#2751 2008-05-01 10:45
- mercy70
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziasztok!Vicáról szeretnék nektek írni az õ engedélyével,Sajnos elkeserítõ a helyzet ,egyáltalán nem hapy.Kedden nagy reményekkel ment a kórházba ,de mostanra már elég szomorú a helyzet.Az ígért végleges javulást segítõ beavatkozást nem kapta meg sõt szinte nem is esett róla szó.Ehelyett gyulladás csökkentõ infúziót kap és kezeléseket melyeket itt a közelében Parádfürdõn is megkaphatta volna,ahol a családja mellette van.Elég elhagyatott és a környezet(nem részletezem)sem igazán megfelelõ.Tehát teljes gyógyulást nem csupán fájdalmai gyenge enyhülését adják.Hétfõig vár és ha akkor sem történik semmi haza jön Parádfürdõre.Ha valaki meg tudja tenni és szivesen meglátogatná annak nagyon örülne. És még valami !Lányok,ha a konyhában marad esetleg valami finomság és meglátogatjátok nem hiszem,hogy nem fogadná szivesen.
Nincs jelen
#2752 2008-05-01 10:53
- roor
- Tag
Halika!
Tesó:Vicának jobbulást és kitartást!:D:D:D:D
És egy kis nyalánkság,párom ügyködött a konyhában.:D:D:D
http://images.netbag.hu/20080501/10523996812.jpg
http://images.netbag.hu/20080501/10525278404.jpg
(Baconnal göngyölt csirke és pacal)
pá
Szerkesztette: roor (2008-05-01 10:55)
Nincs jelen
#2753 2008-05-01 11:29
- mano1973
- Tag
Tesó!
Én Tominak hagyjatok Pacalt:))Imádja és ha már ti ugyis csináltatok nekem nem kell ma fõzni...:)))
A göngyölt csirke is jol néz ki nyami nyami:))
Esetleg a te párod nem sütne nekem fini tepertõs pogit mint multkor?:))
Melegen kérem ...közvetlen sütés után!!!!
Nincs jelen
#2754 2008-05-01 13:40
- Szuszidi
- Tag
Kedves roor!
Tejfeles csigát nem szeretem! :D
A törölközött csíkozva pedig elcsesztétek! Az nem szaftos hanem zsíros! :( , savanyúság meg az ablakban mi? :D
Megnyitóm mindjárt fõzõ sulimat a betyár mindenit! :D Össze kapni magatokat mert lesz nemulass! :D:D:D
Nincs jelen
#2755 2008-05-01 14:14
- roor
- Tag
Halika!
Morgómedve:a tejfeles csigát én se nem szeretem,de ez a csirke isteni volt.:D
Törölközõ kimosva,kiteregetve,a pacal meg még fõ,savanyúságot nem eszünk.:D:D:D
Fõzõsulit Norbynak ajánlanám.:D
Hogy neked semmi nem jó!:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2756 2008-05-01 15:23
- Szuszidi
- Tag
Azt nem mondanám hogy semmi sem aiolosz fõztje hasonlít a jóra! Azt meg is tudnám enni! :D:D Nektek gyakorolni kell! :D:D:D Ja Brummm!
Nincs jelen
#2757 2008-05-01 15:35
- roor
- Tag
Halika!
No egyszer megmutatom neked hogy igenis ott vagyok a toppon ha kell.:D:D:D:D
Az összes mancsod megnyalod majd.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2758 2008-05-01 19:50
- mano1973
- Tag
Üdv!
Most jöttem meg Vicátol a kórházból és mindenkit puszil:))
Sajna semmit sem tud mert ott hagyták ugy, hogy semmit sem mondtak neki,ezért kicsit el van keseredve.
Szegény alig bír mozogni de azért jókat nevetett és kicsit fel tudtam viditani.
Az uj járgánya nagyon szupika..lecserélte a seprût egy járókeretre:))
Kevest fogyaszt és jol megy.A negyedéves kötelezõ is olcsobb rá:))
Szóval mi ma jót pletyiztünk és Gigi...hagytam szóhoz jutni Vicát:))
Aioloszt is nagyon várja szombaton és mindenkit aki meg tudja látogatni,mert tök egyedül van egy hatalmas kórteremben .
Gyerekek ..itt se tv, se net se ,saját fürdõ nincs én teljesen ki voltam akadva.
A kaja se menüválasztásos hanem 1 szelet kenyér 2 szelet sonka és egy sajt...na ez mind!!Ez nem is kórhár hanem valami szadista kiképzõ bázis:))
A wc-rõl már nem is beszélek....a vonaton jobbak vannak basszus.
Igy néz ki egy állami kórház?Én teljesen kiakadtam..ez nem volt semmi.
No de lényeg hogy Vica legalább pár órát jol érezte magát és nevetgélt mig bent voltam.
Nincs jelen
#2759 2008-05-01 20:52
- roor
- Tag
Halika!
Köszi tesó az infót!:D:D:D
Aztán nem megirigyelni a járókeretverdát!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2760 2008-05-01 20:56
- mano1973
- Tag
Tesó!
ez nem Telki az biztos:))
És egy olyan jó dokibácsit se láttam mint Domi:))
Ez nem is igazi korház:))
Vagy ez az igazi ?:))
Nincs jelen
#2761 2008-05-01 21:46
- roor
- Tag
Halika!
Sajna tesó ez a magyar valóság.:D
Mit gondolsz tavaly augusztusban miért mondtam hogy inkább otthon fordulok föl kényelemben,saját zuhannyal,ventilátorral,no meg a telepakolt hûtõvel?:D:D:D
Még a saját gyógyszert is vinni kell,sõt gyakran adnak egy receptet hogy váltsd ki aztán vidd be és beadják mert nekik nincs.
Köszönjük Ágneske!!!!!!
No nem morgok ma tovább,maajd holnap gyüvök,Luci hozzád meg megyek.:D
pá
Nincs jelen
#2762 2008-05-02 07:11
- Szuszidi
- Tag
Lányok mit csodálkoztok? Szegénykémnek azt mondták jól lesz meg szervizelik! még Jó hogy a használható dolgokat nem szedték ki Vicábol! Mano nem kiakadni s amit még nem láttál, s nem tudsz róla, ez csak a jéghegy csúcsa. Mi vár még minket nem ecsetelném! Vicának küldök egy kis + energiát. További szép napot! :)
Nincs jelen
#2763 2008-05-02 14:03
- Pilli
- Tag
Sziasztok! Újra itthon vagyok, meg volt a nagy bemutatkozás és három gyönyörû nap Egerben. Nagyon jó volt :) Ettem is, ittam is, Crohn úr nyugodt volt, úgyhogy meg is köszöntem neki hazafelé a vonaton! Palyizsu: láttam, hogy Te most mész Egerbe, én is visszamennék :) Érezzétek jól magatokat!
SZegény Vicaa, én is teljesen kiakadtam azon, amit Mano írt. Ráadásul még a beígért kezelést sem kapja meg, megáll az ember esze.
Lisa: aranyos vagy, hogy érdeklõdsz. Az interjúk nagyon jól sikerültek, azóta meg csak nyaraltam. Most pakolászom és újabb három órás vonatúttal hazamegyek szüleimhez, mert vasárnap anyáknapja van.
Éhes vagyok ...
Puszi mindenkinek és pihenjetek még ameddig lehet
Nincs jelen
#2764 2008-05-02 20:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vica!
Sokat gondolunk rád remélem a hétfõ már igéretesebb lesz!:(
Nagyon szívesen bementem volna én is , de 3 gyerekkel ez elég gázos meg nm is oda valók!
De azért remélem az üdvözletemet Manó átadta.
Ma nagyon jól telt a napom hiszen Roor néni itt volt nálunk!:D:D:D
Elmentünk vásárolni,vettünk ezt azt (csupa fontos dolgot) , de azért vettünk olyat is amiért valójában mentünk.Szõke hercegemnek vettem egy új babakocsit hiszen a régi már régi!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vettem neki egy csõrös poharat is nagyon faintos,van rajta egy tûzoltó auto!:):)
Nagyot sétáltunk jókat dumcsiztunk egy szóval tök jól éreztem magam és ezt Roornak köszönhetem!
remélem , hogy mindenkinek nagyon jól tellik a négynapos pihenõ és kihasználjátok a jó idõt amit Linusnak köszönhetünk!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Manó drága barátném rólad se felejtkeztem el!:D:D:D:D:D:D
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!
Luci és családja!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-05-02 20:33)
Nincs jelen
#2765 2008-05-02 20:46
- mano1973
- Tag
Luci drága!
Nagyon szépen köszönöm:))
Bár...egyedül vagyok mert Regi és Tomi is bulizik de...nyugi a bort egyedül is meg tudom inni:))No és a camparit is:))
Mégegyszer köszi szépen és neked is tesó a fülcibálást:))
Nincs jelen
#2766 2008-05-02 21:00
- roor
- Tag
Halika!
Akkor tesó mégegyszer happy name day!:D:D:D:D:D
Luci én is nagyon jól éreztem magam és köszi a hozzámvágott zsíros és vajas kenyereket!:D:D:D
De valljuk be a szép szõke henceged néha vöröses!:D:D:D:D:D
Tök jó napom volt!Yehhhhh:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2767 2008-05-02 22:07
- Lucifer
- Tag
Roor!
Kedves egészségedre!
Nem buktál le , hogy piáltál?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ne tessék árulkádni,hogy szõke kontra vörös!!!!:D:D:D:D:D
Manó!
Ne búsulj itthon vagyok én is és a Gyula is tehát a piának megvan a helye!:):):)
Gyere át nyugodtan!Még maradt vajas meg zsíros kenyér is!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#2768 2008-05-02 22:35
- Pilli
- Tag
Mano: boldog névnapot!
Nincs jelen
#2769 2008-05-02 22:48
- zotyesz
- Tag
mano drága boldog névnapot
Nincs jelen
#2770 2008-05-02 22:55
- Linus
- Tag
hû skacok, most naon bemérgedtem :/ napok óta nem bírtam belépni... és ugyan változatlanul nem értem, de ha mozillát használok öcsém gépén, hiába sikeres úgymond a belépésem, még mindig kint vagyok... hát most elindítottam az explorert, és mit ad isten, bejutottam... na mindegy, nem is húzom ezen magam tovább, úgyse fogok rájönni... tuti beállított vmit ezen a sz'ros gépen...
Pilli, örülök, hogy jól sikerült az elsõ találka a pasid szüleivel :D Manonak pedig naon Boldog Névnapot kívánok!!!
többiekkel mi újság? én kajak jól elvagyok itthon :D ma nem is esett egy csepp sem, remélem holnapra is hasonlót sikerült intéznem :D segítek ezt-azt Anyuéknak. teszek-veszek, amihez kedvem van, és természetesen közben jókat zabálok :D na pusszantás midenkinek, remélem, holnap is bejutok :D :D :D
Nincs jelen
#2771 2008-05-02 23:21
- tunde
- Tag
Mano ! Nagyon Boldog névnapot !
Nincs jelen
#2772 2008-05-03 06:09
- mano1973
- Tag
Nagyon köszönöm mindenkinek :))
Luci ...ma iszunk:))
Meló után sietek haza elintézem a dolgom és utánna megyek át.
Nincs jelen
#2773 2008-05-03 07:24
- roor
- Tag
Halika!
Tesó:frissiben boldog névnapot és egészségedre majd a borocskát!:D:D:D:D
Luci:nem buktam le,önként figyelmeztettem hogy spicces vagyok.:D:D:D:D
De még megsétáltatott a dunakeszi aushanban és csak utánna jöttünk haza.:D
Nem kellett altatni.:D:D:D
Na jó:szõke!!!!!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2774 2008-05-03 10:29
- Marthuska
- Tag
Mano! Nagyon boldog névnapot kívánok én is! Na és persze - Luci! Gyula! Roor! Mano! Kellemes borozgatást! Csak egyszer élünk! Kár lenne kihagyni! A zsíros kenyér nagyon finom tud lenni, fõleg hagymával!:):)
Tunde! N.T.M.! Petra01! Hogy vannak a gyerekek?
Pasek! Bízom benne, hogy továbbra is kaphatod a Remit és javulgatsz!
Lisa! Mi van veled, írj!
Zotyesz! Remélem már kiheverted...
Norby! Kirándulj, biciklizz, sétálj, hogy továbbra is jó étvágyad legyen!
Bár most Vicaa ezt nem olvashatja, - jó lenne, ha már cselekednének valamit az orvosok, hogy ne legyen keserves számára a mozgás, és el tudja látni a kis Annát! Jobbulást kívánok Neki!
Nincs jelen
#2775 2008-05-03 11:57
- Norby1
- Tag
Mano boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#2776 2008-05-03 12:12
- roor
- Tag
Halika!
Marthuska:én tegnap boroztam Lucival,de iszonyat jó volt.:D:D:D
Szerintem Roli a borgõzös lehelletemtõl volt olyan hihetetlenül vidám és huncut,és lehet attól láttam néha vörösnek pedig szõke.:D:D:D:D:D
A zsíros és a vajas kenyér is szupi volt,igaz paradicsomot ettem,a hagymát nyersen még én se merem bevállalni.:D:D:D
Vicának tényleg kéne már valami hiperszuper kezelés,még nem idõszerû a járókeretes lassulási verseny.:D
Ja igen,Lisa nem biztos hogy gépközelben van,de ha odajut fix hogy jön.:D:D:D:D:D
Norby: ma a "Nagymama konyhája"-n vettem tápolnivalót,kis petrezselymes krumplit,fasírtot,rántott csirkemellet és rántott karfiolt.:D:D:D
Lehet ezt így is.:D:D:D
Na mivel utazunk el egy icipicit,hétfõ a tuti jelentkezésem,aztán ki tudja ha lesz gép a közelemben akkor beorrontok.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2777 2008-05-03 12:47
- Lisa
- Tag
Sziasztok Skacok :D
Jó végre itt , köztetek!!!
Letelt a ballagás...Esztergomoba lehetett Roor lábanyomát látni úgy hogy próbáltam követni :D :D :D
Kirándulás, Párkány, ballagási buli minden megvolt...és most végre, újra itthon a jó kis lakásomban! Kaja ment dögivel, torta amit csak a szem-száj kíván! És jól is éreztem magam nagyon!
Elõször a pótolás : Mano : NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! :D :D :D :D (benne a 8 napba)
Köszönöm hogy érdeklõdtetek!
Marthuska: háát az elõbbiekben nagyjából leírtam hogy mi van velem, úgy hogy ez egy tök pozitív hiányzás volt részemrõl! És TE lassan már le kell telnie a kúrának nem? Meg hogy vagy mostanság?
Pilli: na azt tudtam megint cska hogy baj nem lesz az interjúval, de az külön jó hogy mindig nagyon jól sikerül...ez azért nagyon sokat jelent már a jövõre nézve is...a "szülõ-meny nézõ" ÖRÜLÖK :D :D :D
Kedves LUCI és MANO: JÓ SZÓRAKOZÁST!!!! :D :D :D Visszaolvasva : Luci, elsõ lépés: Gratula :D
Linus: ez a méreg nem a cián (hogy nem tudtál bejutni...jó tudom hogy lopott szöveg de nekem tetszik), de az a lényeg hogy JÓL VAGY és hogy eszel is meg hogy szíved is rendben! Természetesen az idõt köszönjük a ballagás is Neked köszönhetõen napfényes volt! :D :D :D Remélem akkor be tudsz jönni ma is!
Palyizsu : Remélem jól telik a pihenés. Eger olyan szép, szeretem :D
Pasek : azt hiszem Te ígértél egy vasárnapi "hátha összejön valami" úgy hogy várok rá!
Mindenkinek puszi és remélem hogy jól is van mindenki !
Olyan jó hogy ennyien be tudtok menni Vica-hoz! Ez tényleg példa nélküli...megint csak köszönet ezért az egész Fórumért és az itt jelen levõ emberkékért!
Sziasztok!
Nincs jelen
#2778 2008-05-03 13:00
- Szuszidi
- Tag
Mano bodóg névnapot kívánók én néked a füled akár a bokádig is érhet! :D :D :D
Nincs jelen
#2779 2008-05-03 13:49
- Pilli
- Tag
szuszi:) egy költõ veszett el benned :D
Lisa: örülök, hogy jól érezted magad. Az interjúnak várjuk ki a végét. Ha majd a tévében visszanézem, akkor lehet azt mondom nem is sikerült olyan jól :) Ki tudja... De kezdetnek tényleg nem rossz.
Linus: én is a vidék jó levegõjét élvezem most. Tök jó idõ van, telekajáltam magam én is anyu és apu koszttal, úgyhogy panaszra nincs okom, max az, hogy tanulnom kell.
Roor: hova utaztok?
Nincs jelen
#2780 2008-05-03 13:51
- porshe
- Tag
Mano!
Utólag is,de nagyon boldog névnapot kívánunk!
Nincs jelen
#2781 2008-05-03 15:14
- roor
- Tag
Halika!
Pillikirálylány:ha egyszer végre-valahára sikerül elindulni akkor Pécs,Siklós.:D:D:D
Orsi írtam neked a nyaralásba.:D
pá
Nincs jelen
#2782 2008-05-03 15:23
- aiolosz
- Tag
Kislanyok es Uraim !
Vicanak minden uzenetet es lelket erosito kivansagot atadtam.
Ezt kuldi mindenkinek :-* :-* :-*
Jarokeret nelkuli kozvetlen munkaebed_jellegu +beszelgetest folytattunk.
Ez tobb izben, izgaga forumozok telefon_hivasa zavarta +
Lenyeget erinto kozlemeny kiadasara varhatoan majus 5.-en, a kora delutani idopontban kerul sor.
Vica titkarsag
Nincs jelen
#2783 2008-05-03 15:56
- roor
- Tag
Halika!
Aiolosz:köszike és bocsi a zavarásért.:D:D:D
Most beszéltem én is Vicával,nagyon dícsérte a fõztöd,azt mondta útálja a zellert,de amit te készítettél levest az valami isteni finom volt.:D:D:D
Nagyon örült neked is!:D:D:D
Na én meg lelépek,mindenkinek további szép hétvégét!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2784 2008-05-03 17:15
- Linus
- Tag
jelentem, bejutottam, már helybõl kicselezem a mumust :D de robogok is tovább :D kint még mindig süt a nap, bár a hátamnak lehet jobb lenne most egy kicsit vízszintesben. egész nap pörögtem Anyunak, hogy a fõzésre, házimunkára ne legyen gondja. viszont õ meg szépre festi a kerítést, és hát úgy nézem a kutyát is, ha még sokat ólálkodik ott körülötte :D este még lehet benézek, pusz mindenkinek!
( Pilli, az a gyanúm, hogy te nem kaptad meg az emilem :/ )
Nincs jelen
#2785 2008-05-03 18:02
- mano1973
- Tag
MIndenkinek köszönöm a jókívánságokat:))
Luci !
Indulok kis családommal hozzád jol ...be..izé...iszogatni:))
Tesó!
Te aztán jol beiszogattál tegnap:))
Nincs jelen
#2786 2008-05-03 18:58
- Szuszidi
- Tag
Kedves titkárság vezetõ! Köszönjük a kiadott tájékoztatót egyben várjuk a fejleményeket mindgyá 5. van ám! Figyeljük a naptárt nagyón!
Roor mint mondtam aioloszhóz s hozzám jöhetnétek tanulni lenne mit. :D:D:D Nem felkapni a vizet nem vagytok ti forgó szél! :D:D:D
Nincs jelen
#2787 2008-05-03 23:23
- Linus
- Tag
híjnye komám, ahhoz képest múltkor még engem hívtál, hogy menjek már át fõzni :D na brumm, hogy is van ez kérem szépen? :D nyissunk lassan ide egy Juli-Sulit??? :D (vagy nem is így hívták azt a mûsort???) csak félek, hogy zaba-orgiákba fulladna a topik :D bár példának okáért nálam a pörkölt is biza diétás, tolom is, ha kedvem szottyan, csak okosba kell csinálni :D
Nincs jelen
#2788 2008-05-04 09:13
- mano1973
- Tag
Aiolosz,nagyon köszönöm a szép képeslapot és a névnapi üdvözletet!
Mindenkinek aki irt és eszébe jutottam nagyon köszi és sok puszi:))
Tegnap tartottunk egy kis ünnepséget a szûkebb családommal és Luci családjával.
Volt mindenféle finomság de nekem a száraz kenyér ízlett a legjobban:))
Ezért szeretnék is elnézést kérni amiért megettem a nyulaid száraz kenyerét Luci:))Elöbb kellett volna gyulának azt a pizzát megrendelni.No de a zsiros kenyér is isteni volt:))
Ugy éjfél felé mentünk haza vendégségbõl a tetõn keresztül és négykézláb bár...Luci elég nehéz volt mert majdnem orra buktam a lépcsõn még így is.Gondolom ez a bor hatása volt:))
Hatalmasakat nevettünk..a kis pofim is már fájt .társasoztunk, ettünk és iszogattunk bár.. Gyula és Tomi néha eltüntek a szobába gépezni.
Regike ma reggel alig tudott felkelni hála Gyulának aki szerint már lassan 18 lesz és ihat egy kis szeszt is:))
Köszönjük Gyula...de 3 pohár borocska Reginek elég is volt:))
Szóval nagyon jó kis partyt rendeztünk és természetesen jó vendégekhez illõen ott hagytuk a sok mosatlant és az üres üvegeket:)
Azon pedig csodálkozom hogy Roli a nagy kiabálások és röhögések közepette hogy elaludt:))
Még jó hogy a szomszédok nem szoltak ránk a nagy vidulás okozta hangzavar miatt.
Remélem Gyula betartotta az igéretét és "megkaptad a magadét" miután eljöttünk:)))
Tomi szegény igen csak harmadnaposan ment ma dolizni mert õ már elõzõ nap is bulizott a haverokkal:))
Szóval...nagyon jól éreztük magunkat:))
Köszönjük Luci...nem fenyegetés de megyünk máskor is:))
Nincs jelen
#2789 2008-05-04 09:30
- Szuszidi
- Tag
Mivel ez a leg forgalmasabb ide írom Anyák napi kívánság müsort tartók! Gyertek kérjetek zenét! :D:D:D
Nincs jelen
#2790 2008-05-04 14:49
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Szeretnék minden kedves anyukának Boldog Anyák Napját Kívánni!
Legyetek mindig türelmesek és nagyon boldogok hogy megadatott ez a csoda Nektek! :)
Nincs jelen
#2791 2008-05-04 15:11
- pasek
- Tag
Hogy ne felejtsek ki semmit:
* csatlakozom a fenti jókívánságokhoz, anyukák, kismamák, nagymamák, hajrá!
* Mano! Majd' elfelejtettelek megköszönteni, szánom bûnöm, így aztán Isten éltessen sokáig!
* most jövök a kórházból, belémcsepegtették a 3. zacsi remit, most egy darabig megint könnyebb lesz
:P
Nincs jelen
#2792 2008-05-04 16:16
- Lisa
- Tag
Pasek: Ez nagyon jó hír!!! Én személy szerint köszönöm hogy értesítettél!!! Úgy látom nem volt "felesleges"szurkolni! :D :D :D Akkor most élvezdd majd ténylegesen is hogy könnyebb!!!
Szerkesztette: Lisa (2008-05-04 16:16)
Nincs jelen
#2793 2008-05-04 21:44
- roor
- Tag
Halika!
Nemrég értem haza.
Dög vagyok.
Nagyon szép Pécs.
Istenien éreztem magam.
Leveleket fotókat megkaptam olvastam,amint magamhoz térek válaszolok!
Pusssz nektek :D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2794 2008-05-04 21:53
- Lucifer
- Tag
Szeretném itt is megköszönni az anyáknapi jókívánságokat!!!Köszönöm!!!
Manó!
szívesen láttalak benneteket nyugodtan gyertek máskor is!Illetve talán hétvégén???Hagyok neked szárított kenyeret!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Egyébbként nem volt nagy kupi csak fél kettõkor jutottam el a fürdõszobába!:D:D:D:D:D
de nem érdekel a lényeg , hogy jól éreztem magam és ti is meg lényegében mindenki!!!!!:):):):)
Pasek!
Nagyon örülök,hogymegkaptad a remit!!
Remélem jól vagy , minden oké!!
Nincs jelen
#2795 2008-05-05 12:20
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Vicaa megkért hogy ha lehet pár mondatban írjam le hogy mennyire sz@r a helyzet, és hogy mérhetetlenül csalódott az ottani orvosokban!
Ma "beszéltek" Vele, és a kedves orvosok közölték, hogy nem tudnak mit kezdeni Vele ...fájdalomcsillapítón kívül mást nem tudnak adni neki, a gerincét ugye "nem lehet begipszelni" (tudjátok mi hülyék vagyunk és ezt nem tudjuk) arról egyenesen szó sem eshet hogy esetleg a Remit felkérjék Pestre ááá nem, dehogy... a kezelés vagy eljárás (hogy feltöltik "valamivel" ezt Õ írta még) azt nem csinálják. Egy szóval SEMMIT nem csinálnak vele. Így haza jön vagy holnap, vagy szerdán...csütörtökön meg Miskolc...
Erre nem tudok mit tovább mondani, ezt átadtam... az elkeseredése pedig leírhatatlan...
Nincs jelen
#2796 2008-05-05 12:26
- palyizsu
- Tag
Sziasztok!
Megérkeztünk! Nagyon jó volt, sokat kirándultunk, meg ilyesmi! Klau is nagyon jól érezte magát, egyáltalán nem volt nyûgös a hirtelen környezetváltozás miatt! Sõt a 3 órás utat is tök jól viselte oda-vissza!
Mano! Utólag Én is szeretnék nagyon boldog névnapot kívánni!
Pilli! Örülök, hogy jól sikerült az interjú, meg persze a bemutatkozás. Mikor látható a tv-ben és hol az interjú? Én is szívesen megnézném!
Gigi! Annyi játékot pakoltam el, hogy a párom rosszul volt, hogy mi az isennek kell ennyi! De végülis mindegyikkel játszott, szóval igazam volt, hogy kell ennyi! :) :) :) :)
Én is köszönöm az Anyáknapi köszöntést! Tegnap megkaptam az elsõ anyáknapi ajándékomat, igaz, amíg átadták Apával a virágot, addig Klau megkóstólta a csomagolást, de nagyon édes volt.
Most olvastam, hogy mi a helyzet Vicával, és hát teljesen elkeserítõ, hogy az ember ennyire nem számíthat az orvosokra! Felháborító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puszi mindenkinek!
Szerkesztette: palyizsu (2008-05-05 12:28)
Nincs jelen
#2797 2008-05-05 17:39
- Lisa
- Tag
Sziasztok, megint sehol senki?
Linus: megint nem enged be?
Palyizsu: örülök hogy Ti is egy kicsit ki tudtatok szabadulni a hétköznapokból, ez nagyon jó :)
Gigi : ez aranyos :D :D :D
Roor: örülök hogy jól éreztétek magatokat, bizti volt sok pletyi is :D :D :D
Pilli: Veled mi újság, hogy megy a tanulás? Akkor Te a hétvége további részét gondolom tanulással töltötted! Ne félj nem vagy egyedül :)
Ha van egy kis idõtök akkor jelentkezzetek hogy kivel , mi újság!
Nincs jelen
#2798 2008-05-05 18:06
- roor
- Tag
Halika!
Benéztem.:D:D:D:D
De megyek is tovább,mert a gondolataim és a pocakom a kaja körül forognak,a testemet is odaviszem hátha jó lesz.:D:D:D:D:D
pá
Szerkesztette: roor (2008-05-05 18:06)
Nincs jelen
#2799 2008-05-05 18:12
- Lisa
- Tag
Akkor nagyon-nagyon JÓ ÉTVÁGYAT!!!!
Aztán vissza jönni és írni két sort IDE (is) magadról!
Nincs jelen
#2800 2008-05-05 18:14
- Pilli
- Tag
Sziasztok! Picit megszakítom a tanulást (úgy csinálok, mintha egész nap nem a megszakításon törtem volna fejem :) ) és jelentkezem. Velem nincs semmi különös, ma történelmi napot írok, ugyanis elkezdtem a szakdogámmal foglalkozni :D Aztán lehet, hogy holnapra már megunom, de legalább ma jó érzés :)
Palyizsu: ha tudom már, hogy mikor és hol adják le, akkor mindenképpen szólni fogok, már én is szívesen megnézném. Május vége elõtt még nem lesz belõle vágott anyag, ez tuti száz, de hát az már mindjárt itt van. Örülök, hogy tetszett Neked is Eger, nekem is nagyon. Bárcsak visszamehetnék most azonnal....
Lisa: próbálgatok tanulgatni de nem nagy sikerrel megy, egyszerûen rosszul vagyok a bezártságtól, de máshogy nem megy. Emailben szeretnék majd a szakdogával kapcsolatban kérdezni tõled, ha nem bánod. Kitartás Neked is!
Roor: most én is teletömtem a bendõm, ettem újhagymást szalámival és füstölt sajttal és paprikával:) Nyaminyaminyami. Ebédre pedig palacsintába göngyölt csirkemellett anyukám módra. Nagyon fincsi volt:)
Nincs jelen