#5151 2008-10-10 20:48
- judy1981
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sütike megsült, elsõ benyomásra jónak tûnik, de majd reggel letesztelem, mert még állnia kell egy kicsit. Ill. vsz csak leteszteltetem, mert a szerpentinre készülök. :D
Most már húzom a belem pakolni, mert húúúú mennyi az idõ... És még bevásárló listát kellene írnom, mert reggel mindent elfelejtek. De komolyan. Ma pl telefon nélkül mentem el dolgozni. Még jó, hogy nem vagyok olyan fontos ember. Csak így senki sem figyelmezetett, hogy vegyem be a gyógyszeremet. :D
Nincs jelen
#5152 2008-10-10 22:13
- sziszi32
- Tag
Hellóka, Dani este nyolctól kinlódott az alvással, és most végre bealudt!!! :D :D
Nincs jelen
#5153 2008-10-10 22:20
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Látom azért mindenki pörög ezerrel!D:D:D
Judy!
Sütike bizti finom holnap csekkolom!:D:D
A szerpentin miatt meg nyugi nem lesz semmi gáz!!:D:D
Sziszi!
Nagyon sajnálom , hogy nem úgy alakulnak a dolgok hogy szerettétek volna!:(:(:(
De lehet hogy javul a helyzet és mégis meglesz most a mûtét!Én nagyon szoritok!
Ami igaz az igaz!Tényleg közel laktok Lisáékhoz és ha úgy gondoljátok akkkor lehetnétek igazi meglepetés vandégek!:D:D:D:D:DDe ha nem most akkor majd legközelebb!!:D:D:D
Én nagyon várom hogy megismerjelek titeket!
Kitartás Dani miatt és hidd el hamarosan kapod te is a kakis pelusokat!!!:D:D:D:D
A taliról azért küldünk helyzetjelentést!!:D:D:D
Deluigi!
Pihen és erõsödj!!!
Mihamarabbi jobulást!
Vicaa!
Nekem a Niki volt ilyen székrekedõs és a dokinéni azt tanácsolta , hogy adjak neki gutalax cseppeket!
Pár napig használtuk csak mert utánna helyre jött a széklete!Csak a bölcsiben kellett magyarázkodni , hogy nem beteg a gyerek csak gutalaxot kap!:D:D:D
Kõlönben tényleg a szilvalekvár jó ahogy a Sziszi irta!
Roor!
Na mi van??:D:D:D
Olyan vagy mint a gyerekek akik most mennek elõször oviba vagy isibe!:D:D:D
Vigyek pelust ???Nehogy izgalmadba a kocsiba menjen!:D:D:D:D:D:D
Én is renováltam magam!:D:D:D:D:D
Én már a sajátomat bepakoltam a páromé ha hazajött!
A gyerekek is útra készen minden összerakva nekik! A mamáék várják õket!
Manó!
Reggel gyere át te is és kapsz sütikét!:D:D:D
Sajnálom , hogy ti nem jöttök!:(:(:(:(
Lisa!
Puszi a vendégeknek érezzétek addig is jól magatokat!!!:D:D:D:D
Sütikém készen puhul a hûtõben!!!:D:D:D
Holnap találkozunk nagyon várom!!!!
Aki nem tud jönni azt sajnálom , de nagyon jó hétvégét kivánok nekik!
Nincs jelen
#5154 2008-10-11 00:55
- Lucifer
- Tag
Halihó!!
Végre ma van!!!:D:D:D:D
Már csak pár órácska és találkozunk!!!!!!:D:D:D
Hurrrrrráááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5155 2008-10-11 01:55
- Lucifer
- Tag
Még mindig fenn vagyok ám!!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5156 2008-10-11 08:02
- roor
- Tag
Halika!
Édes drágáim!:D
Menetre készen,tele izgalommal pöttyentek!:D
Cincogás engedélyezett amíg távol vagyok,de szemeim rajtatok!:D
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!:D
Hajrá,talira fel!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5157 2008-10-11 15:19
- pasek
- Tag
Halihó!!!
Na mi van, miért nem írtok :P
Nincs jelen
#5158 2008-10-11 17:03
- pasek
- Tag
Halika!
Lusta voltam bejelentkezni a sajátommal,meg hát annyira olyan állapotban se nem vagyok.:D
Szóval nagyon jól érezzük magunkat,kaja többé kevésbé elfogyott.:D
Mondjuk én csirkepörit ettem,mert a sertésrõl lemaradtam,isteni fini volt.:D
Kicsit beccsiccsentttem,de sebaj van jó hangulat.:D
No akik a listán nem szerepelek de mégis itt voltak azok Szuszuidi,és Bánatos.:D
Képek már készültek,majd azok is felkerülnek.:D
Jó itt,jövö nyáron megint lesz itt tali.:D
Mos ennyi.:D
Ja ha valaki nem jött volna rá: roor voltam:D
pá
Nincs jelen
#5159 2008-10-11 20:47
- sziszi32
- Tag
Irigy kutyáék jelentkeznek ezerrel!!!!! Köszi, hogy gondoltok ránk, hogy mehetnénk, de bizonyos okok miattcsak délután tudtunk volna menni, de akkor ti már biztos pakoltok, és húztok haza! Sajna, sajna, sajna...
Nincs jelen
#5160 2008-10-11 22:31
- Nelly
- Tag
Na halihó!!
Megérkeztünk,nem tudom az üzenetem kit hogyan milyen állapotban talált :D
Jól éreztük magunkat...igaz még kicsit visszafogottan...egyszer majd én is eleresztem a hajam :D...csak gyõzzük kivárni :D
Mindenki nagyon kedves és aranyos volt de azt hiszem én elsõ látásra Bodzát zártam a szívembe :P
Na jó mindenkit a szívembe zártam :)
Torkosságomat még nem mertem kimutatni...de amint hazaértem kipakoltam a hûtõt :)
Továbbiakban is számíthattok rám...ha engedi idõm..kedvem..pénzem..egészségem akkor megyek veletek a világ végére is...:)
Jó volt olyan embereket is megismerni akikkel még itt nem nagyon kommunikáltam...bár még van néhány homály...melyik név kihez tartozik de majd összerakom :D
Azért majd írjátok meg milyen volt az éjszakátok...szívesen maradtam volna még de ez most így volt jó így hirtelen elsõre :)
Roor Luci nem rosszalkodni :D
Érezzétek jól magatokat...
Én megyek szunyálni...nem tudom de valami kiszívta az erõmet...pedig még csak túrázni se mentünk..
pá
Nincs jelen
#5161 2008-10-11 23:42
- roor
- Tag
Halika!
Jelen pillanatban épp retro házibulizenére van valami táncra hasonlitó rongyrázás.:D
Mondanom se kell,szomjasak már nem nagyon vagyunk,de a hangulat valahol a második emelet felett van.:D
Kaja az nem maradt,ami fellelhetõ az szerintem egy elõre megfontolt kommandósakció eldugó hadmûveletének következménye.:D
Sziszi:szerinted pakoltunk?:D
Jöhettetek volna,legalább a kiskrapeknek lett volna helye bõven ahol megpörgeti a csajokat.:D
Örülök hogy mindenki egyben hazaért,bár maradhattak volna még.:D
Nelly,rakd össze hamar mert kikérdezlek belõlünk,mutatom a képet te meg rávágod hogy ki az.:D
Nem otthon kellet volna a hûtõt kipakolni hanem itt a pocit bepakolni!:D
Azt hiszem mára ennyi,holnap összekaparjuk magunk és jövünk.:D
pá
Nincs jelen
#5162 2008-10-12 00:13
- sziszi32
- Tag
Félreértés elkerülése végett: a mai napon mi nyolc embert etettünk, itattunk, mivel mindhármunk szülinapi bulija zajlott, kaptunk ajándékot, sokat, szépet, hasznosat, néhány roppantul drága porfogót, de ez belefér. Sajna a mai nap sztornó, pedig nagyson, de nagyon vágytam a kedves pofácskáitokat összenyálaztatni danival... :D :D :D
Én a holnapra gondoltam, nem hiszem, hogy délután ti még ott lesztek, délelõtt én semmiképp nem tudok elszabadulni, és ez szomorúságos dolog számomra... :( Ilyen közel vagytok és mégse... :( :( Na bedobom a szunyát, és kérem a jelentést, hány négylábú menekült meg vérszomjatoktól, és hány lisa-nagyi lett áldozata a szeretetrohamaitoknak, minthogy azt is követelem, hogy igazoljátok, mien gyönyörûségesen gyönyörû az a hely, ahol Lisa engedélyezte, hogy a gólyabácsi huszonegypár éve elhelyezze... :D :D :D
Nincs jelen
#5163 2008-10-12 00:29
- Dusy
- Tag
sziasztok
Deluigi ki kezelt vásárhelyen?
Engem ott mûtöttek azért kérdezem?
Nincs jelen
#5164 2008-10-12 13:02
- roor
- Tag
Halika!
Lassan kezdünk szétszéledni,bár Pasek még épp most küzd egy kis nokedlikésztéssel.:D
Voltak akik már túráztak egyet és vannak akik nemrég indultak neki.:D
Engem meg épp most nevettek ki,hogy fórum-függõ vagyok,és puszilnak mindenkit.:D
Képeket majd egyben le lehet tölteni,a szokásos módon,felkerül egy helyre,körbemegy emailban a bejelentkezési kód aztán hagy szóljon.:D
Illatok vannak,megyek bendõt tömni.:D
pá
Nincs jelen
#5165 2008-10-12 15:00
- bánatos
- Tag
Szia Mindenki!
A legnépszerûbb topikban szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, akivel tegnap találkoztam, hogy olyan dolog történt, amii teljesen átforgatta tegnap az életem. Nem sírtam! Azóta minden nap sírtam, de nem szégyellem. Olyan hatások értek tegnap, a talival kapcsolatban, hogy sikerült sokáig kikapcsolnom! Köszönöm Mindenkinek! Örök hála!
Nincs jelen
#5166 2008-10-12 16:59
- sziszi32
- Tag
Bánatos, jó, hogy elmentél abba közösségbe, már a környezet miatt, de az emberkék is rengeteg pozitív energiát sugároznak!!! Azóta is mosolygok, ha eszembe jut, milyen jó volt Lisáéknál :D :D
Többiek? Sehol semmi beszámoló?????
Nincs jelen
#5167 2008-10-12 17:10
- Nelly
- Tag
Na azt hiszem most kiírom magamból az elsõ talim élményeit...rám való hatását..
Nem akarok senkit megbántani...de még nagyon nem ismerem a betegség rosszabb oldalát...és hát nem is tudom mit vártam...de nagyon nagyon örülök neki,hogy végül elmentünk...mert hogy õszinte legyek kicsit be voltam sz@rva...nehéz lesz most ezt kifejtenem..de megpróbálom..
Beteg emberekre számítottam....és helyette azt láttam,hogy mindenki teljesen normális életet tud élni hol jó hol rosszabb napokkal...nem is tudom de ez lökött rajtam egyet az biztos :D
Akkora öröm volt látni mindenkit...mikor hazaértem még kicsit nyomoztam is ki mikor mit írt...stb...ki mióta beteg...
Bebizonyítottátok nekem,hogy ha esetleg nekem is beindulnak a rosszabb napok ne adjam fel,legyen erõm küzdeni...és ez nagyon fontos dolog!!!!!
Tényleg csak megköszönni tudom,hogy befogadtatok :D
Azt azért sejtettem kedves emberek vagytok :D
Lisa külön köszönet a házigazda szerepért és,hogy összehoztad és hogy ott lehettünk :)
Lucy Roor tõletek ezt vártam :D Igaz azt hittem Roornak van nagyobb szája...de rájöttem ott volt a bibi,hogy az mindig tele volt hol ezzel hol azzal..:D
Linus téged csak itthon tudtalak azonosítani...te is nagyon kedves ember vagy :)
Vicaa veled meg szerettem volna többet beszélgetni...de csak röpködtem ide oda...majd legközelebb...hátha bátrabb leszek én is :)
Pasek hát ha az avatarodból indulok ki akkor kellemesen csalódtam,egy õrültre számítottam és helyette egy tök normális figyelmes embert (legalábbis ezt vontam le) ismerhettem meg :)
Norby te is nagyon kedves ember vagy :)
Nita veled sem beszélgettem még sokat, se itt se ott de Bodza imádnivaló...talán egyszer összebarátkoztathatnánk Bojával :))
Ánya elsõ utam hozzád vezetett mert abban biztos voltam te tuti nem eszel meg még a füleimet is meghagyod :)
Örülök,hogy megismerhettelek,aztán majd idõvel biztosan többet beszélgethetünk :)
Zotyesz téged nem volt alkalmam megismerni...túl hamar elfáradtál :)
Bánatos,Mercy,szuszidi,attila örülök,hogy megismerkedtünk...sokat igaz nem beszélgettünk...hirtelen nem is tudtam ki kicsoda :)
Zolcsibál..Judy nektek is nagyon örültem...mindkettõtökben kellemesen csalódtam :)
Judy azt hittem te egy kis szerény "csaj" vagy ...de ez nem így van és örülök hogy találkoztunk és még fogunk is ebben biztos vagyok.
Zolcsibál én azt hittem te egy vén róka vagy :D Nagyon örülök,hogy találkoztunk jót beszélgettünk és majd iwiwen megkereslek,mert egyenlõre csak ott tudok priviben kommunikálni :)
Ha valakit kihagytam ezer bocs és remélem az azonosítás is jól sikerült.Egy élmény volt...és fogok még csatlakozni...
Árpi most csak rövid ideig voltunk de imádunk túrázni legközelebb veled tartunk :)
Puszi mindenkinek,és várom az élménybeszámolókat..fotókat..stb
Nincs jelen
#5168 2008-10-12 17:34
- Dusy
- Tag
szuasztok!
Delungi õt sajna nem ismerem igaz én csak a sebészeten voltam,
Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat csak azt sajnálom, hogy nem zudtam elmenni, :(
Nincs jelen
#5169 2008-10-12 18:14
- Nelly
- Tag
UPSZ
Hát már megint kit hagytam ki?!
Aioloszt!!!
Ejnye nem volt szándékos,nagyon nagyon örültem,hogy téged is megismertelek :)
Legközelebb majd többet beszélgetünk és üdv a macskáknak :)
(na most jól összeszégyeltem magam)
Nincs jelen
#5170 2008-10-12 19:03
- roor
- Tag
Halika!
Befutott a zabagép is.:D
Igen,igen,tényleg hatalmas köszönet Lisa és Pasek a vendéglátásért sürgésforgásért és Lisa az apukádnak is nagyon köszönjük!:D:D:D:D
Sajnálom hogy voltak akik hamar elmentek és keveset beszélgethettem velük,de talizunk még,elõbb utóbb minden be lesz pótolva.:D:D:D
Nelly:nagyon kellemes csalódás oltál,nem mintha féltem volna tõled,igaz kicsit megfeszültek az izmaim mikor kiderült hogy te is zabagép vagy és hát bevallom féltettem a kaját,de jutott mindekettõnknek.:D
Szóval csúcs csaj vagy,és remélem eljössz talikra amikor csak tudsz.:D
Örülök hogy te is csalódtál hogy "normálisak" vagyunk.:D
Igen,azok vagyunk és segítünk hogy neked se okozzon gondot a betegség.:D
Judy:megeredt a nyelved a legutóbbi tali óta ami nekem nagyon bejött!:D:D:D:D
Nem sorolok fel mindenkit,mert nekem mindenki örömet okozott,inkább csacsognék egy kicsit úgy az egészrõl.:D
Szóval a túrístaház nem lepukkant szoci intézmény,ezt majd meg lehet látni ha a képek fölkerülnek.:D
Szupi és tiszta hely,felszerelve mindennel amivel kell,és Lisaapu remek meleget varázsolt odabent.:D
Kint tökéletes tábortûzrakó hely,aminél remekül lehet "nomád" kajákat készíteni és félni a kóbor kutyáktól.:D
Egyébként arra is jó,hogy összehúzódva közelebb kerüljünk egymáshoz.:D
A mellékhelyiségek is nagyon rendben vannak,és ha úgy adódik jut hely sátraknak is,ha esetleg annyian megyünk jövõ nyáron hogy kevés lenne a szunya hely.:D
A táj gyönyörû,Bükkszentkereszt pedig egy kis völgyben pihen,amihez a szerpentin igen ijesztõ (visszafelé már nem volt ám az! :D ),de minden van,be lehet szerezni szerintem még egy második világháborúból ittmaradt orosz katonát is.:D:D:D:D:D
Ahogy a többiek elcsatangoltak és kicsit én is jobban körbenéztem nagyokat lehet kirándulni,túrázni.:D
Na a lényeg hogy fantasztikus volt és nem akartam eljönni,maradtam volna még egy kicsit a csapattal!:D:D:D:D
És betartottam,mert becsacsiztam.:D:D:D
És igen,folyton tele volt a szám,mert mindig találtam valami finomságot amivel elfoglaltam magam.:D
Húúúú...volt ott ám minden,olyan sütik hogy megszólaltak,no és a pörik is remekül sikerültek.:D
Egyszerüen ezt nem szabad kihagyni legközelebb aki él és mozog annak jönnie kell!:D:D:D:D:D
Ja de váltóruci az kötelezõ,mert úgy illatoztam a tábortûz füstjétõl mint a parsztház kamrájában a füstölt kolbászok sonkák!:D:D:D:D:D
Yehhhhhhh!:D:D:D:D:D:D:D
Még frissek az élmények,lesz még hozzáfûzni valóm,de most a mosómedvéket gyötröm a füstös cuccammal.:D
pá
Nincs jelen
#5171 2008-10-12 19:36
- Nelly
- Tag
Roor
Láttam én,ahogy feszülsz és fél szemed mindig rajtam merre megyek...honnan mit csenek(illetve csennék..ehhez azért még nem voltam elég bátor:D)
Igen a helyet meg se dicsértem tényleg varázslatos volt.
Ja és mi is igencsak húztuk hazafelé a tábortûz kellemes füstjét...Attila meg is jegyezte egy kis füstmérgezéssel tér haza.
Na lehet legközelebb itthonhagyom már nem kell fedezék hiszen tényleg nem harap senki és akkor lesz erezd el a hajam :)
De be kell valljam én haragban vagyok az alkohollal...néha egy egy feles lecsúszik de többet nem tolerál a bendõm...bezzeg "sûdõ" koromban :D
Mégegyszer thx a lehetõséget...de a nagy tátott szem pillogás azért meg volt :D
Nincs jelen
#5172 2008-10-12 20:10
- zotyesz
- Tag
halihó
jelentem befutottam én is hazaértem
sok minden nem tudok hozzáfûzni az elõttem szolokhoz talán csak annyit hogy élmény volt mint mindig
Lisanak és Paseknak köszönet mindenért
Nincs jelen
#5173 2008-10-12 20:39
- Ánya
- Tag
Hazajutottunk mi is.
Köszönet Lisának, apujának és Paseknak a ragyogó vendéglátásért.
Sok kedves kirándulótól nem tudtunk elbúcsúzni, innen küldöm a puszikat.
Nagyon jól éreztük magunkat, a fent leírtakat igazoljuk. A találkozó két meglepetésvendége igazi jó féle meglepetés volt (Bánatos és Szuszidi). Ráadásnak megérkezett Nelly is a párjával! Három meglepetés az igazi:)
Bánatos! Nem is tudod, mennyire jó olvasni, hogy kicsit mi is segíthettünk neked, aki annyiunkon segítettél! :)
Annát személyesen megismerni, hangocskáját hallani... :D
Azt még idefirkantom, hogy a férjek, párok is nagyon helyesek és kedvesek ám !!
Nem beszélve Bodzáról, a hihetetlen aranyos vizsláról!!
Lesz mire emlékezni a hideg napokon, mert az idõ is káprázatos volt :D
Lisának jók az égi kapcsolatai is :)
Füstmentes esték, de unalmasok vagytok :(
Nincs jelen
#5174 2008-10-12 20:44
- Nita
- Tag
Na itt már mindent elmondtatok elõttem :)
Örülök, hogy mindenki hazaért épségben!
Én is azt vettem észre, hogy egyre jobb a hangulat minden talin! Kezdünk össze melegedni, remélem aki most találkozott velünk elõször az nem utoljára ;)
Jó volt a hangulat rég nevettem ennyit köszi mindenkinek!!
Nincs jelen
#5175 2008-10-12 21:24
- roor
- Tag
Halika!
Jó éjt Deluigi!:D
Aztat hiszem én is elteszem magamat holnapra:D
El kell raktároznom az élményeket,mert most ebbõl fogok hosszú ideig erõt meríteni!:D
Joccakát :D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5176 2008-10-12 21:28
- judy1981
- Tag
Hali!
Lisa: remélem már sikerült aludnod, mert te is este az utolsók, reggel pedig elsõk között voltál. Én már húztam kb. 2 órát, és hamarosan vissza is térek az ágyikóba, mert félmunkát nem végzünk ám. :D
Pasek: Köszönjük az isteni pizzát, amit Csillával sikerült összehoznotok. Mert látom, eddig mindenki megfeledkezett a feledhetetlen pizzáról. Hálátlan banda. Ezeknek fõzni/sütni... Meg sem érdemlik. :D:D:D:D:D
Nelly: Nem tudom mirõl beszélsz. Én szerény vagyok. Legalább annyira, mint amilyen szép... :D Amit te tapasztalhattál, az csak a "gyógynövénykeverékeknek" lehetett a következménye, amibõl többet kellett volna vinni. :D:D:D Na ja, nem tudom, miért hiszik azt emberek, hogy mi betegeskedni járunk össze... Nem mintha otthon tudnánk hagyni a kis genyát, de azért némi "gyógyit" szoktunk rá vinni. És mi az, hogy nem mertél enni? De ugye nem éheztél? Drága itt mindenki kínálás nélkül beleeszik mindenbe, amit megkíván. Szóval akkor nem volt olyan borzasztó, és megúszom verés nélkül? (#5097hsz)
Na igen Zolcsi, azért az a hubi33 is elég szerény mennyiség volt. Annyi védõitallal én is szolgáltam. A bor nekem nem gyün be. :D:D:D És újra köszi a jobb hátsó helyet.
Roor: Én sem gondoltam volna, hogy ennyit fogunk beszélgetni. Fõleg az augusztusi tali után (félreértés ne essék, nem volt semmi konfliktus). Ezek szerint akkor csak körbeszaglásztuk egymást. De a körbepisilést kihagynám. :D
Csilla: remélem Attilára is hasonló hatással voltunk, mint Nellyre, és jól éreztétek magatokat. A következõ ilyen talin már õ fog az asztalon táncolni :D:D:D Ezzel most jól megnyugtattalak, de ugye tudod, hogy enyhén túlzok. Elég lesz, ha az erre alkalmas területet használja. :D
Ánya: Rövid, ámde annál velõsebb eszmefuttatásunk számomra mindenképpen tanulságos volt. Remélem alakulni fog még ez a dolog mindkettõnknél.
Aiolosz: veled is érdemes volt megismerkedni. Meg a kávéddal is. :D
Luci: Párod igyekezett visszahúzódni, de nem eléggé, mert észrevettem ám, hogy egész jó fej. Egyszer talán kiheverd majd a "nézd meg az anyját..." kezdetû beszólásomat.
Árpi: komolyan mondom, te tartós elemekkel táplálod testedet.
Norby: Mondtam én, hogy nem fog fájni a zenei válogatásom, de látod nem hittél nekem. Képek, képek, képek.
Bánatos örülök, hogy neked is jól sikerült a nap, és nem voltál nagyon bánatos :)
Csajok: receptet holnap feldobom.
üdv: Judy
Szerkesztette: judy1981 (2008-10-12 21:36)
Nincs jelen
#5177 2008-10-12 21:37
- zolcsi
- Tag
Judy persze ,hogy szerény volt a hubi 0,33l. Szerinted lehetett volna belõle eleget vinni?:D:D:D
Nincs jelen
#5178 2008-10-12 21:40
- judy1981
- Tag
Jaj el is felejtettem megemlíteni, hogy jó az avatarod. Ezen már fel lehet ismerni. Bár én az elõzõn is felismertelek. :D
Nincs jelen
#5179 2008-10-13 00:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szóval mi is sikeresen megérkeztünk!
Nem is tudom , hogy hol kezdjem hiszen mindent leirtatok már!:D:D:D:D
Talán elõször köszöntöm az itthon maradtakat!
Sziszi!
Boldog szülinapot mindeninek!:D
Örülök annak , hogy azt terveztétek , hogy jöttök , de szomorú vagyok , hogy nem tudtatok jönni!
Na majd legközelebb!
Daniról kérem a fejleményeket!!!!!
Deluigi!
Látod már a jobbulást megkezdted és hamarosan el is felejted hányszor mentél!:D:D:D:D
A wc-re járásod nagyon jó hir csak igy tovább!!!
TALI!!
Szeretnék köszönetet mondani a háziaknak!
Lisa,Pasek és Lisa apukája!Köszönünk mindent!
A pörik isteniek voltak a hangulat fantasztikus!:D:D
Nelly!
Szóval akkor nekem nagyobb a szám??:D:D:D:D:D
De igazad van!:D:D:D:D
Nagyon örülök , hogy megismertelek titeket és a nagyobb örömöm , amit irtál , hogy jösz bárhol legyen is a következõ tali!!!
Sms-ed megkaptam és jelentem a többieknek azonnal felolvastam!
Judy!
Kihevertem már, de a vigasz dij a sütike receptje!:D:D:D:D:D:D
Most képzeljétek el a tûznél pont a két éhenkórász között ültem!:D:D:D
Nem gyõztem szóritani a süti dobozát , hogy meg nem egyék!:D:D:D
Norby!
Köszi a vodkát!:D:D:D:D:D
Ne haragudjatok ha nem irok most név szerint mindenkinek , de már késõ is van !
Nagyon örülök , hogy megint találkoztunk és az én véleményem is az , hoyg csúcs szuper volt a tali!:D:D:D:D
Jó volt veletek megint találkozni!Remélem minél többet leszünk még együtt!:D:D:D
Örülök , hogy megismerhettem azokat akiket eddig csak a fórumon találkoztam!
Köszönöm mindenkinek aki a párjával érkezett , hogy megismerhettük õket is!
Viszont az örömömet megosztottam veletek most szeretném a bánatomat is!:(
Az hogy a párom elment aludni annak nem csak a fejfájás volt az oka!Bár a feje is fájt!
Nem ismert senkit , de miután megismert titeket azt mondta mondjam el nektek!Hát megteszem!
Sajnos szombatom amikor indulni szerettünk volna kapott egy telefonhivást amiben nagyon rossz hirt közöltek velünk!:(:(:(:(
Szombaton hajnalban meghalt az édesapja!:(:(:(:(:(
Szeretett volna jönni a talira és ezért nem is maradtunk itthon!
Az hogy a mosolyunk mint takar azt senki nem tudta!Sirtunk az odafelé vezetõ úton és utánna tartottuk magunkat!
Én nagyon szeretném megköszönni mindenkinek , hogy ilyen volt és bár szomorúsággal volt tele a szivünk ti mégis mindannyian szeretetett és sok sok örömet szereztetek nekünk!Köszönöm mindenkinek , hogy bár nem tudtatok semmirõl mégis mosolyt csaltatok az arcára és azért jól érezte magát!
Jobb is , hogy mentünk hiszen itthon nagyon rossz lett volna!:D
Mégegyszer köszönet!Judy!A visszahúzódásnak ez volt az oka, de azt is jól láttad , hogy szerintem is tényleg jó fej!:D:D:DBár errõl inkább Manóék vagy Roor tudna irni!!
Ánya, Lisa!
Nektek külön köszönök mindent!Jó volt veszélni veletek!
Jó újra eggyütt lenni a gyerekeimmel , nagyon hiányoztak!:D:D:D
Na elteszem magam holnapra illetve mára mert egy elég nehéz hét elõtt állunk!
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-10-13 01:09)
Nincs jelen
#5180 2008-10-13 06:31
- zolcsi
- Tag
Luci megdöbbentõ hír részvétem!:( Mivel nem ismertem a párod így nekem nem tünt föl semmi.Sok erõ kellett hozzá,hogy így bevállajátok a talit.
Nincs jelen
#5181 2008-10-13 07:00
- Vicaa
- Tag
Szóval én is szerencsésen hazaértem tegnap, kissé megfáradva, de annyi élménnyel tele, hogy rengeteg energiával töltõdtem fel, nagyon hosszú idõre!
Köszönöm Nita és párjának a fuvart! :)
Na igen, már sokmindent leírtatok, így már csak némi személyeset fûzök hozzá.
Elõször is nagyon köszönök mindent Lisa, óriási kitartással, fantasztikusra szervezted ezt a talit, ami megjelentek számát és hangulatot illetõen is csúcsot döntötta talik történetében!
Apukádnak is köszönet az igyekezetért és a jó melegért!!! (... és még megjegyzem a nagyid is fantasztikusan aranyos!!!)
Pasek, neked is köszönet a sürgés forgásért, háziasszonyokat megszégyenítõen segítkeztél Lisának! :D
Kicsit sajnálom, hogy most veletek nam sokat tudtam beszélgetni, de ami késik, nem múlik, mi hamarosan ezt bepótoljuk!!!
... tánc! Az valami fergeteges volt! Mert kedves itthonmaradt népek én bizony ám táncoltam is, igaz közben csorgott a könnyem, de nem ám a sírástól, hanem a nevetéstõl, mert Zolcsibal, Árpi, Norby, Zotyesz és Norbi barátja oly fergeteges show mûsort adtakközben, hogy rekeszizmaim is beleremegtek (pl. seprûnyeles tánc)! :D:D:D:D
Volt társam a vidulásban, mert Zolcsi párja és Linus is fáradhatatlanul ropta!
Aiolosz is megtáncoltatott ám, nem volt könnyû dolga, mert én már igencsak hozzászoktam táncban a vezetõ szerephez, így aztán fájós lábát idõnként még én is megdolgoztam.
Korát igencsak megszégyenítõ mozgással táncolt, figyeltem én, hogy ugyan mely porcikája az, amelyik nem mozog, csak annyit mondott nem árulja el! :D:D:D:D:D:D:D
A tábortûznél csücsülni, összemelegedni :D szuper volt, azt hiszem ismét egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtam!
Anna baba viszont azt monda ma éjjel, hogy "na Anya, nem voltál ittho
n, elhagytál engem tegnap éjjel, most akkor pótolj", úgyhogy biz' egy órától négyig finoman fogalmazván jelenlétemet igényelte. De tényleg cseles volt ám, mert ezúttal csak akkor sírt ha én el kívántam szunnyadni, a többi idõt végigbohóckodta, nevetgélte és nem utolsó sorban dumcsizta. Szövegének felében öntudatlanul is (vagy pont hogy tudatosan ?) ott szerepelt a mama szó, így bizton tudhattam hogy mûsora nekem készült, várt engem vele! :D:D:D:D
Luci és párja részvétem Nektek, tényleg fantasztikusan tartottátok magatokat, a párod elõtt is le a kalappal, talán valóban jobb, hogy eljöttetek, mert így legalább egy kicsit remélem sikerült fájdalmán enyhíteni.
Bánatos, amit Te írtál annak viszont rettenetesen örülök, õszintén szólva soraidat olvasva az örömtõl teljessen elérzékenyültem.
Közönöm végül mindenkinek, hogy ott voltatok és ilyen jól érezhettem magam!!! :)
Ja, amint idõm lesz jön a recept is!!!
Szerkesztette: Vicaa (2008-10-13 08:38)
Nincs jelen
#5182 2008-10-13 07:57
- Nelly
- Tag
Lucy fogadjátok õszinte részvétünket!!!
Én egy kicsit lemaradtam,nem tudtam ,hogy ott volt a párod...na akkor megvan a hpmályos rész...
ki Lucy párja?
Mennem kell melózni...brrr nincs kedvem.
Szép napot mindenkinek!!
Nincs jelen
#5183 2008-10-13 09:07
- roor
- Tag
Halika!
Jóóóó reggelt banda!:D:D:D:D
Optikai csalódás hogy most itt vagyok.:D
Késõbb megyek dolizni,de csitt,senki meg ne hallja.:D
Tanusíthatom,hogy Luciférj alapvetõen jó fej,igaz szeret csipkelõdni,de aki ezt nem bírja az úgy járt.:D
Zolcsi:tényleg jó az új avatarod.:D
Nézelõdök még aztán elhúzok.:D
pá
Nincs jelen
#5184 2008-10-13 09:07
- Ánya
- Tag
Luci!
Fogadjátok õszinte részvétemet!! Gyulát a szívembe zártam!! Tényleg nehéz idõk várnak rátok, de jó látni mennyire együtt vagytok :D
Jó volt, hogy még láttunk benneteket elhajtatni a háztól!!
Nincs jelen
#5185 2008-10-13 09:14
- Ánya
- Tag
Hírül adom, hogy még nem megyek dolgozni csak november elején. A gasztrós orvosom nyugodtabb lenne, ha még két hetet pihennék. Nem akarom õt nyugtalanítani, szegény eleget izgult, amíg hajlandó voltam a mûtétre.
Szóval nincs is nagyon ellenemre, mert jó itthon, bár napról napra jobban vagyok. A találkozó volt az elsõ alkalom, hogy elutaztunk az elsõ mûtétem óta és azóta az elsõ alkalom, hogy túráztam. A munkámat szeretem, de kicsit félek, hogy milyen lesz, mert azért fárasztó dolog, tudjátok....
Mindenkinek szép napokat!!:D
Nincs jelen
#5186 2008-10-13 09:32
- sziszi32
- Tag
Luci, õszinte részvétem az apósod miatt, biztosan nem volt könnyû a könnyek helyett mosolyogni... :( Most biztosan van dolgotok ezerrel, elrendezni mindent, és még a gyerekekkel se éreztetni, hogy össze vagytok zuhanva... szeretném innen is megszoritani a kezed, hogy tudd, veled érzek a bajban (is).
Mi jól vagyunk, csak én vagyok lemerülve, de totál kiment nálam a biztosíték. Már este tizkor elaludtam, mert az utóbbi öt nap egy õrült hajtás jegyében zajlott, de maga a buli elég jól sikerült. Még tegnap este is voltak vendégeink, akik nagyon jól érezték magunkat nálunk, pedig nekem meg már az is nagy erõfeszitésembe tellett, hogy ne kezdjek el nyitott szemmel horkolni :D
Danika aranyos volt, tegnap már tíz elõtt elaludt, ez nagy kegy a részérõl. Én meg akartam még nézni a 8 mérföldet, láttam párszor angolul, érdekelt, hogyan oldják meg a magyarok azokat a pörgõs szövegeket (aki nem látta, annak elárulom, hogy egyszerûen: feliratozással, szegény feliratozást készítõk... én is dolgoztam egyszer ilyet, a roseanne-show-hoz készitettem feliratot, háááááát, nem kis munka, az tuti), úgyhogy szépen végigszunyáltam az egész filmet.
Danika most nem óhajtott bejönni a konyhából, valamit szerel kint, talált egy táskát, azt rugdossa. Ugyanis a csajok, akik néha vigyáznak rá, elkezdték focizni tanitani, ezért az én kis bogaram mostanában földön fekvõ dolgokat rugdos ezerrel. :D :D :D
A talival kapcsolatban: NA UGYE, milyen szép hely ez a bükk?!
Másrészt: nagyon örülök, hogy jól sikerült a buli, de hát nem is sikerülhetett volna máshogy, itt is jó fejek vagytok, akkor gondolom, ez nemcsak álca, hanem az életben a nyelvetek gyorsabban pörög, mint a billentyûkön az ujjaitok!!!! El sem tudjátok képzelni, mennyire besárgultam az irigységtõl, de azért már átment rajtam, és csak úgy falom a soraitokat!!!! :D :D :D :D
Azt viszont, hogy roor nem is olyan nagyszájú, és hogy luci ûbereli.... na ezt nem gondoltam volna... :D :D :D
Nincs jelen
#5187 2008-10-13 11:42
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Azt hiszem, ki lehet pipálni, hazaértetek éppen és „egészségesen” (na jó a kis másnaposság)
Mindenki!!!! Ez egy közös tali volt, ahol Mindenki segédkezett! :) :) :)
Na ne már, hát a hús felvágás :D A fusimunka? No köszönjük. Másnapi rendrakás (éjszaka nyomai)
Õszintén szólva, nem is tudom nagyon, hogy mit írjak...de mivel ígértem, hogy írok ezért írok.
Nos a „bevonulás” elõtt, ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna (DE IGEN AZ ANGYALKÁT!!! KÖSZÖNÖM LUCI) mint, hogy Jól éreztétek Magatokat (legalábbis úgy tettetek :D :D :D ) és ITT VOLTATOK!!!
Pasek : köszönjük a finom kajcsit, ami el is fogyott mind. A csirke csakis olajjal készült, és az is alig votl benne fél dl. Úgy, hogy ha bárkinek fáj a gyomija az a ...-tól van (no jó csak, hogy érthetõbb legyek, az alkohol tartalmú italoktól :D :D :D
A pizza meg merész, az szerintem amolyan hányatósra sikeredett, (már ha volt vlki olyan hülye hogy megkóstolta, nos nem hiszitek Luci tudja, én megkóstoltam...nem folytatom, mert ..)
Amit megjegyeznék itt mielõtt szólok (egyfolytába dumálok :D ) , hogy ami nagyon jó volt az összhangban az az volt, hogy aki hozta a párját az is jól érezte Magát. Az, hogy megismerkedhettünk Velük. Legalábbis nekem ez külön élmény volt.
De a hely, igen azt lehet DÍCSÉRNI! :D :D :D
Ja tényleg, az idõt az azért mosz is Linusnak kell köszönni!
Szégyellem egyszerre beírni így egy pár perc hatásszünet után folytatom...
Nincs jelen
#5188 2008-10-13 12:07
- Lisa
- Tag
Roor : nem „szégyelled” Magad :D :D :D Lisa-cicáról nem is írtál? :( Örülök, hogy nem kellett hajnalok, hajnalán kellni. Köszi az éjszakai kísérést, jót tett nekünk( Neked és nekem egy kis fejtisztulás a levegõn).
Luci : nem tudo elégszer köszönni az ajándékot, már azt be is csomagoltam, azt hiszem nem is mennék anélkül. Gyönyörû lett. Megnyugtat! Remélem akkor Párodnak is a gondolatai legalább ga csak pár órára is (vagy percre) de elterelõdtek.
Vicaa : tök, jó, hogy sikerült a fuvar :D Nem soká találkozunk, de nem vállalok felelõsságet magamért.
Ánya : a virág jelentem elérte célját! Te meg tudtad venni? Attilának köszönjük a rengeteg segítséget, igazi hõs volt, ezt õszintén mondom!
NIta : reggeli takarítás, nem semmi :D Örülök, hogy jöttetek és hogy azért most Te is jobban vagy. Bodza...mit is írjak...hazavihetem :D :D :D Nagyon aranyos volt, és a Párod is.
(röhögni fogtok próbálok szobáról-szobára menni –no nem roszra gondolni-)
Zolcsibal és Marika : úgy érzem, hogy azért sikerült felszabadulnotok egy picit, ténylegesen , nem kellett most hogy egyik vezet, vagy a másik, ha nem csak úgy szabadon Mindketten. Túra? Jó volt? Bizti arpapa szép helyre vitt Titeket . Marika, azért a hétvégén „jól bekéváztunk” :D :D :D
Csilla : egy dolgot remélek, hogy nem bántátok meg, hogy eljöttetek!
Aiolosz : köszönöm szépen, ígérem mindig eszembe fogom tartani a szavaidat. Lábad? Hogy bírta? Hmmm az a fini borocska.
No bulizós „népség” odefenntrõl :D :D :D ... Ja elõbb
Norby, természetesen! Ugye-ugye, hogy nem egy pici (bili) hely Miskolc? És Mi vettük megtiszteltetésnek, hogy jöttél, elhiheted! Azért legalább tudtunk beszélgetni pénteken.
A szatyrodat lenyúltam, a „zöldeset” sõt, Vicaa-val a szendvicsedet is tegnap reggel...bocsi.
Köszönöm a képet, jó lett! Bármikor jösz bicajjal van hol lenned, cska tudd!
Lányok!
Linus : VÉGRE, VÉGRE! Megkóstolhattam a kenyeredet, nem is lophattam is, hazahozhattam is :D Az idõt köszönjük. Valahogy próbálj, meg majd egy sort írni MAgadról mindig OKÉ? Nincs izomláz?
Judy : köszönöm szépen a reggeli rom eltakarítást! Remélem, hogy nem maradtál éhen Te sem? :D Azt hiszem igen jól bírtuk. Mi ketten voltunk akik 3 óra fél négy fele feküdtek le és fél 7 kor keltek :D No szép :D
Fiúk!
Zotyesz és haverja: Zotyesz, jó fej a haverod! :D Majd behajtom rajta a Telkibányás „dolgot”
Jól érezte Õ is magát ? Remélem, hogy Te jól vagy, nem gyötör semmilyen „naposság” és csak az ásványvíz megy :D Táncos lábúak, jó hangulatot adtatok!
Árpi : természetesen Te lógsz nekem, egy történet folytatásával, és majg be is hajtom rajtad! No rájöttél, hogy pont itt ebben a községben voltál-e már?
Kihagytam vlkit aki aludtak? :D
Egynaposak :D Örülök, hogy jöttetek,
Bánatos : jó olvasgatást, este nagyon nagy keletje volt a Hölgyek körében az „édesednek” :D
Mercy : étkeztél, étkeztél? :D Mondtuk, hogy ha jut 30 nak akkor 31 nek is! :)
Nelly : a beszélgetés elmaradt rendesen, bizti az én hibám, de ezek után remélem lesz kedved pótolni bármikor!
Szuszidi : detto csak azt tudom mondani, hogy nem tudtunk beszélni, de úgy hallom, volt helyettem aki beszélt. Apa azért rendesen áradozott Rólad, örült, hogy megismerhetett!!!
No még gondolkodom kit hagytam ki...
Rengeteg finomságot hoztatok, öröm volt ólálkodni az „ételes asztal” körül! Jó hízó-kúra volt ez hétvégére.
Szólnék a „kózhöz” :D
Egy Vicaa törülközõ elrakva! :D
Fiú szoba 1 rabad „nagyalakú” kék színû törölközõ keresi gazdiját! Elhoztuk azt is!
No megyek pakolni!
Sziasztok, mégegyszer MINDENKINEK! KÖSZÖNJÜK!!!!
Nincs jelen
#5189 2008-10-13 12:52
- judy1981
- Tag
No gyorsan, mert a fõnök jön diktálni.
HULLA VAGYOK!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#5190 2008-10-13 12:57
- Szuszidi
- Tag
Szép napot aki kér képhez hozzá férést jelezze priviben elküldöm mert ugye nem publikus!
Nincs jelen
#5191 2008-10-13 15:11
- Vicaa
- Tag
Jelzem Lisa: Köszönet, köszönet, Vicaa mûanyag doboz tetõ nélkül nem került még pluszban elõ? Na persze most is csak az ubira koncentráltam, hogy azt elhozzam :D:D:D
... ja! És amit kihagytam igen, a hely dícsérete! Egyszerûen gyönyörû helyen laktok, az otthonod ahová pedig még bekukkantást is nyerhettem, nagyon barátságos! :)
Nincs jelen
#5192 2008-10-13 15:46
- sziszi32
- Tag
Lisa, mobilon mikor lehet téged hivni holnap és a mûtét után? Ha nem publikus, ird meg mailben!!!! Puszi mindenkinek!!!!
Nincs jelen
#5193 2008-10-13 16:27
- roor
- Tag
Halika!
Lisa:ha a négylábú Lisacicára gondolsz,õt megtartom csak magamnak.:D
Sajnálom is hogy a gépem nem volt velem.:D
Ennivaló.:D
pá
Nincs jelen
#5194 2008-10-13 17:11
- mano1973
- Tag
Én meg csak irigykedek és konyul lefelé a szám amikor olvasom milyen jó kis buliból maradtam ki:(((
Na de a következõre biztosan megyek én is.
A képeket szeretném meglesni ugy hogy kérek én is privibe jelszót kedves Szuszidi.
Köszönöm.
Luci!
Mi ugyan ma már beszéltünk reggel és tudod csak 10 méterre lakok ha kell valami!!!!
Gyulának részvétem és kitartás!!!
Nincs jelen
#5195 2008-10-13 17:53
- Norby1
- Tag
Luci én is szeretném kifejezni õszinte részvétemet és le a kalappal a párod elõtt hogy ezekben a nehéz pillanatokban is vállalta a velünk való találkozást.
Szerkesztette: Norby1 (2008-10-13 17:54)
Nincs jelen
#5196 2008-10-13 17:54
- judy1981
- Tag
Hali!
Ebédidõben ennél többet akartam írni, de nem jött össze. Pedig még lett volna 8 percem... Felháborító. És még csak pihenni sem volt idõ, sem alkalom, mert mindenki bent maradt. Azért így megszívni... Egyszer megyek be mosott sz.rként, és nem adatik meg egy laza nap. Az ügyfelek melegen tartották a kanapét. Máskor meg azon gondolkodunk, mivel üssük agyon az idõt.
Luci: tolmácsold párodnak is õszinte részvétem. Azért látszott vmi a szemedben, amit Én a crohn gonoszkodásaira fogtam, mert tudjuk, hogy nem vagy jól. Minden elismerésem a helytállásotokért.
Recept mindjárt megy.
Lisa: nem voltál ott amikor megbeszéltük, hogy a pizza jó volt. Most lelõtted :D Egyébként még a kutyának se kellett. Még a feltét sem. De még Luci kóbor kutyáját sem hozta tûzbe. :D:D:D Még jó, hogy volt virsli is, mert azt legalább meg tudtuk "sütni" a parázson. Már amelyik megsült. Szerintem Linus annyira nem örült a koránkelésemnek mint Te, de túlélte. Én viszont örültem, hogy nem egyedül kószáltam oly korai órákban. Bár Csilla is álmatlan volt.
Sziszi: Lisa megmutatta a Danivideo-t. Nem semmi a srác abban a bébi kompban.
Fiúk: köszi a képeket. Recept írás után meglesem õket.
Receptet a receptek topicba írom, mert nem szeretnék büntibe kerülni.
Szerkesztette: judy1981 (2008-10-13 17:57)
Nincs jelen
#5197 2008-10-13 19:14
- roor
- Tag
Halika!
Judy:már le is jegyzeteltem magamnak,hamarosan ráizzítom párom,ugyanis nálunk õ a jobb a konyhában.:D
De másnaposan (vagy talán harmadnaposan ? :D ) valami hihetetlen finom volt!:D:D:D
Még most is a számban van az íze....nyami.:D
Fúúú remélem azért még sokat fogunk beszélgetni,mert nagyon jót dumcsiztunk!:D
Zolcsi:Marikának nagy cupp,a legjobban sikerült képemen õ látható,amint próbált elbújni a kiváncsi tekintetek elõl,hogy senki ne lássa mennyit eszik.:D
Én megláttam és lencsevégre kaptam.:D
Belevaló csajszi!:D
Nelly:jelentkezz!Azért eddig nem kell minket kiheverni!:D:D:D:D:D
Szilvi és Gergõ:nézzétek majd meg ti is a képeket és merítsetek belõle erõt,hogy nemcsak kell,de tudunk is élni!:D
Sziszi:vigyázz azzal hogy Dani szerelget,mert elõbb-utóbb az összes mûszaki cikket cserélhetitek a háztartásban,mert úgy meg fogja szervizelni,hogy csak na!:D
Tessék azért neked is pihenni!:D
Lisa drága,nem lehet elégszer megköszönni nektek!:D:D:D
Látod,ha annak idején nem jössz el a pólusba.... :D:D:D:D:D:D:D
Lassacskán elteszem magam,folytatódik tovább a túlórázás,és veletek is szeretnék foglalkozni,de mosott rongyként mókás lenne.:D
pá
Nincs jelen
#5198 2008-10-13 19:21
- Norby1
- Tag
Beszéltem ma egy haverommal és kérdezte milyen volt a buli. Poénosan meg is jegyezte biztos szûrt ásványvizet és bográcsos tápszert nyomtunk( jó arc én bírom a humorát ).Aztán elkezdtem neki sorolni hogy kaja és alkohol terén mi az a mennyiség ami elfogyott és fura tekintettel mondta hogy Vaze tudod kinek meséld be hogy ti bélbetegek vagytok :D . Így utólag belegondolva tényleg durva mennyiség fogyott el kaja és pia szempontjából
Nincs jelen
#5199 2008-10-13 20:11
- Garfield
- Tag
Sziasztok!
Örültem, hogy veletek lehettem.
Nagyon jól éreztem magam!
Remélem még találkozunk.
Aki nem tudná Norbi vagyok.
Nincs jelen
#5200 2008-10-13 20:48
- pasek
- Tag
Hagy köszönjem meg én is Mindenkinek az elmúlt hétvégét, csodásan éreztem magam VELETEK!
Helló BAZ megye, tell me how you doing...
Nincs jelen