#2401 2008-04-07 17:34

zotyesz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

én vagyok :):)

Nincs jelen

#2402 2008-04-07 17:49

Linus
Tag

egy dolog, hogy az ember felhívja a górét, hogy van itthon lopott net, és így nem kell mégsem bedzsalni az elsõ villanyossal. más dolog, hogy ehhez képest a kedves munkavállaló gyakorlatilag egész nap a fórumon és egyéb garantáltan munkamentes oldalakon császkál :) szal még ne sirassatok, bár elgémberedtem, annyi olvasnivalóm volt. egyedül Ildikó történetét hagytam ki, mert tudom, hogy felzaklatna, és érdekes módon teljesen nyugodt vagyok még mindig a csütörtöki murit illetõen - ezt pedig tartani szeretném, gondolom értitek...

Nincs jelen

#2403 2008-04-07 19:00

roor
Tag

Halika!

Dilidokinéni berobogott a budapesti roor-topikba,sihuhu.:D:D:D:D:D:D:D:D
Ember:drága egyetlenem!Ez gyönyörûséges volt,de a tigris akkor is marad.:D:D:D:D:D:D
No jó te is maradsz.:D
Több jelentkezõ nem van????:D:D:D:D
Aiolosz:köszönöm,a veboldalas cicusok tündériek és a Te társaid is iszonyat aranyosak.:D:D:D:D
Gigi:én még mindig nem tudom kirõl,mirõl van szó,nagyon lemaradtam.:(
Lisa:ment mail.:D
Bocs de ma csak ennyi jut belõlem.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2404 2008-04-07 19:05

roor
Tag

Halika!

Majd elfelejtettem:aranyérrel kapcsolatos infót várok.

Nincs jelen

#2405 2008-04-07 19:35

N.T.M.
Tag

Szia Roor!!!!!!!!!!
Na ebben én is segíthetek...Nekem a REPARON vált be, szerintem nagyon jó....

Nincs jelen

#2406 2008-04-07 19:59

Szuszidi
Tag

Kedves Roor! Csak így tovább az arany ára napról napra megy fel, becsüld meg az aranyadat s add el ha a csúcson van az ára! :D:D:D

Nincs jelen

#2407 2008-04-07 20:08

Nita
Tag

Roor!

Én a Mastu-s forte kúpot, és krémet ismerem az jó volt...:D

Nincs jelen

#2408 2008-04-07 20:22

Lisa
Tag

OKÉS Linus ... :) dehogy "siratlak" pláne ha csak az olvasástól vagy elgémberedve :)
Jaj tényleg miféle csütörtöki muri..... :) :) :) szóval errõl ennyit  jó netezést holnapra is. :)
Roor: ejnye-bejnye csak olvasgatni tessék, az is elég ahhoz hogy bebizonyítsdd hogy mennyire is voltál kíváncsi 1233 évesen :) 
Gigi: Köszönöm a bizalmat :)
Mano: Remélem hogy az ellenõrök nagy ívbõl elkerültek Téged és a lehetõ "legjobban" tudtál közlekedni a NAGY Budapestiában :)

Nincs jelen

#2409 2008-04-07 21:22

roor
Tag

Halika!

Elõszõr is:beszéltem Tündével.:D:D:D:D:D
Puszil titeket,amint hazaér és kiférjecskézte és lányocskázta magát,jön és ír.:D:D:D:D:D:D
Manó (tesó):neked pusszancsot küld Tündi.:D
Szuszi:értettem.Lennél a brókerem?:DÉn ugyanis nem értek hozzá,de meg kéne valahogy forgatni a könnyen jött manit.:D:D:D:D Aranyat,bocsi.:D:D:D:D
Köszi a kenceficék nevét,az is hasznos.:D
Nem voltam elég konkrét,ugyanis aztat szeretném tudni,hogy ........szóval..........na hogy jövök rá hogy aranyér?:D:D:D:D
Lisa már adott tájékoztatást,de gondolom ez is minden embernél más,én meg tudni akarok mindent.:D:D:D:D
Gigi,Lisa:akkor se nem tudom kirõl és mirõl van szó!:D:D:D:D
Öreg vagyok már,no.:D:D:D:D:D
Böffgügyi jeligére várok még jelentkezõket,egyre inkább kéne a parkettavikszolás.:D:D:D
Luci:Rolit nem ér nevezni,õ már egyszer korzózott itt.:D:D:D:D
Igaz el bírnám viselni minden nap,de talán mások is élnének a lehetõséggel.:D:D:D:D
Hogy van a kis krapekom?:D És te hogyan vagyol?:D:D:D:D
Na elteszem magam holnapra,ezek a mai tartósítószerek nem olyanok mint megboldogult fiatalkoromban ,mikor még csak 233 éves voltam.:D:D:D:D:D:D
Joccakát!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2410 2008-04-08 13:17

Lisa
Tag

Sziasztok, mit történik ma még nem írt ide senki...
Kis helyzetjelentés innen a "hegyvidékrõl". Gyönyörû idõnk van, süt a nap, a mosógép (jelentem áramrázás nélkül) forog egész nap. Én valami  értelmet próbálok beleverni a kis agyamba...tanulok.
De van egy jó hírem ! Bejelentkeztem kontrolra a gastrós dokinõmnél VÉGRE!!! Jól is jött ki mivel idõpontot természetesen csak április végére adott, úgy hogy amiatt ráérek aggódni.
Remélem ennek a hírnek igen örülsz Roor. Bár ha rajtam múlt volna én ellettem volna még egy jó ideig kontrol nélkül.
Mindenkinek további szép Napot!
Vica : javítgasd a netedet :)

Nincs jelen

#2411 2008-04-08 13:36

palyizsu
Tag

Sziasztok!
Valóban, hova tûnt mindenki????
Itt "lent" sajnos be van borulva, de azért egy ideig itt is sütött a nap!
Február 27-én Én is rászántam magam, hogy elmegyek kontrollra, fel is hívtam az orvost, és "már" május 27-én mehetek is hozzá! Lisa, irigyellek, hogy neked ilyen hamar ment!
Ma egész nap csak pihenni készülök, már amennyire Klau hagy! Holnap lesz a forgalmi vizsgám, és az oktatóm utasítása, hogy kipihenve menjek! Mondtam neki, hogy ez jó vicc egy 9 hónapos gyerek mellett. De a párom holnaptól itthon van szabin, úgyhogy azt mondta, ha kell majd éjjel Õ virraszt a gyerkõccel! :)

Nincs jelen

#2412 2008-04-08 13:51

pasek
Tag

Gigi, ne viccelj már!
Mint mondtam megbolondulok a vonatszagtól, így aztán engem minden érdekel minden mennyiségben, ami a vonatokkal kapcsolatos.
Legalább tartok a kicsifiad elõtt egy fõpróbát, úgyis beszélnem kell mostanság majd egy csomó ember elõtt, tartani fogok egy-két órát.
Nagyon fiatal vagyok?? Ez relatív ugye. Fiatalabb vagyok sokkal, mint a 84 éves nagymamám, viszont vannak itt a fórumon olyanok, akikre "irigykedve" tekintek, mert érettségi körül járnak. :D
Különben meg mindenki annyi idõs, amennyinek érzi magát.

Nincs jelen

#2413 2008-04-08 14:02

Lisa
Tag

OKÉ Gigi akkor örülhetsz mert  ígérem nem hárálok meg.
Palyizsu: komolyan?? Nálam az aszisztens meg égre -földre kért bocsánatot hogy ne haragudjak már...de azért jó hogy Te is kaptál egy "elfogadható" IDEI dátumot. Örülök hogy nem csak nekem tûnt fel hogy nem írt ide ma senki 06-kor :)
Pasek: én mint láthatod egyelõre még nem járok chatre , de érdekelne hogy alakul a Remi-hízás project...nagyon!!!
Ha tudsz írj ide pár sort hogy is vagy most. :)
Jajjjjj a lényeg Palyizsu!!!!!!!! Stílszerûen szeretnék egy nagy kalap ... kívánni Neked holnapra :)

Nincs jelen

#2414 2008-04-08 19:12

roor
Tag

Halika!

Gigi:megkaptam,köszönöm,jó még az a címem,csak néha szarakszik a freemail.
Lisa:örülök nagyon.
Bocs de tetû napom van.

Nincs jelen

#2415 2008-04-08 19:15

Lisa
Tag

Jaj Roor az nem jó! Remélem hogy nem egészségileg volt "tetû" napod ? Akkor csak pihizz és egyél egy fincsit az jót tesz..egy rossz nap végére egy jó kajcsika :) :) :) Puszi !
Mano: ha tudsz jelentkezz hogy meg-e vagy még?

Nincs jelen

#2416 2008-04-08 20:32

pasek
Tag

Lisa!

A remi hízás projekt:
hát izé... az van, hogy én úgy kaptam meg a remi elsõ adagjait, hogy nem volt benne senki se biztos, hogy nálam ez használhat. Nekem azt mesélték, hogy ez a cucc elsõsorban vastagbélen, és vékonybél alsó szakaszain hatásos bizonyítottan. Én azért kaptam egy lehetõséget, mert a dokim szerint ezen felül csak mûtét jöhet szóba, és nekem akkor egy csúnya mûtétre lenne szükségem. Vagyis szerelik a karburátorom generátorokhoz való szerszámokkal. Ebbõl kifolyólag nem beszélhetek külsõ átütõ sikerrõl,de az összes fekélyem eltûnt az elsõ után a kontroll gyomitükire, összesen 2 kilót sikerült híznom majd' két hónap alatt. Viszont a közérzetem rengeteget javult, ég és föld a remi elõtt, remi után állapot (eddig 2×300mg-ot kaptam)
Jövõ hét végén lenne esedékes a 3. 300mg-os adag. Azt akkor kaphatom meg, ha addigra nem vagyok rosszul (nem megy át a kaja a szûkült részen, emiatt hányok; fáj a hasam, pont ott, ahol "nem kéne"; nem hízok; vérképem  nem megfelelõ)
Ezek közül eddig nem hánytam az elmúlt 2 és fél hétben, végülis híztam valamennyit, legutóbbi vérképem magamhoz képest remeknek számított, de néha szokott fájdogálni a bélésem, pont ott. Nem vészes, de néha van.
Namost: ha jövõ pénteken azt mondják, hogy ez kielégítõ, ahhoz képest, amirõl indultunk, akkor megkaphatom a harmadikat, majd a fenntartó 100mg-os kezelések. Ha azt mondják, hogy ez nem elegendõ, sokkal-sokkal jobb állapotjellemzõket kellene produkálnom, akkor nem pazarolják rám a remit, vagyis megkaphatja olyan, akinél használ, nálam meg azt állapítják meg, hogy pasek nyombélésén valóban nem hatásos ez a kezelés. Bár szeretnék jó példa lenni, hogy lehessen mutogatni az esetemet hasonló betegek remi odaitélésénél. Viszont ha nem lehetek jó példa, akkor tényleg kapja olyan, aki "megérdemli". Tudom nem kéne ilyen gondolatokkal foglalkoznom, de néha rámtör, hogy ha nem jön be a dolog, akkor elpazaroltak majd' másfél millió Forintot.
Mindegy, ha sokat foglalkoztam már ezzel, akkor elhessegetem :)
..így kerek eddig a remi sztorim

Nincs jelen

#2417 2008-04-08 20:57

Lisa
Tag

Szia Pasek, köszönöm szépen hogy leírtad... talán összegezve és egy kicsit mérlegelve a leírtakat, ha megengeded én pozitívnak ítélem meg az itóbbi napokat. Õszintén remélem hogy a nagy fej dokik is ugyanezen véleményen lesznek...és akkor megkaphatod a harmadikat is. De annak is használnia kellesz majd!!! Amiért szurkolok NAGYON!!!
Amit a gondolkodásról írtál..."hogy ha nem jön be a dolog, akkor elpazaroltak..." nyugodj meg nem Te lennél az elsõ... azért is tudom elsõkézbõl és azért is szurkolok.... én elsõ szériában megkaptam szépen mind a három adagocskát majd egy év múlva a második adagnál alergiás rohamot kaptam tõle... jöhetet a "nem kis" mûtét.Szóval akkor rám aztán tényleg csak elpazarolták a sok lóvét.
Úgy hogy csak azt tudom mondani hogy tényleg ne aggódj emiatt , vagy ha el is gondolkodol rajta hesegesdd tovább másra a gondolataidat és csak kitartást fog hatni és sikerülni. Te leszel a pozitív példa. :)

Lisa

Nincs jelen

#2418 2008-04-08 21:08

Linus
Tag

Gigi, írtam megint :D

Nincs jelen

#2419 2008-04-08 22:05

mano1973
Tag

Pasek drágám!
Megkérlek  ne résziszgess:))Nem lesz itt mûtét basszus mert akkor elmarad a tánc és én azt nem hagyom:))
Gyógyulgass és egyél amit  csak bírsz hogy hízzál és minden rendben legyen.
Tudom ezt mondani könnyû de...akkor is mondom!!:))
Nagyon szorítok érted!!!!
Csajjok!!!
Bár a suli meg a munka most sok idõmet elveszi és keveset vagyok..azért ha nem is irok...olvsni szoktalak titeket és figyelek:)))
Mindenkinek jobbulást és sok puszi!!!

Nincs jelen

#2420 2008-04-09 09:38

Lisa
Tag

Sziasztok, Linus: mi a helyzet, hogy vagy? :)

Nincs jelen

#2421 2008-04-09 10:09

Linus
Tag

vettem szõlõcukrot, utálom, de hétfõ óta csak tápszer meg bébipapi... éjjel kettõkor még forgolódtam - uúgy, mint tegnap, aztán lementem a konyhába egy pohár mézes tejért, na utána sikerült elaludni. ma délután úgy 2 körül megiszom az X-prepet, aztán hadd szóljon :D már bekészítettem a vizet is :) párom azt mondta, msn-en fog kotlani velem, és legalább 3,5 liter vizet belémdiktál... :D én csak két dolgot szeretnék: az idõpontomhoz képest (reggel 9) nem sokat várni, és semmi olyat nem találni, ami bárminemû további hozzápiszkálást/vizsgálatot igényel!

para nincs, pedig éber leszek... biztos rosszul vagyok bekötve...

Nincs jelen

#2422 2008-04-09 11:50

aiolosz
Tag

Linusnak uzenem, jo hir, nem dr.Kylie fogja purgalni :-)
Egy vidam dugas .....

Nincs jelen

#2423 2008-04-09 12:21

Lisa
Tag

Köszi szépen Linus :) Ja és nagyon ügyi vagy!!! Jó felhajtást kettõkor :)

Nincs jelen

#2424 2008-04-09 12:51

pasek
Tag

Dr. Kylie...  :D

Nincs jelen

#2425 2008-04-09 12:52

Marthuska
Tag

Kedves Pacsaji és Mercy70!
Elnézést kérek, hogy nem tudtam veletek beszélgetni, nem jelenítette meg a chat, amit írtam. A gépet is újra indítottam, még utána sem sikerült.
Pacsaji! Remélem veled is tudok mielõbb beszélgetni. Érdekelne, hogy vagy, kapod-e még a kísérleti szert?

Mercy70! Örülök, hogy túl vagy a szemmûtéten, remélem minden rendben.

Nincs jelen

#2426 2008-04-09 17:08

palyizsu
Tag

sziasztok!

sajnos nem sikerült ma a vizsgám, egy kis hülyeség miatt, pedig már csak kb. 2 km-t kellett volna megtennem, azt is csak egyenesen. :( Na mindegy, majd legközelebb, meg hát eddig úgyis az összes vizsga elsõre sikerült. (Igazából azért nem ennyire állok optimistán a dologhoz, de próbálom magam meggyõzni! :)

Nincs jelen

#2427 2008-04-09 17:57

roor
Tag

Halika!

Na kezdem magam összeszedni,még nem tökéletes de alakul.:D:D:D
Palyizsu:oda se neki,meglesz,az meg mindegy hanyadikra.:D
Linus:nem irigyellek,de gondolok rád.:D
Norby:köszi szépen,nagyon édik,sajna csak ma tudtam megnézni õket.:D
Luci:pusza nektek,holnap csörgök.:D
Tesó:vigyázz magadra!:D
Velem különösebben semmi nincs,tessék írni másoknak.:D
Pusszancs mindenkinek. :D

Nincs jelen

#2428 2008-04-09 18:33

Vicaa
Tag

Pasek, úgy érzem hogy a leírtak alapján pozitív a változás. Mondd meg a "nagyfejes" dokiknak, kérdezzenek csak nyugodtan engem, szerintem simán jár a következõ adag. Én holnap megyek a másodikra. Már nem nyilyatkozom, csak bizakodom.

Palyizsu, sebaj, legközelebbre simán meglesz a vizsga :) Klau babához még virrasztani kell nektek? Na én tényleg nagyon szerencsés vagyok akkor Annával, mert õ már 3 hónapja átalussza az éjszakát és azóta egyszer sem kellett kelni hozzá. Most pedig lekopogom gyorsan az asztalomon.

Roor: Remélem további tetû napok elkerülnek messzire, egy kis barlanghancúr jót tesz, meg mellé egy kér versike :D:D:D:D

Linus: Gondolok Rád /már a kórházba menet, vagy a kis "szállodába" :D:D:D/ Figyuzom a híreket, hanem is közvetlenül, de lesz ám nekem Összekötõm!!!!

Látom Mano hogy kicsit el vagy tûnve, bár én sem vittem túlzásba az utóbbi napokban, de hát tudod a derék derék... Annával mindig valamelyik családtagnál voltunk, hogy segítsen.

Nincs jelen

#2429 2008-04-09 18:55

Lisa
Tag

Sziasztok, igen-igen én is most szeretném mondani Neked Linus, hogy gondolok Rád sokat, továbrba is, és végig legyél ilyen nyugis :)
Puszi Lisa

Palyizsu: :( majd legközelebb a vizsgák már csak ilyenek , fel a fejjel :)
Roor: vigázz magadra és egészségedre  Nagyon :)
Pilli, Mano, Gigi , mindenki :  gyönyörû napunk volt ma is, Linus-nak volt ideje erre is :), kívánok ugyanilyet holnapra is!

Sziasztok

Szerkesztette: Lisa (2008-04-09 18:56)

Nincs jelen

#2430 2008-04-09 19:11

Norby1
Tag

Linus sok sikert  veled vagyunk és leszünk lélekben

Nincs jelen

#2431 2008-04-09 20:13

Linus
Tag

kösz skacok, 3 és fél liternél tartok. még mindig nem félek, csak az aggaszt, hogy mivel alig eszem hétfõ óta, benyákosodtam, bevéreztem, nekem ez a legrosszabb - ha nem eszem rendesen. szal valahol számítottam rá, igaz ma reggel óta a bogyókat sem vettem be, csak a reggelit az uccsó tápszerrel. mondanom sem kell, már rég arról álmodozom, mit eszem holnap :D rövid menetre készülök, aztán pedig egész hétvégés evésre-alvásra - mert megérdemlem :D

Nincs jelen

#2432 2008-04-09 20:17

Lisa
Tag

Bezonyám hogy megérdemled!!!! Amint lesz szuflád kérlek írj ide is hogy mi az eredmény és hogy HOGY VAGY! :)

Nincs jelen

#2433 2008-04-09 20:53

tunde
Tag

Linus! Sokat gondolok rád! Kitartást!

Nincs jelen

#2434 2008-04-09 21:28

vikimami
Tag

Bár idõm nem nagyon volt írni mostanság, de azért éjjelente átolvasgatlak titeket :D

Linus! Gondolok rád én is! Majd gyere, és "mondd" el mi a helyzet! (Irigyellek ám, hogy ilyen nyugodtan készülsz :) )
Palyizsu: Odase! LEgközelebb tuti sikerül! Mennyit kell várni a köv. vizsgáig? Kell pótórát is venned?
Vicaa: várok majd levélkét tõled, ha lesz idõd! :D
Roor: mi baj van? Mi az hogy "tetü nap"? Munkahelyi macera?????

Puszi

Nincs jelen

#2435 2008-04-09 21:29

vikimami
Tag

Porshe! Mi van veletek??? Nagyon rég "beszéltünk"!

Marthuska, Szuszidi! Ti hogy vagytok????

Nincs jelen

#2436 2008-04-09 22:19

Dusy
Tag

Linus!
Kitartás és Én is gondolok rád! Várjuk az eredmányt! minden jót Neked!
Dusy!

Nincs jelen

#2437 2008-04-09 22:45

palyizsu
Tag

Linus! Remélem holnap is ilyen nyugodt leszel! Gondolok rád!

Viki! Holnap kell felhívnom az oktatót, hogy tud e jövõhétre idõpontot szerezni, ha nem akkor 2 hét múlva mehetek csak! :( Azt mondta, hogy nem kell plusz óra, de azért az nem ártana, ha még egyszer mennék a vizsga elõtti napon! Igazából azon buktam el, hogy túl közel mentem egy autóhoz a keresztezõdésbõl kihajtva. Igazából úgy számoltam, hogy mire odaérek Õ már a közelben sem lesz, de valamiért lelassult, de végül is elfértem mögötte, csak azt mondták kicentiztem, és azt nem lehet.

Nincs jelen

#2438 2008-04-10 14:59

Linus
Tag

háj :D tök jó volt olvasni, hogy így szurkoltok :D részletek a tüki-topikban, mer' félek Roor-tól :D épp zabálok, amennyit bírok, csak baromi lassan :D meg azt nézem, hogy kéne vennem kivételesen valami üccsit, mer' valahogy megundorodtam kicsit a víztõl :D tegnap este már kajak hányingerem volt a 4. liter után. na mindegy, a régmúlt már kit érdekel!

most pihizek kicsit, aztán házidoktorbácsi, patika és jövök vissza. pusz
(remélem azt azért vágjátok, hogy a napsütés-projekt végig akadálymentes volt :D )

Nincs jelen

#2439 2008-04-10 17:21

Linus
Tag

mi van ma? ciánoztak??? visszajövök ide nagy lelkesen, tele enegriával, tele bendõvel, oszt sehol senki... látom, jön a jóidõ :D dehát az ééééééééén projektem! :D így kell meghálálni???

Nincs jelen

#2440 2008-04-10 17:39

roor
Tag

Halika!

Linus:de harcias vagy,pedig én szoktam lecseszni a bandát mert keveset vannak.:D:D:D:D
Örülök hogy rendben ment a tüki,az eredményre már kevésbé,de ahogy te is írtad megbírkózol a medrollal.:D:D:D:D
Legalább valaki hasonlóan zabás lesz mint én.:D:D:D:D
Tényleg nagy a pangás.:D
De így szokott lenni:mikor van idõm itt lenni sehol senki,mikor nincs idõm akkor meg dõlnek az infók,meg a chat is pörög ezerrel.:D:D:D
No akkor tessék szép sorjában mindnekinek jelntkeznie.:D:D:D:D
Pusszantás és napsütés :D

Nincs jelen

#2441 2008-04-10 17:49

roor
Tag

Halika!

De dinnye vagyok :D (nem kell helyeselni :D:D:D:D  ).
Külön nem írtam ki senkit,de mindenki érdekel.:D
Babák,gyerkõcök,mamák,papák,mindneki!:D:D:D:D
Na tessék kérem szépen refereálni!:D

Nincs jelen

#2442 2008-04-10 18:12

Szuszidi
Tag

Brumm!

Nincs jelen

#2443 2008-04-10 18:39

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!

Linus: jó hogy túl vagy rajta és hogy jó kedéjû is vagy :) :) :) Nem tudom hányszor csuklottál...deháááát....
Szóval örülök hogy ilyen ügyi voltál, az eredménnyel meg tényleg megbírkózol. Azért ha szabad szurkolunk Neked! :)

Vicaa megkapta a második Remit, simán...minden rendben volt. Holnap lesz egy gerinc röntgen, de amúgy szombaton mehet is és jól van (a hátáról ne beszéljünk). Kérte hogy MINDENKI-nek adjam át a pusziját!!!  Na ne féljetek nem fogok mindnekihez beállítani egy-egy puszival :) :) :)

Roor: üdv újra...erõben-egészségben és JÓ KEDVBEN!!! :) :) :) Szóval hogy ha mindenkire kíváncsi vagy akkor én is bejelentkezem...jól vagyok :) JA!!! és ettem csicseriborsót , hááát hogy hol fog kikötni... és milyen mintázatban...azt majd meglátjuk :) :) :) Na ettõl tuti hogy mégjobb kedved lett :)

Igen Linus nagyon belelendültél a Napsütés project-be , innen is köszönöm mégegyszer, jól jött ma is.  Én igenis meghálálom...nem ? :"Összekötök" :) De holnap is még otthon vagy ugye?

Szép estét és sziasztok

Szerkesztette: Lisa (2008-04-10 18:46)

Nincs jelen

#2444 2008-04-10 19:25

roor
Tag

Halika!

Lisa drágám,nagyon örülök.:D:D:D:D
És legalább ízlett is?:D
Én holnap készülök belõle fõzeléket csinálni.:D
Még sosem készítettem,azt sem tudom hogyan kell,de valamit összehozok és meg is eszem.:D
Ha pár napig nem jelentkezem,akkor lebõgtem a konyhában és kúrálom magam.:D:D:D:D
Vicának nagy és sok cupp.:D:D:D:D
Mackópapám:már megint a brummogás.:D:D:D Sebaj,ennek is örülök.:D:D:D
Ember drága szentem mióta visszakúsztál a barlangba alig-alig vagy.:D:D:D:D
Most ilyen sokat vadászol,ennyire elfáradtál,vagy csak szimplán lusta vagy?:D

Szerkesztette: roor (2008-04-10 19:25)

Nincs jelen

#2445 2008-04-10 19:30

Lisa
Tag

Szimplán Õ sértõdött meg asszonyra hogy morgott :) :) :)
Igen ÍZLET!!!!!!! Leves-nek volt megcsinálva...na Te meg a lebõgés hi-hi-hi-hi azt nem hiszem én el, úgy is valami frappánsat alakítasz belõle :) :) :)
Na ezt a puszit viszont már át tudom adni holnap Vicának :)
Igen-igen tessék fenyíteni egy kicsit a bandát a gyér "bekukk" miatt!

Szia

Nincs jelen

#2446 2008-04-10 19:47

porshe
Tag

Jelentés! :)
A veszprémi csapat jelentjük jól van, eszik- ha akar, igaz a széklet nem mindig tetszik az anyunak,de nem panaszkodunk. A kedv az pompás, köszi Linus ide is elért a napos project, 20 fok van még most is. :)
Nóri rossz és eleven,de az éjszakáink javulnak és néha nekem is engedélyezi az alvást, ( 6 óráig).

Nincs jelen

#2447 2008-04-10 21:56

vikimami
Tag

Vagyogatok én is, csak idõhiány van :(
Patrik nem túl jókedvû, még séta közben is sir egy hete.... Nagyon aggódom érte! tudom, nem ide való, de volt valakinek ilyen korszaka a picijével?
Fogára is gyanakodtunk, de persze ha kézben van akkor nem fáj.... :D
Mi lehet vele?
Nekem május közepe táján várható a tüki :( :)... Állapotom hogy úgy mondjam kielégítõ, de fogyok továbbra is és nulla étvágyam van (Roor, segithetnél :D )

Orsi, örülök, hogy jól vagytok !Sokat gondolok Rátok!

Linus, nagyon ügyi vagy! Minden-minden tiszteletem a Tiéd! Egyszer majd adhatnál optimizmus-órákat nekem!

Ja igen, és én is tapasztalom, hogy amikor nekem van idõm pld. chat-re ,akkor sehol senki :(

Nincs jelen

#2448 2008-04-10 21:57

vikimami
Tag

LISA!
VICAA-T PUSZILOM, KÉRLEK ADD ÁT! Köszönöm

Nincs jelen

#2449 2008-04-10 22:21

roor
Tag

Halika!

Köszi a jelentkezéseket,a többiek sem maradnak ki ugye????:D:D:D:D:D:D:D:D
Lisa:le tudok bõgni a konyhában,nem kicsit.:D
Ember meg hagy sértõdjön,asszony jogosan morgott.:D:D:D:D
Orsi:örülök hogy égetnivalóak a kölykök,ez azt jelenti hogy valóban jól vagytok.:D
Aludni meg minek ha úgyis felébredsz.:D:D:D:D
Viki:jó téged is látni.:D
Hízásba nem tudok segíteni,az nekem se megy,mindegy mennyit eszek és mennyi benne a hízlaló cucc,egy deka sem jön föl.:D
Az étvágyammal nincs baj,abból ezúton küldök is neked egy emberes adagot.:D:D:D:D:D
Nézz sok fõzicskés filmet ,meg ahogy mások esznek,elõbb-utóbb megjön az az étvágy neked is.:D:D:D:D
Elveszettkék jelentkezzetek!:D:D:D
Joccakát :D:D:D

Nincs jelen

#2450 2008-04-10 22:40

palyizsu
Tag

sziasztok!

Linus nagyon ügyi voltál!!!

Viki! Én most egy nagyon "jó" fogamzásgátlót szedek, amitõl már több mint 10 kilót felszedtem október óta, csak kár hogy nekem nem kevés volt, hanem amúgy is volt ennyi fölöslegem, de így megdupláztam. :( :( :(
Állítólag szoptatás alatt csak ez szedhetõ, de Én már nagyon gondolkozok valami más módszeren, mert már nem jön rám semmi ruhám! Szóval ha hízni szeretnél akkor ezt tudom javasolni (Cerazette), alig eszek valamit mostanában de ez nem látszik rajtam.
Lehet, hogy tényleg a foga miatt nyûgös Patrik, azt mi is nehezen viseljük, Klaunak most egyszerre jön a felsõ 2. Tegnap éjjel 2-tõl reggel fél 6-ig a kezemben nagyon jól elvolt, még aludt is, de lerakni már nem lehetett, mert rögtön üvöltött. Bár most lehet, hogy az is közrejátszott, hogy tegnap lett kész a kutyánk kenelje, és éjszakára bezártuk, amit nehezen viselt. Egész éjjel nyûszített, meg próbált kitörni. Remélem hamar megszokja...

Holnap megyünk a plébániára megbeszélni a keresztelõt, kiváncsi vagyok mik kellenek hozzá, mert Én nem vagyok megkeresztelve, a párom nagyapja meg azzal szivat, hogy így a gyereket sem fogják megkeresztelni. Meg kiváncsi vagyok, mit fog szólni a pap, hogy még házasok sem vagyunk. Majd megírom mi volt.

puszi mindenkinek

Nincs jelen

IBDoktor

Láb