#4851 2008-09-28 10:40
- Dusy
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Roor a következõt közelebbre tervezzétek ha lehet! :D
Ha lehet :D
Pux nektek!
Nincs jelen
#4852 2008-09-28 10:45
- Dusy
- Tag
És szomi vagyok mert senki nem jön a chetre! Pedig régen is jókat beszélgettünk!
http://xat.com/chat/room/33713698/
Nincs jelen
#4853 2008-09-28 11:44
- kukackonzerv
- Tag
Aiolosz , roor:) !
Tudom :(, tudom :(, megkaptam a büntimet ,priusz beszerezve,de hála Nektek, még szabadlábon védekezhetek :) Köszi roor, szeretem a lufidat :) !
(csak ennyit akartam elérni: csettintés, müszi... :D)
Puszi.
Nincs jelen
#4854 2008-09-28 12:18
- roor
- Tag
Halika!
Szilvike:remek!Mondtam vagy megmondtam hogy tallpra áll???!!!!:D:D:D:D:D
Cukrot nekem!:D:D:D:D
Hidd el egyre jobb lesz,magára talál,elfoglalja magát,eszik majd rendesen,és a klotyórajárás is minimális lesz.:D:D:D
Csak látnia kell hogy igenis lehet és kell is így élni!:D
Mi meg segítünk abban hogy hogyan tudja crohnnal összeegyeztetni az életét.:D
Te meg nem zuhantál meg,csupán kilazítottad magad!:D
Elég merev és erõs voltál hogy neki sikerüljön és most hogy látod megy (menni fog) ez neki,hirtelen úgy érezheted magad alatt vagy,pedig nem,csak a felgyûlt "negatívumok" most távoznak.:D:D:D
Szóval lazulj csak tovább.:D
Mellesleg ha sokat emlegeted itt a sütiket kénytelen leszel postázni nekünk,mert aztat ám nagyon szeressük.:D:D:D:D:D
Dusy:oké,igyekszünk közelebb tervezni,de mégis neked mi az ami még nincs messze?:D
Bár már megint az én szám jár,azt ezt a talit se én,hanem Lisa tervezte.:D:D:D
Deluigi:hogy úszod meg?Hát szárazon!!!!!!
Konkrétan arra gondolok,hogy akárhogy is van,azt szugeráld magadba hogy nem lesz semmi gáz,minden rendben lesz!:D:D:D
Beválik!De azért szorítok neked!:D:D:D:D
És nagyon érdekelne,hogy akkor most megnyerted 2in1,vagy "csak" colitis.
Kukac:örülök hogy szereted.:DNem fonnyadt nagyon meg?:D
Gyerekek!!!!Kitartás mindenkinek és sok-sok pozitív energia,meg vidám roor-bogyó!:D:D:D:D
Megyek leteszem aludni a rántott husit,késõbb benézek!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4855 2008-09-28 12:28
- kukackonzerv
- Tag
deluigi :)!
Még nem írtam Neked, de idetûztem egy kis cetlit a monitorra emlékeztetõül,"deluigi vas. készül..'
Remélem gyorsan átesel a vizsgálatokon, és minél hamarabb nyivánvalóvá válik, hogy crohn okozza-e a kellemetlen utórezgéseket' és a görcsöket a pocidban.
Add át a tollat Marikának, hogy informálódhassunk :).
Az utat én ilyenkor benzinkúttól-benzinkútig tervezem , beleszámolva a menetidõbe( 6 kút=60 perc), és közben mindenhol veszek legalább egy csokit(hm.. ez látszik is :)) , amit tartogatok a hakapeszimaki idõkre, ami nálam annyit jelent,-'ha kap' engedélyt az orvostól 'ma ki'eszi a csokipapirból(még jó hogy ez utóbbi nem ehetõ :D )
luigi! a viszontlát'ásra a lehetõ leghamarabb! :)
Nincs jelen
#4856 2008-09-28 13:06
- Ánya
- Tag
Kukackonzerv!
az a hakapeszimaki ismerõs a gyerekkoromból, de a jelentése új. Teccik és én is alkalmazni fogom!!
Deluigi!
Küldök neked visszatartót. Gondolati úton!! Nekem most többletem van. Éjszaka nem kellett felkelnem és ma is még csak kétszer voltam, pedig már dél is elmúlott. Szóval visszatartó indul!! Ablakokat kinyitni! :D
A kiszáradásra a kórházban is figyelj, könnyen kialakul és nagyon rossz közérzettel társul. Egész nap iszogassál, ha hánysz, akkor az orvosoknak panaszkodj, hátha eszükbe jut az infúzió!!
Kívánom, hogy maradj csak egyszerû mezei colitises és nem cifrázzad. Eggyel is van elég baj, hát még kettõvel!!
Szilvike!
Teljesen ki lehetsz merülve, ami most jön ki rajtad, hogy már nem süllyed a hajótok. Kényeztessed magad, pihenj, lazulj, ahogy roor írta. :)
Sziszi!
szemléletes, ahogy írsz a minitaliról! Köszönöm!! Képet én is kaphatnék???
Nelly!
Nem írtál, hogy jössz-e közibénk? Ugye azért, mert meglepetés akarsz lenni!! :) Kellemes :D Ott leszel teljes valódban!!!
Dusy!
hol is van az a közelebb? Akkor legközelebb legközelebb megyünk hozzád :D
Nincs ...Híradó, mert szinte el is felejtettem hol is van. Éjszaka nuku, nappal még csak kettõnél tartok. Azért így is lehet élni!!
Tegnap piac, fõzés, sütés, kertészkedés, nagyon élvezem az életemet. Jó ez így is, vastagbél nélkül is!!!
Szép napot a szép idõben!!!
Pusszantás :D
Nincs jelen
#4857 2008-09-28 14:11
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!!!
Beszámoló tõlem is kell vagy sem ? :D Nos nagyon, de nagyon jól éreztem magam tegnap, és nagyon szépen köszönöm, hogy meglátogatatok Kedves Sziszi. Még így az elején hozzá tenném, hogy volt még egy vendégem ( hogy nagyobb legyen a Fórum minitali :) ) Õ pedig pasek-bácsi volt, ahogyan Sziszi elnevezte, dehát enegm meg Lisa-néninek nevezett, no hát erre nem tudok mit mondani , ezek után egyértelmû volt, hogy Roor Te maradsz Roor-néni :D
Õszintén nem tudom kivel kezdjem, Danival, vagy Sziszivel :D Danival övé a megtiszteltetés :D FANTASZTIKUS!!! Más szót nem nagyon tudok rá találni. Elképesztõ energiával rendelkezik, és nagyon , de nagyon gyönyörû gyerek! GRATULÁLOK Sziszi.
Már reggeltõl vártam, hogy jöjjenek a vendégek nagyon, de nagyon és késés-csúszás...mondom mi a fene van. Akkor néztem meg Roor birodalmát, és természetesen itt jelzett Sziszi, hogy késnek. No a lényeg, hogy ideérkeztek, tökre felpakolva!!! Egy csomó mindent hoztak (amitõl jól lehet hízni) ám mégis a legszebb ajándék egy saját kezû Sziszi-festmény volt! Nagyon szép.
Úgy képzeljétek el, ahogy Sziszi kiszállt a kocsiból (na jó egy nagy ölelés volt) egybõl a kezembe nyomta Danit: "Tessék, vidd be"! :D :D :D Dani nagyon barátkozó kis kölök és még tõlem sem ijedt meg (meglepõ)
Utána meg ment minden a maga útján, olyan, hogy csönd...no hát olyan nem volt a lakásban (szerencsére!!!) Ettünk, ittunk (ásványvizet, mást nem lehetett beléjük tömni) és ment a duma meg a duma . Aztán már délutánra felváltva hol Lisa-nénizett, hol pasek-bácsizott Dani egyikünktõl a másikig rohant mint újak között, és igen, igen élvezte. Vagyis minket kis halandó rabszolgákat :D Legalábbis úgy vettem észre, hogy jól érzi magát.
Természetesen Sziszi olyan mint itt a Fórumon, (ja nem jobb) szöveg tekintetében, emberiség, szeretet tekintetében. Megjegyzem, hogy a Férje sem különb, szövege neki is van ám rendesen , írtó szimpatikus egy ember!!! Látszik, hogy a Jóisten egymásnak teremtette õket.
Az idõ meg egyre csak jobban fogyott, de minden egyes percet kihasználtunk az biztos, kesergés, hogy jaj menni kell! nem volt, vidámok voltunk végig.
Dani...nagyon aranyos gyerek, van ám hangja, síkítani is nagyon tud, de csak jó dolgokat lehet mondani róla.
Roor köszönjük a hívást, azt hittem, hogy velem már nem is akarsz beszélni :D , de az rögtön még meg sem moccantunk nagy meglepi volt!!! :D örültünk aztán annyit dicsértünk, hogy szerintem szétcsuklottad a fejedet! :D
Roor, Luci, Mano kérdezzetek rá nyugodtan betartottam az utasítást és gyömiztem (na jó én csak finoman) Danit!
Sziszi és a Többiek köszönöm szépen a látogatást és az örömszerzést!
Lisa
Nincs jelen
#4858 2008-09-28 14:59
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Oké Ánya! :D
Szeged felé tervezd a következõt! Az tetszene. :D :D :D :D
Nincs jelen
#4859 2008-09-28 15:09
- Apacsanya
- Tag
Halihó Mindenkinek!
Vagyok ám, olvasgatok és küzdök, erõssen. Ez a fránya crohn mindenáron bizonyítani akar, én meg taszigálom vissza. Szóval a bírkózás tovább folytatódik. Én már kicsit elfáradtam, de még vannak tartalékaim. Pusszantás- apacsanya
Nincs jelen
#4860 2008-09-28 16:25
- judy1981
- Tag
Mivel is kezdjem?
Talán azzal, hogy nagyon úgy néz ki, felszabadult egy hétvége. Ha mégsem, akkor így jártam, de így megyek a talira. Nincs több kifogásom. :D:D:D:D:D Azért sajnálom azt a programot is, de ha már így alakult... :D Tõlem nem lehet megszabadulni :D
Lisa azokat a szerpentineket nem lehetne vhogy kiegyenesíteni? (De. Gyalog.) Mert akkor maga lenne a tökély. De lecsekkoltam, hogy (utvonalterv.hu szerint) nem olyan nagy távolság. Majd legfeljebb nem reggelizem.
Ami a hozzájárulásomat illeti, azon még gondolkodom, de nem megyek üres kézzel, az biztos. Ha vmit még be kellene szerezni, dobjátok fel. Zenei ízlésemnek is valószínûleg áldozatai lesztek. Na jó, szerintem elég jó ízlésem van. Meg különben is...
Ánya! Eddig sem volt titok, hogy mibõl "élek", mivel gazdálkodom. Majd kibeszéljük a dolgot. Arra emlékszem, hogy az elején mennyire kialvatlan voltam, mert éjszaka is többször szaladni kellett, és hogy milyen jó volt végre átaludni egy éjszakát. Tudnék még regélni, de majd személyesen. :)
És most megyek tököt sütni, mert tegnap nem fért rá egy tepsire. A tegnapi meg már csak emlékeimben él.
Nincs jelen
#4861 2008-09-28 17:33
- roor
- Tag
Halika!
Judy:bekarcoltalak a listára és nagyon örülök hogy jössz te is!!!:D:D:D:D
Apacsanya:eredményes bírkózást crohn bácsival.:D
Ánya:pozitív sütimamink,jó látni hogy te is rendben vagy.:D
Kukac:hakapeszi nekem is nagyon teccet.:D:D:D Nálunk az a baj,hogy párom vesz csokit,térülök fordulok és már csak a csokipapírt dobhatom ki.:D:D:D Már az étcsokim sincs biztonságban.:D:D:D
Lisa:nem tudom honnan vetted hogy rád nem vagyok kiváncsi.:D:D:D:D:D
Ugye nem gondoltad,hogy megtanítalak járni és elengedem a kezed.:D:D:D:D:D:D:D
Deluigi:helyzetjelentés?Hogyan vagyol? Gondolok rád!:D
Zolcsi:tessen ám jelentkezni!!!!:D:D:D
Figyelem!Nyakunkon a tali!Ugye mindenki izgul,meg várja,meg... :D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4862 2008-09-28 18:05
- kukackonzerv
- Tag
deluigi :)
...diabaetikus csokika..? :D
Nincs jelen
#4863 2008-09-28 18:18
- roor
- Tag
Halika!
Deluigi:nem halsz bele a tükibe!Útálom,de ha kell akkor sajna kell!Gyulladtan úgyse csinálják.
Pontosan tudom milyen fájdalom,együttérzek veled!
Kukacnak igaza van:diabetikus csokika?:D
Vagy mézes puszedli!:D
Aztat te is eheted.:D
pá
Nincs jelen
#4864 2008-09-28 18:46
- Lisa
- Tag
Roor, dehogy gondoltam!!! Soha nem lehet tudni, hogy mikor esik el az ember és akkor A biztonságot nyújtó kéznek ott KELL lennie!
Judy! Na tök jó!!! Jegyeztünk :D Az utak...hát gyere gyalog, jó lesz az is, csak hamar kidõlsz majd! De most jobb lesz hidd el, kérdezdd Zolcsibalt most nem kell dupla annyi szerpentinen menni!
Nincs jelen
#4865 2008-09-28 18:49
- Nelly
- Tag
Na halihó...megjöttem...keményen kidolgoztam magam :D
El is vagyok fáradva nagyon...már csak egy jó habos fürdõre vágyom (egy kis vacsira :D ez elmaradhatatlan)és egy jó puha ágyikóra..
Ánya a talira most még nem mennék...valahogy ez most nem megy nekem...nem tudom miért.Talán majd legközelebb.Ti már mind ismeritek egymást...nekem még idõ kell,hogy megmutassam fizimiskám..(de nem vagyok ám "loknessi"szörny :D)
Az egyik felem menne a másik még nem (amúgy is ikrek vagyok..meg skizofrén :D a párom szerint)
Szóval majd legközelebb...:)
Most megyek pihizni..mosott k@kának érzem magam :) pá
Nincs jelen
#4866 2008-09-28 18:53
- Lisa
- Tag
Nelly, késõbb szavadon fogunk, DE most sem ismeri mindenki egymást, legalábbis sokan nem! Minden kezdet nehéz, de mindent el kell kezdeni egyszer! De tényleg akkor majd , ha készen állsz...nekem is azt mondták, hogy nem kell sietni, elsiettetni, ráérek, csak jöjjek, írjak, olvassak, és szépen lassan kialakul.
Nincs jelen
#4867 2008-09-28 18:58
- roor
- Tag
Halika!
Nelly:ha úgy érzed korai,akkor felmentést kapsz.:D
De csak most!:D
Legközelebb már jönnöd kell,hogy lássuk egymást élõben is.:D:D:D
És versenyt zabáljunk!!!!:D:D:D:D
Lisa:hogy ki mond neked ilyeneket???!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D :P:P:P:P:P
pá
Nincs jelen
#4868 2008-09-28 19:12
- judy1981
- Tag
Nelly: OK most békén vagy hagyva. Majd egy kisebb talival kezdünk, hogy fokozatosan olvadhass bele a társaságba. Egyébként én sem voltam még ekkora talin. Most csak ezen leszünk annyian, mint összesen az eddigieken, amiken részt vettem. És vsz én sem mennék, ha nem ismerném kb felét a társaságnak.
Nincs jelen
#4869 2008-09-28 19:27
- pasek
- Tag
Halihó, hazaértem a kicsi kis gépemet beizzítottam, már hiányoztam neki.
Bibibí, én is láttam Danibetyárt! :D Sõt, még meg is ráncigálta a pici ujjaival a kis szöszt az államon a szám alatt, amit én "szakállnak" csúfolok.
Sziszi! Energiaitalt tettetek a cumisüvegbe??? :D:D
Mert abban az UFO-szerû járókában köd elõttem, köd utánam. Itt vagyok, de már amott vagyok, és megint és megint.
Annak meg kiváltképp örülök, hogy néha sikerült egész jól szót érteni a pici fiatokkal, hisz egyszer-egyszer igen jókat brümmögtünk :)
A kép, amit Sziszi festett, tanusíthatom, hogy valóban csodálatos, és hozzá kell tenni, hogy a keretezés is mesteri, Lisa ezt ki ne hagyd :D
A hízlaló dolgokhoz annyit szeretnék hozzátenni, hogy ugye nem a cikámen virágra gondoltál!!! :D:D:D
Ja, és a hajszárítós altatós trükk is nagyon tetszett!
Velem most annyi történik épp, hogy tököm a sütõben. Mire hazaértem, a tököm kilógott a zacskóból. Bemérgelt, jól kettévágtam és be a sütõbe, had izzadjon. (természetesen zöldségesnél vettem sütni való tököt, de hát gondoltam feldobom a magas lasztit, hátha lecsapja valaki :) )
Ja, és hazafele majd' összefoftam magam, de ez egy crohnostól bocsánatos bûn lett volna.
Röviden:
Cél elõtt buszról le, hátitsákkal rohanok a kocsmába (nem lett volna megnyerõ látvány az út közepére kupacolni)
Csókolom! Hol a WC, maj rendelek, ha végeztem. :D Végeztem, rendeltem, ennek köszönhetõen a vonatom is lekéstem...
További kellemes vasárnap estét mindenkinek, ha kész a tököm, még idenézek :p
Nincs jelen
#4870 2008-09-28 19:36
- judy1981
- Tag
Ja! És Zolcsibal ugye még bekéredszkedhetek a kocsiba? :D
Vagy a csomagtartóba, de ott még keményebb lenne a szerpentin.
Nincs jelen
#4871 2008-09-28 19:42
- pasek
- Tag
Judy, ne aggódj, ma láttam egy jányt a buszon..
Odarohant a sofõrhöz, busz befékez, kislány lerohant, és igazoltatta a leveleket, vagyis nyomott egy földig érõ Õ betût szintén a szerpentin miatt
Nincs jelen
#4872 2008-09-28 19:47
- Nelly
- Tag
Köszi :D
Még mindig nem tudtam leszállni a géprõl...pókereztem kicsit..vesztettem :D
Ígérem legközelebb ha megoldható ott leszek...és kajazabáló versenyt rendezünk :D csak én egyszerre nem sokat eszek...inkább folyamatosan :D
Tényleg kicsit berezeltem a sok "ismeretlen"embertõl...lehet elvesznék a tömegben :D
Nincs jelen
#4873 2008-09-28 20:00
- judy1981
- Tag
Na látod Pasek, ezt csináltam én is valahol Bükkszentkereszt és Almár között. Csak én úgy mondanám, hogy megkínáltam a leveleket TúróRudival.
Nincs jelen
#4874 2008-09-28 20:39
- Vicaa
- Tag
Judy de jó, hogy jössz :D:D:D ! Micsoda csapat lesz kérem, rekord óriásszupertali! :):)
Roor: Jóvá van téve a bókkal a mosoly topikban!
Lisás minitali banda! A leírtak alapján jóindulatú irigykedés fogott el, Daniõkelme megismerése végett!
Sziszi, remélem én is hamarosan megismerhetlek benneteket!
Pasek törd a buksid légyszi az újabb minitali ügyben! :)
Nelly: remélem legközelebb tényleg megimerhetünk Téged is! Én most ezennel megígérem neked, hogy se a fejedet nem fogom leharapni,de még a füled hegyét sem :D ! Ugye így már bátran fogsz belevágni? :)
A fülem hegyét tudod nekem lehetne leharapni, azzal még szívességet is tennének, merta fülem hegye - bár nem büszkélkedek vele - pont mint egy manóé, oly hegyes. :D:D:D
Deluigi: újra és újra csak drukkolok, hogy gyorsan jobban legyél, és ha még nem szedtél volna Roor féle bogyót, izibe a figyeémedbe ajánlom! :)
Ánya, örülök, hogy ilyen pozitív vagy! Nagyon jó, hogy te is jössz Bükkszentkeresztre!!!!
Ma itt volt a tesókám villámlátogatáson a párja is bejött nagy sztori volt, nem hagyhatom ki, hogy ne gonoszkodjak picit.
Tudni kell, hogy én a párjával (Miki) nem igazán jövök ki, legutóbb meg is egyeztünk Hugi jön, de õ nem. Most viszont együtt utaztak, hát ugye olyan bunkó én nem vagyok, hogy be ne hívjam. Nos sok idõ után megcsodálták Annát, akinek Miki láttán szája elkezdett lefele görbülni és szép lassan de biztoan szivet rengetõ mély kesesrves síratódalba kezdett. Próbáltuk vigasztalni, de ahányszor ránézett Mikire azonnal szájgörbülés, sírás, jobb esetben csak elfordulás. Kínunkba már csak nevettünk és esküdöztem, hogy nem mi állunk a háttérben :D .
De mikor elmentek nem bírtam már tovább nevetés nélkül és kedves párocskám is megjegyezte: "jó voltál Anna".
Tudom most rosszmájúnak gondoltok - pedig higgyétek el nagyon jó a májam a legutóbbi labor is alátámasztja -de nem csípjük az olyan kifésülködött sportbõrmercis ficsúrt,aki kioktatát tart minden találkozás alkalmával, hogy mi miért nem csináljuk jól a dolgainkat és mért nem tartunk ott és nem is fogunk sose ahol õ.
Na ezt most jólmegaszondtam. Ez felér egy anyóssztorival? :D:D:D
Nincs jelen
#4875 2008-09-28 20:41
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Elõször is Judy igen beférsz sõt!Ha akarod és kényelmesnek tartod a csomagtatrtóban is utazhatsz de a jobb hátsó 1-es fel lesz neked ajánlva.:D A kanyarokkal pedig nem lesz baj hiszen a múltkor is Bükkszentkeresztnek már nyoma sem látszott amikor jöttek nálad az elsõ problémák.
Nelly legközelebb sem lesz könnyebb a találka,viszont annyi élményt le fogunk írni borzasztóan bánni fogod hidd el.De te tudod!
Deluigi nekem is köldök közelében volt a gond .És ez a fel-felerõsödõ fájdalom elég csúnya napokat juttat az eszembe.Nem volt egy könnyû idõszak.:( Jobbulást Neked.
Roorbaby írok én írok én tudod.Örülök hogy a "tökösök" táborában nem vagyok egyedül és aiolosz és pasek is karcolgat.:D
Lisa drága örülök,hogy jól telt a napotok sziszivel.:)
Szép éjszakát mindenkinek!
Nincs jelen
#4876 2008-09-28 20:56
- roor
- Tag
Halika!
Zolcsi:tudom ám hogy írsz,csak nem szeretném ha elvesznél valahol félúton a teendõk és a fórum között.:D
Nekem kellesz ide!!!!!:D:D:D
Vicaa:megszavazom,felért egy anyóssztorival.:D
Mondom én hogy szuper a csajod!:D:D:D
Judy:nem kínálgatni kell a leveleket,amit egyszer bepakoltál a pocidba az már a tiéd,nem odaadni másnak.:D:D:D:D
Tartósítom magam holnapra,joccakát.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#4877 2008-09-28 21:08
- zolcsi
- Tag
Kedves roor!
Ez nagyon jól esett.:):):)
Az eltünésrõl pedig annyit,van egy mondás így szól:"Rossz pénz nem vész el".:D
Nincs jelen
#4878 2008-09-28 21:37
- István 1988.
- Tag
Sziasztok! Hát igen jó régen nem írtam .....de jelen voltam azért: ) Olvasgattam az oldalakat,fórumokat...Akartam írni ide is,de nem jutott eszembe semmi humoros mit leírhatnék...: (Megint fellángoltak a tüneteim...folytonos hányinger....egyszerûen elviselhetetlen....enni sem nagyon tudok...megyek majd kórházba...azon gondolkozom,hogy nekem valami a gyomrommal is lehet..régen volt már gyomortükrözésem,és hát megállapította hogy rosszúl záródik a gyomorszájam,de amúgy mást semmit...az elenkezõ oldali tükrözés,meg colitist állapított meg...Azt szeretném tõletek kérdezni,ti biztos jobban ismeritek már a betegséget,tüneteit...hogy a colitis önmagában okozhat ilyen egész napos hányingereket?Továbbá hasi fájdalmaim a következõk:bal oldalt a bordáknál görcsölõ fájdalom....továbbá a köldök alatt nyomásérzékeny fájdalom,görcsök...székletem álltalában szorulásos,de a hányinger az ami megkeseríti életem...Ne haragudjatok,hogy ahelyett hogy valami vidámat írnék,panaszkodok....Ha valaki tud nekem valami okosságot mondani,akkor írjon...elõre is köszönöm...: )
Üdvözlök mindenkit.......vigyázzatok magatokra...Jobbulást mindenkinek.....
Üdvözlettel Isti.
Nincs jelen
#4879 2008-09-28 21:48
- pasek
- Tag
Szia István!
Ne hanyagold el a hányingert, mindenképp rágd a dokik fülét, hogy derítsétek ki mi az oka! Azért írom ilyen nyomatékosan, mert én annak idején "becsuktam a szemem" a hasonló tüneteim miatt, örültem ha hánytam, mert könnyebb lett, de nem mentem dokihoz. Csúnya vége lett, ha hamarabb megyek, könnyebben kordában tartják a panaszaim.
Gondolom a hányinger lehet ezer féle ok miatt, nem vagyok egy nagy szakértõ, csupán annyit mondok, hogy tanulj a hibámból, hátha felesleges kínokat meg tudsz ezzel spórolni.
S kívánom, hogy mielõbb jobban légy, mert nagyon át tudom érezni a helyzeted!
Nincs jelen
#4880 2008-09-28 22:08
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Mi van itt kérem szépen????El se hiszem , hoyg itt volt ahétvége és ti ennyit arattatok!!!:D:D:D:D
Gratulálok nektek!!!
Én egész hétvégén tevékenykedtem!!
Tegnap fõzés , sütés , takaritás és mosás!!!!
Manóval cserekereskedelembe kezdtünk!!:D:D
Õ hozott nekem körömpörit én adtam neki dióskosárkát!!!:D:D:D:D
Mondanom se kell a körömpöri igencsak hamar elfogyott!!!!!Köszönöm!!:D:D:D:D:D:d
Ma kicsit pakolásztam aztán a Rolinak szabtam ki nadrágot meg pizsit meg szabadidõruhát mert igencsak kinõttük a ruhatárunkat!:D:D:D
Egész estig csak varrtam!!!!!!!
El is vagyok fáradva ám tisztességesen!!
Holnap megyek megint szurira!!!:(:(
Komolyan mondom olyan már a kezem mint egy narkósnak!!!:D:D:D
Nelly!
Igazat adok Zolcsnak mert ha késõbb jössz akkor se fogsz ismerni senkit!!
És biztosan rossz lesz majd olvasni , hoyg milyen volt a talin hogyan éreztük magunkat és sajnálni fogod , hogy nem jössz el!!
És személyem szerint nagyon szerettem volna megismerkedni valad és nagyon sajnálom , hoyg nem jösssssz el!!!!:(:(:(
De ez a te döntésed és én tiszteletben tartom!!!!!
Azért még meggondolhatod magad!Vagy lehet , hoyg az lesz a meglepi , hoyg ott leszel?????????:D:D:D:D:D
Vicaa!
Tud valamit a lányod !!!!:D:D:D:D:D
A füleiddel meg mi a bajod?????:D:D:D:D
Lisa , Sziszi , Pasek!!
Nagyon örülök , hogy ez a kis minitali ilyen jól sikerült!!!!!:D:D:D:D
Azért irigykedem is mert én nem lehettem ott ,nem ehettem a sok fimomságból , de ami a legfontosabb nem ismerhettem meg Szisziéket és legfõképp Danibetyárt!!!:(:(
De erre is lesz még alkalom!!!!!Hiszen mondtam , hoyg megyek!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Deluigi!
Nagyon szoritok nekd , hoyg minden rendben legyen!!
Remélem minél elõbb rendbejössz!!!!!
Marika megtenné azt a szivességet , hogy értesit minket ahogyléted felõl???
Elõre is köszönjük szépen!!
István!
Jó újra látni téged is!!!
Többé kevésbé jóhir , hoyg te is rosszul vagy!!!:(:(
A hányinger nem lehet valamelyik gyogyesztõl???
Ánya!
Annyira jó téged olvasni!!!Ez hihetetlen!!!:):):):)
Nem is tudom ,hogy én hogyan állnék a dolgokhoz ha ez történt volna velem!!!!:D:D
De aért kérlek vigyázz magadra!!!!!!!!:D:D:D
Olyan jó , hogy találkozunk a talin!!!
Ja!
Megvarrtam ma Roor-nak a köténykét is!!!Amit ugyebár meglepinek szerettem volna , de telefonált a lányom vetet fel és egybõl mondta neki , hoyg anya varrt neked egy kötényt!!!:D:D:D:D:D:D
Ennyit a meglepirõl!!!!:D:D:D:D
Úgy sirok mint Roor szokott!!:(:(
Brühühü-brühühü!!Nem találkoztam mostan drága barátnémmal!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(
Mindenkinek további szép estét kivánok!!!!!!
Nincs jelen
#4881 2008-09-29 03:44
- mano1973
- Tag
Luci!
A süti isteni volt és nagy sikert aratott!!
Tomi azóta kényszeriteni akar hogy süssek neki ilyet ugy hogy megyek a receptért:))
Bár...egyszerübb lenne Tomit neked adnom:))
Esetleg egy ujabb csere?Rolkát-Tomira?:))Vagy ...Gyulát cserélnéd le inkább?:))
Mi is elég betegek vagyunk valami vírusos vacakot kaptunk el,de kezdünk kifelé lábalni belõle.
Pasek!
jó látni téged:))A hányinger terhességre is utalhat héé:)))Vagy épp túlzott alkohol fogyasztásra:))
Vicaa!
Én be se hívtam volna aztán felõlem gondolhat amit akar.:))
Anna biztos tudta mi a helyzet és helyettetek is szavak nélkül...de tüntetett:))
okos kislány!!
Nincs jelen
#4882 2008-09-29 05:28
- roor
- Tag
Halika!
Tesó:nem tudsz aludni?Már vagy még fentvagy?:D:D:D
István:nézesd meg,járj utánna.Kitartás.:D
Luci:brühühü.:D
Hívlak ma,legyél mobilközelben.:D
pá
Nincs jelen
#4883 2008-09-29 05:59
- Vicaa
- Tag
István! A párom sokat tudna mesélni Veled hogy mi mindenen mentünk keresztül hányinger ügyben. Három éve három hónapig csak reggel tõl estig és estétõl reggelig hányinger. Õ fogta a kezem a kórházban én meg potyogtattam a könnyeket, hogy már nem bírom így tovább, ez nem élet.
Pasek szavait csak ismételni tudnám, menj dokihoz és vizsgáltasd magad. Nekem bevallom egy része pszichés alapú volt, másik viszont a nyombél miatt. Remélem szívbõl, hogy mihamarabb elmúlik és jobban leszel, tudom mennyire meg tudja keseríteni ez az ember napjait. Ide viszont bármikor jöhetsz, nemcsak akkor a humorizélhetnéked van, és írj és írj. Mert a híreket mi is várju, szeretnénk tudni azokról is akik épp nem a legjobb passzban vannak, SÕT! Úgyhogy csak írj és menj el a dokeszhez és ahogy Pasek is bölcsen írta "rágd a fülét!"
Jobbulást Neked mégegyszer!
Én ma csak estefele leszek, mert nem lesz se gáz, se viollany idehaza, úgyhogy benn leszünk Anyuéknál Egerben!
Nincs jelen
#4884 2008-09-29 09:25
- sziszi32
- Tag
Sziasztok népek! Ma igen jó kedvem van, ha visszagondolok arra, hogy ilyen vakmerõ merészeltem lenni, és lerohantuk Lisa barátnénkat, de már nagyon kellett egy ilyen kis vakmerõség. :D :D Nelly, hidd el, ezek a népek tényleg nem kannibálok, tanúsíthatom, hogy Danit se falták fel, csak majd' megették :D :D De természetesen neked kell érezni, hogy korai-e még a tali vagy nem. Speciel én ilyen "senkitseismerek" helyzetben jobban szeretem, ha sokan vannak, mert itt a fórumon, vagy mailben egy-két emberrel meg lehet beszélni, hogy konkrétan velük akarsz ott lenni, könnyebb elvegyülni és oldódni (mint kismacska a sósavban :D). Ha másért nem, a hely szépsége miatt érdemes volna felbátorodnod, és mégiscsak elmenni, szétnézni, hogy mifélékkel osztod te itt meg életed legbensõbb titkait :D :D :D
Irok még, csak dani sirva követeli, hogy játsszak vele, vagy éhes? Na rohanok!
Nincs jelen
#4885 2008-09-29 09:25
- Ánya
- Tag
István!
colitissel nem jár párban a hányinger :(
Pasek ajánlotta panaszáradatot ajánlanám míg ki nem vizsgálnák!!
ne hanyagold el. Van jó gasztrós dokid? Az sem mindegy kinek panaszkodsz!!
Pasek!
Bõséges hírek felõled ?! Ez nagyon jó, ne hagyjad abba!! :D
Vicaa!
Annával nagyon egymásra vagytok hangolva!!
Deluigi!
Már biztos nem olvasod, de Marika által üzenem, hogy szorítok: Várjuk a híreket!! :)
Nelly!
Persze, hogy ne gyere, ha nem érzed legyõzhetõnek a félelmeidet :)
Ha azonban a környékeden van a mostani tali, akkor mégiscsak elgondolkodnék a helyedben. Gazdasági alapon.
Olcsóbb most, mint mondjuk Szeged felé fél úton!! (Dusyhoz közeli taliról fantáziálok :) )
Arról nem is beszélve, hogy tényleg sokan leszünk ( én sem ismerek mindenkit) és az egy ismeretlen fõre esõ költség kevesebb, ha közelebb van a tali és több az ismeretlen :) Nem tudom, hogy sikerült-e érthetõen leírni a humorosnak szánt fejtegetésemet ?! :(
:D
Luci!
már az olvasásban elfáradok, annyi minden fér bele nálad egy napba. Tûzrõl pattant menyecske vagy, az már biztos!!
Mano!
Tomidat elcseréled? Nem ismerek rád!!
Roor!
Hogy vagy? Minden rendben feléd, benned, körülötted?
Judy!
Ez már beszéd, gyere és kitárgyaljuk az éjszakáinkat is :)
Híradó magamról:
Továbbra is 10 alatt vagyok!! Persze doppingszerrel (reasec), de orvosi ajánlatra. A lényeg most a számokban van, amik nagyon jók és egyre jobbak lesznek :)
Ma fogorvos is lesz, csak az ingyulladásom miatt, de ilyenkor vizitet is tart. Remélem, nem talál lyukas fogat!
Elkezdtem hízni :( , egyrészt és másrészt :D
Még jó,hogy a múlt héten, ahová tudtam, elvittem soványságomat körbecsodáltatni!
Gyönyörû hét kezdetet kívánok!!
Nincs jelen
#4886 2008-09-29 10:36
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Valaki adna nekem egy telószámot és leírná pontosan hová is kellene menni! :D
Nem ígérem 100%-ra de lehet meggyõztetek...:D
Amúgy sincs rajtam mit enni...csak a csontjaimat lehetne ropogtatni :D
Nem ottalvós...csak bekukkantósak lennénk...de mondom még nem 100%.
Ja és mit is kellene illik vinni?Sütni nem szoktam...nem is most tesztelnélek le titeket sütõtudományomról...:D
Nincs jelen
#4887 2008-09-29 11:02
- sziszi32
- Tag
Na, második felvonás! Nelly! Ez a beszéd! A csontjaidból finom ropit tudok készíteni, úgyhogy ne becsülgessed itt nekem alá a soványságodat! A reformkonyha híve vagyok!!! :D :D :D Telcsiszámmal kapcsolatban: szerintem irj valakinek mailt, aki szimpi neked itten, és kérd el a számát a konkrét illetõnek (nem mondok neveket, mert mindenkinek másvalaki jön be!) Talis infóval szerintem roor és lisa tud szolgálni, vagy bárki, aki készül menni.
Lisa, Pasek, a férjem bezsongott. Engem vádol fórumfüggõséggel, és azóta is csak nyaggat, hogy mit irtatok, mi a visszhang, most õ lóg állandóan a fórum és a mailjeim körül... :D Úgyhogy Lisa, a mailedet megmutattam neki, hogy hizzon már a májacskája egy kicsit... sajnos egy gyenge pillanatomban beengedtem a fórumra is, rögtön lecsapott a hizelgõ beirásokra, fõleg a pasek-duma tetszett neki...
Danika most éppen alszik, de két nap buli után ma is elvárta volna, hogy sokan lesik kegyeit... de nagylelkûen úgy tett, mintha velünk is megelégedne... egyelõre!!! Valamikor december elején el kellene jöjjetek hozzánk, addig meg valahogy tartjuk itt frontot Õfelségével!!! Létfontosságú probléma ez, higgyétek el!
Vica, rád is gondoltam, hogy jó volna, ha ott lennél, de egyrészt én sem tudtam, hogyan érünk oda, másrészt pedig vendég voltam magam is, és már így is hálás vagyok azért, hogy Lisa mûtétje elõtt tudott velünk foglalkozni! Ezért neked annyit mondok, hogy amennyiben ez ügynek Lisáék és közöttünk lesz folytatása (részünkrõl tuti!), akkor mindenképpen veled és Annácskával (bár a férjedrõl is hallottam, hogy nagyon aranyos) is szeretnénk összemérni képességeinket! Majd rendezünk a kicsik között egy holdjáró-versenyt!
Roor, miféle szexi köténykét emleget itt a barátnéd?? hm? remélem, azért készül rólad fotó egy szál kötényben!!! Csak a perverz vágyak kielégítése végett!!!
Nincs jelen
#4888 2008-09-29 12:05
- Lisa
- Tag
Nelly, írtam! :)
Hát igen Sziszi , látod pasek-bácsi mi mindenre oda nem figyel!!! Én meg, kihagytam a felsorolásból a keretezést!!! Szörnyû (mármint én) a keretezés k...a jó!!! Ez így megy egymáshoz, egy pár, így egy egész, teljesség! :D :D :D
Folytatás lesz!!! Amolyan folyt. köv. :D
Megyek megnézem (mûtétes)nagyikámat, mert picit zokon vette, hogy nem "Danizhatot" így most engesztelni kell!
Roor: JÓ MUNKÁT!!!! Sz@rd le a feletted álló-lesõ emberkéket :D :D :D
Luci : tessék pihenni egy kicsit, nem egyfolytában takarítani, tenni-venni mosni!
Ánya : GRATULÁLOK! Azárt már csökken ez 15 rõl 10 re aztán meg még lejjebb :D
Linus : ha olvasol Minket!!! Köszönjük ezt a csodálatos napsütést, még mindig biztos a Te kezed van benne! :D Remélem JÓL VAGY!
Pilli : ??????
Mano : szurkolok, hogy minden ÚGY alakuljon , hogy JÓL és így tudtok jönni!!! Már nincsen két hét sem!
Zolcsibal : hamarosan megy egy beszámoló, Tõled is várom :D
Szép Napot!
Nincs jelen
#4889 2008-09-29 12:31
- Nelly
- Tag
Lisa én is :D
Csak iwiwen keresztül tudok kommunikálni.Ott írtam neked.
Nincs jelen
#4890 2008-09-29 12:38
- Margóci
- Tag
István!
Bár a colitisben nem vagyok annyira otthon mint Crohnban mindenesetre azért osztom a többiek véleményét. Irány a doki minél elõbb. Ha ilyen panaszaid vannak, szerintem még elõjegyzésre sem kell várjál.
Jobbulást!
Jah, és visszajelöltelek iwiwen! Dobj egy mailt ha ráérsz, hogy mi a helyzet! :)
Nincs jelen
#4891 2008-09-29 18:02
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Nelly!
Úgy látom érdemes volt "rágni" a füled a tali témában.:D Éjszaka pedig nem lesz Haloween.Vagy ki tudja?
Nem fogod megbánni.Már csak az a kérdés melyik országrészrõl jössz és kihez tudsz beférni.Lisa majd segít.
Lisa rengeteg tárhelyem van jöhetnek a mail-ek.:D
Hali
Nincs jelen
#4892 2008-09-29 18:15
- Norby1
- Tag
Üdv Mindenkinek
Én is vagyok és inkább olvasgatlak titeket.
Ma megkaptam a legfrissebb labor eredményt .A körzetim megnyugtatott hogy életben maradok még egy darabig, no para :)
Holnap megyek a gasztrora remélem ott is hasonló jó dolgokat mondanak.
Nelly ne aggódj mindenki kedvesen és mosolyogva fog belõled falatozni ha esetleg eljössz.
legyetek jók és mindenki vigyázzon magára
Nincs jelen
#4893 2008-09-29 18:19
- Nelly
- Tag
Zolcsibal
Nem akartam én kéretni magam...de jól esett zsönge lelkemnek...na
Nyíregyházáról mennék,és a párom lenne a sofõr..:D
De ha õ dolgozik akkor nem hiszem hogy megyek..ahhoz még besz@ri vagyok,hogy egyedül menjek :D
Ez ügyben majd még jelentek.
A héten négynapozok egymás után(reggeltõl estig meló)de azért majd bekukkantok..mint eddig mindig.
Jók legyetek...
Megyek bendõbepakolásra :D
Nincs jelen
#4894 2008-09-29 18:57
- Nelly
- Tag
Norby1
Nem hinném hogy jó ízû lennék...max jó ropi készíthetõ belõlem ahogyan sziszi írta :D
Bár a kutyám elõszeretettel nyalogat (a pofimat..kezemet),de még nem kóstolt meg:D
A szúnyogok nem csípnek...ezért gondolom nem lehetek ízletes,még a fülem se nagy farkam meg nincs..csak a csontjaimat lehet ropogtatni :D:D
Nincs jelen
#4895 2008-09-29 19:09
- Lisa
- Tag
Nelly, Norbynak tök mindegy , hogy jó ízû vagy e vagy sem, Õ akkor is jókat tud falatozni majd Belõled, meglásdd! Szakterülete :D
Egyébként egyedül is jöhetsz, látod fuvar az lesz! :D
Mano : két zuhanyzó :D :D :D Fogalalom Neked egyiket :D
Nincs jelen
#4896 2008-09-29 19:11
- Lisa
- Tag
Roor, légyszike válaszolj mert megint beparáztam :( hisz ismersz már nagyon :(
Nincs jelen
#4897 2008-09-29 19:26
- roor
- Tag
Halika!
Sitty-sutty gyorsan bekukk,tõmondatban jelent.:D
Jól lenni,meglenni,szaladni,szorítani egész nap mindenkiért.:D
Örülni jobbulásoknak,lelket tartani csöggedõkben.:D
Nellynek örülni ha jönni nagyon!:D:D:D:D
Sztorikat várni!:D
Rohanni tovább de elõtte mutatni valamit!!!!!
Eztet kapni szívemcsücske leszbibarátnémtól,röpdösni örömtõl!:D:D:D:D
Köcce!!!:D:D:D:D
http://images.netbag.hu/20080929/19253199755.jpg
http://images.netbag.hu/20080929/19254142018.jpg
pá
Nincs jelen
#4898 2008-09-29 20:22
- Vicaa
- Tag
Norby örülök, hogy minden OK-s, tök jó lesz újra talizni :):)
Nelly: Most reagálok megjegyzésedre velem kapcsolatban mert nagyot nevettem ám rajta. Mégpedig hogy kemény lehetek. Mert tudod a többieknek már emlegettem, hogy a párom szokta mondogatni, hogy én kemény nõ vagyok. Csak más értelemben. Pedig szerintem egyenrangúság van nálunk, hmmm, vagy mégsem ;) :D ?
Roor, lelkem nagyon örülni, hogy Te jól meglenni és lábaidon már szaladni :D No és nagyon klassz a köténykéd! :)
Sztori meg jutni minden napra!
Mégpedig: Kipróbáltam ma, hogy hogy bírja a gerincem. Az esést. Jelentem jól. Hazaérvén ma tapasztaltuk, hogy nincs fûtés és csak holnap délután lesz. Ezen felfedezést elújságolni akarván siettem befele a konyhából a szobába férjemuramhoz, de a szobában utamba kerülõ szivacsmatrac (ami akkor lép használatba ha Anna éjjelezik és a mai korai indulás miatt már nem lett elpakolva) huzatában megbotlottam. Zúdultam olyat, hogy átestem a küszöbön is keresztül a másik szobába. Tudom a repülést még nem kéne gyakorolnom, a térdem megsínylette, meg a kezem is, de a derekam derekasan túlélte. Úgyhogy mostmár végképp indulok az olimpián és bátran jöhet a zongora is Manó :D:D:D !!!
Szerkesztette: Vicaa (2008-09-29 20:28)
Nincs jelen
#4899 2008-09-29 20:43
- Lisa
- Tag
JAJ TE LÁNY!!!! Ejnye-bejnye!!! A "pancseroskodás" az én szakterületem, már megbocsáss, ne hogy má elvedd tõlem!!!
Na jó majd versenyezünk ahogy szoktunk melyikõnk a kékebb.... :D :D :D
Nincs jelen
#4900 2008-09-29 21:39
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ánya!
Köszönöm szépen!De muszály megcsinálni!:D:D
Bár már rájöttem , hogy hétvégén nem szabad takaritani mert itthon vannak a gyerekek és nem sokáig van meg a rend!:D:D:D
Nagyon ügyi vagy a wc-t illetõen!Csak igy tovább!!!
Mi volt a fogorvsnál??
Lisa és Sziszi!
Roor megmutatta ma nekem a képeket a talitokról!!
Hát , mit is mondjak??Nagyon , de nagyon irigy vagyok!!!!!:D:D:D:D
Dani egy igazi tündér!!!!:D:D:D
Nagyon szép kisfiú!!!Gratulálok!!
Annyira jó volt titeket látni igy együtt!Annyira boldognak tüntök!!Tényleg irigykedem!!!!!:D:D
Roor!
Köszönöm szépen , hogy jöttél mert legalább beszélgettünk .
azt mégjobban köszönöm , hoyg a kisérõm voltál!!
Nelly!
El se hiszed mennyire örülök , hogy te is jössz a talira!:D:D:D:D:D
Remélem nem jön közbe semmi és tényleg tudsz/tudtok jönni.
Lisa!
Hogy van a nagyikád?????
És te?????
Vicaa!
Hát nem birsz magaddal???:D:D:D
Mit csináljak veled te lány?????Ha az egyik meggyógyul jöhet a másik??És most a távolugrásban akarsz indulni???:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vigyázz magadra!!!!!!!
Egy kis tegnapi Roli sztori!!
A nagyokat kértem , hogy rakják be a Rolit a kiságyba!Pár perc eltelltével Roli jön kifelé!Én vitázom a nagyokkal miért nem tették be az ágyba mire õk azt mondják berakták!hát nem látom mert a gyerek itt van.
Beteszik , de a Roli megint pár perc elteltével mellettem.Megint vita a nagyokkal , hoyg nem tették be,de õk betették.Szóval Rolit figyeljük hogy hogy jön ki!Hát kicsi fiam felemelte a kiságyban a szivacsot kiszedte az ágyrácsot ( 3 db-ot) és kibújt!:D:D:D
Úgy látszik nem birja a bezártságot!!
Ja és lehet már látni 7.fogunkat!!!!:D:D:D:D
Nincs jelen