#4701 2008-09-22 17:50

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halihó!

Sziszi!
A kiságyat  a nagyoknál olyan 11 hónnaposan nyitottuk ki.Ez attól is függ mennyire mozgékony.A Rolinál most akarom mert õ most jött még csak rá , hogy hogyan tud kimászni.:D:D:D
Nálunk most  a lépcsõ okozza a legnagyobb gondot ugyan is  a Roli magától indul lefelé.:D:DDe attól félek , hogy leesik.Nemtudom elengedni mert azonnal  a lépcsõnél van!!:D:D:D:D:D

Pasek!
Szóval jól sikerült?!:D:D:D:D:D:D
Örülök , hogy jelentkeztél és irtál!!!

Roor!
Köszönöm  a szoritást ami be is jött , de csak egy része!
Ma voltam laborban , de lehet , hogy jobban tettem volna ha nem is megyek!!!:(:(:(
A dokibácsink a leg leg leg szuperebb ember  a földön!!!!!!:D:D:D:D:D
Bár ha a laboromat meglátja szerdán akkor már rendeli is  a vér koktélomat!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(

vas 3
crp 27
süllyedés 40
Elég ennyi??
Különben jól vagyok.
Gyertyafény  -  fáklya?????Na randi tali????????????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4702 2008-09-22 17:55

Lisa
Tag

Sziasztok,
Pasek, Roor : én is rajta akarok lenni a 100. oldalon ! :D
Roor : KÖSZÖNÖM!!!!
Ja Te is jössz a (mész) a talira? Pálinka...noooo szép :D
Luci : no nagyon szurkoltam!!!!! Mi újság???
Pilli : mi õjság? MOst én kérdem ! Megkaptad a mailemet? :D
Mercy : jó vettük a jelentkezést. Vicaa köszike.

Én meg vagyok, köszönöm élvezhetem,. hogy nálunk jó meleg van! A kazánt már régen beizzítottuk. Ma megvoltak a kötelezõ vizsgálatok mûtét elõtt, vérvétel, vérválasztás, aneszteziológia. Minden ok. Most már csak számolni kell vissza idegbajban...nem bocsánat elõtte még lesz EGY hétvége!!!!

Nincs jelen

#4703 2008-09-22 18:07

Lucifer
Tag

Lisa!
Ment mail!!!

Nincs jelen

#4704 2008-09-22 18:07

Lisa
Tag

Ok!

Nincs jelen

#4705 2008-09-22 18:27

sziszi32
Tag

Hellóka, ismét csak kukkantásnyi idõm van! Roor, husit úgy szoktak számolni (rántott) 150 max 200 gr per fõ(nyersen), pöri, fõleg ha a köret csak kenyér, akkor ettõl valamivel több (250-300 gr per fõ), de nézd meg egy étterem menüjén, ott ki szokott lenni irva. És persze rá szokás számolni kb fél kilót a meglepetések végett, mert inkább legyen egy kicsivel több, mint hogy valakinek ne jusson. :D :D
Lisa, még nem olvastam a mailt, de már elõre repdesek örömömben!!!!
Luci, köszi az infót, de én még félek kinyitni a kiságy oldalát, mert ez a kisördög nagyon elevenke ám!

Nincs jelen

#4706 2008-09-22 18:40

zolcsi
Tag

Csak annyit kérdeznék(gondolom másokban is motoszkál a kérdés) milyen pörkölt (ha nem meglepi) lesz?Jelenleg bírok mindenféle dolgot csak nagyon fûszeres és zsíros ne legyen.Tisztára mintha egy crohnos írná nem?:D:D:D
A mûanyag evõeszközökkel kapcsolatban nem gond de elõbb szétnézek a Profiban és referálok.Szívesen hozzájárulok a tali elõkészületeihez(amiben tudok).
Ja és én is rajta vagyok a 100-kon!:D:D:D

Szerkesztette: zolcsibal (2008-09-22 18:42)

Nincs jelen

#4707 2008-09-22 18:57

roor
Tag

Halika!

:D:D:D:D
Kicsit félreérthetõ voltam,nem az egy fõre jutó husigrammal voltam bajba,hanem azzal hogy egyáltalán ki ehet és eszik is.:D
Mert azt nem akarjuk,hogy bárki éhen maradjon,vagy elrontsa a gyomrát.:D
Zolcsi:oké akkor ha megnézted és referálsz és nem gond akkor a tiéd a crohn-porcelán szervírozása.:D
Hogy milyen pöri,ezt Lisa vagy Pasek tudja megmondani pontosan,nekem sertés rémlik,de tökmindegy,pöri legyen.:D
Na jó annyira nem is mindegy mert a marha szóba se jöhet.:D
Szóval akkor milyen pöri is???:D:D:D:D:D
Csorog a nyálam,ahogy olvastam a szalcsisütést.:D
Lilahagyma.....sült szalonna.....fehér kenyér........:D:D:D:D
Visszaszámlálás indul.:D
Sziszi:Dani ma jó kisfiú volt?:D
Merthogy nincs sztori írva.:D
Luci:mit is mondjak a laborodra.:D
A vasad magadhoz képest csúcs.:D
A crp várható volt,a süllyedés  szintén.:D
Szokás szerint a laborod és a crohnod körberöhögi egymást.:D
Igen,csúcsszuper a doki!:D
Azért koslatunk utánna mindenhová.:D
Lisa:szívesen.:D Mit is?:D

Nincs jelen

#4708 2008-09-22 19:01

Vicaa
Tag

én isénis!

Nincs jelen

#4709 2008-09-22 19:23

sziszi32
Tag

Motyóval vendögségben voltunk, és õfelsége a majdnem átfordult a kanapé támláján... Amúgy tök édi volt egész nap. Panaszkodtak a szomszédaink, hogy hozzájuk már nem is megyünk, hát mentünk. Annyire megtisztelve érezték magukat, hogy a bácsi (mert bácsi és néni a 70-es évjáratból, mármint 70 évesek) még a ganélyos munkaruháját is ledobta Dani kedvéért. Aki egyébként jól kifárasztotta õket, igy kb két hétig megint nem vágynak majd ránk :D :D :D
Most éppen a telefonkönyvet "böngészi", azaz próbál egy lapot észrevétlenül kicsempészni, gyanús csendben. Annyira leköti a feladat teljesítése, hogy nem veszi észre, hogy mindketten vigyorogva szemléljük ténykedését... :) :) :)
Amúgy már tud úgy menni, hogy csak egy kezét fogom!!!!

Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-22 19:24)

Nincs jelen

#4710 2008-09-22 19:24

Lisa
Tag

Sziszi : én este repdestem :D :D :D

Nincs jelen

#4711 2008-09-22 19:33

Dusy
Tag

sziasztok!
Várom annak a jelentkezését aki többet a bél polopokról. Szeretnék kérdezni néhány dolgot tölle

Nincs jelen

#4712 2008-09-22 19:57

roor
Tag

Halika!

Sziszi:akkor kösd föl rabszolgaszoknyád,mert pillanatok alatt az az egy kéz sem fog kelleni,és sittysutty eltûnik itt-ott,aztán csak a csörömpölésbõl tudod merre jár,de mire odaérsz huss...tovaillan.:D:D:D:D:D:D:D
És nem marad meg etetésnél,vagy lefogod,vagy megtanulsz kanyarban is adagolni a szájába.:D:D:D:D
Törékeny,kényes dolgokat már most költöztesd magasabbra,betonozd le amit nem vihet el,és felejtsd el egy életre hogy a gyerekzárakat nem nyitja ki.:D:D:D:D
Ezek a kölkök már olyan profik,hogy a betörõk velük mennek ajtót nyitni.:D:D:D:D
Az elkövetkezendõ idõben a zajok és csörömpölések megszokása hasznos lehet,mert tuti azzal fog foglalkozni,hogy vajon miért is szól olyan szépen,ha a fém kanalat hozzávágja mondjuk a hûtõhöz.:D:D:D
Véred hõmérsékletét pedig az fogja hûteni,ahogy rombolása tetején kaján vigyorral rádnéz,dob egy huncut mosolyt,és még nagyobbat odasóz,hogy 100 kilóméterre is hallják.:D:D:D:D
Estére mire megfáradt testedet pihentetnéd még mindig aktív lesz,legújabb elfoglaltsága,hogy kipróbálja mekkorát szól a mûanyag lapát anya fején.:D:D:D:D
Férjurad pedig kinevet,de csak addig míg meg nem tapasztalja,a kis kobak milyen szuperül le tudja õt fejelni,és hogy a kicsinek nem fáj,vigyorog,apa viszont szédül.:D:D:D:D
A gyerekben lévõ elem lemerülését már alig tudjátok kivárni,mikor jön az újabb taruma:még egyáltalán nem álmos.:D
Passz ide-passz oda,üveges tekintetek járnak a szobában ide-oda cikázó árnyakra,következõ emléked pedig a hajnali napsugár és gyermeked örömteli vigyorgó arcocskája:anya!Besz@rtam,kéne egy tiszta pelus.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4713 2008-09-22 20:34

Mayuska
Tag

roor... a telefonhivásokat kérem lecsökkenteni O ra:( ugyanis kedves unokahugod megnémult...elvesztette a csodaszép kis hangját...igy énekesi karrierje befuccsolt... a dokik azt mondték h hetekig pihentsse magátol (amugyse tudna beszélni) de hogy neis probálja a beszédet ha hetek mulván se javul akkor a hangvesztés végleges :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( lelkiválság maximumi szinten van!
üdvözlettel Néma Mayuska:(

Nincs jelen

#4714 2008-09-22 20:42

porshe
Tag

Roor!
Hány eldugott csemetéd van,hogy ennyire pontos leírást tudsz adni? :D Mert amit most írtál azt lehet készpénznek venni, :) sõt Sziszi, az elkövetkezendõ 1,5 -2 éved ugyanilyen sorson lesz,készülj fel!

Nincs jelen

#4715 2008-09-22 20:47

roor
Tag

Halika!

Mayuksa drágám jobbulást!
Orsi:sajna egy se "másokéból" élek.:D:D:D

Nincs jelen

#4716 2008-09-22 21:15

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Ment válasz!!:D:D:D

Porshe!
Jó látni titeket!!!!!
Mi van veletek???
Puszi  a lányoknak!!!

Mennyire igaz amit Roor irt!!!:D:D:D:D:D:D
Hogy Roor honnan veszi ennyire pontosaan a dolgokat?????Erre nagyon könnyû a válasz!!!:D:D:D:D:D:D
Roor sokat van Lucinál!És köztudott Lucinak  3 rosszcsont duracel gyereke van!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mayuska!
Drága lányom!Hallottam ma a  hangod illetve csak  a maradékot!!:(:(
Gyógyulj meg minál hamarabbbbbbb!!!

Manó!
Látom kedvet kaptál kicsiny lányodtól!!!:(:(:(
Tessék  nagyon gyorsan meggyógyulni neked is!!!
Az ajtóra már kiraktátok a  H betût?:D:D:D

Na most megyek mert ahogy Roor drágám irta vár  a kakis pelus!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4717 2008-09-22 21:46

Lucifer
Tag

Deluigi!
Nagyon sajnálom , hogy ilyen rosszul vagy!:(:(:(:(:(:(:(
Mihamarabbi jobbulást kivánok!!
Jó8!

Nincs jelen

#4718 2008-09-22 23:05

sziszi32
Tag

Deluigi, remélem, ez idõ szerint már kicsit jobban vagy, és enyhültek a görcseid! :(
Roor, majdnem betojtam a röhögéstõl, amikor elolvastam, amit írtál. Danibetyár már most egy csomó mindent próbálgat, és menne felfedezõ útjaira. A terítõk már lekerültek az asztalokról, lassan kezdek minden törhetõt elpakolászni, igyekszem valamennyire képben lenni a gyászos jövõmet illetõen... S mivel az utóbbi hetekben annyit aludtam, mint mikor egy hónapos volt, ezért ma már egész jól bírom magam (négy órai alvás van utánam, mármint a múlt éjjeli órákat számolva, és még nem vagyok álmos), szimplán élõ zombi lettem!
De akár hiszitek, akár nem, örülök, hogy ilyen mozgékony, hogy minden úgy fejlõdik, ahogy kell! Ha belegondolok, hogy egy kétkilónyi kis csomagot hoztunk haza (van, aki krumpliból is többet vesz), és most meg egy eleven kis rosszcsonti, pont akkora, mint a vele egyidõs babák, s még talán egy kicsit csibészebb is... hálás vagyok, hogy minden rendben van vele. És ha elkezdõdik ez a horror korszak, akkor majd roor és luci nénit befogom pesztrának és kész!!! Ugye milyen jól tudok szervezni! Már most beoszthatjátok nálam a mûszakokat (ebben szabad kezet kaptok!) :D :D :D!

Nincs jelen

#4719 2008-09-23 00:25

Nita
Tag

Aztaa!

Ide jár mindenki aki beteg nem sok idõm volt vissza olvasni, de mindenkinek jobbulást!
deluigi! Van valami görcsoldó amit szedek én is nem mondom hogy egész napra elég de néha ad pár enyhe órát...nem tudom a nevét most valami Buco...izé na ezzel sokat segítettem mi? :)

Mayuska! Neked hangot hamar, és Luci neked is gyorsan tessék gyógyulni mindjárt itt a tali!!! :D

Nincs jelen

#4720 2008-09-23 11:54

Ánya
Tag

Deluigi!
Kösz a jó hírt!!! talán ennyi volt :)

Mi lenne, ha a talira ,aki tud, az hozna magával evõeszközt? Nekem még a csajka is eszembe jutott, mert a saját tányérból jobban ízlik nekem az étel, mint a mûanyagból. Bár abból sem rossz enni....., sõt!!
Mi jelentkeznénk az evészetre, ketten a férjemmel. Talán jó lenne, ha nem sertéspörkölt lenne, hanem pulyka, vagy valami más fehér husi, hogy a köszvénynek esélyt se adjunk. Nekünk mindegy, hogy mibõl van, csak ne legyen zsíros és fûszeres, mert ugye....

Ma éjszaka hét órán keresztül megszakítás nélkül alhattam, nem kellett kelnem :D :)
A nappalok is egyre jobbak, de a napi 15 alá még nem sikerült egyszer sem mennem. Eddig, de mi lesz ugyebár ezután :D

Roor!
Nagyon örülök, hogy már dolgozni kéredzkedtél, és annak is , hogy vigyázol magadra. :)

Nita!
Már jobban vagy?

Mayuskának, Manónak mielõbbi gyógyulást!! :)

Szerkesztette: Ánya (2008-09-23 11:55)

Nincs jelen

#4721 2008-09-23 12:20

Vicaa
Tag

Jobbulást Deluigi! Nita azt hiszem a Buscopan-t akarta ajánlani.
Nálam Espumisn gyöngy 2db + 1 nospa a koktál görcsökre. Nameg ugye a körömvirág szirom tea.

Mayuska te pedig reszelgesd a hangod, hogy mielõbb visszatérjen :) !

Lisa! Én meg a tegnapi mailed után fel se mertelek hívni, mert féltem rámraknád a telcsit, úgy kivagy. :(
Nade majd ma, ha teccik ha nem csörömpölni fogok és megzaklatlak :D!

Anna tentizik, én viszont mosogatórongy szindrómában szenvedek, úgyhogy csatlakozok hozzá, addig amíg alszik!
A fogzás eszméletlenül megviseli, a szemfoga miatt rengeteget sír, nyüfis, és éjjelezés megy ezerrel! Ma beszéltem a védõnõvel, tudott ajánlani még egy homeos kúpot, meg Panadol szirupot kenésre és nyelésre egyaránt! Remélem valami csak segít, ha más nem csak kitör végre az a kis nyavalyás fogacska!
Na joccakát!

Nincs jelen

#4722 2008-09-23 15:04

sziszi32
Tag

Na sziasztok! ma kérés nélkül is szolgáltatok danisztorit. Szóval, hajtogattam a tiszta ruhát, Danika pedig mellettem sertepertélt, gügyörészve,kacarászva. Egyszercsak azt hallom, hogy nyel egy nagyot. Odanézek, s mit látok: az én drága kisbogaram a nivea-babakrémet valahogy szétnyitotta, könyékig turkált benne, s bizony, egy jót nyelt is belõle... Most adom neki a piskótát, nehogy rosszul legyen, hát remélem, nem lesz baja... Most pedig angyali ábrázattal járja körbe az asztalt, s engedelmesen rágcsálja a piskótát, rajtam meg a frász tör ki! :D :D :D

Nincs jelen

#4723 2008-09-23 15:07

zotyesz
Tag

A gyerkõcök már csak ilyen kíváncsi Fáncsik és ha nem figyelsz bármit megrágnak megesznek  :) :)

Nincs jelen

#4724 2008-09-23 16:20

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Hírek!
A Drága sebészem úgy intézte a dolgokat, hogy Õ ott tudjon lenni a mûtétemen (közös mûtét alatt) párban a nõgyógyival. Nos ebbõl az kerekedett, hogy meg kell várni amíg „hazaér” külföldrõl , aminek az eredménye az, hogy a Mûtét várható idõpontja október 13 utáni idõpont! DE mindenféleképpen, a TALI UTÁNI idõpont!
Ennek nagyon, de nagyon örülök, hogy ott tudok lenni, teljesen és tudlak Titeket boldogítani.
A pöri(ke)t Pasekkal párban készítjük majd és esztek amit kaptok :D :D :D

Üdv. Lisa

Nincs jelen

#4725 2008-09-23 16:50

sanvito
Tag

Drága Lisa !

Mi ez a "közös" mûtét???????? én asszem vmibõl 1x kimaradtam.
Ha gondolod írj privit !!!!!

pusssszzz :):):):):):):)

Nincs jelen

#4726 2008-09-23 17:15

zotyesz
Tag

újabb epizód õscsalád életébõl

Vadászat

Sötét van és hideg,
kint még alig dereng.
Semmi zaj vagy nesz,
a mai fogás vajon mi lesz?
Beljebb megyek az erdõbe,
figyelve minden neszre.
Óvatosan lépkedek az avaron ,
még egy dinó landol a lábamon.
Zajt és mozgást hallok hirtelen,
léptek törik meg a csendet.
Elbújok és csendben figyelek ,
érzem  zsákmányt  ejtek.
Találgatok vajon mi lehet?
egy biztos nem a kikelet.
Sötét árny tûnik fel ,
békésen leveleket tépdel.
Néha orra levegõbe kémlel,
de semmi nem utal veszélyre.
Közelebb kúszok hozzá,
és kezembe fogom kõbaltám.
Épp az oldala van felém,
így könnyen lecsapom a fejét.
kiszámítva minden mozdulatomat,
elõugrok és elejtem mai dinómat.
örülök neki  meg nem is,
mert vonszolhatom a barlangig .
Asszonyomnak szava sem lehet,
meghoztam mit jo pár napig ehet.

Nincs jelen

#4727 2008-09-23 18:12

Norby1
Tag

Üdv mindenkinek

Roor gratula a 100. oldalhoz

Luci:   számíthatsz rám de miben is????   képeket elviszem a talira valamilyen formátumban de azért ba..ogas hogy el ne felejtsem :D

Lisa drága angyalka nagyon örülök hogy te is ott leszel a talin

Ánya neked is inkább a talira viszem a képeket biztos ami biztos.

Kicsit tömörebben írjatok mert ha kimaradok lehetetlen benneteket követni ;)

Remélem mindenki jól van és akik nem voltak jól már jobban vannak és akik jól voltak azok még jobban vannak.

Nincs jelen

#4728 2008-09-23 18:14

Norby1
Tag

Na tessék a 100. oldalról is lecsúsztam :(

Nincs jelen

#4729 2008-09-23 18:15

Lisa
Tag

Norby, Zsenikém!!! Köszönöm szépen, hát ne maradj ki és kövess minket :D :D :D
Meg a postafiókodat is :D De annak én is örülök, hogy ott lehetek! Zenéket tessék hozni, és erõszakosabbak leszünk mint Hárskúton, majd betelepszünk "túszul" ejtjük Pasek gépét és akkor....

Nincs jelen

#4730 2008-09-23 18:16

Lisa
Tag

Ez van ha nem figyelsz minket!

És hoppá!!! Te, hogy vagy??? Azt kikerülted!!! :D

Nincs jelen

#4731 2008-09-23 18:19

Norby1
Tag

Angyalka most hogy tudom  te is ott leszel így már fantasztikusan :D

Szerkesztette: Norby1 (2008-09-23 18:21)

Nincs jelen

#4732 2008-09-23 18:27

roor
Tag

Halika!

Beorrontok.:D
Olvastam mindent.:D
Köszi  a verset ember,tündéri.:D
Sziszi:ha a piskótát megette utánna akkor nagy baj nincs,legfeljebb kifelé jobban csúszik.:D:D:D
Elõfordul ilyesmi.:D
Fáj okos bucim és a gyomrom is a háborgó tengert utánozza.:D

Nincs jelen

#4733 2008-09-23 19:39

Ánya
Tag

Roor!

Jobbulást küldök ezerrel!!

Luci!
Ilyen labor eredménnyel három gyereket ellátni !!! Le a kalappal elõtted!
Nem is tudom mit küldjek neked, de valamit nagyon kéne :S
A találkozón majd megvarázsolunk!!

Nincs jelen

#4734 2008-09-23 20:18

Vicaa
Tag

Lisa , tudom a telcsiben nem érzõdött, de nagyon, nagyon örülök, hogy így alakult az idõpontod és, hogy nyugodtabb lehetsz, hizs a sebészed is ott, lesz, így tuti jó kezekben leszel!
Már nekem is jobb a helyzet, nem tudom a hagyma vagy az algopiríyn hatott e, még nem tudom használni az ujjam, de ala nature már nem fáj olyan õrülten.

Csak hogy a többiek is értsék: mért ne jöjjön mindig valami újabb, ma déli tente után arra ébredtem, hogy jobb mutatóujjam sajog mint a fene. Begyulladt az ízület, a fogamat csikorgattam. De már jobb a helyzet.
Tudom, tudom, sz@rba kell mártani :D:D:D, de ahhoz nem volt gusztusom hogy kipróbáljam! ;)

Norby örülök hogy jól vagy,  ja és vigasztaljon, hogy a 101.oldalon Te vagy az elsõ :D:D:D:D!

Roor Jobbulást Neked! Ûzzed már elfelé a nyavalyás mindenféléket és egyél sok dinóhusit, amit embered nagy munkával, gondosan vadászik le Neked!

Nincs jelen

#4735 2008-09-23 21:03

roor
Tag

Halika!

Köszönöm a jókivánságokat!:D
Valószínûleg a munka árthatott meg a pihenés után.:D:D:D:D:D:D:D
Holnap jobban vigyázok,kevesebbet dolgozok majd.:D:D:D:D:D
Vicaa te is gyógyulgass.:D
Mayuska,tesó!JOBBULÁSOKAT!:D:D:D:D
Luci:holnap ott vagyok fél egyre.:D

Nincs jelen

#4736 2008-09-23 21:27

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Lisa nagyon örülök legjobban annak ,hogy ott lesz a sebészed.Így a tali is könnyebb lesz.
Roor kedves okos bucid ápolgasda hasadra pedig küldök szélcsendet.:)
Vica kezecskédnek jobbulást.:)
A délután kegytlen volt nátha szempontjából most már jobb kicsit.Holnapra szeretném elfelejteni az orrom.
Ma ennyi telt tõlem.Ja a tali zenei "ízlésérõl" ha meg szabdna tudni egy-két dolgot hogy mire készüljünk?Vagy nyugodtan böngésszem a "zenei tárház" zopikot?

Nincs jelen

#4737 2008-09-23 21:48

Lucifer
Tag

Halihó!

Norby!
Hát abban számithatunk rád , hogy jössz velünk??:D:D:D
KÉPEK!!!:D:D:D

Sziszi!
Semmi gond nincsen ezzel!
Nekem mind a három gyerek megkostólta  a popsikrémet!:D:D:D
A Norbi kostólót tartott a mosogatóból is anno!:D:D
A Roli állandóan a tusfürdõket samponokat meg minden flakonos féléket kinyit  a fogával.Tusfürdõt is mostam már ki a szájából!:D:Dvalamelyik nap  a polcról vette le  a popsikrémet és nagyyon jóizüen lakomázta volna ha nem veszem el tõle.Igy egy nagy hiszti volt mert anya elvette.Egy kicsit igy is evett azért!:D:D:D:D
A fogukkal egyébbként nagyon ügyesen kitudnak mindent nyitni!
Igy nyititta volna ki  a múltkor  a csavaros dobozt , de nem sikerült meki és  a száján lógott a doboz.Persze szétvágta a  száját , de nem zavarta mert újra probálkozott!:D:D:D:D

Vicaa!
Már megint mit csinálsz????
Nem birzs magaddal???:D:D:D:D
A derekad , a lábad most meg a kezed???
Tessék vigyázzni és gyógyulj meg minél elõbb!
nem lenne könnyebb inkább azt mondani , hogy nem akarsz csinálni otthon semmit???:D:D:D:D:D:D:D
A fogakkal mi is szenvedünk és néha iszonyatos sirás jön ránk!
Én is kenegetem   meg néha panadolt adok neki , de azt inkább éjszakára szoktam.
Ez  most úgylátszik mindenkinél a  fogzási idõszak???
Rakjuk egybe  a lúrkokat aztán hagy bõgjenek egymásnak!:D:D:D:D:D:D

Ánya!
Akár milyen szar a  laborom akkor is el kell látni a gyerekeket!
Sajnos mostanában az igazi pihi nincsen meg , de remélem hamarosan az is eljön.
A varázslást várom!:D:D
Olvastam , hogy mi van veled , de azért jól vagy?????

Roor!
Holnap várlak!
És már megint egyforma  a bajunk???:D:D:D:D
Bár az én pocim oké , de  a fejem úgy fájt egész nap , hogy csak na!!!!:D:D:D

Manó - MAyuska!
Tessék minél elõbb meggyógyulni!!!!

Lisa!
Nagyon , de nagyon  örülök , hogy ott leszel a talin!
Hiszen nélküled nem is lett volna az igazi!
Látod , igy viheted magaddal  akórházba azt amit csinálok és vigyázzni fog rád és jelzi azt is , hoyg ott vagyok veled!!!:D:D:D

Nincs jelen

#4738 2008-09-23 22:10

pasek
Tag

101-es szoba :)

Nincs jelen

#4739 2008-09-23 22:15

Nelly
Tag

Sziasztok!

Szoktam ám sokszor kukkolni...de elismerem mostanság lusta vagyok pötyörészni...
Mindenkinek jobbulást kívánok...
Beleértve magamat is...asszem nálam is kezdõdik valami...csak még nem tudom mi.szombat reggel kb öt percig görcsölt a vastagbelem...meg ma reggel is...a hasam nem megy de az eddig se ment soha.De hogy ezek a görcsölések mitõl vannak nem tudom?!
Olyan mintha egy csomót kötnének rá...(meg is keményedik egy részen)pár perc és elmúlik,utána a nap többi részében meg se nyikkan...ki érti ezt?!!!
Szerintetek jelentkezzem vizitre a dokimnál vagy várjam meg az október 16-ot...a kontrollt?
Amúgy teljesen oké vagyok...de ilyet eddig még nem tapasztaltam..volt már erõsebb görcsölés a kezdetekkor egy kis hasmarssal...de ilyen "üres"görcsölés még nem...ez újdonság...

Voltam szüleimnél hétvégen pofaviziten...gyó vót :D
Ma meg kiderült egyik munkatársamnál hogy hasnyálmirigy gyulladása van...nem tom mi van nálunk...valami dögvész pusztít vagy mi a fene?! :)
Remélhetõleg hamar rendbe jön...elvileg nem súlyos otthon van nem kellett kórházba mennie.
Nah megyek megtömöm bendõmet...utána szunya holnap meló   :S

Nincs jelen

#4740 2008-09-23 22:17

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Luci, hááááát, egyre jobban be vagyok rezelve, hogy mi várhat még rám.... :D Délután voltunk a teszkóban, és éppen a kutyakajákat nézegettük a férjemmel, közben dani mindent megtett, hogy kiugorjon a bevásárlókocsiból.
Most vagyok túl egy sikertelen babaaltatáson, két és fél órája küzdök az egyébként hullafáradt fiammal, aki nem és nem akar elaludni. Olyan cirkusszal van, mintha legalábbis vernénk, vagy mi. Most a férjem próbálkozik, de lassan már õ is úgy sir, mint a gyerek...
Szóval, most abszolút szar kedvem van, jó nektek, hogy talira készülhettek...

Nincs jelen

#4741 2008-09-23 22:18

sziszi32
Tag

Ja, és kaptunk egy kis koker-spánielt, fekete kis ördögöt, még nincs neve, de sírni azt pont úgy tud, mint a fiam...

Nincs jelen

#4742 2008-09-23 22:45

Mayuska
Tag

szijasztok! köszönöm a jo kivánsáokat, manó nevébenis.... de jelentem élünk!(épp amikor) nekem hangom tegnap ota végleg elszállt... már csak reménykedem hogy egyszer ujra lesz nem akarok örökre néma lenni... lehet h a csacsogást bekelett volna fejezni... de 17 év éjjel s nappali beszéd után nehéz megállni.... manó nem tölem kapta el! ö csak megvan fázva vagy mi a nyavalya... de gyogyulgatunk...
roor: ha minden igaz péntek este együtt dvd-zek Zolival...:D szurkolj h betudjam füzni a házaságra:D és akkor végre elkeltem:D (barátságbol lesz a legjobb házasság! vagy nem?!)
Luci: Audrey-nak nem árulkodni!:D me leharapja a fejem:D
puszi szijasztok

Szerkesztette: Mayuska (2008-09-23 22:47)

Nincs jelen

#4743 2008-09-24 09:30

Dusy
Tag

Sziasztok szép napot mindenkinek!

Akinek van kedve jöjjön chetre szusziszdi készített egy újat!
http://xat.com/chat/room/33713698/

Nincs jelen

#4744 2008-09-24 10:31

Vicaa
Tag

Nahhhh, sziasztok, megjöttem... tudom úgy hangzik, mintha este 10 volna, de egy klassz pihentetõ éjszaka után olyan friss erõvel vágtam a munkálatokba, hogy már ki is fáradtam.
Mosás, mosogatás, fõzés, meglepi palacsinta a párocskámnak, közben "mellékesen" Annázás. Csodálatos gyermekünk úgy végigaludta az éjszakát, hogy meg se nyikkant :):):):):):)
Én azért kétóránként megébredtem, hogy hallgatózzak, tényleg minden OK-s -e. Nem akartam elhinnni. És az én Annám, aki a takarót állandóan lerúgja magáról, mindig totál kitakarózva tentizik, most egész reggel fél nyolcig a feje búbjáig betakarózva aludt :)!!!!

Tegnap volt a védõnéni, aki mondta, hogy korának megfelelõen fejlõdik, a kézügyessége viszont átlag feletti. Nagyon dicsérte az ujjaival ahogy dolgozik, a manipulációs készségét, kézmozdulatainak fejlettségét.
(Még a végén valami mûvész lesz belõle :D:D )
A manipulációs készséget már én is észrevettem, csak nem a kezénél, hanem úgy általában, hogy mennyire tud manipulálni minket :D:D:D:D !

Tegnap elõször fordult elõ, hogy csakúgy többször egymásután hozzámbújt, kifejezetten azért, hogy megsimogassam, megölelgessem és nagyokat mosolygott, nézett rám olyan szemekkel, hogy madnem elsírtam magam. A kis kezeivel átölelte a nyakam is egyszerûen... na.... szóval fantasztikus dolgok ezek!

Luci fogalmam sincs mi ez, hogy velem mindig van valami, a kézfejemen a mutatóujjnál a bütyök, vagy minek is hívják nagyon be van dagadva.  De tudod mit, már totojázok rá, ez legyen a legnagyobb gondom. Ha crohnság békén hagy akkor inkább nem is szólók.

Sziszi Neked csak annyit: Veled érzek!!!!! Ne tudd meg minyõ csodás volt végigaludni az éjszakát! Kívánok mára nektek is ilyet! :)

Nincs jelen

#4745 2008-09-24 11:06

sziszi32
Tag

Kösz Vica, :( , de ne feledd, egyszer nekem is lesz végigalvós éjszakám!!!!

Nincs jelen

#4746 2008-09-24 12:18

pasek
Tag

Bepakoltunk a teherautóba, cuccaim úton, a nevem alatt a félig itt, félig ott már inkább ott :)
Aztán majd elválik, mint az író a túrótól...

Szerkesztette: pasek (2008-09-24 12:21)

Nincs jelen

#4747 2008-09-24 16:15

Lisa
Tag

Sziasztok,
Luci : doki bácsi! Nagyon SZURKOLOK!!! Roor, Te kis kisérõ ÜGYESEK legyetek! :D
Háááát Pasek a cuccaid úton vannak, akkor nagy baj már nem lehet :D  Te már csak nem maradsz "itt" vagy "ott" :D Csak vigyázz el ne hagyj semmit!
Zolcsibal : tali zenei ízlés...nem is tudom, hogy jellemezzem, a lényeg, hogy úgy készüljetek, hogy kívánságmûsor ! De nem bizti, hogy a Zenei tárház sokat segítene. Talán segít ha hozod a kedvencedet (kedvenceiteket) Ti is!
Vicaa : no hát csupa jó hírek, és a kedved is Vicaa-snak mondható VÉGRE! Tudom én hogy örültél nekem a telcsiben , csak hát meg is voltál szeppenve a telefonhívás miatt :D :D :D meg a kacsód is. ..örülök, hogy jobb!
Anna, hát igen, gondolom, hogy fantasztikus , nem semmi élmény lehet :D
Sziszi : bizony lesz olyan éjszakád,. hiszen már egy egész Fórum szurkol Neked! :D
Nelly : sztem azért várd meg a 15-ét, ha nincs nagy gáz, vagy nem leszel rosszabbul akkor várj. Persze ha csak nem ROSSZABB! Egyébként nekem is sokszor elõfordult ilyen,hogy egy helyen megkeményedett iszonyatosan a bészakasz és nagy nehezen, görcsölés, fájdalom során "egyenesedet" ki. Elõ szokott fordulni.
Norby : köszönöm ! :D

Én ma benn voltam egy leletemért, semmi különös még mindig ua. a vércsoportom :D, és még mindig csak választott vért kaphatok. Ugyanis ezt vizsgálták ezért mentem be. Suliba is benéztem, hogy meg van-e még, de meg van  :( na jó nem is baj, már hiányzik a vizsga nélküli üldögélés a konzultáción! Pénteken megyek 2-6 ig :D
Érdekes Miskolcon egy szemet nem esett , itt meg szakadt! Na ez nem rémisztgetés, szokott ez fordítva is lenni.

Mindenkinek Üdv.

Szerkesztette: Lisa (2008-09-24 16:19)

Nincs jelen

#4748 2008-09-24 18:00

Vicaa
Tag

Lisa! Attila ragaszkodott hozzá, hogy ide írhason,így hát most õ jön:

Kedves MINDENKI!

Szeretném bejelenteni hogy a következõ Crohn találkozón Vica ott alvós lesz - legalább is részemrõl. Mi is jelen leszünk Annácskával, de mi délután eljövünk. Tudom drága Lisa, hogy ezzel nagy örömet okozok Neked, és ez számomra nagyon jó érzés.
Üdv: Mindenkinek!

Attila

Nincs jelen

#4749 2008-09-24 18:09

Lisa
Tag

JAJ! Kedves Attila, nagyon szépen köszönöm az "öröm-okozást" hááát el sem tudod képzelni, hogy mennyire is az :D
Szerintem nem sokára (a talin kívül is) találkozunk és akkor majd egy jó KV-t fõzök , most én Neked!!!
Üdv. : Detti

Szóval Roor :  Vicaa OTTALVÓS LESZ!!! :D :D :D

Nincs jelen

#4750 2008-09-24 18:24

roor
Tag

Halika!

Jelentem javítottam Vicaa-t.:D:D:D:D:D
Ma már tök jól vagyok.:D
Oké,hazudam.:(
Nem is!:D:D:D:D:D
Kicsit sok gondolat kavarog a fejemben,meg élmény,aztán olyan zizi vagyok,de megmaradok.:D:D:D:D
És nem tudok most semmi frappánsat írni.:D
Talán majd késõbb.:D:D:D:D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb