#5451 2008-10-28 19:13
- zolcsi
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Judy!
Vagyok most te nem vagy msn-n
Nincs jelen
#5452 2008-10-28 19:14
- Nelly
- Tag
Én is jelentkezem:)
Remélem az idén többet nem kell már füvet nyírni...néhány kutyakakit jól széttrancsíroztam...ááá pedig próbáltam felszedni de ebben a nyálkás idõben nem szilárdulnak :)
Mindjárt megyünk boltba..igaz egy fityingem sincs :)
Holnaptól meló ezerrel...már alig várom :(
Hétvégén meg irány haza.....juhé!!!
Ma kedvenc sorozataimra készülök...:)
Jó kis kórházas sztorik :)
További kellemes estét!!
Ja és az ilyen jól már rég nem voltam (bélügyileg)mint mostanság...ezt le is kopogom :)
Lehet azért mert már nem foglalkozom annyit vele...sõt.
Még lehet benézek...pá
Nincs jelen
#5453 2008-10-28 19:19
- Nita
- Tag
Uff!
Én is itt lenni, nem tudok mit mesélni mindent elolvasni azért....fáradt vagyok, és éhes délben sokat ettem ezért megvontam magamtól a vacsit, de most meg kiesik a szemem asszem nézek egy kis paprika tévét.
Judy tudod mit itt az én msn címem, ha a Zolcsi nem figyel rád ;) zacnitakukackhotmail.com
Sziszi! A zenei megfigyelésed nagyon jó volt....:D
Nincs jelen
#5454 2008-10-28 20:11
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Köszönöm az esettanulmányokat, jelentem végigolvastam, papírevés azóta is szüntelen, Anyamama meg vagyon nyugodva, bár azért minden mégsincs megengedve, mert két könyvecske is úgy néz ki, mint aminek a sarkait megrágcsálta egy egérke. Egy Anna egérke :D
Tubusokkal is volt már próbálkozás, meg minden ami a keze ügyébe akad, de a tartalmukat még szerencsére nem próbálta ki. Leánykám továbbra sem kíván állni, menni meg végképp nem. Pedig valamelyik reggel felállítottam a kiságyban, megkapaszkodva simán állt és bömbizett mint egy szamár, hogy mi a fenét csináltam én most vele.
Próbálkoztam azóta többször is, de hasonló eredménnyel. Feláll, de bömbizni kezd, hogy ezt meg minek?
Én köszönöm megvagyok, azt sem tudom hol áll a fejem, annyira sok minden van és lesz az év hátralevõ részében. (Többek között november 24-tõl vizsgaidõszak, amirõl a tanaraktól kell összelobbiznom az anyagot, mert a csoporttársaim többszöri, kedves, felszólító és zsaroló kérésem ellenére sem mutatkoztak segítõkésznek. Kíváncsi vagyok miféle bagázs ez.
Na elteszem magam lassan, mert holnap korán van a kelés.
Jó éjt mindenkinek!
Nincs jelen
#5455 2008-10-29 04:40
- kukackonzerv
- Tag
Lisának :D
Nincs jelen
#5456 2008-10-29 04:42
- Vicaa
- Tag
Jóreggelt épp hozzá készülünk, irány varratszedésre! Csak bekukkoltam,halika!
Nincs jelen
#5457 2008-10-29 10:14
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na vigyázat mert újra itten vagyok!
Tudok ám mindent rólatok mert nagyon fürgék és szemfülesek az informátoraim!!!:D:D:D:D
Mindenki üdvözletét megkaptam amit külön köszönök!
Látom nagyon sokat termeltetek aminek nagyon örülök!!!:D:D:D
Majd késõbb még jövök és irok!!!!
Addig is vigyázzatok magatokra.
puszi:Luci
Nincs jelen
#5458 2008-10-29 10:39
- sziszi32
- Tag
Annamami (Vica)! Ha a kisgyerek nem akar állni, annak OKA van, mégpedig az, hogy még nem áll rá készen, még nem olyan erõs a hátizma, hogy megtartsa õt állás közben. Ne siettess semmit, egy kisgyerek szervezete óramûpontossággal mûveli azt, amit a saját fejlõdési szakaszában tudnia kell!!!! Megvan a veszélye is annak, hogyha egy gyereket erõvel felállitanak, mégpedig az, hogy majd egy-két évig gazdagitod az ortopédus kontóját, mert az erõvel elinditott gyerekek gyakran lábujjhegyen járnak, és akkor aztán megszivatnak a dokik ezerrel! Nekem Dani még augusztusban se tudott felülni (olvasd vissza, ha van kedved), nemhogy felállni. Aztán két héten belül elkezdett felkapaszkodni ülésbe, de ha már ott volt, fel is állt, most simán mászik négykézláb, és múlt péntektõl egyedül jár. Hiába volt a rehabtorna, amit persze itthon nem csináltunk, mert láttuk, hogy a gyerek egy kis késéssel, de mindent csinál, ahogy kell, és most még nincs 13 hónapos, jár, gagyog, úgyhogy egyszerre utolért minden lemaradást. Hidd el, Anna is fel fog állni, de hagyd, hogy magától tegye!!!!!! :D :D :D Elvégre is õ érzi, mire képes. :)
Egyébként ha rá akarod venni, hogy felálljon, tégy róla, hogy fel akarjon állni, akassz játékokat az ágya fölé, és akkor majd (elvileg :) ) elkezd utánuk nyújtózkodni... :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-10-29 12:21)
Nincs jelen
#5459 2008-10-29 10:42
- sziszi32
- Tag
Amúgy szia Luci, jó téged itt látni. :D :D Lisa, remélem a boxkesztyû rajtad, hogyha fájna a varratszedés, nyugodtan használd a doki szemére célozva!
De luigi, csak mi tartottuk tegnap a frontot, látszik, hogy ki az igazi fórumfüggõ... :D :D :D
Nincs jelen
#5460 2008-10-29 14:38
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!!!!
Megvolt a "nagy" varratszedés, tök jó volt, egyáltalán nem fájt ls így könnyebb is, bár most belül ég a helye :( de majd ez is elmúlik, remélem...
Természetesen a varratszedés a segítõkész Barátném nélkül nem igen ment volna ugyanis a menetrendjük Vicaa-nak és Urának az volt, hogy hajnalok, hajnalán elinduljanak hozzám, aztán beszállítsanak a dokibácsihoz (Ánya! aki végtelenül aranyos, rendes és mosolygós volt!!!), és utána hazafuvaroztak, még útbe ejtettünk egy labort is így a véralvadós napi vérvételemet is elintéztük egyuttal!
VICAA! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!! ATINAK KÜLÖN!!!!! Ja és ha lehet hülyeségek ne nagyon jussanak eszedbe, mert így "hullán" elmegyek hozzád! :D
Luci: Üdv, újra a net és a Fórum világában!
Sziszi : november 25 e még jobb is mint 26 a! :D :D D: erre csak ennyit tudok reagálni, meg azt, hogy VÁROM!!!!! Elolvastalak, és amint tudok RENDESEN válaszolni írok!
Ánya : köszönöm, látod megvolt ez is, és igen az éjszakáim itthon sokkal jobban telnek, hõemelkedés nuku.
Roor : no ne morogj! Ha a poci tele akkor minden , rendben! :D
Kukac : KÖSZIKE :)
Szóval, én jól vagyok, most varratok nélkül megint óvatosabbnak, kell lenni, hogy minimalizáljam a seb "szépségét" !
Puszi Nektek!!!!
Nincs jelen
#5461 2008-10-29 17:08
- judy1981
- Tag
Lisa: De ugye így már könnyebb mozogni? Mert nem húzódik. (Én alig vártam, hogy kiszedjék a varratokat.)
Vica: Egyet kell értenem Sziszivel. (Saját hiányában) Megint csak a barátnõm gyerekével tudok példálózni, aki 6 hónaposan állt, 9 hónaposan fogta a kezünket és ment, sõt úgy fogócskázott. Azt mondtuk max. 1 hónap, és maga fog menni. Na persze. Kb. 2,5 hónapig lógott rajtunk. Fõleg rajtam, mert tudta, hogy én biztos megyek vele, aminek az lett a következménye, hogy késõbb sem akadt le rólam, anya pedig ezt ki is használta rendesen. Néha, ha senki sem volt kéznél, és elfeledkezett magáról, azért ment pár lépés egyebül is. A kis sunyi. Míg a másik gyerek 13 hónaposan indult el, viszont folyékonyan beszélt. Ellentétben nekünk még szótárazni kellett. És tényleg ne erõltesd, mert többek között O lába is lehet. Lesz még olyan, hogy örülni fogsz, ha 5 percig egyhelyben ül.
Luci: Üdv újra köztünk.
Szerkesztette: judy1981 (2008-10-29 17:09)
Nincs jelen
#5462 2008-10-29 18:27
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Rövid leszek:Köszönöm Ánya és mindenki házikó tovább épül én pedig igen igen elfáradtam.Az érdem a fateromé én csak :hozd ide ,add fel,tedd oda.
Nincs jelen
#5463 2008-10-29 19:34
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi:wow!Teccik a képed nagyon!:D:D:D:D Végre végre,látjátok,õ Sziszi!:D:D:D:D
Zolcsika kis mekkmester nekem is teccik az építmény.:D:D:D:D
Az meg mindegy mit csinálsz,te is építed és ez a lényeg.:D
Lisa:tessék gyógyulgatni mert lassan elkezdjük a nyári talit szervezni és ahhoz te is kellesz.:D:D:D:D
Jó tudni hogy otthon vagy és alakulsz/alakultok!:D:D:D:D
Kissé szétszórt vagyok bocsika,de ma hazajöttem és olyan rengeteg dolgom volt:elõszõr is leültem enni,aztán leültem videózni (mert tegnapi kórház sorozatokat nem tudtam kibekkelni,be volt állítva az óra,csörgött is ,le is csaptam és aludtam tovább.:D ),aztán pedig igen komolyan elkezdtem semmittenni!!!!:D:D:D:D:D
És ebben annyira kimerültem,hogy letusizok és megint megyek egy körre semmittenni.:D:D:D:D
És ma kivételesen bent is jó napom volt,bezsebeltem egy szerény dícséretet (bár ha rákérdeznék a csopvezem tagadná :D ) és végre legalább mára megszabadultam a szokásos melómtól és egy kicsit a másik gyártásnak segítettem!:D:D:D
Ej de jólesett.:D:D:D
Nem is fáradtam el benne!:D:D:D:D:D
Na megyek megnézem mit kell még semittenni aztán lehet bekukkantok még.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5464 2008-10-29 20:02
- roor
- Tag
Halika!
Na bekukkoltam de sehol senki.:D:D::D:D:D
Pihenjetek csak kicsinyeim,mert ha vége nálam ennek a téli álmos bevackolódásnak akkor aztán lehet a pillákat meregetni az irományok hosszúságán és tartalmán.:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5465 2008-10-29 20:03
- judy1981
- Tag
Sziszi: tényleg jó az avatarod. Én is le akartam cserélni, de sehogy sem tudtam a kiválasztott képet a megadott keretek közzé szorítani. Pedig nagyon tudom bûvölni a gépet. De nem adom fel, csak felfüggesztettem.
Én úgy tudom a Zolcsi apukája igazi MacGyver. Már ránézésre is látszik rajta, hogy ezermester.
Roor: az a baj a semmittevéssel, hogy nem tudod, mikor végeztél. Én tegnap meg sem ágyaztam, míg vége nem lett a sorozatoknak. Pedig egyre nehezebb lett a szemhéjam. De végignéztem. Az már más kérdés, mire emlékszem belõle.
Nincs jelen
#5466 2008-10-29 20:44
- Vicaa
- Tag
Nah, végre géphez is eljutok!
Sziszi! Köszönöm, hogy bokros teendõid mellett még Vicamama aggodalmaival is van idõd foglalkozni, Judy Neked is köszi a biztató szavakat! Igazatok van teljes mértékben, csak tudom, hogy Anna simán képes már felállni (ma meg is tette egyszer), de egyrészt lusti, másrészt pedig rendkívül óvatos, elõvigyázatos és körültekintõ, ez a négykézlábmászásban is megmutatkozik, óvatosan, tapogatózva, nagy figyelemmel halad a kiszemelt tárgy felé, ha valami nem tetszik neki rögtön visszakozik. Azért persze ha nagyon érdekli valami akkor semmi nem tartja vissza :D:D:D!
Sziszi, annyira élethûen írod le Danid fejlõdését, hogy szinte szemem elõtt van! A Lisáéknál felvett "féktelen" szaladgálást a járókával pedig én már többször is végig kuksiztam és eszméletlen nagyokat kacagok rajta :D!
De igazatok van, mint ahogy már azt Luci is írta már, majd eljön nála is az ideje.
Apropó Luci! Nagyon örülök Neked, hogy újra látlak!!!!! :)
Lisa! Neked csak annyit, hogy ez természetes, nem kell köszönnöd, Atti is csippent Téged is és persze Pasek is nagyon szimpi lett nekije, örülök, hogy most már varratok sincsenek, és az étvágyad is alakul, persze attól hogy nem mondottad láttam, hogy azért megviselt a korai hercehurca. Remélem tudsz pihenni és mostmár gõzerõvel fogsz gyógyulni! Egyébként az eddigiek után is le a kalappal!
Roor ügyi vagy, hogy sikerült egy kis dicséretet is beszerezned, rraktározd eljól magadban :)! Ezután aztán tényleg megérdemelt a pihenés!
Na jóccakát mindenkinek, jó pihenést, Zolcsi neked külön is a nagy munkálatok kozepette!
Nincs jelen
#5467 2008-10-29 20:59
- pasek
- Tag
Zolcsibal!
Azt ugye tudod, hogy a hozd ide, tedd oda tisztség olyasmi lehet, mint a konyhában a kukta a séf mellett. Nélküle nincs ebéd!
Lisa!
Örvendek a varrataidnak, vagyis hogy nélkülük vagy, bár ennek már telefonban örültem, de most akkor itt is megteszem.
Vicaa!
Jóanyám kérdezteti, hogy a keresztlevelem elfaxolja-e, vagy esetleg küldje el postán? Képzeljétek, sárgul a széle :S
De ezt csak a papír anyagát minõsíti :)
Kleki a papagájom alább hagyott a depivel, ma már evett is, beszélgettünk is egy nagyot. Mégy csak csipog halkan, de már kiült az ülõfájára is, de azért mindig visszamegy a befüggesztett csõrkoptatóra, ott telepedett meg legelõször, neki ez a "kályha". És ugye vissza a kályhához.
Én meg pénteken megyek az 5. remire végre..
Bár nem érzem, hogy nagyon kellene, de gondolom jót fog tenni, így aztán remire fel!
Vicaa, képzeld, "beértél" ugyanis nekem egyel több volt eddig, de most lesz az 5. és hallom Te is az ötödiket kapod a jövõ héten.
No, elteszem magam holnapra, átrendeztem kicsit a szobám, kipróbálom milyen így.
Jó éjt mindenkinek!
Nincs jelen
#5468 2008-10-29 21:15
- sziszi32
- Tag
Puszi, vagyok, mert a zuram tudja, hogy kell fotosopba iesmiket szétvágdosni, ez a kép egy csoportképbõl lett kivágva, a közös szülinapi bulinkból. Csak azért lett felrakva, hogy lássátok a szomorú valóságot, hogy mennyire kicsattanok... a plusz kilócskáimtól... tudom, a többit nem látni belõlem, de higgyétek el, jobb igy, a szemetek legalább nem kell, hogy körtáncot járjon domborulataimon :D :D :D
Húsevõ Dániel köszöni szépen, jól van, ma darált húsból lett bolognai mártás szines orsótésztával, amit dani, a Húsevõ nagyon csipáz :D :D sõt, minden paradicsomos, rizses és tésztás cuccost. :D :D
Lisa küldtem mailt, drága kis gyógyuló barátnénk!!! :) :)
Nincs jelen
#5469 2008-10-30 00:58
- sziszi32
- Tag
deluigi, még a betûim is elpirulnak tõled... :) remélem, hamarost meglátunk kedves nejeddel egyetemben itt, az avatarmennyországban! :D A fõztjét már tudjuk, hogy fincsi, biztos nagyon aranyos (ha téged szeret, rossz ember nem lehet... vagy ezt másra szokták mondani?! :) )
Jóéjt mindenkinek!
Nincs jelen
#5470 2008-10-30 06:58
- aiolosz
- Tag
judy1981 írta:
".. Én is le akartam cserélni, de sehogy sem tudtam a kiválasztott képet a megadott keretek közzé szorítani. Pedig nagyon tudom bûvölni a gépet. De nem adom fel, csak felfüggesztettem...
Judy, ha nekem elkuldod a kepet, akkor en segitek..
Nincs jelen
#5471 2008-10-30 08:28
- Ánya
- Tag
Luci!!
Éljen, éljen,hogy végre van neted és ismét köztünk is lehetsz!!
Lisa!
Egy hatalmas pusszantás arra a kishitû buksidra. Ugye, hogy jó vagy a dokinál? És kinél nem? Mutass, csak egyet is !!A varratszedés meg az egész macera biztos fárasztó volt. Itt nyugodtan panaszkodhatsz!! Engedd el magad, magunk között vagyunk :D :D
Külön köszönöm az engem megnyugtató soraidat :)
Sziszi!
Egyszerûen szép vagy az új avatarodon, Deluigi mondta meg ennek a férfias változatát :D
Judy!
Ami a soraid alatt van.....Szenzációs!! Nem tudom miért szeretnéd lecserélni az avatarodat, szerintem nagyon jó, de kiváncs vagyok az újra :)
Roor!
A semmittevés szerintem is a legjobb dolog a világon és fõleg azért, mert sosincs vége :D A dícséret a munkahelyeden biztos jogos, itt is ódákat lehet olvasni pár oldallal elébb, rólad :D
Pasek!
nagy kérés lenne, ha a lakótársadról betennél egy képet? Jó lenne õt is látni :D
Zolcsibal!
ebben az életkorban együtt dolgozni az édesapáddal!! veszekedés és öri-hari nélkül!! Elvállalni a másodhegedûs, vagy kukta szerepét és még talán élvezni is!! Ez tiszteletre méltó! Nekem két felnõtt fiam van. Nem láttam még együtt dolgozni õket az apjukkal, lehet, hogy menne? A házikó meg tényleg nagyon ígéretes más most is :)
Aiolosz!
Hogy van a lábad és egyáltalán te hogy vagy, meg a Humira, meg a cu, meg Ildikó....?
Vica!
Nekem annyira tetszik az Annamami megnevezés is. Te hogy vagy vele? Megnyugtatott, hogy ti vittétek és hoztátok Lisát. Biztos kezekben tudtam õt :) Nagy ölelés a párodnak is, Annapapának :D
Nálam az élet szép, a nap is kisütött, ma egy kicsit elmegyek intézgetni, de délután a semmitevés lesz a dolgom :D
Szép napot mindenkinek :D
Szerkesztette: Ánya (2008-10-30 08:32)
Nincs jelen
#5472 2008-10-30 08:43
- sziszi32
- Tag
deluigi: :D :D aranyosak vagytok!!!!!!
Nincs jelen
#5473 2008-10-30 09:05
- aiolosz
- Tag
Ánya írta:
Aiolosz! Hogy van a lábad és egyáltalán te hogy vagy, meg a Humira, meg a cu, meg Ildikó....?
Kedves_figyelmes, mindenkire oda_figyelo Ánya :)
A labam...szo..szo..a Humira adagom egesz evre mar a hutoben van, ez ugyben nem lehet panaszom, de dicsekedni sincs okom..Ildiko most jott meg Brusszelbol, ahol sokat fotozott....a nyogdijasokat erinto intezkedesek ugyeben, talan ez a kep legtalalobb :(
<kép>
Nincs jelen
#5474 2008-10-30 11:42
- tunde
- Tag
Sziasztok!
Nagyon régen nem jelenzkeztem , de idõnként szoktalak olvasgatni benneteket !
Jól van Csongor és most már van diagnózisunk , talán végre lezárul , hosszú szenvedéssl tele történetünk !
Végre genetikai vizsgálattal bebízonyították , hogy lisztérzékeny , ezzel indultunk el valamikor, pár évvel ezelõtt is , de sajnos eredénytelenül és mivel õ született lisztérzékeny a többi érzékenység társult hozzá és a crohn -colitis tünetei jelentkeztek , de nem bízonyította be egyiket sem a szövettan mi meg a kezelés elindítását nem engedélyeztük mivel semmi nem támoszta alá e tényállást.
Jól van , járunk oviba igaz csak délelõtt , az ebédet már itthon eszi , a tízórait meg viszem neki , de ezzel a mai diétájával már lehet teljes életet élni . Tudja a diétáját , hogy nem ehet megsemmit amiben glutén van !
Reméljük a belei is szépen regenerálódnak és remélem egyszer eltudom feledni a sok szakember embertelen hozzáálását mások számára pedig tanulság leszünk !
További szép napot mindenkinek! Tünde
Nincs jelen
#5475 2008-10-30 11:46
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na vagyok!!!!:D:D:D:D:D
Tõlem aztán nem lehet ilyen könnyen szabadulni!!!!!!:D:D:D:D
Elõször is ! Mindenkinek gratula az új avatarjához!
Sziszi!
A tiédhez különösen gratula hiszen legalább igy téged is megismerhetünk!!!
Deluigi!
A tiétek is nagyon jó látjuk a kedves párodat is!!!!!
Vicaa!
Amint már azt leirtam neked majd elindul ha õ is akar!!!Nem kell izgulni fogsz még eleget szaladgálni utánna!!El se hiszed , hogy ilyen pici létükre milyen gyorsan tudnak szaladni.Gyorsabbak mint mi.Vagy mi vagyunk már túl lassúak???:D:D:D:D:D:D
Én se izgulok hiszen a mi korosztályunknak már 13-14 foga van , de nekünk még csak most jött ki a 7.
Mire felnõ talán kijön a többi is!!!:D:D:D:D:D
Papir evés!
Ezen minden gyerek áteseik.A Roli már elfogyasztott 3 mesekönyvet néhány száz papirzsepit ja és a Niki szobájában letépte a tapétát bár azt nem ette meg mert valószinû a festék nem volt olyan jó!!!:D:D:D
Igy bosszúból csak letépet mindig egy darabot!!!:D:D:D:D
Sziszi!
Milyen pszihiátria???Szóval engem már oda akartok küldeni????:D:D:D:D:D:D
Na szépen vagyunk!!!
De nem baj mert akkor jöhettek látogatni csak az a baj , hogy akkor majd még több hülyeséget fogok irni mert a sok betegtõl rámragadnak!Hát ezt akarjátok???Ja!És Ánya lehet csak a kezelõorvosom!!!!!!!!!!!!
Te és Judy meg csinálhatjátok nekem a sok finomságot!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Lisa!
Örülök , hogy minden oké nálad és a varratszedésen is túl vagy!!!
Tessák pihizni és , hogy ne unatkozzál közben TANULNI is lehet!!!:D:D:D:D
Látod nálunk a telefonálás se megy olyan könnyen mert nagyobb a hangzavar mint egy koncerten!!!!:D:D:D:D
Köszönöm mindenkinek a kedves szót , hogy hiányoltatok és annak külön örülök , hogy visszavártatok!!!!
Nekem is nagyon jó újra ittlenni köztetek!!!
Roor!
Na azért nme kell ennyire a dicséret mert a végén még elbizod magad!!!:D:D:D:D:D
Lesz leszbi péntekünk????:D:D:D:D
Ánya!
Mikor mész dolgozni??
Tudom , hogy te jól vagy és a doki mit mond???
Tünde!
Nagyon jó látni , hogy itt vagy nagyon hiányoztatok ám!
Örülök , hogy végre tudjátok mi a gond Csongorral és legalább megnyugodhattok!
Azért remélem fogsz jönni hozzánk és irsz!De ha lehet többet irj ne csak olvass!!!:D:D:D:d
Vigyázzatok magatokra!!
Mindenkit puszilok és vigyázzatok magatokra!!!
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-10-30 11:55)
Nincs jelen
#5476 2008-10-30 12:49
- judy1981
- Tag
Ánya: a másik képen jobban tetszik az ábrázatom. Tudom, hogy nem csak a fénykép hibája - néztem már tükörbe, de nem vagyok egy fotogén alkat, így nehéz rólam jó képet csinálni.
Aiolosz: technikailag szerintem jól csináltam.
1. (A) photoshopban megnyitottam a Zolcsi által készített, Roorral közös képet.
2. kivágtam önmagam mellképét /bocsi roor/ (kb. annyi látszott belõlem, mint a jelenlegi avataron)
3. az így maradt részt átméreteztem 80*110 px-re, majd lementettem, de Kb-ra még mindig nagy volt, így
4. a minõségébõl kezdtem lejjebb adni, és a leggyengébb minõségben is 22 Kb. maradt.
De még vannak ötleteim, csak idõ nincs. De ha Te unatkozó nyugdíjasként megcsinálod, meghálálom vhogy.
Luci: Én, téged piciátriára... Á szerintem otthon rosszabbul jársz. :D:D:D:D
Nincs jelen
#5477 2008-10-30 12:51
- judy1981
- Tag
És most már szerzõdést kell írnom. Nincs mese.
Nincs jelen
#5478 2008-10-30 12:59
- tunde
- Tag
Köszi Luci, ígérem gyakrabban jövök és írok !
Egy nagy kérésem lenne , a tesóm kislányának keresünk bölcsit Óbudán , tudna valaki valami tanácsot adni ezzel kapcsolatosan , vagy személyes tapasztalatot mondani.
Elõre köszönöm a segítséget!
Nincs jelen
#5479 2008-10-30 14:06
- Lucifer
- Tag
Tünde!
Minden kerületi bölcsinek van egy központja!Elvileg!:D:D
Oda kell bemenni és jelentkezni és õk mondják meg hol van hely!
Nálunk sajnos tele vannak a bölcsik és már most kell jelentkeznem , hogy szeptemberre felvegyék a Rolit!
Nincs jelen
#5480 2008-10-30 14:35
- aiolosz
- Tag
judy1981 írta:
Aiolosz: technikailag szerintem jól csináltam.......De ha Te unatkozó nyugdíjasként megcsinálod, meghálálom vhogy.
Kuld a kepet... a +halalast majd +beszeljuk
:-*
Nincs jelen
#5481 2008-10-30 14:44
- Vicaa
- Tag
Sziszi, tudom, hogy nõtõl nem olyannak számít a bók, de már látom kitõlörökölte Danibetyár a bájosságát! Szép babaarcod van! :)
Miért van az, hogy Sziszi új avatarját látom, Deluigiét pedig nem? :(:(:(
Luci, köszi hogy írtál, látod milyen kis butus vagyok, megnyugtattok, aztán meg megint aggódok... hát ilyen érzékeny izgulós Annamami vagyok én...
Szerkesztette: Vicaa (2008-10-30 14:45)
Nincs jelen
#5482 2008-10-30 14:47
- Vicaa
- Tag
Pasek keresztlevél fénymásolat bõven elég a biztonság kedvéért, de azt mondta a pap, hogy semmilyen papír nem szükséges, sztem tesókám még azt sem fog hozni.
Nincs jelen
#5483 2008-10-30 15:04
- mano1973
- Tag
Sziszi!
Tök jó hogy raktál fel képet.Így mostmár nem vagy arcátlan:)))
Miféle plussz kilók?
Szerintem direkt jól nézel ki.
Pasek!Lisa!
nagy puszi nektek.
Vicaa!
Ne izgulj már annyira nem tesz jót:))
Tünde!!!
hurrá...ezer éve nem láttalak erre.Csongival mizus mesélj?!
Luci!
Bölcsöde?????Ezt meg ki találta ki?
Rolit be akarod dugni egy bölcsi nevezetü intézménybe?
mit követett el szegényke?
Nincs jelen
#5484 2008-10-30 15:44
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Végre vége a hétnek!!
Holnap nem melózok :P, mert megyek remizni, de remélem nem úgy, mint néha a Lékó Péter szokott :D
Ánya, nagyon sajnálom, egyelõre nem tudok képet prezentálni a madaramról, mert híján vagyok mindenféle fotóapparátnak :( De majd már igyekszek beszerezni egyet, valami kis tökmindegy milyet és akkor lesz kép róla.
Most épp eszik, és örömömre szanaszerte dobálja a maghéjat!!
Kis zsivány, de már kezdi érezni, hogy mi az õ területe, a kalitkában kezd otthonosan mozogni.
Tegnap, és ma is észrevettem, hogy mikor melóból hazaérek, akkor "üdvözöl". Mikor meghallja hogy nyílik az ajtó, elkezd csipogni, és ezt gyakorolja is néhány percig.
Fú, most olyat fogok írni..... :D:D:D:D
...van egy hang, amire rettenetesen ideges! :D Tennap este meglátogattak nemesgázék, és engedvén a csábításnak, beleadtam apait-anyait olyan égszakadás földindulás félét sikerült kilélegeznem.
A madár úgy megijedt tõle, hogy éktelen csivitelésbe kezdett.
R-GO a madaram allergiás a barnamaci mérges üvöltésére :P
de cserébe a kép helyett:
http://www.youtube.com/watch?v=LAhCPt21iq8
ja, és ha már ide keveredtem egy másik régi kedvencem XD
http://www.youtube.com/watch?v=gUjEyszm … re=related
Szerkesztette: pasek (2008-10-30 15:57)
Nincs jelen
#5485 2008-10-30 18:27
- roor
- Tag
Halika!
Na volt mit visszaolvasnom.:D:D:D
Deluigi:én látom a képet,teccik is,csak nagyon picike.:D:D:D
De majd ha bátrabb leszel talán megosztol velünk egy-két családi fotót.:D
Ánya:pirulok és csak csendben jegyzem meg,hogy megfenyegettem az alkotókat,azért zengenek ódákat.:D:D:D:D
Aiolosz:a jó "öreg" manöken pis.:D:D:D:D
Láttam õt élõben,le is vizelt minket.:D És láttam a ruhatárát is,de a társát a pisilõ kislányt nem találtuk meg.:(
Brüsszel csúcsszuper!:D:D:D:D
Judy:ha engem csak azért vágsz ki hogy legyen új avatarood akkor semmi gond.:D
De ha ki akarsz tuszmákolni a képbõl akkor uralkodói szigorommal lecsapok rád és büntetésbõl zabbantok elötted úgy hogy te nem kapsz belõle.:D:D:D:D
Tünde:jó látni titeket is,Lucival sokszor emlegetjük hogy el vagytok tûnve.:D
Végre van diagnózis!:D
Mondtam én hogy kiderül aztán lehet tovább éldegélni!:D:D:D
Írj sûrübben,szeretettel látunk.:D:D:D
Pasek:kedves szobatársadra én is kiványcsi vagyok,Lisa telefonja tud képet csinálni,khm....csak egy infraport kéne,aztán jöhet is a kép.:D
A barnamaci üvöltést meg jobb ha megszokja,különben ki lesz "füstölve".:D:D:D
Ma olyan izébizé napom volt,olyan se nem rossz,se nem jó.:D:D:D:D
Volt oszt jól van.:D
Na azért kaptunk keserû pirulát.
A kedves nagyfõnök bejelentette hogy a jubileumi pénzünk ugrott a gazdasági válság miatt,de a svájci anyavállalat mindet megtesz hogy ne kelljen létszámot csökkenteni.
Hát....tudja fene.....inkább bukjon a jubi pénz mint a melóhely.:D:D:D:D
Torta meg pezsi nélkül megvagyok.:D:D:D:D
Tömören velõsen ennyi még lehet bekukkolok.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5486 2008-10-30 22:59
- kukackonzerv
- Tag
Pasek!
Az elsõ video írtócuki, a másik pedíg naggyyonjofej.hmm..talán ezért is a kedvenced :D
Nincs jelen
#5487 2008-10-31 11:19
- judy1981
- Tag
aiolosz írta:
Kuld a kepet...
Tõled kaptam.
judy1981 írta:
...megnyitottam a Zolcsi által készített, Roorral közös képet
Nincs jelen
#5488 2008-10-31 11:28
- judy1981
- Tag
Mi ez a pangás?!
Ha hétvégén nem lennék, az azért lesz, mert internet szolgáltatót váltok, és valószínû holnap elviszik a modemet. Az újat pedig még nem kaptam meg. De amint megkapom... Este még jelentkezem. Utána lehet csak hétfõn :(
Nincs jelen
#5489 2008-10-31 11:52
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Judy!
Remélem hamar lesz neked is neted!!!
Ami igaz az igaz nálunk nagyobb a bolondokháza!!!:D:D:D:D:D:D:D
Lassan végetér az õszi szünet aminek nagyon örülök!!Már alig várom , hogy menjenek a nagyok suliba!!!
Manó!
Én hálátlan???Igenis menjen bölcsibe!!Vagy leszel babyszitter amig én megyek melózni???:D:D:D
Pasek!
A bátyámnak is van egy papagálya akit Nagy Sándornak hivnak.Az õ kedvence a telefon mert azt utánozza ha csörög.Olyan hangja van , hogy megleget süketülni tõle!:D:D:D:D:D:D
Pangás??Hát ez azért van mert megjöttem!:D:D:D:D:D:D
Roor drágám!
Már aztat hittem , hogy nem is állsz szób avelem amiért láttad a löttyömet amit iszok , hogy aloe van benne!!:D:D:D:D
De megnyugodtam mert telefonáltál és beszélsz velem!!!:D:D:D
Deluigi!
Leszázalékoltatás??Próbáld meg veszteni valód nincsen bár ha a 13.havi nyugdijra számitasz akkor aztat már nem fogod kapni!:D:D:D:D:D
Eléggé megvan szigoritva a leszázalékoltatás , de talán sikerûl.Nekem a dokim azt mondta amikor kérdeztem , hogy meglehet próbálni , de nem sok az esélyem.Ha te is megpróbálod szoritok , hogy sikerüljön!!!!!!!
Annamami!
Mi ez a pánikroham már megint???Nem vagy butus csak nagyon aggódó!Nem kell ennyire izgulni csak egy picit!!:D:D:D:D:D:D:DÉs különben is úgy se tudsz mit csinálni vele!Ha nemm akarja még akkor nem csinálja!Mindennek megvan a maga ideje!Férjhez menni is akkor fog ha õ akarja!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-10-31 11:59)
Nincs jelen
#5490 2008-10-31 17:30
- mano1973
- Tag
Luci!
Nem azt mondtam hogy hálátlan vagy csak......szegény Rolka bölcsibe?!:))
Ez olyan mintha börtönbe küldenéd:))
Nem tudom...én nem vagyok bölcsi párti bár nálunk Tomi ragaszkodik hozzá,hogy a mi babánk is majd járjon bölcsibe.
Én Regivel 3 évet otthon voltam és oviba se szivese adtam mert csak elbutult.
Persze a pénz nagy úr....ezt megértem de akkor is sajnálom Rolit és ha nem baj drukkolok neki hogy ne vegyék fel:)))
Pasek!
Ha unod a papagájod vagy már nagyon idegesít szólj és kölcsön adjuk neked picurt a vadászgörényünket:)))
Lisa hogy vagy?
Vicaa!
Anna baba még mindig nem tért át a rendes kajára?:)))
Amugy az elöbb fosztogatták ki a hütõmbõl a fini mozzarellát.Ki találjátok ki volt az?:)))
Hát persze hogy a tesóm:)))
Egészségére!!!
Sziszi!
veletek mizus?
Szerkesztette: mano1973 (2008-10-31 17:37)
Nincs jelen
#5491 2008-10-31 18:37
- judy1981
- Tag
Most hívtak fel adategyeztetés céljából. Kb. 2 hét, mire mindent elintéznek, megkapom a modemet, és aktiválják a szolgáltatást. Addig Én az irodából netezek. A többiek meg majd füstjelekkel kommunikálnak :D:D:D
Nem gondoltam volna, hogy ennyit tökölnek. Ha tudom, csak decembertõl mondom vissza a netet. Sajnos nálunk olyan szorgalmas a szolgáltató, hogy munkaszüneti napon is kijön lekapcsolni. De legalább ha áram túlfogyasztásunk van, most helyre áll a rend.
Deluigi szerintem még ne kapkodd el a leszázalékolást. Ha úgy érzed tudnál dolgozni, inkább dolgozz. Az is kérdés, hogy ebben a gazdasági helyzetben melyik a biztosabb. Ha a munkahelyed függ a gazdaságtól, akkor leépítés várható. Míg a nyögdíj állambácsitól jön, de abból se könnyû megélni. Viszont jobb, mint a semmi.
Nincs jelen
#5492 2008-10-31 19:14
- aiolosz
- Tag
Judy, legszives nezd meg a leveles_ladikad
Nincs jelen
#5493 2008-10-31 19:34
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, kihasználtam a szabimat, anyáméknál dekkoltunk, és ott a net ördöge nem kapott belépési engedélyt. :D Szóval, anyámék nem hisznek benne, igy el vagyunk náluk vágva a "világtól"... Az, ami ott történt, az megér egy külön fejezetet a könyvemben... elég talán csak annyit mondanom, hogy Daninak anyámék mindent kivettek a kezébõl, nem engedték még magnókazettás dobozt sem megfognia, mert eltöri. No comment. Plusz Dani rosszul aludt, én most jöttem meg munkából (félmunkaidõ), háááááát, hulla vagyok.
Bölcsi: én mondjuk kifejezetten nem szeretem, mivelhogy engem is beraktak oda annak idején, és arra emlékszem, hogy mindig leszöktem a lépcsõn, hogy mikor jön már anyám. Aztán már anyám mesélte, hogy mindig ki volt sirva a szemem, a tancsik meg azt mondták, hogy most mostuk az arcát, azért piros a gyerek... szóval, a gyermek lelki fejlõdésének szempontjából az elsõ három év a döntõ. Ebben az idõben a gyermek legfontosabb kapcsolata a világgal az édesanyja, és ha ez megszakad, akkor nagy károkat okoz a gyermek lelkében ( a nagyobb korban bepisilõs, éjjel félõs, hisztis, tanulási zavaros gyerekeknél gyakran ez áll a háttérben). Nem akartam beszólni senkinek, csak elmondtam a véleményem.
Szóval, vagyunk. Anyámék tegnap állandóan rám szóltak, amikor le akartam fektetni a túlpörgött megvadult pulyámat, hogy nemlátodhogynemálmos?, és ma Danimotyóka egész nap fáradt, nyûgös volt, mert majdnem este tizenegyig egyfolytában rohangált (este öttõl), abszolút nem evett semmit, a játék hevében nem volt hajlandó, aztán persze éjjel zabált ezerrel. Az elõbb ébredt egy kis kényszeralvásból (nem akart aludni, de azért két és fél órát húzta a lóbõrt). Na megfogadtam, hogy egy ideig biztos nem alszunk anyámnál.
Tünde, végre jó egy kis jót is hallani felõletek! :D :D :D Összeszorul mindig a szivem, ha rátok gondolok, hogy is lehet mindezt kibirni épp ésszel... Minden tiszteletem a tiéd!!!
Lisa, hiányzol!!!!
Most megyünk az anyósomékhoz, sirokat látogatni, haláli buli lesz, az biztos! :D :D
Nincs jelen
#5494 2008-10-31 19:43
- Lisa
- Tag
Sziasztok Roor, illetve Fórum-világ lakók!!!
Tényleg nagy pangás volt, de ez NEm azért van Luci, hogy megjöttél csak most hagynak érvényesülni egy picit, hogy irogass nekünk, tudod hisz hiányzol innen.
Nos mivel láttam, hogy én is hiányoztam egy két emberkének (Mano, válaszolok) ezért bõszen írok is! Jelentem megvagyok, jól vagyok. Sajnos még mindig csak ezt a kettõs szóhasználatot tudom alkalmazni így egyben, mert így az igaz.
A sebem azt hiszem jól van, ma nagy "tortúrán" ment keresztül..elõször esett át az ELSÕ mûtét utána hapcin..igen jól olvassátok, nem volt piskóta, de még mindig jobb mint másnaposan (no itt nem ám az alkoholos másnapról beszélek...) szóval, jól van, és holnap kiderül az igaszság is , mert lekerül a kötés... :( no mindegy azt hiszem ezek a dolgok amiken nem nagyon lehet változtatni. DE ami másikat illeti, hogy a kajcsizás még nem az igazi...még várok türelmesen , aztán meg mégjobban várok ennyi. Az is helyre fog jönni.
Készülök a holnapra, hogy erõt gyûjtsek egy "látogatáshoz" az ünnephez méltóhoz. Remélem össze fog minden jönni, és nem kellesz "összekaparni" majd engem :) jó csak viccelek.
JAJ Luci, esküszöm, hogy bennem van a szándék (utána lehet majd járni), hogy leültem ám én ide, tételtdolgozni, dehát az ülés egyáltalán nem tetszik az újonan lett sebemnek, a magolás háááát azt hiszem az meg még most fárasztó, nem mentségek ezek (vagy azok :) nem dehoghy) csak most még nem megy. :( :( :( mérges is vagyok elhiheted.
Neked, hogy telt az õszi szünet ? Vége van már! Na az tényleg hülye aki még az õszi szünetet is kitalálta...alig kezdtek el járni...
Roor : SZIA!!!! :D :D :D Jó hétvégét Neked!
Marthuska : köszönöm szépen! :) Nagyon örülök Neked! Puszi és gondolok Rád!
Pilli : megvagy??? Hol vagy??? Igyekszem amint tudok írni Neked!
Linus : ezt szintúgy kérdés Neked, HOL VAGY??? Elvesztél a Bükkben :D :D :D
Fiúk, csendes szemlélõdök, puszi Nektek és JÓ HÉTVÉGÉT!
Ánya : Vigyázz Magadra, és holnapra is.
Judy : hajrá netszollgláltatók!!! Amúgy most meg a Tele2 mint vállalat szûnik meg...most minden ilyennel csak gond van, felmondják a szerzõdést aztán mehetsz amerre csak látsz!
Bánatos : húúúú sokat vagy mostanság az eszembe, remélem, hogy a könyv "tetszik"?
No jó sokat irogattam Neketk, puszi és Jó pihenést!
Nincs jelen
#5495 2008-10-31 19:46
- Lisa
- Tag
Itt vagyok, itt vagyok, Kedves Sziszi! Szép kis beszámolót írtam most itt! :D Haláli szövegedet IMÁDOM!!!!
Nincs jelen
#5496 2008-10-31 19:55
- roor
- Tag
Halika!
Hát sziasztok kedveskéim.:D
Lisa:menni fog az evés,tanulás,hapcizás minden mi szem szájnak ingere.:D:D:D:D
Neked is jó hétvégét és erõt a látogatáshoz!
Sziszi:túlpörgött pulyádat nyomd a kezükbe hogy akkor most te lelécelsz pihenni õk meg tartsák addig a frontot!:D:D:D
Õk hamarabb kidõlnek majd mint a kis motyó az fix.:D:D:D:D
Mindenkinek kellemes hétvégét (már ami a phenést illeti!) !:D:D:D
És egy szösszenet:
Ez a hétvége most azoké,akik már nem lehetnek velünk.
Sajnos nekem is fájó két nap lesz.
Sok erõt mindenkinek!
És ha kérhetek ilyet,aki megy temetõbe,gyújtson egy mécsest a közös síremléknél mindazokért akik hiányoznak nekünk és mindazokért,akikre már nincs aki gondoljon!
pá
Nincs jelen
#5497 2008-10-31 20:47
- roor
- Tag
Halika!
Ugye nem rémítettem meg senkit az érzelgõsségemmel?
Mert ám ez is én vagyok!
pá
Nincs jelen
#5498 2008-10-31 21:07
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Roor!
Én megígérem gyújtok majd gyertyát, bár nem jutok el a szeretteimhez, de szerintem nem is feltétlenül a hely és az idõpont a fontos a gyertyagyújtásra. Nekem talán ez a Mindenszentek lesz az elsõ, mikor nyugodtan tudok gondolni az édesapámra. 22 éve hagyott itt önszántából, és azt hiszem mostanra sikerült megbékélnem a gondolattal.
Egyébként ma voltam Pesten és mikor visszafele jöttem a vonattal, már sötét volt, és nagyon megható volt a temetõket látni a sok égõ gyertyával, mécsessel.
Kicsit vidámabb vizekre evezek, mert számomra -ha nem gond- volt egy kis öröm is a mai napban, amit megosztanék Veletek. Megkaptam az 5. adag remit.
Most már lehet mondani, hogy pasek, te drága! (5*667.000=3.335.000HUF)
Még jó, hogy nem vagyok cukros is, mert akkor lehetne mondani, hogy édes drága pasek :P
Mikor elkezdett csepegni, szinte hallottam, amint sikít a kis genya, hogy neeeee, neeem akarooom!!
De megkapta a magáét. Cserébe az örömöm ellensúlyozására nyertem egy szabadjegyet egy januári gyomor trükközésre, mert jó vóna egy kontroll (de semmi Scherer Péter meg Csányi Sándor)
Norby!
Ha olvasol, irigyellek a koncertért, cserébe én is írok egy kis irigykedni valót:
szereztem 2 jegyet a június 23 keddi Puskás Stadionos Depeche Mode koncertre. Jóformán számolom a napokat, hogy viszontláthassam õket.
Szép estét Mindenkinek, vízszintesbe helyezem magam, mert holnap ismét korán kelek!
Jó éjt!
Nincs jelen
#5499 2008-10-31 21:12
- youlcsi
- Tag
bejelentkeznék én is erre a "roor-féle tömeg-terápiára". kellene bogyó, roor! olyan "neparázzésnegondoljalegrosszabbra-bogyó". van? nagyon kellene...
Nincs jelen
#5500 2008-10-31 21:20
- judy1981
- Tag
Aiolosz: Köszönöm, megkaptam. Választottam.
Szerkesztette: judy1981 (2008-10-31 21:20)
Nincs jelen