#4051 2008-08-11 17:17

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Na túl vagyon élve a munkanap.:D:D:D:D:D
Nyûgösen,döcögösen,de lesz ez még jobb is.:D:D:D:D
Vicaa:nem mondom meg bibibi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Már több alternatíva is van,de nem lövöm le a poént.:D:D:D:D
Lisa:én nem küldelek tanulni,azt majd te tudod,a lényeg hogy görbüljön.:D:D:D:D:D
Sziszi:nagyon örülök hogy itt látlak,és tényleg jó lenne ha sûrübben be tudnál kukkolni,az se baj ha motyóka is veled van.:D:D:D:D:D
Tesó:elfáradtál vagy ma pihentél?Estére azért kellemes idõtöltést.:D:D:D
Lucim:már csak ötöt kell aludni.:D:D:D:D
Meg Mayuskának is hogy nagykorú legyen.:D:D:D:D

Nincs jelen

#4052 2008-08-11 17:29

Lucifer
Tag

Sziasztok!
Lisa!
Most te fenygetõzöl??:D:D

Vagyok ám csak figyelek!OLvastalak titeket csak nen volt idõm irni!:)
Ma teszek - veszek , csinálok ezt - azt.Körültekintõ túrát kellett tartanom a gyerekeknél mivel holnap megyünk bevásárolni a suliba valókat!A Norbinak könnyebb mert nála inkább csak pótlás van , de a Niki most megy még csak elõször!!Hát nem lesz olcsóóóó!!

Sziszi!
Nagyon örülök, hogy te is jelentkeztél és irtál!!
Remélem ezentúl sûrübben jössz és  irsz!!!!!!!!
Köszönöm a tanácsodat a gyöngyrõl megfogom nézni!!!

Dusy!
Nagyon jó téged  is látni!!!
gyere - gyere te is gyakrabban.Vigyázz magagadra és gyógyulj meg , hogy ne kelljen a gyogyit szedni....
Gyögyi mentes bogyesz fény post!!!!!!!!!!!
ABLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Vicaa!
Én annyira utáltam a tornát , hogy sose öltöztem át!A tanár már csak azt kérdezte ha látot:
-otthon hagytad a cuccod?
-nõi problémák?
-vagy csak nincsen kedved tornázni?????

Év végén azért rám szólt , hogy a következõ órára legyek kedves cuccot hozni mert kénytelen lesz meghúzni ha nincsen jegyem!!Igy arra azért vittem!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

OLimpia? - hát elég elkeseritõõõõ!!:(:(:(:(
Nincsen kövezés pihikézni azért kell!Sokat tanultál??:):):):):)

Nincs jelen

#4053 2008-08-11 17:32

Lucifer
Tag

Roor!
Mayuskának van egy rossz hirem!Pénteken este bedeszkázzák az eget!!!Sose lesz nagykorúúúúúúúúúú!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Remélem  drágám nem fárdtál el nagyon és a melót se vitted túlzásba!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
5 - öt aludni??????Én most ébredtem még csak fel!!!

Nincs jelen

#4054 2008-08-11 17:46

roor
Tag

Halika!

Ejnye no.:D:D:D:D
A 18-at mindenki várja,ezt nem szabad elvenni tõle,úgyse olyanra sikerül ahogy szerettem volna.:(
Most ébredtél fel?Tyûha.
Amindenit.:D:D:D
Nem,nem vittem túlzásba és el sem fáradtam.
Csak várható volt a káosz.:D:D:D:D

Nincs jelen

#4055 2008-08-11 17:56

sugi
Tag

Sziasztok!

Hát kiengették ma a páromat a korházból!Nehezen viseli mivel iton nincsenek meg azok a körülmények(pl:mindenhol kapaszkodó)amik könnyitenének neki,de azért valahogy összehozzuk,hogy jó legyen!Amúgy nagyon szépem megy már,igaz a járókeret még kell,mert hamar elfárad.De minden rendben lesz mostmár látom!Én is egyre jobban vagyok,igaz a munkahelyem zaklat a szokásossal,hogy elküldenek amint visszamegyek ez azért idegesit,de nem tudok mit tenni mert a doktornõ aztmondta pár hétig betegállomány.Szerncsém,hogy a mühelyvezetõm ragaszkodik hozzám,talán segit.Hát ez van,lesz valahogy!!:(:(
Egy kicsit magamalatt vagyok,de bizom abba,hogy rendbe jön minden.
De a lényeg,hogy a párom ithon van velem!:):):):):):)
Beinditottuk a gyógyuló üzemmodot!!!!!:):):)

Puszika!!

Szerkesztette: sugi (2008-08-11 17:57)

Nincs jelen

#4056 2008-08-11 18:04

Lisa
Tag

Sziasztok Társaság!
No akkor kapok itt pro-kontrákat is, ez jó! Tanulás-nem tanulás, DE azt hiszem ma teljesítettem ! :D 6 tételt sikerült összehozni :D :D :D
Aminek felettéb örülök, csak tudnám is tartani a tempót!
JA és volt egy Lisa-mentõ akcióm is...ami egy picit veszélyesre sikeredett...nos történt az, (elõször is van egy nagy bazi németjuhász a szomszédba aki szeret átjönni, és nagyon nem szereti Lisa-t, de mióta ilyen roszban vannak azóta nem jött át, a kerítést kb. egy csomószor csináltuk, megjegyzem, hogy nem a mi kerítésünk, ha nem a szomszédé...no mindegy is,) és ahogy kimentünk a kutyussal láttam, hogy a másik kutya az udvarunkban sertepeltél...no ennek sem kellett több (pici keverék kuytika) rohant mint az elmebeteg a nagy után...és persze, hogy megtámadta Lisa-t, én meg utána (csak hogy Õt védjem), most így belegondolva, hogy simán közéjük álltam volna ha az a másik nem szaladt volna el hanem tovább "bántja", és akkor meg én most szépen egy kötözésre várnák, de egy lidocainra minimum.
Mondanom, sem kell, majd infarktust kaptam az egésztõl ,Lisa-ról nem beszélve aki ki sem meri dugni az orrát a lakásból :( legalább az ijedségen kívül más baja nem lett, sem nekem :D :D :D

Luci : naná, hogy fenyegetõzöm, mi az hogy sehol senki? Csak viccelek :D  Szóval lesz egy nagykorú gyerkõcöd, gratulálok! Én a 18 ikat a kórházban töltöttem :( elárulom, nem tudod bezárni meg  lekötözni semmit sem....
Sziszi : oké tanulok, mert danikép KELL!!!
Roor : no akkor az a lényeg, hogy túl vagy rajta, kimorogtad , kinyûgösködted Magad, legalább itt nem kell :D
Vicaa : Neked kellett lenned, mert mást úgy sem hagy regisztrálni két aa-val a végén :D

Szóval már túl sokat írtam nem akarom, hogy hosszúnak tûnjön aztán el sem olvassátok, de a "drámát" muszály voltam leírni!

Többi munkanaposnak hogy telt a munka???

Szerkesztette: Lisa (2008-08-11 18:10)

Nincs jelen

#4057 2008-08-11 18:07

Lisa
Tag

Sugi, lehet hülyén hagzik és tudom mennyire fontos a munka meg a megélhetés, de nem annyira mint az EGÉSZSÉG!!! Így most tényleg örülj, hogy Veled van a párod, a többi meg úgy jön majd nemlehet elkerülni, ha pedig szomorkodol, és rossz kedved van miatta, akkor az elrontja a VÉGRE otthon töltöt napokat!
Csak kitartást!!!

Nincs jelen

#4058 2008-08-11 18:16

roor
Tag

Halika!

Sugi:ez nagyon jó hír,pihenjetek,edzõdjetek,és jobb is hogy nincsen kapaszkodó,így legalább hamarabb felépül,van egy kis motiváció,hogy csakazértis megcsinálja ha nincs is kapaszkodó.:D:D:D:D
Magad miatt (melóra gondolok) egyenlõre ne aggódj,nem tudnak hipp-hopp kidobni,hátmég ha ragaszkodnak is hozzád.:D:D:D:D
Ha nem titok a mûhely mit takar?:D
Szóval csak gyógyuljatok,erõsödjetek!:D:D:D:D
Lisa:mármint a kétlábú.:D:D:D:D:D Ez nem semmi,akkor kis vehemens  a négylábú Lisa.:D:D:D:D
Azt mondják,a kutyus olyan mint a gazdi,ez esetben azt hiszem ez nagyon is jó.:D:D:D:D:D
És dícséret a 6 tételért!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4059 2008-08-11 18:31

Vicaa
Tag

Tudod az a plusz "a" a végén az is a matekos beállítottságom átka. Mert ugye Vica már volt regizve, így hát gondoltam én leszek Vica "a" változat, azaz Vicaa. Pedig amikor terhes voltam akkor a várandós anyucikkal is fórumoztam ott meg Bvica voltam, de az már nem azért mert már volt Avica, hanem ugye kedve párom nevének kezdõbetûje miatt. :D:D:D:D:D
Most lehet ijedezni, hogy hûûûû, tényleg ilyen túlmagyarázóak, ilyen pihentagyúak a matekos emberkék! :D:D:D:D

Ja! Kiderült, hogy nem a fagyi okozta a galibát, hanem a kukorica. Régen sose szerettem ezért nem is ettem, de mostanában annyit hoz Attila, hogy néha mégis bebekóstolom. Ez volt tegnap is, nem kellett volna, ma iszom a levét. De legalább rájöttem, hogy attól van.

Nincs jelen

#4060 2008-08-11 19:36

sziszi32
Tag

Lisa, hát kellett pár perc, míg leesett a tantusz... már-már azt hittem, hogy egyes szám harmadik személyben beszélsz tenmagadról, mint a winnetou-filmekben: winnetou most lenyilazza a piszok sziú-indiánokat... winnetou mos megfürdik az Ezüst-tóban... Így most már értem, hogy Lisa a vérmesebb, négylábú "kiadásod", aki helyetted is elintézi a szomszéd dög-kutyát. Bár, mondjuk, nekem nincs jogom nagy kutyák ellen agitálni, mert a közelmúltig nekünk egy kaukázusink volt, aminek a farkaskutya a kistesókája (elajándékoztuk, nem kell félni, nem az örök vadászmezõkre, hanem egy tõlünk nagyobb területen élõ kutyaimádó családnak, mert nálunk kevés volt a mozgástere és szökött, lehet, hogy egy itteni Lisa után?), de azért meg tudom érteni, hogy nagyon kellemetlen, amikor egy böhöm nagy állat lófrál az udvarotokban (ismerve kis törékeny mivoltodat...). De hát egy ügyvédjelöltnek meg kell tanulni megvédeni magát, nem??? :)

Nincs jelen

#4061 2008-08-11 20:06

Pilli
Tag

Sziasztok Fórumlakók! Megérkeztem a gyonyorû Horvátországból. Hát elhihetitek, hogy semmi kedvem nem volt hazajönni, de sajna muszáj volt. Most meg indulhat újra a munka, szakdoga írás, munkakeresés, albikeresés. Hát nem unatkozom az is tuti, csak mostmár valami összejöhetne, mert ez a folytonos stresszelés sem épp a legjobb az én pici pocimnak. Horvátban annyi halat ettem amennyi belémfért, az összes pénzemet halkajára vertem el majdnem :) Na jó ittam páleszt is, meg hajóztam is egyszer, de a többi halacskára ment:)
Lisával már beszéltem telefonon, úgyhogy Róla tudok mindent, de azért itt is leírom, hogy kitartás a tanulással és ahogy olvastam ma nagyon jól haladtál, úgyhogy büszke vagyok Rád:):) És NEM IDEGESKEDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roor: lejárt a szabi???? :( Oh az a legszarabb hosszú szabi után az elsõ munkanap, de remélem átvészelted:)
Mano: örülök, hogy jó volt a nyaralás és hogy rajta vagytok még mindig a babaprojekten, csak így tovább :)
Luci: minden oks Veled is?????
Vicaa: Pocid???? Anna???? (még mindig nem hiszem el, hogy most sem ismerlek meg :( )
Mindenkinek sok sok puszi, bocsi akit nem emeltem ki személyesen!!!!!!

Nincs jelen

#4062 2008-08-11 20:30

Dusy
Tag

Sziasztok!
Sugi!

Nincs jelen

#4063 2008-08-11 20:38

Dusy
Tag

Ujra!
Sziasztok!
Sugi!
Örlök, hogy javulgatok. Kívánom, hogy mihamarabb minden rendben legyen.

Mano!
Örülök, hogy a babatervezsen dolgoztok!

Roor!
Sajnos nincs olyan szabi aminek egyszer véget nem ér!

Pilli!
Téged csak irigyelni tudlak a nyaralásé. Örülök, hogy jol érezted magad. Sajna nekem az idén nem sikerült elmenni nyaralni.

Mindenkinek további szép hetet! Pusz nektek!

Nincs jelen

#4064 2008-08-11 20:56

roor
Tag

Halika!

Helló Pillikirálylány!:D:D:D:D:D
Jó téged is látni,de a nagy keresgélésekben rólunk se feledkezz meg!:D:D:D:D
Sziszi:olyan jó látni hogy írsz!Ugye szokásoddá válik???!!!:D:D:D:D:D:D
Hát a szabi lejárt,ez van,jó volt,de azért hiányzott a rendszer az életembõl.:D
Nem mintha nem cserélném le bármikor a rendszertelenségre...:D:D:D:D:D:D:D
Dusy:nekünk az idén SEM sikerült elmenni nyaralni.:D:D:D
De itthon is remekül eltöltöttem a pihenést.:D:D:D:D
Sose sajnáld,amíg együtt lehetsz azzal aki fontos neked.:D:D:D:D
Kukkolok még,de lehet már az írás nem fog menni,elég laposakat pislantok.:D:D:D:D
Ha kipurcanok akkor joccakát mindenkinek.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4065 2008-08-11 21:22

Lucifer
Tag

Halihó!
És akkor most velem mi lesz????????Egyedül hagytok lányok???:(:(:(:(
Mindenki dolgozik!!!!!
Na jól van!Akkor én fûzök tovább!:):):)
Ja!És elmegyek még pár napra nyaralni!!:):):):):):)

Nincs jelen

#4066 2008-08-11 21:51

Lucifer
Tag

Pilli!
nagyon örülök, hogy újra itthon vagy!!
Jó ,hogy jól érezted magad és ennyit ettél!!Legalább a kis genya békénhagyott!:D:D:D:D:D:D
Remélem te is jössz a talira!
Jó tanulást és sok sikert  a meló + a lakás kereséséhez!!!

Nincs jelen

#4067 2008-08-11 21:56

pasek
Tag

Mindenki dolgozik?
Ez jó!
Akkor mondd meg Matyinak a fodrászomnak, hogy irány az ollókhoz, mert ma nem értem el!
..nem matyizatam (na ezt úgy érti mindenki, ahogy akarja :D )

Nincs jelen

#4068 2008-08-11 21:57

mano1973
Tag

Szia mindenki!
Pilli,Dusy!
Igen erõteljesen rajta vagyunk a baba projekten és talán sikerült is de még nem mondanék semmit  mert Tomitól kikapok:))Ha már 100% biztos igérem közzé teszem a fórum nyilvánossága elött:))
Már ha érdekel valakit:))
Tesó!
nem sokat doliztam csak estig vagyok és ez szar de...most ez van kibírom:))
Esti program?no vajon mi  is lehet?:)Azt hiszem dolgozunk tovább a projekten:))
Luci!
Elöbb utóbb eléri A 18-AT Mayuska akár akarom akár nem de nem is ez a baj hanem hogy 3 napra rá én meg a 35-öt:))
Vagy 53-at?Vagy én leszek 18 és Mayuska 35?Már nem is tudom:))
Mindenkinek szép estét csajok fiuk.
sok sok puszi neketek

Nincs jelen

#4069 2008-08-11 21:58

mano1973
Tag

Pasek!
Kedves egészségedre a Maytizással:)))Nem szégyen ez csak...kellemetlen:))
Remélem jó volt:))

Nincs jelen

#4070 2008-08-11 22:01

pasek
Tag

Megint a milliók, mi mano? :):)

Nincs jelen

#4071 2008-08-11 22:02

sziszi32
Tag

Szia roor, épp most róttam le hódolatomat lelki nagyságod elõtt a tesód topikjában, amiért remélem, nem fog megnyúzni... Én is remélem, hogy itt már lesz, aki nekem is válaszol... Igy már sokkal jobb irni, ha nem monológot folytatok önmagammal:) :) :) :)
Az elõbb kicsit ki voltam készülve, mert az én minimaharadzsám egész nap angyali teremtmény volt, s estére megunta a nagy jóságot. Na azért javára legyen mondva, szegénykének fájt a sztóma körül a bõre, mert felmarta a széklet. A bõrpótlót elcsórta a férjem, a kicsi orditott a karomban, a sztómába belemart, aminek eredményeképpen csupa vér lett õ is és én is... mire hazaért a férjem, úgy néztem ki, mintha vámpirral nyomtam volna le egy bokszmeccset... De meglett a bõrpótló tapasz, és most a kis drága végre nyugodtan alszik, én meg nekiállok eltakaritani a romokat...
Luci, a fûzögetés ugyan magányos munka, de remélem, azért a kész mûvet megmutatod nekünk?!

Nincs jelen

#4072 2008-08-11 22:24

Lisa
Tag

Sziszi : nem tudom, hogy voltál képes e kedves Fórum-lakókat megfoszatni a szövegdtõl eddig???
Szerencse, hogy én tudom élvezni sokszor, de hadd élvezze más is :D :D :D
Nem  értem mit vársz, hogy egész nap jól legyen , meg még este és angyal legyen, úgy hogy még felmaródása is van??? Ejnye-bejnye...nem akarsz Te túl sokat :)
Óóó válaszokat ne mindig várj, valamikor jó csak úgy írni...és annak is jó aki olvas minket.
Ja leesett a Lisa-Lisa, el sem hiszem hogy még ne mondtam Neked :D

Pilli : a dogához kitartást, amúgy választottál neki új címet vagy sem? Ez úgy pihis maradt, pedig érdekes kérdés volt!

No jó éjt Mindnekinek!

Nincs jelen

#4073 2008-08-12 07:07

mano1973
Tag

Ni ni Pillikirálylány is van:))
Rég járt erre és mesélt nekünk mi van vele?:))
Sziszi!
Válaszolunk ...csak épp én is inkább a roor topikba járok:))
Olvastam mit mûveltetek hááááááááát nem lehetett egyszerû menet,de remélem azért sikerült megoldani a dolgot és minden rendben.
Pasek!!
A milliók?:)))igen..én szorgalmasan gyûjtöm a milliókat de én fel is használnám jó célra amíg te csak pazarolod.Hát nem szégyenled magad:))
Lisa!
Én is elvárnám a gyermekemtõl hogy a nap 24 órájában jó gyerek legyen de ez csak hiú ábránd:))
Mi sem voltunk azok akkor miért várjuk el a gyerekeinktõl?
Vagyis...én jó kislány voltam mindig:))Igaz Luci?

Nincs jelen

#4074 2008-08-12 09:35

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Sokáig gondolkodtam ezen a hsz-en de végül úgy döntöttem mégis be kell írnom.Tegnap olvasgattam a régebbi topikokat,azok indulásait és a reakciókat a fórumozók részérõl.Tudnám ajánlani mindenkinek aki rászánja az idõt.
Jó volt látni pl hogyan készültünk akár a májusi fórumtalira ,az almári vagy a hárskúti(igaz én ott nem voltam)  kirándulásra.De beleolvastam a Spari indulásába is.Pozitív észrevételek tömkelege akárcsak itt a roorban.Szinte mindenki örült neki.Lehet ,hogy nem tudom magam teljes érthetõséggel kifejezni:mert ez egy másik probléma.Errõl késõbb írok.
Jó volt látni a segítõ szándékot a régi tagok részérõl az újak felé.Ezt saját tapsztalatból mondom mert én is kaptam sok segítséget.Igaz azért be kellett törni közétek de úgy érzem sikerült.Egy új tagnak mindig nehéz egy megszokott társaságba beilleszkedni de ez függ az adott embertõl és a társaságtól is.Azért mindenki segítõleg lépett fel ki-ki a  maga módján.Ki többet ki kevesebbet.Neveket direkt nem írok.
Voltak vitáink (különbözõ dolgokról,diéta,természetgyógyászat,gyógyszerek stb.) szurkoltunk emberekért(mûtétek,vizsgálatok) adtunk segítséget ha kellett akár egy béltisztítási folymatban.
Szövõdtek különbözõ emberi kapcsolatok a barátságot emelném ki egyedül ez a legjellemzõbb a fórumra.
Csupán azért fogalmaztam meg ezeket a gondolatokat mert jó lenne ha azért ezek a dolgok is eszünkbe jutnának amikor leírunk valamit.Szeretném kiemelni,hogy nem célzok konkrétam senkire és semmire.
Másik a foglamazásmód amire már fentebb utaltam.Amikor leírunk valamit az nem olyan mintha mondanánk.Pl.nincs hangsúly.Én már jártam úgy hogy tök poénosnak indult a gondolatom aztán puff neki kaptam érte hideget meleget.Lehet hogy ez csak az én hibám de a szövegkörnyezeten és az érthetõségen sok múlik.
Azt hiszem eleget írtam amit akartam leírtam.Kérnék mindenkit olvasgasson vissza picit remélem sok dolgot másképp fog látni.
Bízom benne ,hogy nem untattam a bandát.
Haliho!

Nincs jelen

#4075 2008-08-12 11:21

sziszi32
Tag

Szia Zolcsibal, kell ide ilyen szöveg is, nem vagy unalmas, hiszen a "hálón" kívüli életben is gyakran elfelejtjük, hogy kinek mit köszönhetünk, s talán épp azt tapossa el az ember, akinek inkább hálás lehetne... Én mondjuk tényleg úgy kezdtem valakivel innen e-mailozni, hogy elolvastam az irásai nagy részét, s vettem fel vele azután a kapcsolatot...
Azért sosem tudok elég hálás lenni, hogy amikor a depi kivirágzott az életem árnyékos részén, akkor éppen a sztómás topic-ban olvasottak emeltek fel a béka popója alól...
Azóta pedig sokkal jobban fel tudom dolgozni mindazt, ami velünk történik, s név szerint is mondhatnék pár emberkét, akik velem voltak és vannak a bajban, de az illetõ(k) tudják, hogy kikrõl van szó, és nekem ennyi elég.
Hellóka!

Nincs jelen

#4076 2008-08-12 11:25

sziszi32
Tag

Manó, jólesik a törõdésed, és örülök, hogy itt átérzik az ember kis drámáit, ami a világ szemében talán kevés és kicsinyes... Ma danibetyár ismét hozza a formáját, ami azt mutatja, hogy valószinû sikerült rendbetenni a sebeit, és nincs fájdalma. Csak ezek az orvosok nem mondanak semmit, hogy számithatunk-e a sztóma-lezáró mûtétre, vagy sem. Nem jó ám ennyire kétségek között lenni a jövõt illetõen...
Nnna, ezzel be is fejeztem elérzékenyült nyavalygásomat. Még egyszer köszi!

Nincs jelen

#4077 2008-08-12 12:26

Pilli
Tag

Zolcsibal! Teljesen egyetértek a véleményeddel és nagyon szépen meg is fogalmaztad, nekem talán így soha nem sikerülne. Szerintem semmi gond nem lesz ezzel a fórummal (max az, hogy én nem tudok menni a szombati talira :D :D :D ), sok mindent kaptam itt és ezt nem felejtem el. Pl. életem elsõ hozzászólását Roortól, hogy nem is olyan csúnya ez a világ, no és azt ne felejtsük el, hogy ha Mano nem varázsol, akkor az én Emberem most nem lenne nekem, ezen kívül sok sok sok barátot szereztem, de most neveket nem említek, úgyis tudja mindenki akirõl szó van :) Úgyhogy tökre igazad van.
Mano: itt vagyok ám én majdnem mindig, csak annyit a termés, hogy mire végigolvasom, addigra már lecsukódik a szemem és írni nem tudok. Tegnap is meg ma is egyfolytában lakásokat nézünk, úgyhogy unalomra nincs ok.
Mindenkinek puszi, én most eszem egy kis húslevest, aztán töltött húst és feta sajtos salátát. Mert megérdemlem. Puszi

Nincs jelen

#4078 2008-08-12 12:28

Pilli
Tag

Ja Lisa a kérdésedre nem válaszoltam: A témát nem változtattam meg, csak fondorlatosan a címet egy kicsit. MOstmár több mint a fele kész, lassan de biztosan haladk. Puszi és remélem te is haladsz!!!
Sziszi: jó hogy Te is itt vagy!

Nincs jelen

#4079 2008-08-12 14:38

Lisa
Tag

Sziasztok!

Szépeket és kedveseket írtattok Zolcsibal, Sziszi, Pilli...igen én is Roor-tól kaptam az eslõ jó szót, csakhogy utána sorrendbe MINDENKI üdvözölt! :D :D :D Sokat jelentett.
Sziszi : nagyon örülök, hogy így látod! És annak még inkább, hogy akkor lehet enyhült a pici felmaródása is !
Értem Pilli,. cseles...cseles :D Gratula, hogy jól haladsz, csak Magadnak köszönheted! És ma sehogy :( :( :(
Vicaa: na nehogy azt hidd, hogy itt csendben el leszünk és meg sem említünk MINDEN ROSSZALKODÁST KÍVÁNOK NEKTEK!!!
Mano : igen elvárni lehet, aztán koppanni IS :D :D :D

No azt hiszem most neki tudok ülni tanulni, rendben van a lakás (úgy ahogy) ...

Nincs jelen

#4080 2008-08-12 15:52

Ánya
Tag

Halihóóóóóóóóóóóóó!!

Annyi mindenkinek kéne írni,  el sem kezdem :D

Itt is megírom, hogy tudok menni a találkozóra, mert a zárómûtétem 25-én lesz :)
Minden rendben találtatott, de az orvos nagyon elfoglalt. Nem bánom, jó lesz a találkozóra is elmenni, meg kell még az a két hét az erõsödésemre!

Mindenkinek kívánok minden jót, amire csak vágyik. Nem részletezem.....:D

Nincs jelen

#4081 2008-08-12 17:26

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Én nem igazán tudok mit irni , mert ettõl rosszabb helyzetbe szerintem szülõ nem kerülhet!!!:(:(
Mondhatom azt , hogy irigylem a türelmeteket és kitartásotokat??Nem tudom , hoyg én ilyen helyzetben mit tudnék csinálni birnám - e csinálni?!
Minden tiszteletem a tiétek és le a kalappal.

Ánya!!Nagyon - nagyon  boldog vagyok , hogy tudsz jönni  a talira!!!!
Most legalább Rolkázhatsz!!!!!!!:D:D

Ma délelött az apjával és  a báttyával volt itthon!Jól beszart nekik!:D:D:D:D:D
De ez még semmi késõbb levette szokásához hiven a pelust és volt annyi esze , hogy amikor pisilnie kellett felállt az ágyban és kipisilt a rácson!!!:D:D:DBár ment az ágynemûre is igy moshatok!!:D:D:D:D:D:D

Lisa!
Ügyi vagy , hogy rendet raktál!:D:D:D:D:D:D:D:D
Én ma csak kaját fõztem meg délelött bevásároltunk a Nikivel a suliba!!!!Mondanom se kell menyibe került!!!!

Nincs jelen

#4082 2008-08-12 18:18

Vicaa
Tag

Azért nem bírtam megállni bekukkantottam: KUKK!!!!!!
Hú de jó, hú de jó, remélem a nap többi része is ilyen lesz! Na mentem, puszika mindenkinek!

Nincs jelen

#4083 2008-08-12 18:40

roor
Tag

Halika!

Fúúú nem volt egyszerû a mai termést végigolvasni felfogni.:D
Kinek itt,kinek a konkurens topikban,kinek máshol írtam és ha valaki kimarad bocsika,szét vagyok szóródva.:D
Pilli:olvass,aztán mielõtt befejeznéd nyomj egy kávét és akkor írni is tudsz.:D:D:D
Nézzetek megy annyi lakást amennyit csak tudtok,de az elsõt ahova belépsz és azt mondod ez teccik,szerezd is meg,mert az lesz az igazi vackod.:D:D:D:D:D
Ánya:nagyon örülök hogy jössz a talira és a zárómûtétednek is!:D
De most aztán tessék tényleg kirolkázni magad,de kösd föl a gatyát,mert kézben már nem van el,feszítí magát,hogy tegyük le,aztán meg szélsebesen tovaillan.:D:D:D
Kezében minden rágcsálható értékes és szükséges holmival.:D:D:D:D
Pasek:talival kapcsolatban,nem akartam nagyon szaporítani a bkv kasszáját,ezért macerás az odajutás,de megoldjuk,nem gond,végülis bárhol jó csak talizzunk együtt legyünk.:D:D:D:D:D
És köszönjük a szervezést!:D:D:D:D:D
Lisa:nyugi,pihi,kikapcs,szép gondolatok!!!!!!!:D:D:D:D:D
Sziszi:ide sokan bekukkantanak,írd itt a kérdést,aztán valahogy mindig lesz rá válasz is,meg amúgy is,írkálj bátran bármirõl.:D:D:D:D
És képeket is lehet ám ide is tenni,meg a képtárba is.:D:D:D
Biztos hogy szívesen látják,ja és legalább Danival bõvül az eladósorban lévõ pöcsösök száma.:D:D:D
Mondtam hogy rafkós,de addig jó!:D:D:D:D
Tesó:neked írtam a TE topikodban.:D:D:D:D:D
Lucim:veled most beszéltem telefonon.:D:D:D:D:D
Rolkától meg mit vársz,ahogy felfedezi mit lehet a fütykössel csinálni,egyre több dolgod lesz.:D:D:D:D:D
Zolcsi:nem untatsz,kell az ilyen komoly írás is.:D
De megelõztelek,mert már napokkal ezelõtt megvolt a visszaolvasás.:D:D:D:D
Én értékeltem,gondolkodtam,de a véleményem nem változott,viszont lezártnak tekintem ezeket a dolgokat,mint láthattad részemrõl zajlik tovább az élet.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
És egy apróság még:sokan nem látnak mindent,nem tudnak dolgokról,csak az itteni reagálásokat látják,ezért nem lehet senkit elitélni és ez így jó.:D:D:D:D:D
És mivel a szövegben nincs hangsúly,akkor kihangsúlyozom,hogy nem negatív a hozzád intézett szösszenetem.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Puszi mindenkinek

Nincs jelen

#4084 2008-08-12 20:21

roor
Tag

Halika!

Lehet ám írni!:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4085 2008-08-12 20:49

zolcsi
Tag

Nem is vettem annak roor drága!
De a pizzáról még nem írtál milyen volt?

Nincs jelen

#4086 2008-08-12 20:58

roor
Tag

Halika!

Azért nem írtam ,mert még nem csináltam meg.:D:D:D

Nincs jelen

#4087 2008-08-12 21:08

Lisa
Tag

Sziasztok!!!
Roor : milyen Pizza...hogy lett pörkibõl pizza! Igaz ez egyszerûbb na de mégis :D
Szép kis sorokat írtál, hála nem fogtad vissza Magad! Amolyan régi-Roor volt, és nem olyan mint az új regisztrálónk FÚÚÚJJJ :(
Luci : igen megvolt a takarítás, csak éppen elmaradt a tanulás :( két tétel sikerült csak :( no mindegy holnpa kelünk korábban két órával és akkor menni fog. Hú el tudom képzelni, hogy mennyire kiköltekeztél, mi a menõ a lányodnál??? Tudod mostanában, hogy minde egyes füzet mintás legyen a táska Hello Kittys (nem tudom, hogy kell leírni, ez csak egy pl. volt) no szóval? Én is mindig szerettem ezeket a dolgokat, de én fanatikus RADÍR gyûjtõ voltam! Van egy csomoó féle illatos, ceruza, meg a tollakat, kihúzókat...no jó elkapott az írószer mániám! Abba is hagyom, mert akkor nem tudok leállni!
Vicaa : no ez nagy beKUKK volt :D :D :D De kafa Nektek!!! Atinak nagyon ÜDV.!!!!! Ja és persze csakis okosan dönts!!!
Zolcsibal : mennyire követed nyomon az Olimpiát? Tudom, hogy akkor melózol, de net és persze az esti összefoglalók?
Norby : merre vagy???? MOst szólítsalak meg? :D :D :D

Igen tényleg igazad van Roor, hogy egy dolog ami a hsz. okban van és egy dolog ami mögötte van!!!

Nincs jelen

#4088 2008-08-12 21:22

sugi
Tag

Sziasztok!

Roor!A mûhely az a varodát jelenti!Remélem sikeressen ki tud állni mellettem a mühelyvezetõ!Nagyon szeretek ott dolgozni amúgy csak a tulaj agonozál!Ugye az elsõ 15 nap táppénz õt terheli,de azt mondja,hogy az uatána lévõ táppénzt nem csak a TB fizeti hanem terhelik õt is valemannyi %-al.És ez igy nem gyerebe neki.Lehet igy van én ezt nem tudtam.
Hát mindegy!Lesz valahogy biztos!Probálok nem foglalkozni a dologgal!
Van elég dolgom,fölleg ma este,mivel a párom sebe nekifogott levezni meg hõemelkedése van és most órránként kell mérni a lázát és sms-be elküldeni a dokinak éjfél-1-ig.Persze lázcsillapitot kellett bevennie.Holnap meg be kell mennünk a korházba hasi ultrahangra meg látni akarja a doki a sebet.Aggodom,hogy bent tartják viszont lehet jobb  lesz már csak a rendes felügyelet miatt is.
Majd kiderül!!
Csak pozitivan elõre :):):)
Kb. ennyi tömören!!

Puszi!

Nincs jelen

#4089 2008-08-12 21:35

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
A lányomnál most olyan dolgok mennek amik rózsaszinben pompáznak!!:D:D:D:D
barbie , witch és más rózsaszines dolgok!!:D:D:D:D:D
A fiamnál pedig most sláger a "wall e".12 éves és ilyen mesét néz!!:):):)
Tavaly  a Norbinál  a halálfejes cucc volt a menõ!!
Hogy lehet ilyeneket kitalálni??De az  a szülõ a hülye aki ezt meg is veszi!Hát én is az vagyok mert megvettem tavaly!:D:D:DMinden füzetünk halálfejes csomagolóba volt kötve az énekfüzet halálfejes boritóval rendelkezett már gyárilag és halálfejes volt a tolltartó is!!!Most szolidabra fogta!!7.osztályba megy!
Már csak 3 hét!!!!!!!!!!!!!!:):):):)
Aztán kicsit nyugisabb lesssssssz mert csak a Rolival leszek itthon!!Bár az elsõ hét az csak takaritásból fog állni,de legalább rend lesz végre!Szörnyû , hogy kitakaritok és 1/2 óra múlva meg se látszik!!!!!!!!:(:(:(

Azért ügyi voltál mert legalább 2 tételt megtanultál!!!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4090 2008-08-12 21:35

roor
Tag

Halika!

Sugi:szóval varroda.:D
Már kezdtem reménykedni hogy hasonló mûhely mint a miénk.:D:D:D:D:D:D
Férjed miatt ne aggódj,elkapta a hazatérés láza,annak az értékeit küldözgeted a dokinak.:D
Nem lesz gond,ne parázz.:D:D:D
Egyébként meg inkább a doki mondja hogy semmi baj,irány haza,dinkák vagytok,minthogy baj legyen és ne merjetek menni.:D:D:D:D
De az is lehet hogy nem vett elég táncórát a nõvérkéktõl,és még visszamegy tanulni.:D:D:D:D
Csak optimistán!!!!:D:D:D:D:D
Én meg asszem szunya.:D:D:D:D:D
Joccakát.:D

Nincs jelen

#4091 2008-08-12 21:37

Lucifer
Tag

Sugi!
Fel a fejjel!!hidd el nem lessssssz semmi baj!!
SZORITOK!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#4092 2008-08-12 21:45

Lisa
Tag

Sugi, ide lehet jönni tudod, vár Roor-néni a bogyóival, kényed-kedved szerint kérheted!

Luci : ez nem semmi!!! Gondoltam, hogy megvetted a Fiadnak a halálfejes dolgokat (megveszik a szülök, magamról tudom, hogy mindent megkaptam régebben), de tényleg aki kitalálja az ilyeneket kis gyerekeknek... minimum egy évet töltsön el kiskorúak nevelõintézetében! Ezt kívánom nekik!!!!
Rózsaszín, az jó egy kislányhoz méltó!!! És lehet egyáltalán nem fogja szeretni a "fekete" dolgokat!
LUCI!!!!!"Mit" mosolyogsz itt!!!! :D :D :D Mi az hogy enniy öröm hogy csak 3 hét!?!?!? No tessék csak kiélvezni, mert a végén még hiányozni fognak! :D :D :D Jó csak viccelek!!!!!! De remélem tudod!!! Mindegy, bizti, hogy aryn életük van ott és azt csinálnak amit szeretnének , igazi nyári szünet!!! Jó visszagondolni milyen is volt!!!
Igen három hét és nekik suli, nekem suli, Norbynak suli (aki elveszett) és háro hét múlva vizsga :(

Köszönöm két tétel is vlmi mi?

Nincs jelen

#4093 2008-08-12 21:50

Lucifer
Tag

Persze , hogy valami!
Gondolj bele a semmitõl több!!:D:D:D:D:D
Ma végre megszültük  a Lúdas Matyi végét!!
Persze megint anya fogalmazta , irta õ csak másolta!!!
De legalább egy már készen van !!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4094 2008-08-12 21:51

Lisa
Tag

Naaa az tök jó!!! Majd fogja Õ is idõvel csinálni, nem kelll elkapkodni ezt Õ is tudja :D
És a mese tetszik Neki??? Én behalok a szövegétõl, egyszerûen nem tudok nem röhögõgörcsöt kapni!

Nincs jelen

#4095 2008-08-12 21:54

Lucifer
Tag

Nagy szenedések árán legalább elolvasta!Nem nevetett rajta mert kötelezõ volt olvasni!:):)
Ha nem lenne kötelezõ talán tetszene is neki!!!

Nincs jelen

#4096 2008-08-12 21:55

Lucifer
Tag

Hiányozni fognak , de legalább lesz egy kis nyugtom és pihenni is tudok!!!
Pl.Rolival ebéd utánna egy kis alvás!!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4097 2008-08-12 21:57

Lisa
Tag

Elhiszem!!! Rád fog férni egy kis pihenõ!!!! Rolival együtt csucsu...mint Vicaa mi? Majd megkérjük ..nem tudom pl Roor-t, hogy fényképezzen le Titeket ahogy édesen alusztok egymás mellett!

Nincs jelen

#4098 2008-08-12 21:57

Lucifer
Tag

A taliig már csak 4-et kell aludni!!!!

Hurrrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4099 2008-08-12 21:59

Lisa
Tag

NO akkr Te is várod?? Annyira hallgattok, hogy azt hittem nincs is nagy izgalom.... szó ami szó én "rettenetesen" várom...szóval NAGYON!!!!

Nincs jelen

#4100 2008-08-12 21:59

Lucifer
Tag

Akkor lakáskulcsot is kell neki adnom!:)::):)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb