#2901 2008-05-15 21:34
- roor
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halika!
Vikimami:legyen pontos diagnózis az a lényeg,onnan már könyebb továbblépni!:D:D:D
Kitartás és gyere nyugodtan nyavajogni,tali miatt meg ne irigykedj,nem szabadulsz tõlünk,úgyis összehozunk még jópárat!:D:D:D:D
Azt hiszem odatalálok én is,bár viszek segítséget Lucifer és Roli személyében.:D
Roli azért jó,mert ha végignyáladza az utat legalább vissza is találok.:D:D:D:D
Erõs a gyanúm hogy semmit nem viszek,valóban nem lenne ildomos kipakolni a crohnos svédasztalt,mindazonáltal nem ússzátok meg hogy kisérleti nyulak legyetek,csupán kaptok még idõt a következõ taliig.:D:D:D
Azért szommbat délelõtt aki tud kukkoljon még be ide,nálam állandóan változik a terv.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2902 2008-05-15 22:37
- Ánya
- Tag
Vikimami!
GYere a találkozóra. ott éppen jó a nyavalygás. Nekem nagyon hiányoznál, ha nem jönnél, de szerintem másnak is :- (
Minden akadályt tolj félre és gyere!!!
Hozzad Patrik babát is, ha úgy alakul. Jó lenne õt is megismerni személyesen.
Szombaton akkor még benézek, de talán még holnap is.
most még csak virtuálisan küldök puszit mindenkinek, remélem szombaton élõben adhatok nektek és kapok rengeteget: ÁNya
Nincs jelen
#2903 2008-05-16 06:36
- mercy70
- Tag
Szia Vica vártam a helyzet jelentést ahogy igérted! :(
Nincs jelen
#2904 2008-05-16 09:25
- mercy70
- Tag
Hát Gigi!Ez is kinyíllott.De az én szám is kinyíllott már az elsõ percben.Jó kislány módjára azért végig akartam csinálni azt a pár percet.Plusz poén:nem vagyok magas így a kapaszkót alig értem föl,úgy hogy furi helyzet volt.De végül is nem nagy gond nekem a szoli mert nem fehér bõrû vagyok,így ha nyáron jól lebarnulok még a télen is tart egy darabig.Lemondtam a szoliról.
Nincs jelen
#2905 2008-05-16 11:08
- Linus
- Tag
helyzetjelentés: mától 28mg, legalább eddig eljutottam már. szerdai laboron másfeles CRP, 7es süllyedés :) fekélyek kussolnak, és alapvetõen sokkal jobban viselem most a medrolt is, mint a korábbiakban. a cukrom megugrott ugyan kicsit 7 egész vmennyi, de talán az lehet az oka, hogy mivel bevettem a medrolt, nem voltam hajlandó éhgyomorral menni, és jól bereggeliztem + almalé, stb. :) a poén a vasam, ami sz'tem még életemben nem volt a max. felett. lehet túllõttem magam májjal :D sebaj, ezerrel süt a nap, szépen haladok lefelé a milikkel, jó a közérzetem, és csak ez a fontos :)
Lisa, pattanok, de az egy kicsit azért hosszabb folyamat lesz. és nagyon jó érzés lesz a kezébe nyomni a felmondásomat, az tuti...
holnap találkozunk!!! :)
Nincs jelen
#2906 2008-05-16 11:16
- Vicaa
- Tag
Mercy ment helyzetjelentés megkaptad már?
Mindenki: Ide is helyzetjelentek, csak nem nagyon van mirõl. A helyzet egyenlõre változatlan, semmi fejlemény.
Kaptam egy szivacsot az ágyra a párocskámtól, ezen tegnap végre már kicsit jobbat aludtam. Olvasgatlak titeket folyamatosan, ha van vmi változás írok. Most csúszik a remim is, még nem érkezett meg a kórházba, így mindennap telefonálgatok, hogy na megérkezett e.
Anna kapott Anyukámtól tegnap egy égi sapi-kendõt, majd teszek fel róla képet.
Gigi neked is készülök írni, délután remélem eljutok odáig.
Nincs jelen
#2907 2008-05-16 17:34
- vikimami
- Tag
Vicaa!
Végre hírt hallottam rólad! Örülök! Illetve annak nem, hogy a remi csúszik, de remélem nem sokat....Légyszives irj majd, ha idõd engedi
(írtam mailt múlthéten neked, megkaptad? Lehet, hogy a régi cimedre irtam, az él még?)
Nincs jelen
#2908 2008-05-16 19:54
- roor
- Tag
Halika!
Na gyerekek holnap tali!:D:D:D:D:D
Lucival már lehet hamarabb ottleszünk.:D:D:D:D:D
Fényképezõmasinát már beizzitottam,elegendõ aksi is van kéznél,mondjuk nem vagyok profi fotós,de igyexem majd jó sok képet csinálni!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2909 2008-05-16 20:29
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Roor : én sajnos gép híján..másolatot kérnék :D :D :D
Marthuska : HOGY VAGY?????????
Hááát igen holnap tali, már nagyon vártam vlmi ilyen félét!!!
És igen tuti mindenki majd megismer MINDENKIT!!! :D :D :D
Nincs jelen
#2910 2008-05-16 21:18
- mano1973
- Tag
Engem nehéz lesz majd felismerni mert hát....szebb vagyok mint valaha:)))
Zotyersz ...te meg Pasek tuti megismertek:))
Holnap tali....juppiiiiiiii:))
Nincs jelen
#2911 2008-05-16 21:56
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Már jó rég nem jelentkeztem, de azért olvasni igyekeztem titeket. Irigylek mindenkit aki tud menni a talira, remélem a következõn már én is ott tudok majd lenni.
Rövidke beszámoló: most már kezdek helyrejönni, már 43 kg vagyok (3 hete még 40 alatt voltam), fizikailag is bírok több mindent, bár a vérképem nem az igazi még (2 hete crp 105, sülly. 50 :( , vas meg kb. 3. ) Na de lesz ez még jobb is!
Mindenkinek jó talizást, egyetek-igyatok jó sokat, és majd várom/várjuk a beszámolót és a fotókat!
Lisa: mailt megkaptad?
Szerkesztette: Agica01 (2008-05-16 21:57)
Nincs jelen
#2912 2008-05-16 22:56
- Ede
- Tag
Szassztok. Szuszidi. Én autóval fogok menni, úgy gondoltam, hogy lerakom a Margit híd valamelyik oldalán és besétálok. Ha gondolod, elmegyek érted és haza is viszlek, csak nekem olyan f6-kor el kell jönnöm, mert a férjecském meg másik buliba megy, és így váltanánk egymást a gyerekeknél. NO?
Roor, ha hamarabb mentek én is csatlakoznék...
Nincs jelen
#2913 2008-05-17 11:07
- Szuszidi
- Tag
Köszi Ede! Nagyon rendes vagy! De most ezt ki kell hagynom sajnos! :( :(:(
Nincs jelen
#2914 2008-05-17 13:22
- Vicaa
- Tag
Hát ez nem igaz! Teleírtam egy csomó mindent és egy gombnyomásra elveszett!!! Na akkor újra nekifutok!
Gondoltam nincs itthon a gazda cincognak az egerek, mire a gárda hazatér teleírom a topikot aztán csak olvashattok, meg olvashattok... :D:D:D:D
Ágica! Nagyon örülök, hogy végre némi javulásról számolsz be és jelentkezel, bár a vérképed elég rémisztõ, lényeg hogy elindulsz a gyógyulás útján, szedegesd csak szorgalmasan a kilókat és mikor erõd és idõd engedi írj!
Linus te tényleg egy idõvarásló hókuszpókuszoló vagy, mert nagyon klassz idõ lett rátok! Atti el is vitte Annát "nyaralni", hiszen vétek lenne vele ilyenkor bent ülni a szobában.
Én fõztem pörköltet tésztával, meg zöldbabfõzeléket lightosan magamnak, most már pihi.
Annát ma már etetõszékbõl etettem nagyon élvezte az új "pozíciót". Kaptunk ugyanattól az ismerõstõl utazóágyat is, az még nincs összerakva.
Én meg egy derékrögítõt kaptam újat, de állandóan öltözködnöm kell vele, mert ülve kényelmetlen, csak menõkéhez használom, de akkor nagyon jól tart.
Hümm, hümmm még ma egy egész vagány nyári nyakbakötõs felsõmet is felvettem, csak hogy kicsit jobban legyen a lelkivilágom. Na jó, meg persze Atti örömére is. :D:D
Aiolosz Rólad sem feledkeztem meg, remélem nem gond hogy még itt vannak az edénykéid, tudod muszály volt már elmennem hétfõn a fodrászhoz, mert egyszer már lemondtam, neki meg tudod be vannak osztva a vendégek.
Valahol azt hiszem írtam, hogy visszavörösödtem, a medrolt is lassan de biztosan csökkentgetem (ugye a kórházban kapott adag után ismételt nekifutással), most már "csak" a derekamnak kéne valahogy javulnia.
De kaptam egy tippet, egy kedves fórumtárstól, hogy még próbálkozzak egy helyen, hátha tudnak valami okosat mondani.
Lisa most neked is itt üzenek, hogy a tegnapi telcsiért elnézést, de a rossz térerõ meg a zötykölõdés miatti kapaszkodás miatt egy-egy részt nem értettem elég jól, remélem nem mondtam semmi nagy hülyeséget :D:D.
Na már tényleg annyi mindent összehordtam, azt hiszem egy kicsit pihentetem a fejem, hogy aztán már jogos lehessen ha az írományom után azt gondoljátok, "na ez a nõ is egy pihentagyú" :D:D:D !
Viki ígérem neked is írok majd, szedegetem a gondolataimat, kissé látod szét vannak esve :D:D:D!
Szerkesztette: Vicaa (2008-05-17 13:25)
Nincs jelen
#2915 2008-05-17 14:46
- Ede
- Tag
Szuszidi, jobbulást ezerrel!!!!
Nincs jelen
#2916 2008-05-17 17:25
- Vicaa
- Tag
Na most már pihentagyú vagyok, Annával együtt szunyáltunk egy jót. Közben jelentem felénk el van borulva, de nem esik. Érdekesen alakult ma Anna ebédje, egészen nagyont szórakoztunk rajta. Nem kellett neki a tápszer. Mondom a páromnak na, próbáljuk csak ki a burgonyapürét pulykahússal feliratú hamikát. Na, arra olyan pofákat vágott, mindet szépen vissza is engedte a kanálból, utána pedig eszméletlen huncutul nagyokat vigyorgott ránk. Na második nekifutásra már evett valamennyi tápit, de nem jött nekije a büfike. Háát mi (elnézést de csakazért is leírom) megmutattuk neki, mit várunk büfi terén. Erre úgy elkezdett rajtunk nevetni, hogy az már nekünk is könnyfakasztó volt. Negyed róa múlva jött a büfike, mire is kinevette saját magát is, letettük és szépen édesen elaludt. Szóval ilyen az én kiscsajom. Kinevet minket. :D
Mondtam!!! Teleírom!!!!
Nincs jelen
#2917 2008-05-17 18:17
- Szuszidi
- Tag
Ede kösz! De éppen kezelést kaptam azért nem tudtam menni, tõk jól vagyok! :D:D
Nincs jelen
#2918 2008-05-17 19:53
- Vicaa
- Tag
Örülök Szuszidi, hogy rólad is hallok és annak mégjobban, hogy jól vagy! :):):)
Nincs jelen
#2919 2008-05-17 21:55
- mano1973
- Tag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm aki ma ott volt a talin,hogy eljött és megismerhettem személyesen is:))
Akikkel épp csak pár szót tudtam váltani azoktól elnézést kérek,de annyian voltunk és....
Na ....egy szóval szuper volt látni titeket élõben és nagyon jól éreztem magam.
Egész úton haza felé és még otthon is Tomival rólatok beszéltünk:))
Annyira jó volt:))
Bánatos!!
Neked külön köszönet amiért ott voltál.
Zoltán!
Neked is a gyönyõrû rózsákért!
Most még iszogatunk és dumcsizgatunk kicsit zotyesszel és Tomival ,mert épp lementek sörért de..holnap jelentkezek:))
Mindenkinek köszi hogy ott volt!!!Akik pedig most nem jöhettek azok készüljenek a következõ talira:))
Nincs jelen
#2920 2008-05-17 22:15
- Pilli
- Tag
Húúúú tényleg írtó klassz volt ez a tali :) Nagyon jól éreztem magam!!!
Nincs jelen
#2921 2008-05-17 22:16
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Jó volt a találkozó csak azt sajnálom,hogy hamar eltelt az a két és fél óra míg ott voltunk.Bevalom meg voltam illetõdve de úgy érzem hamar felszabadúltam és mindenkinek örültem akit megismertem.Csak a rokonok még programot szerveztek este ezért léptünk le hamar.Sziasztok és jók legyetek
Nincs jelen
#2922 2008-05-17 22:38
- roor
- Tag
Halika!
Hát gyerekek én is köszönöm hogy ott voltatok,hatalmas élmény volt!:D:D:D:D
Zoltán a rózsákat én is köszönöm,hihetetlen jól esett.:D:D:D:D
Bánatos:nagyon örülök hogy eljöttél,remélem jól érezted magad közöttünk és remélem tudtunk neked szépet és jót adni!:D:D:D:D
Holnap kicsit bõvebb leszek,de most megyek vízszintesbe vágom magam.:D:D:D
Szupi tali volt,bár ilyen tagokkal ez nem is csoda!:D:D:D:D
Pusszantás :D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2923 2008-05-17 22:41
- pasek
- Tag
Rendes kabát keresi "rendetlen" gazdáját :D Mérete XL, pipás a márkája, kb. keki színû, cippzáras. Tulaja utólagos engedelmével belenéztünk a zsebeibe, hátha kidrül valami a gazdájáról, annyival jutottunk elõrébb, hogy kék szofis doboz lapult az egyik zsebben. Volt egy tippünk, kié lehet :)
Nem kell érte aggódni, nálam pihen a fogason. Ha körülményes lenne az átadás, csomagban szívesen feldobom postára.
Következõ taliról is beszéltünk már, ide is felírom, mert ugye a szó elsszáll, az írás marad, ha van a közeledben egy papírdarab, írhatsz rá, vagy vághatod, ide-oda hajtható...
kb. 1 hónap múlva szabad lesz a pálya a drönkben, és úgy beszélgettük, hogy augusztus 1., 2. hetét kellene megtámadni. Nosza, tessék emlegetni folyamatosan a leendõ talit, hogy összeálljon.
Köszi hogy eljöttetek, és köszi, hogy ott lehettem, izgatottan várom a képeket !
Nincs jelen
#2924 2008-05-17 23:08
- Lisa
- Tag
Sziasztok, Skacok!
Mindenkinek, én is köszönöm szépen a szemlyes találkozó lehetõségét!!!
Akiktõl nem nagyon tudtam elköszönni (Árnya) külön puszi , és köszönök mindent :D
Norby : próbáldd tartani a U2 a mozikban OKÉ?
Mindenkinek nagyon sok puszi,
Ja és akik "kísértek", hazaértem rendesen! Köszike!
Puszi Nektek : Lisa (aki hasonlít az avatarjára :D
Szerkesztette: Lisa (2008-05-17 23:09)
Nincs jelen
#2925 2008-05-17 23:14
- aiolosz
- Tag
Ember nem mondta volna + hogy ez a tarsasag nem minden test_tajekon tokeletes....
Elnezest kerek azoktol, akikkel nem tudtam duncsizni, vagy csak keveset ...mento korulmeny, csinos holgyek voltak korulottem es igy nehezen mozdultam :-) Remelem lesz meg alkalom, hogy bepotoljam...
Gigi, koszonom szepen a konyvet, ezt kulon ki kellett emelni.
Hazaertem utan gyors dontes hoztam, pacalporkolt, bar csak konzerv, petrezselyme burgonya es uborkasalata. Nem voltam messze a komas alapottol....
Minden tiszteletem azon baratainknak, akiknek ket nap kellett, hogy ott legyenek velunk....
mas
Mi a velemenyetek, a fotok hol legyenek ? Amig erre nem kapok valaszt, addig en egy kepet sem publikalok. Mar azert sem, mert nekem infra keszulekem van es ruha nelkul latszik mindenki :-)
Nincs jelen
#2926 2008-05-17 23:20
- aiolosz
- Tag
Jut eszembe, erdemes megnezni ezt az oldalt, amirol beszeltunk:
Kvizpart
Fatalis veletlen folytan en ott Utticai Cato neven probalom produkalni magam....
Szerkesztette: aiolosz (2008-05-17 23:34)
Nincs jelen
#2927 2008-05-18 05:25
- Zoltán
- Tag
Sziasztok!
Gondoltam benézek, mielõtt elindulok. Néhány napra külföldre megyek dolgozni, ezért jöttem el olyan korán a találkozóról. Jó volt látni benneteket személyesen. Örülök hogy találkoztunk! Ha visszajöttem akkor jelentkezem.
Jó pihenést!
Nincs jelen
#2928 2008-05-18 05:52
- zolcsi
- Tag
Sziasztok !
Életemben elõször ágyból netezek.Korán felébredtem.Roor remélem izlett a kajcsi.Bánatos nagyon jót dumcsiztunk és úgy láttam jól érezted magad.Lisa aranyos vagy és azért jó az az avatar.Gigi igazad volt (kitûzõ),könnyebb volt mint gondoltam.Norby1 remélem jó lesz a BL döntõ és egy kicsit Chelsea.Linus a napernyõ alá sok jó ember kis helyen elv alapján szépen befértünk.Akivel nem tudtam beszélni attól bocsika.És szép a Margit sziget.Szép napot Nektek.
Nincs jelen
#2929 2008-05-18 06:30
- Vicaa
- Tag
Pasek! Jelentkezek a következõ talira! :D Nálam ez a célkitûzés, hogy addigra szuperjóllegyek! :D:D Addigra már tényleg táncolni is tudni fogok!
Kvízparton Aiolosz én is rajta vagyok bár már nagyon régen nem voltam, bakura vica néven :) Utticai Cato? Uhh,
na ennél kacifántosabbat nehezen lehetne találni! :) Légyszi a fórum képesalbumába mihamarabb a képeket szíveskedj feltenni, ruhástul vagy anélkül, de látnom kell!!!!! :D:D:D
Ma a sógornõm középsõ kisfia elsõáldozik, úgyhogy a nap nagy részében ott leszünk náluk, de délután jövök.
Nincs jelen
#2930 2008-05-18 08:29
- roor
- Tag
Halika!
Gigi:összehozzuk azt a dumapartit.:D:D:D:D
Látod én se ragadtam le egy helyen,körbe-körbe mentem,egy kicsit itt,egy kicsit ott beszélgettem,vagy épp ettem,esetleg babáztam.:D:D:D
Fúúú én se szeretnék megsérteni senkit egy felsorolásból kihagyással.:D:D:D
Öröm volt látni titeket,és még hallani is.:D:D:D
Mindenkit,egytõl egyig.:D:D:D:D:D
Remélem sûrübben össze tudunk hozni ilyen partikat,igaz a legközelebbi már jó lenne ha batyus lenne.:D:D:D:D
Zolcsibal:igen,izlett a hamma.:D:D:D
Remélem ti is jól éreztétek magatokat,bár ahogy észrevettem elég jól sikerült feloldódnod.:D
Képek már nekem is a gépen vannak,már csak leszállási engedélyre várnak.:D:D:D
Valaki okoskodja ki akkor hogy hova tegyük õket,hogy mindenki megkaparinthassa és büszkélkedhessünk velük.:D:D:D:D
Norby:a lemezre nagyon számítok!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2931 2008-05-18 08:31
- roor
- Tag
Halika!
Khm....pardon.:D
A zselé fincsike volt,már amikor hozzáfértem.:D
Ede a sütid nem veszett kárba,csak roor pocijába,a legjobb helyre.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2932 2008-05-18 09:15
- Szuszidi
- Tag
Az a bácsi aki a vonatokat szereti el van havazva ! :D:D:D HMM!
Nincs jelen
#2933 2008-05-18 09:28
- Norby1
- Tag
Én is nagyon örülök hogy sok mindenkit megismertem személyesen is. Nagyon jól éreztem magam és várom a következõ talit.Hát a képek sajnos nem sikerültek valami jól, de ez csak a amatõrségemnek tudható be.Azért valamit megpróbálok kihozni belölük.
Nincs jelen
#2934 2008-05-18 09:30
- Pilli
- Tag
ÉN is hasonló dolgokat tudok csak írni a taliról. MIndenki nagyon aranyos volt, nagyon jól éreztem magam tényleg. Bár Roor-ral nem sikerült sokat beszélnem, de majd legközelebb.
Gigi: én is örülök, hogy az e-mailnek mostmár arca és hangja is lett :)
Na puszi ma már tanulás van :)
Nincs jelen
#2935 2008-05-18 10:09
- bánatos
- Tag
Kedves Mindenki!
Nagyogyon megtisztelõ volt számomra, hogy részt vehettem a talin. Elnézést kérek Azoktól, akikkel nem volt lehetõségem személyesen beszélgetni, de ami késik, nem múlik, nem ússza meg senki. Szuper a csapat!
Köszönök mident, nagyon jól éreztem magam!
Üdv: Feri
Nincs jelen
#2936 2008-05-18 11:43
- roor
- Tag
Halika!
Na teccenek látni?Nem harapunk ám,épp csak megcsócsáljuk az embereket!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2937 2008-05-18 13:35
- Ánya
- Tag
Kedveseim!
Annyira jól éreztem magam tegnap veletek!! Nekem olyan volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. Kicsit zavarban is voltam, nagyon lehúz a mostani helyzetem,de remélem ez annyira nem látszott. Külön köszönet Roli babáért és Nikiért és Patrikért (Ede kIsfia). Kicsit unokázhattam.Mikor Roli kicsi buksija hozzám símult, a mennyekben éreztem magam!!! Persze Niki és Patrik mosolya is sokat nyom a latban nálam. Hiába én már nagymama korba léptem, még saját unoka nélkül. Alig várom a következõ találkozót. Sajnálom, hogy mikor elmentem nem mentem mindenkihez oda elköszönni :-( Ezt most már nem pótolhatom, de innen mondom, hogy mindenkinek köszönöm a kedvességét, ahogy együtt voltunk. Zoltánnak külön a rózsát. Tudom, már nem olvassa, mert messze jár, de mégis fontos megírnom.
Nem kezdem sorolni, ki mindenkivel volt jó találkozni, mert mindenkivel!!!
Ezer ölelés: Ánya
Nincs jelen
#2938 2008-05-18 16:32
- mercy70
- Tag
Szép Napot Mindenkinek!
Még nem rég érkeztem haza,de már olvastalak titeket.Nagyon szépen köszönöm a tegnapi délutánt.Jó volt megismerni Titeket,mindenkinek nagyon örültem.Valóban egy nagyon jó társaság gyûlt össze.Sajnálhatja aki nem jött el.Aiolosz köszönjük a kvízpartot,nagyon gyors voltál!Zoltán neked is köszönjük a rózsát.És nem a rózsáért hanem a mondani valójáért.Puszi mindenkinek!
Nincs jelen
#2939 2008-05-18 19:18
- roor
- Tag
Halika!
Aiolosz:nagyon köszi a képeket!:D:D:D
Norby nem értem mit paráztál tök jók lettek.:D:D:D
Ahogy Ánya írta egy másik topikban,ahogy nézegettem õket én is úgy éreztem mintha ott lennék megint.:D
Vagy még mindig!:D:D:D:D
Mikor lesz a következõ,remélhetõleg batyus találkozó???:D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2940 2008-05-18 19:53
- Ede
- Tag
Sziasztok, TiténylegKedvesEmberek,
én már nem is tudok mit írni, mondani, úgyhogy.... Rózsaköszönés, kedvességköszönés és millió jókívánság mindenfelé.
Nincs jelen
#2941 2008-05-18 21:07
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Na hazértem!!! 4 kor indultam és most "futottam" be!
A képeket természetesen megnéztem :D :D :D , sztem Tök jól lettek Norbi!
Mindenkinek puszi, hív az ágyikó most engem!
Nincs jelen
#2942 2008-05-18 21:25
- roor
- Tag
Halika!
Még mindig a tali hatása alatt vagyok.:D:D:D:D:D
Ha ma 10-szer nem néztem meg a képeket akkor egyszer sem.:D:D:D
Elteszem magam holnapra,joccakát!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#2943 2008-05-18 21:52
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Fél kilenc körül értünk haza.Eléggé elfáradtam de nem akartam kihagyni hogy benézzek és mindent elovassak amit írtatok.Nagyon jól éreztem magam és hamar röpült az idõ a talin.Megérte rászánni a hétvégét és nem bántam meg.
Nincs jelen
#2944 2008-05-18 22:13
- mano1973
- Tag
Zolcsibal!!
ugye kár volt izgulni:))
Remélem mindenki jól érezte magát!!
Képeket amint én Tomim megcsinálja teszek fel mert nagyon nagyok.
Lisa!
sajnálom hogy alig beszéltünk de legközelebb nem uszod meg:))
Ede!
Patrik egy tünibündi gyerek:))
Nincs jelen
#2945 2008-05-18 22:18
- Lisa
- Tag
Mano, igen azt én is sajnálom . De tényleg bepótoljuk, és Lucival IS!!!!!!
Az augusztusi talin nagyobb mozgás terünk, lesz és egyuttal több lehetõség is mert én ugyan hajnal 2 nél hamarább nem akarok hazamenni!!!
De jó hogy már arra készülünk!!! :D
Nincs jelen
#2946 2008-05-18 22:44
- palyizsu
- Tag
Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam tegnap elmenni a talira, de nagyon sokat gondoltam rátok!
Lehet, hogy velem van a baj, de nem találtam meg a képeket, pedig nagyon kiváncsi vagyok! :)
Nincs jelen
#2947 2008-05-18 23:45
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Nagyon örülök én is, hogy sikerült összehozni ezt a találkát, és sajnálom hogy páran nem tudtak eljönni remélem legközelebb még többen leszünk :D.
Van pár ember akivel nem sikerült nekem se beszélni, viszont örülök, hogy legalább arca lett a neveknek, és nagyon jó volt látni, hogy itt most mindenki jól érzi magát :D
Nem akarom felsorolni a neveket nehogy kifelejtsek valakit, de jó volt beszélni veletek "élõben" is a chat után érdekes volt, hogy akivel ott sokat szoktam találkozni velük így személyesen is könnyebb volt oldottan beszélni. :)
Rigor köszi a kostólót az-az ananászos izé tényleg finom volt.:)
Csináltam pár képet majd elküldöm az illetékesnek, hogy tegye be a közösbe!
Nincs jelen
#2948 2008-05-19 07:09
- Robur
- Admin (Crohn)
- Hely: Bp
- Regisztrálva: 2004-01-05
- Írások: 645
Sziasztok,
ma feltettem mindenkiét, aki küldött nekem, fotósok szerint rendezve. Alatta egy .zip fájlban letölthetõ az összes. Az oldal elérhetõsége és a jelszó nem változott.
Nincs jelen
#2949 2008-05-19 07:37
- aiolosz
- Tag
Robur, nagyon gyors voltal :-)
Klassz lett es nagyon userfriendly.
Gigi, "gourmand" csaladunkban nagy sikere van a szakacskonynek :-)
Nincs jelen
#2950 2008-05-19 07:48
- aiolosz
- Tag
Jut eszembe, van meg ket dolog, amit szeretnek meg megemliteni.
Nagyon szeretem a gyerekeket, de ez szombaton nem derult ki, sajnos dogonyozesre sem volt eleg az ido, +voltak elore bejelentett dogonyozok :-(
A masik, amihez persze sok kozom nincs, nagyon szomoruan lattam, hogy sokan dohanyoznak a tarsasagban :-<(
Nincs jelen