#5201 2008-10-13 21:01

Nelly
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Hali

Nemrég értem haza melóból és máris levetõdtem eme szent helyre,hogy bejelentkezzek élek virulok...nem szabadultok tõlem :D

Lisa elõször hozzád neked szólnék...hát ja nem tudtunk beszélgetni,de hogy õszinte legyek szinte senkivel nem beszélgettem sokat mert mindenki ismeretlen volt a számomra és a bõség zavarában azt sem tudtam kihez fussak hirtelen...ezért futottam mindenkihez...és csipetnyit beszélgettem akivel tudtam.
Biztosan legközelebb könnyebb lesz...most csak pofavizit volt...hogy én is vagyok akarok és megyek is közétek...veletek :D
Nem szokott velem elõfordulni,hogy kukán ülök...de mostanság álltalában le vagyok hûtve,hogy csak a betegségrõl beszélek pedig ezer meg ezer kérdésem lett volna csak nem akartam ajtóstól a házba rontani :)
Láttalak titeket leszûrtem szerény véleményem...ugyanakkor igazából senkit nem ismertem meg...na jó...Bodza bekapta ujjacskámat etetés közben...ez volt a legbennsõségesebb kapcsolatom ott veletek...de nem baj a fõ vettem a bátorságot és elmentem..legközelebb már sokkal könnyebb lesz :D

Amúgyis nagyon jó hallgatóság vagyok...szeretem mások csicsergését hallgatni :D

Én nem vártam semmi hû de...dolgot az elsõ találkozótól...egyszerûen csak jó (volt) közétek telepedni :D
És tudom bárkire számíthatok,mert egy közös tuti van bennünk(sajnos)

Meg amúgyis...engem csak szeretni lehet :D hiszen olyan szeretetreméltóan tudok figyelni mosolyogni pislogni :D :D
Most megyek pancsolni...utána rárontok a hûtõre...még nincs meg a napi kalóriaadagom :D
Ja és megsúgom megint híztam pár dekácskát...lassan elérem versenysúlyomat is :D ha meg túlszárnyalnám.....

További szép estét

Nincs jelen

#5202 2008-10-13 21:25

aiolosz
Tag

deluigi írta:

jo ejszakat!
tudjatok meg, hogy irigy vagyok ratok :)
nekem nincsenek ilyen barataim :)

Attol tartok tevedsz, vagy valamit talan nem vettel eszre ...

Nincs jelen

#5203 2008-10-13 21:28

judy1981
Tag

Norby: azért a fogyasztásba besegítettek a hozzátartozók is. Meg különben is Én - szinte - csak gyógynövénykeverkeket fogyasztottam.
Nelly: Ezeken a talikon kb úgy szokott történni, hogy egyik percben vmi teljesen hétköznapiról beszélünk, a másikban meg már a kis genya van terítéken. Nyugodtan kérdezhettél volna. Senki nem mondta volna, hogy most ez nem vág ide. Hol beszélhetnél szabadon a crohn-ról, ha nem a c/c-sek között? Egyébként emlékszem velem is ez volt, hogy mindenki unta a témát. De mit tegyen az ember, ha épp ez történik vele? Ha már belerázódsz - legyen majd bármi a dg. -  és megtalálod a helyed, akkor más lesz a téma. Ha megkérdezték mi van velem, legszívesebben azt mondtam volna semmi olyan, ami téged érdekelne. De ajánlatom még fenn áll, hogy csapjunk egy minitalit egy hétvégi napon. Wazze 30 km.

joccakát

Szerkesztette: judy1981 (2008-10-13 21:28)

Nincs jelen

#5204 2008-10-13 21:43

Nelly
Tag

Judy

Na most véged...mert szavadon foglak ám :D

Nincs jelen

#5205 2008-10-13 21:48

mano1973
Tag

Szuszidi!!

Nagy cupp és örök hála a mailemre érkezõ képekért:)))
Hiányzol ám a fórumról jöhetnél többet.
Puszi:Egy  kis manó...na jóóóóóó egy kobold:))

Nincs jelen

#5206 2008-10-13 21:51

Nita
Tag

Na én is hazaértem ma...látom mindeninek jó kis élmény volt ez a tali!
Elõször is õszinte részvétünk Gyulának, add át neki Luci! biztos nehéz volt felülemelkedni neki ezen ott, de örülök hogy amikor beszélgettünk vele sikerült kicsit elterelni a gondolatait.
Mi is ma sokat gondoltunk rátok, és az én párom is azt mondta, hogy kicsit gyanús neki ez a bélbetegségünk ennyi kajával, piával ;)
Nelly! Jó volt téged is megismerni, én akartam veled beszélgetni, de nem mertelek letámadni mert olvastam milyen nehezen szántad rá magad hogy elgyere ennyi "idegen" ember közé...ezért nem mertelek faggatni, de remélem még pótoljuk!
Norby1 "Mester" te már felraktad a képeid? :P
Akik nem lehetek ott azokat remélem hamarosan megismerhetjük!
deluigi! Neked külön jobbulást!
Szilvi Gergõ! Ti eszembe jutottatok ám, és remélem a képek nézegetése közben ti is látjátok majd lehet így is betegnek lenni ;)
Lisa köszi nektek még 1x mindent, és apukádnak is!

Nincs jelen

#5207 2008-10-13 21:54

aiolosz
Tag

Nita írta:

Norby1 "Mester" te már felraktad a képeid? :P

Fel bizony...Nita, olvasd el legyszives a postadat :)

Nincs jelen

#5208 2008-10-13 21:59

sziszi32
Tag

Manoval egyetértve, még mindig kicsit oda meg vissza vagyok az irigységtõl, hogy nem mehettünk legalább kukkolni titeket az erdõ mélyérõl, egy kicsit rátok hozva a frászt... :D :D bár dani gagyogása lelõtte volna a poént :D
Judy, örülök, hogy tetszik a pulyám, kár, hogy élõben nem láttad mûködni, akkor az igazi!!!
Luci, VÉGRE eljutottam oda, hogy amirõl beszéltünk mailben, azt postázzam holnap vagy holnapután!! Nem felejtettem el!!!!!
Roor, Dani egyre közveszélyesebb, sõt, önmagára nézve is... :D :D Mai egyik csínytevése az volt, hogy beindult a szõlõre, és állandóan csórt magának az asztalról pár szemet. Attól tartottam, hogy azért kell neki, hogy kiköpködhesse, de az egész fürtbõl, amit magához ragadott (na jó, amit engedtünk, hogy magához ragadja), kb két szem ment mellé, úgy benyomta a többit, mint egy kis húsevõ növényke!!!  A húsról jut eszembe, tegnap önszántából evett sonkát. Bár az sós és szójás, de valamivel el kell kezdeni... :D :D
Vica, amit irtál anna viselkedésérõl, azt "szaknyelven" is kb. úgy mondják, hogy sztrájkol a baba, amikor az anyját nem látja a megszokott idõben és helyen, kibillen a lelki egyensúlyából, és akkor nagyon nyugtalan tud lenni...
Na megyek, mert dani sir...

Nincs jelen

#5209 2008-10-14 10:58

sziszi32
Tag

Remélem, kedveseim, ma sokan gondolunk Lisára, aki már a kórházban van, és holnap lesz a mûtétje!!! Aki tud, gondoljon rá, aki hisz, imádkozzon érte!!! Nem lesz könnyû mûtét...
Plusz, sokat gondolok rátok, Luci, hogy vagytok most, temetés elõtt, vagy után... szoritok, hogy békében átvészeljétek ezt a nehéz idõszakot!!!!
De luigi, nálunk sincsenek ilyen jófejek a környéken, olyanok, mint itt a fórumon, úgy látszik, hogy a betegség a jó embereket hozta össze egy jó kis helyre!!! Vagy emberségesebbé tett õket a sors, figyelmesebbé egymás iránt, és az élet apró örömeinek jobban tudnak itt örülni, mint azok, akiknek nincsenek komoly egészségügyi és más gondjaik... :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-14 11:01)

Nincs jelen

#5210 2008-10-14 11:23

zolcsi
Tag

Nagyon egyetértek veled sziszi.És nagyon szorítok Lisáért.

Nincs jelen

#5211 2008-10-14 12:05

Vicaa
Tag

Sziasztok!ûÉn holnap kora hajnalban utazok Miskolcra, ott leszek Vele, ill. a mûtét alatt ott izgulok érte, másnap még megyek hozzá és utána jövök haza. Pasek barátunkkal igyekszünk tudósítani Róla!

Nincs jelen

#5212 2008-10-14 12:24

clió
Tag

Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni Magdival a talira, talán majd legközelebb.Olvastam, hogy remekül éreztétek magatokat, ennek öszintén örülök. A Bükk gyönyörû, Bükkszentkereszt meg állítólag gyógyító hely... Ráadásul itt él Gyuri bácsi, a füvesember. Nála nem jártatok? Egyszer Pesten felkerestem a rendelésén, két féle teát ajánlott, azt hiszem citromfüvet a rossz kedvemre, diólevelet, mert az jó fertõtlenítõ és immunr. erõsítõ. Megittam a teákat, de nagy változást - kicsit sem - észleltem magamon. Ezzel nem Gyuri bácsi tudását akartam fikázni, sõt a cukorbetegség elleni teája garantáltan használt pár ismerõsömnek!

A rosszkedv/depi ellenszere nálam a munka, ha ez van, és ráadásul értelmes, hasznos, akkor egybõl magamhoz térek és depi volt- nincs! Ez jobb nálam minden antidepinél, a munkánál már csak egy jobb van az életben, de ezt nem részletezném...

Clió

Pasek!

A záróizmom még szerencsére jó, ezért tudom tartani az elveimet, remélem, elég sokáig! Láttad az Ötödik pecsét c. Fábry filmet? Nekem egyik kedvencem...

Nincs jelen

#5213 2008-10-14 12:45

judy1981
Tag

Figyelek, olvasok.
Gyerekek, hogy ez nekem tegnap nem adatott meg... Egyedül vagyok!!!! És már csak azért is kihasználom az ebédidõmet! Az elõttem álló irathegyek meg 13:00 -ig le vannak...

Én ugyan hitetlen vagyok, de egy kis pozitív energie-vel tudok szolgálni. Fel is írom ide magamnak, hogy el ne felejtsem mikor lázasan és odaadóan dolgozom. Minél többször eszembe jusson. Bár a legpraktikusabb a billentyûzet lenne, mivel le nem tudom venni róla az ujjaimat. Talán le kellene festenem az L, I, S, A, betûket. De ahogy elnézem, elég lenne, ha megtakarítanám õket. :D
Megtörtént. Szép tiszták.

Nelly: Számoltam a következményekkel. De a hûtõm közelébe nem jutsz. :D:D:D

Norby: a képek fantasztikusak. Hosszas válogatás után ki is tettem egyet az asztalra háttérnek.

Szerkesztette: judy1981 (2008-10-14 18:48)

Nincs jelen

#5214 2008-10-14 13:28

Linus
Tag

azta a rézfánfütyülõ... és velem mi lesz? én nem láthatom a képeket??? :( pedig imádtam ezt a hétvégét veletek :D
na húzok melózni, csak gyors fellopakodtam...
pusz (márha kapok képet!)

Lisának külön sok puszi és hajrá! :D

Nincs jelen

#5215 2008-10-14 14:48

aiolosz
Tag

Linus írta:

azta a rézfánfütyülõ... és velem mi lesz? én nem láthatom a képeket??? :( pedig imádtam ezt a hétvégét veletek :D
na húzok melózni, csak gyors fellopakodtam...
pusz (márha kapok képet!)

Biztosan kapsz:<kép>

Nincs jelen

#5216 2008-10-14 16:21

zotyesz
Tag

Linus

A forumos mail cimedre elküldöm majd haverom képeit

Nincs jelen

#5217 2008-10-14 17:12

pasek
Tag

Sziasztok
Jelezni szeretném Nektek, hogy a hülye orvosok miatt Lisa mûtétje egy héttel tolódik, amirõl Õt nem értesítették, így szépen "befeküdt" aztán "kifeküdt" de rendesen lelkileg fõleg...úgy hogy a szurkolást köszöni és ha még bírjátok akkor (talán) jövõ hétig...
Õ is fog jelentkezni amint egy picit össze szedi magát ezek után...vagy nem...most is én írok, úgy, hogy vagyok, de nem hiszem, hogy leszek!
Mindenkinek puszi Lisa

KÖSZÖNÖK MINDENT

Nincs jelen

#5218 2008-10-14 17:48

sanvito
Tag

Kitartást és millió :):):):):):):) Lisának !

Nincs jelen

#5219 2008-10-14 19:05

judy1981
Tag

Lisa: Fel a fejjel. Egyszer csak túl leszel rajta.

Nincs jelen

#5220 2008-10-14 19:10

mano1973
Tag

Pasek!
Lisának kitartás és sok puszi.Gondolunk rá és nagyon drukkolunk.
Vigyázz rá és irj mi ujsi van.

Nincs jelen

#5221 2008-10-14 19:34

zolcsi
Tag

Luci ha erre jársz (érthetõ hogy most nem) leírtam neked és mindenkinek a nagysikerû mézes tészta receptjét.
Lisa mi beszéltünk tudod kitartás és veled vagyunk!István biztosan segít mindenben.

Nincs jelen

#5222 2008-10-14 20:09

Nelly
Tag

Hy

Deluigi csak így tovább :D

Lisa szorítunk neked és várjuk a fejleményeket.

Nincs jelen

#5223 2008-10-14 20:18

roor
Tag

Halika!

Clio:öröm téged szerény topikunkban látni.:D
Nelly:még a végén nemcsak kajálásban de a dumában is ledózerolsz.:D:D:D
Na látod.:D
MI tudunk élni!:D:D:D:D
Sziszi:kedves egészségére Daninak,remélem egyre finomabb falatokat hammázik majd,és majd egyre jobban fogsz örülni a büdibnél böüdibb sz@ros pelusoknak.:D:D:D:D:D
Deluigi:örülök a te feljõdésednek is.:D
Jó lett volna ha te is el tudsz jönni!:D
De úgyis keresztbe kasul az országban szervezõdnek talik,figyelj,és ami közel van hozzád csapj le rá és uccu,talira fel.:D
Olyan frankó,hogy akik eddig alig alig szóltak most igencsak belehúznak.:D:D:D
Judy itt konkrétan rád céloztam csak nem akartam ujjal mutogatni.:D:D:D
Hát igen.....ez a tali  nagyon ott volt.:D
Azt hiszem mindenkibõl hoztam egy darabot!:D:D:D:D:D
Csilla:ti is tutin éreztétek magatok?:D
Tudom nem erre számítottatok,de remélem azért nagy csalódást sm okoztunk.:D
Lisa:drágám!Völgyecskébõl hegyecskére,lesz@rom bogyó tripla mennyiségben,és csak azokra gondolni akik melletted vannak és szeretnek!:D:D:D:D
A többi most nem számít!
Türelem,tudod a jelmondatom:mindennek oka van!:D
Pasek:feladatot kapsz Lisafelrázásmosolyrafakasztás!:D:D:D:D
A négylábú Lisának nagy simi!:D
Fúú azt hiszem sikerült jó kuszán írnom,no sebaj mindenki válogassa ki melyik kié.:D:D:D:D:D:D
Cuppanós!:d

Nincs jelen

#5224 2008-10-14 20:28

zotyesz
Tag

Lisa kitartást neked és minden jót szorítok

Luci neked is és párodnak is sok erõt és kitartást kívánok a hétre

Mercy hogy vagy?

Szerkesztette: zotyesz (2008-10-14 20:29)

Nincs jelen

#5225 2008-10-14 20:33

roor
Tag

Halika!

Áááááááááááááá majd elfelejtettem!
ÉN IS AKAROK KÉPEKET!:D:D:D:D
Na jó:SZERETNÉK,de nagyon!:D

Nincs jelen

#5226 2008-10-14 20:50

Nita
Tag

Lisa!
Veled vagyunk számíthatsz ránk! Azért néha gyere olvasni... :)
Egyszer ez is csak egy rossz emlék lesz majd! :( Tudom ez most biztos nem vigasztalt meg...de sokat gondoltam ma is rád.
Küldtem nektek emailt...benne meglepit ;)
deluigi!
Hurrá most már csak jobb lehet! Evés is megy azért?
mano1973!
Már két napja akartam írni, hogy sajnálom hogy nem tudtál jönni a talira, és remélem már te is jobban érzed magad!

Ja jelentem én már elküldtem a képeket a közösbe. :)

Nincs jelen

#5227 2008-10-14 21:16

sziszi32
Tag

Sziasztok, csak most jutottam ismét ide, és látom, hogy az én drága lisám sem kerül a héten a hentes bárdja alá! :( El tudom képzelni, mit érzel, én is szörnyen magam alatt voltam, amikor pénteken kiderült, hogy nem mehetünk a mûtétre. Nagyon szeretném, ha megvigasztalódnál egy kicsit, biztosan van oka (nemcsak orvosilag, hanem onnan, felülrõl is), hogy igy történt... tudom, szerettél volna már utána lenni az egésznek, de... nem lehet itt okosat mondani. Remélem, azért ezt a hetet jól el fogod tölteni, és majd ide is benézel, hogy lásd, mennyire szeretünk téged!!!!!!! Kár hogy nem tudom, milyen betûkombináció mutat szivecskéket, mert akkor a szeretet jeleinek  ezreit tenném ide!!!!!
<kép> <kép> <kép>

Nincs jelen

#5228 2008-10-14 21:32

judy1981
Tag

Roor: vettem. Még ha nem is írod, hogy rám gondolsz, éreztem hogy ujjal mutogatsz rám. :D
De egyszer biztos visszaesek a szürke hétköznapokba.

Nincs jelen

#5229 2008-10-15 09:14

sziszi32
Tag

deluigi, örülök, hogy jobban vagy, csak igy tovább!!! :D :D
és köszi a sziveket, nem tudom, ki rakta oda!!!

Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-15 09:15)

Nincs jelen

#5230 2008-10-15 10:28

Vicaa
Tag

Sziszi, nekem van egy tippem: Aiolosz szokott ilyen figyelmességeket elkövetni! :)

Ugye jól gondolom????

Nincs jelen

#5231 2008-10-15 10:35

sziszi32
Tag

Vica, mizujs Lisával? Beszéltél vele?
Én is aioloszra tippeltem, õ a "Local Forum Fairy" itt, nem? :D :D
(aki nem értené: helyi fórumtündér :D :D)

Nincs jelen

#5232 2008-10-15 10:49

Ánya
Tag

Sziszi, akkor abbahagyom a nektek szurkolást. Most olvasom, hogy a Dani mûtétje is elmarad!! Akkor te is gyakorlod, amit Lisának ajánlottál :D

Lisa!
Nagyon együtt vagyok veled!! Nincs egység a telefonomon, apukáddal beszéltem tegnap, tõle tudom a rossz hírt! :(
A kért emailt elküldtem, nagyon nagyon nagy türelemre van szükséged. Remélem, van elég!
Pasek majd biztos kölcsönöz, de én is küldöm folyamatosan!!
Hülyén hangzik, tudom, de most is csak azt tudom javasolni: Élvezzed ki ennek a hétnek minden percét!!! Ha az a jó, akkor rosszalkodj, ha más, akkor legyél jó kislány, amihez csak kedved van !!
Az égiek tudják miért van ez az újabb egy hét. Csak az emberek a tálalással elveszik a kedvedet. Nem értesíteni a beteget!! :(  Hihetetlen !! DE!! Próbáljunk ezen túllépni és elfogadni az égiek egy hetét :D, Mint ajándékot :)

Mindent bele ebbe az egy hétbe !!

Nincs jelen

#5233 2008-10-15 13:14

Vicaa
Tag

Lisa! Akkor mindent értek! Azért adták az égiek ezt a hetet, hogy még eljussatok hozzánk ahétvégén és egy csodás élménnyel legyél /legyetek/ gazdagabbak!
Ígérem Neked, hogy nem viszlek a barackosba! :)
Kitartás, komolyra fordítva, majd csörgök!

Nincs jelen

#5234 2008-10-15 16:11

sziszi32
Tag

Luci, ma feladtam a csomagot!! Péntekre ott kellene lennie :D :D Irj, hogy mizu, mármint per pillanat, itthon vagytok-e már...

Nincs jelen

#5235 2008-10-15 17:12

zotyesz
Tag

Egy túra a Bükkben

Virrad a nap fent a bükkben,
ragyog a környék a fényben.

Fák,bokrok,mezõk és domboldalak,
különbözõ színekben pompáznak.

Ezernyi levélke mutatja szépen,
engem az õsz színezett ilyen szépre.

Maga a látvány már valódi ajándék,
olyan a környék mint egy festmény.

Barátaim, ismerõseim is itt vannak,
nekiindulunk a természetjárásnak.

Itt is ott is egy kis csodába botlunk,
kicsi virág vagy gomba keresztezi utunk.

Zajosan lépkedünk az avaros domboldalon,
vezetõnk kilátást ígér az ormon.

Egy tisztásra lépünk ki hirtelen
nini vadalma terem ott szemben.

Szedünk belõle és tovább megyünk
két társunk már nem jön velünk

Titkos helyre értünk vezetõnk szerint,
és mutatja a havas Pamírok csucsait.

Utunk végéhez érünk szépen lassan
de még felszaladunk a kilátóba

Domboldalon fel felé menetelve
tréfálkozunk egy cigit elszívjunk e?

A látvány gyönyörû innen fentrõl,
képet kapunk az egész völgyrõl.

Elindulunk lefelé az út végéhez,
lassan elhagyjuk a környéket.

egy kis versike a túráról

Nincs jelen

#5236 2008-10-15 17:26

zolcsi
Tag

zotyesz ez nagyszerû!Akik túráztak azok értik igazán.:D

Nincs jelen

#5237 2008-10-15 18:46

roor
Tag

Halika!

Luci köszöni szépen a részvétnyilvánításokat,olvas minket,de írni már nincs ereje,lelkiekben máshol jár!
Zotyesz:bingo!:D Jó vers!:D
Túlóra megy ezerrel,ma épp ejtõzöm kicsit.:D

Nincs jelen

#5238 2008-10-15 19:25

mano1973
Tag

Tesó!
Ha már Lucit hívod és én is ott vagyok nem kéne velem is beszélned?:))
Na jó ezt megjegyzem:))
Sajna Luci tényleg nem a legjobb passzban van és a 3 bitang kölök még rátesz erre is.Ma valami bolond bogár csíphette meg õket mert iszonyat mit mûveltek szegény Lucival:((
Kitartás Luci...kitartás!!!
Nita!
Köszi az érdeklõdést...kicsit jobban vagyok de hát..tudod ez nem mindig van így:((
Na de lesz ez még így se:)Minden esetre a zongora órákát most kihagyom :)))

Nincs jelen

#5239 2008-10-15 20:53

Nelly
Tag

Helló fiatalok!!

Most értem haza melóból...hát ma nem nagyon feszítettem meg magam...valahogy sehogy se ment a munka :D
A beleimben is mintha discó vagy pezsgõfürdõ lenne úgy mocorgott...de semmi egyéb...de ez minden hajszálamat az égbe emelte..úgy idegesített.
Holnap megyek csapolásra..délután meg a dokimhoz az eredménnyel...(és egész nap cseng a fülem)

De van egy "jó" hírem is...felvettem a kapcsolatot egy nagyon kedves lánnyal Zsuzskával (néha itt is szokott lenni)és van olyan kedves beprotezsál Debrecenbe a dokijához...tehát csak rászántam magam és elmegyek másik dokihoz...már az is haladás lesz ha legalább beszél velem mert ugye a mostani még annyit se vakkantott mi a bajom...csak miután én elolvastam a diagnózist és rákérdeztem...
(bírom mikor hülyének néznek)

Szóval remélem már nem sokáig fogok vakon tapogatózni!!!És végre valaki (remélem)fog válaszolni kérdéseimre.

Na ma hogy jártam...
Akartam venni sajtot..és skubiztam melyik lenne jó...ki is választottam egy szép tálcásat..aztán mikor kifelé jövök a boltból olvasom el a blokkon mi is az...hát nem "lazanyét"(ne röhögjetek!!)vettem?!
Ekkora bamba is csak én lehetek :D
Úgyhogy sajt az nincs...de nem baj ez is el fog fogyni...rajtam nem múlik :D
Most megyek mert holnap megint végigszenvedem ezt az orvos kórház tortúrát amit úgy utálok :D
És még én jártam egészségügyibe :D   

További szép estét pá

Ui:Roor téged nem tudlak és nem is akarlak túlszárnyalni :D 
Max. lopom az energiádat :D
Judy a hûtõd úgysem menekül ha egyszer beszabadulok hozzád :D

Nincs jelen

#5240 2008-10-15 22:03

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki,
Elõször is köszönöm a sok szeretetet és törõdést amit kaptam és kapok tõletek.
Most két napig aktívan volt ápolgatva a lelkem és jobb is sokkal. Most már itthon vagyok, egyedül, -így egy picit az idegesség, a düh és az elkeseredés is visszajön-, DE nem is egyedül hát Veletek!!! Olvasva Titeket ! Ami jó érzés nagyon.
Megint egy pofon volt az élettõl, amit egyszer még visszakap tõlem! Egybként egyik orvost sem hívtam fel habzó szájjal, pedig nem sok hiányzott hozzá. Egy egyszerû dátum-csere történt közöttük (magánbeszélgetésben, telefonon, hogy nem most hanem 22 én) amelyrõl egy az egyben elfelejtettek értesíteni.
Érdemes felhívnom a figyelmeteket arra, hogy úgy látszik „bárki” aki „szeretné”, hogy megmûtsék, csak bemegy és felveteti magát, mert ezen kívül más nem kell, nem ellenõrzik, semmi... No jó mindegy hagyjuk.
Szóval jelzem, hogy itt vagyok, meg vagyok!
Roor : pasek a feladatot amit rábíztál csillagos ötösre teljesítette.

Puszi NEKTEK!

Nincs jelen

#5241 2008-10-15 22:09

sziszi32
Tag

Eléggé lassan telik meg ez az oldal, emberkék!!! Emléxem, a 100-ast ünnepeltük nemrég, most meg ez a 111-s csak stagnál... legalább roor néni irkálna nekünk valamit...
Luci, olvastam a mailod, ide válaszolok, mert látom, hogy itt olvasol! Teljesen megértem, amit irtál. Ilyenkor biztosan sokan azt mondják, hogy erõsnek kell lenni, de szerintem egyáltalán nem kell, legyél gyenge, gyászolj, ha képes vagy rá, kicsit talán durva, de igaz: megvan az ideje a gyásznak!!!! Saját életembõl tudom, hogy nem szabad elfojtani, de túlzásba sem vinni, hanem teljességgel át kell élni azt, amit ilyenkor érzel!!! Ez az egyetlen orvosság, így fog valamelyest enyhülni a fájdalom... legalábbis szerintem.  A kölkeidet szivesen látom, ha nem birsz velük, kapnak egy kis keleti levegõt, hidd el, két napon belül térden állva könyörögnek, hogy visszamehessenek, és olyan kisangyalok lesznek örök idõkre, hogy csak na!!!!
Lisa, nagyon eltûntél!!! Jó volna már egy pár sorocskát olvasni tõled, hogy hogy birod ezeket a napokat... vagy akármirõl, ha errõl nem szeretnél beszélni... hiányzol ám nagyon!

Nincs jelen

#5242 2008-10-15 22:12

sziszi32
Tag

Lisa, közben meg te is irtál! :D :D

Nincs jelen

#5243 2008-10-16 10:30

Ottó
Tag

Kedves Lisa!
Nem tudom pontosan mirõl van szó nálad, de csatlakozom a többiek jó kívánságához én is. Hiszem, hogy semmi sem történik véletlenül, még az sem hogy én lemaradtam a találkozóról (lehet hogy így volt jó vmiért). Nekem a nagyon nehéz dolgok segítettek a Bibliát megtalálni. Még véletlenül sem szeretnék hitet, vagy valamilyen vallást rád, vagy bárki másra erõltetni.
   Engedd meg , hogy idézzek egy verset az Újszövetségbõl, ezen belül Pál apostol Rómába írt levelébõl:
Rm. 8. 23.: 'Tudjuk pedig, hogy azoknak akik Istent szeretik minden javukra van, mint akik az õ végzése szerint hivatalosak', vagy pontosabban megfogalmazva minden együtt munkálkodik a jóra.
  Bár az apostol ezt hívõkre vonatkoztatva mondja, ki de meg merem kockáztatni általánosságban.
  Jól tudom, hogy sokan mondják, hogyha van gondviselés akkor ez és ez miért történik XY emberrel (elég csak híradót nézni), nekem is vannak kételyeim, de azokat le kell és lehet kûzdeni. Végsõ választ ebben az életben nem kapunk az életünkre, vagy mások életére nézve, én hiszem hogy lesz válasz egy másik életben.
   És még egy személyes vonatkozású dolgot még mondanék: én a legnagyobb vigasztalást Istentõl a Margit kórházban kaptam, amikor minden a legborzasztóbbnak tûnt. Emberek nem voltak mellettem, csak a családom, de õk is telefonon, nõvérek sem (nekik idejük sincs, mert végzik a dolgukat), ennek ellenére akkor minden naposra fordult nálam. 
  Minden jót neked!

Nincs jelen

#5244 2008-10-16 16:37

Nelly
Tag

Nos végeztem én is mára...megmásztam a várost kétszer elég is volt az eü sétából mára.
Az eredményeim jók..(crp:0.60,süllyedés:2)
De kidöglöttem :D
Dokim el volt varázsolva...vagy nem tudom,két hónap múlva visszarendelt laborral de ezt úgy mondta mintha mûtétre hívna...elmagyarázta,hogy reggel korán menjek a papírért ...bla bla..de eddig is így mentem nem is értem...
Kemény 1 percet voltam bent nála kb.Mikor mondtam neki,hogy visszaemeltem a gyógyszeradagomat mert kicsit görcsöltem azt mondta rendben de úgy mintha õ lenne a beteg én meg az orvos...Kérdezni persze nem kérdezett semmit hol mikor mit érzek stb.
De mindegy amúgy se szeretek hozzá járni...nem tud megnyugtatni.
(lehet ez volt az utolsó randink :) )

Most megyek ápolom páromat..beteg..lázas fõztem neki kamillateát..megfázott.

Lisa majd jelentkezz mizu.

Csóközön mindenkinek.....széthullottam :D

Nincs jelen

#5245 2008-10-16 18:16

zolcsi
Tag

Akkor Attilának javaslom téged összerakni mint egy puzzle-t kedves Nelly.Persze miután megitta  a teát.
Vigyázzatok egymára.:):)

Nincs jelen

#5246 2008-10-16 18:57

Nelly
Tag

Okés apuka :D

Attila most alszik...nehezen szokott lemenni a láza ha belázasodik.Ápolom ezerrel...de csak tisztes távolságból...semmi cupp cupp :)

Ma aztán nagyon keveset ettem...most pótolom...két nagy szelet tejfölös kenyér vár rám...de még muszáj lesz mást is ennem...pótolni a kimaradt táplálkozást.

Sehol senki?
Szomorú...mostanság csak én firkálok ide :D

Lucinak felmentés.
Gyászról meg nem akarok írni...volt benne részem elégszer...

Na megyek megtömni bendõmet. pá

Nincs jelen

#5247 2008-10-16 19:11

aiolosz
Tag

Nelly írta:

Okés apuka :D
Ma aztán nagyon keveset ettem...most pótolom...két nagy szelet tejfölös kenyér vár rám...de még muszáj lesz mást is ennem...pótolni a kimaradt táplálkozást.

Most keszultem el a lecsoval...na nem cukkolni akarlak, de Isteni illata van :)
Ilyet meg en sem csinaltam, mert pulykakolbaszt es logyulait is raktam bele....
Majd elfelejtettem, lesz egy kis tejfeles, prezlis karfiol, reszeltsajt sapkaban :)

Nincs jelen

#5248 2008-10-16 20:39

sziszi32
Tag

aiolosz, ilyenkor nyugodtan küldhetsz nekünk a ups-szel pár adagot... :D :D :D még a postaköltséget is megtérítenénk...

Nincs jelen

#5249 2008-10-16 20:44

aiolosz
Tag

sziszi32 írta:

aiolosz, ilyenkor nyugodtan küldhetsz nekünk a ups-szel pár adagot... :D :D :D még a postaköltséget is megtérítenénk...

Nem gond, de nekem a "Hajtas Pajtas" a szivem csucske...ugy is jo :)

Nincs jelen

#5250 2008-10-16 21:01

judy1981
Tag

Lisa örülök, hogy már jobban van a leked. Mondanék okosat, ha tudnék, de nem tudok. Kitartás.
Nelly: a doki neve titok? Jó lesz priviben is.
Hmmm. Lecsó. Nem is rossz ötlet. De... nem most, mert...
Készítem a pocimat a holnapi Sóletre. :P Bár lehet egyedül kell megennem, mert zabapartnerem - aki semmi jónak nem elrontója, és mindenre vevõ - gyengélkedik. De talán más - vagy mégis õ - bevállalja, mert a jóból megárt a sok. Szombaton nem dolgozom, úh. ráérek szenvedni, ha sikerül bezabálni. (Gondolok itt az üvöltõ szelekre.) :D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb