#4351 2008-09-02 09:58
- pasek
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Nelly,
gondolom szûkület és szûkület között is van különbség, de az éppen születni akaró Alien nálam is látható volt. (8. utas a halál c. film elején a csóka hasából kikel egy szörny, no nekem is úgy kezdett dudorodni a hasfalam, mintha most azonnal ki akarna kelni)
Amikor a vastagbelem volt nagyon oda, akkor nekem az alhasam jobb oldalán nõtt néha lúdtojás nagyságú izé, akkor feszített, görcsölt nagyon, de amint szépen "leeresztett", vagyis átgyötrõdött a szûk részen, ami mögötte volt, könnyebb lett minden. De ez ugye nem megoldás, mert a következõ adaggal megint elõállt a szituáció, majd megint, és megint... Ennek mûtét lett a vége, bár nem tervezetten, kilyukadtam odabenn, és akkor raktak rendbe. Kinyitottak, és mindent széppé szabtak..
Most annyiban más a helyzet, hogy a nyombelem van oda, õ van beszûkülve, viszont mögötte a gyomrom alja kitágult.. Most pár hónapja már nem látott odabenn mûszer, és jobban is vagyok. Ez a jobbanlét 3 lábon áll:
Fejben, lélekben rendezõdtek a dolgaim; kapom a remit, 4 zacsin vagyok túl; hiszek, bízok, eszek (mert bírok) -s szerintem ez is "tágít"
Utóbbi kerek 1 évben mindig az volt, hogy mûtét, mégse, mûtét, mégse, de most szeretném, ha a mégse maradna.
Nekem ennyi élményem van a szûkületekrõl.
Ja, és laborok!
Nekem jó fekélyes is volt, azok még meg is véreztek sûrûn, így rettenetesen vashiányos lettem. Annyi az én bûnöm volt, hogy sötétebb volt a székletem, nem tulajdonítottam neki jelentõséget, holott kellett volna, hiszen szépen lassan szivárgott a vérem, bele e belembe, ott pedig emésztetten sötét színt adott a kaxinak.
Ha ezt hamarabb tudatom a dokimmal, meg nem félek elmenni kontrollra, akkor megspórolhattam volna egy év kínlódást..
Nincs jelen
#4352 2008-09-02 10:15
- Nelly
- Tag
Pasek köszi szépen gyors válaszodat...
Már csak azt nem tudom,hogy ha nekem ott két hónapja minden rendben volt akkor is lehet most ott szûkület?
Elõzménye tudtommal nálam nincs,mármint nincs hasmenés fájdalom...semmi csak ez a néha dudorodás....én olyan 10 cm hosszan érzem és nem mint "tojást"hanem ki tudom tapintani a belem...de lehet most hülyeséget írok...az az igazság eddig soha nem figyeltem...most meg hogy kiderült lehet chronos vagyok már túl-túl figyelek minden mozgást...asszem túl-túl hülye vagyok:))))
A dokitól meg parázok mit mond erre...ezért puhatolózok itt elõbb:)
De azért én becsületesen járok kontrollra...meg hát nekem kell kitapasztalnom mi jó és rossz nekem...
Köszi a segítséget
Nincs jelen
#4353 2008-09-02 10:24
- zolcsi
- Tag
Nelly ha igazán beszükûl akkor gáz van.Azt fogod érezni bár sose legyen ilyen.Nekem (állítólag) 2-3 hónap alatt súlyosan beszûkült és ki is kellett venni.Az fáj ahogy a szûkület elõtti szakaszt feszíti nyomja tágítja.Kb 5 percenként kisérli áttolni a cuccost.Ne ismerd meg azt kívánom és senki sem.:(:(:(
A labor fontos nekem aktívan a crp 60-130 ig változott.A bal oldali sigma szûkület nekem sem fájt csak a vékonybél.
Az elsõ jelre ugrani kell mert nagyon megkínozza az embert.
Bocsánat a lehangoló hsz-ért
Nincs jelen
#4354 2008-09-02 10:31
- Nelly
- Tag
zolcsibal
egyenlõre nem hangolódom se le se fel:))
Biztosan azért mert nem fáj semmim...nincs panaszom,gyarapodom szép lassan,bár eddig se fogytam:)csak ha az idegeim nem bírták már cérnával:)
Odafigyelek (talán túl)magamra...úgy sem tudnék változtatni a dolgokon,amit kell megteszek.
holnap labor utána gasztrodoki...de addig még biztosan jelentkezem:)
sziasztok
Nincs jelen
#4355 2008-09-02 18:46
- roor
- Tag
Halika!
Sittysutty itt vagyok.:D:D:D:D
Dani mai sztorija?:D
Fogfájósok fogaival mizu?
Vacsim:paprikás tojglirántotta,aztán kicsit késõbb kergegríz,lekvárral.:D:D:D:D
Hülye napom volt,az égieket ledumáltam az olymposról.:D:D:D:D
Kukkolok még.:D
pá
Nincs jelen
#4356 2008-09-02 19:05
- Nelly
- Tag
Hali én is kukkolok,csak közben pókerezek kicsit:)))
Nincs jelen
#4357 2008-09-02 19:07
- Nelly
- Tag
Bébielefánt kutyám meg itt nyüszög kajáért pedig akkora már mint egy disznó:))
Nincs jelen
#4358 2008-09-02 21:07
- sziszi32
- Tag
Õbitangsága, Dani, ma le volt ültetve egy egész doboz játék elé, mi pedig (apja és én) leültünk egy kicsit kifújni magunkat és kávézni. Szóvaa, nem figyeltünk Danira, igy nem is vettük észre, hogy valahogy addig gebeszkedett, amig sikerült felállnia, és a fotel karjába kapaszkodva elindult felénk!!!! Lehet, uncsi dolog ez, de nekünk élmény, hogy ez a 11 hónapig szinte magatehetetlen kis manócska egyszerre cssk fogja magát, és elindul.
Nincs jelen
#4359 2008-09-02 21:37
- sziszi32
- Tag
Ma is voltunk strandon, igen, ötödször, már aki számolja (lisa... :) ). Az egészben az volt a szuper, hogy alig volt ember, mivel ugye mindenki suliban van vagy dolgozik. Az egyik hatalmas medencében összesen NYOLCAN voltunk, ebbõl a férjem és dani és én voltunk hárman. Furi volt. Mindenütt a nagy üresség, a büfék zárva... olyan volt, mintha belógtunk volna záróra után. De a viz kristálytiszta volt, danimotyóka pancsolt, cirkuszolt, kikéredzkedett az úszógumijából, mert az apján vagy rajtam lógva kivánta élvezni a fürdést. A melegvizes medencében majdnem két órán keresztül bírta a rosszalkodást, és aki azt hiszi, hogy ettõl kidõlt a drága, nos az téved. Kimerithetetlen energiakukac! Sajna a zacsi ismét sztrájkolt, de jó minõségû fürdõpelus volt rajta, és az tartotta a zacsit a helyén.
Holnap talán megtudjuk, mikor lesz mûtét. Szorítsatok nekünk!
Nincs jelen
#4360 2008-09-02 21:37
- Lisa
- Tag
Húúúú Sziszi, ez nem semmi!!! Nagyon örülök!!! Látod mik nem történnek :) a jól megérdemelt jutalom és öröm csak Neked! (meg persze Uradnak)
Puszi Neked : Lisa
Nincs jelen
#4361 2008-09-02 21:38
- Lisa
- Tag
No de egyszerre írtunk!!! Bizony ám hogy számon tartom :D :D :D
Nincs jelen
#4362 2008-09-02 21:40
- Lisa
- Tag
Holnap OKÉ!!!
Megy a szurkolás !!!
Nincs jelen
#4363 2008-09-02 21:47
- sziszi32
- Tag
Szia drága, elolvastam! Mármint a V.bácsi-idézetet, nagyon szép, erõt sugárzó és egy kicsit melankolikus... mint te...
Nincs jelen
#4364 2008-09-03 11:05
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na itten vagyok és jó látni , hogy ti is vagytok!!!:D
Roor!
Drága barátném!
Nagyon örülök , hogy mindenben hasonlitunk egymáshoz , de ez már egy kicsit túlzás!!!:D:D:D
Már harmadik napja nem alszom mert két napig a Roli sirt persze me éjjel is , de az apja babusgatta .Ma pedig azért nem aludtam mert egész éjjel fájt a fogam , de annyira ,hogy esküszöm egyik gyerek szülésénél se volt ilyen fájdalmam!!!!Elmentem reggel a dokihoz, de nem volt mert még szabin van különben is délután rendelne.Helyetteshez mentem ahhoz a dokinõhöz akinél te is voltál.Nagyon aranyos volt és mivel nem volt ma szájsebészet igy nem hagyott szenvedni õ húzta ki a fogam bár közölte , hogy ezt nagyon nem szereti.DE nagyon ügyi volt és minden simán ment!!!Bár én nem 20 perc alatt végeztem hanem 2 és fél óra alatt , de azt mondtam addig nem jövök el amig valaki ki nem szedi!:D:D:D
Na mindegy túl vagyok rajta!!
Nincs jelen
#4365 2008-09-03 11:25
- zolcsi
- Tag
Csatlakozom a "fogas" klubhoz.Én is végeztem a fogdokival.De szerencsére nálam nem voltak ilyen brutál dolgok.Tömni kellett a kis aranyost.De annyi esze volt hogy a két fog közé települt a kór.Így majd a másikat is tömni kell de az csak kezdemény így elhalasztottuk a következõ hónapra.
"Használok e fogselymet?"-így a doki."nem" válaszoltam."Ritkán?".Következõ kérdés."nagyon ritkán" válaszom.:D:D:D
Így majd a fogmosás mellé selymet is javasolt használni.
Kedves Luci!
Akkor a beszéd nálad nem nagyon megy most igaz?Írj minél többet.:D:D:D
Roor fogad helye hogy érzi magát.?
Szép napot!
Nincs jelen
#4366 2008-09-03 17:56
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Most kicsit irigykedem,hogy ti sokan tudtok találkozni...
De ha máskor nem majd odafent (remélhetõleg minél késõbb) találkozunk:)
Roor a fényképet én raknám,de béna vok ez ügyben emailt meg még mindig nem tudok küldeni csak fogadni...de iwiwen fenn vagyok.
Gondolom fogad helye már jól van.Én most ehhez nem csatlakoznék...lekopogom azok mind a 28-an jól vannak többé kevésbé...kicsit foltozgatva:)
Ma megint jól megszívtam,mert nagy bõszen odaállítottam a laboros papíromért reggel,mikor közölték velem csak holnapra tudják kiírni mert holnapra van idõpontom...(ez így jóval bonyolultabb,de legalább napra friss lesz az eredmény)úgyhogy holnapi meló törölve...helyette megyek csapolásra...
További szép napot mindenkinek...megyek mert rotyog a zúzapörköltem:))
Nincs jelen
#4367 2008-09-03 18:04
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Zolcsibal!
Örülök , hogy a te fogad ennyivel megúszta!:D
A beszéd nehézkes , de azért megyeget!
Nekem ma volt a létezõ legszarabb napom!!:(:(:(:(:(
Kezdõdött a hajnal 2 órási fogfájással majd fogászat és húzás!!!
Délután gasztros doki!
Ez még szarabb!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(
A vérképen nagyon szar a dokibácsi tükit akar csinálni amirõl most lebeszéltem és kaptam két hét haladékot ,akkor kell visszamenni hozzá!Megint szét szúrkálják a popsimat B12-vel heti 2X.Két hét múlva vissza meglátjuk mi a helyzet , valószinû a tükit nem úszom meg , de ambulánsan csinálná!Ha avérképem nem javul akkor megint vért kapok, de aztat mondta , hogy azt is meg lehet csinálni ambulánsan.Befektet reggel lemegy a vér és jöhetek haza!Szóval most megint magam alatt vagyok és tele a hócipõm!!!:D:D:D:D:D:D
Remélem , hogy ti jól vagytok vagy legalábbis nálam jobban!!!!!
Sziszi!
A Danibetyár mûtétjére szoritok és ha személyesen nem is , de igérem lélekbe ott leszek!!!
Vicáról tudtok valamit???
Manó!
Nagyon szépen köszönöm , hoyg velem voltatok nagyon sokat jelentett nekem!
A dokitól mikor kijöttem a sirást elég nehéz volt elfojtani bár amikor Roor-ral beszéltem majdnem sikerült , de tartottam magam!Majd itthon ha senki nem látja!!!:(:(
Lisa!
Hogy vagy??:D:D
Bocsi , hogy most nem irok mindenkinek , de a lelki erõm az most a béka segge alatt van!!
Ma még semmit nem ettem mert ugye a fogam miatt men lehetett , most meg nincs étvágyam!De azért csinálok tejbegrizt és este eszegetek belõle!
Tünetmentes szép napokat mindenkinek!!
Nincs jelen
#4368 2008-09-03 18:20
- judy1981
- Tag
Jelentem esküvõn túl vagyunk, összességében szép volt, jó volt, elég volt. Bár a võfélyre haragszom, mert kihagyta azt a játékot, aminek elõkészületeire ráment a péntek délutánom. :O Pedig tuti mindenki fetrengett volna a röhögéstõl. Na de poénból így sem volt hiány. Szegény unokatestvérem - a menyasszony - már remgett, ha meglátott a võfély körül, hogy vajon mit találtam ki, és minden nehezebb feladatnál megkérdezte, hogy "Judy ez te voltál?" (Pedig a nagy dobásom kimaradt.) Nem is tudom mibõl gondolhatta :P - talán a leánybúcsúból? Most sütteti a hasát a görög tengerparton. De jó neki...
Azon gondolkodtam az elmúlt pár hétben, hogy talán ideje lenne újra rástartolni az álláskeresésre. El is döntöttem, hogy az esküvõ után bevetem magam a hirdetések közzé - nem mintha olyan sok nekem való állást hirdetnének meg. De erre nem volt szükség, mert tegnap felhívott egy ügyvéd, akinél gyakorlaton voltam - és már kb 2x "tárgyaltunk" munka ügyben -, hogy tudnék-e menni, mert mûtötték az asszisztensét. Én meg gondolkodás nélkül igent mondtam - aztán jött a para. Ma voltam bent nála és enyém az állás. Most csak engem hívott fel. 16-án kezdek.
Most már elég a fogatlankodásból. Hullanak, mint a legyek :D
Ányáról mit tudunk? Ha vki beszél vele: üdvözlöm.
Nincs jelen
#4369 2008-09-03 19:03
- roor
- Tag
Halika!
Rohanós vagyok és lusta.:D
Csak lesekszem és alig írok.:D
Fogam helye tuti,jobban megy vele a rágás mint foggal.:D
Uff.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4370 2008-09-03 19:13
- roor
- Tag
Halika!
Deluigi:oh köszike.:D
De miért is?:D:D:D
Bár igaz ami igaz,a szám be nem áll,dõl belõle a hülyeség,édesmézes ragadós vagyok,hatalmas fogyasztással,csörgõsipka a fejemen,vagy épp fityula,aki rám néz vagy beszél velem nem felejt egykönnyen,de nem is engedem,fészkelek a fejekben,üldözöm az embereket,ott vagyok mindenhol,ahol meg lennem kéne nem vagyok,mosolygok mindenen,és még én magam se tudom miért.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4371 2008-09-03 19:33
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Luci sajnálom próbálj kicsit pihenni.Roor bogyóiból küldünk rendesen kapd el õket.:):):)
A tarfó ambulánsan is megy?Én kórházban kaptam -igaz mûtét után- és rakás papírt kellett aláírni de volt 5 óra mire lement fél liter vér.De nem volt gáz vele.Helyrejöttem tõle.
Ányával ha beszéltek csatlakozom Judyhoz.
Apropó Judy jó az avatarod.:D:D:D
Szerkesztette: zolcsibal (2008-09-03 19:34)
Nincs jelen
#4372 2008-09-03 19:50
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Luci : nagyon sajnálom, hogy rosszak lettek az eredmények, és, hogy B12 vel kell szenvedni (málna szörpi, iszonyatosan csíp) :( :( :( nagyon, de nagyon együtt érzek Veled (remélem tudod). Nem akarok okoskodni, de azért egy trafó után 24 órás megfigyusz nem ártana, nehogy valami gáz, legyen, csak a Te érdekedben. Majd telcsin kérdezek ezzel kapcsolatban valamit, amint tudok. Addig is üzenem, hogy "megvagyok" , és hála nagyi is itthon van! Legalább egy pár napot. Vigyázz Magadra és ha tudsz akkor még egy kis lelki erõt szedegess össze, hogy elviseld az újabb nehézségeket. Szurkolok ám Neked! És írok látod ha hiányolsz :) na a kis mosolygóktól nincs jobb kedved ? (hülye kérdés volt mi...) na most már akkor tényleg lehet nevetni egy picit a sok zagyva szövegtõl...
Judy : jó látni Téged, itt és képben is :D esküvõ...na azért nem volt az annyira rossz, legalábbis olvasva nem! Több lelkesedést..jó oké majd a sajátodon ujjongsz :D :D :D
Sziszi : újság? Mûtét?
Vicaa jól meg van köszöni szépen, fog jelentkezni Õ is ám, de most a család az elsõ!!! De igyekszik olvasni!
Zolcsiball : szia Neked és üdv. a családnak! :D
Ja és majd nem elfelejtettem Deluigi üdv. a Fórumon! Vagyis Roor-néninél :D
Pilli : most én kérdem megkaptad? Mert már bizonytalan vagyok, hogy mûködik a levelezõ rendszerem vagy mim... :D
Mindenkinek Üdv. legyetek Jól
Nincs jelen
#4373 2008-09-03 20:18
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi:Danibetyárról a kötelezõ beszámolót kérem.:D
Mert minden rendben van,mert rendben kell lennie!:D
A zabszem nem fér a fenekembe.:D
Annyi embernek kell szorítanom hogy lassan kiteszem a táblát "behajtani tilos mindkét oldalról" !:D:D:D:D:D
Esetleg még a zsákutca jöhet szóba.:D:D:D:D:D
Drukk ide is oda is,meg szorítások tömkelege,jaj és a gyárunk új részlege megnyílt!:D:D:D
Az elõállított bogyó: szorítódrukkbogyó.:D:D:D:D:D
Recepción a névre szóló csomagok átvehetõk.:D:D:D:D
Jut eszembe.Mûkaját ettem.Zacsisleves,meg mélyhûtött müttymürütty,ami valami paradicsomos olaszos fogkhagymás penne kinézetû sajtós jószág lehetett.:D:D:D
Helyre kis tálka volt,meg az ize se nem volt rossz.:D:D:D
Pusztult ez is ahogy feneketlen bendõmben általában minden.:D:D:D:D
Béke poraira,bár ha pontosabb akarok lenni akkor:klotyóvíz a maradékára.:D:D:D:D
Lisa:legyél kedves nem lenénizni,még csak 1235 éves vagyok,ez nem kor.:D:D:D:D
Hamvas üde kis menyecske lennék még.:D:D:D:D
Ja és nem tudom ki emlegetett ma,de vagy ötször megégettem magam az ónnal,legyetek kedvesek úgy gondolni rám hogy ön és közveszélyes vagyok,pláne forró pákával a kezemben.:D:D:D
Legyetek tekintettel rá,hogy a vastag bõr a képemen nem jelenti azt hogy a kacsóm nem ég ki.:D:D:D:D
Na ha már elolvastatok ennyi hülyeséget akkor igazán megérdemlitek hogy békében hagyjalak titeket legalább éccakára.:D:D:D:D
Bár ha jobban belegondolok.............:D:D:D:D:D:D
Ha én nem alszom akor ti sem.:D:D:D
Ott fogok tanyázni az álmaitokban,egy valag képviselõfánkkal,és habzsolom befelé.:D:D:D:D
Visszamegyek a szájsebészhez,azt hiszem ez a cucc megér mégegy fogat.:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4374 2008-09-03 20:28
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Judy!
Nagyon jó az avatarod!Örülök , hoyg a lagzin minden oké volt!
Találj ki ilyen minden félét a talira!Szerintem mindenki benne lenne!:D:D
Köszönöm szépen mindenkinek a jó szavakat és a bogyeszokat mosolygókat megkaptam!:D:D:D:D
Lisa!
A vérrel kapcsolatban hazalehet menni utánna ,2 éve is igy kaptam meg!Persze akkor nem ambulánsan hanem bennfekvõ voltam 2 hétig , de csak papirom mert reggel mentem vénásan a kisfröccs majd ebéd után haza!
A mosolygóidat megkaptam , de bevallom õszintén egy kicsit kicsordultak a könnyeim.
Tényleg mindenkinek köszönöm!
Ánya!
Remélem minden oké!Sok-sok puszi neked!:D
Roor!
Te meg ne a kezedet forraszd hanem a melót!:D:D:D
Holnap talizunk!
Nincs jelen
#4375 2008-09-03 20:31
- Nelly
- Tag
Roor gratula,kár,hogy az én köreimben nincsenek ilyen sziporkázó jelenségek,mert akkor nem lennék soha búvalbas...ott.
Légy mindig ilyen.
Nincs jelen
#4376 2008-09-03 20:33
- Nelly
- Tag
Lucifer,neked kitartást..reméljük jobban leszel.
Nincs jelen
#4377 2008-09-03 20:36
- Nelly
- Tag
Néha kicsit betolakodónak érzem magam hiszen ti már jól összekovácsolódtatok...
Azért kovácsolódhatok én is?:D
Nincs jelen
#4378 2008-09-03 20:36
- Lucifer
- Tag
Nelly!
Köszönöm szépen!
Legyél te olyan mint Roor és vidd be a társaságodba!
Vagy csak egyszerûen legyél te is néha gyerek!:D:D:D:D
Felnõttek vagyunk , d enéha olyan jó egy kicsit gyereknek lenni!!:D:D:D
Nincs jelen
#4379 2008-09-03 20:37
- Lucifer
- Tag
Nelly!
Ez nem lehet kérdés!
Nagyon szivesen látunk !!!!
Minél többen vagyunk annál jobb!!!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#4380 2008-09-03 20:43
- Lisa
- Tag
Luci : nem akartalak elkeseríteni (jobban) remélem nem tettem... ha igen akkor kérlek ne haragudj! Puszi Neked Lisa
Nincs jelen
#4381 2008-09-03 21:01
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Mûtét idõpontja: október 15. 14-én kell bevonulni, beöntések, szurizások, katéter (remélem, már csak altatásban, mint a múltkor), infúziós-kanül bevezetés - és egy csepp babán ez a rengeteg kinzás egyáltalán nem vicces!Ja és még a mûtét elõtti kivizsgálások... De tudom, mindjárt ki kell operáltatnom Lisa bakancsát a fenekembõl, mert minek is nyavalygok, örüljek, hogy a sztóma-korszaknak reményeink szerint lassan vége...
Én nem tudom, egyébként mi van ezzel a gyerkõccel, de ma teljesen egyedül felállt és tett pár lépést és délutánra az apja már csak az egyik kezecskéjét fogta, és úgy sattyogtak felém angyalian vigyorogva! :) :) Ez azért különleges élmény, mert két héttel ezelõtt csak segitséggel tudott ülni, még a felülés sem ment neki, most meg önállóan felül, áll és jár :D :D :D
Roor és Luci - ez most a fogatlan banyák zsúrja itten vagy mi? :D :D :D :D :D :D Harry Potter - ötven év múlva ?! :) :)
Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-03 22:37)
Nincs jelen
#4382 2008-09-03 23:29
- judy1981
- Tag
Avatar: már akartam feltenni egy képet, de sajnos júniusi sebészeti nyaralásom ideje alatt elszállt a vinyó, ezzel együtt minden ami a gépen volt, így az öszes képem is. Azóta pedig nem fotózott senki - mert én szoktam -, ezért is járatni kellett a pofámat. (Ha már így kicsíptem magam...) Meglepõ, hogy bárki is örül az ábrázatomnak , mert ugye nem vagyok egy matyó hímzés - bár a pocim kezd hasonlítani hozzá.:P A teljes képen ki kellett retusálnom a hegemet, mert drága hugom nem szólt volna, hogy hülyegyerek kilátszik a hasad.
Lisa: ujjongtam én... Sõt táncoltam is - teljesen józanul - fájt is hajnalban mindenem. Na nem a józanság miatt. Bár ki tudja... A kaja nem volt éppen crohnosnak való, de szelektáltam. A jó zsíros pörköltet már a gyomrom sem veszi be. De a francia salit simán.:D
Luci: ezek a játékok inkább az ifjú párnak szólnak, de majd töröm a fejem, mit is lehetne magunkfajta bélbajos olykor ízületibajos lehetõleg kissé ittas emberkéknek játszani. Csak ehhez bevállalós emberkék is kellenek ám.
A tükrözés pedig idõnként mindenképpen szükséges, de ha gond van, akkor jobb minél elõbb orvosolni.
Sziszi: reméljük a kis betyár már nem is fog emlékezni a sztómára. És talán jobb, hogy minél elõbb meglesz a zárómûtét, mert késõbb jobban megszenvedné azt a tortúrát, ami egy mûtéttel jár. Roor és Luci szerintem most összeFOGtak.
Nincs jelen
#4383 2008-09-04 06:37
- mano1973
- Tag
Luci!
Nagyon szívesen:))
Még jó,hogy melletted voltunk amikor szükség volt rá.Miért mit képzeltél?:)
Sírni meg átjöhetsz hozzám ha nagyon akarsz ott nem lát senki,de minek is sírnál?
Kapod a szurikat óriási fenekedbe és minden jó lesz.Ennyit kibírsz:))
Molnár doki csak szeretne hátulról meg..csinálgatni de nem fog:))Na jóóóóóóóóó ha hagyod neki magad az egészen más:))
Tudod....az egyirányú és nem befelé hanem kifelé:))
Szóval nem elkeseredni mert az anális szex elmarad de ha nagyon akarod szólok Gyulának pótolja be:))
Na viccet félre téve,nem pityeregni és nem a legrosszabbra gondolni.Minden jó lesz meglátod!!!
Tesó!
várlak ma..ebéd:kelkáposzta fõzelék:)))
Nelly!
Miért lennél betolakodó?Az én vagyok:))
Lisa!
Figyellek ám:))
Puszi mindenkinek
Szerkesztette: mano1973 (2008-09-04 11:08)
Nincs jelen
#4384 2008-09-04 10:37
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Lucifer...jó lenne gyereknek lenni,régen mindenki azt mondta sose nõ be a fejem...mindenki sopánkodott,mi lesz belõlem..stb,ezek után hatalmas megfelelni vágyás...és majd én megmutatom...következett és ez lett a vége...lassan "megeszem"magam:)
Sajnos az utóbbi hat évben sok rossz történt velem...ami kibírható csak kicsit megváltoztat.Most erõsen dolgozom azon,hogy másképpen lássak dolgokat és újra "úgymond gyerek"lehessek...ebben azt hiszem segítenek azok akik olyan vidámak és bolondosak mint ti,mert eléggé savanyodott emberek vesznek körül mostanság.Kicsit talán ezért savanyodtam meg én is...
Tudom nekem kell változtatnom dolgokon és hiszek abban ha a lelkem meggyógyul én is jobban leszek..mert ha boldog vagy akkor mindent másképpen látsz,még a betegségedet is..
Délelõtt végre megcsapoltak...nemsokára megyek az eredményért,de a dokival nincs kedvem találkozni...bár ha minden oké biztosan repülök majd hozzá:)
Majd este megírom mi volt,sziasztok további szép napot
Nincs jelen
#4385 2008-09-04 11:56
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
Nem haragszom miért is tenném?:D:D:D:D
Csak azért pityeregtem el magam mert annyira jól esett amiket irtatok!!!!
Kéz és lábtörést!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Sziszi!
Örülök , hogy megvan a mûtét idõpontja!Ez egy remek nap hiszen anyukámnak is azon a napon lesz a szülinapja!!!!:D:D:D
Járás??Nagyon ügyesek vagytok , hogy már igy mentek!!!Dani betyárnak gratula!!!!Innentõl már csak azt fogod észrevenni , hogy kézben lenni nem szeret mert tud menni és szemügyre tudja venni a világ érdekességeit majd hipp-hopp szaladhatsz utánna!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Manó!
Mindent köszönök neked!!!
Ma iszunk és szarunk a világra!!!!!:D:D:D:D:D
Roor!
Nálam is van kelkáposzta fõzelék!!!
Ja!
Meg csinálok csirkemájat zsirral kenyérre!!!!:D:D:D:D
Judy!
Tényleg jó az avatarod!Annyira jó látni a képeteket mert ha már személyesen nem is tudunk annyit találkozni legalább igy lássuk egymást!!:D:D:D:D:D
Nelly!
Szoritok , hogy legalább neked jó legyen a leleted és ne keseritsen el a doki!!!!
Benõni a fejem lágya?Minek?Én is tudok komoly lenni , de jobban szeretek hülyülni!:D:D:D
Hülyének lenni olyan jó!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Különben tetszik a hozzáállásod!!!
Ha valakinek nem tetszik az ahogy beszélsz vagy viselkedsz az tehet egy szivességet!És különben is nem szerethet mindenki mindenkit!!CSak igy tovább!!!!!
Ma takaritom a Niki szobáját és a Roli segit!!Gondolhatjátok!!:D:D:D:D:D:D:D
Amit én összerakok azt õ fogja és egy nagyon gyors és ügyes mozdulattal kiboritja!!:D:D:DElõbb vagy utóbb csak készen leszek!!:D:D:D
Nincs jelen
#4386 2008-09-04 14:55
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Jókedv Luci? Kérsz? Meglett a vizsgám!
Köszönöm Mindenkinek!
Mano : akkor megkaptad oké :D
Annyira jó, és hogy elmondhatom!!!! Roor leereszthetsz, mert a végén még kipukkansz :D :D :D Nagyon köszönöm!
Most 4 napig barátnõm lesz itt, de igyekszem jönni!
Puszi Nektek!!!
Sziszi : örülök, hogy van idõpont, nem maximum a magassarkút húzhatod ki a seggedbõl, de ez a normális, tudom, ne izgul és nagyon örülök!!!
Luci, vigyázz Magadra!!!
Nincs jelen
#4387 2008-09-04 15:03
- sanvito
- Tag
Drága Lisa !
Gratula, gratula, gratula !!!!! :D :D :D
Nincs jelen
#4388 2008-09-04 17:03
- Nelly
- Tag
sziasztok,gyorsan írok ,mert kopog a szemem az éhségtõl...
laborom jó lett 2*2 salofalk mellett crp:0,26 vvt:3 a többi is elmegy azokkal nem szokott gond lenni.viszont érdekes a vizeletemben vér van...de nem a havitól...bár senki nem tulajdonított jelentõséget neki.Hát kiutat már nem keresek a dokim azt mondta 90% hogy chronom van...itt be is zárult a kapu.De sose legyek rosszabbul:)kop kop kop
Fehérvérsejtjeim dolgoznak állítólag mert ott is volt pár csillag.
Most 3*1 szemet kell majd szednem a salofalkból.
Sutyiba kértem gyorsan hasi uh-t a körzetimtõl...csak úgy kiváncsiságból.
Van akinek az össz bilirubinszintje magasabb?Mert nekem mindig az,de nem mondanak rá semmit bár konkrétan én sem kérdeztem.
Hát röviden ennyi,most megyek megpakolom bendõmet...
Ja és a körzetim megmosolyogta a gasztrós dokim mondatát vagyis a táplált szót...inkább alultáplált:)hát nem jönnek azok a kilók...igaz én nem fogytam mindig ilyen vasággyal x kg voltam.de azért tényleg jöhetne rám vagy 10 kg,a kutyák mindig megugatnak mert zörgök lassan:)
Nincs jelen
#4389 2008-09-04 17:05
- sziszi32
- Tag
Drága okos kicsi Lisánk! Te vagy a fórum egyik büszkesége!!! A professzort mivel kábitottad el? :D :D :D
Nincs jelen
#4390 2008-09-04 17:38
- sziszi32
- Tag
Közben Danikámnak beszorult az ujja a videó kazetta-kidobó részébe, veszettül elkezdett üvölteni, hullafáradt már, de aludni sem enni nem hajlandó. Most a dühöngõben van, bukfencezni próbál (na jó, igazából felállni készül, de olyan, mintha bukfencezne... :D ).
Luci, nagyon jó volna most szemtõl szemben elmondani, hogy nagyon mélyen átérzem, hogy most nehéz idõszakod van, és bár valóban nem hagyhatja el magát az ember, azért tudd, hogy a gyengeséget bevallani nem szégyen!!!
Roor te bitang, merre csavarogsz a fórum tudta s engedélye nélkül, hm? vagy a protkódat csináltatod éppen? ezentúl nem is roor, hanem "lool" lesz a neved, mert a r-t bizti ki sem tudod mondani! :) :) :)
Nincs jelen
#4391 2008-09-04 18:09
- judy1981
- Tag
Lisa gratulálok. :D:D:D (És örülök, hogy nekem már nincs erre gondom ;))
Nincs jelen
#4392 2008-09-04 18:49
- Nelly
- Tag
Nos végre megetettem bendõmet,meg kicsit olvasgattam itt ott...ilyenkor mindig utánanézek a laboros kis csillagjaimnak...de sosem leszek okosabb:)inkább még hülyébbnek érzem magam...de majd elmúlik:)
Most olvastam papíromon következõ orvos randimon csinálnak velem UREA kilégzés tesztet,csak arra lennék kíváncsi minek?Mit mutat ez?illetve tudom mit,de min változtat ha pozitív vagy negatív...
(megjegyzem a doki nem mondta csak itthon olvastam)
Utána néztem és azt írta ez az okos net no fogmosás...na ne már odamenjek görény szaggal,mert ugye a reggeli lehellet nem mentolos:)Ja és ez azt is jelenti no cigi?Gondolom igen,amúgyis le kéne már szokni róla...
Meg hát megint megakadtam gyerkõc ügyben...akkor most próbálkozzunk vagy ne...csökkentem az adagom és mi lesz ha esetleg lever a lábamról a chron és esetleg már nem lennék egyedül...vagyis várjak még?ÁÁÁÁÁÁÁ megint tiszta káosz van a fejemben...rendet kéne rakni.
Mennem is kell bébielefántom már megint hisztizik...labdázni meg fogyóztatni kell:)))de ettõl is én fogyok inkább nem a kutyám:)))
Hy
Nincs jelen
#4393 2008-09-04 19:27
- roor
- Tag
Halika!
Lisa:gratula és akkor kicsit kiengedek.:D:D:D:D
Bocs de most csak bekukk van,minden rendbe velem,csak fáradt vagyok,sok a dolog.:D:D:D:D
És nm cikizni mert van még fogunk amivel tudunk harapni.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4394 2008-09-04 19:35
- pasek
- Tag
Lool :D
Nagymamám is tud harapni, de közbe beszélni is tud... vagyis a van még fog nem jelent semmi mást, csak azt, hogy van :D
No nem akarok piszkoskodni, mert én meg jobban félek a fogorvostól, mint a tükrözéstõl.
Arról, meg hogy hány e még a 32 már nem is nyilatkozok, de tart a 12höz :( :D:D
További kellemes bármit Mindenkinek!
Nincs jelen
#4395 2008-09-04 19:47
- roor
- Tag
Halika!
Pasek huncut rosszcsont vagy.:D:D:D:D
S.O.S. segítség kéne.
Adott egy talpról kiszedett tyúkszem,szép öltésekkel,fájdogálva,nehezen gyógyulva.
Valami kencefice csodaszer van valakinek a tarsojában?:D:D:D
Sürgõs és fontos lenne.:D:D:D
Köcce
pá
Nincs jelen
#4396 2008-09-04 20:17
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Lisa gratulálok, gratulálok!:D :D :D :D :D
Sziszi szorítunk! :D
Roor: Friss sebbe nem lehet kenõcsöt használni ez bizti.
Aliosz azért töröltem, mert amit feltettél a képbõl az a lányom nem Én. Majd keresek másikat, De azért köszi.
Sziasztok szép estét Dusy
Nincs jelen
#4397 2008-09-04 20:29
- Lucifer
- Tag
Halika!
Tessék csak békénhagyni a fogatlanokat!:D:D:D:D:D
Azért maradt még annyi , hogy belétek harapjunk!:D:D:D:D:D:D
Lisa!
Nagyon nagyon örülök a vizsgádhoz!!!:D:D:D
Látod irtam ma, hogy kéz és lábtörést!!!!:D:D:DHa talizunk majd akkor erre iszunk!!!!:D:D:D
Ügyes kislány vagy!:):):)
Sziszi!
Köszönöm szépen!Ez nem gyengeség inkább csak kiborult vagyok és magam alatt!
Van úgy , hogy az ember mondja és kimutatja , de vannak olyan pillanatok amikor inkább magamban tartom mert nem akarom , hogy lássák!A sirás pedig nem szégyen sõt egy kicsit megkönnyebbûl tõle az ember!
Örülök annak , hogy sok jóbarát van mellettem és nagyon segitõkészek ha bármi bajom van!
Nem szeretek panaszkodni meg nyafogni most se teszem , de annyira jó , hogy olyan emberekkel vagyok körülvéve
akikkel bármikor beszélhetek.Persze titeket se hagylak ki hiszen ti is itt vagytok nekem!
Nincs jelen
#4398 2008-09-04 21:05
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva próbáltam vissza olvasni sokat :)
Lisa gratula a vizsgádhoz!! Mibõl is vizsgáztál azt szabad tudni? :)
Nekem is van fogas sztorim a hétre, én a nagymamámat(78) kellett hogy elvigyem a dokihoz,
mert mozgott a foga, nem volt semmi...tudtam hogy nagyon fél, de azért ennyire :)
Végig fogtam a kezét, de mondtam neki remélem a méreg fogát húzták ki :D
Luci! Fel a fejjel, csak jobb lehet már, és drukkolok neked én is nagyon!
Kis barátnémnek, hogy tetszik az oskola?! :) Kibírja a 45percet nyugton? :D
Judy! Ne izgulj a meló miatt, biztos minden rendben lesz!! Ha téged keresett meg akkor annak
oka van! :)
roor! Friss sebre sajna semmi, minden nap többször betadinos gézzel törölgetni,és hamarabb gyógyul.
Nincs jelen
#4399 2008-09-04 22:02
- Lisa
- Tag
Sziasztok, köszönöm MINDENKINEK!
Nita : közigazgatási jog I. (válaszolva) :D..jöhet a II. :D :D Olvastam, hogy holnap mész a kövi adagra , örülök, hogy jól alakul továbbra is!
Sziszi : természetesen a szövegemmel, de nem volt professzor, hanem egy fiatal jóképû "kis" Dr. :D
Luci : naná...vettem a lapot! És várom már az októbert, lassan lesznek részletek is :D DE örülök Neked! Remélem alakulsz , ha más nem akkor a kedved, itt annyian csinálják Neked a jókedvet :D A sírás, számomra is mindig segít, fõleg ha nagyon rossz.
Marthuska : eszembe jutottál, hogy mi újság Veled? jól vagy?
És mindenki aki csak olvas vagy figyel minket , remélem jól vagytok! Zsenikém TE is!!!
Puszi : Lisa
Nincs jelen
#4400 2008-09-05 02:03
- kukackonzerv
- Tag
Lisa!
Ánya nagyon sajnálja, hogy nem tudtatok személyesen beszélni, de nagyon sokat gondolt Rád, és HATALMAS
VIZSGAPUSZIT KÜLD NEKED!!!=D=D=D=D ( az 'élet a sztomával topikban körmöltem kicsit)
Én is gratulállllllok!!!!
Nincs jelen