#4751 2008-09-24 19:38

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Oké!Azért mert nincs szófosásom még nektek lehet írni!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4752 2008-09-24 19:39

Nelly
Tag

Sziasztok!

Lisa köszi válaszod...hát lehet várok még...mert tök jól vagyok amúgy (kop kop kop),holnap meg azután nem melózok...ha gond lenne azért lehet mégis meglátogatom.Most már kétségtelenül elhiszem,hogy "beteg"vagyok,mert valami dolgozik ott bennt...de gyötröm amíg tudom és bírom :)
Holnap pihizek...ma meg alig várom már a doktor haust meg a született feleségeket :)

Roor tessék sziporkázni...úgy hiányzik :)

Tegnap elkápráztattam hangterjedelmemmel a munkatársaimat zárás után...ma hamarabb elengedtek :):)
Múlt héten meg majdnem tolvajt fogtam...csakhát eliszkolt..nem futottam utána, egyet csapna rajtam pehely súlyommal...el is terültem volna :D
Egész nap eszek már vagy két hete...de sehová nem megy még csak a kislábujjam se dagadt meg...nem értem...:)
De nem adom fel :)
Most gamelok kicsit utána fürcsi...és bevackolok a tv elé...pussz

Nincs jelen

#4753 2008-09-24 19:45

roor
Tag

Halika!

Nelly drágám,sziporkáznék én ha tudnék.:D
De takaréklángon vagyok.:D
Talán holnap,de legkésõbb a hétvégén megemberelem magam.:D:D:D:D
Mellesleg a kilók rám se jönnek,sõt lecsúszott ismét kettõ,pedig tolom a kaját rendesen,és ráadásul tartalmasat.:D
Nem értem.:D
De biztos attól van hogy fordítva vagyok bekötve.:D:D:D:D
Áhá!!!!!Akoor megvan!
Jaj mennyire szeretnék leadni vagy 5 kilót!:D:D:D:D
Cseles vagyok ugyi?:D

Nincs jelen

#4754 2008-09-24 20:08

Nelly
Tag

Ha neked így sikerül akkor követni fogom példádat :D

Nincs jelen

#4755 2008-09-24 20:16

Dusy
Tag

Sziasztok!
Vicaa bocs de fõztem azért nem válaszoltam!

Nincs jelen

#4756 2008-09-24 20:59

Lucifer
Tag

Halihó!

Ánya!
Lehet , hogy már kaptam valami varázslatot mert a dokibácsi aztat mondta , hogy nem kell vér , de viszont kaptam helyette imurant meg egy kis vasat vénásan!:(:)

Vicaa!
Nagyon örülök , hogy te is ottalvós leszel!:D:D:D
Attilának külön köszönet!

Lisa!
Hát kisérõmmel ügyesek voltunk valamilyen szinten!
Kedves kisérõm egy irigy kutya mert nem adta oda nekem az õ laborját!!!Pegig kértem!!:D:D:D:D:D:D
Na mindegy igy is azért jobban jártam!
Most kapom  a vasat vénásan heti 2x.Már elõre rosszul voltam , hogy mi lesz.
A mellékhatások sajnos nagyon elõjönnek nálam!Idáig mondjuk a  hasi fájdalom kimaradt , de ma tapasztaltam azt is!!!!:(:(
A betegtájékoztatóban ez áll:

Csak fokozott óvatossággal adható:
Allergia, pl. asztma a kórtörténetben. Krónikus gyulladásos betegségek (Crohn betegség, progresszív krónikus polyarthritis). A kezelés megkezdése elõtt konzultáljon kezelõorvosával.

Erre mit mondjak???
Aszmám van és crohnos vagyok!!!!:D:D

De azért megdicsért a dokibácsi , hogy most egy kicsit jobban nézek ki mint a múltkor!:D:D:D
Most megyek majd holnap jövök és irok!!

Nincs jelen

#4757 2008-09-24 21:36

Ánya
Tag

Luci!
Örülök, hogy már jobban nézel ki és a vénás vas is segít, ha a mellékhatásokat kibírod :(
A talin már vasgyúró leszel!!

Vicaa!
Attilának nagy puszi, mert nagyon rendes dolog, hogy ott alvóssá léptetett elõ!

Roor!
A második beírásod már a régi formádat villantotta. Jó jel!!

Nálam ismét szép éjszaka volt, egyszeri keléssel. Ma inkább feküdtem, de elõtte két napig meg nem álltam. Holnap arra számítok, hogy ismét duracell nyuszi leszek  :)

Szép álmokat, rózsás csókokat, bajuszos angyalokat :D

Nincs jelen

#4758 2008-09-24 21:48

sziszi32
Tag

Sziasztok,nézzétek, hány óra, és Dani jó húsz perce alszik!!! Így legalább tudom nézni a hauzt, de nem nézem, mert a mai termést böngészem itt. :D :D :D :D :D
Roor, nem csak azért szeretünk, mert mindig poénkodsz, és nem baj, ha néha nálad is lemerül a duracell, legalább tudjuk, hogy emberbõl vagy!!!
Luci, hozzám már nem is szólsz?! Hiányzol ám!!!
Lisa, megy a mail, és ezer meg ezer mosolygó!! Tudod miért ugye (sejtelmes, leszbi mosoly :D)?
Ha jól számolom, Dani mûtétje 21 nap múlva lesz, lassan jön ám a para...
Amúgy hülyén hangzik, de egy kicsit irigyellek, hogy fogytok, én már szinte mindent megpróbáltam, és a plusz  kilócskáim vigan röhögnek rajtam! :(
Danikát ma odatámasztottam az ágyunkhoz, és rohantam teregetni. Azt gondoltam, addig kétszer körbejárja az ágyat. Hallottam, hogy a "mutyutyu"-kezdetû saját dalkölteményét énekelgeti, aztán egyre közelebb jött a hangja, s mikor kinéztem a fürdõszobából, hát õfelsége valahogy kijött a hálóból, a falat támogatva roppantul boldogan vigyorgott, hogy lám, anya igy se tudja lerázni õt, mert Dani jön, lát és... anyaárnyékosat játszik!!!
Az üröm az örömben: kipbróbálta a fogai tudományát... az arcomon! Ott is maradt a nyoma, mintha valakitõl kaptam volna egy balegyenest!!! :D :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-24 21:54)

Nincs jelen

#4759 2008-09-25 10:02

Dusy
Tag

Sziasztok!
Jó reggelt és szép napot nektek!

Nincs jelen

#4760 2008-09-25 11:12

Lucifer
Tag

Halihó!

Szóval ismét vagyok!

Sziszi!
Ne haragudj nem vagy elfelejtve , de tegnap csak röptében irtam!!!!!!:D:D:D
Viszont akkor dagadhat a  májam , mert azt irtam hiányzom?????:D:D:D:D:D:D:D
Hát dagad tisztességesen!:D
Nagyon ügyesek vagytok ám!Illetve Dani!:D:D
Már   a holdjáró nem is kell neki!Innentõl már csak azt veszed észre , hogy szaladnod kell a gyerek után.:D:D:D
Éjszakázás???
Hát erre én azt szoktam mondani , hogy sose fogsz aludni!Most nem alszol mert a gyerek nem hagy,aztán ha már egy kicsit nagyobb õ ugyan alszik , de te nem tudsz meg bepótolod a pároddal való lemaradást és a  végén nagy a  gyerek és azért nem alszol  mert ideges vagy , hogy éppségben haza jön - e  a buliból!:D:D:D:D:D
Elég kecsegtetõ????
Nekem a  Niki 2 éves koráig nem aludt!!!!
A Roli igaz kicsinek aludt , de mostanában õ is szenved cudarúúúúl!Igy az én pihenésemnek nuku!
De majd  a talin pihizek!!
Tudom , hogy a  mûtét miatt benned van a  félszz , de hidd el minden rendben lesz!!!És kapod  a kakis pelust!!!!!!:D:D:D

Pasek!
Mindent bele!!!!A költözésben egy rossz dolog van!
Az összepakolás megvan pikk-pakk idõ alatt , de a kipakolás??:D:D:D:D
Reméljük minden cuccod megérkezik!

Ánya!
Hát vasgyúró biztos nem leszek!Ha megint úgy hat  a gyógyszer mint legutóbb akkor a vasam nem felfelé hanem lefelé megy!:D:D
Örülök , hogy rendben vagy , de azért nem kell még annyira túlzásba vinni a dolgokat!!!Tessék  pihennnnnnnniiii!!!!!:D:D:D:D

Vicaa!
Mi van a kezeddel???
Gratula az éjszakához!:D:D:D
De azért ne kiabáld el a  dolgot!:):)

Lisa!
Mi van veled????:D:D:D:D
Kávét vigyünk  a talira???

Dusy!
Nagyon tetzsik a  , hoyg ilyen kitartó vagy a chatet illetõen!!:D:D:D

Nelly!
Azért vigyázz magadra!Még jó , hoyg nem mentél  atolvaj után!:D
Hizás??
Kérdés , hogy mit eszel???
Régen voltál már erre jó ujra látni!:D:D

Mayuska!
Most akkor mi van???
Szerintem ez nagyon sokba fog neked kerülni!!!!!
Tudod ! A hallgatásnak ára van!!!!!:D:D:D:D:D:D

Manó!
Milyen  a meló????
Jobban vagy már???

Tegnap a bébiszitter vigyázott a Rolira!De nem kapott fizetést mert a  gyereket monoklival kaptam vissza!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Különben itthon is nekiment este  a hûtõnek!!!:D:D:D:D:D

Linus,Nita,Pilli,Judy???????????????????????

Fiúk!!!
Merre vagytok?????????

Ha valakit kihagytam bocsika nem volt szándékos , de mindekire gondolok!!!

Nincs jelen

#4761 2008-09-25 12:52

Nelly
Tag

Halihó!

Luci  mit eszek?!
Hát sokfélét és egész nap...már a munkatársaim röhögnek rajtam,mindig tele a pofim :D
Tegnap gyümölcs levest ettem,paprikás krumplit,azelõtt rántotthusit krumplival...ma ragu levest csinálok meg sülthusit...ja és ezek mellett napi két banán minimum...reggeli kefírt kifli,kakaós csiga...uzsonna szokott májkrémmel kifli...néha egy csoki még mellé,estére viszont szinte mindig valami könnyût eszem...vajas kifli mondjuk,vagy felvágottas kenyérke...stb
Valamit nem jól csinálnék?Egész nap csipegetek innen onnan...igaz ezelõtt mindig degeszre ettem magam este lefekvéskor...ez az amit most nem teszek...nem akarom túlterhelni pici pocim :D

Itt hétágra süt a nap...mindjárt megyek ki megmozgatom magam és megfuttatom Boját :)(õ dagad helyettem is...pedig nem is eszik ennyit:))

Ma megint minden ok...nem tudom mitõl volt az a hasigörcs...lehet a mogyorótól...bevágtam egy zacsival :)
Úgyhogy ma mégsem randizom dokimmal...remélem csak a kontrollon futok majd vele össze...hamarabb nem :)

Nah most ennyire futotta...pá

Nincs jelen

#4762 2008-09-25 13:43

Lucifer
Tag

Nelly!
Ezt mind te eszed meg??????:D:D:D:D
És akkor hol tárolod??????:D:D:D:D
Nekem a te egynapi étrended egy hétr eis elég!!:D:D:D
A mogyoróval vigyázzni kell mert olajos!!Valszeg az okozta  a gondot!
Már itt is süt  a napocska!!!!!!!!:D:D:D

Nincs jelen

#4763 2008-09-25 14:08

Nelly
Tag

Na hát ez az!!!!
Fogalmam sincs hová teszem...
Mégcsak a kislábujjam se dagad :D:D
Már évek óta így eszem és eddig még soha nem értem el az 50 kg-ot. (ilyen típus vagyok)csak hát vigyázni kell...mert a betegség képes leröpíteni a kilókat...bár én nem fogytam eddig...de nem is hízom.Viszont éjjel nappal ennék....kajálok és nem telik el fél óra már érzem éhes vagyok...lehet valaki kivarázsolja belõlem a kaját...nem tudom :)))
Igaz sürgök forgok jövök megyek...de hát akkor se értem....
Lehet majd pár év múlva meg azon fogok siránkozni...bár lemenne az úszógumim...stb :)
Megyek pakolok valamit a bendõmbe...ami feneketlen :D

Nincs jelen

#4764 2008-09-25 14:39

Lucifer
Tag

Nelly!
Olyan vagy mnt a párom!:D
14 éve ugyan annyi a  súlya!56kg.Pedig annyit eszik , hogy egy elefántnak is elég lenne.
Egyszerûen ilyen alkatok vagytok!:D:D:D
Ami nem is baj , de nálad azért rossz mert ha aktiv vagy akkor ebbõl megy le a súly!
Lehet ha gyereket vársz majd hizol és talán marad rajtam néhány kiló!:D:D:D

Neked is feneketlen a bendõd mint Roor-nak???:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4765 2008-09-25 14:45

Lucifer
Tag

Halihó!
Azt el is felejtettem mondani, hogy a B12 kúra után megnéztek valamilyen számot is!
Most lusta vagyok kimenni a  leletemért.
Szóval az én értékem 10      normális   5 - 15  .Ezek után azt hittem az enyém akkor most tök jó!De tévedtem!!!!:(:(
A dokibácsi aztat mondta , hogy nem jó mert ez csak normális esetben oké!A kóra után mivel terheltek ennek min 45-re kellett volna emelkednie!!!!:(:(:(:(:(
Szóval az enyém  a B12 vel csak az átlagos normális emberét érte el!!!!!:D:D:D:D:D
Mi ebbõl  a tanuság????Én nem vagyok normális!!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4766 2008-09-25 15:38

sziszi32
Tag

Hát ez szörnyûûûû!!!! Eljövök ide hozzátok, mert nem akarok kajára gondolni, erre itt másról se megy a duma, csak a hastömésrõl!!!! Miközben én még a kajának a gondolatától is hízom fél kilót!!!

Nincs jelen

#4767 2008-09-25 15:56

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Na a mai kis története kicsiny fiamnak!
Roli  a kiságyban.
Ha bejössza  a szobába az ajtó mögött van a roli fiókos szekrénye , mellette a kiságy.Az ajtó kitámasztva mert a Roli mindig becsukja.:D:D:D
Még jó , hogy itt volt pont a fiam mert õ vette észre , hogy a Roli hiányzik  a kiságyból!
Hát hol  a gyerek???A gyerek az ajtó mögött a szekrényen ugyanis kimászott!!!!!:D:D:D:D
még jó , hogy az ajtó kivan támasztva mert igy legalább nem esett le!!!:D:D:D
Szóval mi is tudu nk alakitani ám!!!!!::D:D:D:D
Azon felül , hogy tetõzzem a  súlyodat épp azon gondolkodám , hogy holnap kéne sütni hókiflit! vagy diós kosárkát!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4768 2008-09-25 16:28

sziszi32
Tag

Luci! Mondtam már, hogy szeretlek???? :D :D :D

Nincs jelen

#4769 2008-09-25 17:08

Mayuska
Tag

Luci: mond az összeget :D

Nincs jelen

#4770 2008-09-25 17:34

Vicaa
Tag

Köszönöm az aggódásokat, a kezem fájása huss elhagyott! Olyan hirtelen ahogy jött, ment is :D:D:D!

Jááááj az én drága párom cseles kis emberke ám, de én azért imádom ám, gondolta, majd begyûjti a bókokat, hogy milyen kis angyalka õ, hogy felvállalja talikor Anna összes esti altatását, éjszakai esetleges virgonckodását stb.  Imádja, ha hízha a mája!!! :D:D:D
De persze most - kivételesen ( :D ) - igaza van!

Luci remélem hogy a vérképed majd szépen javulgat és vele együtt te is!!!!  Szóval a Rolka is egy nagy csibész :D:D:D:D !
Anna még a felállást csak egyszer-egyszer prdukálta, a bébikomp se tetszik neki úgy, mint ahogy gondoltuk :( .
Persze tudom, hogy nincs lekésve semmirõl, de ebben asszem kicsit lusta a bébi :D .
Ma elõször nagyon csúnyán viselkedett. Fogta a fõzeléket kiverte az egészet a kezembõl, repült edény, kanál, kaja és õ meg még azt is kifújta ami a szájában volt. Már reggel a tejpéppel is majdnem eljátszotta ezt, akkor még megmenekült minden, de ebéd után takarítás, öltöztetés stb. Azt hiszem, hogy megint csak a is íny a ludas, minden ami langyos, meleg az rossz neki és fájdalmat okoz...

Végre itt is jó az idõ hurráááá!
Én meg bent seggelek, tanulok. Bár még azt se tudom van e értelme mert ma felhívtak a suliból, hogy lehet hogy nem is ezen a szakon, lehet nem is ezen az évfolyamon folytaton tovább a tancsit... Holnap reggel hívnak, hogy mi lenne a legjobb...

Nincs jelen

#4771 2008-09-25 17:37

Lucifer
Tag

Sziszi!
Miért is????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mayuska !
Majd megbeszéljük!!!:D:D:D:d

Nincs jelen

#4772 2008-09-25 18:11

roor
Tag

Halika!

Kukk!:D:D:D:D:D:D:D
Lusta vagyok és ma nagyon pihenõs napom van!:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#4773 2008-09-25 18:13

sziszi32
Tag

Luci, ha már okot kell mondani arra, hogy szeretünk valakit, akkor azt már meg lehet b.. cseszni. :D :D :D Különben vallomásom azért hangzott el, mert amikor a sztorijaidat olvasom, egyrészt meggyõzõdöm arról, hogy egy gyereknek tényleg képtelenség minden lépését árgus szemmel követni, mert úgyis kitesz valamit, ha egy pillanatig nem figyel rá valaki.
Másrészt pedig azért vallottam meg érzéseimet, mert minden bajod ellenére humorral kezeled a dolgaid... :D
Harmadrészt pedig féltékennyé akartam tenni "leszbi" barátnõdet (roort)!!! :) :)
Vica, a bébikomp (nálunk csak járóka) elõször Daninak se jött be, megijedt és sírt benne, de aztán lassan belejött a dologba, és most már úgy manõverezik vele, mint egy kis schumi!
Ki látta Lisát?

Nincs jelen

#4774 2008-09-25 18:55

Lucifer
Tag

Sziszi!
Nem kell megmagyarázni!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
De azért nagyon örülök és tényleg dagad a májam mert hiányzom és szeretsz!:D:D:D
Én is szeretlek téged!:D:D:D:D:D
Húúúúúúúúú!
Roor majd a fejemre , hogy itt nyilvánosság elõtt megcsalom!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Én is szeretem olvasni Dani betyárkodásait!:D:D
Én csak  asaját tapasztalataimat tudom irni illetve a gyerekeimét!!!!
Harmadik gyereknél már az ember könnyebben viseli a dolgokat és talán nem esik annyira kétségbe!
Ez nem is igaz!!!!:D:D:D:D
Hiszen ha olyat csinál akkor is kétségbe tudok esni!!!!!:D:D:D:D:D:D
Én a betegségem ellenére is felvállaltam a  három gyereket mig vannak olyanik akik egyetse mernek!:(:)
Õk az én életem!!!!!!!!!!!
Köszönöm neked és hidd el nagyon jól esik amit irsz!!!!

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-09-25 18:55)

Nincs jelen

#4775 2008-09-25 18:57

Lucifer
Tag

Deluigi!
:(:(:(
Nagyon sajnálom remélem minél elõbb rendbejössz!!!!
Vigyázz magadra és gyûgyulj meg minél elõbbbbbbbbbbbbb!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#4776 2008-09-25 18:57

Margóci
Tag

deluigi!
Remélem hamarosan helyretesznek és javul az állapotod!!!! Nagyon vigyázz magadra és mielõbbi jobbulást neked!!! Puszillak!

Nincs jelen

#4777 2008-09-25 18:58

roor
Tag

Halika!

Deluigi:ezek nem jó hírek!De reméljük a legjobbakat!
Kitartást és gyors felépülést!:D
Luci,Sziszi:amíg csak flörtöltök,üsse kavics,nem bánom!:D
Láttátok?Itt van már Gergõ,Szilvike párja is.:D

Nincs jelen

#4778 2008-09-25 18:58

Lucifer
Tag

Sziszi!
Miért laktok olyan messze?????????:(:(:(

Mindenki olyan messszeee van!!!!!!!!
LIsa!!!!!
TE IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#4779 2008-09-25 19:03

Lucifer
Tag

Deluigi!
Én nem hiszek benne!:(:(
Sajnos a véleményem az ha ez tényleg jó lenne a mi betegségünkre akkor mi már mindannyian egészségesek lennénk!!!!!:):)

Nincs jelen

#4780 2008-09-25 19:04

Lucifer
Tag

A kilókkal tessék vigyázzni és nem fogyni!!!!!!!
A doki nem mondta , hoyg addig szedjél valami szteroidot??????Hiszen a hétfõ ilyenkor nagyon messze van!!:(:(:(

Nincs jelen

#4781 2008-09-25 19:23

Szilvike0522
Tag

Roor!

Mit szólsz??????Öntsetek bele egy kis életkedvet,meg erõt!!!

Szilvike0522

Nincs jelen

#4782 2008-09-25 19:28

Dusy
Tag

Sziasztok!
Deluigi nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól! :( :(
Remélem gyorsan rendbe jössz! Siess "meggyógyulni"!

Nincs jelen

#4783 2008-09-25 19:53

roor
Tag

Halika!

Szilvike:írtam mailt a regisztrált emailcímedre.:D
Mit szólok?Szóhoz se jutok!:D:D:D:D:D
Örülök hogy itt van,na ez elsõ lépésnek tökéletesen megfelel.:D:D:D:D
Öntünk bele mi mindent,csak gyõzze szuflával.:D:D:D
(Eperpálesz?Jó lesz?:D:D:D:D )
Kapjon maga elé egy vajlingot tele rágcsálnivalóval,tegye le a hátsóját a gép elé,olvasson kérdezzen,és észre se veszitek,nuku hasmenés,kilók jönnek felfelé,életkedv pozitívba!:D:D:D:D:D
Deluigi:igen,lehet crohn.:(
Jobbulást mégegyszer.:D

Nincs jelen

#4784 2008-09-25 20:21

sziszi32
Tag

DeLuigi, együttérzek veled!!! Remélem, jobban leszel hétfõre. és ha lehet, addig se pánikolj!!! Ha nincs baj, akkor felesleges volt a para, ha meg baj van, az pánik nélkül is megvár!!! Élvezd az együtt töltött idõt a családoddal, és szerény, bölcs és szépséges fórumos haverjaiddal! Írja mindezt a legszerényebb közöttük (én :D)
Roor, köszönöm a kegyelmet, hogy nem küldted rám bérgyilkosaid!!! Tudod, hogy Lucinak te vagy az igazi, én csak egy kis diszkó-flört vagyok neki!! :D :D :D
Luci, mindezt, amit leirtál, le sem kellett volna írni (vagy mégis), mert nagyon érzõdik minden szavadból (más hozzászólásaidból), hogy a családod a mindened, hiszen nélkülük semminek sem volna értelme!!! Jó, hogy vagy, és hogy vannak ilyen anyák még az országban!!! Tudod: a kéz, amely a bölcsõt ringatja, a kezében a társadalom jövõjét tartja (angol eredetibõl fordítottam, lehet, magyarul máshogy hangzik, de a lényeget kell figyelni)!!!
Lisa, te kis titokzatosz, merre vagy? Ugye nincs baj???

Nincs jelen

#4785 2008-09-25 20:24

Nita
Tag

deluigi!
Nem valami biztató amit írsz, sajna ez a Crohn-nak tûnik, jobbulást neked.
A bemásolt levélhez, csak annyit szeretnék hozzáfûzni, ha ki is szeretnél próbálni ilyesmit ne ilyenkor tedd amikor ennyire rosszul vagy...jobb a kísérletezést meghagyni egy tünetmentes idõszakra.
Szilvike0522!
Nem öntjük, zúdítjuk azonnal, roor  már csúzlizott neki valamit, és az hamar hatni is fog! :D
Mindenkinek pusssz! ;)

Nincs jelen

#4786 2008-09-26 06:32

Vicaa
Tag

Deluigi, jobbulást kívánok Neked! Én a levélrõl azt gondolom, hogy tényleg nem érdemes a rossz idõszakodban kíérletezni  ilyesmivel, bár a talpban ugye rengeteg idegvlgzõdés található, amelyek stimulálásával sok bajon lehet segíteni, ha a crohnt gyógyítaná, már mindegyikünk ott állna sorban az ajtónál :).
Azért csak írj, mit mond a dokesz, kaptál e valami bogyót!

Most pedig nem érzelgõsködni szeretnék, csak hát elgondolkodtam, úgy éreztem leírnám szívesen, Roor, ha nem gond a te topikodba.

Belegondoltam, hogy idestova jó két és fél éve, hogy regiztem a fórumra, félve, kételyekkel tele, kicsit esetlenül is, olvastam és olvastam, kérdeztem és ha kellett okítást is kaptam (ugyi Aiolosz ;) ), és most csak elcsodálkozom magamon, hogy én írom másoknak a  tapasztalatokat, buzdítok, nevetek, a sok nyavalyát pedig teljesen más szemlélettel viselem, mint az elején. Mert itt vagytok Ti, akiknek leírtam már mindent, akik figyelemmel kísérhettétek a terhességem minden örömét-nehézségét, a leánykám születését, cseperedését, sok-sok akadályon jutottam keresztül, miközben egyet végig, biztosan tudhattam, hogy itt vagytok nekem Ti, a fórum, akikre támaszkodhatok, akik Velem vannak ha bajom van, ha örömem, sírhatok és nevethetek de bizti lehetek, hogy itt testi lelki társakra találok minden egyes nap.
Csodálatos itt lenni, látom már, hogy megtaláltam a jót is abban hogy meg kellett ismerkednem õcrohnságával. Köszönöm Robur a fórumot és Nektek mindenkinek hogy vagytok!

És egy nagy nagy pusszal megyek is, mert felébredt Annám és hallom nyüförög az ágyikójában!

Nincs jelen

#4787 2008-09-26 06:58

Lisa
Tag

Sziasztok, ha nem bánod Vicaa ezt nem tudom "szó nélkül hagyni" :) mivel igen csak elgondolkodtattál!
Igen, én is csak köszönettel tartozom itt mindenkinek, a Fórum-gazdának, hogy van ez a Fórum, az embereknek akiknek el lehet mondani a kínjaidat.
Én már olyan állapotban kerültem ide, hogy egészségileg ,crohnilag, "tök jól " voltam,vagyok. Amiben nekem,  TI segítettetek, (természetesen indulásként egy Pólus-centeri találkozó 5 órás dumcsival), folytatásként  kórházi-látogatásokkal :), és a sok-sok bíztató e-mailekkel ,az hogy -a kedves barátnõm szavait használva- lebodjam magamról a sündisznó ruhát! Azt hiszem ez sikerült, még vannak félelmeim, de azok már semmik egy feubruári Lisa félelmeihez képest.
A legfontosabb amit hozzá tennék, az emberek akiket megismerhettem, az emberek akik megmutatták, hogy igen is egy érdemre méltó ember vagyok én is, és igen is lehet úgy szeretni engem ahogy vagyok!
Talán ha nem regisztrálok akkor ez soha nem így alalkult volna, akkor továbbra is csak ülnék a jó meleg biztonságos szobámban, és nem akaródzna feljebb lépnem szebb kilátásért, elhinném, hogy úgy szép minden ahogy van. DE nem így lett! Nektek hála, Nektek köszönhetõen egy teljesen új világ -szebb világ- tárult, nyílt ki elõttem. Azt hiszem bátran mondhatom, hogy más ember lettem, és ez JÓ.

NO Vicaa még egyszer bocsánat, hogy "belepofáztam" de olyan jó volt olvasni Téged, és eszembe jutott a kezdet, és egy picit ráébresztettél arra, hogy ezt igen is el kell mondani idõnként!
Az a telefonhívás, hogy én miskolci vagyok  és szívesen megyek be... :D :D :D

Szép Napot Mindenkinek!

Szerkesztette: Lisa (2008-09-26 07:01)

Nincs jelen

#4788 2008-09-26 08:53

Nelly
Tag

Sziasztok!

Hát én csak annyit mondanék...hogy én így is úgy is tökéletes vagyok..:D :D

De komolyra fordítva a szót:még nincs túl sok jogom ebbe beleszólni...hiszen nem régóta vagyok itt,azt hiszem nekem a sok leszarom tabletta segített amit Roor,Luci...és a többiek küldtek.
Nekem nagyon sokat jelentett hogy ha kérdeztem valamit volt ki válaszolt(pl Gigi)
Most már mindegy mit csak írok...:D De a legboldogabb akkor lennék ha végre meglenne a gyógymód...asszem akkor bepisilnék örömömbe :D
Szeretnék majd én is megismerkedni veletek...de a mostani tali én úgy érzem nekem még korai...azért kussoltam errõl eddig...:)
Talán majd a következõ...akkor megyek majd mint tornádó...ha a beosztásom engedi persze...ja és az e.ü. állapotom..
Hát asszem ennyit akartam..

Nincs jelen

#4789 2008-09-26 09:57

Ánya
Tag

Vicaahoz és Lisahoz és Nellyhez kapcsolódnék. Nekem is nagyon sokat jelentett és jelent a fórum. Az elsõ beírásaim egyike után ugyan kaptam egy kioktató választ és azt gondoltam, hogy ide sem jövök többet, de.... Ilyen válasz csak egy volt, a többi azonban....:)
Tehát maradtam és jól tettem, úgy gondolom.

Nelly!
Neked meg leírom, hogy májusban a találkozóra nagyon, de nagyon nehezen szántam rá magam. Kifejezetten szorongtam, pedig nem vagyok egy szorongó típus. Azért elmentem. Ez volt életem egyik legjobb döntése!!
A második tali elõtt is volt bennem még egy kis ilyesmi és most is van, de mindent elsöpör a vágy, hogy megölelhessem és megpuszilhassam "jótevõimet", "harcostársaimat",  megvigasztalóimat, megnevettetõimet, vitapartnereimet..... :D

Mindenkinek írom, hogy még mindig 15 körül járok a klóra, de a popsim kezdi megszokni :)
A gasztrós dokim kivizsgáltatja a székletemet és reasecet írt fel addig is. Nincs megelégedve a javulásommal.
Pedig én nagyon meg vagyok elégedve. Nem is kezdtem el, csak este vettem be egyet, mert addigra már én is kezdtem úgy érezni, hogy mégiscsak kéne. Ma már rendesen be fogom szedni a napi hármat. Meglátom mit tesz.
Este munkahelyi találkozónk (buli) lesz, oda készülök :)

szépségesen szép napot. Az anyukáknak különösen :D

Nincs jelen

#4790 2008-09-26 10:12

Ánya
Tag

Deluigi!
Jobbulást ezerrel!! Nagyon nem jó kórházba menni, de ha nincs menekvés :(
A fogyás tényleg jó, ha masszív vagy, én is mindig örülök, ha lemegy pár kiló :)
Azért maradjon annyi, amibõl a nehéz  idõkben még fogyni lehet.
Remélem az éjszakáidat nem zavarja legalább a görcs!

Messze a hétfõ, de minden perccel közelebb kerülsz hozzá!!

Nincs jelen

#4791 2008-09-26 11:25

mano1973
Tag

Kedves Ánya!!

Életed egyik legjobb döntése volt,hogy itt maradtál és nem mentél el az után a bizonyos kioktató válasz után:))
Itt a helyed és nélküled nem is lenne teljes ez a kis csapat.
Nos a fórum nekem is sokat jelent akár csak nektek...persze egészen más szemszögbõl mivel én ugye nem vagyok beteg-társatok.
A tesómnak nagy segítség volt ez az oldal amikor kiderült mi a baja.Mi tehetetlenül és tanácstalanul álltunk a dolog elõtt.
Információ gyûjtés alkalmával találtam erre a fórumra ahol a tesóm és én is sok kedves embert ismertünk meg és ahol neki nagyon sokat segítettek abban,hogy feltudja dolgozni és kezelni a betegségét.
Én úgy gondoltam itt maradok vele amíg kicsit beilleszkedik aztán lepattanok mert semmi keresnivalóm nincs itt és nem akarom más nyafogását hallgatni-olvasni.Van nekem is elég.Egyre jobban belemélyedtem az olvasgatásba a beszélgetésekbe és rájöttem bár itt a többség beteg mégis viccesek,jó fejek,érzékenyek és szeretni valóak.A betegségük ellenére teljes emberek és nem besavanyodott önsajnálkozós majmok akik mást nem tudnak csak nyafogni. és sajnáltatni magukat.(bocsi de régen így gondoltam)
Aztán...az elsõ fórumos tali alkalmával(emlékszel még Pasek?Majdnem kihajítottak minket a nagy jókedvünk miatt)teljesen megváltozott a véleményem.Azt gondoltam...hú ez aztán egy szuper kis banda és csak remélni tudtam,hogy nem olyannyira zárt közösség hogy ne fogadnának be.Persze voltak akik el akartak tüntetni innen és kemény szavakkal illettek csak azért mert nem vagyok beteg de...ez engem nem érdekelt.Mert az volt fontos,hogy tesóm magára találjon újra és jól érezze magát a bõrében és ehez itt megkapott mindenféle segítséget ami mi sajnos nem tudtunk megadni neki.
Közben én is itt ragadtam:))
Sok értékes embert ismertem meg és igyekeztem támogatni vagy épp "baszogatni"(mikor mire volt szükség)azokat akikkel kapcsolatba kerültem.
Volt aki az elején haragudott rám amiért nyers és õszinte voltam de késõbb rájött ez kellett neki ahoz,hogy összeszedje magát.
Van itt olyan is aki már 24 éve a barátosném..egy suliba jártunk...együtt pasiztunk...együtt voltunk gyerekek és alig 20 méterre lakik tõlem,de az õ  betegsége közelebb hozott minket egymáshoz.
Igaz Luci???????24 éve már:))
Basszus de öreg vagy:))
Szóval...itt vagyok és nem bántam meg,hogy itt maradtam.
Sok barátom...illetve akikeket azoknak hittem...fordultak el tõlem mondván,hogy miért barátkozok "nyomikkal" és õk nem akarnak tudni,hallani errõl és nem akarják elkapni tõlem sem ezt a nyavaját mert tuti elõbb- utóbb megfertõz engem is itt valaki és ha én itt maradok akkor õk bizony mennek.
Hát...elmentek és bár fájt de soha egy percig sem bántam meg,hogy a fórumot és titeket választottam.
Az én Tomim is elfogadta és mindenben támogatott...igaz õ még csak 2 talin volt de nagyon jól érezte magát és megkedvelte azokat akiket megismerhetett személyesen is.Fõleg amikor Zotyesszal be kellett rúgni:))Igaz Zotyesz?:))
Luci meg azóta elõlépett az én Tomim 2 számú barátnõjévé:))
No  azért csak 2 mert az 1 az a húgom:))
Kicsit más lettem én is amióta ide kerültem,de azt gondolom ez jó.
Szóval maradni akarok:))
Maradok is!!!!!
Szeretlek titeket és szeretem a tesómat aki igen csak sokat köszönhet nektek.
Remélem a talin lesznek olyanok is akiket még nem ismerek,mert hát...szeretnék egyszer mindenkit megismerni:))
Rigor!!!
Ha olvasol minket...gyere el te is a talira mert hiányzol!!!

Szerkesztette: mano1973 (2008-09-26 11:41)

Nincs jelen

#4792 2008-09-26 11:51

sziszi32
Tag

Sziasztok drágák, úgy látom, megint feldobódott a hangulat (francia kiejtéssel: henzsület :D)!!!! Úgy látom, a régebbi tagok közül mindenkinek volt egy elszomorító élménye itt, ami miatt majdnem... én is így voltam vele, amikor velem is megtörtént ez, és most már örülök, hogy roorbébike rábeszélt, hogy mégis maradjak...
Már írtam, és most újra elmondom: a legtöbb segítséget lelkiekben itt kaptam az elmúlt év során! Ugyan én sem vagyok beteg, hanem ugye tudjátok, hogy ki, de én bizony sosem hagytam magam eltántorítani a barátkozástól csak azért, mert valaki beteg! (Manó, képzeld, nekem egy nõci azt mondta, hogy ne fogjak kezet egy rákossal, mert elkaphatom tõle, mármint a rákot... hát ennyit a felvilágosultságról... néha kõkorszak).
Na de elkalandoztam. Szóval, most azért jöttem ide, hogy elmondjam: a talira nem tudok elmenni, de Valakivel holnap randizom... méghozzá a bükki nimfával :D :D :D azaz holnap megyünk Lisához családostul, testületileg! :D :D Most rohanok, mert dani ordit

Nincs jelen

#4793 2008-09-26 12:03

mano1973
Tag

Sziszi!

Te csak ne félj mert Dani olyan rossz kölök,hogy még a crohn  úr is menekülni fog tõle hidd el:))
A Rákot  elkapni egy kézfogással ?:))Gratulálok az illetõnek.Persze ha valaki olyannyira okos,hogy még ezt sem tudja akkor  annak nincs is mit mondanom.Azért  ez nem ok arra hogy  tapogass mindenkit sziszi:)))

Szerkesztette: mano1973 (2008-09-26 12:04)

Nincs jelen

#4794 2008-09-26 12:16

Szilvike0522
Tag

Sziasztok!

Nem is tudom igazából,ti kitõl kaptatok bántó mondatokat!Én sem vagyok beteg,de szívem szerint lennék inkább Én ,mint Gergõ nekem könyebben menne feldolgozni,úgy érzem!
Csak pozitív dolgokat,tudok modani eddig,mindenki olyan szivesen fogadott,és nagyon rendes segitõkész emberek vannak itt,Nagyon remélem,hogy Gergõ is be tud illeszkedni közétek!
Nagyon köszönöm midenkinek azt a sok kedves mondatot amit az "ELöször vagyok itt" topikba irtatok!!!!
Remélem délután vissza ir  nektek!
Rákról pedig annyit,Én sajnos végig csináltam Apukámmal,azt a szörnyû betegséget 8hónapig mellette voltam,és nem csak a kezét fogtam!Mégsem lettem rákos!Néha nagyon sok butaságot tudnak beszélni az emberek!
Sõt..elképesztõ,hogy milyen tájékozatlan emberek vannak!

Roor!

Használ a gyógyszer úgy nézem ma még nem volt hányás,és talán javul is egy kicsit.
Látnotok kellene ezt a családi idilt ami a kanapén folyik Gergõ+Hugi (spánielünk)egymás mellett alszanak! :)
Nagyon édesek igy együtt! :)

Érezzétek jól magatokat a talin!Nekem hiányozni fogtok!!! :(

Szilvike0522

Nincs jelen

#4795 2008-09-26 12:19

Szilvike0522
Tag

Deluigi!

Neked pedig jobbulást kívánok,és kitartás minden rendben lesz!!! ;)

Szilvike0522

Nincs jelen

#4796 2008-09-26 12:42

Ánya
Tag

Sziszi!
Te mázlista! Találkozol Lisával?!
Kérlek, egy puszit és egy ölelést feltétlenül adjál át neki, tõlem!! Ugye, megteszed?

Lisa!
Te mázlista! Találkozol Sziszivel és Dani batyuval?!
Kérlek, egy puszit és egy ölelést feltétlenül adjál át nekik, tõlem!! Ugye, megteszed?

húúú, de jó hírek :) :D

Szerkesztette: Ánya (2008-09-26 12:42)

Nincs jelen

#4797 2008-09-26 14:04

sziszi32
Tag

Köszike minden kedves szót!!!!
Ja, Dani nem crohnos és nem is colitises, azt hittem tudjátok, mi a szitu: szóval, Danika úgy született, hogy nem volt végbélnyílása, parasztul megmondva, nem volt lyuk a fenekén. Három napos korában mûtötték elõszö9r, de mivel a végbél messze volt a kimenettõl (kb. 8 centire), ezért sztómát csináltak neki. Közben kiderült, hogy azért nem lehetett látni a bajt az ultrahangon, mert a végbél egy helyen összenõtt a húgyvezetékkel, és sipoly lett belõle (a húgyvezetéken keresztül ürült a végbél tartalma). ezt a sipolyt szüntették meg júniusban a mûtét alkalmával, és csak ott derült ki, hogy a végbélnyílást is meg tudják csinálni, és így az én manócskámnak már három hónapja van lyuk a fenekén :D :D Most, októberben megyünk a remélhetõleg utolsó mûtétre, amikor is lezárják a sztómát, tehát a fenekén keresztül fog õ is kaksizni! :D :D
Egyébként tudom, hogy mázlista vagyok, hogy Lisával lehetek holnap.... :D :D :D

Nincs jelen

#4798 2008-09-26 14:04

mano1973
Tag

Szilvike!

Gergõ is feldolgozza majd csak ...neki nehezebben megy mint esetleg neked menne az õ helyében.Türelem!!!
Kérdezd csak meg a húgomat (roor)neki mennyi ideig tartott?
Ez senkinek nem könnyû,de menni fog és te segítesz Gergõnek.Na és segítünk mi is:))
Amugy pedig...várjuk hogy õ is írjon pár sort nekünk!!!!Mit képzel?Szóba se áll velünk?
Na induljon a gép felé és kezdjen el írni ha jót akar:))

Nincs jelen

#4799 2008-09-26 14:08

mano1973
Tag

Sziszi!

Dani rendbe jön nyugi!!!A mûtét is sikerülni fog és nagyon drukkolunk!!!
Amugy tényleg nem tudtam hogy ez a baja csak a sztómárol tudtam.
Daninak üzenem holnap jól dolgoztassa meg Lisát:))

Nincs jelen

#4800 2008-09-26 14:57

Nelly
Tag

Asszem én valamit akkor nagyon elbaltáztam...mert engem senki se cseszett le (vagy csak vastag a bõr a képemen? :D)
Szeretek ide huncutkodni járni :)
Persze azért könnyebb most nekem mert nincs panaszom...tünetem..mondhatom még nem szenvedtem vele túl sokat.Maradjon is így jó jó sokáig:)
Luci le a kalappal elõtted...én még egészségesen se mernék három gyereket bevállalni.

Lisa Sziszi nektek jó mulatást...

pusszi mindenkinek

Nincs jelen

IBDoktor

Láb