#3651 2008-07-26 08:44

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Jó reggelt.:D:D:D
Palyizsu:köszike.Na azért nem vagyok konyhatündér.:D:D:D
A lelkesedés meg abból adódik,hogy drága jó nagyimnál rengeteget voltam,õ sokat fõzött és isteni finomakat,én meg imádok enni,tehát ha olyat akarok tápolni,amit még nem csináltam viszont nagyon ennék,akkor neki kell állnom.:D:D:D:D
És mint utóbb mindig kiderül nem is olyan nagy ördöngõsség.:D:D:D:D

Nincs jelen

#3652 2008-07-28 08:38

Vicaa
Tag

Ide írok, mert itt olvassák a legtöbben:
Csodás igazán kalandos kiruccanásban volt részünk a hétvégén Hárskút mellett a Bakonyban.
Nagyon jól éreztük magunkat, a fel és a lejutás kis szállásunkhoz örök emlék marad mindannyiunk számára, fõként azonban Bánatos Peugeot partnere számára, amely a dakar ralllye-n induló autókat is megszégyenítõen, hõsiesen felküzdötte magát a sáros, rögös, göröngyös, süppedõs földúton! Külön köszönet érte!
Megérkezésünk után a kisebb napszúrás tüneteinek megszabadulása után, már én is felszabadultan vettem részt a jóhangulat fokozásában. A fiúk szorgalmasan fát gyûjtögettek, az étket természetesen árpapa készítette, este tábortûz mellett beszélgettünk és éjfél körül pasek és árpapa az esõtáncot is eljárták. Másnap kissé fáradtan, de annál mosolygósabban üldögéltünk a reggeli napocska sugarait élvezve, ebédre fini pácolt pipi mellet ettünk katonás falatkákra elkészítve, majd érzékeny búcsút vettünk a gyönyörû helytõl, összepakoltunk és hazaindultunk.
Csodás volt minden én fantasztikusan éreztem magam, bár Anna baba már nagyon hiányzott!

Nade a töbiek is majd biztosan írnak majd!

Puszika mindenkinek!!!!!!

Nincs jelen

#3653 2008-07-28 08:44

Ánya
Tag

Vica!
A képeket már láttam,  igazán korán keltél!! a mesés beszámolód alapján egy kicsit ott is lehettem veletek. Köszönöm!!
Ánya

Nincs jelen

#3654 2008-07-28 08:51

Vicaa
Tag

Tudod Ánya, hogy itthon Anna az ébresztõóra :D:D!
Egyébként igen, a fiúk nagyon lovagiasak voltak, bár lehet ehhez még Lisának lesz pár szava ;)

Nincs jelen

#3655 2008-07-28 11:13

Lisa
Tag

Sziasztok!
Mindenki :D
Megjöttem a véreredmény jó lett, a vizsgálatot meg sajnos holnapra halasztották a dokik  így még holnapig várok, de utána írok hogy mi isvolt!

A hétvégérõl annyit hogy fantasztikus volt, és nagyon -nagyon bánhatja az aki nem jött (azt sajnálom aki nem tudott jönni).
Minden csodás volt,  igazi "túlélõ-tábor" a maga csodáival!
Marthuska : nagyon örülök, hogy láttalak végre személyesen, nagyon megnyerõen nézel ki, nem mondaná senki hogy van vlmi problémád. Még egyszer magyon örültem :)

Roor : hogy van a "gyuszid"? Olvasom, hogy visszakéredzkedett? Tessék kirúgni!
Gigi : jó , hogy nem vállakoztatok, látva a kocsit :)

Nincs jelen

#3656 2008-07-28 11:56

Lisa
Tag

Gigi : sajnos Marthuska nem tudott feljönni velünk, valahogy úgy volt mint Te, hogy az útviszonyok miatt nem tudott feljönni a szállásra, de elõtte azért sikerült vele váltani pár szót.
Biztos sikerül összehozni a találkozót majd Viktorral.
Amúgy heten voltunk mint a gonoszok :D
Persze, hogy sajnáltad, de akkor megmost a kocsit sajnálnád :D

Nincs jelen

#3657 2008-07-28 12:42

Lisa
Tag

Természetesen rengeteg köszönet mindenért Árpinak , szervezés, fõzés.... köszönjük! :D
Jól éreztük magunkat!

Nincs jelen

#3658 2008-07-28 14:03

Norby1
Tag

Sziasztok!
Csatlakoznék én is  többiekhez  nagyon jól éreztem magam csak gyorsan eltelt a 2 nap de jó társaságban repül az idõ. Nem szeretnék úgy kiemelni külön semmit de a feljutás  és a lejutás a tanyához valóban kalandos volt. Remélem  hamarosan ismét találkozunk és élvezhetem a társaságotokat.
Köszi mindenkinek mindent  :D

Szép napot mindenkinek

Nincs jelen

#3659 2008-07-28 14:49

Lisa
Tag

Kalandos...hát igen, így is fogalmazhatunk.
De azt hiszem lassan már megkaphatnánk a "bele-való csapat" címet! :D :D :D

Nincs jelen

#3660 2008-07-28 15:46

Marthuska
Tag

Sziasztok!
Lisa! Elõször is nagyon örülök, hogy jó lett a véreredményed! Köszönöm a kedves szavakat.:) A betegség rajtatok sem látszik. Fantasztikus, ahogy küzdöttetek az elemekkel. Már csak egy kis vadvízi evezés hiányzott. :):) De, Ti aztán nem ijedtek meg semmitõl! Ez tetszik nekem. Örülök, hogy láthattalak benneteket és egy parányit tudtunk beszélgetni.
Puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#3661 2008-07-28 16:49

mercy70
Tag

Lisa!Örülök,hogy jó lett a véreredményed!Látod megmondtam.  :)

Nincs jelen

#3662 2008-07-28 18:38

pasek
Tag

Sziasztok!
Örülök, hogy örültetek, kik ott voltatok hétvégén Hárskúton!
Köszönöm Nektek, rengeteg élménnyel gazdagodtam.
Heten voltunk, de csak fizikai valóban heten, de higyjétek el, nem csak hét lélek volt ott az erõ mélyén!
Árpi, Neked külön köszönet!
Legyetek jók, és maradjatok ilyenenek!
pasek

Nincs jelen

#3663 2008-07-28 20:40

Ede
Tag

Roor; küldd el Gyulát, de azonnal (mit szól a barlangos embered??? :) )

Nincs jelen

#3664 2008-07-29 09:24

Vicaa
Tag

Sajnos én most kevésbé jó hírekkel szolgálhatok. Tegnap megjött a miskolci záróm és a vérképemnem lett jó. A gyuszi értékek jók, a m,ájfunkciós értékek viszont nagyon rosszak és a fehérvérsejtszám is le van esve. A doki írta és beszéltem is már Vele, hogy rögtön csináltassak másikat és ha egy kicsit is rosszabb a helyzet akkor irány vissza hozzá. Egyébként az mondja, hogy ezt úgy néz ki, hogy az Imuran okozza.
Én azért optimista vagyok, mert ha nem szedhetem az Imurant bízom benne hogy a remi elegendõ lesz, nem szükséges ehhez még azt is szednem. Remélem.

Nincs jelen

#3665 2008-07-29 10:47

Marthuska
Tag

Sziasztok!
Vicaa sajnálom, hogy nem lett jó a vérképed. Nagy a valószínûsége, hogy ezt az Imurán okozza. Én sem bírtam szedni, pedig kétszer is nekirugaszkodtam. A Remi biztosan továbbra is segít, hiszen eddig is használt.
Roor! Jobban vagy már? Remélem visszavonulóban van a gyulladás!
Lisa! A vizsgálat megvolt? Mi lett az eredmény?
Jobbulást mindenkinek!

Szerkesztette: Marthuska (2008-07-29 10:48)

Nincs jelen

#3666 2008-07-29 11:30

roor
Tag

Halika!

Marthuska:köszi,nem vagyok a legjobban,Hapci kutyafüle hozzám képest.:D:D:D
Köhögök,fújom a fitos nózim ezerrel,holnap meg megmutatom dokinéninek,biztos ad valami ûzõberendezést.:D:D:D:D
Ettõl függetlenül remekül vagyok.:D:D:D
Pusza:D:D:D:D

Nincs jelen

#3667 2008-07-29 13:40

Ánya
Tag

Vica!
reméljük a kontroll vérkép jobb lesz!! Addig ne lógasd az orrod, az sem tesz jót a betegségünknek. Persze ezt könnyû mondani, de tenni nehéz. Mindenesetre az lenne jó, ha jó lenne a vérképed :- )

roor!
jobbulást. Ugye most pihensz is? Kíváncsian várom a dokinéni ûzõberendezésére!4

Lisa! Örülök a jó eredménynek, hátha Vicaanak is ilyen lesz a következõ!4
Alig várom a vizsgálatod eredményét :- )

Marthuska!

Itt kívánok neked sok boldogságot neved napja alkalmából :)

Nincs jelen

#3668 2008-07-29 19:30

Marthuska
Tag

Ánya! Roor! Köszönöm a jókívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok. :):) Én is minden szépet és jót kívánok Nektek!
Roor! Remélem a doktornéni ír valami hatásos szert neked, és hamarosan jobban leszel!
Puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#3669 2008-07-29 21:46

Lisa
Tag

Sziasztok,
Elõször is nagyon aranyosak vagytok, hogy így érdeklõdtök és izgultok.
Ha nem gond akkor egyszer írnám most le nem külön , külön.
Igaz a vér jó lett, de a lényeget, mivel elfelejtették levenni, így azt is megtették ma, aminek eredménye 10 nap múlva lesz.
A mûtétet semmi féleképpen nem lehet kikerülni, mivel a múltkori CT eléggé nagy "csúnyaságot" mutatott a hasamban. Így a mai vizsgálat, csak megerõsítette, hogy bár panasz (egyelõre) nem nagyon van, a fogyás és a gyengeség tüneteteit, az orvos szerint nem lehet "csak " a vizsgákra fogni, mibõl az következik, hogy amint 10 nap múlva meglesz az eredmény , akkor egy szép kis dátumot kitûzünk a dokikkal. Na ne gondoljátok, hogy annyira igyekszem, természetesen fogok törekedni arra, hogy a szeptemberi vizsgát megcsináljam, és hogy a Drönköt sem hagyjam ki. Azt mondták, mivel panasz "nincs" ezért nem is sürgõs.
Nos ennyi, most úgy is várunk. De ezek a biztos dolgok amiket most már leírhattam!
Puszi Nektek, és remélem nem gond, hogy most ezt így írtam le! De most én voltam picit lusti külön-külön...
Sok mosolygó, hogy amúgy semmi baj nincsen  :D :D :D :D :D :D

Nincs jelen

#3670 2008-07-29 21:59

aiolosz
Tag

Lisa wrote:
"...Azt mondták, mivel panasz "nincs" ezért nem is sürgõs."
Lisa, bar ez nagyon privat dolog, de csak azt tudom mondani, egy sebesz mindig vagni akar, egy belgyogyasz pedig mindent megtesz azert, hogy erre ne keruljon sor. Nagyon 1et tudok ezzel erteni...
:-*
aiolosz

Nincs jelen

#3671 2008-07-29 22:02

Lisa
Tag

Igen, értem Kedves Aiolosz , errõl szeretnék majd személyesen is beszélni Veled, mert májusban "elmaradt" de nem felejtettem el :)

Nincs jelen

#3672 2008-07-29 22:05

aiolosz
Tag

Allok, elibe.....mikor ?

Nincs jelen

#3673 2008-07-30 07:06

mercy70
Tag

Lisa!Mûtét?Meglepõdtem.Nem látszott rajtad,hogy ennyire komoly.  :(Ha majd nem leszel lusti,lehet kicsit bõvebben?Puszi!

Nincs jelen

#3674 2008-07-30 08:30

aiolosz
Tag

Lisa, a Dronkbe akkor tudok menni, ha az augusztus utolso hetenek a vegen lesz, mert egesz augusztusban Alsoorson leszek.

Nincs jelen

#3675 2008-07-30 08:50

sugi
Tag

Kedves Lisa!

Szomorúan olvasom az eseményeket.Kicsit le vagyok maradva mert nekem is összejöttek a dolgok!Mütét az gáz, ne is kapodd el ha nem muszály!!!Vigyázz magadra!!!
Puszóka!

Nincs jelen

#3676 2008-07-30 09:09

sugi
Tag

Tudom nem szoktam túlzásba vinni az itt létet,de sajna sürü volt mostanában a helyzet!
Ki újult Crohnom elég rendessen igy 21. én 3 napja tarto 40 fokos láz közeli állapotba a korház sürgösségién kötöttem ki!Bent is tartottak.A férjemet 24.ét baleset érte közet 1 tonna áru (9db.2 szárnyas erkélyajtó)borult rá.Gerinc törése lett allulrol a 4. csigolyája szilánkosra tört meg is mütötték!Igy én eggyik õ másik korházba.Háll istem keze lába mozog,de mütik majd megint a napokba, kap egy csigilya protézist vagy mit.Most már én ithon vagyok hétfön kiengedtek igy is ugy lettem vasárnap ki lopva a korházbol,hogy lássam végre a férjem,tudtam mig nem látom,hogy van addig az idegtöl is lázasodom.Hét ez van!Sajna sokat idegeskedek azért most is(van is miért)igy én is lassabban gyógyulok,de probálok pozitiv lenni!
Jól esik ki irni magambol a gondjaimat elég gáz ezzel gyakorlatilag egyedül megküzdeni!
De minden jó lessz remélem!
Puszi nektek!!!

Szerkesztette: sugi (2008-07-30 09:10)

Nincs jelen

#3677 2008-07-30 09:10

Lisa
Tag

Sziasztok, ha lehet én mindig csak a biztos dolgokat írom, le de ezt már észre lehetett venni, és most lett csak biztos.
Aiolosz : megoldjuk, ha másképp nem kapsz egy szép nagy e-mailt tõlem :D :D :D
Sugi : egészségügyi gondok??? Mi történt?

Nincs jelen

#3678 2008-07-30 09:55

pasek
Tag

Sziasztok!
Drönkös izé...
..ááá, féltem tõle, hogy én leszek a "fekete seggû", ha elhatározom magam, vagy megszavaztatom, hogy melyik hétvége.
Most kérek elõre elnézést, s nem úgy, hogy hátulról meglepem a kecskét, és elnézek a szarvai között...
Akik eddig jeleztek, hogy érdeklõdnek, háát..
statisztikailag nagy a szórás, s többször olvastam, hogy csak ez, vagy csak az jó, de természetesen egyik se vág egybe a másikkal.
Elõveszek egy dobókockát, mert:
1., aug. 9-10
2., aug. 16-17
3., aug. 23-24
4., aug. 30-31  --> de ez necces a gólyatáboroztatás miatt

továbbiakban:  5., szept. 20-21
                      6., szept. 27-28 sanszos lehet még

ez 6 alkalom, a dobókocka a tudomány mai állása alapján 6 lapú (van több oldalú is, tudom a szerepjátékos dolgokhoz, de az nem kocka)

Mivel mindegyiknek 1/6- a valószínûsége, dobok, és akkor akkor!

Más ötlet?
Mér akarok mindig mindenkinek megfelelni?

Nincs jelen

#3679 2008-07-30 10:10

roor
Tag

Halika!

Sugi:nem semmi történések!
Fel a fejjel és tényleg csak pozitívan,itt meg aztán nyugodtan írd ki magadból!:D:D:D:D
Pozitívbogyeszok csúzlizva.:D:D:D:D:D:D
Pasek:édes drága Pasek!Nem is kell megfelelni senkinek csakis saját magadnak.:D:D:D:D
Én így szeretlek ahogy vagy.:D:D:D:D
Nekem több idõpont is necces,lényegtelen hogy melyik,amikorra össze tudod hozni a Drönköt igyekszem én is szabaddá tenni magam,ha meg nem sikerül,akkor így jártam és megyek máskor.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3680 2008-07-30 10:11

Lisa
Tag

Sugi, nos jó nagy bamba vagyok, azt hiszem egyszerre írtunk és azért nem reagáltam, mert azt hittem én írtam utoljára...mindegy is...
Ki kell beszélned Magadból, hisz elviekben , SÕT gyakorlatban azért vagyunk, meg e topic, hogy bármit írj ki Magadból, és ha könnyebb akkor pedig pláne!
Nehéz helyzet, az biztos, és összejött Nektek, de biztos vagyok benne, hogy minden rendbe jön, és úgy olvasom ki, hogy most már "jó úton" haladtok!
Szurkolok, hogy egészségesen kerüljetek ki mielõbb az egészbõl!!!
Bármikor írj, hogy mi újság , vagy ha csak szomorkodni akarsz!!! Itt kapsz majd bogyókat a felelõstõl rá! Kikérem Neked!
Csak légy ersõ és tarts ki mind Magad mind a Férjed miatt, és persze, hogy a crohn-nak be tudj inteni!
Puszi Lisa

Nincs jelen

#3681 2008-07-30 10:14

Lisa
Tag

Ez jó, akkor látom ment is a bogyó Kedves Sugi :D :D :D

Pasek : ne is felelj meg Mindenkinek, válasz egy dátumot és aki akar az elmegy, és megpróbálja összehozni. Aki meg nem akar annak nem jó egyik sem soha...

Nincs jelen

#3682 2008-07-30 10:27

sugi
Tag

Igen megkaptam a bogyokat és köszönöm szépen!
Jól esik a törödésetek!
Annyira aranyosak vagytok!Imádlak titeket!!!!!!!
Köszönöm!!!!!!

Nincs jelen

#3683 2008-07-30 12:19

roor
Tag

Halika!

Sugi,azért van a fórum hogy segítsünk,a topik meg hogy legyen hol tombolni,kibeszélni/kiírni!:D:D:D:D:D:D
Kicsit rendezve a gondolataimat,azon kaptam magam,hogy vannak akik régóta nem adtak hírt magukról,csemetéjükrõl.
Tudom,nyár van,meg nyaralás,csellengés,programok,de egy-két sort jó lenne olvasni tõletek.
Most sorolnom kéne?
És ha kihagyok valakit?Remélem nem lesz sértõdés.:D:D:D:D
Vikimami Patrikbabával,Porshe és a csajok,Tünde Csongorral,N.T.M. a lányokkal és Lalival,fiúkák mint õsember Zotyeszem,fotóstársam Norby,Rigor,Balu és még sokan akik lehet olvasnak csak nem írnak.:D:D:D:D
(Bocsi ha kimaradt valaki,nem szándékos.:D )
Szóval lassanként így nyár közepén jelentkezzetek.:D:D:D:D:D
Ha meg nagyon elfoglaltak vagytok,akkor jó pihit,nyaralást ki mivel csapja agyon az idõt.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3684 2008-07-30 14:00

Marthuska
Tag

Sziasztok!
Sugi! Nagyon összejött most neked minden. Bizony nehezebben megy a gyógyulás, ha még a férjed állapota miatt is aggódnod kell. Remélem minden a lehetõ legjobban alakul, amit szívbõl kívánok! Jobbulást Nektek!

Lisa! Nem gondoltam, hogy ilyen komoly a baj, hogy mûtét kell. Én is mindig a fogyás miatt aggódom a legjobban, mert sajnos akkor a háttérben mindig motoszkál valami. Ha feltétlen mûtét kell, akkor nehéz ellene tenni. Sokat gondolok rád. Vigyázz magadra!

Nincs jelen

#3685 2008-07-30 16:20

pasek
Tag

Még el nem felejtem!

Mikor Hárskúton voltunk, rögvest az elején többen emlegettük hogy BEZZEG....!
Elmentünk az ország nyugati részére, s többen jöttetek a Dunától keletrõl, mint nyugatról.
Csak gondoltam szóvá teszem, mert most ilyen a hangulatom :P
(tudom, így jött össze, de nem bírtam kihagyni)

Nincs jelen

#3686 2008-07-30 18:56

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Nagyon nem örülök ennek  a hirnek!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Vigyázz magadra!!!!!

Sugi!
Hát téged se irigyellek amik veletek történnek!:(:(:(:(:(
Te jobban vagy már???
Mi van a pároddal???A szerencsétlenség mellett a szerencse az ,hogy a végtagjai mozognak!
Itt nyugodtan kisirhatod magad és ha jó szóra vágysz vagy csak egyszerûen szeretnéd kiirni magadból akkor itt nyugodtan megteheted!Itt mindig találsz valakit aki meghallgat és próbál egy kicsit felviditani!
Amikor én is magam alatt voltam akkor rengeteg jó szót kaptam pedig még nem is ismertek!
Szóvalj irj nyugodtan akár regény is lehet!:D:D:D:D:D:D:D

Pasek!
Ennyi embert igényét kielégiteni nem is lehet!
Aki akar úgy is eljön látod a Margitszigeten is milyen sokan voltunk!
Hidd el ,hogy ha irsz egy konkrét idõpontot akkor úgy is sokan leszünk!
Sajnáljuk azt aki nem tud jönni,de sajnos ennyi embernél nem lehet olyan idõpontot találni ami mindenkinek jó!
Ja!Ha már ennyire irogatok akkor megirom , hogy én is szivesen megyek per pill az idõpont nekem mindegy!
Nekem csak az állapotom vagy valamelyik gyerek szólhat közbe!!

Halihó mindenki!!!!
Én már nem irok neveket hiszen Roor irta!
Merre vagytok????
Mi van veletek?????
IRJATOK!!!!!
Hol van a mi kis csipet csapatunk???????

Ánya!
Nagy örömmel olvastam , hogy jól vagy és már vezettél is!!:D:D:D:D:D:D
Nagyon ügyi vagy csak igy tovább!!!
Ezt neked küldöm!

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-07-30 19:08)

Nincs jelen

#3687 2008-07-30 19:23

roor
Tag

Halika!

Zolcsi:üdv itthon.:D:D:D:D:D
Gyula gyönyörû város,igaz a fürdõjét MÉG nem kukkoltam meg,nem teszteltem.:D:D:D:D
Nos akik érdeklõdtek hogy mi volt dokinéninél.:D
Hát megjártam és néztünk szépeket egymásra,a végén kaptam egy aranyos beutalót allergiavizsgálatra.:D:D:D:D
Mert a zanyukám szerint nekem mindig valami flancos betegség kell.:D:D:D:D:D:D
Remélem hogy crohn nem kap kistestvért,de utánnanézve kicsit a szakirodalomban,és tapasztalt emberek tanácsait meghallgatva jó esély van a "családgyarapodásra".:D:D:D:D:D
Még jó hogy kezelhetõ és össze tud férni a két kis nyavajás,különben még jobban kétségbeesnék.:D:D:D:D
Fene a pofájukat.:D:D:D:D
Hát ez lenne velem,intézem az idõpontot aztán majd meglátjuk.:D:D:D:D
Pussz :D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3688 2008-07-30 19:51

Ánya
Tag

Luci!!
nagyon köszi  képet és csak nekem, vagy más is nézegetheti? Irigy nem vagyok, úgyis az enyém a lelkem!!

Roor!

Hihetetlen milyen jól fogadod a kistestvért, pedig a "big Brother" sem egyszerû!! Szorítok, hogy inkább ne legyen kistesó.....

Nincs jelen

#3689 2008-07-30 19:51

Lucifer
Tag

Halihó!
Kedves Roor!
Ha az én kis genyámnak van ikertestvére akkor a tiédnek miért ne lehetne??
Most megvigasztaltalak??Akkor jó!:D:D:D:D:D:D
Bár én nagyon szoritok , hogy neked ne legyen semmi allergiád !!
És különben is miért akarsz te engem ennyire utánozni?????
Tessék elhessegetni azt az allergiát!!!!!!
Allergia elleni bogyó fény postávan küldve csak nyisd ki az ablakot!!!!!!:D:D:D:D:D:d

Nagyon bevacsizam!!!!
Megettem egy nagy tányér vadast!!!!     Nyami-nyami!!

Nincs jelen

#3690 2008-07-30 19:54

Ánya
Tag

Sugi!
még olvasni is sok, ami most rátok szakadt!! írj ide, mindent, ha az könnyít és könnyít, ezt tudjuk. Nagyon sok erõt és türelmet küldök, kívánok:
Ánya

Nincs jelen

#3691 2008-07-30 19:56

Lucifer
Tag

Ánya!
Nagyon szivesen!!!Bár ezt csak neked küldtem, de mivel azért publikus ezért mások is nézhetik!!
De ez neked szól!!!

Nincs jelen

#3692 2008-07-30 20:04

Lisa
Tag

Sziasztok,
Ez jó Luci ! Hát ne legyenek kistesók senkinek, a Tiédet meg sajnálom, hogy van :( :( :(
na allergiavizsgálat, az sem anniyra kellemes, vagyis én kihagyom OKÉ? De remélem Neked is csak a vizsgálat lesz meg negatív eredménnyel! :D
Roor : megy az egyezkedés, elmondtam, hogy én mit szeretnék, a kedves orvosom, megéri és, felfogja és konzultál :D
De most én nyugiba vagyok jövõ hét végéig :D :D :D
Luci : a vadast ki készítette? csak nem a barátnõ?

Nincs jelen

#3693 2008-07-30 20:06

roor
Tag

Halika!

Ánya:ha jönni akar akkor úgyis jön,végülis sok vizet nem zavar,majd ezt is befenyítem mint crohnurat,kordában lesz ám tartva,me a végén ezek ketten összehoznak egy focicsapatot,na az meg már nekem is sok.:D:D:D:D:D
Igazándiból amitõl nagyon tartok,hogy a macsekra is allergiás leszek,akkor pedig nem lehet cicusom.
Sebaj,a tigris és oroszlán azok nagymacskák,és nem allergiás rájuk az ember,majd tartok azt,vagy kopaszmacskát,vagy dínót.:D:D:D:D:D:D
Luci:kössz bazz...:D:D:D:D:D:D
Még jó hogy éjjel-nappal nyitva az ablak,így legalább nem tört be,de szétmorzsolódott a bogyesz és szálka ment a nyelvembe ahogy fölnyaltam.:D:D:D:D:D:D
Ha neked lehet kistesó nekem miért nem?:D:D:D:D:D:D
Nem mintha kéne,de ha már árva akkor befogadom.:D:D:D:D:D

Szerkesztette: roor (2008-07-30 20:06)

Nincs jelen

#3694 2008-07-30 20:20

Lucifer
Tag

Halihó!
Roor!
Hát igazad van!!
Párosával szép az élet?!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ha pedig macska allergia akkor fogadj engem örökbe!!Én is tudok ám nyávogni és ráadásul szobatiszta vagyok!!!:D:D:D:D:D
És különben is ne az allargiával utánozz !!!!!Inkább valami mással!:D:D:D:DKeress jobbat!

Lisa!
Crohn - aszthma      Jó páros nem?!:D:D:D:D
A vadast nem a barátnõ csinálta , ezt kivételesen készen vettem ( mirelitttttttt) , de én csináltam hozzá  a zsemlegombóóóóóóóócot!!!!:D:D:D:D:D:D
Különbn pedig én szoktam csinálni!!
De délután amit hagytak maradék kaját azt is megettem!!:D:D:D:D
Sült csülök jó fokhagymásan vörösborral locsolva + répa mellette párolva + krumplipüre!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#3695 2008-07-30 20:25

Lisa
Tag

Luci : na ennek örülök, EGÉSZSÉGEDRE mindent!!!!!
Ja jó páros, na nehogy már egyszerû legyen, de így szép az élet nem :D :D :D ez hülye mondás, csak hallottam vlhol,bocsika!

Nincs jelen

#3696 2008-07-30 23:00

sugi
Tag

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jó kivánságokat!!!Nagyon jól esik nekem!
Én igyekszem jól lenni igaz a hasim sokat vacakol,de küzdök ellene,szedem a Medrolt ami nélkül úgy néz ki nem gyógyulok,ahogy abba hagyom max. 1 hónap és teljes leromlás.Hát ez van,most tudom nehezebb a dolgom,de meg kell vele küzdjek mert a férjemnek szüksége van a támogatásomra,nagyon is.Ezt ma tapasztaltam,õ amugy nagyon erös egyéniség,de ez õt is kikésziti,már a fájdalomcsillapitok nem úgy hatnak neki,most kezdi csak feldolgozni mi is van vele.Ugyhogy kész van teljessen.Nyügös ideges feszült!!És még csak az elején vagyunk!Legkésöbb hétfön lesz a 2.mütétje függ a jelenlegi eredményektõl,ha jó akkor lehet pénteken lesz a napja.
Azt mondják utána könnyebb majd neki mert a protézistõl stabilabb lesz a gerince igy újra járni is könyebb fog.
Nagyon fufcsa ez nekem,ugy ülök bambán a 4 fal közt és azon gondolkozom,hogy ezt nem hiszem el,miért velünk, nit csináltunk rosszul?Nem értem!5 éve ismerjük egymást,lassan 4 éve vagyunk házasok de amiken mi már keresztül mentünk az nem semmi,az élet leckéi sorba egymás után.Más 10-20 év alatt nem él át ennyi mindent.
Vagy ki tudja persze!
Most az jutott eszem amit a szobatársam(70 körüli néni) mondott a korházba.Hogy a mi esetünk meg amiket ugy mesélgettem tisztán regénybe illik.Vasárnapi lelépésemkor(szökéskor)aranyos volt mondta :a lány akit fogságábol megszöktetnek,hogy láthassa kedvesét.
Elgondolkodtatott!
Mint látszik irni szeretek ha bele lendülük,ki tudja lehet még iró leszek.
Vissza térve,köszönöm nektek a támogatást.
Millió puszó mindenkinek!

Nincs jelen

#3697 2008-07-30 23:58

Lisa
Tag

Sugi!
Igen, és megértem amit írsz, mondasz , minden szót, és én is így voltam/vagyok vele.
22 évesen annyi rosszat megéltem már, hogy másnak egész életében nem jut ki ennyi szenvedés...
De hiszek/ megpróbálok hinni benne, hogy egyszer jobb lesz, hogy volt miért szenvedni, hogy van értelme annak, hogy ezt végig csináljuk/végig csináljátok...még pedig egy szebb jövõ..ebben hinni kell, hogy így kell lennie.
MOst nem azt mondom, hogy most azonnal, vagy lehet hogy nem is itt, de valahol , valamikor ez a sko szenvedés "meghozza a gyümölcsét"...én hiszek ebben!
És egy mondás Amibe nemhalunk bele, attól csak erõsebbek leszünk!
Nem tudom olvastad-e a Ványa bácsi-t vagy láttad-e érdemes az utolsó jelenetet elolvasni, de ha nem ismered leírom Neked...vagy a Verses topicba!
Kitartást mindig, és tudod itt vagyunk
Puszi Lisa

Nincs jelen

#3698 2008-07-31 06:40

Vicaa
Tag

Sugi, mindenféle pozitív energiámat küldöm Neked és nagyon nagy kitartást mindkettõtöknek! Én is csak szt írhatom, hogy próbálj mindent kiírni itt magadból, minden segítõ szó varázserejû, ahogy Luci is mondta én is mindig óriási lökést és sok segítséget kaptam itt!

Pasek, én már csak ilyen vagyok pontosan egyetértek Lisával az idõpontválasztás terén, válassz egyet és aki bújt bújt..... Nekem egyenlõre a szeptember végi idõponton kívül minden megfelel. Megkötjük a kompromisszumot Attilával, mint most is :D:D:D:D:D !

Lisa, Tõled itt és most bocsi, hogy nem ment mail, igyekszem ma du. írni ígérem részletes leszek.

Roor, drága szorítok, hogy ne legyen semmiféle allergia tesó!

Nekem az ízületeim nagyon fájnak, térd, könyök, csukló, ujjak, nyak... sztem az imuran, de majd hamarosan kiderül. Már nem bánnám, ha végre én is úgy tudnék majd futni, mint Hárskton Pasek a szénabálához ;)
De persze mindennek eljön majd az ideje, csak ugye a fránya várakozás!

Nincs jelen

#3699 2008-07-31 09:29

Pilli
Tag

Sziasztok! Roor és Luci a rég nem jelentkezket kereste, én is közéjük tartozom, úgyhogy most írok. Mindig igyekszem olvasni, de írni sak nagyon ritkán. Minden okés velem, bár pocim néha szórakozik, de ahogy Roor is mondaná, leszarom bogyó be, utána meg mehet ovább minden. Szombaton hajnalban indulok Horvátországba, egy hétig leszek ott, drukkoljatok, hogy olyan durva hõség legyen, hogy az már kibírhatatlan, mert szeretnék sokat búvárkodni és fürdeni és nem az esõben ülni. Munkakeresés van eerrel nálam is, éppúgy mint Linusnál, a megfelelõre várok, de elég sokáig várat magára :) Ja és képzeljétek, a Mano által ajándékozott szuperpasim megkérdezte, hogy összeköltözünk-e, tök váratlanul és hirtelen, úgyhogy most lakást keresünk ezerrel. Tök boldog vagyok, bár kicsit azért félelmetes is :)
Hú de jó volt olvasni az élménybeszámolókat a taliról, én is szívesen ott lettem volna, de hát majd máskor. VIcaa: Téged még nem is ismerlek személyesen, úgyhogy most már itt lenne az ideje:) Pasek: imádom olvasni az írásodat, minden megelevenedik a szemem elõtt :)
Roor: Remélem hamar túl leszel ezen a hülye allergia vagy hurut vagy min, csak úgy mint a kis genyán. Manójék mikor jönnek haza?
Luci: én még soha életemben nem ettem vadast, el sem tudom képzelni hogy milyen lehet, de jól hangzott, úgyhogy lehet egyszer én is kipróbálom.
Ánya: csak ámulok és bámulok, hogy hogy tele vagy erõvel, maradj is ilyen mindig!!!!!!!!!!!!!!!!
Lisám: írtam privit, mindent beleírtam, örülök, hogy mindig jelentkezel és kitartás!!!
Sok sk puszi mindenkinek, lehet, hogy szombatig már nem jövök, mert pakolnom kell ezerrel, de utána jelentkezem! MIndenki vigyázzon magára de nagyon!!! Puszi

Nincs jelen

#3700 2008-07-31 09:39

Ánya
Tag

Pilli!
HÚÚ, de jó ilyen híreket olvasi felõled!! nagyon jó nyaralást és sikeres állásvadászatot, meg persze lakástalálást!!
Az erõt kapom felülrõl és tõletek is. Igyekszem visszajuttatni illetve továbbadni!
A jó idõt még ma megrendelem, de csak oda, mert itt azért csak legyen kibírható!!
:)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb