#4151 2008-08-13 22:01

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Itthon vagyok mind a két nap!Jöhetsz holnap is!

Zotyesz kisfiam!
már nem is köszönsz megfáradt öreg anyádnak????:):):):):)

Nincs jelen

#4152 2008-08-13 22:04

Lucifer
Tag

Na most mi van, Mindenki lelépett???:):):)

Nincs jelen

#4153 2008-08-13 22:07

zotyesz
Tag

Dehogy

Sziaaaaaa anyuuuuuuu

na nézzük kit hagytam még ki?
üdv paseknak ,lisának,vicának,roornak,norbynak,zolcsibálnak,arpapának ,porshenak és csajoknak,roburnak,aiolosznak és mindenkinek

Nincs jelen

#4154 2008-08-13 22:07

roor
Tag

Halika!

Na erre vágytam,hogy pörögjön a topik.:D:D:D:D:D
Tesó:hát látod ennyi esze van az illetõnek,pedig annyira szeretnék vele levelezni,de sajna így nem tudok.:D:D:D:D:D
Sok-sok kérédsem lenne hozzá,meg észrevételem,jól eszmecserélni tudnánk.:D:D:D:D:D
Luci:gratulálok a világ legfiatalabb ,olimpiai aranyérmét úszásban elérõ pöcsös mamájának.:D:D:D:D
Isteniek a képek.:D:D:D:D
Ember:legyél is ám itt,szükség van ám itt is a pöcsösökre.:D:D:D:D
Zolcsi:a kérdés jó volt,mindkettõ reális a 11 sör és a 11 óra,csak épp azt nem tudni hogy hányszor 11 sör,és melyik nap 11 óra.:D:D:D:D:D:D
Aki megy álomra hajtani fejét azoknak joccakát,és valószínû ebbe én is beletertozok.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4155 2008-08-13 22:11

zotyesz
Tag

kedves minden nap másnévvel reggelö emberkével akarsz levelezni aszony?

Nincs jelen

#4156 2008-08-13 22:12

roor
Tag

Halika!

Ember:igen.
De erõs a gyanum,hogy van nekije normális reggelt neve is.:D:D:D:D
Na tényleg joccakát.:D

Nincs jelen

#4157 2008-08-13 22:13

mano1973
Tag

Tesó!
Miért csak az anyjának gratulálsz?Mi lesz az apjával?
Tominak is tessék gratulálni elvégre ha már az apja neki is kijár a gratulációból:))
Hát igen...nem sok esze van ennek a szerencsétlennek aki ilyen elmebeteg neveken regisztrál:))
Tesó...lécci lécci ne töröld ki legközelebb és hagyd szóhoz jutni hagy szórakozzunk mi is kicsit:))

Nincs jelen

#4158 2008-08-13 22:32

Lucifer
Tag

SZia kisfiam!

Roor!
Tényleg nem kéne törölni hátha akkor megunja!!
Bár ha van reggelt neve akkor elõbb rájön!!!
Lehet , hogy most is be van lépve csak a rendes nevével???

Manó nem te vagy az??:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4159 2008-08-13 22:33

Lucifer
Tag

Én is megyek aludni !
Jó éjt kisfiam!!:D

Nincs jelen

#4160 2008-08-13 22:41

Lisa
Tag

Gyerekek ez az észlény így kommunikál???? Most komolyan regisztrálj egy normális címmel és akkor ítj privit, hogy mi is a bajod!

Nincs jelen

#4161 2008-08-13 22:59

zotyesz
Tag

én irtam neki mailt hátha válaszol :) :)

Nincs jelen

#4162 2008-08-13 23:00

Lisa
Tag

No az tök jó! Helyes Zotyesz! Én is kíváncsi lennék rá nagyon! Komolyan!

Nincs jelen

#4163 2008-08-13 23:03

zotyesz
Tag

na azért értelmes szöveget nem irtam neki azt ugy sem érti :) :)

Nincs jelen

#4164 2008-08-13 23:07

Lisa
Tag

Nem??? Akkor érdekes!!! Valami pszicho hülyeséget kellett volna...nem tudom. Hát hátha.
De szetm nem merne válaszolni, nagyobb beszari annál, csak a net világában tud garázdákodni...

Nincs jelen

#4165 2008-08-13 23:08

zotyesz
Tag

valami ilyesmit hogy az erö vele van? meghogy telekinézissel rugom szét a seggét?

Nincs jelen

#4166 2008-08-13 23:10

Lisa
Tag

:D :D :D :D :D :D Ki vagy Te Joda -mester? :D :D :D

Nincs jelen

#4167 2008-08-13 23:11

Lisa
Tag

Ez jó!!! Tetszik! én más milyet írnék, de nincs hova!?!!!

Nincs jelen

#4168 2008-08-13 23:13

zotyesz
Tag

hátha más nem itt olvassa a kedves padavan ki az erö sötét oldalát részesiti elönyben

Nincs jelen

#4169 2008-08-13 23:15

Lisa
Tag

Tényleg!!! Erre nem is gondoltam!
Jó akkot itt lehet üzenni???
Figyuszka, olyan szívesen megismerném az észjárásodat és a sok miértet, fõleg, hogy miért pont ez az oldal!

Szerkesztette: Lisa (2008-08-13 23:17)

Nincs jelen

#4170 2008-08-13 23:17

Lisa
Tag

Köszi a tippet Zotyesz!

Sziszi : bizti olvastad, hogy holnaptól nem leszek itthon..de megkaptam és amint tudok válaszolok!
Ettõl a topictól százszor ellehet köszönni és százszor vissza tár az ember.
No Jó éjt MINDENKINEK!   Neked is névtelen idegen

Nincs jelen

#4171 2008-08-13 23:20

zotyesz
Tag

Mert iciripiciri agyacskája ezt dobta neki, észjárása nem sok van legfeljebb mint a csiga 2 iq-ig elkúszik:) :)

Nincs jelen

#4172 2008-08-13 23:20

zotyesz
Tag

joéjt Lisa

Nincs jelen

#4173 2008-08-13 23:35

sziszi32
Tag

Luci, a kisfiaddal kapcsolatban: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (a kakilós sztorihoz)!!!! Amúgy nagyon aranyos a képen, már ha a sztori és a gyermek ugyanaz :) :)
Dani ma olyan, de olyan bitang volt, délután volt egy horror-óránk, háromszori zacsicserével, csataüvöltéssel próbált minket elrettenteni a peluscserétõl is, de mi (én plusz anyós), végülis komoly harcok árán, háromnegyed órával késõbb, emberveszteség nélkül ráimádkoztuk a zacsit, pelust... Aztán egyszercsak átváltozott angyali kismanóvá, és csibészes mosollyal elszelelt egy zsákmányolt pamutgombolyaggal a konyhába.
Bejelentés:  mindenki tuggggya meg, hogy lisa és én... na nem "úgy", nem "melegszünk",  de egymásra találtunk :D :D :D
roor és a többi engem dicsõitõ alattvalóm!: azt hiszitek, hogy olyan szerény vagyok, mint ti, de nem. Nekem igenis hizeleg, hogy jó fejnek tartotok, mert titokban én is arról szoktam álmodozni, hogy tökéletes, feddhetetlen, jó fejség vagyok... ja, és a szerénység mintaképe!
képet is küldenék, de nem tudom lekicsinyíteni, akinek van tõlem képe, és tudja, hogy kell, úgy kérem, tegye meg, és rakja oda, ahova kell (mármint topicra gondoltam) :) :) :)

Nincs jelen

#4174 2008-08-14 00:52

Lucifer
Tag

Sziszi!
Igen  a sztori és a kép összeillik!!
Õ Roli és aranyérmet szerzett a fürdõkád átúszásában!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Ha szeretnél magadról képet látni akkor ha tudod küld el Roburnak e-mail-ben és megcsinálja neked!!!!!
De Zotyesznak is küldheted!!!:)
Jó lenne angyali manódról is képet látni!

Ja!
És tényleg nagyon jó fej vagy!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#4175 2008-08-14 07:16

Lisa
Tag

Sziasztok,
Sziszi : szöveg....szöveg...szöveg..nem semmi ! Nem fogysz ki belõle ? :D
Vicaa : ugye milyen jó járatot találtam?
Luci : 1 óra??? Mit csináltál? Na ne már mi az, hogy ömleszteni? Szted, nem vigyázzok én annál jobban rájuk :)
No gyönyörû napot Neketek, Mindnekinek! Lehet még indulás elõtt benézek ami 10 15 ót jelent.

Nincs jelen

#4176 2008-08-14 07:48

Pilli
Tag

Jó reggelt Fiatalok!
Jelentem ma és tegnap elõtt is lógok a munkából, muszáj pihikéznem, lakást néznem, szakdolit írnom és állást keresnem, mert mostmár be vagyok tojva rendesen . Ma délután lesznek a befutó lakások, érzem, úgyhogy Mano jöhetsz majd a házibulira, de csak gyerekpezsgõ lesz :D Meg nekem valami dugipia, de jó erõs.
Lisa: Sajnálom, hogy pont akkor nem leszek Pesten, mikor Te itt leszel és tudtunk volna talizni, de sajna muszáj elmennem a lagziba, már vettem egy csodaszép kisruhát is. Remélem az idõ is kegyes lesz. Úgyhogy majd legközelebb én is megyek a mini talira. Már ha meghívsz :)
Roor: sofõröd van? :D HÁt bejött az élet :D Én lehet hogy hülye vagyok, de soha nem látom ezt az állatot, aki regisztrál. Azt hogy lehet kideríteni, hogy már fórumtag-e az illetõ, aki szórakozik? Én nem értek hozzá.
Luci: be kell halni Rolinak!!!!!!!!! Megõrülök milyen édesbogár ezeken a képeken is!!!!!!!!!!
sziszi: érdekes volt olvasni a harcot Danibabával :D De gyõztetek és ez a lényeg :)
Na puszi mindenkinek, Pillikirálylány tágítja tudását és lakáskeresésre is indul! Puszzzzzzzzz

Nincs jelen

#4177 2008-08-14 08:25

Vicaa
Tag

Sziasztok, na végetért a pihiidõ, nagyon jól éreztük magunkat. Olvasok ám én közben Mano Drága, ez nem semmi, nagyon izgulok az eredményért!!!!!

Lisa, nagyon klassz járat, de nem fognak páros lábbal kirugdalni engem a nagybátyádék ha addig maradok?
Nameg kérdés Atti is bevállalja e. Lehet, hogy már nem leszel net közelben de azért akkor meglevelezem magammal. :)

Roli nagyon falatka! De micsoda megérdemelt büszkeség tükrözõdik az arcán!!!!!!!! :D:D:D:D

SziSZi, jó kis harc lehetett, Anna elég jó kislány, õ viszont iszonyúan huncut!!! Bevallom a pelusozást õ is utálja, aláteszem a tisztát és az erõs popsijával leugrál róla, elfordul, közle nem és meg de, õ meg nemnem :D:D! És a vége vagy síránkozás, de belenyugvás sorsába, vagy huncut vigyorgás és a popsitörlõs tasak ellopása és szájba gyömöszölése a legnagyobb harcoskodásom ellenére is :D:D:D

Zotyesz, Norby örülök, hogy jelentkeztetek, titeket mindig noszogatni kel!!! ;) De legalább tudjuk, hogy jól vagytok, ez a lényeg :)

Ez nem is minitali lesz kérem!!!! A hangulatról Lisával gondoskodunk, hozzatok csak másfél literes vizes palackokat és garantált lesz a szórakozás :D:D:D!

Ja és írjak bõvebben is a két napról???? Azon felül hogy jó és nagyon jó volt? Hát szuper volt! :D:D:D:D
Bár Hajdúszoboszló helyett csak Mezõkövesd-Zsóry fürdõig mentünk, ez is tökéletesen megfelelt.
A strandon labdáztunk, csúzdáztunk (ÉÉÉÉNNN is!!!), pancsoltunk, úsztam is, napoztunk, sajnos ekcémás vagyok a naptól :(, de akkor is megérte. Este indult a bakterház, romantika vacsi kinn, aztán sóvárgova nézegettük az üres kiságyat a miénk mellett. Másnap sajnos nem úgy sikerült ahogy terveztük, reggel Attila munkába indulási idõben felébredt, kis lusizás még, aztán irány Eger, gondoltuk "beugrunk az Államkincstárhoz, Apehba és utána irány Gyöngyös Annával séta, meg egy két kisebb dolgot akartunk venni neki. De sajnos a "beugrás" túl hosszúra nyúlt, hát mit is csodálkozok rajta, ezért már délután csak hazajöttünk bedõltünk a franciaágyra hármasban és pihi. (De semmi alvás, Anna hiperaktív volt!) Kicseréltük az ágyát utazóágyra a rácsos helyett és úgy néz ki bejön, csak egyszer ébredt meg éjjel, amúgy reggel negyed 8-ig aludt a drága. Anyu javasolta a cserét, mert szerinte éjjel ahogy hempereg beverheti a fejét a kiságyrácsba ezért éled fel. Lehet, hogy igaza lesz.
Most itt nyomja a szöveget mellettem, nagy komoly arccal néz rám, kb. az jön le róla, hogy naaa mért nem foglalkozol már velem????, úgyhogy megyek is!!!!!

Szerkesztette: Vicaa (2008-08-14 08:26)

Nincs jelen

#4178 2008-08-14 08:41

Lisa
Tag

Vicaa : nem vagyok net közelbeN??? Rád várok!!!!
Dehogyis!!!!!!!!! Az nem is késõ, és pont oda megy!! Erre nem lehet nemet mondani NEM?????
Én elvileg a 4 es vonattal jövök!!! NOS???? Itt vagyok még!!!

Nincs jelen

#4179 2008-08-14 12:52

Vicaa
Tag

Jó az avatarod! A te kocsid? A fene milyen jó autód van oszt még nem is vagy jogász!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4180 2008-08-14 14:47

Vicaa
Tag

Viszem a talira a laticelem, õ lesz az útitárs, ha hirtelen hátkiegyenesítésre támad kedvem ott legyen velem! Ezt csak azért írom, hogy se kínaiul, se japánul :) ne nézzetek rám, ha egyszer kétszer levágódok a földre, önkínzásba kezdek, mert az a hátamnak jót tesz és szükséges is!

A nagy beszámoló közepette azért azt nem írtam, hogy elfelejtettem ama indulás reggelén, hogy vasalni a ruhát kell és nem magamat - legalábbis talán még annyira ráncos nem vagyok hogy ilyenhez folyamodjak - így sikeres bélyegzést tettem a lábamra. Na most jöhetnek a szidalmak és megjegyzések és jogosan, hogy nem elég hogy ilyen béna vagyok még legalább hallgatnék róla bölcsen, de nem teszem!!!!!!!!!
Háááát, mert azért van némi öninikus önkritikám :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4181 2008-08-14 15:59

sziszi32
Tag

Úgy látom, lassan a babasztoriknak is kell egy új topic, mert úgy beindultunk, hogy csak na!! :) :)
A tegnapi sztori folytatása: Amint mondtam, elszelelt egy pamutgombolyaggal, mint valami trófeát, úgy hurcolta körben a lakásban, és mi rögtön megtudtuk, mennyi mindenfelé sompolygott, mert "Ariadné-fonalaként" húzódott mögötte, körbetekerve az asztallábakat, és minden mást, ami útközben ráakadt... tisztára mint egy rajzfilmben. Ma reggel gyászos sírásba kezdett, amikor a járókába tettük, mert a pamut rácsomózódott a kerekekre, és nem tudott vele ide-oda viharzani. kb. fél órán át tartott kinyírogatni a beakadt pamutot, bõszen elsziszegett fogadkozások közben, hogy legközelebb húszéves korában adok a kezébe fonalat...
Hát, ilyen pillanatokban irigylem azokat, akiknek most legfõbb gondjuk a tali, és minden részletének élvezete (szigorúan erkölcsö szinten!!!), nem tudom miért, de amit leirok, az mindig kétértelmûen hangzik. Vagy csak én látok benne kétértelmûségeket? Amikor legközelebb egómat fényezgetem, muszáj lesz ezt a kis csorbát tüzetesebben átvizsgálnom :) :)
Lisa, roor, és azok, akik válaszra méltatgatnak, máris hiányoztok, hosszú hétvége lesz ez nélkületek!!!!!!!!!!
Szóval, ha roburnak küldhetek képet, akkor a közeljövõben tényleg küldenék, mert én ilyen szakdolgokhoz bamba vagyok. Robur: elõre is köszi a szívességet!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#4182 2008-08-14 16:28

Pilli
Tag

Sziasztok!!! Nektek is elújságolom a jóhírt!! Most egy órája foglalóztam le egy lakást a Nagymezõ utcában, tök jó áron és egész nagy és felújított és csodaszép. Igaz, hogy rossz omen, hogy az elõzõ pár aki ott lakott, másfél hónapig bírta együtt és szétköltöztek, remélem ez ránk nem lesz igaz. Nagyon tetszik és nagyon fel vagyok dobódva most. Ráadásul jövõ hétre végre behívott egy médiaügynökség is interjúra, úgyhogy - nem akarom elkiabálni - de lehet, hogy megtört az átok!! El is megyek ma megünnepelni a pasim és a barátok társaságában, na és persze egy kis bor mellett! Puszi mindenkinek

Nincs jelen

#4183 2008-08-14 17:13

zolcsi
Tag

Pilli alakuknak a dolgok úgy látom.Az elõzö család nem bírta együtt ,egymást nem bírták és nem a házat.
Jó ünneplést ma estére!A borral pedig csak mértékkel.Mérték a vödör.:)

Nincs jelen

#4184 2008-08-14 17:58

Lucifer
Tag

Halihó!

Pilli!
Ezer gratula a lakáshoz és csitt halkan  a melóhoz!!!:D:D:D:D
Nem kell félni a lakástól mert az elözõ lakók nem királylány és herceg volt!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Akkor most , hogy igy sikeredett minden eltudsz jönni  a talira????Csak egy kicsit!!!!!Lécci - lécci!!:D:D:D:D:D:D:D
Egészségedre a bort és jó mulatást!!

Sziszi!
Nagy kópé a te fiad is ahogy olvasom!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mennyi idõs Dani???
Roburnak tényleg küldhetsz képet!

Komolyan mondom , hoyg lassan kezdek megõõõõõõõõõrülni!!!!!!!
Elkezdtük irni Nógrádi életrajzát!!
De órákig tart kb .10 mondatot leirni és az is  a kinok kinyjával!!!
Örökös marakodás , hiszti , nyávogás , kiabálás!!!Mikor kezdõdik már az iskola?????:(:(:(:(

.

Nincs jelen

#4185 2008-08-14 19:22

Lucifer
Tag

Halihó!
Néhány kép a gyöngy remekeimrõl!!!!:):):)

gyöngyfa

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

nyaklánc

<kép>

karkötõ

<kép>

kukac mászik a levélen  (sajnos õszi a levél és nem zöld mert zöld gyöngyöm nincsen)

<kép>

Roli mai vacsora evése!:D:D:D

<kép>

Nincs jelen

#4186 2008-08-14 19:48

Lucifer
Tag

Gigi!
Köszönöm szépen!Én szeretek nagyon pepecselni ilyen apró cseprõ dolgokkal!:):):)
Nem tudom , hogy merjem - e kérdezni , de megetszem!
Jössz a talira?Hozod Viktort??
Nem lesz gond ha nem válaszolsz majd megtudom a talin!D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4187 2008-08-14 19:53

Lucifer
Tag

Lisa!
Nagyon jó az új avatarod!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mit csinálok 1 órakkor?Hát figyelek és gépezek!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Különben én szinte mineden nap 1/2 2 - 2 között fekszem le!!!
Nagyon jó pihenést és szórakozást kivánok neked!!!
Szombaton talizunk!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#4188 2008-08-14 20:06

pasek
Tag

Ú, hányan lesznek a gyerkõcök holnapután?
Sátrat viszek, igaz egyszer már aludtam benne, és majdnem tönkre is ment belé, de játszani tökéletes lesz, s ha eleredne az esõ, akkor õk legalább nem áznak, mi pedig... :):)
Tényleg nem tudom, milyen játékot vihetnék még nekik :(
Bár van egy ötletem, de az nem is olyan játék féle, de majd meglátjátok.
Elõre is felmentést kérek a sütés/fõzés alól, mert szombaton délelõtt rohangálni fogok erre-arra, mindenfelé leszek, és semerre egyszerre, így aztán boltból fõzök...
Akkor még 2-t kell aludni...

Nincs jelen

#4189 2008-08-14 20:46

Lucifer
Tag

Pasek!
Hát nálam két gyerek ,Palyizsu 1 gyerek.:):)Ez tuti!
A többieket nem tudom!!
De ha belegondolok akkor még mi is gyerekek vagyunk!!!:D:D:D:D:D

Gigi!
Tehát!
Ha jössz talizunk ha nem akkor nem talizunk!
De talán R-elhoz majd titeket és legalább megismerhetjük  a fiúkat is!:D

Csak ne esssssen az esõ!!!!!!!!!!!!!
Csinálok gyöngybõl egy napocskát!!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#4190 2008-08-14 21:37

Dusy
Tag

Sziasztok!
Elég jó idönk volt ma, remélem jol visltétek ezt a nagy meleget. Az Én fejem sajna nem tul jol viselte inbább úgy döntött, hogy fáj.
Anyira szeretem volna veletek talzni, de sajna nem jön össze.

Mano örülök, hogy látlak szoktalak msn-en lesni de nem talaálak soha.

Szép estét és szép napot holnapra NEKTEK!!! :( :( :(
Sziasztok Dusy!

Nincs jelen

#4191 2008-08-14 21:41

Dusy
Tag

Bocsi rossz hangulatjelet írtam ezt szeretem volna: :D :D :D :D :D
Pusz Nektek!

Nincs jelen

#4192 2008-08-14 23:59

sziszi32
Tag

hellóka,
Luci: Danibetyár tíz hónapos, de korát meghazudtolva készít ki egyszerre akár két-három embert is... Amúgy ennivaló a kis bitang, és kb. 8 hónapos koráig nem zavarta a peluscsere és a zacsicserét is jól viselte. Most meg, mint aki meg van veszve, amint rájön, hogy hoppá, itt megint ellopják az õ nagy gonddal teletermelt pelusát, akkor vége a világnak. Legalábbis õ azt hiszi. Amint gyõzedelmeskedem felette, s összegombolom a kombidresszét, ismét aranyos, "gyomroznivaló" (szoktátok ott 'nyugaton' így mondani? vagy ez is keleti elszólás?) gyermek, akivel kapcsolatban a fél falu úgy döntött, hogy játékba fojtják õt... De komolyan, a héten, és még csak csüti (azaz kis péntek van) van, már három játékot kapott, sõt sétálás közben a patikusnõ egy használhatatlan mûanyag hallal (nem lehet szétszedni, pedig az útmutató szerint lehet), cukorkával támadott le. Na mindegy, ez a mi szomorú sorsunk...
Tetszenek a mûveid, látom, többfajta stílussal próbálkozol... Egyébként nagyon eredeti ötlet az aranyérem a kádúszásért!
Én is elég késõn járok aludni, fél egy körül, vagy még késõbb, mert a kicsi még akkor benyom egy üveg grízt és rá egy kis tejet (így legalább ELVILEG fél ötig szunyál, akkor megint fel kell "tankolni" :) :) ). Én nem is tudom, hogy kellene leszoktatni az éjjeli evésrõl. Mûtét elõtt ránk ijesztettek, hogy hú de mennyit fog fogyni, és mi ezért szépen etettük éjjel is... Most meg nem akar leszokni róla. Vagy még tiz hónapos korban nem kell ilyesmin agyalni? Minden könyv mást ír, s szigorúskodik itt nekem, de õk nem látják az éhesen ordító gyereket?!
Jó lehet most a talisoknak... :( :(

Nincs jelen

#4193 2008-08-15 07:42

Lisa
Tag

Sziasztok,
Igen mint látjátok megváltozott a "külsõm" köszi Robur!
A kocsi, naná, hol van az elõírva, hogy egy "hallgatónak" nem lehet kocsija :D :D :D
Sziszi : mint mondtam ha nem válaszolnak attól még olvasnak és kíváncsiak Rátok TUTI!  Szóval hiányolsz? Itt vagyok, de hol van Roor? Na Ö merre van! Amúgy meg össze hozzuk azt a talit Veled hidd el, nem rajtam múlik.
Látom gyûlünk a talira...
Luci: a  képeket nézve ezek eléggé nagy szemû gyöngyök ugye? No teljesen mindegy ha mér elhoztam Keresztrõl akkor nem viszem vissza. Amúgy meg barátnéd azt mondta ha esik legfeljebb bemegyünk egy bevásárlóközpontba!
Tegnap jó napom volt nagyon (kivéve az utazást a dög melegbe) a barátnõmmel fini pizzat ettünk egy fini swimming pool koktéllal leöblítve! Ajánlom mindenkinek!
No szép napot!

Nincs jelen

#4194 2008-08-15 08:39

Lisa
Tag

Bocsika...magánüzenet : Sziszi ! csak finoman! Kérlek puszi D.-ke !

Nincs jelen

#4195 2008-08-15 09:14

zolcsi
Tag

Lisa gratula az új avatarodhoz.:):):).

Nincs jelen

#4196 2008-08-15 10:11

Lucifer
Tag

Lisa!
Sajnos ezek nagy szemû gyöngyök mert a lányom ilyet kapott anno!
De nem szeretem  mert enm egyformák a szemek és igy nem tudsz szépen fûzni belõle!!
A kicsit jobban szeretem , de abból csak egy pár darab van!!!
Igy mosz ezeket használom!!

Most megyek majd még jövök és irok mindenkinek!!!!

Nincs jelen

#4197 2008-08-15 10:12

Lisa
Tag

OKÉ! Már meg voltam ijedve, hogy akkor a kicsik nem is jók :( De akkor IGEN! :D :D :D
Amúgy látom itt felejtettem magamat holott itt sem voltaym :D
Zolcsibal : köszike! A napos barackos :D

Nincs jelen

#4198 2008-08-15 17:12

Ánya
Tag

Lisa!

Nekem az elõszõ avatarod is tetszett, de ez talán még jobb. Lehet, hogy nem is a kép, hanem TE vagy a lényeg?

Sziszi!

Nagyon élvezetes a stílusod neked is, mint itt többeknek. Danit pedig szinte magam elõtt látom, ahogy gombolyít :D
Köszönöm és kérlek írjál még ilyeneket. Vagy másmilyeneket, ami történik veletek!!

Dusy!

sajnálom, hogy nem tudsz jönni!! Jó lett volna, ha meg tudunk ismerkedni.

Pasek!

olyan gondos tali készítõ vagy!!

Roor!

csak nem vagy beteg, hogy nem látom a beírásodat? Azért holnap jössz, ugye?

Gigi!

Mindenképpen gyere, úgy ügyeskedj R-val, Viktorozni is szeretnék, nemcsak Rolizni :D

Luci!

Nagyon ügyes vagy, még nagy gyöngyökbõl is :)

Zolcsibal!

hiányozni fogtok :(

Pilli!

Nagyon alakulnak a dolgaid:D
Jó esküvõzést és lessed, hogy nálad hogy legyen majd :)

Nincs jelen

#4199 2008-08-15 18:04

roor
Tag

Halika!

Ánya:nem vagyok beteg,tegnap jó okom volt,hogy nem voltam itt,ma pedig csak szimplán körutaztam,elfáradtam.:D:D:D:D:D
De holnap megyek a talira,ha egy mosott rongy közeleg,na az lennék én.:D:D:D:D
Jaj míg el nem felejtem,részemrõl csak magamat viszem,esetleg "fõzök boltit",.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4200 2008-08-15 19:56

pasek
Tag

Hazaértem, vagyok, írok!
Jövök, látok, gyõzök!
ÖÖéééé!
Izé, nem fog esni :D:D
Vagy ha igen, akkor jól fog esni :D Mondtam, hogy járjatok antiesõtáncot, mer én nem tudok, ha esni fog, nem jártátok eléggé!
No ha kicsit esik, Spencer büfé napernyõi alá húzódunk, ha nagyon, akkor bemegyünk, de mivel nyár van, nem eshet sokáig :D:D
Én is boltosat fõzök, mert pájinkát nem ér itthon fõzni, megujjazna érte az APEH!!
Csak vicc volt, mert a VPOP!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb