#4651 2008-09-18 06:45
- Vicaa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Foghúzás ügyben tomboltam a tombolóban. Az egészségügy topikba is írhattam volna, hogy na, ez az egészségügy, de mivel igazán fel voltam indulva inkább meggondoltam magam.
Vigaasz: Anna nagyon angyal mióta kihelyeztük este szépen elalszik és éjjel is nyugi van :):):)!
Most már viszont háromnegyed órája itten molyol a franciaágyon a távirányítóval és az üres hintõporos dobozzal :)
Nita kívánom, hogy jobb legyen semmiképp ne rosszabb!
Nincs jelen
#4652 2008-09-18 09:24
- roor
- Tag
Halika!
Nita:köszi,tényleg jobban van már a pacskerom.:D:D:D:D
Vicaa:hát sajna ezeket meg merik csinálni.Meséltem az én foghúzósomat is a nem jó beutalóval,de ott rendi volt és megoldotta,mázlista vagyok,bár fizettem volna ha kell csak szabaduljak a fájdalomtól!:D:D:D
Nagy tanulság:határozottnak,ha kell hisztisnek kell lenni,de igenis kiharcolni ami jár és nem hagyni magunk!:D
Crohn úrra nagyon haragszom most.
Békében ellenénk,de a gasztrós dokin (és házidokinénin) kívül mindenki parázik ha meghallja és valmi más miatt kezelnie kellene.:D
Lehet kidobom a kis szenyát,azt majd meglátja hogy milyen sz@r egyedül a nagyvilágba,visszasír még engem hogy itt legalább nyugton,békében megvolt velem!:D:D:D:D:D
Na nemsokára meg is fenyegetem,fel is út le is út ha nem bír magával!:D:D:D:D:D
Na a tegnap történet,legyen ez tanulság,példa a hozzáértésre,példa az orvosi parára,meg úgy egyáltalán sok következtetés leszûrésére.:D
Tehát:reggel zanyukám férje bevállalt fuvarra a gasztródokihoz,mivel ugye látni akarta sonkapacskerom.:D
Zabszem nem fért sehova,nem szokott iyet csinálni.:D
Hamar odaértünk és ugyi azonnal a "gyere kicsi megnézem" szöveg.:D:D:D
Zokni le,lábszagtól asszisztensek dülöngélnek,doki ránéz,finoman megnyomkodja,és hallom ahogy a kis kövecske legördül hatalmas szívérõl.:D
Oké,köszvény,sajna crohnnal együtt jár,és remélte hogy nem a fekélyes sebes változat.:D
Na menjünk le,pótapu váltsa ki a diprofosh szurit,egy egész ampullával kapok,délutánra jobb lesz,ma meg hívjam föl mi van.:D
Amíg vártunk dumálás,megnyugtatott hogy 10-20 év múlva talán találkozok vele újra addig nem valószínû,de jó lenne most kicsit vegának lenni,és a fehérhusi mennyiségemnek is csak harmadát enni.:D
Oké nem para,megoldom,végülis egy diéta már meghozta a jó eredményt,akkor ez is menni fog.:D
Szuri be,duma tovább.
Biztos benne hogy a hideg hozta ki rajtam a köszvénykém.:D
Hát lehet benne valami,fagyos szent vagyok.:D
Mondtam hogy délután lesz laborom és utánna megyek a reumára.
Oké menjek,de hozzá is egy hét múlva.:D
Kérdés:mit fogok látni a laboron?:D
Válasz:hát a hugysav (ami köszvénykéért felelõs) az nem fog változni mert már a pacskeromba van.:D
Süllyedés normális lesz,esetleg minimális eltérés.
Crp:na az meg lesz emelkedve!
A többi érték normális lesz.:D
Kedves,türelmes volt,mindenre válaszolt,biztonságtudatban jöttem el.:D
Pihi és ebéd zanyuéknál,aztán irány a reuma.
13.46-kor lekértem a labort és bejelentkezetm a reumára,liftben átfutottam az eredményeket,mit ad isten?????
Amit gasztrodoki mondott,tökéletesen stimmel!Yehhhh nagy gond már nem lehet.:D
Aha.19.35-kor már sikerült is elszakadnom a reumáról.:D
Addig tömény ücsörgés,lábfájás,dagadás.
Na be a dokinénihez,mui meg.
Lábam dagadtabb,liláskékesebb.
Ajaj baj van,mert a labor nem köszvénykét mutatja,de akkor mi?
Mondtam gasztro megmondta hogy nem fog látszani!
Sérülés seb nem volt?
Nem.
Bocsika két hete megcsípett valami az számít?Azon a lábamon csak a legkisebb ujjam?
Naná hát akkor meg is van,az a méreg terjedt szét és azért rosszabb a lábam mert a szuri ezt szétterjesztette,gáz van,de ad gyogyit meg kenõcsöt,helyre hoz,ne sz@rjak be.(Addigra már idegesség,para a tetõfokán)
Oké felírja,hétfõn menjek vissza.
Jó idõbe tellett mire kisakkoztuk mit lehet akkor felírni mert crohn barátunk sokmindenre allergiás de sakk-matt alapon nyertem.:D:D:D:D
Gyógyszertár már nincs nyitva,nem érdekel,kaja kell,rötyi kell,meg ágy.:D
Itthon körtelefon,nem vesztem el,csak édes semmittevésben töltöttem óráim .:D:D:D:D
Aha.Felállok,jövök megyek mire észreveszem,hogy a jobb sonkalábamon ácsorgok teljes súlyommal.
Helló hát te mit csinálsz?Nem fájsz?
Nem,nem fájok,de még dagi vagyok és lila,és azért kimélj és most fektess le reggele meglátod mit csinálok.:D
Oké édes menjünk aludni.:D
Tehát én,köszvényes sonkalábam,és párom lecsicsikáztunk.:D:D:D
És a ma reggel:dagiság lejebb ment,igaz még szines a lábikám,de már rendesen tudok menni,jobban is mozogna az ujjacskáim és a lábfejem is,de cípõt még nem tudok húzni.:D:D:D
Délután hívom a dokit és mondom hogy ezt a szurit rendszeresítsük,mert teccik.:D:D:D:D
Na de most komolyan:látszik hogy gasztrodokim nem kispályás,tud a morgómaci nagyon!!!!:D:D:D:D:D:D
A reumás meg....nem érzem hibásnak,vagy tudatlannak,de crohnnal együtt kezelni valamit,hát nem egyszerû.:D
Tiszteletem az õvé,de számomra ismét bebizonyosodott:akármi bajom is van,gasztrodokinak egy telefon minimum.:D:D:D:D
És ezek után még jobban megbízok benne!:D:D:D:D:D
Na kaptatok olvasnivalót.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4653 2008-09-18 10:34
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Ez a legkevesebb amit tehet???Ügyelet mindig kell , hogy legyen s.o.s. esetre!Ha nem fájna annyira akkor valszeg a saját dokidhoz mentél volna!
Én is igy voltam !Már nme birom megyek reggel és addig el nem jövök mig valaki ki nem szedi!Egész éjjel nam aludtam az algopiryn se ért semmit ,ezt mégegyszer végig nem csinálom!Várok mig valaki kikapja!De nálam rendes volt a dokinéni mert bölcsesség fogról volt szó amit inkább a szájsebészed szed ki de aznap nem volt rendelés igy megkegyelmezet nekem és megpróbálta!Nagyon ügyi volt mert egyben szedte ki!A pénzt nem is emlitette!Akinél te voltál az pedig elmehet a nagy büdös p..sába!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Roor!
Na látod!
Öreg morgó mackó nem vén mackó!Nem véletlen járunk mi hozzá és csak is hozzá!!!!!:D:D:D:D:D
Most értem haza!
Voltam szurin még van egy darabom keddre azt vége!
Posta , közért és mindezt a rolkával mert apa korán ment!
Most megyek fõzni.
Húsleves + zöldbab fõzelék + somlói galuska bár azt még tegnap csináltam!:D:D:D:D:D
Folytatom tovább a pakolást a szekrényekben!
Ruhacsere van mert a nyári már nagyon nem aktuális!:D:D:D:D
Hétfõn labor aztán meglátjuk mit mond a dokibácsi szerdán!
Örülök , hogy a lábad kezd helyrejönni.Legalább tudjuk , hogy tényleg volt értelme a szurinak!!!:D:D:D:D:D
Most megyek majd késõbb jövök!
Nincs jelen
#4654 2008-09-18 18:47
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, csak bekukkantok, nagytakaritok, ruhacsere, szekrényátpakolás, máglyarakás-sütés.
Luci, hol van a beigért anyóssztorid?
Roor, Luci, jobbulást, enyhülést, szóval minden jót, hogy jobban legyetek!
Lisa drága, ma késõ éjjel fogok tán csak irni neked, de irok, ne félj!
Nincs jelen
#4655 2008-09-18 19:43
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi:ha szanálod a göncöket gondolj rám is.:D:D:D:D:D
Máglyarakásra benevezek,ablak nyitva ,küldheted.:D:D:D:D
Ha van sztori nekünk is írj ám.:D
Pusszancs neked is és tündéri rabszolgahajcsárodnak.:D
pá
Nincs jelen
#4656 2008-09-18 19:49
- Dusy
- Tag
sziasztok
Itt vagyok csak fáradtan!
Nincs jelen
#4657 2008-09-18 20:30
- Dusy
- Tag
Sziasztok !
Gyertek chetelni ha van kedvetek !
http://xat.com/chat/room/33713698/
Nincs jelen
#4658 2008-09-18 20:47
- Vicaa
- Tag
Kukk, csak kukkantok, mert foghíjam miatt belázasodtam, fülem vállam arcom fááááj... :(:(:(
Ambulancia természetesen elfelejtve, házidokis ügyeleten adtak egy ampulla algopirint, meg hétfõig még írtak receptre is (akkor lesz megint a rendes fogdokesz). Remélem addigra már rendezõdök. Most irány az ágy.
Puszi mindenkinek!
Szerkesztette: Vicaa (2008-09-18 20:48)
Nincs jelen
#4659 2008-09-18 21:13
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:algo helyett egy vizespohár pálesz és hidd el alszol mint egy csecsemõ,fájdalom meg közel távol nem lesz.:D:D:D:D:D:D
Jobbulást és hidd el együttérzek veled!
Azt hiszem mára joccakát.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4660 2008-09-18 22:22
- Lisa
- Tag
Vicaa : tessék vigyázni Magadra! És igen ágyikó, az segít, meg persze Ati :D
Máglyarakást kaphatok én is??? Roor megosztod Velem?
Nincs jelen
#4661 2008-09-18 23:06
- sziszi32
- Tag
Na mi ez a lázadás, niggerek?!!!!!! :D :D :D Máglyarakás kapható, DE nem roornál, hanem nálam!!!! Most pedig vissza az ültetvényekre!! Lázadás leverve!!!
Sztorim van, de szomorkás, úgyhogy majd csak holnap irok
Nincs jelen
#4662 2008-09-19 10:13
- zotyesz
- Tag
Asszonykámnak egyik lába
elmúlt napokban kicsit fájna
emiatt hát kímélni akartam
így dolgozni csak én akartam
fájós lábát napi kétszer borogatom
és a csetrest pikk pakk elmosogatom
Ebédet vacsorát elejtem megfõzöm
mert a végén még azt mondja nõzöm
gyümölcskosárral fakanállal szaladgálok
a nap végére a fáradtságtól alig látok
a vacsora egy kicsit leégett
mert asszonyom csábosan rám nézett
kérte ne csak a lábát ápoljam deréken
ha már ott vagyok kezeljem egészen
Nincs jelen
#4663 2008-09-19 10:31
- roor
- Tag
Halika!
Emberem....hát ez gynyörû.:D:D:D
Kis huncut,azért a hálószobatitkokat ne add ki.:D:D:D:D
Na ez az én hõsemberem,gondoskodik rólam mindenhogyan.:D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4664 2008-09-19 15:57
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na ruhaszanálás és pakolás készen van!
Viszont nagyon örülök mert már egy csomó rucimba beleférek!!!!:D:D:D:D:D:D
Sziszi!
Én is kérek a máglyarakásból!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Ablak nyitva , de gyorsan küld mert nagyon hideg van és befagy a valagam!!:D:D:D:D:D
Vicaa!
Vigyázz magadra és gyógyulj meg , de gyorsan!
Roor!
hát ez nem semmi amit az embered irt!
Csak a doki meg ne tudja , hogy mi a te gyógymódod!:D:D:D:D:D:D
Asszony lába javul már
mert a hancúr segit ám!
Ember sir mert sok a meló
mig asszony étvágya nagyon jó!
Jó meleg van nálatok
én meg itthon vacogok.
Megyek én is hozzátok
de a hancurt kihagyom
mert lefagyott már a farom!
Melegedek , eszegetek aztán igérem , hogy haza megyek.
Nincs jelen
#4665 2008-09-19 18:02
- roor
- Tag
Halika!
Luci:a doki úgyis azt mondaná ez a legjobb gyógymód!:D:D:D:D:D
Már annak idején mikor rákérdeztem hogy és a szex?Hát mi volt a válasza:minden mennyiségben!:D:D:D:D:D:D:D:D
Nálatok szerintem melegebb van mint itt,már egy kicsit mi is bedurrantottunk a sütõbe (bár kivételesen most nem én fáztam).:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4666 2008-09-19 19:45
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, Dani ma aztat tette ki, hogy ugye sütöttem máglyarakást, és a férjem botor módon egy szeletet a nappali asztalán hagyott belõle. Betyárka pedig, ahogy járókába került, s én a gép elé, gyanús csendben lett, s miért, na miért?? Mert két kézzel nyomja magába a kaját! Ránézek, õ meg betyárul mosolyog, én meg hagyom enni, mert a konyhaasztalnál juszt se volna ekkora étvágya :D :D :D
Lucikám, máglyarakást leraktam roornál, ott kunyizhatsz, már ha marad egy szelet neked belõle!!! :D :D
Nem felejtettem ám el, hogy anyóssztorid nuku!
Lisa, remélem nagyon jól érzed magad!!!!!
Vica, gratulálok a keresztelõhöz!
Nincs jelen
#4667 2008-09-19 20:00
- mano1973
- Tag
Luci!
nem szégyenled magad?
14 év után a férjeddel jössz a talira?A szeretõddel kéne már ennyi év után mutatkoznod bazz:))
Ja igen..anyós sztorit ird már meg mert kiváncsi vagyok én is mit nem tudok?:))
Nincs jelen
#4668 2008-09-19 20:04
- roor
- Tag
Halika!
Tesó:jelentem személyemben a szeretõje is ott lesz Lucinak.:D:D:D:D:D:D
Lisa:nem tudok rólad semmit,pedig várom nagyon,de a freemail használhatatlan,már megint a vizsgálódnak!
pá
Nincs jelen
#4669 2008-09-19 20:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Manó!
Nem elég , hogy ruházzzzzlak , de még nálam lesz megfõzve az ebédetek is????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sziszi!
Na látom nem hagysz békén hát akkor egy kis izelitõ!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Megismerkedtem a párommal minden oké és szép!Anyós kedves , szeret?!:D:D:D
Egyik éjszaka összeveszik a pasijával, hazajön és minket talál a szobában.Elrohan és kivagyok tiltva a lakásból!
Párom hozzánk költözik.4 hónap ismeretség után jön a gyerek.Mindenki örül kivéve a mamát.Közli , hoyg õ még nincsen nagymama korban (43 éves).Ne tartsátok meg a gyereket gyõzködi a párom.Erre csak annyit mondtam gyerek marad felnõ az apa nélkül is!!!A párom velünk maradt !Jött az esküvõ!Beszélj anyámmal béküljetek.Oké , belemegyek , de kár volt.Én voltam a rossz és minden ami lehetek.Elvettem a fiát és még a fia szabadságát is.
Persze én se hagytam magam és a béke helyett mégnagyobb vita lett.Közöltem vele , hogy ezek után nem akarom meglátni az esküvõn.Nem is jött el.:D:DAz unokájával nem is foglalkozott mig a második gyerek meg nem lett.Igaz most se sûrûn látom talán 3Xegy évben , de még az is sok!!:D:D:D:D:D
És már 14 éve az anyósom!!!:(:(
Roor!
Készülj holnapra mert fõzni fogunk illetve te!!:D:D:D:D
Na jó segitek én is (megenni)!:D:D:D:D:D:D
Lehet , hoyg pucolunk diót is!!
És akkor sütünk valami finomat!
Beinditjuk a gyerekmunkásokat!!!:D:D:D:D:D
Kecskére bizni a káposztát??????
Hát ez most olyan!!Roor-ra bizni a máglyarakást?:D:D:D:D:D:D:D:D
Nekem legfejebb a mosogatás marad!:D:D:D:D:D:D:D:D
Pasek!
Egy kérdés illetve kérés!
A fiam nagy vonat buzi!Most is voltak a vasúttört.parkban a gõzös versenyen.
Nem tudnál hozni neki valamit??Mindegy mi!!Lehet egy gõzös de egy kis tábla , sapka egy darab sin stb.........:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Az indóház már az agyamra megy!!!!!Állandóan azt olvassa és nekem mutogatja , hoyg melyik vonat milyen.
Nincs jelen
#4670 2008-09-19 20:23
- Dusy
- Tag
sziasztok!
Van itt valaki?
Nincs jelen
#4671 2008-09-19 20:25
- Dusy
- Tag
Már mint most!
Mano a neved úgy kell átírni hogy a neved melletti bábura kattintasz és jön egy lap ott a name nevet törlöd és beírod a tied és ok ! :D
Nincs jelen
#4672 2008-09-19 20:41
- Vicaa
- Tag
No minyõ jó dógom van nekem! /Már ahogy meg az én kedvenc anyósom mondaná/ Ágyból, laptopon netezek!
Kaptam ma sógornõm jóvoltából algopirint szuriban, így most foghelyfájás szünetel.
Ma nagyon necces volt az Anna altatás, kétszer is nekifogott a siratásnak, de jól sült el minden és már horkol :D:D
Lisa igenis értettem, parancs véve, vigyázni magamra, ígérem jókislány leszek, csak Attival huncutkodunk kicsit :D !
Luci ne aggódj értem, lassan már megszokom, hogy egyik nyavaja után jön egy újabb, s végül az következik, hogy már nem lesz olyan betegségfajta amit ki ne próbáltam volna és akkor már egészséges leszek, az viszont már ezek után túl uncsi lenne, így hát maradok az "izgalmaknál".
Ja és anyós ügyben dettó, de nekem nem volt szerencsém, az esküvõre eljött :D:D:D:D:D!
Nincs jelen
#4673 2008-09-19 20:50
- roor
- Tag
Halika!
Na ja,holnap fõzök.:D
Már dörzsizem a tenyerem,mert szerény számításaim szerint hamarabb elfogy minthogy rendetraknánk fõzés után.:D
De csak egy gyerekmunkás lehet láb alatt,a többieknek dolgozniuk kell.:D:D:D:D:D
Diót utálok törni,maradok inkább a mosogatásnál,meg a sütievésnél.:D
Már amennyit eszek majd,mert a köszvénykés lábam remekül van,de a szuritól még mindig hányinger kerülget.:D
Tesó:Mayuska gyógyuljon meg és nagy cupp neki!:D
Holnap ha otthon van meglátogatom.:D
pá
Nincs jelen
#4674 2008-09-19 21:00
- Lucifer
- Tag
Roor!
Gondoltam , hogy a diópucoláshoz úgy állsz hozzá , hoyg más is odaférjen!:D:D:D:D:D
Mayuskát pedig még nem látogatni mert nem kell , hoyg megfertözzön minket!
Lehet , hoyg jobban van , de inkább féljünk mint betegek legyünk.Én se engedtem ma át mert nem szeretnék beteg lenni meg a ygerekek se.:(:(:(:(
Sajnálom Mayusaka! Gyógyulj meg minél elõbb!
Nincs jelen
#4675 2008-09-19 23:11
- sziszi32
- Tag
Nna, végre én is a géphez kerülök. Dani szunyál, s csak úgy mellékesen, az apját másfél órán át kinozta, s kiütéssel (azaz orrharapással) gyõzött :D :D :D Aztán végre kizsarolta, hogy abbahagyjam a mosgatást, s elaltassam, így méltóztatott bevágni a szunyát... ja, nem azért hagytam kínlódni másfél órát, mert oan szõrös szívû vagyok, hanem azért, mert a férjem felbuzdulva közölte, hogy márpedig õmellette is el tud aludni a kicsi. Jól van, mondom, addig is rendbevágom a konyhát. Egy óra kacagós birkózás, fél óra nyafi és öt perc sikitozó cirkusz után eljutott, hogy akkor ma megint anyarabszolga fogja elaltatni, s bebattyogtam Danimacit álomba gyömizni. Ettõl a férjem is kidõlt, szunyálnak õk ketten szépen...
Egyéb: na Luci, úgy látom, az anyósod a nehézsúlyúak között indul az aranyéremért... Nem akarom bántani igy látatlanban, de erre akkor sincs megbocsátható magyarázat... bár lehet, én is jobban jártam volna, hogyha nem jön el az esküvõnkre, s nem csesz el mindent, amit lehetett... :(
Ma reggel is testületileg hivtak (õ és az após), totál kivallatva, hogy mit és hogyan követtem el az õ unokájukkal (szerintük már az is katasztrófa, hogy én vagyok a gyerek anyja, kényszerû rossz, amit el kell viselni, mint a büdös lábat). Nem tudom, valójában meddig fogom én ezt igy elviselni, mert nem akarom a férjemet bántani azzal, hogy szembeszállok a szüleivel, hiszen õ is elviseli az enyéimet, s higyjétek el, anyámékhoz is olykor annyi türelem kell, mint újszülött hatosikrekhez... :D
Roor, ma már harmadik mailt mejek neked irni, bocs, de csak igy részletekben van módom válaszolni neked! De legalább többször tudod, hogy gondolok rád! :) :) :)
Nincs jelen
#4676 2008-09-19 23:38
- Mayuska
- Tag
ez nem fer...:( Luci szóval nem mehetek haza? :'( :( :D amugy ma már jobban voltam...:) az ébredés még kicsit necces és fejfájos... a tipikus másnapos reggelekre emlékeztet...de jelentem nem vagyok fertözö...! csak kicsit kimerültem és a kimerültség miatt voltam olyan rosszul...:)se lázam se semmi:D vigonckodok már!
roor jöhetsz nyugodtan igérem nem lesz baciosztás.... ha igen azt ugyis elsöként manó tudja majd meg:D :P
bár 2 napot átaludtam majdnem egyhuzamba mivel 1 2 orákat voltam fent egy nap... ugyhogy teljesen ujjá vagyok születve:D
Luci kezdheted félteni az urad meg a kisfiad mert bababörü fiatal csábito lettem:D :P
puszika
Szerkesztette: Mayuska (2008-09-20 05:13)
Nincs jelen
#4677 2008-09-20 08:13
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
JÓ REGGELT MINDENKINEK ÉS NAGYON SZÉP HÉTVÉGÉT!
Dusy!
Nincs jelen
#4678 2008-09-20 10:57
- roor
- Tag
Halika!
Mindenkinek kellemes hétvégét.:D
Házon (és magamon) kívül leszek,de kukkolok amikor csak tudok.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4679 2008-09-20 11:03
- Lisa
- Tag
Pittyegek Neked Roor :D :D :D
Nincs jelen
#4680 2008-09-20 13:55
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, gulyásfõzés, lángos-kelesztés mellõl szakadok el, hogy rátok kukkantsak, de hát gyéren vagyunk, úgy látom! :D :D :D Nem baj, remélem, mindenki egy csésze tea mellett élvezi az ágyból az ablakon pergõ esõcseppeket, giccses zenét vagy nyálas romantikus filmet nézve... én is ezt tenném, ha nem építettek volna manófiamba egy perpetuum mobile-t :D :D
Lisa, testi épséged megõrzése érdekében azon nyomban nyomd az élménybeszámoló mailt!!!!!! :D :D :D
Danimotyó ma buldózereset játszott, járókástul módszeresen nekirohant a falon lógó serpenyõnek, és roppantul élvezte a hangzavart (kb. tizszer megismételte, igy volt módom megfigyelni :) )
Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-20 13:56)
Nincs jelen
#4681 2008-09-20 21:59
- sziszi32
- Tag
Na, tényleg sehol senki?
Nincs jelen
#4682 2008-09-20 22:18
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi én is épp csak bekukkantottam.:D
Joccakát.:D
pá
Nincs jelen
#4683 2008-09-20 22:25
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Roor!
Nagyon szépen köszönöm a számomra isteni finom ebédet!
A családom tehet egy szivességet ha nem eszi!:D:D:D:D
Ebédre is ettem sõt az elöbb befaltam egy marha nagy tányérral.:D:D:DLehet , hogy éjszakára nem kellett volna ennyit enni????Na majd kiderül.
Jóéjt mindenkinek.
Nincs jelen
#4684 2008-09-21 01:41
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, mostanra fejeztem be a munkát, és még nem tudok aludni. Az történt, hogy Morzsi (a fiam) a kiságyában sétafikált körbe-körbe, aztán egyszercsak kizuttyant az ágyból. Még szerencse, hogy ott voltunk mellette, és láttam a férjem arcán, hogyha esetleg õ nincs jelen, el nem hiszi, hogy ilyen csak úgy megtörténhet, hogy ott vagyok a gyerektõl fél méterre, és kiugrik a kiságyból. Persze, szörnyen megijedtünk, de én csak magamhoz öleltem a kicsit, amig meg nem nyugodott, és képzeljétek, a férjem annyira megijedt, hogy szinte elsirta magát...hogy ezek a pasik hogy meg tudnak ijedni... én is rendesen beijedtem, de ahogy a férjem bepánikolt, azonnal az ügyeletre akart beautózni... nahát ekkor értettem meg, hogy mért erõsebbek a nõk (amúgy még most is remeg egy kicsit a lábam, ha belegondolok, hogy a kicsi ilyet zuhant...)
Roor, töltött karalábcsit bármikor fõzhetsz nálam is!!!!
Luci, Lisa, és mindenki: jóéjt!
Nincs jelen
#4685 2008-09-21 12:42
- roor
- Tag
Halika!
Talival kapcsolatban akkor az összegyûjtött infók,bárki bármit akar még módosítani szoljon.:D
Csilla:2 fõ,ottalvós.
Nita:1+1 fõ,ottalvós,süti,klotyópapír,kenyér(3kg),mûanyag pohár,vizsla kutyus.:D
Lisa:1 fõ (valahol csak alszik :D )
Pasek:1 fõ ottalvós.
Zolcsibal:3 fõ(Vicaa marad!!!!)ottalvós,pia,kajcsi.
Norby:1 fõ,ottalvós,süti,rágcsa,agysejt pusztító folyadék.:D
Ánya:2 fõ,ott(de máshol)alvós,süti,gyümilé,klotyópapír.:D
Pilli:1 fõ,ottalvós.
Ottó:1 fõ,ottalvós,gyümölcs.
Vicaa:3 fõ,jövös-menõs.:D
Aiolosz:1 fõ,ottalvós,szekszárdi cuvee.:D
Arpapa:1 fõ,ottalvós.
Manó:3 fõ,ottalvós,borocska,sonkatorta.
Luci:2 fõ,citromos süti,borocska.
Roor:1 fõ,eperpálesz,meglepi rágcsa.:D
Mercy70:jövõs-menõs.
Zotyesz:bizonytalan jövõs,útközbenvadászós.:D
Janianyu:2 fõ,Janival,nem ottalvós és még bizonytalan.:D
Judy:1 fõ,ottalvós.:D
Nelly:2 fõ,nem maradós,és még kérdõjel.:D
Eddig így vannak visszajelezve a dolgok,még lehet rajta alakítani,bárkinek bármi eszébe jut,szóljon.
Nem írom be újra,ezt a hozzászólást fogom szerkeszteni,ezért itt keressétek a változásokat.:D
pá
Nincs jelen
#4686 2008-09-21 12:55
- roor
- Tag
Halika!
Luci:kedves egészségedre!:D
Az nekem bõven elég volt,hogy mire letettem a hátsóm,te már eltüntetted a tányérod tartalmát!:D:D:D:D:D
A többieknek meg toll a fülébe.:D:D:D:D
Lehet éjaszakára nem kellett volna,de ha jólesett....:D:D:D:D
Sziszi:úgy látom Dani egyre rafkósabb.:D:D:D
Elõfordulnak ilyenek,és ahogy önállósodik egyre több lesz a plezúr,sérülés,de ez vele jár.:D
A férfiak meg ilyenek,csak a saját szemüknek hisznek,és ha lehet kifelé nem mutatnak érzelmeket!:D
pá
Nincs jelen
#4687 2008-09-21 13:24
- Vicaa
- Tag
Mercy is jön úgy tudom, õ is jövõs-menõs, csak õ még anno Árpinál jelentkezett...
Most szabadom volt, mindjárt hazaér a családos, addig takarítást rendeztem, most meg kicsit nekiülök a netnek, míg megérkeznek.
Ma búcsú van Anyóséknál, így aztán õk mentek én maradtam. Úgyhogy láthatod Luci nálunk is klassz a helyzet. De most már lazábban kezelem mint eddig. Eddig ugyanis rengeteget görcsöltem azon, hogy jajj Úristen mit szól ehhez, mit szól ahhoz, sírtam, ha megbántott, lelkemre vettem mindent és vagy tizenötször kezdtem újra meg újra, hogy bár õ sértett meg, de lépjünk túl, majdcsak alakul, majdcsak másabb lesz, meg hátha majd most...
Neki is bánata, hogy elvettem a kisfiacskáját Tõle, elvittem a messze Szajlára, csúnya csúnya (õ szavaival persze úgy hangzik riherongy qrva) nõszemély.
Sziszi gondolom, hogy mit élhettetek át abban a pillanatban, mikor kiesett ez a kópé gyermek. Hogy volt képes kiesni? Le van engedve a kiságyatok? Ejjj, tényleg próbára tesz titeket ez a Dani legény! Már nagyon megkuksiznám õt! :D
Roor lábához: hogy vagy lábacska???
Aiolosz lába(k): Hogy vagy(tok) láb(ak)???
Azt hiszem a két-három lábat párosítani kéne hátha hamarabb meggógyulnának... Gyógyítanák a lábak egymást :D:D:D
Nincs jelen
#4688 2008-09-21 14:11
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:köszöni a pacskerom jól van,még érzem az ízületet de már lényegében rendesen tudom használni.:D
pá
Nincs jelen
#4689 2008-09-21 18:20
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Vica, a kiesés úgy történt, hogy a kiságy rácsára rá volt teritve a paplanja, nehogy rálépjen és elessen. Õ meg már napok óta igyekezett rájönni, hogyan is juthatna ki önerõbõl az ágyból. A férjem egyszer úgy hagyta a paplant és õ már akkor rájött, hogy a paplantól magasabb... s most a rácsról lerántotta a paplankáját, rászökkent, és kirepült az ágyából. Hát rekonstruálva az eseményeket, kb. ez történt.
Ja, anyóssztori: asszem, a sógoromékkal egy kicsit összerúghatta a port, mert gyanúsan kedves velünk (ilyenkor mindig kiderül, hogy orrol rájuk). Holnap jön, de hálistennek megy a férjemnek segiteni a cégbe, ezért csak egy picit fog fájni a jelenléte. Danika itt kuruttyol mellettem, már tökegyedül körbejárja az alacsonyabb bútorokat, s tegnap a falat támogatva kilógott az elõszobába (az apja õrizetében). De most megyek, mert a teritõt készül lerááááángatni az asztalról...
Nincs jelen
#4690 2008-09-21 20:54
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Ilyenek a fiúk, de ha õk lettek volna a ygerekkel akkor persze minden más!Ha nálunk történik a baj a szinte biztos akkor lehorgyák a hajat is a fejünkrõl!
Balesetek vannak és még lesznek is bõven.:D:D:D:D
Nálunk már tudod mennyi volt?!:D:D:D
Norbi:
Nekiment az ajtófélfának szétnyilt a homloka,ami nem is lett volna annyira vészes , de mivel a kiságyban négykézláb ringatta magát és verte a fejét az ágyba igy újra vérzett és elkellett vinni a dokihoz . Semmi komoly ragtapasz majd járni vele kötözésre.
Felmászott a szekrényre , leesett, lábára sánta.Doki,vizsgálat semmi csak zúzodás pihentesse ne mozogjon.Na ezt mond el egy egy éves gyereknek.:D:D:DLázmérõ eltörve , higany sehol.Lakás kutatás higany sehol.Gyerek dokihoz , vizsgálat ,higany a mai napig sehol.:D:D:D:D:D
Óvodában az egyik gyerek megrugta a kezét kisujja a kezén eltört.
Niki:
Megkóstolta a Mama eldugott gyógyeszát .Kivettem a szájából , de mi van ha mégis evett belõle??Doki , gyomi mosi , de hála nem evett belõle.
Szaladgálás este a lakásban nekiesett a szekrénynek szétnyilt a szemöldöke.Doki ügyelet nem varrták csak ezzel a ragasztóval ragasztották le.
Etetem a konyhában elfordulok és leesik a székrõl.:D:D:DEbbõl már csak az volt apoén , hogy a párom meg pont kamerázott és felvette az egészet.:D:D:DAzóta mindenki engem röhög , hoyg milyen béna vagyok mert nem tudtam elkapni a gyereket.:D:D:D:D:D:D:D
Csütörtökön leesett a mászókáról az isiben a szemem elõtt.CSak egy hasas dobott semmi gond inkább megilyedt.
Pénteken úgy jön haza a suliból , hoyg az állán egy ragtapasz.Futott és átesett a padon.:D:D:D:D
Ma beakart szállni a kádba , de ahogy lépett volna be kiesett a kádból.:D:D:D
Roli:
Elesett és az ágy oldalába beverte a szemét.Kék folt a szeme alatt.
Másnap anyuéknál elesik és lefejeli az asztal lábát.Szétnyilik a szája.Ezek után azt hiszik verem a gyereket.:D:D:D:D:D
Ma anyuéknál leesett a székrõl , de jót nevetett rajta.:):):)
A kiságyból kimászást nekem mindegyik nagyon ügyesen csinálta igy kénytelen voltam nyitottá tenni az ágyukat.A nagyok azzal szórakoztak anno , hoyg ki be másztak az ágyba.Igy elkerültem a bajt.Már a roli is kezd rájönni , hoyg ha valamire rálép akkor magasabb és emeli a lábát.Lassan neki is nyitottá kell tenni az ágyát.Bár ezt a múltkor megpróbáltuk de inkább fejjel kifelé jött és szó szerint kiesett.:D:D:D:DA kádból viszont már kimászik.:D:D:D:D:D:D:D:D
Szóval ez még csak a kezdet,lehet , hogy szedhetitek a nyugtatót mert Dani beindult??:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A Rolinak ma nagy nehezen beletudtam kukkantani a szájába , hogy megnézzem a fogát illetve még csak a helyét.:D:DHát a szemfoga is eléggé jól látható , tehát hamarosan kijön illetve az alsó fogacskák is mutatkoznak már , de még nem törtek maguknak utat.Ez a leg rossszabb idõszak mert ha már kinyilt az inye akkor nme fáj .Csak addig.Szóval ezért van nálunk a nem evés és a sok sirás meg az éjszakai ébredés..(:(:(:(:(:(:(
Karalábét nagyon szivesen küldök!!:D:D:D:D:D:DNyisd az ablakot.!!!!!
Roor!
köszönöm szépen!
Anyukámnak is nagyon izlett!!!!!!:D:D:D
A végén nme lett semmi gond éjszaka minden oké volt!
Ma halászlevet ettem ebédre ami szintén isteni finom volt(anyukám csinálta).
Vacsi a Niki meg nem evett húslevese!
Ja !
És ettem foghagymás - sajtos - tejfölös lángost!!!!!:D:D:D:D:D
Ma annyit ettem , hoyg elég lett volna egy hétre.És el kell , hoyg mondjam azon gondolkodám , hoyg eszem még egy kicsi karalábét mert éhes vagyok!:D:D:D:D:D
Vicaa!
Ne is törödj vele!
Nem érnek meg egy könnyet sem!!!!:D
Annácska , hoyg van??
És a te lábaid?????
Nita!
Tessék vigyázzni magadra!!!!GYógyulj meg minél elõbbbbbbbbb!!!!!!
Pilli!
Jössz a talira???Ha ign akkkor mivel???Nálunk van még egy hely!!
Norby!
Akkor számithatunk rád????:D:D:D:D:D
Kitudod irni nekem lemezre akkor a tali képeit???Ha nem nem baj rakd fel egy pendrájvra (bocs ha rosszul irom), viszünk gépet és akkor a párom átrakja!
Ánya!
Jól vagy???
Halihó többiek!!!
Hol és merre vagytok??????
Luci hivja többieket , többiek jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
LISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MERRE VAGY???????????????????????
Holnap megyek megint csapolásra majd szerdán dokibácsihoz!
Mindekinek jó8!
Láttátok , hogy a ROOR topik már a 100.oldalon van???:D:D:D:D
Hipp - hipp - hurráááááááááááááááá!
Boldog 100.évfordulót!!!!!!
Most mondták , hoyg 1 ember nyerte meg a 6-os lottó nyereményét.
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-09-21 20:57)
Nincs jelen
#4691 2008-09-21 23:41
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Már régen írtam,most pótolok egy kicsit. Elmesélek egy sztorit, lehet kissé hosszabb lesz, akit nem érdekel, ugorjon át!
Csokor a kézbe
Öltöny a testre
Igen a szájba
Fátyol a fejre
..igen, voltam egy esküvõn. Errõl írok egy kis összefoglalót. Elárulom az elején, hogy a võlegény násznagya és tanúja is voltam, ez eleve egy furcsa dolog volt számomra. Gyorsan hozzá kell még tennem, hogy a võlegényt az egyetemrõl, pontosabban a koliból ismerem, õt annak idején Drönk Királlyá is választották. (az kaphatja ezt a tisztséget, aki az adott félévben a legtöbbet volt bizonyítottan az alagsori kocsmában (szórakozó hely), és a leginkább meghatározó egyén volt, nem utolsó sorban, aki fajlagosan a legtöbbet itta. Van még királynõ, hercegnõ, é herceg "tisztség" is.) S meg lettek hívva a válogatott barátok is, képzelhetitek, azok a valóban rossz arcúak :D:D Csak azért voltam kevésbé rossz arcú, mert tanúskodtam.
Vendégvárás.
A menyasszony és a võlegény kitalálta, hogy az elején, hogy jobban tudjanak oldódni, visznek egy CD-t a kedvenc számaikkal. Aki tudja milyen zenéket hallgatok, az most szörnyülködhet, mert a võlegény még olyanabbakat. Nekem bejött, meg vicces is volt, de lehet a dédi nem értékelte a 75 perces válogatást itt-ott majdnem hörgõs metálba áthajló momentumokkal. Egyébként volt könnyedebb is, pl. Nyers, akiknek a Bírlak ímû számuk volt. No ennek a számnak egy sora volt a meghívón, mint idézet: Bírlak. Szívemen fogtál.
de: http://www.youtube.com/watch?v=_2bElB--ojc
Szóval összegyûltünk, megjelent egy - két rég nem látott haver is. (huh, maj' késõbb)
Menet
Võlegény búcsúztatása, menet a menyasszonyért, hátul zenészek. Elöl a võlegény a tesójával, mögöttük mi, a násznagyok, majd örömszölõk, mindenki más, meg a jófajta lakodalmast játszó zenekar. Egyébként számomra az este egyik fénypontjai voltak azzal, hogy mindegyik zeneiskolai tanár, az egyik még igazgató is.
Volt egy rendezvény akkor épp a fõutcán, így a következõ történt:
-32-es versenyzõnk remekül vette az elsõ akadályt....
-lakodalom van a mi utcánkban....
-de jajj, a betontuskónál felbukott...
-hivatalos vagyok oda én is...
Közben pedig esett az esõ. Már eleve úgy nézett ki a frankón belõtt séróm a zselé+esõtõl, mint egy leszopogatott szilvás gombóc, ugyanis mire odaértem eláztam, az ezen felüli esõ pedig csak tovább javította. Megérkeztünk a menyasszonyhoz, ott is minden a koreográfia szerint történt, csak visszafele (házasságkötõ terem, templom) a násznagyok mentek elöl. Újra a rendezvény. Hehe. Elõttem tolat egy kamerás, meg egy fotós, a lenge õszi esõben a lakodalmas zene távolinak tûnik, de hallom már a szpíkert, hogy a következõkben egy nagyon komplex gyakorlatot látunk bemutatni. És ne röhögjem sz@rrá az agyam, mert ugye a párnak a fotók, meg a videó egy emlék, nem akartam hogy az aranylakodalmukon az unokák a videót nézve visítva röhögjenek a térdüket csapkodva, hogy nagyfater, cimbid ennyire röhögött rajtad, hogy elveszed nagymutert?? :D
Házasságkötõ terem
Elõtte anyakönyvvezetõ elmond mindent, ki hova, hogyan, persze személyimet elkéri. Lakcímkártyát is fiatalember! Jó. A menyasszony mondta, hogy a poharakban nem pezsgõ lesz, hanem traubi mert õk egész nap alig ettek, így nem akarják, hogy az elején "befolyásolja" õket kvázi éhgyomorra egy pohár pezsgõ. Koreográfia itt is lezajlott, koccintás, és persze, hogy mi pezsgõt kaptunk. Enyhe fintorral megittam mindet, többször kellett nekifutnom, mert igencsak nem kívántam. No lement, sorakozz! és irány a templom.
Templom
Itt az ajtóba kiosztották az itinert, hogy én jobbra elöl leszek. Ballagunk jobbra elõre, és kezdett gyanús lenni, hogy a jobbra elõre az egy többváltozós dolog. Nem vagyok egy gyakorlott templom látogató, mondjuk, hogy az oltárt, a gyóntatófülkét, meg a szentelt víz tartót felismerem, így nagyon összezavart, hogy volt ott mindenféle irányban padsor, meg egy rakat szék. Annyira összezavart, hogy mire odaértünk, már abban sem voltam melyik a biztos. Öööö jobb oldalt, vagyis az ajtóból nézve, vagy kifelé nézve jobb oldalt (koncertekrõl ismerõs, ez a "rendezõi jobb), ami ugye befele már bal :S Megkérdeztem a kollégát, hogy te figyi, akkor most izé? És gyorsan megállapítottuk, hogy ennyi lehetséges megoldási lehetõséghez képest a jobbra elõre nagyon kevés információ. Persze következett, hogy töketlenkedtünk egy sort, majd mindenki megtalálta a helyét, nekünk igaz segíteni kellett, de meglett. Elkezdõdött a szertartás, de ha eddig mindig koreográfiaként emlegettem, akkor elkezdõdött a koreográfia. Bejött egy pap, arany palásttal, meg egy másik férfi, fekete ruhában. Annyit az elején levágtam már, hogy az arany palástú a fõnök, ez rögtön egyértelmû lett. Amint kezdtem valójában átérezni ezeknek a pillanatoknak a jelentõségét, bejelentkezett a pezsgõ a gyomromból. Fel lett adva a lecke. A násznép a hátam látja, közben én azon dolgozok minden erõmmel, hogy nehogy hányjál vazze, mert az irtó ciki lenne, már el is éri a roppant kellemetlen szintjét. Így aztán nekem megszûnt a külvilág, az idõ belassult.. eccer csak vége lett, hál' Istennek pasek vs. pezsgõ 1-0.
Mulatság
Itt aztán volt minden. Egyik haver, aki szép magas erõs úriember, derékig érõ szõke hajjal, és valamennyi szakállal, már este 7 elõtt az óráját szerelte. (ha valaki nem ismerné ezt a poént, az asztalon könyökölve bealvós egyén nem részeg, csak az óráját szereli, és most épp nagyon vizsgál valamit) Ezen felbátorodva vacsora elõtt lett még egy órás csávó, de ez nem a mi társaságunk. A mi kis órásunk mikor felkelt, felborított egy kinyitott üdítõt, ami a tányérban landolt. Az egész násznép még túl józan ahhoz, hogy ne hökkenjen meg :) Skandináv favágó alkatú cimboránk feláll, zakó már sehol, ing félig kinn, hajgumi a haja végétõl 10 centire, szokásos részeges berogyasztás a stabilitás végett, és felkapta a tányért, hogy õ most aztán megissza az üdítõt, ha tányérból, hát tányérból. Döcögõsen indult, mert egy része a szakállán indult meg a nyakkendõje, meg az inge irányába, ezt látván egy másik "jóbarát" az aztalon található bonbonok közül betett egyet a tányérba, hogy ha kihívás öreg haver, akkor legyen kihívás. Ekkor jött meg az órás felesége, látja hogy egy halom idióta nyerítve röhög, és közben segít a férjének, hogy a pillanathoz mérten a lehetõ leghülyébbet csinálja magából.
És egyszer csak vége lett. Elõtte persze lezajlott a teljes koreográfia, de végül nagyon jól esett végre otthon kipihenni az elmúlt napot.
Ha lagzi elõtt áll valaki, gondolja meg nagyon, milyen haverokat hív, ugyanis mi nem biztos, hogy teljesen ínyére voltunk mindenkinek a viselkedésünkkel.
Kb. 2 hét múlva elköltözõdök, akkor majd rontom itt többet a levegõt.
Ja!
Roor! Most is csak azért írtam, hogy jelen lehessek a 100-ason :)
Szép napot nektek!
Nincs jelen
#4692 2008-09-21 23:51
- sziszi32
- Tag
Szióka, kedves luci, sajna tudom, hogy egy ember nyerte meg a lottót, azért tudom, mert az én férjem volt az.... na jó, álmodik a nyomor. A férjem feladott kb. öt szelvényt, némelyiket találomra, némelyiket születési dátum szerint kitöltve, és szegénykém tényleg elhitte, hogy neki sikerülni fog. Teljesen elcsüggedt, hogy valaki elvitte a fõnyereményt, pedig hangosan gondolkodva már milliószor szétosztotta nyereményt... (amúgy szerintem több szelvényt is feladott, csak szégyelli bevallani :D :D :D) Pedig mondtam neki, hogy velünk ilyesmi nem történik meg, hogy csak úgy nyerjünk, és könnyebb legyen az élet... de mindig reménykedik. :(
Köszi a bébikatasztrófa-sztorikat, nyugodtabb nem lettem tõlük, sõt... de legalább egy pillanatig nem éreztem magamat annyira csapnivaló anyának... hány hónapos kortól próbáltátok kinyitni a kiságyat? Mert ha ezt igy folytatja, akkor inkább essen sok kicsit, mint ekkorát mégegyszer...
Ma eldöntöttem, hogy szigorú anya leszek, és a fiam el fog aludni nyolcra, hogy majd a kórházban megint ne minket bámuljanak rosszallóan a nõvérkék, hogy pont az én kölköm nem alszik megint... De Dani volt az erõsebb. Hangerõben, kitartásban, megfeszített testben, addig vonyitott, amig nem hagytam, hogy szabadon betyárkodhasson. Ugyhogy megint tizkor ment aludni. Pedig már olyan szépen aludt, áldom a napokat, amikor fél nyolckor bedobta a szunyát...
Kedves roor, hát ez a századik oldal csodálatos, ez is azt mutatja, milyen jókat fõzöl, és mindenki szereti a fõztöd... illúzióját.
jóéjt.
Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-21 23:51)
Nincs jelen
#4693 2008-09-21 23:57
- aiolosz
- Tag
pasek írta:
pl. Nyers, akiknek a Bírlak ímû számuk volt. No ennek a számnak egy sora volt a meghívón, mint idézet: Bírlak. Szívemen fogtál.
de: http://www.youtube.com/watch?v=_2bElB--ojc
Pasek, mint az koztudott, eskuvot, temetest kerulni kell :->
mas
Nyers volt a kiraly :)
Fényre csúnyuló lányok
Kicsit más szagú, kicsit bajuszos a csajod,
vagy ahogy õ mondaná:
"Semmi baj velem, velem minden rendbe' van!
Így éldegélek inkább a görcsölés helyett."
Ahogy énekelt, ahogy eltáncolt velünk,
aki kan(v. a pasi) arra gondolt:
Milyen teste van! Kár, hogy vége van!
Égjen, ha nincs már koncert, a rengeteg villany!
Ajajajaj, ezek fényre csúnyuló lányok!
Ajajajaj, hát jól átvertetek.
Ajajajaj, a szívem oda van értetek.
A mi Jóatyánkat az érdekelte is,
hogy mi a véleményünk!
Elhatározta, már nincs apelláta:
nõknél a külsõ jobban esik majd latba.
Figyi, hogy óvják meg a lányok a lelküket,
amikor álmodoznak!
A valóság helyett sírnak egy hetet.
Így élhet évekkel túl a nõm is engemet.
Ajajajaj, hát jól átvertetek.
Ajajajaj, a szívem oda van értetek, oda van értetek...
Nincs jelen
#4694 2008-09-22 10:57
- roor
- Tag
Halika!
Látom lapos a hangulat.:D
Mondjuk nekem se sok kedvem van semmihez.:D
Délután viszem a lábam a reumára,megmutatom nekije.:D
Remélhetõleg holnap már dolizhatok,legalábbis én nagyon szeretnék.:D
És ha minden jól megy,akkor ma bekapcsolják a fûtést.:D
Fizetni nem lesz kellemes,de legalább egy réteg gönccel kevesebb kell rám és a klotyóajtót is visszatehetem a helyére.:D
Lisa:gondoltam ám rád!
Luci:rátok is!
Referáljatok lányok,izgulok és szurkolok nagyon!:D
Pasek::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Talival kapcsolatban még:Nita igért mûanyag poharat.Kellene tányér is,így Lisát is megkíméljük a sok mosogatnivalótól,meg hát ennyi emberre a crohnos-porcelán(alias mûanyag teríték) dukál.:D:D:D:D
Valakinek van fölöslegbe még otthon,bevállalja valaki,vagy oldjam meg én?:D
pá
Nincs jelen
#4695 2008-09-22 15:50
- roor
- Tag
Halika!
Taliügyben
Zolcsi csaak akkor vedd nyakadba a crohn-porcelán beszerzését,ha nem okoz gondot.:D
Egyébként ami kellhet:mélytányér( vagy legalábbis mélyebb) a pörihez+amivel esszük (kanál,villa) és pohár hogy ne az üveg járjon szájról szájra.:D
Kinek-kinek a maga igénye szerint szalvéta,terítõ,gyertya.......:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4696 2008-09-22 15:58
- zotyesz
- Tag
Gyertya drága ? én fáklyát viszek :) :)
Szerkesztette: zotyesz (2008-09-22 15:58)
Nincs jelen
#4697 2008-09-22 16:00
- roor
- Tag
Halika!
De dinnye vagyok!:D:D:D:D
El is felejtettem jelentkezni a talira.:D
Na akkor én is mennék,ottalvós,eperpáleszos,meglepetésrágcsás.:D
Voltam a reumán:dokinéninek nagyon teccet a lábam,fúú milyen szép lett.:D:D:D
Nem mondtam hogy nem vettem be a bogyeszt amit adott.:D:D:D:D
Lényeg hogy ismételten kedves volt.:D
Holnaptól nem rontom itt a levegõt megyek dolgozni.:D:D:D:D
(Pihentetett volna még a héten,de én már menni akartam.:D)
pá
Nincs jelen
#4698 2008-09-22 16:18
- kukackonzerv
- Tag
:):):)Roor!
Örülök . hogy már így szuperál a pacskerod!! Jó robotot :D holnaptól,deazéééér vigyázzz rá! :):):)
Nincs jelen
#4699 2008-09-22 16:23
- roor
- Tag
Halika!
Kukac:vigyázok mint a hímes tojásra!:D:D:D:D
Mert azért megijesztett a kis huncut.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4700 2008-09-22 16:25
- roor
- Tag
Halika!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá pörgök ezerrel,csak épp nem érem utol magam.:D
Talival kapcsolatban kis segítség a szakácsoknak kellene,mármint abban hogy kiokoskodjuk mennyi alapanyag kell a pörihez.
Szóval akkor hozzátoldanám az eddigiekhez azt is,hogy ki enne belõle,mert ugye van aki nem szereti,van aki nem eheti.:D
Tessenek jelezni.:D
pá
Nincs jelen