#5251 2008-10-16 21:32

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

judy1981 írta:

Hmmm. Lecsó. Nem is rossz ötlet. De... nem most, mert...

Judy,az apropot ez adta....levelet hozott az e-mailes potyta:

"Tisztelt Egyetemi Polgárok!
A Kísérleti Üzem és Tangazdaság 2008. október 15-én, szerdán, 10 órától TERMÉNY árusítást tart, a Budai Campus „A” épületének (Ménesi u. 44.) aulájában, melyre mindenkit szeretettel várunk.
Kínálatunk:
ALMA
    Fajta: Idared, Golden, Jonica, Jonagored
    Ár: 120.- Ft/kg
ÖKO PARADICSOM
    Fajta: Heinz
    Ár: 100 Ft/kg
PAPRIKA
        Fehér étkezési paprika: 200.- Ft/kg
        Hegyes erõs paprika: 25 - 40.-Ft/db
PADLIZSÁN
        Ár: 250.-Ft/kg
GEREZDES FOKHAGYMA
        Ár: 450.- Ft/kg
ÉTKEZÉSI MÁK
        Ár: 1000.- Ft/kg
Üdvözlettel:
Kertészettudományi Kar
Kísérleti Üzem és Tangazdaság "

Nos, miutan ezek nagyon jo arak es a tangazdasagot is tamogatni kell, igy elmentem, bevasaroltam es a teli idoszakra paprikat, paradicsomot eltettem.
Mellektermek...lecso :)

Nincs jelen

#5252 2008-10-16 21:40

judy1981
Tag

Vajon mit kísérleteztek rajta? :D

Nincs jelen

#5253 2008-10-16 21:54

aiolosz
Tag

judy1981 írta:

Vajon mit kísérleteztek rajta? :D

Genmodositott es vi@graval tuningolt :)

Nincs jelen

#5254 2008-10-16 21:56

Nelly
Tag

Judy a doki a tiéd is.Mármint akihez mennék/megyek.
Mindig sokat kell rá várni?
Privibe írnál róla?Most kész vagyok,majd szét megy a fejem...brühühü

Nincs jelen

#5255 2008-10-16 22:33

sziszi32
Tag

Te aiolosz, igen ügyes ember vagy, hogy férfiembör létedre télire bespájzolsz... Minden tiszteletem a tiéd, fõleg, ha arra a sok egyedre gondolok, akiknek a fotel odanõtt a fenekükhöz, és abban a kényszerképzetben élnek, hogy a spájz magától termi a sok földi jót... félreértések elkerülése végett, a férjem nem ilyen, hanem olyan aioloszos :D :D :D

Nincs jelen

#5256 2008-10-16 22:42

aiolosz
Tag

sziszi32 írta:

Te aiolosz, igen ügyes ember vagy, hogy férfiembör létedre télire bespájzolsz... Minden tiszteletem a tiéd, fõleg, ha arra a sok egyedre gondolok, akiknek a fotel odanõtt a fenekükhöz, és abban a kényszerképzetben élnek, hogy a spájz magától termi a sok földi jót... félreértések elkerülése végett, a férjem nem ilyen, hanem olyan aioloszos :D :D :D

... es PR-om sem rossz :)

Nincs jelen

#5257 2008-10-16 22:47

roor
Tag

Halika!

Bocsi kismedve meg minden!:D
Nem írtam mert kómás állapotba kerülök miután hazaérek,csak egyetlen narkotikum segít valami"ágy és alvás" nevezetû.:D
Jó kiegészítõnek szedem még  "zabálj kaját" kapszulát is,és pár napja (oké a tali óta) idõnként belecsúszik egy kis "guríts le egy pohár vöröset" pirula.:D
Jó a patikusom.:D
Olvasok ám mindent és tudok ám rólatok és gondolok rátok,meg jobbulásokat,meg mindenféle földi jó,meg sok cuppanósat.:D
Meg kicsit hibbant vagyok de sebaj.:D
Még benézek az alternatív topikba,tudjátok "kedvencem az aloe" :D:D:D:D:D
Pusszancs :D

Nincs jelen

#5258 2008-10-16 23:14

Nita
Tag

Jó éjt mindenkinek!

Egy kisebb regény elolvasásával is felért két napi termés itt :) de megérte!! Látom azért nagyjából mindenki jól/jobban van ennek örülök!
Nelly a lazac jó volt? ;) Jobbulást a párodnak!
Viszont iszonyat éhes lettem miattatok, és ilyenkor nekem már nem szabad enni mert az büntetõ lesz hajnalban.
Reggel megyek a Humiért a dokihoz aztán gyorsan be is nyomok valami jó kis kaját! Lecsó, nyamm  :D
De az tuti, hogy nem aloét iszok mellé :P

Nincs jelen

#5259 2008-10-16 23:38

aiolosz
Tag

Nita írta:

... Lecsó, nyamm

Nita, vendegem leszel egy lecsora....az idopontot majd egyeztetjuk :)

Nincs jelen

#5260 2008-10-17 09:11

Ánya
Tag

Nelly!

Attilának jobbulást, bár te is betegnek tûntél "szétmegy a fejem, brühü..hü.."
gyógyuljatok!!

Lucinak, Lisanak sok erõt az elkövetkezendõ napokhoz!

deluigi!
ez azután a jó, hír, hogy helyben a doki!! Akkor már jobban vagy? Találtak nálad crohnt?? Kiváncsi az alaptermészetem :D

Aiolosz!
Kár, hogy nem lakunk közelebb egymáshoz. A férjem is nagy lecsóbarát, összejárhatnátok. Sajna most nekem még nem ajánlott, de majd jövõ nyáron behozom a lemaradást!! :D

roor!
Akkor téged most kizsákmányolnak a sok melóval!! Remélem nem tart sokáig!!

Nita!
Örülök, hogy jobban vagy :D Lacit és Bodzát is üdvözlöm!

Zolcsibal!
Mi van a pociddal? A talin nem kérdeztem meg és azóta itt jár a fejemben, hogy is zajlott a vizsgálat, mi lett az eredmény? Marikát puszilom.

Nálam  minden rendben, de a napi  WC-re járás száma elindult felfelé. Lassan, de biztosan. Most egy napig 3x2 reasecet kell szedjek, hogy lássuk, mi tesz a dupla adag. Hétfõn kell majd jelentenem. A dokim ugyanis meghallgatta a pocimat, nekem is megmutatta. Szerinte elég aktív, túl aktív. Szerintem tök édi hangocskák voltak. Mert szokott tényleg háborogni, locsogni, de akkor csendes volt. Ennek a meghallgatásnak az eredménye a dupla egy napig.
Egyébként jól vagyok, tegnap elmentem úszni!! Szauna elõtte, egy óra úszás (2km) utána. Nagyon meg vagyok elégedve az állapotommal!! :D

Szép napot! :)

Szerkesztette: Ánya (2008-10-17 09:11)

Nincs jelen

#5261 2008-10-17 09:34

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Deluigi, ha neked két hét szabid van, az tudod, hogy annyit tesz, hogy naponta KÖTELESSÉGED :) itt megjelenni, a szomorúakat poénokkal bombázni, a vidámaknak jó hireket szolgáltatni az állapotodról, szóval csak semmi lazsálás! Ha kizsákmányolás van a munkahelyeken, akkor itt duplán igaz ez!!!! :D :D :D
Ánya, te valami szupernõ vagy, hogy ilyen távot birsz úszni... komolyan felnézek rád, hogy ilyen jó kondiban vagy. Én elkezdtem fogyókúrázni, és tiszta idegroncs vagyok, mindig kajára gondolok... elmennék én is úszni, csak egy picit messzebb van tõlünk az uszoda, mint szeretném. Persze, tudom, aki úszni akar, ne keressen kifogásokat... megyek is, teleengedem a kádat vizzel, és úszom egyet!
Dani közben belopakodott a konyhába, és gyanúsan nyugodt, ergó valszinûleg a kuka körül ólálkodik :D :D

Nincs jelen

#5262 2008-10-17 10:05

Ánya
Tag

Drága Sziszi!
Ezért a mondatért írtam! Köszönöm!! :D
Te is fogsz tudni ilyen távot úszni, gyakorlás kérdése az egész. Nekem kb. 40 évesen lett rá idõm és energiám, hogy hetente egyszer eljárjak úszni. Azután szép lassan sikerült feltornásznom magamat erre a távra. A nagy dolog, hogy a mûtétek miatt 4 hónapig nem voltam és most ennyi kihagyás után is ment, gond nélkül. Az igazság az, hogy szeretek vízben lenni, akkor meg úszni is kell, hogy teljen az idõ és ne fagyjunk meg. Eleinte unatkoztam, de mára már élvezem, mert közben szállnak a gondolataim. Azért írok ilyeneket, hogy lássátok, van élet 55 év felett is és vastagbél nélkül is :D Nem is akámilyen :)
A fogyókúrát ismerem, szörnyûûûûûûûûûû!! Mindig ideges lettem én is, és kibírhatatlan... :(
Együttérzek veled !

Dani ismét kukabúvárt játszott?

Deluigi!
Ez azután a jó hír. Maradtál a colitisnél. Jó ez így, mert ebben az esetben a kettõ az egyben nem dupla örömöt jelentene!! A nyugodt éjszakák nagyon szuperek. Ezt az ember akkor veszi észre, ha elmaradoznak:(

Szép napokat!!

Szerkesztette: Ánya (2008-10-17 10:06)

Nincs jelen

#5263 2008-10-17 10:21

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Ánya köszönöm kérdésed jól vagyok.Uh-on voltam a tali elõtt és a felhasban néhány helyen tágabb folyadékos bélkacsokat mutata a kép aminek a falai nem vastagabbak.Az orvos szerint megnyugtató.A vérképem viszont *-os 5-ös.Crp:1,5 süllyedés :3 hemoglobin 140.És a tali nagyoin jó hatással volt rám azóta a pocim nem fáj.Marikának átadom a küldeményed ezerrel.
Deluigi ezek jó hírek.Elég neked a colitis nem, hiányzik a crohn.:)A helyi orvos meg nagyon jó tavaly voltam nálatok ott sem olcsó a benzin.

Nincs jelen

#5264 2008-10-17 10:26

sziszi32
Tag

Ánya, én már egyszer fogytam szinte fél év alatt 23 kilót, önszántamból, idegbajos munkahelyen, és akkor valahogy jobban ment ez a dolog, erõsebb volt az akaratom... Most meg, amikor szinte minden hónapban van valami családi ünnep, ergo kaja ezerrel, mire épp rászánnám magam a szigorú diétára, megint van kifogásom, hogy egyek. De a szülinapomon megfogadtam, hogy ez nem mehet igy tovább, és megpróbálok tényleg lefogyni... jön a válság, ki tudja, mennyi kaja lesz egy év múlva, hát jobb most elkezdeni az éhezést. :D :D Az úszást azonban én is meg szeretném próbálni!
Egyébként hadd áruljam el, hogy tudok arról, hogy van élet 55 után is, elég sok koros ismerõsöm van (70 felettiek is!), akikkel úgy elszalad az idõ, amikor beszélgetünk, hogy csak na! :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-17 10:26)

Nincs jelen

#5265 2008-10-17 10:51

clió
Tag

Zolcsibal!

Örülök, hogy jól vagy, amit leírtál, az valóban remissziót (nyugalmi helyzetet) mutat, és ha a tüneteid is békén hagynak, akkor minden rendben van!

Clió

Nincs jelen

#5266 2008-10-17 10:54

zolcsi
Tag

Köszönöm clió aranyos vagy!:D

Nincs jelen

#5267 2008-10-17 11:28

mano1973
Tag

Lisa Drága!

Olvastalak a másik topikba és igen csak elmosolyodtam milyen kis harci kakas vagy:)))
No az az Irisz nevû hölgyemény se jön többet amilyen szíves fogadtatásban részesült.
Már elöre  nevettem amikor megláttam az irását pedig hozzászólás senki részérõl akkor még nem volt.
Vártam a botrányt:))
Sõt alig vártam ,hogy a hugom is  észrevegye és reagáljon:))
Bár..benne most csalódtam mert nagyon finom modora volt és mondhatni...udvarias.Ami ugye nem jellemzõ rá amikor valaki aloet próbál eladni neki:)))
Szégyeld magad Tesó...hogy lehetsz ennyire kedves és udvarias?:)))
Luci Drága!
A te hozzászólásodra is kiváncsi vagyok ám a témával kapcsolatban:)))

Szerkesztette: mano1973 (2008-10-17 12:19)

Nincs jelen

#5268 2008-10-17 12:08

sziszi32
Tag

Mano drága, áruld már el légyszi, melyik topic az, amelyikben ilyen harcok mennek!!! Nem tudok ráakadni...

Nincs jelen

#5269 2008-10-17 12:17

mano1973
Tag

sziszi drága!
Crohn-colitis-alternatív módszerek
jó szórakozást :))

Szerkesztette: mano1973 (2008-10-17 12:18)

Nincs jelen

#5270 2008-10-17 12:31

sziszi32
Tag

Hááááááááááááááááááááááááááááááááááááát, most látom, hogy mégiscsak jó itt roor néninél meghúzódni, ha ti egyszer méregbe jöttök...! Bár igazából nem szórakoztam, hanem nagy-nagy szánalom ébredt bennem... Elõször is a betegek iránt, akiket a tutibiztos hipertermékekkel már annyiszor be akartak palizni, és most is úgy tûnt, hogy ez is egy a sok betegség-házasság-világbéke megoldó módszer közül. Másrészt, sajnálom iriszt is, mégpedig azért, mert szerintem kisgyermekes anyaként minden kereseti lehetõséget megragadott, hogy kicsit jobban élhessenek (ez is megérne egy misét, a méltatlan gyesrõl dumcsizni)... viszont nekem is volt olyan ismerõsöm, akit annyira meggyõztek a flp-cégesek, hogy vérre menõleg bizonygatta, hogy az aloe termék a sebet már akkor megggyógyitja, mielõtt az ember egyáltalán megvágná a kezét...
Ezzel kapcsolatban annyi jut még eszembe, hogy egyszer engem is elhivtak egy egészség-megõrzõ elõadásra. Mondom a csajnak, hogy ugye ez nem olyan, mint a herbalájf, õ meg mondta, hogy nem. Na szépen elmentem, és egyszercsak felfordult a gyomrom. Az elõadás természetesen abból a célból tartatott, hogy hogyan kell bepalizni a népeket. Amikor a nõci arról beszélt, hogy az aloéról a Bibliában is lehet olvasni, majd öt percre rá, hogy az öregotthonokban milyen sikerrel adják el ezeket a termékeket, akkor hangosan is megjegyeztem: szerintem tisztességtelen dolog a Bibliát felhasználni erre a célra, hogy minél több idõs emberbõl kicsalják a pénzt. Erre a nõci felháborodttságot szinlelt, és a fejemhez vágta, hogy igenis meg van irva a Bibliában az aloé, és odaadott nekem egy cetlit, hogy tessék, itt van megirva a dolog. Annyira ismerte a Bibliát, hogy a papirra ez volt irva: János könyve... már nagyon mérges voltam, és meg is mondtam neki, hogyha a Bibliával érvel, akkor legalább legyen már annyi ismerete róla, hogy tudja, nem János könyve, hanem evangéliuma... És persze nem ismerte be, hogy valójában a gond az, hogy a Bibliával élnek vissza egy eladhatatlan, drága termék miatt. Szaros ezer forintnyi haszon miatt...
És ha ilyen ember megjelenik, szánom õt, hogy bepalizták az erõszakos elõadók, akik a saját anyjukat is eladnák a haszonért, aztán meg a gyeses anyákból meg a nehéz helyzetben élõkbõl húzzák ki a pénzt, nem törõdve azzal, hogy ki hogyan él meg azután... Nem védem a csajt, csak úgy eszembe jutott...

Nincs jelen

#5271 2008-10-17 13:12

judy1981
Tag

Szerintem ennek az Írisznek számolnia kell a kétkedõkkel is, ha ezt a kereseti formát választotta. Ha hivatalnok lenne, akkor kiosztaná az ügyfeleket, hogy ne b...gassatok már, miért nem lehet megérteni, hogy ez az ügymenet? Nem, mert azonnal repülne.
Mi az ilyenekkel már csak azért is eljátszogatunk, mint kiscica az egérrel, mielõtt megeszi. Ha van olyan bátor, hogy aloét akar ránk sózni, viselje a következményeket.

Nincs jelen

#5272 2008-10-17 13:36

zotyesz
Tag

Aloé árus

Van nekem egy csodaszerem,
azzal tömöm neszesszerem.

Jó hatással gyógyít mindent,
csak add már a pénzedet.

Hajtetû,bélférgesség,ekcéma,
a kiváltó ok nem téma.

Külsõleg, belsõleg biztató,
ecseteled,vagy kortyolgatod?

Nem számít mindenhogy jó,
ár érték aránya nagyon frankó.

Bárki bármit mondhat nekem ,
állítom mindenre jó gyógyszerem.

Kitartó vagyok mint a teve ,
legyõzöm az ellenérveket.

Anyagi hasznom nekem nincs ezen,
mindezt csak hitbõl teszem.

Vegyél szépen terméket tõlem,
hadd töltsem fel újra neszesszerem.

Nincs jelen

#5273 2008-10-17 14:49

sziszi32
Tag

Az aloé, mint csodaszer

Egyszer reggel arra gondoltam,
meg kéne váltani a világot mostan.
De nem csak úgy, hanyagul,
hanem tökéletesen, páratlanul.

Jó volna egy szer minden bajra
Szivre, hajra, májra,
De folytassuk csak a sort
Elõzze meg gyógyszerem a kort.

Hiszen ott a daganat,
erre az emberek rögtön ugranak,
hallottál más bajról,
gyere, kimentlek a bajból!

Belek és tüdõ,
van rá gyógyszer menõ!
És ha sorvad az agy, vagy ráncosodik a nõ
Itt van a csodaszer, és minden újra
.................................................. szép.

De mibõl legyen csodaszerem,
Nem orvoslás a kenyerem.
Orvos, labor, biológia, anatómia,
törvényük csupa latin duma.

Ejha, itt ez a hervadó kaktusz,
mi?, hogy ez inkább fikusz?
Megkérdezem nagyanyám,
aloé az, kiskomám!

Aloé, mi a fene...
egzotikus a neve.
Erre ugranak majd a népek,
Azt hiszik, ettõl lesznek erõsek, szépek...

Mire is jó?...
Nem tudom,
De eladom!!!!

(lehet, nem olyan jó, mint a te versed, de belõlem ezt hozta ki... :D)

Nincs jelen

#5274 2008-10-17 15:35

sziszi32
Tag

Ja, mielõtt még valaki félreértené: én nem kívántam ezt az irisz fedõnevû valakit megvédeni, az egész szövegem arról szólt (volna), hogy vannak, akik valójában minden gátlás nélkül próbálják eladni a termékeiket... és az ilyenek között elég sok olyan embert bepaliznak, akik csak egy kis pénzt szeretnének keresni... ismétlem, nem védeni akartam, hanem csak véleményt formáltam... ezt minden kis harcias kakasnak :) üzenem nagy-nagy szeretettel!!! :D :D :D Azt gondoltam, nyilvánvaló a véleményem...

Nincs jelen

#5275 2008-10-17 15:35

mano1973
Tag

Sziszi!

A szórakozást ugy értettem,vártam a többiek ,de fõleg tesóm fej leharapós reakcióját és és poénos beszólásait azon mulattam milyen jól kiosztják majd.
Eszembe se jutna rajtatok nevetni!!!!!!Ennyire ismerhetnétek már!!!
Zotyesz!
A versed egy  fantasztikus költemény:))imádtam!
A tiedet is sziszi:))

Nincs jelen

#5276 2008-10-17 17:20

sziszi32
Tag

Na ugye, hogy nálatok is vannak jó ismerõsök... :D :D :D

Nincs jelen

#5277 2008-10-17 19:40

roor
Tag

Halika!

Ánya:maradjunk annyiban,hogy meghagyom a látszatot a fõnököknek hogy kizsákmányolnak,aztán majd jól meglógok a melóból amikor nekem teccik és akkor lehet nekik az orruk alá dörgölni,hogy ha engem berángattak akkor én meg mostan kirángatom magam.:D:D:D
Csak nagyon álmos vagyok,lassan ülve elalszom.:D
Deluigi:egyre jobb hírek!:d Azért írhatnál bõvebben,látod itt aztán mindenrõl karattyolunk,belefér minden,csak tessék írni.:D
Verselõk:nekem nagyon teccettek,de akkor most adok feldatot nektek és egy kicsit púderezem magam vele!
No akkor tessék írni roor nénirõl,mármint arról milyen szeleburdi,kajás,kötözködõ aloe kedvelõ!:D
Várom a mûveket!:D:D:D:D
Tesó:szánom bánom bûnöm,legközelebb megharapdálom,megcsócsálom,kiköpöm és megtaposom.:D
Jó lesz úgy?:D
Akkor már én leszek?:D:D:D:D
Judy: "Ha van olyan bátor, hogy aloét akar ránk sózni, viselje a következményeket"
Jaj z nekem annyira teccett!:D:D:D:D
De örülnék ha nem turkálnál a számban a szavaim közöt..:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Na jó,neked megengedem.:D

Nincs jelen

#5278 2008-10-17 20:23

sziszi32
Tag

Az óda roor-hoz készül, de ez kicsit nagyobb falat, mint egy smafu kis aloé-eladó... :D :D :D

Nincs jelen

#5279 2008-10-17 23:35

judy1981
Tag

Roor: max ha már jóllaktál.

Nincs jelen

#5280 2008-10-18 00:14

sziszi32
Tag

Roornak lenni jó

Roornak lenni jó,
a bendõ teli, a has boldog
esze forog, szája csacsog,
roornak lenni jó.

Roornak lenni jó,
minden fõnök menekül, sír és retteg,
ha roor léptei a folyosón döngenek,
minden jogától megfosztott kismacsek ujjong
ha roor megjelen.
Roornak lenni jó.

Roornak lenni jó.
Minden szeretetre éhes
beteg lélek
nála vigaszra, támaszra lel
de jaj annak, ki bajával üzletel!
roornak lenni jó.

Roornak lenni jó.
Van neki egy fiúja
a fiújának meg egy szép lova
Roor lovakat figyelhet,
Roor a lovas fiúval
enyeleghet.
Roornak lenni jó.

Roornak lenni jó.
Autójában a légkondi gyakran szabizik,
Roor kíméli, Roor szereti.
Lakásában roor királykodik,
Roor fõzõcskézik, Roor ügyeskedik.
Roornak lenni jó.

Roornak lenni jó
hetero és leszbi vágyai elégülnek,
van neki lucija, van neki manója
gyakran a hûtõjük elé ülnek,
hogy azok tartalmát roor elõl megóvja.
roor cselvetéssel gyõzedelmeskedik
rolkát lefegyverzi, ételben dúskálhatik.
Roornak lenni jó.

Roornak lenni jó.
Topicja van, hivei áldják,
minden szavát szomjazva várják.
Roor rendezkedik, roor intézkedik.
ha  kell, telefonál, ha kell, becsacsizik.
Hiveinek öröme,
roornak szépen lefogyott kis teste :D
Roornak lenni jó, jó, jó!!!!

Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-18 00:17)

Nincs jelen

#5281 2008-10-18 07:51

Dusy
Tag

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot és bocsika, hogy eddig nem írtam. Remélem mindenki jól van. puszi nektek

Nincs jelen

#5282 2008-10-18 10:39

roor
Tag

Halika!

Wow.:D
Sziszi:nagyon köszönöm és hatalmas taps neked meg millió cupp.:D:D:D
Púderpúderpúder.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5283 2008-10-18 11:16

zotyesz
Tag

Roor

Kicsit éhenkórász a szentem,
nagyon féltem tõle a hûtõmet.

Étvágya szinte határtalan,
kaja szerzésben gátlástalan.

Bevett minden kis apró trükköt,
hogy megszerezze a csülköt.

Mit neki ördöglakat és kód,
megfejti és megeszi a cipót.

Ellenkezni vele nem szabad,
különben sirathatod a lábadat.

Természete ugyan bájos,
kivéve ugye ha nem morcos.

Kedvencei az aloé ügynökök,
velük aztán nem sokat tököl.

Ígérhetnek neki fût fát,
jobb életet gyógyulást.

Ö átlát a szitán rostán,
jól ellátja az aloés baját.

Bekérdezz neki itt  ott ,
a válasz meg sehol.

Ha meg is jön a válasza ,
annak se füle se farka.

Ekkor Roornak eljár a keze,
amit kioszt nem teszik zsebre.

Szeleburdi kis természete van,
a csacsogásban nincsen párja.

Ezért szereti öt kicsi és nagy,
mert mindenkihez van egy jó szava.

Fórumunkon van egy topic ,
itt gyüjtjük a huncutságait.

Nincs jelen

#5284 2008-10-18 11:33

roor
Tag

Halika!

Emberem neked is nagy taps!:D:D:D:D
És sok-sok cupp.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5285 2008-10-18 16:07

sziszi32
Tag

Remélem, az a minimum, hogy ha egyszer ellátogatok hozzád, akkor ez a remekmû aranykeretbe foglalva fogad majd a faladon :D Szerénységem határtalan!
Lucival mizujs?

Nincs jelen

#5286 2008-10-18 18:02

Vicaa
Tag

Hááát, lehet irigykedni kérem, mert minálunk minitali (Lisa és Pasek) vagyon és lakmározás folyik. Na és ha tudnátok, hogy Pasek milyen isteni finom reszelt túróst sütött!! Nyami-nyami!  Meg egyébként is olyan szupi, hogy itt vannak, tizta családias a légkör!
Pedig nagy volt ám az izgalom, mert délben épp elkészültem az ebéddel az utolsó edényt is elmosogattam, épp zuhizni akartam volna, mikorelment a víz. De szerencsére mire hazahoztuk vendégeinket, addigra lett víz is!

Nincs jelen

#5287 2008-10-18 18:44

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágám,és mikor gyüttök???:D:D:D:D:D
Luci jól van,ma az anyukáját köszöntik.:D
Vicaa akkor én irigykedem nagyon több okból is:Anna baba személye,vendégeid személye és végül de nem utolsó sorban az a bizonyos reszelt túrós.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5288 2008-10-18 18:55

aiolosz
Tag

Kedves forumozok !
Nincs itt a kozelben egy moderator, akik veget vett az itt folyo, verlazito szemelyi kultusznak...emlekeim szerint szt@lin elvtars volt az utolso, akihez verset irtak...a vegen meg virtualis szobor_allitas is lesz.. :-)
mas
Lisanak uzenem :-*
Paseknak, friss hir....az alban vasut_tarsasag megvette a MAV-ot :-)
Vica :-*
Attila...azert meg egy + fiu elkellene, mert ki orokli majd a tront...

Nincs jelen

#5289 2008-10-18 19:08

roor
Tag

Halika!

Ailosz TengerÉsz alattvaló ha így folytatod kitoloncolnak a topikból!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A szobor nem is rossz ötlet.:D
No lássuk csak kinek is van rá kézügyessége,alkatrészei,szerszámai?!
Azonnal jelentkezzen az illetõ és a legnagyobb örmmel teljesítse parancsom,miszerint fantasztikusan szépséges és óriás szobor másomat készítse el!:D:D:D:D
És ezennel az adókat is megemelem,az eddigi minden ötödik falat helyett minden harmadikat be kell szolgáltatni a kincstárnak(bendõmnek) !:D:D:D:D:D
És hess vissza dolgozni!:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5290 2008-10-18 19:12

aiolosz
Tag

roor írta:

Halika!
...No lássuk csak kinek is van rá kézügyessége,alkatrészei,szerszámai?!..

A helyzet az, hogy a kezugyessegem +van, ..az alkatresz is OK...a szerszam nana... ISO  :)
Mikor lesz kiirva a tender :D

Nincs jelen

#5291 2008-10-18 19:18

roor
Tag

Halika!

Aiolosz megnyerted a tendert.:D

Nincs jelen

#5292 2008-10-18 19:59

mano1973
Tag

Sziszi!zotyesz!
fantasztikusak a versek :)))
Annyit nevettem rajta.Nektek aztán van idõtök verset irni:))
Tesó!
már lassan csak a glória hiányzik a fejed felölül és szenté is avatnak:))
Akkor majd kapsz szobrot is:))

Nincs jelen

#5293 2008-10-18 20:47

roor
Tag

Halika!

Jaj csak szentté ne!:D
Már annyit fáztam,szeretnék végre jó kis tüzecske mellett aloéügynök-pecsenyét sütögetni.:D
Kell a francnak a glória,azt hiszem a pokolban több haverom van és jobbakat lehet bulizni.:D
Ha beengednek oda,mert lehet onnan is kitoloncolnak.:D
Én már az ördögnek se kellek.:D:D:D:D:D
A szobrot meg Aiolosz fõ alattvaló már faragja.:D
Tomicsaládnak sok cupp.:D
És vigyázz magadra.:D:D:D:D

Nincs jelen

#5294 2008-10-18 22:00

Nelly
Tag

Halihó

Na szóval annyi történt,hogy november 11-én megyek Debrecenbe egy másik orvoshoz.Itt a fórumon "összeismerkedtem" egy nagyon rendes lánnyal és õ segített...együtt fogunk menni.
Hogy aztán ott mi vár még rám az a jövõ titka...vért szívesen adok bármikor bárkinek...egy kis hasi uh is bármikor jöhet...de a rettegett tükrözésrõl szívesen lemondanék...de azt hiszem nem menekülhetek!!
Egyébként mennyi idõ elteltével lehet megint tükrözni?Vagy ez nem lényeges?Valahol azt hallottam el kell telni bizonyos idõnek(ha ez így van azt se értem)...

Amúgy minden oké,Attila is gyógyulgat...nagyon remélem nem ragaszt rám semmit :D
Bár elég szívós vagyok...mint egy kölyök gólya :D

Nita a kajcsiból én nem ettem nekem nem volt szimpi...

Ma találkoztam egy régen látott ismerõssel aki megjegyezte de gizda vagyok csak nem vagyok rosszul....pedig már csak 1 kiló kell a szokásos versenysúlyomhoz....úgyhogy már szerintem nem is látszik,hogy õrült diétámtól leröppent némi kiló :D

Viszont mostanában olyan fáradt vagyok...fáj a buksim is ...állva elaludnék...néha olyan nyomás van a fejemben mintha ki akarna ugrani a szemem :D
(vitaminokkal rendben vagyok)Lehet csak öregszem :D Vagy téli álomra készülök...akkor viszont nem értem mert eddig azt hittem a majmoktól származunk nem a medvéktõl :D

Nos üdv mindenkinek...holnap meló megyek csicsikálni :D

Nincs jelen

#5295 2008-10-18 23:51

sziszi32
Tag

Kedves Mano, annyit hadd áruljak el, hogy az idõ, melyet roor dicsõitésére szánok, elõször is nem elpazarolt :D, másrészt pedig az alvásomra szánt idõbõl nyisszantottam le egy fél órát, hogy az örömódát megirhassam... Láthatod a vers megjelenésének idejébõl, mikor tudtam a gép elé mászni, félhulla állapotban...
Ma "szüretünk" volt, ami nem is volt igazán szüret, mert már elõre leszedte a tulaj, és nekünk telepakolta az utánfutót, úgyhogy a fagyos reggeli szüretelgetés, elfagyott ujjacskák, didergõ seggecskék. pirosra dermedt orrocska, megjegesedett nadrág a boka körül - mindezek az örömök ez éven elmaradtak, sõt, a préselésbõl is csak annyi volt az enyém, hogy kétóránként kaptam egy pohár mustot, azzal a jótékony megjegyzéssel kisérve (minden egyes pohárnál!), hogy ez aztán jól "meghajt", vártam is a nagy hatást, de sehol semmi. Én egész délelõtt fõzõcskéztem az éhenkórászoknak, babos gulyáslevest, pácolt tarját, saját készitésû sült kolbászt, plusz citromos perecet, és stilszerûen szõlõs sütit.
Lisahercegnõ hiányzik, de luigi, örülök, hogyha csak pár szóban is, de jelentkezel... legalább te kivénsz nekem jóéjt :D :D
Danika ma a forróság jegyében cselekedett, elõször a forró sütõajtót simizte meg, de hallgatott, mert tudta, hogy nem szabad, csak észrevettem késõbb a kisujja bõröcskéjét, hogy piros... Este pedig lezuttyant az ágyról, és megfogta az éjjelilámpa égõjét... Persze ilyenkor EGYETLEN égésre való krémünk sincs itthon... de legalább a hideg vizben örömmel pancsikolt, mig az ujjacskája hegyét hûtöttük. A vakolat fennmaradt, pedig az üvöltése megrengette a falakat. :D Már hálistennek nyugodt, és elvileg nem fáj a keze, mert elaludt.
Na jóéjt nektek népek!!

Nincs jelen

#5296 2008-10-19 09:24

Ánya
Tag

Nelly!
Sajna a tükrözést nekem akár két héten belül is megismételték :(
A jó hír azonban az, hogy jó orvossal és jó asszisztenssel nem szörnyû: :D
Ha el is tudnak bódítani és a belecskéd sem nagyon gyulladt. :)
Kicsit sok a ha, de a muszáj az nagy úr. :(
Az alapos orvos szereti látni a saját szemével, hogy mit is vállal, kit is vállal. Szóval tükrözésre fel!!! majd szorítunk, ránk számíthatsz :D

Deluigi!

Örülök, hogy maradtál "csak" colitises :D
További gyógyulást!! Pihenj, mert az is fontos. Saját tapasztalat :D

Sziszi!

Mikor lesz Dani mûtétje? Lehet már tudni?

Manó!

Vigyázz magadra, hogy a legközelebbi találkozón már ott lehessél!!

Pusszantás mindenkinek :D

Nincs jelen

#5297 2008-10-19 10:43

Szilvike0522
Tag

Sziasztok!

Látom jó a hangulat ide fent! :) Nagyon jó látni,hogy igy viselitek a bettegséget!
Nálunk sajnos volt egy-két zûrõsebb nap,de volt aki vigasztalt (persze a fórumról!!) lesz ez jobb is,csak nehéz kivárni mikor! Igazából nem is tudom mit irjak rosszat nem nagyon szeretnék,és jó nem sok történt!
Sajnos kezdek megbetegedni fáj a fülem,és azt hiszem megfáztam nem kicsit!Remélem nem fertözõ! :(
Elõzõ hévégén voltunk nagynénémnél nagyon jó volt Gergõ kedvébe járt,és megsütötte kedvenc süteményét is,2 adaggal! Majd ha egyszer jöttök sütettek neketek egy adagot!Mert ha Én sütöm az nem lesz olyan!Nem lenne rossz,de az már nem Esztinénis (Õ a nagynénim!)!
Halászlét is föztünk Gergõnek,látnotok kellett volna milyen jó izûen ette 3 napig ,és még egy adagot el is rakott a fagyasztóba!
Aggódtam nem lesz-e valami baja,de minden rendben vele!
Képzeljétek hízott 5kg-ot! :)
Most menem kell,mert megyünk Gergõ mamájához! Tegnap óta csak vándorlunk,ha dolgozok nem jutok el sehova,ilyenkor meg bejárjuk a családfát!Néha már fárasztó,de ha Gergõnek ez a jó akkor menni kell!

Aiolosz!
Nem azért nem irtam tegnap,mert tárgytalan,csak....!Majd talán ma!Remélem tudod mirõl van szó! ;)

Nita!
Tegnap voltam itt,de szerintem pont elkerültük egymást!Ma este ide ülök,20:00 után.Jó az neked? :)

Legyen szép napotok,és pihenjetek sokat!

Pusszantás....

Nincs jelen

#5298 2008-10-19 12:18

sziszi32
Tag

Sziasztok népek!
Ánya, nálunk, felvidéken ez úgy mûködik, hogy akkor kerülünk sorra, amikor a biztositó engedi. Tehát egy bizonyos mûtétkvótát kell teljesiteni, egy bizonyos számú mûtétet engedélyeznek havonta, s ha ezen kivül esünk, tehát már a mi biztositónk által engedélyezett elõirányzott mûtétek száma elérte a megadott határt a kórházban (nemcsak a miénk, hanem az összes mûtété), akkor a következõ hónapra tolódik az egész, vagy amikor megint van hely a naptárukban. Ezért amikor azt kérdeztem a dokit, hogy mikor lesz az újabb dátum kitûzve, csak annyit kérdett, hogy melyik biztositóhoz tartozunk... és majd hivjak máskor... Jó, tudom, hogy nem szõrösszivû, kötik a törvények, õ sem tehet mást... :D :D Morzsifiam ujjacskája végén megjelent az égés helyén a vizhólyagocska.. :(

Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-19 13:56)

Nincs jelen

#5299 2008-10-19 19:53

sziszi32
Tag

Hellóka, látom, pangás van. Én most kötögetek a fiamnak sálat, mert "azza" nincsen (sapkája van kb. 8-10db.). Az ujjaim görcsben, jöttem szemem hizlalni, hát látom, hogy csak páran védik itt meg a fórum böcsületét... :D

Nincs jelen

#5300 2008-10-19 19:59

roor
Tag

Halika!

Drága Sziszi,sajnos a hétvégék ilyen pangósak,ja és figyelembe kell venni hogy sokan dolgoztak tegnap tehát csak ma tudtak pihenni.:D
Nemúgy mint én,aki végighemperegte a hétvégét,nyakalta a viszkis csokis vaniliapudingot.:D
Most jön három nap kínszenvedés,aztán négy nap lazulás.:D
Majd lesz itt forgalom megint.:D:D:D:D
Deluigi:szépen javulgatsz,ez jó hír.:D
Az apró magvakkal óvatosan,én elég bevállalós vagyok,de a magvacskákkal még én is csínján bánok.:D
Nita remélem szép képeket készítettél és mutatsz majd nekünk is belõle.:D
Megnéztem a taliképeket és amiket csináltál fotók.......fú valami hihetetlen klasszak,párom egybõl meg is jegyezte hogy a fotós is meg a gép is profi volt.:D:D:D:D
Lassan bevackolom magam a tévé elé,ha ma már nem fordulok elõ akkor joccakát nektek.:D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb