#4251 2008-08-22 12:09

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halihó!

Na vagyok újra!Nem gyõztelek titeket visszaolvasni!!!!:D:D:D:D:D:D

Szóval!
A talin nagyon jól éreztem magam és örülök,hogy találkoztunk!!!
Nagyon örültem az új arcokanak , de örültem  a régieknek is!!!!
Klau nagyon aranyos baba és sajnálom, hogy a Rolit nem tudtam vinni!Olyan jó lett volna õket együtt látni!De sebaj majd  legközelebb!!!!!:D
Viktor is nagyon aranyos és értelmes kisfiú!!!!
Igaz , hogy amikor a bottal játszottunk jó nagyot csapott az újjamra , de nem baj már nem fáj!:D:D:D:D:D
Gigi!
Nagyon köszönöm , hogy Viktort elhoztad és megismerhettük,bár sajnálom , hogy a R.nem jött oda és nem ismerhettük meg!

Linus és Norby!
Remélem , hogy nem fárasztottalak le titeket teljesen a dumámmal , de ez van ha iszom!!!Beszélnem kell!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D  Bocsika!!!!

Minden szülinaposnak nagyon sok Boldog Születésnapot kivánok

Ne haragudjatok ha én nem emlitek mindenkit név szerint , de uygan azt tudom csak irni!!!
Nagyon jó volt újra veletek lenni!!!!!!!!!!

Pasek!
Ezer köszönet és hála neked amiért megszervezted ezt  a talit!!!!!!!!

Lisa!!!!!!!!!
Mi van veled??????????

Sziszi!
Dani nagyon aranyos a képen!Ée egyébbként is arnyos gyerek,nagyon aranyos amiket irsz róla!!!:D:D:D
Igazi gyerek!!!Inkább ilyen legyen mintha leültetnéd egy helyre és órákig ott marad!!!Ne izgulj Roli egy szállal se különb csak mi már azzal tetõzzük  a dolgokat , hogy megyünk és elszalad ha megyek utánna!!!:D:D:D
Sõt mostanában hisztizni is tudunk és érvényesiteni akarja az akaratát ha elveszed tõle azt ami nem lehetne nála!!!

Most megyek mert fõznöm kell , de késõbb jövök!!

Nincs jelen

#4252 2008-08-22 13:29

zolcsi
Tag

Döntõben a magyar-vizilabda válogatott!Hurrá!:D::D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4253 2008-08-22 13:36

Ánya
Tag

Kedvesim!
A sztómás topikban írtam, de itt is megírom, hogy tolódik a zárómûtétem, de nagyon, de nagyon jó ez így nekem.
A nagy dátum szeptember elseje, hétfõ :D
Mindenkit puszilok és ölelek:)

Nincs jelen

#4254 2008-08-22 17:13

Nita
Tag

Ánya!
Köszönöm a sok jó kívánságot neked, és most már biztos jobb is lesz, mert ma kaptam az elsõ humirát :D
Roburnál nagyon jól érezte magát a macsekom, és remélem hamarosan tudok szerezni Robnak egy ilyen kis tündért ajándékba. ;)
Remélem Ánya veled is minden rendben lesz, hamar itt lesz az elseje!! Drukkolok neked én is!!
Zolcsibal!
Igen végre az elsõ arany, de nekem "az" a mai bronz is könnyeket csalt a szemembe!
Pase! Olvastam a sztoridat a szomszéd topikban nem volt semmi én nem bírtam volna ki asszem baleset nélkül! :D

Nincs jelen

#4255 2008-08-22 18:39

Ánya
Tag

Nita!
írtam a másik helyre, hogy minden jót, de itt is megismétlem. Biztos jobb lesz!!! :D
Köszönöm, a sztómás topikban leírtam, hogy annyira nem is vágyom megválni a jól bevált megszokott sztómától az ismeretlen, új helyzetért. Élvezem a még egy hét haladékot. Kicsit (?) tartok a zárómûtéttõl (Bánatos története, Péter története...). Erre most jöttem rá, amikor örülök a halogatásnak. Azért a lelkem mélyén ott vannak ezek a tragédiák. Tudatosan azonban csupa optimizmus vagyok és megelégedettség :D. 

Pasek!
Ismét kiderült, milyen jó mesélõkéd van!! :D

Nincs jelen

#4256 2008-08-22 20:23

zolcsi
Tag

Kedves Ánya!
Biztos olvastad sõt tudom olvastad a tükrözésem hó elején.Mivel altattak bennem is volt félelem:attól rettegtem mire ébredek fel.Nem-e vajon a mûtöbõl tolnak kifelé felvágott hassal mondván kiszúrta a belet a doki.Ráadásúl vissza is olvastam és valaki írta mennyire kockázatos az alatatás.Most utólag nem hiszek neki.De példáúl itt városunkban is történt olyan eset mikor a pacáknak kiszúrták a belét tükrözés közben.És mégis olyan simán ment minden.És neked is így lesz csak erre gondolj.:)
Puszi

Nincs jelen

#4257 2008-08-22 21:05

roor
Tag

Halika!

Csvarogtam,bocsesz.:D:D:D:D
Azért fél szemem itt volt.:D:D:D
Nita:remélem a humira meghozza a kívánt eredményt és jobbulást neked,minicsacsekor meg szerezz be mert Rob bizti nagyon örülne neki.:D:D:D:D
Tessék hama gatyába rázódni a következõ talin már neked kell a hangadónak lenni.:D:D:D:D
Ánya:ha neked jó a halasztás,akkor nekem is és örülök hogy örülsz és jól érzed magad.:D:D:D:D:D
Minden oké lesz,és szorítunk majd.:D:D:D
Pasek:TALI!Mókás az elõadásmód,de azért gáz lehetett nagyon.:D
De te a jég hátán is megélsz,ezt is megoldottad!:D:D:D:D
Sziszi:kiváncsi vagyok ma mit alkotott a "kis szökevény" :D:D:D:D:D
Zolcsi:csak most jutott el a tudatomig hogy párocskád nem volt jól.De helyrejött.
Azért én még küldök neki hatalmas gyógycuppot,meg erõsítõbogyeszt.:D:D:D
Pizzáról még nem tudok referálni,lassú és lusta,lomha lajhár vagyok.:D:D:D:D
Tesó:kellemes estét és jó idõtöltést és ne dolgozd agyon magad holnap!:D:D:D
Olimpia:a kenus arany a legfényesebb az tuti,de a kenu kettes bronzérme is felér az arannyal!
Hát nekem is vizes lett a szemecském mikor megnéztem!!!
Gratula nekik és ne felejtsünk el szorítani a pólós fiukákért!!!!!!

Nincs jelen

#4258 2008-08-22 22:22

mano1973
Tag

Luci!
Vasárnap egy ujabb  póker party?
Alázzuk le megint Tomit és Gyulát:)))
Mi visszük a bort és az üditõt.

Nincs jelen

#4259 2008-08-22 23:17

Dusy
Tag

Sziasztok!
Ánya:veleed leszünk és drukkolunk!

Mano: legyek piszok de holnap sütök sok finomat, de majd rád gondolok!

Zotyesz: hogy állsz a sulival?

Legyen szép hétvégétek!

Sziasztok Dusy!

Nincs jelen

#4260 2008-08-23 08:55

sziszi32
Tag

A tegnap sztorija: Arra a képtelenségre vetemedtünk, hogy ismét a strand felé kacsintgattunk. Nehogy azt mondja erre valaki, hogy már megint?, mert augusztus végén a negyedszeri strandolásra azt mondani, hogy sok, az nagyon ciki! :D :D :D
De a vicc kedvéért eltûnt a fürdõgatyesza, ami azért rossz, mert ez nagyon szorosan tartotta a zacsit a pocakján, és igy biztonságban lehettünk a vizben és utána. Én nem tudom, hogy van ez, egyszer csak lába kél fontos dolgoknak...persze a férjem óbégatott, hogy már megint nem raktad helyére a dolgokat, de ez nem igaz, mert minden strandcucc egy helyen parkol, és pont a kicsi fürdõgatyója tûnt el... rejtély. Szóval, elõször bepróbálkoztunk a bababoltban, ahol csak falatnyi fürdõnadrágocskák vannak, de komolyan, a pelust nem tudom, hogy rakják egy ötcentis anyagcsík alá... Hát a strandon próbáltunk szerencsét, ahol végülis lett megfelelõ gatyesz, csak éppen az oda vezetõ út... Nem és nem akarták megérteni, hogy nekünk nem bugyiszerû holmicska kell, hanem rendes (szociból ismert kifejezés) bermuda-nadrág :) , ami tart és eltakar, mig végül megmondtam a nõnek, hogy értse meg, a gyerek mûtét után van, kifejezetten ilyen nadrágocska kell. És képzeljétek, volt is neki olyan, csak hátra kellett érte mennie, a raktárba... Most ezzel a sztorival kívánok nektek kellemes hétvégét, majd irok érdekesebb sztorit is ám, ne féljetek, csak most sok a munkám!!!
Lisa, hol vagy?

Szerkesztette: sziszi32 (2008-08-23 08:56)

Nincs jelen

#4261 2008-08-23 16:53

judy1981
Tag

Roor: (receptekhez ítr hsz-ra) Ami késik az nem siet, de egyszer odaér.
Nita: drukkolok neked és a  Humirának.
Lisa: hová tüntél??? Legalább annyit írj, hogy jól vagy!
Ánya: 1-én drukkolunk. Azért nem lesz olyan új a helyzet, a sztóma elõtt is megoldottad vhogy.:D És kicsit önzõ leszek, mert várom, hogy válik be nálad ez a megoldás. Ebben úttörõ vagy. (Én pedig lehet a követõd leszek.)

Olimpia: ma újabb arany!!! Holnap is szeretném hallani a magyar himnuszt, de nagyoooooooon!!!!!! A kézis lányok jól megjárták, azért durva, hogy ilyet megtehetnek a bírók...

Nincs jelen

#4262 2008-08-23 18:17

Lisa
Tag

Judy : nem illik "lódítani" ugye? No akkor jó! Megvagyok!

Nincs jelen

#4263 2008-08-23 20:52

sziszi32
Tag

Drága Lisa, sokat gondolok rád, de ki sem látszom a munkából!!! :( :( Majd irok neked mailt, ha egy kis levegõhöz jutok... Remélem, azért nem vagy nagyon rosszul! Mikor lesz a mûtét?

Nincs jelen

#4264 2008-08-24 10:59

roor
Tag

Halika!

ÉÉÉssss igen!!!!!!!!!!!!!
Aranyos pólósfiúkák!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4265 2008-08-24 11:19

Norby1
Tag

Nagyon ügyesek voltak a srácok
Gratula nekik :D

Nincs jelen

#4266 2008-08-24 11:45

Nita
Tag

Nagyon szép játék volt!! Öröm volt nézni :D

Nincs jelen

#4267 2008-08-24 12:28

roor
Tag

Halika!

Na gyerekek,rászántam magam egy kicsit hosszabb írásra,ami nem bizti hogy tartalmas is lesz.:D
Lassan itt a nyár vége,jó lenne ha megint alig tudnám követni a fórum hozzászólásait,mert annyi lenne.:D
Most már mindenki hazatér a kellemes nyaralásból,gyerkõcöknek ovi,suli kezdõdik,lehet netezni ezerrel.:D
És lehet azt a bizonyos következõ talit is szervezni,hiszen a májusira is kellett pár hónap,míg alaposan összegyúrtuk hogy jó legyen.:D
A most következõt személy szerint nagyon szeretném ha batyus lenne,és mindenki hozna valami saját készítésüt,ezért jó lenne azt is összebeszélni,hogy ki mivel jönne,nehogy csömörünk legyen valamely isteni kajából.:D
És végre jó lenne ha sikerülne a baba-mama-papa tali is.:D
De ehhez mozgolódnunk kell és Paseket nyüstölni!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Szóval hajrá,tessenek ötletelni ételeken,helyeken,idõpontokon!:D:D:D
Olimpia:vagány meccs volt az tuti,és nagyon gratula nekik.:D
Még párom is szurkolt,pedig az elmúlt két hétben már meg se kérdezte mi lesz este a tévében,mert tudta én úgyis olimpiát nézek.:D:D:D:D
Azért jók voltunk megint!:D:D:D
Mára vendéget várok,kukkoló álláspontra helyezkedek,de figyelni fogom hogy ki ötletel a leírtakon.:D:D:D
Jobbulást a lábadozóknak,szép,kellemes vasárnapot mindenkinek!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4268 2008-08-24 16:28

OptimusAMD
Tag

Sziasztok! Csak beköszönök Nektek! Remélem jól vagytok....:)   Sajnálom, hogy a talira nem tudtam elmenni, kicsit szanaszét van mostanság az életem....:( Legközelebb ott a helyem!

Szerkesztette: OptimusAMD (2008-08-24 16:28)

Nincs jelen

#4269 2008-08-24 19:26

zolcsi
Tag

Igen a polós fiúk ,yeah.Voltam ám csak a gép közelébe nem fértem ma.Igen 3 a magyar igaztság és ezt tudják most már az amcsik is.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4270 2008-08-24 19:32

sziszi32
Tag

Mai Dani sztori: áriázik ezerrel :D :D :D De komolyan. Hogy az akusztika is meglegyen, elcsórt magának egy vizes poharat a dohányzóasztalról, és eltûnt vele az avalonban... azaz a konyhában, ahol viszont az apja õrzi árgus szemmel. Dani meg rohangál, és ordibál a pohárba, és roppant büszke arra, hogy "énekel". Már megtette ezt a hajszárítóval is, hogy mikrofonnak használja, de ahhoz neki csak ritka esetben van bejárása, nehogy megszokja, aztán meg akkor is nyálazza, ha a csatlakozóban van a dugója... Írnék viccesebbet is, de olyan cefetül hosszú és nehéz napom volt, hogy alig élek! :(

Nincs jelen

#4271 2008-08-24 20:14

roor
Tag

Halika!

Sziszi:ez is vicces és nagyon aranyos,szerény személyem hihetetlen nagy örömmel olvassa Danibatyu ténykedéseit.:D:D:D:D:D
Nem leni otthon,épp Lucit fárasztani a vendégemmel.:D
Már tápoltam,feltankoltam holnapra.:D
Hát akkor mindenkinek szép estét és gördülékeny jó hetet.:D:D:D:D

Nincs jelen

#4272 2008-08-24 22:26

judy1981
Tag

Megvan az arany!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire hosszú lehet (4x)8 perc.

50%-ért lottószám-tippeket adok bárkinek. Csak az én számaim mellé kell húzni. Ilyen nincs, hogy akármit húzok le, annak tuti mellé húznak. De olyan szinten, hogy 4 különbözõ mezõn lehúztam 4 egymást követõ számot, erre kihúzták az elõtte álló két számot és az utána lévõt. Na erre varrjon gombot vki.

Nincs jelen

#4273 2008-08-24 23:27

Nita
Tag

Judy!

Akkor egyszerû tölts ki egy mezõt, aztán abból még kettõt az elõtte meg az utánuk lévõkbõl és tuti sikerülni fog ;)
Nekem se megy ez a lottó sose nyerek vele :(
Ennyi pénz már nem is kéne ami most van, ijesztõ lenne a változás amit ez okozhat....

Szerkesztette: Nita (2008-08-24 23:28)

Nincs jelen

#4274 2008-08-25 00:23

judy1981
Tag

Nita: Épp ez volt a taktika, mert hogy az elõzõ hetekben is csak mellé lõttem. Hogy csak 1 példát említsek: lehúztam a 22, 23, 24, 25-öt (mindegyiket más mezõben), és kihúzták - többek között - a 20, 21, 26-ot. (6-os lottó) :(:/ Ez már karma, vagy hogy szokták mondani, mert ilyen nincs, hogy vki mindig pont mellé lõjön - ill. Xeljen.

Nincs jelen

#4275 2008-08-25 16:27

Ánya
Tag

Zolcsibal!
még régebben írtál nekem bíztatót, most olvastam és köszönöm meg. nappal azzal az okos nagy fejemmel mindent tudok és minden iránt bizakodó vagyok. Éjszaka, hajnaltájt jönnek ezek az érzések, amik ellen észérvekkel nem tudok küzdeni. Most az a taktikám, hogy nappal is foglalkozom velük, közhírré teszem õket, amire jönnek ezek a kedves nyugtatások. :) :D Hatásosak, remélem. Ma jobban aludtam, igaz elõtte egy éjszakai sztómámmal kapcsolatos baleset miatt alig. Mindenesetre bizakodó vagyok ismét.
Ma voltam a munkahelyemen. Furcsa, hogy most még ott vagyok és utána kb. nyolc hétig már nem. Nehéz elengedni a hozzámjáró gyerekek nagy részét. Mozgásos terápiára jártak hozzám, de a pocim sérülékenysége (sérv veszély) miatt átadom õket a kollégáimnak. A vastagbelemet nem sirattam meg úgy, mint a "gyerekeimet".

Judy!

figyelek, mindent megpróbálok megjegyezni, de szerintem te még évtizedekig nem leszel sorstársam!! Addigra meg gyógyítható lesz a betegségünk!

Sziszi!
Danibatyu történetei mindig megnevettetnek, illetve elgondolkodtatnak. A kép pedig szenzációs, mármint az avatarod.

Mindenkinek köszönöm a bíztatást, még majdnem egy hétig vagyunk együtt én és a sztómám.

Szeretettel ölellek benneteket virtuálisan ugyan, de mégis :D :)

Nincs jelen

#4276 2008-08-25 18:12

Lucifer
Tag

Halihó!
Na vagyok én is!

Ánya!
Sajnálom, hogy a mûtét tolódik , de ahogy látom te nem!Veled vagyok és szoritok akár mikor csinálják!!!!
Ne gondolj a rosszakra,veled nem történhet semmi baj!!!!!!
Eltudod küldeni nekem  a diós süti receptjét???Léccci-lécccci:D:D:D:D:D:D:D:D
Anyira isteni finom volt , hogy egy egész háznyi adagot megbirtam volna enni!Egy baj volt csak vele , hogy másokkal is osztozkodni kellett!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Szombaton voltunk a gyerekekkel a gyerekvasúton ,fogaskereküvel mentünk föl.Hazafelé jövet megcsipte a fülemet egy méhecske!!!!:(:( Csúnya dög!!!!!!!:(:( De kinyirtam!!!!!:):)
Vasárnap este vendégem volt és innen is nagyon szépen köszönöm , hogy eljött hozzánk!!!!!!!:D:D:D

Ma voltunk  a Rolival  a 15 hónapos oltáson!!
A jelenlegi súlyunk 10,5 kg és 81 cm . Egy hang se jött ki  a torkán!Az apja fogta le én meg félrenéztem , és vártam  a reakciót , de sehol semmi.A dokit kérdezem , hogy már kész is? mire közölte ,hogy igen!!Szóval egy f@sza kis csávó a fiam!!!:D:D:D:D:D

Lisa!!!!!
Minden oké????

Optimus!
Merre jártál??Már azt hittem elvesztél!!!
Kár , hogy nem jöttél a talira!!!!!

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-08-25 18:22)

Nincs jelen

#4277 2008-08-25 19:35

pasek
Tag

Sziasztok!
Látom zajlik az élet, én is zajlok mostanság, vagy köröttem az események?
Lesz most egy-két hét némaság részemrõl, nem tûnök el, csak "intézkednem" kell. Váltok munkahelyet, s ezzel együtt pecót is keresgetnem kell, mert mostani odvam a munkahelyem biztosítja.
Szóval vagyok, csak épp ezer felé rohangálok, és a számítógéppel nem létesítek túl intim viszonyt, mert jelenleg ki kell hogy elégítsen az olvasás.
De majd jól beszámolok mindenrõl, ha lesz már valami a hátam mögött is, mert most még minden elõttem áll.
Mindenkinek tünetmentes szép napokat kívánok!
p

Nincs jelen

#4278 2008-08-25 19:36

roor
Tag

Halika!

Kismedve,kismedve,nem feledkeztem meg rólatok,senkirõl se!!!!!!!:D
Kicsit összjöttek a dolgok,olvasok azért,meg majd írok is.:D
Gondolok rátok,szurkolok,drukkolok akiért kell!:D:D:D:D

Nincs jelen

#4279 2008-08-25 21:34

sziszi32
Tag

Sziasztok!!! A sok dicséret hatására mostanság egész nap azon gondolkodom, a kisfiamat figyelve, hogy ezt vagy azt a sztorit hogyan írnám meg nektek... ez már függõség!!!!!Elmondom hát, mien a reggelem Vele: Sziszi, az összes 32 évével és kb. 30 fogával, kezét-lábát szétvetve hullamerevségbe meredve az ágyon, egyetlen életjele a félóránkénti egy lélegzetvétel... egyszercsak egy pici kezecske elkezdi markolászni a hajnak csúfolt szénakazlat... sziszi továbbra sem adja jelét a mûködõ életfunkcióknak... a pici öklöcskébõl egyszerre kettõ lesz, mad további sikertelen defibrillálás után egy tizcentis talpacska fúródik sziszi hátának legérzékenyebb pontjába, és kitartóan dobol rajta... ekkor bootol sziszi szervere, a tiztonnányi ólommal töltött fejét a kis támadó felé fordítja, s erre mit lát? két hatalmas, ragyogó, nevetõ kék szemecskét, két fogacskával kacagó szájacskát, és egy sajtkukacként tekergõzõ testecskét... és megint elkezdõdik egy nap, amikor is egy ilyen "intro" után lehetetlen szomorúnak lenni! :D :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-08-25 21:35)

Nincs jelen

#4280 2008-08-25 22:53

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!

No írok , hogy vagyok azoknak akik érdeklõdtek vagy csak úgy  furcsálták, hogy nem jelentkezek olyan intenzíven! :D
Készülgetek a vizsgára, tanulok és fáradozok, picit. Biztos az idõ is be tesz!
De igyekszem és kitartok!

Huuu
Vicaa : nagyon, nagyon remélem, hogy olvasol! Sokat gondolok Rád és az „egészre” légy JÓL! És mindenhez kitartást Neked! Olvass..olvass....olvass...
Roor : bocsika a gyors megszakítás miatt, lekezeltem a kezét :D , remélem, hogy nem lesz vele több gond. Gondolom, hogy Te is pihizel már!
Luci : köszönöm, hogy batartod és MINDIG kérdel felõlem! Jól esik :D Nos a gyöngyökre reagálás? :D Igen fasza kiscsávó Fiad van! Ezt tudtam :D Jó, hogy ilyen simán ment a dokinál :D
Sziszi : no...jó olvasni! MIndig jó kedvre derítesz  :D Dehát Neked írtam  :D
Nita : még nemvolt alkalmam írni, hogy tiszta szívbõl kívánom, hogy az fene-csoda gyógyszer hasson Neked!!!! No közben írtál... a Remi topocba! HURRÁÁÁÁÁÁ!!!
Zolcsibal :  utolsó stratnd :D Remélem, hogy minden OKÉ?
Ánya : köszönöm!!!! No nehogy már a végén hiányozzon a kis „élettársad” Süti recept!!! Én is..én is :D
Pilli : hááát persze! GRATULA a házhoz!!!! és várom az ÚJ fejleményt vagyis a hírt!!! Komolyan ! sms-t is írhatsz!
Sanvito : Jó „kövesdelést” :D
Zsenikém! Csak okosan "dolgozzál" és cselekedj!!!És nagyon vigyázz Magadra!

Nem volt célom semmi sorrendet írni, csak így Jöttetek sorban :D és hirtelen az eszembe, hogy jajaj tényleg!!! No jó! Azt hiszem elég volt enniy belõlem :D :D :D
De csak egyelõre, amint tudok írok, de olvasni azért igyekszem!
Mindenki vigyázzon magára! Tünetmentes napokat!
Puszi Lisa

Szerkesztette: Lisa (2008-08-25 22:55)

Nincs jelen

#4281 2008-08-26 00:47

sziszi32
Tag

Hellóka! Lisa: olyan jó, hogy összeszedted magad, és "eljöttél" vendégségbe drága roor-unkhoz, aki valszínûleg most a szerver konyhájában szöszmötöl, míg mi itt várunk rá a nappaliban!! :) :) :) Én is írtam neked, s most is sietek megnézni, írtál-e nekem...
Luci, hadd mondjam el Neked, hogy mi Danibetyárt (aki ma a Zsiga névre hallgatott, nemtom mért, mindig ez jött a számra :D) 2,10 kg-val, 47 centivel hoztuk haza kéthetes korában a kórházból, azóta megy az orvosok részérõl a buzera, bocs a kifejezésért, hogy a koraszülött ilyen meg olyan elmaradott testileg is... most lassan 11 hónapos, 9 kiló, 80-as méretû cuccai vannak... te meg azt irod, hogy  a kisfiad egy centivel és másfél kilóval több... akkor most mi a ...-nak vagyok paranoiás a félelemtõl 11 hónapja?
Ja, amúgy van egy elég durva intermezzóm (közjáték): elérzékenyültem anyámmal beszélgetve, s mondtam neki, hogy amikor átcsomagolom Danit, s meglátom rajta a zacsit, gyakran könnybe lábad a szemem, hogy miattunk (azaz a szülei vlmien hibája miatt) õ szenved... erre anyám, aki helyenként az együttérzés mintaképe: hát igen, ki tudja, milyen bûnötök miatt történt ez... na erre varrjunk gombot! :(  (bocs, hogy leirtam ezt is, de nem volt kinek elmondanom...)

Nincs jelen

#4282 2008-08-26 17:42

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Küldtem neked levelet , de lehet , hogy nem kaptad meg most megpróbáltam újra!!!!
Mi van veled??????:D:D
A gyöngyök az enyémek  az üvegekért meg ment  a vita a  gyerekek között, hogy kié legyen!
Még nem csináltam semmit mert se idõm se kedvem , de fogok csinálni.Már csk pár nap és jöhet  a pihi!!!!!!!Hurrrrrrrrrrrááááááááááááááááá!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Süti-süti!!!:D:D:D:DHát te is a diós sütire vágysz????:D:D:D:D:DÉn is - én is!!!
Jó tanulást és sok sikert majd  a vizsgádhoz!!!!

Sziszi!
Nem kell izgulni mindig  a dokik sokszor túlzásba viszik a dolgokat!Szerintem Dani úgy jó ahogy van!!Engem mindig a védõnõ cseszegetett , hogy keveset hizik a gyerek mire én azt kérdeztem tõle, hogy miért kell egy gyerekbõl disznót csinálni??Adjak neki az anyatej mellé még tápszert mert biztos kevés neki.Ha kevés lenne neki a kaja akkor üvöltene és az éjszakát nem aludná végik!!Erre azt mondta , hogy akkor keltsem fel éjszaka enni mire azt válaszoltam , hoyg örülök , hogy végre alszom és õ is dehogy keltem fel.Egy idõ után már a dokival jókat nevettünk rajta.Tehát nem kell paranoiásnak lenned Dani súlya miatt nagyon szépen fejlõdik.Úgy látom , hogy mivel a mai gyerekek ikább túlsúlyosak igy azokat veszik átlagnak?!Hát kérem léteznék még azért soványabb kivitelek is!!:D:D:D

Nincs jelen

#4283 2008-08-26 18:32

sziszi32
Tag

Szia Luci, köszi a biztatást, nagyon jólesik... Mi is állandóan aggódtunk, hogy kiállnak a bordácskái (mint kis csirkecsontok :) ), aztán a dokinõ egyszer azt mondta, hogy viszont nézzük meg a lábacskáit meg a kezeit, hogy azokra gyûlik a hús, és tényleg. Csak a neurológus meg a rehabos nõszemély ne ijesztgetne folyton...
Amúgy a Daniimádók táborának is hadd szolgáljak új hírrel: ez a rosszcsontok szövetségének oszlopos tagja, ma szabályosan meg volt veszve. Szinte még a mellékhelyiségbe se tudtam kimenni, állandóan rajtam akart lógni. Ha meg nem volt a karomon, akkor hangerejének decibeljei a fél faluval tudatták, hogy anya, a rossz, le merészelte õt rakni a járókába. Most is itt tekereg a lábaimnál, s csak egy távirányító nyomogatása vigasztalja... Most pedig tátott szájjal megállt a tévétõl tíz centire, amíg egy titokzatos erõ (ÉN!! :D) kikapcsolta a készüléket. Hát ez a szomorú kisbaba-sors...

Nincs jelen

#4284 2008-08-26 21:46

roor
Tag

Halika!

Gondolva vagyon rátok!:D

Nincs jelen

#4285 2008-08-27 16:26

zotyesz
Tag

Pár napig el köszönnék tõletek megyek kirándulni pár napra jövõhetén jelentkezem
mindenkinek minden jót

sziasztok

Nincs jelen

#4286 2008-08-27 18:30

roor
Tag

Halika!

Gyors kukkolás.:D
Megvagyok,a fogammal küszködök,no meg a jó magyar egészségüggyel,ráadásul hogy a fogam ne fájjon,bogyit vettem be,ami viszont crohnúrnak nem teccik.:D
(Nem viszem túlzásba a bogyóevést!)
Figyelgetek,de a kedvem nagyon langyos,a lustaságom viszont határtalan.:D:D:D:D:D
Az egész hetem ilyen lesz,sok jóra ne számítsatok tõlem.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4287 2008-08-27 18:34

Lucifer
Tag

Halihó!

Zotyesz  kisfiam!
Érezd nagyon jól magad és legyen nagyon jó az idõ!!!!!
Azért vigyázz magadra!!!!
Pusz:anya

Sziszi!
Nem kell aggódni ezek miatt!Én már rájöttem régen arra , hogy nemm csesznek le ha nem tudják , hogy mi az igaz!
Amikor mentünk a dokihoz és kérdezte a védõnõ , hogy mit eszik a gyerek akkor mindig azon gondolkodtam , hogy mit mondtak utoljára? - mit is ehet?!Én ezekbõl  a dolgokból sose csináltam problémát!:DAmikor terhes voltam a Rolival és a doki azt mondta , hoyg a gyerek csak 2400g és 35-hetes vagyok nem 37 akkor se keseredtem el mert tudtam , hogy én 37-hetes vagyok.És csodák csodája a Roli 1 hét múlva megszületett 38 .hétre és 3230g.Akkor higgyek  a dokinak??:D:D:D:D

Lisa!
Hol vagy?:D

Ma vittük el az eggyik nyúszinkat pároztatni!!!!Kiváncsi vagyok , hogy engedi - e magát?!:D:D:D:D:D
Vagy b.szik mint a nyulak?!:D:D:D:D:D:D
Ha lesz kicsi nyuszi kér valaki?Lógófülü törpenyúl.

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-08-27 18:35)

Nincs jelen

#4288 2008-08-27 18:37

Lucifer
Tag

Roor!
Fogfájás ûzõ bogyesz megy ezerrrrrrel!:D:D:D:D:D:D

De ha gondolod van egy nagyon jóképû fogóm itthon!:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4289 2008-08-27 18:51

Lucifer
Tag

Manó!
Ne csak kukkolj hanem irj is!!!:D:D:D:D:D
Láttalak ám , hogy itt vagy!!:D:D:D:D:D

Lisa!
Leveledet megkaptam , köszönöm szépen!!:D:D:D

Ánya!
Megkaptam  a sütike receptjét nagyon szépen köszönöm!!!!
Szerintem hétvégén meg is csinálom!!!

Nincs jelen

#4290 2008-08-27 19:55

zolcsi
Tag

Zotyesz kellemes nyaralást!
Roor nálunk is van fogó csak úgy hívják "nyafogó".:D:D:D
Együtt érzünk nagyon gáz  fogfájás.

Nincs jelen

#4291 2008-08-27 20:07

Lisa
Tag

Sziasztok!
Megkaptad Luci ? Jó ennek örülök, nehogy az én lelkemen száradjon hogy azt a csoda fincsiságet nem tudod megcsinálni :)
MOst már csak rajtad áll vagy bukik :D :D :D

Nincs jelen

#4292 2008-08-27 20:39

roor
Tag

Halika!

Fogók jöhetnek (pláne ha jóképûek :D )minden mennyiségben,csak a végükön legyen legalább egy szájsebész!!!!
Me mikor az kéne akkor nincs!
A "sima" fogorvos meg nem mer hozzámnyúlni,és kerekedik a szemecskéje mikó benyögöm hogy nemcsak fáj az a vacak,de még crohn az albérlõm is.:D:D:D
Pingponglabda módjára passzolgatnak,pedig aztán most igazán nem harapok (me nem is tudok) :D:D:D:D:D:D:D
Egészségügy=reggeli produkció a porceláncsészében.:D:D:D:D
Mondtam hogy nem vagyok mosolygós hangulatban,a maradék fogacskáimmal harapok.:D
Az együttérzést köszönöm,csak nehogy beleéljétek magatokat aztán nektek is fájjon.:D
Ezt a balhét elviszem egyedül.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
De nem baj,me akko is én vagyok az erõsebb és mikor majd a kukából néz vissza rám a kis szenya ,na akkor rádöbben hogy nem kellett volna fájnia.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4293 2008-08-27 21:34

Nelly
Tag

sziasztok
Roor világosítsatok fel,mert nem értem mi köze a fogfájásnak a chronhoz?!!Miért nem mernek hozzányúlni...
Mindenesetre jobbulást..nekem a fejem szokott fájni de azt nem lehet kihúzni és kukába dobni,pedig néha jó lenne:D

Nincs jelen

#4294 2008-08-27 22:09

Agica01
Tag

Sziasztok!
Egy kis helyzetjelentés. Megvagyok, ma kaptam meg a 12. humirámat. az elsõ 3 után nagoyn gyors javulás volt látható (sõt már az elsõ után is), de azóta csak stagnálok. Bár úgy is lehet nézni,hogy legalább nem romlik. Amit nem értek: hasmenés nincs, hasgörcs ritkán, közérzet jó, összegezve egész jól vagyok, DE a CRP mégis 100, és nem akar lemenni! A vasam meg 1,2, az meg nem akar felmenni, pedig eszem a maltofert meg a ferro-t is, felváltva. Ha nem javul, akkor jön a vénás vas. De fõleg az idegesít, mi a csudától van állandóan 100 körül a crp?? Nagyon félek, hogy egy esetleges tükrözéssel akarjákmajd kideríteni...

Más: a kisfiam hétfõn kezdte az ovit, és nagyon tetszik neki. Remélem, nem csak kezdeti fellángolás lesz, hanem még jövõ héten is ilyen boldogan szaladva megy majd oda. Már elsõ nap elküldtek haza 10 perc után, hogy felesleges ott ülnöm, hisz rám se néz...

Örömmel olvastam, hogy azért a legtöbben jól vagytok. Ha nem is írok, csak ritkán, azért igyekszem nyomon követni az eseményeket, persze azért van hogy nem sikerül. :)

Aki nincs jól, azoknak jobbulást!
Jó éjt mindenkinek!

Nincs jelen

#4295 2008-08-27 22:21

Nita
Tag

Sziasztok!!
Jöttem kicsit erre olvasni! :D
Látom zajlik az élet mindenkinél..roor van egy nagyon jó fogdokim aki szájsebész is egyben, 
ha kell a száma hívj fel csodás keze van! :P
Lisa írtál végre, már hiányoztál nekem is :) Te jól vagy minden rendbe mintha azt olvastam volna nem vagy jól?!
Nekem hat a cucc tényleg, de még nem kiabálom el :)
Zotyesz jó kirándulást, szép idõt neked!
Most lefekszem mert hulla vagyok, de minden jót nektek!!

Nincs jelen

#4296 2008-08-27 22:55

sziszi32
Tag

Hellóka, úgy látom, hogy a babasztorik valahol vészesen hasonlóan alakulnak... Luci, hidd el, nekünk is volt elég bajunk, amikor várandós voltam Danival...akkor nyugodtam meg, amikor az ultrahangot ezredszerre is belenyomták a hasamba, és éppen az arcocskáját vette (34. hét), és akkor láttam, hogy pont olyan porcelánbaba-arc, amilyenre vágytam... és én totál nyugodt voltam ezután, hogy nekem egy szép és egészséges kölköm lesz, mondhatnak bármit. Hát, mondtak is bármit, csak éppen nem ezt...
Dani mai csibészsége: hosszú nap volt ez a mai, és amikor végre lezuttyantam a fotelomba egy tányér kajával (roornak: szegedi gulyás knédlivel!), egyszercsak mellém lopakodott a járókában, ragyogó szemecskével elkezdett méregetni, majd villámgyorsan elszelelt. Értetlenül néztem, hogy most ez mi akar lenni: és még kétszer visszajött, csábos mosoly, aztán pucolás, míg rájöttem, hogy fogócskázni hív a drága... olyan csodálatos, hogy szavak nélkül is el tudja "mondani", mit akar! :D :D :D :D

Nincs jelen

#4297 2008-08-28 17:35

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Ma csinálok a gyöngyökbõl egy katicát!!!!
Sok vele a macera , de alakul!:):):):)

Az elõbb telefonáltak , hogy a  nyuszink nagyon aktiv és szerelem elsõ látásra van közöttük.:):):)
Kiváncsi leszek a végeredményre!:D:D:D:D:D

Sziszi!
Hát tényleg nagyon aktiv  a fiad!Sokszor csinálnak ilyeneket és persze mindig akkor amikor már este van és az ember lepihenne!
A Roli reggel felmászott mellém az ágyba  odabújt mellém magyarázott valamit és puszit adott!Persze valószinû , hogy azt mondta tegyél tisztába mert szaros vagyok!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ánya!
Holnap csinálom meg a sütit majd referálok, hogy milyen lett!!!
Nekem mondjuk nagyon izlett igy ha a családnak nem  izlik amit kétlek több marad nekem!!:D:D:D

Nincs jelen

#4298 2008-08-28 17:40

roor
Tag

Halika!

Villámlátogatok.:D:D:D:D:D
Csúnya,gonosz fogacskát kiszedte a doktorbácsi pikkpakkra.:D:D:D:D
Beszélni nem tudok,meg kissé furcsa a mosolyom,de megvagyok.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4299 2008-08-28 17:44

Lucifer
Tag

Roor!
Akkor most olyan  a mosolyod mint  a szájba b..zott postásé??:D:D:D:D:D
Örülök neki , hoyg végre megszabadultál ettõl a fránya fogadtól!
De azt azért remélem , hogy tudod a fogtündér ezért már nem hoz lóvét!!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4300 2008-08-28 18:00

roor
Tag

Halika!

Inkább csak hasonlít rá,viszont nekem legalább nem fáj.:D:D:D:D
A fogtündér meg csessze meg a lóvéját.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

IBDoktor