#4801 2008-09-26 16:03
- sziszi32
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Nelly, az elsõ gyerek hozza a többit... :D :D :D Amikor már kezd kinõni abból a "gyömizõs" korból és egyre önállóbb, a szülõk, feledve minden kellemetlenséget, álmatlan éjszakát, idegbajt és féltést, egyszerre csak megint azon kapják magukat, hogy ismét nyálcsorgatva bámulgatják a kisbabákat (jó sok felháborodást okozva ezzel (neki is van gyereke, mit bámul?)) :D :D :D
Ánya, bocs, hogy nem válaszoltam, persze, hogy átadom minden ölelésed!!! És magaméit is!! Bár Danit nem akarom nagyon ráakasztani, nehogy valami bajt okozzak ennek a kis lisatündérnek!!! :D :D :D
Annyira örülök, hogy megyünk, hogy úgy kell engem leszedegetni a plafonról a többi pókhálóval egyetemben! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-26 16:04)
Nincs jelen
#4802 2008-09-26 17:35
- roor
- Tag
Halika!
Brühühü....:D:D:D:D:D:D:D
Holnap írok én is jó bõven,de most rohanós vagyok.:D
Sziszi,Lisa örülök a rnaditoknak és irigykedek is kicsit.:D
Nelly:nem baltáztál el semmit.:D
Gyere huncutkodni.:D
Szilvike:levél nincs elfelejtve,de rohanós vagyok,holnap azt is pótolom,Gergõnek adok feladatot.:D
Ánya:nagy-nagy cupp.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4803 2008-09-26 17:40
- zolcsi
- Tag
Szisztok!
Nelly!
Én májusban voltam az elsõ talin alig voltam "kéthónapos" tehát "fiatalabb" voltam mint te most.Nagyon paráztam izgúltam erre tanúk is vannak.De kár volt.Olyan jó fej társaságot találtam a Margitszigeten le sem tudom írni.Nagyon sokat jelentett ,mert hasonló beteggel addig nem találkoztam.Én azt javaslom ha ráérsz vegyél részt a talin nagyon jót fog tenni.Könnyen oldódó társaság vagyunk olyanok mint a méz.:):):)
Deuligi neked jobbulást.A sok hasmenés és fõleg a fogyás nem jó.:(
Mano rég láttalak itt örülök Neked.:D Nehogy itt hagyd a fórumot hisz támasza vagy itt is húgodnak.És a topikoddal is mi lesz?
Gergõ írj ha gép elõtt bírsz ülni egy férfisorstársad is megfertõzte a fórumszeretet.:):):)Nem tehetsz ellene semmit.:):):)És nem is kell.:)
Ánya,Lisa engem is elgondolkodtatott soraitok.Olyan mintha már hazajárnánk a fórumra.Nekem hiányzik ha egy nap már nem tudok ide benézni.Köszönöm mindenkinek.
Szerkesztette: zolcsibal (2008-09-26 17:41)
Nincs jelen
#4804 2008-09-26 17:46
- mano1973
- Tag
Zolcsibal!
Ne lázíts:)))
Ez puncis topik marad hiába kéred Gergõ segítségét abban hogy erõsítse a férfiak táborát:))
Naná hogy maradok ez nem volt kérdéses.Akinek meg nem tetszik az...kapja be:)))
Igen Nelly..gyere te is nagyon jó kis banda vagyunk ahogy zolcsibal mondja.:))
Ezt csak akkor tudod meg ha ott leszel:))
Nincs jelen
#4805 2008-09-26 17:49
- mano1973
- Tag
Látlak Luci:)))
Nincs jelen
#4806 2008-09-26 17:51
- Lucifer
- Tag
jó neked:):):)
Nincs jelen
#4807 2008-09-26 17:54
- zolcsi
- Tag
Mano drága nem vagyok ám egyedül deluigi és danibetyár is az oldalon feszít.:D:D:D
És igazából buzdítanám a többieket is.Zotyesz,Norby,Bánatos,Pasek????
Nincs jelen
#4808 2008-09-26 18:09
- Szilvike0522
- Tag
Mano1973!
Én sem vagyok ide való,má rmint nem vagyok beteg!Tõlem akárki akármit mondhat,ez alatt az 1-2hét alatt megszerettem õket,bizti nem fogom itt hagyni,mégha lesz rossz indulatú ember akkor sem!Amúgy senkit nem ismertem meg rossz indulatú emernek! ;)
Pussza:Szilvike0522
Nincs jelen
#4809 2008-09-26 18:12
- Szilvike0522
- Tag
Majdnem elfelejtettem,látnotok kellett volna azt az örömet amit az almáspite okozott Gergõnek!!!
Persze csak 2 pici kocka volt!
Sütõtököt lehet enni????És Hohes C multist inni,1-1dl???:)
Jók legyetek!!!!
Szilvike0522
Nincs jelen
#4810 2008-09-26 18:19
- roor
- Tag
Halika!
Szilvike:sütötök oké,multis dolgokat kerülni szoktuk,de ha bírja és jólesik neki akkor 1-1 deci nem árt.:D
Almáspite mindig örömforrás.:D:D:D
Legközelebb fotózd le és akkor mi is láthatjuk.:D
pá
Nincs jelen
#4811 2008-09-26 18:27
- mano1973
- Tag
Dani betyár még befolyásolható:))
Õ még a mi oldalunkon áll még ha férfi is:))
Nincs jelen
#4812 2008-09-26 19:07
- sziszi32
- Tag
Köszi manóka, ez jólesett, az itt sertepertélõ danika nevében is!!! Most jó napunk is lehetne, mert apa hazahozta a munkáját, teli van a papirjaival az asztal, és elvileg meg is oszlik a danifelügyelet... ehelyett, én vagyok a danilégycsapó. Ha azt mondjuk ,neki, hogy nem, vagy nem szabad, akkor kitárja a két kis karját, és úgy rohan a tiltott zóna felé - ez esetben apa papirjait szúrta ki magának, és egyszerûen nem lehet távol tartani tõle. Hiába hessegettem, próbáltam szórakoztatni, nem érdekelte semmi, csak apa papirjai. Megpróbáltam azt, hogy kimentem vele a szobából, erre õ járókába pattanva itt termett az ajtónál, és dübögött, cirkuszolt, hogy engedje már be apa... :D :D :D Hát volt mit csinálni, hogy elvonjam a figyelmét... aztán apa húzta arövidebbet, felpakolta a fiát, és elvitte a teszkóba, kifárasztani... :D :D :D :D Jó kis nap volt, na. Most meg készülgetek, csomagolgatok, hogy Lisához menve semmi fontos ne maradjon itthon!!
Roor, ha te egy darab emberkére egy picit irigykecc, akkor mit gondolsz, én mit érzek, hogy nem mehetek az októberi talira????
Nincs jelen
#4813 2008-09-26 19:12
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szilvike!
Ha jól esik neki a multi akkor ihatja , de mértékkel!
Nekem pl,az õszilé esik jól vagy a szénsavasból a gagyi kóla , bodza, gyömbér!!!:D:D:D:D
Sziszi!
Mi az , hoyg családostúl mész a Lisához????????:):):(:(
És a talira meg be se néztek???:(:(:(:(Na szép!!!!!
Kivánom , hoyg nagyon jól érezzétek magatokat!!!!!!!:D:D:D:D
Amit tegnap irtál az nagyon szivhez szoló volt ugye tudod???
Refetálást kérek , hoyg milyen volt a tali!!!
Lisa!
Dani betyárt gyömizd meg helyttem is!:D:D:D
Neked is csak azt kivánom , hogy érezzétek nagyon jól magatokat!!!
Referálást kérek , hoyg milyen volt a tali!:D:D
Manó!
Barátság????
Aki elfordul tõlled az nem is igaz barát!:(
A barát nem csak akkor barát amikor minden oké hanem akkor is amikor baj van!!!
Talán mi igaz barátok vagyunk????
Mi az , hoyg öreg vagyok???:D:D:D:D:D
és különben is a kis utánfutó is felnõtt már hozzánk!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Igaz?????:D:D:D:D:D
Most 24 év , de lesssszzz ez még több is!!!!!!:D:D
Nelly!
Teljesen mindegy , hogy ki mikor regisztrált a fórumra és mikor van a tali!
Ha csak két napja ismernél minket akkor is nagyon szivesen látnánk.
Azért nem jössz mert még túl korai??Mihez korai????Semmikor se korai!Nagyon örülnék neki ha eltudnál/tudnátok ti is jönni!!!!!Nem kell ottaludni,csak gyere/gyertek!!!
mindig korai lesz amig nem ismersz meg minket!!!
Leszarom bogyó megy és lesszz ami lesszz megyek a talira ha tudok!!!!
Úgy intézem , hoyg tudok!!!!!:D:D:D:D:D
A májusi talin még én se ismertem senkit , de elmentem!!!És nem bántam meg!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon várunk!!!!!!
Olvastam a mai terméseteket és hát nem is tudom mit mondjak rá!
Talán az igazat???:D:D:D:D
Elõször én is regisztráltam , de nem nagyon voltam mert úgy vettem észre , hogy itt van egy megszokott kis társaság és elég nehéz a beilleszkedés!Nem is igazán irtam mert ha irtam is rám se hederitett senki!
Nem érdekeltetek nem jöttem!
Találkoztam Manóval aki azt mondta , hoyg itt vannak regisztrálva Roor-ral és jöjjek!
Hát visszajöttem , és azóta is vagyok!!!Nem bántam meg!
Bár biztos van aki nem szeret , de ez nem érdekel!
Sokkal többen vannak azok akik szeretnek!!!!:D:D:D
Úgy érzem bár a távolság nagy közöttünk , hogy új barátokat szereztem magamnak itt a fórumon!!
Sõt szereztem egy nagyit is a fiamnak!:D:D:D:D:D:D
Szóval nagyon sokat köszönhetek én is a fórumnak és alig várom , hogy újjjjjjjjra találkozzam veletek!!!!:D:D:D:D
Az , hoyg valakinek a családtagja regisztrál azzal semmi gond nincsen!Hiszen õk is csak igy tudnak segitséget adni a beteg hozzátartozojuknak!!!
Tehát mindenki marad!!!Akár beteg akár nem!!
Sziszi!Remélem ha Daninak is megvan a mûtétje attól úgyan úgy ittmaradsz velünk!!!!!!
Most megyek mert nem valami jól vagyok ma kaptam meg a második vasat!!!!
Roor!!
Gyógyulgass és kûráld magad!!!
Kúra bogyesz fény post megy!!!!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!!
Lányok legyetek jók és õrezzétek jól magatokat!!!!
Nincs jelen
#4814 2008-09-26 19:16
- Nita
- Tag
Kukucs!
Én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, nagyon örülök hogy ide találtam, és megismertelek titeket! :)
Ezért külön köszönet Roburnak!!! Aki mostanság nagyon el van tûnve...;)
Bár mindig kicsit kilógok a sorból, mert nincs idõm sokat írni nektek, de szinte minden nap elolvasom ki hogy van.
Nekem az elejétõl fogva sokat segített mindenki, Rigortól is kaptam sok nagyon hasznos tanácsot, amikor idejöttem Õ volt az elsõ aki segített. Nekem hiányzik is, hogy mostanában nem ír, bár tudom néha baj volt kicsit a modorával :) Aztán Kbalu is nagyon sok hasznos infót adott, és lelkiekben pedig itt a lányok segítettek sokat.
A taliról meg kár lenne bárkinek is le maradni ez most tuti nagy buli lesz! :D
Nincs jelen
#4815 2008-09-26 21:50
- Norby1
- Tag
Luci én imádlak :D
Nincs jelen
#4816 2008-09-26 22:08
- judy1981
- Tag
Szia mindenkinek!
Luci vagyogatok, csak nem mindig van idõ/erõ írni is. Ma pedig kétnapi termésen kellett magam átrágni, mert tegnap túlóra volt.
Hol is kezdjem?
Itt az õsz, és sokaknál beindul a kis genya. Nekem annak idején - amikor még volt jó idõszakom is -, mindig télen-nyáron támadott.
Deluigi harcolj ki magadnak mindent, amit csak lehet, hogy mielõbb jobban légy! A Vargha "doktor"-ról csak annyit, hogy nagyapám pár év alatt több százezret - ha nem többet - odahordott, neki, aztán belátta, hogy pénzkidobás volt. A talpmasszázs nem egy nagy "vaszizdasz", csak tudni kell minek hol a zónája. Egyébként tök renes voltál, hogy bemásoltad, amit az illetõ nem akart ideírni :D:D:D Így járt.
Nita remélem már jobban vagy.
Szilvike: sütõtököt minden mennyiségben. Én spec. múlt héten magam ettem meg egy egészet. kb 3 óra alatt. Ahányszor csak a konyha felé tévedtem, mindig ettem belõle. Jut eszembe holnap veszek is...
Nelly: amikor elõször mentem talira, szerintem volt aki azt sem tudta ki vagyok (lehet én sem). Én is gondolkodtam rajta, hogy minek menjek, mert úgyse ismerek senikt - na jó Zolcsit és a feleségét igen. A motivációm az volt, hogy történjen valami, ami kihoz abból a lelki állapotból, amiben akkor - totalcolectomia után - voltam. Azt nem mondom, hogy 100%-osan a talákozó volt a megváltóm, mert utána - újabb mûtét miatt - még egy ideig depi voltam, de biztos segített. Ánya optimizmusáról nem is beszélve, mert õ már egy külön fogalom itt. Basszus kezedek én is lelkizõsbe átmenni - biztos ragályos. :D
Aztán jött a második, még mindig kétkedéssel, de rábíztam magam a sorsra. Ha Zolcsiék mennek, megyek, ha nem, nem. (Mert nekem nincs autóm, a tömegközlekedés pedig...) Szóval van egy olyan érzésem, hogy nekem talikra kell járnom.
Szóval irány a tali. Biztos nem bánod meg. Ha mégis, leverheted rajtam. Egy súlycsoportban vagyunk. :D Roor-ral versenyezhettek kajálásban.
Most dilemmában vagyok, mert a szívem húz a talira, de az eszem azt mondja, "sok lesz neked az október". Momentán úgy néz ki, minden hétvégére akadna vmi. De az emil már meg van írva, csak elküldésre vár. Jövõhéten eldõl a sorsa. ;)
Vasárnap este beindult a torokfájás, majd a többi hozzátartozója is megérkezett. Egész héten minden nap egy termosz teával jártam dolgozni, és idõnként kilógtam a konyhába, hogy feltöltsem a csészécskémet, mert ugye az irodában mégsem rendezkedhettem be. Az igazi az lett volna, ha takaró, meg minden van (itthon), de én már a fûtéssel is beértem volna. Ez az átka a központi fûtésnek. De már 2-3 napja melegszik a radiátor. :)
Nincs jelen
#4817 2008-09-26 22:39
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Jól van Judy!Semmi gond csak nagyon elvoltál tünve!Vagy csak nekem tünt úgy?:D:D:D
Mindegy hiányoztál!
Norby!
Köszike!:D:D
Én is szeretlek téged!:D:D
Mindenkit szeretek!!
Nita!
Jobban vagy már?????
Nincs jelen
#4818 2008-09-26 22:40
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Luci, te aztán értesz ahhoz, hogy megríkasd az embernõt!! Konkrétan engem!!!
Szóval, Lisával már annyit sóhajtoztunk, hogy de jó lenne személyesen is találkozni, s egyszercsak eljutott nekem, hogy hoppá, há Miskolc keleten van, azaz vészesen közel vagyunk egymáshoz... De azért nem ment olyan könnyen a dolog. Elõször körbepuhatoltam a familiben, esetleg nem akarnak-e ránk törni (anyámék, anyósék), de hálistennek, végre más dolguk is van, mint minket nyaggatni... Aztán körbejártam a férjecském is, gyanúsan kérdezõsködve, nincs-e valami dolga ezen a hétvégén... Aztán Danibetyár egészségét (kezdõdõ nátha) helyrepofoztuk, és Lisával az egyeztetést nem is írom, mert az már simán ment... Hát így...
Nagyon szeretnélek titeket megismerni, és hát ha a hegy nem megy mohamedhez...
Szerintem keritünk mi alkalmat a személyes talira is, ha élünk tavasszal, vagy nyáron, akkor valamit biztosan összehozunk!! Ja, és én is remélem, hogy Dani mûtétje után jöhetek még hozzátok! :D :D :D
Nincs jelen
#4819 2008-09-26 22:44
- Lucifer
- Tag
Sziszi!
Akkor most a könnyeket visszakaptad igy 1-1 az állás!!:D:D:D:D:D:D
Mi az , hogy jöhetsz -e ?????Nem jöhetsz mert el se mehetsz!!!Neked itt a helyed közöttünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ami igaz az igaz tavasszal megyek!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#4820 2008-09-27 00:12
- Nita
- Tag
Köszi elvagyok se rosszabb se jobb....kicsit kezdek pipa lenni Crohn úrra, nehezen jövök ki vele :P
Judy nem tudtam kihámozni, hogy most döntöttél, és jössz ugye? ;)
Gergõ Szilvi!
A sütõtök jó nagyon, inni nálam is a tea, esetleg ananászlé, de fontos hogy most úgy kell elkezdeni enni mint a kis gyerekeknek mindenbõl egy kicsi, és várni a hatást :)
Mindenkinek jó hétvégét!!
Nincs jelen
#4821 2008-09-27 01:05
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, már egy óra, és én nem alszom... kivételesen nem Daniõfelsége miatt, hanem mert nem tudok aludni, úgy izgulok, hogy mi lesz holnap!!! Mint egy tini az elsõ randi elõtt. :D :D :D Plusz, Lisának gyártok egy kis meglepit, bár szigorúan megtiltotta, hogy bármit vigyünk neki, de azért én mégis szeretnék egy kis örömet szerezni neki... :D
Nincs jelen
#4822 2008-09-27 08:04
- mano1973
- Tag
Luci!
Õszintén remélem Roli nagymamája altt nem engem értettél:)))
Utánutó? :)))
Hát..azóta valóban felnõtt a kis utánfutó és látod most már magától átmegy hozzád ha akarod ha nem.Ki se tudod dobni,hát kellett ez neked?:)))
Sziszi!
nem csak hogy jöhetsz,hanem kötelezõ jönnöd!!!!
Nita!
szia rég láttalak:))
PILLIKIRÁLYLÁNY!
merre vagy?hahó jelentkezz.
Nincs jelen
#4823 2008-09-27 08:22
- mano1973
- Tag
Luci!!
A freemail megint letilt figyeld meg:)))
Basszus....nagyon durva az esküvõ:)))
Nincs jelen
#4824 2008-09-27 08:40
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!!! Most indulunk Lisához, remélem, olvasod!! bocs, hogy késve, de kicsi babával ez várható volt.... Puszi!!! Szoritsatok,hogy odataláljunk!
Nincs jelen
#4825 2008-09-27 12:18
- roor
- Tag
Halika!
Na idekavarodtam valahogy.:D:D:D:D
Lecsekkoltam Lisat meg Sziszit,de tényleg ott vannak.:D:D:D
Dani viszont nem állt szóba velem,csak a gombokat nyomogatta,hátha értem!:D:D:D:D
Akkor nekiugrok a monológomnak.:D
Judy:az elsõ találkozások mindig olyan kostólgatósra sikerülnek.:D
Ha nem így lenne,akkor nem is lenne tökéletes.:D
Pont azért kell megragadni minden alkalmat,hogy egyre többet tudj meg a másikról,és egyre tágítsd a saját határaidat.:D
Új arcok,új élmények,új információk és a világ egyre szebb lesz.:D
Én is azt mondom gyere a talira!:D:D:D:D
Oké hogy minden hétvégére akad valami,de ha beáll a tél úgyis kevesebb alkalom lesz,a tavasz meg messze, mire megint lehet olyan igazi kiülõs batyus tali.:D:D:D
Pityergõs vallomások:
Valami kihozta most belõletek ezeket a vallomásokat,ami valljuk be nagyon jó,és nagyon szívmelengetõ.:D
Úgy látszik ,mindenki a lelkizõs idõszakát éli,valahogy felerõsödnek az érzések,és egy szónak,egy tettnek is sokkal nagyobb súlya van.:D
Belesétáltam én is ebbe,jó ideje nem pityiztem ennyit mint a héten.:D
Deluigi,Sziszi,Judy,Nelly és mindenki!
A fórumnak pontosan az a célja hogy segítsen,és lám-lám néha még csodákra is képes.:D
És függõvé tesz.:D:D:D
Olyan jó látni,hogy megosztjuk egymással örömünk,bánatunk,és olyan jó hogy van kire számítani!:D
Egyszerüen nem lehet igazán szavakba foglalni,ezt érezni kell ami itt van!:D:D:D:D
Remélem mindenkinek kellemesen telik a hétvégéje,jó pihenést,szórakozást,jó kajákat!:D:D
És a beszámolók azért jöhetnek!:D
pá
Nincs jelen
#4826 2008-09-27 16:56
- Ánya
- Tag
Roor!
pityeregni is itt jó! :D
deluigi!
Akkor már biztos, hogy chronod van?
Marika egy angyal lehet, de te sem lehetsz rossz férj! :)
Judy!
Tessék jönni, és kész!!! Szeretnék veled találkozni mégegyszer. Te is vastagbél nélkül oldod meg az életed? Akkor van egy nagyon közös témánk ! :D
Sziszi, Lisa!
Most jó nektek!! :D
Luci!
ÉNi, én is szeretlek!
Meg persze mindenkit!!
Jelentés a legkisebb helyiség látogatottságáról:
Tegnap háromszor egy reasec eredményeképpen csak 6!!! Egyéni rekord. Az éjszaka kicsit eseménydúsabb volt, de most délután aludtam két órácskát. Munkahelyi bulin végig ott tudtam maradni és éjfélre értem haza :)
Mindenki meg volt elégedve az formámmal és az egészségi állapotommal. Hát még én :D
Gyönyörû hétvégét kívánok!!
Gergõnek külön, sütõtök vigyorosat :D
Szilvi, azért nem elkényeztetni :D
Szerkesztette: Ánya (2008-09-27 17:09)
Nincs jelen
#4827 2008-09-27 17:09
- Ánya
- Tag
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! :(
Az nem lenne jó, de hátha tévedtünk :)
Két nyavalya, luxus lenne.
Szerkesztette: Ánya (2008-09-27 17:10)
Nincs jelen
#4828 2008-09-27 17:53
- Vicaa
- Tag
Nnnnna, mostan választás elé állítottak a sulit illetõen és kicsit elszontyolodtam, hát nem az, hogy itt a világ vége, de azért nem vagyok épp happy.
Visszasoroltak ugyanis II.évfolyamossá. Lehetett választanom, hogy folytatom az eddigin IV. évfolyamon, de rá kell húzni egy évet, ami pedig már költségtérítéses, ha pedig bármi gikszer közbejön több mltányosságot már nem kaphatok, vagy pedig átlépek új szakra (na nem sokkal változot és még elõnyösebb is számomra), de azt csak II. évfolyamtól folytathatom.
Mivel a költségtérítést megfizetni nem tudom, addigra már GYes en se leszek hogy mentességet kérhessek, így nem skáig kellett gondolkodnom.
Csak szomorú vagyok, hogy már három évet jártam és most még három évet kell.
Annyi vigasztal, hogy sokkal lightosabb lesz, mert nekem már sok vizsgám megvan ami ezen évfolyamosoknak még nincs, így én szépen, nyugodtan haladhatom végig a hátralévõ idõszakot, nem leszek sok vizsgával túlterhelve egyszerre. Náluk már megszûnt a szigorlat is, ami szintén nagy könnybbség.
Na, szal ezek vannak velem mostanság.
Deluigi, olyan jó ilyeneket olvasni, hogy így szeretitek egymást Marikáddal!!! Csodálatos dolog, ha olyan társat tudhatsz magad mellett, akire mindig, mindenben számíthatsz és viszont! :) :) :)
Ánya, örülök, hogy hat a reasec, remélem napról napra csak nagyobb javulásról tudsz beszámolni nekünk! :D
Nincs jelen
#4829 2008-09-27 21:06
- roor
- Tag
Halika!
Sehol senki???!!!!!
Élménybeszámolókat várok!
:D
pá
Nincs jelen
#4830 2008-09-27 21:23
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Lisa: megérkeztünk, közben danika zacsija valahol tokaj környékén felvált, ezért most fürdetõ-üzemmódba váltottunk, plusz megálltunk a teszkóban, azért a csúszás, meg eltévedtünk kicsit Mályi felé... de jelentem, megvagyunk, ragyogunk, bár Dani egészségesen nyûgös, miután észrevette, hogy rabszolgái száma jelentõsen megcsappant!!!
Roor, és a többi kedves fórumos: most csak pár szót tudok irni, de egy mondatra még van idõm: FASZA volt Lisáékkal!!!! Élménybeszámoló Dani-elaltatás és akklimatizálódás után (1-1 pohár borocska és valami kaja):D :D :D
Nincs jelen
#4831 2008-09-27 21:33
- roor
- Tag
Halika!
Örülök hogy jól éreztétek magatok.:D
Ki vagyok éhezve a többi infóra is,és remélem képek is akadnak majd.:D
pá
Nincs jelen
#4832 2008-09-27 21:35
- Vicaa
- Tag
Roor és senki vagyok???? :(
Na jóóóóó van!
Nincs jelen
#4833 2008-09-27 21:36
- Vicaa
- Tag
Tudom milyen élménybeszámolót vársz, de hát na mégisss.....
Nem is tudom hogy fogod tudni eztet jóvá tenni!!!!!!
Nincs jelen
#4834 2008-09-27 21:40
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Az én hétvégém melóval telik...hétfõn pihi majd megint 4 hosszú melónap vár rám.
Ezért mostanság nem történik velem más csak a sok munka...az meg kit érdekel?!! :D
Vallomást teszek én is:azt hiszem ha nincs ez a fórum talán hosszú hónapokba telt volna elfogadnom a betegségem.
Baromi sokat segítettetek..komolyan.Jó volt látni..olvasni,hogy van élet utána is...ezt most nem tudom máshogyan kifejezni.
És komolyan mondom mindig nagy boldogsággal :) olvasom ha emlegettek vagy rólam..nekem írtok!Mert érzem elfogadtatok és hamar...(amúgymeg imádni való vagyok :D )
Igaz soha nem volt problémám ha ismerkedni kellett...de ez itt akkor is más helyzet volt.
Roor te egy hihetetlen személyiség vagy kicsit belõled a pozitív hozzáállásodból merítettem erõt!
Gigi volt az elsõ aki nekem válaszolt mikor kérdeztem...jó tanácsokkal látott el...õt is a szívembe zártam :)
Luci te is legalább olyan vidám természet vagy mint Roor...és mégegyszer minden tiszteletem a tiéd(3 gyerkõc)jó lenne találkozni majd egyszer :)
Ánya valahogy engem megnyugtat...olyan nyugalmat áraszt...pedig nem is ismerem...de ezt érzem vele kapcsolatban.szerintem egy végtelenül kedves ember.
Vicaa igaz mi még nem sokat beszélgettünk,de azt hiszem te egy nagyon erõs ember lehetsz.
Lisa tõled is olyan jól esett,hogy írtál legutóbb...meg is fogadtam,nem szaladtam rögtön dokihoz...és lekopogom...jól vagyok :)
És a többiek...akiket még nem ismerek annyira...de mindenkit nyomon követek...:)
Szóval jó itt naaaa :)
Ez most olyan mint egy végrendelet :)
De nem akarok én elpatkolni még...csak ha már mindenki akkor én is.:)
Jók legyetek pá
Nincs jelen
#4835 2008-09-27 21:44
- roor
- Tag
Halika!
Ugyan Vicaaa!Már hogy lennél senki?:D
Nem is neked szólt hanem a csavargó bandának.:D:D:D
Láttam te sûrün be-benéztél.:D
De jóváteszem ó fenséges asszony,csak mondd meg mivel tudom kegyeid elnyerni.:D:D:D
Nelly:jó hogy te is itt vagy.:D
És minden érdekel,még az is amirõl azt gonodold apróság.:D
pá
Nincs jelen
#4836 2008-09-27 21:50
- aiolosz
- Tag
Nelly írta:
....És a többiek...akiket még nem ismerek annyira...de mindenkit nyomon követek...:)
Akkor en ugylatszik a "tobbiek" kategoriaba tartozom
<kép>
Tunder Viragszalam, Te csak a lanyokat szereted :(
Ez nem egeszseges...
Nincs jelen
#4837 2008-09-27 21:51
- Nelly
- Tag
Na akkor rögtön kérdezek is valamit...izibe :)
Sokan mondjátok fáj a hasatok...itt-ott..stb.Arra lennék kíváncsi mégis hogyan fáj?
Mert nekem olyan egy helyen ahol a fekélyem volt van lesz nem tom mintha óh hogy is írjam....mint egy seb és ahhoz hozzáér egy kis só.Nincs erõs fájdalom csak néha mintha meghúznák a belemet vagy mi...nics vele egyéb gondom...de tudat alatt baromira idegesít!!!Csak akkor nyilal bele néha ha éhes vagyok.(de ugyebár én mindig éhes vagyok...:D)És most már néha a jobb oldalamon is érzek ilyet.Valaki?Ismeri e helyzetet?
Nincs jelen
#4838 2008-09-27 21:57
- Nelly
- Tag
ÓHHHH
ezer bocsánat aiolosz :D
Csakhát itt oly ritkán fordulnak meg hímnemû egyedek...
De mint mondottam mindenkit nyomon követek...
tudom ám szereted a borocskát asszem a házi páleszt is..szeretsz vitorlázni...rosszalkodott a lábacskád
És hát ki tette fel az én cépséges képecskémet :D
De hát valjuk be mi nõk tudunk a legjobban érzelgõsködni...:D
És nem csak a lányokat szeretem ám :D Van nékem hû társam is már jó 10 éve :D
Nincs jelen
#4839 2008-09-27 21:58
- aiolosz
- Tag
Nelly írta:
Na akkor rögtön kérdezek is valamit...izibe :)
Sokan mondjátok fáj a hasatok...itt-ott..stb.Arra lennék kíváncsi mégis hogyan fáj?
Mert nekem olyan egy helyen ahol a fekélyem volt van lesz nem tom mintha óh hogy is írjam....mint egy seb és ahhoz hozzáér egy kis só.Nincs erõs fájdalom csak néha mintha meghúznák a belemet vagy mi...nics vele egyéb gondom...de tudat alatt baromira idegesít!!!Csak akkor nyilal bele néha ha éhes vagyok.(de ugyebár én mindig éhes vagyok...:D)És most már néha a jobb oldalamon is érzek ilyet.Valaki?Ismeri e helyzetet?
Egy fenykepen kene megmutatnod a pontos helyet....csak a korrekt diagnozis miatt :)
A bugyigumi vonala alatt vagy felett van az a hely :->
Nincs jelen
#4840 2008-09-27 22:04
- Nelly
- Tag
:D :D
Pont a vastagbél leszálló részénél a bugyigumi felett :)
Jobboldalt meg a felszálló résznél...nekem ezek a kanyarok nem jönnek be úgy tûnik :D
Nincs jelen
#4841 2008-09-27 22:09
- aiolosz
- Tag
Nelly írta:
:D :D
Pont a vastagbél leszálló részénél a bugyigumi felett :)
Jobboldalt meg a felszálló résznél...nekem ezek a kanyarok nem jönnek be úgy tûnik :D
Jut eszembe, hiszen van Skype es van Web_camera :D:D
Nincs jelen
#4842 2008-09-27 22:20
- Nelly
- Tag
És bejelentkeztem aiolosz :D
Nincs jelen
#4843 2008-09-27 22:23
- aiolosz
- Tag
Nelly írta:
És bejelentkeztem aiolosz :D
OK
Lepj be a "Figyelem ! Ide mindenki !" topicba.
Nincs jelen
#4844 2008-09-27 22:39
- sziszi32
- Tag
Na, a borocska kezem ügyében, 70%-os csoki a fegyvertárban (ujjnyújtásnyira), és jön az élménybeszámoló:
Szóval, annak, aki már ismeri a Bükköt, nem új dolog az a gyönyörû erdõs rész, amelyen egy hajszálvékony szerpentinen csordogáltunk felfelé, halálra ijesztve a békés kerékpáros bácsit, az autó ablakán kikiáltva: Bükkszentkereszt...? Õ meg (bámulatos szuflával): még öt kilométer!! De nekünk új látvány volt az a rengeteg szürke derekú égig érõ fa, a lassan õszbe forduló lombok, még õfelsége is kicsit eltátotta a szájacskáját... de mit beszélek, nemsokára meglátjátok! :D :D
Maga a falu csupa meredek utcából áll, érdekes, kõvel kirakott és faragott kerítésekkel és kapukkal... tiszta twin peaks, pozitív értelemben :D :D Ilyesmit szeretnék egy szépen illusztrált meséskönyvben látni, egybõl megvenném Daninak... de megint elkalandoztam.
Szóval, megérkeztünk Lisához, és szinte azonnali pozitív élményem volt, hogy csörgött a telefon, éspedig engem keresett személyesen a mi drága roor-unk, és ha tetszik, ha nem, nagyon jól esett a hangodat hallani!!! :D
Na de a lényeg: Lisa eszményi vendöglátó, mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat, és ezért észre sem vettük, milyen gyorsan elrohant az idõ mellettünk... :D :D Megvallom, féltem egy kicsit, hogy mi van, ha csak emilben tudjuk egymást szeretni, de a félelmem alaptalan volt, mert szinte ugyanúgy tudtunk beszélgetni, mint írásban... mármint amikor szóhoz jutott tõlünk.
Fõzött nekünk fincsi gulyást (bár kaja közben danika félrenyelte a krumplit, és kitaccsolt szegényke :)), utána hortobágyi húsos palacsi volt. Aztán Lisa-nagyika hozott igazi szalagos fánkot, amibõl bizony a vendögség végére alig maradt pár darab!
Írjak rosszat is? Írok: rövid volt az idõ, de ezen nem tudtunk változtatni, mert gyorshajtva is másfél-két órányira van tõlünk a bükk', ez mondjuk Dani miatt nehéz, mert odafelé egy csomó minden érdekelte és énekelgetett, motyogott magában, de visszafelé az utolsó háromnegyed órát végigzenélte (sírt), mert már éhes és fáradt volt, és kint sötét volt. De Lisáéknál bulizott, felfedezett, kb. egy teritõt tönkretett (nem szándékkal, bocsi Lisám), és jól lefárasztotta Lisát.
Ami a legjobb volt: egy húzós hét és egy olyan éjszaka után, amikor danika még reggel ötkor is cirkuszolt, enyhén szólva fáradtan indultunk, én odafelé egyfolytában izgultam, hogy mi lesz, mint egy elsõbálozó, plusz állandóan jött rám a sírás, féltem, hogy elszúrunk valamit... és hazafelé olyan jó érzéssel jöttünk, mintha egy wellness-hétvége és egy jó kis szex volna utánunk (szex nem volt, nehogy valaki félreértse!!!).
Megint csak azt tudom mondani: köszi, hogy vagytok, és ilyenek vagytok (nem betegségileg, hanem lelkileg)!!
Úgy látszik, a 103-as szoba a lelkizésé :D :D :D :D
Lisa, roor, küldöm a fényképeket, ha a frímél hagyja!
Szerkesztette: sziszi32 (2008-09-27 22:43)
Nincs jelen
#4845 2008-09-28 03:20
- kukackonzerv
- Tag
kukackonzerv
Tag
Regisztrálva: 2008-04-18
Írások: 106
Re: Kisérõjelenségek..
KEDVES FÓRUMBARÁTOK! :)
Szoktatok õrültségeket csinálni :D ?
.....hmm, én is :)
Meglehet, nem szokványos amit teszek, de akik találkoztak már a sebészkéssel, talán megértenek..
4 hónapja aktívan olvaslak Benneteket,(ha nem is vagyok egy szószátyár :I)de tapasztaltam ezidõalatt, hogy itt folyamatosan jelen van a
szeretet :)
kedvesség :)
eggyüttérzés :)
és önzetlen segítségnyújtás :).
...épp ezért bátorkodom itt is,
most is,
megkérni mindazokat, akik tennének!!!
bármit ,ha
egy picit is a Szent Margit kórház sebészeti osztályáért, virtuálisan fogja meg a kezem és menjünk át az 'egészségügy,kórházak' topikba és indítsuk útjára a reményt.
Ha nem a kórházért,egymásért.
Ha van köztetek olyan, akit valamiért ez felkavarja , arra kérem , legyen most tapintatos és empatikus.
TISZTELETTEL MEGKÖSZÖNÖM
Kedves robur,aiolosz,roor!Vállalom, ha ezért katapultáltattok :).
Nincs jelen
#4846 2008-09-28 08:39
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Kicsit elvestem, de itt voltam olvasgatni. Nem viselem túl jól a medrol elvonását nem tudom, hogy sikerül-e. igen sokszor kell látogatnom a wc-ét! Sajna ez de nem adom fel, mert nem akarom tovább szedni, mert már nagyon elég volt 1 év belõle.
Hát jelenleg ez a helyzet velem.
Deluigi így hát tudom mit jelent sokszor látogatni a wc-ét kitartást neked is
Örülök, hogy itt lehetek, mert sokat jelent nekem. Szeretek mindenkit és nagyon sajnálom, hogy nem tudok menni a talira, hogy személyesen is megismerjelek benneteket. :( :(
Szép vasárnapot mindenkinek! :D :D :D :D :D
Nincs jelen
#4847 2008-09-28 08:51
- roor
- Tag
Halika!
Deluigi:kitartás,lesz még jobb is,gyors talpraállást kívánok!:D
Igyál sok folyadékot!:D
Kukac:innen nem leszel katapultálva,remélem érkezik plussz segítség,pozitív erõ!:D
Sziszi:nagyon örülök,hogy jól éreztétek magatokat,Dani meg szokjon hozzá a dolgokhoz,mert egyre érik neki a gyömizés!:D:D:D:D
Csúcsok a képek köcce!:D:D:D
Dusy:ha nem akarod tovább szedni a medrolt,akkor rendezkedj erre be (mármint fejben) és ha lassan is,de sikerülni fog!A klotyó meg...hiába jó barátunk,engednie kell hogy ne látogasd annyit!:D:D:D
Sajnálom hogy nem tudsz jönni a talira,de lesz még,ne aggódj,és jössz Te is!:D:D:D:D
Tõlünk nem könnyû megszabadulni!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4848 2008-09-28 09:05
- aiolosz
- Tag
kukackonzerv írta:
kukackonzerv
Kedves robur,aiolosz,roor!Vállalom, ha ezért katapultáltattok :).
Kukacka, a forumon torteno foodolas miatt katapult nem lesz, viszont elfenekeles az igen:(
Nincs jelen
#4849 2008-09-28 10:36
- Szilvike0522
- Tag
Sziasztok!
Csupa jó hírekkel tudok szólgálni!
Elöszöris Roor,úgy néz ki használt a gyógyzser 2szem segitett(nehogy azt hidd,csak úgy magamtól adtam be,a fõorvos bácsi mellett lévõ ápolónéni véleménye alapján!) :)
Képzeljátek tegnap nem volt annyi Wc látogatás,és sokkal többet evett,igaz mértékkel,de többet.Úgy néz ki kezdi össze szedni magát!És persze átmentük anyukájához igaz autóval,de az is valami,sõt vacsira palacsintát sütött (olyan amerikait tudjátok kicsi kerek és vastagabb,mint a hagyományos tészta),és még buktát is akart sütni,de nem volt itthon hozzá való,majd talán ma megcsinálja. :)
Most inkább kicsit Én zuhantam meg,nem azt mondom elegem van,csak néha belefáradok,de össze szedem magam,és talpra állok. ;)
Megigérem!Csak tudjátok,most úgy hiányzik a családom,és bánt hogy itthon vagyunk,és nem tudunk menni! :(
Nem baj egyszer úgyis oda költözök/költözünk (Pomáz szivem vágya!)!Addig meg kitartok,remélem! :(
Aki rosszabb állapotban van,mint kellene annak jobbulást,és mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Pusszantás nektek innen a távolból!
Szilvike0522
Nincs jelen
#4850 2008-09-28 10:37
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Köszi roor a biztató szavakat! :D
megszabadulni meg nem is akarok ! :D