#2651 2008-04-26 09:04

mano1973
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Gigi drága!
arra használod amire csak szeretnéd:))
Én Tomit szoktam az ágyhoz bilincselni...ragasztani és...a többit a fantáziádra bízom:)))

Nincs jelen

#2652 2008-04-26 09:13

Dusy
Tag

Sziasztok!
Roor nagyon boldog szülinapot neked! A tortából Én is kérek  mano1973, mert tudod szeretem. Puszi nektek!
Sziasztok Dusy!

Nincs jelen

#2653 2008-04-26 09:25

Pilli
Tag

Lisa : Tarts ki!!! Mano: ez a ragasztószalagos ötlet tetszik. nagyon tetszik :D

Nincs jelen

#2654 2008-04-26 09:32

roor
Tag

Halika!

Dusy köszi.:D:D:D:D
Sajna tortám még nincs és elég nehéz olyanhoz hozzájutni amit ehetek is.:D
És különben is,úgy ismertek mint aki nem fal fel mindent az utolsó morzsáig???:D:D:D:D:D
Ha lesz aki visszafogjn,akkor jut nektek is,de garantálni nem tudom.:D:D:D

Nincs jelen

#2655 2008-04-26 09:44

Dusy
Tag

Sya!
köszi roor ha közelebb lennél Én sütnék neked finom tortát!
Dusy!

Nincs jelen

#2656 2008-04-26 10:03

mano1973
Tag

Dusy kedves!
Természetesen a tortából neked is jár és igen...tudom hogy szereted :))
Legalább ugy mint én:))
Pillikirálylány!
Óvatosan ragaszgass és huncutkodj:))
Még a végén a párod megtiltja hogy beszélj velem mert azt hiszi valami perverz õrült vagyok aki ilyeneket tanácsol neked:))

Nincs jelen

#2657 2008-04-26 10:33

Vicaa
Tag

Roor! tt is mégegyszer boldog szülinapot! :)
Én a szülinapomat valszeg a kórházban fogom tölteni (május 4), de próbálok arra gondolni, hogy ez lesz egy szülinapi ajándék, hogy ott rendbeteszik a derekam és a csípõm.

Szal kedden megyek az ORFIba az I.reumatológiára, kb. két hétre de még pontosan nem tudom. Mostmár a trabantos közlekedés került nálam elõtérbe, csak azzal tudok kimenni a Wcre meg tusolni. (mármint járókerettel)
Sokat pihizek, szerencsére a család ellátja Annát segít mindenben.

Most megyek is, pihizek még kicsit (ülve), majd még próbálok jelentkezni.

Addig is puszika mindenkinek!

Ja! És a sikeresen vizsgázóknak nagy nagy gratula!!!!

Nincs jelen

#2658 2008-04-26 10:48

Pilli
Tag

Vicaa: ha bármilyen segítségre van szükséged, míg benn vagy, szólj nyugodtan és repülök:) De tényleg!

Mano: ne viccelj, tudja, hogy perverz vagyok, nem kell rádfognom :D

Nincs jelen

#2659 2008-04-26 11:30

Linus
Tag

kis perverzek :D

hát Vicám, neked meg naon szorítok!!! kitartás! az lebegjen a szemed elõtt, mekkorákat fogsz te még sétálni Annával :D nagyon becsülöm az optimizmusodat, és hogy a családod is ilyen támogató! sok puszi nekik érte :D

Nincs jelen

#2660 2008-04-26 11:48

aiolosz
Tag

off
Linus, irtam egy levelet Neked, de napok ota nema csend :-(
uff

Nincs jelen

#2661 2008-04-26 15:04

Marthuska
Tag

Lisa! Remélem már túl vagy a vizsgán, és sikerült minden.

Vicaa! Bízom benne, hogy hamarosan jobban leszel. Mielõbbi jobbulást kívánok!

Roor! Hogy Te mennyi ajándékot kaptál!? :):) Olyan irigy vagyok!

Norby1! Aztán ne felejts el kirándulni, biciklizni, hogy hatalmas étvágyad kerekedjen!

Ejnye Linus! Hát milyen idõt rendeltél Te Nekem! Itt alig süt a nap !

Nincs jelen

#2662 2008-04-26 18:31

Marthuska
Tag

Szia Gigi!
Köszönöm a jóhírt! Remélem úgy lesz. :):)

Nincs jelen

#2663 2008-04-26 18:43

roor
Tag

Halika!

Úgy látom a tavasz megint kilökött innen mindenkit.:D
Kivéve engem,mert még ki se dugtam az orrom itthonról.:D
Helyette óriási nagyot aludtam,meg videóztam,és most punnyadok.:D
Épp az elõbb vertem be egy hatalmas tányér tarhonyát tejföllel.:D
Nyami. :D
Én jövö hét hétvégére kérnék szupi jó idõt!:D

Nincs jelen

#2664 2008-04-26 19:39

Lisa
Tag

Sziasztok, nagyon szépen köszönöm Nektek, de pancser voltam és nem ment jól, vagyis 85% kellett volna de az tuti nincs meg. MIndegy az vígasztalt ahogy Titeket olvastalak, hogy gondoltatok rám. KÖSZÖNÖM!
Külön örülök hogy végre Aiolosz is jelentkezett, legalább "látom"!
Roor-nak is végre "összejött" a barlanghancúr, elég szomorú hogy ehhez egy ilyen jeles dátum kellett, szóval Zotyesz tessék asszonyhoz visszatérni.
Linus: hááát Te nem vagy semmi jó idõ ezerrel, ma köszike. És amúgy Te hogy vagy?Hogy viseled a medrolt, meg hááát úgy hogy vagy...na szóval érted....Kíváncsi vagyok mi van Veled!
Vicaa : Neked kitartást mi meletted vagyunk.
Pilli : csak egy kérdés, ha Te kettõbõl is szakdogázol, akkor államvizsga??? Amúgy köszi kitartás volt csak szerencse nem jött, be mint ahogy eddig soha :(
Matrhuska: a Te egészséged hogy alakul?

Mindenkinek még egyszer puszi és a lehetõ legjobb egészségest kívánok !

Szerkesztette: Lisa (2008-04-26 19:41)

Nincs jelen

#2665 2008-04-26 19:48

Linus
Tag

most csak egy gyors menetre jöttem, késõbb lehet jobban ráérek.... Aiolosz válaszoltam még aznap, és aztán én meg azóta vártam az enyémre a választ :( már kezdett furcsa lenni nekem is... minnyá felkullogok a postaládámba és számon kérem! de ma legalább voltam is arra, szal most akkor legalább megírom azt is :D pusz

Nincs jelen

#2666 2008-04-26 20:25

Marthuska
Tag

Szia Lisa! Sajnálom, hogy úgy érzed, nem sikerült a vizsgád. Akkor majd legközelebb, azért ne keseredj! Mi ezután is gondolunk rád, és szorítunk!
Az biztos, szerencse is kell mindenhez, és miért ne lehetne Neked is!
Köszönöm, most elég jó étvágyam van, bár ez nem csak úgy magától jött (még a jövõ héten 5 mg Prednisolon, a reggeli három Entocort kapszula mellé). Hát hihetetlen mi mindent összeeszek mostanában.:D:D Csak az a baj,
ez az állapot mulandó.

Nincs jelen

#2667 2008-04-26 20:32

Lisa
Tag

Mathuska, köszönöm igazán aranyos vagy, tényleg. Jól esik, és igen hátha jobb lesz a jövõben....
Az jó hogy legalább jó étvágyad van és lehet hogy utána is lesz , most meg én mondom hogy csak pozitívan...megmarad az étvágy is!!!!
És akkor jövõhéten zárod is a prednisolont ugye? Nos csak kitartást hozzá.
És igen számítok Rád a jövõben is :) :) :)

Nincs jelen

#2668 2008-04-26 20:47

Marthuska
Tag

Igen, Lisa! A jövõ héten zárom a Prednisolont, Entocort marad.
Számíthatsz rám a jövõben is!:):)

Nincs jelen

#2669 2008-04-26 21:37

Linus
Tag

na, akkor ami kimaradt :D 40mg-nál járok, és egyenlõre nem érzem a váltásokat. bár óvatosan, ugye csak heti 4esével haladok... étvágy kiváló, de azért nem hagyom elfajulni a dolgokat, mert annyira nem élvezem, ha degeszre eszem magam. továbbra is tartom a napi 5-6 étkezést, csak most azért kicsit többet tolok, mint elõtte :D most is még épp a nyúlpörim készül, hogy holnap legyen idõm pihizni is kicsit :D amúgy pörgés van ezerrel - reggel 7tõl este legalább 11ig! és ezt igyekszem is kihasználni :D holnap végre felkerekedek, és veszek magamnak egy mérleget is, mert doktornénivel folyton ezen harcolunk, hogy sosem mérem rendesen a súlyom :D

Marthuska, jól ismerve a környék idõjárási viszonyait, a Bakony környékéért nem tudok garanciát vállalni :/ de mindent elkövetek, hogy neked is jusson a napsütésbõl! :D Roor, egészségedre, néha kell 1-1 ilyen nap. Aiolosz, írtam még egy mailt, remélhetõleg ez már célba is fog érni! Lisa, el ne kenõdj nekem! gondolj arra, hogy amit már megtanultál, annyival kevesebb dolgod lesz legközelebb! többiek merre járnak? pusszantok mindenkit, és ezennel mentem olasz adót nézni, meg gyöngyöt fûzni :D

Nincs jelen

#2670 2008-04-26 21:49

Pilli
Tag

LInus: gyöngyfûzés!!!!!!!!!!! imádok gyöngyöt fûzni. Egy ideig annyi fülbevalót meg nyakláncot csináltam, hogy ihajja. De sajna mostmár nincs idõm rá és sokszor türelmem sem :( Miket csinálsz?
Lisa: Lehidalok, hogy "csak" 85 % és nem lett meg??????? mégis akkor mennyit kell teljesíteni? Én vágom, hogy ez jog és hogy ott durva szituációk adódnak általában, na de kérem!!!! Ezért én már simán egy négyest adtam volna Neked!!! Ne csüggedj, tudom, hogy tanultál sokat és hogy okos is vagy, de ez tényleg így van, hogy legtöbbször szerencse kell a vizsgákhoz:( Nyugi mellém sem mindig szegõdik a szerencse, de amikor igen, akkor külön jóóóóó. Fel vagyok most dobva nagyon, holnap jönnek szüleim Pestre és megyünk grillpartira, már nagyon várom, úgyhogy bízom Linus idõjárásában. Felhívott ma az Ember, hogy jövõ héten szerdán el kell mennem hozzájuk látogatóba csütörtökig legalább, hát be vagyok szarva. az egy dolog, hogy anyuja is crohn beteg, de hát akkoris parázok még az ilyen helyzetektõl. ELõbb utóbb túl kell esni rajta, meg szeretném is megismerni a szüleit, de inkább koplalok míg ott leszek :D
Aiolosz: te hogy vagy????
Roor: nem mondom már azt, hogy jó étvágyat, mert biztos már bepusztítottad a tarhonyát (én is kérek) úgyhogy egészségedre!
Marthuska: Csak kitartás!!!!
Én jótevõ csodatevõ Manóm, Te merre kószálsz???

Nincs jelen

#2671 2008-04-26 21:50

Pilli
Tag

Lisa: ja kimaradt a kérdésedre a válasz. Igen igen két szakdoga és két államvizsga. Ihajjj de jó lesz

Nincs jelen

#2672 2008-04-26 21:51

Lisa
Tag

Linus, köszönöm a helyzetjelentést, és örülök is neki hogy megy a "leépítés" sztem így sokkal jobb ha lassan és fokozatosan marad el, és a szükség sem hozza hogy hirtelen egyik napról a másikra le kelljen állnod...úgy hogy hajrá tovább és azért majd jelents!!! ÉS mindig Jó étvágyat!!!!!
Köszi, igyekszem nem elkeseredni :(

Nincs jelen

#2673 2008-04-26 21:57

Lisa
Tag

Pilli, hááát ez nem semmi!!!! Akkor HAJRÁ!!! Azt hiszem egész idõ alatt mostanság "rugdoshatjuk át" egymást a vizsgákon... :D :D :D :D :D :D :D :D
Húú az macerás lesz, bár sztem tuti egybõl "belédszeretnek" a szülei csak nyugi! :D
Tényleg az elõbb elfelejtettem a gyöngyfûzés..ez még a GYEK-ben ragadt rám, csak dettó idõm nincs rá, de imádom õket, olyan szépek színesek, mattok, gyöngyházfényûek...naa. Régen még gyöngyszövést is csináltam.. nem biztos hogy jól mondom. Az is szép.
Pilli JÓ grillezést és Jó idõt!!!

Szerkesztette: Lisa (2008-04-26 21:59)

Nincs jelen

#2674 2008-04-26 22:11

Norby1
Tag

Hamár mindenki ennyire vizsgázgat akkor én is beszállok a hétfõi statisztika vizsgámmal.

Sok sikert mindenkinek!

Nincs jelen

#2675 2008-04-26 22:13

aiolosz
Tag

Linus, most +kaptam es valaszoltam is
Pilli, koszonom +vagyok
Lisa, lattam, hianyoltal...
kislanyok, Ti tunderek vagytok, ugye tudjatok :-) es persze nem csak a harom neven nevezett holgyemeny..

Nincs jelen

#2676 2008-04-26 22:22

vikimami
Tag

Halihó!

Nem voltam mostanában jelen, de olvaslak mindig titeket!
És bármi is van, mindig jól esik ezt a társaságot "látni"! :D

Vicaa! Orfi cimét akkor majd kikeresem, és amikor anyum tud vigyázni Patrikra mennék hozzád, ha te is szeretnéd! Vagy mondd meg hogy neked mikor a legalkalmasabb! KITARTÁS!!!!!
Holnap úgy tervezem, hogy lesz egy kis idõm és akkor irok privit. - remélem a terv megvalósul végre -

Lisa!
Ne keseredj, szerencse forgandó! Azért nagyon tisztellek-becsüllek titeket, hogy ennyit tanultok!

Linus, köszönjük a jóidõt, amit napok óta biztositasz nekünk! Igy mindig tudunk sétálni Patrikkal - ami nálunk 1,5-2 órás program és meg is õrlnék vele itthon, mert nem lehet annyira lekötni, hogyha még ez az idõ is pluszba jönne  a többi itthontöltötthöz :D :/
öööö, ez egy kicsit fura lett, de remélem érted, mit akartam mondani

Roor, klassz, hogy ilyen jó mindig az étvágyad! Nem irnád meg nekem minden nap hogy mit eszel, hátha téged olvasgatva nekem is megjönne már az ehetnékem :D

Gigi, Viktor hogy van?  És Te?

puszi nektek

Nincs jelen

#2677 2008-04-27 00:10

Lucifer
Tag

Halihó!
Norby !
Szorítunk neked is a vizsgához!!!
Lisa!
Ne keseredj el  szerintem  a tiéd is jó lett!!!
Linus!
Pároddal mi van??
Pilli!
Tessék enni  az "anyósnál"!:D:D:DBiztos olyat fog csinálni amit nyugodtan megehetsz te is.Szerintem jó helyrõl tudja  az infóóóóót!!!:D:D:D:D:D:D
Roor!
Te "dög"!Tudod mennyire szeretem  a tarhonyát!!!!!!!!!!!!
Én rakottkelkáposztát csináltam ma!!
Kaptam ma egy nagy zacsi sóskát és most pucoltam ,mostam és fõztem meg!!
3/4 12 -re lettem készen.megvárom míg kihûl és be a  mélyhûtõbe !
Na megyek lepihenek,de nem alszom mert apa elment itthonról a szomszéddal koncertre, és nem vitt kulcsot!
Ne kérdezzétek , hogy milyen koncertre mert nem tom de azt viszont igen , hogy elég kemény tucc-tucc zene!

Nincs jelen

#2678 2008-04-27 06:05

mano1973
Tag

Luci!
Én vagyok a szomszédod:))
Csak hogy én itthon aludtam és ha minden igaz Tomival:))

Szerkesztette: mano1973 (2008-04-27 06:29)

Nincs jelen

#2679 2008-04-27 06:41

roor
Tag

Halika!

Luci drágám,akkor legközelebb ha megyek nemcsak kávézunk hanem tarhonyát zabálunk ezerrel!:D:D:D:D
Meg a szokásos kávé és Roli nyála.:D:D:D:D
Azért nem vagy semmi hogy még éjszaka is fõzöl,bár medrolos idõszakomba én is alig vártam hogy párom ébredjen,aztán uccu takarítás meg minden olyan amihez máskor nuku kedv.:D:D:D:D:D
Sóska jöhet,a rakott kelkáposztát is szeretem,de azt már kissé bátortalanabbul vállalom be.:D:D:D:D
Viki:szerintem egyszerûbb lenne megírni azt,amit  nem eszek.:D:D:D:D Az a lista rövidebb.:D:D:D
Egyébként ami ehetõ és kéznél (itthon) van,az mind a pusztításom áldozatává válik.:D:D:D:D
Ne aggódj,ha már túl leszel ezen a stresszes idõn,akkor neked is igencsak megjön az étvágyad.:D:D:D
Ha minden jól megy ma sétálunk egy kiadósat ,lehet csak este dugom be az orrom.:D:D:D
Kellemes napot mindenkinek.:D

Nincs jelen

#2680 2008-04-27 07:19

mercy70
Tag

Szia Vica !Látom még egyben vagy.Örülök neki.Vigyázz magadra!

Nincs jelen

#2681 2008-04-27 07:38

Szuszidi
Tag

Manó ez nem jó szó kapcsolat "és ha minden igaz" ha ezt elolvassa szerintem mag is harap! :D (ez a minimum) Szóval nem  nézed meg kivel bújsz ágyba? :D Amúgy lányok nem tudtok aludni vasárnap van s hajnal! :)

Nincs jelen

#2682 2008-04-27 08:02

roor
Tag

Halika!

Papamaci,nem,nem tudok aludni.:D
Nálam a jó sokáig alszok,az azt jelenti,hogy esetleg kihúzom reggel hétig.:D
Amúgy már fél hat,hat körül csicsergek a szabadnapomon.:D
Egyik oka hogy megszoktam a korán kelést,a másik,hogy annak idején medrol barátom alaposan felforgatta a ritmusom,úgyhogy két éve nuku sokáig alvás.:D:D:D:D
De ilyen kevéssel is remekül mûködök.:D:D:D

Nincs jelen

#2683 2008-04-27 08:53

mano1973
Tag

szuszidi!
Na még jó hogy megnézem...illetve megtapogatom ki fekszik mellettem:))
A méret stimmelt...az én Tomim volt:)))

Nincs jelen

#2684 2008-04-27 09:05

Lisa
Tag

Sziasztok, hû de jó látni hogy ennyien vagyunk megint és hogy egy-két férfiú is benézett.
Aiolosz : naná hogy hiányolunk, nem ér ijesztgetni OKÉ? Már csak annyit hogy megvagy azért valamennyire?
Mano : na Te most jól megkaptad !!! Mik nem derülnek itt ki :D :D :D
Luci : köszike, és a tarhonya az egyik kedvencem, de sztem lassan úgy leszek mint Roor...mi az amit nem eszek meg egyáltalán??? Mondjuk arra vagyok kényes amit nem anniyra én fõztem, vagy nagyikám, vagy apukám...szóval ha étteremben vagy menzán kell ennem. Amúgy minden jöhet. Egy kérdés hozzád Luci, milyen kévát szoktál Te inni Roor-al???
Norby : Szerintem tök jó hogy a topic Gazdája megengedi hogy bármit lehessen ide írni (kivéve tükit), így ha szomorúak vagyunk egy rossz vizsga miatt, nem kell magunkba folytani, hanem itt meghallgatnak, szurkolnak, na ha meg sikerül akkor együtt lehet örülni :D Köszönjük (jaj bocsánat  nem kell neked mindent köszöngetni,majd' elfelejtettem!
Úgy hogy Te is csak csatlakozz...elvégtére is nem "csak" crohn-osok vagy CU-ok vagyunk hanem anyukák, melózók  és diákok IS.  És jó tanulást Neked :D
Viki : az is jó ha olvasol, NAGYON IS! :D Tuti jókedvre derít és nem is gondolkozol annyit azon...
Gigi : Nektek is NAGYON szép Napot kívánok!

Szerkesztette: Lisa (2008-04-27 09:10)

Nincs jelen

#2685 2008-04-27 09:34

Pilli
Tag

Norby: hát akkr egy kalappal neked is!
Lisa: remélem olvastad a tegnap este írt sorokat, amik Neked szóltak, csak közben Te is éppen hozzászóltál :) Egyszer LInussal jártam így.
Gigi: jaja tényleg bennem van a para, ráadásul hajnalban felhívott újra az Ember, egy teljes három napos programmal állt elõ, juhéééé. No de sebaj, van is kedvem hozzá, de azért parrantok is. És igazán nincs mit az emailt, de fogadd is meg azt, amit benne írtam :)
Luci: ha ott leszek, azért eszem majd picit :) Én is imádom a rakottkelkáposztát! nyaminyami.
Most jönnek anyuék hozzám, nem sokára ide is érnek, már az autópályán vannak, úgy ahogy kitakarítottam a kis szobámat, aztán irány a grillparti. Már most éhes vagyok :)
Mindenkinek szép napot! Vikimami: tarts ki! Teljesen megértem, ha már eleged van a négy falból. Ezzel engem is ki lehet üldözni a világból! Ugye Te is jössz a talira?
Vicaa: sokat gonolok rád!
Puszi

Nincs jelen

#2686 2008-04-27 09:36

Vicaa
Tag

Mercy: naná, hogy egyben vagyok! Bár tényleg kitratás kell, a reggelek meg esték nagyon kemények, de már féllábon is kibírom! :) Látod felhasználom az összes pozitív energiát!

Lisa: Örülök, hogy már ma is látom, hogy jelentkeztél! Majd sikerül az a vizsga a vizsgaidõszakban, ne csüggedj csak fel a fejjel, szuper vagy ez nem rajtad múlt, én is tudom, hogy szerense is kell egy vizsgán nagyon is!!!!!
Linus meg csak küldi nekünk a gyönyörû napsütést egyfolytában, ez még az ember szívét is rögtön felmelegíti!

Viki, várom a leveled, majd igyekszem én is írni.

Roor töretlen étvágyadnak nagyon örülök, csak olvasom meg olvasom a ginomabbnál finomabb hamikat amiket írsz (és írtok), tudod most azért én óvatos vagyok, hogy haladjon a dolog a medrol elhagyással.

Mano: szóval ha minden igaz Tomiddal aludtál??? Hááát igen errõl azért mindig érdemes meggyõzõdni mielõtt lefekszel! :D:D

Aiolosz: na igen tudjuk is mi hölgyek, hogy tündérek vagyunk, de azért szerénységünknek mindig jót tesz ha ezt néha le is írják ;) :)

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#2687 2008-04-27 09:39

Lisa
Tag

Szaisztok,
Pilli : Naná hogy olvastam...reagáltam is :D :D :D Nézdd csak meg :D
Vicaa: KÖszönöm szépen és tudod hogy én is küldöm a kitartást Neked!
Puszi Nektek!

Nincs jelen

#2688 2008-04-27 09:53

Pilli
Tag

Áháá Lisa már látom :D

Nincs jelen

#2689 2008-04-27 19:19

Lucifer
Tag

Sziasztok!
Vagyok ma már másodszorra!
Az elsõ elszállt amit írtam így most megpróbálom megint.
Gigi!
Naná,hogy ettem a káposztából!
Én mindent megeszek amit akarok!Jöhet bármi!:D:D:D:D:D:D:D
sóska,spenót,tatárbifsztek,disznósajt,szalonna stb.......mindegy micsoda!!!:D:D:D:D:D:D:D:
Nálunk az oviban ha nem aludtak a gyerekek akkor nekik mondtuk , hogy elõvesszük  a szekrénybõl a láthatatlan ragasztót és beragasztjuk a szájukat!:D:D:D:D:D:D:D
Norby!
Neked is szorítunk  a vizsgádhoz!!!!
Lisa!
A kávé titkosítva van!:D:D:D:D:D:D
Ez eredeti luci recept alapján készül.:D:D:D:D:D:D
Vicaa!
Akkor a talira se tudsz jönni?:(:(
Nagyon sajnálom, hogy nem találkozunk , de mellette örülök is mert tudom , hogy a gyógyulás felé közeledsz és az fontosabb!Remélem , hogy tényleg a gyógyító dokinál vagy végre és hamarosan szaladgálsz Annácska után.:D
Szorítok neked!!!!Mihamarabbi gyógyulása!!
Roli üdvözli Annácskát!!:D:D:D:D:D:D:D
Roor - Manó!
Rolinak tönkrement a cumija mert kirágta!
Ha valaki kéri lehet rá licitálni!Jó kulcstartónak , emléknek , vagy csak úgy!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Az e-mail címem megváltozott, de csak a vége!
Az eleje maradt a @-ig  avége pedig citromail.hu
Ma voltunk anyukáméknál ebédre!
A menû:
húsleves - rizibizi - töltött husi - túrós süti
nyami-nyami
Közben én meg sütöttem Rákóczi túróst ( életemben elõször) ,szerintem egész jól sikerült!:D:D
Na további jó hétvégét bírjátok ki ezt a 3 nap melót!

Nincs jelen

#2690 2008-04-27 19:24

mano1973
Tag

Luci!
Most vittem vissza Roli cumiját nem rég.Ha tudom hogy egy hét mulva pénzért jutok csak ujra hozzá eszembe sincs vissza adni nektek:))
Szalonna..disznósajt  káposzta..miiiiiii?Aztán meg csak sirsz hogy nõ a segged bazz:)))
Az én cumin is kezd szétmenni...illetve rojtosodik a sok haszálattol de..én nem árverezem el mert  Tomi nem örülne nekije:))

Nincs jelen

#2691 2008-04-27 19:26

Lucifer
Tag

Manó!
Az a cumi amit te hoztál vissza az nem a Rolié volt hanem annó a Nikié és most a Niki babájáé!

Nincs jelen

#2692 2008-04-27 19:41

Lisa
Tag

Luci : ÉRTEM!!!

Nincs jelen

#2693 2008-04-27 19:54

roor
Tag

Nincs jelen

#2694 2008-04-27 19:57

Norby1
Tag

Tavaly voltam itt nagyon szép hely és Párkányban van egy nagyon jó fagyizó is :D

Nincs jelen

#2695 2008-04-27 21:43

Lucifer
Tag

Roor!
Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Mivel mentetek?????
Én is szeretek ide járni.A Párkányi hídon szeretnék majd átmenni a gyerekekkel , de elõbb meg kelll csináltatnom nekik az útlevelet!!

Nincs jelen

#2696 2008-04-27 22:34

vikimami
Tag

Sziasztok!

Olvasgatlak titeket, látom nagyjából jól vagytok és kihasználtátok a hétvégét és a szép idõt! Ez nagyon klassz
:D

Én sajna lerobbantam, úgyhogy ide írom a segitségkérésemet is - mivel köztudott, hogy ez a legolvasottabb topic :) -.
Szóval nyirokcsomó gyulladásom lett jó diónyi nagyságú, egy igen kellemetlen helyen, lépni nem tudok :(. (Patrikkal sem sétáltam péntek óta) Tudom, hogy holnap a bõrgyógyász antibiotikumot fog adni  (mert volt már ilyen gyulladásom és az antibiotikum kúra után felvágták mégiscsak és megint antib. kurát kaptam. Ezután kerültem a László kh-ba, szerinem már akkor is dolgozhatott a cu. ....)
Nos: tudtok olyan bogyeszt, ami nem árt a bélnek annyira, hogy belobbanjon a colitis/crohn? Mert ha lehet megúsznám, hogy aktiv szakaszt váltsak ki :(
Köszönöm, ha válszoltok

Szerkesztette: vikimami (2008-04-27 22:35)

Nincs jelen

#2697 2008-04-27 22:49

palyizsu
Tag

Sziasztok!

Ma volt a keresztelõ, tegnap egész nap fõztem, meg készülõdtem, ma vendégsereg, úgyhogy csak gyorsan feldobtam pár képet a képesalbumba. Holnap meg megyek jogsit intézni, okmányiroda stb.

Lisa!
Ha esetleg nincs meg a 85%, akkor meglesz legközelebb.
Norby! Rád gondolok holnap.
Viki! Sajna nincs ötletem, de biztos tud valami olyat adni a bõrgyógyász, ha elmondod neki!
Pilli! Tudom mit érzel az Anyósjelöltékkel való találkozás miatt. Én ugyan 10 percre laktam tõlük, ugyhogy nem volt olyan gáz, de az elsõ néhány ottalvás után reggel még pisilni sem mertem elmenni, nehogy más is legyen ... Aztán velük éltem több mint két évig, és eleinte még ment, hogy hazamegyek ha kell, de aztán muszály volt rávennem magam... De azért így hogy az Anyukája is beteg szerintem nem gáz, mert az egész család tudja mivel jár.

Egyenlõre ennyi, majd holnap még írok!
puszi

Nincs jelen

#2698 2008-04-27 22:56

Lucifer
Tag

Palyizsu!
Néztem  a képeket!
Hát mit ne mondjak!Nagyon aranyos Klau!!És milyen csinos!!!
Gratula a keresztelõhöz legalább már ezen is túl vagytok!!!!!
Klau most mennyi idõs???

Viki!
Kérdezd meg  adokitól , hogy a klion vagy a ciprobay jó-e?Bár az utobbi elég drága!
Én szedtem mind a kettõt amikor nagyon aktív voltam ezt is felírta a doki.Elég jó gyulladáscsökkentõk,hátha neked is jó lenne!!

Nincs jelen

#2699 2008-04-27 23:11

Lisa
Tag

Viki : csatlakozom Luci-hoz a ciprobay nálam is nagyon nagyon menõ antibiotikum volt. Sõt az esetedet leírva, detto ugyanaz volt...nekem hónaljban volt nyirokcsomó gyulladásom, és arra is azt kaptam. Természetesen kivágták nekem is. Azt lehet megkérdezni. A klion is jó, de az iszonyatos hányingert SÕT hányást is okoz (vagy csak nálam).

Nincs jelen

#2700 2008-04-28 09:55

Linus
Tag

Viki, épp tegnap beszéltük Gigivel, hogy állítólag a Ciprobayt szedhetjük mi az antibiotikumok közül. azért írom, mert nem tudom, hogy õ mikor jön fórumra, és úgyis mondaná. Patrikkal mi a helyzet?

különösebb újság most nincs, illetve dobok egy hsz-t a gyógyszeres topikba. aztán majd este jövök megint :D élvezzétek a napsütést!!! Marthuska, aggódva kérdem: ugye neked is jutott? :D

Szerkesztette: Linus (2008-04-28 09:56)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb