#4001 2008-08-09 13:59
- Vicaa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Képzeljétek most ébredtem fel :):)
De jót pihentem, még az éjszaka se ért fel ezzel az alvással! De már nemsokára hazaér a kis családom!
Hu, Luci a mosnivalóval tényleg rosszul jártál, de a gyorsmenüd azért nem is rossz ám! Most elfogadnám!
Nincs jelen
#4002 2008-08-09 14:02
- Lucifer
- Tag
Vicaa!
Nyisd az ablakot és fény post küldöm!!
Megérkezett??:D:D:D:D
Jól kipihizted magad egészségedre!
:D:D:d
Nincs jelen
#4003 2008-08-09 14:07
- Lucifer
- Tag
Fáj az okos hülye fejem!!!:D:D:D
Pedig már két cappuccinót is megittam!!:(:(:(:(:(
Nincs jelen
#4004 2008-08-09 15:30
- Ede
- Tag
Na, végig olvastam, nem semmi. De igazán csak egy említésre méltó dolog: bárki is volt, aki kapcsán G nem kapott felhatalmazást, aki elment, kívánjunk neki jó utat, az itthagyott hozzátartozóknak meg erõt az elfogadáshoz.
Nincs jelen
#4005 2008-08-09 15:44
- Ede
- Tag
Sziasztok, még egy rövid kérdés: "Rohadtul elegem van abból,hogy egy két manipulatív emberke szétforgácsolná a bandát,csak azért mert szeretethiányos,korlátolt!!!!!!!" Ezt így konkrétan lehet tudni,hogy ki(k) lenne/lennének? Már többször kérdeztem azt is, hogy például ki az a sokat emlegetett fantom, akit a chatrõl citáltok, az ki lenne??? VAgy titok? Csak egy db egyértelmû választ, kérlek,kérlek, mert nem értem. A spariban is írtam, hogy ha valaki végigolvassa alvás után a termést, magától is rájön, hogy még a Bánatos által leírt 0,1-t sem éri el a dolog. Szerintem. Én meg csak ma tudok ehhez hozzászólni, mert most van lehetõségem. Szép napot!
Nincs jelen
#4006 2008-08-09 17:34
- bánatos
- Tag
Drága Ede!
Te még kérdezni is olyan õszintén tudsz, hogy szinte libabõrös lesz a hátam tõle. Az NKVD-nek, vagy a GESTAPO-nak könnyebb lenne ellenállni, mint Neked. De sajna én segíteni nem tudok, de a tegnaphoz képest úgy érzem, hagyni kellene lecsengeni magától az "ügyet", mert szerinte mindenki rájött, (aki esetleg éritett is), hogy a torzsalkodás nem vezet sehova. Aki meg nem veszi a lapot, az magára vessen. Elõbb-utóbb mindíg helyrekerülnek a dolgok. Soha senkit nem akarok bántani, kéretik nem olvasni a sorok között!
Pussz mindenkinek!
Nincs jelen
#4007 2008-08-09 17:41
- Vicaa
- Tag
Ede! A fantom, azért fantom, mert nem tudjuk biztosan ki az. Bár Robur nyomozásának, munkásságának köszönhetõen sejthetõ kirõl van szó, a moderálás topikban érta azt hiszem.
A Fókuszban volt egy beharangozott riport arról, hogy a crohn és a colitis gyógyítható, és egy lánytörténetét fogják bemutatni. Mindenki izott a kíváncsiságtól, hogy mi is lesz. Sajnos nagy volt a riport utáni csalódás és az is amit a riport hatására a környezetünk kezdett el mondogatni. Ajánlom a TV mûsorok az IBD-rõl topik elolvasását ott mindent megtudhatsz arról miféle riport volt ez, és mi jött le belõle (az hogy ez gyógyítható betegség). A fenébe elég körülményesen írtam, de akik a riportban szerepeltek anya és lánya olvasták véleményeinket és nemtetszésüket fejezték ki enyhén szólva. Gyanus, hogy az õ bosszújuk lehet ez az egész. De ez nem 100%.
Javíts ki kérlek Robur, ha valamit nem jól írtam.
A többirõl nem nyilatkozok én elhatároztam, hogy a vitába nem szólok bele, nem nyilatkozok, csak ha valaki konkrétan, nyíltan engem megkérdez valamirõl. Utálom a vitát, az egymás elleni harcoskodást, az egymás háta mögötti beszédet, így én ezekbõl inkább kimaradnék és célom, hogy egyszerûen jól érezzem magam és kész.
Sokat gondolkodtam ma reggel, de én nem hagyom itt a fórumot, aki szeret szeressen így, aki nem nem, de azért vagyunk, hogy egymást segítsük és én fogok is, azzal amit én tudok, ha szavakkal, ha csak egy két mondattal akkor azért. A topikot azért tartottam anno nagyon jó ötletnek, mert úgy véltem, ha az idelátogató új betegtársak beleolvasnak ide akkor láthatják, hogy nemcsak a betegséggel foglalkozunk, hanem vidámak is tudunk lenni, humorizálni, összetartunk és "húzzuk"-erõsítjük egymást, megpróbálunk nem a betegség tudattal élni. Ennyi.
Nincs jelen
#4008 2008-08-09 19:05
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Köszönöm mindeninek a jó kívánságokat!
Ánya! Neked is!! Sajnos a nyaralás sem volt sem felhõtlen, de mindent össze vetve simán mennék megint! Azt mondják hogy, a szigeten nincs front hatás lehet benne valami ott egy kicsit jobb volt :cool:
Fogytam igaz vagy öt kilót, de ez itthon se lett volna másképp. Ettem halat, és a sziget összes sült krumpliját megkóstoltam :) Nem panaszkodom örülök, hogy egyáltalán sikerült eljutnom oda. Kicsit ijesztõ volt néha amikor sz@rul voltam, hogy tudtam milyen messszi van a doki bácsim.
Vicaa! Bevettem a bógyókat ma reggel is, ezt szedem vagy két éve, de néha nem hat. :)
Jók legyetek!
Nincs jelen
#4009 2008-08-09 19:14
- roor
- Tag
Halika!
Nita:örülök hogy látlak!További jobbulást/javulást neked!:D:D:D
Csacsek tündéri,és erõs a gyanúm hogy Rob nem adta vissza könnyen.:D:D:D:D
Vicaa:na akkor hajrá,tegyük újra a leghumorosabbá a topikot,hogy mindenki visítozva olvassa!:D:D:D:D:D
Bánatos:én olvasok a sorok között és mégpedig azt,hogy elõbb-utóbb eszem az általad készített kaját!:D:D:D:D:D:D
Na akkor rugaszkodjunk neki a mókálkodásnak!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4010 2008-08-09 19:33
- Nita
- Tag
Roor!
Roburnak tényleg nem lehetett könnyû vissza adni a kis drágámat!
Igazából nem is akartam kiscicát a Csacseknek sõt már a dokit is kérdeztem hogy, mikor mûtené meg....de most megígértem, hogy Rob kap egy ilyen kis tüneményt.
Nagyon jó hatással volt rá ez a pár nap átvette Robur higgadt megfontolt viselkedését rá se ismerek nagyon kis aranyos! :)
Nincs jelen
#4011 2008-08-09 19:36
- roor
- Tag
Halika!
Nita:kölcsönösen egymásba "szerettek",halottam Robot mikor Csacsekról beszélt,ezért is mondtam csoda hogy visszakaptad.:D:D:D:D:D (Bocs Rob :D )
Amúgy Csacsek olyan igazi csacskamacska?Rosszalkodik és kártékonykodik,utánna meg eljátsza az árva kisgyereket?:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4012 2008-08-09 21:51
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na végre megint irtok!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Nita!
Naygon jó téged is látni!
Örülök,hogy azért a kis genya hagyotttttt néha a nyaralás közben!!!:D:D:D
Roburnak én is felajánlkoztam mint kis cica , de Roor lecsapott rám!!!
Igy nála lefegyelem a tejet!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jössssz a talira???
Ma Aloe Verát vacsiztam!!!Nagyon fini volt!!!!!:D:D:D:D:D:D
Nagyon - nagyon régen még leány koromban fûztem gyöngyöt.Ma megint megpróbálkoztam vele és sikerült.Elkezdtem csinálni a Nikinek egy nyakláncot amiben virágok vannak!!!!!A lányom azt mondta az elején , hogy apa is akart csinálni ilyet , de nem sikerült neki neked se fog!!!!Hát köszönöm!!De miután sikerült megcsinálnom közölte, hogy anya nagyon ügyi vagy!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Holnap megpróbálkozom a karkötõvel is!!!Aztán jöhet a többi!!!
Nincs jelen
#4013 2008-08-10 10:17
- zolcsi
- Tag
szia mercy örülök,hogy látlak
Nincs jelen
#4014 2008-08-10 10:39
- mano1973
- Tag
Nita!
gyönyörû helyen jártál ám,de jobb hogy itt vagy velünk:))
Robur biztosan jól elkényeztette a kis csacska macskát és azért nem ismersz rá:)
Luci!
Te aztán nagyon belehúztál ebbe az aloe vera táplálkozási dologba:))
Na ennek örömére kapsz ma is valami finit.Kimondottan crohn betegeknek elõirt pocikimélõ kaját csinálok neked:körömpörit jó fûszeresen és cupákosan:))
Tesó!
Remélem te nem szereted mert annyi amit te meg tudsz enni nincs a világon:))
Nincs jelen
#4015 2008-08-10 10:58
- Vicaa
- Tag
Na, azt hiszem már önzõen magamról is írok egy kicsit. A múlt héten nagyon fájt, görcsölt a hasam, menõkézett is rendesen. Most végre a görcsök megszûntek és már nem is menõkézik annyira, de bevallom, most azért kicsit diltázok. Ez nem azt jelenti, hogy reszelt almapapi banán, de a paradicsomot sajnálatomra kihagyom, a gyümiket is, de pl. a tejföltõl semmi bajom. A doki utasítását viszont megszegtem, csak 3 napig szedtem medrolt, félvén, hogy nehogy hamar visszaszokja. Összevéve jó a helyzet, kicsit még képlékeny, de jövõ hétrre már csuda jól leszek ezt garantálom! /Remélem a pocim hallotta ezt/
Luci a múltkori kaja fénypost most ért ide egy kis kézi hozzásegítéssel :) :)!
De az akkori pihi egy gyógyítással ért fel!
Nita, Luci jó értelemben véve irigykedek egy kicsit, hogy ilyen gyönyörû helyre eljuthattatok már, mint Korfu. Én õszintén szólva még a Balcsinál sem voltam. Na jó, cserébe viszont gimis koromban rengeteget túráztam.
Nincs jelen
#4016 2008-08-10 10:59
- Lucifer
- Tag
Manó!
Köszönöm szépen!!
De ha abba a dobozba akarod rakni amibe én tetttem az elég kevés lesz!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mi a baj az aloe verával????Nagyon finom!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Azért a Tominak is jusson a köröm pöribõl!!!!:D:D:D
Nincs jelen
#4017 2008-08-10 11:03
- Lucifer
- Tag
Vicaa!
Kis genya elûzõ bogyesz megy!!!!!!!
Mihamarabbi jobbulást kivánok!!!!!!!
Tessék a pocidat meg befenyiteni!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tényleg nagyon gyönyörû Korfu!!
Majd megpróbálok én is tenni képeket , hogy milyen volt!!
Én se sûrûn megyek különfüldre!!!:D:D:D:D:D:D
Ide is elmentem aztán kiderült , hogy hazafelé embert csempésztem!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#4018 2008-08-10 11:36
- mano1973
- Tag
Luci!
Pénz hamisítással nem foglalkozol véletlen ?:))
Vagy csak az embercsempészésben van a lóvé?:))
Abba terveztem de jóóóóóó...nézek valami nagyobb edényt hátha van itt ami még a tied és nem adtam vissza.
Vicaa!
gyógyulgass és jobbulást kívánok.
Szerkesztette: mano1973 (2008-08-10 11:37)
Nincs jelen
#4019 2008-08-10 13:35
- Lucifer
- Tag
Manó!
Köszönöm szépen a körömpörit!
Bár még nem ettem belõle , de majd referálok , hogy milyen volt!
Most kiderûl, hoggy ki fõzi jobban!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Te vagy a Tomi?!:):):):)
Nincs jelen
#4020 2008-08-10 13:38
- Lucifer
- Tag
Lisa!
Merre vagy???:):):):)
Tegnap nem is jöttél!Na szépen vagyunk!És ma se irsz!?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Lehet, hogy tanulsz???:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#4021 2008-08-10 13:39
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Sokáig bírtam hogy nem írok igaz ? :D :D :D
Luci : gyöngyfûzés??? Nem akarok tolakodó lenni, de tényleg foglalkozol ilyenekkel? Nagyon, de nagyon szívesen elviszem szombaton Neked az én gyöngyeimet!!! Van elég sok féle, és nagyon sajnálom, hogy a szekrényben áll... pedig olyan szépek, de valahogy nem jött be nekem,SÕT semmi efféle kézi munka. Remélem lesz egyszer gyerkõcöm de legfeljebb majd megkérlek hogy fûzzél belõle vlmit neki. És a szövéssel, hogy állsz? Azt is csináltam régebben :) Az is annyira gyönyörû tud lenni, egyszer Anyukámnak szülinapjára készítettem és az volt gyöngybõl írva, hogy Boldog Szülinapot (a születésnapot nem fért ki)...húúúú de sokat beszélek.
Egy szó mint száz, nagyon szívesen átadom Nektek!
Vicca : hú , de nehéz volt a beszélgetést összehozni, de végül is sikerült! És igen Te csak most pihenj, gyógyulj és csupa szépekre gondolj!!! Ja és tornázz,edzz, a szombatra, hogy bírd a kiképzést! :D
Tényleg alig várom, hogy már mehessek Pestre! :D
Nita : a képeket köszönöm, kicsit ilyenkor utazhat az ember!
PILLI ISTEN HOZOTT ITTHON!!! Most már megint a régi kerékvágásba, sok melóval :( megfogadom , igen és tanulok! Ma is kér tételt (bár még mindig írok :)
Mindnekinek aki csak pihizik, lustizik, szép vasárnapot!
Akiknek holnap megint munkába kell állnia, kedves Roor csak kitartást!
JAJ Vicaa, jó egye-fene akkor szervezhetünk a Balatonhoz egy talit! Tuti, sokan kapnának rá, legalábbis a hárskúti társaság bizti :D
Mindenkinek Puszi
Nincs jelen
#4022 2008-08-10 13:40
- Lisa
- Tag
Na ez szép!!!
Végülis akkor most létezik a megérzés vagy sem Luci? :D :D :D
Szóval míg kerestél addig írtam :D
Nincs jelen
#4023 2008-08-10 14:03
- sanvito
- Tag
Lisa ! Többiek !
Most hogy olvastam a "kézimunkát", jutott szm-be ! van ám nekem egy varázs karkötõm, a nõvérem csomózta. Bele van írva kék alapon sárgával hogy "vigymag". Ez azt jelenti, VIgyázzMAGadra ! a mûtétem elõtti napon kaptam tõle már a kórházban, szinte azóta sem vettem le !!!!! lehet hogy ebben is varázslat van?
http://nynori.atw.hu/
engem is tanított a tesóm. na majd belehúzok, és csinálok egy ilyet, amit körbeadhatunk azoknak akik "megpróbáltatások" elõtt állnak ! A sebészem is kapott egy ilyet, csak THX (thanks, vagyis köszönöm) szöveggel !!!! (persze könyvjelzõnek is jó !!!!!! :) )
Nincs jelen
#4024 2008-08-10 14:08
- Lisa
- Tag
Na ez nagyon jó Sanvito, tetszik :D
Én a mûtétemre egy arany keresztet kértem és kaptam, a családtól szigorúan személyesen pap által megszentelve, elmondva általa, hogy védjen meg...
Nincs jelen
#4025 2008-08-10 14:17
- Vicaa
- Tag
... és kit csempésztél Luci, ha szabad tudni?
Hát én nem értem Lisa, tudom hogy rossz (szépen fogalmazva) a térerõ nálunk, de hogy ennyire, hogy majdnem egy napig hívjuk egymást mégse jön össze!!
Ezért én általában akkor telcsizek, ha úton vagyok valahová, mert addig van térerõ. Ha Annát sétáltatjuk akkor hívom a családot is, akkor talán tudunk egy-két értelmes szót váltani.
Ó és közlöm, hogy tegnap itthon még táncra is perdültem a Desperado Táncolj c. számára. A kedvemért Attila kénytelen volt kétszer is végighallgatni. :D
Szóval alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt :D!
Nincs jelen
#4026 2008-08-10 14:22
- Lisa
- Tag
OKÉ!!! Akkor tuti, hogy lesz kivel táncolnia a táncos kedvûeknek!!!! No nem nekem ezt mondom MINDENKINEK!!!!
Nem kéretés, de NEM!
Nem véletlenül nem jött össze az asztalon táncolás sem :)
Nincs jelen
#4027 2008-08-10 15:18
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Mit csempésztem?!Hát aRolit!!:D:D:D
Kifelé még az apja hozta aztán hazafelé már én!!!!:D:D:D:D:D:D
Örülök , hogy már táncolsz!!Ez azt jelenti , hogy jobban vagy!
Mind a pocid mind az izületeid!Látod mondtam , hogy megyünk az olimpiára futni!!!:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D
Újjabb tali ( kirándulás) ????Engem ne hagyjatok ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lisa!
Ez a nõi telepátia????
Örülök , hogy azért tanulgatsz!!:D:D:D:D:D
Tudom nagyon nehéz fõleg ha gyönyörû az idõ , de muszály!
Nálunk két kötelezõ olvasmány van és annak a megirása is nagyon nehezen megy!
1. Fazekas Mihály : Lúdas Matyi
2.Nógrádi Gábor : bármelyik regénye
Mindegyiknél önéletrajz + rövid tartalom + mi avéleményed!!!!
Sajnos még csak a Matyinál tartunk bár már csak a Matyiról alkotott véleményt kell leirni!!
Nógrádi???Még hozzá se fogtunk bár nincs is tõle semmi könyvem!!
Miért nem lehet a forgatókönyvébõl kivenni az egyiket??Sokkal könnyebb lenne a dolgom!Pl:meseauto , hipolyt
De csalok egy kicsit mert a regényei között találtam egy olyat ami kis gyerekeknel iródott és a kreszrõl szól!
Ezt a fiam nagyon keni vágja igy talán tud majd irni róla valamit!Bár az igazat megvallva önállóan nem megy semmi csak ha az anyu segit!Idáig minden olvasónaplót én irtam és olvastam õ csak másolt!!De a másolás is nehezen megy!!!:D:D:D:D:D:D:D
Táncolás???Pasek azt az igéretett tette , hogy mindenkivel táncolni fog!!
Olyan vagy te is mint én!Én se szeretek táncolni,ahhoz , hogy táncoljak elég sokat kell innom!!:D:D:D:D:D:D:D
Majd Vicaa táncol helyettünk is!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Az esküvõnk amikor volt direkt erotikus táncolást kértek tõlem!Gondolhatod mennyire örültem!!
A gyöngyöket nagyon szivesen fogadom , de csak ha tényleg nem kell!
A lányom nagyon boldog lesz és le se fogod tudni vakarni magadról!!!Igazi barátnõk lesztek!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Különben én mindenfélével elvagyok!Szeretek pepecselni.Kötni, szõni . Szeretnék megtanulni viszont horgolnimert aztat nem tudok!!Kirakózni (puzzle), de 1000 db-os -tól indul.
Most beindultam a gyöngyre.Roor mondta , hogy van könyve amiben különbözõ dolgok vannak most kérem tõle kölcsön.Rengeteg ablakmatcicát festek , d esajnos a gyerekeim is rászoktak igy õk szeretnék csinálni.Azért néha titokban csinálom!A barbinak is szoktam ruhákat varrni!
A párom már azt mondta , hogy a sitten nagyon jól ellennék!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Húúúúúúúú!
Nagyon sokat irtam!Ennyit beszélni?????
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-08-10 15:19)
Nincs jelen
#4028 2008-08-10 15:47
- pasek
- Tag
Én is csak azért szoktam táncolni, mert rettenetes énekhangom van, és egyszer megkaptam, hogy inkább táncoljak, mint énekeljek, mert a port jobban bírják..
Egyszer egy osztálytársam esküvõjén a lagzin szemben ült velem egy öreg fater, és a kedves neje. A mami dobálta a konty alá valót, mondjuk én se voltam rest, és egy emelkedettebb pillanatomban megkérdeztem az öreg fatert, hogy nem lenne-e gáz, ha megtáncoltatnám a mamit...
Nem kellett volna, csúnyán bebuktam, mert a tüdõm majd kiköptem.
Ezt csak azért írtam, hogy én tényleg bárkivel, mindenkivel szívesen ropom, ha jó a hangulat
Nincs jelen
#4029 2008-08-10 15:51
- Lucifer
- Tag
Pasek!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Isteni finom körömpörit ettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most pedig fagyizni fogok , hogy lecsússzon a maradék pöri.Azért hagytam kicsi fiamnak is egy kicsit belõle mert csak este jön haza!!!:):):):)
Nincs jelen
#4030 2008-08-10 15:57
- Vicaa
- Tag
Na, azért nem sokon múllott az aztalon táncolás! Árpapa is mondta :)!
Na ne higgyétek, hogy én tudok táncolni, csak bohóckodok! De azt legalább jólesik!
Az esküvõnk elõtt totál be voltunk ijedve, mert egyikünk se tud lagzis zenére táncolni, szerencsére Atti barátja volt a zenész és elõre megbeszéltük, hogy ez rendhagyó lagzi és itt régi slágerek, nameg a menyasszony kedvence, jó temperamentumos zene volt!
LUci: Nem lehetne olimpiai sportágat váltani? Futás helyett úszás??? ;)
Nincs jelen
#4031 2008-08-10 16:04
- Lucifer
- Tag
Vicaa!
Hát egye fene válthatunk , ha nagyon akarod!!:D:D:D:D:D
Különben csempésztem még egy kis Korfui pálmát is!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#4032 2008-08-10 16:12
- Vicaa
- Tag
Kösz nagyvonalúságodat :D:D:D:D
Nincs jelen
#4033 2008-08-10 17:33
- roor
- Tag
Halika!
Látom van ám termés.:D:D:D:D
Nekem fél szemem az olimpián,hiába ha már négy évet vártam rá,akkor nézzem is.:D:D:D:D:D
Gyöngyfûzés:khm.....kissé kijöttem a gyakeszból,költözésnél elsüllyedt a dobozban,csak nemrég vettem elõ,de még nem fûztem.:D:D:D
Mondjuk ahhoz nyugi kell,meg türelem,ezek meg most nincsenek.:D:D:D:D
Luci:viszem a füzeteket,csak el ne felejtsem.:D
A kis martinis üveget kidobtad?Mert elfelejtettem elhozni,pedig remek váza válna belõle.:D
pá
Nincs jelen
#4034 2008-08-10 18:25
- mano1973
- Tag
Ma már van ujra Tomim és nagyon boldog vagyok:))
3 napot oda volt Békésen horgászni...persze semmit sem fogtak mondanom se kell:))
Imádom,hogy itthon van velem.
Luci!
egészségedre a körömpörit,remélem ízlett:))No és ki fõz jobban Tomi vagy én?
Vicaa!
miért pont úszás?
Nincs jelen
#4035 2008-08-10 18:25
- Lucifer
- Tag
Roor!
Ne izgulj drágám az üveged megvan!!!!!!De lehet , hogy leázatom mire jössz!!!!
Oldalra forditom a fejem és nem látok mást mint Rolkát megint egy szálllll kukiban!!!
Jó - jó , hogy mondtam , nekik , hogy megyünk fürdeni , de már egyedûûûûûûl vetkõzik???:D:D:D:D:D:D:d
Nincs jelen
#4036 2008-08-10 18:29
- Lucifer
- Tag
Manó!
Az értékelésem 10 - 10 pont!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Szóval akkor Tomi csak a kukacot fogta????:D:D:D:D:D:D:D
Szerintem azért úszást mert ott el lehet süllyedni!:D:D:D:D:D:D:D:D:DÉs különben ilyen melegben jobb pancsolni mint verejtékezve futni!:D:D:D:D:D
A futásnál csak a nyakam vagy a lábam törhetem!!!!!
Nincs jelen
#4037 2008-08-10 18:51
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Vicaa egy találós kérdés t feltennék neked a Desperadó-val kapcsolatban.
Tudod-e hogy hogy hívják az hölgy énekest és honnan származik?
Pici segítség a neve fiús is és lányos is és ha ÉN kérdem akkor nem nehéz a válasz.
Nincs jelen
#4038 2008-08-10 18:53
- roor
- Tag
Halika!
Pfüüüüüü..........de jó hogy megvan az üveg!Köszikösziköszi!:D:D:D:D:D:D
A késéssel kapcsolatban,tudom hogy te pontos vagy,de ezt valyon Rolka vacsiúj szaladgálós lábai is tudják?:D:D:D
Mert ha nem tartja velünk a tempót vagy elkésünk,vagy ahogy szoktam mondani majd jön egyedül én mentem.:D:D:D:D:D:D
(Nem hagyom ott ne aggódj.:D:D:D:D )
Egy szál kukiban?És én nem vagyok ott?Egyedül vetkõzik?
Gyorsabban halad mint gondoltam.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4039 2008-08-10 19:06
- Vicaa
- Tag
Hohóóó, elõször Zolcsibal kérdésére válaszolok, mert hát aki szereti a Desperadot, az minimum, hogy tudja Gábor Bernadett! Ja! Hogy iért tetted fel a találós kérdést??? Mintha közele lenne Hajdúnánáshoz, pl. oda járt suliba? Talált???? :):):)
Luci: :):):):), igen igazad van úszásssal kapcsolatban, de azért bevallom Mano-nak, hogy a testnevelés órák sajnos mindig távol álltak tõlem, mindenben én voltam az utolsó, a leggyengéb...., egyedül az úszás ment nagyon, na azt sem tanártól, szabályosan tanultam meg csak magamtól, de az hosszú távon nagyon megy! Legalább erre az egyre legyek büszke a sportágak közül! Mellesleg a gerincnek is jót tesz! Futni, csak ha kergetnek, bár lehet, hogy még akkor se :D
Nincs jelen
#4040 2008-08-10 19:17
- zolcsi
- Tag
így is mondhatjuk Vicaa a válasz jó ,gratulálok.De nem csak ide járt suliba hanem itt született ,és a középsuliig itt is élt.Szülei a mai napig itt élnek.Vicaa drága ez nem a hangszorós játék azt nem nyertél de a talin (ha megyek) egy pluszpuszi kijár a jó válaszért:)
Nincs jelen
#4041 2008-08-10 20:19
- Lucifer
- Tag
Vicaa!
Én sose szerettem a tornaórát!!Sõt amikor úszni tanitottak akkor is mindig csaltam , hogy nekem csak a gyakorlásnál kelljen lenni és ne küldjenek úszni.Aztán egyszer nagy bajba kerültem mert rájött a cselemre a tanár és berakott a többiek közé!Bajban voltam , de tényleg mert a többiek a hátúszást tanulták én meg csak süllyedtem lefelé!Különben is duci kislány voltam és a hátsóm meg a hasam az valahohy mindig lefelé ment!
De felnõtt koromra már tudok minden formában úszni!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#4042 2008-08-10 20:36
- Ede
- Tag
Kedves Bánatos, köszi kedves szavaidat, Vicaa, Neked meg a választ!! Errõl én lecsúsztam, tekintve, hogy a tévénézés nálunk igen gyérül megy, most már kb 2 hete, hogy tv mûsort nem láttam... ami nem baj, csak így nem vagyok kellõ tájokozott a dologgal kapcsolatban.
Nita, Vicaa, meg mindenki, aki rosszul érzi magát, jobbuljatok, mert ilyen jó idõben inkább mással lenne jó foglalkozni, nem (na, ez béna volt).
szép napokat
Nincs jelen
#4043 2008-08-10 22:01
- roor
- Tag
Halika!
Hát eljött a punnyadás vége,de sebaj,már kiokoskodtam hogyan kukkolok majd.:D:D:D:D:D
Mindenkinek kellemes hetet,szép idõt,meg amit csak szeretne!:D:D:D:D
Joccakát!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4044 2008-08-10 22:18
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Mindenkinek bocsio, hogy így elvesztem, de rengtg a doldom. Remélem jol vagytok és níncs senki rosz paszban. Én jól vagyok igaz csak a gyogyszerek mellett. De hála istenek mostanság annyi a dolgom, hogy nincs idöm a betegséggel foglalkozni. Én rájöttem, hogy ha avval foglalkozom akkor rosszabb. Így inkább ha tehetem nem gondolok rá, csak néha tesz rola, hogy el ne felecsem végleg. Mindekinek szép jövö hetet kívánok! remélem nem haragszotok, hogy így el voltam veszve.
Sziasztok! Dusy!
Nincs jelen
#4045 2008-08-11 06:44
- Vicaa
- Tag
No oszt aztán hogyan lesz azon kukkolás Roor???
Szal azt a puszit mindenképp beváltom ám Zolcsibal, a nyeremény az nyeremény! :D:D:D
Luci: de jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel a tornaóra dologgal, tudod ez miatt azért mindig volt a sulilkban egy kis kisebbségérzésem, ha jött a tesi nekem már gombóc volt a gyomromban. Szerencsére a gimiben az uccsó két évben a tornatermet életveszélyessé nyilvánították, így hát légpuskával tanultunk lövöldözni, játszótéri séta volt és csak elvétve futás, ez viszont már járt némi sikerélménnyel is, mert mindenki végigbohóckodta a dolgot, sétáltak, dumcsiztak közben én pedig nagy szorgalmasan lefutottam a magam csigatempójával a távot és rendszerint az elsõ ötben benne voltam. És ezt a tanár nagyra értékelte :)
Ede, alakulok már, alakulok, tegnap két óra séta volt, igaz majd lefõtt a vállam meg a nyakam, de azért hõsiesen végigsétáztuk a "nagy kört" Szajlán Annámmal.
Nincs jelen
#4046 2008-08-11 10:11
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, tudom, hogy már más a téma, de: Luci, ha beirod a google keresõbe, hogy gyöngy, vagy gyöngyfûzés, akkor rengeteg magyar oldalt is találsz, sok nép van, aki szereti az iesmit, plusz fel is rakja netre, mit mûvelt gyöngybõl. Azt biztos nem kell mondanom, hogyha külön a kép-keresõre kattintasz, akkor helybõl bejön neked kétmillió gyöngyfûzött holmi. Ha angolul beirod a keresõbe, hogy BEADING, kisbetûvel, akkor is bejön kb. 379 000 oldal. Lehet, hogy fölösleges volt ezt leirnom, mert talán már magadtól is rájöttél ezekre a dolgokra. Ez esetben bocsi a zavarkodásért...
Nincs jelen
#4047 2008-08-11 10:36
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Sziszi : no Miattad még a tanulást is megszakítom és bejelentkezek, hogy leírjam: ZAVARKODHATNÁL TÖBBET IS ITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó lenne!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Sok puszi Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#4048 2008-08-11 12:28
- Lisa
- Tag
Sziasztok, egy kis szusszanás...no sehol senki?? Jó Vicaa látlak..nem kell mondanod semmit :D :D :D
Mielõtt is megköveznétek, csak egy óra pihenõt tartok, amit Veletek és egy kis étkezéssel töltök ki!
Szerintem a szombati idõjárással nem lesz gond, viszont gond van az olimpiázóinkkal :(
No mindegy még reménykedjünk továbbra és folyamatosan!
Tegnap is mondtam, de jó munkát mindenkinek, Roor-nak Pilli-nek Zseniknek :D
Szerkesztette: Lisa (2008-08-11 12:29)
Nincs jelen
#4049 2008-08-11 16:12
- Vicaa
- Tag
No, nem értem én ezt, hogy láthattál? Hiszen 12-tõl 13-ig fel sem álltam Anna mellõl. Ajjaj, nem tetszik ez nekem.
Most megébredt a drága, megyek is!
Nincs jelen
#4050 2008-08-11 16:25
- sziszi32
- Tag
Lisa, jólesik ezt tõled olvasni!!!!!! Egyébként meg ne tudjam mégegyszer, hogy holmi fórum miatt csak úgy uk-mukk-fukk megszakitod a tanulást, mert lesz neked nemulass!! A megkövezés az semmi ahhoz képest, milyen rondaságos képet küldök büntibõl magamról neked, s nem lesz több danikép!!! Ezt vedd komoan!
Nincs jelen