#5301 2008-10-19 20:04
- Nelly
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Csajok hol lehet megnézni a képeket?
Én kaptam kedves aiolosztól egy adagot de a többit még nem kunyiztam ki :D
Nincs jelen
#5302 2008-10-19 20:37
- sziszi32
- Tag
Drága roormami, én is dolgoztam, mégpedig MA!!!!! :D :D A munka nem kifogás, egy kis henyélésre a fórumnál mindig legyen idõõõõõõõõõ!!!
Nincs jelen
#5303 2008-10-20 09:07
- Vicaa
- Tag
Bocsánat a fórumi hûtlenkedésért, de ugyi a minitalink tegnapdélutánért véget, minekutána ismegvettük Anna elsõ igazi cipõjét. Nem volt egy könnyû dolog, de már untuk, hogy a mamuszcipõ, amibõl a dombos lábfeje miatt két számmal nagyobbat kellett vennünk, mindig leesett a lábáról. De végre már lett egy méretének megfelelõ, stabil, faintos kis cipõcskéje! Kis öröm is öröm ám! :)
A minitaliról beszéljenek a képek, amit afórum albumba tettem, valamint egy pici kedvcsináló a környékünkrõl a képtárban, egy esetleges jövõ évi valamikori tali színhelyeként.
Joggal jöhettek a kis irigykedések, mert nagyon jól éreztük magunkat! Az étkeket illetõen bevallom, mielõtt még megelõznének, hogy a só igencsak nem hiányzott semmibõl /igyekeztem finoman fogalmazni/, még tegnap a Lisával koprodukcióban készített étekbõl sem. De legalább kiderült és ily módon is bizonyosságot nyert, hogy a csajok szívében szerelembõl nincs hiány. Megjegyzném, hogy tegnap még a fiúk is kitettek magukért a konyhában, versengés folyt, hogy ki készítse a krumplipürét.
Az én leányzóm azonban már most versenyezhetne Roor étvágyával, mert hiába kapta meg a szokásos "fejadagját", amikor mi ettünk, harciasan követelõzött, minden egyes alkalommal. :)
Most megyek, mert a dologmég ezer, bár most kímélet van parancsolva Attila által, tegnap este megkért, hogy ne akarjam ma megváltani a világot, mivel a derékaljam, sajna megint rosszalkodik. SÕt sajnos ma reggel Annát is alig bírtam felemelni, úgyhogy jövõ héten vissza kell menni a reuma dokinénihez.
Deluigi! Nagyon örülök annak, amiket olvasok Rólad, de ne kísértsd a sorsot és a magvakkal tényleg vigyázz. (Én mondom aki tegnap egy csomó szedret benyakalt a tónál tett látogatásunk alkalmával :D:D:D)
Szóval csak így tovább, tök jó, hogy végre jobban vagy! :)
Nincs jelen
#5304 2008-10-20 11:50
- sziszi32
- Tag
Lisa, merre vagy?
Nincs jelen
#5305 2008-10-20 14:47
- zolcsi
- Tag
Deluigi óvatosan ne terheld a beleid!
Nincs jelen
#5306 2008-10-20 16:44
- roor
- Tag
Halika!
Gyorsan,majd késöbb jövök még.:D
Anna és malacka isteni aranyos,csakúgy mint Vicáék és a "kis" Lisáék.:D
Nagyon jók a képek,a tájképek is.:D
Deluigi:belejavítottam a 5617-es hozzászólásodba,ne írd ki @-cal az emailcímed mert lecsapnak rá.:D
pá
Nincs jelen
#5307 2008-10-20 18:32
- roor
- Tag
Halika!
Na csá.:D
Jól elleszek én magamban is.:D
Képzeld roor épp próbálom lemeríteni a telómat.:D
Már csak egy vonás van rajta,ki akarom lõni hogy csontra tudjam tölteni,párom hívogat folyamatosan,infra bekapcsolva,rezgõ aksi bekapcsolva és még mindig bírja.:D
Már vagy fél órája.:(
Na oké nem vagyok szomi,jó kis telefon,bírja is rendesen pedig már két éve gyûröm,velem van hóban fagyban,melóban.:D
Épp táplálkozástudományi kutatásokat végeztem.:D
Jólesett.:D
Szóval Vicaa a képek nagyon jók és jó látni milyen boldogok a párok,no és a kis huncut kiscsajod.:D
Maradjunk annyiban hogy MÉG nagyobb malacka,de már nem sokáig.:D
Az étvágyat majd tesztelem ha arrafelé járok,kieszünk a vagyonotokból Annával.:D
Deluigi:ha jólesett a magocska és nincs tõle semmi bajod akkor kedves egészségedre.:D
Kezdesz te is alakulni,hamarosan teljesen gatyóba rázódsz.:D
Nelly:remélem megkaptad a mailem?És nem dolgoztad hullára magad?:D
Sziszi:áááá te vagy az én emberem aki ideparancsolja a jónépet és nincs kifogás!:D:D:D:D:D
Még engem is letolsz ez jó :D nagyon jóóóó :D:D:D:D:D:D
Dani csinált valami "vérlázítót"?:D:D:D:D
Tessenek jönni emberek jelentkezni szépen sorjában.:D
Á igen! Az a reszelt túrós a Judy féle?:D
Mert akkor nekem is csinálni egy adaggal aztán valami jóképû kis futárral elküldeni de izibe me az nekem nagyon izlett.:D:D:D:D
Úgy látszik a pöcsösök mostanában szeretnek serénykedni a konyhában.:D
Valami lehet a levegõben.:D
Na jó megyek egy kicsit semmit nem csinálni.:D
pá
Nincs jelen
#5308 2008-10-20 18:42
- sziszi32
- Tag
Dani hétfõje: Délelõtt: terv: anyát kinyirni idegileg elevenséggel, kipróbálni, hogy a terasz korlátja alatt ki tud-e egy baba hason, lábbal kifelé csúszni. A terv A része sikeres, a B rész félbeszakadt, anyaszörny Dani tervét félúton a szabadság felé (azaz, lábacska kilógatva a terasz korlátja alatt) meghiúsitja.
Délután: terv: a ház elõtt összegyûlt nyirfa száraz levelét megkóstolni, anyát a kamionos útra való kiszökéssel halálra rémiteni. A terv A és B része részben sikeres, anyaszörny a levelet szájacskában észreveszi, igy csak a fele ér le a danitorkocskán, B rész a terv végrehajtása közben meghiusitva, anyaszörny észreveszi a nyikorduló kiskaput, amikor a járdasepregetés fedõnevû akcióval kémkedik Danihõs után.
Nincs jelen
#5309 2008-10-20 18:52
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Szeretnék jelentkezni mielõtt elmegyek "nyaralni" :D :D :D , hogy megvagyok jól vagyok. A hétvége fantasztikus volt a bandával, nagyon, d enagyon jól éreztem magam,és kikapcsolódnom is sikerült. Anna elvarázsolt, a vendéglátás pedig igenis nagyon jó volt!
Még egyszer köszönünk mindent.
Holnap akkor neki futok mégegyszer hátha több szerencsével járok, ha tudtok akkor majd gondoljatok rám :D
Addig is itt vigyázni a nyugalomra Aloe ügynökökkel pedig Roor nem finomkodni, tessék csak , mindent bele.
Mindenki vigyázzon Magára nagyon, jelentkezni fognak majd (ha én nem leszek)
sok puszi és nagyon, de nagyon megszerettem az egész bandát!
Lisa
Nincs jelen
#5310 2008-10-20 19:56
- roor
- Tag
Halika!
Lisám:gondolok rád nagyon és szorítok is,és jaj annak az orvosnak aki ártani mer neked,mert megtapasztalja a vizsgálatok roszabbik felét roor-módra elõadva.:D
Örülök hogy kikapcsolódtál és jól érezted magad!:D:D:D:D
Utolsó mondatodra csípõbõl azt mondom hogy hülyeséget beszélni itt vagyok én,nem lesz semmi gond,és max addig jelentkezhetnek helyetted amíg nem vagy net közelben,más meg se forduljon okos bucidban!Ez parancs!:D:D:D:D:D
Angyalkát becsomizni,és roor-néni mókás szelleme vigyázzon rád és kísértse a dokikat hogy jól dolgozzanak!:D:D:D
És most csak nekd:cupppppppppppppppppppppp!:D:D:D:D:D
Sziszi:okés a kiccsávó nagyon.:D
De anyaszörny is ahogy elõadja.:D
Ej.....ilyen jókat kuncogni.:D
Látod eleven és rossz így az igazi.:D
Deluigi:a kukacos dolgot nem értem,de sebaj,Marikának nincs mitõl félni max a kajára vetm rá magam.:D
De azért tényleg nagyon örülök hogy alakulsz,ez nemcsak nekem de szerintem itt mindenkinek jó hír és mi már megtanultuk az ilyen apró kis jóhíreket nagyon is becsülni.:D
Próbálkozz a kajákkal,de mértékkel,akkor elõbb utóbb mindent ehetsz megint!:D
A diétás csoki sörrel????hm.........még nem próbáltam de ha esetleg hízlal vagy kiüt akkor gyühet.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5311 2008-10-20 20:35
- sziszi32
- Tag
Lisakincsecske, itt a fórumon neked olyan kivételes helyed van, hogy azt senki sem töltheti be, csak te!!! Annyi mindent elmondtam volna még a telcsiben, de valahogy csak beszéltük a hülyeségeket neked a zurammal.... :D :D
Most elmondom: tudom, hogy nem könnyû az, ami rád vár, tudom, hogy sok türelemre lesz szükséged, és nehéz lesz a felépülés idejét kibírni, DE most talán annyiban más az egész, hogy ide visszavárunk. Biztos vagyok benne, hogy rengetegen szoritunk neked, és minden hirt elnyelünk, mint béka a legyet!!!!!! E kimondhatatlanul kedves és végtelenül szerény kis közösség csupa önzetlen okból szorit neked (pl. egy újabb bükki tali reménye, lisa-kutya gulyásba fõzése, mammutvadászat stb.) :D :D :D
Vigyázz magadra, és innen is kivánok neked sok erõt, kevés bajt, és sok mosolyt a gyógyuláshoz!!!! Egy hét múlva (na jó, kapsz még pár napot pluszban) ismét vár a fórum taposómalma!!!! :D :D És Danika is várja a közös kassai bulizást novemberben! :D :D
Nincs jelen
#5312 2008-10-20 20:47
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Roor megkaptam a mailt Judy is küldött dupla az élvezet :D
Holnap nem dolgozom majd írok mert most nincs kedvem...lemerültek az elemek.
Amúgy meg SZÉP AZ ÉLET! :D
Luci jelentkezz...rég voltál.
LISA SZORÍTÁS EZERREL!!!!!!Nagyon nagyon vigyázz magadra,aztán majd jelentkezz ha tudsz!!!Puszi
Nincs jelen
#5313 2008-10-21 05:22
- roor
- Tag
Halika!
Deluigi:bocs,az ékezetek hiánya.:D
De azért sörrel is teccene nem?:D
pá
Nincs jelen
#5314 2008-10-21 12:43
- sziszi32
- Tag
Puszi mindenkinek! Étvágygerjesztõnek hadd szolgáljon itt a mai menü: paradicsomleves rizzsel, lecsós pörkölt orsótésztával, diós süti. :D :D
Nincs jelen
#5315 2008-10-21 13:27
- arpapa
- Tag
maradjon is így Deluigi!
Nincs jelen
#5316 2008-10-21 13:35
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na itten vagyok!:D:D:D:D:D
Köszönjük mindenkinek a részvétnyilvánitást!
Lisa!
Naná , hogy szoritunk!Olyannak ismersz minket mint akik nemm gondolnak rád??
Igen is sokat van rád gondolva és minden simán fog menni!
Örülök , hogy a talitok jól sikerûlt és , hogy jól érztétek magatokat.:D:D
De hát miért is lett volna másképp???:D:D:D:D
Nagyon vigyázz magadra és az angyalkám ott lesz veled helyettem is!!!:D:D:D
Várunk nagyon visssza!!!!!
Sziszi!
Hogy ti miket tudtok csinálni???:D:D
Hát nem semmi a kicsiny fiad!!:D:D:D:D
De az anyaszörny is nagyon ügyes és látszik , hogy a fél szemével mindig a Danin van!
Csomagot megkaptam!Köszönöm szépen!!!
Roli is mindent megkóstól nekem is figyelnem kell árgus szemekkel.:D:D:D:D
De nekem már lassan teljes ágyráácsot kell cserélnek a kiságyban mert mindig kiszedi anya meg mindig visszaszögeli persze mindig egyre hosszabb szöggel hátha azt nem tudja kiszedni.De rájött az én cselemre igy most kiszedte megint de úgy , hogy el is törte mert akkkor legalább nemtudom visszarakni.:D:D:D:D:D:D:D
Deluigi!
Örülök , hogy ennyire rendbejöttél , de azért vigyázz a kajával!!:D:D
Roor!
Látod megint szaporitom topikodat!!!:D:D:D:D
Na én is megpróbálkozom neked egy kis versikével!!:D:D:D
Van nékem egy barátom,
Roornak hivják belátom.
Nincsen ezzel semmi gond,
de azért ha jön hûtömet lelakatolom.
Szivesen sütök,fõzök neki
mert fõztömet bendõje szereti.
Otthon érzi nálam magát ,
s néha leveszi még a gyatyát.
Persze ennek oka van,
mert leönti vizzel a ksfiam.
Lakáskulcsot ha adnék neki
teli hûtõm sinylené.
Varrtam neki köténykét is,
melyen neve diszeleg.
Köténykéjét felveszi
s a szemetet abban viszi ki.
Ha bánat vagy öröm éri,
a sok fórumlakó azt megérti.
Segit jóban , rosszban,
ezért barátja sok van.
Felnõtt már az utánfutó
s nekem lett egy barátom.
A péntek a mi napunk
és akkor jókat mulatunk.
A crohn úr néha kifog rajta,
de ezt õ hamar orvosolja!
Orvoslásban nincsen párja
bogyóit hamar kipostázza.
Az aloe ügynököket szereti
hát nyugodtan irjanak neki.
És ha irtak ne sirjanak,
lesz itt ereszd el a hajamat.
Megnyitott egy topikot,
s lecsesz titeket ha nem irtok.
Irni muszály,de nem kötelezõ
de vigyázzni mert figyel õ.
Õ a moderátor és ha nem vigyázol
törli a rossz irásod.
Hálát adok szüleidnek ,
hogy te itt vagy nekem.
Válladon sirhatok-rihatok,
nálad megértõ barátra találok.
Köszönök neked mindent és remélem nagyon sokáig barátok maradunk.
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-10-21 13:37)
Nincs jelen
#5317 2008-10-21 13:55
- zolcsi
- Tag
Luci!
Jó újra látni téged már hiányoltalak.:D.Persze távolléted érthetõ volt.A mézes tészta ott pihen a receptes topikban.Majd kérek referációt hogyan sikerült.meg persze fény.post.
Nincs jelen
#5318 2008-10-21 15:24
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Örülök , hogy hiányoztam nektek!:D:D:D
Ez nagyon jól esik nekem!!!!Mindenkire vonatkozik!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Azért mert nem voltam olvastalak titeket ja és a mézes receptje már régen ki van irva a reszelt túrósssssssal együtttttt!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Azért egy kérdésem lenne!?
Oké,hogy tészta összegyúrva,máz is oké.
De!!!
Tészta kisütve ,beledugom a csésze olvasztott cukorba és utánna a mázba????
Vagy hogy is van ez????:D:D:D:D
Sziszi!
Elfelejtettem referálni neked!!!:D:D:D:D:D
Kenyérrecepted megcsinálna nagyon finom letttttttt!!!
Nelly!Nyugodtan csinálhatod!!!!!!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#5319 2008-10-21 15:53
- zolcsi
- Tag
Kedves Luci!
A csésze olvasztott cukorhoz hozzá kell keverni a hozzávalókat anélkül nem lesz szép barna tésztád.Együtt kell tésztává gyúrni.Az az elsõ lépés.A végén kell a fehér cukros mázba megforgatni.
A megfogalmazásom nem tökéletes de nézd el ezt egy "a konyhába csak enni járó pasinak".:D
Szerkesztette: zolcsibal (2008-10-21 15:53)
Nincs jelen
#5320 2008-10-21 16:00
- Lucifer
- Tag
Zolcsibal!
Elnézem és köszönöm a gyors válaszod!!!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5321 2008-10-21 16:40
- sziszi32
- Tag
Luci, örülök a recept sikerének, egyébként eddig mindenkinek sikerült (van pár ismerõsünk, akiket a kenyérsütõmániánk megfertõzött :D )! Nekem is hiányoztál nagyon, mert jó volt téged mindig olvasni, plusz, azóta roornéni is szótlanabb volt, hogy nem voltál itt,mint konkurrenciája! Roor, bocsi, de ez az igazság! :D :D
Ja, a Rolka sztorik valahogy mindig elbizonytalanitanak :D , nem volt-e rossz ötlet gyereket vállalni... mert ha ez vár ránk, akkor lassan megyek megvásárolni a kötelet, amire felkötöm magam...
Dani annyira nem szökõs tipus, már ami a kiságyat illeti, mert ritkán van benne. Elalvás elõtti játszás és fél éjjel való ottalvás, a férjem gyakrabban is be szokta rakni, de nem sok sikerrel, mert Dani úgyis addig ordibál, mig valaki (én) meg nem szánja. Amúgy állandóan a nyomomban van, sokszor persze ez nem jó, mert mindent lassabban tudok megcsinálni, másrészt meg jó, mert igy együtt vagyunk mindig, meg legalább látom, mit csinál. Persze, nekem egy gyerekem van és nem három, és a férjem nem orrol meg, ha nincs "idõre" kaja... mondjuk a rend hiányáért már azért megpróbál szólni, de sajna nem tudok mindenütt 100%-ra helytállni... :(
Nincs jelen
#5322 2008-10-21 17:57
- arpapa
- Tag
Luci!
tetszik a versed, szívbõl jön :)
üdv mindenkinek!
árpapa
Nincs jelen
#5323 2008-10-21 19:21
- roor
- Tag
Halika!
Termés az van.:D
Lisára is gondolva van,holnap meg szurkolva van nekije.:D
Deluigi:sörrel nem?Akkor milyen ártó folyadékkal lehet?:D:D:D
Örülök hogy szuperül érzed magad,csak így tovább,még egy kis kostolgatás,próbálgatás és teljesen helyreállsz.:D
Sziszi:szánom-bánom,igen mostanában nem szaporítottam a szót és nem púderoztam magam annyit,sajna most egy ilyen idõszak van,tudod Luci az egyik részem,ami fáj nekije fáj nekem is,aztán a hangulatom is hasonló.:(
De ahogy látom csak volt,mert nagyon vidáman írt.:D
Szóval Dani igen aktív és már alig várom mi lesz a következõ csínytevése.:D
Óh...bárcsak lenne 17 évvel idõsebb,máris az udvartartásomban lenne.:D:D:D:D
Igérem jó menyed leszek,moshat,fõzhet,takaríthat a kicsi fiad,nem fogom megakadályozni benne.:D:D:D
Ja és nem kell hogy 100%-os legyél mindenhol,az aki ezt várja el tõled az nem is ember!:D
Lucikám,drága!
Nagyon teccet a versecske,és valami kis vizecske kigördült a szemem sarkából.:D
Köszönöm.:D
De van egy rossz hírem,mert nagyon sokáig nem leszünk barátok,csak mindig.:D:D:D
Egész addig míg egy szép pénteki napon meg nem kérem a kezed és el nem veszlek.:D:D:D:D:D:D:D
Ma nagyon fejfájásos napom volt,tegnap este meg valami tré görcsös.
Passz hogy mitõl,de kiakasztanak.
Na majd a négy nap alatt eláttom a bajukat de rendesen.:D
Igaz is.Sokan mennek ide-oda?
Csak hogytudjam lesz-e élet a fórumon vagy pangás ezerrel?:D
Igyekszem sokat jönni majd,de holnap takarítás,mert csütörtökön jönnek a zanyukámék ebédnek látszó tárgyra.:D:D:D:D
Megyek vizesedni,még lehet jövök.:D
pá
Nincs jelen
#5324 2008-10-21 20:14
- judy1981
- Tag
Luci: jó hogy újra itt vagy. Hiányoztál a fórumról. Nekem személy szerint a Te versed tetszett a legjobban. :)
Lisára gonodolva lesz holnap reggeltõl estig.
Roor kérdésére válaszolva, Én nem megyek sehova, mert mégis hazajön a barátnõm (na nem leszbi) a hosszú hétvégére. Nyáron csak keveset tudtunk együtt lenni, mert ugye akkor még gyengusz voltam. De most... :D
Holnap tessenek pörögni, mert magam leszek az irodában, és a nap nagy részében unatkozni készülök. De azért lesz mit csinálni, csak jó nagy szüneteket tartok. :D
Nincs jelen
#5325 2008-10-21 20:16
- pasek
- Tag
Kedves roor-nál "rosszalkodók"!
Most jövök Lisa-tól, holnap megejtik azt a fránya mûtétet :S
Üdvözöl Mindenkit itt a fórumon, mai feladatnak kaptam, hogy ezt megírjam Nektek! Körülményekhez képest (úgy mutatja) jól van, de persze ott motoszkál azért, hogy egy mûtét vár rá holnap, és egy 6 fõs kórteremben kell aludnia elõtte. (rajta kívül 5 szobatárs, ebbõl 4 az õrzõben, de hát még így se nyugodt békés kis helyen kell hogy aludjon ma este)
Holnap második lesz a sorban, 10-re van kiírva, az utána lévõ pedig 12-re vagyis elõre láthatóan 10-tõl délig tart majd a mûtétje.
Helyette én fogok jelentkezni, délelõtt a nagyija lesz mellette, így aki csörgeti a számát holnap délelõtt, az Lisa-nagyiba botlik a vonal másik végén, amint melóból szabadulni tudok és beérek a kórházba, én veszem át a telefonközpontos szerepét.
Gépet nem viszek, így majd csak este jelentkezek, kb. ilyen idõben, mint ma.
Szorítsatok Neki, hogy minden rendben menjen, nekem meg azért, hogy ne látszódjon rajtam, hogy aggódom nagyon!
..és szerkesztettem, mert kifelejtettem (pedig direkt lelkemre lett kötve, hogy ne feledjem)
Luci!! Angyalka naná hogy ott van :)
Szerkesztette: pasek (2008-10-21 20:18)
Nincs jelen
#5326 2008-10-21 20:22
- zolcsi
- Tag
Mindkettõtöknek szorítunk István!Téged a múltkori számon amit a pesti talira adtál meg lehet csörgedezni?
Nincs jelen
#5327 2008-10-21 20:29
- pasek
- Tag
Lehet bezony
Nincs jelen
#5328 2008-10-21 20:30
- sziszi32
- Tag
Na, Dani ráakasztva az apjára, csataüvöltéseket hallatva küzdenek, a látvány minimum egy alien versus predator (kövezzetek meg, de nekem az elsõ része nagyon bejött :D) Idáig Dani áll nyerésre :D :D :D
Szzzóval: kedves roor, tudom, hogy öregebb vagyok tõled, DE AZÉRT NEM ANNYIVAL, hogy az anyósod legyek!!! Perverz vágyaidat töröld, mert tuti undi anyós leszek!!! Egy vérbeli sárkányanyaoroszlánnõ!!!! Úgyhogy pár évig még tegezhetsz, de aztán... már csak a horgolásmintákat fogom neked mutogatni, meg a protkómat csattogtatom, ha nem magázol :D :D :D
Pasek, jó volt hallani Lisáról, nagyon oda van gondolva rá... biztos nehezen alszik el, izgul is, meg a népek is... bár én azért nem aludtam, amikor hasonló szituban voltam, mert olyan jó parti jöttünk ott össze, hogy vihogtunk reggel egyig... Lisának üzenem, hogy nagyon nagyon szoritunk neki, és Pasek neked külön üzenem, hogy kitartás, biztos szörnyen aggódsz érte, és tövig lerágod körmeid... rád is sokat van ám gondolva, az se utolsó, amit a hozzátartozók végigszenvednek ienkor... sok-sok puszi neked, hogy ilyen támasza tudsz lenni ennek a csajszinak!!!
Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-21 20:32)
Nincs jelen
#5329 2008-10-21 20:42
- Ánya
- Tag
Pasek, drága!
Nagyon, nagyon, de még annál is nagyonabb a gondolat és a szorítás, hogy Lisa mûtétje és felépülése gond nélkül menjen. :)
Neked is jut a figyelembõl és remélem érzed, hogy a szeretetbõl is.
Köszi, hogy már most is gondolsz a hírfalókra és írsz infókat!!
Holnap, akkor 10-tõl még jobban megy a szorítás és odagondolás .....
Próbálj meg jól aludni, mert holnap nagy szükség lesz a kipihentségedre.
Nincs jelen
#5330 2008-10-21 20:43
- Ánya
- Tag
Luci!
De jó, hogy ismét itt vagy köztünk!!
Nincs jelen
#5331 2008-10-21 22:01
- Nelly
- Tag
Sziasztok,holnap én melózom,de ha idõm engedi csörizek majd Lisa számán,hogy kire bukkanok az nekem mindegy...lényeg az infó és a jó hírek!
Na ez még rímelt is lol...ragályos a rímverés?! :D
Gondolatban veletek vagyunk Lisa,Pasek!!!
Pá
Nincs jelen
#5332 2008-10-22 08:24
- Vicaa
- Tag
Jóreggelt Mindenkinek!
Köszönet Pasek a tudósításért, tegnap beszéltem én is telcsin Lisa-val bevallom, de nem voltam, vagyok túl jó passzban így este mág a gépet se kapcsoltam be.
A nõk szokásos havi dolga most nagyon kifogott rajtam. Teljes vérszegénység kómás lézengés, szédülés, kábaság, álmosság. Így telt a napom, sajnos még most is így indul a nap. Így hát nem mertem nekiindulni Miskolcnak, nehogy már még a végén engem kelljen támogatni :(
Holnap viszont én is bevetésre készen leszek és annyit ígérhetek, hogy Pasekkal folyamatos teló kapcsolatot tartok és amint megtudok valamit már írom is!!!
Nincs jelen
#5333 2008-10-22 08:34
- Nita
- Tag
Szorítok én is Lisának!
Adjatok át neki egy nagy ölelést a nevemben!!
Vigyázzanak rá az angyalkák! :)
Pase! Biztos minden rendben lesz nyugi! ;) Majd írj este!
Nincs jelen
#5334 2008-10-22 10:23
- sziszi32
- Tag
Lisa, itt vagyok, gondolok rád, bird ki a mûtétet!!!!!
Nincs jelen
#5335 2008-10-22 13:06
- Pilli
- Tag
Lisa mindent bele!!!!
Nincs jelen
#5336 2008-10-22 13:10
- mano1973
- Tag
Pasek!
Lisának sok puszi és nagyon szorítunk neki mond meg lécci lécci lécci!!!Már a mûtõben volt mikor tesómat hívtam és izgulunk mindannyian Lisáért!!
Helyzetjelentést azonnal ha már tudsz valamit!!!!!!!
Lisa!
Hajrá... hajrá....minden rendben és várunk!!!!
Nincs jelen
#5337 2008-10-22 13:13
- sanvito
- Tag
Mindent bele drága Lisa !!!!! MINDEN RENDBEN LESZ !!!!! VIGYMAG !!!! :):):):):)
Nincs jelen
#5338 2008-10-22 13:22
- Vicaa
- Tag
Én már lerágom mind a 10 körmöm! Pedig tutira minden rendben lesz!!! Nagyon várom a híreket, meg hogy holnap már repülhessek hozzá!
Roor bokros teendõid közepette küldj nekem légyszi vérzéscsillapító bogyót, hogy legyen egy kis erõm! :(
Nincs jelen
#5339 2008-10-22 14:49
- mano1973
- Tag
Vicaa!
Tesóm dolgozik de helyette küldtem én a bogyeszeket:))
Este majd küldi a többit:))
Beszélt Pasekkel és minden oké Lisával!!!
Még kába...gondolom az altatástól de már túl van rajta.
Pasek este ír nekünk!!!!!
Pasek!!
HELYZETJELENTÉST AMINT GÉP KÖZELBE KERÜSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#5340 2008-10-22 15:42
- Vicaa
- Tag
Én is beszéltem Pasekkal, jajj,éljen-éljen, annyira örülök, hogy minden rendben van Vele!!!
Szeretnék menni holnap, már tuningolom magam, köszi a bogyókat Manó! :)
Nincs jelen
#5341 2008-10-22 15:59
- zotyesz
- Tag
Pasek
Lisanak ad át üdvözletem és mielõbbi gyors felépülést kívánok neki,sokan várják vissza és aggódnak érte.
Nincs jelen
#5342 2008-10-22 16:03
- arpapa
- Tag
én is csatlakozom: mielõbbi felépülést Kedves Lisa!!!
Pasek légyszíves átadni!
köszönettel: árpi
Nincs jelen
#5343 2008-10-22 16:09
- Nita
- Tag
Örülök hogy rendben ment minden jobbulást, neki és sok pihenést!
Pase remélem nem õszültél meg, és most már te is megnyugszol kicsit:) amint idõd engedi írj majd nekünk!
Minden jót nektek!!!!!
Nincs jelen
#5344 2008-10-22 16:45
- sziszi32
- Tag
Én is zaklattam Pasekot, igza, sokat nem dumcsiztunk, mert valami viz indult a szemembõl, takony a zorromból, és valami gombócfélét is lenyelhettem... De mindezt az örömtõl, hogy a mi drágánk mûtétje sikerült (és nem pakoltak ki semmit, ami csak úgy a kezük ügyébe került :D )! Pasek, este helyzetjelentés!!!! Remélem, te is jól birod a feszültséget, aggódást!
Nincs jelen
#5345 2008-10-22 18:15
- judy1981
- Tag
Örülök, hogy Lisával minden rendben. Nem felejtettem el gondolni rá (kivételesen). Én már nem szeretném Pasekot zaklatni, így ide kérek minden infót. És természetesen Én is MINDEN jót kívánok neki, és pusszantom.
A mai láblógatásból nem lett semmi. :(
Nincs jelen
#5346 2008-10-22 19:04
- roor
- Tag
Halika!
Épp most beszéltem Pasekkal,de izzitja a gépet és jön és ír,úgyhogy lehet egyszerre érkezik a hozzászólásunk.:D
Ma a kõmesterek hatalmas sziklát gurítottak le a szívmrõl,taps nekik a jó munkáért,no meg Lisának hogy szívós és nem hagyja magát a kicsi angyal!:D:D:D:D
Sziszi:szembõl folyós vizecskére meg taknyocskára remélem már használt a zsepi,a gombócot meg lenyelted és megemésztetted!:D:D:D:D
Daninak is lesz ilyen szurkolás,gondolhatod hogy akkor ott is minden rendben lesz.:D:D:D:D
Pasek drága most már nyugi,lassan legalább egy zabszem hagy férjen el.:D
Sok-sok puszi meg ölelés a mi kis drága Lisánknak,és szurkolunk tovább hogy a felépülés is gyors és zökkenõmentes legyen!:D:D:D
Legyen ez ma Lisa napja!!!!:D:D:D:D
Luci is puszilja és öleli.:D
Sajnos neki bizonytalan ideig megint nem lesz nete,de mint összekötõ tiszt,jelentek majd ide is oda is!:D
Jóóóó voltál Lisa!:D
pá
Nincs jelen
#5347 2008-10-22 19:08
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Voltam Lisa-nál. Benn voltam már mûtét elõtt, alatt meg utána kicsit. Majd megint vissza-avászkodtam késõ délután. Dokik dógoztak, jól meggyötörték szegénykét :( Bár személyesen nem beszéltem egyikkel se, de Lisa-nagyin keresztül hallottam, hogy rendben ment a mûtõben minden.
Mikor másodjára voltam benn, már Lisa is mesélte, hogy beszélt a fõmuftival, sõt ekkor már sikerült icic-pici mosolyt is látnom az arcán!
De mûtét azért csak egy mûtét, így nem volt még olyan kivirult, mint a talin, viszont mikor eljöttem a nõvér kikapcsolta az õrzõ-védõ monitort, ami laikusként számomra egy magnyugtató momentum volt, ezek szerint nincs már szükség rá.
Természetesen tudja-érzi, hogy záporoznak felé a jókívánságok, én meg igyekszek semmit se elfelejteni átadni. Holnap már jó esély van rá, hogy nem lesz az õrzõben, így vigyázzatok, elolvas Titeket, mert viszek be gépet :):)
Még egyszer, meg százszor-ezerszer köszön minden jókívánságot, és én is, hogy Vele voltatok, és vagytok!
S asszem most nekem is lesz egy kis pihi, de még idelesek majd
Nincs jelen
#5348 2008-10-22 20:08
- Vicaa
- Tag
Számomra ez a barátság, ami Lisa és köztem szövõdött egy olyan Kincs amit nem adnék semmiért. Olyan csodálatos olvasni és bevallom el is érzékenyülök, hogy ennyi mindenki egy emberként van Vele, hogy így szeretitek, mert igen Roor, jól írod,õ egy angyalka!!!!
És itt köszönöm meg Neki, direkt nem személyesen, hogy olvashassa is, hogy megadathatott ami barátságunk!
Szuper csaj vagy Lisa, büszke vagyok Rád!
Pasek, köszi a folyamatos tájékoztatást és az a halvány mosoly bizony már óriási eredmény egy ilyen mûtét után! Nagyon erõs leányzó Õ, de tudom, megtalálta zsák a foltját, mert Te éppúgy nagyon erõs vagy! Kitartást Neked is, pihenj jól!
Nincs jelen
#5349 2008-10-22 20:43
- mano1973
- Tag
Pasek!Lisa!
Ez csak természetes,hogy veletek vagyunk a legnehezebb helyzetben is!!!!
Gyorsan gyógyulj fel Lisa!!!!
Pasek te pedig lessed minden kívánságát és királynõként bánj vele:))Különben......kapol ne félj:))
vigyázzatok egymásra és várom a jelentéseket,ha már ugyis viszel be gépet talán már lesz annyira jol Lisa,hogy körmöl nekünk pár sort mert várjuk nagyon.
sok sok puszi és erõt kitartást nektek!!!
Nincs jelen
#5350 2008-10-22 20:49
- Szuszidi
- Tag
Pasek!
Eme kis rózsát küldöm Lizának és jobbulást is mellé!
Szeresétek egymást az nagy erõt ad ám!
<kép>
Sok puszi a gyógyulónak!
Nincs jelen