#4201 2008-08-15 20:33

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Hellóka! Ma ismét elmerészkedtünk strandra, lévén, hogy a házban is 31 fok volt, kint meg... ötvenmillió. Csomagoltunk szépen zacsit is, és külön élmény volt, hogy nem kellett cserélni, szépen tartott hazáig. Danika a tiszteletbeli mini-moby dick, az úszógumijában biztosra ment, és kész lett volna minket simán otthagyni a vízben... El is indult, a lábacskái bõszen kalimpáltak a vízben, aki már látott ilyet, az tudja, hogy a saját gyerekétõl elájuló szülõknek ez mennyei látvány... de én azért ott úsztam inkább mögötte, nehogy má felboruljon. Hihetetlen, hány ember tojik arra, hogy esetleg más is jól szeretné magát érezni a medencében. Ennyi vállon rúgást, szembe csapott klóros vizet, lökdösõdést már régen kaptam, mint ma, pedig higgyétek el, nem álltam direkt kereszttûzbe, hogy "iderúgjatok, ha már eljöttem, legyen már pár háborús sérülésem!!!!" S ahogy lassan véget ér a nyárnak csúfolt közröhej, a strandos büfések egyre nem kedvesebbek, szegényeknek biztos agyukra megy lassan, hogy mindenki bulizik körülöttük, õk meg ötven fokban güriznek reggeltõl estig, és észrevettem, hogy sokan köszönetre és köszönésre se méltatják az õket kiszolgálókat. Ez nem szép! Én is dolgoztam (egy nyári szünetben két szemeszter között) ehhez hasonló büfében, és nagyon rosszul esett, hogy sz.rba se vesznek...
Na ez most nem volt humoros sztori, bocsi.

Nincs jelen

#4202 2008-08-15 20:34

pasek
Tag

Tyíí,
itt fú a szél de nagyon, lett egy lik a pecón :S
Ablakot becsapta, az üveg meg nem bírta, most majd befütyülnek a rigók...
De holnap, semmi esõ, ha meg igen.....

Sziszi!
Nem nehéz ám belefásulni, mivel dolgoztam pultban, láttam egy-két cifra dolgot, mikor már nem szent semmi, a vendég meg a szükséges rossz!
Bár ha tapír volt egy vendég....

Szerkesztette: pasek (2008-08-15 20:40)

Nincs jelen

#4203 2008-08-15 22:18

Dusy
Tag

Sziasztok!
Mégegyszer nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudok menni, de nektek kívánok jó bulizást! :( :( :( :( Legyetek rosszak!!  :D :D :D
Lucifer nagyon aranyos a fiad! A gyöngy remekeid is szépek!
Lisa szupi az új képed!

Szép éjszakát és holnapot mindenkinek !
sziasztok :D :D

Nincs jelen

#4204 2008-08-15 22:52

sziszi32
Tag

Pasek, érdekelne a három pont mögött rejtõzõ sztori vége... de persze, el tudom képzelni. Nem akarok itt mélyenszántó gondolatokkal felszínesíteni egy komoly problémát, de akkor mi a francnak sápítozik az emberek 70%-a, hogy milyen csúnya rossz ez a világ, ha mi is taplók vagyunk azokkal, akik értünk dolgoznak?! Költõi kérdés volt...

Nincs jelen

#4205 2008-08-15 23:06

pasek
Tag

jaj, hát a türelem senkinek se erõssége

Nincs jelen

#4206 2008-08-15 23:37

sziszi32
Tag

Nem akarok idétlen viccekkel pontokat szerezni, de ez annyira jó, hogy ide kell írnom: Egy pub vécéjében az óvszerautomatára rá van írva: made in England - mellette a graffiti: Yes, like the Titanic!
:D :D :D Akinek nem tetszett, ne vegye magára!

Nincs jelen

#4207 2008-08-16 06:06

Lisa
Tag

Sziasztok!
No mi újság, én vagyok házon kívül és még én írok ide a legtöbbet ???
Pilli : nagyon jó szórakozást kívánok az esküvõre!!! Érezd jól Magad, és tessék enni -inni a mi egészségünkre is :D Aztán nem kizárt, hogy egy díszes társaság fog felcsörgetni.
Sziszi : megint trand? örülök, hogy bevált NEktek és a zacsi is tartotta magát. :D MEg hát azért Nektek is jobb a strandon  mint a dög meleg házba! Az emberekkel meg ne foglalkozz! Nem lehet megváltoztatni Õket, pláne ha nem is akarják.   
Rooor : körút rendben? :D Ma már akkor "kaparintás" lesz :D

Hát Mindenkinek puszi ,valakiknek személyesen ma!
Ja tényleg egy nagy maci-öleléssel is tartozok vlkinek!

Nincs jelen

#4208 2008-08-16 07:22

mano1973
Tag

mindenkinek szép napot!!!
olvasok ám csak nem mindig van erõm írni is:))
Két nap pihim volt most és ezt egy kis takarítással töltöttem.No nem vittem túlzásba de...azért kellett már:))
Remélem a mai talihoz klassz idõtök lesz és mindenki jól érzi majd magát.
Én sajna dolizok este 1/2 10-ig:((
Képeket sokat csinálni és este megmutatni nekem:))
Luci!
A lecsó nagyon fincsi volt köszi:))
Te komolyan gondoltad hogy mára bedeszkázzák az eget?:))
Mert úgy tûnik  félig sikerült,a rossz idõ megjött de ez nem akadályozott abban hogy Vica ma reggel 6:05 kor nagykoruvá válljon:))
Boldog  18. szülinapot Regi!!!!

Nincs jelen

#4209 2008-08-16 09:28

pasek
Tag

Isten éltesse Regit!
Ha nem jönne ma veletek Mano, akko mondd meg neki, üzenem, hogy a füle érjen tokáig!!
:)
Mostantól nem vagyok fórumon, elindulok kerek e világba, de kettõre a beszélt helyen leszek!
A tali topcban van az egyik számom, ha valakinek szüksége lenne telefonos segítségre!
Felezni nem felezünk, a közönség meg úgyis azt mondaná: gyertek!

Nincs jelen

#4210 2008-08-16 09:34

mano1973
Tag

Pasek!
Nem tudom mi a mai programja az ujdonsült nagykorunak:))
Az üzidet átadom neki de szokta lesni a fórumot õ is csak nem mindig ír.
jó talit nektek és szép napot este leszek már csak

Nincs jelen

#4211 2008-08-16 10:42

Ánya
Tag

Isten éltesse Mayát? és/vagy Regit?!

Mano lányát mindenképpen!!!
Majd gondolunk Rád Mano, hogy gürizel, míg mi bulizunk.  A fényképezõgépem javításon van, ezért én bár ott leszek, de képeket én is nagyon várok majd!!!
Akkor kettõkor remélem én is ott leszek és nem éppen tájékozódom :D

Sütöttem sütit és pogácsát. Hiába én már nagymama is lehetnék :)

Mercy és Szuszi  is eltûntek. Remélem a talin láthatók lesznek!!!

:D :D :D :D :D

Nincs jelen

#4212 2008-08-16 11:38

sziszi32
Tag

Szia Lisa, ha azt csinálod most, amire gondolok, akkor remélem, nagyon jól érzed magad!!!! :D :D :D
A rádióból hallom, hogy ott rossz az idõ, itt meg kétmillió fok és fülledtség, a pulyám és én is már lassan becsavarodunk... Amúgy ez volt a harmadik strandolásunk ezéven, szerintem ez augusztusban nem is rossz arány, nem? A talisoknak: bánhatjátok, hogy nem hozzánk jöttetek inkább ebédre, lasagnét készítettem!!! (Mármint annak bánat ez, aki szereti :) )
Egyébként ha nem is válaszolok mindenkinek, aki egy kicsit felém ragyogott kedvességével, azért még nagyon hálás vagyok (gondolok itt fõleg Pillikirálylányra, Ányára, Vicára és azokra akiknek sajna nem válaszoltam), és nagyon jól esik a törõdésetek.
Dani most elcsórta a telefonomat, s azzal rohangál fel s alá a folyosón, hangos kiáltásokat hallatva! Ó jaj, megjelent, és se telefon, se kanál! Kanál???? Azt meg mikor csórta el?????? :D

Nincs jelen

#4213 2008-08-16 23:35

roor
Tag

Halika!

Hát szipiszupi volt a tali és nagyon köszönöm mindenkinek aki eljött!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
És a pocim is köszöni a sok finomságot,szilárdat és folyékonyat egyaránt.:D:D:D:D:D
Jó volt újra látni titeket,és jó volt új arcokkal is megismerkedni.:D:D:D:D
Zolcsi:nagyon-nagyon örültem nektek,hogy mégis itt voltatok.:D:D:D
Kukacka:élmény volt veled is dumcsizni és köszönet a tündéri Mayáért.:D:D:D:D
Palyizsu:Klau észbontó tünci csajszi.:D:D:D:D:D
MINDENKINEK nagyon köszönöm az újabb kellemes élményeket!:D:D:D:D
Képek hamarosan elérhetõek lesznek,mármint amint Norbyval összehozzuk  a hozzáférhetõséget!:D:D:D:D
Joccakát nktek!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4214 2008-08-17 00:11

sziszi32
Tag

Irigy kutja vagyok, és kész! Sajnizom, hogy nem lehettem veletek :( :(

Nincs jelen

#4215 2008-08-17 19:04

Dusy
Tag

Én is az vagyok, mert Én se lehetem ott!
Dusy!

Nincs jelen

#4216 2008-08-17 19:11

roor
Tag

Halika!

Sziszi:lepattanak a levelek amiket küldök,sûrgõsen javítsd,me így nem tudok írni hogy látni akarom Danibatyu képeit.:D:D:D:D:D
Pasek:TALI!:D:D:D:D:D:D
Nos,hm....mostanra már  ki lehetett pihenni magatokat,és egész nap semmi forgalom nem volt itt.:D
Hát szabad ezt csinálni miközben én jókat horpasztok az ágyban?:D:D:D
Nagyon jól éreztem magam a talin,és õszintén szólva nem számítottam erre,mert most nem olyan révületben indultam el mint a májusi talira.
Viszont már a legelsõ meglepetés levett a lábamról,ez volt az a pillanat amikor megláttam Zolcsiékat,hogy mégis el tudtak jönni.:D:D:D:D
Aztán csak fokozódott,azzal is hogy sokan voltunk,új arcok is jöttek,babázni is lehetett,én lehettem  a vasútállomás amíg Viktorék vonatoztak,isteni sütik landoltak elõttem,és kedvenc borocskám is elõkerült egy klassz táska mélyirõl.:D:D:D
És természetesen még Mayázhattunk is (Kukackonzerv édes négylábúja :D ).:D:D:D
Már nem is bánom hogy olyan furi szaga volt a koktélnak,izre jó volt,és legalább nem fagytunk kockára,éppen csak befagyott a se...em.:D:D:D:D
Black dog fantasztikus hely,hátmég hogy betódultunk és hol ide-hol oda szállingóztunk a helyiségben.:D
De a legjobban az tetszett ebben a helyben,hogy Maya nagyobb becsben volt mint mi.:D:D:D
Remélem a lufik nem pukkadtak ki és nem is eresztettek le?!:D
Sajnos megint nem sikerült mindenkivel bõségesen beszélgetni,úgy látszik ezt valahogy nem tudom összehozni.:D
És tényleg remélem hogy mindenki jól érezte magát!:D:D:D
Jaj!Már most elkezdünk szervezni egy téli batyus talit!:D:D:D
Öteltek,helyszínek,javaslatok jöhetnek dögivel!:D:D:D
Talán így még idõben leszünk és frenetikusra sikerül.:D:D:D
Na tessenek szépen sorjában szállingózni és referálni.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4217 2008-08-17 20:21

Nita
Tag

Akkor ide is leírom jó?! :)
Jelentem én nagyon jól éreztem magam veletek pedig nem voltam egész nap valami fényesen abban sem voltam biztos, hogy elmegyek mert a kedvem elég lapos mostanság valószínû valamelyik bogyómtól, roor küldenél valami vidámítót?! :D
Rákoplaltam a talira tegnap így nem volt gond ;)
Jó lett volna még többet beszélni pár emberrel, de sokan voltunk megint (szerencsére), és tényleg gyorsan elrepült az idõ! :(
Nekem is nagyon tetszett a Black Dog, ügyi vagy Pase hogy így kitaláltad ezt mindenkinek jó volt! :)
Maya egy tündér csináltunk róla képet is gyönyörû kutyus!
A lufik klasszul néztek ki ha van kép róla szívesen megnézném! :)
Kicsit messze van még a tél nem?! Az õszt simán átugorjuk?! :D Az biztos hogy valami meleg helyet kéne nézni majd, a hogy a gyerkõcök se fázzanak.

Nincs jelen

#4218 2008-08-17 22:03

roor
Tag

Halika!

Sziszi:képet megkaptam,nagyon köszönöm,válaszoltam is rá,remélem nem pattan vissza.:D:D:D:D
Szerettem volna  a képeket megmutatni neked,úgyhogy ha már fixen mûködik a levelezésed szólj és írok.:D:D:D:D
Nita:szájfelfelégörbítõmosolyogtatóhúdeszupervidámságbogyó potázva.:D:D:D:D:D
Lehet a talitól lettél jobban????:D:D:D:D:D:D
Az idõ meg ilyenkor tényleg röpül ezerrel.:D
A lufikról képet én is szeretnék,mert az nekem se nem van.:D
A téli talit szervezzük már most,mert akkor van idõ bõven felkészülni,kitalálni,megtalálni,lefixálni,de ez nem akadálya egy õszi talinak,ami esetleg több napos is lehet.:D:D:D:D:D
Természetesen igényeknek és gyerkõcöknek megfelelõen.:D:D:D
És ha Maja is jön akkor rá is kell gondolnunk.:D:D:D
Mára ennyi voltam,joccakát kívánok.:D:D:D:D

Nincs jelen

#4219 2008-08-17 22:17

kukackonzerv
Tag

Szioka lányok! :):)
Jééé itt miket olvasok:):):),Háááát  nagyon köszi a kiemelt dícséretet az én kis' Majámnak:)! Megpróbálom tolmácsolni Neki:):):):)!!! Nagyon jól éreztük magunkat, és utána még egy jóóó nagyot sétáltunk, a Margitszigetre is leugortunk.Ugyan sem a kis Társam, sem én nem vagyunk szószátyárok:),de azért a lufikáink magukért beszélnek, és tisztes helyet foglalnak a jókedv' polcon!:)
      Roor! Te boszi vagy! :) Képzeld!  Pont a Te lufikád eresztett le, de a kedves kis rajz, kicsiben is tünemény:)! Sõt, lehet, hogy azért enngedte ki magából a levegõt, hogy zsebrevághassam, és gondûzõ kabalaként új életre keljen:):):)
                                 Puszi nektek!

Nincs jelen

#4220 2008-08-18 00:07

sziszi32
Tag

Drága roor, nemtom mi van, sz@rakodik a net vagy a mailboxom? nem jött tõled semmi, még egy árva víruska sem... Pedig tõled még az is megtiszteltetés.... :D :D
Danika a kis éhenkórász bepuszilta apa fél levesadagját, és legalább négy evõkanálnyi krumplipürét! Egy nyolc és fél kilós gyermekben mennyi részt tesz ki a bendõ? :) :) :)
Tegnapi sztori: Reggel, vagyis inkább hajnali fél nyolckor arra eszméltem, hogy nyûgösködik mellettem. sebaj, gondoltam, ott az apja, majd ad neki enni...Aztán lassan bekapcsoltak a receptoraim, újraindult a windows, s eszembe jutott, hogy apa reggel hatkor elszelelt munkába. De akkor hol van a gyerek?! Hát kérem szépen, valahogy legebeszkedte magát az ágyról, és nem zuhant le, hanem valahogy felállt, és azért sírt, mert nem tudott továbbmozdulni, lévén, hogy járni még nem tud... Na ne tudjátok meg, hogy mennyire megfagyott az ereimben a vér, s egy szempillantás törtrésze alatt ugrottam ki a gyerekért az ágyból... És ez a kis betyár erre elkezdett kacagni!!!!!!!!!!!!!! De azért megkapta a csínytevésért a magáét: el kellett tûrnie hosszantartó puszilgatásaimat. Jól megbüntiztem, ugye?
Lisa édes, hol vagy?????

Nincs jelen

#4221 2008-08-18 05:26

roor
Tag

Halika!

Kukac:dehogy vagyok boszi,csupán elõrelátó a tüdõvel felfújt lufit illetõen.:D:D:D:D:D
Sziszi:folyamatosan pattannak vissza a leveleim,egyenlõre csak itt tudunk dumcsizni.:D:D:D
Csinálj egy citromailes vagy freemailes fiókot,hátha akkor menni fog.:D:D:D:D
Pusszancs

Nincs jelen

#4222 2008-08-18 10:58

Vicaa
Tag

PILLI, ha kipihented már a lagzit és lesz kis idõd jelentkezz az élményekkel!!!!
Nekünk is van bõven, ugye mindenki aki a talin volt????? Szerencsére az idõ kedvezett, persze azért az én szoknyás szerkómhoz egy picit hûvös volt, de az vigasztalt (gonosz mosolygó jel), hogy hét körül már nem csak én vacogtam :p :):):) !
Jót piknikeztünk, Ánya a diós sütid receptjére igényt tartanék, ha lehet!!! Lucival nem gyõztük befelé termelni :D:D:D!
Tiszta terülj asztalkámos piknik lett, és bár Rolit nem ismerhettem meg, volt szerencsém az ennivaló Klau babát megcsodálni és Viktor "urat", mint állomásfõnököt megismerni.
Térdeim a földi pikniktõl kissé megfáradtak, de férfiaink lovagiasan felsegítették asszonyos termetemet :):):)!
Miután Megcsodáltuk a toalett látogatás közben a Zöld Pardon sörös fériainak illuminált tekintetét, lenéztünk a Duna parttra is. De hiába próbáltunk elbújni, Pasek gyorsan ránk talált.
Mikor már kellõképpen lehûlt a levegõ elindultunk a Black dog nevû kiskocsma felé, ahol lelkesen befogadták kis csapatunkat, Kukackonzerv gyönyörû kutyájával, Majával az élen. A csapatból szinte mindenkitõl kapott egy kis simogatást és a kocsma idegen tagjai is megcsodálták. Midõn kiderült, hogy Kukackonzervnek születésnapja vagyon, egy nagyot koccintttunk az õ egészségére és boldogságára, valamint színes lufifújást rendeztünk, amit egy pillanatocskára Luci ügybuzgósága egy kellemes kis csattanással zavart meg. De sebaj, a tüdõk le lettek tesztelve és azok legalább mindenkinél jól mûködtek! :D:D
Ugyan csak két asztalnál fért el a társaság, de a kommunikációt így is jól meg tudtuk oldani, ha másként nem, hét mobiloztunk egymással :D:D:D:D
Szóval én csak ismételni tudom magam, nagyon jó volt, mindenkivel tudtam beszélgetni kicsit!!!!

Ja, és akkor Pilli most már Te jössz!

Sziszi! Az én gyermekecském is elõszeretettel kúszkálna le a franciaágyról, bizony nagyon észen kell lenni, mert ha épp megtetszik neki vlami minden további nékül nekiindul! De azért Dani is nagy huncut lehet ám, ha elképzelem ahogy kacagott!!! :) De azért jó hogy nem lett baja!

Nincs jelen

#4223 2008-08-18 16:33

roor
Tag

Halika!

Késõbb benézek,most dolgom van még.:D

Nincs jelen

#4224 2008-08-18 18:57

roor
Tag

Halika!

Na benéztem,de úgy tûnik ma magammal leszek kénytelen beszélgetni.:D
Csak össze ne vesszünk.:D:D:D

Nincs jelen

#4225 2008-08-18 19:32

judy1981
Tag

A taliról annyit, hogy bár az idõ lehetett volna jobb is (de rosszabb is), kár lett volna kihagyni. És akik megtették, sajnálhatják. ;) Örültem az új arcoknak. És a régieknek is.

A sajtos receptje - a sütõ képével illusztrálva - a receptek topicban.

Nincs jelen

#4226 2008-08-18 20:45

Nelly
Tag

Roor
Szia azt hiszem te vagy az én emberem!!!Le írnád nekem pontosan a betegségedet,hogy kezdõdött...stb minden érdekelne.Ha nem itt akkor email címemre.nelly-delon@freemail.hu
Köszi-köszi

Nincs jelen

#4227 2008-08-18 21:21

sziszi32
Tag

Vicaa kedves, annyira jó, hogy van sorstársam a bajban... :) :) Danimókus tegnap este elkúszott (hason, mint egy kis hernyó) a nappaliból a konyháig, ami összvissz 6 méter is lehet, de ez nem tartott neki két percig sem... Erre az anyósom rámijesztett, hogy a rádióban hallotta a hírekben, hogy valami kisgyerek igy kiszökött a teraszra, és kiesett onnan... Nálunk két terasz is van, hát mit mondjak, nagyon megnyugtatott... Külön öröm ilyenkor, hogy nem lakik velünk, és nem ijesztget minden nap, csak kéthetente, de akkor aztán rendesen! :( :( :(
Látta valaki Lisámat? Akarom mondani, Lisánkat? Hiszen õ is köztulajdon :D :D :D
Roor felség, parancsodnak engedelmeskedtem, és a freemailen meglelsz, küldtem is neked onnan mailt, ha jól emléxem, de még beugrok megnézni... Kicsit szétszórt vaok, Dani egy BETYÁR BITANG KÖLYKE, már most olyan, mint Bendegúz a 'bakterházból... jajajajajj, mi lesz velem a késõbbiekben?! szegény nyomorúságos kicsi én! (legalább én sajnáljam magam, ha már más nem... :D )

Nincs jelen

#4228 2008-08-18 21:21

roor
Tag

Halika!

Szerintem egyre jobbak lesznek a talik,csak gyõzzük szervezni és elmenni.:D:D:D:D
Egyszer csak összejön egy közel 100 fõs társaság.:D
Lucinak nincs megint nete,azért nem ír,egyébként õ is nagyon jól érezte magát!!!:D:D:D:D
Nelly:igérem írok,de most nagyon szeretnék tentikélni és lusta disznó vagyok tovább körmölni.:D
Napokban megírom neked én hogy szereztem be a crohnomat.:D:D:D:D
Szép álmokat és jó éjt mindenkinek!

Nincs jelen

#4229 2008-08-18 21:23

roor
Tag

Halika!

Sziszi:pont egyszerre írtunk.:D
Megkaptam és írtam is.:D
Pusszancs

Nincs jelen

#4230 2008-08-19 07:00

mano1973
Tag

Sziszi!
Ha ez vígasztal egyre rosszabb...nem, nem is csak egyre csintalanabb lesz majd Dani és ha megtanul járni akkor aztán futhatsz utánna:))
Rolka is mióta tud menni nem gyõzõk futkosni utánna és már nem engedni hogy felkapkodjam.Szóval...önnálósodik és kezd saját akarata lenni ami azért nem tetszik mert így mindig azt kell csinálni amit õ akar:))
Luci most szaladgálhat 3 felé:))
Gigi!
Láttam a képet Viktorról a talin...nagyon aranyos és szép kisfiu.Azt hiszem várok még kb 12-13 évet és lecserélem Tomimat:))
No persze Pasek se volt semmi a vasutas sapiban és a azzal az  ízé...hogy is hívják irányító táblával:))
Kicsit irigykedem amiért nem tudtam most menni de...a következõre megyek.
Nem tud valaki valamit kicsi Tee.rõl?
úgy eltünt mint szürke szamár a ködben:))
Zotyesz te megvagy???
Zolcsibal!
köszönöm a jelölést iwiwen és már megtörtént a visszaigazolás is:))
Szuszidi?aiolosz?Nita?vikimami? merre vagytok?

Nincs jelen

#4231 2008-08-19 16:01

Nita
Tag

Sziasztok!

Vagyok mano! Csak nem épp jól nem dolgozom fekszem, és várom a pénteket
akkor derül, kapok humirát vagy sem. A medrol mellett ne javulok.
A vérképem sz@r lett megint, igazából ha dokim nem lenne szabin most két napig,
itthon se lennék..kaptam volna egy ágyat nála. :/
Rólam ennyit...de majd, csak jobb lesz.

Kicsi Tee-vel msn beszéltem, jól van! Nyaral, pihen, csavarog, töltõdik az új suli elõtt!
Sajnálta, hogy nem jött a talira, de majd legközelebb! :)

Nincs jelen

#4232 2008-08-19 17:44

mano1973
Tag

Nita!
Sajnálom hogy rossz híreket közölsz:((
Nem jó hogy beteg vagy.Gyógyulj meg ...ez parancs!!!!
Pihengess és gyógyulgass.No és persze irj majd mi van veled,hogy vagy?!:))
Kicsi Tee-nek soooooook puszi és hiányzik:))

Nincs jelen

#4233 2008-08-19 18:57

roor
Tag

Halika!

NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT TESÓ!:D:D:D:D:D:D:D:D
Fáradt vagyok,inkább csak kukkolok,de jobbulást,szép napot,jó pihenést mindenkinek!:D

Nincs jelen

#4234 2008-08-19 19:55

zotyesz
Tag

Roor drága asszonykám

látom ám hogy csinos kis orrocskádat minden topikba bedugod :) :)

Mano drága megvagyok köszi  nehezen vesznék el hacsak el nem rabolna az alkaida

Nincs jelen

#4235 2008-08-19 21:13

roor
Tag

Halika!

Ember:azért sebesedett ki,mert mindenhova bedugom,de már megszoktam.:D:D:D
Joccakát!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4236 2008-08-19 21:28

roor
Tag

Halika!

Bocska.:D
Nelly ment mail.:D

Nincs jelen

#4237 2008-08-19 21:36

Nelly
Tag

Köszi Roor,menek is olvasom:)

Nincs jelen

#4238 2008-08-19 21:52

sziszi32
Tag

Hellóka! Irok egy kicsit, bár a napomnak még korántsincs vége! Úgy volt, hogy danicsillag elhúz szunyálni, erre meg újraéledt, és most hiperaktiv pillanatait éli... A legújabb játéka az, hogy én négykézlábra alázva magamat, kergetem õt, õ meg a járókában menekül... de olyan édes, amikor észreveszi, hogy nem birom követni, akkor bevár, hogy aztán hangosan kacagva pucoljon messzebre :) :) :) Most megint "énekel", azaz hallja a zenét, és kiabál hozzá (dani-féle sakálvokál :D )!!!

Nincs jelen

#4239 2008-08-19 22:44

mano1973
Tag

Tesó!
köszi:))
na és az ötletes ajándékodat is:))
Át is vittem este Lucinak megmutatni:))
Jót nevettünk...köszi mégegyszer

Nincs jelen

#4240 2008-08-20 04:13

Ánya
Tag

Nita!!

Nagyon, de nagyon kívánom, hogy jobban lehessél már a Humirától. Sajnálom, hogy a szabadság miatt nem tudod minél hamarabb biztonságban magadat. A péntek hipp-hopp itt lesz :D Már szerda van!!
Ez a szemét genya békén hagyhatna!!:(
A találkozón nem is látszott rajtad, hogy ennyire rosszul vagy. Pont ez a betegségünkben a szörnyû, hogy az ember lánya hiába igyekszik tartani magát, nem megy ott benn. Jó volt ismét találkozni veled. Utólag jutott az eszembe, hogy a macsekodhoz nem is gratulálltam személyesen. Nagyon édes kis dögöcske, ahogy Roburnál feltalálta magát :D

Mindenkinek írnám, hogy pár napig nem tudtam írni valami mûszaki dolog miatt :(
Ezért most írom, hogy nagyon, de nagyon jól éreztem magam a találkozón :D
Jó volt közöttetek lenni, látni a kedves és szép kis pofitokat, a fiúk jóképûek és ami még fontosabb, nagyon nagy erõt merítek a ti erõtökbõl, ami csak úgy sugárzott körülöttetek. :D :D :D
Lisa linzerjét szinte csak én ettem, fantasztikus volt. A többi süti, pogácsa is, de valahogy a linzer volt nálam a nyerõ!!
Vicaa! küldöm a receptet, de nem tudom az emailedet! Kérlek, írjál az enyémre és akkor válaszolni tudok!!

Kukackonzerv! Isten éltessen születésed napja alkalmából!!

Gigi! jó, hogy el tudtatok jönni. Viktor jó fej kis srác, és ez a vasút mániája!! Bár a dömperrel is jól elvolt. :D

Palyizsu!
Klau baba annyira édes, mint ahogy írod. Köszönöm, hogy egy kicsit babázhattam. :D

A képeket köszönöm és várom a továbbiakat, türelmesen.

Szép napot :D

Szerkesztette: Ánya (2008-08-20 04:15)

Nincs jelen

#4241 2008-08-20 12:02

mano1973
Tag

Kukackonzerv!!
Boldog szülinapot !!!!!!
Most olvastam hogy neked is augusztusban van.
Isten éltessen sokáig és jó egészséget.
Ánya!!
Jóképû fiuk voltak a talin?Hm.....no és hányat vittél haza belõlük?:)))

Szerkesztette: mano1973 (2008-08-20 12:02)

Nincs jelen

#4242 2008-08-20 12:05

mano1973
Tag

Gigi!
Nagyon köszi a képeslapot és a jókívánságokat.Megkaptam.
Ezer puszi neked és a kis Viktornak.

Nincs jelen

#4243 2008-08-20 20:32

roor
Tag

Halika!

Istvánokat isten éltesse!:D:D:D:D
Fúúú menõmanó volt ma.:D
Ettem istenifini hortobágyihusispalacsintát,amit a nõvérkém készítet,meg ittam 5 puttonyos aszucskát is,meg ettem még zserbócskát is.:D:D:D:D
És a budival tegnap este óta vagy hétszer kerültem közelebbi kapcsolatba.:D:D:D:D
Látom ma mindenki pihengélt,kedves egészségetekre.:D:D:D:D
Pasek:TALI!:D:D:D:D:D:D:D
Sziszi:csinált ma valami rosszaságot a kiskrapek?:D
Na jó,megyek én is tüzesjátékot nézni,persze csak hangosdobozban,mert a tömegtõl iszonyodom,aztán majd még meglátom hogy olimpia,netezés vagy szunya.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4244 2008-08-20 20:44

zotyesz
Tag

megoldom a dolgot asszony tüzijáték utána meg barlanghancur :) :)

Nincs jelen

#4245 2008-08-20 21:00

pasek
Tag

Roor,
okés TALI!
Egy napos? Több napos?
Más is ötleteljen ám, mert úgy jön össze, ne én mondjam má' hogy dél-kelet Békés megye szt jóvan...

Nincs jelen

#4246 2008-08-20 21:01

zotyesz
Tag

legyen Szabolcs Szatmár Bereg megye

Nincs jelen

#4247 2008-08-20 21:32

sziszi32
Tag

Roor, a mai sztorimat a tesókádhoz irtam, mert nem volt valami vidám a délelõtt. A délután meg szép csendben belopakodott a konyhába, mert imád kukázni... de nem számolt azzal, hogy ÉN tudom, miért lopakodik a konyhába, ezért a kukára ráraktam egy krumplisvödröt és egy kosarat. Mit gondolsz, ki volt az erõsebb? A kérdés csupán költõi, mert természetesen Dani, aki az általam épített helyi kukakolosszeoumot egy lökéssel (nekiszaladt járókástul!!!!) ledöntötte. Én a nappalban ülve hallottam az iszonyú csörömpölést, és vártam. Elszámoltam tizig, és lassan jött a gyászos sirás... de nem azért, mert megijedt vagy megütötte magát, hanem azért, mert a romhalmaz elzárta elõle a kiutat a konyhából, és õ nem tudott kislisszolni a tetthelyrõl... :D :D :D

Nincs jelen

#4248 2008-08-21 18:09

roor
Tag

Halika!

Sziszi: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Kukabúvár.:D:D:D:D:D:D
Vigyorgok ezerrel.:D:D:D:D
Nyügi vagyok,kukkolok.:D

Nincs jelen

#4249 2008-08-22 06:49

mano1973
Tag

Menekült volna a kis gazember?:))
Nem semmi amit csinál és ahogy tellnek a napjaitok.Igazi kis örökmozgó ez a Dani:))

Nincs jelen

#4250 2008-08-22 10:03

zolcsi
Tag

MEGVAN AZ ELSÕ ARANY.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

http://olimpia.origo.hu/peking-2008/kaj … mokat.html

Nincs jelen

IBDoktor

Láb