#3251 2008-06-06 17:16
- Szuszidi
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Vicaa! Nem pigyeregni! Azt hagyd másra, nyügi volt a kiscsaj mert érezte rajtad hogy zaklatót vagy, most csak magadra figyelj. Alakulsz s ez a lényeg, anyós meg vigyáz a család tagokra jó kézben vannak! :) További jobbulást! :)
Nincs jelen
#3252 2008-06-06 18:04
- aiolosz
- Tag
Vica, jo olvasni a kedvezo hireket rolad, a tobbit meg atfutja az ember...
A vibratorral kapcsolatosan tudnek irni ezt_azt...de visszafogom magam es megsem irok :-)
Jut eszembe, lattatok mar felfujhato fiu babat .....
Nincs jelen
#3253 2008-06-06 18:05
- Ánya
- Tag
Zolcsibal!
köszi a hírt magadról. Jövõ vasárnap fogok befeküdni és hétfõn, vagyis 16-án lesz valószinûleg a mûtét. Köszönöm a figyelmedet!
Manó!
roort gyógyítsad meg! Olyan nagyon, de nagyon hiányzik! Tominak meg biztos nagyon jó a gépezés, bele lehet feledkezni. Azért a hétvégén pihenj te is.
Kérlek, írjál valamit Luciferrõl és a kishercegrõl és a királylányról is! A puszijaimat feltétlenül add át nekik!
Vicaa!
Nehéz a család nélkül gyógyulni, kemény, amikor a gyerek nem vesz rólunk tudomást. Ezzel azonban azt jelzi, hogy mennyire szeret, azt jelzi ilyen fura módon. Amikor a kisebbik fiamat még a régi idõkben pár napra a kórházban kellett hagynunk, nem is látogathattuk, nem örült nekünk, amikor érte mentünk. Jó idõbe tellett, mire "megbocsátotta" az elszakadást. Az embergyerek, az aki ilyent csinál. A majom gyerek azonnal örül az anyjának, nincs harag. Tudom, sovány vigasz.
Továbbra is gyötörd magad, mert a torna az egyetlen, ami sokat tud javítani az állapotunkon. Nekem is azóta nem romlik a vállam állapota, amióta rendszeresen tornázok. A röntgenem alapján el sem akarta hinni az orvos, hogy ilyen jól tartom magam. Szóval csak így tovább!!!
Ez a hasmenõs dolog itt Pesten is divatos. Bennünket még elkerült, de sok családon átment.
Linus!
Nagyon jó pihenést és feltöltõdést. A gyógyi csökkentést is jól fogod viselni, meglátod. :- )
Lisa!
Kicsit bõvebben magadról? Mi van felétek? Még mindig a semmi az állapot?
Vikimami!
Nem irigyellek a további bizonytalanság miatt. Bár az azért jó, hogy nem igazolta az IBD-t a szövettan. Ennél a betegségnél csak kevésbé genya lesz a tiéd:- ) Csak végre megtalálják és tudják kezelni!
Patrikkal való utazás tényleg nagyon nehéz lesz, de annyi mindent végigcsináltál már, biztos ez is menni fog!!
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Azt hiszem most nagyon meglódultam, kicsit sokat írtam.
Ánya
Nincs jelen
#3254 2008-06-06 18:19
- zolcsi
- Tag
Kedves Vica!
Tavaly ,elsõ mûtétem után másnap reggel jött be a kislányom.De nem engedték be hozzám az örzõbe csak az ajtóban álhatott meg.Akkor már egy hete bent feküdtem.Szegénykém kézzel lábbal jött volna hozzám majd megszakadt a szívem.Anyukám fogta és nem tudta a gyerek miért nem jöhet be a papához.Azt a pillanatot nem felejtem el sosem.
Viszont annál jobb érzés volt mikor igaziból újra magamhoz tudtam ölelni.
Örülök hogy jobban vagy.Csak így tovább.
Nincs jelen
#3255 2008-06-06 21:04
- Lisa
- Tag
Igen Roor, nagyon hiányzol és bizti sokat csuklasz, úgy hogy gyere, és gyógyulj Itt a saját környezetedben!!!!
Puszi Lisa
Nincs jelen
#3256 2008-06-07 07:54
- mano1973
- Tag
VIcaa!
nagyon örülök hogy gyógyulsz és egyre jobban vagy!!!csak igy tovább!!!Hivott az ismerõsõm hogy hogy sikerült a mûtét?Mert én nem tudom elérni csak üzit hagytam neki,de én is kiváncsi lennék rá mi lett.Ird meg ha elöbb tudod meg mint én.
Annácskának nagy puszi te pedig tornázz rendesen!!
Vikimami!!
Nem elkeseredni...meglesz az az eredmény is nem sokára és kiderül mi van...vagy mi nincs:))
Fõ,hogy ne idegeskedj!!Patrik baba meg majd csak megszokja azt a csengõt és nem fog sírdogálni:))
Már nagy fiu:))
Vigyázz magatokra és ne agyalj,hogy mi lehet azzal csak magadat hergeled azt meg minek?!:))
Ánya!!!
A lucikölkök jól vannak:))
Csütörtökön délutántól este 9-ig itt voltak és iszonyat lefárasztottak:))
Rolka szétpakolta a lakást amit elért leszedett a polcrol,kipakolta a konyhaszekrényem,tört néhány porcelánom is de...mit számit:))
Tomi meg megtanitotta ugrálni az ágyon Rolit ugyhogy majd az anyja örülni fog neki:))
A kutyám szegény egész nap menekült mert Rolinak nagyon tetszett,hogy a bébikompal megy utánna és koszta meg lökdösi.
A konektor volt Roli kedvence...ugyhogy Tomi percenként rohant,hogy elkapja mielött belenyulna a pici ujjaival:))
A tv távirányítonk már alig él:))Roli azon is sokat gyakorolt Tomival,hogy kell kapcsolgatni a tv-t és nagyokat nevetett ahogy váltott a csatorna és emelkedett a hang.
sokat nevettünk és sok képet csináltunk.
Niki Regivel elvolt...hozzám csak kaját kérni jött meg néha árulkodni hogy Regi nem engedi neki ezt vagy azt:))
Este a fürdés sem volt egyszerû:))
Roli és Niki szétpancsolták a fürdõmet és Rolka egy üveg habfürdõt öntött bele:))
Gondolom biztos ami biztos alapon hogy jó habos legyen a víz:))
Csináltam képeket majd feldobom..ha megengedik Luciék:))
Tegnap elutaztak wallness hétvégére és majd hétfõn jönnek haza.Addig pihizek mert csütörtökön ujra Rolizok mig Luci és Roor dokihoz mennek:))
ROOR JÓL VAN!!!!NEM IS BETEG!!!AZ ÉTVÁGYA A RÉGI!!
Tegnap itt volt és szépen kiette a hütõmet ahogy szokta.Kutya baja higyjétek el...van étvágya!!!:)))
Mi több...jól be is csiccsentett, este Tomi vitte haza:))
Iszogattunk kicsit és sikerült neki is jol beiszogatnija:))
Nem beszélve a nagy adag citromos fagyiról amit megevett:))
Szóval ha valakihez vendégségbe megy roor és azt mondja nincs étvágya...el ne higyjétek neki:))
Csapdaaaaaaaa:))Ugyanis mindig képes enni!
Ánya!
örülök hogy egyre többször látni téged is itt és az irásaid is egyre bõvebbre sikerednek.:))
csak igy tovább!!
mindenkit puszilok és jó egészséget!!
Szuszidi!
köszönöm a segitséget !!még zaklatlak majd a kérdéseimmal ha szabad:))
Nincs jelen
#3257 2008-06-07 09:01
- Vicaa
- Tag
Köszi a sok kedvességet és sok-sok puszi mindenkinek!!!!!! :)
Nincs jelen
#3258 2008-06-07 09:43
- roor
- Tag
Halika!
Nos igen,becsiccsentettünk,de baromi jólesett.:D:D:D:D
És igen,jó sokat ettem nõvérkémnél,mert hát nagyon éhes voltam.:D:D:D:D:D
Bûnöztem és tök jól érzem magam miatta.:D:D:D:D:D
Egyébként meg lusta vagyok írni.:D
Ja és este megyünk moziba!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Szerkesztette: roor (2008-06-07 09:43)
Nincs jelen
#3259 2008-06-07 11:50
- Lisa
- Tag
Gigi, üdv. újra itthon!!!! Remélem, jó volt és tessék mesélni!!!
Nincs jelen
#3260 2008-06-07 11:52
- Szuszidi
- Tag
Na akkor Roor a régi nincs itt gond néni! :D:D:D
Nincs jelen
#3261 2008-06-07 14:07
- Lisa
- Tag
Igen, igen ezt örömmel halljuk :D :D :D
Nincs jelen
#3262 2008-06-07 14:59
- Marthuska
- Tag
Kedves Roor! Jaj de jó, hogy jobban vagy! Lustaság ellen küldök neked egy kis aktivizáló gömbnyalókát, így majd lesz energiád írogatni. De csak a mozi után szopogasd el! Vicces lenne, ha egyfolytában felugrálnál a székbõl a film alatt.:D:D
Ma én is bûnöztem, csak másképp, mint Te. Megettem már majdnem egy egész doboz konyakos meggyet születésnapi elõzetesként. Így jutalmazom magam.:D:D
Linus! Nagyon jó pihenést kívánok! Érezd jól magad otthon!
Ánya sokat gondolok Rád!
Vikimami! Ügyesebb vagy, mint gondolnád.
Puszi mindenkinek!
Nincs jelen
#3263 2008-06-07 16:43
- roor
- Tag
Halika!
Marthuska:köszi a nyalókát,de nem bírtam megállni és már nyalogatom.:D
Nem fogok fölpattogni a moziban,ugyanis azt hiszem a fejemre borult a leszarom és a baromi lusti vagyok bogyós láda és ennek a hatása elég erõs.:D:D:D:D
Egyszer majd csak elmúlik,addig meg élvezem áldásos hatását és tényleg nem érdekel semmi,pihenek élvezkedek nagyokat.:D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#3264 2008-06-07 18:48
- aiolosz
- Tag
Gigi
Jo, hogy van itt a forumon nehany olyan ember, mint amilyen Te is vagy...nevsor_olvasas most elmarad
1ebkent nem vagyok egy dicsergetos fazon, ha valaki nem vette volna eszre
A "Kep_Tar" Teged var, akarom irni a kepeidet
Hajra Federer, ha mar Safina kikapott :-(
Nincs jelen
#3265 2008-06-07 20:45
- roor
- Tag
Halika!
Meggyüttünk a moziból.:D:D:D:D
Indi 4-et néztük és nekem baromira teccet.:D:D:D:D
Most lustizok tovább.:D
Gigi:üdv újra itthon.:D:D:D Rám nem kell vigyázni inkább csak velem.:D:D:D:D
Ja a foci nem a kedvencem,de a döntõt megnézem,az tuti jó lesz.:D
pá
Nincs jelen
#3266 2008-06-07 21:40
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Vicaa!
Elhiszem, hogy nagyon nehéz neked, mert tapasztalatból mondom. Kitartást Kívánok neked a gyogyuláshoz és acsalád hiányához, mert nekem is nagyon nehéz volt minden egyes alkalom amikor kórházban voltam.
Vikimami!
Neked pedig fel a fejjel és csak optimistán szabad elõre nézni és elindulni. Szurkolok, hogy minden rendben legyen!
Manó1973, Roor!
Kedves csajok remélem csuklotattok nagyokat, mert finomságok voltak asztalon. Rántott szelet, újkrumlival és tejszínes oroszkrém és tejszínes csokitorta! Tovább nem is fájhdítom a szíveteket. Remélem mindketen jol vagytok és jol telnek napjaitok!
Gigi!
örülök, hogy jra ithon vagy, remélem nagyon jó volt és várjuk az élménybeszámólót!
Mindenkinek nagyon boldog hétvégét kívánok!
Puszi nektek Sziasztok!
Nincs jelen
#3267 2008-06-07 21:45
- Ánya
- Tag
Roor!
Nagyon örülök, hogy nem is voltál beteg, csak lustizol. Az finom, én is nagyon szeretek. A Mûtétem egyik elõnye a nagy lustizás lesz, lelkiismeretfurdalás nélkül! Hajrá lusták!! (foci EB-s stílusban :)
Gigi! Ezek szerint a kis genya hagyott nyaralni!! Velencét tényleg nem gyerekekkel megnézni. Nekem csak úgy sikerült:(, de azért nem volt olyan gáz! :)
Marthuska! köszönöm sok rámgondolást, érzem és jól esik, de nagyon....
Aiolosz képei mindig nagy élvezetet nyújtanak :)
Manó: Köszi a részletes beszámolót a kölykökrõl és a húgodról is :)
Ánya
Nincs jelen
#3268 2008-06-08 11:29
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Mindenkinek nagyon köszönöm a Roli nevében a szülinapi jókivánságokat!
Remélem jól vagytok!
Manó!
Nagyon szépen köszönöm a gyerekmegörzõt!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
A képeket nyugodtan felrakhatod!!!!!!!!!!
Mi most Zalakaroson vagyunk az egész család mert a lakást (fürdõ + wc ) burkolják!
Úgy volt , hogy ma megyünk haza , de maradunk még egy napot!!!!
A szálloda csodálatos a kaja rengeteg!!!Degeszre zabáljuk magunkat!!!:D:D:D:D::DD:D:D::D
Ez igazi Roornak való hely lenne!Annyit ehetsz amennyit csak birsz!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mindenkit puszilok nagyon hiányoztok!!!!
Puszi:luci
Nincs jelen
#3269 2008-06-08 17:20
- roor
- Tag
Halika!
:D:D:D:D:D:D:D
Eltöltöttem a napot elég rendesen.:D:D:D
Épp most fõztem leveskét,ha elkészül jön a nagy zabálás.:D
Gigi:legközelebbi olasz utatokon egyel több csomag lesz,azaz én.:D:D:D:D
Ánya:vidámság,jókedv,optimizmus.:D:D:DNagyon sokat gondolok rád.:D:D:D
Pusszmancs mindenkinek,kukkolok még de ezerrel lustizok.:D:D:D:D
pá
Szerkesztette: roor (2008-06-08 17:20)
Nincs jelen
#3270 2008-06-08 18:37
- mano1973
- Tag
Luci !
Nagyon szívesen a kölökmegörzést:))
Rolka nagyszerûen bírta este 9-ig egy hangja nem volt aztán meg...kicsit már pityergett de gondolom hiányoztatok már neki:))
Tomi imádta Rolkát és annyi hülyeségre megtanitotta hogy majd nézhetsz ha bemutatja neked:))
Niki is aranyos volt.
J aigen..Regi áment hozzátok megetetni a nyulaitokat és szellõztetett is.
Szóval...dögök rendben:)))
Jó pihenést!!
Nincs jelen
#3271 2008-06-08 19:22
- roor
- Tag
Halika!
Tesó:gyertek máskor is.:D:D:D:D
Leves elkészült,fini,tészta nem maradt mert párom a tésztafõzeléket (sok tészti kevés lé) imádja.:D
Pancsi és nagygenerál megvolt,jön a vacsi és pihi.:D:D:D
Ugye jók lesztek és ti is követitek a példámat?????:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#3272 2008-06-09 07:42
- vikimami
- Tag
Szóval mivel ez a legforgalmasabb topic.... BOCS ROOR!
De hetek óta keresek kádba helyezhetõ fürdetõállványt Patriknak. Kérlek, ha tudd valaki ilyet, hogy hol lehet hozzájutni értesítsen engem!
Nem kádállványt keresek (tehát amibe magát a kádat lehet berakni) és nem is olyan lécekbõl álló valamit, amit a nagykád tetejére lehet rakni (be van épitve a kád egyik fele a falba, nem tudom rárakni :( ), hanem olyan állványt, aminek a tetejét a kiskád lehet, a lábait pedig a nagykádba lehet berakni.
Kerestem már sok-sok helyen, de nem találok ilyet, és Patrik már annyir a fröcsköl fürdetésnél, hogy nem lehet a szobában fürdetni, a nagykád pedig olyan alacsonyan van, hogy nem tudok a 10 kilóját tartva felállni vele :)
Puszi és köszönöm
Nincs jelen
#3273 2008-06-09 16:13
- vikimami
- Tag
Szia Gigi!
Írtam a "fórum kölyökmegörzõ"-be választ, gondoltam oda jobban illik
Nincs jelen
#3274 2008-06-09 18:29
- roor
- Tag
Halika!
Tök mindegy hova illik,itt is jó helyen van.:D:D:D:D
Nekem ilyennel nincs gondom,mivel se gyerekem se kádam.:D:D:D:D
Ma reggel nézegettem Patrikot iwiw-en,szép szál legényke lett.:D:D:D:D
Majdcsak erre is lesz valami megoldás.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#3275 2008-06-09 18:42
- Szuszidi
- Tag
Roor! Ha se kádad nincs akkor te vagy az oroszlán szagú Roor??? :D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#3276 2008-06-09 20:58
- roor
- Tag
Halika!
Papamaci:jó macskához illõen mosakszom rendszeresen.:D:D:D:D:D
Kádam ugyan nincs,de zuhanyfülkém azért akad.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#3277 2008-06-10 07:03
- vikimami
- Tag
Sziasztok!
nem tudjátok véletlenül. hogy a búzakorpa az jó nekünk, ugye?
Mondott valamit múltkor az orvosom -ezt vagy valami hasonlót -, de nem emlékszem, hogy ezt vagy sem. (Annyira lesúlytott, hogy nincs még diagnózis, szégyenszemre alig tudtam figyelni...)
Nincs jelen
#3278 2008-06-10 09:15
- Ánya
- Tag
Szia Vikimami!
Ismerem ezt az átmeneti tudat zavart. A fontos dolgokat nem tudja meghallani az ember lánya.
cu-ként nekem huszonéve társam a búzakorpa, zabkorpa, búzacsíra. Hangsúlyozom, nekem. Itt a fórumon is hallasz ellenkezõ véleményt. Azóta rendben van a székletem, ha elutazunk, akkor sincs szorulásom.Naponta három evõkanál. Nekem olyan a cu-m, hogy szorulás és csak nyák, és vér, ha elindul a folyamat. Szóval nekem nagyon jó, mindenkinek ajánlom, aki bírja. A lényeg a folyamatos szedése, evése, minden nap. Nem rapid hashajtó, hanem ....
Remélem segítettem: Ánya
Nincs jelen
#3279 2008-06-10 10:43
- Linus
- Tag
sziasztok drágáim! muszáj elmesélnem mekkora meglepi várt otthon péntek este :D hetek óta tart a pakolás, festés, szegény Anyukám csak mondogatja, hogy "édes lányom, mikor lesz itt rend?" jelentem tisztelettel, engem egy gyönyörû narancssárgára változott szoba várt otthon!!! :D iszonyú jól néz ki, és ezerrel tolja a pozitív energiát :D nem vagyok nagy szakértõ, szóval pontosan nem tudom megmondani, hogy milyen árnyalat, de talán az érett mandarinnak van ilyen szép meleg, erõs színe. szal ezt hetek óta nagy titokban tartották, ki is voltam akadva, hogy gyakorlatilag a fél házat a zöld vmilyen árnyalatára festik :D
másik hírem, hogy ma 4re megyek interjúzni. kis szerencsével tán ki is derül végre vmi, majd meglátjuk... mindenesetre megengedem, hgoy szorítsatok :D aztán majd mesélek!
pusz mindenkinek
Nincs jelen
#3280 2008-06-10 13:23
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenkinek!
Én is örömmel jelenthetem (akit érdekel annak), hogy sikerült végre a "húzós" tárgyam, és most nagyon, de nagyon boldog vagyok, azt hiszem megint gyakran jövök, mert volt aki hiányolt és izgult is :D köszönöm szépen!
A szurkolást külön!
Nem tartok nagy névfelsorolást, de ahogy olvastalak Titeket, azért jó páran hiányoznak.
Linus: köszönjük az edgedélyt :D És élünk is vele :D
Pilli : remélem, hogy megvagy! Bele ne fulladj a szakdogába :D
Roor : tessék csak enni mint mindig!
Marthuska : a Te helyzetjelentésed is lemaradt mostanság, hogyi vagy?
....szóval remélem a legjobbakat és hogy jól vagytok! Mert én igen!
Puszi Lisa
Szerkesztette: Lisa (2008-06-10 13:24)
Nincs jelen
#3281 2008-06-10 14:46
- aiolosz
- Tag
Latod Lisa, csak sikerult :-)
Vegyel peldat a nevelt fiamrol, csak szepen lassan, nem elkapkodni...O mar hetedik eve vegzi a NYME-en a faipari mernok/mernoktanar szakot, de most mar, ha a Joisten is ugy akarja, mar csak fel ev es diploma_munka. Bar a nyelvekkel meg lesznek problemak...
Szerintem lehetne oskolas_topicot is krealni, annyi itt a tanulo_nebulo ....
Nincs jelen
#3282 2008-06-10 14:53
- mercy70
- Tag
Gratulálok Lisa!Nagyon ügyi vagy!
Nincs jelen
#3283 2008-06-10 17:30
- Lisa
- Tag
Köszönöm emberkék! Aiolosz itt jobb megosztani és legaláb a segítség is, meg az öröm is egybõl érkezik! :D
Remélem, hogy nem 10 évre húzom ki az egyetemet...a egyik prof. igen szereti mondani, hogy a mai világban 10 évig is lehet járni egyetemre (csak pénz kell hozzá) és otthon a szülõk szépen besz..pják , hogy "Apa, ne vágd le a disznót .. az egyetem már nem 5 éves , hanem 10 éves!" :D
De reméljük nem szól közbe semmi és menni fog!
Nincs jelen
#3284 2008-06-10 19:20
- Marthuska
- Tag
Sziasztok!
Lisa! Gratulálok a vizsgádhoz!:):) Csak így tovább!
Köszönöm kérdésed, a szokásos görcsöket leszámítva jól vagyok.
Vikimami! Próbáld ki a búzakorpát, hátha segít. Nekem nem vált be, de sokaknak használ.
Linus! Gratulálok a gyönyörû szobádhoz! Érezd jól magad! Egy frissen festett szoba mindig felüdít. Hogy sikerült az interjú?
Puszi mindenkinek!
Nincs jelen
#3285 2008-06-10 21:40
- Norby1
- Tag
Lisa grat a vizsgádhoz
Nincs jelen
#3286 2008-06-10 21:45
- Lisa
- Tag
Norby, köszönöm szépen ! :D
Marthuska : ennek azért örülök , a görcsök meg azok csak úgy vannak sajna ! De egyél az a lényeg! :D
Nincs jelen
#3287 2008-06-10 22:16
- vikimami
- Tag
Lisa!
Nagy gratula, ügyi vagy :D
Marthuska,
kipróbálom majd, de most nem merem, mert has-mars van, és Ánya azt mondta, hogy õt pld meghajtja -ha jólértettem... Remélem jól vagy!
Puszi
Nincs jelen
#3288 2008-06-11 01:09
- pasek
- Tag
Lisa!
Ugye valami módon megünnepled?!
Ne aggódj, a 10 éves disznó ugyanolyan finom, mint az ötéves :D (tapasztalatból mondom, 14 vizsgaidõszak nyomja a lelkem)
Nekem a végére sikerült eljutnom odáig, hogy inkább félig felkészületlenül, mint kialvatlanul...
További vizsgáidhoz azzal a bizonyos nagy kalappal, de ha ez volt a mumus vizsga, akkor a többi biztos amúgy is csípõbõl megy!!
Nem írtad, milyen jegy került az indexedbe végül, de a 2-esnél nincs jobb jegy csak szebb axiómát alapul véve, én is gratulálnék a szép eredményedhez
Nincs jelen
#3289 2008-06-11 06:16
- Ánya
- Tag
Vikimami!
A korpa nekem nem csinált hasmarsot!! Azt nem tudom, hogy a te hasmarsod mit szólna hozzá, de amikor nekem aktív volt a cu-m, akkor is ettem minden nap. Nekem nem rontott a helyzetemen. Pedig akkor sokszor jártam. Mondjuk ez tényleg régen volt. Valahogy úgy gondolom, hogy a korpa felszívja a mérgeket és kiviszi a bélbõl, vagy nem engedi ott pangani a cuccot sokáig, a rostok segítenek az egészségesebb bélflóra kialakulásában. Összefoglalva, nem tudom, hogy neked jó lenne-e a korpa, vagy sem :(
Ánya
Nincs jelen
#3290 2008-06-11 06:27
- vikimami
- Tag
Szia Ánya!
Ne haragudj, akkor félreértettelek.
Valamelyik nap erõt veszek magamon és kipróbálom (búzakorpát vettem).
Szép napot!
Nincs jelen
#3291 2008-06-11 08:03
- tunde
- Tag
Szia Viki !
Mivel nálad különféle allergiák , felszívódási zavar van , csak még nem tudni , hogy mire vagy allergiás , ovatósan mert ha gabona allergia vagy coeliákiád van a tûnetek még jobban elõjönnek. Egyébként egészséges csak nem mindenkinek jó!
Szép Napot!
Nincs jelen
#3292 2008-06-11 09:09
- Rigor
- Tag
Ánya: pontosan milyen mérgeket és hogyan venné már ki, és miért is szívná fel? Mint az intelligens mosópor? Van erre valamiféle tudományos háttér, vagy ez csak olyan elképzelés alapú?
Nincs jelen
#3293 2008-06-11 09:14
- vikimami
- Tag
Halihó mindenkinek!
Tünde: igen, én is gondoltam már rá, hogy akkor most mégse próbálom ki. Lisztérzékenységem (coelikália) biztos nincs, arra negativ lett a tesz....
köszönöm
Nincs jelen
#3294 2008-06-11 10:06
- tunde
- Tag
Sajnos a tesz eredménye még nem zárja ki a coeliákiát mert ha alacsony az IgA akkor elképzelhetõ , hogy mégis lisztérzékenység van a háttérben. Erre egyetlen vizsgálat van a felsõ endoscopia , megnézik , hogy vannak-e bélbolyhók ! Ha nincs egyértelmû az eredmény ! Gabona allergiát már Nutritiv panel vagy a Prick teszt ( bõrpróba )is kimutat . De vannak esetek amikor minden negatív és a klinikai tünetek alapján kell az orvosnak elindulni , hogy mi lehet a háttérben , vagy felállít egy diagnózist!
Ha az IgG emelkedett nálad akkor egyértelmû a felszívódási zavar, allergia , így is , a klinikum alapján .
Az a baj , hogy sok helyen nem veszik figyelembe vagy nem csinálnak teljes Immunglobin vizsgálatot!
Nincs jelen
#3295 2008-06-11 10:30
- vikimami
- Tag
Szia Tündi!
Offolok itt Roor topikjában, bocsánat!
Szóval nálam az ASCA IGg emelkedett volt egy kicsit (10 helyett 11), de ennyi :(
Gyomortükrözést nem akart még az orvosom.
Köszönöm, hogy foglalkozol velem :D
Csongi hogy van?
Nincs jelen
#3296 2008-06-11 11:15
- Lisa
- Tag
Pasek : naná, az ünneplés igen...csak egy a baj, hogy a múlt héten amikor kivágtak belõle...szomorúságomra volt a nagy ellenünneplés a barátnõmmel ("kivágtak naná hogy jól besz beb@szok") , aki éppen akkor vizsgázott le sikeresen...úgy hogy ment ám a nagy muri, ami 100% ig kitartott mostanra is. Végül is inkább koccintottam akkor elõre a medve bõrére a barátnõmmel , mint tegnap egyedül. De az bizti, hogy én ha tehetem egy ünneplést nem hagyom ki :D
A 14 vizsgaidõszaknál meg frankón ne nem mindegy hogy MI MIATTT 14 az a 14 !!!
Én sem bántam amikor rosszul voltam, hogy basszus 20 évesen sem vagyok még leérettségizve, na bum ki a fenét érdekel :D
Igen a mumus ez volt , ha nem ment volna akkor meglett volna a csúszás, ami persze nem zárja ki hogy még nem lehet....
Nincs jelen
#3297 2008-06-11 12:47
- tunde
- Tag
Köszi Viki , most szerencsére nagyon jól van ( kopp, kopp) remélem így is marad !
A kapott gyógyszere amit már több mint 3 hónapja szed most kezd beépülni a szervezetébe és egyre jobban lehet bõvíteni az étrendjét . Jó még mindig az 1-1,5éves kor étrendjénél vagyunk és az is szûkített körben de már eszünk pár Bébi kaját is amit bír meg fõzõk neki .
Evett életében elõszõr most epret meg cseresznyét , nagyon boldog volt , a cseresznyét bevette a szájába és mikor mondtuk , hogy a magját kikell köpni nagyon meglepõdött és látszott ahogyan összerágja keresi a magot, szét is szedtem neki , kimagoztam , együtt megvizsgáltuk és úgy döntött , hogy az összes magot összegyûjti , elülteti ha majd többet ehet akkor legyen bõven cseresznye. Leírhatatlanul jó érzés volt látni a rogyogó szemeit , hogy már ezt is megtudja enni. Persze vártuk a végeredményt és az is jó lett akkor volt csak igazán boldog " Anya gyógyulók , nem Foooooo.....s ".
Vannak részeredményeink , bebízonyították a Magyar Táplálék Kutató Intézetben , hogy született lisztérzékeny a többi eredményt várjuk.
Hamarosan újra megnézik a veséjét mert sajnos az egyoldalú táplálástól az egyik veséjével gond van , nagyon emelkedett a húgysavszint .
Reméljük , hogy a belei is szép lassan regenerálódnak és a nem specifikus colitisbõl nem lesz cu.
Üdv. mindenkinek !
Roor barátom sült kacsára mikorra várhatunk?
Szerkesztette: tunde (2008-06-11 21:36)
Nincs jelen
#3298 2008-06-11 17:28
- mercy70
- Tag
Mindenki!Most jöttem haza Vicától.Jelentem jól van.Sokkal jobb a tartása,mozgása.Nagyon sokat sétáltunk és szinte jobban bírta a gyaloglást mint én.Mindenkit puszil
Nincs jelen
#3299 2008-06-11 17:30
- Marthuska
- Tag
Sziasztok!
Tunde! Nagyon örülök, hogy Csongor ilyen jól van, és egyre több mindent ehet.:) Meghatódtam, amikor a cseresznyérõl írtál, milyen boldogságot okozott neki.
Vikimami! Akkor talán most ne kísérletezzél a búzakorpával, nehogy rontson az állapotodon.
Nincs jelen
#3300 2008-06-11 18:50
- roor
- Tag
Halika!
Vicaának nagy nagy cuppanós és húzzon bele,mert nemsokára zabás tali és azon már ott kell lennie.:D:D:D:D
Sült kacs?Sajana nem szeretem de minden más egyéb jöhet,esetleg sült csülök,vagy töltött káposzta.:D:D:D:D
Vagyok ám és kukkolok és örülök a jó híreknek nagyon.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen