#601 2008-08-27 19:41
- aiolosz
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Remicade / Humira
A Humira kiserlet 22. hetebe leptem es nincs okom tapsikolasra :-(
Ime a szokasos diagram:
<kép>
Eddig ket, illetve harom hetente kaptam, illetve adtam magamnak a szurit, de most mar hetente fogom. Egy havi dozist meg is kaptam.
Nincs jelen
#602 2008-08-27 20:06
- Lisa
- Tag
Kedves Aiolosz,
sajnálom, ez tényleg nagyon nem jó hír!
Remélem a gyakrabbani használat majd segíteni fog!
Értesíts Minket kérlek!
Jobbulást : Lisa
Nincs jelen
#603 2008-08-27 22:05
- Nita
- Tag
Jaj-jaj-jaj!! :(:(
Ne csináljátok ezt velem ti voltatok itt nekem a pozitív példa az elsõ humi elõtti este 12oldalt olvastam végig, hogy figyelemmel kísérjem kinél miként alakult a dolog!!
gabocca79! aiolosz! Pont annak örültem, hogy ti mindig írtok ide, és végig minden rendbe volt! Remélem nagyon hamar jobban lesztek.
aiolosz!
Nem semmi ez a diagram. de most tényleg nem jót mutat :/ Esély sincs rá, hogy ez most inkább valami vírus vagy fertõzés?! Eddig olyan jól voltál!?
Pase!
Még nyomom a tápot jövõ hétig biztos, nem sokat merek még enni, néha "hirtelen felindulásból" rávetem magam valamire, ennyi idõ után már kell az önkontroll, hogy ne egyek össze mindent! :D
DE! Nagyon finom töltött káposztát tudok csinálni, és szívesen fõzõk nektek egyszer, ha már én is ehetek :)
arpapa!
Köszi-köszi-köszi! Imádom a pacalt, de eszemet se tudom mikor ehettem utoljára,
felírtam az "egyszermégeszemilyetis" listámra ezt is! :P
Bajusz! Neked jobbulást kívánok! Írj majd, hogy mi van veled!
Köszönöm lányok :D nektek is újra meg újra, hogy így drukkoltok nekem!!
Jelentem ma is rendben volt minden nap1x wc, szinte semmi fájdalom jól vagyok! :):)
Nincs jelen
#604 2008-08-27 22:35
- aiolosz
- Tag
Nita, nekem van egy olyan elkepzelesem, hogy amikor a gyulladas beindul, akkor azt mar megallitani nem nagyon lehet, csak egy nagy dozis szteroiddal. Mivel en a Humirat ket, illetve harom hetenkent kaptam, lehet, hogy ez okozta a visszaesest, tul hosszu volt a ket szuri kozott az ido. Most mar hetente kapom, de szerintem meg kell varni megint egy tunetmentes idoszakot.
Nyilvan a kiserlet tobb dolgot celoz meg, egy tunetmentes allapotot, egy idealis dozist es egy ido_intervallumot, vagyis milyen idokozonkent szukseges adni a Humirat.
Azert a hitemet nem vesztettem el es bizakodo vagyok, de a nem kedvezo dolgokrol is termeszetesen be fogok szamolni.
Nincs jelen
#605 2008-08-28 08:15
- Ánya
- Tag
Nita!
Nekem is hasonló a tapasztalatom, mint Aiolosznak. Mármint a gyulladás terjedésérõl és leállításáról.
Jó a cucc, csak a dózist és az adagolást kell még kikisérletezni. Nyugi!!!!
Még az elején vagy és hat ez a lényeg!! :D :D
Tehát nálad most minden jó, a dózis és az adagolás.
Minden napnak megvan a maga baja. Mindig csak azzal kell foglalkoznunk. A mai nappal.
Ami remélem mindenkinek szépen indul és folytatódik
A "visszaesõknek" mielõbbi gyógyulást kívánok!!!!
Nincs jelen
#606 2008-08-28 14:28
- tica
- Tag
Ó Aiolosz, ez tényleg nem jó hír.. :( Persze tényleg lehet, hogy be kell állítani csak, és akkor rendben leszel, drukkolok!
Én továbbra is jól vagyok, habár megkaptam a zárómat, és feltûnt, az van beleírva, mindkét pajzsmirigy lebenye diffúzan megnagyobodott. Ettõl most kicsit megijedtem, de majd jövõ héten rákérdezek, hogy mit jelent. Talán a medroltól.. Fogalmam sincs.
Nincs jelen
#607 2008-09-02 19:40
- gabocaa79
- Tag
Sziasztok. Túl vagyok a tükrözésen, csak eddig nem volt idõm géphez ülni. Most újra pörgök és továbbra sem fáj semmim.
El kell mondanom, hogy a tükrözés végén az elsõ kérdésem az vol: Bármi is a baj, Ugye nem kell mûteni????
A doktorbácsim már vigyorgott, ÉS KÖZÖLTE, HOGY NINCS NAGY GÁZ .
Mármint nem olyan rossz, mint amire számítottam,
Talált egy kisebb és egy nagyobb fekélyt, ezekbõl szivárog vér. (Ja, szerintem néha nem csak szivárgott).
Kaptam Entocort klizmát meg egy kúpot, és azt mondta majd hamarosan újra megnézi.
ÖRÖM AZ ÜRÖMBEN:
Két évvel ezelõtt, amikor 38 kiló voltam és már alig éltem, a tükrözést csak az elsõ 20 centiig csinálta végig, azt mondta, innen már nem lehet továbbmenni, mert olyan szûkületek vannak. Aztán irigoszkopia után akartak kibeleztetni a biológiai kezelés elõtt, de nem engedtem és a dokim is azt mondta, hogy várjunk még.
Igaz hogy sokáig tartott a huza-vona (mert a biológiai kezeléseket csak más orvos engedélyezheti), de végül is elküldték a papírjaimat és meglett az OEP engedély is.
Most a vizsgálat majdnem 2 méterig sikerült és gyönyörû heges az egész, és csak kevéke gyulladt rész van, az is magasabban. Ja és a szûkületeim már nem is olyan szûkek.
Nincs jelen
#608 2008-09-02 21:11
- Margóci
- Tag
Gabocaa!
Örömmel olvastam üzidet! :) Remélem a továbbiakban hasonlóan jó híreket fogsz kapni és minden a legnagyobb rendben lesz veled..!! Puszi! :)
Nincs jelen
#609 2008-09-03 16:44
- Ede
- Tag
Kedves Gabooca, ez nagyon jó (fõleg Neked):).
Megkérdezhetném, hogy Neked mit mértek (CU vagy Crohn)? Kerestelek a ki-kicsodába, aztán nem találtalak, így gondoltam, hogy megkérdem így, ha nem gond. Köszi
Nincs jelen
#610 2008-09-03 18:27
- gabocaa79
- Tag
Köszi a jókívánságokat.
Ede: Eddig a Crohn-os vagyok, most már fekélyes vastagbéllel. Hihihi. Halmozom az élvezeteket.
Nincs jelen
#611 2008-09-03 19:28
- Ede
- Tag
Azéezdurva!!! Inkább mongyon le!ezekrõl az élvezetekrõl!!!! Akkor még inkább jobbulást!!!!! Köszi, hogy válaszoltál!
Nincs jelen
#612 2008-09-03 19:35
- zolcsi
- Tag
gabocaa79 nem vagy te egy kicsit mazoista?.:D:D:D
Nincs jelen
#613 2008-09-03 21:06
- tica
- Tag
Megkaptam a második adag Remimet, volt vérvétel elõtte. CRP 0,6! :) Tök jól vagyok, végre csökkenthetem a medrolt is! :)
Ja, és megkérdeztem, tényleg attól nagyobbodott meg a pajzsmirigyem, elvileg most majd visszahúzódik. Remélem a fejem is követi, és végre nem tévesztem össze magam egy görögdinnyével, mikor tükörbe nézek.. :)
Szerkesztette: tica (2008-09-03 21:08)
Nincs jelen
#614 2008-09-04 09:35
- gabocaa79
- Tag
Sziasztok.
Kitartás Tica. Én már jó párszor megszabadultam a fejnek már nem is nevezhetõ képzõdménytõl. DE a szteroidallergiám miatt most már nem kaphatok szterot, ha szükség lesz rá, vagy csak folyamatos kórházi ellenõrzés alatt.
ZOLCSIBAL: Annyira azért nem vicces, de én az örök pesszimista próbálok lazábban hozzáállni. Az utóbbi idõben már egész jól megy, másként már begolyóztam volna. Egyébként sokkal rosszabbra számítottam.
Nincs jelen
#615 2008-09-04 10:25
- zolcsi
- Tag
Tudom gaboca79 nem vicces ne haragudj.Lazán kéne hozzáállnunk de a sok megpróbáltatás miatt ez igen nehéz.
Nincs jelen
#616 2008-09-04 14:59
- gee
- Tag
Sziasztok!
"Sikerült" nekem is eljutnom addig hogy már csak Remi/Humi és stb társai segíthetnek rajtam (CU)... :( Holnap fogom megkapni az elsõ Remi adagom - valószínûleg ugyanannak a kísérletnek a keretében amit már Floem is említett - és ezzel kapscolatban lenne az a kérdésem, hogy ilyenkor mi a "protokoll"? Mármint hogy szabad e elõtte reggelizni ilyesmi vagy éhgyomorra kell? Ezt elfelejtettem megkérdezni. Egyéb valami dolog ami még hasznos tanács lehet így az elsõ elõtt? :)
Köszönöm.
A fejleményekrõl majd folyamatosan beszámolok....
Nincs jelen
#617 2008-09-04 20:47
- Nita
- Tag
Halihóóó jelentem vagyok futok, szaladok holnap reggel megyek a második humira :D:D
Aztán jõvök, és mesélek majd!
tica! gabocaa! Jó olvasni, hogy alakul nálatok is valami! Remélem Aiolosz te is jobban vagy?! :)
Nincs jelen
#618 2008-09-07 12:10
- Nita
- Tag
Friss jelentés!
Vagyok ám, csak péntek-szombat horgászni voltunk, megkaptam a humimat megint, minden rendben volt
jól is vagyok. Egy dolog biztos, rájöttem hogy sokkal jobban érzem magam ha keveset eszem ezért elhatároztam, hogy ezentúl keveset fogok enni!
Ma reggel ezért, kicsi szalonnát ettem, kevés hagymával..:P
Tényleg nagyon jó cucc ez a humi! Remélem hosszú távon is jó lesz, de ha nem legalább most tényleg
van valami ami hat is. Szednem kell még a medrolt is, mert volt még kis hányi meg hasmenésem is van még,
de a közérzetem sokat javult. :)
Nincs jelen
#619 2008-09-07 14:54
- Szilvike0522
- Tag
Kedves Nita!
Hova jártok ti orvoshoz,és milyen régóta vagytok Crohnosok,hogy kapjátok már ezt a Humirát?Ezt amúgy bárki kaphatja?
Szilvike0522
Nincs jelen
#620 2008-09-07 19:04
- Orsi30
- Tag
Sziasztok!!
Tudnátok felvilágosítást adni, hogy mi ez a humira és CU esetében is hatásos??
Egyébként én tavaly szeptembertõl kaptam remit és így sikerült túlvészelnem a következõ tavaszt (mert nekem mindig ekkor aktiválódik be a betegségem), de sajnos májusban a papám váratlanul meghalt, és most megint aktivizálódott a betegségem. Holnap megyek a kórházba, és szerencsére nekem is olyan orvosom van, aki harcol a remiért, bár ez az oep engedélyezés hosszadalmas, és ezalatt az ember meg felfordulhat.
Orsi
Nincs jelen
#621 2008-09-07 19:22
- Norby1
- Tag
Orsi a humirával kapcsolatban itt olvashatsz
http://mccbe.hu/humira/
Nincs jelen
#622 2008-09-07 19:28
- aiolosz
- Tag
off
Kedves Orsi !
Mivel ez nem egy politikai forum, ezert kerlek, hogy tartozkodj a politikusokat erinto erzelem_nyilvanitasoktol.
Az egeszsegugyet erinto biralo illetve dicsero gondolataiddal, eszreveteleiddel az "Egészségügy" topikot keresd fel legyszives.
Koszonom.
1gyebkent szivesen olvasnank Rolad, a"Ki kicsoda" topikban.
aiolosz
Nincs jelen
#623 2008-09-07 19:39
- Orsi30
- Tag
Kedves Aiolosz!
Elnézést nem akartam senkit sem megbántani , de a tények önmagukért beszélnek...régen ilye azért nem fordult elõ...
Nincs jelen
#624 2008-09-07 19:51
- aiolosz
- Tag
off
Kedves Orsi !
Senkit nem bantottal meg, csak nem ennek a forumnak es nem ennek a topiknak a temaja, amirol irtal.
A tenyek pedig nagyon szubjektivek tudnak lenni, ha valamilyen szinten erintve vagyunk.
Olvasgass itt, mert az bizony elkerulte a figyelmed, hogy en peldaul Humirat kapok 24. hete es tobb mint husz eve birkozom a colitis ulcerosaval.
Nincs jelen
#625 2008-09-07 20:01
- Orsi30
- Tag
Kedves Aiolosz??
Neked bevált a Humira?? Milyen szer ez pontosan, és mi várható tõle...meddig kell alkalmazni. Bocs, de még új vagyok ezen a fórumon és nem tudtam még mindent elovasni...még tájékozódom ezen a téren. Neked milyen gyakran lángol fel a beteséged?? remicadet kaptál már??
Köszi: Orsi
Nincs jelen
#626 2008-09-07 20:03
- Orsi30
- Tag
Bocs a neved után elgépeltem a felkiáltójelet...ne haragudj :)
Orsi
Nincs jelen
#627 2008-09-07 20:26
- aiolosz
- Tag
Kedves Orsi !
Itt talalod a nacionalemat.....Te is bemutatkozhatsz itt
Sajnos ezt a topikot vegig kell olvasnod, hogy kicsit okosabb legyel
Az en esetemrol diagramokkal mellekelve olvashatsz, sajnos ezt nem lehet megsporolni, el kell olvasni.
Kezdeti sikerek utan, most visszaeses kovetkezett be.
Remicadet nem kaptam, nem is igen volt ra erkezesem. Husz ev alatt masfel ev tunetmentesseg(remisszio) volt a leghosszabb es sajnos volt olyan, hogy majd fel evig kisebb, nagyon langon mukodott a gyulladas :-(
Kerdez barmit, legjobb tudasom szerint valaszolok, vagy en, vagy tanult tarsaim.
aiolosz
Nincs jelen
#628 2008-09-08 20:01
- gabocaa79
- Tag
Halihó. Üdv mindenkinek.
NITA: Örülök, hogy volt egy jó hétvégéd. Hmmm, a hagymát imádom, és érdekes, hogy még soha semmi bajom nem volt tõle (de a savanyú uborkától sem). Na a szalonna az már más kategória, ha fõtt, akkor az is jöhet mostanság (de annyira nem rajongok érte).
ZOLCSIBAL: Én sem vagyok mindig pozitív. Sõt egyébként örök pesszimista vagyok, csak ennyi idõ után kezdek tudni uralkodni magamon, és már nem borulok ki ötpercenként mások elõtt. Csak otthon sutyiban, amikor senki nem látja, na meg a dokim elõtt, ha utólér valami új, ami még nem volt. Mondjuk akkor a lrgrosszabb, amikor huzamosabb ideig (mint most is) majdnem 100-asnak érzem magam, és kezdem elhinni, hogy lehet normális életem.
Nincs jelen
#629 2008-09-08 20:06
- gabocaa79
- Tag
Orsi30: Drukkolok neked. Igaz hogy nagyon macerás, de megéri. És talán nem lesz ez mindig így.
Nincs jelen
#630 2008-09-09 08:42
- Robur
- Admin (Crohn)
- Hely: Bp
- Regisztrálva: 2004-01-05
- Írások: 645
Kiváncsi vagy ki lesz az 500-dik aláíró?
http://mccbe.hu/humira/join.php
<kép>
Nincs jelen
#631 2008-09-09 09:39
- zolcsi
- Tag
Megvan az 500-dik aláíró!:D
Nincs jelen
#632 2008-09-14 08:53
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Megkaptam az ötödik remit, máris sokkal jobban érzem magam! A vérképem pedig teljesen TÕKÉLETES lett! Az emelkedett májfunkciókat pedig mintha elfújták volna! :D:D
Kívánok mindenkinek hasonló sikerélményeket!
Nincs jelen
#633 2008-09-14 09:11
- Ánya
- Tag
Ez nagyon jó hír!! :D :) :D :)
:D
Nincs jelen
#634 2008-09-14 09:27
- aiolosz
- Tag
Vicaa írta:
Sziasztok!
Megkaptam az ötödik remit, máris sokkal jobban érzem magam! A vérképem pedig teljesen TÕKÉLETES lett! Az emelkedett májfunkciókat pedig mintha elfújták volna! :D:D
Szia Vica !
Na vegre, legalabb Te mar szabadlabon vagy.....
A jo verkephez pedig gratula:)
Nincs jelen
#635 2008-09-14 10:14
- Ede
- Tag
Vicaaa, annyira-annyira-annyira jó, megérdemled. Most már csak a babérokra ülj rá jó erõsen :) Aiolosz, Neked meg kitartás, lesz ez még... Pááá
Nincs jelen
#636 2008-09-17 19:17
- Kornél
- Tag
sziasztok
rég jártam itt,örülök hogy ilyen sok mindenkinek beválik a humira.
Én 10 alkalommal kaptam,de sajna nem tudok olyan jó eredményekkel szolgálni mint ti,de azért le írom mi ujság velem.kb3 hete belázasodtam és ez az állapot tartotta is magát jó két hétig ez azt jelenti hogy átlagba 38C tartotta magát ,mikor bevettem egy algopirint akkor 37,3 le is ment.ciprobay klion 5 nap nem sok hatás a dokim azt mondta széles spektrumu antibiotikum infuzió kúra kell itt 3 napig bekellet feküdnöm mert 6 óránként folyatták még éjjel is,
de volt olyan délután hogy még igy is felment 38.8-ig itt már vénásan kaptam az algpirint ami le is vitte 36,7.
De ez a mutatvány se igen vált be igy még 5 nap cipr. klion ezen a héten megjött a hemokultúra eredmény és kimutatta hogy nincs baktérium a vérembe.de van egy végbél sipoly ami még váladékozott és abba viszont a leoltás szerint volt baci .uhang hasban minden rendbe sõtt most olyan jelentõs megvastagodást sem láttak mint régebben ezekszerint a humira azért csak csinált valami jót. de a végbél mellet siply járatok meg állítóla tályog is látszik.amugy a sok huzavona alatt othon kifakadt és azóta nincs láz.de a doki azért azt mondta mutassuk meg egy sebésznek de péntek du már nem volt kinekezért hétfõ lett belõle a hétvégén a jobb lábamon kis holyagok jelentek meg amik elkezdtek fájni hétfõ bõrdoki azt mondta övsömör azóta lett több hólyagocska ami fáj mint a dög és a biologiai dolog miatt nem szedhetek rá bogyot csak valami rázoval kenegetem.Na de ma eljutottam a sebészhez
aki megállapította hogy nem kell sebészi beavatkozás,viszont benyult a seggembe és azt mondta jelentös szükületem van, mondtam valóba kicsit nehezen végzem a dolgom és hogy elég vékonyka.És mindjárt szóba hozta a hasi mütétet de én nem szeretném ha kivezetnék a belem,tud valaki erre valami jó ötletet,mert Õk nem tudnak semmit ami már piszkosul dühit nem hiszem el hogy valamivel nem lehet tágítani kúp v gyógyszer vagy mitom én .
ha valakinek volt ijen az le írhatná a tapasztalatait.
Vagy lehet hogy csak Én vagyok ilyen szerencsétlen?
Nincs jelen
#637 2008-09-18 17:58
- Nita
- Tag
Kicsit vártam, hogy megírjam-e a jelentésem, holnap megyek megint a dokihoz a humiért, de az elmúlt két hét döntetlen lett. Az elsõ felében minden rendben volt...most viszont a második félidõben vesztésre állok. Minden bajom van megint 3-4 napja dögrováson vagyok...ma hánytam is, fáj minden porcikám a térdeim is megint. Nem tudok enni a görcseimtõl. Szigorú diétára ítéltem magam. :/
Próbálom ezt a "kis" vissza esést a nyavalyás hideg érkezésére fogni vagy lehet elkaptam valami bacit, sokan voltak most betegek körülöttem...na holnap jelentkezem.
Kornél nekem is van egy ilyen sipolyom, és mióta a humit kaptam megszûnt a váladékozás, igaz az elsõ adag után volt egy kis vér, de a doki szerint ez rendben van. Elvileg a huminak a sipolyokra jó hatással kéne lenni nem?!
Fontos lenne neked szerintem, hogy a végbél ne erõlködjön ha már ilyen szûkületed van ott. Ki kéne próbálnod a Mucofalk nevû granulátumot itt http://www.drfalk.hu/cgi-bin/drfalk/sit … enuid=1120 olvashatsz róla. Nekem bár végbél szûkület nem volt, de gyulladás igen ezt ajánlották. Én se egyeznék bele a mûtétbe azonnal érdemes még körbe nézni hátha van más mód is. Jobbulást neked!
Nincs jelen
#638 2008-09-18 18:13
- Lisa
- Tag
No...a fene vigye el Nita...holnap, várom!
Nincs jelen
#639 2008-09-18 19:05
- Norby1
- Tag
Nita kapd össze magad :D
Nincs jelen
#640 2008-09-18 19:56
- Kornél
- Tag
szia Nita biztos valami vírus, jobbulát kívánok.
Igen én is olvastam hogy a humira jó eséllyel ,zárja a sipolyokat.
Most ezerrel kutatok hogy mit lehet csinálni ezzel a végbél szûkülettel.
Ha valakinek van valami jó tanácsa azt megköszönném.
Illetve egy kérdés. az a szûkület be is záródhat teljesen?
Nincs jelen
#641 2008-09-18 20:52
- Vicaa
- Tag
Nita, ejnye rosszullét elûzõ betegségeltakarodó bogyókat bevenni! Jobbulást Neked ezerrel! Természetesen fontos hogy leírd a tapasztalatokat akkor is ha nem pozitívak, ebõl tudonk mi is summázni!
Azért remélem nemsokára a pozitív irányba dõl a most döntetlen!
Nincs jelen
#642 2008-09-18 22:25
- Szilvike0522
- Tag
Nita!
Mindig te vigasztalsz,úgyhogy gyorsan szed össze magad!!!Én nagyon szorítok neked,hogy jobban legyél!!!!
Szilvike0522
Nincs jelen
#643 2008-09-19 09:51
- Ánya
- Tag
Nita!
Jobbulást kívánok neked. Biztos csak átmeneti és a hidegfront az oka, de akkor is rossz lehet.
nagyon szorítok, hogy jobb legyen és a doki is tudjon valami bíztatót mondani!!
Nincs jelen
#644 2008-09-19 22:26
- tica
- Tag
Nita, óóó, sajnálom.. :(
Talán csak az õsz miatt van, hogy többen rosszabbul vagytok. Nemtom.. Nálam még egész jó a helyzet, igaz, 2x már berezeltem, hogy már megint kezdõdik, de aztán csak reggelt volt kis futás, aztán egész nap semmi, úgyhogy biztos csak ettem valamit (konkrétan fél kiló szõlõt, én hulye). :) Már 8 mg medrolnál tartok, hurrá, hurrá! 30.-án kapom a következõ Remit, a harmadikat, és akkor dönt az orvos, hogy kérjük-e egy évre. Izgulok.
Nincs jelen
#645 2008-09-20 17:37
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Köszi a biztatást, csak most olvastam õket!
Érdekesen alakult az elmúlt másfél napom....tegnap reggel a doki mondta, hogy õ se tudja mi is ez most velem. Megbeszéltük hogy azért megkapom a szúrím (tegnap kaptam elõször hasba), és jelentkezzek szerdán ha nem vagyok jobban. Estére iszonyat fejfájásom lett aztán reggelig 6x hánytam...délig még kihúztam itthon, de minden ki jött belõlem, aztán bementem a kórházba. Estig kaptam haladékot, ha még mindig ilyen nagyon rosszul vagyok be kell feküdnöm. Szerencsére nem a Humira miatt van, hanem sikerült összeszednem valami vírust. Most próbálok iszogatni több kevesebb sikerrel..:/
Nincs jelen
#646 2008-09-20 17:43
- Vicaa
- Tag
Kedves Nita! Szomorú, hogy ilyen rossz híreid vannak! :( Mielõbbi gyógyulást kívánok Neked, és kitartást!
Puszi!
Nincs jelen
#647 2008-09-20 18:00
- zotyesz
- Tag
Nita jobbulást neked mihamarabb a vírusokat meg kerüld el jó nagy ívben ha lehet
Nincs jelen
#648 2008-09-20 20:06
- Dusy
- Tag
Nita jobbulást neked mihamarabbit!
Nincs jelen
#649 2008-09-20 20:30
- Lisa
- Tag
Kedves Nita, kitartást kívánok Neked, vigyázz Magadra! Sokat gondolunk Rád, már annyit fogsz csuklani, hogy csak na!
LÉGY ERÕS! Úgy is Õ (vírus) a gyengébb!
Nincs jelen
#650 2008-09-21 12:18
- Norby1
- Tag
Nita jobbulást, pihenj sokat és hamarosan minden rendben lesz
Nincs jelen