#1301 2008-10-05 10:30
- zotyesz
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Vidámpark
A medvecsaládnál összejövetel van. Az anyamedve megszólal:
- Kisfiam, még be sem mutatkoztál a vendégeknek.
- Bocs!
Nincs jelen
#1302 2008-10-05 10:31
- zotyesz
- Tag
Megy az agresszív kismalac az erdõben, találkozik a jótündérrel.
- Kismalac, jó kedvem van, teljesítem két kívánságod!
- De jótünder, te nem három kívánságot szoktál teljesíteni?
- De!
- Nem lehetne nekem is három kivánságom?
- De! Mi a második?
Nincs jelen
#1303 2008-10-05 10:32
- zotyesz
- Tag
Megette az alsógatyát, meg kellett operálni
Állatorvosnak kellett kioperálni egy falánk vadászspániel gyomrából a gazdi fiának alsógatyáját. Taffy kutyusnak általában nem ártott meg a szokatlan eledel, hiszan a gazdája szerint addig már felfalt 300 zoknit és 39 különbözõ alsónadrágot, sõt a családi Merci kulcsát is benyelte, ám eddig minden a természetes úton távozott belõle. A 40. gatyó azonban valamiért bentragadt, és Taffy kutya bánatos pofával feküdt a vacka elõtt két napig. Szorult helyzetébõl végül a helyi állatklinika munkatársai segíteték ki. Az eb azóta felépült és újra fal.
Nincs jelen
#1304 2008-10-05 10:33
- zotyesz
- Tag
a Jégember a bazi nagy pohárban.
Megdöntötte saját jégkockákban állási rekordját a 48 éves Wim Hof, aki a napokban egy Manhattanben felállított nagy pohárban 72 percet bírt ki mirelit körülmények között. Hof szerint a titok nyitja a tantrikus meditáció, amelynek segítségével kontrollálhatja saját testének hõmérsékletét. A holland mester 2004-ben állította be a világrekordot 68 minutummal és most rávert magára 4 percet.
Nincs jelen
#1305 2008-10-06 20:51
- zotyesz
- Tag
Mi lenne, ha a cigányok szeme világítana a sötétben?
Mátészalka úgy nézne ki, mint Las Vegas!
Nincs jelen
#1306 2008-10-06 20:52
- zotyesz
- Tag
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … ommed-8743
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … ommed-5914
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … ommed-7990
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … ommed-9033
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … bowlingos/
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … tszoteren/
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … -az-autom/
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/budiajto/
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … -idiotaja/
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … ruhaproba/
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … ommed-9023
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … vo-autoja/
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … ommed-9021
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/o … ommed-5903
Nincs jelen
#1307 2008-10-06 20:55
- zotyesz
- Tag
Krokodil rágcsálta, közben még lõttek is rá
Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a férfit, akit krokodiltojások gyûjtése közben majdnem átharapott egy óriáshüllõ, és szerencsétlenségére még a segítségére sietõ társa is beleeresztett egy golyót a karjába. A 20 éves áldozat, Jason Grant az észak-ausztráliai Mary Rivernél szedegette a tojásokat egy krokodilfarmon, amikor hirtelen egy óriás bestia szájában találta magát, ami jóízûen elkezdte csócsálni. Barátja sietett a segítségére, aki két lövést eresztett az állatba, ám az egyik célt tévesztett és Grant karján hatolt keresztül. A lövés hatására a krokodil eliszkolt, Grantot pedig mentõhelikopterrel vitték a sebészetre. A férfit az orvosok összerakták, állapota stabil.
Nincs jelen
#1308 2008-10-06 20:56
- zotyesz
- Tag
Egyéves baba elõzetes letartóztatásban
Letartóztatott a mexikói rendõrség egy kisdedet, aki az intézkedést követõen az egész éjszakát börtönben töltötte. Roger Sagundót, az egy éves baba apját Puerto Progressóban kapták rajta, amint a gyermekkocsiban hat üveg vodkát akart kicsempészni a közértbõl. A helyszínen eljáró rendõr a gyermeket is felírta a tettestársi listára, mivel épp az egyik üveget ölelgette a kocsiban. A fogdában viszont reggelre rájöttek, hogy a baba beszámíthatatlansága miatt mégsem foroghat fenn bûnrészesség, ezért az egy éves gyanúsítottat szabadon engedték.
Nincs jelen
#1309 2008-10-06 20:57
- zotyesz
- Tag
Foga helyett majdnem a beteg szemét fúrta ki ...
...a táncoló fogorvos
Beperelte fogorvosát egy amerikai asszony, mert a doki kis híján kiszúrta a szemét a fúrójával. Brandy Fanning (31) azt állítja, hogy fogásza, George Trusty a fogfúrás közben táncra perdült, amikor meghallotta a rádióban a Rose Royce együttes Car Wash címû régi diszkóslágerét. A bokázás közben a fúró megcsúszott, és beleszúródott egy centivel a nõ szeme alá. A sérülést kórházban kellett kezelni. A syracuse-i hölgy ezért most 300 ezer dollárt követel a táncoslábú és könnyûkezû doktortól.
Nincs jelen
#1310 2008-10-06 21:00
- zotyesz
- Tag
Lebillent a szikláról a szeretkezõ pár kocsija
Kórházban végezte két tajvani fiatal, akik a hegyi panorámát kívánták csodálni szeretkezés közben, majd mindenrõl megfeledkezve elmerültek egymásban a hátsó ülésen. A 25 éves Lin Gu és a 29 éves Li Sin a kézifékre sem ügyelt, ezért autójuk az ütemes toszogatástól átbillent a szikla peremén és 50 métert gurult lefelé a meredek falon. A párocska horzsolásokkal és néhány csonttöréssel megúszta a kalandot, vissza is tudtak mászni valahogyan a hegyoldalon. A hegy tetején bámészkodó közeli lakos azonban alaposan meglepõdött, amikor két hiányos öltözékû, fûvel és sárral borított fiatal arra kérte, hogy hívjon segítséget.
Nincs jelen
#1311 2008-10-06 21:01
- zotyesz
- Tag
Vécét kapnak a metrószerelvények egy tragédia miatt
A szöuli metróigazgatóság wc-ket helyez el a szerelvények vezetõfülkéjében, miután egy alkalmazottjuk kiesett a jármûbõl kakálás közben. Az eset még decemberben történt, amikor az egyik vezetõre olyan erõs hasmenési roham tört rá, hogy kénytelen volt enyhíteni magán az állomáson, de kiesett a síekre és egy éppen szembõl érkezõ vonat elgázolta. A Seoul Metro Company a tervek szerint mintegy 400 toalettet szerel be a vezetõkabinokba, de az állomásokon is megnövelik az illemhelyek számát - nyilatkozta a cég szóvivõje Kim Kyung-mo, aki szerint a legfõbb problémát a szag okozza majd, de le fogják küzdeni.
Nincs jelen
#1312 2008-10-08 04:34
- clió
- Tag
Pasek!
Csodálom remek humorodat: az elv és a fing összefüggését plagizálhatom - nagyon tetszik, és manapság nagyon aktuális! Kitõl származik e mondás? Saját találmány? - ha igen, gratula, nagyon szellemes!
Nincs jelen
#1313 2008-10-08 06:29
- pasek
- Tag
Clió :)
Sajnos nem saját, a régi melóhelyemen volt kifüggesztve a faliújságon, én meg gyorsan a magamévá tettem :)
Nincs jelen
#1314 2008-10-08 09:16
- zotyesz
- Tag
Neglizsé Nap
Fehérnemûben dolgoztatták a nõi alkalmazottakat.
A vártnál nagyobb sikere lett a tajvani Audrey fehérnemûgyár felhívásának, amelyben arra biztotta nõi alkalmazottait, hogy november 21-én egész nap neglizsében dolgozzanak. Az üzem ki is kiáltotta a dátumot Neglizsé Napnak, abból az alkalomból, hogy ezen a napon sikerült legtöbbet eladni a gyár új termékeibõl. A felhívásra a nõi irodisták 90 százaléka pozitívan reagált, azaz lenge alsóruhában koptatta aznap a számítógép billentyûzetét. A 32 éves Zhang Yufeng például diétával készült a nagy napra, a 30 éves Liao Wenshen pedig azt élvezte, hogy a férfi kollegák vörös fejjel járkáltak körülötte. A szakszervezet jogásza elismerte, hogy az akció önkéntes, ezért nem tehet semmit, de elmondta, hogy néhányan csak vonakodva mentek bele a dologba. Szerinte ezen a napon a társaság nem csak kombinéket, hanem nõi testeket is értékesített a piacon.
Nincs jelen
#1315 2008-10-08 09:17
- zotyesz
- Tag
Ikerszülés terhesség nélkül
Ikreket szült egy angol nõ, pedig nem is tudott róla, hogy várandós. A kelet-sussex-i Carly Coleman és a párja nem is sejtették, hogy gyermekeket várnak, mert a babák a nõ méhének a felsõ részében, a bordák között fejlõdtek ki, és semmilyen terhességi tünetet nem okoztak. A kismama akkor vette csak észre, hogy gyermeke lesz, amikor munkába menet elöntötte a magzatvíz. A fiatal nõ elmondása szerint az elsõ baba érkezését még egészen természetesnek vették a párjával, de amikor a fájások nem maradtak abba, és kibújt a második baba is, szinte sokkot kaptak a meglepetéstõl.
Nincs jelen
#1316 2008-10-08 09:18
- zotyesz
- Tag
Kéménybe szorult a betörõ
Kéménybe szorult egy betörõ menekülés közben Hollandiában. A 33 éves férfi, miután kirabolt egy házat, a tetõn keresztül próbált elillanni, de a sötétben belebotlott a kéménybe, belezuhant, és félúton a földszinti kandalló felé bele is szorult. A bûnözõ szerencséjére a ház tulajdonosa felébredt a kiabálására, majd hívta a tûzoltókat és a rendõrséget. A férfit hosszas munkával tudták csak kiszabadítani a tûzoltók, hogy a rendõrség õrizetbe vehesse.
Nincs jelen
#1317 2008-10-08 09:19
- zotyesz
- Tag
Rongylabda gurult be, pénzeszsák gurult ki
Több mint tízmillió forintnak megfelelõ papírpénzt tartalmazó szatyorra bukkant néhány focizó fiú Brazíliában. A tizenéves fiúk Fortaleza szegénynegyedében játszottak, és véletlenül egy elhagyatott ház udvarára rúgták a labdát. A labdakeresése közben azonban egyikük megtalálta a kisebb vagyont tartalmazó szatyrot, amit azonnal elvittek a rendõrségre. A helyi rendõrség szóvivõjének elmondása szerint a fiúk nagyon megijedtek a pénz láttán, amely mint késõbb kiderült egy közel egy éve történt bankrablás zsákmányának része.
Nincs jelen
#1318 2008-10-09 22:23
- pasek
- Tag
Ez lehet kicsit most morbid, de lehet akár tanulságos is..
A nagy vasdarabbal valóban nem éri meg játszani
(Renault fan-októl elõre is elnézést kérek)
http://www.youtube.com/watch?v=IQgupx3NbEQ
Nincs jelen
#1319 2008-10-09 23:04
- Norby1
- Tag
és most le hullik a lepel arról hogy a pasik mit csinálnak a fürdõben :D
http://www.indavideo.hu/video/Hozzam_beszelsz
Nincs jelen
#1320 2008-10-12 20:19
- zotyesz
- Tag
Egy macska naplójából
752. nap
A fogvatartóm állandóan bizarr kis fityegõ tárgyakat lógat az orrom elé, amik friss húsdarabokra hasonlítanak. Enni viszont száraz fûrészporra emlékeztetõ kaját ad. Az egyetlen dolog, ami még éltet, a szökés reménye. No meg az öröm, hogy naponta tönkreteszek egy-egy bútordarabot. Megyek, szétrágom az egyik szobanövényt...
761. nap
A mai kísérletem, hogy megöljem a fogvatartómat azzal, hogy a lába köré csavarodok, majdnem sikerült. Meg kell próbálnom ugyanezt, amikor a lépcsõ tetején áll. Hogy elrettentsem és megfélemlítsem hitvány elnyomómat, megint sikerült a kedvenc székére hánynom. Legközelebb az ágyába fogok.
762. nap
Egész nap aludtam, hogy éjszaka legyen majd elég erõm órákon át hangos nyávogással kaját követelni.
765. nap
Elfogtam egy egeret, és lefejezve odavittem a fogvatartómnak, hogy lássa, mi mindenre vagyok képes, hátha beijed. Ehelyett megsimogatott és azt mondta: "Jó cica!" Hát ez nem jött be!
768. nap
Ismét meggyõzõdtem róla, milyen szadisták ezek. Megint alávetettek egy szörnyûséges vízi tortúrának. És mindezek tetejébe még bekentek valami égetõ habos borzalommal, aminek a neve: sampon. Micsoda eszelõs elme találmánya ez!
Az egyetlen vigaszom csak egy hüvelykujj-perc volt, ami közben a fogaim közt maradt.
771. nap
Valami összejövetel volt náluk, ezért egész estére elkülönítettek egy szobába. Hallottam a zajokat, és éreztem annak a szörnyû löttynek a szagát, amit úgy hívnak, hogy sör. Hallottam, azt is, hogy valami képességrõl beszélgetnek, amivel állítólag én rendelkezem, allergia, vagy mi a neve. Ezt meg kéne tanulnom bevetni!
774. nap
Szerintem a többi fogoly talpnyaló vagy besúgó. A kutyát gyakran szabadon engedik, és mindig boldogan visszatér. Biztos, hogy félkegyelmû. A madár viszont tuti, hogy köpni szokott. Valahogy kiképezték, hogy beszéljen a nyelvükön (ami olyan, mint a szamaraké), és rendszeresen beszél velük. Biztos vagyok benne, hogy minden lépésemet jelenteni szokta. Mostani helyén, a fémszobában, egyelõre biztonságban van, de én tudok várni. Minden csak idõ kérdése.
Nincs jelen
#1321 2008-10-13 22:50
- zotyesz
- Tag
Nincs jelen
#1322 2008-10-13 22:52
- zotyesz
- Tag
Nincs jelen
#1323 2008-10-13 22:55
- zotyesz
- Tag
Nincs jelen
#1324 2008-10-14 16:23
- zotyesz
- Tag
Óvodások beszélgetnek:
- Az én mamám nagyon gyáva.
- Miért?
- Amikor úttesten megyünk át, mindig megfogja a kezem.
Nincs jelen
#1325 2008-10-14 16:24
- zotyesz
- Tag
Pécsi kisbolt.
http://www.vicclap.hu/pic/11525/
Nincs jelen
#1326 2008-10-14 16:26
- zotyesz
- Tag
Leánykérésen a lány apja faggatja a jelöltet:
- Szóval, a vejem akar lenni!
- Nem igazán - feleli a fiú. - De ha a lányát el akarom venni feleségül, akkor más lehetõségem nem nagyon van.
Nincs jelen
#1327 2008-10-14 16:28
- zotyesz
- Tag
Egyszerû dolog humoristának lenni, az egész kormányzat neked dolgozik.
- Will Rogers
A férfi a nõre gondol. A nõ arra gondol, hogy mit gondol róla a férfi.
- Peter Ustinov
Nincs jelen
#1328 2008-10-14 16:29
- zotyesz
- Tag
Szõke hölgy meséli a barátnõjének:
- Képzeld, tegnap szervizbe vittem az autót.
- És, rendben van vele minden?
- Igen, hálistennek.
- Én ilyenkor mindig félek, hogy átver a szerelõ.
- Én is féltem, de aztán megnyugodtam, amikor kiderült, hogy csak irányjelzõfolyadékot kellett utántölteni...
Nincs jelen
#1329 2008-10-14 16:30
- zotyesz
- Tag
Felirat egy szervíz bejárati ajtaján:
"Bármit megjavítunk!
(Kérjük, kopogjon hangosan, mert a csengõ nem mûködik!)"
Nincs jelen
#1330 2008-10-14 16:32
- zotyesz
- Tag
Szabóné meséli a szomszédasszonyának:
- Képzeld, a múltkor beteg volt a vejem, és minden nap küldtem neki meleg ebédet meg vacsorát.
- És megköszönte?
- Meg. Küldött egy szakácskönyvet.
Nincs jelen
#1331 2008-10-14 16:34
- zotyesz
- Tag
Gyerekkoromban próbáltam pénzt keresni. Nyitottam egy limonádé standot, 6 héten át árultam limonádét, de nem kerestem egy fillért sem. Aztán felgyújtottam a bódét és felvettem a biztosítási pénzt.
- Brian Kiley
A só olyan ételízesítõ, amely minden ételt elront, amibõl hiányzik.
Nincs jelen
#1332 2008-10-14 16:35
- zotyesz
- Tag
Különleges toalettek.
http://www.vicclap.hu/link/4346/
Nincs jelen
#1333 2008-10-16 22:40
- zotyesz
- Tag
Mikor lesz Magyarországon jó világ?
Amikor a 4 nyelven beszélõ rendõr felsegíti a munkában megfáradt cigányt a budapesti mágnesvasútra, amelyiken a gazdag közalkalmazottak és tisztességes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok tárgyalására.
Nincs jelen
#1334 2008-10-16 22:42
- zotyesz
- Tag
Az uszodában az úszómester rászól az egyik vendégre:
- Ejnye uram, nem szégyelli magát! Hát nem tudja, hogy nem szabad a medencébe pisilni?
- Ugyan már! Mások is belepisilnek.
- De nem a rajtkõrõl!
Nincs jelen
#1335 2008-10-16 22:43
- zotyesz
- Tag
- Mondd, drágám - kérdi a lány - mit csináljak, hogy a randin ne borostás arccal várj engem?
- Gyere idõben...
Nincs jelen
#1336 2008-10-16 22:44
- zotyesz
- Tag
Kiss átmegy Kovácshoz.
- Kovács úr, Ön elõzõ héten tapétázta az elõszobáját, hány tekercs tapétát vett?
- Hát tízet.
Következõ héten megint átmegy Kiss Kovácshoz.
- Kovács úr nekem megmaradt hét tekercs tapétám.
- Tudom, nekem is.
Nincs jelen
#1337 2008-10-16 22:46
- zotyesz
- Tag
A zeneszerzõ tûnõdve mondja a barátjának:
- 10 évre volt szükségem, hogy megkomponáljam ezt a bölcsõdalt.
- Micsoda, ilyen sokra? - kérdezi csodálkozva a barátja.
- Igen. Közben mindig elaludtam.
Nincs jelen
#1338 2008-10-16 22:47
- zotyesz
- Tag
Egy fazon bemegy egy élelmiszerüzletbe:
- Do you speak English?
- Nem!
Másik üzlet:
- Do you speak English?
- Hm?!
Következõ üzlet:
- Do you speak English?
- Yes, I do.
Mire a tag rámutat a polcra:
- MARLBORO.
Nincs jelen
#1339 2008-10-17 19:28
- zotyesz
- Tag
Hal híján nõt fogott a dühös horgász
Egy 51 éves asszony szájába akadt egy horgász horga az Új Mexikó-i Taylor folyóban. A nõ egy fizetõs rafting túrán vett részt többedmagával, amikor az esemény történt. A szemtanúk szerint a szemmel láthatóan bosszús pecás szánt szándékkal dobott a csónak felé. A horgon akadt hölgy sebét a helyi kórházban ellátták, ám a jól célzó horgász nyomát a rendõrség már bottal ütheti.
Nincs jelen
#1340 2008-10-17 19:29
- zotyesz
- Tag
Fülzsírját eszegette a leendõ miniszterelnök
Kínos videó miatt kell magyarázkodnia a közeli választás elõtt nagy elõnnyel vezetõ Kevin Rudd miniszterelnök-jelöltnek. Egy hat évvel ezelõtt felvett, de mostanában a youtube-ra feltett képsoron éppen a parlamentben hallgatja politikustársát, miközben a fülében vájkál, majd bekapja az ujját. A klipet azután kezdték el tömegek nézegetni, miután levetítették az amerikai Jay Leno Show-ban. Rudd keserû mosollyal kommentálta az esetet, hogy bekerült a nagy nézettségû mûsorba. Nem így gondolta.
Nincs jelen
#1341 2008-10-17 19:31
- zotyesz
- Tag
Hangos orgazmus zavarta meg a bírósági tárgyalást
Rákvörös lett egy ausztrál férfi feje, amikor mobiljának orgazmust utánzó csengõhangja megszólalt egy ipswich-i bírósági tárgyaláson, a dugig tömött teremben. Az ügyvédek és a hallgatóság a röhögéssel küzdött jó 20 másodpercen keresztül, amíg a férfinak sikerült kikapcsolnia telefont. Az elnöklõ bíró elõször csak figyelmeztette a férfit, hogy kapcsolja ki mobilját, majd õ is elképedve hallgatta, amint egy nõi hang hangosan nyög a készülékbõl: "Ó, igen...igen...ó igen, csináld még!" A pajzán csengõhang sokba kerülhet tulajdonosának, ugyanis a tárgyalás után közölték vele: készüljön fel, mert vádat emelnek ellene közbotrányokozás miatt. Ha bíróság bûnösnek találja, hat hónapot ülhet a rács mögött.
Nincs jelen
#1342 2008-10-17 19:33
- zotyesz
- Tag
Tojásrántotta másképpen
A hosszúra nyúlt éjszaka után hazatérve tojásrántottát akart sütni egy fiatal férfi a norvégiai Bergenben, ám egy fontos dologról elfelejtkezett: a tojásokat a kartoncsomagolással együtt dobta a serpenyõbe. A kissé kábult ember a sütés idejére elszunyókált, majd felébredve arra lett figyelmes, hogy konyhája tele lett füsttel és ordítozó tûzoltókkal.
Nincs jelen
#1343 2008-10-18 09:23
- zotyesz
- Tag
A bíró megkérdi a vádlottól:
- Volt már büntetve?
- Az utolsó tíz évben nem.
- Egészen biztos ez?
- Hát persze, bíró úr! Hiszen az utolsó tíz évben börtönben ültem.
Nincs jelen
#1344 2008-10-18 09:24
- zotyesz
- Tag
Egy olcsó szállodában panaszkodik a vendég:
- A szobámban két egér kergetõzik!
- Mit akar ennyi pénzért? Bikaviadalt?
Nincs jelen
#1345 2008-10-18 21:14
- porshe
- Tag
Honnan tudod, hogy rossz szakács vagy:
- A kutyád a szomszédba jár kajálni.
- A leveseid oldják az evõeszközt.
- A szemetesek nem ürítik a kukádat, azt mondják, az veszélyes hulladék.
- A gyerekeid hazaszaladnak ebédelni, ha tûzoltóautó szirénáját hallják.
- A süteményed világít a sötétben.
- Legjobban a mákostésztát, és a töltött káposztát tudod elkészíteni,
de a vendégeid nem tudják eldönteni, melyiket tetted eléjük.
- A párod tûzoltó-készüléket vásárol, miután közölted, hogy szabadtéri
sütést rendezel.
- A patkányméreg gyártók sorban állnak a receptjeidért.
Nincs jelen
#1346 2008-10-20 11:41
- zotyesz
- Tag
- Mi a közös az anabolikus szteroidokban és a Ku-Klux-Klánban?
- ???
- Mind a kettõtõl úgy futnak a négerek, mint az állat.
Nincs jelen
#1347 2008-10-20 11:50
- zotyesz
- Tag
Egy híres olimpiai atléta összegyûjti a barátait, szurkolókat és riportereket a luxusvillájába, hogy ünnepeljék a kiemelkedõ eredményeit.
Mondja a barátainak:
- Már nagyon unom ezt a sok pletykát a hormonokról és szteroidokról, ha nyersz akkor mindenki azzal vádol, hogy csak azért nyertél mert azokat használtad.
Ebben a pillanatban belép az atléta mamája, kezében egy focilabda nagyságú paradicsommal.
- Édes fiam, már számtalanszor kértelek... használd a fürdõszobát és ne a kertbe menjél pisilni!
Nincs jelen
#1348 2008-10-20 11:55
- zotyesz
- Tag
- Hogy hívják a magyar belvárosi orvost?
- Dr. Ötker.
Nincs jelen
#1349 2008-10-21 14:14
- zotyesz
- Tag
Pistike hazafelé tart mamájával az iskolából. A mama megkérdezi
- Mi volt ma az iskolában, kisfiam?
- Mama, ma én voltam az egyetlen, aki jelentkezett!
- Nagyon ügyes vagy Pistike! Mi volt a kérdés?
- Ki törte be az ablakot?
Nincs jelen
#1350 2008-10-21 14:19
- zotyesz
- Tag
Rendõrakadémián két rendõr újonc vizsga elõtt várakozik. Kérdezi az egyik:
- Logikából vizsgázol?
- Igen.
- Elmagyaráznád nekem, mert sajnos nem értem.
- OK, vegyünk egy példát, van akváriumod?
- Igen.
- Akkor szereted a halakat.
- Igen.
- Szeretsz horgászni is.
- Igen.
- Horgászás közben nézegeted a tóparton levõ jó nõket.
- Igen.
- Szeretsz a nõkkel szexelni.
- Igen.
- Na látod, ilyen egyszerû az egész, minden egymásból következik.
Közben a magyarázó újoncot vizsgára szólítják, a másik rendõr kinn marad. Odamegy hozzá egy harmadik:
- Te is logikából vizsgázol?
- Igen.
- El tudnád magyarázni nekem?
- Persze, vegyünk egy példát. Van akváriumod?
- Nincs.
- Akkor te bu.. vagy.
Nincs jelen