#5051 2008-10-06 15:59
- roor
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halika!
Kukk.:D
Luci:jól vagyok,kápi nem feküdte meg a pocim,de még mindig álmodozom róla.:D
Napot túléltem,ma még nem volt annyira fársztó.:D
Örülök a jó híreknek!:D
Figyelek,amennyit tudok.:D
Szilvike:ameddig táppénzen volt annyi ideig nem rúghatják ki.
Segítünk.:D
Pusszancs
pá
Nincs jelen
#5052 2008-10-06 16:24
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, élek, és hála (? :D)az égnek, az anyósom is! Ráakasztottuk Danit, aki tegnap totál kifordult önmagából, pl. éjfélkor óhajtott ágyba bújni!!!! De ha visszagondolok, az én nagyiméknál én is be volt sózva, nem lehetett velem gyerekkoromban bírni, ha nagyiékhoz mentünk. Morzsi (D.) énekelgetett, gagyogott, és megtanult egy szóra reagálni: a forró radiátort meg akarta fogni, és akkor rászóltak, hogy zsizsa!, erre megállt, mint aki felemeli a két kezét, ha pisztolyt lát, és úgy maradt inogva, mig az apósom meg nem fogta a kezét!! Aranyos volt. :D :D
Én amúgy alig láttam õket, reggel gyûlésen voltam, ez tartott délig, aztán a férjemmel elhúztunk a közeli városba, a mûvészellátóba, ahol minden lelki igényem ki lett elégítve, kaptam festéshez való cuccokat, és egy barátnõm megígérte, hogy bepróbálkozik egy kisebb galériánál, és lehet, lesz kiállításom!!! :D :D majd folytatom, most dani szólit, aki tegnap ünnepelte az elsõ szülinapját!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Nincs jelen
#5053 2008-10-06 16:28
- sziszi32
- Tag
Na, mégis kaptam egy kis idõt õfelségétõl. Szóval, mano, a kisbaba kiszállítási ideje azért kilenc hónap, mert a rengeteg áramkört, ami a kisembert mozgatja, nemcsak, hogy alaposan össze kell forrasztani, hanem komoyl minõségellenõrzésen megy keresztül, hogy nehogy véletlenül születéskor induljon be a beszéd program... mert akkor bizony az orvosok jól megkapnák a magukét, arról nem is beszélve, hogy a friss anyukáját is jól lecseszné, hogy mért nem értetted, hogy utálom a töltött káposztát? ki kellett jönnöm, hogy végre eljusson neked?! :D :D
Nincs jelen
#5054 2008-10-06 16:42
- Szilvike0522
- Tag
Sziasztok!
Én is úgy tudtam,hogy addig nem lehet kirúgni valakit amig táppénzen van,de tegnap közölték,hogy már lehet.
Amit sikerült intéznem.Nem jöhet dolgozni,amig el nem megy orvoshoz (Nokiás) 13.tól-17.ig lehet,ha ott megfelelt akkor 27.tõl mehet 4nap tréningre,és utána ha sikerül jöhet dolgozni.Szegény már 21.tõl akart jönni dolgozni.
Arról ne is beszéljek,hogy Én sem fogok sok fizut kapni,mert azokat a napokat amikor itthon voltam vele,majd csak a következõvel fizetik ki!Nincs hóközi kifizetés! :(
Szerintetek végig fogja ezt csinálni,mert nem nagy esély van rá!Igy meghurcolni valakit ha beteg!
Komolyan mondom most már Én is elkeseredtem.Semmi nem jön össze nekünk!Kezd tele lenni a pohár az utolsó cseppek potyognak már bele!Még,jó hogy Gergõ pecázni van,addig is leköti magát! :)
Most megyek,mert nincs igazából semmihez sem kedvem!
Este talán megnézlek titeket!
Jók legyetek!
Nincs jelen
#5055 2008-10-06 17:05
- mano1973
- Tag
Szilvike!
Nem is olyan régen én is keresztûl mentem ezen a táppénz-kirugnak dolgon.
Nos amit biztosan tudok:Táppénz alatt nem rughatják ki!!! Ellemben te felmondhatsz táppénz alatt is!
A táppénz letelte után ha vissza ment dolgozni ugyan annyi napig amig táppénzen volt ,de maximum 1 hónapig védetséget élvez!!!Tehát megint csak nem rughatják k.
Az az nem mondhatnak fel neki!!!!
Ha viszont belementek a közös megegyezéssel való felmondásba akkor persze megtehetik de ne menj bele!!
Ezt egy munkajogásztól tudom ilyen biztosan aki az én ügyemmel is foglalkozott:))
Bár az is biztos ha ki akarják rugni mindent el fognak követni annak érdekében,hogy ezt meg is tegyék.
Én is visszamentem és mivel a táppénz utáni védetség miatt nem tudtak kirugni,mindent elkövettek,hogy kikészitsenek és felmondjak magamtól.
Nem könnyü igy dolgozni hidd el és Gergõt ez biztosan megviselné.
Kitartás!!!!!
Nincs jelen
#5056 2008-10-06 17:39
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi:isten éltesse Danibatyut.:D
Iszom szavaid,írj.:D
Szilvike:végigcsinálja,csak legyen határozott és ne hagyja magát,attól általában lecsillapodnak.:D
Lisa:köszönöm jól,még bírom.:D
Nagyon várom én is,készülõdök,legalábbis fejben.:D
Örülök amiket írtál,szurkoltam ám.:D:D:D
Luci:jobbulást Norbinak.:D
Neked meg cupp!:D
pá
Nincs jelen
#5057 2008-10-06 19:25
- judy1981
- Tag
Szilvike:
Mt. 90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott idõtartam alatt:
a) a betegség miatti keresõképtelenség, legfeljebb azonban a betegszabadság lejártát követõ egy év, továbbá az üzemi baleset vagy foglalkozási megbetegedés miatti keresõképtelenség alatt a táppénzre való jogosultság,
b) ...
Érdekelne, hogy honnan szedték, hogy fel lehet mondani. (tv.§.()pontja) Olvassák el újra a Munka törvénykönyvét.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínû, hogy orvoshoz is azért küldték el, hogy az alkalmatlannak találja. Mert ilyen is van, hogy õk mondják meg az orvosnak mi legyen a vége. És igen a munkáltatók 98%-a falhoz állítaná a beteg embereket. Meg kell találnunk azt a 2%-ot.
Nincs jelen
#5058 2008-10-06 19:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Ezt Daninak küldöm!
Kedves Dani!
Elsõ szülinapod alkalmából nagyon sok szépet és jót kivánunk!
Életed legyen erõben egészségben gazdag!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nagyon sok-sok boldog születésnapot kivánunk!
Az oké , hogy anyósod túlélte , de Dani is????:D:D:D:D:D
Manó!
Bevallom õszintén , hogy eszembe se jutott , hogy odaadjam a kicsiket!:D
És különben is ha te se leszel itthon akkkor is meg kell hogy oldjam valahogy!:):):)
Gólya???
Lehet , hogy most hozta el a gyerekáldást hozzátok!!!:D:D:D:D:D:D
Roor!
Örülök , hogy nem lett semmi gond a kajától!:D:D
A nekem cupp azt oda ahová akarom??:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-10-06 19:34)
Nincs jelen
#5059 2008-10-06 19:54
- roor
- Tag
Halika!
Luci:a neked cupp oda ahova akarod.:D:D:D:D
Lisa:privi.:D
pá
Nincs jelen
#5060 2008-10-06 20:13
- aiolosz
- Tag
A cel nem szentesiti az eszkozt, de ez most kivetel:
Arad 1849 október 6. Emlékezzünk
Nincs jelen
#5061 2008-10-06 20:40
- sziszi32
- Tag
Dani imád ott lenni az anyósomnál, mert az igényeinek megfelelõen van kiszolgálva, és anyósom mindent megtesz, hogy magához láncolja a kicsit, de nem haragudhatok érte, mert az anyám is ezt teszi... sõt, egyébként is mindenkinek ez a mániája, valami maradandót alkotni a fiammal. :D Hát ez van. Mondom, én nem voltam ott sokáig, úgyhogy csak az apósommal sikerült kicsit összekapni, de ez már olyan megszokott, mint a vészhelyzet minden kedden.
Szóval, most festegetnék, de a kicsi bogaram leköt, de nem is bánom, örülök, hogy eleven! Most evett almát és rizses húst, egyszerre, mert egyikrõl sem akart lemondani, és a kis inyenc együtt ette a kettõt. :D :D :D :D
Nincs jelen
#5062 2008-10-06 20:58
- pasek
- Tag
Bocsánat, de ez személyi kultusz :D
<kép>
Szerkesztette: pasek (2008-10-06 20:58)
Nincs jelen
#5063 2008-10-06 21:01
- sziszi32
- Tag
Szia, örülök Neked, hogy engem is válaszra méltatsz!!! :D :D és egyébként is...
Nincs jelen
#5064 2008-10-06 21:05
- pasek
- Tag
Jaaajj, bocsáss meg!
Nekem nincs pirézes képem, vagy nincs képem, hogy feltegyem???
Nincs jelen
#5065 2008-10-06 21:16
- mano1973
- Tag
Sziszi!
Danibatyunak nagyos sok boldog szülinapot és ezer puszi nekije.
Luci!
Ahogy tetszik....de szívesen Rolkázok és Nikizek te is tudod:))
Amugy meg ha itthon vagyok használj ki nyugodtan bármikor és hozd a kölköket ahogy eddig is.
Majd ha nem leszek vagy szarul vagyok és nem bírom akkor majd szólok:))
Szerkesztette: mano1973 (2008-10-06 21:19)
Nincs jelen
#5066 2008-10-06 21:35
- sziszi32
- Tag
Luci, nagyon szépen köszi a tortát, nagyon fincsesz volt! :D :D Legalábbis a kép alapján!
Mano, köszi a gratulációt, ezer puszit egyébként is kap naponta a mutterjától, a plusz ezret is kibirja valahogy!
Pasek, az igazi élet akkor kezdõdik el számodra, amikor felszabaditod gátlásaidat!! És a pirézek is ien gátlások benned! Szabaditsd fel õrült éned!!!!! :D :D :D Mindenki élvezetére!
Nincs jelen
#5067 2008-10-06 22:45
- Norby1
- Tag
Luci drága ne haragudj de nem megyek veletek szombaton mert én már pénteken lemegyek Miskolcra.Ne haragudj hogy csak most szólok de most vált majdnem biztossá.De így is nagyon köszönöm.
Nincs jelen
#5068 2008-10-06 22:51
- pasek
- Tag
Földrajzilag fel :P
Nincs jelen
#5069 2008-10-06 22:53
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Csak beköszöntem...mert eléggé fáradt vagyok..meg lehangolt...aminek különösebb oka nincs...csupán némi szeretethiány...tegnap éjszaka rámtört...
Nem szeressem ezeket a cikázó hormonokat ilyen...olyan tájt :D :D
Nem baj majd holnap megszeretgettetem magam drága gyermekünkkel (õ lenne Boja),mindig megmosolyogtat olyan õrült kiskutya :D(illetve nagy disznó...:D :D )
Luci kenyeret még nem sütöttünk benne...minek azt hiszen kenyérsütõ :D
A kalács receptjét meg a neten néztük ..illetve nézte ki a párom.Mert eddig még õ kontárkodott vele...én csak csodálva nézegetem...nekem mindig kicsit tovább tart megbûvölni a technika csodáit :D
Holnaptól szabin vagyok...beprogramoztam egy házfelforgató nagytakarítást...aztán lesz e energiám belekezdeni...nem tudom...mindeig nehéz elkezdeni..utána megy mint a karikacsapás :D
Mindenkinek nagy nagy jóéjt cupp...megyek letentélek...sziasztok
Nincs jelen
#5070 2008-10-06 22:54
- Norby1
- Tag
Helyesbítek akkor tehát felmegyek Miskolcra :D
Nincs jelen
#5071 2008-10-07 07:04
- Lisa
- Tag
No Srácok akkor Bükkszentkereszt meg végképp fenn van :D
Egyébként Jó reggelt Mindenkinek!!!
Nincs jelen
#5072 2008-10-07 09:52
- sziszi32
- Tag
Nelly, van jó kenyérreceptem, ami tuti beválik, ha érdekel, priviben küldöm!
Szia, Lisa, jó téged látni! :D
Nincs jelen
#5073 2008-10-07 10:56
- Lisa
- Tag
SZIA!!!! SZISZI!!!!
Nos gyerekek Mindenkinek!! (akit érdekel)
a Mûtétem idõpontja jövõ szerda október 15 én lesz!
Sziszi, ezt így akarta a sors!!!
Puszi Nektek!
Nincs jelen
#5074 2008-10-07 11:08
- mano1973
- Tag
Lisa!
Minden simán fog menni!!!!!!!!Ez tuti!!!!!
Persze azért nagyon drukkolok és megkértem az angyalkákat hogy vigyázzanak rád oda fentrõl!!!!!
Azt mondták okt.15-én csak rád fognak figyelni:)))
Szóval ne aggódj.
Sziszi!
én nem kérek receptet...csak a végtermékeket:)))Így kényelmesebb:)))
Luci!!
Ezer bocsi,hogy eltörtem a fiad lábát...lábujját:)))
Nem szándékos volt esküszöm de legalább már tudom miért nem adod ide nekem a kölköket:)))
Rolit kék zöld foltokkal adtam vissza...Norbinak a lábát töröm el..Még Niki egyben van:))))Azért ez is valami:)))
Remélem a dokinál nem mondta el Norbi,hogy miattam volt minden:)))
Nincs jelen
#5075 2008-10-07 12:25
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Norby!
Vettem az adást!:D:D:D
Semmi gond!:D:D
Próbáltalak elérni msn-en , de nem sikerült!
Képek!!!!!!!!:D:D:D:D
Akkor a talin talizunk!!!!!!
Sziszi!
Akkor minden oké volt anyósnál,ennek örülök!:D
A torta válljon egészségetekre!:D:D:D:D
Miért priviben megy a kenyér recept??
Én is tudni szeretném hátha jobb mint az enyém!!!:D:D:D:D
Nelly!
Azért leirhatnád a kalácsot mert az bevált nektek és lehet , hogy én másikat csinálnék!!:D:D
Pasek!
Jó az órád!!!!:D:D:D
Manó!
Na látod!:D:D:D
Nem kell félni , hogy elmondtuk a dokinak!!:D:D:D:D
A Nikivel mi a szándékod????:D:D:D:D:D
Lisa!
Persze , hogy érdekel!!!!!!!!
De nem csak érted hanem Daniért is szoritunk!!!!!
Tanulsz??????Mert kikérdezlek szombaton!!!:D:D:D:D:D:D
Már csak 4 nap s itt a tali,
találkozik crohn és coli.
Együtt a sok beteg s barát
átmulatnak egy éjszakát.
Eszünk -iszunk vigadunk,
bajainkra nem is gondolunk.
Nagyon várom már a talit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-10-07 12:27)
Nincs jelen
#5076 2008-10-07 12:34
- mano1973
- Tag
Luci!
Micsoda kis vers...vagy valami olyasmi:)))
Egy költõ veszett el benned!!!Csak meg ne találják:)))
Niki sorsáról még nem döntöttem,de adhatsz tippet:)))
Viszont most szeretnék kicsit dicsekedni nektek:P
Az én szép ,elbûvölõ,erõs,bátor,jó képû és nagyon okos Tomimat holnapra behívta az egyik tv csatorna egy próba játékra.:))
Persze ez még nem azt jelenti,hogy sikerül is bekerülnie a tv-be és a játékba deeeeeeeee......már ez is tök jó neeem?:)))
Holnap reggel 10 re megy a játék felvételére...drukkoljatok:)))
Nincs jelen
#5077 2008-10-07 13:50
- ani58
- Tag
Porshe!
Az Imurán tájékoztatójában ez áll:
"A tablettákat nem szabad összetörni vagy szétvágni bevétel elõtt. Ha Ön vagy ápolója hozzáér törött, sérült vagy poros tablettához, mosson azonnal és alaposan kezet. Ennek a gyógyszernek a biztonságos kezelése nagyon fontos." ezért ne hagyd, hogy szétrágja a gyermeked, hiszen azért van bevonva egy filmréteggel, hogy ott oldódjon, ahol kell.
Üdv.: Ani
Nincs jelen
#5078 2008-10-07 14:18
- porshe
- Tag
Szia ani58!
Kösz a figyelmeztetést, én is olvastam és tájékozódtam is dokinénitõl,aki vonogatta a vállát erre. Õk az osztályon még ilyen kicsi gyereknek ilyen kis adagban nem adtak imurant, és egy 2 évesnek nehéz elmagyarázni hogy "édesem ez a bogyó azért van bevonva hogy ott oldódjon ahol kell,tehát ha lehet egészben nyeld le! :D " Szóval ez nem megy. Amúgy amíg nem vette be a szájába porítottam,mert ezt javasolta dokinénink. Na ezek után kinek fogadjak szót? :)
Örülök hogy szó nélkül beveszi és megeszi az álítólag iszonyatosan rosszízû gyógyszert. Én csak megnyaltam anno.
Majd talán eljutunk vele egyszer oda is hogy egész gyógyszert kap és egyben nyeli le,amíg napi 3X 1/2 tabletta az adagja mert alig 11 kiló a szentem,addig így megy és ennek is örülnöm kell.
Üdv: Porshe
Nincs jelen
#5079 2008-10-07 15:03
- zolcsi
- Tag
Porsche vegyétek be a gyógyszert patikai ostyával.Talán úgy könnyebben lenyeli a kis lurkó.
Nincs jelen
#5080 2008-10-07 15:46
- Vicaa
- Tag
Én csütörtökön megyek Pestre az ORFIba csontritkulás kontrollra és utána a fõorvoshoz.
Már nagyon kíváncsi vagyok javult e a helyzet.
Mikor beszéltem a fõnõvérrel(õt kell hívni idõpont kéréshez) képzeljétek simán emlékezett rám és a nevemre, kérdezte hogy vagyok és hallottam mikor bement a fõorvoshoz és beszéltek, õ is simán emlékezett a "májusban bent feküdt súlyos csontritkulásos fiatal hölgy"-re.
Úgy látszik végül csak sikerült ott jó nagy port kavarnom ! :(
Ma voltam a házidokinál, Anna kicsit meg van fázva. Kértem beutalókat, meg gyogyit ia akartam iratni, meg számon is kértem, de olyan rosszul sült el, figyelmetlen voltam. Tudniillik a gyógytornászra már két hónapja várok, s kiderült, hogy mióta odaadtam a papírom a háziorvoshoz, azóta õk azt nem továbbították annak a Bt-nek akik az otthon ápolást és gyógytornáztatást csinálják. Amikor megkaptam a beutaló paksamétát, recepteket, itthon szétszedtem és az asszisztens mit csinált? Visszaadta a papíromat amit el kellett volna küldeniük!!!! Hát érti ezt valaki? Csúcs ez a helyi háziorvosi szolgálat!
Meg ugye vérzékenység vizsgálatot kellene csinálni, de azt mondta a doki, hogy ehhez nem elég egy sima vérkép menjek a haematológiára, ott részletesebben, alaposabban vizsgálják. Csakhogy az Egri Kórház sztrájkol és nem fogadnak :( !
Lisa, SZiszi, illetve Danimanó! Most aztán már lesz miért izgulni 15-én duplán is!
De minden szuperül fog sikerülni mindekettõtöknél, és nagyon, de nagyon szorítok Nektek!!!!
Danibetyárnak pedig nagyon boldog elsõ születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!
Anna meg ma volt 11 hónapos! Ja, és kilövettük a fülét! Meg kellett harcolni rendesen!
Védõnéni megállapította ma, hogy igazi csaj, mert annyit dumcsizik, be se állt a szája :D:D:D!
Nincs jelen
#5081 2008-10-07 16:44
- roor
- Tag
Halika!
Kukk.:D
Túlélve.:D
OKTÓBER 15.:Kötelezõ szurkolás!:D
pá
Nincs jelen
#5082 2008-10-07 17:24
- Vicaa
- Tag
El nem hiszitek,én se értem mi van velem? Egyfolytában csak kovászos ubit ennék már egy hete! Most is megettem hármat! Amikor Annával terhes lettem akkor is így kezdõdött, mindenki nézett, hogy Úristen, hogy bírod, meg hogy ettõl nem leszel beteg? De nem lettem, most sincs kutya bajom se, nyami nyami nyami! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5083 2008-10-07 17:39
- mano1973
- Tag
Vicaa!!
Akkor most Annának kis tesója lesz?:)))
Gyanús vagy:))
Amugy meg a kovi ubi vajas majonézes kenyérrel isteni.Aztat én is szeretem:))
Sõt...egy hete már azt is tudom,hogy a gyümölcs finom és ehetõ:))
Rájöttem imádom az almát és a körtét:)))
Azóta az én Tomimat az õrületbe kergetem a gyümölcs mizériámmal hiszen soha nem ettem meg:))
Nincs jelen
#5084 2008-10-07 18:22
- Norby1
- Tag
Luci viszem a képeket már megvettem a cd-t amin megkapod
Mano neked aztán van gyomrod.:D Még olvasni is rossz ezt a ubis majonézes valamit. Ja és rajta vagy a várólistán :D
Na most kezdek megijedni mert én a palacsintát kívánom minden mennyiségben :P
Nincs jelen
#5085 2008-10-07 18:42
- mano1973
- Tag
Norby!
Nagyon is finom a vajas majonézes kovi ubis kenyér:))
Na jó még egy kis erõs pepperóni és tökéletes:))Imádooooooooom!!!
Köszönöm hogy feltettél várólistára:))
A megrendelõ lapot is kérem mert válogatós vagyok ám és szeretném ha kiválaszthatnám a szem...haj...bõr színt és egyéb adodtságait a babámnak:))
Amugy meg csak nem te is várandós vagy hogy kívános lettél?
Hûha ez lenne az igazi szenzáció:)))
Ezt megnézném
Nincs jelen
#5086 2008-10-07 20:12
- roor
- Tag
Halika!
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért mert én takarékon vagyok még ti írhattok!:D
Mert ha hazaérek az az elsõ hogy jövök ide.:D
De ha nincs mit akkor hogyan olvassam?:D:D:D:D
És mellesleg vannak segítségre szorulók is,tessék õket felüdíteni meg pofozgatni!:D:D:D:D
Joccakát:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5087 2008-10-07 20:31
- judy1981
- Tag
Mano ismered?
A nõ elmegy a professzorhoz.
- Professzor Úr! Segítsen nekem, gyereket szeretnék, de olyat, aki erõs lesz, mint Schwartzenegger, okos, mint Einstein és sármos, mint Alain Delon.
- Ennek semmi akadálya asszonyom. Most beadom ezt az injekciót, ez majd segít.
Az injekció hatására a nõ pillanatok alatt elalszik, a professzor odalép az ágy végéhez, letolja a nadrágját és...:
- Alain Delon? Majd adok én neked Alain Delon-t!
Nincs jelen
#5088 2008-10-07 21:37
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Neked semmi se sikerûl elsõre???:(:(:(:(
De legalább a kórházban emlékeznek rád!Ez is valami!:D:D:D
Annácska jobban van????
Én amikor a Nikivel voltam terhes akkor ettem sok ubit no meg tök fõzeléket!
Persze a tökfõzit nem szereti!:D:D:D:D
Csak nem kistesó lesz nálatok??Biztosan arra repült a gólya amit Manó látott!:D:D:D:D
Manó!
Kovi ubi vajas majonézes kenyérrel , hát én kihagyom!!!:D:D:D:D
Tominak szoritok holnap!!!!!!!
Azért te se vagy semmi!Az almát kifejezetten nem szeretted , de most meg kétp.fára eszed?:D:D:D
Hát lehet jött a gólya???:D:D:DVagy a Tomi telibe talált?????:D:D:D:D:D
Szoritok neked!!!
Nem hivtál mi volt a melóba!
Nem veszett el bennem egy költõ ezek csak röpte gondolatok!:D:D:D:D
Ha elveszett volna bennem akkor most sok kiadott versem lenne és gazdag no meg hires lennék.:D:D:D:D:D:D
Csütörtökön mit csinálsz???Reggel megyek a biztósitóhoz a Norbi papirját leadni majd befestenéd a hajam???
Bár magamnak szoktam csinálni , de ha itthon vagy megcsinálhatnád.Addig a Vica vigyázzna a Rolira!:D:D:D
Norby!
Köszönöm!
Nekem is küldesz palacsintát???:D:D:D:D
Lehet holnap sütök is!!!!:D:DVagy csinálok palacsinta tésztában sült almát,fahéjas cukorral.:D:D
Roor!
Birod még???????:D:D:D:D
Nelly!
Szabin vagy mától??Akkor miért nem irsz??????:D:D
Tessék jönni!
Sugi!
Örülök , hogy minden oké, de azért tessék egy kicsit többet jönni és irni!
Fiúk lányok merre vagytok????????????????????
Sziszi!
Te se nagyon vagy ma!:D:D
Vagy festettél egész nap???
Lisa!!
Hol jársz??:D:D:D
Kávét meg cukrot vigyünk???
A puszidat jó helyre raktam!:D:D:D
Deluigiról tud valaki valamit????
Annyira örülök , hoyg Linus is jön a talira!!!!!:D:D:D:DHurrááá!!!!
Nincs jelen
#5089 2008-10-07 22:04
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Luci : vendégség volt/van nálam. Ahogy Drága Ánya mondta kihasználom a szabad perceket, órákat, napokat még a mûtét elõtt!
A kévának való cuccot viszem MINDENT!!! Na jó cappuchino gépet nem! Meg kell elégednetek a presszóval.
Bánatos és a Többiek: Milyen volt a hárskúti KV? Elfér most hétvégén is :D
Linus : Itt is nagyon örülök, remélme, hogy jól fogod Magad érezni!
Roor :kitartást továbbra is ! Veled vagyok!
VIcaa : hívtál ma? Elromlott a vezetékes csörögj mobilon és viszahívlak! OKÉ?
Puszi Nektek!
Nincs jelen
#5090 2008-10-07 22:11
- aiolosz
- Tag
Lisa írta:
Elromlott a vezetékes csörögj mobilon és viszahívlak! OKÉ?
Akkor ezert hivtalak en is hiaba:( de en nem tudlak mobilon hivni..pedig kellene beszelnunk
Nincs jelen
#5091 2008-10-07 22:36
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, vagyogatok, csak épp egész nap házon kivül. A kicsivel megkezdõdtek a mûtét elõtti vizsgálatok, vérvétel, pisileadás, "röggöny", aztán elmentünk a városba vásárolni mindenfélét, fõleg meleg ruhát az õszre, mer ki tudja, mikor engednek ki minket a mûtét után, hát legyen készenlétben holmi.
Luci, Nelly, akkor a kenyérrecept, amit megigértem:
A kenyérsütõ-gépbe, tudjátok, hogy elõször a folyékony holmit kell rakni, rá a szárazat, és végül az élesztõt, ugye ezt fölöslegesen irtam le!
Ezt a kenyeret legjobb digitális mérlegen összedobni, mert az kinullázható.
250gr sör
+annyi forrásban levõ víz, hogy együtt 330gr legyen (ezért lehet a sör hideg, mert a forró vízzel kiegyenlítik egymást)
15gr étolaj
1 púpozott kiskanál só
1 lapos kiskanál cukor
1 kiskanál õrölt köménymag (már aki szereti)
540gr kenyérliszt (azaz simaliszt, én úgy szoktam, hogy 440gr kenyérliszt+ 100gr rozsliszt)
fél kiló liszthez való instant élesztõ (dr oetkerbõl egész zacskóval kell, szóval, odafigyelni!!! :D)
Ebben a sorrendben kell telepakolni a kenyérsütõgépet, és közepes szinten, nagy méretû kenyérre kell állítani (vagy standard, nálunk az a háromórás program a hausmeister márkájú gépen)
De most aztán várom egyrészt a saját recepteteket, másrészt a vallomást, hogy kipróbáltátok-e a receptet!!!! :D :D
Nincs jelen
#5092 2008-10-08 00:19
- sziszi32
- Tag
helyesbitek: nem 1 hanem két kiskanál só kell, enyhén púpozottan
Nincs jelen
#5093 2008-10-08 00:21
- sziszi32
- Tag
bocsi :D :D :D :D :D
Nincs jelen
#5094 2008-10-08 00:49
- Mayuska
- Tag
Luci nekem szándékozod lepasszolni csütörtökön a Rolkát?:D látom kell olvasni a forumot mert ha nem akkor meglepi szerüen jönnek a gyerekek nekem:D csütörtökön délután fél4 ig melozok... utána bevállalom szivesen:)
jah és ha sütsz akkkor a nyami nyamit is szivesen megörzöm neked jo mélyen a pociban:D rám számithatsz gyerekvigyázásban és hütökifosztásban:D
Nincs jelen
#5095 2008-10-08 06:20
- Vicaa
- Tag
Lisa, igen hívtalak, majd akkor ma csörgök. Na, az írás úgy néz ki késõbbre marad, mert hallom Annámat már "beszélget" a kiságyban!
Norby: palacsinta? Nyamiiii!!!!! Jó ötlet, lehet, hogy én is sütök ma! :D
Nincs jelen
#5096 2008-10-08 08:02
- Norby1
- Tag
Hééé hölgyeim ez így nem ér!!!!!!!!!!!!!! A palacsinta sütõ tudást szombaton tessék csillogtatni
Azért így ingerelni szegény gyomromat ez nem szép tõletek :D
Nincs jelen
#5097 2008-10-08 09:32
- zotyesz
- Tag
Hali
Luci szombaton megyek akkor jó ha kilencre odaérek?
Norby ne hagyd magad ingerelni követeld ki hogy a talin süssenek palacsintát neked.
Mano drága kicsit sokat vársz a futárszolgálattól nem? nem piacon vagy drága azért ez nem így megy hogy beikszeljük milyen kellene :) amortizálod Luci gyerköceit ?:) :)
Roor pofozgatni is lehet már itt?ez is a terápia része?
Porshe örülök hogy viszonylag jól van Nóri Zolcsibál ostyás ötletét én is javasolnám bár valószínûleg akkor ostyával együtt rágja szét :) :)
Linus örülök hogy jössz a talira
na megyek tanulok kicsit
jók legyetek Roor néni szeme mindent lát ám :) csak óvatosan
Nincs jelen
#5098 2008-10-08 10:40
- Vicaa
- Tag
Jéééé, Zotyesz is elõtûnt végre :D!!!
Norby, hát kellett neked ilyen ötletet adni :):):)
Zotyesz nem csak a nõk süthetnek palacsintát! Te is süthetsz Norbynak! :P :D
Szerkesztette: Vicaa (2008-10-08 10:41)
Nincs jelen
#5099 2008-10-08 11:25
- sziszi32
- Tag
Sziasztok talira készülõdõ népek!!! Látom, már erõt vett rajtatok az õsközösségi társadalom-kialakítási kényszer! :D :D A fiúk egyre inkább a mamutvadászat felé hajlanak, és már látszik, hogy a nõkre kivánják hagyni a tûz õrzésének feladatát!! :D :D Persze, õk elmennek bulizni, elõre levadásznak valami satnya kis bükki mammutot, amirõl kiderül majd, hogy a szomszéd néni húszéves bernáthegyije az, amelyik egyébként is kimúlni indult az erdõbe, a csajok meg addig palacsintát sütnek, gyereket nevelnek, tüzet õriznek! :D :D Méghogy a kétezeréves civilizációt nehéz kiölni az emberbõl!! Elég hozzá egy jó kis tali, és a férfiak gyorsan visszavedlenek neander-völgyibe!!! Csak aztán nehogy titeket is úgy találjanak meg, mint Ötzi-t, pár ezer év múlva jégbe ágyazva a bükki erdõk mélyén, kioperálhatatlan tûsarkúval a feneketekben, és mûköröm-darabkákkal az arcotokban, ruhátokra fagyott palacsinta darabokkal!!! :D :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-08 11:27)
Nincs jelen
#5100 2008-10-08 12:06
- Vicaa
- Tag
Na te aztán vagy egy nem semmi csajzi Sziszi! Széjjel nevettem magam a soraidon :D:D:D !
Nincs jelen