mar eleg volt, bocsanat mindenkitol :-)

Nincs jelen

#2400 2008-04-07 17:29

Pilli
Tag

Tudom már, most Linus tûnt el ... Most hozzád kell küldeni hadsereget, hogy elõkerülj a munkából ? :)
Luci, Roor, Mano, Gigi Veletek mizu?
Zotyesz????

Nincs jelen

IBDoktor

Láb