#4551 2008-09-12 22:56
- mano1973
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Luci!!!!!!
Sok pénzed van?Mert holnap a pókeren elnyerem tõled:)))
Ott leszünk és viszek sört bort meg ami kell reggel majd megbeszéljük ugyis megyek boltba:))
A nyalizás nem zavar..hát elvégre családtag vagy:))Anyós topik??????????
Ez jó...de sajna én rosszat nem tuok írni mert az én anyósom tényleg nagyon kedves,szeret és mindent megtesz értem-értünk.
Bár..nehéz volt az elején de...nem panaszkodhatok mert nincs miért.
Sziszi!!
Te meg ne hagyd magad!!
Ha az anyósodnak nem tetszik ahogy éltek,ahogy takaritasz fõzõl stb stb akkor tehet egy szívességet:NE MENJEN HÁZZÁTOK TÖBBET!!KÍVÜL TÁGASABB mond meg neki!!!
A betegség meg nem a te hibád!!!!Ezt felejtsd el!!!!!!
Bocsi ,hogy ezt mondom de egy jó nagy bunkó, tudatlan és sötét is a kedves mama, ha azt hiszi errõl tehet bárki is.
Na hidd el hozzám többé a lábát se tehetné be egy ilyen megjegyzés után!!!
Bár az is igaz a zanyukám mindig azt mondta elöbb nézd meg ki mondja és csak aztán hogy mit!!
Szóval...egy ilyen ember véleménye és ármánykodása ne vegye el a kedved semmitõl és ne idegeld magad miatta.
Ez mindenkinek szól akinek anyós problémái vannak!!!
Nelly!!
Olyat röhögtem a beszólásodon basszus:)))
Hát tudod...a kérdés azért igen jó és elgondolkodtató:))
Egy colitises meleget sem ismerek ugyan de kiváncsi vagyok én is a válaszra.
Bááááááááááár vannak különbözõ vicces elképzeléseim a dologról:))
Dusy!
A képek szupik:))
A lányod is nagyon aranyos.A talira jössz mert jó lenne végre személyesen is megismerkedni neeeeeeeeeeeeeeeem?:)))
Tesó!
Örülök hogy ízlett a kaja.Igyekeztem eldugni de....olyan a szaglásod mint egy vadász kopónak....ezer méterrõl is megérzed a kaja szagot:)))
Na mennem kell mert az én Tomim ágyba parancsolt:))
Vajon mit akarhat?:)))
Nincs jelen
#4552 2008-09-13 10:02
- Ánya
- Tag
Kedveseim!
Anyós topic tetszik, bár itt is elsírhatjuk bámatunkat!! Minden szenvedõnek üzenem, hogy rajta múlik, milyen lesz az élete. Nem szabad hagyni a dolgokat. Nem panaszkodni kell, hanem tenni. A mi életünket nekünk kell leélni és utólag hülyeség visszafelé mutogatni, hogy mit, hogy miattuk, stb. Saját nyomorom, amit írok. Megszenvedtem. Már nem hagyom magam. Ezt üzenem nektek is. Rosszul értelmezett keresztény szeretet jegyében, meg a hosszútûrés jegyében értem el, hogy anyósom olyan önzõ, amilyen. Miattam is fejlõdött ilyen rossz irányban, mert hagytam. Ez az én hibám. Tehát, nem tûrni, hanem elérni, amit szeretnénk.
Ma is csodálatos nap virradt rám. Éjjel ugyan fel kellett kelnem, de ma elmegyek piacra a párommal!!! Alig várom, hogy megsétáltassam új, gizda formámat. Nem mellékes hozadéka a mûtéteimnek, hogy fogytam 11 kg-t. tetszettem magamnak dundin is, de így más is mondja milyen jól nézek ki. Az étvágyamat látva nem lesz tartós ez az állapot, ezért szeretném megmutatni, akinek csak lehet, hogy ilyen is tudok lenni :) ha....
A talira tényleg menni készülök. A párommal mennék, már péntek este elmennénk. Nem laknánk veletek, de nappal együtt lennénk és olyan, de olyan jó lesz.... A Bükköt élvezem és az egyik kedven helyem, ahol kirándulni szeretek. Sütivel készülök, mással, remélem sikeres lesz az is.
Nem én vagyok csodálatos, hanem az orvostudomány és benne Dr DOBÓ ISTVÁN és a csapata. Nekik köszönhetem az életemet az életminõségemet :)
Meg persze nektek is, meg az összes embernek, aki szeretetével segített engem.
Roor!
Sajna,hogy ma is gályáznod kell!! :(
Luci! Manó!
Póker partin nem összeveszni!! Az csak játék!!
Luci!
kár, hogy nincs már veletek Bogyó, mert egy kutya nagyon édi tud lenni. A kutyának azonban valóban jobb kertes ház. Ott mindig akad fontos dolga egy ebnek. :D
Nelly!
Nem az anyósod hozta rád a fejfájást, nincs neki olyan hatása rád. Ha meg van, akkor sürgõsen tegyél róla, hogy ne legyen!!!
Gyönyörû napot a hétalvóknak!!!
Nincs jelen
#4553 2008-09-13 10:34
- mano1973
- Tag
Ánya!
Te eddig is csinos voltál!!!!
Örülök hogy jobban vagy és várom a talit na és persze a fini sütiket is:))
A póker parti meg már eldöntött.A csajok..az az Luci és én nyerünk a kedves férjeink meg veszítenek és fizetnek:)))
Jól mondom Luci?:))
Ki tud valamit szuszidirõl???????
ugy eltûnt mint szürke szamár a ködben:))
Nincs jelen
#4554 2008-09-13 12:54
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Roorbéjbi fogalaltosságom mostanság egy kerti könnyûszerkezetes szerszámtároló(+kismûhely kezdõknek) betonalapozása.Illetve ennek az elõkészítése plusz járda és terasz.A földmunkák vannak folyamatban.20.án fogjuk "kalákában" betonozni.:D.Rengeteg meló van vele és persze sokba kerül de muszáj mert a garázsból kiszorlutunk.
Ánya nagyon jó ,hogy ilyen pozítívan tudsz állni a dolgokhoz.
Mano ilyen egyértelnû a pókerparty gyõzelmetek?Biztos a Kordánál gyakoroltatok.:D:D:D
Ja és köszi mindenkinek a névnapõi köszöntést a nejem nevében.
Ma már csak este leszek mert du. névnapozás.
Nincs jelen
#4555 2008-09-13 13:38
- mano1973
- Tag
deluigi!!
Szombaton munka?:((
Kitartás....és jó netezést munkaidõben:))
Zolcsibal!
A trükk a következõ:Ha a fiúk szeretnének vacsorát és még este mellettünk is aludni akkor pontosan tudják,hogy engedniük kell nyerni minket vagy alhatnak étlen szomjan a lábtörlõn az elõszobába.
A hancúrozást pedig egy hétre el is felejthetik:))
Ezek után szerinted nem mi nyerjük meg a póker partit?:)))
Szerkesztette: mano1973 (2008-09-13 13:41)
Nincs jelen
#4556 2008-09-13 14:55
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Manónak igaza van!
De a lényeg csak annyi , hogy mi lányok sokkal jobbak vagyunk mint a fiúk!:D:D:D:D
Valahogy jobban feltudjuk venni a pókerarcot mint õk!:D:D:D:D:D
Most kajcsiztunk megyek pihizni,hogy formában legyek az esti pókerra!:D:D:D:D
Ánya!
Süthetsz nyugodtan valami mást is lagalább megtanulom majd azt is!!:D:D:D
De legyen benne édes lécci-lécci!:D:D:D:D:D:DAlig várom , hogy újra találkozzunk , és legalább megismerjük a párodat is!:D:D
Mai menû nálunk:
grill csirke + barackos csirke + rizi-bizi + krumplipüre + nasinak rizskokk barackkal és csokidarabokkal ja meg szörpivel.
mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!!
Nincs jelen
#4557 2008-09-13 16:02
- mano1973
- Tag
Luci!
Remélem estére marad még rizskokk:)))
Üdítõt és bort viszünk:))
Szerkesztette: mano1973 (2008-09-13 16:03)
Nincs jelen
#4558 2008-09-13 16:14
- aiolosz
- Tag
<kép>
Amennyiben nem maradna rizskoch, akkor legalabb ezt nezegetheted:)
Nincs jelen
#4559 2008-09-13 16:21
- mano1973
- Tag
aiolosz!!!
Annyira kedves tõled:))
Köszönöm.
Remélem te is jobban vagy már és azt is ,hogy az októberi talin összefutunk:))
Ha jössz készülj valami finomsággal :))
Nincs jelen
#4560 2008-09-13 18:33
- mano1973
- Tag
Luci!
Tomi vacsizik,fürdünk és...megyünk pókerezni:))
Bor a hûtõben van már:))
Süti vaaaaaaan?:))
Nincs jelen
#4561 2008-09-13 18:35
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Mano nem tudom még, hogy el tudok-e menni a talira, de igen nagyon jó lenne megismerkedni! :D
Roor az jó ha csak rosszalkodunk! :D :D :D :D :D
deluigi jó neked, ha a tied a legjobb anyós! :D
Szép hétvégét mindenkinek! Legyetek Rosszak! :D :D :D :D :D
sziasztok
Nincs jelen
#4562 2008-09-13 19:33
- roor
- Tag
Halika!
Jó pihenést mindenkinek és jó zabbantásoka.:D:D:D
Látom megint hétvégi a pörgés,de sebaj,majd bepótoljuk.:D:D:D
Tesó,Luci:jó pokerezést!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4563 2008-09-13 19:52
- mano1973
- Tag
Tesó!
Köszke!!
Holnap ha kell tudok kölcsön adni mert ma elnyerem Gyula és Tomi minden pénzét:)))
Nincs jelen
#4564 2008-09-13 23:20
- judy1981
- Tag
Hali
Nekem a szomszédommal van tele a hócipõm, de nagyon (nagylevegõ...)hogyszakadnaráazégarraahülyeqrvára. A drága, mit újított nekünk éjszaka? Gyerek lepassz, elment szórakozni (míg ember az osztrákoknál vsz ugyanezt teszi), de elõtte kinyitotta az összes ablakot, hogy kiszellõztesse a bagószagtól a lakást. Ez még nem is érdekes, csakhogy feltámadt éjszaka a szél. Állítólag egész éjszaka (én csak kb 1/2 7-kor vettem észre) csapkodta a huzat az egyik ajtót, amitõl a fal is berengett. 7-kor anyámék felhívták az anyját, hogy szedje elõ vhonnan a kicsi lányát, mert elviselhetetlen, ami itt van. Hugom éjszaka dolgozott, így õ volt a legboldogabb. Lementünk boltba, 1/2 9-kor még mindig sehol a kis drága, újabb telefon, hogy vagy jönnek, vagy hívunk vkit, aki betörheti az ajtót. Erre anyuci mélységesen felháborodva: Itt van nálam, mindjárt megy. Gondoltuk ba+ nem te hallgatod órák óta. A qrva lábujjhegyen ment fel, annyira fosott, hogy anyám elkapja a lépcsõházban. Egyébként most a hugom készült beolvasni neki, csak biztos meghallotta, h nyílik az ajtónk, és meghúzta magát lent, míg be nem csukta. Azt is megnéztem volna. Jaaa, és most is bömbölteti a tucctucc zenét. Hát nem aranyos? Kitaláltuk, hogy ahányszor vki elmegy itthonról, annyiszor fogunk felcsengetni hozzá, had szaladgáljon. Ha csak a jövõhetet nézem, anyám 1/2 7 kor indul, én 1/4 8-kor... Szívesen vennék egyéb jószomszédiviszonyápoló ötleteket. Fölöttünk lakik.
Nem gondoltam volna, hogy rajtam kívül is van Dexter fan. Szerintem nem lesz folytatása, mert egész kerek volt a történet. És nem a tettei, hanem a személyisége volt érdekes, amit a végére meg is fejtettek.
Helyszínelõkbõl szerintem az eredeti a legjobb, a többi már csak utánzat. Bár ezek a csütrötök esténként futó új részek elég gyengék úh meggyõzhetõ vagyok.
"Szekszésnyújork" forever.
Luci: csorog a nyálam.
Fõleg hogy ma csak tápszeren éltem, mivel sikeresen begörcsöltem. Tipikus crohnos hasfájás. Erre anyámék holnap töltöttkáposztát fõznek. Pont most. A mûtét óta törtem rajta a fejem, hogy be kéne próbálkozni vele, és vártam az alkalomra, de az nem holnap lesz. Ha az elmúlt 5-6 évben hidegen hagyott, akkor most se pusztulok bele a hiányába. Legfeljebb edugok vagy kettõt a fagyasztóba.
Ánya: jó, hogy itt vagy és ilyen vagy. :)
Nincs jelen
#4565 2008-09-14 00:06
- sziszi32
- Tag
Kedves judy, képzeld, nekünk roma szomszédaink vannak... nem kértük õket, szomszéd néni "jófejségbõl" eladta nekik a házat, csakazértis, pedig az egész utcában nem volt elõtte roma... Mit mondjak, kellett nekik egy kis nevelés, mire megértették, hogy vagy a civilizáció, vagy a sorozatos kellemetlenségek. Lehet, durva, amit irok, de az sose itéljen, akinek nem volt még roma szomszédja a rosszabb fajtából.
Egyik kedves ismerõsöm szerint gyenge az anyóssztorim... hát, lehet, leirva kevés, de megélni türelemmel, nem beszólogatva, nem férjnek panaszkodva, nem túl könnyû. Laktunk egy ideig együtt, és szabályosan depis lettem tõle. Az egyetlen barátném azt mondja, hogy õ ennyi durvulás után bizony nem vinné az unokát neki még megmutizni sem... de én nem akarom a gyereket azzal kevesebbé tenni, hogy megtagadom tõle a nagyszüleit... pedig nagyon megérdemelnék. Na, jó, azért tartom igéretem: mai anyóssztori: nem mai, de megtörtént: az apósom itt volt nálunk, ellógott a faluba cigiért, órákig nem jött, majd beállitott olyan állapotban, amire azt szoktuk mondani: ...mint a csacsi. Erre még engem hibáztatott az anyósom, hogy miért engedtem (!) el az apóst a faluba!!! Szintén uncsi ez igy leirva, de az igazságtalanságtól háborog a gyomrom, és én az ilyesmitõl falnak megyek...
Ja, dexter. Utánaolvastam a neten, van új évad, abban meglelik pl azt a helyet, ahova dexter elássa a hulláit, és van egy "kikötõi mészáros", akit üldöznek... jajajaj, lehet, hogy most kedves judy ezért le fox lõni, hogy a kellemes izgalom elõtt lepleket rángatok lefele! Szóval, az elsõ évad alapult csupán a könyveredetin (de elolvasnám...), a többi már szabad folytatás. Na, ha viasaték leadják, akkor úgyis meglátjuk, jó-e vagy sem. Már ha anyósgyilkosság ügyében le nem tartóztatnak addig :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-14 00:08)
Nincs jelen
#4566 2008-09-14 08:01
- Nelly
- Tag
Sziasztok
Tegnap a párom uralta a gépet...ezért nem jelentkeztem meg dolgoztam is..most is megyek mindjárt..
Hát péntek este szenvedtem mint egy kutya...én hüle csak lefekvés elõtt vettem be gyógyszert de akkor már elviselhetetlen volt a fejfájásom...még hányingerem is volt..(lavórral aludtam :D)de nem hánytam.Másnap õrületes szélvihar...na gondolom ezt éreztem meg...ritkán van ilyen ...de akkor majd ki nyúvadok.
Most mennem kell dolgozni...de jó a kedvem,mert istenien aludtam...asszem régen aludtam ilyen jót...lefekvés elõtt anyukámmal trécseltem sokáig telefonon...biztosan ez is hozzásegített :D
Majd este még jövök...
Szép napot
Nincs jelen
#4567 2008-09-14 09:02
- Vicaa
- Tag
Jövök bejelentkezek, még visszaolvasni nem volt idõm, írtam a remi topikba, mindenkit puszilok, jó volt mert Lisával tudtunk kicsit csevegni, de oltárian hiányzott a családos, így aztán szombat reggel igen korán nekiindultam hazafelé, csodálkoztak is a nõvérkék, hogy reggel hatkor összepakolva felöltözve ültem a kórteremben, de hát mondtam, hogy tûkön ülök, hogy láthassam az én kópé Annámat, aki Apukájával nem volt hajlandó este elaludni, úgyhogy mindkétszer kocsikázás lett a vége. Úgyhogy már õ is igen várt engem haza, kaptam is tõle bókot, így hangzott: "hááááát, meg kell mondjam óriásit nõttél a szememben, minden hódolatom a tiéd, ahogy este elaltatod Annát" :):):):) Nos én pedig igen szerényen meg is jegyeztem, hogy Nagggyooon helyesss, hódoljál csak szépen!!! :D:D:D
A kórházból pedig csak mosolyogtam mikor esténként felhívott és kétségbeesett hangon mondta hogy "hát én már mindent kipróbáltam ami Te, teljesen úgy csináltam mindent, de hiába" :)
Szóval szerénységem meg lett kecsegtetve, én pedig kicsit hagytam is :D:D:D !
Puszi mindenkinek, igyekszem visszaolvasgatni, aztán jövök!
Nincs jelen
#4568 2008-09-14 09:06
- Ánya
- Tag
Isten hozott Vicaa és Aiolosz!!
Jó,hogy újra itt vagytok :D
Nincs jelen
#4569 2008-09-14 10:34
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Most legalább tudja a párod , hogy neked milyen nehéz!:D:D:D:D:D:D
Örülök , hogy minden oké és itt vagy megint!!
Aiolosz!
Jó téged is látni!
A sütit köszönjük bár azért maradt még nekem is!Igaz dugdosni kellett , hogy ne egyék meg mindet!:D:D:D:D:D
A pókerparti nagyon jól sikerült 1 óráig tartott!
És ahogy Sziszi irta olyanok voltunk mint a csacsi!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ma megyünk billiárdozni aztán megint egy kicsi póker!!!:D:D:D:D
Manó!
Elvitted a csattomat!!!!!!!!!:D:D:D:D
Még jó , hoyg megvan a wc papir!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Lisa!
Tudom , hogy nagyikádnál vagy , de mi van veled??????????
Nagyi hogy van??
Judy!
Vigyázz magadra!
Ha kinyitod az ablakot akkor küldök egy kis kostólót , hogy ne csorogjon annyira a nyálad!:D:D:D:D:D:D
Ha itthon van kedves szomszédod férje és szólnátok neki???Nekem ezért jó mert a 10.-en lekom és fölöttem már nincsen senki!Bár az alattunk lakó biztos tud örülni amikor még este rohangálnak meg ugrálnak a gyerekek!:D:D:D
Igaz én mindig rájuk szólok , hogy alattunk laknak hagyjátok abba!:D:D:D:D
Amikor a melletünk lakók ide költöztek (van 3 lányuk) akkor esténként , de ez napi szinten olyan kiabálások újjongások visitozások mentek , hogy nem lehetett pihenni.De egy kicsit nagyobbak már a lányok és hála abba maradt!Igaz Manó???Hhiszen a te szomszédaid is!:D:D:D:D:D:D
Arról már nem is beszélve , hogy a mellettünk lévõ lépcsõházban szintén a 10.-en vagy egy kutyás és néha a kutya ugatást hallom!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sziszi!
Majd én is irok az anyósomról , de csak akkor tudok ha a párom nem van itthon.Holnap vagy holnapután.
Nelly!
Azért a melót nem kell túlzásba vinni ám!:D:D:D:D
A hányinger nem mástól van?:D:D:D:D:D:D
Roor!
Drágám tessék pihikézni!!!!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#4570 2008-09-14 10:50
- sanvito
- Tag
Szia deluigi !
Ha már nem lehetünk ott és nem ehetünk a finomságokból, legalább a reciket lééééccccciiiiiii !
Nincs jelen
#4571 2008-09-14 12:34
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Bucsú?!
Olyan jó lenne egyszer elmenni!!!!Anno gyerekkoromban voltam!!:D:D:D
Luigi!
Mindenféle finomság?????
És nekünk nem is adsz?????:D:D:D:D:D
Legalább ird le , hoyg mik voltak!!!:D:D:D:D
jó mulatást!!
Olyan jó látni , hogy egyre több fiú van itt!!
Nincs jelen
#4572 2008-09-14 13:07
- sziszi32
- Tag
Hellóka, Luci, hadd ábrándítsalak ki a búcsút illetõen! Nálunk legalábbis eljön pár árus, általában cukorszivek, mûanyag-karkötõk stb. Ez ma már két-három standot jelent. Nagyobb falubulikon ESETLEG (falunappal összevonva) van lacipecsenye-sütöde, lószerszám bõrárus, talán, elvétve egy kézmûves stand... Szóval, a régi búcsúk hangulata már csak ritkán jön vissza... Remélem, van ki megcáfolni!!!!
Vica, nálunk is az a szitu, hogy Danikát altatja az apja félórát, nekem öt perc alatt elalszik. De úgy gondolom, hogy ennyi igazán kijár nekünk a sok éjszakázásért meg a többi "boldogságért"!!! Jó, hogy hallunk felõled!!!
Asszem, tegnap a nagy fáradtság miatt kicsit durvultam, nem akartam semmilyen nemzetet sérteni, csak úgy... kijött belõlem...
Sanvito kedves, leirnád nekem priviben, hogyan zajlott a sztómazáró mûtéted, annak körülményeivel egyetemben?
Most jöttem munkából, hulla vagyok, remélem az új danikép tetszik nektek (amérikás szerkó!)
Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-14 13:08)
Nincs jelen
#4573 2008-09-14 16:36
- sanvito
- Tag
Kedves sziszi32 !
Ment a privi !!! puuuuusssssszzzzz :):):)
Nincs jelen
#4574 2008-09-14 19:14
- roor
- Tag
Halika!
István 1988 :ment mail.:D:D:D:D
Na végre én is pöttyentek.:D
Egész nap figyeltem ám,de a szokásos hétvégi pangás mellett úgy döntöttem majd este írok,mert a tapasztalat az,hogy ilyenkor vagytok aktívbbak.:D:D:D:D
Vicaa:hellóbelló.:D:D:DHa visszaolvastál akkor adományozz nekünk még az írsaidból.:D:D:D
Luci:pihentem,kicsit aktívan de pihentem.:D:D:D
A bendõ tele.:D:D:D
Búcsú?
De jó is az,bár már ezek nem az igaziak.:D
Ej pedig néhány éve még (úgy cirka 1200 évvel ezelõtt) még olyanok voltak,tyûûû....az ember a tíz ujjacskáját megnyalta a kajáktól,és olyanokat látott amiket pösti ember tán sose,mint például hogy készül a túró,a patkó,a szerszám,az igazi kenyér.:D:D:D:D
Hm........:D:D:D:D
Na tessenek jönni és írni!:D:D
pá
Nincs jelen
#4575 2008-09-14 19:55
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Én is búcsún voltam, csak Én vendégségben! Hát mit mondjak elvoltam csak szerintem baj lesz, mert megint ettem pörit! :D
Legyetek rosszak! :D :D :D
sziasztok pux nektek!
Nincs jelen
#4576 2008-09-14 19:58
- Nelly
- Tag
Halihó
Én is megérkeztem...de nem sok mondandóm van :D
Dolgoztam ma is...holnap is megyek...tisztára egyhangúúúú
Luci nem bébi van a dologban ez biztos...bár az uram jelezte reggel ma este hancúrozna..csak hát most nem lehet :D
Amúgyis zsenge testem most meg van gyötörve...el vagyok fáradva...ma majdnem hamarabb hazajöttem melóból úgy felcukkoltam magam...(meg is lett az eredménye...amint hazaértem randiztam a wc-vel :D)
De semmi komoly csak ilyenkor ha felhergelem magam beindul a bélmozgásom :)
Úgyhogy csak nyugi...
Szõrfelállító hideg van errefelé...mindjárt mondom is páromnak romantikázzunk kicsit a kandalló elõtt,bár lehet hülyeség lenne beröffenteni...mert akkor meg kigyulladna a hajunk is..olyan meleget csinál.:)
Kong a bensõm...valami kaja után kéne nézni...
Jó kis könnyû vacsi...fonottkalács egy kis kakajóval :)
Bojám is itt nyüszög már az ajtóban...követeli a vacsorát...olyan mint a gazdija mindig éhes...
Ti hogy vagytok ezzel...???
Mióta az eszemet tudom mindig éhes vagyok...úgy utálom :)Jó lenne ha csak egy héten egyszer kéne enni...de minden nap többször is...néha utálatos...
Ha meg jól bepakolsz teljesen hasznavehetetlen vagy...így élek én :D :D
Hú én búcsúban már õsezer éve nem voltam..régen szerettem...fõleg a játékgépeket :D
Nem vagyok túl édesszájú...tõlem az édességek megpenészedhetnek...de azért néha lecsúszik egy csoki...a péksütikért viszont élek-halok...
Nos mivel csak hülyeségeket írok össze vissza megyek pancsolni egyet utána meg elteszem magam holnapra...de még megbabusgatom a kedves páromat is :D jaj neki...
További szép estét
Nincs jelen
#4577 2008-09-14 20:23
- judy1981
- Tag
Hát én megtettem mindent... :) Ellenálltam... :| Egy ideig... :( De... Én nem is értem hogyan történhetett... Baromi éhes voltam már... Mégiscsak lecsúszott egy töltöttkáposzta. :D Mentségemre szóljon ma már nem fájt a pocim, és erõsen hiányzott már a normális kaja. Még semmi bajom. De ellensúlyoztam egy "kis" sütõtökkel.
Luci: Ennek a drágának is van egy hiperaktív kölke, aki órákon át fel-alá szaladgál a lakásban, de az anyja még csak rá sem szól. Kivéve ha másnapos. Az élettársa még hülyébb. Ha õ itthon van, felülmúlja kis családját.
Nincs jelen
#4578 2008-09-14 20:54
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Judy: õszintén sajnálom: a gyereket, szerintem nem véletlenül hiperaktiv szegény... bizti utálatos, láttam pár kóros esetet, és tudom, hogy kibirhatatlan, DE ez akkor sem a gyerek hibája!!!! Egyébként ezzel elgondolkodhatunk azon, hogy tényleg jó-e minden esetben felrúgni a hagyományos család-sablont...
Roornéni, észreveszem ám, hogy velem nemigen törõdsz, pedig priviben különös kegyben részesitettelek!!!!! :D :D :D
Luci: anyóssztori jöhet ezerrel!!!
Egyébként ma Danimotyónak szupi napja volt, kölcsiztem õt vendégségbe, simán ott volt négy órát az ismerõseinknél, evett, bulizott, aludt, én pedig régi szenvedélyemnek, a festésnek hódolhattam egy kicsit... szóval, nekem is jó napom volt. Plusz, már este kilenc óra, a fiam már szunyál, apjával együtt (szóval akkor ma sem lesz hancúr :( ), és az anyósom még nem hívott!!!!
Bár nálunk nem volt búcsú (más valláshoz tartozunk), de hadd mondjam el, mi volt ebédre: jénai tálban egymásra sorozva: szalonna-szeletek, hagyma, krumpli, vékonyra vágott sertéskaraj, hagyma, krumpli, reszelt sajt, paradicsom és paprika szeletek. Ezen egy kis mediterrán (vagy provanszi) fûszer, soronként só, bors, tetején alufólia, 1- másfél óra sütés. Egyszerû kaja, de olyan finom, hogy nem marad belõle semmi!! :D :D :D
Sanvito köszi a privit, mindjárt meg is nézem! :D :D
Csak úgy mellékesen: köszike, hogy senki nem dicséri meg az új danipofit. Szép!!!! Hálátlan népség!!!!
Nincs jelen
#4579 2008-09-14 21:07
- Dusy
- Tag
sziasztok!
Szisz bocsánat nagyon aranyos a kicsi Danika a képen! Puszika neki!
Nincs jelen
#4580 2008-09-14 21:11
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
ha van kedve valakinek jöjjön chetelni!
http://xat.com/chat/room/33713698/
Nincs jelen
#4581 2008-09-14 21:16
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi:írtam privit.:(
Dehogynem foglalkozok veled.
De mindig leírod a nap történéseit és olyan jól hogy nincs mit kérdeznem pluszban.:D
Amit meg nem írsz,azt gondolom magadnak tartogatod,ha majd ránk tartozik megosztod velünk.:D
De ne mondj ilyent hogy nem foglalkozok veled mert brühühü lesz.:(:(:(
Joccakát
pá
Nincs jelen
#4582 2008-09-14 21:20
- sziszi32
- Tag
Szia roornéni, közben megnéztem a mailt, és beszólás sztornó. Bocsikérés képpen küldtem neked két képet a kicsi zsarnokunkról! Különben furi kicsit ez a kép, mer az én kisfiam nem is szõke, hanem barna hajú, és nem is olyan kisöreg nézésû... Majd ha lesz jobb képem, ismét cserélek! :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-14 21:21)
Nincs jelen
#4583 2008-09-14 21:22
- sziszi32
- Tag
Ja, pókerpartiról igencsak hallgattok!!!! Eredmény? Kiporolták a fiúk a pénztárcátokat?!
Nincs jelen
#4584 2008-09-14 22:02
- zolcsi
- Tag
igen ha sikerült a sok zsét "elnyerni" a fiúktól medobhatnátok egy kicsivel mert baromi sokba lesz ez a kerti projekt.:D
Nincs jelen
#4585 2008-09-15 06:42
- Lisa
- Tag
Sziasztok, ma megyek remélem még ma hazaengednek és tudok írni. Nagyit is ma hozom elvileg haza.
Utána ígérem Kedves Roor fõzünk valami finomat, de nem kell aggódni éhen nem halunk, lövünk szarvast, nem tudom az "õsembered" jön-e , de ha nem majd Te levadászod helyettünk :D kondér nem csak egy van amibe meg lehet fõzni :D
Jó sokat írtatok, majd visszaolvasom.
Sziszi : köszönöm a képet! :D
Puszi Nektek!
Szerkesztette: Lisa (2008-09-15 06:43)
Nincs jelen
#4586 2008-09-15 08:10
- mano1973
- Tag
Sziszi!
Mailt megkaptam Danibetyárról és az õ amerikás rucijáról:))
Válaszoltam is!!!!
Nagyon aranyos ez a kölök:)))
Persze ..még a szeme se áll jól de ez benne a legobb:))
Pókerparti?
Na kérem...csúfos vereséget szenvedtünk:)))
Luci férje kiforgatott mindenünkbõl.
Na de sebaj mert válasz képen én meg felfaltam a sütijüket és a meleg szendót:))
A tegnapi biliárd verseny azt hiszem döntetlen lett:))
Aztán a fiúk csocsóztak és Gyula vesztett.Ezért utánna vettünk néhány üveg bort és jól megittunk.Persze csak 1-et :))
Jól éreztük magunkat és este még Rolkát is voltak szívesek egy fürdés és etetés erejéig átpasszolni.Aztán amikor jött a tisztába rakás mert ugye Roli mikor alkosson ha nem a fürdés és vacsi után...nekünk sajnos hirtelen haza kellett menni:))Uhh ezt megúsztam...Lucié maradt a kakis pelus:)))
A következõ tervünk...illetve a fiúk terve...egy korizás a jégcsarnokban.
Ez jó móka lesz azt hiszem mivel egyik fiú sem korizott már vagy 10-12 éve:)))Élmény lesz megnézni mit alakítanak majd.Oké...én sem koriztam már vagy 2 éve,szóval hatalmas esések várhatóak a részemrõl is:))
Remélem a jég kibírja majd:))
Nincs jelen
#4587 2008-09-15 08:46
- sziszi32
- Tag
Brühühühühühühü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tessék ideköltözni, és iesmikkel engem szórakoztatgatni!!!!! Roornéni: harci feladat: egy nem túl kedves szomszédotokat kilõni, lakáskulcsát nagylelkûen nekem ajándékozni, ezentúl együtt bulizni! :D :D :D Danika még kakis pelust sem gyárt, úgyhogy légyszi, vegyetek be a buliba!!! Tudok fõzni, jókat, mindenkinek kedvére... :D :D :D Ja, és van egy hibám: kártyában nem tudok vesziteni, és ezzel akkor biztos erõsithetném a lányok csapatát, nem? Ja, és a férjem is tök édi! Hát nem megér nektek ez egy szomszédkinyuvasztást????? :D :D :D
Manó, mejek, szétnézek a mailjeim közt!
Nincs jelen
#4588 2008-09-15 09:08
- pasek
- Tag
Sziasztok Roornál Rosszalkodók!
Kicsit kimaradtam a net világából, de figyelek, mint a Nagy Testvér, a 101 -es szobában megtaláltok :P
Látom mindenki él és virul, és készíti magát a talira. Ez nagyszerû!! Biztos nagyon jó lesz :)
Vica! Örülök az 5. remidnek, hogy baj nélkül lecsorgott, látod beelõztél :P Annak idején egy-két héttel korábban kezdtem a kúrát, mint Te, s most nekem még várnom kell másfél-két hetet az 5. "zsákra" De elmondhatom, hogy híztam, és ez látszik is rajtam!
Ettem már töltött káposztát is, pörkölt minden héten megy, ma disznósajtot reggeliztem kolbásszal, én így tudom bizonyítani, hogy nem csak fiziológiás só oldatot csurgattak belém -vagy nagyon elhittem, hogy jónak kell lennie :P
Mano!
Ha nem megy a jégcsarnok, tudok ajánlani sörkorcsolyát.... :)
Nincs jelen
#4589 2008-09-15 09:29
- Ánya
- Tag
Sziszi!
:D
nagyon édi a Danibatyú képe!!! Olyan,mint egy két éves. Méghogy nem a ruha teszi az embert?! :)
Nincs jelen
#4590 2008-09-15 09:50
- Vicaa
- Tag
Roor, igenis értettem, végigolvastam. Írok. És egyébiránt laza napokat, örülök, hogy energiáid töltõdnek felfelé :)!
Pasek, nagyon örülök, hogy hízol és ilyen klasszul tudsz étkezni!! :)
És mindenkinek köszi aki kedves szót írt nékem! :)
Anyós ügyek! Hûûûû, ez irtózatosan forrrrrrróóóó, sõt tûzforrróóóó téma! Azt hiszem nekem is bõven lenne írnom, a fületek bizonyosan nyolcfelé is állna! Ezt azért viszont én nem szeretném! :D:D:D:D:D
István üdv közöttünk! Majd írok Neked a párkapcsolat topikba!!!!
Zolcsibal, ne haragudj, hogy hanyagoltalak, nagyon eseménydús napjaim voltak, de ígérem pótolok, nem feledkeztem ám meg rólatok!
Sziszi! Már látatlanban is imádom Danibetyárt!!!! Egyszerûen nem gyõzöm olvasni a történéseket, nameg hogy mifélékre is számíthatok az én kis kópé csajomnál egy hónap múlva :D:D:D
Lisa, várom jelentkezésedet, nagyon izgulok, ma minden kiderül!!!! Nekem van a gombóc a gyomromban, de ha megtudod az idõpontot és sikeresen hazaértek nagyikáddal próbálj jelentkezni OKsi????
Luci és többi Anna gyömire váró csajesz, Bükkszenten lesz rá lehetõségetek, írtam a taliba hogy megy a családos!
Attilát pedig nem túlkényeztetni, keményen kell õt fogni, rövid póráz most néki :D:D:D:D !
Mano pedig jó lesz ha a kakis pelusokkal is barátkozásba kezdel, mert aztán egy jó kis teszteredmény után már néked is újra ebben kell gondolkodnod! :D:D:D:D
Zotyesz, Norby, Deluigi és többi fiúka külön puszika Néktek! Aki eljön a talira beváltom! :):):)
És ha kihagytam bárkit is annak is szép, tünetmentes napokat!
Nincs jelen
#4591 2008-09-15 10:13
- sziszi32
- Tag
Hellóka! Ánya, igen, ezen a képen teljesen olyan mint egy kétéves, pedig élõben mindenki el volt ájulva tõle, hogy milyen édes (körbehordoztam egy festménykiállításon), vagy ahogy nálunk mondják: milyen csövi!! Amúgy már kattintottam babásabb képet róla, ha robur nem fog kinyirni érte, akkor majd megkérem, hogy ismét cseréljen... szerintem (és robur nyugalmára), valahogy meg kéne tanulnom a képkicsinyítést, nem?
Vicaa, hogy mire készülj egy hónap múlva? Pl arra, hogy most is gyanús a csend, a kicsi ártatlan arcocskával kisétált járókájában, aztán siri csendben belopakodott a konyhába, és most ott hallom ténykedését...
Közben elszaladtam megnézni mi baj, mert felhangztt a gyászos sirás... beakadt a járóka kereke a szõnyegbe...
Nincs jelen
#4592 2008-09-15 13:17
- Pilli
- Tag
Sziasztok Rosszalkodók!
megjöttem tegnap Velencébõl és most éppen halas spagettit nyomok be de gyorsan. Írtó szép volt Velence, leszámítva azt, hogy három óra ott tartózkodás után elkezdett ömleni és szakadni és fújni és minden ami ezzel jár. Esõkabátban nyomultunk egész nap, mert az ernyõket kiszakította a szél. Kalanso volt nagyon, de megérte. Az tuti, hogy visszamegyek még oda. Jelentkeztem én is a talira. Ki jönne még Pestrõl vonattal busszal és gyalog??
Vicaa: most végre nem menekülhetsz :) Örülök amúgy a Reminek, én imába foglalom a nevét.
Pasek: nálad is ugyanezt tudom írni. Örülök, hogy hat a Remire és hogy híztál is. Meg annak is, hogy bõvült a repertoárod:) De még mikkel nyammmmi nyammiii
Luci: nagyon édi bogár kiskutyusotok volt, ha jó ltudom már csak volt. Én is szeretnék egyet Pesten, de az albiba amúgy sem lehet sajnos :(
Roor: tökre egyetértek a szavaiddal, amit a legutolsó bejegyzésedben írtál :) Szívmelengetõ volt az biztos.
Sziszi: gyere a talira!!!!!!!!!!!!!!
Lisa:: írtam mailt mé pénteken, remélem, hogy megkaptad. Nagyon drukkolok ma, majd mindenképpen jelentkezz akár emailben akár itt akárhogy!!!!!!!!
Ánya: már írtam a tali topikban, hogy mit gondolok rólad :) Nincs rá szó, tovább nem is folytatnám!!!! Csak maradj mindig ilyen!!!!!
Manó: babaprojekt???
Linus: ment mail, majd nézd meg!!4
akit kifelejtettem annak bocsi, de mindenkire gondolok jó sokat!!!! Sok sok puszi most elvonulok szakdogát írni!
Nincs jelen
#4593 2008-09-15 13:44
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Most gyors leszek majd este bõvebben irok!!
A talival kapcsolatban!!
Aki pestrõl jön és vonattal annak tudom ajánlani az autóval való utazást!
Hozzánk is befér 2 ember és Manóékhoz is!!!!
Kényelmesebb nem vagyunk idõhöz kötve és olcsóbban jövünk ki ha összedobjuk abenzint!!
gondolkorjatok rajta és irjatok!!!!
Este jövök!!
Nincs jelen
#4594 2008-09-15 14:02
- mano1973
- Tag
Üdv "roor Rosszalkodók"!
Sziszi!
Szivesen látunk téged is a jó progikon csak ne laknál olyan messze:((
Persze a szomszéddal már beszéltem és hajlandó kiköltözni hogy ti ide tudjatok jönni:))
Na de ahogy Luci írta van itt is kellemetlenség és olyan szomszéd akinek néha a kutyája ugat:))
Ez anyós mentes övezet...itt nem laknak közel az anyósok és a kutyát is azért tartom hogy elkergesse:))
Koszta egy kimondottan anyós távol tartására készült õrzõ-védõ programban részt vett Rottweiler...volt!
Amig az anyósom el nem kényeztette a náluk töltött kis szabadsága alatt:))Most egy nyafka,hisztis kis kurva lett pedig fiú kutya:)))
Tarts kutyát sziszi de ne engedd az anyóst haverkodni vele mert úgy jársz mint én:))
Bár...az én Kosztám nem egyszerû..igaz Luci?:))
Nálunk még Lucifer is kétszer meggondolja ,hogy a saját gyereke közelébe menjen e ha ott a kutya:))
És õ még nem is az Alex.... igaz Luci???:)))
Esetleg tarthatsz vadász görényt is...nekünk az is van:)))
Vicaa!
Nem terveztem közelebbi barátságot kötni a kakis pelusokkal:))
Sose voltam velük jóban és ha lehetõség van rá most is kerülöm õket...bár ha kell akkor megcsinálom a dolgot.
Nagyon jó,hogy hozod Anna babát a talira remélem bírja a strapát a kis csaj mert én már készülök a gyömire:))
Pillikirálylány!!
Baba projekt?
Nos...tegnap tudtam meg Luci férjétõl miért nem sikerült nekünk eddig!!
Hát ...gyomor gyerek nincs ugyebár:)))
Viccet félre téve...igyekszünk megvalósítani a dolgot,de ez nehezebb mint gondoltam.
Persze,megfeledkeztem róla,hogy nem vagyok már 16 éves és a szervezetem sem úgy reagál dolgokra ahogy fiatalon.
Persze, még csak egy hónapja próbálkozunk de remélem hamarosan jó hírekkel szolgálhatok.
A te lovagoddal mi a helyzet?Hogy vagytok?
Várom a Talit és remélem lesznek újak is !!!!!
Dusy!
veled is nagyon szeretnék megismerkedni.:))
Malacka!
Tudom te nem írsz de olvasol:))
Puszi neked és kitartás...Tesómtól tájékozódok mindenrõl és drukkolok neked!!
Nincs jelen
#4595 2008-09-15 15:55
- zolcsi
- Tag
Addig örülj deluigi.Ha már enni sincs kedved illetve nem tudsz akkor igazán baj van....:(
Nincs jelen
#4596 2008-09-15 17:12
- sziszi32
- Tag
Hellóka, házalakitást nézek (rákos kislány, miegymás), szóval a nap feszültsége szokás szerint itt bõgéssel levezetve, de már kicsit jobban vagyok... Nagyon szépen köszi, hogy engem is szivesen láttok a talira, csak... nem merünk a mûtét elõtt sehova sem menni, nehogy megfázzon, mert akkor minden tolódik odébb, és akkor már karácsony elõtt nemigen fogják megmûteni... De nagyon hálás vagyok, hogy rám is gondoltok, jó volna már Danimotyókát egy kis rendre szoktatni, hátha a sok gyömöszölgetésetek után jobban megbecsül majd engem is... :D :D :D :D Igérem, sort keritünk rá.
Lisa drága, nagyon hiányzol már, igyekezzé gyógyulgatni, nagyikát ápolgatni, s ha véletlenül akad egy perced, csak egy mosolygót dobj be, mert nagyon kellesz már vissza!!!!
Nem akarok egyébként senkinek direkt beszólni, de én inkább öt gyerek alól szedtem volna a kakis pelust, csak ne kellett volna a gyerekemnek ennyit szenvednie.. mondom, hogy ez a házalakitás mazochistáknak való!!!!!! Csak bõgök, mint egy dedós, ha látom...
Nincs jelen
#4597 2008-09-15 17:24
- mano1973
- Tag
Sziszi
Milyen házalakítás?És miért kell sírni miatta?
ezt nem értem
Nincs jelen
#4598 2008-09-15 17:25
- mano1973
- Tag
Pasek!
jó látni téged is:))
Talira jössz?
Nincs jelen
#4599 2008-09-15 17:26
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Nem írom, külön-külön DE sokat van Rátok gondolva és amint összeszedem magam igyekszem válaszolni a mail-re is.
Mûtét október 1. csakis közös mûtét lehet, nagy elõkészülettel, Aiolosz most állok vissza én is az injekcióra(syncumar helyett).
A talit szervezzétek szorgalmasan, szállás lesz, egy fõétkezést megoldok (fini lesz nyugi). Meleget is csiholok, lesz minden jóság, csak jöjjetek. Szeretettel vár Titeket a Bükk.
Sziszi : a mosolygó majd megy, ha igaz lesz.
Mindenkinek a lehetõ legjobb napokat és egészséget!!!
Nincs jelen
#4600 2008-09-15 17:32
- sziszi32
- Tag
Manó! 1. mail tõled nuku, légyszi nézz utána, mert nagyon szeretném tudni, mit irtál nekem :D :D
2. Ha van viasat3-ad, akkor minden hétkõznap 5-6 között megy egy mûsor, ahol nehéz helyzetben levõ családoknak vagy felújítják az otthonukat, vagy építenek nekik házat stb. kb egy hét alatt. Általában nagyon csórók, betegek, rákos gyerekek, vagy földrengés és egyéb bajok sújtotta családoknak építenek, és persze megy a drámázás ezerrel, amit nem lehet bõgés nélkül kibirni (legalábbis nekem nem megy).
Lisa nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen!!!
Nincs jelen