#2551 2008-04-19 10:28
- Lisa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziasztok,
VÉGRE tök jó volt olvasni az igazi Roor-t NAGYON!!!! És komolyna venni ám a fenyegetéseit!!!!
Linus: köszike :D és JAJ teesék mérlegelni hogy ki jön és ki ír is mindig és asszerint osztogatni a kenyeredet májusban JÓ? Nehogy má nem kajunk akik itt vannak ugye Luci :D :D :D
Vicaa: írj hogy hogy alakul a hátad , mert izgulunk!!!
Gigi: az ország keleti részén is esik úgy hogy bicajt itt sem lehet elõvenni :(
Luci felsorolta helyettem is a névsort a hiányzással, úgy hogy aki a nevét látja az jelentkezzen sûrgõsen! Nem ér itt ijesztgetni minket!
Pilli: Te már "hétvégézel"? :D
Mathuska : Hogy vagy?
A Fiúkat Üdvözlöm, a gyerkõcöket puszilom, nagyon jó (ha lehet) esõmentes , napsütésben és EGÉSZSÉGBEN gazdag SZÉP NAPOT!!! MINDENKINEK! Aki ramatyul van annk JOBBULÁST!
Szerkesztette: Lisa (2008-04-19 10:35)
Nincs jelen
#2552 2008-04-19 10:29
- Lisa
- Tag
Sajnos Luci, Norby lemondta :( :( :( azért nem látod :(
A becenévre én is kíváncsi lehetek?
Nincs jelen
#2553 2008-04-19 11:01
- Vicaa
- Tag
Igenis, jelentkezek.
A helyzet nem sokat változott, azért nem is nagyon írok. Ma egy kicsit könnyebben ment a felkelés, de a fájdalmak továbbra sem változtak.
De legalább medrol ügyileg megint elõrehaladtam minusz 4 mg-ot :):)
Lisa: itt is esik sajna, a párom most felvitte Annát a sógornõmhöz és ott vannak délután, hogy tudjak egy kicsit pihenni, dolgozatozni stb.
Luci írj néha Roliról is, mert róla is hallani szeretnék ám! :):):)
Roor: Na végre! Akkor én már válogatok is magamnak valót, meg egy kis orrfolyás ellen valót Annának.
Látod, most is tanulás helyett itt lógok :D:D:D
Fiúk tényleg hiányoztok, merre vagytok? Pasek, vonatozol???? Norby, Zotyesz és minden fiúka?????
Palyizsu te is régen írtál már???? Hogy vagytok?
Linus, Pilli Tünde köszönöm az agódást, remélem hamarosan összejön egy új doki (dokinõ), már tudom kihez mennék, csak olyan sokan járnak hozzá, hogy kell egy kis proti, amit most igyekszünk hétvégén intézni, hogy mihamarabb megvizsgáljon és ADJON IS VALAMIT. Ja, egyébként jöhettek bármikor, Linus de akkor kenyeret Nekünk is hozzál!!! Lasan már fõállású péknek is beállhatsz, hogy ki tudd majd elégíteni a fórumosok igényeit ;)
Mano veled mizujs??? Ennyire bele vagy temetkezve még hétvégén is a munkába??? Azért csak jelentkezz néha, kell egy kis kikapcs is!!!!
Nincs jelen
#2554 2008-04-19 15:53
- mano1973
- Tag
Halika!
Lusta voltam kijelentkezni tesóméból és bejelentkezni az enyémbe.:D:D:D
Figyelek ám és megint pangunk!:D:D:D:D
Luci:köszi a vendéglátást,Roli ismételten tökéletes volt!:D
pá
Nincs jelen
#2555 2008-04-19 18:41
- Marthuska
- Tag
Roor! Köszönöm szépen, átvettem a kis csomagocskámat a recepción, szükségem is lesz rá! :):):):):):):)
Lisa! Köszönöm kérdésed, vagyogatok. Még két hétig 5 mg-ot kell szednem a Prednisolonból, mellé reggel három Entocort kapszula.
Mindenkinek jobbulást kívánok!
Nincs jelen
#2556 2008-04-19 19:06
- tunde
- Tag
Kedves Mindenki !
Jelentem , hogy a vírus számûzve , most jól vagyunk , Csongor eszik-iszik rendesen . Most majd szép lassan visszahízza a sok kilót amit lefogyott ( 2 Kg) .
Szerdán tudjuk meg a szövettan eredményét addigra lesz meg a kiértékelése is .
Nagyon bízunk abban , hogy találnak valamit amit majd tudnak is kezelni és nem a két véglet lesz , hogy vagy Semmi vagy valami Gyógyíthatatlan . Egy kicsit ízgulunk , de szerencsére most annyi a más tennivaló , hogy nem e körül forog minden gondolatunk.
Mindenkinek sok puszi , majd még jelentkezem !
Csongor is puszit küld mindenkinek !
Nincs jelen
#2557 2008-04-19 19:10
- palyizsu
- Tag
sziasztok!
Én mindennap jövök, csak Én is lusta vagyok írni! Igazából nincs velünk semmi különös! Anyósoméknál konyhafelújítás van a hétvégén, úgyhogy nekik segítünk, meg fõzök nekik is! Klau nagyon jól van. Nagyon sokat dumál, és már teljesen egyértelmûen mondja, hogy Anya, de persze csak akkor ha akar valamit! :) Ma megmértem, és ha minden igaz 69 cm. Mondjuk ez reális, mert most növi ki a 68-as rucikat. Tegnap sikerült vennem Neki keresztelõre egy nagyon cuki ruhát, úgy néz ki mint egy kis mennyasszonyi ruha, és jól is áll neki! Majd rakok fel képet a keresztelõ után!
Mindenki vigyázzon magára, és "javuljon"!
Szerkesztette: palyizsu (2008-04-19 19:11)
Nincs jelen
#2558 2008-04-19 19:32
- Lisa
- Tag
Sziasztok, ezt a lusta vagyok (voltam)-ot kitõl tanultátok??? Valaki nem tudja véletlenül ki lehet a ludas ebben :D :D :D :D :D
Marthuska: ez nem volt valami bíztató, így hát nekem kell bíztatnom... kitartást!!!! és Roor-nak üzenem hogy vegye fel mindkét leány (Marthuska és Vicaa) további rendelését!!!! :D :D :D
Palyizsu: húúú a képekre nagyon kíváncsiak leszünk :) :) :)
Hétvégén egy kicsivel nagyobb a pangás...mindenki aki teheti összeül a barátokkal, családdal (én is ezt tettem), esetleg lovagokkal úgy hogy holnapra is jó szórakozást.
Roor: nagyon-nagyon szugerálom az idõt, de ebben Linus az igazán jó (Tõle kell szép idõt rendelni) :) :) :)
Nincs jelen
#2559 2008-04-19 19:45
- roor
- Tag
Halika!
Na akkor Linus drága holnapra rendelnék szupi idõt!:D:D:D
És a "lusta voltam" szöveg már foglalt.:D
A recepción folyamatos lesz az utánpótlás,gépek jól mûködnek,hiány nincs.:D
Lisa drágám,tutin vagyok,gyömi megint jól sikerült.:D
Most vertem be két kaszinótojást és ki tudja még mit óhajtok második és harmadik vacsira.:D:D:D:D
Igaz párom épp csülköcskét grillez,üsse kánya feláldozom magam.:D
Yehhhh:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2560 2008-04-19 19:57
- Lisa
- Tag
JAJAJAJ ez most mit jelent ??? Bûnözni készülsz???? Talán nem mondtam még hogy milyen suliba járok??? Bûnözés kizárva OKÉ??? Örülök hogy jól telt a gyömi meg minden. Jelentem az én családi banzájom is a lehetõ legjobbra sikerült!
A lányok fognak örülni a bogyóknak és kit fognak szeretni hogy elintézte??? Na kit igen... köszönöm ...köszönöm!!!
Hú de jó kedvem van...pedig az ügyeletes "jókedv" szabira ment ma úgy látom! Na nem baj foglalom a pozícióját!!
Ne félj Linus a jókedvet így is küldöd! :D :D :D :D :D
Nincs jelen
#2561 2008-04-19 21:09
- roor
- Tag
Halika!
Lisa:márpedig én bûnözök orrba-szájba,ami a csövön kifér.:D:D:D:D:D
Sõt még egy puncs szeletet is a magamévá teszek.:D:D:D:D
Nyami.....nyami.........nyálcsorgatás.:D:D:D
Helló lustikák!Tessék írni!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2562 2008-04-19 22:24
- vikimami
- Tag
Itt is egy lusta :D :p
Itt is semmi....
Holnapra kérek én is jóidõt, mert kerti grillezés lenne anyuéknál, és már elég régen tervezzük, nem lenne jó, ha esõkabátban kellene forgatni a husit :)
Patrik is jól van: jön a foga (azt senki nem mondta, hogy ilyen hamar és ilyen sokáig :( ) úgyhogy nyügi, meg persze nem akar aludni, szóval a szokásos.
Almát 4 napja próbálom, nem igazán izlik neki :( Holnap sütõtök lesz az uzsi, hátha az bejön. Persze csak a szájába nem marad, egyébként már minden almapürés úgyhogy beindult a mosoda nálunk :)
Palyizsu! 68-as??? Én mostmár komolyan aggódom (Lucit is olvasva), hogy óriásgyerekem van! Mi most vadászunk 80-asokra :( Mi lesz velünk??? (na jó, mindketten magasak vagyunk a férjemmel, nade ennyire azért mégsem...)
Puszi nektek és szép hétvégét!
Nincs jelen
#2563 2008-04-19 22:33
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
MÁr rég jártam erre, de egye ideig a kórházban vendégeskedtem.
Örülök hogy nagyjából mindenki jól van, remélem ez így is marad.
Vica, neked meg kitartást és jobbulást kívánok, remélem az új dokid majd már csinál is veled valami jót.
Megcsináltak egy tályogos fonalas mûtétet nálam, remélem jó lesz, bár egyenlõre semmi javulást nem látpk, úgy képzeltem, hogy utána rögtön tök jó lesz és azonnal megszûnik a váladékozás, de ez egyenlõre nincs így.
ülni csak nagy kínok közepette tudok, ezért csak ritkán írok, de mindig elolvaslak titeket, az megy hasonfekve is, de az írás csak nehezen. azért majd néha jelentkezem, 2 sort bitzos kibrok, ahogy roor írta.
puszi mindenkinek, tünetmentes idõszakot, és további jó hétvégét
Nincs jelen
#2564 2008-04-19 23:03
- Linus
- Tag
ej, lyányom, szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál :D nesze, legyen neked napsütés :D de ahogy a portás bácsi is mondja nekem péntekenként hazafelé az irodából: azért esenyõt is vigyél magaddal :D
hát telezabáltam magam mellesleg :D remélem el is dõlök, mint a zsák! tegnap kettõig számoltam a bárányokat és már nagyon utáltam szegényeket érte :/ ... tyû, ásítottam is most egyet, úgyhogy hátha :D
örülök, hogy azért a többség idetalált :D már aggódtam! lelkes rabszolgák nélkül nincs napsütés projekt, valahol az igénybejelentést is fel kell venni! most már csak élvezzétek :D pusz
Nincs jelen
#2565 2008-04-20 00:27
- Lucifer
- Tag
Ébresztõõõõõõõõõõõõõõ!!Feeeeeeeeeeeeeeel!!!!
Viki!
Azért nem kell ennyire kétségbe esni a súlya miatt hiszen ha elindul akkor megfog állni a hízásban mert lemozogja a kaját!Meghát atápszer ilyen csak hízlalja õket!:(:(
De örülök,hogy a gyümit legalább kapja!:D:D:D:DMajd megszokja!
Ágica!
Nagyon örülök,hogy végre vagy már te is!
Szorítok,hogy te is minél elõbb teljesen rendbegyere!
Linus!
Eltudtál aludni??:D
Szegény bárányokat meg ne bántsd hiszen semmirõl se tehetnek!:D:D:(:(:D
Na!
Voltam azért ma bicajozni!!Hát?!Mit ne mondjak nem tudom,hogy mikor ületem bicajon utoljára , de eléggé fáj a hátsom!Ezért úgy döntöttem , hogy ma nem megyek a biciglis napra ,oda menjen csak nyugodtan afiam,hanem ha jó az idõ akkor inkább kimegyek a kicsikkel a ligetbe ebéd után!Roor hívlak ha ott vagyok!!!
Na jó éjt mindenkinek,megywek még eszem egy kicsit!
Nincs jelen
#2566 2008-04-20 07:18
- roor
- Tag
Halika!
Naaaa!Ugye hogy ide lehet tévedni?:D:D:D
Ágica:fekve is jó vagy,ahogy neked kényelmes,de a két sort követelem.:D:D:D:D
Gyógyulgass,hajrá!:D
Viki:nem óriásbébi Patrik,csak meglepõen nagy.:D De édes nagyon.:D
A gyümit meg majd megszokja,legfeljebb tõled is begyûjtöm a bébikaját amit nem eszik meg.:D
Jaj senki nem mondta hogy a kaja nem ruhaszínezésre van?:D:D:D:D:D:D
Sebaj most már tudod,tehát cél a szája!:D:D:D
Linus:ha már ennyire bárányozol,nagyon vágyom egy gyapjútakaróra!Készítsd el nekem,mire lenyírogatod õket talán el is alszol.:D
Eddig jó idõ van,maradjon is így léccike!:D:D:D:D
Luci:oké,hívj!:D De már megbocsáss,hajnal fél egykor zabálni az én reszortom.:D:D:D
Mit csináltál te kis huncut hogy éhes voltál?:D:D:D:D:
pá
Nincs jelen
#2567 2008-04-20 10:46
- roor
- Tag
Halika!
Na eszem egy kis spenótot,aztán elhúzok itthonról.:D:D:D
Ma már nem biztos hogy leszek,holnap is csak meló után.:D
Mindenkinek kellemes napot.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2568 2008-04-20 13:42
- pasek
- Tag
:D
Roor!
Spenótról eszembe jutott, hogy oviban nagyon gyûlöltem, de még arra is ferde szemmel néztem, aki jóízûen megette. Ma már szeretem a spenótot, de ha oviban azt mondta volna valaki, hogy 20-25 év múlva szeretni fogom a spenótot, hát bokán rúgom, és megyek homokozni tovább...
Nincs jelen
#2569 2008-04-20 14:46
- Marthuska
- Tag
Ágica! Örülök, hogy már otthon vagy. További javulást kívánok Neked. Remélem ezután a mûtét után csak jobb lesz.
Linus! Látom beindult az étvágy. Ki tudja ezek után, hány kenyeret kell majd sütnöd, hogy jól tudj lakni.:D
Vikimami! Patrik jó kondiban van, örülni kell neki!:)
Lisa! Igen, szükségem lesz még egy-két bogyóra. Szeretném, ha Roor nem fukarkodna a csomagokkal. Attól félek, kimerül a munkahelyi melóban, és kevés energia jut majd ránk.
Pajizsu! Várjuk majd a képeket Klauról.
Lucifer! Nagyon helyesen tetted, hogy a hátsó izmaidat is megmozgattad, még a végén elgémberedsz.:D
Tunde! Örülök, hogy most jól vagytok. Várom a további fejleményeket.
Pasek! Remélem jól tudsz enni és hízol is!
Rigor! Attól még, hogy szerelmes vagy, néha írhatsz! Na egye fene, tanácsot is adhatsz!:D
Zotyesz! Másik szerelmes hõsünk! Mi van veled? Hol vannak a versek? Asszonyoddal sem törõdsz már?
Szuszidi! Azért néha brummoghatnál egy kicsit! Tudom, Roornak ez nem elég, de nekem igen.:):)
Aiolosz! Dobj be valami új receptet a sok éhenkórásznak! Vagy most is csak fõzöl és nincs idõd?
Norby! Remélem hamarosan megjön az étvágyad!
Szép napot mindenkinek!
Nincs jelen
#2570 2008-04-20 15:41
- Szuszidi
- Tag
Nincs mit mondjak brumm, brumm, brumm! :D
Nincs jelen
#2571 2008-04-20 16:01
- Marthuska
- Tag
Ezaz Szuszidi! Ezt akartam hallani.
Szeretem, ha ilyen lényegretörõ vagy! :D:D
Nincs jelen
#2572 2008-04-20 17:28
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Ágica: jó hogy itt is vagy! Olvastam hogy lehet hogy használ a krém.. hátha...igen tényleg, ezzel a névvel már sokszor befürödtem ott is (kórházban) nem "L" hanem "I" hát igen! :D Gyógyulgass és irogass !
Matrhuska: azért gonodolok Rád majd, vigyázz a munkával.
Linus: Majd elfelejtem KÖSZÖNJÜK AZ IDÕT!!!! NAGYON :D :D :D Jó étvágyat mindig, mindenhez :D
Roor: köszi a képeket, úgy látom ott is szép idõtök volt :D :D :D
Vicaa: hogy telt a mai harc a hátaddal és a "háztartási dolgokkal"? :)
Remélem mindenki fincsi "vasárnapit" kajcsizott :)
Én ma 100%-os agytágításon voltam a tételek felett, ha sikerül ez a Zh-m akkor az ajándék lesz vlkinek :D :D :D
Mindenkinek Puszi
Szerkesztette: Lisa (2008-04-20 17:30)
Nincs jelen
#2573 2008-04-20 17:51
- Linus
- Tag
azt ugye tudjátok, hogy a spenótból a szervezetünk nem naon tudja felvenni a vasat? egyétek csak, ha jól esik! én ugyan el nem szedem elõletek :D inkább májat ettem meg fincsi tejfölös zöldséges krumplilevessssssst. holnapra gyártottam elõre pörit filézett csirkecombból, mert az jó sokmindenhez. pl. a zöldborsófõzihez is feltétnek, amit majd meló után csinálok meg holnap du. :D amúgy Marthuska, a kenyér mindenképp szívás :/ egyrészt, mert igazából csak reggelihez kell, max. még egy szelet vmikor napközben vmihez. tehát nem érdemes sokat sütnöm, csak annyit, ami két napra elég, tehát össz-vissz 30dkg liszttel. de van olyan recept is, a ciabatta - papucs, ami szép nyugodtan kelhet, és ha reggel bekeverem, meló után csak sütni kell. ezeket variálom, ahogy idõben jobban megfelel. bár ha itthon fogok most egy ideig melózni, kb. mindegy lesz. 5 perc összedobni a tésztát.
na örülök, hogy örültök a szép idõnek :D remélem mindenki gyereket tologatott, meg pihizett, kikapcsolt! nekem kb. non-stop pakolhatnékom van állandóan, le kéne már lõni, komolyan mondom. eddig se volt kupi, de hogy a szekrényt átpakoljam a tavaszi, nyári ruhák kedvéért, ááááááááá...
Nincs jelen
#2574 2008-04-20 18:43
- Vicaa
- Tag
Nos Luci mondhaom, hogy Anna harcba száll Roliért. Raktunk fel képeket és közben nézegettük a többit. Rolinál csuklott a nevetéstõl és gagyorászott agyba-fõbe!!!! :D:D:D
Én nem tudnék dönteni a fiúkák közt, de õ most elég egyértelmû volt!!!!!! :D
Linus le a kalappal gyönyörû idõt csináltál, rendeztél!!!!! Hogy te miket eszel!!! Csak csorgott a nyálam!!!! És látom tele vagy energiával!
Lisa: hidd el a szorgalomnak meg lesz az eredeménye!!!! ? Mindenképp írj majd ha túl leszel rajta, hogy hogy érzed milyen lett és természetesen azt is ha mát megtudod sikerült e.
A hátamról nem írok most bõvebbet csak ha sikerül vmit intézni, ma katasztrófának is nevezhetném a reggel történteket, a páromhelytállásának és erejének köszönhetem, hogy nem lett bajom, összecsuklott a gerincem. Ha minen jól megy holnap visznek dokihoz.
Pasek, na a spenótot azt én még most sem szeretem! Roor akkor neked spenótos sütit vigyek a talira? :D:D
Viki: Anna is éppoly "óriásbébi" mint Patrik! Én már nem aggódom rajta csak beteg ne legyen!:) Majd írj, ha tudsz!!!
Nincs jelen
#2575 2008-04-20 19:37
- Norby1
- Tag
Marthuska ma mindent megtettem hogy az étvágyam visszatérjen.Kirándultam egy fantasztikusat Dobogókõn és próbáltam a hely minden energáját magamba szívni.Hoztam neketek is egy jó adag pozítivenergát remélem mindenki megkapja. :D
Jó egészséget kívánok mindenkinek
Nincs jelen
#2576 2008-04-21 08:42
- roor
- Tag
Halika!
Wow,tegnap kiszórakoztam magam,és nagyon jó volt.:D:D:D:D:D
Luci,Tesó,Mayuska:köszi hogy kijöttetek,hatalmas élmény volt.:D:D:D:D
Yehhhhhhhh most jól érzem magam.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2577 2008-04-21 08:46
- roor
- Tag
Halika!
Ja!Én a nagyon bátor a lovon.:D
http://images.netbag.hu/20080421/08444449317.jpg
pá
Nincs jelen
#2578 2008-04-21 11:51
- Linus
- Tag
not found :/ mé nem látom a képet?
gyerekek, annyira jó idõ van, hogy komolyan mondom, elájulok magamtól :D itt az irodában kicsit melegebb is, mint szeretném, de délután már nem fog idetûzni a nap. leveskét most dobtam be a mikróba, mert már régen volt a reggeli. vagy három órája nem ettem egy falatot sem :O
Nincs jelen
#2579 2008-04-21 12:01
- Lucifer
- Tag
Halika!
Miután én se tudom Roor képét megnyitni így rakok fel én róla képet!
Íme!
Roor a lovon.:D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nincs jelen
#2580 2008-04-21 12:44
- Linus
- Tag
kösz Luci :D
Nincs jelen
#2581 2008-04-21 14:06
- Szuszidi
- Tag
Állat kínzás! :D Szegény paci! :D
Nincs jelen
#2582 2008-04-21 14:24
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na de Szuszi!
Én is ültem azon a lovon csak azt a képet a másik topikban találod!
Ja!-és én nehezebb vagyok mint Roor!:D
Nincs jelen
#2583 2008-04-21 15:24
- Szuszidi
- Tag
Állatvédõk hol vagytok? Házi sárkányok ülnek a pacikon! :D:D:D
Nincs jelen
#2584 2008-04-21 16:53
- roor
- Tag
Halika!
Na szép!:D
Én itt hoznám a vidámságot a képpel (pedig nem akarózótt föltenni) és egy morgómedve meg brummog.:D:D:D:D:D:D
Toll a füledbe,annak a pacinak nagyon is jó dolga van,jobb is mint kéne,és szereti ha házisárkányok ülnek rajta!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2585 2008-04-21 21:50
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Brumm-brumm mondá a medve és elmegy aludni.?!:D:D:D:D:D:D
Szerintem a házisárkány sokkal veszélyesebb és mellette én még egy anyatigris is vagyok!
Szóval ennyire kövérek vagyunk?:D:DBrühihi-brühihi.:(:(
Na de nem baj!!
Képzeljétek el, hogy vasárnap 1/2 1 -kor indultunk a ligetbe és mi 1/4 8 -ra értünk haza.
Nagyon jól éreztük magunkat.
Életemben elõször ültem olyan lovon amirõl ha leestem volna nem az éjjeli - szekrénybe ütöm a fejem.:D:D:D:D
De azért jó volt bár leszáltam és remeget kezem lábam.:D:D:D:D
Utána egy nagy kigyóóóó volt a nyakamba!Szörnyû!!!!De megtettem és nem égtem be a gyerekeim elõtt!:D
Roor!
Én köszönöm neketek ezt a hétvégét!
Nincs jelen
#2586 2008-04-22 06:53
- mano1973
- Tag
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!!!
Sajna most az idõm nem nagyon engedi hogy gép elött legyek de azért folyamatosan olvaslek titeket!!!
Tesó!Luci!!
Örülök hogy ti is jól éreztétek magatokat mert mi is Tomival.
Bár..Tomi kicsi megszeppent a lovak láttán de ezt az ijedséget már csak annak az óriás kigyónalk látványa multa felül amit fogdostam és simogattam:))
Azt ugyan nem tudom hogy vettem rá de rávettem hogy legalább érintse meg,simogassa és nézze meg milyen aranyos állat.
Luci!
Voltatok ti is a kígyoknál?:))
Tesó!
15 év után lóra ültél?Na mi van veled hééé?:))
Én nem akartam mert féltettem azt az állatot a nagy seggemet ugyse bírta volta el és összerogyott volna alattam:))Amugy is szeretem az állatokat és nem volt szívem kínozni:))
A képek jók lettek tesó:))
Gigi!
viktor????????
N.T.M!!
LALIKA?
Vikimamai!vicaa!
Patrik és Anna?
Zotyesz!!
te hogy vagy drágám?Minden oké?
Pasek!!!
dagadsz már?:))
Puszi mindenkinek mert rohanok ma vizsgázni:))
Drukkoljatok!!
Szerkesztette: mano1973 (2008-04-22 06:54)
Nincs jelen
#2587 2008-04-22 07:56
- Norby1
- Tag
Mano sok sikert a vizsgádhoz
Nincs jelen
#2588 2008-04-22 08:30
- tunde
- Tag
Mano sokat gondolunk rád !
Nincs jelen
#2589 2008-04-22 13:48
- Lisa
- Tag
Sziasztok, a kötelezõ két mondat Roor-nak és Mindenkinek!!!
Mano: lehet hogy van már eredmény, de gondoltam Rád én is ám :D :D :D
Pilli: nem jelentkeztél eléggé régen...
Vicaa : örülök nagyon :D :D :D
És MINDENKINEK puszi, én jól vagyok. :D
Nincs jelen
#2590 2008-04-22 15:05
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Az ízületi panaszoknál írtam helyzetjelentést. Ugyan a gerincem állapota tényleg katasztrófális (a másik reumatológus még elkezelgetett volna egy darabig :( ), de úgy tûnik már most tényleg elindult valami elõrelépés ebben is, és szépen lassan kialakul a gyógyulásom folyamata. Majd még jelentkezek, most ébredt Anna.
Nincs jelen
#2591 2008-04-22 16:35
- Pilli
- Tag
Sziasztok! Lisa aranyos vagy, hogy gondoltál rám, tényleg már elég régen jelentkeztem. Nincs velem semmi különös, ráfeküdtem nagyon a szakdoga témára és az EMberemmel vagyok amennyit csak tudok, fõleg, hogy most itt a jó idõ (köszi Linus :) ) Voltam vérvételen is, még soha nem volt ilyen jó a vérképem, hála istennek jól is érzem magam, ezért hízok is, aminek annyira nem örülök :) No de sebaj.
Mindenkit üdvözlök és puszilok és Mano majd számolj be, hogy mi volt avizsgán!
Lisa: neked külön kitartás a tanuláshoz, átérzem :)
Nincs jelen
#2592 2008-04-22 17:07
- roor
- Tag
Halika!
Köszi,hogy jelentkeztek.:D
Tudom,hogy remek idõ van,meg sok tavaszi tennivaló,de öröm ha itt is van élet.:D
Mire hazaértem terített asztalon várt a sült krumpli,sült csirkemell és a sült fokhagyma.:D:D:D
Naaa????:D:D:D:D:D:D:D
Vicaa:zanyukám mondaná neked,hogy jóból csak kicsit adnak.:DTessék meggyógyulni és újra növekedni,mert a "kis" Annácska lekõröz.:D
Lisa:tudtam hogy számíthatok a kétsorodra.:D:D
Puszi nektek
pá
Nincs jelen
#2593 2008-04-22 17:09
- Lisa
- Tag
Pilli: Nagyon szépen köszönöm a helyzetjelentést!!!! Na és pláne hogy jó hírrel szolgálsz, ilyeneket írj nekünk vidulás képpen :D :D :D A hízás terén nem félek én attól, képzeld én mûtét után egy csomót felszedtem (mindenevés felsõfokon :D ) és szépen lassan (fogyókúra nélkül) lement :D Bár még van egy kis felesleg de majd csak lefutom, itt a jó idõ, szép táj jobban esik egy kis futás így mint esõben...na de nem ez a lényeg...:)
Szakdoga téma (ügyi vagy :D) jobb is elkezdeni hamarább! Most kell leadni vagy õszi "turnusban"? Akkor Neked is Jó készülést!
Roor : Jó étvágyat! :D :D :D
Mindenkinek puszi
Nincs jelen
#2594 2008-04-22 18:10
- Pilli
- Tag
Lisa: hááát én addig-addig halogattam és vállaltam be minden más melót, hogy lecsúsztam az április határidõrõl, úgyhogy csak novemberben adom le, de akkor mindkettõt. Szeretnék júliusig végezni az egyikkel, hogy a németre több idõ jusson. Te jársz futni? Minden elismerésem!!!! Én nem vagyok ilyen kitartó. Néha itthon tornázgatok, de nem tudom magam rávenni arra, hogy kimenjek futni. :( Lusta dög vagyok :D Az az igazság, hogy a hízással meg úgy vagyok, hogy ha csak pár kilóról van szó, akkor nem is nagy baj, mert ha jön egy rosszabb periódus a betegségben, akkor legalább abból fogyom le. Nem is lenne baj a kilómmal, csak azzal, hogy mind a hasamon rakódik le :D Nemhogy kicsit feljebb vándorolna :D Örülök, hogy jól vagy!!!!!!
Roor: tényleg jó étvágyat! Hétvégén sütöttünk az Emberrel fokhagymás tejben áztatott csirkemellett kisütve paprikás lisztben és hozzá sült krumplit és salátát!!! nyáminyáminyámi
Nincs jelen
#2595 2008-04-22 18:20
- Vicaa
- Tag
Na, mizujs Mano? Hogy sikerült a vizsga?
Minden vizsgaidõszakát "élõ" hölgyeménynek és emberkének egy óriási Kárpátmedencényivel kívánok!!!!
Pilli azért egy picit irigykedek hogy már a szakdogánál tartasz!!! Nagyon ügyi vagy! A hugom most fog diplomázni, már neki is nagyon szurkolok, most egy pár napot itt lesz Velem, már nagyon régen találkoztunk, persze amint szólnak a kórházból, hogy mehetek rögtön utazok Pestre.
Luci grat a bátorságodhoz! Én mondjuk nem félek a kígyótól sem (kivéve persze ha mérges kígyó), nekem a pók a nagy mumus, de Anna születése óta már párszor felülemelkedtem a félelmemen az érdekében. Brrrrrrrrrrr.....
Roor: ez igen, terített asztal!!!! Mondjuk ma én is sok segítséget kaptam és a hugom holnap nekem is fog fõzni, de még nem tudom mit. Meglepi. Hááát, megnõni már nemfogok, mostantól meg kell barátkoznoma 166cm-rel 171 helyett. De mindennek az elõnyös oldalát kell nézni, ha Attila mellett magasabb talpú vagy sarkú cipót veszek, akkor is alacsonyabb leszek nála. Nem mintha ez számítana, de hát ugye a férfiúi hiúságot is mek kell érteni! :)
Puszi, mindenkinek szép estét!
Szerkesztette: Vicaa (2008-04-22 18:21)
Nincs jelen
#2596 2008-04-22 19:47
- vikimami
- Tag
Puszi nektek :D
Jó olvasni titeket !
Nálam csak annyi hír, hogy 05.14-én tüki.......
Patrik nem szereti az almát :/, a baracklét igen, de attól meg megy a hasa :(. Most pár napot szüneteltetjük a gyümiket, mert a táplálóbb tápszert irta fel a dokinéni és nem akarjuk megterhelni a pociját a "nehezebb" tápival + új gyümi adásával is.....
Egyébként még mindig bûn rossz, rafkós gyerek :D. Imádjuk, csak aludna 1-2 órával többet.......
Nincs jelen
#2597 2008-04-22 20:25
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Na Vicaa ezt épp akartam mondani (hogy irigykedem hogy a szakdogánál tartasz) , de néha azért jó is suliba járni meg újakat tanulni, meg a gyakszis idõt is várom :D
Pilli: viszont ügyi vagy hogy kettõt is csinálsz és egy cseppet se bánd legalább tökéletes lesz novemberre, én inkább az alaposságot szeretm mint a "szedet-vetett dolgokat" :D A futás, tudod tényleg nem nagyon lehet megállni hogy itt a hegyekbe ne menjek "egy kört" mert hááát madarak csicseregnek és jó a levegõ. (tuti hogy konditerembe nem járnák) :D :D :D
De a kajcsi az detto a hasamon rakódik le nekem is amit nem szeressünk :(
Vicaa : csak a "vörös" számít :D :D :D :D :D
Viki: ez jó hogy van már idõpontod, hidd el jobb lesz túllenni rajta!!!
Na ma Linus nem jelentkezett még...és Roor a fiúkat nem elégég fenyegetted be mert hallgatnak... tessék lépni!!!
Nincs jelen
#2598 2008-04-22 21:22
- pasek
- Tag
Lisa,
fogsz még irigykedni azokra, akik államvizsga elõtt állnak, csak a másik oldalról már rosszabb érzés :)
ez kicsit olyan, mint a közelebb vagyok az 50hez, mint a 25höz, mert 50 még lehetek...
Nincs jelen
#2599 2008-04-22 22:39
- Linus
- Tag
Linus is van, csak fáj a feje, pedig amúgy tök jó napja volt :D így viszont még az is elõfordulhat, hogy kivételesen el tud aludni éjfél elõtt :D úgyhogy már megy is, és jól megpróbálkozik vele! pusszantás mindenkinek :D
Nincs jelen
#2600 2008-04-22 22:49
- Lisa
- Tag
Ejnye-bejnye Pasek!!!Remélem Te nem vagy elkenõdve a korod miatt????
AMúgy múltkor írtad vlhol hogy most sok mindent szeretnél bepótolni!!! Hát rajta!!! Van még idõd BÕVEN Neked is!!!! :D :D :D
Nekem 8 év esett ki a betegség miatt, amit most "pótolok" Te is tedd ezt EGYFOLYTÁBAN !!! :D :D :D
És kitudja hogy megélem-e az 50-et??? Ebben a világban?? "Élj a mának!"
Linus: :D :D :D
Szerkesztette: Lisa (2008-04-23 07:27)
Nincs jelen