#2451 2008-04-10 22:57
- Linus
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
fõzõcskés filmek, yeah bazz' folyton azok mentek, míg koplalnom kellett...
Roor, ki kéne fejlesztenünk Vikinek egy intravénás optimizmus injekciót, úgy hátha jobban hat :D jól van na Viki, tudod mér' mondom :D embere válogatja, különbenis egy dupla oroszlánnak nincs választása, olyan amilyen. szal én már így maradok - remélem... egyébként ezúton szeretném szóvá tenni, hogy mióta is nem kaptunk Patrikról friss képet? léccci, léccci! :D
Vicaa-nak sok-sok puszi postázva! nagyon-nagyon szorítok ám én is!
hõs kispasik hogy vannak? Nóri, Tami virgoncan - jól van, jól van :D amúgy tudhatok vmit, ha még VP-ben is ilyen jó idõt csináltam. az elsõ ott töltött évemben emlékeim szerint néha még májusban is felkaptam a nagykabátot :D
mellesleg Mano és Luci hova lett??? Pillirõl nem is beszélve.... na megyek alukálni lassan, azért csak kialszom már magam egy ilyen nap után. ja és igen Lisa, holnap még mindenképp itthonról dolgozom, bár ma értelemszerûen nem vittem túlzásba :D
Nincs jelen
#2452 2008-04-11 17:19
- roor
- Tag
Halika!
Elkészült életem elsõ csicseriborsófözeléke.:D:D:D:D
Nyammmmm....:D:D:D:D
Kicsit furi,de viszont nagyon finom.:D
Csak még azt nem tudom mit készítsek hozzá.:D:D:D
Bár tök mindegy,nekem a fõzi a lényeg.:D
Jut eszembe:ilyen még nem volt hogy nem írt senki a topikba egész nap.:(
Hát ennyire bezavart a tavasz?:D
Ejnye no.:D
Holnap nekem meló van,de aki lógatja a lábát annak kellemes hétvégét kívánok.:D
pá
Nincs jelen
#2453 2008-04-11 19:42
- Linus
- Tag
látom itt a tavasz :D mindenki kint élvezkedett egész nap a napsütésben? vagy most akkor mégis hova lettetek? na jó, megyek pihizni egyet, aztán még majd benézek, hátha idetéved vki :D
jaj, lemaradt: Roor gratula! :D remélem tele is tömted a bendõd! én még csak szokom az evést - tegnap meg is ijedhetett szegény, hogy kaját lát - de legalább élvezem :)
Szerkesztette: Linus (2008-04-11 19:45)
Nincs jelen
#2454 2008-04-11 19:53
- roor
- Tag
Halika!
Linus:köszi szépen.:D
És igen,teletömtem,illetve egy linzekarikának még hagytam helyet.:D:D:D:D
Elteszem magam én is holnapra.:D
Pussza mindenkinek :D
pá
Nincs jelen
#2455 2008-04-11 21:56
- mano1973
- Tag
jó estét...vagy inkább jó reggelt?:))
Mi ujsi itt?
Annyit melozok hogy már élni is alig van idõm:))
Remélem mindenki jól van...bocsi de még nem volt idõm visszaolvasni mindent ugyhogy....lemaradtam kissé:))
mindenkinek jobbulást aki épp betegeskedik!!
Pasek! és Vicaa!!
nektek nagyon drukkolok!!!!!!!
Tunde..gigi... palyizsu ...vicaa...porshe...N.t.m. és a többi kismama!!babák hogy vannak?
Luci barátosném!!
Te már nem csak fõzöl ránk hanem varr is a lányomra?:))
HALLOTTAM ÁM:))
Roli hogy van?Niki?Te?
Sajna nem sok idõm van mostanában de nem felejtettelek el titeket:))
Puszi mindenkinek!!Fõleg a pöcsösöknek:))
Szerkesztette: mano1973 (2008-04-11 21:57)
Nincs jelen
#2456 2008-04-11 22:12
- palyizsu
- Tag
sziasztok!
már nekem is feltûnt, hogy a napsütéssel fordított arányban van a hozzászólások száma :D :D, de szerintem ez teljesen érthetõ a hosszú tél után. Mi is szinte csak enni, meg aludni jövünk be napközbe Klaubabával. Olyan aranyos, az arca kicsit lepirult, de nagyon jól áll neki!
Voltunk ma a papnál megbeszélni a keresztelõt, egészen meglepõdtem, mert nem kötött bele, hogy nem vagyok megkeresztelve, és nem kezdte el mondani, hogy nekem is kéne. Sõt azon is könnyen túllépet, hogy nem vagyunk házasok. Szóval minden simán ment, és már két hét múlva lesz. Összeszámoltam és a szûk család, és baráti kör alapján 27-en leszünk, szóval süthetek-fõzhetek bõven, hogy ne maradjon senki éhes. :)
Szerkesztette: palyizsu (2008-04-11 22:14)
Nincs jelen
#2457 2008-04-11 22:13
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Szomorúan látom hogy nagyon kevesen voltatok ma... :( de én benézek és beszámolok...
Elõször is, Vicaa köszöni és megkapta a puszikat!!! Viki a TIÉDET is :) Roor tõled sok nagyot ha jól emlékszem :)
Jól van...sajna úgy tûnik hogy a háta a medrol-tól fáj. Gerincröntgent még nem értékelték ki. Holnap megy haza Annához és a Párjához :) Aztán már Õ majd ír...és üdv. újra MINDENKINEK!
Roor: tökre jó hogy fincsi lett a fõzelék, gratula :) és mit csináltál hozzá. Nekem is csak a fõzelék számít :) Én továbbra is jól vagyok :) :) :) Puszi :) Ember tényleg eltûnt...
A kórházban is holnap dolgozzák be május elsejét...de érdekes nem?
Na mindenki : legyetek és írjatok azért nekünk pár sort ha késõn is!
Linus: háát remélem tényleg nem vitted túlzásba ma a dolgozást :) De az idõt....jól belehúztál..egyik léptem során még sütött a nap utána meg szakadt az esõ :) Nem semmi volt. Szép Napot holnapra is :)
Viki: csak kitartást Patrikkal sem lesz semmi gond!
Mano, Pilli, Luci, Gigi és a fiúk: remélem hogy jól van Mindenki! :)
Pasek: remélem halad a hízás meg minden :)
Jó éjt, holnapra kevés munkát, szép gyerkõcsétáltatós-kirándulós..idõt!!!
Puszi Lisa
Nincs jelen
#2458 2008-04-11 22:14
- vikimami
- Tag
Sziasztok!
Hú, tényleg nem sokan írtak ma :(
Mano! Végre látni téged is! :)
Roor, elfogyott a fõzi? Nyami! Gratula hozzá! Megszoktad már a sarokszekrényedet?
Linus, nem tudom miért van nálam ez, de jó téged olvasni. Nekem mindig olyan kiegyensúlyozottnak és jókedvûnek tünsz ! :)
Vicaával beszéltem ma telefonon egy keveset, jól van aránylag, csakhát a háta..... :( De majd õ elmeséli! Holnap megy haza :)
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a chaten is egyedül parkolok amikor van idõm :(
(pedig onnan tudtam "érzelem-vámpirkodni" :D:D:D)
Nincs jelen
#2459 2008-04-12 01:37
- Linus
- Tag
na, gondolhattam volna, hogy 48 mg medrollal éjjel egykor még nem érdemes lefeküdni :D sebaj, kitaláltam, hogy felmászom még ide kicsit, õrzöm a topik éji álmát :D azért örültem volna egy nagy alvásnak, de a tapasztalataimat tekintve, arra még vagy 3 hónapot várnom kell... már van is ötletem, hogy használjam ki a hirtelen rámszakadt idõt :) gépelni tuti nem sûrûn fogok ilyenkor, mert épp megérek magam után javítani, hehe... holnapra már ki is találtam egy csomó házimunkát, amin a héten képtelen voltam átrágni magam - hátha lefáraszt. és hát enni kell, fõzni meg ugye szeretünk :D sõt lakótársamnak a heti laptop-használatért kenyeret ígértem - egy szava nem volt ellene :)
na pusszantás mindenkinek, nekifutok mégegyszer a kérdésnek... hátha csak rossz oldalamra fordultam :D
jut eszembe: Vicaa-nak grat, hátának szurkolunk! mikor értékelik ki a röntgent? Viki, a mindig nem annyira igaz, de dolgozom rajta :D néha kell egy rossz nap, hogy jobban becsüljem a többit! ezt pl. a betegségtõl tanultam, bármilyen furán hangzik! nyugodtan vámpírkodj itt is sz'tem, mert sanda gyanúm, hogy a chat sem fog pörögni szép idõben :( de a képeket még mindig várom, sõt lassan követelem a kis terroristáról :D bár az nem látszik rajta, de ezt már mondtam :) joccakát mindenkinek!
ui. remélem, most nem az jön, hogy 5ig itt ülök, oszt akkor meg már elkezdem írogatni, hogy jó reggelt drágáim, jól aludtatok? :)
Nincs jelen
#2460 2008-04-12 12:19
- palyizsu
- Tag
Gigi!
Hál'Istennek nem kell járnunk beszélgetésekre, de bizonyos kor után hittanra kell járni a gyereknek, na Én ezért nem lettem végül megkeresztelve, mert nem tudtak rávenni, csecsemõkoromban meg valahogy elmaradt (3.gyerek voltam, nálam már semmi nem volt olyan fontos :) :) , ennek az volt az elõnye, hogy velem jóval engedékenyebbek is voltak, mint a nõvéreimmel).
Mondjuk lehet, azért usszuk meg a beszélgetéseket, mert a párom nagyapja jár oda, és jóba van a pappal, most is mondta, hogy üdvözli.
Kaptunk valami imafüzetet a keresztelõhöz, azt kell elolvasnunk nekünk is és a keresztszülõknek is, és ennyi.
Nincs jelen
#2461 2008-04-12 16:07
- Rigor
- Tag
Szvsz. egy gyerekre nem is szabad erõltetni a vallást, sõt ilyenekkel összevazarni sem. Majd ha felnõ eldönti mit akar.
Nincs jelen
#2462 2008-04-12 16:29
- roor
- Tag
Halika!
Viki:megszoktam a szekrényt.:D
Patrikra rá sem ismerek,nagyon tündér!:D:D:D
Te viszont iszonyatosan le vagy fogyva,ezért csúzlizok neked egy kis "jóízûen eszek és hízok" bogyót!:D:D:D:D
Lisa:semmit nem csináltam mellé,kenyérrel ettem.:D
Késõbb jövök,de nemrég értem haza,pihizek egyet.:D
pá
Nincs jelen
#2463 2008-04-12 16:59
- Linus
- Tag
nem volt holtpont, le se lehet lõni :D ezt még legalább ki tudom használni, csak azt nem tudom, a virgácsaimmal mit kezdek... viszont eljött az igazán jóétvágyú zabálások ideje :D fel is szedek majd vele kb 3-4 kilót, amit a móka végeztével rövidesen le is adok, de legalább addig lesz mit felmutatni a doktornéninek...
ki mit csinál ma? én hõsiesen bevásároltam, fõztem, takkeroltam, most meg a kenyértésztára várok, hogy jól megsüssem, és este aztán tolhassak abból is :D még jövök, pusz mindenkinek
Nincs jelen
#2464 2008-04-12 18:25
- Vicaa
- Tag
Gyors bejelentkezés!!! Puszi MINDENKINEK!!!! :D
Most értem haza egy órácskája, szegény Annám meg van fázva porszívózni kell az orrát, mert nem kap levegõt rendesen a váladéktól, köhécsel is, de remélem hamar rendbejön.
Ma kicsit "kutyakaki" állapotban jöttem haza, ha nem jön Lisa akkor haza se tudtam volna jönni, a derekam odáig van.... Szegény Lisa úgy próbált vidítani én meg csak biggyesztettem a szám :( De ezúton is üzenem, hogy elõtte este legalább megelõlegezve bepótoltunk mindent!!!!!
Megvan a röntgen lelet, a kísérõjelenségeknél kirészletezem. Ma kiváltottam a fájdalomcsillapítót amit javasolt a doki, hatott is valamennyit, és nem is kábultam el tõle. (Mert állítólag gyakran ez a mellékhatása)
De ez persze csak átmeneti megoldás, jövphéten elküldenek egy MR vizsgálatra is és a reumatológus ezután mond majd valamit. Remélem valami NAAAAGY OKOSAT. :)
Ma a Remi ellenére isment a hasam, de itam két capuccinót, lehet, hogy nemcsak vízzel készült és ez okozza a gondot. :(
De végre itthon vagyok és a kis családocskámmal lehetek!
Igyekszem majd visszaolvasgatni, köszönöm a nagy puszikat!!!!
Nincs jelen
#2465 2008-04-12 19:21
- vikimami
- Tag
Roor! Köszi a bogyókat és küldjél még lsz!
Tény, hogy nagyon le vagyok fogyva, a terhesség elõtti cuccaim is lógnak rajtam. (erre mondta az egyik kerekded nõvér a kh-ban, hogy "na én is összeszedhetnék valami nyavalyát, hogy lefogyjak".... Köszike-gondoltam. Én szeretnék valami nyavalyát, hogy hizzak.) Mert a képek kb 1 hónapja készültek azóta ismét lecsúszott pár kiló :( :( :(
Vicaa, örülök, hogy irtál, de annak nem, hogy a csontozatoddal ez ahelyzet! De kitartás, tudod! :D Biztos kapsz valami szuperbogyót és nagyrészt elfelejthetõ lesz ez is remélem!
Ha van idõd írj majd "levélkét"!
Annácskának gyógyuláspuszikat küldünk!!! (Cebion cseppet adsz neki? Nálunk még a multkor a sósvizes párologtatás az ágya mellett éjjelre bejött)
Linus, én detto ugyanezt csináltam, csak még Patrikkal is foglalkoztam: fõzés, takaritás. Sétáltunk egy hatalmasat is és még vásárolni is voltam :D
Most persze rogyok össze, de legalább végre hátha jót alszom (elmúlt fél évben ez nem nagyon sikerült..)
Húúú, de irigyellek azért a kenyérsütögetésért! Mindig összejön a nyál a számban, ha friss kenyér illatára gondolok. Lehet, hogy kéne nekünk is egy ilyen szerkenytyû....
Puszi nektek
Nincs jelen
#2466 2008-04-12 19:57
- Lisa
- Tag
Sziasztok,, MIndenki!
Vicaa örülök hogy hazaértél kicsit kételkedtem benne..én most értem haza és azt hiszem elalszom itt ülve...úgy hogy holnapra halasztom a "beszámolót" bár Vicaa elmondot mindent már, de tudom hogy az is érdekes hogy mi újság velem.
Roor: háát az biztos hogy az a legegyszerûbb és praktikusabb megoldás :)
Vicaa: háát akkor "sok sikert" a gyógyszerhez de a Roor-bogyót el ne felejtsd megrendelni, és tényleg örülök hogy megvagy !!!
Puszi
Nincs jelen
#2467 2008-04-12 20:17
- Marthuska
- Tag
Vicaa! Annának is gyógyulást kívánok! Remélem a csontozatodra is kitalálnak valami gyógyírt.
Csodálatos lány Lisa, hogy ennyit segít neked.
A reggeli problémát valószínû a capuccino okozta. Nekem még vízzel készítve is jobban árt, mint az igazi feketekávé. Persze ez csak az én véleményem és tapasztalatom.
Vikimami! A képek gyönyörûek! És nemcsak Patrik szép, hanem Ti is! Tudom, hogy sok kilót leadtál, mert írtad, de én nem látlak olyan soványnak. Mindenesetre jó lenne, ha már felállítanának egy pontos diagnózist, hogy megkaphasd a megfelelõ gyógyszert, és újra jól érezd magad.
Linus! Én is érzem a friss kenyér illatát. Csak egyél-egyél! :D:D:D:D:D
Roor Kedves! Pihenj sokat, hogy legyen energiád mindenre, és mindenkire!
Rigor! A vallás nem mindenkit zavar össze, ellenkezõleg, van, akit megvilágosít.
Pajizsu! Gigi! Nektek is minden jót kívánok!
Szerkesztette: Marthuska (2008-04-12 20:19)
Nincs jelen
#2468 2008-04-12 21:31
- Linus
- Tag
Roor, ha szereted és bírod is, tükörtojással is finom mindegyik fõzi, én sem gondoltam volna, de tökéletes feltét. én ma - mert medrollal lehetek vagány is - kelkápifõzit csináltam és pörit feltétnek, meg persze leves is volt. lakótársam meg a barátnõje a nekik szánt még kicsit langyos cipókat már be is falták :D amúgy Viki, én gyúrom, kelesztem és sima sütõben sütöm. neked Patrik mellett azért praktikusabb lenne egy gép. de végülis amit én sütök, az sem idõigényes. tényleg Marthuska, kipróbáltad már a receptet, ja és örülök, hogy vagy, mert volt jó pár olyan nap, hogy egyáltalán nem is láttalak... minded okés?
Pilli, Zotyesz hova lett? Manót legalább már láttam ma, de hát õ amúgyis épp a munka hõse címre pályázik :D na még benézek drágák, pusz mindenkinek :D
Nincs jelen
#2469 2008-04-12 21:31
- roor
- Tag
Halika!
Lisa:bocsi,úgy látszik nem csak az agyammal van baj,de a hallásommal is,mégegyszer ezer bocsi hogy kevertelek.:D:D:D:D
De lehet csak a fagyi hatása volt.:D:D:D:D
Na gyerekek:meló után be az ágyba,kialudtam magam,aztán párommal elmentünk fagyizni és két hatalmas kenés csokifagyit magamévá tettem,a boldogsághormonokat ezzel megmilliószorozva.:D:D:D:D
Yehhhhhhhh:D:D:D:D:D
Linus:most már én is kérek kenyeret!:D:D:D:D
Imádom a frisset,de mire én hozzájutok már nem az.:D:D:D:D
Vicaa:örülök hogy újra a családocskáddal vagy.:D:D:D
Figyi,ez az izületi cucc nem fog sokáig tartani,má megrendeltem neked egy spéci bogyót,annyit kell még várnod,hogy a gyárban a roor-manók átállítsák a gépeket erre a technológiára,aztán nyomatják ezerrel.:D:D:D:D
Viki:Patrik tényleg egy tündér,alig ismertem rá,de a haja az megmaradt.:D:D:D:D
Akkor mostantól folyamatosan bombázlak a bogyókkal hogy egyél és hízzál,és ezentúl ha valami fincsi készül nálunk csinálok képet és elküldöm neked hogy addig nézegesd amíg el nem kezdesz enni és kilókat fölszedni.:D:D:D:D
Palyizsu:ha nincs megkeresztelve az sem gond,elméletileg a gyerekek isten elõtt olyanok mintha meg lennének keresztelve.Ha meg majd akar akkor jár hittanra,nem fogják rajta számonkérni.:DEgyébként nem rossz dolog,sok érdekeset tanul az ember,a kölkök szokták szeretni.:D
Anno én is jártam,elsõáldoztam,bérmálkoztam,jó dolog volt.:D
Vallással kapcsolatban (és ez nem képezi vita tárgyát,ez személyes véleményem):nekem saját vallásom van és ez megfelel,ugyanakkor tiszteletben tartom másokét.
Egy gyerekre rá lehet "erõltetni" hogy katolikus,vagy református leszel,de felnõtt fejjel majd eldönti hogy neki melyik a vallása.
Lehet épp buddhista vagy zsidó vallást fog követni és ez szíve joga,az már az õ egyéni döntése.
Nem vagyok a keresztelés ellen,de szabad gondolkodású révén úgy látom,felnõtt fejjel el tudja dönteni melyikben érzi otthon magát,és akkor meg tök mindegy miként keresztelték meg.
De a legjobb keresztelés mikor egy pucér popsi ficereg elõtted egy kukaccal,vagy nunival és egyszercsak szemközt talál.:D:D:D:D:D:D
Kell ennél meghatóbb?:D:D:D:D:D:D
Jól van befejeztem.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2470 2008-04-12 21:33
- roor
- Tag
Halika!
Linus:köszi,naná hogy bírom és szeretem is a tükörtojglit,csupán lusta disznó vagyok.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2471 2008-04-12 21:36
- Linus
- Tag
Roor, te télleg lökött vagy :D Pici tudna errõl mesélni mostanság :D még nem tanult meg 100%os hatékonysággal félreugrani :D
Nincs jelen
#2472 2008-04-12 21:41
- Lisa
- Tag
Linus: Ha Mano a munka hõse címre pályázik , akkor Te meg az éjjeli bagoly címre pályázhatsz :) :) :)
De most komolyan hol vagytok? Pilli, Luci és a srácok?
Nincs jelen
#2473 2008-04-12 21:44
- vikimami
- Tag
Roor!
Akkor én mindennap megkeresztelkedem Patrik jóvoltából... :D :D :D Mindig megvárja a megfelelõ pillanatot (pelenka már nincs vagy még nincs rajta és semmi sincs kéznél, hogy "elkapjam" a steril vizet :) És még ki is röhög
Nincs jelen
#2474 2008-04-12 21:58
- Linus
- Tag
de legalább mosolyog :D
Nincs jelen
#2475 2008-04-12 22:16
- roor
- Tag
Halika!
Viki:hát prosztata gondja tuti nincsenek.:D:D:D:D:D
És mutass egy gyereket aki szemközt pisili az anyját és nem röhögi ki!:D:D:D:D
Legalább mosolyogsz.:D
Linus:igen a koordinációs készségemmel is baj van,vagy szimplán a lajhár effektus jáccik nálam,vagy el sem akarok ugrani.:D
Végülis az elsõ pár csepp után már mindegy.:D
Tesóm amúgy is a munka hõse,pályáznia se kell,és örülök neki hogy legalább van munkája,sokat is dolgozik szegény plussz még otthon is.:(
De ahogy hallom ma a lánya is dolgozott és büszke rá,mert jól csinálta.:D
Na ez is egy örömforrás.:D
Linus meg csak addig bagoly,amíg medrol barátunkal huncutkodik,meg még utánna kicsit,aztán visszatér a megszokott kerékvágásba.:D
pá
Nincs jelen
#2476 2008-04-12 22:29
- Linus
- Tag
de addigra fluente leszek olaszból és kiolvasok még pár regényt :D Manónak meg szóljon már vki, hogy a hónap dolgozója címet már nem osztják :D
Nincs jelen
#2477 2008-04-13 08:44
- mano1973
- Tag
Gigi!
Én is jártam vasárnaponként hittanra...de csak mert tetszett a pap bácsi:))
Semmi kifogásom a vallás ellen mindenki abban hisz amiben akar de,azt nem szeretem ha rám erõltetik és nyomulnak.Sokszor az utcán is oda jönnek és meg akarnak tériteni és ettõl a hideg kiráz.
Egyfolytában arrol dumált a kölök hogy milyen jó lesz nekem majd ha megtérek és megtisztulok...a menyországban bla bla bla.
Mondtam neki öreg én rossz lány vagyok és a pokolba kerülök az is tuti:))
Persze olyan nincs!!Szerinte az nem létezik!!
Most akkor menyország és isten van de ördög és pokol nincs?:))
Pedig én tuti oda kerülök...ott több lesz az ismerõs is :))
Viccet félre téve!Ártani nem árt de nem szabad erõltetni senkire a vallást.
Amugy nem pályázok a munka hõse címre csak sok sok pénz akarok keresni:)
Csak nem találok:))
Nincs jelen
#2478 2008-04-14 05:23
- roor
- Tag
Halika!
És igen!:D
Újra itt van a nagy csapat!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2479 2008-04-14 07:01
- Vicaa
- Tag
Igen és már hiányzott is!!!
Viki: ment "levélke" és "utólagos levélke" :D:D:D Ja locsolkodás nálunk is van, persze mindig akkor jön az áldott nedû mikor épp cserélem a pelust :D:D ez már csak ilyen!
Keresztelés: Mi is szeretnénk megkeresztelni Annát, idén a házassági évfordulónk pont szombatra is esik (június 21) úgy döntöttünk, hogy akkor szeretnénk neki is tartani a keresztelõt és annál a papnál aki összeadott minket, mert õ nagyon jófej, kivételesen aranyos. Most már õ kettõ faluval arréb van, de akkor is õt fogjuk felkeresni.
A többit már Annára bízzuk, hogy vallás ügyben hogy fog dönteni ha nagyobb lesz.
Ja igen Roor, kösz az érdeklõdést Lisától :D:D:D, a hátam katasztröfi, amúgy megvagyok, úgyhogy a gyáradban készülõ bogyókat nagyon szívesen fogadom, kivárom türelemmel.
Kedves MAno "rossz lány" akkor sok sikert a tengernyi pénz megkereséséhez. Ha már tengernyi is lesz azért szóljál :D:D!
Linus nem feledkeztem ám meg rólad sem, gondoltam rád tüki napján, az eredménynek nem annyira örülök, de hogy ilyen ügyin túlletél rajta hát grat ezerrel!!!!
Marthuska köszi a jókívánságokat! Annának még tegnap is eléggé tele volt váladékkal az orra, de éjszaka már nagyon szépen vette a levegõt. Este viszont volt egy kis hõemelkedése így egy fél úpot inkább adtam neki éjjelre bizti ami bizti, nehogy akkor szökjön fel a láz.
Fiúk, jelentkezzetek! Szuszi töbre mint egy "brumm"! :)
Nincs jelen
#2480 2008-04-14 07:06
- Szuszidi
- Tag
Brumm-Brumm! :D
Nincs jelen
#2481 2008-04-14 07:18
- Vicaa
- Tag
Ejnye Szuszi :D:D:D:D
Nincs jelen
#2482 2008-04-14 11:40
- Marthuska
- Tag
Szia Linus! Köszönöm kérdésed, megvagyok. Elég sok futkosnivalóm volt mostanában, de azért igyekeztem ide is benézni. Olyan sok iromány van a különbözõ topikokban, - aminek nagyon örülök - alig gyõzöm követni.:):)
A kenyeret még nem próbáltam ki, de megvan a recept.
Jó neked, hogy már túl vagy a tükrözésen. Remélem szépen javulgatsz, és hamar elmúlik a gyulladás.
Puszi!
Nincs jelen
#2483 2008-04-14 12:10
- Linus
- Tag
hát én is remélem, de örültem is, hogy más baj nincs odabent. a medroltól majd szépen helyrejönnek a kis fekélyeim is, aztán remélhetõleg utána megint beállok egy nyugalmasabb idõszakra. a zabálás nehezen akar beindulni, de gondolom, ezt a múlt hét viszontagságainak köszönhetem. addigis megyek, megvizsgálom kicsit közelebbrõl, hogy sikerült a krumplifõzim? :D mert úgy higyjétek el, hogy napok óta fõzeléket kívánok, és azt is eszem, na jó, azért persze nem csak azt :D
Nincs jelen
#2484 2008-04-14 14:08
- mano1973
- Tag
Vicaa!
sokat keresek...csak épp nem találok:))
De jó hogy ujra van fórum!!
Már elvonási tüneteim voltak:))
Nincs jelen
#2485 2008-04-14 14:21
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Látom Vicaa ezerrel pótolod a "lemaradásaidat", helyes! Hogy ha a csillapító? Örülök hogy Anna egészen jól aludt!
Linus: imádom a krumplifõzeléket! Akkor ezek szerint otthon vagy?
A Fórum igencsak hiányzott vasárnap... ez már rögeszmés nem? Egy napot sem bírok ki a jelentkezéseitek nélkül ???
Amúgy Mindnekinek Jó munkát aki dolgozik , aki tanul jó tanulást és aki pihen.. na annak kívánom a legjobbakat :) :) :) Itt már csak az a kérdés hogy ki melyikhez tartozik?
Szerkesztette: Lisa (2008-04-14 14:22)
Nincs jelen
#2486 2008-04-14 16:15
- roor
- Tag
Halika!
Nos igen,elvonási tünetek jelentkeznek minden egyénnél,fõleg aki ebben a topikban rendszeresen megfordul.:D
De inkább ennek a függõi legyünk mint másé. :D:D:D:D:D
Kicsit nekem furcsa így az új design,nehezen ismerem ki magam,olyan mintha a megszokott labirintusomat kissé átrendezték volna.:D
Viszont a mosolygók tök jók.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2487 2008-04-14 16:39
- Vicaa
- Tag
Lisa: Ja azt nem is írtam tényleg, a fájdalomcsillapító nálam fél nap (!) múlva hatott, akkor nagyon klassz volt és egész sokáig is tartott a hatás. Kicsit kába is lettem, így tényleg csak akkor veszek be ha nagyon rossz a helyzet. De hogy ilyet én még nem hallottam, hogy nálam csak fél nap múlva hasson, mikor a papírján az van hogy fél-egy óra múlva???
Igen a mosolygók nagyon tetszenek nekem is!
Luci rég hallottam rólatok, Roliról is, és régen nem láttunk már képet sem róla, mi van veletek???
Pilli, nálad mizujs manapság????
Szerkesztette: Vicaa (2008-04-14 16:40)
Nincs jelen
#2488 2008-04-14 17:09
- Pilli
- Tag
Sziasztok fórumlakók! Ezer éve nem jelentkeztem már, bocsánat, de nagyon sok munkám lett így hirtelen, na meg tényleg a szép tavaszi idõ engem is a szabadba szólított. Velem minden okés, most jöttem a fodrásztól és épp lasagnét eszem, amit én csináltam :D Jelentem egész jó lett, nem úgy, mint a hétfõi krumplis pogácsa, amit nagyon odaégettem :D :D De az ember evett belõle azért becsülettel hihihihi.
Sajnos mostanában nekem is sokat kell futkosnom, ugyanis holnap nagy nap lesz. Életem elsõ interjúját fogom megcsinálni, három kamera kereszttüzében. Úgyhogy gondoljatok rám holnap délután három és négy óra között. Ja az az egy interjú három lesz, remélem túlélelem és nem leszek annyira gáz kezdõkhöz mérten. A gázsim nagyon jó, úgyhogy ez is vezérel :D
Vicaa: örülök, hogy jól vagy még mindig a Remi után, a hátfájásodat meg kergessük el valahogy. Ez a fránya medrol...
Linus: Te egy hõs vagy és örömmel olvastam, hogy minden okés volt :D Kicsit nosztalgiáztam is a nagy zabálások korszakából, csak a lufifejemet nem kívánom vissza. Mostanában sajnos az evés nehezen megy, de próbálkozom.
Mano: hol dolgozol ilyen lelkesen???
Roor: én is nagyon nehezen ismerem még ki az új fórumon magam, lehet, hogy egyszerûbb és átláthatóbb lett sok szempontból, de nekem nagyon bonyolultnak tûnik :D Te jól vagy?
Lisa: suli??? Mindjárt vizsgaidõszak :( :( Fujjjjjjjjjjj
Gigi: nálatok mi újság?
És Luci?
És fiúk????????,
Nincs jelen
#2489 2008-04-14 17:55
- Linus
- Tag
a nagy zabálás még nem kezdõdött el, de a teletextet már nem tudom elolvasni 3 méter távolságból... plusz a hangulatingadozás sem váratott sokat magára... de a lényeg, hogy bent is dolgozik!
Nincs jelen
#2490 2008-04-14 17:56
- mano1973
- Tag
Pillikirálylány!!
A rossmanban dolizok és másodállásban (remélem a hugom megbocsájta most ezt)Egy pénzügyi tanácsadó cégnél aki befektetéssel és hitelekkel foglalkozik.
Szives megirom bõvebben is de nem a fórumon jó?:))
Mert kapok hogy reklámozom magam itt:))
Látom mindenki jól van ennek örülök:)
anyukák!!!
tessék irni mi van a kis pasijaimmal és a kis csajokkal:))
Szerkesztette: mano1973 (2008-04-14 17:57)
Nincs jelen
#2491 2008-04-14 18:37
- roor
- Tag
Halika!
Pillikirálylány:igen,tök jól vagyok.:D:D:D:D:D
Épp fasírtot tolok az arcomba ezerrel.:D
Nem baj ha nem nagyon vagy,csak néha adj azért életjelet magadról.:D
pá
Nincs jelen
#2492 2008-04-14 19:18
- Marthuska
- Tag
Linus! Csak türelem, a nagy étvágy is jelentkezik hamarosan. Nekem sem a legnagyobb dózisnál kezdõdött, hanem késõbb, ahogy építettem lefelé a szteroidot.
Vicaa látom azért javulgatsz, majd csak alakul a dolog. Örülök, hogy Annácska is jobban van.
Roor! Ne aggódj, hamar betanuljuk az új labirintust. Ha az egereknek megy, akkor nekünk is sikerülni fog!:D:D
Lisa! Nekem is hiányzott az az egy vasárnap is. Lehet, hogy függõ vagyok?:D:D
Mano! Pilli! Ti meg csak dolgozzatok és keressétek a sok pénzt!
Szuszidi! Brummogni én is tudok. Brumm, brumm!:D:D
Nincs jelen
#2493 2008-04-14 19:23
- Rigor
- Tag
Ki kell hogy ábrándítsam a fórum nõtagjait, beütött a szerelem, foglalt lettem:) - nálam ez az újság:)
Nincs jelen
#2494 2008-04-14 19:58
- Marthuska
- Tag
Rigor! Ez csodálatos! Szívbõl gratulálok!
Várjuk a fényképeket!:):):):):):):)
Nincs jelen
#2495 2008-04-14 20:02
- Rigor
- Tag
Köszi:) - fényképet nem linkelgetek, annál azért diszkrétebb vagyok:)
Nincs jelen
#2496 2008-04-14 20:07
- vikimami
- Tag
Rigor
:D
Nincs jelen
#2497 2008-04-14 20:08
- roor
- Tag
Halika!
Rigorbaby!:D:D:D:D
Hát gratula.:D
És hogy mindezt ebben a topikban közlöd,no az külön öröm.:D:D:D:D
De azért hagyjon belõled nekünk is mert különben harapok.:D:D:D:D:D
Marthuska:jó,jó de azok egerek,némi nemû agyacskával.:D:D:D
No de én?Ész nélkül?:D:D:D:D
Kell valami idegenvezetõ,vagy vakvezetõkutyus,esetleg egy õsmamutvezetõ,gombolyag vagy valami.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2498 2008-04-14 20:35
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Hááát elõször is Rigor ez TÖK JÓ!!!! Gratula :) :) :)
Van egyáltalán valaki a Fórumon (akár leány, akár fiúk) akinek nincsen párja ? :) Jön a tavasz dúl a szerelem...szegény-szegény Lisa egyedül :( na jó ez csak vicc volt :) :) :)
Vicaa: mi az hogy csak fél nap után hatott..akor azért nem érezted Te akkor egybõl a kóválygást sem, na de legalább csökkentette a fájdalmadat, ez is valmai és csak átmeneti megoldás. :) Annának puszika, Párodnak Üdv. átadni ám!!!!
Roor: :) :) :) Fincsi volt a fasírt?
Pilli: jajajajaj ne is mond a vizsgákat :( :( :( két két múlva kezdünk DE NEKED rettenetesen fogok szurkolni holnapra...nagyon-nagyon erõsen szugerálva. Amúgy menni fog csak semmi pánik OK? :)
Marthuska: IGEN ez egyértelmûen a függõség jele DE nembaj! :)
Mano: én meg azt látom hogy Te is jelentkezel, nagyon jó :)
Amúgy innen mindneki jön májusban a talira :) szóval csak azt akartam mondani hogy nem sokára május van!
Pasek, fiúk remélem jól vagytok!!!
Szerkesztette: Lisa (2008-04-14 20:53)
Nincs jelen
#2499 2008-04-14 21:54
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na vagyok ám csak nem volt kedvem írni ,de mindig olvastalak titeket!
Rigor!
Nagyon örülök, hogy nálad is csicseregtek a madarak!:D:D:DGratulálok!!!!!
Linus!
Nagyon ügyi voltál a tükin!:D:D:D
Vicaa!
Mi jól vagyunk a gyerek meg mégjobban!Rosszak mint az ördögök!:D:D:D:D:D
Örülök,hogy te is jobban vagy a derekadat kivéve!Annácskával mi van? Mit eszik már?
Mostanában nekem is sokat fáj a derekam , de szerintem azért mégse annyira mint neked.
Most nem írok mindenkinek külön de azért gondolok mindenkire!
Pilli!
Veled mizu????
Herceged??
Roor!
Hiányzol!
Manó!
Kipasiztad magad???:D:D:D:D:D:D:D
Vikimami!
Mi szerdán megyünk méretni a Rolit majd referálok!
Mit mondott a védõnõ a kajára??Miket eszik már Patrik??
Na pá mindenkinek majd jövök.Most sajnos mennem kell.
Nincs jelen
#2500 2008-04-15 07:04
- mano1973
- Tag
Rigor!
Látod ..látod.. téged is elért ez a szerelem dolog:))
Nagyon örülök és minden jót kívánok nektek.
Már csak Lisának kell pasi ugy hallom:))
Várjuk a jelentkezõket:))
Luci!!
igen jót pasiztam és remélem nem vittem nektek ujabb bacikat :))
Probáltam Rolit és Nikit nem összenyálazni :))
Remélem ma is lesz napsüti mert most még esik az esõ:((
szért kellemes és szép napot mindenkinek.
Zotyesz drága!
Puszi neked is !!
Nincs jelen