#3701 2008-07-31 10:05
- roor
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halika!
Pilli:remélem még elcsíplek a hozzászólásommal.:D
Örülök hogy jelentkeztél.:D
Sikeres állásvadászatot,és isteni jó nyaralást minden finomsággal amit kívántál.:D:D:D:D
Már aggódtunk az álompasid miatt,de úgy látom minden oké,ennek is nagyon örülök és remélem ez is hipiszupin alakul majd.:D:D:D:D
Manó tegnap este érkezett vissza kicsiny hazánkba,minden oké,biztos jön majd,csak magához tér.:D:D:D:D
A vadast ki ne hagyd,istenek eledele.:D:D:D:D
Ányának meg annyi energiája van,hogy mindenkinek jut belõle bõven,és még õ maga is túlcsordul.:D:D:D
Puszi és mégegyszer kellemes nyaralást.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#3702 2008-07-31 10:28
- Pilli
- Tag
Köszi lányok, jó újra a fórumon, már hiányzott ez a bíztatás és sok sok jóindulat:) Most kötöttem meg a biztosítást, úgyhogy indulhat a mandula :) Juhuuuu. Igen, igen az álompasival minden rendben, nagyon nagyon is rendben, úgyhogy tesókád Roor igazán nagy varázslómûvész:) Gondolkozom rajta, hogy ne kérjek-e tõle egy lottó ötöst is, ha már az álompasi ilyen jól bejött :D:D:D:D BIztos jó idejük volt Görögben, bár szerintem ha itthon ilyen idõ marad, akkor Horvátországban sem lesz rossz idõ. Azért viszek jó sok borocskát is, ha esne az esõ tudjak mit csinálni :P
Ánya, csak így tovább . MIllió puszi, este még kukkolok!
Nincs jelen
#3703 2008-07-31 17:44
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Jó látni Titeket itt!
Nos akkor Mano, üdv. a hazai tájon :D
Mi az hogy istenek eledele Roor? Nos akkor nem is istenek hanem istennõk eledele nem-de?Hiszen Te és Luci is mostanság ettetek :D
Ánya , az Ánya, tõle csak energiát lehet kapni, amit köszönünk, és a jó kívánságot is :D
Pilli : borocska, na az fincsi egészségedre, na de nehogy már csak esõben :D
Vicaa : remélem lassan nyugi lesz Nálatok és a kedves család is hazatér a saját otthonába, és Te meg pihend ki Magad majd, írsz amikor tudsz, de hisz úgy is beszélünk :D
Jelentem , végre a mai nap folyamán a bolton kívül sehova nem kellett mennem, ment a vidi egész nap majd, hogy nem az elmaradt sorozatok pótlása.
Ja és Roor a GY.U.-ba nem kezdtem be, de azt hiszem még a vizsgák elõtt kerítek rá alkalmat, de igazad volt, arra rá kell szánni az idõt, úgy isten igazán chips...kóla!
Remélem jó idejük van a Balcsisoknak :D
Puszi Mindenkinek!
Nincs jelen
#3704 2008-07-31 18:26
- Lucifer
- Tag
Halihó mindenkinek!!!
Sugi!
Nagyon örülök,hogy irtál!Tessék csak irni és kiirni magadból a dolgokat!
A párodnak nagy szerencséje van és persze neked is , hogy egymásnak vagytok!!Kitartotok egymás mellett tényleg jóban -rosszban!!
Kivánom , hogy ezután mostmár jobb legyen!!
A kitartás lessssz ez jobb is bogyókat fénypost küldöm csak nyisd ki te is az ablakot!!!Ja !!-és egy fontos dolog ha megérkeztek a bogyeszok és toccsan a földön akkor ne hogy te is felnyald mert ógy jársz mint Roor és szálka megy a nyelvedbe!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DInkább seperd össze!!:D:D:D:D:D:D
Vigyázz magadra és a párodra!!!!
Ismeretlenûl is jobbulást kivánok mind a kettõtöknek!!!!!
Pilli királylány!!!
De jó téged is újra látni!!!!!!Nem mertem kérdezni, hogy mi van a herceggel mert nem tudtam , hogy hogy áll most a helyzet nálatok!!Nagyon örülök, hogy minden oké és már az összeköltözésnél tartotok!!Hipp-hipp-hurrrrrrrráááááá!!!!!!!!
Te pedig nagyon ügyes kislány vagy és találsz magadnak melót is!!!:D:D:D:D:D:D:D
Egyébb iránt az nem vörösbor hanem az új aloe vera gél!!!!:D:D:D:D:D:D:D
A vadast pedig meg kell kóstolnod , de ha lehet akkor a házi készitésüvel kezd és ne a mirelittel!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Különben ha Roor megtudta csinálni akkor te is megtudod!!!!Te is ügyi vagy!!!
Kivel mész Horváthországba?????
Neked is fény post küldöm az érezd jól magad és a legyet dög meleg bogyeszokat!!!:D:D:D:D:D:D:D
VIGYÁZZ AZ ABLAKKAL!!!!!!
Érezd jól magad és vigyázz magadra!!!!
Ha visszajöttél irjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!
Különben nálunk is minden oké sût még talán jobb is mint volt!!!!Hát igen!!Sok rossz éjszakámba és nappalomba került , de végül én nyertem!!Ez nem is lehetett volna más képpppppppp!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Majd beszélünk ha visszajöttél!!!!!
Jó utat!!!!!!!!
Lisa!
Hogy vagy???
Vicaa!
Veled már megint mi van???Tessék mostmár rendbe szedni az izületeidet is!!
Igy , hogy megyünk a futó versenyre????
Vigyázz magadra és gyógyulj meg minél elõbb!
Annácska hogy van??Miket csinál már???Mit eszik????
Nincs jelen
#3705 2008-07-31 20:36
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Kénytelen vagyok megint irni mert senki nem ir!!!!!:(:(:D:D:D:D:D:D
Megvacsiztam!!!!
Sült zsiros kenyér ( 3 szelet) +koktél paradicsom!
Na látjátok milyen sokat eszem!!Bár ez volt az egész napi!
Jött felénk nagy vihar hittem lesz nagy esõ!
De tévedtem!:(
Vihar hess esõ pedig nem ess! Egy csepp se!!!
Szóval Roor neked szerencséd volt mert ott legalább csepereget!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Manó!
Hogy vagytok???Hányan jöttetek haza????
te is ember csempész voltál mint én??
Milyen volt???
IRJ -IRJ-IRJ
Szegény Rolkám kikezdett ma a betonnal , de sajnos a beton volt az erõsebb és nekünk meg lett egy nagy seb a fejünkön!:(:(
Ma csak én irok úgy látom , de remélem azért jöttök ti is!!!!
pá
Nincs jelen
#3706 2008-08-01 07:06
- Pilli
- Tag
Luci: jó látni milyen jó kedved volt tegnap :) Hát az még nem jelenti ám azt, hogy ha Roor meg tudta csinálni a vadast, Pilli is meg tudja. De max meghívatom majd magam Roorhoz vagy hozzád vadasra és akkor én is ezsem :):) semmi gond, megoldom én :)
Mostmár biztos hogy nem jövök indulásik a fórumra, úgyhogy puszi mindenkinek, egy hét múlva jelentkezem!!! Vigyázzatok magatokra!!!
Nincs jelen
#3707 2008-08-01 07:30
- mano1973
- Tag
Üdvözlet mindenkinek!!
Annyit irtatok hogy csak gyõzzem olvasni vissza:))
Örömmel látom,hogy közben ujak is csatlakoztak ...no de hol vannak a régiek?
Péter kedves,neked különösön örülök mert ezer éve nem hallottam rólad és nem is taliztunk.Ahogy látom azért jól vagy és a humorod a régi:))
Luci barátném!!!
ma már em úszod meg a vendégséget mert átmegyek:))
Köszi,hogy figyeltél Regire te is.
Görögország szép volt bár már voltam itt.No nem ezen a helyen az igaz.
A tenger fantasztikus volt a víz meleg.Az olympos iszonyú magas és a Meteórák valami félelmetesen gyönyörû.
Az Edessa-i vízesés(70 m magas)az valami csodálatos volt.Regi sajnálhatja hogy nem akart jönni:))
Sajnos még csak ketten jöttünk haza bár...egy kis baleset következtében arra godoltunk Tomival,hogy már 3-an vagyunk de..kiderüt tegnap hogy nem:((
Tomi kicsit szomorú volt kicsit örült is mert...még azért korai lenne me ugye még nem telt le a 3 hónap csak 2:))
Szóval Luci én nem vagyok embercsempész.Tomi vitte és õ is hozta hozta haza:))Még jó hogy nem kellett a határon kiraknia és elvámoltatnia:))
Jó itthon lenni mert hiányzott már Regi nyavajgása és hiszije.Na és a viták is:))
Persze este bepotltuk.A szokásos Regi már megint kupi van a szobádban ,a görciket takarítsd ki a szenyest a szennyes tartóba kell tenni, mosagas is el,haj van a csapban szedd ki mert eldugul és ne bömböltesd a zenét mert szétmegy a fejem címû egyfelvonásos színdarabbal:))Jó volt:))
Szóval jó ujra itthon ez a lényeg:))
Luci!
Te vendégességben voltál a zanyukámékál?Akkor ismered már Hókuszpapit is:))
Ugye milyen imádnivaló?:))Bár azt igérem nekik ha sok pénzet adnak nem megyek többet de...nem tartom be jól átvertem õket me megyek:))Nem szabadulnak meg olyan könnyen tõlem.
Tesó!
Miféle pöcsös kistesónk lesz/van?
Hé hagy tudjam má én is.Most akkor hányan is vagyunk a családban és kik az uj tesók?:))
No most megyek mert van mosnivalom és ki is kell pakolnom még de ma már vagyok és igen csak olvasok.
Pilli!
Lotto 5-ös sajna nincs érd be a szuperpasival.Mindenkinek csak egy kérése van:))A tiedet teljesítettem már ...bocsika:))
Nincs jelen
#3708 2008-08-01 08:09
- Vicaa
- Tag
Mano, szuper volt lvasni Téged! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, aztán majd jön az a kis pocaklakó is meglásd csak!
Luci: Hogy Anna miket csinál, miket eszik? Ari vagy, hogy érdeklõdsz!
Nos, imád csücsülve játszani, ha kifárad képes úgy elaludni ültében, egyszercsak lebillen a feje... :D:D:D
Mászni nem mászik, de kúszni mint a villám!!!!! A plüssállatkák nem hatják meg, bár kislány mégis az érdekli, amiket meg lehet szerelni, még a labdán is a felfújásnál lévõ kis lukat keresi és abba dugja bele a pici ujját :D
Az etetõszéken a csatot evéskor le kell takarnom egy pelussal jó erõsen, mert különben ott is szerelés van evés helyett! Imád labdázni, megrágcsálni mindent és a könyvek a mindene! Van mondókás könyve kissé meggyepált, de ha abból mondom a kis versikéket, vagy éneklek odáig van tõle. Rengeteget domcsizik, nagyon élénk, mondja hogy mama apapapapa babababa és azt már minden értelmével együtt kifejezett dühvel is mondja hogy neeeeem, neeeeem. Azt is mondja hogy anya, csak sajnos kissé másként: nyanya. Na tessék :D
Keze lába mindig jár, ha zenét hall pláne. Enni sokmindent eszik, gyümiket mindent, fõzelékeket majdnem mindent, tökfõzeléket nem, borsót nem, külön a krumplit nem, de például a répa-borsó-krumpli variációt simán belapátolja. Kap joghurtot is, imádja nagyon és persze mindent kinéz a kezünkbõl amit mi eszünk!!! Csak inni nem iszik, sõt, ha a cumisüveget, vagy csõrös poharat közelítem, akkor kiabál hogy adgyá, adgyá, de ez inkább azt jelentheti, hogy hagyjál :D. De komolyan azért aggódok, hogy semmit se hajlandó meginni, se tiszta vizet se teákat, se gyümi leveket.
Remélem megfelelõ beszámolóval szolgáltam, most már aztán mindenki tud róla mindent !!!! Ja és van 4 foga a felsõ kettõ jött ki elõször :)
Mivel máskor Roor azt írta, hogy nem haragszik, ha a topikjában áradozok Annáról, így most bõségesen megtettem. Puszi mindenkinek!!!!
Nincs jelen
#3709 2008-08-01 08:13
- Vicaa
- Tag
Ja, Roli fejecskéjének gyógyulást kívánok!!!!
Futóverseny??? Már edzem magam :D:D:D Sztem az Imurantól van ez az ízületi nyavaja.
Nincs jelen
#3710 2008-08-01 08:31
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Igen én is így fogalmazok jó olvasni a beszámolókat :D
Mano : örülök, hogy jól érezted Magad!!! Nagyon!!!
Luci : köszönöm szépen , vagyogatok, mostanság inkább finomam fogalamzok :) Amúgy nem súlyos bi-bi-je lett Rolinak???
Vicaa : beszámoló, le a kalappal :) még mindig nem iszik... no ez tudod mit jelent... a szüleire ütöt, nemmegyneki az ivás :D :D :D
Pilli : nem jössz? És nem is válaszoltál! :(
Ma "házon kívül" leszek, ezért nemírko, ha akarjátok tudni :D
Roor : minden OKÉ???
Nincs jelen
#3711 2008-08-01 08:39
- roor
- Tag
Halika!
Lisa:igen,minden oké,és ma én is házon kívül leszek.:D:D:D:D:D
Öröm e beszámolókat olvasni.:D:D:D
Anna tündérke.:D:D:D
Pilli:ha mást nem érjen utól jókívánságom ha lemaradnék rólad.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#3712 2008-08-01 09:44
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Itt senki se tud aludni?????????????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Én tudnék fõleg ha még hagynának is!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Pilli!
Még egyszer nagyon jó utat és vigyázz magadra!!!!
Vicaa!!!
Remélem az izületeid is nagyon hamar rendbe jönnek!
Annácska nagyon aranyos a fényképen is meg a leirtak alapján is!!
Köszönöm szépen a beszámolót most egy kis idõre talán elég , de még kérdezni fogok ógy is!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Manó!
Ezek szerint csak én vagyok ember csempész!!:D:D:D:D:D
És igen vendégségben voltam a zanyukádéknál és nagyon finomat ettem meg ittam!!
Sõt megismertem "hókuszpapit is " aki szerintem nem is az sõt még pusziszkodtunk is !!
Ezt most vegyem fenyegetésnek, hogy átjössz?????
Mindenki vigyázzon magára és este tessék jönni ne megint csak magammal beszélgessek hosszú regényeket!!!!
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-08-01 09:46)
Nincs jelen
#3713 2008-08-01 09:47
- Lucifer
- Tag
Rolka fején annyira nem vészes a sérülés!!Bár nagyon sajnálom amikor ránézek!:(:(:(
Nincs jelen
#3714 2008-08-01 11:24
- Ánya
- Tag
Luci!
Küldök gyógypuszit Roli buksijára!
örömmel kukkolok, ha ilyen vidámak vagytok!
Manó!
Majd hazai pályán menni fog a projekt. Csodás helyeken jártatok! Tudnátok feltenni képeket?
Magamra ismertem, amikor Regivel való kapcsolatodról írtál. Mármint régen, mikor még az én lányocskám volt ekkorka. :- )
roor!
jó, hogy minden OK, csak is ezen az úton haladj!
Lisa!
jó programot!
Vica!
engem nagyon boldoggá tettél Anna babáról való beszámolóddal. Egy kicsit olyan volt, mintha itt lettetek volna Annával!
Gigi!
Ti is terveztek kis tesót????
Húúúú, de jó!!
puszi: Ánya
Nincs jelen
#3715 2008-08-01 11:34
- Robur
- Admin (Crohn)
- Hely: Bp
- Regisztrálva: 2004-01-05
- Írások: 645
Gigi,
láttam én is a furcsa nicket, de ez sztem nem ok aggodalomra. Sokkal többen regisztrálnak a fórumra, mint ahányan végül hozzá is szólnak. Azért kösz az SMS-t.
Nincs jelen
#3716 2008-08-01 19:14
- roor
- Tag
Halika!
Na már házon belül vagyok.:D:D:D:D:D
Rolka fejével semmi gond,szerintem beton vagy amit lekoccolt roszabbul néz ki,igaz kicsit csálén megy a kiskrapek,de mondjuk mindig ébredés után félkómásan kényszerítettem szaladgálásra,mármint a puszta jelenlétem kényszerítette hogy elhúzzon elõlem.:D:D:D:D:D:D
És hatalmas puszikkal (kicsit nyelves,kicsit nyálas de a Rolié :D )díjazta manó látogatását.:D:D:D:D:D
Tesóm csokinéni lett,és szupi helyeken jártak,gyönyörû képek vannak.:D:D:D
És kaptam tengervizet,meg a tengerbõl homokot,meg kagylókat és követ,ja és az Olymposról is kaptam egy kövecskét.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Köszi tesó.:D:D:D:D:D:D
Na voltam algériavizsgálaton,nem lesz crohnúrnak kistesója,nem vagyok algériás semmire,max magamra.:D:D:D:D:D
A dokinéni aztat mondta,hogy ne igyak hideget és ha lehet a fagyit is kerüljem,mert már õ is járt így,hogy nyár elején jó kis hideg valami,aztán utánna semmi mert takonykóros volt.:D
Szóval valószínûleg én is így jártam,kaptam antibacit,meg köhögéscsillapítót meg c-vitamint kell szednem.:D:D:D
És a fagyitól távoltartani magam.:D:D:D:D
(Csalni fogok,mert a téli fagyitól nem vagyok eltiltva.:D:D:D:D:D:D )
Ez a mai nap termése.:D:D:D:D
Nekem elég volt.:D:D:D:D:D
Pussz
pá
Szerkesztette: roor (2008-08-01 19:14)
Nincs jelen
#3717 2008-08-01 19:19
- Lucifer
- Tag
Szasztok!
Most megxek pancsizni meg vacsizni , de utána jövök remélem addigra mindenki hazaér!!!
pá
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-08-01 21:00)
Nincs jelen
#3718 2008-08-01 21:09
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Roor : ennek nagyon, nagyon örülök, legalább ezzel nincs gond. Ja és Jó, hogy egy külön "doktor-néni" is megnézte Roli fejét, mégpedig Dr. Roor személyében így azért valljuk be nyugodtabbak lehetünk nemde? :D
Luci : jól laktál? akkor most jöhet a tente :D :D :D
Mano : egy-két képpel majd "megdobsz" minket is ? :D
Jó pihizést Mindenkinek !
Nincs jelen
#3719 2008-08-01 21:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na én már vagyok!:D:D:D:D:D:D:D
Müzlit vacsiztam tejcsibe áztatva!!
Ánya!
Rolinak nagy nagy puszit attam a fejére és mondtam neki , hogy Ánya néni küldi!:D:D:D:D:D
Sajnos nagyon rossz hireket kaptunk pár percel ezelõtt!
Apósom kórházba került mert szivinfartust kapot!!:(:(:(:(:(
Remélem rendbejön , két éve volt egy nagyon erõs agyvérzése még a mai napig is sokszor alig tudott beszélni vagy nem jutottak eszébe a szavak!
Nincs kedvem még egy temetéshez!!!!!Egy hónapja temettük el a dédid elég volt!!!!
Jöjjön rendbe!!!!!!!!!
A párom most ment be a kórházba ha hazajön már én is többet fogok tudni!!!
Hazajöttetek már???
Vigyázzatok mert késõbb még benézek!!
Roor!
Látod megérte kiszedni a szálkát a nyelvedbõl mert hatásos volt a bogyeszom és nem vagy allergiás!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#3720 2008-08-01 21:13
- Lisa
- Tag
Egészségedre ám!!! :D :D :D
Sajnálom :(
Majd azért írj, ha tudsz vlmit, és nem bizalmas!
Nincs jelen
#3721 2008-08-01 21:14
- Lucifer
- Tag
Szia Lisa!
Az alvás még messze van , de jól laktam!!
Igen Dr.Roor is megnézte Rolka fejét és az aszisztense Mis.Manó is lecsekkolta!
Tehát minden oké!!!!:D:D:D:D:D:D
Neked jól sikerült a mai napod???
Nincs jelen
#3722 2008-08-01 21:16
- Lucifer
- Tag
Már ez is bizalmas , de látod leirtam!
Irok ahogy tudok valamit!
Köszönöm!
Nincs jelen
#3723 2008-08-01 21:18
- Lisa
- Tag
Szia Kedves Luci, igen gondoltam rá, hogy ez is bizalmas, de leírtad ezért mertem kérdezni, de természetesen csak csendben és ha ne akkor is szurkolok...csendben :)
Ja hogy asszisztens is, úgy még 100-asabb.
Nekem jól telt nagyon a napom, sütöttünk igazi "strandos" sajtos-tejfölös lángost...jóól bezabáltam belõle, de rám fért.
Amúgy olyan gyönyörû idõ volt egész nap meg most a nap lemente...úgy hogy köszönöm, különösen szép napom volt :D
Nincs jelen
#3724 2008-08-01 21:22
- Lucifer
- Tag
Nyami - nyami!
Egy jó kis sajtos tejfölös lángost most én is meg ennék!!:D:D:D:D:D
Örülök nagyon , hoyg jól telt a napod!
Az enyém nem annyira hiszen a lányom szobája volt a soros és rendet kellett raknom!!!
De megmondtam neki ahogy elõvesz egy játékot és nem rakja vissza azt azonnal kidobom!!!
Már mindenki azzal nyugtat , hogy már csak egy hónap van a suliig!
Nincs jelen
#3725 2008-08-01 21:26
- Lisa
- Tag
Igen , már csak egy hónap van a suliig :( Takarítás a gyerkõc után...naaaa az az igazi szülõi pálya :D :D :D
De én hétfõn kezdem a tanulást, hogy ne szaladjak ki az idõbõl , akkor sem ha nyiszálnak majd :(
Ja , de akkor küldök megint fénypostán most én Neked lángost...még van, csak tudod ablak :D :D :D
Nincs jelen
#3726 2008-08-01 21:29
- Lucifer
- Tag
Ablak nyitva lángos jöhet!!!!
Megérkezett!!!!!!
Isteni finom!!!:D:D:D:D
Köszönöm!
Azért ne vidd túlzásba a tanulást!
Roli ágya elé raktam egy játékos kosarat , de lehet , hogy nem volt jó ötlet mert a rácson kinyúl és pakolja ki a játékokat!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#3727 2008-08-01 21:34
- Lisa
- Tag
Egészségedre!
Cseles-cseles, de akkor ezek szerint nem jött be...
Tanulással , nanáááá, hogy csak csínnyán bánok :D :D :D
Roor-nak mondtam, hogy nevem néha "Karó-királylány" :D
Nincs jelen
#3728 2008-08-01 21:40
- Lucifer
- Tag
:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-08-05 14:06)
Nincs jelen
#3729 2008-08-01 21:42
- roor
- Tag
Halika!
Lucim ez nagyon nem jó hír!
Tudod hol találsz.
Átváltok szundi üzemmódba.
pá
Nincs jelen
#3730 2008-08-01 21:43
- Lucifer
- Tag
Jó éjt ha valami van hivlak!!
Köszönöm!!
Nincs jelen
#3731 2008-08-01 21:47
- Lisa
- Tag
Nagyon sajnálom Luci....komolyan, gondolom most kész vagy. Fõleg így hogy nem tudsz mit csinálni...Próbálj kikapcsolni.
Nincs jelen
#3732 2008-08-01 21:50
- Lisa
- Tag
Elköszönök én is, most van úgy is egyébb gondod...lehet , hogy furán hangzik bocsánat miatta, de imádkozom érte!
Nincs jelen
#3733 2008-08-01 21:51
- Lucifer
- Tag
Köszi Lisa!
Megpróbálok bár szerintem nem nagyon fogok tudni aludni!
Nincs jelen
#3734 2008-08-01 21:55
- Lucifer
- Tag
Mégegyszer mindent köszönk Lisa!
És nem hangzik furán!Õ ógy is vallásos !!
Köszönöm!
Jó éjt!
Nincs jelen
#3735 2008-08-01 21:58
- Lisa
- Tag
Semmit nem kell...vagyok...de akkor fog segíteni!
Remélem akkor tényleg majd találkozunk a talákozón!
Nincs jelen
#3736 2008-08-01 21:59
- Lucifer
- Tag
Remélem , hogy eltudok menni!
Szeretnék ott lenni!
és remélem , hogy most azért beszélni is tudunk majd!!!!:D:D
Nincs jelen
#3737 2008-08-02 07:26
- Vicaa
- Tag
Na hogy ez nem állja meg a helyét, hogy Karó királylány az biztos! Ejnye, hát hasonlítsd már össze a sikerült és nem sikerült vizsgák statisztikáját légyszi! Na uyge-ugye! :D:D:D
Anna már távirányítózik! Még hétvégén is negyed hétkor kel :( ez az újabb módi!
Most utólag megsúgom Roor hogy én nem vagyok egyedül crohnsággal nálam biz társa az allergia, ezért nagyon szurkoltam, hogy nálad nelegyen így. És ÉLJEEEEN, jól szurkoltam :D:D:D:D:D:D:D:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én fû, fa pollenekre, házipor, atka, szil-szál-szalmaszálra, kutya-macska szõrire. De ugye míg a fránya medrolt nagyon szedtem, addig az lenyomta az allergia tüneteit. Azért nálam tûrhetõen megvannak hál istennek.
Na irány surány, Anna reggelizik! :)
Nincs jelen
#3738 2008-08-02 07:27
- Vicaa
- Tag
Ja Luci megyek, de Anna nem jön, mert ha sokáig leszünk nem akarom õt húzni-vonni.
Nincs jelen
#3739 2008-08-02 08:10
- mano1973
- Tag
Jó reggelt!
Vicaa,Annácska nagyon aranyos a képeken és biztos élõben is.Remélem azért lesz lehetõségünk õnagyságát személyesen is megismerni valamikor:))
Az allergia meg....ott egye meg a franc nekem már évek óta van és mi másra is mint kutya szõrre:))Jó hogy van kutyám.A mondás szerint kutya harapást szõrével...nos nálam kutyaszõr allergiát kutyával gyógyitunk:))Nem 9is beszélve a jó kis nap allergiámról amitól szép pöttyös tudok lenni.Ezt pedig Görög napfénnyel gyógyítottam:))
Végülis..szedem a gyogyikat kencézem magam oszt jó van:))
Mindenrõl nem fogok lemondani,már van így is ezer meg egy dolog amit nem tehetek,ehetek,csinálhatok.Elég volt mostantól én diktálok a betegségnek és nem õ nekem.Remélem sikerül:))
Tesókám!
Õrülök,hogy tetszettek amiket hoztam.Ja és a kagylóidat személyesen szedtem,de azt hiszem ezt mondtam is.
Sõt egyedül lopikoltam a követ az Olymposrol is:))
Luci!
Nem elkeseredni....kitartás!!!!Nem lesz semmi baj majd meglátod felépül az apósod csak lassan.
Semmiféle temetés nem lesz itt...legfeljebb a tiéd mert agyonütlek ha fel mered adni és magzuhansz!!!
Itt vagyunk mi is neked és még hívnod sem kell mi megyünk annélkül is!!!!
Szóval összekapni magad de kúrva gyorsan mert még crohn uraság is bejelentkezik ha sokat stresszeled magad!!!
Lisa!
Lesznek képek bizony mert csináltunk vagy 200 képet és több órányi videót:))
Mindenkinek sok puszi és jobbulást annak aki betegeskedik.
Luci átmegyünk délután!!!!Ha kell valami hívj vagy kiabálj át az erkélyen:))
Nincs jelen
#3740 2008-08-02 10:43
- Ánya
- Tag
Luci!
nagyon megrázott, ami az apósoddal történt. Csak imádkozni lehet, és ez nagyon nehéz. Jobb lenne, ha valamit tenni is lehetne.
Ha õ hisz Istenben, akkor biztos nagyobb esélye van a gyógyulásra, mert nem fél. A híres agysebész mondta, (dr Csóka, ha jól emlékszem), hogy akik hisznek és nem félnek, hanem bíznak, kisebb valószínûséggel kapnak az agymûtét után agyvérzést. Ugyanis nem szûkülnek össze az ereik. Hihetõ és bíztató!!
Talán szívmûtétnél is így van: - )
Sokat gondolok Rátok!!
Nincs jelen
#3741 2008-08-02 10:44
- Ánya
- Tag
Lisa, roor!
nagyon örülök, hogy a tegnapi nap jó volt.
ebben bíztam: - )
Manó!
annyira jó, hogy ismét itthon vagy. képeket én is várom :- )
Nincs jelen
#3742 2008-08-02 12:18
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Mano: Köszönjük!!!
Ánya: olyan jó látni Téged:D :D
És Te jössz a Drönk-be???????????????? Jó lenne nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy SIKERÜLT A húsleves!!!!Életem elsõ húslevese!!!!
Szerkesztette: Lisa (2008-08-02 12:26)
Nincs jelen
#3743 2008-08-02 14:27
- roor
- Tag
Halika!
Lisa gratulálok,tudtam meg mondtam hogy ügyes csaj vagy te!!!:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#3744 2008-08-02 15:07
- Lisa
- Tag
Köszi, akkor most Te jössz a "marhával" :D :D :D
Nincs jelen
#3745 2008-08-02 16:51
- Vicaa
- Tag
Gratula Lisa!!!! Azért a többi kajcsikáidat is mennyeien készíted! Úgyhogy ne is szerénykedj! :D:D:D
Ma vettünk Annának kis pancsolót, ha már nem lesz olyan forróság beüzemeljük.
Sztori:
Továbbá elmentünk Attilának farmert venni, mert az egyetlen ami van, már agyonra van foltozva és rojtozva (tudom hogy divat, de még egy váltó gatyesze sincs) és az egyik helyen meglátott egy nadrágot (persze nem farit) és közölte, óóóó ez tök jó, menjünk be, ilyen van Paseknek is! :D:D:D Én meg"te ezt meg ugyan honnan veszed?" háát mert hogy megnézte a fényképeket :D:D:D:D:D
Csak sajna nem jött össze mert az õ méretében nem volt. De ez a gyerekes felkiáltás olyan volt mint amikor az oviban versenyeznek és mondják, hogy "tudod anyu nekem is olyan kell, mert a pistikének is olyan van"! :D:D:D:D:D
Hû, csak el ne olvassa, mert le leszen véve a fejem a nyakamról :). De azért lett nadrág, csak fari.
Ánya: Én is kíváncsian kérdezem, hogy jössz e már a Drönkbe, érzed e már annyira jól magad, annyira szeretnélek már megismerni Téged!
Nincs jelen
#3746 2008-08-02 17:26
- Ánya
- Tag
Vica, Lisa!
Remélem nem tudok menni, mert az azt jelenti, hogy éppen túl leszek a zárómûtétemen. Ugye megbocsátjátok??
Hétfõn hívom a sebészt, reményeim szerint a 11-i héten lesz, ha a vizsgálatok is jó eredménnyel zárulnak. Ez az én álmom!! Akkor ugyanis a gyógyulás hat hete után még majdnem idõben kezdhetek dolgozni. Kicsit sokat akar a szarka, de remélem a farka elbírja. Tehát nem hiszem, hogy menni tudok, de ha mégis, akkor ott leszek. Jó lenne veletek találkozni. Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy legyõztem magamban a félelmeimet és elmentem a májusi talira!! Szóval nagy a kihívás, de amint látom lesz itt még tali, de a munkámat szeretném mielõbb elkezdeni. Amint tudok biztosat, írom!!
jól esik, hogy hívtok, de nagyon :)
Lisa!
gratulálok a leveshez!
roor!
jobban vagy, békén hagy a gyula?
Vica!
Köszi a sztorit, úgy szeretlek olvasni benneteket. Írni, annyira nem, de azért már erõltetem, ugye?
Luci!
Gondolok ám rád, rátok!!
Nincs jelen
#3747 2008-08-02 19:52
- Lisa
- Tag
Nooo ez a legkevesebb Ánya és igen reméljük, hogy túl leszel rajta, de ha picit késõbb akkor várunk!!! Ami engem illet tuti, hogy megyek mûtét halasztva addig :D
Nos az egy biztos, hogy az én életem második legjobb döntése a tali volt az elsõ, hogy Roor-al talákoztam a Pólusban és aminek köszönhetõen ismerlek TITEKET! MINDENKIT! :)
Úgy hogy ez közös pont, sok más mellett kedves Ánya :D
De nem hiszem ,hogy megúszod a látogatásomat :)
Vicaa : ez jó sztori :D :D :D Mindent köszönök ! A pancsolást ki nem hagynám, irigykedem Annára! Ja és ha Attila nem olvasta majd mondom én neki :)
Roor, Luci, remélem minden rendben !
Zotyesz : tudom, hogy nem szokás emlegetni annyira senkit mostanság, de remélem, hogy jól vagy ? semmit nem hallani Felõled Hárskút óta. A többi utitárs "megvan", ki van pipálva, remélem, hogy nem lett valamiféle "rák-tanya-fenéd" ?
:D :D :D
Mindenkinek üdv.!
Szerkesztette: Lisa (2008-08-02 19:54)
Nincs jelen
#3748 2008-08-02 21:19
- roor
- Tag
Halika!
Ánya:ha kedved leled a képemben és nem szakít fel sebeket akkor már megérte ezt a pofázmányom feltenni.:D:D:D:D
Gyula nincs,csak szimplán megfáztam,és mióta a köhögéscsillapítót szedem,na azóta jobban köhögök.:D:D:D:D
De gyógyulok.:D:D:D:D
Lisa:minden oké,ma megkaparintottuk manóval Rolit,Nikit és Norbit.:D:D:D:D
Igazándiból Rolival kellett megküzdeni,pontosabban manónak a kakis pelusával,nekem meg hogy meg tudjam úgy etetni hogy viszonylag tiszta maradjon és még neki is jusson a padló mellett hami.:D:D:D:D:D:D
Még virgonckodott mikor eljöttem,ebbõl gondolom hogy nem halt éhen és a pelushadmûvelet is sikeresen lett végrehajtva.:D:D:D:D
Bár totóztunk hogy kié a pisis,mert mindketten inkább azt vállaltuk volna,de manó hõsies és hazafias lévén bevállalta a kakisat.:D:D:D:D
Lehet Luciéknak nem maradt popsitörlõ,de a zuhany még mûködik.:D:D:D:D
Ja és a peluscserénél szimplán kiröhögött a kiccsávó.:D:D:D:D:D
Vica:ha párodnak gatya kell,nyomd kezébe Annát és küld be a boltba.:D:D:D:D
A nõk odavannak a kiscsajos pasikért+mivel aszt hiszik anyuci nem foglalkkozik apucival,jóval készségesebbek és hamar találnak neki megfelelõ gatyót.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#3749 2008-08-03 07:55
- pasek
- Tag
Sziasztok Társalgók!
Jó olvasni Benneteket!
Bocsi, most egy kicsit az olvasást is hanyagoltam, mert hazalátogattam jóanyámhoz a hétvégére, s találtam magamnak mindenféle érdekes elfoglaltságot.
De örömmel olvasok a pelus hadmûveletrõl, a pancsolóról, hogy a picúrok kerüljenek legelõre (s nem ki a legelõre :))
Ánya! Szorítok, hogy mindent bezárólag egy szép zárót kaphass a záród után! :)
Lisa! Nagy tisztelet a húsleves elõtt, de mit beszélek, nem a húslevest illeti a tisztelet, hanem a készítõjét! Megsúgom, nekem a húsleves a kedvencem, s ebben a tekintetben olyan vagyok, mint Gombóc Artúr a csokival, vagyis lehet benne metélt, csiga, kiskocka, zabkocka, grízgaluska... meg is nézem mi lesz a vasárnapi ebéd!
Vicaa! Elárulok egy "titkot": de pszt!! Tennap belestem a szekrényembe, s találtam benne régi nacikat! Hú!! No, ha Attila ezeket meglátná, kiszaladna a világból :)
Alkatom miatt volt egy csomó nõi nacim, csípõzsebes, sztecsgatyók, miegyéb... de hagyjuk, mert még langyinak vélnétek! (de pedig nem is - na ebbõl már nem mászok ki)
Mano! Az Akropolis tetejérõl pöccinttettetek csikket a városba, mint a Kispál nótában?
No, magamtól szokatlanul sokat írtam, de boldog vagyok, hiszen láthattam még a kölyökgólyákat, amint a repüléssel "próbálkoznak" az itthoni szobám ablaka elõtt!
Hajrá gólyák!
Csodás vasárnapot mindenkinek!
És természetesen HAJRÁ KIMI!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#3750 2008-08-03 09:11
- mano1973
- Tag
Ánya!
Nagyon fogunk drukkolni neked ....kéz és láb törést kívánunk:)))
Vigyázz magadra és gyorsan gyógyulj meg,de addig irj amikor csak tudsz!!!
Gyógyító puszik postázva neked:))
Pasek édesem!
Milyen jó hogy itt vagy és írogatsz.Gólyákat én is láttam án Békésen amikor Tomiéknál voltunk otthon.Még képeket is csináltam:))
Ott szinte minden ház és oszlop tetején volt gólya és képzeld...láttam a hogy a mama repülni tanitotta a kicsit.Hááát...nagyon aranyos volt.
Pasek!
Hogy is vn ez a sztreccs gatyós dolog?:))Biztos bájos lehetsz benne,én már el is képzeltelek magam elõtt:DDD
Vicaa!
Tesómnak igaza van gatyavásárlás ügyileg.Imádják az eladók a kisbabás pasikat.Bár én Tomit biztos nem engedem csajozni a gyerekkel és ha jól gondolom Attila sem mehet:))
Remélem azért van gatyókája és nem pucér popóval kell mászkálnia,vagy legalábbis olyanban amibõl kilóg a popsija:))
Bár...ha jól meggondolom érdekes látvány lenne az utcán:))
Zotyeszt én is hiányolom és hivtam is de fel se veszi a telóját!!!
Zotyesz ha olvasol jelentkezz!!!!!!!
Porse.palyizsu,Vikimami,kicsi Tee,és a többiek!!!
Hol vagytok?Tessék életjelet adni magatokról!!!!!!!
Luci!
Mint tudod egy hõs vagyok!!!Bár mostanság kezd gyanus lenni,hogy mindig nekem jut a kakis pelus hadmûvelet:))
Vagy ez valami próbatétel féle,hogy hogy fogom bírni majd a sajátomnál?:)))
Tessék megtanítani Rolinak hogy Timi néninél csak pisi lehet Roor néninél a kaki is:))
Nincs jelen