#5401 2008-10-25 22:05
- Nelly
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziasztok!!
Hú volt termés :D
Lisa nagyon jó mindig olvasni a beszámolókat,hogy mennyira f@sza csaj vagy :)
Pasek elõtted le a kalappal...asszem Lisa megtalálta a fehér lovon nyargaló "szõke" herceget :)
Azért nem minden pasi tud ilyen gondoskodó lenni...(de én örülök,mert az én párom is fõnyeremény e téren)És soha nem gondoltam volna róla,de már bizonyított.:)
Kajáról annyit amit nem bírok egyenlõre az a lekvár és a sok mennyiségû savanyúkáposzta...de nem is hiányzik,ja meg a sültkrumpli.Babot lencsét...ilyesmit meg amúgyis ritkán ettem.Bezzeg mikor anyóséknál laktunk õ állandóan ilyen fingatós kajákkal tömött..lehet ezzel akart volna elûzni...de nem ment neki...úgyhogy annyi bab meg lencse után én már nem is kívánom :)
Melózom ezerrel...és jövõ hét végén nagyon remélem haza jutok a szüleimhez,már alig várom.
Legyetek jók..puszi mindenkinek
Nincs jelen
#5402 2008-10-25 23:42
- sziszi32
- Tag
Tetszel nekem, Nelly, hogy meg mered vallani, hogy az ien csini kis nõk, mint te, is tudják, mit jelent a fingás :D :D :D
Nita, jó az új avatarod! Lehet, nemsokára én is kisminkelem magam, lefényképez a zuram, és akkor megláttok engem is... De luigi, jóéjt neked is! Jó, hogy ennyi csaj közt te is meg mersz szólalni!
Nincs jelen
#5403 2008-10-26 07:48
- Nelly
- Tag
Sziszi köszönöm!
Nem vagyok én olyan hiú(csak egy ici picit) :D
Egyébként meg a betegséggel együtt járnak bizonyos dolgok...ezt azt elemezni kell.Pl mostmár minden egyes alkalommal elemzem a távozott "alkotást",persze csak szemmel.:D
Este még majd jelentkezem mert melózom,csak jelezni akartam,hogy ez jó volt sziszi :D
Nincs jelen
#5404 2008-10-26 08:22
- pasek
- Tag
Van egy olyan mondás, hogy csak az tud felszabadultan beszélni a sz@rról, akinek valami nincs rendben az emésztésével.
Én nagyon jókat tudok beszélgetni róla.. :P
Nincs jelen
#5405 2008-10-26 09:02
- sanvito
- Tag
Pasek !
Add át Lisának: köszönöm h gondolt rám, én Rá pedig aztán egyfolytában......... Millió pussszzz Neki, :):):):):):):):):) és megy az erõ és a kitartás gondolatok- elmét kinyitni hozzá......
azt üzenem neki: VIGYMAG !!!!!! FELTÉTLEN ADD ÁM ÁT !!!!!
PUSSSSZZZ
Nincs jelen
#5406 2008-10-26 09:02
- Ánya
- Tag
Lisa! Pasek!
Köszönöm a külön megemlékezést rólam :D
Bevallom nem értettem, hogyan is felejtõdhettem el, pont én??? Bocs Sanvito és Judy, benneteket nem vettelek észre, mármint a hiányotokat. Ez az önös szemléletem :(
A magyarázat azonban annyira Lisás és Pasekos!! Olyan figyelmes fajta vagytok, látom magam elõtt a jelenetet, ahogy elõzékenyen átadjátok a helyeteket a jó állapotban lévó társaságnak :) , kapkodva pakoltok...
Lisa, csak óvatosan, hagyjad a segítést, jó annak, aki adja és te ismered ezt az érzést, mert te is nagy adakozó vagy. Szóval most fogadd el a kényeztetést :)
Pasek!
A tiltott gyümölcsrõl írottak nálam is így voltak és vannak. Ez az emberi lélek eléggé kínzó tud lenni. :(
és kiszámíthatatlan!!
Nelly!
Jó olvasni, ahogy megküzdessz az anyósoddal!! Meg a közös történetekkel!!
Attilának külön puszi a gondoskodásáért :D A talin is látszott rajta, mennyire jó fej, de hogy ennyire ...
Deluigi!
Igazán jó dolog a napi egyszeri!! Gratula!! vigyázz a mostani állapotodra. Az elsõ kis visszaesés jelnél azonnal szólj az orvosnak. Nekem az a tapasztalatom, hogy elõször jelzett,a colitisem, majd ha nem reagáltam valami ellen hadmûvelettel, akkor nagyon aktív lett és egyre rosszabbul lettem. Míg, ha idõben elkaptam a kis genyát, akkor hamar visszahúzódott. Erre az esetre volt otthon, az orvossal egyetértésben, klizmám, amit ilyenkor elkezdtem használni, míg el nem jutottam az orvoshoz, akivel megbeszéltem a továbbiakat. 26 évig voltam cu-s.
A súlyodhoz is gratula, mármint,hogy ilyen szépen tartod!!!
Sziszi!
Akkor nagyon szorítok, hogy a kakis pelus már legyen meg karácsonyra!! A képedet meg szívesen nézegetném, de Danimotyó fényképe is nagyon édes!!
Judy!!
A tali nekem is sokszor eszembe jut, tényleg jó, hogy két napos volt!! Meg a helyszín is csodás volt, meg a vendéglátók.....
Nita!
Jó az új avatarod, bár a régi is tetszett!! Lacinak fõzzél is finomakat, jóravaló ember. Képzeld, van az ismeretségi körünkben egy németjuhász kutya, akit Bodzának neveznek. Még kamaszkorú, de édes õ is :D
Luci, Mano, Roor!
puszi nektek is, és persze egy jó kis ölelés is :D
Nincs jelen
#5407 2008-10-26 09:53
- Szilvike0522
- Tag
Sziasztok!
Lisa:Nagyon ügyes,és erõs csajszi vagy!Csak igy tovább!
Pasek:Te pedig,azért vigyázz rá!
Roor:Irtam magán szöveget :)
Nita:Neked is!
Attól,hogy nem irtam igyekeztem mindent elolvasni,örülök neki hogy ilyen jól vagytok!Lassan talán mi is helyre állunk,lelkileg csak nehezen megy!Remélem majd Gergõ ir nektek,azért nem is irok mostanában hátha megszálja valami kis angyal,és szorgalmasan fogja nyomkodni a betûket a billentyûzeten! :)
Túl sok minden össze jött mostanában,és olyan kedvtelen,meg ideges!Volt egy kis afférja aszámitógéppel is,de hála jó égnek most müködik!
Mennem kell,mert Gergõ kiment pecázni igen ilyen hidegben!Lassan jönnek haza át fagyva hal nélkül,éhesen!! :)
Minden áron szeretene halat fogni!Majd csak egyszer össze jön!
Jók legyetek!
Nincs jelen
#5408 2008-10-26 15:38
- Vicaa
- Tag
Szia Ánya, jó téged is látni, hogy vagy? A te székletszámod hogy alakul?
Tudjátok veletek, meg itt a rosszalkodásokban megoszthatom, ha már errõl van szó, hogy amikor jól vagyok is, sajnos eléggé intenzív nálam a széljárás. És rendre sikerül is beégnen, mert mióta szóltem azóta a kontrollálás nem akarszik mûködni. Úgy hogy itt is mindenféle trükköt be kell vetnem, vagyy nem eszek ha olyan helyre megyek, vagy pl. igyekszem gyorsan leülni ha már a "vész" közeleg, ez persze néha igen mókás helyzeteket teremt. ;) :)
Deluigi örülök, hogy ilyen klasszul vagy! A cukorbetegség nálunk a famíliában nem újdonság, a párom unokaöccse 12 éves és 2 éves kora óta inzulinos. Már meg se kottyan neki a cukormérés, a szuri, csak ugye gyerek és még van két fiútesója akik nagyon édesszájúak és gyakran titokban kajcsizik amiket nem lehetne és akkor jön hogy agresszív lesz és a mérõ kiírja HI, azaz már nem tudja mérni az értékeket. Úgyhogy ilyen téren nagy odafigyelést igényel.
Ja, hogy magamról is írni kéne? Ezt most inkább hanyagolom még egy picit, inkább arról írnék, hogy vettünk ez tûzpiros autósülést Annának, tekintettel arra, hogy nõl mint a gomba és ez már elég lesz neki míg csak ülés szükségeltetik. Meg kapott egy sapit aminek cuki kis fonat van a végén, nagyon édi benne (csak ugye õ nem csipázza annyira). Tegnap mintha megérezte volna hogy óraátállítás lesz, egy órával késõbb aludt el és reggel egy órával késõbb is kelt, így meg sem érezte az átállást :) .
Na további szép napot mindenkinek!
Zolcsi jelentést várok!
Nincs jelen
#5409 2008-10-26 16:38
- judy1981
- Tag
Befutottam Én is.
Ánya semmi baj. Bevallom, Én is csak magamat hiányoltam ;):D De mindenkivel elõfordul, hogy elfelejt ezt-azt.
Tiltott gyümölcs: Hú, én évekig csorgattam a nyálam a sült kolbász láttán (azért egy-egy darabot meg is ettem), erre most, mikor dottore azt mondta, bármit, amit nem szégyenlek, már nem is olyan érdekes. Egyébként nem érzem, hogy bármit megehetnék. Elszoktam már bizonyos kajáktól. Viszont a talin rájöttem, hogy most birom a kávét. Ha már a dohányzásról leszoktam... Na jó, csak extrém esetekben iszom, amikor már a munka sem megy.
Nita: az évszaknak megfelelõ képet választottál.
Sziszi: nem tudom milyen alakokat tudsz ölteni, de szerintem a Lisáéknál készült képek közül is nyugodtan választhatsz. Némi szerkesztés, és mehet avatarnak. Kicsit garázdálkodtam a múltkor Pasek gépén és meglestem a képeket.
Pasek! Nem inkább piros/kék vonattal érkeztél? Azért egy vasutas mégse fehér paripán mászkál. De a lényeg, hogy ott vagy Lisának.
Lisa: gondolok rád.
Nincs jelen
#5410 2008-10-26 17:22
- roor
- Tag
Halika!
Jéé én is itt vagyok.:D:D:D:D:D:D
Na azért mert nem írtam még kukkoltam rendesen.:D
A négy nap nálam egyenlõ volt a dögléssel.:D:D:D
Talán még túl is pihiztem magam.:D:D:D
Viszont nagyokat nem ettem.:(
Pénteken még Lucinál zabbantottam fincsi hamis gulyást,meg töltött krumplit és boros sült csülköt.
Aztán semmi érdemes kaja,ugyanis a porcelánra rá is zuttyantam meg körbe is öleltem.
No nem Lucikám kajájától,abba hiba nem volt,hanem nem tudom mitõl,de azóta csak sós vízbe krumpli meg egy két szelet vajaskenyér csúszott le.
Még jó hogy szeretem õket!:D
Meg egy kis diéta se nem árt sosem.:D:D:D:D
Ma azért már bátor leszek,párom épp krumplit süt,belemerészkedek abba a tálba.:D:D:D:D
Csak pár szem erejéig,mert aztán nem áll szándékomban a rötyi és a zuhany között ingázni.:D:D:D:D
A szelekrõl meg eszembe jutott,hogy ennél a diétás kajánál nincsenek (elhanyagolható a mennyiség).:D
És pocikuruttyolás se nem van.:D
Ma begazoltam.:D:D:D:D:D
Zanyukámtól kaptam egy futó növénykét,meg egy fikuszt,és ha jó kislány leszek és se nem rohadnak ki a sok víztõl se nem száradnak el a vízhiánytól akkor megkapom a szép nagy fikuszt.:D
Meg olyan izébizé növénykét aminek vékony hosszú a levele középen egy fehér csíkkal.:D:D:D:D
Bár a leanderem túlélte az elmúlt fél évet és szépen megnõtt,remélem ezek is szeretni fognak itt nálam.:D:D::D:D
Ja ez azért olyan nagy szó,mert bár szeretem a virágokat,csak épp elfelejtek róluk gondoskodni,ezért leheõség szerint én mindig száraz virágot kérek.:D:D:D:D:D:D
Oké rólam tudtok már mindent,tesóm dolizik majd jön,Lucinak nuku net de a híreket tõlem mindig tudja.:D
Lisa gyors gyógyulást felépülést,mindenkinek aki gyenguszkodik hasonlókat!:D:D:D:D
Ja és az elmaradhatatlan mindenkinek cuppancs!:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5411 2008-10-26 18:34
- judy1981
- Tag
Roor: ha azt az "izébizé növénykét" kinyírod, akkor tényleg reménytelen vagy. Egyébként nálam is hasonló sors várna a növénykékre. Már nincs is a szobában. :)
Nincs jelen
#5412 2008-10-26 18:39
- roor
- Tag
Halika!
Judy:attól félek én is hogy reménytelen vagyok,de abban bízok,hogy ahogy öregszem talán a virágok gondoskodásában olyan leszek mint a zanyukám.:D:D:D:D
Most nagyon elhatároztam hogy gondoskodok róluk!:D:D:D
Na ezt legalább crohnnak köszönhetem,hogy amit elhatározok azt árkon bokron is átviszem.:D:D:D:D
Nem tudja valaki az izébzié virág nevét?A latin is jó.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5413 2008-10-26 18:55
- Nelly
- Tag
Hali
Na megjöttem ma annyit beszéltem,hogy elkopott a szám...nagyon belejöttem most két napig pihenõ...csak pislogni lesz erõm és csak evésre használom a számat :D
Ánya:már 10 éve "borda darab"vagyok,és bár az elején még senki nem mérlegeli azt a párja milyen lenne ha megbetegednénk...én sem tettem és meglepõdtem mikor úgy tudott rólam gondoskodni mint egy édesanya...ez teljesen új volt a számomra sõt az is,hogy szó nélkül követett engem a talira is...pedig nem az az ismerkedõs fajta..azt hiszem ezzel bizonyítja számomra önzetlen szeretetét..illetve azt már nem is kell bizonyítani inkább csak megerõsít benne :D
De asszem ez így természetes...hiszen én sem gondolkodtam rajta mit tegyek mikor az öccsét (aki nagyon fontos volt neki)elveszítette.Ott segítettem ahol tudtam,és nem gondolkodtam rajta jött magától.
Lehet ebben van a válasz miért maradtam itt Nyházán mikor annyira utáltam!!!
Virágokról annyit,hogy mint minden kezdet nehéz nálam sem élt túl sokáig egyetlen virág sem,de szépen lassan belejöttem...most már kész dzsungel van a házban...sõt már nyáron a kertben is virágzik egy kettõ...de a muskátlik titkára még nem jöttem rá...na azok mindig végelgyengülésben búcsúznak tõlem...már nem is próbálkozom velük.
Remélem a leandereim amik még bébik(olaszból "loptuk")jövõre már szép nagyok lesznek.
Nálam a petúniák bírják a legjobban...persze ha locsolom õket minden nap nyáron.:)
Van rengeteg aloe vera virágom is sok sok szeretettel adományozok nektek ha szeretnétek tudom imádjátok eme virágot...vagy csak a csodaszerét?! :P
Deluigi : régen én sem elemeztem a végterméket...most meg ez van.Kukucs és zuhé.:)
Pasek:én mindig jókat beszéltem a sz@rról,van is sztorim róla...kollégista voltam nyitott ajtónál egymással szemben termeltünk barátnémmal...sõt néha megkért ha neki nem akart összejönni nyomjam a fejét hatha úgy kijön :D
Nos most röviden ennyit...legalább a pofim most pihent...ha ilyen jó formában leszek holnap is akkor még fogok termelni :D
Csá csumi csokoládés biciklispedál...(az anyukám kedvenc sms köszönése) :D
Nincs jelen
#5414 2008-10-26 19:03
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Ma meglátogattuk Lisát a kórházban a feleségemmel.Ehhez nagyban hozzájárult pasek barátunk közremûködése aki a navigációban jeleskedett.Gyerekek nekem leesett az állam.Beértünk a kórterembe ugye arra készültem, hogy a szerdán "frissen" mûtött lábadozó alig-alig mozgó Lisát találjuk ott.Azon gondolkodtam hogyan segítek neki fölülni.
Erre egyedül fölpattan segítség nélkül puszi puszi és már kint is voltunk a folyosón. Szóval nagyon erõs a kiscsaj.:D
Azt a remek hírt is elárulta ,hogy hamarosan otthonába térhet.Jókedvû volt és láttam rajta örült nekünk.:)
Sikeresen hazaértünk elõtte még egy-két üzlet forgalmát föllendítettük(bankszámlánk bánta).Új idõ szerint negyed ötkor értünk haza.
Roor baby most akkor a hûtõk fellélegezhetnek kicsit sajna nem zaklatod õklet?Gyógyulgass gyorsan.
Vica remélem nálad is lakulnak a dolgok.
Deluigi hidd el királykisasszony nem lesz a székletedbõl de egy idõ után nagyon fogsz örülni egy jó darab formázott
sz@rnak is.:D
Hogy ne ezzel fejezzem be a monológot nyugodalmas éjszakát és nagyon szép álmokat kívánok mindenkinek.
Nincs jelen
#5415 2008-10-26 19:35
- Nita
- Tag
http://www.florapack.hu/displayimage.ph … amp;pos=10 roor ez lenne az izébizé? :)
Én imádom a növénykéket, és szerencsére bírnak is, mert általában mindenki életben marad. Lassan kiszorulunk a szobából tõlük mert már akkorák. Amit képes vagyok kipusztítania az a kaktusz :)
Ánya!
Fõzõk neki jókat az látszik is rajta mondtam is neki, hogy most kicsit diétázni fogunk úgyis "megszorítások" vannak gazdasági válság ;)
Judy!
Felöltöztettem az avatarom, mert ránéztem, brr.. kirázott a hideg!
A wc szokásokról nekem az jutott eszembe, hogy a világon csak nálunk használják ezt a klasszikus "lapos öblítésût"mindenhol az a hüle vízbe pottyanós van...mert az higiénikusabb, bár én ezt soha nem értettem mitõl jobb a fenekemre felcsattanó víz..undorító :D Szerintem természetes, hogy az ember megnézi mit alkotott :)
Nincs jelen
#5416 2008-10-26 19:42
- roor
- Tag
Halika!
Deluigi:köszi.:D
Nita:igen,talált süllyedt õ a gyanusítottam és remélem lesz is ilyen szép.:D
Nelly:öröm hogy szófosásod van!:D
Zolcsi:akkor volt ám meglepetés!:D
Gondoltad volna május elõtt hogy jönni menni fogtok és ennyi embert megismertek?:D
A hûtõk csak átemenetileg vannak biztiben,holnaptól fosztogatok.:D
Lehet benézek de épp Narniát nézek.:D
Joccakát!:D
pá
Nincs jelen
#5417 2008-10-26 20:37
- judy1981
- Tag
Nita: nálam is a "lapos öblítésû" a nyerõ, pontosan ezért. Errõl van is egy kissé kellemetlen sztorim: Pár éve felújítottuk a fürdõszobát, konyhát, és a porcelánokat is kicseréltük. Drága jó anyámmal a tüzépen nézelõdünk, és mikor a wc csészékhez értünk, egy apróbb viát folytattunk le - természetesen az eladó elõtt -, ami kb úgy hangott, hogy
J: ezt; A: miért pont azt?; J: csak mert ezt, a mostani is ilyen; A: és akkor?; J: most hadd ne részletezzem már, ezt vegyük (szemeimet meresztgetve, hogy vedd már észre magad); A: (szuper empatikusan) Miért nézni akarod? (Gondoltam, részben rátapintottál a lényegre) J: Hát nem pont erre gondoltam.
Erre az eladó megmentette a helyzetet, és rátapintott a lényeg másik részére, hogy a másik fajta bizony visszacsap. Így ezen oknál fogva meggyõztem anyámat, hogy ne változtassunk a megszokott formán.
De tényleg sok helyen ez a visszacsapós fajta van. Az irodában is. De olyan, hogy szabályszerûen be kell mérni GPS-szel hol ereszthetem el a rakományt, mert iszonyat hülye dizájnja van. De csak akkor látogatom az irodai wc-t, ha már végképp nem bírom. Pedig minden más szempontból crohnos álma. Elszívó, légfrissítõ, hangot még nem hallottam ki onnan, pedig a fõnöknek volt már hasmenése, mióta ott vagyok. Bár úgy tapasztalom, hogy nyilvánosabb wc-knél a lapos szokott lenni. Szerencsére. Nincs annál gusztustalanabb, mint amikor visszacsapódik a víz. Én olyankor ki tudnék szaladni a világból.
Ez volt monológom a wc-krõl.
Roor: ha jól tudom, a zöldike egy pletyka féle. Azért nevezik pletykának, mert olyan gyorsan terjed, és kiírthatatlan. Anno a kertészetben még a sóderbe is legyökerezett.
A leggyorsabb pusztításom az volt, amikor nagyapám felesége adott egy cserepes virágot, ami tényleg szép volt, cuki kis virágai voltak, hazahoztam, és kb 1 hét mulva az összes levele lehullott. Azért mentségemre szóljon, hogy nagyfater akkor a Szent-István telelpen lakott (Budakalász után), ami nekünk 6 órás utazás volt vonattal és hévvel. Mert akkor még InterCity sem volt. Így nem kizárt, hogy az utaztatás volt a bûnös.
Ezt az összeállítást! Wc csészék és virágok.
Nincs jelen
#5418 2008-10-26 21:06
- pasek
- Tag
Ááá, végre a "kedvenc" témámnál vagyunk..
..nekem is meggyûlt a bajom ezekkel a "space-vécékkel"
Mekkora egy idétlen terméktervezõ agyából pattant ki ez az egész! Kombinálni a WC-t a bidével! Szerintem a WC papír gyártó lobby lesz a ludas, én ezt gyanítom. Ugyanis hogy ne csapjon vissza, tele kell hajigálni a csobbantós lukat pepperrel. Jobban fogy a papír, ami elérhetõ, hamarabb kell újra a bevásárló kosárba tenni egy adagot, így más "értelmes" okát nem látom ennek az agyament szerkezetnek.
Mert az sem lehet indok, hogy ötvözik a bûzelzáró szifont a fajansszal, ugyanis miért lenne kevesebb szaga a sz@ros víznek, mint magának a csupasz barnamackónak?
Másrészt a papírhajigálás se tökéletes megoldás, hiszen csak akkor mûködik, ha a barnamackó egyben marad, és lassan ososn ki a barlangjából, mert ekkor szépen ráhussan a vízen úszó papírra, melyet a tömegénél fogva a víz alá merít.
De ha valaki olyan - vagy úgy hozza szüksége - hogy "elharapja" a barnamackót, akkor az elsõ falat lenyomja a papírt, és akkor ugye a második falatnál ugyanott állunk, mint a papírhajugálás elõtt, vagyis újra dobálni kell a papírt magunk alá.
Mondom én, hogy a WC papír lobby keze lehet a dologban.
És akkor ne is beszéljünk arról az esetrõl, ha a barnamackó sietõs, vagy a mi esetünkben mackólé..
Különben télleg pofánverném azt, aki kitalálta ezt a csobbantó fajanszot!!
Hánytatok már ilyenbe?
Nincs jelen
#5419 2008-10-26 21:51
- Nita
- Tag
Na látom felborzoltam a kedélyeket ezzel..:D
Judy!
Ismerõs a sztori, mi pont akkor újítottunk fürdõszobát amikor a zalakerámia kitalálta, hogy beszünteti a gyártását az EU miatt a mi jó kis wc-énknek! Több napunk ment rá, hogy találjunk egyet, és jó pár helyen beleütköztünk abba az eladóba aki értetlenül állt, ott hogy miért nem jó nekünk a csobbanós :) A végén már elhoztunk egy minta darabot, mert képtelenség hogy itthon ezt nyavalyást használjuk! Azóta persze újra gyártják mert nálunk erre az új wc-re mindenki magasról tojik. ;) (szó szerint!)
Pase! Igen ez az igazi összeesküvés elmélet!!!! Tuti nálad az igazság, én még nem hánytam ilyenbe, de az már tényleg horror lenne...hogy arcomat mossam benne! A "pofánverném" helyett, lehetne jobb kínzást is kitalálni neki ;)
Nincs jelen
#5420 2008-10-27 07:10
- zolcsi
- Tag
Aki kitalálta a csobbantóst tuti nem volt crohnos.
Pasek egy ötlet a csobbantós kivédésére.Viszel magaddal egy Népszabadság-ot és ahogy olvasod az oldalakat a szakaszos barnamackónak lesz mibe ugrani ha 10 darabban jön is.Ráadsául két legyet ütsz egy csapásra mert könnyebbülés közben informlódhatsz is(persze ha van idõd).:D
Nincs jelen
#5421 2008-10-27 08:06
- Ánya
- Tag
Csatlakozom a csobbanóst utálokhoz. Azt hittem, hogy csak a korom miatt vagyok képtelen meglátni a jót az újban. Ezek szerint titeket is zavar a felcsapódó víz, hogy nem látjuk, amit fontos látnunk!!
Jól indul a napom!!
Remélem, a tiétek is :D
Lisának további gyógyulást, de óvatosan a mozgással, még varratok vannak !!! Vagy a varrat szedés után kell igazán vigyázni, mert akkor már varratok sincsenek? Nyugi, Lisa, mindent csak szép lassan, megfontoltan!!
Anna cukorfalat lehet az új ülésben!! Vica neked is gyógyulást!!! :)
Szilvi!
Jó, hogy ismét írtál!!
Sziszi volt csendes tegnap.
Roor! csak lassan belemerülni a hétköznapokba :D
Zolcsibal! Kész már a házikó? fénykép róla?
Pasek!
Ez a barnamackó elnevezés!!!?Ahogy kisoson a barlangjából.... :) Találat a javából!! :D :D :D
Nálam rendezõdik a dolog. Négy éjszaka már nyugi volt és nappal is csak 7. Ezzel már lehet élni. A délutánok szaporábbak, de ki lehet bírni. Két hét múlva tervezem, hogy visszamegyek dolgozni, addig még sokat javulhat a helyzet. Tegnap már rakott krumplit ettem, ami eddig tilalmi listán volt a tejföl miatt. Nem volt utána rohangálás, tehát a diétát is lehet lazítani.
Gyönyörû hetet kívánok!!
Nincs jelen
#5422 2008-10-27 09:04
- Vicaa
- Tag
Szép reggelt mindenkinek! Immár harmadjára futok neki irományomnak, az én Drága csiperkegombám (azaz Anna) korán kelt és mindannyiszor mikor írni próbáltam csinált valami huncutságot.
Mostan éppen a fehérnemûimmel ismerkedik közelebbrõl. :)
Szóval! Nita, klassz az avatarod!
Sziszi, hajrá lássunk csak téged is! Nem mintha Dani motyó látványával be lehetne telni, képtárunkat viszont gyarapíthatnád egy két huncut kis képecskéjével!
Pasek, hozod a formád! Kora reggel igen jót szórakoztam problémáink megfogalmazásán! :D
Ánya örülök, hogy jobban vagy, nyami-nyami rakott kompér!!! :) Nálam még mindig a kovi ubi a nyerõ, Lisát is úgy próbáltam evésre csábítani, hogy kovi ubival tarkított szendvicset ettem elõtte!
Roorbaby vigyázz azárt magadra!!! Puszi Lucinak és családosának add át légyszi!
Manó Neked is puszit küldök, meg problémamentes zongorahasználatot, de remélem te személyesen is olvasol! :D:D
Lisa kedves ha olvasol, ha nem, várom jelentkezésed!!!
Majd még benézek, amennyire Annám hagyja! :)
Nincs jelen
#5423 2008-10-27 09:34
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Nos nekem is van a dolgokhoz hozzáfûznivalóm. :D
Pasek a papír beleadagolásra én is rájöttem(nekem a munkahelyemen csobbanós),eddig még megúsztam a felcsobbanást. :D
A régi munkahelyemen is ilyen volt na ott volt szerencsém kipróbálni milyen az ha arculcsap. :)
Kb.125-en dolgoztunk ott,tehát ez egy tömeg wc volt,az én kiadnivalóm meg jó sûrû (bár megvallom soha nem gondoltam volna,hogy a hányás ilyet is produkálhat,hogy visszacsaphat)szóval mikor éreztem helyes pofikámon a visszacsapódott "vizet"mondanom se kell újra rám jött az öklendezés.
Ezek után már csak azt nem értem miért nem a mosdókagylót használtam hiszen az is volt a wc mellett,ma már nem vagyok ilyen meggondolatlan :D
Nos egyenlõre ennyit...további szép napot :)
Nincs jelen
#5424 2008-10-27 09:49
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, vagyogatok én is, csak most kicsit sûrû az életem, mindszentek elõtti hajrá, plusz idõs rokonok látogatása, apám szülinapja, tortasütés, takaritás, temetésre menés, férjem egész szombaton munkában, Dani az anyósnál (ami közben elfelejtette, hogyan kell járni, mert nem engedték el a kezét :( ). Egyébként Dani a fejecskéjébe vette, hogy lesz ami lesz, õ kipróbálja a koponyatörést. Másnak ugyanis nem tudhatom be, hogy nekiindul az ágyról négykézláb rohanva, olyan gyorsan, hogy nem tudom elkapni, és puff, fejest ugrik a földre. Aztán persze anyucija (én, a gyengébbek kedvéért) meg ringatja fél órát, aztán megint erõre kap a pulyám, megint eltaccsol, és ez igy ment egész végig tegnap este. Most is itt ül a lábamnál (a sminktükörrel mindig le lehet szerelni :D), egyszerûen nem hajlandó elmozdulni mellõlem, pedig nem vagyok az a majomanya, hogy direkt le se teszem a gyereket, nehogy más élete legyen... Még a barnamacit is megnézi (az egylbként poccsantós) vécében, annyira érdekli minden :D Most megyek, mert megint elkezdett kunyizni.
Lisa jobbulást, luigi, ánya csak igy tovább, roor, remélem már tudsz enni, puszi annának, ja és bamba vagyok a képfelrakáshoz a képtárba. Ennyi telik most tõlem, puszi mindenkinek! :)
Nincs jelen
#5425 2008-10-27 10:00
- zolcsi
- Tag
Haliho!
Ánya még nem készültünk el az épülettel képet majd akkor teszek föl ha teljesen elkészült.A mostani ködös párás idõben nem sok minden látszana belõle.Nem kell ám olyan komoly épületre gondolni egy vasvázas szerkezetû alkotmány hullámpala tetõvel és betonit lapból álló oldalfalakkal.A betonit lap a síkpala utódja ugyanis azt már környezetvédelmi szempontból nem gyártják(azbeszttartalma miatt).
Szerkesztette: zolcsibal (2008-10-27 10:01)
Nincs jelen
#5426 2008-10-27 11:12
- judy1981
- Tag
Ez jó volt. Érdekes, hogy milyen morbid témákra tudunk rákattanni. Szép csöndben még kuncogtam is, hogy ne hallják a másik helyiségben.
Na ja. Erre a papír bélés témára magam is rájöttem, mert az elõzõ házunkban csobbanós WC volt. De itt, az irodában, egyrészt a Pasek által említett "az elsõ falat lenyomja a papírt" probléma, és a már általam említett különösen hülye kialakítása miatt (mert aránytalanul nagy lyuk van pont a közepén) ez nem jön be, így végszükség esetén marad a GPS. :D
Egyébként szerintem, ha vki normálisan lehúzza a wc-t a tiszta víz épp úgy megakadályozza a bûz feltörését. És ha még bizonyos idõközönként egy kis tisztítószert is használ...
Nincs jelen
#5427 2008-10-27 16:02
- Lisa
- Tag
Sziasztok, MIndenki!
Fel lettem szóítva (jobban mondva én kértem, hogy szóljanak rám), hogy ne üljek itt a gépnél "túl" sokat, mert nem "túl" jó.
Nos ez amolyan köntörfalazás volt egy jó nagy sírás után...
HAZAJÖTTEM!!!! ITTHONVAGYOK!!!!! Varratok , benn szedése szerdán lesz, szövettan még odébb :( , no mi is akkor a sírás oka...egyrészt ugye Bükkszentkereszt az messzebb van mint a miskolci kórház, no de talán az a leginkább, hogy nyugodt körülmények között olvashattalak Titeket (fõleg arról a bizonyos napról) és akkor végképp elszakadt a cérna...
Nem tudom, hogy csak én vagyok ilyen hülye (jaj bocsánat nem is , azt pasek nem szereti ha "lehülyézem magam..) szóval buta, hogy állandóan amikor ezeket a sorokat olvasom ... nem is tudom, de azt hiszem tudjátok mire gondolok...köszönöm az együttérzést, és a bátorítást!!!! Reménykedem, hogy méltó is vagyok rá, de most nem gondolkodom ezen, hanem élvezlek Titeket (lehet ám, WC-sztori, barnamaci...építkezés, Dani-alkotás, Roor-jelentés...egyszóval itt is HAZAJÖTTEM) ...bár már egy órája itt ülök, úgy, hogy lehet hogy lassan vízszintesbe megyek.
MÉGEGYSZER ÉS SZÁZSZOR IS KÖSZÖNÖM!!!!!!! Azt hiszem , sõt TUDOM, hogy Veletk sokkal könnyebben ment!!!!
Vicaa : Neked, meg a "barátnõs" dolgot...személyesen elolvastam! majd szerdán...
Azért hadd, köszönjem meg külön, PÁROMNAK (itt is, a "családom" elõtt), hogy ott volt/van mellettem mindig és mindenkor , a legnehezebb idõben is. Nagyon remélem, hogy a hülye crohn-od nem lett nagyon mérges rám és nem lángol be!!!!
Puszi Mindenkinek!!!
Lisa
Nincs jelen
#5428 2008-10-27 16:07
- roor
- Tag
Halika!
LISA:üdv itthon!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
F@sza csaj vagy!:D:D:D:D:D
Nem is gondoltam hogy már ma otthon leszel.:D
Szupi.:D:D:D:D
Remélem mindent bepótoltál?:D:D:D
Pihizz sokat,gyógyulgass.:D
Cuppppppppppppp (és ez csak a tiéd).:D
Klotyó:vihogásban törtem ki Pasek eszmefuttatásától.:D
Már jól indult a napom.:D
Nekünk is sajna farmosós van és útálom nagyon,amint lehet lecserélem.
Sajnos a papíros dolog nem jött be,sugárhajtásnál édesmindegy mennyi a papper.:D
Na késõbb még jövök.:D
pá
Nincs jelen
#5429 2008-10-27 16:13
- Nita
- Tag
Szia Lisa!!!!!!
Hurááá, hogy haza értél, és most feküdj le szépen aludd ki a fáradalmaidat a saját ágyikódban! :D
Nincs jelen
#5430 2008-10-27 16:44
- Vicaa
- Tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gyerekem állandóan papírt eszik! Drága többgyermekes anyukák ugye nem lesz baja tõle? Egész egyszerûen amint a fejem egy pillanatra elfordítom már megszerez egy papírdarabot, papírdobozt, amibõl lerágcsál egy darabot, könyvlapot, akármit, csak papír legyen és megehesse. Egyszerûen képtelenség annyira minden pillanatban õt figyelni, meg mindent nem is rakhatok el lõle az nem lenne természetes, csak imádkozok, hogy baja ne legyen.
Minyõ egy ízlése van ennek a gyermeknek?????
LISA Drága üdv otthon, pihizz és pihizz készülj a varratszedésre szerdára, nagyon örülök Neked! Nagy nagy puszi!!
Nincs jelen
#5431 2008-10-27 16:45
- arpapa
- Tag
Kedves Lisa!
Gyógyulgass mihamarabb!
A legjobbakat kívánom, legyen úgy, ahogy Te szeretnéd!
áldásbékesség
pussz:árpi
Nincs jelen
#5432 2008-10-27 17:06
- Nelly
- Tag
Kedves Lisa!!
Szerintem természetes,hogy egy picit elszakadt a cérna hiszen nem kis dolgon mentél keresztül...és nagyon jól tartottad magad és nagyon ügyes voltál...az még a jobbik eset ha az elérzékenyüléstõl sírsz.:)
Mihamarabb kapj erõre és pihenj sokat...légy jó és boldog.
Puszi
Nincs jelen
#5433 2008-10-27 17:24
- zolcsi
- Tag
Lisa nagyon örülök ,hogy otthon vagy és pihiztél egy jót.:).Mi tudtuk a nagy napot de meghagytam neked a jelentkezés örömét.Pihenj sokat és gyógyulgass gyorsan.
Puszi :Zoli
Szerkesztette: zolcsibal (2008-10-27 17:25)
Nincs jelen
#5434 2008-10-27 18:13
- sziszi32
- Tag
Annamami, hallottam olyat, hogy kisgyerek papirt eszik, általában nincs nagy baja tõle... ha nem akarod végképp megvonni tõle, akkor papirzsepit tegyél a keze ügyébe, azt tiszta is, könnyen emészthetõ :D :D Egyik ismerõsöm megkérdezte a dokinõt, aki azt mondta: egye, ha izlik neki. Még mindig jobb, mintha a falat nyalná!!!! :D :D Dani is rákattant egy idõben fõleg a régi könyvek boritojára, de én "utálós" vagyok, ezért nem hagytam. Most már simán elsimogatja a könyveket, és nem érzi késztetését a könyvevésnek. Nevettük is, hogy az igaz, hogy az anyja falja a könyveket, de nem szó szerint! :D :D Szóval, szerintem csak tudni akarja, milyen az "ize" a papirnak.
Lisa, üdv itthon!!! A többi jókivánságot a többiek már elmondták, sajnos. Ja, annyi még, hogy nov. 25-én megyünk miskolcra, az keddi napra jön ki. Puszi ezerrel!!!
Roor, édes vagy :D!
Nincs jelen
#5435 2008-10-27 18:30
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi édes nem tudom mire gondoltál de köszi.:D:D:D:D:D
Papírevés:majd megkérdem a zanyukám hogy mi ettünk-e.:D
pá
Nincs jelen
#5436 2008-10-27 18:54
- pasek
- Tag
Sziasztok Emberkék!
Lisa, nem kell külön köszönnöd, de ha külön megtetted :), hát én meg azt mondom, hogy természetes, nagyon szívesen tettem Érted mindent, sõt a hülye crohnom se berzenkedik! Különben meg merjen csak berzenkedni, majd adok én neki!!!
Vagyis nem én, hanem a doktornõ egy hatalmas zacskó remicade formájában most pénteken! Na majd õk ketten jól ellátják a baját, csak próbáljon meg itt zizegni nekem! Pár nap, és kap a pofájának, csak hogy érezze, hogy törõdünk vele!
S amit meg akartam osztani Veletek az az, hogy lett ma egy albérlõm! Ketten lakunk mától a kicsiny odvamban. De hál' istennek nem kell az egyetlen (nem csobbantós) WC-n osztoznunk! (Mondjuk nem is száll bele az albi díjába)
Petra a neve, és zöld, vagyis zöldessárga. Farka is van, vagyis faroktolla és egyelõre nagyon meg van szeppenve a lelkem. Arasznyi a mérete, csõre és éles hangja van, és hullámos. Mármint hullámos papagáj. Most figyeljük egymást, õ gyanakvó, én meg csak mosolygok rajta.
Régen otthon volt egy hullámos papagájom, irdatlanul pofátlan egy teremtés volt, pl. a szemüveg szárán is képes volt utazni -ilyenkor néha a vállamra termelt egy-egy adagot.
Egyébként a becsületes neve Klekipetra (Winnetou-ból loptam) De a Klekit fogom használni, vagy a papagáj használja a nevét???
Mindegy, mától Klekivel lakok egy fedél alatt.
Remélem "termel" majd sztorinak valót. Eddig csak annyit tudok, hogy végre termelt már papagáj-barnapackót, ami fekete-fehér.
"..adok egy kulcsot neked a madaramhoz, engedd ki had lássa odakinn milyen rossz.."
Sziszi!
Remélem ha jöttök Miskolcra, akkor majd nekem is sikerül összefutnom Veletek!
Jó lenne!
No, indulok rajzolni, mert felkopik az állam, meg hát el kell tartsak egy igazi élõlényt, nem lazsálhatok :P
Nincs jelen
#5437 2008-10-27 19:13
- roor
- Tag
Halika!
Hajár Pasek adj annak a fránya crohnnak!:D:D:D:D:D
Üdv Kleki!:D
Jó helyed lesz,a budit kerüld el,ne potyogtass oda ahol te sem látnád szívesen,és ne tégy olyat hogy sült hullámos papagáj legyen a menû.:D:D:D:D
Vicaa:megkérdeztem Lucit,Rolka is szokott enni,nem lesz baja.:D:D:D
És megkérdeztem a zanyukámat,mi is ettünk,aztán leszoktunk róla mikor rendes kaját kaptunk.:D:D:D:D
Azt javasolta,vegyél Annának a gyógyszertárban ostyát és azt nyomd a kezébe ha papírehetnékje van.:D:D:D
Az nem ártalmas,plusz ha felragadt a szálpadlására és nem tudja levarázsolni akkor elõbb utóbb leszokik róla.:D:D:D:D
Luci puszil mindenkit és amint van nete jön.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5438 2008-10-27 19:18
- zotyesz
- Tag
Szia Lisa
gyors gyógyulást kívánok neked
Nincs jelen
#5439 2008-10-27 19:43
- sziszi32
- Tag
Roorbébike: A "farmosós" és "sugárhajtásos" kifejezésekért! :D :D :D Pasek, TE tudod, hogy benne vagy a pakliban, olyan szerves része vagy a mi inváziónknak, mint bobi a dallasznak! Én a papagájokért speci nem vaok oda, mert félreérthetetlen szaguk van, plusz mindig rám szállnak, és belecsipnek a nyakamba! Volt egy barátnõmnek papagája, nagy zöld, és amikor becsengettem hozzájuk, az elsõ az volt, hogy a papagáj nekicsapódott az ajtónak, ahogy meghallotta, hogy én vaok az, és rögtön a nyakamba ragadt... de remélem, kleki rendesen viselkedik! Meg kell tanitani a tisztességre!!! :D :D :D Sok szerencsét hozzá!
Nincs jelen
#5440 2008-10-27 20:44
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi én már modern boszi vagyok,nem holmi cirokseprûvel közlekedek,ergo a barnamaci se jöhet ki totyogva.:D:D:D:D:D
Bár néha a macinak van alsaja,felseje,inge,alsógatyesza,atlétája,de van hogy egybe mint egy síruha kicsusszan.:D:D:D:D
A budi meg tényleg farmosós,mikor birtokba vettem letuszkoltam az összes vizet kipuceváltam,kifertõtlenítettem,ha már visszanyal akkor legalább csak a saját tenyésztésû bacik gyüjjenek.:D:D:D:D
Azért nálam a budi alapfelszereléséhez hozzátartozik a popsitörlõ is a keresztrejtvény,a toll,a budikefe,a papper és a szagelûzõ mellett.:D:D:D:D
Bár rendszeresíteni kéne egy kistévét,igaz ha kicsapom a slozialjtót pont a tévét látom,csak ha nem viszem be a távirányítót akkor nem tudok csatottgtatni hogy kicsalogassam a macit.:D:D:D:D:D
Deluigi:gyógyulj meg hamar!
Nem lehet hogy ittál valami vízhajtó hatásút?:D:D:D
Nekem a pálesz rendszeresen felfázásos tüneteket produkál,miszerint pössentés öt percenként és deréktáji fájdalom.:D:D:D:D:D:D:D
Lehet el kéne tenni magam holnapra?:D
Lö PÁ
Nincs jelen
#5441 2008-10-27 21:03
- judy1981
- Tag
Lisa: Üdv itthon/otthon, és érezd jól magad a megszokott környezetben. Pityergés érthetõ, hiszen ilyenkor tudja meg az ember kire számíthat, ki az, akit érdekel mi van vele. De most már csak mosolyogni szabad! :D:D:D:D
Vica: ehetõ szalvétáról nem hallottál még? Egyébként ez még csak a kezdet. Most aztán mindent meg akar majd kóstolni. Csak néhány példa, amit a barátnõm kislánya megkóstolt: papír, vakolat, mindenféle kenceficék tubusát, dobozát, olykor tartalmát, virágok, és virágföld minden mennyiségben, csigát is nyalt már, és egyszer egy gilisztát is meg akart kóstolni, de kiszúrtam, és közbeléptem. A legjobban az órámat és a cigis dobozt szerette (volna) nyálazni. Még jó hogy vízálló órám van.
Szerkesztette: judy1981 (2008-10-27 21:56)
Nincs jelen
#5442 2008-10-27 21:30
- sziszi32
- Tag
... plusz beton, sár, tisztitoszerek, krémek (fõleg a nivea, kóstoltam, tényleg édes), és egyébként minden, amitõl garantáltan rosszul leszel, ha meglátod. :D :D :D
Nincs jelen
#5443 2008-10-27 22:06
- judy1981
- Tag
Jaaa, és a legjobb a légy volt, de mondtam neki, hogy azt ha lehet, még vagy 25 évig ne kapja be. Reméljük a legjobbakat.
Nincs jelen
#5444 2008-10-28 08:07
- Ánya
- Tag
Lisa!
Juj, de jó, hogy otthon vagy végre!!
A sok üléssel tényleg vigyázz, bár elég, ha figyelsz a tested jelzésére! Szorítok a holnapi nagy túrára a varrat szedésre....
Pasek!
Akkor most már család fenntartó vagy!! A remi biztos segít a kis genyát kordában tartani!!!
Deluigi!
Jó, hogy ilyen hamar meggyógyultál.... :D Azért jól ránk ijesztettél, mert egy másik altesti probléma miatt klotyóra járni... :( Ritka balszerencse..
Zolcsibal!
Jó lesz a kép, ha elkészült, tudom, hogy mi, hogy mire, de hogy milyen? Na, ezt nem tudom még, ezért szeretném látni. Vizuális típus vagyok :D
Judy!
A humorod a léggyel :D :D Meg a többi is :)
Pusszantás ezen a bánatosnak induló napon :D :D
Mármint az idõ bánatos, mi így mondjuk, ha ilyen felhõs, lóg az esõ lába, stb.
Nincs jelen
#5445 2008-10-28 11:35
- sziszi32
- Tag
Hellóka, ilyen idõre mondják azt, hogy földig ér az esõ lába... vagy legalábbis a ködé. Morzsifiam is oan nyûgös volt reggeltõl, láttam, hogy nem találja a helyét, ezért amikor megpróbáltam visszahelyezni alvó-módba, alig tiltakozott. Ahogy mellette feküdtem, rám dõlt, és úgy ringatta el magát a kis cseppem... Na megyek káposztás tésztát rittyenteni a népeknek. Puszi mindenkinek!
Lisa, remélem jól aludtál! Jó reggelt, végre itthon!
Nincs jelen
#5446 2008-10-28 13:46
- sziszi32
- Tag
Na, a kaja kész, de apauraság, azaz a zuram kivánsága az volt, hogy inkább kolbászos káposz legyen, hát az lett, plusz paradicsomleves - ennyi jött össze, mig danikiskirály aludni méltóztatott. olyan trutyi idõ van itt, hogy ki kéne menni a boltba, de ebben a taknyos idõben nincs sok kedvem a pulyámat furikázni ide-oda. Most valamilyen módon a viejcsvan megy nálunk, hát gyerekek, miféle népek ezek az énekesek?! Azért a mi idõnkben is voltak vadak, amikor még az volt a sláger, hogy madonna csúnyákat mutogatott a videóklippjeiben, de azokban legalább volt valami dallam, most meg, totál elszörnyedek, hogy az ereszdelahajamat stilusú egy csomó dal (?). Szép nõk olyan pózokban, mint egy lájt pornófilm, a fiúk meg valami nemtelen (androgén) kinézetûek, hang nuku, még dúdolni se lehet a dallamot... hol van már montserrat és freddy, amikor a barcelonát énekelték... na az volt valami! (bocs, ha valakinek belegázoltam a zenei izlésébe, nem volt szándékos, csak lekváros :D)
Nincs jelen
#5447 2008-10-28 18:00
- sziszi32
- Tag
tényleg sehol senki? :(
Nincs jelen
#5448 2008-10-28 18:31
- judy1981
- Tag
Lisa felmentést kap - kizárólag nagy kiterjedésû írományok tekintetében -, de a többieknek nincs lazulás! Mi az hogy sehol senki? Nelly, Vicaa, Roor, Zolcsi, Ánya, Nita, Pasek csak hogy néhány embert említsek (akik a 116. oldalon már tiszteletüket tették). De szabad ide írni a többieknek is.
Zolcsi még msn-en sem áll velem szóba. Megjegyeztem. :D
Nincs jelen
#5449 2008-10-28 18:37
- roor
- Tag
Halika!
Uff.
Judy roor fehér nagyfönök jönni lenni kukkolni.
Akarni aludni de vadbarom kopogni szomszéd,10 perc után sem észrevenni hogy nem lenni otthon.
Roor morgósan ébredni,nyügi lenni.:D:D:D:D:D
Este mozgó dobozt nézni,arra fenni és pöckölni szemeit.:D
Poci meglenni,megetetve babgulyás.:D
Nem menni túlóra,le van sz@rva,azóta jobban lenni.:D
Ráncok kisimulni,poci nyugodni,szellemi frisseség erõsödni.:D
Még visszanézni nagy közös sátorba!:D:D:D:D
Uff :D
Nincs jelen
#5450 2008-10-28 18:59
- judy1981
- Tag
Én pizzára készítem a pocimat. De csak itthonira, az a biztos.
Nincs jelen