#3101 2008-05-26 19:36

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Szuszi lett az elsõ számú cépont!:D:D:D:D:D
Minden szempontból ideális.:D
Van kajája,gyömizhetõ,bírja a röhögést és még maradékra is vannak kilátások.:D:D:D:D
1.vacsora:spenót,sült krumpli,sült fokhagyma.
2.vacsora:tonhalpástétomos kenyér.
3.vacsora:sült szalonna(jó házi) friss fehér kenyérrel.
És nyugodtan el lehet hinni,mert igaz,ezt mind végigettem.:D:D:D:D
Párom az élõ tanú rá.:D
De még egy kis dugi zserbó is lecsúszik.:D
Lehet megyek leteszem õket alukálni,hagy pihenjenek szegénykéim,hiszen kegyetlen módon fölfaltam õket.:D:D:D:D

Nincs jelen

#3102 2008-05-26 20:19

Rigor
Tag

És nem ittál hozzá sört?!!!:)

Nincs jelen

#3103 2008-05-26 20:43

kbalu
Tag

Szuszidinak köszönöm az útbaigazítást, közben msn-en megbeszéltük a pontos részleteket, mi-merre-hogyan

vikimami, Vicaa, Marthuska: köszönjük, jól vagyunk, egészségileg minden OK velünk (bár nekem lett szép kis sérvem a záróhegnél, de lesz*rom bogyóval kezelem), vettünk lakást, pár hét múlva nekiugrunk a felújításnak és költözünk Mórra, kb. ennyi

szép napokat és tünetmentességet mindenkinek!

Nincs jelen

#3104 2008-05-26 21:38

Marthuska
Tag

Kbalu!
Köszönjük a jókívánságokat. Örülök, hogy végre hallottam felõletek. De jó, hogy sikerült lakást venni, és csak visszahúz a szívetek Mórra!

Vikimami! Szerintem is menj vissza az orvoshoz. Kérdezz rá a vizsgálatokra, hogy mi a következõ lépés.

Linus! Látom azért már csökken a szteroid. Légy szíves majd írd meg, milyen lett a vérkép, és mit mondott az orvos? A jó idõrõl sem feledkezz el!

Rolinak, a kis szõke hercegnek, nagyon boldog születésnapot kívánok! Roornak pedig további jó étvágyat!:):)

Lisa! Mikor lesz a következõ vizsgád, már nem is tudom követni?:):)

Palyizsu, jobbulást Neked! Remélem, hamar rendbejössz!

Vicaa! Gyógyulgatsz, ugye?

Nincs jelen

#3105 2008-05-26 21:43

Norby1
Tag

Szia Balu örülök hogy megint látlak itt

Nincs jelen

#3106 2008-05-26 21:47

kbalu
Tag

Norby1: ez csak optikai csalódás ;) nyugi,nem fogom itt rontani a levegõt, csak infóra volt szükségem

Nincs jelen

#3107 2008-05-26 21:49

Norby1
Tag

Balu örülnék neki ha nem lennél optikai csalódás hanem többet lennél itt

Nincs jelen

#3108 2008-05-27 09:49

Linus
Tag

Marthuska, a helyzet az, hogy a labort ismételnem kell szerdán, annyira nem illik a képbe amit két hete csináltattam, hogy olyan, mintha nem is az enyém lenne. nekem is fura volt a magas cukor, pláne a vas, a dokit viszont leginkább a májértékek izgatták fel. ezeknek ugye mind odacsaphatott a medrol, de sosem volt ilyen gondom, úgyhogy inkább ráellenõrzünk. a poci jól van azóta is - márha nem eszem degeszre magam :D - és remélem, hogy az álláskérdést is sikerül valamelyest megoldanom, mire véget ér a medrolkúra, hogy aztán lehetõleg a stresszelés is mérséklõdjön. annyira mindenesetre nem vagyok boldog attól, hogy utána mindenképp visszakapom a budenofalkot a salofalk és imuran mellé. de hát ez van. végülis azt mondta, csúnyább volt a bélésem, mint amit õ az elhangzott panaszok alapján várt volna... na hát azóta azért biztosan javult valamicskét :D

napsütésrõl én ugyan el nem feledkezem :D Balu, örülök, hogy hallottam rólatok :D

Nincs jelen

#3109 2008-05-27 11:52

Lisa
Tag

Sziasztok,
Marthuska : Nyugi , én sme tudom követni...és nagyon nagy szurkolásba vagyok most Pilli-nek a szigorlathoz, csak nehogy elkezdjen csuklani nekem közben :D :D   Ha minden igaz csak jöv. kedden megyek van idõm, csak túl sok és túl nehéz rá...beosztottam, de mint minden rendszer burol...úgy hogy nem tudom mi lesz...de köszi, hogy gondolsz ránk. Kajcsizás megy azért???

Linus: ez nem semmi... jól teszitek hogy ellenörzitek!!! De nagyon remélem , hogy csak egy kis adminisztratív hiba...ha meg nem akkor javulni fog a leállás után. A hangulatotból , most én úgy veszem ki , hogy (hála!!!) nem paráztál be. Igazán mutathatod, a jó példát az ijedõsebbeknek :D :D :D  Vigyázz Magadra! Az eredményt meg majd írd meg!

Nincs jelen

#3110 2008-05-27 17:47

roor
Tag

Halika!

Rigor:nem,nem ittam hozzá,mert nem szeressem,viszont frankó kis tarubit beválalltam,ha már bûnöztem,akkor legalább apait-anyait beleadtam.:D:D:D:D:D
Balu:hajrá,mindent bele,nem lesz egyszerû de legalább a tiétek!:D:D:D:D
Nyügi vagyok,és nincs kedvem semmihez.:D
Illetve enni van kedvem,nagyon is,párom paprikáskrumplit csinált galuskával.:D
Megyek megvívom vele a harcot.:D

Nincs jelen

#3111 2008-05-27 20:13

Lisa
Tag

Sziasztok,
Hol vagytok emberek???
Ugye Mano-ról és Luci-ról (na jó lehet neki még nincs nete) nem is beszélve!!! Csak pár sort hisz tudjátok a fenyegetést egyszer be fogja váltani...na ugye mindenki tudja kirõl beszélek?
Azt hiszem én a tanulásba most golyóztam be...úgy hogy pihi...bár megesz az ideg hogy Pilli hogy végzett ma!!!! Itt vagy , ha lehet írd meg!

Nincs jelen

#3112 2008-05-27 20:17

roor
Tag

Halika!

Mé kell mindig rátok morogni pár sorért???:D:D:D:D:D (nem sör!)
Nézzétek Lisat,milyen rendületlenül ír.:D
Vagy csak a kaját  félti veszettül.:D:D:D:D:D:D:D
Pilli:engem is érdekel hogyan sikerült.:D:D:D:D
Na tessék mán írni!
Gigi:még bírják,bár a meleg kissé megviselte õket,már nem olyan kacérak,de még szépek.:D:D:D:D

Nincs jelen

#3113 2008-05-27 20:20

Lisa
Tag

Hopppáááá milyen kaja, hol van kaja??? Ja ,nahát persze, dehogy olyan fincsi tálat készítenék Neked, telepakolnám a hûtõt...tudod mit le is lépek és megvárom míg beváltod a fenyegetésedet....
A rózsák tényleg gyönyörûek :D

Nincs jelen

#3114 2008-05-27 20:43

Rigor
Tag

Én mára fantasztikus marhahúsleves alapú (persz sertéshúsból, de kamu marhaaromával) álkocsonyát (nem zsíros, zselatinnal készült) csináltam, és bizony fincsi lett!:)

Majd pedig némi scd ellenes (de most a belem nem vérzik, így nem nagyon puffadok tehát jöhet) két egész sajtos stanglit megettem, benne hidegtálas ízû, de persze házilag készített és lightos tormakrémmel, házimajonézzel sonkával sajttal paradicsommal, salátával mini bacondarabkákkal ízesített szendvicset ettem.
Meg elblattyogtam szódáért. Kéne venni szódagépet.

Nincs jelen

#3115 2008-05-27 20:45

Rigor
Tag

Meg klímát! Szerintem két héten belül veszek valami kis olcsó mobilklímát a mini szobámba ahol alszom. Különben nem bírok majd aludni, meg vergõdök amitõl ki lesz a belem meg a munkahelyen kialvatlanság se tesz jót úgyhogy most már nagyon felkészülök a nyárra! Szóval a klíma szigorúan egészségügyi okokból. (ja én nagyon nem bírom a meleget.)

Nincs jelen

#3116 2008-05-27 20:55

Pilli
Tag

Sziasztok! Köszi az érdeklõdést, eddig azért nem jelentkeztem, mert a hangulatom nem épp a legtutibb. Ki van a kukim ezzel a nappal eléggé. Rohadt sokat tanultam, de még így is necces, hogy meg lesz ez az átkozott szigorlat. Még egy hét, mire kiderül, úgyhogy addig izgulhatok.... Ráadásul a hasam sem a legjobb, legtökéletesebb és ahelyett, hogy strandon lennék tanuloktanuloktanulok az ötven fokos lakásban wááááááááááá. Elmegyek és alszom picit, hogy minden helyrerázódjon.
Klímát én is kérek a mini szobámba Rigor, bár nem tudom, milyen áron van a mini klíma. A héten még durvább meleg lesz, mint ma, amit én nagyon imádok, csak nem a négy fal között. Hétvégén valaki strand???
Roor, Gigi: a rózsát én kiszárítottam, nagyon szép, sõt vasárnap a közös hétvége után még az Embertõl is kaptam egy gyönyörû vörös rózsát, nagyon nagyon szép!
Liza: ment privi, tartsálkitartsálkitartsálki!!!!!!!
Jó éjt mindenkinek!!!

Szerkesztette: Pilli (2008-05-27 20:56)

Nincs jelen

#3117 2008-05-27 21:16

Rigor
Tag

Azt hiszem mobil klímát ami egy kis szobát jól lehût már 30 ezer körül egész jót lehet kapni.

Nincs jelen

#3118 2008-05-27 22:13

Rigor
Tag

Hmm utánaolvastam, lehet hogy mégis valami minõségibbet kéne, az meg 80-90 körül van a pici.

Nincs jelen

#3119 2008-05-27 22:19

Marthuska
Tag

Linus! Reméljük, ez nem a Te vérképed! Egyél csak, ne fogd vissza magad! Az Entocortot nekem is szednem kell továbbra is. Úgy tudom ugyanaz a hatóanyaga, mint a Budenofalknak. Egy jó, stresszmentes állást kívánok Neked!
Lisa! Több idõt kell fordítanod pihenésre is, utána sokkal intenzívebben megy majd a tanulás! Ügyes leszel, meglátod!
Norby1! Túrázgatsz? Étvágy rendben?
Kbalu! Ugye csak viccnek szántad az "optikai csalódást"? Szükség van a hozzászólásaidra!
Rigor! Látom, újra van egy kis idõd írásra is.:):)
Igen Lisa, eszegetek! De sajnos nincs olyan hatalmas étvágyam, mint Roornak. :):)

Nincs jelen

#3120 2008-05-28 08:30

Vicaa
Tag

Vagyok én is, csaknem otthon, ezért emilezés ügyben megint el vagyok maradozva.
Ezúton üzenem Mercy, hogy tegnap lemerültem azért szakadt meg a beszélgetés!
Derék, csípõ valamit javult, de tegnap meg ma megint picit rosszabb. 
Anna élénk, tegnap alig aludt napközben estére viszont totál kidõlt a kis drága.
Porshe rég jelentkeztél, mi a helyzet nálatok????
Palyizsu mit mondott a doki?
Viki és Gigi tudom, hogy Nektek is adós vagyok emillel, igyekszem azért. Hátha ma este sikerül végre. :)
Három napja 8 mg-on vagyok a méregbõl :D

Nincs jelen

#3121 2008-05-28 08:55

tunde
Tag

Sziasztok !
Jól vagyunk , Csongornak lehetett az étrendjén egy kicsit bõvíteni , hízik , növöget és eleven.
Vagyok , olvasgatok , csak sokszor már erõm nincs írni .

Vicaa lefagyott a gépem és mire helyreállt minden te már nem voltál , sajnálom , de sok puszit küldünk!

Roor barátomat sokszor emlegeti Csongor , de remélem egyszer találkozunk!
Mindenkinek szép napot!

Nincs jelen

#3122 2008-05-28 10:43

Marthuska
Tag

Sziasztok!
Vicaa! Azért, ha lassan is, csak gyógyulgatsz. Tudom, hogy jó lenne ezt a folyamatot felgyorsítani, de türelmesnek kell lenni. Türelembõl pedig, példát vehetünk rólad!
Tunde! Bíztam benne, hogy jól vagytok. Örömmel hallom, hogy Csongor étrendjén lehetett kicsit bõvíteni.:):)
Porshe! N.T.M.! Petra01! És a Többiek! Hogy vannak a gyerekek? Ha idõtök engedi, írjatok kicsit!
Jobbulást mindenkinek!

Nincs jelen

#3123 2008-05-28 14:54

Lisa
Tag

Sziasztok,
Linus, Palyizsu : vérvétel, orvosi diagnózis? Ha tudtok írjatok...
Marthuska: nem kell olyan nagy étvágynak lenni mint Roor-nak :D csak legyen :D :D :D, igen megfogadom ez volt most a pihi... én jól vagyok.
Vicaa : akkor tuti jösz szombaton? És láthatom végre a hercegnõt?
Roor : ha hazaértél Te is jelenthetnél egyet a "körülötted lebõ hiányzókról", persze ha csak jól laktál!
Pilli : csak kitartást!!! Ha végelesz esküszöm elmegyünk egyet bulizni együtt :D

Szerkesztette: Lisa (2008-05-28 14:55)

Nincs jelen

#3124 2008-05-28 15:46

Vicaa
Tag

Lisa megyek szombaton, láthatod Annát is, csak sztem nem maradunk túl sokáig. Tudod annyira keveset van együtt a család és hétfõn meg már megint kórház, de majd meglátjuk. Mindenesetre is Mercy már mondta, ha tovább maradok, akkor õ hazavisz.

Tünde örülök, hogy jól van a kis Csongor, végre jó hír Rólatok!!! :)

Pilli, Lisa vizsga ügyekben kitartást és egy egész Kárpát-medencényit a vizsgákhoz! :):):)

Nincs jelen

#3125 2008-05-28 17:26

Norby1
Tag

Szia Marthuska 
Sajnos rossz híreim vannak, mostanában padlón vagyok.Étvágy semmi, életkedv semmi.Holnap megyek a laboreredményért hát nem sok jót várok tõle :(
És veled mi a helyzet?

Nincs jelen

#3126 2008-05-28 18:04

Ánya
Tag

Drága Norby!
Használod a híres roor bogyókat? Mégis? A szemét genya megint ! nem fog legyõzni, eddig is mindig fel tudtál állni a padlóról, most is sikerülni fog. Talán az is segítene, ha melléd feküdne valaki, hogy õ is a te szempontodból nézze a világot?
Küldök neked erõt és jó gondolatokat: Ánya

Nincs jelen

#3127 2008-05-28 18:56

mano1973
Tag

Norby drága!!
Enni kell mert a kaja fincsi:))Enni pedig nagyon jó dolog...hidd el:))
Ne legyél szomorú.A labor miatt meg ne aggodj mert csak jó lehet nem lesz itt semmi baj majd meglátod:))
Mosolyt kérek!!!
A vizsgázóknap pedig gratulálok!!!!Ügyik vagytok de...ezt már tudtuk eddig is:))
Vicaa4
te hogy vagyol?
Gigi!
Viktor?
Vikimami!
Patrik?
Pályizsu!
klau?
N.T.M!
Llika?
Porshe!
csajok?Tami és Nóri?

Nincs jelen

#3128 2008-05-28 19:12

roor
Tag

Halika!

Fúúúúú de beparázott a jónép hogy fölfalok mindent.:D:D:D:D:D:D
Örömmel láttam hogy sokan és sokat írtatok.:D
De azért a fenyegetés továbbra is fönnáll.:D:D:D:D
Gigi:megyek a zártosztályra is,ha engem meglátnak téged tutira kiengednek.:D:D:D:D
Viszont mondd meg hogyan viseljem tovább a gondjukat,a fejük már kezd lebucskázni de a szirmaik még megvannak.
Leszárítom szívesen,csak hogyan kell?:D
Mert akkor a száraz változatot elteheted emlékbe.:D:D:D:D
Lisa:szavadon foglak és bevasalok minden felajánlott hamit.:D:D:D:D
Vicaa:a semminél ez a kis javulás is jobb,ezt is böcsülni kell.:D:D:D:D
Lesz ez még jobb is.:D:D:D:D
Tünde és Csongor:nagyon örülök hogy jól van a kis barátom és hogy gyarapszik õ is meg az ehetõ ételei is.:D:D:D
Mégis mi finommal bõvült a paletta?:D:D:DEz tényleg annyira jó hír.:D
És igen,fog velem találkozni,és addigra nagyon remélem igazi kólát ihat és jó kis csülköt ehet velem.:D:D:D
Kívánom hogy így legyen.:D:D:D:D
Lányok,fiúk nem kell annyit tanulni,de azért mert nem írom még gondolok rátok és szurkolok nektek!
Mindenkinek!:D:D:D:D:D
Ánya:olyan öröm nekem hogy itt látlak.:D:D:D:D
Holnap a három Luci-kölyökre vigyázok,és már alig várom.:D:D:D:D
Kicsit parázok,de ha crohn nem döntött le a lábamról akkor õk sem fognak.:D:D:D:D
Kivéve ha esetleg Roli valami nagyon csúnyát mûvel a pelussal és tisztába kell tennem,mert az még nem nagyon megy.:D
Szerintetek érvényes lesz,ha lezuhanyzom a kölköt és hagyom pucér popsivel flangálni?:D:D:D:D
ha nem ér,akkor ez egy érvénytelen dobás lesz.:D:D:D:D:
Ja úgyhogy holnap nem bizti hogy írok,mert már egyre kevesebb erõm van,a meleg is kicsinál,a túlóra is,és hihetetlen ugyan,de étvágyam is alig van.:D
Na jók lgyetek lehet még benézek.:D

Nincs jelen

#3129 2008-05-28 20:03

Pilli
Tag

Oksi Gigi, személyesen még jobb, úgyis jókedvre van szükségem .....

Nincs jelen

#3130 2008-05-28 20:21

Lisa
Tag

Sziasztok,
Norby : na ne már, b@sszál ki vele, és mutasdd meg hogy erõsebb vagy!!! Mert az VAGY!!! Légyszike ... így is azt hittem , hogy jösz szombaton (tudom hinni a templomba kell) ...  de Te most csak erõsödj, tudod sok hambi... az hozza meg az étvágyat! Vigyázz Magadra! Az eredményrõl számolj be (persze ha csak ven rá energiád)
Roor : azta mennyit írtál, de jó olvasni, és jó kis program lesz Neked holnapra. Érezdd jól Magad !
Mano : Jó  "látni" Téged! Igen , igen felsorolás megvolt, és Te hogy vagy?
Ánya : nézz be ide sokszor itt aztán találsz jó kedvet!

Mindenkinek üdv.

Nincs jelen

#3131 2008-05-28 20:24

porshe
Tag

Sziasztok!
Bocs mindenkitõl ha néha eltûnök,de május elejétõl a mi életünk egy káosz. :)
Tami jól van,állandóan valamilyen program van az oviban,hát mit ne mondjak,nem unatkoznak. Tegnap kirándulni voltunk a csoportjukkal. Amúgy meg õ is fellép most már a mazsival és rengeteg felkérést kapunk.
Nóri eleven, lépcsõzik állandóan, mindenhova felmászik.... 6 szem sem elég hozzá. Eszeget hízik és fogy felváltva. Már elhagyta a 10 és felet. Ma a 10640-is,de egy nem tervezett esti kaki és a melegre fogott esti hányás hatására ismét csak 10500 volt a súlya. :(
De ezt a meleget még szokni kell neki is. Az evéssel se lenne gond,ha tudnánk neki parancsolni,de egyenlõre lehetetlen.Ma a cseresznye tett be neki szerintem meg a paradicsom-hagyma. Ez a három + a meleg+a tápszer ,ez volt sok a pocinak. De azóta újra evett tápot és semmi baja,és remélem mindjárt csicsikázik is.
A doki szerint a vérképe javult,csak a baj az hogy én nem látom.:( De azt tanácsolta ne görcsöljek rajt. Megint át akart térni a medrolra de ellenjavaslattal éltem és sikerült meggyõzni. A széklete a napi 2 és 5 között ingázik és sajnos általában nem vérmentes,de semmi más tünetet nem tapasztalunk. A rosszasága mindent feledtet. :)
Roor pelenkázni ide is jöhetsz ha Rolin már gyakoroltál.:P Ja és nem javaslom a pelus nélküli rohangálást,mert a végén sokkal több munkád lesz mint egy egyszerû pelenka csere. :D
Mindenkinek szép napot!!!!
Norby tessék enni! ha nincs étvágyad mi lesz a sok fagyikehellyel???
Üdv:Porshe

Nincs jelen

#3132 2008-05-28 21:11

Marthuska
Tag

Szia Norby1!
Majd ne felejtsd el megírni, milyen lett a vérképed! Talán azért nem olyan rossz. Mielõbbi jobbulást kívánok Neked!
Köszönöm, én most jól vagyok.
Porshe! De jó, hogy Te is írtál! Milyen ügyes Tami, hogy már fellép!:):) Nóri hamarosan le fogja utánozni a nõvérét, azért ilyen eleven.
Roor! Kösd fel a nadrágot, három gyerekkel mozgalmas ám az élet!:D:D
Mano! Te csak kértél és kérdeztél, de semmit nem írtál magadról. Tessék egy kevéskét írni magadról!:):)

Nincs jelen

#3133 2008-05-28 21:40

zolcsi
Tag

Hello Norby!
Tessék szépen gyógyulgatni.Mindjárt kezdõdik az EB.Kivel fogom megytárgyalni?Félre a tréfával jobbulást és írj mi a helyzet.Ja és akkor gondolom nem jössz szombaton.Sajnálom ,de inkább pihenj.
Roor drágám hello.A kiskölyköt azért még ne negyon hagyd pucéran a napsütés mellett felénk elég szeles az idõ.Azt a bizonyos pelust jómagam is cserélgettem igaz nagy rutint nem szereztem belõle.
Vica de jó hogy találkozunk szombaton.
Sziasztok

Nincs jelen

#3134 2008-05-29 04:39

mercy70
Tag

Sziasztok!Korán ébredtem,az elsõ esti medrol adagom máris megtette hatását.Mostantól pár hónapig tuti újra ragyogni fog a lakás.  :) Norby1,mért van az,hogy te még mindig szenvedsz?Azt hittem rendbe jössz a talira!Látod én nem hagyom magam.Pár nap sûrû budi aztán egy telefon és a probléma máris megoldva.Roor,te mint nagy habzsoló.  :) Van olyan problémád,hogyha éhes vagy akkor van hányingered az éhségtõl?Nekem óránként elõjön és ilyenkor muszály enni,akkor nincs gond.Zolcsibal,látod téged meggyógyítottalak,magamat nem tudtam.Na szép!Azért a pozitív energiáimat megtartom!  :)

Nincs jelen

#3135 2008-05-29 05:59

Vicaa
Tag

Norby csatlakozom a sok elõttem szólóhoz! Gyógyulj csak ne hagy eluralkodni a fránya kórságot, ha harc hát legyen harc!!!!! Kard ki kard!!!! Meg minden!!!! :):):) Írd meg a laborod, izgulunk érted! (Az Antonio Banedrasos zenét amit felraktál, már felvettem a kedvencekbe, ha látnád Anna is miket csinál rá, mindjárt jókedvre is derülnél :) )

Más! A fájdalmaim és a szteroid csökkentése között sajnos nagy mértékû összefüggés van. úgyhogy most megin igen trágya a helyzet. Alig bírtam feltápászkodni reggel. Nade a remény hal meg utoljára, majdcsak megszabadulok már ettõl a méregtõl, és akkor már csak a javulás marad!

Nincs jelen

#3136 2008-05-29 07:47

Rigor
Tag

Én többször is csináltam ilyet, sõt hirtelen igen brutál dózissal. Ha nem csinálja tényleg kúraszerûen az ember, akkor nincs gond a rászokással. Kb olyasmi mint a váltott napos szedés, de néha 1-2 nap is belefér, úgy hogy az elvonások akkor sem jelentkeztek ha hirtelen hagytam abba(persze jó eséllyel ez alkati kérdés is lehet). Ha bezzeg hetekig kúraszerûen megy, akkor kell némi leépítés.

Javasolni persze én sem javasolom nyugodt szívvel, (csak magamnak:) természetesen ilyesmit csak saját felelõsségre...

Nincs jelen

#3137 2008-05-29 08:21

mercy70
Tag

Gigi! Én kevéssel kezdtem úgy,hogy 1 hétig szedtem és ez idõ alatt a hét végére el is tudtam hagyni.Sõt csináltam már olyat is ,másnapra jól legyek csak egyszer vettem be.Nem volt probléma belõle és segített.

Szerkesztette: mercy70 (2008-05-29 08:22)

Nincs jelen

#3138 2008-05-29 09:06

Ánya
Tag

Drágaságaim!

Nincs idõm olvasni, de írnom most muszáj.
Bocsánat, hogy most csak magamról írok, de azt gondolom, hogy érdekel benneteket.
Eldõlt a dolog, mûtét lesz, ileosztóma lesz. Június közepén. A szövettanim nem lett jó. Még nem rák, de már lehetnek a polipkáimban, akár. Pedig olyan békések és szépek voltak, amikor utoljára láttam õket!! Ezzel már eldõlt, hogy nem én döntöttem, hanem  a polipkáim. El kell veszítsem eddigi harcostársamat a vastagbelemet.
A munkahelyemen most be akarok mindent rendesen fejezni, itthon is valami elõkészület, azután hajrá egy másfajta élet felé.
Pusszantás, erõ, jó gondolatok megy mindig mindenfelé, azért , ha nem is írok róla: Ánya

Nincs jelen

#3139 2008-05-29 09:59

Zsuzskaa
Tag

Sziasztok!
Mercy: emailt megkaptad? :) vagy mostmár az én citromailem is szórakozik? :)
Amúgy -ha nem is örömmel olvasom -de jó tudni hogy nem csak nálam ragyog a lakás ha medrolt szedek.Lehet ezt is be kéne irniuk a tájékoztatóba :D

Nincs jelen

#3140 2008-05-29 11:48

Lisa
Tag

Sziasztok,
Marthuska : Hol van a képed??? "hiányzol" !
Vicaa : na a "trágya helyzetnek" csak idõ kell, tudod...csak kitartást és szombaton majd  segít rajta ez a jó kis társaság! Annának puszi ám.
Gigi : tudom, hogy még messze van, csak szombaton nem leszek, és elõre is szeretnék Neked nagyon jó utat, és Kellemes idõtöltést Kívánni!!! :D :D :D
Az egészségedre meg vigyázni! Ez parancs, és sztem nem csak az én részemrõl.
Linus : gondolom, nem kell írnom, hogy nagyon várjuk az eredményt és csak úgy mint a többiekét!
Ánya : Csak próbálj meg nyugodt lenni!
Mercy : ugye nem én vagyko bamba, de Neked is volt fenn képed, hova lett?
Most úgy feltûnt, hogy eltûntek a képek...

Nincs jelen

#3141 2008-05-29 13:29

Dusy
Tag

Sziasztok!
Tudom rég írtam ide de nem sok ídöm volt mostanság. Az este voltam a cheten és Matuskával beszélgetve jutott eszembe, hogy megígértem, hogy elmondom hogy sikerült a vizsálatom. A vékonybelecském nézték, mert a doki szerint lehet, hogy újra van szükületem. A vizsgálatott nem egyszerüen de tuléltem. Nehezen de lement a csövecske. Az eredményt még nem tudom, mert csak pénteken lesz kész. Remélem jó lesz. Pusz mindenkinek.

Nincs jelen

#3142 2008-05-29 14:59

Agica01
Tag

Sziasztok!

Ánya, kitartást és nyugalom, minden rendben lesz. Gondolunk majd rád!

Vica neked jobbulást, igyekezz hamar gyógyulni, sokat szoktam rád is gondolni (ha nem is írok, mert állati lusta vagyok ám...)

Norby: jobbulást

Lisa, a mailt nem felejtettem el, ma-holnap menni fog, ígérem! :)

Már rég jártam erre... de ha már itt vagyok, magamról is: az eredményemben némi javulás látható, a CRP már csak 89 (elõtte 2 héttel jó 100 felett volt), süllyedést nemnéztek. JÁrok a humirára, remélem tovább javítja a vérképemet, mert az állapotom az tök jó.

Ma voltunk az állatkertben Bazsival (kisfiam), jól elfáradtunk, bár egyenlõre engem jobban lekötöttek az állatok, mint õt. :) De azért elfáradt, és most legalább jót alszik.

Rohadt egy meleg van, nem tudom ki hogy van vele, engem lassan kikészít, legszívesebben egész nap ki sem bújnék, de a gyereket nem zárhatom be a lakásba, állandóan kint akar lenni.

Mindenkinek tünetmentes további szép napot!

Nincs jelen

#3143 2008-05-29 15:11

mercy70
Tag

Zsuzska!Megkaptam az emailt,ne haragudj hanyag,lusta voltam.Fogok rá írni minél elõbb még ma.
Lisa!Nem te vagy bamba valóban volt képem,levettem.Majd szombaton elmondom miért.

Nincs jelen

#3144 2008-05-29 16:11

Lisa
Tag

Sziasztok,
Mercy : most már kíváncsivá tettél :D, de szombatig kibírom!
Ágica : na, örülök neki , hogy 100 alá mentél...ügyi vagy! Csak így tovább.
Én a meleget egyáltalán nem bírom, SÕT. Úgy hogy felõlem jöhet a hidegebb :D , de azért szombaton ne essen!

Nincs jelen

#3145 2008-05-29 17:47

zana
Tag

Gigi: jó nyaralást kívánok, érezd magad nagyon jól, biztos minden rendben lesz.

Érdekesség képpen leírom, hogy nyaralásunk elõtt két hete már belobbant a colitiszem, izgultam hogy fogok elutazni,  mindent bevetettem amit csak lehetett... És a mai napig nem tudom hogy, de csak reggel és este voltam rosszul, ami nagyban megkönnyítette a napközbeni mozgást. Valószínûleg a sok új élmény, látnivaló; és az is megnyugtató volt számomra, hogy lépten-nyomon éttermek és kávézók vettek körül Isztambulba, ha mégis baj lenne:-)

Nincs jelen

#3146 2008-05-29 17:53

zana
Tag

Ánya: Veled vagyunk! Kitartás, minden jól alakul és próbálj meg nem idegeskedni!

Nincs jelen

#3147 2008-05-29 18:22

Marthuska
Tag

Norby! Linus! Dusy! Hferi! Türelemmel várjuk a vizsgálati eredményeket!
Kedves Ánya! Sokat gondolunk rád! Vigyázz nagyon magadra!
Ágica01! Örülök, hogy jobban vagy! Csak így tovább!
Lisa! Igen, levettem a képem. Lehet majd teszek fel másikat. Örülök, hogy Te legalább észrevetted!
Gigi! Szerintem is jó megoldás, amit írtál. Természetesen ez most a saját felelõsséged. Reméljük, hogy nem lesz gond. Jó nyaralást kívánok Neked!

Nincs jelen

#3148 2008-05-29 19:42

hferi
Tag

Marthuska!

Köszönöm érdeklõdésed, de nem kaptam eredményt, ugyan is elszámolta magát a doktornõ, mert nem számolta bele a május elseje miatti szabadnapokat. :(

Nincs jelen

#3149 2008-05-29 19:58

Marthuska
Tag

Szia Hferi! Akkor tovább várunk türelemmel. Csak kitartás!
Mielõbbi tünetmentes idõszakot kívánok neked!

Nincs jelen

#3150 2008-05-29 20:33

zolcsi
Tag

Gigi!
Kellemes nyaralást kívánok neked.Én tavaly-már beteg voltam csak nem tudtam róla-amikor kirándúltunk.Ettem mindent és ötödik nap 38 fokos lázam volt.De ennek ellenére elég jól bírtam a menetet.Ha akkor gyógyszerezek biztos nem lett volna semmi baj.Úgyhogy csak nyugi és érezd jól magad.

Nincs jelen

IBDoktor

Láb