#3001 2008-05-21 06:36

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

hALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

roor! a szép szõke herceg, másfél órára, fõnyeremény! Számon tartom ám.
Aiolosz: a megfejtésrõl lemaradtam, nem voltam gépnél, de tudtam volna!! Elhiszed?

Vikimami: nagyon veled vagyok én is. A koplalásnak már  végén jársz, de a hashajtás sem leányálom. Azért egyszer vége lesz. Nekem két éve három havonta kell csinálnom. Még mindig nem rutinszerû. De megy és menni is fog, mert mi sokat birunk. Amint olvasom a hszeidet, te is nagyon sokat képes vagy elviselni. A tükrözés alatt altatás lesz ? Nekem csak kábítás van, de az is nagyon finom. Távoli a világ. fáj, de nem annyira. Nézheted belül mi van. Jobb napjaimon ezt is élvezem. A múlt csütörtöki vizsgálaton ilyen volt. Az elõzõ alkalommal rá sem bírtam nézni. Nem kívánom neked, hogy többször is részed legyen benne, de egyszer mindenképpen ki lehet bírni. Elég sokat kellett küzdened, hogy odakerülj a vizsgálóasztalra: -(
Csütörtökön hányra kell menned? A pontosabb odagondolás miatt. Sanvitot akkor operálják, kettõs beosztással kell figyelnünk. :-))
Sok erõt, a finisben vagy!!!

Ánya

Nincs jelen

#3002 2008-05-21 10:11

Marthuska
Tag

Sziasztok!
Lisa! Igen, most csak az Entocortot szedem. Nekem a Pentasa nem használt, na meg a többi sem, amit kipróbáltam. Az orvosom viccesen meg is jegyezte, mit válogatok annyit.:):) Étvágyat tartalékoltam magamnak, de Prednisolont is ám!:):)
Lisa, majd ne felejtsd el megírni, hogy sikerültek a vizsgáid? Gondolom a CT is még odébb van, nekem nyáron volt.

Roor! Mit jelentsen, hogy munkát keresel? Otthagytad az állásodat? Nem értem, mi történt? Talán azt hiszed, megélhetsz egy barlangban?!:):)

Ágica01! Nagyon örülök, hogy jobban vagy és hízol! Csak így tovább!

Sokat nézegettem a találkozó képeit. Akiket már láttam képen, azokat úgy nagyjából felismertem. A többin meg spekulálok még. Nagyon jók lettek a fotók, köszönet érte!
A szép szõke herceget is megcsodáltam.:):)

Vikimami! Sanvito! Csak kitartás! Sokat gondolunk rátok!
Puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#3003 2008-05-21 10:39

Szuszidi
Tag

Roor! De megemberesedtél az új képen! Vigyorogsz mint a tejbe tök! Nem baj az örülök neki! Igazad van mindig az elsõ megérzés! De csak avatósan elõször legyen lezsírozva az új munka azt lehet felmondani! Szép napot nektek! :D

Nincs jelen

#3004 2008-05-21 14:24

vikimami
Tag

Sziasztok!
Roor, Marthuska, Ánya, köszönöm szépen!

Kérem a kedves szimpatizálókat, hogy holnap 8.30-tól erõteljesen gondoljanak rám :D 9-tõl fekszem az asztalon....
Még jövök, ha a hashajtó is úgy engedi.....Puszi

Nincs jelen

#3005 2008-05-21 14:48

Szuszidi
Tag

Na végre te is sínen vagy Viki! Örülök neki! :D

Nincs jelen

#3006 2008-05-21 17:56

Ánya
Tag

Vikimami!
most nem kellenek roor lesz@rom bogyói, ugye? csak vidáman, egyszer vége lesz. Akkor holnap fél kilenctõl enyhén, utána nagyon figyelünk arra az ágyra:- )
Ánya

Nincs jelen

#3007 2008-05-21 19:15

roor
Tag

Halika!

Gigi:ez az elsõ sor a tiéd,tudod miért!:D:D:D:D:D:D
Mindig gondolok ám rád is,csak nem mindig tudok mit írni,meg szét is vagyok csúszva rendesen,de csak olyan sz@rok bele módon.:D
Ánya:tartsd is számon,már a kedves mamával is megbeszéltem,örömmel adja oda neked,és remélem sikrül rólatok olyan képet csinálnom ami címlapfotó lesz.:D:D:D:D
Marthuska:nem is az én dolgom a pénzkeresés,erre való az ember,vadásszon,etessen meg még pénzt is hozzon haza,és akkor a barlangot is nagyobbra cserélhetjük.:D:D:D:D
Szuszi papamaci:örülök hogy tetszik a kép,Rigor beszélt rá hogy váltsak,gondoltam nem okozok vele csalódást hiszen ez lennék én:folyton zabáló nõnemû mosolyalbum.:D:DD
Csak akkor lépek ha van már másik,de ha a csopvezem aranyos lesz,akkor megoldódik a problémám és maradok nyugton a hátsómon.:D:D:D:D
Vikimami:nem igérem hogy pont akkor gondolok rád,bocsika,akkor szoktam reggelizni és tudod egy ilyen kis belesnek mint nekem elveszi az eszét a kaja.:D:D:D:D
De egész nap a fejembe leszel,az fix és nagyon várom hogy jó híreket hozz.:D:D:D:D:D:D
Szurkolszurkolszurkol.:D:D:D:D:D
Ja igen,akkor most nem lesz@rom bogyót kapsz,hanem sprintelõt,hogy idõben kiérj a klotyóra.:D:D:D

Szerkesztette: roor (2008-05-21 19:16)

Nincs jelen

#3008 2008-05-21 19:21

Vicaa
Tag

Vagyok ám én is csak egy darabig nem volt netünk, meg nem is sokat voltam itthon.
Szerencsére nem is sokat leszek, mert megjött a REMIM!!!! Pénteken csepeg a harmadik végre!!!!!!
A helyzet továbbra is változatlan, kicsit letört bilifüle állapot uralkodik rajtam, mert már nagyon azt érzem, hogy csak telik telik az idõ, javulás meg még sehol. Na és persze türelem, meg türelem, kitartás, meg kitartás, csak néha már legszívesebben tényleg úgy földhöz vágnék egypár tányért vagy poharat, vagy valami hasonló, tudom ez nem oldja meg a problémámat, csak valahogy ki kéne már adni magamból a sok felgyûlt feszültséget.
Nade majd mostantól hátha lassan sínen lesznek a dolgok.
Azért egy felhívást teszek: Régi elavult használaton kívüli eldobásra szánt poharakat tányérokat elfogadok! :) :)

Vikimami! Tudom, nem helyénvaló hogy nyavalygás után pont én írom, hogy kitartás, de gondolj arra hogy most már csak kiderül végre mi is van a bélésedben, holnap ilyenkor pedig már egy jó kis kajcsit vághatsz be a koplalúra után. Kényeztesd el magad valami finomsággal amit nagyon szeretsz! :)
Ahogy Szuszidi is írta, most már sínen leszel!!!!

Amúgy én is köszönöm a képeket és most nem név szerint hanem cuzammen puszilok mindenkit!!!

Nincs jelen

#3009 2008-05-21 19:53

Vicaa
Tag

... ja és bocsi az email elmaradásokért, de tényleg csak kapkodom a fejem /mást úgysem tudok kapkodni/, alig vagyok gép elõtt.

Nincs jelen

#3010 2008-05-21 19:58

roor
Tag

Halika!

Drága Vicaa:hozass az uraddal két csomag tányért és poharat,tudod az eldobhatós mûanyag fajtát,vagy gumiból és uzsgyi neki dobálni.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3011 2008-05-21 20:10

roor
Tag

Halika!

Gigi:sms meggyütt azé vagyok itt.:D:D:D
A rózsát nem értem.:D
Elmagyarázod?
Nem tûnök el,mindig vagyok.:D

Nincs jelen

#3012 2008-05-21 20:17

roor
Tag

Halika!

Gigi:most már értem.:D:D:D
Ha hiszed,ha nem ,valahogy nekem tegnap ez a két sor kimaradt.Mármint annyit szutykol a fórum,állandóan lefagy meg ugrál ide oda-Mindegy ez nem lényeges.:D
A rózsák:ottmaradtak szegények,én meg sajnáltam volna ha elhervadnak magányosan és hazahoztam õket az enyémmel együtt.:D
Egyébként az asztalról nyaláboltam föl,kábé onnan ahol te ültél.:D:D:D:D

Nincs jelen

#3013 2008-05-21 20:21

roor
Tag

Halika!

Gigi:meghiszem azt.:D:D:D:D:D
Gondoskodom róluk és gyönyörûek ám,nagyon jól érzik magukat itten.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3014 2008-05-21 20:34

roor
Tag

Halika!

Gigi:nem vagy hülye!:D
Én egy papírfecnit is õrizgetek,sok-sok éven át.:D
Most már nyugi,nálam van és gondoskodom róla.:D:D:D
Szép álmokat mindenkinek!:D

Nincs jelen

#3015 2008-05-21 21:46

Lisa
Tag

Igen, ezt én is tanusíthatom ...Kedves Gigi , nem vagy hülye, SÕT nagyon megnyerõ és aranyos csajszi vagy :D

Nincs jelen

#3016 2008-05-21 22:09

vikimami
Tag

Szép estét!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, legközelebb a 'mutatvány' után jövök, holnap valamikor.....

Puszi

Nincs jelen

#3017 2008-05-21 22:31

Agica01
Tag

Zolcsibal, köszi szépen!
Jók lettek a képek, az avatarok alapján sok mindenkit felismertem, de azért vannak olyanok, akikre csak tippelgetek, hogy kik lehetnek! Azért így is jó nézegetni õket.
De majd legközelebb remélem el tudok jönni, és akkor nem lesz ilyen gondom.
Jó éjt mindenkinek!

Nincs jelen

#3018 2008-05-22 08:34

mano1973
Tag

Vikimami!
nagyon szorítunk neked!!!
Vicaa!
kerestelek telón de ki vagy kapcsolva:((
Gigi!
Ugy sajnálom hogy a talin alig pár szót beszéltünk.Szerettem volna mindenkivel  dumálgatni de ez nem jött össze.
Lisa!
veled szinte semmit nem is beszéltem most már van arc a névhez de még mindig nem sokat tudok:))
Remélem mindenki jól van.
Ágica!
még jó hogy ott leszel a következõ talin:))
Mint mindenki más aki most nem jött!!!

Nincs jelen

#3019 2008-05-22 08:39

Pilli
Tag

Sziasztok!
Jelentem, ma elindul a vizsgaidõszakom és ezt a reggeli wc-re rohanásban is észrevettem :) Háromnegyed tizenegytõl aki tud szorítson!
Viki: kitartás, gondolok rád!!!!
Lisa: tanulás van Nálad is? Privi menni fog majd ha végeztem, bocsi :) Linus Neked is!!!
Puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#3020 2008-05-22 09:06

Ede
Tag

Pilli, Kedves, tessék erõsen koncentrálni arra, hogymit szeretnél esetleg tételként kihúzni és amirõl elsõ  érzetre húzáskor azt érzed hogy jó, azt vedd ki.Nekem sokszor mûködött a dolog. Egy vagon emésztési outputot!!

Nincs jelen

#3021 2008-05-22 09:26

Linus
Tag

na ezt Ede jól megaszonta :D :D :D én is csatlakozom! ügyes légy! mit légy, leszel :D
tényleg Ede, kiscsákó hogy van? arról a pusziról azé' amit kaptam, érdemes lett volna egy képet csinálni, hogy elküldhessem a páromnak, hadd féltékenykedjen :D idõm sem volt ám kérni skacok, csak úgy kaptam egy kedves mosollyal :D jaj, zabálnivaló volt! amúgy jelezném, hogy dögönyzésre idõpontot kérek ám én is, mer' látom, hogy sorszámot kell húzni minden kölökhöz :D

aki még nem válaszolt privimre, ne aggódjon, elnézve, majd ír, ha tud :D Viki pedig ma egy hõs lesz, én tudom!!! Roor, keresés folyamatban, de ha már váltanom kell, kivárok egy olyat, amire tényleg érdemes...

Nincs jelen

#3022 2008-05-22 14:03

Ede
Tag

No, vigyázz, Linus miket mondassz, mert rádtukmálom a Kigggyereket:) néha azért elég meredek tud lenni.
Most van a mindenre rögtön nem korszak.
Tök jó volt Veletek szombaton.

Nincs jelen

#3023 2008-05-22 15:09

Vicaa
Tag

Szia Mindenkinek!

Ma voltam Parádfürdõn a reumatológusnál, biztatott, hogy idõ kérdése és higgyem el, hogy egyre jobban és jobban leszek.Eddig nem akartam eliabálni, de most harmadik napja, hogy nem vettem be fájdalomcsillapítót, enyhülnek a fájdalmaim.

Roor: Gigitõl kaptam mûanyag poharat és papírtányért  bocsásd meg Gigi Nekem - de jól meggyepáltam! :D
Remélem senki nem gondol idegbetegnek ezek után, de néha felgyûlik a feszültség és eddig mindig elfojtottam, most már kikívánkozott!!! Egyébként ártalmatlan bárányka vagyok és nagyon szerény, aki már megismert közületek az tudja! /Remélem/ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Szal holnap remi Miskolcon, aztán június 2-tõl befekvés Parádfürdõre, kezelés, gyógytorna meg minden ami csak segíthet a gyorsabb gyógyulásban és mondta a doki néni, hogy rugalmas lesz és ellóghatok haza is, hétvégére is elenged, de elég sok idõt benn kell töltenem. Ide viszont Annát is fel lehet hozni bármikor egy "köpésre" van tõlünk. Ja és lehet netezni is!

Nézegettem a képeket, PASEK, õszintén tényleg adoniszos lettél mióta utoljára láttalak!!!! De komolyan!!! (Mondtam a páromnak, hogy "na húzz csak bele drága" :D:D:D:D), ROOR, te semmit nem változtál kár hogy ki kellett hagynom most az együtt lakomázást:), GIGI, MANO, AIOLOSZ, MERCY: hát az szép lenne ha titeket nem ismertelek volna fel az utolsó találkozás óta :D:D:D:D, LISA: Naháááááát te tényleg hasonlítasz az avatarodra! :D:D:D
Egyébként avatar alapján Norbyt, Zolcsibalt és Rigort rögtön felismertem volna, a többiek azért okoztak volna némi fejtörést!!! :)
Na azt hiszem kielemeztem a képeket, gyakran nézegetem, remélem a következõn tényleg én is ott lehetek!

Viki várom a híreket!!!

Szerkesztette: Vicaa (2008-05-22 17:24)

Nincs jelen

#3024 2008-05-22 16:49

vikimami
Tag

Halihó!
Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám!!!!!!!!

Túl vagyok rajta....
És van jó és rossz hírem!Kezdem a jóval: nem vagyok crohn-colitis beteg! :D A szövettan eredményeket még természetesen meg kell várni, de igy a 45 perces "betekintés" után nem látta a doktor úr jelét IBD-nek.
És ebbõl következik a rossz: akkor meg mi a tök nem hagy "élni" több mint egy éve??????? :(
Két hét múlva szövettan eredmény aztán nem tudom mi lesz.
(Az altatás szuper volt! Errõl irtam bõvebben a "tük.altatásban" topicban)

Most mihez is kezdjek?! Örüljek vagy sírjak?!
Mehetek további vizsgálatokra.....

Puszi nektek és mégegyszer köszönöm.

Ja igen, és Patrik a mamára volt bizva, és képzeljétek nem akart neki aludni, pedig nagyon álmos volt csak sírt-sírt egész délelõtt. Szerintem most kezdi el érezni, hogy anya itthon van-e vagy nincs. Lehet, hogy hiányoztam neki :)

Nincs jelen

#3025 2008-05-22 17:01

zolcsi
Tag

Szerintem örülj vikimami!Milyen további vizsgálatok vannak hátra?

Nincs jelen

#3026 2008-05-22 17:48

Lisa
Tag

Sziasztok,

Viki : naná, hogy örülj neki...biztos sokan örülnének egy ilyen tüki eredménynek, most légy boldog emiatt , egy kicsit, hisz megérdemlitek, meg a pici is, aztán úgy is jön aminek jönnie kel nem? :)
Pilli : igen tanulok, holnap meg megyek be Miskolcra és addig le akartam tudni a mai vizsgát (ami írásban volt) és így Kedves Roor, sajnos nem tudok eredményt mondani...de amint lesz megírom. Pilli : Na mi volt????
Roor : szóval az elõbb leírtam, hogy mi volt. :D
Igen, Mano : annyit tudsz rólam amennyit Roor elmondott (vagy nem), de éppen nekem is ez járt ma  afejembe, hogy augusztusban, rögtön azzal kezdem a "dumcsit" akikkel most egyáltalán nem sikerült, mert ugyebár volt iylen de úgy látom, hogy nem csak nekem. :( Ami késik nem múlik Mano :D
Vicaa: naná, hogy ott leszel, ez nem kérdés...nem lehet így csinálni, a végén még beteg leszel a sok csuklástól! Holnap megyek és Jó éjt!
Mathuska : Neked is üzenem, hogy figyelj! Írom hogy állok !
Mindenkinek puszi, aki nem is írt, remélem, hogy jól vagytok!

Szerkesztette: Lisa (2008-05-22 17:50)

Nincs jelen

#3027 2008-05-22 18:39

Marthuska
Tag

Sziasztok!

Viki! Látod érdemes volt küzdned, túl vagy ezen a vizsgálaton is. Nagyon jó hír, hogy nem vagy bélbeteg.:):)
Bizony, igencsak hiányoztál valakinek! Nem volt véletlen, hogy a kis Patrik nem akart aludni.
Lisa! Figyelek! És drukkolok Neked, hogy jól sikerüljön minden vizsgád. Egyenlõre várom az írásbeli eredményét.
A találkozó képeit én is sokszor nézegetem. Lisa téged is felismertelek!
Vicaa! Igen jó hír, hogy enyhülnek a fájdalmaid és a Remit is tovább kaphatod. További jobbulást Neked!
Pilli! Szorítok Neked is, hogy jól sikerüljenek a vizsgáid.

Nincs jelen

#3028 2008-05-22 19:10

bendimama
Tag

Sziasztok!

Bocs, hogy csak most jelentkeztem, de eddig nem volt idõm.
Szóval, szombaton nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy ennyi kedves és vidám emberrel ismerkedhettem meg. Remélem lesz még ilyen találkozó.

Puszi: Hajni

Nincs jelen

#3029 2008-05-22 19:22

roor
Tag

Halika!

Vikimami:ÖRÜLJ ezerrel!:D:D:D:D
Egyenlõre most ezzel foglalkozz hogy nincs ilyen szutykos betegséged (crohn barátunk és társa colitis genya)!:D:D:D:D:D
A többi majd kiderül két hét múlva,és tudom hogy nehéz kivárni,de ne edd magad,ahogy a másik topikba írtam lépésrõl lépésre!:D:D:D:D
A mának örülj a holnappal ráérsz holnap megküzdeni.:D:D:D
Meg örülj Patriknak is!:D:D:D:D
Egyébként meg:HÕS vagy,jó voltál,ott vagy a szeren,megy ez neked!:D:D:D:D:D
Azért maradsz itt a fórumon ugye?
Gigi:köszönik szépen,nagyon jól vannak,és üdvözölnek.:D:D:D:D:D:D
Egy kiadós beszélgetésben benne lennék,össze kéne hozni legalább egy családit,mert a múltkor én lemaradtam,mint Nitáról is.:D:D:D:D
Júli uccsó két hete és aug.elsõ hete leállás nálunk,akkor délelõtt is mobil vagyok.:D:D:D:D
Vicaa:tombold ki magad ha épp kikivánkozik,a tányérok bírják.:D:D:D:D:D
Mondjuk nálam a takarításba fullad bele a dühöm,mégis koszos vagyok.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A legközelebbi talira jössz,akármi is lesz,vagy ha nem tudsz akkor mi megyünk hozzád,jól kieszünk a vagyonodból,és jól meggyömizzük Annát!:D:D:D:D
Ez fenyegetés volt,ugyhogy tessék megijedni és rendbejönni!:D:D:D:D:D:D
Jómultkorában volt szó intim helyen lévõ kellemetlen cuccokról,nos valószínûleg a szörtüszõ a ludas ilyenkor,nõdokibácsi ma ajánlotta rá az antiszept nevezetû kikeverendõ patikakenõcsöt,ami õsrégi de még mindig ez a legjobb!:D
Upsz........késõbb még gyüvök.:D

Nincs jelen

#3030 2008-05-22 20:49

Pilli
Tag

Sziasztok! Köszi a bíztatást, rám fért, eredményt még nem tudok, talán majd kedden. Picit neccesnek érzem még az egészet, de bízom a tanár jóindulatában, hiszen láthatja, hogy most voltam hetedszer vizsgázni, harmadszorra vettem fel, úgyhogy mostmár nagyon unhatja a képem. Megértem, mert én is eléggé unom már az övét :)
Roor: múltkor én is lemaradtam rólad, úgyhogy a következõ talin nem menekülsz :)
Lisa: tarts ki, egyszer vége lesz ennek az egésznek :)
Vikimami: örülök, hogy ilyen bátor voltál és hogy ilyen jól viselted ezt az egész hececárét, és azt is, hogy nem vagy bélbeteg. Ennél már csak jobb jön az is biztos :)
Vicaa: Felõled is egyre jobb hírek érkeznek, nagyon jó, csak így tovább!!!!
Mano: hol bújkálsz?
Luci: ?????Még mindig nincs neted?

Nincs jelen

#3031 2008-05-22 21:06

roor
Tag

Halika!

Azon kedves embereknek,akik szeretnének velem hoszabban beszélgetni tájékoztatásul közlöm,hogy mindenféle ehetõ dologgal aránylag egy helyben lehet tartani.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3032 2008-05-22 21:31

mano1973
Tag

Pillikirálylány!
nem bujkálok ...dolgozok.Intézem az ügyfeleim dolgait és még itthon is sok elmaradásom van:))
Sajnos ilyen ez a munka.
No és..megvan az uj autó is:))Tomi ma hozta el és azóta nem is láttam..se a kocsit se Tomit:))
Regivel is közel harcot vívok mert folyton bulikba akar kódórogni és áll a veszekedés amikor  nem engedem:))
Kissé kimerültem  az utóbbi idõben  és egyre fáradtabbb vagyok de..nyugi figyelek.:))
Vikimami!
nagyon örülök az eredményednek de remélem azért nem hagysz itt minket.
Vicaa4
jó volt ma hallani a hangod és örülök hogy alakulsz és ha lassan is de kezdesz jobban lenni.
Kitartás!!!Kitartás!!
Köszönöm a segítséget...tudod miben!!
Mindenkinek szép estét!

Nincs jelen

#3033 2008-05-22 21:35

zotyesz
Tag

mano drága

az ügyfeleknek mond meg legyenek kicsit önállobbak tomi meg hagy autokázzon kicsit regit enged bulizni akkor nincs veszekedés

Nincs jelen

#3034 2008-05-22 22:22

vikimami
Tag

Roor, nem tartom magam hõsnek egyáltalán - sõt -, mert ugye nem nagy dolog altatásban végigcsinálni a tük..-t. Engem inkább az borit ki hogy most akkor megint merre tovább? - és egyszer ha kiderül, hogy mi bajom van az tesz "hõssé", mert talán végig tudom járni az utat, de lehet, hogy nem -
Persze, ÖRÜLÖK hogy nem ibd, csak derüljön már ki hogy akkor mi.... És úgy érzem, már sosem lesz vége. Újabb vizsgálatok, újabb idõpontok, várakozás = gyereklepasszolás :(. És az idegeim, a közérzetem már pocsék, na és a kilóim is fogynak :(

Lisa, Aiolosz, Mano, Pilli, Gigi, Vicaa, Marthuska, Zolcsibal, Lisa és kedvesek, akiket esetleg kifelejtettem....(azoktól bocsánat): ezer köszönet a biztatásért és visszajelzésér! :D:D:D

Puszi mindenkinek és szép estét

Szerkesztette: vikimami (2008-05-22 22:28)

Nincs jelen

#3035 2008-05-22 23:00

palyizsu
Tag

sziasztok!

Viki!Gondoltam rád egész délelõtt, még Klau-baba is felkelt pontban fél 9-kor, amikortól szorítani kellett! :) :)
Örülj az eredménynek!!! Az is lehet, hogy kapsz majd valami gyógyszert, amitól végleg helyrejössz, és fél év múlva már nem is fogsz emlékezni rá, hogy ennyira rossz volt! Egyébként Én is remélem hogy nem hagysz itt minket, mert hiába nem ibd, de azért Te már ide tartozol! :)

Vicaa! Örülök,  hogy elindultál a javulás rögös útján! :) Lehet, hogy a következõ talin már tényleg táncolni fogsz :)! Amire remélem Én is eljutok!

Pilli! Remélem, hogy sikerült a vizsgád! egyébként az is lehet, hogy szimpi vagy a tanárnak és nem akar "elveszíteni", ezért kellett ennyiszer nekifutni :) :) :)

Manó! Gratula az új autóhoz. Emlékszem minden autó cserénknél az Én párom is napokig csak a kocsival foglalkozott, de elmúlik majd az újdonság varázsa, és újra láthatod Tomit! Zotyesznek pedig igaza van, Regit engedd bulizni, és akkor nincs vita. (Most még az Én bulizós korszakom van közel hozzám, ezért így gondolom, de 17 év múlva, mikor majd Klau akar menni, biztos másképp fogom látni :) :) :) )

Nincs jelen

#3036 2008-05-23 06:23

zolcsi
Tag

Ahogy írtad vikimami én is "hõssé" váltam tavaly szeptmberben.A családomon kívûl  mindenki hülyének nézett csupa negatív eredmény és mégis nyafog.Mikor kiderült a crohn én csak annyit éreztem na ugye megmondtam hogy van valami bajom.Akkor még nem tudtam mivel is jár ez a betegség.Most úgy érzem jobb volna hülyének lenni....

Nincs jelen

#3037 2008-05-23 06:24

zolcsi
Tag

Mano milyen az új kocsitok?Tipus?Évjárat?

Nincs jelen

#3038 2008-05-23 07:03

mano1973
Tag

Zolcsibal Drága!
suzuki swift 1.3 és kb ennyi amit tudok :))
Ja és ezüst színû  3 éves.
Ez is azért mert Tomi filléreskedik és nem akart Sharan-t venni nekem:))
Szép az autó de  rövid ideig lesz meg mert ugyis lecseréli  1-2-év mulva. jelenleg ez volt amit fizetni is fentartani is tudunk.
Persze..Saranom akkor sem lesz mert nincs rá keret:))
Persze ennek is nagyon örülök.
Tesó!
Tomit  majd hívd mert megy haza de nem tudom mikor.Taliról képek a cd-n ki irva neked az asztalon.
Zotyesz!Palyizsu!
Mehet buliba Regi de...nem minden nap!!Persze koncertek  meg isten tudja még mi az mindig van.
Csak épp anyagilag sem gyõzöm ezeket fizetni :))
Most pedig csak a bulizás érdekli a rendrakás, mosogatás ,bevásárlás,segitség nekem ...aaaaaaaz nem:))már egész nyárra beprogramozta magát.Még nyaralni sem akar jönni velünk mert neki más dolga van:))
Nem egyszerû:))
Viszont mennem kell dolizni mert lassan elkések:))
Este gyûvök:))
sziasztok puszi mindenkinek

Nincs jelen

#3039 2008-05-23 09:37

Pilli
Tag

megvan megvan megvan, KETTEST kaptam :D :D Palyizsu: lehet hogy igazad van, de mostmár megunta az arcomat hála égnek :D
Mano: hát akkor tényleg nem egyszerû :D JÓ munkát!!!! És gratula az új kocsihoz :)
Roor: megjegyeztem, kikísérletezek még valami jó kaját , mert nem vagyok egy fõzõ tehetség :D De igyekszem
Mindenkinek jó hétvégét, szerintem már nem leszek, mert viszem le az Embert bemutatni a szülõknek egész hétvégére! Sziasztok és puszi

Nincs jelen

#3040 2008-05-23 11:01

zolcsi
Tag

Szia Pilli gartula!
A tanár megunta az arcod és kettest kaptál ez nagyszerû!!!De sztem a tied az érdem. És látom az avatarodat meg ten untad meg.Szia.

Nincs jelen

#3041 2008-05-23 11:31

Pilli
Tag

Szia Zolcsibal!
Köszi szépen a gratulációt, féltem ettõl nagyon, de még csak most jön a neheze. Hát igen, most jobban tetszik ez a pillangós avatar, ha már úgyis mindenem - még a fedõnevem is - pillangós! Te hogy vagy?

Nincs jelen

#3042 2008-05-23 18:02

roor
Tag

Halika!

Bocs de ezt nem tudtam kihagyni.:D:D:D:D
http://images.netbag.hu/20080523/18012419102.jpg

Szerkesztette: roor (2008-05-23 18:03)

Nincs jelen

#3043 2008-05-23 18:19

aiolosz
Tag

Nincs jelen

#3044 2008-05-23 19:15

Szuszidi
Tag

Jó a kép nagyón! De mitõl van így kiakadva roor (ha jól sejtem õ az) :D

Nincs jelen

#3045 2008-05-23 19:20

zolcsi
Tag

Jó a kép roor.A kaják csak féljenek Tõled.
Pilli!Köszi kérdésed ez a nap nem az én napom.Tegnap eset óta valami mocorog a hasamban.Front is volt lehet hogy azt érzem.Olyan mintha kis görcsök keserítenék az életem.Még viselhetõ remélem nem fordúl rosszra,de oda kell figyeljek magamra.Ha leülök akkor nincs gáz annyira de ahogy felállok olyan nyomást és puffadást érzek.Tegnap elég sok kajcsit nyomtam be lehet ez okozza.Na majdcsak alakul.Sziasztok.

Nincs jelen

#3046 2008-05-23 19:39

zotyesz
Tag

szuszi szerintem megakarja enni :) :)

Nincs jelen

#3047 2008-05-23 19:41

roor
Tag

Halika!

Aiolosz,drága tengerészem,köszönöm szépen.:D:D:D:D
Papamaci:jól sejted én vagyok.:D
És hogy mitõl vagyok kiakadva?Nézd csak mi (ki) van a kezemben!?:D:D:D
Egy gyerek.:D:D:D
Mit kell azzal csinálni?:D:D:D:D
(Bocsi Luci,de ezt se tudtam kihagyni. :D:D:D Egyébként Roli azon kevés manók egyike akikkel épp tudok mit kezdeni. :D:D:D:D:D )

Nincs jelen

#3048 2008-05-23 19:41

Szuszidi
Tag

Mit a fényképezõt? Szerintem az van hogy kaját lát a távolban, de látja azt is hogy esélye sincs megkaparintania! :D:D:D

Nincs jelen

#3049 2008-05-23 19:42

zotyesz
Tag

roor drága hancur kölykök hogy nöttek fel?

Nincs jelen

#3050 2008-05-23 19:43

Szuszidi
Tag

Kedves Roor! A gyereket nem kell megenni nem örülnének a szülök! Igaz már szerintem neked is el kéne egy - két apróság legalább lenne egy kis fogyó kurád! :D:D:D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb