#4301 2008-08-28 18:49
- Lisa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziasztok,
Nita : köszike vagyok, csak sok a dolog...remélem továbbra is minden okés! Nagyon örülök neki, ez mindig növeli az esélyeket, hogy van "gyógyszer" ami még tud hatni! :)
Luci : csak egy kérés! Ugye nekem is fogsz vlmit csinálni??? De nem kell sok mindent csak úgy emlékbe Tõled...ha nem nagy kérés :)
Ági : nagyon sajnálom, gáz a CRP-d nagyon...DE jobb a végére járni bárhogy is! Ha tudsz majd jelentkezz! Jó volt a nyaralás?
Vicaa : minden oké, nem kell aggódni! Annának puszi, és akkor megelõlegezek (más nevében) egy új könyvecskét neki, ha azt már szétrágta :D :D :D Ati-nak nyugi és Üdv. !
Sziszi : vagy még? :D Jó olvasni Téged! Remélem "minden okés", Danival egészségileg.
Zsenikém: hova tûntél..lehet reklamálni?
Pilli, Linus : remélem , hogy jól vagytok. Nektek is puszi
Akit nem írtam külön természetesen mindenkinek üdv. Ánya, Zolcsibal...de úgy is megy a jelentés ha kérditek.
Nincs jelen
#4302 2008-08-28 19:04
- Norby1
- Tag
Sziasztok
Jelentkezem gyorsan én is.
Tehát fogyás megy ezerrel de nem tudom hogy miért. Ma elmentem a laboromért és egészen jó CRP:0.8 süllyedés: 3 Szeptember 30.-án megyek gasztróra remélem addig nem fogyok el teljesen :)
Luci a képeket küldöm hamarosan és ne haragudj amiért kések vele és KSanyi ez neked is szól
Angyalom nem csak én tûntem el hanem te is ;)
Nita csak ügyesen a humirával és néztem tanfolyamokat ( remélem emlékszel még rá) de az összes hülye idõpontban volt és van
Remélem mindenki jól van. Szép napokat.
Nincs jelen
#4303 2008-08-28 21:14
- sziszi32
- Tag
Hellóka: Luci, hidd el, néha én is úgy érzem, hogy értem, mit mond az a sok kis elgagyogott szó. Ma délután is el kellett mennem sajnos, aztán mire hazaértem, szörnyen nyûgös volt, s amikor magamhoz vettem, akkor sirva gagyogott vagy öt percig, mint aki elpanaszolja, hogy milyen válogatott kínokat kellett kiállnia nélkülem...
Lisa drága, én irtam neked, te nem válaszolsz!!! :D :D :D :D
Olyan elszörnyesztõen fáradt vagyok, hogy összegabalyodnak az ujjaim...
Nincs jelen
#4304 2008-08-28 21:31
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na megcsináltam a katicát!Bár volt némi gondom vele!Készen vagyok a katival kötném össze a damilt mire a damil elszakad!Hát nagy káromkodás és kezdtem elõlrõl!!De kész!!!!!:):):)
Lisa!
Nagyon szivesen csinálok neked , mondddd meg , hogy mit szeretnél!:):)
Sziszi!
Ez már csak jobb lesz hiszen egyre több dolgot mondanak és jobban megértjük majd õket!
Bár ha nem érted mit mond akkor kézzel - lábbal mutogat és megérteti magát!:):)
most vannak abban a korban , hogy tudják ki kicsoda és ki van velük a legtöbbett!Kezdenek egyre jobban ragaszkodni!Aztán ha nagyobbak lesznek akkor kezdenek távolodni egy kicsit nem ragaszkodnak annyira sõt lesz idõ amikor ciki veled menni az utcán!Nálunk már a lányom kezdi a maga 6 évével a külön kis életet a fiam 12 hát nála már ciki az anyuval menni!Amikor a Norbi ment elsõbe akkor az elején vihettem és hozhattam majd ciki ha jössz velem reggel hagy menjek egyedûl és az év végén már egyedül is jött haza mert ciki voltam !Mostmeg már kezd külön kis életet élni.Egyedûl megy minden felé!
Norby!
Semmi baj a képeket küldöd ha tudod!
Nita!
Nagyon remélem , hogy minden oké és hat a cucc!Bizom benne , hogy minél elõbb rendbejössz te is!!
Én holnap megyek laborba majd jövõhéten dokihoz!
Nincs jelen
#4305 2008-08-29 09:22
- Pilli
- Tag
Sziasztok, mostmár én is jelentkezem. Olvasok már egy hete, de annyi dolog volt, hogy írni nem volt erõm. Beköltöztünk emberrel a közös kis albérletünkbe, ami nagyon szuper. Írtóra szeretek itt lenni és azt is szeretem, hogy õ is mindig itt van :) Egész héten még pakoltunk, jöttek a bútorok, tegnap apum volt itt, hogy felfúrjon ezt- azt. Ma még porszívozok és felmosok, aztán kész kész kész. Lassan már vendégeket is fogadhatok :) Már egy hete nem gyújtottam rá, csak elvétve egy szálra. alig bírom, de gondoltam a betegségnek és a tüdõmnek is jobb ha nem ciigzek. Pedig annyira szeretek :(
Jó olvasni, hogy mindenki megvan, jól van. Lassan nekem is vérvételre kéne mennem, de nem tudom hogy oldjam meg itt Pesten. Majd kitalálom. Állásinterjún is voltam elõzõ héten, ezen a héten már válaszolniuk kéne, de nem kapkodják el, pedig úgy éreztem, hogy nagyon bedobtam magam.
Lisa: én írtam neked mailt!!!
SOk sok puszi mindenkinek és legyetek jóóóók
Nincs jelen
#4306 2008-08-29 12:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Pilli!
Nagyon örülök , hogy végre minden rendben van!Jó , hogy együtt laktok!!:D:D:D:D:D
Nagyon ügyi vagy , hogy készen vagy a pakolással és a takaritással!Nem akarsz jönni hozzám is takaritani?:D:D:D:D
Én jövõhéten kezdek neki mert akkor már nem lesznek a gyerekek!
Sziszi!
Merre vagy?
Lisa!
Hol vagy?
A mai menû nálunk!
Májgombóc leves + milánói makaróni + és Ánya isteni sütije csak luci készitésével!!!:D:D:D
Norby , Vicaa , Lisa!!
Ha eszem a sütikét gondlok rátok!!:D:D:D:D:D:D
Roor!
Rád nem gondolok mert jössz és ehetsz belõle!!:D:D:D:D
Vicaa!
Mi van veletek??Merre vagytok??
Ánya , Nita , Linus , Sugi , Manó , Gigi jelentkezzetek!!!!!!!
Pasek????
Optimus!
Mi van veled??
Dokibácsinak már van kórháza és nem kell olyan messzire mennünk!!
Ede!
Ez neked is szól!!
Bocsi ha valakit kihagytam , de mindenki érdekel , hogy mi van vele!!!
Nincs jelen
#4307 2008-08-29 14:05
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sehol senki???
Ánya!
Ezt neked küldöm!
A sok virágot vedd úgy , hogy Roli adja neked!:D
Hétfõn szoritunk!!!Vigyázz magadra!!
Puszi!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nincs jelen
#4308 2008-08-29 19:30
- Ánya
- Tag
Szia Luci!
Köszönöm a virágot és a kis herceg képét is elõtte. Örülök, hogy a sütit már meg is sütötted. Izlett?
Az avatarodon lévõ kép nagyon jó.
A mûtétem után majd lehet én is változtatok. Tetszik,hogy ti milyen ügyesen váltogatjátok a képeteket :D
Liza is, te is, Roor-ról nem is beszélve :)
Kukkolni, szinte naponta szoktam, de írni nem mindig. Az ihlet, tudjátok :D
Pillivel együtt örülök és küldöm a jó állást a jó herceg és a jó palota mellé :D
Roornak remélem már nem fáj a foga helye! :D
Gigi nyaral, ha jól tudom, tengerpart, strand, család stb.
Pusszantás mindenkinek, igazszágosan elosztva :D
Nincs jelen
#4309 2008-08-29 19:55
- judy1981
- Tag
Kedves Ánya: Nem tudom leszek-e addig, ezért most szeretnék neked sok szerencsét kívánni a hétfõi mûtétedhez. Mindenképpen gondolok rád, és szurkolok neked.
Holnap esküvõre megyünk, már az elõkészületekben is segítõ kezet nyújtottunk. Azt hiszem tegnap egy kicsit túlzásba is vittem a dolgot, de ma már visszafogtam magam, és csak pehelykönnyû fizikai elfoglaltságot kerestem magamnak: elõkészítettem a játékokhoz a kellékeket. Holnap õrültek háza lesz, anyám máris az agyamra megy a "nagyszerû" ötleteivel. Ilyenkor a falba tudnám verni a fejem.
Luci: a nyuszik bírják a meleget? Mert én is szeretnék törpenyulat, de félek nem bírná nyáron a 30 fokos lakásban.
Szerkesztette: judy1981 (2008-08-29 19:56)
Nincs jelen
#4310 2008-08-29 20:31
- roor
- Tag
Halika!
Ánya:gondolok rád én is és szurkolok nagyon.:D
Párocskád remélem tájékoztat minket majd,és ha nem veszed tolakodásnak,megeresztenék majd én is egy-egy sms-t.:D:D:D:D:D
Fogam helye nem fáj,csak érzékeny,inkább olyan mintha izomláz lenne ott ahova a szurikat kaptam.:D
De a beszéd egyre jobban megy.:D:D:D:D:D:D:D
Igaz nagyra még nem tudom tátani a lepénylesõm,de a többi már alakul rendesen.:D
Az evészetem mókás,köbö olyan mint mikor Rolit etetem pici falatkákkal,aztán a kanállal lehúzom a fölösleget.:D:D:D:D:D
Na ezt kéne látnotok,tuti bepisilõs mutatvány.:D
Párocskám isteni resztelt májat készített,tört krumplival,de sajna befalni nem tudtam,a bébikanállal próbáltam beizgatni a számba,kicsit idõigényesre sikerült.:D:D:D:D
Judy:Luci majd bizti válaszol,de elnézve az õ tapsijait,nyugodtan vállald be,õ is panelban lakik,de a tapsik remekül elvannak.:D:D:D:D
Nelly:valamelyik nap kérdezted,hogy mi köze a fogászatnak a crohnhoz és miért hõkõlnek hátra ha meghallják.:D
Nos vagy alig tudnak róla valamit és nem szeretnének belenyúlni valamibe amibõl gond lenne,vagy nagyon is tisztában vannak vele és azért küldenek a szájsebészhez,mert tudják hogy nem mindegy mit és mennyit kapunk a szurikból.:D
A tegnapi szájsebész bácsi rettenetes mogorva embernek tûnt,de nagyon rendi volt.:D
Kezdve azon hogy a beutalóm egy kalap kakit nem ért,fizetni kellett volna,mire elõrukkoltam,hogy oké,akkor pár napot kibírok még bogyókkal amíg szerzek beutalót.:D
Azt õ nem engedi,na huppanjak be a székbe,megnéz.:D
Megnézet,aztán közölte hogy kihúzza.:D Ámen.:D
Sitty-sutty két szuri,csüccs le kint.:D
Két perc alig telt el,menjek húzza.:D:D:D
Gondolhatjátok mkkora volt a kis szemecském,hiszen alig adta be már húzni akarja és ha nem hat mi a lófüttyöt csinálok?Kirugom a kezébõl a fogót?:D
Na mindegy,székb be,dokibácsi nekikészül asszisztens teszvesz,a másik meg lefogja a fejem.:D
Hûûû bakker ez kemény lesz ha lefognak,no sebaj,majd lerugok valamit,aztán párom csak ránktör hogy mi van.:D
Reccs,ropp,kopp egyszercsak egy csini kis tampon landol a számban,mire kerek bogyókkal alig érthetõen megkédem hogy" ké a?":D:D:D:D
Igen,csüccs le kint.:D
Újabb hosszú-hosszú percek (kb. kettõ :D ),mire kijönnek a számlával hogy írjam alá,mgldották a beutalót.:D:D:D
Érkezéstõl távozásig kemény 20 perc.:D:D:D
Maximum.:D:D:D:D:D
Többszörösen is kellemesen csalódtam.:D
1.:mogorva külsõ nem feltétlen takar mogorva belsõt,de ezt már a gasztrós dokimnál megtanultam.:D:D:D:D
2.:beállítok,lényegében még papírom sincs,de õk megoldották.:D
3.:nem szarakodott,szuri,húzás,viszlát.:D
4.:és ez a legkellemesebb csalódás,nem ingatta a fejét hogy miért néznek így ki a fogaim,fiatal vagyok csináltassam meg stb.:D:D:D:D
Úgy látszik a jó kis magyar egészségügyben még vannak olyan orvosok,akiknek a beteg számít nem a lóvé.:D:D:D:D
De már kiváncsi lennék mi a szent szart adott be nekem,mert azóta megállás nélkül fosom a szót.:D:D:D:D:D
Bár inkább azt mint a vacsit.:D:D:D:D:D:D:D
Holnap melózok,túlzásba nem viszem,de néha kell egy kicsit se..et nyalni,hátha jut nekem is husi a fazékból.:D:D:D:D
Na én igazán kitettem magamért,lehet követni a példámat.:D:D:D:D
Várom például Danibatyu legújabb sztoriját is.:D
Pilli:élvezd a lakást a párocskáddal együtt,aztán meló is lesz ne aggódj.:D
Nita:remélem nagyon jól leszel a humitól,én kívánom hogy így legyen.:D
Luci:a sütit csekkolom majd,tessék dugdosni nekem elfelé.:D:D:D:D
Fiúkák:nagy cupp nektek,bár alig látni titeket.:D
Ha valaki kimaradt az nem szándékos!:D:D:D:D:D
Pusszancs mindenkinek,és jobbulást,meg kitartást!:D:D:D:D
És vigyázat,mert mivel mindenkire gondolok,ott fészkelek a fejetekben és lehet káros vagyok az egészségre!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4311 2008-08-29 21:12
- zolcsi
- Tag
Roorbaby!
Itt vagyok begyûjtöm a cuppot.Bár lehet nem az én bájvigyor fejemre gondoltál.:D:D:D:D:D
Ez a fogfájósdi ragadós.Tegnap este óta fáj a bal felsõ 7 vagy 8.Sokat fészkeltél a fejemben roor?:D:D:D:D:D
Jövõ héten dokika megkukk és vagy fúr vagy húz
Sziasztok!
Nincs jelen
#4312 2008-08-29 21:30
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ánya!
A virágokat nagyon szivesen!A sütike nagyon finom lett a gyerekekenek izlik , de majd Roor lemeózza , hogy milyen!:D:D:D:D:D:D:D:D
Te tettél a talira sütüttbe rumot??
Nem vagyok olyan ügyes ám az avatar ügyben most csak próbálkoztam és sikerült.
Különben köszi!Most , hogy voltunk kirándulni a Hûvösvölgyben készült!:D
Roor!
Te most regényirónak készülsz vagy csak egyszerûen hozod vissza a régi formád?:D:D:D:D:D
Süti eldugva!!!!!
Én irók rám nem lehet panasz!!Sõt van , hoyg csak magamban beszélgetek!:D:D:D:D:D
Zolcsibal!
Nagyon jó lenne ha nem egy ilyen bajt irgyelnél meg a Roor-tól!Inkább irigyeld a jó étvágyát!!:D:D:D:D:D
Judy!
Mi is panelban lakunk és tavaly húsvét óta vannak meg a nyuszik!Ez a második nyaruk nálunk!Nagyon jól birják a meleget.Gondolj bele , hogy a tenyésztõnél a szabadban vannak a ketrecek,ott milyen meleg lehet!
oda kell figyelni , hogy legyen mindig elegendõ vizük.Különben lehet õket fürdetni is ahhoz meg kimondottan meleg kell , hogy legyen.Egy évben egyszer fürdenek nálunk azt is nyáron csináljuk.Hétvégén már visszakapom a nyuszinkat és nézzük az idõt , hogy sikerült - e .Majd szeptember végén kiderûl.Nagyon várom a kis nyuszikat.Ha szeretnél nagyon szivesen adok egyett.A te nyuszidat majdnem a télapó hozzná!:D:D:D:D:D:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-08-29 21:34)
Nincs jelen
#4313 2008-08-29 22:40
- Nelly
- Tag
Na Roor,most igazán jót derültem:))
Az én fejembe jöhetsz,legalább rámragadna valami hihetetlen stílusodból:))
Csak aztán nehogy fordítva legyen és én ragaszzak rád valamit:))
Bár én sem vagyok piskóta,azért irigyellek a hozzáállásodért...de majd idõvel megszokom,hogy ez van,vagy megszökök a bõrömbõl:)
Szívesen átruháznám valakinek betegecske vastagbelemet,mondtam is nõvéremnek aki irigyli a hajam,cseréljünk..én adom a hajamat,õ adja a beleit...persze csak mint vicc,mert nem akarok én senkinek sem rosszat pláne nem a testvérkémnek:)
Nah menek vendégeim jöttek..pá
Nincs jelen
#4314 2008-08-30 14:34
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sehol senki??????
Az rendjén van , hogy Roor ma dolgozik , de minden ki dolgozik??????
Merre vagytok??
Sziszi!
Dani betyárral mi van???
Nincs jelen
#4315 2008-08-30 17:45
- roor
- Tag
Halika!
Ánya:nyugalom,minden rendben lesz.:D
Gondolj arra mikor a takarón ültél Klauval a kezedben,mi pedig egymás kezébõl téptük ki a sütisdobozod.:D
Én itt leszek mikor boldogan,a mûtéten túlesve visszajössz és te magad számolsz be mindenrõl.:D
Pozitiv gondolkodás megvan nálad,mi meg veled vagyunk!:D
Egy rahedli roor-puszi,nehogy kifogyj belõle.:D:D:D:D
És jelentem Luci megcsinálta a sütit,és finomságos lett!:D:D:D
Igaz még kicsit bénán ettem.:D
Nelly:kicsit szûken lennék a fejedben,igaz hogy 30 kiló a minuszom,de azért kényelmetlen lenne.:D:D:D:D
Neked is nekem is.:D:D:D:D
Rám meg nem tudsz ragasztani semmit ,lepergetõs vagyok.:D:D:D
A hozzáállásomat ne irigyeld,hanem tanuld meg.:D:D:D
Én is megküzdöttem érte,neked is menni fog,és ebben itt mindenki a segítségedre van.:D:D:D
Lehet ezzel a kis döggel együtt élni,csak tudni kell hogyan lehet kitolni vele,hogy te jól érezd magad õ meg puffogjon magában,hogy nem tud ártani.:D:D:D
A bõrödbõl meg ne bújj ki,az úgy jó ahogy van.:D:D:D
A belecske meg a tiéd,olyan amilyen,de a tiéd.:D:D:D
Ha te uralod crohn barátunkta,akkor nem sok vizet zavar,ez legyen a szemed elõtt.:D:D:D
Esetleg láthatunk képet rólad?Jó lenne archoz is kapcsolni az írásaidat.:D
Sziszi:ahogy Luci is érdeklõdik úgy én is,várom Dani huncutságainak frappáns megfogalmazásban való tálalását.:D:D:D:D
Zolcsi:nem is bájvigyor a fejed.:D:D:D Aranyos.:D:D:D
És igenis tessék begyûjteni a puszikat,azért vannak.:D:D:D:D
A foghoz meg semmi közöm,tiltakozom,nem én csináltam.:D:D:D:D:D:D
De remélem nincs vle különösebb gond,kívánom hogy hamar rendbejöjjön.:D:D:D:D
És igen,fészkelek a fejedben,remélem nem gond,bár lehet a faágak kicsit kemények,de beújítok majd valami korszerû pipivackot.:D:D:D:D
Na mivel mára kidolgoztam magam,jár nekem a pihenés,ergo húzok lábat lógatni.:D:D:D:D
Azért kukkolok még.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4316 2008-08-30 19:09
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
nagynehezen ideértem, igaz szoktam olvasgatni, csak nehezen fogok neki írni, mert mostanság sokat meloztam és fáradt vagyok. Remélem mindenki jol van.
Ánya neked szurkolok Én is.
Zolcsibá neked köszönöm a képeket!
Kis helyzetjelentés rólam. Viszomnylag jól vagyok csak már ki vagyok teljesen a sok medroltól. Tavaly szep. 18-tól már nagyon unom. :( :( :( :( :(
Igaz jövöhéten megyek a dokihoz és remélem leszedi mostmár.
Roor a fogbajnál talán nincs is rosszabb, de örülök, hogy túl vagy rajta.
Kicsit irigyelek mindenkit aki fogyott, mert Én sajna nem fogytam le. Igaz tudom, hogy nem ilyen áron kellenne fogyni, de Én már örülnék egy kis fogyásnak. Igaz nem vagyok túl kövér, de nem tetszek magamnak.
Mindenkinek szép hétvégét és pusz nektek!
PÁ pá :D :D :D :D :D
Nincs jelen
#4317 2008-08-30 19:25
- roor
- Tag
Halika!
Dusy:a fog és a fejfájás a két mumusom.:D:D:D
A többit azt hiszem el tudom viselni.:D:D:D:D
A fogyással kapcsolatban:nekem jó volt a duci önmagam is,de így a mostani súlyommal,formámmal nagyon elégedett vagyok.:D:D:D:D
Sõt!Nem azt mondom,pár kilócskát bevállalok,de olyan szupi érzés hogy kapok magamra normális méretû ruhát,hogy felvehetek egy csípõnacit mert nem a hurka buggyan ki,hogy a toppok nem kunkorodnak vissza az úszógumimon!:D:D:D:D:D
Egyébként meg,amit a tükörben látsz az is te vagy,és azt is el kell fogadni!:D:D:D:D
Akinek meg nem teccik,az meg sem érdemel!:D:D:D:D:D
Véletlen nem vagy már medrol-függõ?
De nagyon?
Hm....ez egy rossz pontja kisgenyának,de elõbb-utóbb erre is kieszelünk valamit!:D:D:D:D
Majd wuduzunk,vagy mariskás pippancsot szívunk.:D:D:D:D:D
És akkor az egész bagázs eszement lesz!:D:D:D:D:D
Yehhhhh....:D:D:D:D:D:D:D:D:D
(Nem vagyok elmebeteg és elméletileg már régen kiment belõlem a fogszuri,de úgy láccik ez valami spéci cuccos lehetett,mert alig tudom saját magamat lelõni! :D:D:D:D:D:D:D:D )
pá
Nincs jelen
#4318 2008-08-30 20:00
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ma van anyukám névnapja és csináltam neki egy kulcstartót!
Itt van a hangya is!:D:D
A katicát sajnos nem tudom megmutatni mert olyan jól sikerült , hogy el is szállt!:D:D:D:D:D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Sziszi!
Remélem nincsen semmi baj csak nem vagy gépközelben!Jelentkezz!
Vicaa!
Mi van veletek?????
Lányok - fiúk!
Tessék jönni mert morci leszek!!
Nincs jelen
#4319 2008-08-30 20:08
- Lucifer
- Tag
Ja! El is felejtettem!
Ma jött haza a nyuszink a szexxxpartiról!
Most figyelõ állásssspontban kell lenni!:):):):)
Dusy!
Hidd el , hogy nem a kiló teszi az embert!
Ha nagyon szarúúúúl leszel akkor sokkal jobb a többõl leadni mint a kevésbõl!
Hidd el tudom milyen érzés én is voltam duci a szülések után.Nagyon sokat szenvedtem a kilók leadásával, de elõbb vagy utobb sikerûlt leadni.Én is soknak érzem még magam 60 kg - vagyok most , de még mehetne le egy pár kiló mert nagyon sok olyan rucim van még ami nem jön rám!!:(:(
Szóval olyanok vagyunk amilyenek!Mi örülünk ha fogyunk a doki meg egybõl kétségba esik!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#4320 2008-08-30 22:46
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Luci, élek, mondhatni az életfunkcióim azt imitálják, hogy biológiailag vegetálok, de nem több. Ez a hét olyan szörnyen tele volt mindenféle rohadt nehéz dolgokkal és történésekkel, hogy végem van. Komoan, alig élek. Nemcsak roorkomám, hanem én is ma este ötig dolgoztam, majdnem kinyúltam nektek, a végére már összeomlottam egy kicsit, ami nagyon rosszkor jött. Talán már te is voltál pl. egy esküvõn, ahol egyszerûen nem tudtad abbahagyni a bõgést, mert minden egyes szóról rossz emlékek idézõdtek fel benned?! No most képzeld el, hogy te vagy az egyetlen, aki nem bõghetsz, és mégis, nem birod leküzdeni magadban a késztetést... ( ha nem érted, roor édes kiskirály felvilágosit, mért irtam ezt... :D :D) SZóval, ma megtudtam, hogy a sógornõm várandós az elsõ babájával, és énnekem minden dolog, az állapota minden kis szösszenete azokat a szörnyû napokat és kétségbeesést juttatta eszembe, amikor a fiam megszületett... Ez most már mindig igy lesz? Mikor lesz már vége az önsajnálatnak, mikor hagyja az agyam már abba ezt a cirkuszt?! Annyira szeretném már magamban lezárni az egészet!!!!!!!
Danibetyár... hát õ a szivtiprók netovábbja. Pár napja megtanult integetni, persze a bitangja, hiába könyörgünk, szigorúan megtartja magának ezt a kegyet... azaz, csak akkor hajlandó élni e jutalommal, az integetés bájos mozdulataival, amikor az egész család már tökéletesen hülyét csinál magából, egyszerre integetve, gügyögve, akár egy órán keresztül is :D :D :D Ma pedig az anyósom kacsintgatni tanitja, ami azért édes, mert amikor megérti végre, hogy neki is kacsintania kell a szemrángásokat- és görcsöket kapott családi körben, akkor hangos kacajjal jutalmazza önmagát és hûséges rabszolgáit Ibitubáról!
Szerkesztette: sziszi32 (2008-08-30 22:48)
Nincs jelen
#4321 2008-08-30 22:49
- sziszi32
- Tag
Apropó, Lisát nem "láttátok"?
Roor, majd' betojtam a röhögéstõl, amikor eszmefuttatásaidat olvastam!!! Azért nem semmi vagy, az bizti, kár hogy nem vagyok közelebb a közelségedhez, tuti fogynék pár kilót a röhögéstõl (ne kérdezzétek, hogy mennyi, legyen elég, hogy sertésnél ez már közel van a vágósúlyhoz! és nem viccelek!) :D :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-08-30 22:57)
Nincs jelen
#4322 2008-08-31 06:58
- zolcsi
- Tag
Üdv deluigi!
De igen baglyok,denevérek egyéb állatkák.....:D:D:D
Nincs jelen
#4323 2008-08-31 08:11
- Ánya
- Tag
Drága Roor-rosszalkodók!
Nagyon köszönök minden bíztató, nevettetõ, elgondokodtató beírást. Akkor most ezerrel elkezdek pakolni, hogy idõben beérjek a kórházba.
A férjemet megkértem, remélem fog írni. Igyekszem figyelmeztetni. :)
Mindenkinek, míg kukkoló szemeim nem érnek el hozzátok, kívánok tünetmentes megelégedett napokat és hetetket!!
persze, ha kukkolni fogok tudni akkor is ilyeneket kívánok!!
:D :) :D :) :D
Nincs jelen
#4324 2008-08-31 09:23
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Most csak csendben olvasgatok,itt nálunk vendégek vannak és a Vidor Fesztivál,kultúrálódom ezerrel:)
De holnap már meló...a héten meg még mennem kell lecsapoltatni a vénámat is:)
Utána meg irány a gasztródoki...egy hete hétvégén kicsit bûnöztem...ettem sok finomságot...sültkrumpli,rántotthús,bableves..vasárnap este már arra ébredtem kicsit görcsöl a hasam,de nem volt vészes,megszabadultam pillanatok alatt a feleslegtõl...és irány vissza jó meleg ágyacskámba...úgyhogy remélem nincs bent gáz...csak idegesít,hogy mindig éhes vagyok...igaz ez gyerekkoromtól így van...tegnap is a koncert alatt olyan éhség jött rám,szinte a zenére se tudtam odafigyelni:)Tisztára kismamás tünetek...de majd fejben megoldom..szenzorokat kikapcsolom egy idõre:)
Itt van a nyár vége is sajna(bár én a nagy meleget nem bírom)hiányozni fog:)Nem szeretem a sötétséget...
Óh most mennem kell reggelit készíteni...tegnap nem ettem a bundáskenyérbõl...pedig úgy csorgott a nyálam...de most inkább nem akartam megkínozni magam:)
További szép napot:)
Nincs jelen
#4325 2008-08-31 10:26
- Pilli
- Tag
Sziasztok! Voltam vérvételen és a crp-m csak tizenegy lett. JUhéééééééééééé akkor úgy látszik nem a betegség durrant be, hanem a stressz stressz stressz. UUUTálom ezt a szót. Köszi a sok kedves szót :D:D:D Ezen a héten mostmár az állásról is minden kiderül, yessss.
Nelly: én sem akarom h vége legyen a nyárnak. Én imádom az iszonyat nagy meleget és a tengert is :) meg a strandot meg a jégkrémet, meg azt is, hogy éjjel is lehet flangálni kisgatyában pólóban, nem kell három pulcsi és egy kabát. De sajna mostmár egyre hidegebb van éjjel is, és beálít lassan az õsz is . Ejnye...
Luci: nem semmi dolgokat fûzöl, azért azt meg kell hagyni!!! Nagyon ügyes vagy!!!
Roor: örülök, hogy fogadtól megszabadultál végre :)
Zolcsibal: feleséged jobban van már?
Lisa: mostmár tényleg hol vagy???????????,
Ánya: nagyon nagyon sokat fogok gondolni rád, minden rendben lesz meglátod!!! Ennek így kell lennie és így is lesz!!!!
Mindenkinek szép napot!
Nincs jelen
#4326 2008-08-31 11:56
- roor
- Tag
Halika!
Rakott zöldbab pihen az asztalon,és várja hogy meghamikáljam.:D:D:D:D
Ha végeztem vele,leteszem alukálni kicsit,mert tutkó elfárad,amíg a tányéból a pocimba megteszi az a köbö fél másodperces utat.:D:D:D:D:D:D
Na gyerekek húzzunk bele a punnyadásba!:D:D:D:D:D
És az írásba is.:D:D:D:D
Pasek:TALI!:D
puszka
pá
Nincs jelen
#4327 2008-08-31 12:26
- Norby1
- Tag
Jó reggelt mindenkinek
Luci elküldtem a képeket remélem már odaértek. Azért nagyon gonosz tõled hogy az Ánya féle sütibõl nem adtál nekem :(
A nyárnak tényleg sajnos már vége de azért az õsznek is megvan a maga szépsége.A természet ilyenkor gyönyörû színekben pompázik lehet menni kirándulni.
Ánya gondolunk rád és szorítunk érted.
Deluigi üdv a fórumon.
Mindenkinek szép napot
Nincs jelen
#4328 2008-08-31 13:57
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Zsenikém : mi az, hogy jó reggelt 12 26 kor? Ejnye-bejnye... :D
Luci : jó lett nagyon! Amúgy meg teljes mértékben Rád bízom, hogy mit készítesz, bárminek nagyon örülök, tudod mit a kisgyerekek :D
Sziszi, Pilli : itt vagyok !!! :D :D :D Megvagyok :D :D :D Tanulok :( meg ez... meg az... de olvaslak Titeket!
Pilli : örülök az eredménynek, legalább akkor az jó. A melóról értesíteni.
Sziszi : csak nyugodtan , ne idegeskedj semmi miatt. Én meg jól vagyok!
Jövõ hét után vagyis egy hét múlva reményeim szerint több idõm lesz itt lenni! Hála :D
Zolcsibal : Jól vagy? Rég nem meséltél.
No jó akkor, kajcsi...a fasírt spec.em petrezselymes burgonyával! Finom volt!
Mindenkinek nagyon szép és tartalmas hetet kívánok!
Puszi Lisa
Nincs jelen
#4329 2008-08-31 14:19
- sziszi32
- Tag
Hellóka, szóval élsz, Lisám, ez üditõ változatosság!!! :D :D :D :D Nagyon hiányzol ám, csak hogy tudd! Nálunk ma szokványos husika leves volt, utána meg töltött káposz vigyorgott a képünkbe, aztán ráhúztuk az arcunkat a kajára, és most már benne vigyorog a bendõnkben!!! Azért tudom, hogy vigyorog, mert az én arcmányomon is bamba vigyor virit a jóllakottságtól!!!!!!!! :) :) :)
Szerkesztette: sziszi32 (2008-08-31 14:24)
Nincs jelen
#4330 2008-08-31 14:31
- Lisa
- Tag
Sziszi : köszönöm szépen , nagyon jól esik, már csak egy hét vagy másfél és akkor repülök "Hozzátok" boldogítani, rosszalkodni :D
Házigazda??? Megengeded??? :D
Nincs jelen
#4331 2008-08-31 17:44
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot!
Roor , Lucifer!
Igen nehezen viselem a sulytöbbletemet, de Én és nem, másnak van vele baja.
Medrolnak nem vagyok a rabja . Én csak a sütik rabja vagyok :D :D :D :D :D
De amint említettem jövö pénteken megyek dokihoz és remélem leveszi!
Lucifer nagyon tetszenek a munkáid! :D :D :D :D :D
Segítsen nekem valaki lécci!
Hogyan sikerül ilyen kicsire lekicsinyiteni a képet, hogy fel lehessen rakni?????????
Pusz nektek sziasztok Dusy!
Nincs jelen
#4332 2008-08-31 19:48
- aiolosz
- Tag
Dusy írta:
Sziasztok!
Segítsen nekem valaki lécci!
Hogyan sikerül ilyen kicsire lekicsinyiteni a képet, hogy fel lehessen rakni?????????
Kuld el nekem a kepet, majd en meretre szabom es fel is teszem.
aiolosz
Nincs jelen
#4333 2008-08-31 20:01
- pasek
- Tag
Hahó Mindenkinek!
Lett új pecóm :D:D Bár kicsit még kell vele ügyködni, de már peppert írtunk, kulcs nálam, aludtam is ott egyet!
Igaz csak október 1tõl lakok ott üzemszerûen, de egy lépéssel már beljebb vagyok.
Jaj, ha már látlak Norby! Voltál koncerten?
Tisztelt Fõnéni!
Most egy ideig trehányan fogok még írogatni, ha lesz köröttem nyugis légkör, többet jövök :)
Nincs jelen
#4334 2008-08-31 20:26
- mano1973
- Tag
Helló Fórumozók!!
Kicsit fáradtan de olvaslak titeket minden nap.
Pasek...örülök az új kecódnak:))Érezd magad jól ott.
Pilli!
örülök hogy jelentkeztél és jol vagy.
Ánya neked további minden jót és drukkolunk.
Deluigi!
üdv itt köztünk.
Tesó!
Fogad hogy van?Arcod még mindig olyan mint akit szájon vágtak?:)))
puszi mindenkinek
Nincs jelen
#4335 2008-08-31 21:22
- roor
- Tag
Halika!
Tesó:már nem néz ki úgy,sõt egyre nagyobbra nyitogatom.:D:D:D:D
Csörizz hogy kérdezzem a melót.:D
Pasek:mindent tudok rólad!:D:D:D:D:D:D:D:D Lassan átmegyek nagytestvérbe.:D:D:D:D
Oké,kapsz egy kis lazulást itt,de csak épp annyit,hogy meg tudd szervezni frankón a talit!:D:D:D
Deluigi:üdv itt minálunk,váljunk egészségedre.:D:D:D:D
Akkor ezennel hivatalosan is bejelentem holnaptól naptári õsz van,idõjárásilag nyár.:D:D:D
Luci:csak eljött a pillanat!:D Jó piehnéseket Rolkával!:D
Kellemes hetet és punnyadásra fel!:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4336 2008-08-31 21:58
- Norby1
- Tag
Pasek sajnos nem voltam tegnap koncerten mert az uccsó pillanatban lemondták de viszont megyek a Queen koncertre októberben és ha minden jól megy és kapok jegyet akkor szeptemberben lesz egy Ákos koncert is
Nincs jelen
#4337 2008-09-01 08:06
- Lisa
- Tag
Sziasztok, no ezért még én is írok!
Luci : KELLEMES ISKOLASZÜNETET!!! :D Tessék pihenni egy kicsit, erõt gyûjteni már az õszi szünetre (mi a fenének van õszi szünet...így le lett rövidítve a nyári, meg a téli...agyament ötlet, idejük sincsen belerázódni..no ez csak egy gondolat volt) szóval Kedves Luci , nagyon örülök, hogy talán lesz lehetõséged Magaddal is többet foglalkozni egy fokkal, meg az ajándékommal :D :D :D :D
Puszi Neked!
Nincs jelen
#4338 2008-09-01 10:18
- mano1973
- Tag
Luci!
Dolizok de hívj ha van valami vagy küldj sms-t.Köszike
Nincs jelen
#4339 2008-09-01 13:57
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Deluigi!
Üdv a fórumon!
Megtudhatom , hogy neked mi a bajod?Már tudom is mert láttalak a másik topikban!:D:D:DAhogy látom nálad ez a betegség még nagyon újkeletû!
Bármi gondod bajod van itt mindenkivel megoszthatod!
Örülök , hogy csatlakoztál a Roor topikhoz te is.Itt aztán van minden!:D:D:D:D:D
Ide irhatsz mindenrõl!:D:D:D:D:D
Pasek!
Gratula az új kecóhoz!!!!!!:D:D:D:D
TALI!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jó , hogy azért jössz bár a nagyon sok lógás azért nem megengedett!!!:D:D:D:D:D:D:D
Ha keveset is , de irj ha tudsz!!!
Norby!
A képeket sajnos nem kaptam meg!:(:(:(
Manó!
Kitartást és csináld azt amit megbeszéltünk!!!!
Roor!
Kipihented magad??
Már megint zöldbab??:D:D:D:D:D
A fogfájásod ragájos??Egész hétvégén fájt a fogam!!!!
Zolcsibal!
A te fogaddal mi van???
Lisa!
Mi van veled?:D:D:D
A gyöngyöt meg majd megcsinálom , de elõbb kitalálok valami jót!
Õszi szünet??Ne is mondd!!
Ma végre elkezdõdõtt a suli!Hipp-hipp-hurrrrrráááááááááááá!!:D:D:D:D:D:D
Pihenés még messze mert a lakást kell rendberakni meg elintézni még egy csomó dolgot , de ez a hét erre van!
Megvolt ma az elsõ napja a Nikinek a suliban!Szivesen ment majd volt egy kis duli a suliban meg egy kis sirás , de ez arra irányult , hogy ne üljön mellé senki csak a kis ovistársa aki egyben a szerelme is.Igy amikor egy kislány mellé ült mi átültünk egy másik padba és foglaltuk a helyet.Ebéd után mentem érte és azt mondta , hogy nagyon jól érezte magát!:D:D:D:D:D:DNa majd meglátjuk mi lesz a többi napon!
Sziszi!
Minden oké??
Nem nagyon vagy mostanság!:(
Vicaa!
Mi van veled??
Gigi!
Üdv újra itthon!
Remélem , hogy jól éreztétek magatokat és az idõ is jó volt!
Irj bõvebben ha van kedved!:D:D:D:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-09-01 14:02)
Nincs jelen
#4340 2008-09-01 17:08
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Mindenkinek üzenem nem vesztem el,csak a hétvégém nagyon nagyon nagyon sok munkával telt.Csak gyorsan átolvastam a fórumot és már mentem is pihizni.Most van kis idõm.
Pilli köszi a nejem már jól van.:) Neked grautla a kéróhoz.:D
Luci:azért ez a melo már nyugisabb lesz és nem lesz annyi zaj.:)
A fogam általában esténként fájdogál de van a mikor reggel is és olyan is hogy egyáltalán nem.Na ezt remekül leírtam.Szerdán azért megyek a "fogtündérhez".:(:(:(
Pasek:TALI.:D:D:D(ki ne maradjak) és gratula az új kecódhoz.
Lisa megy majd privi.
Gigi szép helyen voltatok.
Norby Queen koncert az igen!!!:D:D:DÉrezd jól magad
Arpapa veled mi van?Írj pár sort
Ha valaki tud Ányáról valamit legyenszíves közölni oké?Köszi
Deluigi külön öröm hogy te még "keletebbrõl" vagy mint mi.Tavaly voltam nálatok gyönyörû helyek vannak arra.
Édes aranyos roor nehogy kihagyjalak ha begyógyul a fogad helye süsd meg a pizzát:D:D:D
Haliho!
Szerkesztette: zolcsibal (2008-09-01 17:10)
Nincs jelen
#4341 2008-09-01 18:06
- roor
- Tag
Halika!
Wow,na megpróbálok reagálni a sok infóra.:D
Gigi:nagyon szép helyen voltatok és a képek is iszonyat jók.:D:D:D
A nyaklánc megkötését már ismerem egy pár éve,és használom is,aki kitalálta megérdemel egy habos sütit.:D:D:D:D
Sanvito:jópofa az uncsid de ti is a pároddal.:D:D:D:D
Zolcsi:pizza meglesz sütve,igérem,és írok is neked majd hogy milyen lett.:D:D:D
A fogfájás ragadóssága meg tényleg nem az én bûnöm.:D:D:D:D:D:D
Fogjuk ezt is crohnra.:D:D:D:D
Ányának pár nap múlva szeretnék üzit küldeni,kicsit hagy térjen magához.:D:D:D
De aztán lehet ma lesz belõle.:D:D:D:D
Luci:oké a héten még intézkedhetsz de aztán kötelességed a semmittevés.:D:D:D:D:D
Szétszórt vagyok,szerintem még írok majd,mert tutkó kihagytam valamit.:D:D:D
Á igen,deluigi:másik topikban írt kutyás hasonlat remek volt!!!:D:D:D:D:D
Na pussz
pá
Nincs jelen
#4342 2008-09-01 18:15
- roor
- Tag
Halika!
FIGYELEM!
Ánya köszöni szépen jól van,kb egy órás volt a mûtét,kicsit még kába!:D:D:D
Férjecskéje jön majd írni!Ugye férjecske jössz????!!!!:D:D:D:D
Köszöni az érdeklõdést és pussz mindenkinek.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4343 2008-09-01 20:31
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy Ánya jól van. Várjuk a további hireket.
Üdv mindenkinek pusz Dusy!
Nincs jelen
#4344 2008-09-01 21:51
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Gigi!
Tényleg nagyon gyönyörû helyen voltatok!
Milyen a viszonyod a fogdokival?A férjed tud róla?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Roor!
Parancs értettem!!!!:D:D:D
Ányának ezer puszi + 1!!!
Mielõbbi jobbulást kivánunk neki!!!
Ma voltam szülõin a Nikinél!Egy valag pénz már megint!!!!A tanitónénik nagyon aranyosak és kedvesek a Niki szereti õket!!!Vasárnap volt a házassági évfordulónk és a párom jól kicseszett velem!!!!!Már sok sok éve van jogsim , de nem vezetek,erre most befizetett egy oktatóhoz gyakorló órákat venni.Gondolhatjátok mennyire örültem?!Hát sehogy!!!Persze mindenki ellenem van!Anyukám is azt mondta , hogy tök jó , de a kedves leszbi barátném is közölte, hogy tök szupi gyakoroljak mert akkor ha olyan helyre megyünk akkor felváltva tudunk vezetni.:D:D:D:D:DPersze a párom is azért csinálta , hogy ha megyünk valahová akkor õ tudjon inni én meg vezetek.Most ez milyen dolog õ iszik én ,meg szomjazom?:D:D:D:D:D:D:D:D
Megvan a laborom!
Crp nincsen rajta , de a vasam 1,40 helyett most 3,60
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-09-01 21:53)
Nincs jelen
#4345 2008-09-01 21:53
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Tudna valaki írni valamit szûkületrõl?Az érdekelne mennyi idõ alatt alakul ki,mit lehet érezni ...stb.Nem tudom hová írjam kérdésem:)
Thx
Nincs jelen
#4346 2008-09-01 23:43
- sziszi32
- Tag
Üdv nektek, Danibetyár hû alattvalói!!! Autogram-osztás majd késõbb :D :D :D
Lisa, ha az ajánlatod esetleg azt jelenti, hoyg teljesül vágyam, s te belépsz birodalmunk kapuján. akkor egyet mondhatok: HAJRÁ! Én mindenben benne vagyok, mármint ami jó és nem hizlal. De azért csokit hozzál. Idõpontot egyeztetünk, ha akarsz, itt alszol, megfürdeted nekem legalább danit... :) Ha meg csak úgy, egy napra jönnél, akkor minimum, hogy legalább egy Vicával és Annácskával gyere (vagy még jobb: hozzál pasit, de csak magadnak, nekem már úgyis mindegy... :D :D)
Szerdán tudjuk meg, mikor lesz a zárómûtét, már ha lesz. Motyóka most lesz ötödikén 11 hónapos, el se hiszem. Erõs, rosszcsont, és ha látnátok, milyen édes, amikor hunyorit, mintha kacsintana... Mai csibészsége abban merülgetett (azért ötleteinek tárháza kimerithetetlen...) kifele, hogy a kiságy rácsaiba kapaszkodva, elindult, majd egyszercsak megunta a kötött útvonalat, elengedte a rácsot, és elindult. Csak a trikója ujját érkeztem elkapni, és mégsem esett el! :D :D :D Tegnap meg az ágyon készült elaludni a kicsi, és a férjem az ágy mellé elõvigyázatosságból odakészitette a tiszta ruhákkal teli kosarat, hogy le ne forduljon a kicsi a földre. Amint odarakta a kosarat, a kicsi nekirugaszkodott, és a halom tiszta ruhán landolt. Hogy ez szándékos volt, vagy lekváros, ez már örökké Dani titka marad...
Luci, hidd el, irok, amikor tudok, de most valahogy... kicsit sok volt az életbõl. Egyébként én is gyöngyfûzögettem valaha, lehet, egyszer újra belefogok, és megörvendeztetlek mûveimmel. :) :)
Ha nem jelentkezek, az azt jelenti, hogy Dani gyõzött!!!
Nincs jelen
#4347 2008-09-02 00:18
- Norby1
- Tag
Luci megpróbálom holnap vagyis ma megint elküldeni a képeket.
Nincs jelen
#4348 2008-09-02 07:03
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Gyors felhivás!
Ma ne közlekedjetek az utcán 9 - 11 között mert én vezetek!:):):)
Köszi Norby!
Nincs jelen
#4349 2008-09-02 08:46
- Nelly
- Tag
Aiolosz!
Köszi válaszod,de kedves párom megint szerelt és nem tudok emailt küldeni csak fogadni...már neked is próbáltam írni kép ügyben de még mindig itt van nálam:)
De azért köszi az infót
Pasek!
Szia írnál nekem szûkület ügyben?Két hónapja voltam tükrözésen és a vastagbelem bal oldalán a kanyarban van bibi...de ott nem is érzek semmit,viszont jobb oldalon(ahol minden rendben volt) most szokott dudorodni...nem tudom,hogy írjam...látom és érzem mikor "kitüremkedik",nem fáj...csak idegesít és csak este érzem ezt.Igaz ezt már a tükrözés elõtt is tapasztaltam,viszont ott nincs semmi baja a belemnek(elvileg).Mire gondoljak?Lehet csak beképzelem...hogy ott is bibi van....amúgy jól vagyok nincsenek panaszaim,holnap megyek laborra.
Amúgy mennyire számít a labor?Mert nekem rendben szokott lenni,legutóbb is crp 0,25 volt,süllyedésem is oké.A többivel (vas..)meg mindig jól állok:)
Köszi válaszod szia
Nincs jelen
#4350 2008-09-02 09:29
- aiolosz
- Tag
Nelly írta:
Aiolosz!
Köszi válaszod,de kedves párom megint szerelt és nem tudok emailt küldeni csak fogadni...már neked is próbáltam írni kép ügyben de még mindig itt van nálam:)
De azért köszi az infót
OK
Kuld a kepet amikor tudod.
Barmi egyeb gondod van, csak irj, akar ide is.
Nincs jelen