#2501 2008-04-15 07:08

zotyesz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

köszönöm mano

Nincs jelen

#2502 2008-04-15 16:09

roor
Tag

Halika!

Mint látom az utóbbi napokban leült a topik (és sajna a fórum ) forgalma is.
Gondodlom hogy mindenkit a tavasz szólított el a gép mellõl,vagy egyéb teendõi,de valamiért az az érzésem,hogy hanyagolva lettünk.
Kieszelek valamit,hogy idecsábuljatok.:D

Nincs jelen

#2503 2008-04-15 16:13

Rigor
Tag

"Kieszelek valamit,hogy idecsábuljatok" - nem olyan bonyolult:  Aktfotósorozat :)

Nincs jelen

#2504 2008-04-15 16:14

Lisa
Tag

Szia, azért jó látni hogy Neked tényleg elsõ dolgod hogy Ránk gondolj (köszönjük!) :D :D :D
Naaa most felcsigáztad  a gondolataimat hogy mit is fogsz kitalálni :D :D :D
Holnap megyek kontrollra szurkoljatok, bár a nagy semmin kívül nem igen fog mondani semmit. Azt hogy jól vagyok azt én is látom  (szerencsére) :) De azért elmegyünk :)
Szép otthoni nyugodt délutánt és Roor : Jó étvágyat ! :D

Nincs jelen

#2505 2008-04-15 17:34

mano1973
Tag

Rigor drága!!
Te mirõl beszélsz édesem:))
Neked már olyat nézni sem szabad mostantól:))
Lisa!!
naná hogy drukkolunk!!!!

Nincs jelen

#2506 2008-04-15 18:02

roor
Tag

Halika!

Na de Rigorbaby!:D
Új asszony van oszt az aktképek csábítanának?:D
Ejnye no.:D:D:D:D

Nincs jelen

#2507 2008-04-15 18:13

palyizsu
Tag

Rigor!
mivel itt a csajok szoktak többségben lenni, ezt vehetjük felajánlásnak? :) :)

Nincs jelen

#2508 2008-04-15 18:57

roor
Tag

Halika!

Gyerekek mi van?????
Ezt a pangást!
Hihetetlen!
Gyerünk beindulni úgy ahogy szoktunk!:D:D:D:D

Nincs jelen

#2509 2008-04-15 20:03

Lisa
Tag

Ami igaz az igaz hol vagytok skacok???
Pasek írhatnál ide is egy két sort hogy mi van Veled ? De amúgy köszi az infókat :)
Pilli: INTERJÚ???? Szurkoltam, nem érezted??? :)
Köszike Mano :)
Vicaa : remélem jól telt a délután ?
Mindenkinek puszi és tessék írni mert Roor fenyíteni fog...vagy ami talán "rosszabb" kitalál vlmi "merényletet"

Nincs jelen

#2510 2008-04-15 20:12

Linus
Tag

én is vagyogatok ám, csak nincs sok mesélnivaló... most úgy néz ki, egy darabig itthonról fogok melózni, ami nekem jó a medrol miatt, és jó a fõnöknek a kiesõ irodabérleti díj miatt :) azért még kivárom a végét, idõbeosztást tekintve is nagyon fájn lenne... meglátjuk...

Rigor kedves, neked még nem is gratuláltam :D lehet tudni vmit? nem is olyan rég még totál el voltál kenõdve, szal csak úgy beütött ? jó is az :D

na még visszanézek Drágáim, jók legyetek :D azért mindenki pötyögjön egy keveset, legalább egy gyors helyzetjelentést!

Nincs jelen

#2511 2008-04-15 20:29

pasek
Tag

Jövök én is foglalni a biteket :)

Kicsit önzõ leszek, de most jól leírom, hogy mégis szép az élet! Folytatódhat a remi kezelésem, ezért virágokat és madárkákat látok mindenütt. Vagy haluzok??
Keveset írok mostanság, mert a dögrovással töltött napok miatt rájöttem, az élet tényleg rövid ahhoz, hogy ne akarjam minden percét 120%-on megélni. Vagyis most igyekszem bepótolni amit az elmúlt idõkben elvesztegetettem.

Olvasni azért szoktalak benneteket. Majd igyekszek írogatni is, csak mostanság szinte mindig üres a cset is, mikor arra járok, ilyenkor hirtelen elkedvetlenedek, és másfelé lavírozok.
Na most  jól odanézek, van é ott valaki :)
Mindenkinek sok-sok-sok boldogságot!!!

Nincs jelen

#2512 2008-04-15 20:32

Lisa
Tag

NEKED MÉG TÖBBET!!!! :) :) :)
És nagyon-nagyon köszönjük a jó hírt!!!! Már vártuk(tudtuk hogy így lesz de vártuk) :) :) :)

Nincs jelen

#2513 2008-04-15 20:36

vikimami
Tag

Sziasztok!
Én is nagyritkán olvasgatok, látom azért nagyjából mindenki jól van! :D

Pasek! Na végre pár sor! (a chat-tel én is így vagyok....) Örülök, hogy a remi marad! És mondd, mit jelent, az, hogy bepótolod a dolgokat? Miket csinálsz?

Gigi, bocs, hogy nem jelentkeztem, igyekszem majd privit irni, de iszonyat nehéz korszakunk van most.. (Patriknak jön a foga) Valahogy összehozzuk a látogatást is!!!!

Luci! Holnaptól kap egy kis almalét Patrik! Ez lesz az elsõ próbálkozásunk, ezt is úgy könyörögtem ki a dokinõtõl, mert még mindig nincs rendben a kakija a manónak :( . És az én betegségem miatt -amit ugye még mindig nem tudunk, hogy mi... - nagyon óvatosan kezeli Patrikot is.
De holnap lesz a nagy nap! Nagyon kiváncsi vagyok milyen arcot fog vágni. Aztán pár nap múlva jöhet a krumpli, répa, stb.....
Roli hogy van? Mekkora most? Miket eszik?

Vicaa, igyekszem irni e-mailit holnap! Ne hari' de nem volt idõm ma napközben, de láttam hogy irtál :D Annácska jobban van már?

Velem egyébként a szokásos: fogyogatok, próbálok enni, tápit nyomok, nem nagyon tudok aludni, Patit vigasztalok, stb.
Ja, és reménykedem, hogy nem jön közbe semmi a májusi tükimnek !!!

Puszi nektek

Nincs jelen

#2514 2008-04-15 21:33

Linus
Tag

mi is? az mitõl volt szenzációs? na, mindegy, örülök, hogy jól esett :D szívesen máskor is :D pusz

Nincs jelen

#2515 2008-04-15 22:20

Lucifer
Tag

Halihó!
Viki!
Holnap megyünk a dokibácsihoz majd akkor bõvebben írok!

Gigi!
Mégegyszer nagyon köszönöm , hogy jöttél olyan jó volt megismerni téged.Bár nem csalódtam mert olyan vagy mint amilyennek gondoltalak.:D:D
A babának nagyon nagy sikere lett,de sajnálom, hogya Nikit nem ismerted meg.
Ja! - nagyon sokat dumálok???:D:D:D:D:D:D:D:D
Azért a Rolival is babáztál sõt emlékszem olyanra amikor kint a konyhában hallottam, hogy a Roli mekkorát nevet!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A játékot el se lehet venni tõle mert akkor balhézik érte!Szóval nagy a siker és az öröm.Mégegyszer köszönök mindent és remélem találkozunk még és Viktort is megismerhetem.
Pasek!
Jó látni!
Szorítok neked!És hííízzzzzzzzzzzzzál.:D:D

Zotyesz kisfiam!
Mi van veled??,
Megjött a tavasz  és le se tojod anyádat???:D:D:D:D:D:D:D
Hát ezt érdemlem?Felnevelem és ez a hála!!!:(:(:(:(:(

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-04-15 22:23)

Nincs jelen

#2516 2008-04-15 22:27

Linus
Tag

nem tudok betelni az új mosolygókkal :) :D :cool:

Nincs jelen

#2517 2008-04-16 10:18

Rigor
Tag

Chaten egyszer már kicsaltátok tõlem az aktképeimet, azért fórumba nem linkelem be.

Meg nem is azért mondtam hogy nekem, hanem mint ötletet dobtam fel, biztos hatékony:)

Nincs jelen

#2518 2008-04-16 16:11

tunde
Tag

Sziasztok !

Jelentem , hogy lényegesen jobban vagyunk ( Mano parancsát betartva ) , ma már nem volt kereszt a vízeletében , még mindig sok a székletszám de minõsségben jobb ,hányások abbamaradtak , eszeget -iszogat is . De az egész család kivéve a lányomat kifeküdt . Szerencsésen megúsztuk a kórházat , remélem így is marad , hihetetlen , hogy mit kibír ez a Kis Ember .

Nincs jelen

#2519 2008-04-16 17:00

Linus
Tag

imádom, látatlanban is, és ezerrel szorítok neki! :D a te kitartásodat Tündém pedig csak csodálni és becsülni tudom, úgyanúgy a többiekét, akiknek beteg a picijük :( köszi, hogy megírtad, miújs. vmikor azt hiszem épp láttalak is fent, és már gondoltam, hogy max rákérdezek este vmelyik topikban. a család mitõl feküdt ki? vírus? rendbe jöttök ti is hamar, a leányzó pedig talán megúszta. vigyázz rájuk és magadra is! pusz :D Linus

Porshe, NTM, felétek mi újság?

Nincs jelen

#2520 2008-04-16 18:48

mano1973
Tag

Tünde!
Örülök hogy Csongi jobban van,nagyon drukkoltam ám!!!
Hát igen...parancsolgatni nagyon szeretek és álltalában jobban jár mindenki ha be is tartja :))
Ugy látom Csongor ez már ismeretlenül is megérezte:)))
Nagyon jó csak igy tovább!!
Következõ parancsom Csongor számára:fOKOZATOSAN JAVULNI ,SOKAT ENNI ,HÍZNI ÉS SOKAT ROSSZALKODNI ANYÁNAK:))
Porse!!
Tami és Nórikával mizus?
Vikimami!!
veled minden rendben?Patrik baba?
Gigi!
na szép....itt voltál és nem vártatok meg?:))
Bár...Viktor nélkül nem is vagy olyan érdekes:))
Csajok sok puszi mindenkinek!!!!!
Paseknek  külön puszi és sok plussz kiló!!Lehetõleg a fenekére hogy megtudja miért nyafogok mindig:))
Zotyesz drágám!
Mizus hogy vagy édesem?:))
Tesó!
szombaton várlak !!!

Nincs jelen

#2521 2008-04-16 21:39

Lucifer
Tag

Halihó!

Tünde!
Csongornak nagyon - nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!

Manó!
Sajna errõl most lemaradtál!:D:D:D:D:D

Voltunk  ma a dokibácsinál,minden oké!
Kereken  9 kg a Roli és 74 cm.És 11 hónaposak leszünk a jövõhéten.
Roli már mindent megeszik.Nem tudok neki olyat adni amit ne enne meg.Hétvégén a csirkecombot rágcsálta és nem akarta odaadni nekünk.
Viki!
Ahogy olvastam , hogy mekkora Patrik hát lassan utolértek minket.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Hogy ízlett neki az almalé?Figyeled meg ha már több kaját adsz neki akkor helyre áll a kakija is és nyugisabb is lesz mert laktatóbb a  fõzelék mint a  tápszer.Az üveges bébikaját is nyugodtan adhatod azok tartosítószer mentesek és a picik nagyon szeretik.Nekünk a kedvencünk a kecskeméti barack vagy körte volt.Mostmár simán adom a körtét én reszelem a barackból meg konzervet veszek.Imádjuk.!!:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2522 2008-04-16 21:48

zotyesz
Tag

jol vagyok mano

Nincs jelen

#2523 2008-04-16 22:03

vikimami
Tag

Sziasztok

Nincs jelen

#2524 2008-04-16 22:07

vikimami
Tag

bocs.....
Szóval mégegyszer:

Luci:
Hát az az igazság, hogy utolértünk titeket .... :D (Patrik 25-én lesz 6 hós :) )
Almalé izlett neki, délbe kapott pár kanállal. Igaz, fél óráig telt, mire az elõkét végre sikerült ráadnom, mert annyira tetszett neki a mintája, hogy szinte ki kellett csavarni a kezébõl :D Azt hiszem veszek valahol sima fehéret ,ezt meg megkapja játéknak :D
Most figyelem, hogy produkál e valami reakciót az almára, aztán holnap du megint kap pár kanállal. Kicsit fanyalgott, meg ki-ki folyt a szájából de azért nagyon csodálkozott és úgy láttam tetszett neki!
Barackból milyen konzervet veszel?
Én is vettem már sütõtökös bébiételt, de itthon láttam, hogy van benne cukor is :( Majd én megesze :D

Pusz

Nincs jelen

#2525 2008-04-16 22:22

Linus
Tag

gyarapodnak a kis p'csösök :D csajokkal mizujsi? csak benéztem egy gyorsra, már fáradok, és a hátam se csipázza, hogy egész nap gép elõtt meló meg olasztanulás. de ha egyszer pörgök, csak kihasználom már! legalább jól vagyok a medroltól, és eszegetek, és hát a többit majdcsak túlélem vele :D na pusz mindenkinek, azért igyekszem naponta betévedni :D

Nincs jelen

#2526 2008-04-17 08:02

tunde
Tag

Köszönöm Luci ! Átadom Csongornak !

Nincs jelen

#2527 2008-04-17 11:26

Lucifer
Tag

Viki!
Nyugodtan adhatod neki ezeket a  bébikajákat!Nem kell azon izgulni, hogy cukor is  van benne!
Teljesen ellenõrzõtt ételekrõl beszélünk és ha gond lenne egy kis cukorral akkor nem csinálnák.
Tehát nyugodtan add oda neki,mind  agyümölcsöket mind pedig  a kajákat.Mostmár egyre több félét kaphat hiszen lessan 6 hónapos!A Rolinak amikor még újszülött volt a tej mellé ha szomjas volt ugyan úgy egy kis cukros vízet adtam vagy egy kis teát , de abba is cukor volt.Mi a baj  a cukorral?Különben a keresztmamiéknál is van baba, nekik a védõnõ mondta , hogy cukorral ízesítsen ne mézzel.Mindegyik mást mond!Akkor most melyikkel??Én maradok a saját verziomnál és azt adok amit akarok és gondolom , hogy az jó!Nem törödöm se a könyvekkel se a védõnõvel.Látod nekem a Roli 3.gyerek és semmi gond nincsen.Kettõt már felneveltem és nem volt gond!Úgys e töménytelen mennyiségbe adod!Bár ha én készítem a gyümit akkor azt mézzel ízesítem ,de a bébikaját is ette nagyon!!!

Nincs jelen

#2528 2008-04-17 11:50

Lisa
Tag

Sziasztok, Aiolosz hogy vagy ? Rég nem lehet "sehol látni" remélem hogy nem rendetlenkednek odabenn....

Nincs jelen

#2529 2008-04-17 12:55

N.T.M.
Tag

Sziasztok Fiúk, Lányok!!!!!!!!!!!!!!!
Pár sorra én is betérnék.Ahogy gyorsan visszaolvastam ,többnyire jól vagytok, a gyerekek hízna, nõnek, rosszalkodna,k,  tavasz lévén , jött a szerelem is,.... szóval maradjon is így, a tüki jól sikerült, szóval örülök ennyi jó hírnek, most már jó lenne tudni, Lali mire is allegiás, mert azt még mindig nem tudom, csak tovább kisérletezgetünk....Most épp, mi is jól vagyunk, de ki tudja meddi...  A  múltkor is elkiabáltam....

szóval vigyázzatok magatokra, és remélem , ha jön a jó idõ végre, mindenki még jobban lesz....

Üdv mindenkinek, és bocsi, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de el vagyok havazva, a csajoknak ezrrel megy az edzés, meg a verseny...

mégegyszer bocsi, és legyetek jók!!!!!!!!!!!!
:p

Nincs jelen

#2530 2008-04-17 16:08

roor
Tag

Halika!

Na mi van banda?:D
Egy kis fenyegetés kellett és egybõl kezd töltõdni a topik?:D:D:D:D:D:D
Ennek örülök.:D
Vagyok én is,meg nézegetek is,csak õszintén bevallva baromi lusta vagyok írni.:D
Még nyögöm a szombati melót,dög vagyok.:D
Na akkor tessék tovább töltögetni,oszt ha épp nem heverészek karmolok én is.:D

Nincs jelen

#2531 2008-04-17 17:15

Linus
Tag

tölt :D

Nincs jelen

#2532 2008-04-17 19:03

roor
Tag

Halika!

Linus:brummógónk már van,ezek szerint töltönk is.:D:D:D:D

Nincs jelen

#2533 2008-04-17 19:48

Linus
Tag

hogy le ne merülj :D ááá, h'lye vagyok ma, nem kell velem foglalkozni :D nem érdekes, ha nem is tudom, mitõl, de legalább vidámkodni van kedvem!

a mai kenyér megint fájn lett :D

Szerkesztette: Linus (2008-04-17 19:48)

Nincs jelen

#2534 2008-04-17 20:31

roor
Tag

Halika!

Linus drágám,medrol barátunk okoz vigyort.:D

Nincs jelen

#2535 2008-04-17 20:57

Lisa
Tag

Naaa legalább Linus-nak jó kedve van!!! Ennek örülök :) :) :) NAGYON :) És legalább Õ jelentkezik!!! A kenyér..na persze hogy jó lett! Már-már teljesen profira fejleszted májusra :) Igyekszem a fesírtommal "felérni a kenyeredhez"
még a végén nekem is jó kedvem lesz Tõled Linus.
Roor: akkor Te csak pihenj , étkezzél és hétvégén meg írj regényeket nekünk, és tördd a fejed egy komolyabb fenyítésen fõleg a fiúkkal szemben.
Pilli: most már csak remélni tudom hogy jól ment a "meló"
Vicaa: a hátadra vigyázz és szurkolok a medrol miatt nagyon!!! :)
Én megvagyok...sebészeten nem sok volt csak sûrûbben szeretne látni (gyakrabban mint két év :) )

Puszi MINDENKINEK és szép napos Napot!!!
Nagy Fõvárosiak: holnap vigyázni ám a sok kocsis emberekkel , meg a kizsebelõs taxisokkal és sok türelmet Nektek!

Lisa

Nincs jelen

#2536 2008-04-17 23:10

Pilli
Tag

Sziasztok!

Lisa: igen, tényleg nagyon jól sikerült a meló, pedig nagyon izgultam. Nagyon megdícsért a gyártásvezetõ és további két munkára szerzõdtetett, úgyhogy boldogság van ezerrel :) Örülök, hogy nem volt semmi baj a sebészeten, mrá nagyon várom, hogy megismerjelek májusban :)
Mint ahogy mindenkit, most nem írok külön-külön, mert Roor-hoz hasonlóan én is nagyon lusta vagyok még írni is. Örülök, hogy babák és mamák is jól vannak, hogy Linusnak jókedve van csak úgy, hogy Mano melózik mint az állat :) Puszi mindenkinek, azt hiszem elteszem magam holnapra.

Nincs jelen

#2537 2008-04-18 00:25

Lucifer
Tag

Pilli!
Gratulálok a melódhoz!!!
Nagyon ügyi vagy!
Én is nagyon várom már a talit!!!:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2538 2008-04-18 06:49

Vicaa
Tag

Én pedig a mai reggelem után eldöntöttem, hogy mésik reumatológust keresek fel. Igaz a remit nagyrész neki köszönhetem, de ma már hajszál híja volt hogy nem álltam fel a két lábamra és szó szerint belebolondulok a fájdalomba. Parádfürdõ közel van hozzánk, ott is van ilyen doki, és rengeteg féle kezelés. De a párom is azt mondta, hogy inkább menjek be egy intenzív kezelésre kivizsgálásra, kúrára két hétre, és õ vesz szabit, de így sosem lesz jobb ha nem kapok rá semmit. Ma is segítséget kell hívnom hogy Annát kivegyék, felemeljék lerakják, mert képtelen vagyok rá. Csak ülni tudok kicsit menni, szal most végkimerülés a helyzet. Itt van az utcában egy rokkantnyugdíjas csaj aki mondta már máskor is hogy miért nem szólokneki ha segíteni kell, mert õ egész nap itthon van. Na most jött el az idõ, hogy szólok.
:(

Most szükségem van minden pozitív energiára, mert anélkül nem megy. Félek nehogy a tali is ugorjon miatta. De persze nem adom fel!
Bocsi hogy így kipanaszkodtam magam, de ez a mai reggel kutyául indult. Talán majd holnap jobb lesz...

De Anna jól van, kis aktív, kis kerek, ha lesz idõm majd teszek fotót.

Majd még jelentkezek ma, ha már esetleg kisüt egy kicsit a nap! :)

Nincs jelen

#2539 2008-04-18 08:32

Pilli
Tag

Luci: köszi szépen :)
Vicaa: Kitartást! Kár, hogy ilyen messze vagy, még én is jönnék segíteni.... Tényleg kell valamit keresni, ez így nem mehet tovább!!!!! Panaszkodni meg nyugodtan gyere ide!!!! Puszi és jobbulást

Nincs jelen

#2540 2008-04-18 08:38

Lisa
Tag

Na végre Pilli!! Örülök!!! :D  :D :D És igen én is várom a májust hogy személyesen is találkozzunk és hozzád hasonlóan mindenkivel..izgalmas lesz az biztos legalábbis számomra.
Vicaa: mi a baj??? Úgy látom hogy akkor nem hat a gyógyszer vagy csak tényleg nem lehet úgy szedni mint egy álom-csodagyógyszert ugye??? Akkor tényleg próbáldd meg egy másik dokival... a Remivel ne foglakozz azon már sínen vagy és az hogy "neki köszönheted" ez nem házasság ugyebár...és ha nem jó akkor nincs mit szépíteni...lépjél amint tudsz. És ne keseredj el!!!

Puszi Nektek!

Nincs jelen

#2541 2008-04-18 09:21

tunde
Tag

Szia Vicaa ! Sok erõt és kitartást , kár , hogy messze vagy én is szívesen segítenék , Csongor is dajkálná a kis Annát ! Sok puszi nektek !

Nincs jelen

#2542 2008-04-18 14:51

Lucifer
Tag

Halihó!
Mi van itt???Sehol senki???,
A BKV sztrájkol úgy tudom , de lehet , hogy tévedek és a fórumlakok is sztrájkba léptek ma??:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2543 2008-04-18 16:58

Marthuska
Tag

Lisa! Örülök, hogy a vizsgálaton mindent rendben találtak!
Pilli! Gratulálok a jó munkádhoz és az új szerzõdéshez is. Csak így tovább!
Vicaa! Lehet, hogy jó lenne, ha másik orvos is látna. Mielõbbi jobbulást kívánok!
Vikimami! Hogy vagytok?
N.T.M.! Tunde! Porshe! Hogy vannak a gyerekek?

Szerkesztette: Marthuska (2008-04-18 16:59)

Nincs jelen

#2544 2008-04-18 17:55

Lisa
Tag

Marthuska: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM! :)

Luci: a magam nevében mondhatom hogy én nem sztrájkolok :) :) :) Úgy hogy jelentkeztem!!!!

Nincs jelen

#2545 2008-04-19 00:46

Linus
Tag

bocsika, de végülis megjöttem ám én is :D vajon mi szél hozott ide ilyen kései órán? naaa? sose találjátok ki b'zz :D nem tudok aludniiiiiiiiiiiiiiiii...

Vicám, tényleg nem árthat egy másik doki, erre most már sürgõsen ki kell találni vmit! Pillinek gratulálok, nagggyon jó volt, de hát ezt mi tudtuk elõre :D Lisa, örülök a kontrollodnak :D és hát írnék még, ha tudnék mit! merthogy sehol senki :( új hírek rovat ennyi volt? topikgazda is lelépett? háttérinfót akarok, vagy kihúzom a töltõt!

(és kenyeret se kaptok :/ )

Szerkesztette: Linus (2008-04-19 00:50)

Nincs jelen

#2546 2008-04-19 08:59

roor
Tag

Halika!

Nem sipákolni itten vagyok.:D:D:DTölõt nem kihúzni,kenyeret kérem!:D:D:D
Na nézzük csak.:D
A héten eléggé dög voltam,de azért figyelgettem kivel mi van.:D
Most kissé kipihentem magam és látjátok?Írok.:D
Sokminden nem történt velem,majd most a hétvégén,izgalmas pasizásnak nézek elébe,meg csavargásnak és nagy zabálásnak.:D:D:D
Jaj míg el nem felejtem:minden szülinaposnak (volt,van,lesz) boldog szülinapot!:D
Gondolok ám mindenkire,a legkisebbtõl a legnagyobbig,lányok-fiúk,asszonyok ,emberek.......:D:D:D:D:D
Szóval mindenkire.:D
Na ez legyen az utolsó nap,hogy gyér a forgalom,mert nem igazán teccet,jobb szeretem mikor kerekedik a szemem hogy mennyi hozzászólás van,és milyen sok idõ míg végigbogarászom.:D:D:D
Tessék írni mindenkinek,nem fogadom el az idõhiányt,két sorra biztos futja.:D:D:D
És egy-egy szót sem fogadok el mint például brumm,vagy töltök vagy egyéb nyalánkság.:D
Pöcsösök nagyon eltûntetek,pedig állandóan át akarjátok venni a topikot.:D
Norby,Pasek,Emberem,Szuszimaci,Aiolosz és a többi pöcsös?????
Hát mi van veletek???:D:D:D
Minden kis apró infó,esemény történés érdekel!!!!:D:D:D:D:D
És Rigor?Tessék neked is idekullogni!:D
Meg mindnekinek!:D:D:D
És tessék magatokra vigyázni!:D:D:D:D
A gyárban nem álltunk át,inkább új részleg jött létre:fájdalomcsillapítás és gyógymódok roor-módra!:D:D:D:D
A futószalagról a recepcióra kerül minden,ott név szerint át lehet venni az egyéni csomagocskákat teletömve minden jóval,és még az ára sem egetrengetõ:csupán egy mosoly és gyógyulás!:D:D:D
És amíg anyukák,apukák a gyár temékeit tanulmányozzák a kölköket (kor és nem nem számít),be lehet adni a FÓRUMKÖLÖKMEGÕRZÕ-be!:D:D:D:D:D
Garanciát nem vállalok hogy vissza is kapjátok,de meglesznek az tuti!:D:D:D:D
Nagy cupp mindenkinek és tessék csak tessék a sok finomságból!:D:D:D:D

u.i.:sajna be kell másolnom az irományom,mert folyton elszáll.:(

Nincs jelen

#2547 2008-04-19 09:39

Lucifer
Tag

Na jóóóóóóóóóó reggelt!
Itten vagyok ám én is!
Roor kedves küldtem 3 gyereket a megõrzõbe!
Zsuzsanyuuuuuuuuuuuuuuu!
Hol vagy ??Mi van veled??????
Linu!
Miért nem alszol?!?!?
Mi az , hogy nincsen kemyér??Ne mááá!
Gigi,Vicaa,Viki,Nita,Pilli,Manó,Palyizsu és akik régen voltak erre mi van veletek????
Fiúk??????????
Roor!
Mit csináltak a lányok a fiúkkal,hogy nem jönnek??
Embered se ír már verseket??
Vagy vége van  a barlanghancurnak????:D:D:D:D
Porshe!
Mi van veletek??
Lányok hogy vannak??????
Régen láttalak a chaten se szoktalak látni!
Bár az az igazság,hogy mostanában nagyon kihalt a chat!:(:(:(:(:(:(

Elakartam ma menni bicajozni , de az idõ közbeszólt!:(:(:(:(:(:(:(
Nálunk esik az esõ!
Remélem Manó nálatok is esik?!:D:D:D:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-04-19 09:44)

Nincs jelen

#2548 2008-04-19 09:57

N.T.M.
Tag

:p

Nincs jelen

#2549 2008-04-19 09:58

N.T.M.
Tag

:d:d:):):(:(:(:):):):p:p:p

Nincs jelen

#2550 2008-04-19 10:25

Lucifer
Tag

Halihó!
Norby nem látlak a tali jelentkezésen!!!!!!!:(:(:(:(:(:(
Gyors kérdés!
A tali listá találtam egy nevet:Keil Krisztina.
Kriszti megtudhatom,hogy milyen becenevet takar a neved?????

Nincs jelen

IBDoktor

Láb