#5101 2008-10-08 13:16

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halihó!
Sziszi!
Köszi  a  receptet!Majd kipróbálom és referálok!:D:D:D
Rendes élesztõ nem jó , csak  a száraz???És abból hány gr??A 10dkg-os??
Ha jó a  rendes akkor kb 2,5dkg???
A sör meg a viz nem ml????
Én csak egy sima alapot csinálok.
50dkgliszt lehet felesben is
1 nagy adagolókanál só
1 nagy adagolókanál cukor
300ml viz
2,5 dk élesztõ

Nagyon jó amit irtál jót nevettem!:D:D:D:D
De kiváncsi leszek a fiúk arcára ha megtudják , hogy nem mi fõzünk meg sütünk hanem õk!Mi pihenünk!!:D:D:D:D

Zotyesz!
Teljesen jó a 9 óra!Várlak!!!!!:D

Norby!
Mi lenne ha te sütnéd  a palacsintát??:D:D:D:D
Zotyesz segit!:D:D:D

Mayuska!
Mit akarsz te az én hûtõmmel???:D:D:D
Én megyek hozzátok!!:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2008-10-08 13:17)

Nincs jelen

#5102 2008-10-08 13:40

zotyesz
Tag

Drága hölgyeim Sziszi, Luci és Vica

Mint eddig is  most is bevállalom a favágás tûzrakás fagyûjtés feladatokat

Nem ijedek meg a konyhában sem ha fõzésrõl van szó palacsintasütésben  otthon vagyok nem gond.
Ha pihenni akarnak a hölgyek rendben ha kell én bevetem magam a konyhába is.

Sziszi a bükkben ha minden jól megy  nem igen lesz több méteres jég még jó pár évig de a taliig biztosan nem lesz. Kutyát meg a mamutot ha hiszed ha nem még egy általános iskolás is megtudja különböztetni
de  valszeg igazad van mert kutyán kívül max õz vagy vaddisznó lehetne arra felé kb mamut semmiféleképpen nem .
Tûsarkúval végzett tükrözésrõl még nem hallottam de ha lehet kihagynám az életembõl és az arcomba sem kívánnák mûköröm darabokat így hát engedve  a kedves kis noszogatásnak bevállalom a konyhai teendõket is elnézést kérve hogy eddig nem tettem meg :)

Nincs jelen

#5103 2008-10-08 14:38

Vicaa
Tag

Kedves Zotyesz, tudtam, hogy Te egy igazi gavallér vagy! :D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5104 2008-10-08 15:32

sziszi32
Tag

Zotyesz, szívembe loptad magad bûnbánó soraiddal, már csak a többi férfitársadnak kell majd elszámolnod azzal, hogy a szerzõdés apró betûs sorai nem rejtenek-e valami furfangot (ius primae noctis - elsõ éjszaka joga :D), ami miatt ien készséges vagy!!! :D :D :D
Luci, a recept elején irtam, hogy digitális mérleg köll hozzá, és a ml és gr közt van némi eltérés! Igen, grammot irtam, mert ugy készitem össze, hogy a sütõedényt ráállítom a mérlegre, és pakolom bele a holmit. Majd megkérdem a férjem, hogy ml-re átszámolva mennyi a folyékony hozzávaló, plusz, hogy a rendes élesztõs dolog hogy áll (mert õ próbálta ki azzal is).

Nincs jelen

#5105 2008-10-08 15:47

sziszi32
Tag

Szia Luci!
A rendes éleszto is jó abból amint írtad  kb 2,5dkg kell.
A sört meg a vizet ml-ben is irhattam volna, mert a fajsúlyuk majdnej azonos, és ahány ml annyi g, tehát egyszeruen a ketto osszesen legyen 330 ml, persze a sort akkor ugy kell kitoltened, hogy nelegyen habja.
A só ha ti ennyire sósan szeretitek lehet 1 nagy adagolókanál.
Cukorból elég 1/2 nagy adagolókanál íigy világosabb lesz a héja, és véknyabb is, meg nem lesz olyan édes :D
udv Daniapuka

Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-08 16:25)

Nincs jelen

#5106 2008-10-08 19:37

sziszi32
Tag

Bocsi, de tényleg nem akar ide már senki sem irni???????

Nincs jelen

#5107 2008-10-08 19:50

judy1981
Tag

Linus: Jó, hogy jössz Te is.
Lisa: ha még nem késõ, adj fel egy hirdetést, hogy mindenki zárja be jól házi kedvenceit: kutyát, macskát, görényt, nagy testû papagájt, és ami még szóba jöhet, mert megyünk.
Egyébként az õsember barlang nem túl messze a Szalajka-völgyben van. Így aki hazavágyik...
A palacsinta sütés nálunk is férfimunkának számít. Én annyira nem szeretem, hogy ott álljak mellette. Ja mert nálunk kb. 30 db-nál kezdõdik a palacsintasütés.

Nincs jelen

#5108 2008-10-08 20:27

roor
Tag

Halika!

Emberem csak az enyém!:D
És igen,rettentõen házias tud lenni és kényeztetni.:D
De üsse kõ,talin ügyködhet!Az ételekkel meg a tûzzel.:D
Bírom még,magam sem értem hogy.:D
De azt tudom megiszom a levét.:(
De még a hétvégén,várva várt talinkon jól becsiccsentek!:D
Majd utánna jöhet a diéta,koplalás,hadrendbe állás.:D
Igen,a jobbik szemem (amelyikkel még látok is valamennyire) figyel.:D
Mosolyogtam én is rendesen.:D
Válogassátok ki,melyik mondtom kihez tartozik.:D
Azt hiszem mára sajna ennyi.:D
Joccakát.:D

Nincs jelen

#5109 2008-10-08 20:53

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Én vagyok csak pancsi , vacsi meg a többi.:D:D:D:D
köszönöm  a buta fejem felvilágositását!:D:D:D
Drága Dani apuka!
Nagyon szépen köszönöm a leirást kifogom próbálni.:D:D

Zotyesz!
Lásd milyen vagyok ha ell megyek veled fátvágni illetve rõzsét szedni!:D

Nincs jelen

#5110 2008-10-08 21:50

pasek
Tag

Sül a süti, fele kész!
Csak meg akarom mutatni, hogy nem kell leírni a p öcsösöket, törünk fel, mint a zolaj Dzsoki Júing farmján!!
(csak megpuhuljon, mert beletörik a fogatok :D:D:D )

Nincs jelen

#5111 2008-10-08 21:59

sziszi32
Tag

Ha linzer az, ami sül, akkor a lekvártól meg fog puhulni, ha máshol nem, akkor a nagyétkû crohn-fedõnevû invázió bendõjében! :D Egyébként én is linzert sütök éppen! Ja, most jött be nekünk a pasek-óra, mostanáig küzdött vele a gép, hogy behozza! Hol sikerült lefényképezni?

Nincs jelen

#5112 2008-10-08 22:21

Nelly
Tag

Hali

Luci majd mondom kedves páromnak keresse meg a receptet és rakja össze mert vagy 4-bõl hozta össze a kalácsot :)

A nagy tervem (házborongatós takarítás) még várat magára talán holnap elkezdem...eddig csak apróbb dolgokat csináltam és sokat pihiztem olvastam...holnap már gatyába kell ráznom magam :)

Üdv mindenkinek...

Nincs jelen

#5113 2008-10-08 22:35

pasek
Tag

Hahó Sziszi!

Mézes izét sütök, de már a törpöm van tele vele.... egy kiló liszt kevés volt, gondolhatod mennyit szöszöltem, de ha kijön ez a tepsi, már csak egy marad!!!!!!!!
JA! Egy egész zacsi francia drazsé fogyott el úgy, hogy mindegyik tetejére egy szem került, kivéve az elsõ tepsit, mert elfelejtettem, meg az utsót, mert arra már nem jutott....

pasek-óra a netrõl van, ugyanis szoktam nézegetni a keresõkben, mit dob ki pasek -ra :)

pasek=öv, szíj, ékszíj, gatyamadzag (lengyel)
van egy cég is, pasek security
és persze tavaly elõtt a miss universe/world nem más, mint Justine Pasek :P

Szerkesztette: pasek (2008-10-08 22:48)

Nincs jelen

#5114 2008-10-08 22:37

Norby1
Tag

Na akkor elmesélem a palacsinta sütés nálam hogy zajlik.

1. valakinek szólok

2.ha olyan idõpontban törne rám amikor már kicsit késõ van hozzá akkor is valakinek szólok hogy irány a Batthyányi  téren található éjjel-nappali palacsintázó.

Az hogy annál több idõt töltsek a konyhában mint hogy a kaját a tányérba rakjam és be a mikróba az ki van csukva. A fõzésnek csak a végtermékével vagyok hajlandó foglalkozni

Szerkesztette: Norby1 (2008-10-08 23:06)

Nincs jelen

#5115 2008-10-09 08:36

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Ellnézést , hogy nem jelentkeztem gyakrabban (ha hiányoztam vlkinek-bát kétlem- :P )szóval meg vagyok, jól vagyok és ügyködök. Próbálom a lakást megint elfogadható állapotba varázsolni a hétvégére (HÁTHA) , esetleh ha bekukkant vlki korábban.  Ánya, írtam pontosabbat, tudom, hogy elfgolalt vagy , de kérlek m ajd jelezz vlmi féleképpen nekem.
Vicaa: téged meg hívlak mikor eszembe jut, hogy Hol is vagy Te ma :D no majd csak egyszer.
Roor : látom tele vagy munkával, csak vigyázz Magadra nehogy nagyon elfáradj szombatra :D
Egyébként azt mondják, hogy szép idõnk lesz! Most is gyönyörû :) Örülök neki.
Judy: igen már értesítettem az állatkákat! Nyugi :D
Fõzõs-sütõs Férfiúk HAJRÁ!!!
Luci : remélem Te is készülsz, szívvel-lélekkel és persze testtel! Vigyázz MAGADRA!!!! A kikérdezést hagyjuk ki oké? Majd elmondom, hogy miért! :D
JAJ egyébként Roor ha nem bánod én is tervezek egy kis becsiccsentés,ugyanis koccintani AKAROK  Veled ahogy írtad :D (meg mindnekivel)
Zolcsibal : Meg vagytok? Hétköznapi élet megy rendesen?
No, jó. Ma még jövök.
Aiolosz : várom :D

Szép napot Mindenkinek!
Jó munkát, várakozást!

Nincs jelen

#5116 2008-10-09 09:30

sziszi32
Tag

Drága Lisa, NEKEM nagyon hiányzol, napok óta egyetlen nyomorúságos sorocska se érkezik tõled az én mailboxomba!!!! :( :( Ez igy nem lesz jó! :)

Nincs jelen

#5117 2008-10-09 10:06

Lisa
Tag

Megy, megy, megy!!!! ma, ma ma!!!!

Nincs jelen

#5118 2008-10-09 10:43

sziszi32
Tag

Na azért!!! Errõl van egy viccem: Székely bácsi szekéren ülve baktat hazafelé a viharban. Egyszercsak becsap egy villám közvetlenül mellette, mire a bácsi: Na! Halad tovább a szekér, megint becsap egy villám, most az egyik lovat csapja agyon, mire a bácsi: Na! Kiköti a döglött lovat, lassan haladnak tovább, újra becsap a villám, ezúttal a mögötte ülõ feleségébe, mire a bácsika felnéz az égre:Na azért!!! :D

Nincs jelen

#5119 2008-10-09 15:59

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Lisa drága hétköznapi napok telnek-telnek VÁRJUK A HÉTVÉGÉT!:D:D:D
Fõzéssel kapcsolatban Norbyval pendülünk egy húron a illetve a tükörtojásnál és a lebbencslevesnél megáll a tudományom.Viszont nagyon jó képet vágok a pörkölthöz és remekül tudok kóstolgatni is.:)
Ma voltam az új dokimnál és csináltunk egy uh-t mert fájdogált a napokban a poci.:(.Felhasban néhol vastagabb falú bélkacsok kevés folyadékkal.Gyógyszeres terápia Salofalkot vissza 1000 mg/nap.Vér és vizelet leadva eredmény holnap telón röviden ennyi.Nem akartam nekimenni  hétégének úgy hogy doki nem látott.
sziszi ez nagy poén volt.:D:D:D

Szerkesztette: zolcsibal (2008-10-09 16:00)

Nincs jelen

#5120 2008-10-09 17:40

roor
Tag

Halika!

Még megvagyok?:D
Úristen ki vagyok!!!!!:D
Egyre fáradtabb leszek,holnap meg pláne,mert meló után utolsó hajrá a készülõdésben,valószínûleg szombaton mostott rongy leszek.:D
De csak az elsõ pohár piáig.:D
Csak sajnos hamar elázok.:D
Nnnnaaaa már csak két éccakaaztán jöhet a menet!:D

Nincs jelen

#5121 2008-10-09 19:10

zolcsi
Tag

Deluigi jobbulást!

Nincs jelen

#5122 2008-10-09 19:19

judy1981
Tag

Deluigi üdv itthon. Ennyi kajától én tuti éhen halnék. Persze ha sz.rul van az ember, nem is kíván többet. Meglátod, otthon sokkal hamarabb gyógyulsz, mint a kórházban.

Lisa, akkor jó. Így kevesebb esélye lesz, hogy a vadászok melléfognak (vagy mellélõnek).

Jelentem, ha a drága ügyfelek és a fõnök is úgy akarja, holnap én is sütésbe kezdek. Nem sajtos tallért, mert arra nem lesz idõm, se erõm. De ez is fini lesz, ha el nem cseszem a sütésnél (új tûzhely). :D

Üdv: Judy

Nincs jelen

#5123 2008-10-09 19:53

roor
Tag

Halika!

Sajnálom!:(
Akik az eperpáleszre voltak berendezkedve azoknak jelentem,rajtam kívülálló okok miatt nem tudok vinni!:(:(:(
Holnap még adok utcsó helyzetjelentést (a tali elõttit).
Most azt hiszem tente.:D
Deluigi:jobbulást!:D

Nincs jelen

#5124 2008-10-09 20:45

Vicaa
Tag

Sziasztok, csak villámgyorsat írok, a Kísérõjelenségek-hez megírtam a mai nap eredményét, nagyon boldog, nameg a sok utazástól, várakozástól stb. igen fáradt is vagyok, úgyhogy el is teszem magam holnapra!

Deluigi!Neked gyors jobbulást! És erõt, kitartást!!!!

Nincs jelen

#5125 2008-10-09 20:54

Lisa
Tag

Sziasztok,
Ánya, annyi változás van, hogy holnap fél háromig leszek itthon!!!
Puszi Nektek , várom a HÉTVÉGÉT A TALIT!!!
Roor: nem gond, majd csak pótoljuk vlmivel! :D :D :D

Nincs jelen

#5126 2008-10-09 20:59

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Mit olvasok én???:(:(:(
Nekem is nagyon hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még két nap és talizunk!!!
Addig is vigyázz magadra és nem kell túlzásba vinni  a takaritást!!:D:D:D

Sziszi!
Hogy te milyen vicceket tudsz!Nagyon jó!:D:D:D:D
Dani hogy van???
Vér eredmény megvan??Milyen???

Judy!
Ne izgulj mert tuti finom lesz!:D
El fog fogyni fõleg ha a  jóétvágyú emberek kezébe akad!:D:D:D:D

Deluigi!
Üdv újra itthon!Hiányoztál ám!
Azért ez azétrend nem semmi.:(:(:(Hogy birod????
Kitartást és mihamarabbi jobbulást!!!

Roor!
Hát én is szivesen megkostóltam vóna!:D:D:D
Na majd máskor!:D:D

Zolcsibal!
Szóval akkor te is kivesszed szerény személyed  a  fõzés alól?????:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5127 2008-10-09 21:01

Ánya
Tag

Vicaa!
Olvastam, olvastam, tényleg nagyon jó hírek!! Akkor szombaton meg is szemléllek!!
De Luigi!
akkor most mi van veled? Jobban vagy, az jó, soványabb vagy, az is jó, de maradtál colitises vagy áttértél, vagy duplázol??? Örvendek, hogy otthon vagy és, ha jól értettem egyértelmüen élvezed az új formádat :D
Luci!
Szombaton :)
Mano!
ez az ízlés változás valamit jelezhet :)
Nelly!
Ugye mi is találkozunk?
Judy!
Nem baj, ha nincs süti, csak te legyél ott :)
Roor!
Azért maradjon egy kis energiád még ránk is! :D
zolcsibal!
Remélem nem nagy gond van a pici pociddal és tudsz jönni a talira !!
Sziszi!
Fergetegesen írsz! Kár,hogy a talin nem tudtok ott lenni, de majd, ha lesz kakis pelusotok bepótoljuk! :) Akkor Dani betyár és Lisa néni egy napon fog megmûttetni? Kettõs izgalom?!!!
Pasek!
Az órád, fantasztikusan jó. Sütni is tudsz? és még nem is titkolod? Szombaton megkóstoljuk!
Norby!
Kaphatnék majd én is képeket az augusztusi taliról? Levisszük a párom gépét és arra átvesszük, ha lehet.
Zotyesz!
Jó, hogy te is ott leszel! :D
Linus!
te vagy a ráadás! :D

Mi már holnap felutazunk és már ott is alszunk. Nagyon fogjuk várni a tali résztvevõit!

Nincs jelen

#5128 2008-10-09 21:23

sziszi32
Tag

Helóka, hát igazából azért irok vicceket, hogy aztán begyûjthessem a dicséreteket!!! :D :D :D Amúgy azt gondoltam, hogy ismeritek, mert a mi köreinkben ez lassan szakállas viccnek számít (bár a férjem is jót rötyögött rajta, de õ nem számít, mert minden viccet elfelejt, gyakran úgy mond viccet is, hogy a poénnal kezdi :D :D)
Igen, a mûtét egy napon lesz a Lisáéval, egyrészt jó, hogy már itt tartunk, másrészt meg... nincs másrészt, nincs rossz gondolat, és kész!!!!
DeLuigi, jó, hogy megint itt vagy, diétádat kipróbálom (ha éhen halok, ne keressetek!) Jobbulást!
Ánya: tudod, hogy te mennyi erõt adsz nekem???? El se tudod képzelni, milyen jó téged olvasnom!
Luci: véreredmény jó, sõt, minden érték a normában, szóval a gyermek olyan egészséges, mint egy cápa (tényleg az a legészségesebb állatkák egyike, tudtátok?), a pisieredmény gyengébb volt, azt meg kellett ismételni, a mûtétet engedélyezõ doki számítógépe kinyúlt, ezért még holnap vissza kell menni.
Dani saját lépésekkel is próbálkozik, már három lépés is meg tud tenni, mielõtt elesne! Pedig hogy megijesztettek, hogy baj lesz vele!!!
Roor, pihizz, és egyébként az eperpáleszen kivül is van alkohol, amitõl úgy be lehet csiccsantani, mint a csacsi, ne csüggedj!! :D :D :D
Lisa, jó készülõdést!!!

Nincs jelen

#5129 2008-10-09 21:38

Nelly
Tag

Halika

Csak gyorsan pár sort...
Jelentem a fürdõ ragyog,a konyha ragyog,a kert hm  itt-ott ragyog :D szobák még hátravannak..meg egyéb zegzugok..
Fáradt vagyok és a fejem is megfájdult..kedves párocskámnak ma van a szülinapja :D
Megyek is babusgatom

Nincs jelen

#5130 2008-10-09 21:39

Nelly
Tag

Ja Ánya:ha nem jön közbe semmi akkor igen...megismerhetitek szerény személyemet...de nem akarom nagyon beharangozni magam...nehogy csalódjatok...lehet kuka leszek végig és csak a szemeimmel pislogok majd :D

Nincs jelen

#5131 2008-10-09 22:36

pasek
Tag

deluigi!
Kívánom, hogy az otthoni koszt, a család közelsége könnyebbé teszi mindennapjaid! Nekem azt mondta a dokim, hogy lehet nem is a gyógyszereiktõl, hanem a költözéstõl, környezetváltozástól lettem jobban.

Norby, ne haragudj, fél11kor feladtam, nem bírtam tovább várni msn-en :(

Nincs jelen

#5132 2008-10-09 22:37

Norby1
Tag

No problém Pasek :D  Majd holnap élõben  személyesen 3D-ben ;)

Nincs jelen

#5133 2008-10-09 22:38

zolcsi
Tag

Ánya kedves megyek ,jelszó : budi és budipapír ami crohn-colitises társaságnál nem lehet gond.:D
Nelly ne aggódj nem fogsz hallgatni rengeteget kell beszélned.:D
Rorrbaby eperpálesz helyett fel tudok ajánlni jóféle Hubertus 33-at és egy kis rosét.:D
deluigi azért vigyázz az evéssel fokozatosan csak annyit amennyit bírsz.
Luci vigyázó szemeim rajta lesznek a kaján.:D

Nincs jelen

#5134 2008-10-10 00:10

sziszi32
Tag

de luigi, együttérzek veled, és a diétádat azért emlitettem, mert számomra is kicsit brutális, amin keresztül mész, nem elég, hogy a fájdalmak, kellemetlenségek, de a kaja is bajt okoz neked... A cukorbetegség... hm... a családunkban is van, úgyhogy sajna tudom, mit jelent ezzel együtt élni... nem lesajnállak érte, hanem ismétlem, együttérzek!!! Nehogy félreértsd a baráti jobbot, mert akkor nem mondok több viccet!!! :D

Nincs jelen

#5135 2008-10-10 07:59

Vicaa
Tag

Éljen, éljen, éljen, holnap taliiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Mindenki úgy hiányzik már, tiszta lázban égek! :):):):):):)

Szép és tünetmentes napot mindenkinek!

Nincs jelen

#5136 2008-10-10 09:39

sziszi32
Tag

Dani nem engedi, hogy a sütiket leöntsem csokiöntettel!!!!! Így hát gondoltam, jár nekem egy kis fájdalomdij, benézek hozzátok, de úgy látom, mindenki (vicát kivéve) inkább a fórumtól távol készülget a holnapra! Jó nektek, holnap ilyenkor már lassan gyülekeztek, milyen jó belegondolni, hogy ennyi aranyos ember egy helyen bulizik... és én nem lehetek ott ... brühühü...

Nincs jelen

#5137 2008-10-10 14:39

Lisa
Tag

Sziasztok, vagyok, hogy szóljak, hogy az elsõ Talizós pár megérkezett sikeresen! :D :D
Puszi Nektek, Sziszi köszönöm szépen, jó volt olvasni!
Várjuk a továbbiakat!

Nincs jelen

#5138 2008-10-10 15:10

sziszi32
Tag

Hát, most nincs sok kedvem viccelõdni... úgy néz ki, nem engedik Danit a mûtétre, mert a vizeletben valami baktériumokat találtak, még hétfõn még egyszer kivizsgálják, de nem valószínû, hogy lesz mûtét... már sirtam egy kicsit, de nem lett tõle jobb. Hát nem sirok.
Nektek viszont örülök, hogy a TALI, igy, csupa nagybetûvel, beindul, és nem is vagytok tõlünk messze!!! Lisa, kik azok, akik megérkeztek? Ányáék? :D :D

Nincs jelen

#5139 2008-10-10 15:45

Nelly
Tag

Óh az nem jó Sziszi!!

De ne add fel,ilyenkor mindig arra gondolok ha ilyesmi történik...talán jobb így...valamiért másik idõpont kell...bízzunk és minden rendben lesz :D

Már csak egy szoba van hátra és még vasalnom kell...meg kicsit össze kellene kapni magamat...már csak egy fejkendõ hiányzik rólam...na meg az otthonka :D :D

további szép napot

Nincs jelen

#5140 2008-10-10 16:32

mano1973
Tag

Halihó!
Ánya Drága!
Nem változott semmi ilyen furcsaságokat eddig is ettem:))
Valahogy...ilyen különlegesre sikeredett a gyomrom és úgy tûnik sokat kibír:))
Többek közt a sárgabarackot tejjel turmixolva vagy a kovi ubit szintén tejjel turmixolva:))
Nem is beszélve a tojásos nokedlirõl amit kakaóporral érdemes leszórni:))
Szóval...ezek nem jelentenek semmit ilyen "gusztustalan"dolgokat eszek:))
Remélem a tali jól sikerül és mindenki nagyon jól érzi majd magát.
Jobbulást azoknak akik betegek a többieknek pedig tünetmentes szép napot.
Tesó!
Ne legyél szomorú jóóóóóóóóóóóó?
Majd máskor...de akkor biztosan:))Oké?

Nincs jelen

#5141 2008-10-10 16:45

mano1973
Tag

Sziszi!
Minden rendben lesz meglátod.Dani biztos csak valami kis náthát össze szedett.Ne add fel!!!
Veled vagyunk!!!Danibatyunak sok puszi.

Nincs jelen

#5142 2008-10-10 17:02

Vicaa
Tag

Brrrrrrr.......... és megint brrrrrrr... Mano!!!!!!!!!!!!! Ez most vicc???? Ilyeneket eszel???? Húúúúú, beton gyomrod van, de fura egy ízlésed is! :D:D:D:D:D
Szóval tényleg kezd gyanus lenni a dolog gólya ügyben! :D:D:D:D

SZiszi! Kitartás!!!! Hátha még megmûtik mégiscsak! Ne szomorkodj! Egyébként pedig én úgy gondolom, hogy valóban, ha nem 15-én mûtik, a Jóisten biztosan okkal rendezte így, azt mondom Isten útjai kifürkészhetetlenek! :)

Bocsi a vallásos monológomért, de én így gondolom. :):):):)
Már olyan sokan lesznek kíváncsiak Danibatyu elsõ kakis pelusára, hogy a végén meg kell örörkítened! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Annának sajnos mindig székrekedése van, rengeteget küzd, már annyi mindent kipróbáltunk, mostanában még folyadékot is aránylag jól iszik. :( Remélem majdcsak egyszer beáll. Egyébként kiskoromban Nekem ugyanilyen problémám volt, sõt ahogy Anyu mesélte még súlyosabb formában, nem tom, hogy ez ugyan örökletes is lehet?

Jajj, igen már nagyon izgatott vagyok, kész a világ legegyszerûbb sütije, bár lehet ehetetlen lesz, Atti végülis a végét bevzsgálta neki jó volt, dehát ugye õ fogyizik, úgyhogy reménykedem hátha elfogy ;) :).

Nincs jelen

#5143 2008-10-10 17:48

sziszi32
Tag

Székrekedésre szilvás kaja is szokott hatni (lehet venni szilvás bébikaját), azt is próbáltátok? Daninak éppen ellenkezõleg, gyakran túl laza a széklete, pedig van vastagbele, ezért mi adunk neki olyan szert (biopron, tejbe kell rakni), ami rendbehozza a bélflórát, azaz, ha megy a hasa, megköti a székletet, ha székrekedés van, akkor fellazitja. Recept nélkül lehet kapni ezt a holmit, általában a gyószertáros nénik tudják, hogy milyen szerek tudnak segiteni. :D

Nincs jelen

#5144 2008-10-10 18:20

roor
Tag

Halika!

Na gyerekek!:D
Szóval túl van élve a hét,de úgy rendesen!:D:D:D:D
Amit mára terveztem félig megvan,pontosabban:a meglepetés nassolnivaló (ami mondjuk hogy sós rágcsa lesz,de kicsit pikáns,kicsit nem hétköznapi és van aki más formában ismeri),a cuccaim bapakolása minden apró motyómmal együtt,a szokásos takarítás és rendrakás,ja a mosómedvéket is kihajtottam.:D
Ami még hátravan:az a fránya motyogatás,generálom (ergo hajmosi,"gyepnyírás",pancsi).:D
Aztán még lehet jövök kommandózni ide.:D:D:D
Ami viszont fix:nagyon várom már a holnapot és sejtésem szerint most mikor alhatnék az éccaka az izgalomtól nem tudok majd.:D:D:D:D
Zolcsi:kedves,tudom hogy van más amit vihetnék az eperpálesz helyett,de szerettem volna én is végre valami különlegeset vinni.:( Mivel nem jött össze,marad a bolti kiütõszer,ami még nem tudom mi lesz.:D
Ha lesz.Mert nem biztos hogy lesz.:D
De majd igyekszem.:D
Még szét vagyok csúszva kicsit.:D:D:D:D

Nincs jelen

#5145 2008-10-10 18:28

mano1973
Tag

Tesó!

Nyugodj már le:))
Nem az elsõ randidra mész hééééééééé:)))
Luci!
Kérlek adj sütit...kérlek kérlek kérlek dobj a posta ládámba egy kis citromos szeletet:))
Igérem akkor nem bántalmazom a gyerekeidet többet:))
Na de kevesebbet sem:)))

Nincs jelen

#5146 2008-10-10 19:23

sziszi32
Tag

Örülök, hogy nem gázoltam túlságosan bele a lelkivilágodba, mert már az öngyilok gondolata környékezet... :D :D komolyra forditva a szót: remélem, a mai nap könnyebb volt számodra, kérünk beszámolót!!!
Roor, én is ennyire pörögtem, amikor Lisáékhoz készültünk, látom, az elsõ randi-fíling ragadós...

Nincs jelen

#5147 2008-10-10 19:39

Dusy
Tag

sziasztok!
Deluigi mihamarabbi jobbulást!
puszi nektek

Nincs jelen

#5148 2008-10-10 19:39

judy1981
Tag

Süti a sütõben, csapjátok össze praclijaitokat, reméljük a legjobbakat. De inkább kevesebb fokra állítottam, nehogy megégjen az alja.
Roor nyugi van.
Én még táskát se vettem elõ, amibe pakoljak. De nálam az 20 perc. Reggel még veszek vmi egészségre káros dolgot, meg ami még rámragad. Séró megmosva, törölközõ a fejemre csavarva.
Zoli remélem minden OK. Mert nem látlak msn-en. Ha nem jelentkezel felhívlak. Ezt vedd fenyegetésnek. :D

Nincs jelen

#5149 2008-10-10 19:55

zolcsi
Tag

Judy!
Rohanós nap van meló pakolás mosás kaja megint pakolás.Semmi gond reggel megyünk és TALI!!!!!!!!!:D

Nincs jelen

#5150 2008-10-10 20:36

roor
Tag

Halika!

Hát.....van akivel ez lesz az elsõ randim.:D:D:D:D
Mit tegyek no,ilyen vagyok,izgulok.:D
Ilyenkor várható nálam a nyakbaugrálás,tehát feleségeknek,férjeknek szólni ha valaki ledózerol örömében titeket az én lennék,de nem vagyok egészségre ártalmas,csak "lehengerlõ" a modorom.:D:D:D:D
Lenyírtam a "gyepem",nekem is a törölközõ a bucimon,most már csak szusszanni kéne egy nagyot hogy holnap sokáig bírjam.:D
De ha kidöglök akkor elhúzok szunyálni amíg ti szóval tartjátok egymást,fél óra múlva ha valaki felébreszt fitt leszek és fiatalos.:D:D:D:D
Jáj de várom már!:D:D:D:D:D
Sziszi:sajnálom hogy nem lesztek ott,de eljön a ti idõtök is.:D
Dani mûtétjével kapcsolatban pedig csak annyit,hogy a jelmondatom itt is igaz:Mindennek oka van!:D
És ezt te különösen érted ugye?:D
Stram kis fickó,minden rendbe lesz vele.:D
Várok még 17 évet aztán beveszem a háremembe.:D:D:D:D
Igaz addigra én már öreg leszek,úgyhogy neveled arra,hogy az öregebb nénik is fini falatok.:D:D:D:D
Ha lesz valaki aki hoz gépet,meg netet akkor igyekszem közvetíteni a "piaolimpiai" eseményeket.:D
Hm.....
Megkostóltam az alkotásomat mégegyszer.:D
Nekem bejön,de parázok attól hogy nektek nem bizti.:D
Szóval csak õszintén,ha valakinek nem izlik az vágja a képembe,no nem a hamit,csak a mondandóját.:D
Sittysutt még lehet gyüvök,ha nem akkor joccakát és reggel még benézek.:D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb