#2701 2008-04-28 14:31

mercy70
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok!A Ciprobayhez szeretnék hozzászólni kicsit.Ugyanis én is minden nyûgre azt kapok.Márciusban volt szükségem rá ám az orvosom helyette a Cifrant írta föl,mondván ugyanaz csak a neve más.Míg a Ciprobayon nincs támogatás ami kettõezer akárhány ft-ba kerül,addig a Cifran és még van 2 ilyen (a nevét nem tudom) ha jól emlékszem négszáz valahány ft-ba kerül.Nekem ugyan olyan jó volt mint a Ciprobay.Csak azért gondoltam leírni,ha esetleg valakinek nem annyira pénztárca kímélõ az orvosa.

Nincs jelen

#2702 2008-04-28 18:49

roor
Tag

Halika!

Vicaa:gondolok rád,aztán meg én is kéznél vagyok ha kellek.:D:D:D:D
Tessék jobbanlenni,ez parancs közleány.:D:D:D:D
Luci:nem kell útlevél,csak úgy átsétálsz azt kész.:D
Még határ sincs.:D
Egyébként Esztergomba letettük a kocsit és átsétáltunk.:D
Ciprobay-Cifran:ugyanaz a gyógyszer,csak az utóbbi olcsóbb és igen szedhetjük,én is ezt szoktam kapni.:D
Sajna ma ennyi vagyok írásban,kukkolásban még leszek.:D:D:D:D

Nincs jelen

#2703 2008-04-28 19:19

palyizsu
Tag

Hello!

Luci! Klau 11-én lesz 10 hónapos. Én is örülök, hogy már túl vagyunk rajta, mert elég sok melóm volt elõtte, hogy azt a röpke 27 embert, aki ott volt jóllakassam utána! Ez oly annyira sikerült, hogy mindenkinek csomagoltam mára is kaját, sõt mi is azt ettük, de még mindíg tele a hûtõm!
Volt hagymás-krumpli saláta (3 kg krumpliból), franciasaláta (2 kg), majonézesborsó (1 kg), kolbásszaltöltött, és sima karaj, az sem kis mennyiség, némi tabáni saláta, kaszinótojás, tormássonka tekercs, és még egy kis fasirtot is sütöttem (2,5 kg húsból). Meg volt pogi, zserbó, teasüti ... Szóval nagy kajálás volt, éreztem is este, hogy kicsit leterhelõ volt a kaja, de hát ez van.

Ma voltam inézni a jogsim, elmásztunk a város másikvégébe vizsgaizolásért, aztán okmányiroda. Ott ültem a gyerekkel több mint egy órát, majd közölték, hogy az orvosi alkalmasságiból nem megfelelõ példány van nálam, úgyhogy mennyek haza  érte, aztán húzzak újabb sorszámot. Közben a "kedves" ügyintézõ két perc alatt hatszor lekisfiúzta Klaut, akin fodros farmerruha volt, rózsaszín cipõ, és még a babakocsink is rózsaszín. Szóval nem igazán értettem, de sikerült magam ezzel is felidegesíteni! Aztán itthon alig találtam meg a papírt. Visszamentem, de ekkor már elkísért a sógórnõm a közel 4 éves, és a 11 hónapos gyerekkel, meg persze Klau is jött. Szóval három gyerekkel mentünk, és a két kicsi 10 perc múlva hisztizni kezdett, ezért nagy kegyesen soron kívül fogadtak.
De sikerült jól elfáradnom a "túrán"!

puszi

Nincs jelen

#2704 2008-04-28 19:43

vikimami
Tag

Sziasztok!
Hát igen Palyizsu, ez jellemzõ sajnos a hivatalokban, én is ezt tapasztalom. Tudom ez nem vigasztal. Nem tudom miért ilyenek az emberek... (Patrik nálunk pld. a postán már 5 perc mulva üvölt, de "természetesen" nem szoktak elõre engedni. Érdekes, terhesen mindig volt valaki, aki megtette. Egy kisbabával miért nem... Igyekszem "holtidõben" menni mindenhova, bár ez sem jelent semmit)
Gratulálok a jogsidhoz! Mikortól vigyázzunk az utakon :D :D :D ?

Lányok! Nagyon köszönöm a tanácsokat,de mégsem kaptam antibiotikumot!!! A bõrgyogyász úgy be... attól a mondattól hogy "crohnom vagy colitisem van, kézcsókom" hogy adott egy hûsitõ krémet és kész :( Illetve lehivta a sebészt aki azonnal vágni akart, de nem engedtem most, mert akkor mit csinálok Patrikkal....
Szerdán vág egy ismerõs orvos - nagyon megbiztom benne - és akkor majd a négy nap alatt valahogy csak elleszünk, mert többnyire itthon lesz a férjem.
ÁÁÁÁÁ, megint bezuhantam teljsen ettõl, hogy már megint van valami velem! Ez egyszerûen hihetetlen kezd lenni. Tehát szerdán felvágnak, 14-én meg tükröznek a sebtõl pár centire.... (és remélem nem küldenek haza) Ha a fejem nem lesz a helyén, akkor is túl akarok lenni rajta!
És  ami a hab a tortán az az iszonyat fájdalom amit érzek minden percben (diónyi a gyulladásom a lágyékhajlatban) Alig tudok lépni, ülni egyáltalán nem.
Erõs a gyanu, hogy mégis valami fertõzésféle van a szervezetemben, hogy állandóan (2005 óta) van a testemen gyulladt góc, gyulladt bõr, bélgyula, stb. Ha valóságban létezne dr House én becs' szó elmennék hozzá!
Néha úgy érzem , már nem birom tovább, mi jöhet még és miért????

Bocsánat, jó volt kiadni magamból!

Nincs jelen

#2705 2008-04-28 20:22

roor
Tag

Halika!

Palyizsu:nyami!:D:D:D:DMegmukkant a zabás.:D:D:D:D
Gigi:lehet igazad van,de ott most annyira nem érdekelt senkit,hogy babakocsival átsétáltk,vagy kocsiban a gyerekkel átautóztak,semmi ember (mármint aki ellenõriz) nincs ott.:D
Szerintem nem lenne gond,de igaz,jobb a békesség.:D:D:D
Legyen csak meg az az útlevél.:D:D:D:D
Bár ha Luci Nikire bízza no és Rolira,fix hogy nem kötnek beléjük.:D:D:D:D
Viki:add ki magadból nyugodtan,sõt ezennel te leszel az elsõszámú,aki megkapja a roor-féle virtuális boxzsákot!:D:D:D:D
Kitartás!Mi itt vagyunk neked,a kis gengszter Patrikról nem is beszélve!
Kézcsókolom nénik bácsik,mentem tentikélni!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2706 2008-04-28 20:26

Lisa
Tag

Sziasztok,

Viki : ezek a hülye csomók (gennyesek) már csak ilyenek hogy rettentõen , de rettentõen fájnak, és amegoldásuk hogy KIVÁGJÁK ÕKET!!!! Ami felér utána egy felüdüléssel, de most komolyan ...nem feszít...semmi...muszály megcsinálni és jobb lesz..utána meg a tükrözés is meglesz. Aztán egy kis "nyugi" , ami a fizikai beavatkozásokat illeti. Csak tarts ki amennyire lehet muszály ezen túllenni!
Palyizsu : ez nem semmi kis történet, de azért gratulálok, hogy már végre sikerült ennyi (egész napos huza-vona után) elintézni a jogosítványt! :D
Roor : remélem mindden rednben van Veled, jót kajcsiztál! ! :D és Jó tentikézést!
Pilli, Luci, Gigi és mindenki legyetek jók és vidámak.
Azért majd Luci találkozunk ám személyesen is májusban  ... a kávéról ejtünk még egy-két szót! :D :D :D :D
Linus: köszönöm szépen a jó idõt és tessék vigyázni ám Magadra nagyon, és mindennek meni orvoshoz!
Norbi: gondolom már túl vagy rajat... az a lényeg hogy túl vagy rajta...na ez jó volt , de érted úgy is!

Én ma a hülye hétcége után Nagyikához mentem át és fincsi szalonnát sütöttünk, jó paradicsommal, hagymával, húúúú de finom volt, az idõ is jó volt nagyon...ezt nem lehetett kihagyni, és nosztalgiáztunk egy kicsit a "régi" kórházas idõkrõl....
Szóval én jól vagyok, holnap megyek a gastros dokikához kontrollra!!!

Mindenkinek : Puszi

ui: : Pasek : Te hogy haladsz a kezeléssel? Vagyis megint a  régi kérdés Remi+hízás project?

Szerkesztette: Lisa (2008-04-28 20:28)

Nincs jelen

#2707 2008-04-28 22:07

vikimami
Tag

Lisa, Roor!
Köszönöm a biztatást! :D
Lisa, tudom, hogy milyen -ez a baj talán - mert a baloldalamat már "kivágták", most a jobboldali combom jön.... Nekem nagyon fájt utána! Nem tudom neked hogy csinálták (elmondod?), de nálam nyitva hagyták a sebet és raktak bele valami gyógyszerfélét (pokolkõnek hivta igen találóan a sebész :) ), hogy a genny tisztuljon és most is ez következik. Hát nem várom a szerdát és a hosszú hétvégét most.

Azért még megkoronázódott a main napom is egy kis szösszenettel, nehogy aludni tudjak .... : nem lesz 14-én, csak 22-én tüki. Inkább most nem kommentálom.
Azt gondolom most, hogy Patrik azért lett olyan "váratlanul", hogy legyen akiért még kitartsak kicsit.

Szóval egy hatalmas boxzsák rendel Roor!
Pusszantás nektek

Nincs jelen

#2708 2008-04-29 00:30

Norby1
Tag

Na túl vagyok a stat vizsgán szerintem elkurtam de nem baj mert a következõ tuti sikerül
Köszi hogy gondoltatok rám

Nincs jelen

#2709 2008-04-29 08:39

vikimami
Tag

Szia Gigi!

Nálam ez a comb belsõ felén a bikinivonalban van , illetve mostmár áhúzódott a szeméremdombra is :( Igen, pokolian fáj, diónyi nagyságú (mára már kicsit nagyobb is lett) és ahogy irod: szinte külön megfogható. Gennyes, fehér váladékkal teli. Én is nyomkodtam már ilyet magamon - sõt tûvel is megszúrtam (steril, gyógyszertárival), de most ez akkora és olyan méllyen van a bõr alatt, hogy nem tudtam"megmûteni" magam :( Valahogy most nem a felszinen van és nem vékonyodott el a bõr, csak nõ-nõ a dudor :( :(
Minden mozdulatnál fel tudnék üvölteni.
Nem tudom, hogy fogja beadni a lidocaint injekcióba erre az igen kényes helyre, mert amikor 3 éve kivágtak egy ilyet a bal oldalaomon, akkor is üvöltöttem a fájdalomtól az injekciónál is ...

Gondoljatok rám holnap délben, akkor nyitják meg

Nincs jelen

#2710 2008-04-29 09:20

mercy70
Tag

Vikimami!Együtt érzek veled,sajnos én is tudom mirõl beszélsz.Nekem úgy 15 éve(szülés után)jött az elsõ.Nem tudtam mi ez így én nõgyógyászhoz fordultam.Bartholini tályogként említette és nekem mindig altatásban nyitotta meg.Talán 1 jó melegvizes ülõfürdõ ha az ideig is,de enyhítené írtózatos fájdalmad.Egyetlen gyógyszert kaptam rá amitõl enyhült a szenvedés a Contromal.Igaz picit ütõs,de fél napig szuperul mozogtam,mintha nem lenne.Holnap szorítunk neked!Csak arra gondolj csodálatos lesz az enyhülés megnyitás után.

Nincs jelen

#2711 2008-04-29 09:22

Lisa
Tag

Szia Viki és Gigi, az írásomat a válaszomat a Sipoly-ba írtam Nektek, bocsi ha helytelenül , de nem volt idõm átnézni megyek kontrollra és le ne késsen a buszt. Válaszoljatok majd és amint hazajöttem még írok...
Puszi
és MINDENKINEK!!!

Linus: Köszönöm az idõt megint!!!

Nincs jelen

#2712 2008-04-29 10:48

Pilli
Tag

LIsa: tarts ki és ügyes legyél! Most rohannom kell, de nagyon szorítsatok nekem, mert ma lesz a második interjúm délután!!! Puszi mindenkinek és szép napot!

Nincs jelen

#2713 2008-04-29 12:59

Lucifer
Tag

Sziasztok!
Ennek az izének a neve    " furunkulus "!:(

Nincs jelen

#2714 2008-04-29 15:19

palyizsu
Tag

sziasztok!
sajnos nekem is volt már ilyenem többször, de sokszor magától elmúlt, ha nem hát Én is "megmûtöttem" magam. Eddig fel sem merült bennem, hogy ezt is a chronnak köszönhetem, sosem értettem mitõl van, de már ezt is tudom!

Nincs jelen

#2715 2008-04-29 16:00

Lucifer
Tag

Halihó!
Nem vicceltem, tényleg ez a neve!
Ez nem crohn vagy colitis betegség!Simán nõi probléma , azoknál fõleg akik szörtelenítenek!

Nincs jelen

#2716 2008-04-29 16:00

pasek
Tag

Lisa,
köszi a kérdést, remi projekt döcög, talán most vasárnap összejön :S
Most nem igazán szép a világ errefelé, így nem nagyon írogatok, de majd ha kikerekedek, írok többet, hogy mi a helyzet

Nincs jelen

#2717 2008-04-29 17:09

roor
Tag

Halika!

Gyors beororrontás.:D
Vicaa elfoglalta a szobáját,holnap raportozik a dokinál.:D
Jól van,nevetõs volt a hangja!:D:D:D
És egy finom felhívás:aki esetleg tudja látogassa meg,mert már most parázik hogy nem ismer senkit,és nem tudnak hozzá menni látogatóba.:D
Szívesen lát mindenkit és akinek tényleg nem esik nehezére menjen hozzá.:D
Annácska már most hiányzik neki!:D
Ja megvagyok,jól vagyok,ki vagyok???:D:D:D:D:D
Oké,na elfáradtam.:D
Mindjárt birtokba veszem a konyhát és valami igen érdekeset készítek.:D
Még nem tudom mit,de majd megosztom veletek.:D
Nyugodtan ki lehet tágyalni a nõi trutymákos csomót,nekem is szokott lenni.:D
Na akkor jobbulásokat,kitartásokat,szép idõt,jó kajákat,hancúrokat és még sorolhatnám.:D:D:D
Ja a csomagok a recepción!:D:D:D:D

Nincs jelen

#2718 2008-04-29 17:51

roor
Tag

Halika!

Na:kockázott bacon,töltött császár,újhagyma karikára vágva,már pirulnak.:D
Nyakon öntöm tojással és megeszem kenyérrel.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2719 2008-04-29 17:54

Norby1
Tag

Ez aztán a diétás crohn kaja :D

Nincs jelen

#2720 2008-04-29 18:26

roor
Tag

Halika!

Böfff.......pardon.:D:D:D:D:D
Ez istenkirály volt.:D:D:D:D
Norby drágám én roor-féle diétán vagyok.:D:D:D:D

Nincs jelen

#2721 2008-04-29 18:29

Norby1
Tag

Ezentúl akkor én is Roordiéta elkötelezett élharcosa vagyok :D  Taníts mester :D

Nincs jelen

#2722 2008-04-29 18:37

roor
Tag

Halika!

Norby:végy egy telhetetlen bendõt.:D
Keríts valahonnan hatalmas étvágyat!:D:D:D
Mindent ami a kezed ügyébe akad és ehetõ készíts el ízletesen és fogyaszd egészséggel.:D:D:D:D

Nincs jelen

#2723 2008-04-29 18:46

Norby1
Tag

Így fogok cselekedni Roormester de a probléma hogy ami ehetõ és neki állok elkészíteni az már nem lesz utána ehetõ :)

Nincs jelen

#2724 2008-04-29 18:49

Lisa
Tag

Szaisztok,
Pilli: nagyon köszike! :D Neked interjú hogyan ment??? Naná hogy jól!!!
Nekem megvolt a féltve került (na jó nem félve csak nem érdekelt, köszi Roor mégegyszer) szóval a gastros kontroll.
Egy csomó vércsapolás, gyógyszer váltás, és hasi és kismedence CT elõjegyzés.Ennyi ... dokinõ nagyon aranyos volt. Kedden lesz vér eredmény arról beszámolok!
Köszönöm a szurkolást!
Ha esetleg hiányolna valaki úgy ballagásra mentünk Esztergomba és több napig nem leszek itthon...ott meg vendégségbe nem tudom hogy tudok majd írni mindig, de igyekszem...
Puszi Nektek, és nagyon vigyázzon magára MIndenki! Minden pici gyerkõcnek puszi anyukáknak jobbulás
A napért felelõs Linus..nos elsején országszerte ballagás lesz...nagyon szépen kérem a befolyásodat!
Roor: Ahogy Téged olvaslak mindig enni vágyom!

Sziasztok!

Szerkesztette: Lisa (2008-04-29 18:50)

Nincs jelen

#2725 2008-04-29 19:34

roor
Tag

Halika!

Lisa:hagytam még neked is Esztergomból.:D:D:D:D
Kellemes idõtöltést!:D:D:D
És ha enni vágysz hát egyél.:D:D:D
Norby:ez így nem igaz.:D
Utánna is ehetõ marad,legfeljebb nem a te számodra.:D:D:D
Akkor másik alternatív megoldásként ajánlaném,hogy pécézz ki magadnak egy nagyon helyes kifõzdét,ahol remek a kaja,és használd õket pocaktöltésre.:D:D:D:D

Nincs jelen

#2726 2008-04-29 19:39

Norby1
Tag

A kifõzdét nem lehetne Roor laknak hívni?  mert befizetnék oda :D

Nincs jelen

#2727 2008-04-29 20:19

Lisa
Tag

Sziasztok,
Kedves Roor : Köszönöm szépen!!!!
Pasek : döcög-döcög..na de nem áll!!! Ez a  lényeg !!! Ha rendbe szedted magad írj! Vagy inkább már májusra gyúrsz? :D :D :D OKÉ !!!
Megint csak legyetek jók és akik betegek vagy panganak azoknak kitartást!!! Aiolosz Te is légy JÓL!
Linus: Te meg ne "szíveskedj" mármint a szíveddel!

Nincs jelen

#2728 2008-04-29 20:44

Lisa
Tag

Ja és MINDENKINEK NAGYON JÓ ÉS PIHENÕS 4 NAPOT!!!!!

Nincs jelen

#2729 2008-04-29 21:53

zotyesz
Tag

én dolgozpk és csak egy nap szabim lesz

Nincs jelen

#2730 2008-04-29 23:08

Lucifer
Tag

Látod ??Megkaptam!!!!:(:):(:)

Nincs jelen

#2731 2008-04-29 23:09

Lucifer
Tag

Nekem ez a négy nap ugyan úgy tellik mint  a többi!:):)

Nincs jelen

#2732 2008-04-30 14:36

Norby1
Tag

SikerÜlt A Statisztika VizsgÁm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

Szerkesztette: Norby1 (2008-04-30 14:36)

Nincs jelen

#2733 2008-04-30 15:18

mano1973
Tag

Norby!!
Nagyon  drukkoltunk neked és most gratulálunk!!!!!!!!!!!
Szupi ügyes vagy:))
érezd  megsimogatva a kis buksid és megveregetve a vállad:))
Többiek!!!Mindenki!
mi van velketek?
2 hét és itt tali?
Mindenki várja már?
no és ki mit hoz?ki mit süt-fõz?
Kiváncsian várom ugyanis a tervem egy hatalmas zabálás...fõleg Dusy isteni tortáiból:))

Nincs jelen

#2734 2008-04-30 15:56

Linus
Tag

na hát én meg baromira nem vagyok édesszájú, úgyhogy remélem gondoltok rám is :D kenyeretek lesz, de ha csak sütit hoztok, nem kap senki :D

részemrõl megkezdõdött a hétvége, lassan felkapom a motyóm, és átcsattogok a délibe. szegény családom Nyúlvétkor látott utoljára :/ de legalább õk megismernek az azóta növesztett hörcsögpofámmal is :D és épp most nézem, hogy tele az iroda kajás dobozokkal, gyors berámolom azokat is, hogy jól megtölthessem visszafelé :D

mindenkinek naon jó pihit kívánok! azért jövök ám majd közben is, de most elsõ a vidéki friss levegõ, meg a pihi! Aiolosz, rettegve bár, de ma reggel lakótársam gondjaira bíztam a kis cserepes bazsát... rozmaringot most nem tudtak hozni nekem, majd csak kb. 2 hét múlva :( és tényleg fel is hívtak, hogy megjött, repültem érte. azt mondta a csaj, naponta kétszer öntözzem, biztos azt hitte, majd álló nap ott ülök mellette. de szép a növény, ez a lényeg :) neked mi a tapasztalatod vele? itt azért nincs olyan forróság...

napsütés megrendelve, élvezkedjetek! :D

Szerkesztette: Linus (2008-04-30 15:57)

Nincs jelen

#2735 2008-04-30 17:23

roor
Tag

Halika!

Kukk,rohan,kajál,pihizik,holnap jön bõvebben,de lehet még ma benéz,pussz mindenki,egybe vagyok,franc tudja mit akartam még.:D:D:D:D

Nincs jelen

#2736 2008-04-30 17:30

mercy70
Tag

Sziasztok!A talira ki mit hoz,mit süt-fõz kérdéssel van egy kis gondom.Ugyanis nem ismerem a diétás étrendet.Habos,krémes sütikben nagyon otthon vok.De nem tudom ha esetleg laktózmentes tejcsivel csinálom az úgyjó-e.Vagy mi van még tojás,vaj...stb ami a mindennapitól különbözik.A kaja!Csak hideg lehet?Van lehetõsség melegítésre?Milyen kajákat szoktatok vinni talira?Segítsetek légyszi!

Nincs jelen

#2737 2008-04-30 17:34

mercy70
Tag

Roor!Úgy látom étvágyunk,ízlésünk azonos.Te már jobban ismered itt a dolgokat.Valami segítséget ha kérhetnék kaja témában!

Nincs jelen

#2738 2008-04-30 17:40

roor
Tag

Halika!

Mercy70:sok legyen!!!!!:D:D:D:D:D
Oké,tejmentes legyen,vagy laktózmentes tejjel készüljön (tejszín is kizárva).
Megfogtál,mert én ennyit tudok segíteni.:D
Illetve még egyet!
FELHÍVÁS:tessék kéremszépen jelezni,ki mire allergiás,nem szereti,egyéb okból kizárt kaják és hozzávalók!!!!!
Így akkor könyebb lesz hogy ki mit hogyan készítsen,ki mit tud majd enni.:D:D:D
Jaj igen!
Én nagyon várom a talit és viszem a feneketlen bendõmet!!!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2739 2008-04-30 18:55

Lisa
Tag

Sziasztok,
Norbi: GRATULÁLOK!!!! :D
Azért ha lehet menjetek egy kicsit sétálni, szép idõ is van!
Pilli : most mész az Uraddal a szüleihez? Gondolok Rád! Milyen volt az interjú?
Roor: bízok a bendõdben és  hogy szereted a fasírtot is! Igen az allergia miatt jó lenne jelezni, vagy azt is esetleg hogy ha nem kell nagyon-nagyon diétásan csinálni (na ez hülyén hangzik de értitek ugye?) :D
Mindenkinek Üdv!!!
Úgy látom készül a fincsi kajcsik a talira!!! Én maradok a fasírtnál ahhoz már lesz kenyér! :D

Szerkesztette: Lisa (2008-04-30 18:57)

Nincs jelen

#2740 2008-04-30 20:05

vikimami
Tag

Sziasztok!
Norby gratulálok a vizsgádohoz!

Jelentem: felvágtak :( 4 lidocain injekció a szeméremdombba :/ :/ és már jöhetett is a szike. Hétfõn veszik ki a beletömködött gyógyszeres gézt :(
Antibiotikumot is kaptam, amitõl be vagyok sz..va rendesen, hogy mi lesz utána....

Igy most én sajnos nem tudok menni Vicához, pedig beterveztem a négy napba, de lépni sem tudok :( Szégyellem magam, hogy nem tudom betartani amit igértem.

Puszi nektek

Nincs jelen

#2741 2008-04-30 20:22

mano1973
Tag

Viki drága!
Vigyázz magadra ...jobbulást kívánok neked és sok sok vaázspuszit küldök:))
Partik babának meg csak ugy nagy cuppp:))
Beszéltem Vivával telcsin és a körülményekhez képest jol van.
Igaz sikerült halálra rémitenem a hülye vicceimmel de a végén rájött ki vagyok és nevetett:))
Mercy:Nekem mindegy mivel csinálod mert én mindent ehetek :))
Másra ne legyen gondod ugyanis ha süti lesz  nem marad másnak ha a közelben vagyok:)
Ez persze pusztán azért van hogy óvjalak titeket....igazából egy hõs vagyok és feláldozom magam  a torták és sütik oltárán hogy nektek ne fájjon a pocitok:))
Tesó!
Holnap hivj hogy mizus és jössz-é:))
zotyesz!
imádlak még mindig!!:))Na és ezt már én Tomim is tudja és beletörödött:))
Üdvözöl téged:))
pusz mindenkinek

Nincs jelen

#2742 2008-04-30 20:31

zotyesz
Tag

Szia mano én is imádlak és tomit én is üdvözlöm és persze regit is

Nincs jelen

#2743 2008-04-30 20:34

aiolosz
Tag

Sziasztok !
Vica nem nagyon happy :-( az elobb beszeltunk tavbeszelon. Reszleteket majd szombaton tudok meg, akkor megyek be Hozza. Viki, elmeselem majd Vicanak, hogy mi van Veled, ez vis major, ne szegyenkezz...

Nincs jelen

#2744 2008-04-30 23:26

Norby1
Tag

Köszönöm a gratulációkat

Nincs jelen

#2745 2008-04-30 23:26

palyizsu
Tag

Sziasztok!

Norby! Gratulálok, ügyes voltál! :)

Most csak néhány szó, holnap kora reggel megyünk Egerbe 4 napra pihenni, szóval ma egész nap pakoltam! Fogalmam sem volt, hogy mennyi ruhát meg játékot pakoljak Klaunak, ez lesz az elsõ nem itthon alvós elmenetelünk!  Remélem azért elég lesz neki minden! Meg hát kicsit izgulok, hogy mennyire lesz nyûgös idegen helyen.

Mindenkinek jó pihenést!!!

Nincs jelen

#2746 2008-05-01 07:10

pasek
Tag

aiolosz,
ha beszélsz Vicával, mond meg neki, hogy üdvözöljük, és szorítunk neki, mert gondolom nem vagyok az üdvözletemmel egyedül

Nincs jelen

#2747 2008-05-01 09:26

mano1973
Tag

Kedves mindenki!
most beszéltem Vicával és...ma már nem is olyan vidám:((
No majd délutánra az lesz mert megyek látogatni és viszek neki jókedvet és sok vigyorgást:))
Remélem pár órára ,ha többre nem is  ,felviditom és nem a fájós derékával törõdik majd.
Mielött indulok még benézek.Szivesen vállalom most a postás szerepét én ugyhogy aki üzenni akar az tegye meg és átadom neki:))
Tesó!
hívj majd mert tervezem hogy  ebéd után kb 1-2 óra felé indulnék.

Nincs jelen

#2748 2008-05-01 10:08

Lucifer
Tag

Sziasztok!
Csak egy gyors hír!
Kicsiny fiam pár perccel ezelõtt megtette elsõ lépéseit kapaszkodás nélkül a kiságyban!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#2749 2008-05-01 10:14

mano1973
Tag

Luci!!
Lejár a mosigépem és megyek át megnézni Rolit:))
Vagy az  erkélyen teregetek  ugyis lógasd ki az ablakon hogy lássam.
Levegõben is tud járni?:))

Nincs jelen

#2750 2008-05-01 10:21

Szuszidi
Tag

Vicának jobbulást! :D Meg sok sok kitartást! :D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb