#5351 2008-10-22 20:50

Nelly
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok!!

Na 10-tõl nyugtom nem volt ,minden gondolatom ott forgott,lélekben a dokikkal voltam ha valamit elrontanának a körmükre koppinthassak...de nem kellett :D
Nagyon nagy öröm,hogy minden rendben van :D
Biz isten a könny majd ki csordult a szemembõl :D
Én besz@ri vagyok nem mertem telefonon érdeklõdni...

Lisa ha olvasol sok sok ölelés és mihamarabb kapj erõre,nagyon nagyon szorítottam/szorított itt neked mindenki!!!

Pusszi

Nincs jelen

#5352 2008-10-22 21:08

Ánya
Tag

Lisa!
Annyi mindent szeretnék, de semmi értelmes nem jön össze!!

Nagy ölelés Közösen Pasekkal :D

Nincs jelen

#5353 2008-10-22 21:10

sziszi32
Tag

Roor, a taknyocska eltakaritva, de amit irtál, az megint el akarta inditani a könnycsatornamûködést, de mivel kemény csaj vagyok, nem hagytam magam legyûrni! Szóval akkor október 22 számunkra ezentúl Lisa napja is! :D :D (Csak legyen, aki jövõre is emléxik erre... :) :) )
Motyóka mostanában elpusztit napi majdnem egy egész banáncsot, szereti a gulyáslevesbe mártogatott kenyeret, s mindent, ami fûszeres. Ma sajna nem tudtam annyi sokat lenni vele, mert ma tanitottam, aztán mikor hazajöttem, annyira lenyugizott, hogy aludt több, mint két órát. Plusz: rájött, hol kell (manuál) kikapcsolni a tévét, és azzal szórakozik, hogy ki be kapcsolgatja. Néha igy persze elvész a film poénja és lényege, de olyan büszke arra, hogy a sok gomb közül õ tökegyedül rájött, hogy melyik reagál látványosan az õ ujjacskájára. :D :D

Egyébként ma azt mûvelte, hogy ledugta a saját ujját a saját torkán, és nem értette, mért jön rá az öklendezés :D

Lisaleányzó, akkor most gyógyulni ám ezerrel!!!! Ennyi mindenki küldi neked itt a gyógyulós bogyeszt, tessék azokat is bevenni, éhgyomorra, hogy jobban hasson!!!! Komolyan be voltam rendesen rezelve, hogy minden úgy sikerül-e, ahogy kell... És most olyan szépnek látszik az élet, hogy te felszabdalva ugyan egy kicsit, de élsz, gyógyulsz!!!! Puszi neked ezerrel .
Pasek, felnézek rád is, nagyon. Remélem, tudod, miért.
Luci, merre vagy? Hogy birod a dolgokat? A párod nagyon maga alatt van? Rolka? Karácsonyra küldök neki egy kis barkácskészletet :D :D (ne félj, csak vicc, nem akarlak a pszichiátrián meglátogatni :D)

Nincs jelen

#5354 2008-10-22 21:56

judy1981
Tag

Hát akkor Lisa! A feladat adott. Gyógyulj meg hamar, mert itt mindenki aggódik érted, és visszavár.
Pasek: Most már kicsit megnyugodhatsz. A nehezén túl vagytok.

Ha Luci a pszichiátriára kerülne, õ is megtudná milyen rácsos ágyban lenni, és nem akarná korlátozni a Rolit. Bár nem tapasztaltam személyesen, de úgy tudom, ott olyan is van. :D Luci tanulj a fiadtól, hogy kell kitszedni a rácsot.

Nincs jelen

#5355 2008-10-22 22:23

sziszi32
Tag

Judy, ez jó volt :D

Nincs jelen

#5356 2008-10-22 22:59

Norby1
Tag

Angyalka a nehezén már túl vagy és ahogy a fórumot olvasom mi is :D
Remélem minél hamarabb szabadulhatsz a kórházból.
Sok pussz !!!!!

Nincs jelen

#5357 2008-10-22 23:41

Pilli
Tag

Lisa LIsa Lisa!!! Remélem az smsek is odataláltak Hozzád!!! Nagyon örültem, mikor olvastam Pasek helyzetjelentését. De tudtam, hogy így lesz és ezt írtam is Neked!!!! Nagyon büszke vagyok Rád!!!!!!!!!!!!
És Pasek Rád is :) Sok sok puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#5358 2008-10-23 00:15

zolcsi
Tag

Kedves Lisa!
Remélem "MA" már olvasod e sorokat.Gondolom az ünnepi napon én vagyok az elsõ aki sok erõt és minél elõbbi felépülést kíván Neked egész családommal együtt.:)
Puszi:Zoli
Pasek nagyon köszi a délutáni telót.

Nincs jelen

#5359 2008-10-23 02:30

clió
Tag

Pasek!

Remek humorérzék - érzõ, hatalmas szív - ez aztán ám a vonzó pasi!
A jelmondatoddal nagy sikert aratok baráti körben, mindenkinek nagyon tetszik!

Lisáért - ismeretlenül is - én is szurkolok, add át neki légy szíves, ha másképp nem, a laptopon!
Beszámolód alapján már én is az intenzív osztályon éreztem magam, elõjött minden rossz emlékem, de az is, hogy végül sikeresen alakult a sorsom, és ez a lényeg!

Szóval: gyors felépülést, erõs lelket, küzdeni tudást kívánok Lisanak:

Clió

Nincs jelen

#5360 2008-10-23 09:40

Ánya
Tag

Lisa, Pasek!

Remélem, már nem az örzõben :)

Erõt és fájdalomcsillapítót kotyvasztottam éjszaka, roor remélem nem haragszik érte és már postáztam is :D

Nagyon szép napot kívánok!!:D

Nincs jelen

#5361 2008-10-23 10:21

sziszi32
Tag

Lisáék, remélem, ma jól vagytok már! Lisa, lehet tudni, mi volt az a teniszlabda a pocidban? Mit mondtak a dokik (a viziten, a fejed fölött úgy beszélve, mintha ott sem lennél?)? Mikor kapsz rendes kaját? Nagyid ma is ott lesz veled? Nincsenek túl nagy fájdalmaid, ugye (reménykedem)? Ha van erõd, irj, este még hivlak a mobilodon! :D :D :D

Nincs jelen

#5362 2008-10-23 10:57

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Megkaptam a rengeteg üdvözletet, jókívánságot, puszit, ölelést, meg mindent.
8órakor jöttem ki az õrzõbõl (mit írjak? :))
Most éppen pasek ír helyettem mert kumma nehéz a gépet tartani, és a pocim az azért még fáj. Olvastalak Titeket, minden egyes szó nagyon jól esett természetesen pasek itt kuvikkol egyfolytában, és nagyon örülök neki, hogy nem lehet lelõni (ez azért most furcsa leírni - pasek :P)
Mosolyog ám!
Gyógyulgatok, jobban vagyok!
Mindenkinek sok-sok puszi, és igyekszek jelentkezni!

Nincs jelen

#5363 2008-10-23 12:09

roor
Tag

Halika!

Berobbanok,aztán megyek is tovább.:D
Most beszéltem Lisával.:D:D:D:D:D:D:D
Pasek:ezútón,hátulról rajtam keresztül üzeni neked hogy pussssssszzzzzzzzzz.:D:D:D:D:D:D:D
Megyek mert anyumék jönnek,lakás csilivili,kaja kész (debreceni sódarpite trükkösen).:D
Lesek majd.:D

Nincs jelen

#5364 2008-10-23 18:13

mano1973
Tag

Lisa neked gyors felépülést!!!!
Tesó!
Sódar pite Lucinak leszállítva és holnap vár téged kajcsira:))
Nincs netük mostan de mindenkit puszil és jön amint tud.
A pitédnek nem volt valami nagy sikere Rolinál mert...igazábol csak a földet mosta fel vele egy két harapás után:))
Na mindegy..Lucinak és nekem ízlett jaa és az én Tomimnak is:))

Nincs jelen

#5365 2008-10-23 18:16

mano1973
Tag

JA IGEN SZISZI!
Lucinak meséltem mit írtál és olyan jókat nevetett.Végre egy kis mosoly az õ arcán is mert...nincs ott nagyon a toppon mostanság.Szóval...tetszett neki:)))

Nincs jelen

#5366 2008-10-23 18:36

sziszi32
Tag

Jaj, csajok, olyan jó ide jönni! Olyan jó hangulat árad belõletek, hogy még engem is feltuningoltok vele! Nem mintha rossz kedvem lenne, de egy kis plusz löket mindig jól jön. Mano, köszi, hogy Lucinak átadod a danisztorikat, igy teljesül a reményem, hogy a ráncai vigyorba szedõdnek egy kicsit... :D :D Jó, hogy vagytok egymásnak!
Lisa, te kis tündér, jó, hogy megvagy, igyekezzél gyógyulni, mert Dani feni rád mind a négy fogát! :D :D :D
Judy, jut eszembe, én voltam a pszichiátrián (mint látogató!!!!!), és ott a rácsos ágy igazából ugy néz ki, legalábbis ott, ahol én voltam, hogy egy emeletes ágy alsó része körbe van burkolva olyasmivel mint a futballkapu hálója. Elég ijesztõ látvány...
Dani ma hóditott, bevásárolni voltunk a helyi szuper és hipermarketeknek csúfolt boltokban, és az eladócsajok, fõleg a pénztárosok nekünk, a koloncoknak még csak nem is köszöntek, ellenben még azt sem figyelték, mit húznak át a szenzoron, mert annyira udvaroltak a mi kis motyónknak. :D :D :D :D
Ja, fogtunk egeret. A házunk földszintjén nem jól zár az ajtó, és egypár egér abban a kényszerképzetben él, hogy ez az egérhilton, fõleg igy õsszel... ha tudnák, hogy ez inkább az egérgladiátor-aréna, nem nagyon igyekeznének befele! :D :D

Nincs jelen

#5367 2008-10-23 19:41

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Az imént Lisával váltottam pár szót:hangja nagyon megnyugtatott.Jobban van a pocija ugyan fájdogál de már semmilyen infúziót nem kap.Ehet és ihat is már persze a megengedett  keretek között.A többit meg õ már leírta "feljebb".Jó volt hallani a hangját.:)
Ma nagyon sokat dolgoztunk a melléképület projekten:tetõ fönt van és az oldalfalak egy része is.Félreértés elkerülése végett a tetõ azért készült hamarabb mert állt a vasszerkezet.Mekk mester is hasonlóan cselekedett.:D.Csak a cégtáblája bánta.:D 
Szóval eléggé elfáradtam.Drága jó sógorom is besegített nagyon szükség volt rá.
Nem is írok többet csak nézelõdöm
Sziasztok

Nincs jelen

#5368 2008-10-23 19:55

sziszi32
Tag

Én is beszéltem Lisával, bibiiii.... :D :D :D Dani épp akkor produkálta magát, elõadta a "hinta" kezdetû saját szerzeményû költeményét, aminek Lisanéni nagyon örült. Én is örültem annak, hogy egy kis jókedvet csempésztünk be neki a kórterembe... :D :D :D

Nincs jelen

#5369 2008-10-23 20:53

judy1981
Tag

Sziszi: Tényleg rémlik vmi ilyesmi szerkezet. Nyilván a fém rács ártalmas lehet egy önmagára is veszélyes egyén fejének. Hmmm. Lehet mégis voltam ott, csak annyira szedáltak, hogy nem emlékszem? Ááá, dehogy. Egyszer folyosóról beláttam egy ilyen lakosztályba, és akkor láttam. De hogy mit kerestem ott, már nem tudom. Biztos én is látogattam vkit. Mert hogy a debreceni klinikán egy épületben van a neurológia, idegsebészet, stb. a viccosztállyal.
Egerek ellen: http://www.youtube.com/watch?v=i-zVikni77k
Már annyiszor akartam írni, de mindig elfelejtettem: November 11-tõl DEXTER 2. évad. :D:D:D Ha jól emlékszem Te is nagy rajongója vagy.

Zoli, ha nem mondod Mekk mestert, én mondtam volna. Ezt az élvezetet meghagyhattad volna nekünk. De ajtónak, ablaknak ugye hagytál ki helyet? :D:D:D
Akinek nem ugrik be: http://www.youtube.com/watch?v=NUOgTIrOFKA

Nincs jelen

#5370 2008-10-23 21:58

zolcsi
Tag

Judy ismerlek ezért nem hagytam támadási felületet.:D Tudtam ,hogy ezt a labdát (ha más nem is) Te lecsaptad volna.A mi tetõnk Mekk mesterrel ellentétben remekül áll és fog is évtizedekig.

Nincs jelen

#5371 2008-10-23 23:02

sziszi32
Tag

Judy, egyre jobban értékelem a humorod... mintha chandler volnál a jóbarátokból (ejtsd: csendlör) :D :D :D

Nincs jelen

#5372 2008-10-24 05:43

Lisa
Tag

Sziszi!
Ismered a borotvapenge+kolbász+szalonna egérfogót?
1., állítsd a pengét az élére
2., tedd a szalonnát és a kolbászt a penge két oldalára ha "szemben állsz " a pengével
3., jön az egér, odaáll a kolbász és a szalonna közé, de ekkor tanácstalan lesz, néz jobbra meg balra a fejét forgatva: kolbászt egyek? szalonnát? kolbászt egyek? szalonnát?
... és szépen elnyiszálja a torkát

<kép>

Nincs jelen

#5373 2008-10-24 05:47

pasek
Tag

Ejj, az elõzõ hozzászólás én voltam... :(

Bennmaradt a név és jelszó mezõben Lisa neve, én meg csak kattingattam, és beléptem....
áá, legközelebb jobban figyelek

Bocs Lisa, háát látod ez vagyok én :P

Nincs jelen

#5374 2008-10-24 09:45

sziszi32
Tag

Nem baj pasek, örültem neki egy pillanatig, hogy Lisának ien mértékben visszajött a humorérzéke... :D :D :D De azért tõled is aranyos volt a poén... :D :D :D :D :D

Nincs jelen

#5375 2008-10-24 15:39

judy1981
Tag

Meglepõdtem, hogy Lisa a szike után komolyan kezdett érdeklõdni a pengék iránt. De nem. Neki eszébe sem jutna ilyen. Vagy mégis?

Chandler? Hmm.

Nincs jelen

#5376 2008-10-24 17:47

Nita
Tag

Szegény egérke :)
Nem semmi Pasek ez aztán a humánus módszer :)
Mekk Elek! Kész a házikó? :D
Lisa! Örülök hogy minden rendben majd "diktálj" pár sort Paseknak, hogy mi a helyzet veled azóta! Meddig kell a kórházban maradnod?
Jó kis pangás van erre...mindenki elment pihizni?
Roor!
Senki nem kérdezte, és lehet én vagyok ilyen tudatlan ;) de mi a fene az a debreceni sódarpite trükkösen????
Mano!
Te jobban vagy?! Add át üdvözletem Lucinak!

Nincs jelen

#5377 2008-10-24 17:54

roor
Tag

Halika!

Jééé itt vagyok én is.:D
Punnyadás.:D
LISA:Luci írta neked a következõ verset.:D
Mikor hívott épp sürgõs dolgom volt a porcelánnal.:D
Na írom nem pofázok.:D

Megvolt már a nagy nap,
s a mûtéten már túlvagy.
Végig gondolt rád
a család és a sok jóbarát.
Pasek végig ott volt veled,
bár foghatta volna a kezed.
Bükkszentkereszt hív és vár,
hisz ott van apukád és nagyikád.
Ha nagyi fõztjét megeszed,
akkor hamar otthon is leszel.
Sokat gondolok ám Rád,
s ha felépültél tovább kérdem hogy tanultál?
Lisa vaúú is otthon vár,
kitõl kapja most a hamikát?
Mindannyian hazavárunk,
és gyors gyógyulást kívánunk!
Roor írja le versemet,
mert nekem most nincs netem!

Sokszor puszil:Luci

Nincs jelen

#5378 2008-10-24 17:58

roor
Tag

Halika!

Nita:eredetileg fõtt rízs,piritott hagyma,füstölt sonka kockázva,tejföl,petrezselyem,fûszerek ízlés szerint összedolgozva,réteslapba betöltve mint a túrósbatyu,kisütve és jól megedve.:D
A trükkösen azt jelenti,hogy sonka helyett füstölt párizsi és füstölt comb volt,tejföl véletlenül kimaradt,és rétes helyett leveles tésztával bûvészkedtem.:D
Ahogy elnéztem egész jól,valahogy senki nem beszélt amíg tele volt vele a szája.:D
Most épp a vöröslenycsével szemezek,néztem pár jó receptet az indiai konyhából,amint "átírom"magyar fûszerekre és crohnkompatibilisre akkor meg is csinálom.:D

Nincs jelen

#5379 2008-10-24 18:23

Nita
Tag

Roor!
Huu ez jól hangzik a Laci szereti ilyen finomságokkal növeli a pocak térfogatát :D Kipróbálom tuti sikere lesz!
A leveles tészta nekem is szimpatikusabb!
A lencse nem a barátom, iszonyat fájdalmak között búcsúztam tõle végleg :) Ráadásul a páromnak rossz az epéje, így Õ a hüvelyesek közül csak engem bír elviselni ;)

Nincs jelen

#5380 2008-10-24 18:34

zolcsi
Tag

Nita ez jó volt.:D
Jelentem mekk a "házikó" igazából egy kinti szerszám,tüzifa tároló és kisebb mühelyfélének készül.Még van bõven mit dolgozni rajta annyira nem sietünk vele.Alatta már nem ázunk bármit lehet csinálni.

Nincs jelen

#5381 2008-10-24 18:46

roor
Tag

Halika!

Zolcsi drágám fotót kérünk róla.:D
Nita:még annyit csaltam a dologba,hogy a rízst olyan vízbe fõztem,amibe belehajítottam egy füstölt kockkát.:D
Vannak még ilyen pocitérfogatnövelõ finomságaim ám.:D
A lencs:hm....a sima lencsét én se nagyon merem.
De a vörösrõl aztat mondta egy számomra megbízható angyalka,hogy aztat lehet enni.:D
Na azért túlzásba semmit nem viszek,de fõ a változattoság.:D

Nincs jelen

#5382 2008-10-24 19:25

sziszi32
Tag

Hellóka! Humánus egérgyilkolás... hm... hát Nita, láttál te már egeret ragasztóval megfogva? Némelyik két napig is bir kinlódni, nem is lehet kiszedni belõle, annyira beleragad... ettõl még a pasek-módszer is jobb... A méreg se tuti, azzal is szenved. tegnap este ezen morfondiroztam, hogy szénmonoxid az helybõl gyilkol, hát legjobb lenne azzal elkapni a kis büdösöket! Amúgy a pincébõl már távoztak, mert forrik a borunk, és az ugye gázokat termel, többek közt szén-monoxidot is... :D :D :D
Lisa édes, remélem egyben vagy, és a mai nap nem azzal telt, hogy rájöttek, az orvos fél gatyája a pocidban maradt?! :D :D
Ma elmentünk egypár helyre bevásárolni... de kérem a magánvállalkozóknak annyira jól megy itt, hogy amikor napközben telve a város népekkel (nemcsak pirézekkel), akkor a legjobban megbámult kirakatokhoz tartozó boltok szépen ott pöffeszkedtek a hatalmas lakatjaikkal az ajtajukon... nemcsak engem érintett ez érzékenyen, hanem elég sokan dohogtak, hogy azért amikor most volna idõ tisztességes idõben bevásárolni, akkor a teszkón kivül alig van valami nyitva. :( Négy nap ünnep sok a dolgozó embernek! :D :D :D
Dani szunyál, most húzza be az éjjeli cirkusz lemaradását, ugyanis reggel négytõl ordibált, és úgy volt hajlandó aludni, hogy a párnámon keresztbe feküdt, simogattam az arcát, és közben még le is akart rugdosni az ágyról!!!!! Ilyen kis bitang az én kis gyönyörûm...  :D :D

Nincs jelen

#5383 2008-10-24 19:39

Dusy
Tag

Sziasztok!
lisa mielõbbifelépülést kívánok neked!
Puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#5384 2008-10-24 20:42

Nita
Tag

Sziszi!
Nos nálam a humánus egér gyilok a "gyõzõn a jobbik" jelmondat alatt mûködik, bezárom a macsekot az adott helységbe... ;) De igazad van az a ragasztós izé tényleg szõrnyû, egyszer vettünk olyat..aztán kimentünk a mûhelybe megnézni mit fogott, és épp egy apró egér gyerek volt benne éktelenül sikított az anyja meg a csík mellett rohangászott, próbált segíteni neki..:( szívszaggató látvány volt, én azt biztos betiltanám.

Nincs jelen

#5385 2008-10-24 21:02

Vicaa
Tag

Sziasztok!
Végre ide is eljutok, a mai nap nagyon kalandos volt. Délelõtt vásárlás Annának-Annával, délben telefonbeszélgetés megeresztése Lisával, mikoris beszámoltam a délelõttrõl, és a szerpentines utak által okozott róka komával való szemezgetésrõl. (Kellett nekem éhgyomorra kávét inni, aztán egész délelõtt semmit se enni)
Nade délutánra min.180 fokos programváltozás, titkos hadmûvelet beindítás Pasek bevonással, Anna leadása anyósnak, aztán irány Miskolc!

Nézett is az én Lisa barátosném nagyot mivel már jeleztem felé, hogy csak szombaton "zaklatnám" õt elõször, úgy gondoltam elõtte inkább még Pasek gondoskodására bízom és hagyom pihenni, mert ha én megjelenek, akkor ott már felcsigázódás veszi kezdetét. Jelentem azért felcsigázódás helyett felsünözõdés / :D / történt, aztat vittem néki, õ jól is tudja miért, mert nem volt annak szúrós tüskéje, csak kis pihe puhaság a hátán.
És most helyzetjelentés végre Róla:
Nagyon jó volt látni, mosolygott, igazi belevaló csajszi, kinn üldögélt a nagyijával mikor megérkeztünk, csak néztem nagyot hogy tartja magát. Nagyon megnyugostam, hogy láttam minden rendben van Vele, úgy néz ki - felénk így szokás mondani - mire menyasszony lesz már el is feledi :).
Azért Roorbaby kérnék részére egy kis farkaséhségpirulát csúzlizni, bár tiszteletünkre azért falatozott egy picikét.

Pasek fantasztikus gondoskodása mindkettõnket meghatott Attilámmal, mikor hívtuk õt telcsin akkor is épp Lisa ruciját vasalta odahaza! Na erre varrjatok gombot! Lisa jó állapotában a saját óriási lelki ereje, és Pasek odaadása 100%-osan közremûködik, kiegészülve persze a családi szeretettel és a mi kis fórumos családunk aggódásával :)
Szóval eme dolgokat tapasztaltam én ott, bár sokáig sajnos nem maradhattunk, mert ugye Annácska várt ránk!
Mindenkit puszil a mi Lisánk, én pedig lassan eltevõdök már holnapra!

Még sztem Pasek is tesz egy kis helyzetjelentést ha nem tévedek, neki üzenem, hogy csont nélkül elsõre kijutottunk és visszafelé már nem kerültünk szembe a forgalommal :D:D:D!

Nincs jelen

#5386 2008-10-24 21:07

Vicaa
Tag

Luci klassz volt a versed! Puszi Neked is!

Nincs jelen

#5387 2008-10-24 21:16

pasek
Tag

Sziasztok

Voltam ma Lisánál, sõt vittem "meglepetést" is. Rendeztünk ugyanis egy mini-talit, ugyanis Vicáék jöttek látogatóba. Amíg odaértünk, volt egy kis kalandunk a forgalomban, de hát kell az izgalom is :)
Nos, Lisának délelõtt a fõmufti kiszedte a drént (kinek jobban így tetszik drain) Egy kellemetlen izével így kevesebb. Azt mindig tudtam, hogy ez a lány nagyon erõs és stram kis teremtés, de mindenki el volt hûlve, mikor meglátta, és csak pislogtak, hogy: "tegnapelõtt mûtöttek, te meg így rohangálsz?!?!?!"
Fájdogál még neki ennyit mutat, de tudom hogy a felszínen kevesebb látszik, mint amit valójában érez..
De sikerült rábírni egy kicsi kajálásra, mondjuk a kórházi-kincstári krumplit én is megkóstoltam, hát télleg eléggé förtelem volt.
Most azért én is igyekszek, készülök a holnapra, fõ a húsleves, ázik a római tál..
Igyekszünk feledtetni a kórházi koszt feledhetõ ízvilágát valami hazaival, de én kevés vagyok a nagyi fõztjéhez, remélem holnap nem kell kínlódnia, csak mert becsületbõl megkóstolja a kreálmányom.
Ha más nem arra jó lesz a fõztöm, hogy mosolyt csaljon az arcára :)

Ja, és ki ne felejtsem a lényeget -bár ezt most nem diktálja- nagyon köszöni a sok törõdést, aggódást, amit kap Tõletek!!
De majd bizti megfogalmazza, ha könnyebben lesz.
Ma egyébként kb. a fél 11-es "termésig" olvasott Titeket.
De majd holnap megint viszek gépet, és majd akkor.... akkor

Vicaa!

Hazaértetek rendben? Könnyen kitaláltatok a kórház körüli útvesztõbõl? Várom ám, hogy jelentkezz!!

Hmm... egerek és emberek :D
Nekem volt hörcsögöm, Rózsi névre hallgatott, vagyis nem hallgatott rá, meg a koliban 6-od éven (akinek sejlik az ilyen 5+, vagy nálam pl. a fõmérnök képzés :D:D:D) szóval 6-od éven volt 3 egerem. Két fehér, és egy barna. Na õk tök cukik voltak, pláne mikor kivittük "sétálni" õket a folyosóra. Nevük Haska, Hernyó és Koksz volt, a szoba nevezte el õket. Folyton hozták nekik a válogatott falatokat, dagadtak is lettek, alig bírtak rohangálni a mókuskerékben, azaz az egérkerékben.

Egyébként a pengés módszert meg lehet a következõ egérrel játszani kolbász és szalonna nélkül is:

minden ugyanúgy megy, mint eddig, csak mikor odaáll az egérke:

Se kolbász? Se szalonna? Se kolbász? Se szalonna?

Nincs jelen

#5388 2008-10-24 21:19

pasek
Tag

Szia Vica :D:D:D

Nincs jelen

#5389 2008-10-24 21:59

Nita
Tag

Köszi a jelentést jó olvasni titeket, hogy minden rendben megy...és persze hogy ti is ilyen jól megvagytok!
Pasek!
Nem hiszem, hogy aggódnod kéne a kaja miatt a talin már bizonyítottál, biztos ez is finom lesz, mert tudod azt mondják az fõz jól aki a szívét-lelkét beleadja, és asszem nálad most ebbõl nincs hiány ;)

Nincs jelen

#5390 2008-10-25 08:03

Ánya
Tag

Pasek!

biztos nagy sikere lesz a fõztödnek!! :D Lisa étvágya lassan meg fog jönni, de ne erõltessünk semmit nála! :) Lehet, ha együtt esztek akkor könnyebben csúszik majd az étel:D

Milyen stramm kis tündér Lisa!! Stramm és tündér, nem szokás õket párosítani, de Lisa kívételes, ebben is.

Akkor már nincsen csõ benne? Lassan varratszedés? Óriási!!!

Sok puszi és ölelés mind a kettõtöknek, meg nagyiknak, meg apunak :)

Szerkesztette: Ánya (2008-10-25 08:03)

Nincs jelen

#5391 2008-10-25 14:59

nori
Tag

A kenyer nem hianyzik vagy nem szabad?:-)

En epres tapszert kortyolgatok,jobban hangzik a sonka csak nem birja a pocakom...

Csatlakozom a többiekhez,mielobbi javulast kivanok!!! :-)

Nincs jelen

#5392 2008-10-25 16:28

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Nos, megint csak ismételni tudom amit mondogatok és üzenek, hogy köszönöm szépen ezt a sok törõdést és aggódást!
A humorérzékem is rendben , de sajnos soha nem is volt olyan 'érzékem mint paseknak :( nem is baj ez az Õ reszortja :D :D :D na mennyi kis  mosolygó nem semmi mi?
Vicaa: TÖK JÓ VOLT, HOGY ITT VOLTATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON ÖRÜLTEM!!!!!!!!!!!!!!  Így saját  szemmel láthattad, hogy jól vagyok és híresztelheted is :D :D :D Atival nagyon ügyesek voltatok (közben most beszéltünk telcsin és mesélted, hogy milyen jól ment a kikecmergés...
Luci : ugye egyértelmû, hogy az iromány az elsõ! Nagyon szép volt megható, valami Bálint Ágnes veszett el benned :D Ja és átküldtem a családnak, hogy ámuldozzanak, hogy mennyire is szerettek engem...
Roor : EZ A HÉTVÉGE a PIHIÉ!!!!!!! Úgy, hogy csak nyugodtan, remélem semmilyen "irányból" nem látogatod (rendezetlen mennyiségben) a porcelánt! :D :D :D jó volt hallani.
Sziszi kislány! Dani hangját mindig élvezet hallani! Nem is cirkuszol, ne mondj ilyet mert novemberben lesz Neked én ne mulass!!! Holnapra meg a szokásos vasárnapi menetrendhez erõt!
Zsenikém : hogy telik a hosszú hét! Remélem jól vagy és van net a "külvilágba" rendesen :D
Zolcsibal : igazán szép idõtok van/volt az "építgetéshez" remélem jól megy minden?
Nita: Jól vagy? Mingig megkapom az üziket! :D hát most azért nem bánnám ha két héttel ezelõtt lennénk, DE túl a mûtéten!
Szuszidi: virág ideért, megköszönöm!
Kedves Aiolosz, tudom én, hogy gondolsz rám, meg a mailt is megkaptam! Most monja mellettem pasek, hogy "igazoltan vagy távol" Jó szórakozást!!!
Nelly, Dusy, deluigi és sok Mindenki aki gondol rám: KÖSZÖNÖM ÉS PUSZI NEKTEK

Nos lehet, hogy "azért" rám  is kíváncsiak vagytok, így írok pár sort Tök jól vagyok, hegedek, és talán mehetek jövõ héten haza...közepe fele.
Viszont most írtam egy regényt, oszt a hõm is úgy gondolta, hogy nehogy már unatkozzak iciri-picirit felment így megyek lepihenni, de ne lehet panaszkodni, hogy ne írtam ...puszi MINDENKINEK!!!!!!

És ez tényleg "kézileg" is Lisa volt (na jó nem az amelyik ugat)

:D :D :D :D :D :D :D

Szerkesztette: Lisa (2008-10-25 16:49)

Nincs jelen

#5393 2008-10-25 19:26

nori
Tag

Es a rozskenyer? vagy vegyesen koles,zab..vagy barmibol liszt ami a cukrodnak sem art? ki lehet kiserletezni,szerintem ha hianyzik olvass utana..de a fogyas hidd el nem mindig jo..ne engedd,hogy atess a lo tuloldalara,ahogyan en..ugy örültem,hogy lementem aztán most minden dekáért küzdök...

Nincs jelen

#5394 2008-10-25 19:35

judy1981
Tag

Hihetetlen, hogy már 2 hét telt el a tali óta. Én még mindig a hatása alatt vagyok, és igyekszem a szép emlékeket elraktározni a hideg téli napokra. Gyakran nézegetem a képeket is, hogy semmit se felejtsek el. A két napos talikat rendszeresítenünk kellene.
Kb. fél óra múlva (ahogy õt ismerem, lehet 3/4) találkozom rég nem látott barátnõmmel. Majd neki is mesélek.

Lisának pedig a legjobbakat kívánom minden mennyiségben! Vigyázz magadra, és pihengess!

Nincs jelen

#5395 2008-10-25 19:42

judy1981
Tag

A rozskenyér még rostosabb, mint a barna kenyér. Ha jól tévedek.
Deluigi próbáltad már egyáltalán a barnakenyeret, mert pl diétáskönyvben engedélyezik (még a rozskenyeret is). Nem mintha az maga lenne a szentírás és a nagy igazság, de bejöhet. :D Persze csak ha már kilábaltál ebbõl a fellángolásból.

Nincs jelen

#5396 2008-10-25 19:55

pasek
Tag

Sziasztok!
Lisa megkért, hogy semmiképp se felejtsem el:

Ánya!
Judy!
Sanvito!

Délutáni levelében szeretett volna Nektek is írni pár sort, de hát én ott kotyogtam mellette, így kizökkentettem a normális gondolatmenetbõl, aztán a körülmények egyre fokozódtak, és el kellett indulnunk a "társalgóból"
Egy hölgyet úgy betámadtak a látogatói, hogy az egyik fazonnak már nem is jutott szék. Õ álldogált, mi meg hogy jusson végre szék a kedves -mint kiderült épp disznótorból megérkezõ- csapat minden tagjának, sátrat bontottunk, és hirtelen befejeztük a netezést :(
De lelkemre lett kötve, ha hazaérek, feltétlen írjam meg, hogy nem felejtett el Benneteket!

Nincs jelen

#5397 2008-10-25 20:26

pasek
Tag

Lett egy gondolatom errõl a mi hiányzik, és mi nem hiányzik (kaja terén)

Furcsa az ember, vagy csak én mûködök furcsán, de sokszor olyan vagyok, mint a gyerek, azt kívánom, amit nem szabad.
Kiragadhatok pár példát, mondjuk a legmosolyogtatóbbnak tûnhet az alkohol.
Crohnságom elõtt mi tagadás erõsen háromtusáztam. (futás a kocsmába, súlyemelgetés, mászás haza) Aztán kezdtem egyre rosszabbul lenni a piától, mégis nagyon hiányzott. De mikor beláttam, hogy némi mámor nem egyenértékû az azt követõ kínlódással, szépen lekopott az etil gyök az életembõl. Nem is hiányzott, megszoktam. Most kb. úgy érzem, hogy újra bírnám (mondjuk ésszel), de nem kell, mert mittomén nem esik jól, nagy-nagy ritkán, de mégse olyan jó.
De lehet ez nem is túl jó példa, mert erõsen utal valami szenvedély félére.
Voltam hasonlóan a fagyival. Crohnommal együtt kaptam ajándékba egy laktóz érzékenységet. Elõtte imádtam a fagyit. Aztán mikor rosszul kezdtem lenni tõle, ki kellett hagyjam, mert ugye ki akar szánt szándékkal rosszat magának. Most, egy pár adag remi után megy a fagyi, megpróbáltam. De két gombóc már untig elég.
Vagy a fordított szituáció:
Crohnom elõtt ki lehetett volna ûzni a világból egy darab hurkával. Nekem maga volt a megtestesült gonosz. Mikor meg nem ehettem meg, mert fûszeres, meg zsíros, hát epekedtem érte.

Igazából csak annyit akartam ezekkel, hogy visszaharapott a kígyó a farkába, vagyis mindent meg lehet szokni, csak eleinte "elképzelhetetlen" utána már természetessé válik.

nori, gondoltam ebben a sok összehordott sületlenségben a kenyérre

Nincs jelen

#5398 2008-10-25 21:26

sziszi32
Tag

Na sziasztok! Én is berogyok ide végre a gép elé (bár mikor Rátok gondolok, olyan, mintha egy kávézóba járnék :D :D :D ). Lisa, hidd el, nem felejtettelek, mailben leirom, mi történt konkrétabban (munkaügy :( ), Danibogár most kezdett el szirénázni, úgyhogy csak pár sor erejéig vagyok (addig vele van az apja).
Danibetyárról amikor azt mondom, azaz irom, hogy pl. cirkuszol, azt nem arra értem, hogy a hisztéria megy ezerrel, hanem azt, hogy rosszalkodik, betyárkodik, szóval, bitang. És nem egyszer megtörténik, hogy ordit ezerrel, és amikor megcsörren a telcsi, azonnal abbahagyja a cirkuszolást, és átmegy kisangyalba. majd ha lesz pulyád, megismered ezeket az örömöket. :D (remélem, minél hamarabb... :D :D )
Ma már bõvelkedik kék-zöld foltokban, pedig nem verjük, csak éppen sokszor elesik még, de olyan bambán, hogy széttárt karokkal arccal a földre, és ez valahogy mindig úgy sikerül, hogy nem tudjuk elkapni idejében (na jó, azért kicsit túlzok, az esetek 50 százalékában elkapjuk õt...) Ma kell leerõltetni a torkán az utolsó adag antibiotikumot, és hétfõn visszük az eredményeket (vizeletet, amit olyan "édes" módon kell begyûjteni: patikában kapható egy ragasztós szélû zacsi, azt kell ráragasztani oda, ahol megy a vizelet- és csak várni kell, amig jön az eredmény. A történet szépsége abban rejlik, hogy felragasztani ugyan lehet, de nincs rajta visszazáró szelep, ezért mig beérünk a közeli városba a dokihoz... :D :D ). Ha minden rendben, akkor újra vizsgálatok, mármint ha kapunk idõpontot még ezéven a mûtétre. Én mondjuk egész örülnék neki, ha karácsonykor pelusba kakilna a fiam (perverz vágyálmaim vannak, ugye?). Nem zavar tulajdonképpen az, hogy sztómás, mert amig le nem válik a zacsi, addig tiszta, illatos pulyám van. Csakhogy, lassan ugye elkezdõdik rendszerezõdni a széklet menete, és lehet, hogy a gyerek "elfelejt" kakilni. Ezért jó ezt minél hamarabb visszacsinálni a helyére. (sajnos volt ott olyan eset az ispotályban :D, hogy emiatt két hónapig jártak be a gyerekkel naponta a dokihoz, mert nem "emlékezett" a szervezete, mit kell csinálni).
Közben dani jókedvre derült, megyek is puszilgatni. Sziasztok! Lisának külön puszi a megkinzott kis hasára (oda, ahol nem fáj nekije) :D

Nincs jelen

#5399 2008-10-25 21:27

Nita
Tag

Lisa!
Már ne bánj semmit,  túl vagy rajta és ez a lényeg most már minden nap könnyebb lesz picit! Tessék sokat pihenni mert azt a talin is láttam, hogy le se lehet lõni téged :) Jó, hogy írtál én nem mertem telefonon zaklatni titeket, de mindig nézem itt a jelentéseket! :D
Pasek!
Igen értem mirõl beszélsz, érdekes hogy az ember mindig azt akarja amit nem lehet, aztán mikor meg már szabad nem is esik olyan jól...hmm "a tiltott gyümölcs! ;)
Én a kávéval vagyok így, elképzelni nem tudtam hogy reggel anélkül életben lehet maradni...de nagyon görcsöltem tõle az utóbbi idõben. Most jobban vagyok gondoltam iszom egyet reggel, és már nem is esett jól! :)

Szerkesztette: Nita (2008-10-25 22:02)

Nincs jelen

#5400 2008-10-25 21:31

Vicaa
Tag

Igen, ez érdekes dolog, nekem is van ilyen, a tejjel. Régen odáig voltam érte, minden nap ittam, ma már a gondolatától is kiráz a hideg. Azért ellenpéldám is van, mert a tejföl nagyon hiányzott mikor nem tudtam megenni, és most megy a dolog, úgyhogy bár mértékkel, de ki is használom,  mert azt mindig is szerettem és úgy néz ki hogy ez így is marad. :)

Lisa, Pasek, örülök, hogy jelentkeztetek!

Sziszi, nézz be Te is, mindig izgatottan jövök fel a fórumra, hogy ugyan mizujs van Danikáddal, mit mûködött újabban.
Anna is nagy kópé, de mivel még õ nem megy, így még egyenlõre még "olcsón" megússzuk a huncutságait. Ma este viszont olyan volt mint a duracell nyuszi, a lábával ülõ helyzetben, megzsakításokkal ugyan de fél délután és ugye este úgy rugkapált, hogy már nekünk volt fárasztó nézni. Csak nevetni tudtunk rajta, de õ nem bánta, fradhatatlanul mozgatta a kis husicombikat :D!

Puszilok Mindenkit és jó éjt!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb