#301 2008-09-18 18:17

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Hírek egymásról

Halika!

Szilvike:eddig nem vauztam bele,de figyelemmel kísértem mi van veled és Gergõvel.
Mihamarabbi jobbulást neki,aztán ültesd ide hozzánk,majd mi kiokosítjuk,kenterbe veri a dokikat.:D:D:D:D
Kitartás,és ne alkudj meg,azon legyél hogy minnél kevesebb éjszakát legyetek külön.:D

Nincs jelen

#302 2008-09-18 22:09

Szilvike0522
Tag

roor

Nagyon nehéz meccs lesz ez nekem!!!Úgy érzem!Este már gyógyszerba kapta az antibiotikumot!És holnaptól elvileg nem kap infuziót.A széklete csökkent,az étel is megmarad benn.Péteken volt 67kg,kedden reggel 63kg.A Velaxint egyik napról a másikra elvették tõle,amit nem hiszem hogy jó ötlet volt!Ezzel az indokkal ilyen fiatalon,nem kell ilyeneket szednie.Jó fejek nem???
Sok volt ez amai nap nekem!!!Nem tudom mi jöhet még!!!

Jó éjt nektek!Szilvike0522

Nincs jelen

#303 2008-09-19 09:49

aiolosz
Tag

Szilvike, nem jott meg az a level, amit jeleztel :(

Nincs jelen

#304 2008-09-19 10:04

Szilvike0522
Tag

Aiolosz!

Irtam arra a címre amit küldté!!!

Szilvike0522

Nincs jelen

#305 2008-09-19 10:29

roor
Tag

Halika!

Szilvike:fel a fejjel és amikor már tele a hócipellõ,na akkor megrázni magad,nagy levegõ és uccu bele a dolgok közepébe,nem hagyni magad!:D
Igenis kérdezz az orvostól,és addig ne hagyd amíg kielégítõ válaszokat (amit értesz is) nem kapsz!
Sajna csak akkor hajlandóak komolyan venni,ha azt látják határozott vagy és nem pedig belenyugvós!
Az meg nagyon jó hír,hogy már nek kell infúzió,csökkent a széklet,és megmarad bnne a kaja.:D:D:D
Ja és csak jó jöhet még!:D:D:D:D

Nincs jelen

#306 2008-09-19 20:43

Margóci
Tag

Sziasztok!
Lement a 2. napom is. Tegnapról mára eddig bírta a drága kis vénácskám a gyûrõdést. Ma estére szétment...:S Egyébként egész jól vagyok, csak kicsit álmos, bágyadt és nincs túl sok étvágyam. Vagyis szakaszosan...:) Valamikor nem kell semmi, a következõ percben meg fel tudnám falni az egész kórházat. :) Ha minden jól megy talán hétfõn lejár az egész, és újra teljes erõvel itthon. :)
Na megyek is tentézni!
Puszilok mindenkit!

Nincs jelen

#307 2008-09-19 20:45

roor
Tag

Halika!

Margóci:jobbulást!:D

Nincs jelen

#308 2008-09-19 21:50

Szilvike0522
Tag

Sziasztok!

Most értem haza!Ha ma reggel nem lett volna 3szori széklet haza engedték volna.Az 5.nap végén kiderült,hogy CRP értéke volt magas,na jó még kicsit az és képzeljétek a szalmonella eredmény nincs meg,vagy nem találják,vagy nincs kész!
Ez hihetetlen ami itt megy!Vacsorára fél szelet sonka meg egy diétás vaj járt neki,még jó hogy reggel elrakta a 2.szelet kenyerét!:)Az antibiotikumot,még mindig kapja,de nem is baj.Még lesz egy vérvétel aztán talán haza jöhet.
Szurkoljatok nekünk,hogy minnél hamarabb haza jöhessen!
Mert akkor tudunk elõrébb lépni!Most mennem kell,mert szegény kiskutyánk nem tudja miért nincs itthon vele soha senki!:(:(
Szép álmokat mindenkinek!

Nincs jelen

#309 2008-09-19 21:52

Szilvike0522
Tag

Nita!!!!

Jobban vagy már????Mert ma egy sort sem irtál!!!!:(:(

Szilvike0522

Nincs jelen

#310 2008-09-20 17:49

Nita
Tag

Szilvike!

Remélem már otthon is van a párod, és hamarosan jobb lesz minden. Sikerült kicsit megnyugodnia?
Én írtam a remi-humiba magamról, most is nagyon kivagyok de kicsit felültem az ágyból hátha úgy jobb lesz! Be már nem megyek a kórházba ma este remélem, az elmúlt 3 órában már nem hánytam :)

Nincs jelen

#311 2008-09-20 21:24

Szilvike0522
Tag

Kedves Nita!

Remélem jobban vagy!Nagyon szeretném,hogy rendbe jöjjél!

Aiolosz,Nita,és többiek!:)

Gergõ nincs itthon!Ma végre mondott valamit a dokinõ (borzalmas)!Nem szalmonella,nem callici csak egyszerûen fellángolt a CROHN-ja,és begyulladt a vastagbele!Azt látnotok kellett volna milyen nyugodtan közölte!!!Ma rá kérdeztem milyen gyümölcsöt ehet Gergõ,mivel semmit nem közölnek igazán vele!A másik az mellé raktak egy beteget vastagbélfertõzése van kifele nem terjed állítólag ahhoz képest lázas,és elég szarul néz ki!
Gergõ se normaflort semmit nem kap,az antibiotikum mellé.A vért még mindig nem vették le!
Ma azt beszéltük,ha hétfõn nem engedik haza eljön saját felelõségére.Remélem sikerül elintéznem,hogy felmehessünk abba  a kórházba amit Aiolosz ajánlott!Mert ezt már nem  igy nagyon bírom!!!Ahhoz képest,hogy fellángolt a Crohnja ebédre krumpli fõzelék volt fasirttal,tegnap piritott dara+megymártás,elõtte pedig zöldborsó fõzelék pépesitve!És rendes fehér kenyeret kap!Tudom,hogy a krumplifõzelék jó,de a többi nem.A másik az,mit keres a fertözõ osztályon,ha tudják már mi baja.
Szerintetek,ez normális dolog???
Valami jó tanácsot tudna valaki adni,szerintetek is el kellene hozni onnan õt???

Mindenkinek jobbulást kívánok!!!

Szilvike0522

Nincs jelen

#312 2008-09-20 22:16

roor
Tag

Halika!

Szilvike:azonnal hozd el Gergõt és keress egy normális orvost!!!!
Ennél még otthon is több figyelmet kap,ráadásul legalább olyan kosztot hogy ne legyen roszabbul!
És nem,egyáltalán nem normális dolog!
Ne ess kétségbe,csak lépj Gergõ és a saját érdekedben!
Jobbulást neki,neked kitartást!:D
Itt vagyunk ha kellünk.:D

Nincs jelen

#313 2008-09-21 06:30

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Ennyi rossz híreket.:(:(:( Szomorú vagyok.Én sem szolgálhatok jobbal.
Nita kedves vigyázz magadra.Nagyon rossz érzés a hányás és legyengíti az embert.
Szilvike0522 Gergõnek jobbulást kívánok(s persze Neked is Nita).Egyetértek roor-al gyertek el onnan.Fertõzõ osztály crohnosnak?Imurán-t szed a Gergõ?Csak nehogy megpótolja valami vírussal.Emgem tavaly sima belosztályon kapott el egy hasmenéses vírus persze péntek reggelre hazamenet elõtt.3 napom ment rá.Az orvosokon ne csodálkozz hidegen beszélnek a crohnról mert  mindenféle bajról általában hidegen beszélnek.De nem is várhatjuk hogy sajnáljanak bennünket.Nem õk érzik.Majd megszokjátok.
Nekem sikerült egy jó kis torokfájást összekaparni valószinû  pénteki esõs meló miatt.Tegnap ügyeletre mentem és Zinatot írt fel a doktornõ.Miután közöltem crohnos vagyok.Õt sem hatotta meg közölte hogy ugye tudom a hasmenést fokozhatja a gyógyszer.Mondtam neki oké de ismerem magam ha nem kapok antibogyót nem múlik ek a torokgyuszi.Nem voltam többet a wc-n.Ja tegnap du 37,4 felmet a hõm este 9-re pedig vissza 36,9-re.Remélem nem cronh uraság kezdi a magáét.:(:(:(

Szerkesztette: zolcsibal (2008-09-21 06:32)

Nincs jelen

#314 2008-09-21 09:42

Szilvike0522
Tag

Jó reggelt!

Zolcsibal!

Igen szed Immurant,vagyis már nem tudom mit adnak neki mivel semmit nem közölnek igazán.A gyógyszereket be kellett vinnem,biztos nekik nincs.Látom az esti gyógyszereit,de  nem láttam immuránra hasonlitó gyógyszert:/
Nagyon flegma a doktornõ.Elvileg ezeket kéne kapnia:Xalazin,Medrol,Velaxin,Immuran,Ferrograd Folic.De ebbõl elvették elsõ nap a Ferrograd Folicot,mert állítólag hasmenésnél nem adható a vas,és Valaxint mert 25 éves fiatal ember ne szedjen antidepresszánst.Azóta megint tépi a száját,már jó sebes neki,tudom hogy ez az idegeséég miatt van!Beszéltem Gergõvel,azt modta hogy még egy vérvétel kellene,és nem vették még le tõle,pedig a szomszédjától leveszik minden nap!Mondtam neki,ha ma nem jön haza mondja meg holnap,hogy engedjék el,itthon is tudja szedni a gyógyszert.Ha nem engedik,holnap nem megyek dolgozni,és elhozom haza,az egyik ismerõsünkkel,ugyanis senki nem tartja a családban jónak,hogy ottt van!Csak az anyukája,mert semmit nem tud errõl a betegségrõl,Õ csak azt látja,hogy már nem megy a hasa annyira meg nem hány.
Megyek este dolgozni,szorítsatok nekem hogy kibirjam a 12óra melót,mert nagyon fáradt vagyok már,és még elõtte irány Székkesfehérvár ami tõlünk 90km!:/

Mindenkinek jobbulást kívánok!!!!

Elszomorít,hogy mindenki ilyen rossz állapotban van!:(

Szilvike0522

Nincs jelen

#315 2008-09-21 10:38

Nita
Tag

Szilvike!

Nem örülök annak amit olvasok rólatok egyszerûen felháborító ami ott történik...nem hiszem, hogy jó ötlet tovább maradnia még a végén tényleg elkap valamit. Pont tegnap gondoltam rátok mikor már semmi nem maradt meg bennem, és erõs családi nyomásra bementem a sotéra gondoltam ott kaptam a humit, és bár a dokim nincs bent szombaton beszélek valakivel max elküldenek. Jött az ügyeletes orvos elmondtam neki mi a helyzet, és nem gyõztünk csodálkozni milyen rendes volt! Azonnal megvizsgált konzultált telefonon gasztrológussal, és még ágyat is kaptam volna azonnal. Én haza jöttem persze, de megadta a mobil számát hogy este hívjam fel mindenképp.
Hogy lehet ez, hogy nálatok meg ilyen ellátásban kell részesülni a Gergõnek mikor sokkal rosszabbul is van???? remélem sikerül végre eljutnotok abba a kórházba amit ajánlott neked Aiolosz, és akkor rendezõdik majd a helyzet!
Zolcsibal! Neked is jobbulást kívánok remélem nálad is csak egy kis baci van :)

Nincs jelen

#316 2008-09-21 12:51

roor
Tag

Halika!

Zolcsi,Nita jobbulást nektek!Mindenféle kórságûzõ bogyesz csúzlizva!:D:D:D:D
És tessen vigyázni magatokra,nyakunkon a tali!:D
Szilvike:anyóssal mos ne törödj,azt kell tenni ami Gergõnek a legjobb!
Hozd el holnap,az otthon melege jó hatással lesz rá.
A flegma doktornõvel meg flegmán közölném,hogy bekaphatja,egyébként pedig referálhatna a feletteseinek hogy miért is nem tartja meg az esküjét?!
Estét ki fogod bíni,gondolj Gergõre,hogy õ mi mindent kibír!:)
Jobbulást mindenkinek!

Nincs jelen

#317 2008-09-21 15:04

kukackonzerv
Tag

Szilvike!
      Dehát sokminden változott,hiszen nem hányt és ha van étvágy... bélbetegek közt szólva igenis pozitív változás,pláne ha benntmarad! Ne ess kétségbe.
          A borsó, mint hüvelyes , valóban nem crohnos kaja, de pürésítve, vagyis nem csak egyszerüen leturmixolva, hanem olyan formán pépesítve, hogy a héjától különválasztjuk, rendszeresen beilleszthetõ az étrendbe,sõt dietetikus által javasolt.
                     Segítség látod van a forumon, nem is kevés.
               TOVÁBBI JAVULÁST KÍVÁNOK!Írj az új fejleményekrõl!

Szerkesztette: kukackonzerv (2008-09-21 15:17)

Nincs jelen

#318 2008-09-22 00:18

aiolosz
Tag

Szilvike, telefonokon hivtalak, irtam :(
Mail-ben megadtam a telefonszamaimat....hivj

Nincs jelen

#319 2008-09-22 10:22

Szilvike0522
Tag

Sziasztok!

Még nincs itthon Gergõ,SAJNOS!!!Levették a vért,várja az eredményt.Szerintem Gergõ azért nem mer.csak úgy eljönni,mert fél,hogyha tényleg lesz egyszer valami fertõzése nem úgy bánnak majd vele ahogy kell.Du.-án lesz orvosunk a magán(nem a legjobb)de beszélek vele ha nem engedik ki,telefonáljon oda,hogy engedjék haza!Ha igy sem megy majd akkor bevettem magam!Igazából nem akarok Gergõvel össze veszni ez miatt!!!
Sebaj,du.-án hívom az ajánlott orvost,remélem segít!!!Ma és még holnap megyek éjjelre :/ ,aztán mindenrõl beszámolok amirõl,csak lehet!

Aiolosz!

Nagyon jó volt reggel,végre beszélni! :) Igérem,ha hívni nem tudlak irok egy smst,de nehogy vissza irj arra a számra,mert az gyári,enyémre irhatsz majd reggel elovasom!!! :)

Nagyon köszönöm,mindenkinek a segitséget!!!
Legyen szép napotok!!!:)

Nita!

Ha befejezem az éjjlest akkor beszélünk MSN-en,addig tessék össze szedni magad!!!!!!
Most megyek aludni,mert mindjárt 16:00 óra,és mehetek dolgozni!

Szilvike0522

Nincs jelen

#320 2008-09-22 11:02

roor
Tag

Halika!

Szilvike:ha most nem figyeltek rá,nem valószínû hogy legközelebb jobban fognak,és ez független attól hogy mer-e szólni vagy sem
Sõt!Ha szóvá teszi,hidd el emlékezni fognak rá,hogy igenis vele nem lehet egy darab húsként bánni!
Ha kell akkor tényleg tedd oda magad,úgy istenigazából!
Gergõvel meg összeveszni nem kell,de nagy igazság,hogy az ember késõbb látja be a dolgokat,amit most esetleg általad veszekedésnek venne,késõbb rájön hogy te cselekedtél helyesen és sokkal többet köszönhet neked mint gondolná.:D
Kitartás az éjszakában,már nincs sok hátra!
Jó pihenést és írj majd,hogyan alakulnak a dolgok.:D
Minden jót nektek!:D

Nincs jelen

#321 2008-09-22 14:44

Szilvike0522
Tag

Sziasztok!

Nem megyek ma dolgozni,se honap olyan rendes háziorvosom van,hogy megbeszéltük maradok itthon Gergõvel!
Ugyanis ma haza jön!!!!!!!!!!!!!! :) Mivel holnap reggel mennem kell hozzá,meg intézkednék a másik helyre való bejutásban,az beszéltük meg itthon maradok!Rám fér nem aludam,csak 1,5-2 órát napközben!Nem bírnám ki az éjszakát,mert nálunk sajnos 12óra! :( Tudjátok mit rendelt Gergõ húslevest!!!Persze nem kap belõle sokat!

Kedves Tengerészünk!

Itthon leszek csöröghetsz Te,18:00 után,inkább 20:00 felé!Neked úgyis ingyenes. :) Remélem sikerrel járok!!!!

Szilvike0522

Nincs jelen

#322 2008-09-22 15:32

kukackonzerv
Tag

:):):)Gergõnek  bélgyógyítójóétvágyat a házi húsleveskéhez OTTHON :):):):):)!

Nincs jelen

#323 2008-09-22 15:35

aiolosz
Tag

Szilvike0522 írta:

Kedves Tengerészünk!
Itthon leszek csöröghetsz Te,18:00 után,inkább 20:00 felé!Neked úgyis ingyenes. :) Remélem sikerrel járok!!!!
Szilvike0522

OK
hivlak :)

Nincs jelen

#324 2008-09-22 15:48

roor
Tag

Halika!

Szilvike:akkor hajrá pihenni,Gergõnek meg iszonyatos jó étvágyat a leveshez!:D

Nincs jelen

#325 2008-09-22 18:25

Margóci
Tag

Sziasztok!
Végre itthon! :) Ma du. hazaengedtek. Még be kell járkálnom infúziókra meg erre-arra, de már nem kell befeküdni. Annyira jó... :) Mindenkinek köszönöm szépen az rámgondolást! :)

Nincs jelen

#326 2008-09-22 22:56

Nita
Tag

Na hurrá csupa jó hír mindenki végre otthon pihenjetek, és gyógyuljatok!! :D:D Margóci jó olvasni ezt!

Szilvi!
Mond a Gergõnek, hogy üljön csak ide, és olvassa el, hogy itt mindenki mennyit gondolt rá pedig nem is ismerjük, és próbáljon felül kerekedni a rossz kedvén kicsit..innen meríthet erõt ahhoz hogy végi tudja csinálni ami ezzel a betegséggel jár! Tudom, hogy könnyû ezt mondani, de sajnos ez van....remélem lassan Õt is olvashatjuk szerintem jobb lenne, ha kiírná magából Õ is ezt!

Nincs jelen

#327 2008-09-23 07:48

zolcsi
Tag

Kedves Nita hogy vagy?Hányásod remélem már megszûnt és minden egyéb kellemetlen tünet.
Margóci nagyszerû hogy vége a kórházi kezelésnek és reméljük hat is.
Deluigi ide írok Neked remélem olvasod :jobbulást és vigyázz magadra ja és szedj valamilyen görcsoldót.Troparin vagy Nospa.
Szilvike és Gergõ ez nagyon jó hír és egyetértek Nitával.Ha bír a Gergõ olvasgasson picit jól fog neki esni a sok pozitív gondolat.
Rajtam most uarlkodott el a nátha teljesen a torkom már nem fáj de rengeteg tüsszögés és állandó pzs használatra vagyok ítélve.
Sziasztok!

Nincs jelen

#328 2008-09-23 10:18

Apacsanya
Tag

Halihó!
Szép napot mindenkinek. És küldök egy zsák gyógyulást, jó szót és sok- sok szeretetet.- Bizti csodálkoztok, hogy megjelentem, de ágynak estem. Így van idõm a géphez ülni. - Valami fránya vírus lebírkózott, sõt még lázat is okozott. De a legrosszabb, hogy felébresztette a kis genya crohn úrt is, aki eddig nyugiba volt. De, hogy még jobban fokozzam, családtagjaim is vírushordozók lettek.- Szóval: wc függõség van, hasmenés szintén, ezerrel. Hasfájás turbóval.- Én persze kesztyût húztam. Harcra készen állok. Én fogok gyõzni!- Az eredményrõl majd értesítelek benneteket.

Csaóka: Apacsanya

Nincs jelen

#329 2008-09-23 11:24

Ánya
Tag

Jobbulást Apacsanya, biztos a gyõzelem!!

Zolcsibal!
El fog múlni a tüsszögés is, ha a torokfájás már meghátrált :) Erõs legény vagy!!

Nita! Mi van veled? Magadról nem írtál, pedig aggódunk itt a háttérben :(

Szilvike, Gergõ!
Remélem már együtt olvassátok. Fel a fejjel. Ha itt olvasgattok sok tapasztalatból tanulhattok és ez segít. Jó étvágyat ahhoz a kis házi húsleveshez :D

Margóci! Látod, már túl is vagy rajta. :) A bejárás az már könnyebb lesz és az is be fog fejezõdni egyszer.....

Nincs jelen

#330 2008-09-23 17:11

Margóci
Tag

Köszönöm!:)
Ánya! Te hogy vagy? Remélem már sokkal sokkal sokkal jobban és kicsattansz...:)
Zolcsibal! Jobbulást!:)

Nincs jelen

#331 2008-09-23 18:55

sanvito
Tag

Sziasztok ! Olvasom a sok beteget............... Mindenkinek - és külön-külön is - javulást, rumot és teát, meleg ágyikót !!!!! C vitamin nagy dózisban... (tudom, ha sok akkor már hashajtó..... csak el kéne találni mi az a mennyiség ami még nem. na ez nekem sem sikerül mindig, pedig jó lenne...)
:):):)

Nincs jelen

#332 2008-09-23 19:34

Ánya
Tag

Margóci!

Ma elmentem egyedül itthonról, a munkahelyemre és még utána a postára és egyéb vásárlásokat is lebonyolítottam. Mindezt gond nélkül :)  NO WC PARA :)  csak egy iciripiciri :(
Éjszaka már hét óra hosszan tudtam egyfolytában aludni!!
lehet, hogy ma kevesebb lesz a WC járat, mint 15 :)

Ennyi nagyon jó hírem van.

Amúgy kicsattanok, tényleg.... :D

Mindenkinek hasonló jó kedvet és megelégedettséget kívánok, neked is Margóci! :)

Nincs jelen

#333 2008-09-23 20:29

Szilvike0522
Tag

Sziasztok!!!!

Nita!
Remélem jobban vagy ,és megkaptad az e-mailem,nehogy itt reagálj rá.:(

Aiolosz!

Olyan furcsa,hogy még egy sort sem olvastam ma rólad,és még beszélni sem beszéltünk. ;)
Milyen lett a vér eredmény?

Elöszöris,örülök,hogy mindenki javuló tendenciát mutat! :)
Van jó hírem meg rossz is! :( :)
Elöszöris holnap megyünk a magán dokinkhoz.Nagyon rá csodálkozott,hogy nem vírus volt!
Aztán hétfõn irány Ailosz által ajánlott orvos!Nagyon kedves volt a telefonba,és segitõkész!Azt mondta több szem többet lát,aztán majd eldöntjük,és megbeszéljük mit hogyan csináljunk!
Gergõ még nagyon gyenge,de jobb neki itthon.Sokat veszekszik,szinte mindenért,amit elég nehezen viselek!Tudom ez a betegség miatt van. :(
Csak nem könnyû vele! :(
A rossz hír közé még az is bele tartozik,hogy szegény kiskutyánkon találtunk 2 nagy csomót,persze hogy GErgõ taláta meg! :(
Tudjátok õk 2en nagyon össze vannak nõlve!Remélem nem lesz semmi baj!Hiszen most már elég a sok rosszból,szerencsétlen kutya egy hónapja kapott egy agyvérzést,vagy szél ütést igazából az orvosok sem tudták pontosan meghatározni azóta lebénult az arca,de Én úgy látom kezd helyre jönni.Most pedig ezek a csomók! :(
Na most megyek,mert minden idõm velük töltöm!!!

Vigyázzatok magatokra!Szép álmokat mindenkinek!
Holnap irok,mit mondott a dokink!;)

Szilvike0522

Nincs jelen

#334 2008-09-23 21:01

roor
Tag

Halika!

Szilvike:crohn miatt  morgós Gergõ!
Tudom hogy nehéz,de tarts ki!
Nem könnyü elfogadni a kis nyavajást és együtt élni vele!
Lesz ez még jobb hidd el.:D:D:D:D
De tényleg ideültethetnéd már!:D:D:D:D
Szeretettel látjuk.:D
Várjuk a híreket.:D

Nincs jelen

#335 2008-09-23 21:08

Szilvike0522
Tag

Roor!
Rajta vagyok,csak nagyon nehezen ismerkedik!!!De menni fog itt fopog kikötni hidd el!!!!!! ;)
Aztán segitsetek neki beilleszkedni!Most kicsit ideges a kutya miatt is! :(
Pedig az nem jó neki!

Pussza...
Szilvike0522

Nincs jelen

#336 2008-09-23 21:30

roor
Tag

Halika!

Szilvike:nem baj ha nehezen ismerkedik,majd leszek én a kezdeményezõ.:D:D:D:D:D
A célért mident!:D:D:D:D
Segítünk,persze,ez nem is téma,de úgy nehéz ha nincs itt.:D
SZóval jöjjön és meglátja hogy nem eszünk embert éppen csak megcsámcsogjuk.:D:D:D
Kutyulinak is jobbulást és Gergõ nyugizzon,mert az idegeskedés=hasmenés!!!!

Nincs jelen

#337 2008-09-23 23:18

Nita
Tag

Jelentem jobban vagyok, de már nem akartam mindig csak panaszkodni itt....gondoltam várok pár napot amíg azt írhatom minden oké :)
Ja ez még nem az a nap majd szólok ;)

Kicsit hasmenésem van 4-5x görcsölök is, de már jobb mint volt...nem tudom mit lehet még adni medrol, budenofalk, pentasa, humira mellé kezdem úgy érezni a paletta végére érek, és még mindig nem lettem tünetmentes :/
Viszont tényleg lehet valami a levegõben mert mindenki rosszabbul van!
Na szedjük össze magunkat, mert nem akarok a talira egy teherautónyi WC papírt vinni :D:D

Nincs jelen

#338 2008-09-24 12:16

Margóci
Tag

Ánya!:)
Örülök, nem is tudod milyen jó érzés olvasni így kívülállóként a szavaidat! :) További nagyon jó napokat neked! :)Puszi!

Nincs jelen

#339 2008-09-24 15:56

Lisa
Tag

Sziasztok
Ánya : tényleg nagyon jó volt olvasni Téged, tiszta erõ, jókedv és bizakodás sugárzik ki a hangodból, pont most szüksége van a társaságnak erre. KÖSZÖNJÜK!
Nita : ne légy elkeseredve, van még más is amit adhatnak (vagy kitalálnak) és úgy is csillapodik, de hogy ne kelljen teherautónyi WC papírt hoznod viszek én is.
Mindenkinek KITARTÁST!!!! Eléggé rossz idõszak ez, de minden elmúlik egyszer.

Nincs jelen

#340 2008-09-24 20:42

Szilvike0522
Tag

Sziasztok!
Elöszöris örülök,hogy mindenki javuló tendenciát mutat!!! :)
Tud valaki valamit Aioloszról???? :(

Roor!

Sajnos még nem ült ide,bizti itt fog kikötni!!! :)

Nem is tudom mit irjak!A kórházba az a kedves doktormõ azt mondta csak fellángolt a Crohn,és azért gyulladt be a vastagbél!Ma magánorvosunk azt mondta zárójelentésen az áll baktérium,hogy ez most a Crohntól alakult ki vagy mitõl nem tudja!Szedni kell az antibiotikumot,és teljesen fel volt háborodva,hogy merték elvenni az antidepresszánst Gergõtõl!Persze újra kell szednie!
Én sem vagyok a hive,de sokkal jobb volt már a mai nap,nem veszekedett annyit,és kedves is volt ami az utóbbi napokban elmaradt!
Sajnos ma hányt savat,szerintem tea meg husleves,már adom neki Rennit,estére már jobb volt.Enni alig eszik,és a  wc-re járás megmaradt!Persze megint ideges a kiskutyánk miatt. :(
Hála  a jó égnek,holnap jön az állatorvos is!Remélem nem fog rosszat mondani! :(

Jó lenne,ha most már minden jóra fordulna,és eldöntené valaki mitõl volt ez a rosszullét!!!!

Alig várom már a hétfõt,végre valaki szemügyre veszi a Gergõt!!!Megyünk a Budai ajánlott orvoshoz!

Szép álmokat,és további javulást kívánok Mindenkinek!!!

Szilvike0522

Nincs jelen

#341 2008-09-24 20:51

roor
Tag

Halika!

Szilvike:üzenem Gergõnek,hogy úgysem hagyom békén,ide kell jönnie.:D:D:D:D:D:D
Makacs egy jószág vagyok.:D
Antidepirõl fokozatosan le kéne állni,találjon valami jó kis elfoglaltságot,ami megnyugtatja és eltereli a gondolatait.
Én ezzel csapdába szaladtam,a fórumot szemeltem ki erre a célra,és tessék!!!Rászoktam,függõ lettem!:D:D:D:D:D
Savhányás nekem is megvolt,meg még most is sokszor ha felhúzom magam,parietet adott rá a dokim,segített is,azóta csak a szekrénybõl figyel.:D
A menõke még meglesz egy darabig,diéta segíthet rajta.:D
Igen,jóra fordul,sõt sokkal jobbra!:D
Akkor hétfõn drukk nektek!:D

Nincs jelen

#342 2008-09-25 06:26

aiolosz
Tag

Szilvike0522 írta:

Sziasztok!
Tud valaki valamit Aioloszról???? :(

Igen valaki tud :)
Kedden voltam vercsapolason, ime az eredmeny:
Prothrombin
35%
INR
1.9
Mindketto rosszabb lett egy keveset, viszont a virgacsom kezd normalis format felvenni.
Legkozelebb hetfon kell mennem.

Nincs jelen

#343 2008-09-25 07:12

Lisa
Tag

Köszönjük Aiolosz! :D :D :D
No így bizti szombaton tudunk személyesen IS beszélgetni!

Nincs jelen

#344 2008-09-25 10:29

Szilvike0522
Tag

Jó reggel!

Aiolosz!
Örülök,hogy végre jelt adtál magadról!!!!

Roor!
Ez a Pariet kapható vény nélkül is?Mit ehet ilyenkor igazából az ember?Hétfõig ki kéne húznunk valahogy! :(

Éjjel megint volt hányás!Nem is kevés!Nagyon remélem ki köt itt nálatok Gergõ,mert mindig csak tv-zik,meg fekszik!Tudom,hogy gyenge,de nem látom,hogy erõt venne magán!Pedig a gyógyuláshoz nem csak mondani kell,hogy meg akarok gyógyulni hanem felkelni az ágyból,és eröltetni mindent.
Remélem jól gondolom?! ;)

Biztos nálatok is esik,de azért szép napot kívánok Nektek!!!

Szilvike0522

Nincs jelen

#345 2008-09-26 08:56

Apacsanya
Tag

Csaóka Mindenkinek!

Szilvike!
Hagyd Gergõt! Hidd el ha lesz ereje fel fog kellni magától. Most inkább biztatásra, dédelgetésre és sok türelemre van szüksége.- Amúgy magamról tudom: én naponta csak 5x 6x jártam budira két nap után mégis alig tudtam felkellni. Életemben nem feküdtem ennyit , mint most. A láz nem vert le annyira, mint ez a kutya wc-re járás. Fájdalmaim még vannak, de már csak 2x3x megyek wc-re.- És gyûjtögetem az erõt meg a hitet, hogy lesz még ez jobb is. Az egészet egy infulenza vírusnak köszönhetem, amire kaptam egy kis antibiotikumot. Na, ez asztán betette az ajtót. Hasfájás, hányinger, és wc-para. Az utóbbi azóta is.- De úgy néz ki gyõzni fogok. Én összeszedtem itthonra egy csomó munkát. Igyekszem ellátni a családomat, amennyire tudom.- Gyakran érzem, hogy környékez a depi, de nem engedem, hogy rám telepedjen. Azt hiszem, majd Gergõ is ráérez, hogy nem mehetnek így a dolgok. A tv nézés nem jó ötlet. Elszigeteli az embert. És lustává tesz.
Kívánok neked sok türelmet és kitartást! Sokáig õrizd meg lendületességed, mert ez még példa lehet Gergõnek. Nem is tudja milyen szerencsés, hogy ilyen emberke van mellette.

Aliosz, Ánya!- gyógyulást!
Nita: Örülök, hogy jobban vagy!

Pusszantás mindenkinek!- Apacsanya

Nincs jelen

#346 2008-09-30 05:55

aiolosz
Tag

Apacsanya írta:

Aiolosz, Ánya!- gyógyulást!
Nita: Örülök, hogy jobban vagy!

:) koszonom, koszonjuk, ha mondhatom...
Szilvike0522, mi van Veletek, mi van Gergovel ? Vartam, hogy jelenkezel tegnap este

Nincs jelen

#347 2008-09-30 08:28

Szilvike0522
Tag

Aiolosz!

Gergõ majd megir mindent!De mi attól este beszélhetünk! ;)
Irtam E-mailt neked!Tegnap amikor végeztünk irtam smst,és nem ment el azt irta ki sikertelen,aztán hivtam nagynéném,és azt mondta  a rendszer nem üzemel,és mind a 2-en 30ok vagytok!
Sebaj majd ma!
Tessék elolvasni az E-mailt!!!!!!!!!!!!!!!

Ezer köszönet mindenért! ;)

Szilvike0522

Nincs jelen

#348 2008-09-30 08:29

aiolosz
Tag

Szilvike0522 írta:

Aiolosz!
Gergõ majd megir mindent!De mi attól este beszélhetünk! ;)
Irtam E-mailt neked!Tegnap amikor végeztünk irtam smst,és nem ment el azt irta ki sikertelen,aztán hivtam nagynéném,és azt mondta  a rendszer nem üzemel,és mind a 2-en 30ok vagytok!
Sebaj majd ma!
Tessék elolvasni az E-mailt!!!!!!!!!!!!!!!
Ezer köszönet mindenért! ;)
Szilvike0522

e-mailt olvastam, este jelentkezem
:-*

Nincs jelen

#349 2008-10-01 09:59

Gergõ1983
Tag

Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitõl, hogy cak most írok. Hétfõn voltunk orvosnál (akit az aiolosz ajánlott). ;)
Úgy érzem jó helyre kerültem, nagyon kedves és rendes emert ismertem meg, aki 100%-an odafigyel a betegére.
Folyamatosan csökkentjük a medrolt, kaptam a xalazin helyett pentasat és az imurant is egy kicsit lecsökketettük.
Sajnos a xanax még megmaradt, de azt mondta ha úgy érzem hohy már nem kell akkor elhagyhatom azt is. (Kicsit sok a problémánk úgyhogy egy darabig még marad). A medrol helyett egy új szteroidot fogok kapni, aminek nem lesz ennyi káros mellélkhatása. Sokkal kevesebb gyógyszert kell szednem mint azelött. Kaptam tápszert aminek nincs is rossz ize(karamellás). Bármit ehetek csak mértékkel. (Anyukám már süti is az almáspitét) :)
Kaptam krémet a hátamra mivel tele volt kiütéssel a szteroidtól, õ volt az elsõ orvos aki megnézte a hátamat, a többiek annyival elintézték hogy a szteroid mellékhatása. Röviden ennyit. Sokkal jobban érzem már magam, tegnap motoroztam is. Nemsokára visssza megyek dolgozni.

Mindenkinek jobbulást kívánok!!!!

Aiolosz!
Köszönök mindent! Tessék vigyázni magadra! Hullámokra fel kapitány! ;)

Nincs jelen

#350 2008-10-01 16:34

roor
Tag

Halika!

Gergõ:te kis csavargó!:D:D:D:D
Örömmel olvasom hogy kezdesz tallpra állni!:D:D::D:D:D
Látod milyen jó hogy asszonykád idezavart?:D:D:D:D:D
Kicsit azért jelentkezz többet,mert hiányzol is,meg érdekel is mi van felétek.:D:D:D
Tápszerbõl nemcsak karamellás van,több íz is akad.:D:D:D
Próbálgatni kell.:D:D:D
Írj,mert különben megcsócsállak.:D:D:D:D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb