#451 2008-10-13 12:03
- zolcsi
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Alternatív módszerek
Kedves Írisz!
Nem akarlak megbántani de nagyon "üzletszagot" érzek az írásod mögött.Csatlakoznék a többiekhez tedd föl a linket ahol megnézhetjük az általad kínált "csodaszert".
Nos ha visszaolvasgatol láthatod ,hogy van okunk ilyesmit feltételezni.Ha te magad crohnos vagy colitises vagy és 360 fokot fordúlt a betegséged ettõl a szertõl akkor elnézést kérek.
Nincs jelen
#452 2008-10-13 12:12
- youlcsi
- Tag
Gyanítom, Írisz nem jön többet ide, csak várja a leveleket :)
Nincs jelen
#453 2008-10-13 18:31
- Ede
- Tag
Mint más a sültgalambokat?????? :D Az be szokott jönni? Mármint, hogy a sültgalambok?? Mert akkor én is beülök a nyitott ablakba... Csak fel kell jól öltözni, mert itt a tél mindjárt!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#454 2008-10-15 22:52
- Írisz
- Tag
Kedves Hitetlenkedõk!
Ez a készítmény, amit ajánlottam a Japán X7 Regulát. Egyik összetevõje az Aloe Vera, folyékony enzimkészítményrõl van szó, mely elõször méregteleníti a szervezetet, majd feltölti, utána szintentartás következik.
A szervezetünket balanszírozó szerepet tölt be, testsaját enzimként ismeri fel a szervezetünk, ezáltal az öngyógyító folyamatot beindítja, a gyulladások esetében ennek begyógyítását fogja eredményezni.
Én más jellegû betegséggel küzdök amire ezt a szert fogyasztom, természetesen a gyulladásos bélbetegségekre is igen kiváló. Telefonszámot tudok adni - akit komolyan érdekel - felveheti a kapcsolatot személyesen olyan személlyel vagy személyekkel akik meggyógyultak általa. Nekem személy szerint annak a terméknek van hitele, amely mögött gyógyult beteg telefonelérhetõséggel lépésrõl lépésre elmondja a betegségének és gyógyulásának folyamatát.
Üzlet-e? Mostanában csak gyógyszertárak és angol turkálók nyitottak városomban.
Senkire nem erõltetnék semmit nyomorult 1.000,- Ft. haszonért.
Üdvözlettel: Írisz
Nincs jelen
#455 2008-10-15 23:17
- Norby1
- Tag
Na egy újabb Aloe Vera készítmény :) Már olyan régen próbáltak minket meggyógyítani ilyennel
Kedves Írisz ha egy picit is tájékozódtál volna a betegségünkkel kapcsolatban akkor tudnád hogy az Aloe Vera készítmények a legnagyobb ellenségeink.
Elõbb tájékozódjunk és utána reklámozunk.
Üdv Norby
Nincs jelen
#456 2008-10-16 04:56
- Szuszidi
- Tag
Én azt tanácsolom aki kér oszd szét ingyen s ha használt valakinek akkor fizet! Kéz kezet mos alapon! Tönkre mennél bele!
Nincs jelen
#457 2008-10-16 09:20
- Andi
- Tag
Teljesen egyetértek Szuszidivel!
Nincs jelen
#458 2008-10-16 10:07
- zolcsi
- Tag
Kedves Írisz!
Kiderült ,hogy nem vagy bélbeteg.Kvázi saját tapsztalatod nincs a szer bélgyulladás gyógyító hatásáról. Nem egy olyan esettel találkoztunk már aki direkt "üzletileg" regisztrált semmitsem tudván betegségrõl.Nos elsõ olvasásra teljesen beleillesz ebbe a képbe.Nem raktad ki nyíltan:gyerekek próbáljátok ki ezt és azt talán segít itt és ott tudod megnézni.Ha segíteni akartál rosszul fogtál hozzá.
Azt írod:"természetesen a gyulladásos bélbetegségekre is igen kiváló".Mivel tudod ezt bizonyítani?Rá van írva a dobozra?Nem hinném.
Hitetlennek titulálsz bennünket.Jól látod ilyen téren de ne csodálkozz rajta amikor már számos dolgon keresztül megy az ember 20 féle aloe verát és másik száz féle bogyót kipróbál az eredmény pedig egyenlõ a nullával.Én nem rég vagyok még beteg de vannak itt "öreg rókák" akik tudnának mesélni.Azt javaslom olvasgass picit a topikok. közt ha már regisztráltál.
Nincs jelen
#459 2008-10-16 10:26
- zolcsi
- Tag
Kedves Írisz!
Ennyit kellett volna tenned:
http://x7regulat.extra.hu/
Mindenki döntse el maga.A video végén az "immunerõsítõ" szót hallva én már döntöttem.
Szerkesztette: zolcsibal (2008-10-16 10:33)
Nincs jelen
#460 2008-10-16 16:12
- Írisz
- Tag
Kedve Netezõk!
Ettõl tényleg gyógyultak meg colitises betegek.Az Aloe csak egy a sok összetevõ között.
Annyi szer van már forgalomban - amirõl állítják hogy jó - nemcsoda, hogy bizalmatlanok vagyunk.
Kisgyermekes anya vagyok ezért nincs idõm bõven kifejteni, mit tud ez a szer a gyakorlatban, hosszú lenne.
További szép napot kíván : Írisz
Nincs jelen
#461 2008-10-16 16:21
- Ánya
- Tag
Írisz!
crohn betegek is? Mert a colitis és crohn az két különbözõ betegség!!
Ha nem tudod kifejteni, hogy mit tud ez a szer, akkor miért írtál nekünk? Nem azok a fajták vagyunk, remélem, akik beszednek valamit anélkül, hogy tudnák mi is az?
Nincs jelen
#462 2008-10-16 18:07
- Ede
- Tag
"Kisgyermekes anya vagyok ezért nincs idõm bõven kifejteni, mit tud ez a szer a gyakorlatban, hosszú lenne."
Végülis, miért ne higgyünk neki?? Ideje az embernek arra van, amire szánja...
Neked is szép napokat és jó egészséget kívánunk.
Nincs jelen
#463 2008-10-16 18:27
- Írisz
- Tag
Ennyi rossz indulattal már rég találkoztam. Másfél éves gyerekemnek most 39,6 fokos a láza. Miért gondolják, hogy csak szélhámos lehet valaki?
Ameddig nincs gyermek, addig tudja beosztani maga az idejét, utána már mások osztják be az anyáét.
Nincs jelen
#464 2008-10-16 18:30
- eva13
- Tag
Esetleg az eddig "meggyógyult" személyeket telefonon meg lehetne kérdezni. A kérdésekbõl és válaszokból a "régi betegek" szerintem rögtön kiderítik, igaz lehet-e.
Nincs jelen
#465 2008-10-16 21:26
- Margóci
- Tag
Kedves Írisz!
Az elõttem szólok, már majdnem mindent leírtak ami az én véleményem is. Eleve miért más telefonszámokat akarsz adni? Miért nem vállalod fel te saját magad? Hiszen elvileg ugyebár te is szeded, ha nem is bélbetegségre... (Bár megint csak az elõttem szólókhoz tudok csatlakozni, ugyanis az egy dolog, hogy használ valamire és más dolog a bélbetegség).
A hitetlenkedésrõl meg csak annyit, hogy természetes hogy mindenki kétkedve fogadta az ajánlatodat, szerintem igen rosszul vezetted fel a dolgot. Mondtál is valamit, meg nem is. Ez a lehetõ legrosszabb. Nem csoda hogy pl. zolcsibal is "üzeltszerûséget" vélt felfedezni szavaid mögött...és itt most tényleg nem arról az 1000 ft-ról van szó.. Természetesen mint mindenki, én is úgy vagyok vele, hogy akár több ezret is fizetek mihelyt valaki bizonyítja, (orvosilag is) hogy igenis megbízható a dolog. Mert itt csupa olyan emberrel fogsz találkozni szerintem, aki mielõtt bármit beszedne utánajár a dolgoknak, urambocsá' talán még konzultál is az orvosával... Ezek után kérlek ne lepõdj meg a reakciókon, mert azok teljesen korrektek és helytállóak voltak minden egyes hozzászóló részérõl.
Üdvözlettel:
Margó
Nincs jelen
#466 2008-10-16 21:33
- judy1981
- Tag
Kedves Írisz!
Szerintem (javítson ki vki, ha tévedek) nem a Te jóindulatodban kételkedünk, hanem a termékben, amit - vsz. személyes tapasztalat hiányában - épp ajánlani szeretnél nekünk. Ha vki kérdez, az már rossz indulatú? Kérdéseink jellege abból fakad, hogy itt már az emberek 90%-a fogyasztott aloe verát vmilyen formában, és nem használt. Jó magam (anno) hónapokig, hogy félreértés ne essék, szerintem adtam idõt/esélyt a szernek. Számunkra már nem elegendõ annyi, hogy colitises betegen már segített. Ha pl vmelyik öreg motoros mondaná, hogy gyerekek, meggyógyultam ettõl a szertõl, itt van nézzétek meg; talán kevesebb kételkedéssel fogadnánk. De akkor is akadna kételkedõ bõven.
És ha már itt tartunk. Ha vki legelsõ hozzászólásában terméket ajánl, ott bizony üzlet van. Nem Te vagy az elsõ, és nem is az utolsó. Általában az ilyeneket a moderátorok csípõbõl lövik le (törlik).
Egyébként autoimmun betetgeknek immunerõsítõt ajánlani... Hmmm. Éredekes. A legtöbbünk immunszupresszánst szed. Talán ha nem az immunrendszerem cseszett volna ki velem, akkor elgondolkodnék rajta.
Üdv: egy "öreg motoros"
Nincs jelen
#467 2008-10-16 21:35
- Margóci
- Tag
És judynál az igazság!!! :D
Nincs jelen
#468 2008-10-16 21:48
- Írisz
- Tag
Kedves NEtezõk!
Nem immunerõsítõ szert ajánlottam, mert akkor ajánlhattam volna a Béres cseppet is akár.
Vegyétek úgy, hogy én itt sem voltam.
Nincs jelen
#469 2008-10-16 21:49
- Margóci
- Tag
Írisz!
Szerintem nem ez a megoldás... mert ezzel saját magadnak mondasz ellent.. Bár, ahogy gondolod! További szép estét neked és a többieknek is! :)
Nincs jelen
#470 2008-10-16 21:52
- aiolosz
- Tag
Gyerekek, kar a gozert...Nem toroltem, mert lehet belole tanulni, Ti jol vizsgaztatok :)
Ime az MIMnet foruma
Hogy ne is keljen klikkelni:
"Kedves Netezõk!
Daganatos betegségek elleni is hatásos készítményt ajánlok a figyelmetekbe, természetes anyagokból készül, nem gyógyszer.
Tájékoztatásért írjatok a következõ címre: nszs@citromail.hu
Üdvözlettel: Szláj "
Vagyis, hulye aki nem latja, ez csodaszer...kisgyermekes mamaknak, akiknek keves az idejuk :->>>
Nincs jelen
#471 2008-10-16 22:09
- Írisz
- Tag
A Japán X7 Regulát a daganatos betegségek elsõ két fázisában a falósejtek ellen tud hatni.
A www.enzimhiany.extra.hu oldalon található annak a hölgynek az elérhetõsége, aki az egészségügyi vonalat / tanácsadói/ viszi a termékkel kapcsoltban.
Pénteken 17-18 óra között van a megjelölt fogadóórája, amikor mindig telefonközelben van és tájékoztatja az érdeklõdõket.
Ennek a hölgynek a közvetlen rokonságában van aki colitissel küzdött, sok mindent kipróbált és ez hozta el az eredményt. Természetesen a daganatos betegségekrõl is konkrét tapasztalata van.
Ezért ajánlottam, mert nem kemikália, nincs mellékhatása, és a gyakorlat azt mutatja, hogy beváltja a hozzá fûzött reményeket!
Nyugodtan kövezzetek meg!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#472 2008-10-16 22:34
- roor
- Tag
Halika!
A csípõm be volt készítve,de gondoltam várok hogy visszatér-e?:D
Visszatért.:D
Kedves Írisz!
"Ennyi rossz indulattal már rég találkoztam"
Szánom,bánom,nagyon sajnálom hogy nem megyek fejjel a falnak!
Nem rosszindulatúak vagyunk,inkább körültekintõek,mert ha lenne egy csöpp fogalmad is a betegségrõl,akkor pontosan tudnád,hogy nekünk egy apró görcs is belek centijébe kerülhet!
"Kisgyermekes anya vagyok ezért nincs idõm bõven kifejteni...."
Nincs gyerekem ezért nem is tudom milyen az,de azt tudom,ha lenne,akkor a közel 40 fokos lázánál nem a neten szörfölnék,hanem minden percemben vele lennék.
És egy utolsó szösszenet:te illetve gyermeked is szedi a készítményt????
Ez csak a baromi nagy kíváncsiságom!
Mert a nagyon kevés agysejtem elkezdett kombinálni láz és készítmény összefüggésben.
De ez már egy másik téma.
pá
Nincs jelen
#473 2008-10-16 22:38
- aiolosz
- Tag
Írisz írta:
"...Ezért ajánlottam, mert nem kemikália, nincs mellékhatása, és a gyakorlat azt mutatja, hogy beváltja a hozzá fûzött reményeket!"
Igen, bevaltja a remenyek :( Kinek a remenyeit ?
Elolvasva a "Termektapasztalat" reszt, a viz kiveri az embert.. A vakok jobban hallanak, a suketek mar nem santitanak, a magtalanok hatosikkreket nemzenek es vegul a suketek is jobban latnak....
Itt a vege...nincs tobb agitacio
Nincs jelen
#474 2008-10-16 22:41
- Írisz
- Tag
Lement a gyerek láza, már csak azért írok utoljára, hogy ne maradjon válasz nélkül a hozzám intézett gondolat.
Itt volt a gyerek végig a kezemben, altattam. Lázkúpot kapott.
Nincs jelen
#475 2008-10-16 23:07
- zolcsi
- Tag
Írisz!
Örülök,hogy a gyerek jobban van.Még az lenne itt a kérdés,hogy a hölgynek a közvetlen rokona mióta tünetmentes?Tudod nálunk ez egy érdekes kérdés mert itt jópár év is eltelhet úgy hogy nincsenek panaszok-akár Regulával akár anélkül.Hidd el crohnban és colitisben itt szakemberekre bukkantál.
Jó éjszakát!
Nincs jelen
#476 2008-10-17 08:46
- Ánya
- Tag
Írisz!
Még nem válaszoltál, hogy crohnos betegen is segített-e? Amúgy a társaimmal egyetértek. Nagyon kilóg a lóláb!!
Elõször te írtál pénzrõl, nem mi. Nekünk "csak" szakmai kérdéseink voltak, mármint a hatásosságát illetõen.
Engem egy colitises beteg átmeneti tünetmentessége nem gyõz meg, mert én is az voltam több, mint 10 évig és végig beteg is egyben.
Ami ebbõl nem a tiéd azt ne vedd magadra!!
Soha ne tapasztald meg a betegségünket vagy még hasonlót se!!!
Bár akkor jobban megértenél bennünket.
Nincs jelen
#477 2008-10-17 09:24
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Húúú Kedves Fórumtársaim, de "belementetek" ebbe a hülyeségbe, és ez a sok kedvesség..."Kedves Írisz"
picit csodálkozom ám rajtatok, vagy csak én vagyok bunkócska te drága.... :D
Írisz írta: "Vegyétek úgy, hogy én itt sem voltam" hajrá, akkor NE ÍRJ TÖBBET! ÉS NE LÉGY ITT TÖBBET!
Jaj modik lehet törölni nem sértõdöm (nagyon) meg.
Nincs jelen
#478 2008-10-17 09:51
- zolcsi
- Tag
Kedves Lisa!
Nem ilyen jellegû a probléma csak próbáltuk oktatni a betegségünkrõl "Írisz"-t.Ja és nézztek be a Sparira ott van az igazság.
Nincs jelen
#479 2008-10-17 10:11
- Lisa
- Tag
OKÉ Kedves Zolcsi már megijedtem, hogy a hétvége rossz hatással volt Rátok :D :D :D
De legalább a humorérzékem a régi nemde :D :D :D
Puszi
Nincs jelen
#480 2008-10-17 10:36
- zolcsi
- Tag
Lisa!
Tavaly december óta ez volt a legjobb hétvégém és ez nem bók hanem az igazság!Ennyire felszabadúlt csak a betegség elõtt voltam.Nagyon jót tett a tali.
Nincs jelen
#481 2008-10-17 19:19
- roor
- Tag
Halika!
Benéztem a sparira.:D
Sejtettem valami hasonlót,hiszen az emailcímet láttam,de sehogy se nem jött össze a dolog.:D
Jaj,de legalább jót derültem.:D
Bosszantóak is tudnak lenni,de ugyanakkor meg olyan jókat lehet mosolyogni.:D
Lisa részemrõl nem leszel törölve.:D
Hahó!Írisz!
Vagy még vagy megszöktél?
pá
Nincs jelen
#482 2008-10-17 20:05
- Vicaa
- Tag
Most olvasom ismét termékennyé vált topikunkat.
Nah, jól van "kisgyermekes Anyuka", emberedre találtál, én is egy nem egész egy éves kisgyermek anyukája vagyok!
Arra lenne idõm, hogy leírjam, hogy vegyétek és egyétek... de mire a kritikus kérdéseket meg kell válaszolni belázasodik a "gyermek"?
Aztán hirtelen "kilázasodik"? Hûûû, ez már szaglik!
Azt gondolom, igen be is igazolódott, hogy jobban vagyok én kisgyermekes anyuka :D:D:D
(Vagy ma már f.tyivel is lehet anyuka valaki... na puff neki :) ) Bocsi modik!!!
A termékrõl már nem írnék, a többiek mindent megtettek, megkérdeztek amit lehetett...
Nincs jelen
#483 2008-10-17 22:00
- Írisz
- Tag
Kedves Vícaa!
Két gyermekem van egy 5 éves és egy 1,5 éves kislány. A kicsi egy szívós vírust szedett össze, 2 napig tartott amíg nagyon magasra szökött a láza, majd lement, újból fel stb. Éjjel semmit sem aludtam, figyeltem, nehogy lázgörcsöt kapjon.
Elaludt a 2 gyerek, kíváncsi voltam, hogy tovább tart-e a kekeckedés irányomban.
Nincs jelen
#484 2008-10-17 22:46
- judy1981
- Tag
Írisz!
Ha másra nem, arra jó volt ez neked, hogy megtudd, hogyan állod meg a helyed a kételkedõkkel szemben. Az eredményt szûrd le magad. Elég világos.
A gyerek lázas, vagy nem lázas dolog pedig szerintem nem ide tartozik. Nem a gyerek(ek) létezésének és lázának tényét, hanem az ajánlott termék hatékonyságát kellene bizonygatnod. Nem mintha lenne értelme, de lényegében ezért jöttél ide. Ha pedig úgy gondolod itt többet nem tehetsz, köszöntük szépen, hogy emékeztettél, az aloe vera még mindig jó üzlet. Ég veled.
Nincs jelen
#485 2008-10-18 07:50
- zolcsi
- Tag
Írisz!
Nem akartam többet írni ebben a dologban de kihoztad belõlem.Nem veszed észre magad.?Milyen kekeckedésrõl beszélsz?Csak mindenki a véleményét írja le megfelelõ információk tudatában.Hogy egyértelmû legyen a dolog csak annyit a net sok mindenre jó.
A másik dolog ahogy Judy is írta te nem ezért jöttél ide,hogy gyermekeidrõl beszélj.Te egy terméket ajánlottál nekünk most az lényegtelen hogy üzleti szempontból vagy nem.Mióta a linket föltettem helyetted arról alig esik szó, nem mintha komolyan érdeklene bennünket úgy érzem ezt a többség nevében mondhatom.Nem rosszindulat nem kekeckedés :végszó.Felesleges a további köröket futnod.
A gyereked pedig (ha van) vidd orvoshoz végre.
Nincs jelen
#486 2008-10-18 19:38
- Sancsi
- Tag
Sziasztok! Kicsit úgy érzem, hogy ha valaki valamit ajánlana, vagy csak infót szeretne kapni valamirõl, kicsit támadók vagytok! Én (hál Istennek) úgy mûködöm, hogy meghallgatom, mondom rá, hogy oké vagy sem, vagy köszi de nem kérjük, de nem ilyen stílusban! Nem biztos, hogy mindennek üzletszaga van......ha meg nem kell, akkor meg csak annyit kell mondani "köszike de nekünk ez nem jön (jött)be! És viszlát! Mindenki döntse el maga, hogy kell vagy sem...akinek nem kell, az ne foglalkozzon vele!
A múltkor kérdeztem a "zöld löttyrõl", és elég érdekes hozzászólások voltak! Pedig csak kérdeztem!
Akkor úgy döntöttem, nem is írok semmit, mert ilyeneken nem idegeskedem!
Egyébként nekem van gyermekem (5 és 3 éves), és attól még ha lázas, lehet hogy ránézek a netre!
De attól még jó anya vagyok!:-)
Sokmindent kipróbálok én is, mert szeretnék meggyógyulni, vagyis tünetmentes lenni!
Most például kedves fórumtársunknak köszönhetõen eszem az U vitamint, és elég jó hatása van......nincs görcs stb....de már nem is merem mondani mert le leszek szúrva!:-)))
Tényleg nem rosszból írtam amit írtam, senkire nem haragszom, aranyosak vagytok,csak nekem errõl ez a véleményem!
Kellemes hétvégét!
Nincs jelen
#487 2008-10-18 19:54
- roor
- Tag
Halika!
Sancsi.
Nem vesszük rosszból írásnak,legalábbis én nem.:D
Ami viszont tény:sokan bepróbálkoznak nálunk,mondván betgek úgyis minden sz@rt megvesznek csak jól kell eladni nekik.
Örömmel vesszük ha valaki segíteni próbál,de vannak bizonyos alap "elvárások".
Ilyen például hogy bemutatkozik az illetõ (remélhetõleg valós adatokkal),nem titkolózik hiszen bolond akit nem érdekel egy mód hogy jobban legyen,tehát megoszthatja mindenkivel,ja és nem utolsó sorban elolvassa a szabályzatot miszerint tilos a reklámozás,üzletelés.:D
Nem érzem támadásnak,kérdést tettem fel,illetve kombináltam infókat,amiõl az jött le,hogy nem igazán stimmel a történet.
De mint láthatod nem csak nekem.:D
Nem mondtam hogy rossz anya lenne,csupán annyit hogy én a gyerekem mellett lennék,és ha ránéznék a netre,akkor se ilyen ajánlgatásokkal foglalkoznék,de hát ez én vagyok.:D
Mi is kipróbálunk sokmindent,és mi is szeretnénk tünetmentesek lenni,de ha egy kicsit is utánnanéz itt valaki annak hogy mi a véleményünk az aloéról azt hiszem nem próbálkozik,vagy ha mégis akkor tudnia kell mire számíthat.:D
Erõs a gyanúm hogy a véleményünk nem mostanában fog megváltozni,de hát ez benne van a pakliban.:D
És még egy aprócska szösszenet:az internet lehetõséget ad hogy név és arc nélkül szinte bármit megengedjünk magunknak.:D
Ezzel élni szabad de visszaélni nem!!!!
Soraimat ne vedd rosszallónak,én is csak a véleményemet írtam le.:D
Neked is kellemes hétvégét!:D
pá
Nincs jelen
#488 2008-10-18 20:06
- aiolosz
- Tag
Sancsi írta:
Egyébként nekem van gyermekem (5 és 3 éves), és attól még ha lázas, lehet hogy ránézek a netre!
De attól még jó anya vagyok!:-)
Kedves Sancsi, ez mind OK es biztos, hogy Te anya vagy, vagyis nõ..tehat nem Istvan, Jozsef, vagy esetleg Lajos :-) es Foton elsz, mint az irtad a "Ki kicsoda" topicban es nem Kecskemeten :-) es az IP (Internet Protocol-cím) cimed is OK...ja, ugye Te nem kezdtel el itt csodaszerrel hazalni, az elso megnyilvanulasod alkalmaval ?
Nincs jelen
#489 2008-10-18 20:15
- Sancsi
- Tag
Jó oké, igazatok van!:-) Bemutatkozni illik, ez az alapja...........
Én szeretlek benneteket olvasni (még ha nem is mindig írok), lehet, hogy én vagyok túl hiszékeny, sajnos ez mindig jellemzõ volt rám!:-(
Persze én abszolút nem vagyok házalós, inkább én is segíteni szeretnék, hogy mindenkinek jobb legyen!
Csak tapasztalatból mondtam.....amikor egyszer kérdeztem......olyan rosszul esett, hogy mindenki negatív volt!:-((
Na nincs ebben ennyi.............:-)
Megyek fürdetni!:-))
Nincs jelen
#490 2008-10-18 20:43
- roor
- Tag
Halika!
Sancsi.
Látod ha másra nem arra jó ez az egész hogy eszmét cseréljünk.:D
Tehát mindenben van valami (nagyon nagyon apró) jó,csak meg kell találni és azzal foglalkozni.:D
Nem baj ha hiszékeny vagy,csak ne menj fejjel a falnak.:D
Ebben a mai világban amikor a technika és fõleg a net rendelkezésre áll nem árt utánnanézni mindennek.:D
Megyek is és megnézem hogy én ki is vagyok.:D
Aiolosz hozzászólásához azt hiszem no komment,sûrítve de velõsen igaza van.:D
Ha meg szeretsz bennünket olvasni akkor továbbra is tedd ezt.:D
Kipancsiztad magad?:D
pá
Nincs jelen
#491 2008-10-19 06:55
- Szuszidi
- Tag
Szancsi ki az a bátor aki leszúr? Mutasd meg mi meg lelõjük! :D:D:D
Nincs jelen
#492 2008-10-19 20:14
- Ede
- Tag
Szuszi, 502-tõl találtam meg...
SancsiDrága, igen rossz, amikor az ember valamit bedob, aztán rögtön ennyi szkepticizmussal szembesül, de sajna ilyen az élet.
Egyébiránt a zöld löttyöt nekem is ajánlották és én is drágállottam, illetve ez a mindenre jó dolog vette el a kedvemet tõle...
De ne hagyd magad eltéríteni, ha Te úgy gondolod... Mert attól, hogy páran válaszolnak, sokkal, de sokkal, de sokkal, de sokkal és még sokkal-sokkal többen olvassák az itt megjelenõ üzeneteket, akik közül ha csak egynek is segít bárki hozzászólása, már megérte (szerintem).
Ja és a kedves ajánlgató. Az az igazság, hogy már majdnem lelkifurdalásom lett nekem is, hogy így rávetültem a többiek hozzászólása után, de aztán az a furcsaság derült ki róla, amit Aiolosz üzenetében is láthatsz....
Szóval elég sokszor volt, hogy ügynök félék jöttek ide be és próbálkoztak...
Szép napokat!!
Nincs jelen
#493 2008-11-17 16:12
- kbalu
- Tag
Az alábbi, igazán megkapó mailt kaptam egy kedves ismerõsömtõl :) Már szinte venni akarok aloe-t :D
Vélemény? Az enyémet inkább nem írnám ide :D
De hogy lehetne az ilyenek ellen bármit is tenni??? Odaírunk egy orvos nevét (aki kisállatorvos és nem mellesleg MARKETING szakértõ) és máris ez a szentírás, az emberek elhiszik, az ügynökök meg gazdagodjanak???
Aki kedvet kapott a vásárláshoz annak szívesen átküldöm az eredetit :)
Na következzék a levél: (a végérõl az ügynök nevét kihagytam)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
# Dr. Lukács Zoltán – állatorvos, nemzetközi marketing szakértõ
# Mindennapi emésztésünk
Korunkban számos, az emésztõszervrendszert érintõ betegség alakult ki, és vált „népbetegséggé” (pl. reflux, gyomorfekély, gyomor-nyálkahártyagyulladás, gyomorégés, savtúltengés, puffadás, bélgyulladások, polipok, daganatok, stb.).
Ezek hátterében többnyire életmódbeli problémák, helytelen táplálkozás, erõs környezeti hatások, ill. kismértékben (~15-20 %) genetikai, örökletes tényezõk állnak.
A modern kori étkezési szokások (gyorséttermi és konyhakész ételek, savas élelmiszerek, nyers zöldségek és gyümölcsök mellõzése, rossz minõségû folyadék, gyors étkezés, stb.) tápanyaghiányt jelentenek szervezetünk számára. Ezek:
* folyadékhiány (tiszta!)
* rosthiány
* vitaminhiány
* sérült bélflóra
Ez a négy tápanyagféleség nélkülözhetetlen a megfelelõ bélmûködéshez, így az emésztõtraktus (nyelõcsõ, gyomor, vékonybél, vastagbél, végbél) egészségéhez.
Ezek tartós fennállása okozza szervezet belsõ harmóniájának (homeostasis) felborulását, végül számos betegség (allergia, szív- és érrendszeri megbetegedések, csont- és ízületi bántalmak, emésztési zavarok, daganatos megbetegedések, bõrproblémák, depresszió, stb.) kialakulását.
A kezõdõ bélrendszeri eltérésekre több tünet is utalhat:
o szorulás v. hasmenés
o étvágytalanság
o hirtelen fogyás
o émelygés
o gyomorégés
o gyomorfájás
o látszólag indokolatlan hányás
o görcsök
o puffadás
Ill. sok ilyen jellegû betegséget kísérnek más szervezeti tünetek is. Ezeknek a tünetei akár évekkel megelõzhetik a bélpanaszok megjelenését, s idõnként több problémát okoznak, mint a bélgondok:
+ ízületi gyulladás (a nagy ízületek érintettek)
+ hepatikus komplikációk (zsírmáj, idült májgyulladás, epeúti bajok)
+ vesekövesség
+ bõrkomplikációk (pattanások, fekélyek)
+ szájnyálkahártyán elváltozások
+ szemet érintõ gyulladásos szövõdmények
+ gyakoriak a tromboembóliás betegségek.
Ezen betegségek elkérhetõek számos preventív módszerrel, melynek része a helyes táplálkozás, a minõségi éhezés elkerülése, a környezeti ártalmak (sugárzások, vízerek, Hartman-zónák, csapvíz) minimalizálása, a sok mozgás.
A már kialakult gyomor- és bélbetegségek tüneteit és okát a kórházi konzervatív (gyógyszeres kezelés, mûtét) kezelések mellett a megfelelõ táplálkozás betartásával, ill. a szervezet teljes körû táplálásával mérsékelhetjük, szüntethetjük meg.
# Gyomorégés, reflux, gyomorfekély, bélfekély, IBS (irritábilis bél szindróma)
A gastroesophagealis reflux betegség az emésztõrendszer megbetegedése. A tüneteket az okozza, hogy a gyomor savas tartalma visszaáramlik a nyelõcsõbe, kimarja annak belsõ falát, és kialakul az a panasz, amit a mindennapokban gyomorégésként emlegetünk.
A gyomorfekély (ulcus ventriculi) a gyomor nyálkahártya folytonosságának megszakadása legalább 5 mm kiterjedésû területen. A fekély mélységben a nyálkahártya különbözõ rétegeit érintheti.
Ezeket a gyomorproblémákat a szervezet savasodása, az emésztõenzim-termelõdés eltolódása, a gyors és helytelen étkezés okozza (kivéve: helicobacter pylori okozta gyomor- és vékonybélfekély-bélflórahiány).
Mit lehet tenni?
A helyes táplálkozással 40-45%-os javulás érhetõ el, vagyis a tünetek nagymértékben csökkenthetõk. A betegség súlyosságától függõen, ha a szakorvos úgy ítéli meg, akkor gyógyszeres kezelésre is szükség van a gyógyulási folyamat kezdetén!
A probléma okát a célzott tápanyagfeltöltéssel szüntethetjük meg:
* Aloe Vera gél: 2 x 0,5 dl /nap (reggel és este)
o méregtelenítõ, salaktalanító hatású
o sejtszintû táplálást végez
o a probiotikus baktériumok prebiotikuma (tápanyaga)
* Aloe Blossom Herbal Tea: 1,5-2 l tea /nap (1 filkter=1,5-2 l tea Pí-vízbõl vagy alacsony ásványi anyag tartalmú flakonos vízbõl; citromlevelet nem szabad!)
+ 12 gyógynövény kivonata
+ a gél által fellazított salakanyagokat vesén keresztül kimossa a testbõl
+ segít a megfelelõ mennyiségû folyadék bevitelében
* Probioticum: 2 x 1 /nap (reggel és este a géllel)
+ visszaépíti a fiziológiás baktériumflórát minden nyálkahártyán (száj, tüdõ, hüvely, bélflóra) és a bõrben (szõrtüszõkben, hajhagymákban)
+ védelem a külsõ, kórokozó (patogén) baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal szemben (immunitás javítása)
* Zöldségtabletta: 2 x 2 /nap (rágva vagy lenyelve)
+ a magas rosttartalma miatt „kisúrolja” a bélbolyhok közti üregeket
+ támogatja az emésztést
+ segít beállítani, megtartani a vér megfelelõ cukor- és koleszterinszintjét
+ növényi enzimek segítik az anyagcserét
o AbetaCarE: 3 x 1 /nap
+ a test nyálkahártyájinak megerõsítéséhez (nyelõcsõ, gyomor,
bél, hüvely)
Fontos a napi 2-2,5 liter minõségi folyadék elfogyasztása (szénsavmentes ásványvíz, szûrt víz, pí-víz, Aloe tea). A javasolt kúra idõtartama minimum 4 hónap a fent megadott adagokban. A kiújulás megelõzése érdekében fenntartó adagokkal érdemes a kúrát tovább folytatni.
IBD: colitis ulcerosa, Crohn-betegség
A colitis ulcerosa és a Crohn-betegség a gastrointestinalis traktus idült, gyulladásos betegségei. Colitis ulcerosában a gyulladásos jelenségek a nyálkahártyára és az alatta lévõ szövetrétegre korlátozódnak, míg Crohn-betegség esetén a bélfal minden rétege érintett.
A colitis ulcerosa a vastagbélre lokalizálódó betegség, így ha szükségessé válik a vastagbél eltávolítása, teljes gyógyulás következik be. Ezzel szemben a Crohn-betegség potenciálisan a teljes emésztõrendszert (a betegek 40%-ánál az ileum és a cecum érintett, 30%-ánál csak a vékonybél beteg, 25%-ánál pedig csak vastagbélgyulladás áll fenn) érintheti a szájtól a végbélig. A gyulladt szakasz eltávolítása nem hoz gyógyulást, a betegség visszatérhet az emésztõtraktus más területén (utó-prevenció kötelezõ!)
Mindkét betegségnél elõfordul, hogy a bélen kívül (extraintestinális) más szervrendszert is érint a folyamat. Ezeknek a tünetei akár évekkel megelõzhetik a bélpanaszok megjelenését, s idõnként több problémát okoznak, mint a bélgyulladás (ilyenek: ízületi gyulladás, májgondok, vesekövesség, bõrkomplikációk, aftaszerû szájnyálkahártya-elváltozás, szemkomplikációk).
Kezelésük szükséges!
Az IBD kialakulásában mai elképzelésünk szerint három fõ tényezõ játszik szerepet, melyek szoros összefüggésben és kölcsönhatásban vannak:
1. Genetikai adottság:
A genetikai faktorok hatása bizonyítottnak látszik; a betegek 15%-ánál az egyenes ági
leszármazottaknál szintén kialakul a betegség (prevenció!)
2. Immunrendszeri labilitás:
Az immunrendszer mûködési zavara is döntõ jelentõségû, melyet a nyálkahártya
sérülései és a probiotikus baktériumok hiánya (bélflóra!) okoz .
3. Környezeti hatások:
Sugárzások, szennyezõ anyagok, minõségi éhezés, fertõzések, pszichoszociális tényezõk.
Mit lehet tenni?
Az IBD kezelése többrétû:
* Gyógyszeres:
A gyógyszeres kezelés célkitûzése a tünetmentesség (remisszió) elérése és fenntartása, a tartós gyulladásgátlás.
* Sebészi:
Colitis ulcerosában a mûtét a teljes vastagbél eltávolítás belsõ tartály (pouch) képzéssel,
vagy sztómával. Crohn-betegségben a mûtét célja az aktuális szövõdmény (pl. tályog,
sipoly, szûkület) megoldása.
* Szupportiv (kiegészítõ):
Hiányállapotok kialakulásának megelõzése, a hiánytünetek korrigálása (minõségi éhezés megszûntetése, célzott tápanyagfeltöltés étrendkiegészítõkkel).
Célzott tápanyagfeltöltés:
A testsúlycsökkenésnek a gyulladásos folyamatok miatt kialakuló fokozott kalóriaigény, a felszívódási zavar, a hasmenéssel járó fehérje- és elektrolitvesztés lehet az oka, ezért a megfelelõ kalória bevitelére fokozottan kell figyelni! Csak azokat az ételeket indokolt kihagyni, amelyek ismételten, konzekvensen panaszt okoznak.
A betegek egy részénél elõfordulhat laktózintolerancia. Ha szûkület alakul ki, a rostos ételeket kerülni kell. A vékonybél érintettsége esetén - a felszívódási zavar miatti tápanyaghiány (nyomelemek, vitaminok) pótlására van szükség! E betegcsoportban a zsírfelszívódás zavara súlyosbíthatja a hasmenést, ezért a zsíros ételek kerülése (zsírsavak pótlása!) ajánlott.
Ha az emésztõszervi panaszok miatt a szokványos táplálék fogyasztása nehézségbe ütközik, hasznosnak bizonyul a folyékony tápszerek fogyasztása.
A diétának és a tápanyagfeltöltésnek a gyulladás mérséklésében is szerepe van. Ebbõl a megfontolásból fejlesztették ki az elemi diétát, amely aminosavakból, mononukleozidokból, vitaminokból, ásványi anyagokból és esszenciális zsírsavakból áll.
Ebben nyújtanak nagyon hatékony segítséget a Forever Living Products táplálék-kiegészítõi, melyek bio termesztésû, szerves forrású vitaminokkal, aminosavakkal, antoixidánsokkal, ásványi anyagokkal és rosttal segítik a szerveztünk gyógyulási folyamatait. A gyógynövényes készítmények mindegyike adaptogén módon hat, vagyis harmonizálja a testünk mûködési folyamatait.
A pótolandó tápanyagféleségek:
Aloe vera gél: TÁPANYAGPÓTLÁS
* bioaktív sejttápanyag, az ember 360 alkotóelemébõl több mint 240-et tartalmaz (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak, növényi szteroidok, mukopoliszacharidok)
* vírus-, baktérium- és gombaölõ hatású
* immunsegítõ, méregtelenítõ hatású
* tisztítja és regenerlja a gyomor és bélrendszer, biztosítja a jobb felszívódást
* lúgosít, gyomorsav túltengést ellensúlyoz
* külsõ, belsõ sebgyógyítás, vérzés ellen
Aloe Herbal Blossom Tea:
* 12 komponensû gyógynövénykivonat (finom ízû!)
* koffeinmentes, nem csersavasodik
* segíti a gélek hatását, az anyagcserét serkenti és salaktalanító hatású
* vízhajtó hatású, vesemûködést fokozz, szomjúságérzetet növeli (könnyebben iszunk sokat!)
* cukorbetegeknek is nagyszerû
Fields of Grens: ROST-PÓTLÁS
* magas rosttartalmú zöldségtabletta,
* bélboholytisztító, emésztést javít, bélmotilitást serkent
* egészséges vérkeringés (vérszegénység ellen) és anyagcsere
* hormonális rendszer szabályozásában segít, pl. cukorbetegeknek, pajzsmirigyproblémában szenvedõknek!
Active Probiotic: BAKTÉRIUMFLÓRA
* 6 féle aktív bélbaktériumot tartalmaz 109 mennyiségben (lakto- és bifido-baktériumok)
* test- és bélflórát épít vissza (immunsegítõ), tápanyaglebontást, felszívódást segít
* emésztési és anyagcserezavarok esetére
* emésztési problémák miatt kialakuló bõrtünetek esetén
Arctic Sea: ZSÍRSAV-PÓTLÁS
* Omega-3 (4 féle halolajból) és Omega-9 (olivaolajból) zsírsavakat tartalmaz
* bélrendszeri gyulladás-csökkentõ
* segíti a vitaminok felszívódását a vékonybélben
* érfalat véd, érrugalmasságot biztosít, leoldja a koleszterint, mészsókat, értisztító, vérzsírszintet szabályoz
* idegrendszeri védelem
* autoimmun betegségek esetében jó tapasztalat
B12 Folsav Plus: B12-PÓTLÁS
A mûtéti kezelés után beültetett sztóma, ill.a mûtéti sebek külsõ kezelése is fontos feladat.
Ehhez nyújt segítséget:
First spary:
aloe vera szûrlemény (78%) + 25 gyógynövény kivonata A-Beta-CarE: BÉLNYÁLKAHÁRTYA-VÉDELEM
* Béta-karotin, E-vitamin, szelén (antioxidáns-gyöklekötõ)
* nyálkahártyát véd (légutak, bél-, húgyutak, nemi szervek)
Nature-Min: ÁSVÁNYI ANYAG-PÓTLÁS
* szerves forrású (tengeri üledékbõl készült) kálcium, foszfor, magnézium, vas, jód stb. forrás
* elektrolitpótlásra (hányás, hasmenés)
* enzimmûködéshez
* csontritkulás, csonttörés regenerációja esetén
* vashiány, vérszegénység ellen
Kids Multivitamin: VITAMIN-PÓTLÁS
* 6 zöldségbõl és 5 gyümölcsbõl kivont szerves vitaminok
* növényi festékanyagot tartalmaz (kék - szõlõ, sárga - narancs), élelmiszer adalékot NEM! cukormentes
Bee Pollen: FEHÉRJE-PÓTLÁS
* színtiszta, gyompollen-mentes virágpor tabletta
* magas tápértékû, fehérjében, vitaminokban gazdag
Garlic Thyme: ANYAGCSERE-TÁMOGATÁS
* fokhagymakapszula, kakukkfûvel (1 kapszula 1 fej fokhagyma hatóanyagát tartalmazza)
* a kellemetlen szagot okozó illóolaj nélkül (szagtalan)
* szív- és érrendszeri problémák esetén (magas vérnyomás, koleszterinszint, stb.)
* tisztítja az érrendszert, serkenti az anyagcserét
* stresszoldó, immunsegítõ
* féregûzõ, nyákoldó
Absorbent-C: C-VITAMIN PÓTLÁS
* zabkorpába ágyazott, folyamatosan felszívódó, citrusból, papayaból kivont szerves C-vitamin
* antioxidáns, sejt- és érfalvédõ, kollagén-erõsítõ
* propolist tartalmaz - gyulladáscsökkentõ
* baktérium-, gomba-, vírusölõ hatású
* fertõtlenítõ, vérzéscsillapító
* hámosítja a sérült sejteket (égésre, csípésre, vágásra, bõrfelszíni sérülésekre)
* szájsebekre, aftára, fogínygyulladásra öblögetve
Aloe Vera Gelly krém:
* 85% aloe verat tartalmaz
* antiszeptikus (fertõtlenítõ), szövetregeneráló hatású
* szárít, hámosít (nyugodtan kenjük a sebbe)
* hegesedés nélküli sebgyógyulás (mûtétek)
Aloe Propolis krém:
* fekete nadálytõt, kamillát, propolist tartalmaz
* hidratál, kondicionál, gyulladást csökkent
* sebekre
A felsorolt készítmények fogyásztásáról és adagolásáról kérjék ki egy orvos-szakértõ tanácsát! Mielõtt bármelyik terméket használni kezdi, részletesen beszéljék át az Ön emésztési problémájának tulajdonságait! Szakszerû diagnosztika nem pótolható, tüneteivel elõször szakrendeléshez forduljon!
Kívánom, hogy e fantasztikus gyógynövények az Ön egészségét szolgálják!
Váljék egészségére!
Dr. Lukács Zoltán
Nincs jelen
#494 2008-11-17 16:40
- mercy70
- Tag
Kbalu!Szinte venni akarsz :D :D :D Szólhattál volna 2 évvel ezelõtt.Én kidobtam az enyémet csak a helyet foglalta.
Nincs jelen
#495 2008-11-17 19:18
- roor
- Tag
Halika!
Még nem olvastam végig idõhiány miatt,de érzem,hogy nekem kimondottan tecceni fog!!!!:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#496 2008-12-28 19:16
- Norc
- Tag
Sziasztok!Elõször is és utólag is Kellemes Ünnepeket! Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy elég nagy a gyanúm, hogy étel allergiám is lehet. Nem tudtok véletlenül. olyan kórházat, rendelõt, vagy Dokit, aki, ahol lehet ételallergia vizsgálatot csináltatni? Jó lenne a végére járni, mert már szinte mindegy mit eszem és 10-15 perc múlva fel is fújódik az ember, görcsökkel párosulva. Nem igazán kellemes tünetek. Elõre is köszi. BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT minden fórumos tagnak! Szeretettel: Norc
Nincs jelen
#497 2008-12-28 20:37
- sanvito
- Tag
Kedves Norc !
Ha MINDEN étel ezt okozza, nem biztos h allergia, mihamarabb menj el egy háziorvoshoz vagy gasztróshoz !!!
(oda sajnos beutaló kell...)
Jobbulást, szia
Nincs jelen
#498 2008-12-29 10:00
- nori
- Tag
Melyik étel okoz konkrétan panaszokat?
Nincs jelen
#499 2008-12-29 12:39
- Norc
- Tag
Kedves Sanvito! Az a helyzet, hogy már voltam, nem konkrétan ezzel, hanem egy kontroll alkalmával (Colitis miatt) és hát megemlítettem a dolgot, de egy elég érdekes választ kaptam. " Mutasson nekem olyan embert aki nem fújódik fel manapság" és ezzel el is volt intézve a kérdésem. Errõl ennyit. :(
Nincs jelen
#500 2008-12-29 12:40
- Norc
- Tag
Hát próbálok változatosan étkezni, de amit mindig szoktam enni, az a kenyér, zsemle, sajnos nagyon "kenyeres" vagyok, ezért én gyanakszom a fehér lisztre, de majd ki kell tapasztalnom.
Nincs jelen