#4401 2008-09-05 04:29
- Lisa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Szia kukackonzerv : nagyon szépen köszönöm, hogy átadtad!!! De képzeld aztán csak tudtunk késõbb este beszélni! :D :D :D
Még egyszer KÖSZÖNÖM! Jó fej vagy ám nagyon!!!! Eszembe jutottál most a lufikkal :D
Puszi
Nincs jelen
#4402 2008-09-05 09:48
- sziszi32
- Tag
Lisa, látod, mondom én, hogy a csábos mosolyod rendezte el a vizsgát!!! :D :D :D
Nálunk is volt egy prof, aki a dekoltázst is bevette a jegybe, ezért a csajok, már akinek volt mit, kirakták mindenüket egy olyan k.rvás blúzban, hogy csak na! Te tudod, ugye, miért pikáns ez a sztori?! :) :)
De azért hiányzik ám a vizsgaidõszakos része a fõsulinak, az koleszon akkor nagyon tudott zajlani az élet!!!
Lool édes, nem kell szégyellni, hogy rád ezentúl már nem hatnak a fogkrém reklámok! :D
Nincs jelen
#4403 2008-09-05 11:02
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nita!
Jó látni téged is és nagyon örülök, hogy te legalább jobban vagy!
Én meg csak - csak túlélem valahogy!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Kicsiny barátnéd elég jól birja a asulit bár nagy szenvedés neki , hogy igazából még nem tanulnak!Õ már szeretne irogatni a füzetekbe meg a könyvekbe!De annak is eljön az ideje!:D:D:D:D
Lisa!
Tudtam , hogy ügyi vagy!Igy volt jó a dolog , hogy nem irtad a vizsgát igy senki nem tudott elõre szoritani és lehet , hogy neked ez segitett!!
Megyek mert fõznöm kell és megkell varrnom egy nadrádot is.
Paradicsomos húsgomboc + krumpli
Manó!
Majd megyek meglátogatlak!!!
Nincs jelen
#4404 2008-09-05 11:17
- sziszi32
- Tag
Luci, a húsgombi receptje érdekel! Egyébként hadd rójam le itt párom dicséretét, mivel tegnap az én nagy kisbabám olyan, de olyan eleven volt, hogy totál kiütött estére. Igy a tévé elõtt elaludtam, kiesett a könyv is a kezembõl, és a férjem egész éjjel hõsiesen állta a sarat!! Mármint a kicsivel, akinek valamelyik fogacskája próbálkozik a kibújással, és ezt nagyon nehezen birja. Óránként kétszer is képes éjjel felébredni, szóval, tényleg nagyon szenved.
És a párocskám zokszó nélkül éjszakázott vele :D :D :D
Nincs jelen
#4405 2008-09-05 13:32
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Szép napot kívánok mindenkinek! :D
Nincs jelen
#4406 2008-09-05 18:44
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Töltött paprikát szoktál csinálni?Ezt ugyan úgy kell csak nem töltöd bele a paprikába hanem gombócokat csinálsz a húsból!
De azért leirom!
darálthusi+pirosparika+só+bors+vöröshagyma+fokhagyma+rizs
Egyébbként ugyan az mint a fasirt csak zsömle helyett rizst raksz bele!:D:D:D
Mindent tisztelet a párodé nagyon ügyes!
Különben a Roli is nagyon rosszul alszik napok óta!Ebbõl kifolyólag én se igazán alszom!Már nem tudom mit csináljak vele.Felébred éjszaka és sehogyan se tudjuk visszaaltatni!Nem kell neki se a cumi se a cumisüveg csak sir!
Jön a foga?Nagyon aktuális lenne ,de ha jön akkor miért nem jön már ki????:D:D:D:D:D:DHiába dörzyölöm be az inyét semmi hatás,van amikor panadolt adok neki egy kicsit mert az fájdalomcsillapitó , de az se segit!Szóval mi is szenvedünk!!!
Dusy!
Szép napot neked is!:):)
Lisa!
Októberi tali???:D:D:D:D
Remélem nagyikád rendben van!!
Jó hétvégét kivánok!
Ja!Az ablakom nyitva és jön be rajta mindenkitõl a sok mosolygó!!:D:D:D:D:D:D
Kukackonzerv!
Jó téged is látni!!!
Olvastam a másiktopikban amit Ányáról irtál!
Köszönjük szépen az infót nagyon örülünk neki , hogy minden oké!!!
Ha beszélsz vele mindd meg neki, hogy pusziljuk és mi is sokat gondolunk rá!!!
Nagyon hiányzik!!!!!Roli is puszilja!
Ezt a képet Ányának küldöm!!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Pilli , Linus!!
Mi van veletek????Hogy vagytok??????
Nita!
Mentem ma délután a Nikiért a suliba és beszélgettem a tanitónénivel.
Mondtam neki , hogy a Niki már nagyon szeretne tanulni mert nagyon unalmas neki a játszás!:D:D:D
Szeretne már irni a füzetbe is!A tanitónéni azt mondta , hogy a füzetbe még sokára fognak irni , de õ is úgy látja , hogy nem kell két hét a gyerekeknek és a jövõhéten már elkezdik majd a könyvekbe a feladatok csinálását!
Remélem jól vagy!
Roor!
Kidolgoztad magad a héten??:):)Tessék pihizni a hétvégén!:D:D:D
Üdv:lutifel :D:D:D:D
Sugi!
Mi van veletek????
Fiúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merre vagytok?Mit csináltok?????????
Bocsi ha valakit kihagytam nem volt szándékos!Azért mindenkire gondololok!!!
Nagyon szép hétvégét kivánok mindenkinek!!!
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-09-05 18:48)
Nincs jelen
#4407 2008-09-05 18:49
- Lucifer
- Tag
Szerintem baj lessssszzzz!!!!:D:D:D:D
Már lassan annyit beszélek mint Roor!
Kifogok tõle kapni!!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#4408 2008-09-05 18:54
- roor
- Tag
Halika!
Leszbi barátném majd elverem a popsikádat a sok fecsegésért!Jó lesz?:D:D:D:D:D:D:D
Kidolgoztam magam,és amint hazaértem a kuckómba a vackomba le is engedtem mint a lufi.:D:D:D:D
Pussz mindenkinek :D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4409 2008-09-05 18:56
- Lucifer
- Tag
Ne bánts kérlek!!!!:D:D:D:D
Igérem , hogy jó kislány leszek!!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#4410 2008-09-06 13:08
- mano1973
- Tag
Hírek!!
Ánya jól van és kedden már haza is jöhet.Mindenkit puszil és köszöni a biztatást.
Továbbá az Magit kórházzal megint problémák vannak kicsit jobban oda kell figyelni rá!!!!
Tesóm majd délután pontosít.
Mindenkinek szép napot
Szerkesztette: mano1973 (2008-09-06 16:32)
Nincs jelen
#4411 2008-09-06 16:29
- sugi
- Tag
Sziasztok!!
http://mccbe.hu/humira/join.php
Ezen a linken aláírást gyûjtenek a Humira-ra.
Miért,minek ott el tudjátok olvasni!!
Jó dolog az biztos!!
Puszi!Üdv mindenkinek!!
Nincs jelen
#4412 2008-09-06 17:50
- roor
- Tag
Halika!
Ánya köszöni szépen remekül van,mindenkinek nagyon köszöni a pozitiv gondolatokat és az energiákat.:D:D:D:D:D
Puszil mindenkit!:D
Ha minden jól megy kedden hazaengedik,és akkor jön majd fórumra is.:D
Szegény férjecskéje nem találta a fórumot azért nem irt.:D
És kért hogy szóljak,a Margit kórház megint pengeélen táncol,majdhogynem áldatlan állapotok vannak,segitség kéne és több figyelem!!!!
Késöbb leszek még.:D
pá
Nincs jelen
#4413 2008-09-06 20:56
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ÁNYA jól van. :D :D :D :D :D
Én meg ki vagyok, mert nagyon elfáradtam, mert holnap búcsú lesz nálunk. Ez okból csak takarítottam és sütöttem egy csomó sütit és híztam is egy kicsit az biztos.
Remélem Ti jól vagytok.
Pux nektek sziasztok
Nincs jelen
#4414 2008-09-06 22:00
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, sziszi a vizihulla jelentkezik boncolásra! :) :) Ma kerti partin voltunk a familivel, számomra az élmények sora kimerült abban, hogy amikor a kicsinek jókedve volt, akkor egymás kezébõl kapkodták a népek (értsd: anyámék), majd ha nyûgös, álmos stb volt, akkor engem ugrasztottak hozzá. Emiatt kezdek egy kissé allergiás lenni az ilyen és ehhez hasonló családi bulikra, mert nem látják be a többiek, hogy kicsit uncsi mindig akkor kézhez kapni a babát, amikor az sir és cirkuszol. Azt hiszitek, van akár egyetlen családtagom, aki együttérez velem e téren? Hát nincs, mindenki önzõ módon örvendezget, hogy jókedvû manócskával rosszalkodhat! Az anyák meg arra vannak, hogy kussoljanak és mossák a sz.rt. :D Ilyen szomorú sorsom van!
Luszifel kedves, köszi a húsgombi receptfelvilágositást, meg fogom próbálni elkésziteni (legalább nem kell a paprikapucolással és töltéssel vacakolni :D) Én is gondoltam már ien verzióra, de mindig féltem, hogy szétfõ a gombóc, ha nincs, ami összefogja.
Mindenkinek jóéjt és egy vigyorex tablettát a szomorúaknak!
Nincs jelen
#4415 2008-09-07 07:54
- Vicaa
- Tag
Sziasztok mindenkinek!
Na, elkõkerülök én is, sok gond és mindenféle közepette, egy kicsit "elbújtam".
De azért olvastam néha, most pótoltam is.
Elõször is üdv köztünk Deluigi, úgy érzem egy nagyon jó és klassz gondolkodású emberkével bõvült a fórum! :)
Nita olvastam, hogy hat a Humira, rettentõen örülök, várjuk, várom a további infókat, majd jelentkezz!!!
Sziszi csuda jó felfogással haladsz át mindenen, nagyon drukkolok nektek a mûtéthez, Dani betyárról pedig szeretnék még több képet látni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ányára végig sokat gondoltam és örülök, hogy kedden mehet haza!!!! Ha majd olvasol Ánya, SZUPER VAGY!!!!
Remélem Luci már jobban vagy, jelentést kérek közleány! :)
Én? Csütörtökön remélem megjön és megkapom a remit, mert nem a legjobb passzban vagyok. Kicsit el kell jobban fogadnom, hogy mióta nincs medrol azóta nálam úgy mûkszik a dolog, hogy jobban be kell tartanom a diétát.
Valamint még bõrproblémák, amirõl még talán kicsit késõbb írnék, és pajzsmirigy szövettan várat magára, mert javasolta a bõrgyógy dokicsaj hogy azzal se várja, nézzék meg hgy a ciszták jóindulatúak e, kell e mûteni.
Családban is voltak megoldandók, meg is lett azon porbléma oldva.
Héten fõsulin voltam, lesz mit csinálnom az elkövetkezendõ hónapokban.
Puszi mindenkinek akit külön nem említettem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#4416 2008-09-07 08:28
- roor
- Tag
Halika!
Csavarogtam,de már vagyok,igaz mára meg vendég lesz.:D
Nita:hajrá humira és tessék gatyóba rázódni.:D
Sziszi:szánombánom,de sajna én is le szoktam passzolni ha sír egy baba,anyucija talán jobban megnyugtatja.
Igaz is Luci Rolkát is átpasszolom ha sír?Vagy ha meglátja a képem akkor elhalgat?:D:D:D
Sziszi ilyenkor vonulj be a klotyóra és mond hogy egyedül van ott dolgod,ott talán nem zavarnak és akkor kénytelenek lesznek egy kicsit átélni milyen mikor bömbizik.:D
Bár Luciéknál a klotyó sem megoldás.:D:D:D:D:D
Nálam az az egyetlen hely ahol nem zavarhat senki,rejtvényfejtésre a legalkalmasabb.:D:D:D:D:D
Tessék irogtani mindenkinek!:D:D:D:D
Lisa:puxxxxx.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4417 2008-09-07 10:21
- sziszi32
- Tag
Hellóka, gyorsan irok, mert rohanok "munkába" :D :D Nálunk a másik véglet az, amikor anyám, anyósom, sógornõm, vagy csak helyi jellegû ismerõs be akarja bizonyitani, hogy MEG TUDJA nyugtatni a gyereket. Ne mondják, hogy gonosz vagyok, mindenki kap tõlem egy esélyt, azaz fél órát, és ha nem megy a dolog, akkor ellentmondást nem tûrõen magamhoz veszem a pulyámat. Én ispróbáltam a budi nevû menedékhelyet igénybe venni, akkor is bekiabáltak, hogy siessek, mert fontosabb dolgok is vannak, mint az én kis és nagy dolgaim!!!! :D :D
Nincs jelen
#4418 2008-09-07 13:53
- Norby1
- Tag
Sziasztok!
Luci megint elküldtem a képeket talán most meg is kapod õket ha nem akkor majd cd-re kiírom és személyesen átadom vagy elküldöm postán :D Remélem már jobban vagy.
Pasek köszi U2 albumot majd meghálálom ha nagy leszek :)
Vicaa kitartás és hamarosan jobban leszel. Remélem az októberi talin találkozunk.
A nutri terápia úgy néz ki hogy hatásos nálam de nem szeretném elkiabálni a dolgot. Napi 3 mellett ijesztõ lenne ha nem jönnének a dekák :)
Mindenkinek szép napokat!!!!
Nincs jelen
#4419 2008-09-07 14:20
- Nita
- Tag
sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám, jól vagyok!
Vicaa jó látni végre, de nem örülök annak amit írsz....remélem nem vagy nagyon rosszul, a diéta meg sajnos
nálam is játszik, még a humi mellett is nagyon oda kell figyelni mit eszek. Persze néha azért bûnbe esek már :D
Örülök, hogy Ánya jól van és mindjárt kedd alig várom, hogy olvassam majd mit ír...
Luci! Ez nagyon jó, hogy így tetszik a suli a Nikinek! Okos kis csaj, biztos jól is fog menni neki!! :)
Viszont most legalább picit tudsz pihenni te is amíg suliba van :) Jobbulást neked!!!
Lemaradtam valamirõl?! Mindenki valami taliról ír? :) Októberben?
Na megyek, mert én most takarítok épp...:D
Nincs jelen
#4420 2008-09-07 16:54
- roor
- Tag
Halika!
Na mindenki punnyad??:D:D:D:D
Nem úgy én aki punnyadni akartam de nem sikerült,pedig nem volt zavaró tényezõ,csupán nem ment.:D:D:D:D
Ma a konyha volt a fõ lakhelyem,készült pipicici foghagymával meg sültkrumpli,pudingos almás torta mostohatesó szülinapjára,husokat beadagoltam a mélyhûtõbe,most épp gombapöri készül.:D:D:D:D:D
Na jó párom fõzött én meg motyogattam vagy tízsszer.:D:D:D:D
Ja meg a mosómedvéket is elkaptam két köröcskére.:D:D:D:D
Tegnap meg föltöltöttem az éléstárat,háromszor fordultam,súlyúk is volt meg sokan voltak a pakkok.:D:D:D:D
És Lucinál landoltam megint,ahonnan édes kis pisifoltal távoztam,mert Roli az tojt rám,illetve pisilt,és hagyott egy kis mintát a gatyeszon.:D:D:D:D
Azt hiszem öregszem,már nem jövök be neki,már nem marad meg a karjaimban hanem eliszkol ahogy csak tud.:D:D:D:D
Hmm.........1235.....hát igen.....a hamvas kis másfél évéhez :D:D:D:D:D
Na jó,késöbb jövök még.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4421 2008-09-07 20:42
- sziszi32
- Tag
Szia roor, ugy látszik, a punnyadás e fórum népbetegsége, egy elkezdi, a többi meg folytatja. Mi most jöttünk meg a sétából, egész nap itt õrült hõség volt, a kicsinek meg egyszerre jön három foga, mint azt ma sikerült kitapintani az inyecskéjén. Hihetetlen, micsoda erõvel tudja a száját összeszoritani, ha nem engedélyezi a betekintést. Szóval, a fogak, rendesen megkinozzák, tele az orra, megy a hasa, sirdogál egész nap, úgyhogy estefelé eldzsaltunk vele sétálni. Láttunk sok village-people-t és szépen lebarnult tesókat, mondjuk õket nehéz is volna elkerülni, csapatostul csatangolnak mindenütt... Plusz irigykedtünk egypár szép virágoskertre és háztetõre, s rádöbbentünk, hogy a szomszéd hetvenes néni "kocsmamissziót" folytat... :) :(
Nincs jelen
#4422 2008-09-07 21:24
- Nelly
- Tag
Na sziasztok
Kicsit össze vagyok szakadva...sokat dolgoztam kínaiba megy át a szemem:)
Na de vettem két könyvet gondoltam majd én megváltom a világot...pozitív hozzáállás...öngyógyítás...stb...:) hahaha
Érdekesek az tény...basszus lehet azért vagyok most olyan kifacsart mert nagyon koncentrálok...fõ a pozitív gondolkodás...most ezt gyakorolom...na nem is olyan egyszerû...nehéz a gondolataimat irányítani...stb
De ahhoz képest mennyire odafigyeltem minden egyes bélmozdulatomra mostanság már azt is elfelejtem,hogy délben be kéne vennem gyógyító bogyómat...azt hiszem ez is haladás már,hogy nem minden gondolatom a beleim körül forognak:)
Most gyakorolok kicsit:SZÉP AZ ÉLET:::NAGY_NAGY SZÉLES FOGKIVILLANTÓS MOSOLY:D
Hát ez kicsit bágyadtan sikerült de nem adom fel:)
SZÉP AZ ÉLET:)
Nincs jelen
#4423 2008-09-07 21:34
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
Mi van veled?????:D
Hol vagy???
Deluigi!
Nagyon örülök neki , hogy kezdesz te is kibontakozni!
Nagyon jól tetted a pihenést!Nem kellett volna neked segiteni a szõnyeget takaritani??:D:D:D:D:D:D:D
Te is dr hauset nézel??:D:D:DÚgylátszik,hogy ez a fórumsorozat mert mindenki nézi.Kivéve engem mert én nem szeretem!:D:D:D:D:D:D:D
Sziszi!
Látom azért kezd megjönni a jókedved!Ennek örülök!
Ne izgulj mert nálunk egyedûl voltam itthon szinte egész nyáron a három gyerekkel és hol az egyik hol a másik bõgött!Eltudod képzelni milyen voltam??Engem már kiakaszt ez a két napi hétvége is!:D:D:D:D:D
Komolyan mondom , hogy a klotyon sincsen nyugalmam!:D:D
Lehet , hogy jobban járnék befeküdni a kórházba egy pár napra?Ott legalább kitudnám pihenni magam!!:D:D:D
De inkább itthon maradok!!:D
A Roli se nagyon akar aludni éjszaka tehát akkor se tudok pihenni.Jó neked mert te legalább érzed , hogy jön a Dani foga!
Norby!
Most elkeseritelek , de nem kaptam semmit!!!:(:(:(:(
Majd a talin akkor oda adod!:D
Nita!
Hát remélem ,hogy tényleg jól fog tanulni!Majd meglátjuk!:D:D:D
Pihenés?Most lett kitakaritva a Niki szobája és már megint olyan kupi van mintha bombát dobtak volna be!:(:(
Rendetrakni meg nem szeret ugye a nagyságos asszony!!:D:D:D
Ma is fõztem meg takaritottam a Norbi szekrényében raktam rendbe a ruhákat és kidobtam 2 zsák ruhát.+ a játékait rendberakni!!
Holnap az õ szobája van soron!!
Elõbb vagy utóbb csak készen leszek.:D:D
Roor!
Kedves egészségedre a kaját!:):):)
Én is 2x mostam ma és ágyat is húztam!
Elfáradtam!!!!!
Megnyuktatlak már az én karjaimban se marad el a Roli!!:D:D:D
Kedden ha jössz meglepivel várlak!!!Nem mondom el , hogy mi az! BI-BI-BI :D:D:D:D:D:D
El is felejtettem mondani , hogy a kolbászodnak milyen sikere volt!!!:D:D:D:D
Kibontottam az egyiket , beleharaptam jött a Norbi kér belõle , megint beleharapok mire megjelenik a Roli húzza a gatyám , hogy õ is kér!Erre elvette tõlem a kolbászt és pity-puty befalta!:D:D:D:D
Ánya!
Nagyon nagyon várunk már!!!!!
Vicaa!
Na végre te is jelentkezel!!:D:D:D
Annácska hogy van???Inkább diéta mint medrol!!
Bizti hamarosam megkapod a következõ adagodat!Ezt most úgy irtam mintha a kábitószeredre várnál!:D:D:D:D:D:D:D
Jelentem vagyok!
Ahogy mondani szokták "szarul,de büszkén".
Tudod nagyon jó barátok vesznek körül mind személyesen mind a fórumon!
Nagyon örülök , hogy vagytok nekem!
És köszönöm a se gitséget azoknak akik telefonon vagy személyesen taliznak velem és segitenek amiben csak tudnak!!!!!
Nelly!
Csak igy tovább és igazad van "SZÉP AZ ÉLET"!!!:D:D
De azért pihenjél is!!!
Fiúk - Lányok!!!!
Mi van veletek??????
Bocsi ha valakit kihagytam nem szándékos !
Na befejezem mára mert tényleg kifogok kapni a nagyfõnõktõl , hogy már megint ennyit jár a szám!!!:D:D:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-09-07 21:46)
Nincs jelen
#4424 2008-09-08 05:23
- roor
- Tag
Halika!
:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4425 2008-09-08 08:41
- sanvito
- Tag
deluigi !
Üdv a fórumon, eddig még nem is "találkoztunk" :)
Remélem csak a hidegfront tett be Neked !
Mindenki!
Pusssz Mindenkinek. És tényleg: Mi van Veletek?????
Én dolgozóban, tegnap gondoltam próbálkozom visszaállni kicsit a rostos étrendre kis ubisalival, de nem kellett volna ! Lehet hogy elhamarkodtam. Pedig már 3 hó eltelt a zárás óta. Na mindegy, maradok a rostmentesnél kicsit még.
Szép, nyugis napot Mindekinek !
Nincs jelen
#4426 2008-09-08 09:24
- Vicaa
- Tag
Sziszi, én már raktam fel a csajsziról ahogy elkezd mászni és ahogy feláll! Most már te gyüssz :D!
Nincs jelen
#4427 2008-09-08 09:31
- Vicaa
- Tag
Ja! Luci! Annácskáról a képek magukért beszélnek, nagyon jól van, most is itt dumcsizik mellettem. Most már imád a földön molyolni, meg a kiságyban is eljátszik és ha elfárad ülés közben elõredõl és szunya. Úgy kell eligazítani õt, kiszedni a lábikáit (husicombikat) alóla :D!
Este már klasszul elalszik, csak az éjjelek kiszámíthatatlanok.
Tegnap volt 10 hónapos,ezért kapott egy kis szobai hintát!
Neked kitartás és így van itt vagyunk mi, és nem hagyjuk, hogy bármiféle crohnos kórságok eluralkodhassanak rajtad! :)
Nincs jelen
#4428 2008-09-08 09:57
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Vége ennek a dögmeleg hévégének.Mindkét nap keményen melóztam otthon.Kertátalakítási "projektbe" fogtunk.Barátaim az ásó,lapát,talicska és a vízmérték.Csak figyeltem és olvastam írni már nem volt erõm.
Vicaa jó téged "újra" látni.:):):)
Delugi látom téged is elkapott a roor féle rosszalkodási láz.:):):)A házimunkában tudod a legelsõt kell jól(azaz rosszul) csinálni és nincs rá gondd többé.:):):)Na ezért kapni fogok
Lisa merre vagy?
Ánya szeretettel várunk vissza
Késõbb még jövök!
Nincs jelen
#4429 2008-09-08 10:02
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Ánya nagyon várunk! :D :D
Vica az nem jó ha nem vagy jól, de bizti meg lesz a remi és jól leszel! :D :D
deluigi az jó ha egy férfi házias! :D :D
Jelentem magamról, hogy tegnap a búcsú betett nekem. a sok jó kaja után nem kellett aludnom de ki bírja mindig ki, hogy ne egyen belõle. :D :D Én nem. most fáj a belem és szenvedek. Így ma már diéta és kicsi pihi.
Holnap megyek a dokihoz és remélem leveszi a medrolt.
A lánykám nagy bánatára elkezdõdött a suli. A középiskola nem könnyû neki, de gyûrjük. Most kezdte a 10-diket. Igaz mindig azt mondják az elsõ a legnehezebb, akkor ez már hátha könnyebb lesz. :) :)
Szép napot mindenkinek!
Pux nektek sziasztok!
Nincs jelen
#4430 2008-09-08 10:06
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Hát persze, hogy kapni fogsz ZOLCSIBAL! Hogy gondolod Te hogy ínyen tanácsokat adsz! :D :D :D :D :D
De tudod mi nõk tudjuk miért csináljátok rosszul és nem lehet minket becsapni! :D :D :D :D :D
Üdv Dusy!
Nincs jelen
#4431 2008-09-08 10:27
- zolcsi
- Tag
Dusy az a baj a tanácsot én is késõn kaptam.:D:D:D
Mivel már csináltam rosszul(azaz jól) így nem nagyon van kibúvó.:D:D:D
Nincs jelen
#4432 2008-09-08 11:23
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Elõször is, hadd mondjam el, JÓ, HOGY VAGYTOK! Nekem, másnak, bárkinek. Annyi erõt és jókedvet kapok tõletek, hogy csak na!
Deluigi, bár irásban még nem válaszoltam neked, azért tudd, hogy nagyon tetszik ez a vagány stilusod, bár engem nem versz át! :D :D Biztos vagyok benne, hogy azért nemcsak a lábad emeled a seprû elõl...
Vica drága, már korábban irtam neked, hogy képkicsinyítésben nagyon bamba vagyok, ezért mailben küldök neked danimotyókáról képeket, aztán, ha valaki tud, akkor segit rajtam. Vagy nem. :) :) :) Amúgy nagyon édi a kis Annácska elalvós sztorija! :D :D :D
Luci, minden tiszteletem a tiéd! Nekem egy pulya is sok, fõleg a mai éjjel után. Szegény kismanó éjjel kettõkor ébresztett, forró volt a kis teste, persze, a foga belázasitotta. Javasoltam is a férjemnek, hogy amint kijön az a dög, mármint fog, azon nyomban húzzuk is ki neki, megérdemli a piszokja ennyi kinzás után. Szegénykém annyira szenvedett, még panadol-kúra után is, félálomban mászkált az ágyon körbe kinjában. Próbáltam ringatni, simogatni, beszéltünk hozzá, igy reggel fél hatra (!) elaludt, és akkor a hajnali harangszó bekavart!!!!! De élünk, s most már fájdalomcsillapitó nélkül is elaludt, fél órája.
Amúgy egész jól viselem, ha bitang, vagy cirkuszol, csak azt nem birom nézni, ha szenved!
Nincs jelen
#4433 2008-09-08 11:27
- sziszi32
- Tag
Luci, talán segit elviselni a Roli nehéz éjjeleit, ha elmondom, errõl azt olvastam, hogy a babáknál 3-4 hetenként van egy növekedési ugrás, szóval, hirtelen ugrik egyet a fejlõdési folyamatban. Van olyan baba, aki ilyenkor zabál mint állat, a másik pár napra hisztis és hiperaktiv, és van olyan, hogy hirtelen rosszul alszik, fél a sötétben, meg iesmi. Nemtudom, rolinak nem ez-e a baja!
Nincs jelen
#4434 2008-09-08 13:06
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
sziszi kitartás majd csak túl lesztek rajta, és elõ huncutkodik mindegyik kis fogacska! Hála istennek nekem nem volt túl sok gondom Kittivel amikor jöttek a fogai.
zolcsibal nem is szabad rosszul csinálni csak jól :D :D :D aki a fordítottat tanácsolta neked az biztos nem is tudja jól csinálni :D :D :D
Szép napot nektek Pux dusy!
Nincs jelen
#4435 2008-09-08 14:34
- mano1973
- Tag
Nita!!
Mit hallok?:))
Igaz ez?:))
A lányom mesélt ám:))
Nincs jelen
#4436 2008-09-08 17:56
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Vicaa : örömmel látom, hogy jelentkeztél végre!!! :D Remléem csütörtökön végre jössz! :D
Roor, Luci : akkor megint megvolt a tiszteltetés Roli által! Gratulálok! Amúgy Luci! Rólad és a pici Fiadról álmodtam, szépet :D Remélem, hogy jól vagy, vagyis legalábbis lelkileg egy picit jobban! Gondolok Rád, hogy mindig is erõsebb tudj lenni!!!! Roor, most már szabad vagyok, itthon egy picit :) Nagyikámat szerdán mûtik, az én sebészem, sikerült elintézni, volt lóti-futi ma is.
Zsenikém : örülök, hogy végre gyarapodsz, de tényleg nagy szám lenne, ha nem sikerült volna, 3 nutri mellett. JAJ olvastam a Tomboló hsz-odat...nem látam, csak hallottamróla, d emeg tudom érteni, hogy majd nem felrobbantál, én is amikor hallottm, még jó hogy nem láttam! Váááááá
Sziszi : vagyok, látod! :D és írok is! :D DE Te attól regélj kérlek, mert olvaslak mindig itt (is).
Zolcsibal : valószínû, hogy úgy gondoltad Rád fér egy kis fogyórkúra...mert aki ilyen melegben a kertben tevékenykedik, az csak csurom vizesen és jó néhány dekával kevesebbel, tér be a "hûvösbe"
Sanvito : tessék vigyázni ám!!! Ha rostmentes akkor az :D Tudod, hogy mi mennyire fontos!Amúgy köszönöm Neked!
Dusy : ne higyj nekik...mindig azt mondják, hogy az elsõ a legnehezebb , aztán a második...szerintem évrõl-évre nehezebb, DE át lehet vészelni :D Menni fog !
JAJ Nita : októberi taliról, hamarosan részletek a Tali topicban :D :D :D ki ne hagyd!!!!
Pilli, Mano, Linus : sok puszi Nektek!
Kedves Ánya, remélem, hogy hamarosan hazaérkezel, erõben! Külön a figyelmedbe ajánlom, hogy beszéltem az orvossal, és jövõ héten hétfõn megyek, megnéznek a nagyfejesek, és megegyeznek az idõpontban DE nem lesz közös mûtét..kijelentette a sebészem, hogy nyugodtan legyek, vigyázni fognak rám...remélem.Egyébként meg már lassan úgy érzem, hogy muszály is és nem lehet tovább húzni, halasztani :( De azért remélem örülsz :)
Én igen, hogy akkor hallottalak, nagyon izgultam.
Mindenkinek, Jó lehülést (nem meghülést), kellemes hetet! Amint tudok jelentkezek!
Puszi és kitartást, és erõt!
Nincs jelen
#4437 2008-09-08 18:18
- roor
- Tag
Halika!
Na még szedegetem össze magam,a héten talán már pihenésre is futtya.:D:D:D:D:D:D
Bár lehet a szombat megint melóval teli,de sebaj,majd utánna belehúzok mégjobban a punnyadásba.:D
Olvastam ám mindent,látok,hallok,örülök,mosolygok.:D:D:D:D
Nelly:visszajelöltelek.:D
Örülök hogy most már arcot is tudok kapcsolni hozzád.:D
Másik topikra utalva:én is végigolvastam mindent,én is besz@rtam,paráztam,de utólag visszagondolva az a kis idegeskedés megérte,mert most már ha nem is vagok penge mindenben a betegséggel kapcsolatban,de azért már nem tudják a frászt rámhozni.:D
Ezért vétek lenne neked is ha nem jönnél,sok mindenbõl kimaradnál.:D
A babát meg gyártsátok nyugodtan,nem tövényszerû hogy te rosszabbul leszel,vagy a babának baja lesz.:D
De ami infót innen összeszedsz,azt nagyon jól tudod majd hasznosítani,például fogod tudni mire figyelj a kölöknél,és mit kell tenned,hova kell fordulnod.:D
Persze a te döntésed,de az én voksom az olvasgatás -kérdezés-no para mellett van.:D:D:D:D
Na pussz banda.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4438 2008-09-08 19:02
- mano1973
- Tag
Luci!
Nagyon édes a kis szõrmók:))
Kíváncsi leszek Koszta mit szól majd hozzá?
Akkor esténként mehetünk együtt kutya sétáltatós pasifogós sétákra?:)))
Tomi köszöni a vacsit...legalább nem kellett fõznöm:))
Tesó!
Holnap gyere várunk!!
Lisa kedves!
Sok puszi neked is:))
Dusy!!!!!!
Te mindig csak felizgatsz és úgy hagysz?:))
Milyen finomságot csinálsz megint?Legalább képet küldj:))
Nincs jelen
#4439 2008-09-08 19:49
- Nelly
- Tag
Sziasztok..
Hát ezt nem hagyhatom szó illetve sorok nélkül,ha már ilyen regényt írtál nekem Roor:D
Gigit megtaláltam iwiwen és tõle jelölgettem mindenkit akit innen ismerhetek...hogy legalább arcom is legyen (ha már balfasz létemre képet nem tok felrakni:D)
Hát ja kérdezek jobbra balra hülyeséget meg kevésbé hülyeséget...de azt hiszem Giginek igaza van talán nem kéne ennyit itt lebzselnem...
Most odáig jutottam...megtekergetve kicsi agyacskámat,hogy mindent lesza..ok,(na nem a szó szoros értelmében azt nem kéne:D)
Tehát egyenlõre felfüggesztem orvoskeresésem...járok oda ahová eddig becsületesen,ráérek majd akkor másikat keresni ha eljön az ideje...most jól vagyok(bár eddig is jól voltam)és ez a lényeg.Megölni úgyse tud azt nem hagynám:D
Aztán had jöjjön az a gyerek ha akar...
Most ennyi tellett az elõbb ébredtem kicsi bóbiskálásomból még mindig kóma vagyok:)
Jók legyetek...
SZÉP AZ ÉLET!!:D
Nincs jelen
#4440 2008-09-08 20:01
- aiolosz
- Tag
Nelly, remelhetoleg azt mar tudod, hogy gyermeknemzes teren mi a teendo :-)
Azert, ha elakadsz, szolj...en meg elekxem, mit kell csinalni :-)
mas
kuldj nekem egy kepet, majd en felrakom.....noben en meg nem lattam balf@szt, de hujje szoke tyukot mar igen.... csak a pontossag kedveert
Nincs jelen
#4441 2008-09-08 20:15
- Nelly
- Tag
:DDD
aiolosz ez tetszett:DDD
asszem tudom mi a teendõ:)
Képet meg nem tok küldeni mivel még mindig fennáll az a problémám,hogy emailt nem tudok küldeni csak fogadni...egye fene...ja és barna vagyok bár sokszor felrakom a szõke parókám:DD
Nincs jelen
#4442 2008-09-08 20:54
- mano1973
- Tag
aiolosz!
Már megint huncut vagy?:))
Még jó hogy emlékszel csak nem volt az olyan régen:)))
Nincs jelen
#4443 2008-09-08 20:54
- roor
- Tag
Halika!
Balfüttyfürütty lennék én is,csak a beszédesebb,húzósabb fajtából.:D:D:D:D:D
És csörgösipkával a fejemen.:D:D:D:D
Nelly:ajáánlanám figyelmedbe a hozzászólásaimat (tudom rengeteg van!)!
Nézzél meg egy regisztrálásom körülit (na jó egy párat ) és a mostaniakat!
Látványos a különbség.:D:D:D:D
De elárulom amire te magad is rá fogsz jönni:az akkori depis,félõs kérdezõs,a mostani szófosós leszarós vidám.:D
Hát ezt tudja adni a fórum és a kis csipetcsapata.:D:D:D:D:D
Elteszem magam holnapra,gyoccakát.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4444 2008-09-08 22:18
- sziszi32
- Tag
Hellóka, igen sok minden történt, mióta ide irtam, nagyon zajlotok ám! Jóéjt mindenkinek! Danika sajnos nagyon szenved a fogával, már vérvételen is voltunk, nemhogy valami más baja van, de nincs semmi gyulladás, úgyhogy marad a fog miatti szenvedés...
Nincs jelen
#4445 2008-09-08 22:35
- aiolosz
- Tag
deluigi írta:
aiolosz, toltsd le iwiwrol nelly kepet es tedd fel ide :)
Deluigi, nem a technikai megoldas a kerdes, hanem szemelyiseg_jogi, illetve esztetikai :-)
Amennyiben a csinos ifju hogy kivalasztja a legmegfelelobb fotot es beleegyezeset adja az akciohoz, akkor az lesz avatar kepe, termeszetesen Attila nevvel :)
Nincs jelen
#4446 2008-09-08 23:53
- kukackonzerv
- Tag
Halihó rosszancsok! :D:D
A 'Hírek egymásról' topikban Ányainfo!
PUSZ
Nincs jelen
#4447 2008-09-09 00:01
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Nagyon sajnálom Dani betyárt , de titeket se irigyellek!:(:(
Most egész jól aludtunk éjszaka mert megjött a vihar!
A Rolinak ha jön a foga akkor elõtte folyik az orra meg megy a hasa!:D
De azért ne húzd ki a fogát mert sose tanul meg rendesen rágni!:D:D:D:D:D:D:D:D
Néha nagyon nehéz a három gyerekkel bár az igazat megvallva a Rolival semmi gondom nincsen!:D:D:D:D:D
Örülök , hogy végül az kiderült , hogy nincsen semmi komoly baja Daninak!:D
Dusy!
Hány éves a lányod és hogy hivják??Csak egy gyerek van?:D:D:D
Azért megérte a bucsú nem?:D:D:D:D:D:D:D
Lisa!
Igen , lélekben talán egyre erõsebb vagyok!:D:D
Szegénykém!még az álmodban se hagylak békén?:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A nagyikádnak szoritunk és örülök , hogy sikerül elintézni a dokit neki!Nagyon ügyi vagy!!!
Zolcsibal !
Az én párom látod már úgy született , hogy úgy fogja meg a házimunkát , hogy más is odaférjen!:D:D:D:D:D
Deluigi!
Szerintem azért te is szoktál otthon segiteni!:D:D:D
Nelly!
A fórum azért van , hogy olvass és kérdezz!:D:D:D:D
Van amikor és is irok össsze visssza !:D:D:D:D
A hozzáállásod egyre jobban tetszik csak igy tovább!!!
Leszarom bogyeszt még küldök!
A gyerekvállalást pedig neked és a párodnak kell eldönteni nem másnak!
Nézz meg engem 93 óta vagyok beteg és van 3 gyermekem!
Soha nem az érdekelt , hogy mi van ha szarul vagyok !különben pedig nekem nagyon jó hatással volt a terhesség!A Rolinál is teljesen tünetmentes voltam és azt se tudtam , hogy mi az a hasmenés?!:D:D:DMost azért tudom!!:D:D
Orvost váltani?Olyan rossz az eddigi?
Nem szeretnék senkit megbántani , de ahogy irtad ,hogy mit mondott a Gigi ,arról csak az jutott az eszembe , hogy ne mással törödj már megint!
Annyit vagy itt amennyit akarsz!Olvasol kérdezel és irsz!!!!!Ha itt nyugodtabban kitudod adni magadból akkor miért ne??Mindenki igy kezdte!Egy egy szó egy egy mondat kérdések hegye és most kész regényeket irunk!Ja!Arról már nem is beszélv e ha nincsen valamilyen oknál fogva fórum akkor tiszta depresszióba esünk!:D:D:D:D:D
Tessék jönni minél többet!!Ki tud még segiteni ha gondod van ha nem mi?????
:D:D:D:D:D:D:D
Visszajelöltelek az iwiw-en!
Jó , hogy láttam rólad képet!
Ahogy elnéztem a képeket nem is vagy te olyan mint amilyennek irod!Te is belevaló csajszi vagy!:D:D:D:D:D:D
Roor!
A holnapi meglepi készen van jöhetsz!:D:D:D
De este kiderült , hoyg lessssssz mégegy meglepi , de ez Manónak is szól ám!!!
Kezdek rájönni , hogy egy ördögi nõ vagyok!!:D:D:D:D:D:D:D
Na lépek mert lassan összekötözik a kezem , hogy miért irok mostanában ennyit!
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-09-09 00:10)
Nincs jelen
#4448 2008-09-09 08:26
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Kedves Luci.Nem csak a párod született úgy tudod ez férfibetegség.:D:D:D
Amit Nellynek írtál azzal egyetértek.Mindenki annyit van a fórumon amennyit akar.Eddig még senkinek nincs kikötve úgy tudom.Ha neki ez segít(és miért ne segítene azért van)akkor hadd írjon olvasson.Nekem is rengeteg kérdésem volt (és van is a mai napig is).Az pedig hogy arról beszél ami még meg sem történt legyen az õ gondja.
Csajok ti tudtok valamit hisz ez egy "ördögi kör".:D:D:D
Deluigi rólad reggel nyolckor ömlik a víz délfelé rólam meg "kelet" felé.:D:D:D.Neked is szép napot.
Nincs jelen
#4449 2008-09-09 08:53
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Húh hol is kezdjem...
Igen valóban jó itt lenni:)))Azt hiszem azon már túl vagyok,hogy jaj jaj mi lesz velem nekem is ez meg ez lesz...stb.Csak az elsõ sokk volt.
Biztosan sokkal többet rinyáltam volna ha a betegségem(??)kiderülése után haza nem mentem volna a szüleimhez,testvéremhez...Mert egyszerû a dolog...ha ez van ezen már nem lehet változtatni...inkább meg kell tanulni vele élni és örülni a pozitív dolgoknak...
De ez a fórum is sokat segít,itt elengedhetem magam...lehetek besz..ri,õrült..aggódó..stb
Egyszerre több személyiség is lakik bennem:)))Párom szokta mondani skizofrén vagyok:))mert néha tombolok öt perc múlva meg kenyérre lehet kenni...Mindig a horoszkópomra fogom(ikrek).meg arra,hogy nõ vagyok:))Nem mentség...
(Nálunk a férfi hordja a nadrágot még az iwiwen is:D)Én jelölök õ jelenik meg...pfff
Aiolosz bármelyik képet felteheted ide...én ugyan azt szeretném ahol ketten vagyunk Bojával(kutya),márcsak hogy ne bármelyik legyen:)))még a végén Attilát tennéd fel..vagy csak a kutyát:)))még félre értené valaki...
Mára rengeteg dolgot beterveztem...mert tegnap csak lógattam a lábam...holnap meg kemény napom lesz...meló ezerrel.Úgyhogy egyenlõre eltávozom...de még biztosan jövök...ahogy magamat ismerem:D
Nincs jelen
#4450 2008-09-09 10:31
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szia Nelly!
Elõször is te nem vagy béna , de van egy nagyszerû segitségünk is!:D:D:D:D:D:D
Fórum » Az oldallal kapcsolatban » Gyorstalpaló
Ha ezt a topikot megnyitod akkor megtudod csinálni , hogy legalább képeket tegyél fel a topikokban!
Másodszor!
Látod amit irtam azzal Zolcsibal is egyetért!
Mondom én , hogy te egy belevaló csajszi vagy!Hiányoznál ha nem jönnél!:D:D:D:D:D:D
Itt lehet sirni és nevetni egyaránt!!!:D:D:D:D:D
Sziszi!
Amit irtam Nellynek a képek feltételével kapcsolatban az rád is vonatkozik!!!:D:D
Hogy vagytok?
Zolcsibal!
Szerintem minden férfi ilyen , de hát megszoktuk ez a nõi sors!:D:D:D:D:D:D:D
Pasek!
Mi van veled??
PORSHE!
Néha látlak , de ne nem irsz!
Csendes kukkoló vagy ami nem baj , de lécci - lécci irj magatokról!
Nagyon szeretném tudni , hogy mi van veletek és a lányokkal!
Hiányoztok!
Puszi nektek , de leginkább Taminak és Nórikának!!!
Remélem , hogy Nórival minden oké!!
Hány kiló?????
Sajnos nincsen chat ott tudnánk dumcsizni!!:D:D:D:D:D
Többiek!!!
Hol vagytok???
Persze én könnyen jártatom a számat és irogatok regényeket ha itthon vagyok egész nap!!!:D:D:D:D:D
De azért irjatok ti is!
Segitséget szeretnék kérni tõletek!
Tegnap kaptak a gyerekek egy kiskutyát , akinek még nincsen neve!
Kisfiú és valami frappáns jópofa nevet szeretnénk neki , de nekem nem jut eszembe semmi.
Irjatok neveket ha tudtok!!!Köszönöm!Ja!Kistestû kutyusról van szó!Shih-tzu fajta!:D:D:D
Luci kizárva abból bõven elég egy is sõt néha még az is sok!:D:D:D:D
Nincs jelen