#4501 2008-09-11 11:03
- Lucifer
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziszi!
Amit irtam , hogy megyünk azt nyugodtan vedd fenyegetésnek!!!:D:D:D:D:D:D
Persze vigyázz mert Roort is viszem ám!!!:D:D:D:D:D:D
Tehát lehet elõre lelakatolni a hûtõ ajtaját meg az éléskamrát is!!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#4502 2008-09-11 12:26
- Ánya
- Tag
kukk!!
Ennyi :)
Nincs jelen
#4503 2008-09-11 18:02
- sziszi32
- Tag
hellóka, mint mondtam, kedves luciferkám, hiszem, ha látom... amúgy a kutyamánia ragadós, éppen ma ajánlottak nekünk egy kokker-spánielt (TUDOM, hogy nem így kell irni, nem beszólni helyesírásra!), kis fekete luciferkét, látod, még itt is eszemben vagy...
Danimotyóról jelentem, hogy keressetek neki egy normális anyát!!!!! Én ma majdnem, akaratlanul kinyuvasztottam szegénykét. Az úgy volt, hogy itt volt nálunk egy néni, gyakorló nagymama, és hozott csokit. Hát a gyerek kinézte a számból, és anyósom is, a nõcike is azt mondták, hogy 11 hónaposnak már lehet... meg is ette a drága, úgy egy kockányit... aztán amikor tisztába raktam, akkor veszem észre, mintha himlõs lenne a gyerek egész teste. Beadtam neki allergia-elleni cseppeket, erre szegény kis motyóka kihányta még az anyatejet is... amit pedig február óta nem kapott :( De a cseppek hatottak, el is múlt rögtön a pirosság............. hát jó hüe tudok lenni, az biztos... szóval, ha ismertek egy normális, nem gyereknyuvasztó anyát, küldjétek hozzám!!!!!!
Nincs jelen
#4504 2008-09-11 19:49
- zotyesz
- Tag
Mivel rég volt már családi beszámoló most hoztam egyet :) :) :)
Õsasszony és õscsalád
Esténként két szemében vágy csillog,
és arcán vidám huncut mosoly ragyog.
Mosoly melynek ellenállni nem tudok,
de mivel imádom öt nem is igen akarok.
Ismét barlang hancúr kezdõdik el este,
reggelig tart mire megnyugszik teste.
Nézem öt miközben karomba fekszik,
arca nyugodt és békésen lélegzik.
Felkelek ,vigyázva nehogy felébredjen,
mennem kell vadászatra hogy ebéd legyen.
Mire visszatérek már a tûz mellett vár rám,
csendesen,nyugodtan,kedvesen pillantva rám.
Körülötte hancúr kölykök nevetgélnek szaladgálnak,
vidáman mintha semmi gondja nem lenne a mának.
Õket együtt látva feledve minden nyûgöm és bajom,
megnyugodva mosolyogva szemügyre veszem családom.
A családot mit neki köszönhetek, kinek mosolya, hangja,
és minden mozdulata szívemet annak idején elvarázsolta.
Szemügyre veszem csinos alakját és növekvõ pociját,
úgy tûnik újabb taggal bõvítjük gyermekeink hadát.
Szerkesztette: zotyesz (2008-09-11 19:56)
Nincs jelen
#4505 2008-09-11 19:57
- roor
- Tag
Halika!
Ember:ment válaszmail.:D De itt is mondom jöhet!:D:D:D:D
És köcce.:D:D:D:D
Deluigi:írj luigi írj!:D:D:D:D:D
Ánya: a kukk is elég,llényeg hogy vagy.:D:D:D:D És jól vagy.:D:D:D:D
Lisa nagyi túl a mûtéten,lázas ugyan de jól van,majd jön Lisa is amint megtalálja önmagát.:D:D:D:D:D
Lisa drága pussz.:D:D:D:D
Luci:te a crohnnak egy külön orbitális kihívás vagy,no meg a dokiknak is.:D:D:D:D
Sziszi:nem vagy te sem rossz,sem dinnye ,nagyonis jó anya vagy!!!!!!!! Ilyen meg mindenkivel elõfordul hogy beleszalad valami ismeretlenbe,aztán nem épp jól sül el.:D
Nelly:veled mizu?
Nita:fejlemények???:D:D:D
Zolcsi:veletek mizu?:D
Pusszancska :D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4506 2008-09-11 20:16
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Luci csak hobbiból sütök, mert imádok! :D :D :D
István üdv közöttünk!
Nincs jelen
#4507 2008-09-11 20:19
- judy1981
- Tag
Roor: akkor sírj, ha több füled lesz, mint fogad. :D:D:D
Nelly: miért is mennénk el messzire, mikor kb 30km a távolság. Egyébként Májusban pont Almáron voltunk.
Anyóspajtás: Az anyós azért van, hogy idegesítsen. Szerintem félnek, hogy a kicsi fiuknak nem lesz úgy kinyalva a segge, ahogy õk tették. Bár engem minden jelölt csípett (amelyik nem, az a fiát se szerette). Ja, és a gyerekneveléshez is hülye vagy, mert õk már x gyereket felneveltek, és tudják a frankót. Wazze õk is voltak kezdõk és mégsem tették el láb alól a gyereket.
Sziszi: biztos lehetsz benne, hogy lesznek még ilyen afférok. A gyerek akkor is el tud esni, ha tízen figyelnek rá.
István: Üdv közöttünk.
Nincs jelen
#4508 2008-09-11 21:05
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Norby!
Bár a süti Ánya dolga a talira , de mivel nemtud most jönni megcsinálom én üsse kõ!:):):)
De persze csak abban az esetben ha Ánya engedélyét adja!
Sziszi!
Miért lennél rossz anya?Ezt verd ki a fejedbõl!
Balesetek mindig vannak és tudod mennyi lesz még?!:):):)
Hát tudnék irni , de ma nem teszem mert minnnnnááá megyek moziba!!
Látod már kezdek menni csak még kutya formájában!!!:D:D:D:D:D:D:D
Dusy!
minden elismerésem és nyami-nyami!!!:D:D:D:D
Ánya!
Én a kukknak is nagyon örülök mert tõled jön!Puszi!:D:D:D:D
Roor!
Mi is a bajod az én crohnommal?:D:D:D:D:D
Ha nem lenne vele ennyi baj akkor az nem is én lennék!:):):)
És különben is adni kell a dokiknak is egy kis fejtörést , melót mert akkor nem unatkoznak!:):):):):):)
Zotyesz!
Ez a beszéd!
Már ideje volt , hogy irjál!:):):)
Vagy most Roor lekenyerezése megy??Vigyázz mert kitalálok valami mást és olyan lesz amire nem isszámitasz!:):):):)
Lisa!
Nagyon örülök , hogy nagyikád túlvan a mûtéten!
Remélem a láza is lemegy nagyon hamar !de végre már csak alábadozás maradt és hamarosan sétálhattok a nagyival!
Ismeretlenûl is mihamarabbi jobbulást kivánok neki!!!
Nincs jelen
#4509 2008-09-11 21:10
- Norby1
- Tag
Luci Ánya biztos lesz olyan kedves és engedélyt ad a dologra. Csak attól tartok mire Bükkszentkeresztre értek addigra az egész elfogy és csak a morzsákat csipegethetem :P
Nincs jelen
#4510 2008-09-11 21:33
- Nelly
- Tag
Nah megjöttem...láttam olvastam...
Ki vagyok nyúlva...
Fejbõl kiverés (az én saját fejembõl...nehogy valaki félreértse:D)megy ezerrel...
Ma egy kicsit nyügi napom volt...nõi dolgok...fájdogál egy kicsit a hasikám...de majd elmúlik...holnap nem melózok...lábamat fogom(szeretnám)lógatni...de a "gyepet"is le kéne nyírni...komolyan venni kéne egy kecskét...nem lenne annyi baj a fûvel:D
Jelentem híztam egy kilót...ez mindig boldoggá tesz...mert mindig gizda voltam...és szerintem az is maradok...
Még egy rossz szokásom van:D:D minden nap mérlegelem testsúlyomat...de ha keveset mutat már nem gyötrõdöm rajta...ha többet akkor meg jól feldob...
Pár évvel ezelõtt egy volt munkatársam megjegyezte jó sovány vagyok...erre én...pedig híztam X kilót...erre õ:dehogy híztál tele vagy szarral:D:D
(de nem így volt:D:D)
Azt hiszem nincs olyan ember akinek nincs súlyproblémája...sokan fogyni szeretnének...sokan hízni...egyik sem könnyû...
Bár én gyerekkoromban se voltam jó evõ...inkább játszottam kifulladásig...anyukám meg szaladt utánam a vajas-mézes zsömlével:D
Jó lenne ha most is átélnék ilyesmit...néha nagyon hiányzik a gondoskodása...
Hamar kirepültem...14 évesen kollégium...utána meg önállósodtam(ez akkor nagyon tetszett)csak jó messzire repültem...
De nem baj...jövõ hét végén irány Poroszló...már nem voltam otthon egy hónapja....ilyenkor már súlyos elvonási tüneteim vannak és kezdek rinyálni...meg boszorkánnyá válni(párom szerint:D)
Most megyek kikövetelem magamnak a simi adagomat(szeretem ha simizik a hátamat vagy karomat...mindegy mit csak simi legyen:D)csak hát ritkán tudom már rávenni...bezzeg a kezdetekkor kérni se kellett...
Meséltem már mit mondott legutóbbi szülinapomkor?!
Akkor derült ki ez a betegség..szóval megjegyezte a drága:le kéne már cseréljelek...öregszel is kezdessz is lerobbanni......persze csak viccelt...és sikerült is mosolyt csalnia meggyötört arcocskámra:DDDD
Hát ilyen az én párom:D
Most megyek követelõzni...pá
Nincs jelen
#4511 2008-09-11 21:57
- zotyesz
- Tag
Nelly fûnyírás ellen ajánlanám a fix magasságúra növõ fûfélét
Nincs jelen
#4512 2008-09-11 21:58
- Nelly
- Tag
zotyesz
Was makogsz?
Az fiú..avagy lány?vagy csak hülyítel?:DDDD
Nincs jelen
#4513 2008-09-11 22:08
- roor
- Tag
Halika!
Nelly:szerintem Zotyesz nem viccelt,õ már csak ért hozzá.:D:D:D
Bár a kecske olyan othonnossá,magyar tájassá teszi a kertet.:D:D:D:D
A nõi dolgokról is lehet itten ám beszélni,a mi fiukáink már lányosítva vannak,lassan ülve pisilnek,meg hát azok után hogy kibeszéljük széllelbélelt problémáinkat illetve sz@r ügyeinket egy kis havibaj már igazán elfé mellette.:D:D:D:D
Simikövetelés?Naj ja,az elején még olyan odaadóak,aztán meg leöregeznek,meg "lecserélnélek két X évesre".:D:D:D:D
De hát csak a szájuk nagy.:D:D:D:D
Mi meg jók vagyunk,mit jók,a legjobbak!:D:D:D:D:D
Holnapra jó pihit,ha sikerül.:D:D:D
Norby:mellékesen jegyezném meg,hogy Luciékkal utaznék,ergo az a süti halálos veszélyben lenne.:D:D:D:D
Sziszi:Danibatyusztori!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Velem semmi különös,és hogy íly késõi órán pöttyentek,annak nagyon egyszerû az oka:délután egy hatalmasat durmoltam.:D:D:D:D
Luci:mit néztetek meg?:D:D:D:D
Uff.......nem találom a helyem,túl kipihent vagyok.:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4514 2008-09-11 22:09
- mano1973
- Tag
Zotyesz!!
Na végre ujra itt vagy és írsz:))
Na most meg Pasek hiányázik de nagyon hol van?????????????
Kicsit megkésve de...köszöntök minden új tagot a fórumon és a a kis tesóm topikjában:))
Sziszi!
Imádom a sztorijaid Daniról és no para...nem vagy rossz anya.Én is ezt gondoltam és gondolom magamról de...Tomi meggyõz hogy nem rossz vagyok csak elfogult és hülye:))
Nelly!!
Te még jól jártál.Téged csak lecserélni akarnak nekem meg......Tolókocsi -nyugdijas otthon:)))
Vagy a bontó...ahogyaz én Tomim mondaná:))
Azsuzsa!!!
Mint már köztudott te vagy Roor és az én zanyukám:))
Boldog 18. szülinapot kívánok neked és holnap megyünk felköszönteni:))Nem úszod meg:))
Szerkesztette: mano1973 (2008-09-11 22:11)
Nincs jelen
#4515 2008-09-11 22:13
- mano1973
- Tag
zotyesz!
látom itt vagy cupppp-cuppp:)))
Elvertem a 10 ezrest:)))
Nincs jelen
#4516 2008-09-11 22:13
- zotyesz
- Tag
Nelly drága már kinemesítették az adott magasságra növõ fûfélét és ha emlékezetem nem csal már sötétben világító füvecske is van
Mano drága ennek örülök
Szerkesztette: zotyesz (2008-09-11 22:17)
Nincs jelen
#4517 2008-09-11 22:30
- Nelly
- Tag
Lol zotyesz:D
Akkor be kell szereznem valahonnan:D
Kösssszi szépen az infót:D
Nincs jelen
#4518 2008-09-11 22:32
- sziszi32
- Tag
Hellóka, deluigi, köszi a biztatást, luci, mano, roor, ti tudjátok ugye, hogy hálám és én örökké üldözni fogunk ezekért a kedves szavakért... az a szitu, hogy anyósomtól nagyon leamortizálódtam, kampec, végem van, délutánra már kezdtem szabályosan depresszióba esni... ilyenkor megint észreveszem a ráncaimat, õsz hajszálaimat számolom (nemcsak "ott lenn", mint samantha a szekszésnyújorkból" :D :D bocsi, függõ vagyok, de a moziverzió hatásos kijózanító volt, na mindegy, csak úgy eszembe jutott... ), megint fájni kezd a plusz negyven kiló túlsúlyom, szóval hivatalosan is bejelentem, hogy én ehhez kevés vagyok, és hálát adok mindennek, ami és aki úgy rendezte, hogy mind az anyám, mind az anyósom 25-25 km-re vannak tõlünk!!!!! Estére kicsit jobb lett a kedvem, mert anyósom a színielõadása következõ felvonását már a sógornõmnél adta elõ...
Dani mai pozitív sztorija: mániája az éjjelilámpám. Még születésekor 15Wattos égõt raktunk bele, mert a kórházban rászokatták a lámpa melletti alváshoz, de ez egy másik sztori. Szóval, a lámpa. Az én drága bogaram ma este az ágy körüli sétafikálást gyakorolta, a kis öklöcskéit belevájja a lepedõbe, és roppant büszkén támolyog ide-oda. Az éjjeli lámpa örök kedvence, amikor még karonülõ korszaka volt az õskorban, már akkor is imádott arrafelé nyúlkálni, és most, hogy a járás felszabadította a családja kötelékeibõl, egybõl az éjjeliszekrény felé vette útját, és elõször elbûvölõen meredt a villanykörtére, majd elkezdett belekapaszkodni. Eközben leseperte a szekrényrõl a könyvem, cumisüvegét, mindent, csak hogy megsimogathassa a forró körtét!!! :D Ez a mániája. Amikor hazajövünk, és bekerül a járókába, azonnal elhúz a konyhába, és megsimogatja a falra akasztott wok-serpenyõt.Szerintem már most a gömbölyû és forró formákra bukik, ez jó nem? mármint a jövõ szempontjából, a jövõ nõinek, akik majd nem lesznek büszkék, ha felemlegetik nekik, hogy akkor még nyakig kakásan ültek a pelusban, amikor az én fiam már a gömbölyded formákra bukott!!! :) :)
Nincs jelen
#4519 2008-09-11 22:59
- Norby1
- Tag
Roor pont ettõl tartok a leginkább hogy süti közelben leszel az út alatt :(
Kénytelen leszek saját készítésû* sütit vinni
*anyu által készített :D
Nincs jelen
#4520 2008-09-11 23:52
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Nagyon jó itt látni a sok hölgy közt a hímnemû egyedeket is.Norby,zotyesz ,deluigi csak így tovább.
Norby dugd el jó helyre azt a sütit legjobb ha a gyomrod(másik testnyílást nem javaslom.:D:D:D) választod mert roor szaglásával megtalálja és határtalan étvágyával szertezabálja az útravalót.:D:D:D
Kedves sziszi32!
A mi lányunk egy idõben a különbözõ ph értékû tusfürdõktõl lett kiütéses.Gondolhatod sorra próbáltuk a jobbnál jobbakat.Johnson and Johnson és különbözõ világmárkák szóba sem jöhettek.A baba na az az igazi.Mai napig azzal fürdik.Csak azért írtam le mi sem gondoltuk ,hogy a tusfûrdõvel ártunk a gyermekünknek.Danibetyárt ha kérdeznéd(és tudna már válaszolni) biztos azt mondaná te vagy a legjobb anyuka.:D
Roor drágám egyébként elvagyunk köszi kérdésed.:D Melo a melohelyen itthon megint(átlakítási projekt)szunya.
Nelly valamelyik angol tipusú golfpályára való fû valóban minimálisan nõ.Állítólag 4-5 hetente kell nyírni esõben.
Zotyesz várjuk mikor jelenik meg versesköteted.Az "õskorban"?.:D:D:D
Luci hogy álltok a kutyanevekkel.Vagy marad amit választottatok?:):):)
No megyek pihizni ritkán szoktam ébren lenni ily késõi órán.
Szép éjszakát mindenkinek!
Nincs jelen
#4521 2008-09-12 00:03
- zotyesz
- Tag
Tudod zolcsi az a gáz hogy az õskorban
sok a fa de kevés a nyomdász és a nyomda
És Guttenberg kicsit késõbb jön e honba
de bevésem verseimet barlangom falába
Szerkesztette: zotyesz (2008-09-12 00:06)
Nincs jelen
#4522 2008-09-12 01:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Most gyors leszek mert vár az ágy , de ha nappal lesz akkor megkapjátok!!!!:D:D:D:D:D:D:D
A film cime: Tomboló vihar és vigjáték volt!!
Most mék reggel jövök!!
Nincs jelen
#4523 2008-09-12 05:59
- mano1973
- Tag
Luci!
Te tényleg elmentél moziba a tulajdon férjeddel?:))
Remélem jól érezted magad!!!
Te késõn fekszel én meg korán kelek...Tomi csak nem hagyott aludni és felpuszilgatott mikor elindult dolizni.
Sziszi!
Én nem udvariasságból vagyok kedves ezt Luci és tesóm is megmondhatja õk ugyanis 24-29 éve ismernek:))
Örülök ha itt kicsit jobban érzed magad és ha mi is hozzájárultunk valamit ahoz,hogy a kedved jobb legyen már megérte itt lenni nekem is:))
Anyóssal meg ne foglalkozz,hagy mondja oda se figyelj:))
Ja igen azt hiszem Dani rám bukik majd ha a forró és gömbölyded formákat kedveli:))
A szekszésnyujorkot én is nézem..imádom és jókat lehet nevetni:)))
Na de jöhet Dr.Hausz és a kés alatt is a két jóképü plasztikai sebésszel...na meg a helyszinelõk de abból is csak a Majami helyszínelõk:))
Na megyek még szunditok kicsit míg a lánykám hazaér ugyanis a kutyám még nem akar le menni így vissza mászok az ágyba.Sajna mostmár csak egyedül mert Tomi dolizni van:)))
Nincs jelen
#4524 2008-09-12 07:44
- Norby1
- Tag
Luci drága szerintem te a Trópusi vihart nézted meg a moziban :D Én ezen a címen láttam a filmet :D
Nincs jelen
#4525 2008-09-12 10:06
- sziszi32
- Tag
Zolcsi, köszi szépen a biztatást, így már kicsit jobban érzem magam... most is néztem a pocakját, hatalmas van ám neki, a tenyeremmel átérem, szóval, még mindig vannak rajta piros kiütések. A tusfürdõk... a kórházban azt mondták, hogy minden ien termék tele van nyomva kémiával, ami ugye nem jó, mert a bõrön keresztül minden bejut a szervezetbe. Kezdtük bübchennel, meraztatmondták, hogy jó, de aztán inkább nivejával folytattuk, most johnsons 2x van, de lehet, hogy az a hibás? Legközelebb akkor megpróbálom a babát, hátha az lesz a tuti...
Manó, ezt igen jólesik ám olvasni, amikkel itt a lelkecskémet kenegeted, mint drága olajjal... Szerintem mi itt a fórumon kiadjuk magunkból azt, amit a normál életben nem lehet vagy nem tudunk, és azért lehet ez egy ilyen jó kis közösség. Emlékszem, valamikor március magasságában bõgve kurkásztam a netet, és akkor egyszercsak ott voltatok, rögtön elsõ helyen, mer a gugli is szeret titeket... Azóta sokkal jobb lelkileg, talán azért, mert itt tényleg kiírhatom magamból, ami fáj... na de már nagyon nyálas duma ez...
Plusz, örülök, hogy ezen a világon rajtam kivül más is tudja, ki a doktor troj... :D :D :D Persze, ezek a viasaték olyan dögök, hogy biztos megint egy fél évet kell várni a további részekre... ez naon nem szép tõlük, dextert is megin kivonták a forgalomból, hát nem tudom, nem tudom, kapnak ezek tõlem egy pofont itt mingyán! Szegény függõkre nem is gondolnak! :) :) Vagy ezek a sorozatok mennek más adón is? Amúgy nemtom, ti hogy vagytok vele, de a két fõ országos adót én már csak hauz és feleségek miatt kapcsolom be, valahogy kiégtek, vagy mi...
A trópusi viharról hallottam, hogy fergetegesen jó, luci, referálj!
Motyi alszik, nem termel sztorit.
Ja, helyszínelõkbõl a nyújorki a tuti!
Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-12 10:08)
Nincs jelen
#4526 2008-09-12 10:37
- mano1973
- Tag
Igen ismerem doktor trojt:))
Na és doktor meknamarát is:))
A született feleségeket is nézzük.Tomi már lassan beletörõdik ebbe hiszen õ is nézi velem pedig...az elején hogy utálta a sorozataimat és mit hallgattam érte:))
Na persze a paula és Paulinát nem hajlandó megnézni velem :))Vajon miért?
Na jó azért ha amerikai foci meg y tv-be akkor én engedek mert az imádja..és a darts..billiárd..na meg mindenféle sport közvetitést:))
Örülök ha jobban érzed magad és ehez mi is hozzá járultunk.
Én is szeretek ide jönni és sok uj ismerõst szereztem itt akik nem néztek ki és nem küldtek el csak azért mert én nem vagyok beteg.
Hidd el sziszi itt aztán meggyógyul a kis lelked:))
Luci bazz te még alszol?
Nincs jelen
#4527 2008-09-12 11:24
- Ánya
- Tag
Luci!
A sütire az engedélyt élethossziglan megkapod.
Remélem, Niki és Roli is meg fogja tanulni tõled és amíg a világ, világ lesz ilyen fini süti. Az eredeti az anyósom testvérének a feleségétõl való, akit nagyon kedvelek. Igazi jól sütõ-fõzõ asszony. Majd sütök még nektek a repertoárjából. Meglátjátok, megízlelitek.
A kutyushoz gratulálok, de a név választásba nem szállnék be. A mostani édi kis kutyánkat Kanálnak nevezzük. ennyi elég belõlünk, ugye?
Roor kedves!
mi készül a barlangban? szép az a vers, és szinte látom magam elõtt. Hajrá!! :D
Zotyesz!
Igazi szívet melengetõ a versed! Nagymama szívet melengetõ. Leendõ nagymama szívet melengetõ! Hajrá! :D
Sziszi!
Nekem is van anyósom. nagyon nem jövünk jól ki, és akkor még egyszerûen fogalmaztam. Most a mûtétem után a legfontosabbnak tartom a vele való viszonyomnak a rendezését. Ikerházban lakunk. Õ az egyik felén, mi a másikon a párommal. Közös kert, nincsenek kerítések, határok, szörnyûûûûûûûû. Felneveltünk így három gyereket, már nem laknak itthon, felnõttek. Tûrtem, nyeltem, már látom, nem kellett volna. Most akarom rendbe tenni, nem tudom hogyan fog menni, de belevágok. Amit mondani akarok ezzel, hogy ne hagyjad magad, állj ki magadért, udvariasan, de határozottan.
Két fiúnk van és egy lányunk. Kétszeres anyós vagyok már. Nem könnyû anyósnak lenni ám, de még mindig könnyebb, mint menynek. Látom a különbséget.
manó!
jó olvasni ismét felõletek.
Lisa!
Nagyidnak reméljük napról-napra könnyebb lesz. A láza el fog múlni és vihetitek haza :D
Hétfõn este várjuk a híreket. Tudod, hogy szerintem mi a fontos, vagyis inkább ki a fontos ? !!
Puszi és sok erõ abba a filigrán alakodba bele :)
Pasek!
Jó volt olvasni, hogy mi is van veled. Idõnként adj egy ilyen összefoglalót!! Bár most elég kevés idõd lehet a váltásod miatt!
Nelly!
A kecske nekem is gyakran eszembe jut, de az alig növõ fû a legjobb. Bár egy helyre kertész legény is el tud bánni a fûnyíróval :) Jó olvasni, hogy már jobb a kedved!!
Velem minden rendben. Ma szépen indul a nap. Még alig voltam. Tegnap volt a nagy menõs nap, úgy látszik.
Kutyus sétáltatás megvolt, azóta internetezek és nagyon élvezem az életet!! egy ilyen nagy megpróbáltatás még édesebbé teszi ezt a rongyos életet!!
Mindenkinek adok a jó kedvembõl, vigyétek!!
Pusszzzzzzzzz
Nincs jelen
#4528 2008-09-12 12:23
- Nelly
- Tag
sziasztok
Csak ki kéne mennem lenyírni azt a füvet...(megsúgom azért..én szeretek füvet nyírni...csak kicsit rinyáltam)
Nem is nagy a terület...
sütöttem palacsintát imádom :D
anyósokról-apósokról meg annyit...nekem sincs könnyû helyzetem velük...nagyon nagyon hosszú lenne most leírnom ide mit is szenvedtem tõlük a 6 év alatt mióta ideköltöztünk Ny.házára.Azóta is szidom magam...
De ennek most vége!!!!!!!Nem hagyom tovább magam!!!!!
Nagyon nagyon sok mindent lenyeltem nekik...õk olyanok akiknek még a saját gyerekük sem felel meg(pedig egy fiukat már elveszítettek autóbalesetben)
Most már tudom SOHA nem fogok nekik megfelelni...már nem is akarok!!!!Nem okolok senkit a betegségem miatt...de nagyon nagy szerepük van benne!!!!!SÕT...
Velük szemben most tele vagyok haraggal...sértettséggel...de jobb az most nekem ha nem is látom õket!!!
Hálisten nem túl sûrûn látogatnak meg...tartsák meg jó szokásukat!!!!
Mikor kiderült ez a betegség...eléggé összetörtem...õk meg besértõdtek mert nem mentünk velük nyaralni...mert hát mondták:nem is vagy te beteg!!!Meg most már túl sokat foglalkozol magaddal sose lesz unokánk...stb...azóta azt se kérdezték hogy vagyok...stb
Nekem az ilyen emberek ne papoljanak a családról...kötelességrõl..stb
A legszomorúbb az az egészben,hogy tudom ha gyerekünk lesz rájuk is leszünk utalva..némi segítség miatt...mert ugye mi dolgozunk...stb...pedig édes bosszú lenne...bár így is tudom mi bosszantja õket...élek is vele ha tudok :DDD
Havonta vagy kéthavonta tudok sajnos csak hazautazni a családomhoz...nekik ez is túl sok...(mármin anyóséknak)régen mikor ott laktunk náluk(1,5 év) nem szóltak meg durciztak ha én hazautaztam...mint a dedóba...és még megkérdezik miért nem hívom õket anyukának meg apukának....MAJD HA FAGY!!!!!!!
Na még mielõtt jól felbosszantom magam...eltávozok...már így is ugrott egyet a vérnyomásom:D
Ánya csak csodálni tudlak!!!Mint embert! Majd én is ilyen leszek :D
Nincs jelen
#4529 2008-09-12 13:06
- sziszi32
- Tag
Emberek, ez az Ányacsajszi nem semmi!!!! Meg is írtam Neked priviben is, ha tudni akarod, hogy nagyon de nagyon ügyes nõszemélység vagy, hogy ezt ilyen jókedvvel ki tudod birni!!!!!!!
Nelly, Manó, és akinek anyósa van, este irok errõl a témáról többet is, csak õfelsége Dániel most tanul járni, és ordít, ha nem vagyok mellette... mint most is...
Nincs jelen
#4530 2008-09-12 13:43
- mano1973
- Tag
Sziszi!
Várom az élménybeszámolót:))
Ánya!!
örülök hogy ujra itt!!!Sok sok puszi neked
Nelly!
Az én anyósom nagyon szipi szupi:))
Bár ahogy utált eleinte nem volt semmi:))
Persze én is utálnám azt a nõt aki elveszi a fiamat és még 10 évvel idõsebb is nála:))
Ne hagyd magad!!!!!!
Nincs jelen
#4531 2008-09-12 15:22
- Zsuzsaanyu
- Tag
Lányok!
Nem kellene egy anyós-szapuló topicot nyitni?????? :D:D:D:D:D:D:D , lehet, hogy az vetekedne roor tipicjával..........,
de dícsérni is szabad az anyósokat...... már akinek van rá oka:D:D:D:D:D
Bár én is anyós leszek/vagyok(?) azért én is tudnék mesélni:)
Nincs jelen
#4532 2008-09-12 15:38
- Nelly
- Tag
ez a topik dolog tetszik :D
tele tudnám írni...de minek is fecsérelünk rájuk sorokat...meg sem érdemlik :D
Nincs jelen
#4533 2008-09-12 15:44
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szóval!
Úgy tünik, hogy mi nem csak a betegségben vagyunk egyformák hanem kijutott az anyósból is!:D:D:D:D
De mi is leszünk ám azok!!:D:D:D
Én fõleg három gyerekkel!De azt azért tudom , hogy nem leszek olyan mint anyu vagy anyósom.Nem fogok beleszólni , hogy ki kivel hiszen nincsen értelme!Nekem is hiába mondták mégis õ maradt és már 14 éve együtt vagyunk!Ha a gyerekemnek jó akkkor miért szóljak bele??A lényeg , hoyg tisza legyen és fõzzön rendesen és legyenek boldogok!A kapcsolatuk magánügy a gyereknevelés is rájuk tartozik!Én segitekek ha kérnek!De szerintem ezzel mindenki igy van!!:D:D:D:D
Ánya!
A recept biztos tovább megy a lányom tuti csinálni is fogja a fiaim többé kevésbé , de a menyeimnek is megtanitom!!:D:D:D:D
Kutyusunk viszont már nincsen mert a párom ma elvitte!:(
Ez jó is meg nem is!Viszont nagyon jó helye lesz mert kertesházba kerül!
A neve viszont maradt bogyó!:D:D:D:D
Norby!
Jól van na!!!!
Én is azt a filmet láttam csak véletlenül elirtam a cimet!!!
De akkor most helyesbitek!
A film cime : Tróppusi vihar!!:D:D:D:D:D
Nagyon jó vigjáték volt jó sokat röhögtünk és ami még jó volt benne az az , hogy szinkronos volt!!!!!
Szóval jól éreztem magam már nem is tudom mikor voltam utoljára moziban!
És ami a lényeg , hoyg a nagyobbik fiam vállalta , hoyg vigyázz itthon a két alvó kicsire!!!
Ezért köszönet nekije!!:D
Manó!
Képzeled a saját bejáratú férjecskémmel voltam moziban!!!:D:D:D
Ja!!Igen ma 10.30-kor keltem!!!!!:):):):):)
De jó nektek , hoyg van idõtök nézni a sorozatokat!!!:D:D:D
Én még a hiradót is alig látom!
Na a barátokat esetleg ha aéppen akkor van vacsora!Bár a felét nem hallom mert a gyyerekek folyton folyvást beszélnek!!:D:D:D:D:D:D
Sziszi!
Anyós ügyileg kitartás!!!!:D:D:D:D
Nekem a Rolinál most a Gabi fürdetõ jött be!
A johnson egyik gyereknél se vált be mindegyik allergiás volt rá!!
Szerintem néha inkább igyál egy korty bort és az majd lenyugtat!
Meddig van nálatok anyósod?Vagy együtt laktok??
Este várom a fejleményeket!!!!
Daninak mégegyszer gratula a menéshez!!:D:D
Fûnyirás???A fiam imád fûvet nyirni kár , hogy olyan messze laktok!!!
Süvel kapcsolatban pedig hiába utaik velem a Roor ugy se kap mert jól becsomagolom és eldugom!!:D:D:D:D:D:D
NA lépek mert megyek a nikiérta suliba!!Este gyüvök!!!!
Nincs jelen
#4534 2008-09-12 15:46
- Lucifer
- Tag
Zsuzsaanyu!
Ez igy igDaz,de azért jó ha tudod , hoyg van jó anyós és van rossz anyós!
Ki hová tartozik!
Rólad persze na meg Ányáról is tudjuk , hoyg ti a szupi anyósokhoz tartoztok!!:D:D:D:D:D:D:D:
Nincs jelen
#4535 2008-09-12 15:54
- Dusy
- Tag
sziasztok
mindenkinek szép napot! :D
Nincs jelen
#4536 2008-09-12 16:21
- sziszi32
- Tag
Úgy látom, belenyúltam a tûzfészekbe, mindenkinek van egy anyós-sztorija, ugye?! Na hegyezzétek a fületeket és szemeteket, mert este jövök... A jó és rossz anyóshoz: az én anyósom totál meg van róla gyõzõdve, hogy õ tökéletes anyós!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez nem vicc, vérkomoan azt hiszi, és amikor beszólok valamire, akkor teljesen ledöbben, hogy mér, azt nem jól mondta, vagy nem úgy kellett csinálni? Ennyit az ízelítõbõl... Akinek meg mozira van ideje, az ne irigykedjen a sorozatosokra!!! Különben is, troj és meknamara egyszer volt egy héten, úgyszint a dexter, brühühühühühü, és ezek a piszkok megint nem adják.... :( :(
Nincs jelen
#4537 2008-09-12 16:51
- zolcsi
- Tag
Csak annyit fûznék hozá itt a leendõ merész anyós-após gondolatokhoz,hogy (tisztelet a kivételnek) egyszer mindenkibõl lesz(sõt már van is) ez is az is.Tehát leendõ anyósok apósok írni csak mértékkel.:):):)
Nincs jelen
#4538 2008-09-12 17:02
- mano1973
- Tag
Luci!
nyalizól a zanyukámnak?:)))
Nincs jelen
#4539 2008-09-12 17:04
- Lucifer
- Tag
Manó!
Van esetleg valami kifogásod????:D:D:D:D:D
Na gyere ki a hóra és megbeszéljük!!!!;);););););););)
Nincs jelen
#4540 2008-09-12 17:13
- Dusy
- Tag
sziasztok!
Tölem lehet anyós topi! :D :D
Mano ritkán látlak! hogy tetszetek a képek?? :D
legyetek rosszak! :D :D
sziasztok!
Nincs jelen
#4541 2008-09-12 17:32
- Lucifer
- Tag
Manó!
Ugye tudod , hogy holnap eset PÓKER parti nálunk????:D:D:D:D
Nincs jelen
#4542 2008-09-12 17:59
- István 1988.
- Tag
SZIASZTOK......
ANYÓS topi....PUFFF.... :DBár engem,még nem érint a téma...Sajnos.....de jó ötlet... :)JAJ,de oda lehet szépet is írni nem?.... pl.: Dörög vilámlik,esik az esõ...Hírtelen csengetnek az ifjú házasok ajtaján...A ház ura odamegy az ajtóhoz,és látja,hogy az anyósa az...
kiszól neki...
Maga az anyuka....
mit álldogál kinn az esõbe,mért nem megy inkább haza....:)
Mindenkinek jobbulást kívánok.
Ja és boldog anyóssal töltött perceket ...Ahogy az egyik haverom mondaná....."Na már megint itt van....néha úgy érzem mintha õt vettem volna feleségûl"....:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#4543 2008-09-12 19:07
- roor
- Tag
Halika!
István1988 moderálásban írtam.:D
pá
Nincs jelen
#4544 2008-09-12 19:14
- roor
- Tag
Halika!
Na most átnyálaztam a mai termést,rendbeszedem magam aztán írok egy litániát.:D
Elõzetesben annyit,hogy lehet anyós topik,de úgyis itt fogtok kikötni nálam.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4545 2008-09-12 19:18
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
http://xat.com/chat/room/33713698/
Aki szeret chetelni az jöjjön!
Gyertek
Nincs jelen
#4546 2008-09-12 19:21
- Nelly
- Tag
sziasztok
Hát halkan megsúgom...elindultam lenyírni a füvet...csakhogy útban volt egy függõágy...amire leheveredtem(persze Boja rögtön az ölembe..átrendezve beleimet)Fû megmaradt...
Ma már nem hiszem,hogy leszek,mert annyit emlegettem anyósomat,hogy rámküldött egy iszonyatos fejfájást...még a fülem is nyilal belé....kicsi szundi se segített :S
Nem is tudok most többet kicsikarni magamból...remélem,holnapra elmúlik...
további szép estét...
Nincs jelen
#4547 2008-09-12 19:28
- Nelly
- Tag
Tudjátok hirtelen mi ugrott be?
Ha valaki colitises és közben meleg...az nagyon rossz lehet neki..nem?
Erre még soha nem gondoltam....
Nincs jelen
#4548 2008-09-12 21:06
- roor
- Tag
Halika!
Na nem sorjában hanem ahogy kútfejembõl elõszedem.:D:D:D
Nelly:jó pihenést és fülfejfájósmentes éccakát.:D:D:D:D
Sziszi:örömmel olvasom,hogy milyen jó hatással volt/van rád a fórum és a csipetcsapata.:D
És öröm az is hogy egyre többet jössz,írsz,megosztod velünk az életed no meg Danibatyu mindennapjait.:D
És a fenyegetésünket Lucival vedd komolyan ,mert eljutunk hozzátok is és aztán szaladgálhat a kis betyár,mert elkapjuk az tuti,neked meg lesz alkalmad személyesen is megismerni minket.:D:D:D:D
Anyóssal meg nem kell foglalkozni,igenis legyél határozott,egyenlõre ha jók az infóim Dani a te batyud nem az övé.:D:D:D
Gyere amikor csak tudsz,nekem aztán jöhet hideg-meleg,jó és rossz egyaránt,jó hallgatóság vagyok.:D:D:D
Azért a mai sztorit is (amit igértél korábban),nagyon várom.:D:D:D:D
Ánya:te egy hihetetlen csajszi vagy!!!!:D:D:D:D
Anno,az õsidõkben,még alig-alig írtál,most meg rendszeresen jössz,beszámolsz,de ami a legfõbb rólad igazán példát lehet venni az élniakarásból és az élet örömeinek felfedezésébõl,megtartásából!!!!:D:D:D:D
Te vagy a pozitiv mindig és mindenhol robbanó külön bejáratú bombánk!!!!:D:D:D:D:D:D
És a tali?????Na az egyszerüen a hab tortán lenne ha te is ott lennél!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Már a süti se érdekel (pedig ez nagy szó),csak gyere,gyere.:D:D:D:D
Tesó:a te Tomid anyukájáról csak annyit,hogy egy örökmozgó,kis minden lében kanál (a kifejezés legeslegesleges leg pozitivabb értelméban). :D:D:D:D
Luci drága:na ma elmaradt a leszbi napunk,de a zanyukám a zanyukám,és hát ugye ma töltötte a 19.életévét!:D:D:D:D
Remélem hogy hihetetlen jó volt a férjecskéddel a romantikázás!:D:D:D
De mi az hogy Bogyó már nincs???
És egy apróság:eddig sem lehetett elõlem eldugni és jól becsomagolni amit én kinéztem magamnak.:D:D:D:D:D
Zolcsi:párocskádnak boldog nevenapját!:D:D:D Írhatnál azért kicsit bõvebben,mert mondjuk az is érdekel,hogy amibe belefogtatok hogyan áll?:D:D:D
Egyébként minden Máriát isten éltessen!:D:D:D
Dusy:láttál te már itt jól viselkedõ egyéneket????:D:D:D
Mert akkor azokat kizárjuk a topikból,itt csak rosszalkodni lehe!:D:D:D
Deluigi:már akinek vége a hétnek,nekem még holnap van egy gályarabságom:D:D:D:D
Na ezzel a részivel meg is lennék.:D
És oka volt annak hogy litániaírásba kezdtem.
Akkor most egy kicsit komolyabbra veszem a fazonom.:D:D:D:D:D
Szóval,a nyári pangás után el nem lehet mondani milyen érzés nekem,hogy sok-sok új taggal bõvültünk,a régiek közül is sokan nyitottabbak,beszédesebbek lettek.
A találkozók szervezése pedig nekem nagyon is arra utal,hogy van itt egy szép nagy család akik mindenben számíthatnak a többiekre,akad jó szó,segítség,vagy csak egyszerû hallgatóság.
Oké,kicsit nehéz megérteni hogy miért is írok ilyeneket,egyetlen ember van aki kapásból rájön õ pedig a zanyukám.:D
És még egy utolsó de nekem nagyon fontos gondolat:jó idetartozni közétek!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4549 2008-09-12 21:40
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szóval azzal kezdeném , hogy a talira várjuk az újonnan érkezõket is ha tudnak jönni!!!!
Hiszen igy ismerjük meg mégjobban egymást!!!:D:D:D
Roor!!
Most csak annyit röviden , hoyg utolsó mondatod nagyon szivhezszoló volt és az igazság az , hogy egy kicsit kijött a könnyem!!!Szóval nem vagy semmi és tudod , hogy amit irtál azt többen is igy érezzük!Sõt szerintem egyre többen!
Roor irta
"És még egy utolsó de nekem nagyon fontos gondolat:jó idetartozni közétek!"
A leszbi napunkat pedig bepótoljuk!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Még telcsin se tudtunk beszélni mert a gyerekekkel voltam lent a játszótéren!!
Holnap ne vidd túlzásba a melót és pihenj!!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok és pihenjetek,de a fórumot látogatni kötelezõ hétvégén is!!!!!!!!!!:):):):):)
Nincs jelen
#4550 2008-09-12 22:25
- sziszi32
- Tag
SSSSzóval, a mai sztori az anyósokról: Elöljáróban hadd mondjam el, hogy alapból utálok igazságtalan lenni, még azzal is, akit utálok. Ezt részint azért is irom, mert nem szeretném, hogy valaki assziggye, egy infantilis, kiegyensúlyozatlan, kisebbségi érzésû, üldözési mániás valaki rakja rá élete komplexusait valakire, akire inkognitóban és névtelenül megteheti.
Na, aki már véresre hegyezte a fülét, annak irom ezt a kis csemegét. Az én anyósom az elején maga volt a megtestesült jóság, de tényleg. Kedves volt, normális, beszédes, jókat fõzött, és mindenkinek eldicsekedett, hogy micsoda menye készül lenni neki! Én is igyekeztem megbecsülni magam, segitettem a háztartásban, fõztem, súroltam a lépcsõt satöbbi. Esküvõnk elõtt kezdett furi lenni, szóban nem, de tettekben állandóan elállta az utam, nem engedte, hogy segitsek. Néhány évre rá tudtam meg, hogy már akkor is azt panaszkodta, hogy nincs neki segitsége... Na mindegy. Aztán kiverte a cirkuszt, és kikényszeritette, hogy olyan embereket hivjunk meg a lakodalomba, akiket egyrészt sosem láttam addig, másrészt pedig azt beszélte róluk, hogy ilyen-olyan szemét népség. És én nem vettem észre a figyelmeztetõ jeleket. Mai eszemmel tudnám, hogy fejvesztve menekitsem magunkat jó messzire tõle. Mára már eléggé letisztult, hogy milyen ember: az emberek szájának él, családi érzés nuku, de azért nem felejtette el sajnáltatni magát, hogy én direkt nem akarom megszülni az Õ unokáját. Aztán elkezdõdtek a telefonálgatások. Naponta másfél órát panaszkodott az õ sanyarú sorsára, mivel a sógoromék oda költöztek, s õ elkezdte õket kiszolgálni (mosás, fõzés, takaritás), ennek az volt az ára, hogy nekünk panaszolta, hány piszkos bugyija (!) van a sógornõmnek, stb.
Közben az apósommal olyan õsember stilusban éltek, orditásig menõ veszekedések, és nem tudtam, hogy nem csattan-e el egy pofon... hát megvédtem az anyóst az apóssal szemben. Az eredmény: felhivta az anyámat, és hátam mögött jól kibeszélt, lejáratott, kihangsúlyozva azt, hogy én szitom a bajt a családban.
Folytassam? Amikor a kicsi születésekor kórházba kerültem, eljött a fiát istápolni. Azt már nem is emlitem, hogy áttúrja a szekrényeinket, átrendezi a ruhanemût, kimos, kitakarit NEKEM, (a fia és unokája nem lakik itt?). Kb. félévente felhivja anyámat, és panaszkodik rám ( a sógornõmmel is ezt teszi). Amikor a kicsi megszületett, teli szájjal hangoztatta, hogy ÕNÁLUK ilyen még nem volt, ez az én hibám... gyerekes példa, de megtörtént: az a k.rva festés, azt is b.szná meg az ist.n... (mondta anyámnak), másnak meg dicsekszik, miket festett neki a menye...
Folytassam? Van értelme? Ha igen, akkor van sztorim még, minden napra!!!! Nem kell külön topic, roor néninél a legjobb panaszkodni!!!
Nincs jelen