#5501 2008-10-31 21:58

zolcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Youlcsi!
Örülök(ünk)  ,hogy ide "tévedtél".:D:D:D
Elõbb utóbb mindenki itt köt ki.Mert a rosszalkodni akarás bennünk van.:D.Kiben így kiben úgy.
A bogyókat (persze van ilyen a raktárban) intézzük.Roor remélem nem haragszol de épp itt voltam.:)

Nincs jelen

#5502 2008-10-31 22:20

Norby1
Tag

Pasek a Mode se rossz fõleg ha valaki szereti :D megnézném azért õket is  De ha AC DC-t írtál volna na azért még jobban irigykedtem volna

Nincs jelen

#5503 2008-11-01 06:16

Vicaa
Tag

Pasek! Már vártam a híreket, hogy sikeresen becsepegett e a remi. Örülök, hogy odacsapott a kis genyának, DRÁGA Pasek! Hogy édes e azt Lisa bizti tudja ;)

Én õszintén úgy vagyok a Mindenszentekkel, hogy ez egy nap az évben, ami a halottak napja, de az én lelkemben mindig ott vannak azok, akik fontosak és nemcsak ezen az egy napon, amit sokan arra  használnak - sajnos - hogy megrohamozzák a temetõt virághalmazokkal, egy rakat pénzért, megnézzék kinek milyen a sírja, tömegnyomorban meggyújtanak lehetõleg minél cifrább és több mécsest, hogy mindenki lássa, nekik ilyen van.
Szóval én meg kissé nyers voltam, de a magam módján idehaza egy pár percet emlékezem, az év többi napja meg nem telik el úgy úgysem, hogy ne emlékezzek, mert nem is tudna úgy eltelni.

Bocsánat, ha én meg kicsit lelombozó voltam.

És mostmár másról!
Manó!
Örülök hogy vagy, ittvagy, látod azéncsajomnak a papír kell... Bár tegnap rájött hogy kell lecsavarni a Bepanthen krém kupakját és már igencsak szemezgetett az általa kinyomott krémmel, mikor tetten értem õt :).
Pedig a képeken amiket fel szoktam rakni és a bükkszenti talis brigád is igazolja, hogy nincs éheztetve :D:D:D

Deluigi! Remélem hamarosan sikerül letudnod a sok vizsgálósdit és jó eredményekkel, hogy legyen újra egy kis nyugid. Ja! Most már látlak Benneteket is, de várom ám, hogy tegyél fel nagyobb képet is, hogy megszemlélhesselek Titeket!

Nincs jelen

#5504 2008-11-01 06:49

Szuszidi
Tag

Kedves Pasek! Nagyon örülök hogy drága vagy! Lisa ha nem megy ülve akkor még van két lehetõséged állva vagy fekve! Nagy lány vagy már eltudod dönteni mi jó! :D 
Vicca mikor beszélgetünk?
Roor még mindig fosztogatod a hûtöket?
Gyertyát én is gyújtók. Mindenki vigyázzon magára meg másra is mert tudjuk belõlem csak egy van másból viszont lehet több is! Jobbulást!

Nincs jelen

#5505 2008-11-01 12:46

roor
Tag

Halika!

Deluigi:tessen már gatyába rázódni.:D:D:D:D
Hess bajok,jöhet az édes élet!:D:D:D:D
Pasek:k.o.-val nyertél gondolom.:D:D:D
Szuszi:igen,fosztogatok.:D:D:D:D
Youlcsi:akkor már Zolcsi postázta,de küldök még neked egy adagot.:D
Zolcsi:nagyon teccik a kis barkácsépítmény.:D És nyugodtan menj be a raktárba ha nem vagyok itt!:D:D:D:D
Vicaa:nem voltál lelombozó.
Én is minden nap gondolok rájuk,mégis valahogy ez a nap más,márcsak annyiban is,hogy ilyenkor jobban elmélyülök,mert nem a hétköznapokkal foglalkozok,hanem csak velük.
Mécses meggyújtva.

Nincs jelen

#5506 2008-11-01 16:32

Lucifer
Tag

Halihó!

Manó és Sziszi!
Nekem  a  Niki is járt bölcssibe egy évet és nagyon jó volt neki!:D:DSzeretett is járni no meg õt is nagyon szerették!:D:D:D:D  És  a  Roli is fog menni!:D:D:D:D:DKülönben én se vagyok nagy bölcsi párti , de legalább gyerekek között van!

Judy!
Jó az avatarod!!!!!!

Én apukámnál voltam már  a  héten ,  kedden lesz apósom temetése és akkor megyünk   a többi rokonhoz is a  temetõbe!Ma gyergyát gyújtok csak itthon!!

Deluigi!
Te is összeszerdsz minden nyavaját?????Vigyázz magadra!!
Különben  a mostani melóhelyzetek ügye nagyon labilis és azt mondom a  nyugdij  az biztos!De te tudod , hogy mennyire birnád a   folyamatos melót!!!!
Gyógyulj meg minél elõbb!

Youlcsi!
Jó téged is látni itt  a Roor topikban!
Elõbb utobb mindenki itt köt ki csak egy kis bátorság kell elindulni!!!!

Lisa!
Nálatok volt a  fakidõlés?????
Jól van fel vagy mentve egy kicsit a  tanulás alól . de aztán tessék belehúzni mert szigorú leszek ám!!!!
A szünetnek holnap hála vége és lesz egy kis nyugalom itthon!Bár a   Roli napok óta megint nme jól alszik igy én se!:(
Crohn úr szórakozik egy kicsit , de adok én neki!A hátam - derekam nagyon fáj estére olyan vagyok mint egy nyominger!Tegnap  lefeküdtem  a földre és majdnem ott maradtam mert nem tudtam felállni!!!!!:D
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!

Nincs jelen

#5507 2008-11-01 17:27

sziszi32
Tag

Sziasztok, megjöttünk az anyóstól, beállitottak anyámék, fõztem, kajáltattam népeket, dani pörög, fel s alá rohangál. Az anyósnál egész jó volt, de mint utólag kiderült, "rosszak" voltunk, mert eltávoztunk a temetõre, és már nem mentünk hozzájuk vissza ebédre, pedig vártak. Ez már itthon derült ki. :( Na mindegy... ezen kivül egész jó volt a nap, bár ugye ilyen szomorú emlékeket felidézve az ember érzékenykedik kissé...
Lisa, jó téged olvasni!!!!

Nincs jelen

#5508 2008-11-01 17:31

sziszi32
Tag

Luci, nem akartam senkinek beszólni, fõleg neked nem! :D Amennyiben jó tapasztalataid vannak a bölcsivel, és a gyerek is szerette, akkor ne is figyelj az olyan vészmadarakra, mint én... :D :D :D

Nincs jelen

#5509 2008-11-01 17:38

roor
Tag

Halika!

Judy:tényleg jó az új avatarod,de mintha hiányozna róla valami/ki.:D:D:D:D:D:D:D
Luci drágám,a tb nem fizeti a bölcsisnénik orgazmusait Rolitól!:D:D:D:D
De tesóm meg én ingyé is bevállaljuk!:D:D:D
Üsse kõ a sz@ros pelus is jöhet.:D:D:D:D
Sziszi kedves akkumulátoros vagy vagy elemes?:D:D:D:D
Amennyi energia van benned az aksira tippelek!:D:D:D:D
Lisa,Pasek:tõletek is várok ám híreket!:D:D:D
Tessenek be-benézni mindenki!!!:D:D:D:D
Cuppppppp

Nincs jelen

#5510 2008-11-01 19:55

judy1981
Tag

Hali!
Még nem kapcsolták ki a netemet.
Roor: nem értem mirõl beszélsz. Két szem, két fül, 1 száj, 1 orr két lyukkal. De ha magadat hiányolnád, ez úgy látom a csoportképbõl van, nem a mi közös képünkbõl. :D Amúgy is két ekkora arc nem fér el egy avataron. :D Bár sok jó ember...
Ezt most nem értem. Mit is vállaltok be? A Rolcsit, vagy a költségeket? Esetleg a bölcsisnénit ? :D
Lisa hsz-ára tegnap elfelejtettem reagálni. Én úgy tudtam, hogy a Tele2 már rég megszûnt. Illetve beolvadt az invitelbe, akikkel nagyon kell vigyázni. Egyébként T-s leszek, Mert itt 4e ugyanaz a csomag, mit ami nálunk 6e. Válság van, nem lehet szórni a pénzt! :D

Szerkesztette: judy1981 (2008-11-02 19:42)

Nincs jelen

#5511 2008-11-01 21:01

sziszi32
Tag

Roor: az aksim épp lemerült, gyakorlatilag az utolsó hsz-m óta nyomom a zágyat, dani nemkülönben, lemeritette a kétnapos csibészkedés. Már vagy három órája alszik, most kezdi az ébredés-ódát (azaz: kajál, sirdogál, férjem önfeláldoz :D). Fõzni muszáj volt, mert anyámék vendégségbe voltak, kajára számitottak, nem kaptak, hozzánk bezuhantak azzal, hogy ma még nem ettek, mi meg tulajdonképpen két napig nem voltunk itthon, hát kellett valami kaja (krumplileves, pulykacicis rizottó, semmi extra). Most lassan ismét emberi az ábrázatom, megyek danit tisztába tenni. Puszi nektek!

Nincs jelen

#5512 2008-11-01 22:02

youlcsi
Tag

köszönöm a kedves fogadtatást ebben a topicban is.
ált. szoktam olvasgatni itt, de 80%-ban melóhelyrõl netezek, és úgy igencsak nehéz bekapcsolódni a beszélgetésbe, illetve követni, hogy ki, mit, hogy és miért...
azért majd igyekszem néha itt is megjelenni.
szép estét!
tsók!

Nincs jelen

#5513 2008-11-02 00:52

Lucifer
Tag

HAlihó!

Sziszi!
Nem szóltál be és nem vagy vészmadár sem!:D:D
De tudod a   muszály nagy úr!És tényleg nagyon jók a  tapasztalataim a  bölcsivel kapcsolatosan!
Már lassan kezdek begolyózni az itthon léttõl és egy kis szabadra vágyom ami valami meló legyen és ne csak az itthoni háztartás!Az hogy fogom - e  birni  az még kérdés!Majd meglátjuk! A vak is aszonta!:D:D:D:D:D

A Rolka féle orgazmus mindenkinek a  maga baja!!!!:D:D:D:D:D
És látod én is benéztem!!!
Kukucs!!:D:D:D

Nincs jelen

#5514 2008-11-02 06:00

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Valóban ahogy írtad Luci a muszáj nagy Úr!A mi kislányunk is járt bölcsödébe mert a feleségem akkor kezdett dolgozni.Nagymamák vannak de azért az sok lett olna mindig oda hurcolni.Mi is volt akitõl kaptunk:a gyereknek 3 éves koráig az anyja mellett a helye.A baj csak az volt ,hogy a nejem még sehol nem dolgozott elõtte és mindjhárt alanyi jogon 19 ezer ft-ot gyest kapott.
Sajnáltuk persze mi is fõleg ,hogy mindenféle bajt elkapott.Bárányhimlõ,torokgyulladások 1 hónap ovi két hét "táppénz" folyamatosan.De legalább nem késõbb kapta el(ez mondjuk nem lehet szempont a döntéskor).
Furcsa talán én vagyok az elsõ pasi aki hozzászól  ilyesmihez.:D

Nincs jelen

#5515 2008-11-02 08:41

Ánya
Tag

Ma a halottak napja van
Ilyenkor mindenki egy kicsit elgondolkodóbb, komolyabb.A hozzászólásomt képtelen vagyok elhalasztani. Az olvassa csak, aki tud a minden napokra is figyelni ezen a napon!

Luci!
A bölcsöde jó, ha jó. Márpedig te jót hallottál a bölcsirõl, tehát az jó bölcsi. Van egy mondás, csak boldog anyának lehet boldog a gyermeke. Ha te szeretnél emberek között lenni és mást is tenni, mint háztartást vezetni, akkor tedd ezt. A másik nagy mondás, amit jó, ha minden szülõ szem elõtt tart. Nem kell nagyon jó szülõnek lenni. "Elég jó szülõnek kell lenni." A gyerek vendég a háznál és az a dolga, ha felnõ, elhagyja a szüleit. A nagyon jó szülõt nehéz elhagyni. Még tudnék írni hosszan, de most csak Luci nyugtatónak írtam már gondolatot. Meg Annamami nyugtatónak. :D
Zolcsibal!
jó, hogy egy pasi is hozzászólt. Annyira el van nõiesedve a "szakértõi" szakma is :D
Köszi!

Lisa!
Gyógyulj, még nincs két hete a mûtétednek. A fájdalom a jelzése, hogy meddig mehetsz el. Vedd Komolyan!! Pihenj és tedd a semmit!! Még tanulással se gyötörd magad!! Ha jobb fizikai állapotban leszel, gyorsan behozod a lemaradást !! :D Teljes ágynyugalom, befelé figyelés és poci növesztés, ez a dolgod. Bagoly mondja verébnek, tudom, de mondanom muszáj!! :D
Pasek!
Te is vigyázz magadra! Ne vedd félvállról a kisgenyát. A pihenés rád is rád fér. Mutass jó példát Lisának a semmit tevében.
Roor néni ebben is az élen jár :D
Lisa néni és Pasek bácsi, utána ................:D :D

Sziszi!
Jobbulást, neked és Dani motyónak is! Jó, hogy ilyen rendes és segítõkész a párod!

Judy!
Jó az avatarod :D :D
Deluigi!
Örülök, hogy láthatom Marikát is a védõangyalodat:D
Ne igyekezz vissza a munkába, ha jobban érzed magad otthon! :D A betegségünknek lassú a gyógyulása és meg kell még ismerned, hogyan tudsz együttélni vele, hogy tünet mentes maradjál. Ehhez pedig idõ és nyugalom kell. Tekintsd az imbolygásodat intõ jelnek. Persze, tudod te ezeket a dolgokat, de magamat is erõsítgetem ezzel, ha leírom. :)
Youlcsi!
üdvözöllek itt is, a rosszalkodók között. A betegségünknek egyik oka talán a jó kislány-/kisfiú-ságunk lehet. Egyéni statisztikám szerint az IBD-s betegek mind nagyon megfelelni vágyók, tehát jók :D

Magam is hasonló vagyok és készülök vissza a munkába. November 10-én lesz a nagy nap." Kicsit" izgulok, hogyan fogom bírni, de már eligérkeztem, és már egy hónappal így is késõbb megyek. Vannak családok, akik várnak rám, nem mentek máshoz. Nem tehetem meg velük, hogy nem megyek most sem. Majd meglátom, hogyan fog menni. Meg kíváncsi is vagyok, hogy tudok-e még dolgozni? Fog-e menni. Annyira csak a legkisebb helyiség körül forogtak mostanában a mindennapjaim :)

Vissza a mai naphoz:
Öleljük meg szeretteinket, legalább ma.

Egy virtuális ölelés mindenkinek, tõlem, szeretettel, barátsággal: Ánya

Nincs jelen

#5516 2008-11-02 09:29

Szuszidi
Tag

Kedves Ánya!
Köszi az ölelést! Én is vissza ölelek tégedet titeket! Ne idegeskedj a munkát nem lehet elfeledni menni fog az elejin kicsit furcsa lesz, de napról, napra bele fogsz melegedni s észre sem veszed már vissza is szoktál a munkához! Tudod hogy elgondolkodtató az a szöveg "A betegségünknek egyik oka talán a jó kislány-/kisfiú-ságunk lehet. Egyéni statisztikám szerint az IBD-s betegek mind nagyon megfelelni vágyók, tehát jók" érzek benne nagy nagy igazságot! Hú de még mekkorát!

Nincs jelen

#5517 2008-11-02 13:08

Norby1
Tag

Tegnap szembe rohanva az elveimmel bemerészkedtem a konyhába kenyérsütés céljából. Történt ugyanis, hogy elfogyott a kenyér. Gyorsan a válságstáb összeült most mi legyen felkiáltással minden zárva. Ekkor  jött az isteni szikra van kenyérsütõ gépünk. Laza 2 órás kutakodás után megtaláltunk minden alkatrészt ami kell a kenyérhez.
Nos az elsõ kenyér DNS lánca nem igazán akart úgy összeállni mint ami hasonlítana egyáltalán valamilyen pékáruhoz de nem adtuk fel. Felmerült a telefonos segítség ötlete is de a férfiúi büszkeség ezt elvetette  A második próbálkozás egészen biztató lett  éjfélre el is készült addigra benyomtam 2 csokis nutrit és már nem is voltam éhes . Még egyenlõre nem találtam senkit aki a bátorságpróbán részt venne  és megkóstolja az alkotást. Ma reggel azért vettem biztonsági kiflit. Ha majd megkóstoltam akkor leírom a tapasztalataimat. :D 

Ánya köszi az ölelést ezúton viszonoznám

Szép napot

Nincs jelen

#5518 2008-11-02 15:20

youlcsi
Tag

Norby! bármilyen is az a kenyér én most biztos be tudnám vállalni! csak félek, hogy rosszul esne utána desszertnek a fleet soda :)

Nincs jelen

#5519 2008-11-02 15:26

sziszi32
Tag

Hellóka, mindenkinek remélem, hogy szép napja van! Itt nagyon szép az idõ, Danit elvitte az egyik kiscsaj a faluból sétára, lassan talán visszajönnek. Én lemerültem, délelõtt meló, azóta is csak kóválygok, mint gólya... hm, izé... a levegõben. Egy jó kis stefönking-novella feldobott (dolan és a cadillac) :D :D
Ánya, nagyon okos dolgokat tudsz te! Komolyan! A bölcsi dolog mindenkinek magánügye, akinek jó, annak jó, aki meg utálja, az sem fog másként gondolkodni róla. :D :D :D Az a fõ, hogy Luci jól érezze magát, mert akkor tud türelmes stb. lenni a kicsivel szemben. Az én anyám nem volt nyugodt attól, hogy berakott a bölcsibe, feszült volt, sirós, ráadásul tudta, hogy utálom az egészet, de ugye a szociban nemigen lehetett ugrálni. Engem mai napig a hideg ráz a bölcsis emlékeimtõl, nekem nem volt gondom azzal, hogy "túl jók" voltak a szüleim. Bár azokban az idõkben valszinûleg olyanok voltak, mint az átlag, vagy talán kicsit jobbak. Ezért jobb szerintem kisgyerekkel falun élni, mert legalább van némi mozgástér. Bár lemaradtunk a babaúszásról (na jó, ez fõleg a sztóma és mûtétek miatt), meg a baba-mama körökrõl (a közeli városban van egy ilyen csoport, kizárólag magyarokból, plusz magyar ovi... nem rasszista vagyok, csak felvidéki! :D), de meg tudom becsülni a szomszédok segitségét, meg az elvileg tiszta levegõt... nem is tudom, mért irkálok ien hülyeségeket, talán tényleg teljesen lemeritett ez a pár nap :D :D
Remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek, s mindenki eljutott azokhoz a sírokhoz, amelyek sokat jelentenek nekik!
Érzékeny hangulatomat egy régi vers hadd idézze:
valami cseng, valami kondul
valaki hosszú útra indul
valaki sír, valaki áld
valahol égbe száll a Miatyánk
valami cseng, valami kondul
valaki hosszú, hosszú útra indul

Nincs jelen

#5520 2008-11-02 19:31

roor
Tag

Halika!

Csendesen szemlélõdtem a két napban.:D
Különös dolog nem történt velem,House maratont tartottam,ja meg a pocimat jól telepakoltam mindenfélével,aminek már érzem súlyát.:D:D:D:D
Volt abban sárgaborsófõzelék,sült krumpli,fõtt krumpli,rántott pulykamell,zanyukám levese isteni leveshusival,hókuszpapi tartárbifszteke (ebbõl csak nagyon kevés,de nem azért mert rossz volt,hanem mert abszolute nem szabadna,de bevállalós lévén és még azért is mert torkos vagyok hát be is vállaltam :D ),nápolyi,teasüti,ágyas szatmári szilva barátunk.:D:D:D:D:D:D
Ja vajaskenyér pirosarannyal és fõtt tojással.:D:D:D:D
Biztos maradt még ki valami amit pusztítottam de nem emlékszem.:D:D:D
És még nincs vége a napnak.:D
Kaptam ajándékot is,párom fõnöke Párizsban járt,és hozott nekem meglepit,szerény "kis"  Givenchy neszeszatyrot és egy parfümöt.:D:D:D:D
Tesómék is voltak,igaz villámlátogatás volt.:D:D:D:D
Lucikám most kimaradt pénteken,de bepótolom és kényeztetem majd.:D:D:D:D
Viszont lehet ám jelenteni ki hogyan vagyon,Lisa,Pasek,Zolcsi és valahány név a fórumnaptárban!:D:D:D:D
Még visszakukkolok.:D

Nincs jelen

#5521 2008-11-02 19:54

judy1981
Tag

Jelentem, ma lemeóztam (ablakon kikémlelve) Zolcsi barkácsépítményét. Élõben még jobban néz ki, mint a képen.
Norby: szomszéd kutyája nem jött szóba?
Roor: ez már durva.
Nelly hova tüntél????
Lisa? Pasek?

Nincs jelen

#5522 2008-11-02 20:01

zolcsi
Tag

Kösz Judy és a gépen a mûködést is köszi!
Deluigi szerinted hova dolgozódik az a kaja?
Találós kérdés!

Nincs jelen

#5523 2008-11-02 20:30

Nelly
Tag

Hali

Vagyogatok...olvasgatok...csak folyamatosan úton vagyok..
Voltam otthon szüleimnél.
Elsõ halottak napja amikor nagyon szeretett nagyimat már a temetõben látogattam...:(
És a nagypapámat is...nincs egy év hogy elmentek mindketten.
Másik két nagyszülõmet lemeóztam...de sajnos látom,õk sem fiatalodnak már...és ilyenkor rájövök nem vagyok már többet gyerek...

Nincs jelen

#5524 2008-11-02 20:48

Vicaa
Tag

Ejj, Zolcsi, a Norby nagy erõfeszítései által elkészített kenyeret a kutyának???? Szerintem ha nem is jól sikeredett volna akkor is ki kellene állítani üveges szekrénybe, hogy íme a bizonyíték, Norby is megfordult már a konyhában, mi több még kenyeret is sütött :D:D:D !
Tudod a te krumplipucolásod is lencsevégre lett kapva Bükkszentkereszten, meg is szoktam kukkolni, hogy na ugye-ugye, a fiúk is mily szorgosak tudnak azért lenni! :)

Roor, jó "huzatod" van! :D:D:D:D:D Na nem mintha ezt eddig nem tudtuk volna, de azért én már sztem be se férnék az ajtón ha ennyit ennék :D:D:D:D:D

Nelly, attól még amit írtál igenis gyerek maradsz, mindig, még felnõtt fejjel is, gondold csak át, hogy a családnak mindig te leszel a legfontosabb, a gyermek. (Vagyis remélem hogy így van)

Ánya köszönet a kedves szavakért, sokat gondolok Rád, remélem sikeres lesz a munkába való visszatérés!
Amit pedig a keménységrõl írtál nekem, nos az én Attilámnak  elolvastam és nevetett egy nagyot, meg megjegyezte, hogy bizony-bizony márpedig én egy makacs, határozott kemény nõ vagyok. De azért hozzátette, hogy így szeret. Abban azért megegyeztünk, hogy csak bizonyos esetekben vagyok határozott, sztem néha azért erre is szükség van.

Na lassan irányulok pihizni, puszilok mindenkit!

Nincs jelen

#5525 2008-11-02 20:58

judy1981
Tag

Vica: Én mondtam. De ha a szomszéd kutyája túléli, akkor talán bátrabb lesz a család is.

Nincs jelen

#5526 2008-11-02 21:46

sziszi32
Tag

Sziasztok! Bár nekem mostanában nem ir senki, azért jóéjt mindenkinek!

Nincs jelen

#5527 2008-11-02 22:45

Norby1
Tag

Judy nem kell a szomszéd kutyája van nekem is de szegényen azért nem akartam kipróbálni mert most mûtötték és ha már közel 50ezret kifizettem a dokinak akkor még éljen egy keveset.
Egyébként jó lett a kenyér még mindenki él akik megkóstolták és senki nem panaszkodott :D

Szerkesztette: Norby1 (2008-11-02 22:50)

Nincs jelen

#5528 2008-11-03 05:50

Vicaa
Tag

Sziszi! A puszilok mindenkit-be Te is benne  vagy ám!
De most külön is puszillak és Danit is a kis kobakján! :)

Judy, valahogy elsiklottam olvasás közben rajta, hogy te írtad, bocsesz!
Norby :D, csak így tovább, ha közeletekben nem lesz valakinek kenyere, akkor közhírré teszem, hogy bátran fordulhat hozzád :D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5529 2008-11-03 07:21

youlcsi
Tag

jó reggelt! sziasztok!
nemsokára indulok szegedre. tessék nagyon szorítani értem, pls!!!!

Nincs jelen

#5530 2008-11-03 07:22

zolcsi
Tag

Youlcsi ne izgúlj szorítunk!.:)

Nincs jelen

#5531 2008-11-03 07:42

aiolosz
Tag

youlcsi írta:

jó reggelt! sziasztok!
nemsokára indulok szegedre. tessék nagyon szorítani értem, pls!!!!

En egy kicsit inkabb lazitanek, hidd el, ez esetben ez jobb, mint a szoritas :) 
A kislanyoknak mas esetben es mashol kell szoritani....  :) :)
Nem lesz gond...nyugi
:-*

Nincs jelen

#5532 2008-11-03 07:57

youlcsi
Tag

igazán nem is tudom, mirõl beszélsz... :lol:

de köszi a biztatást. mindenkinek.

Nincs jelen

#5533 2008-11-03 10:42

Lisa
Tag

Sziasztok,
youlcsi : üdv. itt közöttünk, picit lököttek között :D :D :D
No mi az Sziszi, ne már hogynem szólít senki!!! Szerintem dani egyfolytában "hintázik" Neked! :D És én is szólítalak, amikor írok, és most lesz ma más is! :D Egyben üzenem Ányának, hogy tanusíthatom, hogy Sziszinek a férje tényleg fantasztikus és segítõkész NAGYON!!! Pláne ha arról van szó, hogy Dani mekkörra kört tud leírni az apja feje körül :D no ez bonyolult, de bizti érted Sziszi és M.
Roor: tessék!? Mit parancsolsz!? Itt vagyok!!! Élj velem, mond! :D Megvagyok, köszönöm.
Ennyien, ennyire feltûnõen kerestek Pase, Lisa? nos...
Luci : :( :( :(  hétvége...tudod Te szerintem. Nagyon sok puszi és erõ Nektek most, ha nem veszed sértésnek....
Ánya: ÉRTETTEM, cska fel nem fogtam  :), de igyekszem!
Szuszi : ez jó volt, tudod mit, inkább kihagyom, de ülve, se állva, se fekve...amúgy is tilos! :D :D :D
No Norby Zsenim, megy az a fránya mail is de ugye itt muszály jelentnei, mert kövezés van belõle, ha nem ,és az ülés mivel fájó...no szóval érted! Ugey? :D Nem kis mosolyt csltál az arcomra a kenyeres sztoriddal :D látod mikre nem is vagy képes a távolból :D
Judy: ja odáig eljutottam, hogy egyesültek, de most az Invitel szünikmeg!
Zolcsibal : PUSZIKA NEKTEK!
Vicaa  : talán annyit, hogy telefon :D :D :D ja és Te Drága, Mézédes pasek! No így megfelelek Vicaa? :D

Üzenem, hogy a hét nagyon vigyázós és pihizõs lesz, mert jelzett a hasam és ugye figyelek is rá, üzenem Nektek az én kis aggódós  Fórum Családomnak! Puszi Lisa

Nincs jelen

#5534 2008-11-03 10:43

Lisa
Tag

A legeslegesleges legfontosabbat kihagytam!
A hétvégén nekem is SIKERÜLT KIMENNI A TEMETÕBE!!!! (segítséggel, de voltam és meg is nyugodtam)

no még valami ( a szita fejem miatt) deluigi: remélem simán és viszonylag gyorsan mennek a mai vizsgálataid, ha eredmény van akkor azért számolj be!

Szerkesztette: Lisa (2008-11-03 10:44)

Nincs jelen

#5535 2008-11-03 10:57

aiolosz
Tag

Lisa írta:

"..Sziasztok, youlcsi : üdv. itt közöttünk, picit lököttek között :D :D :D
Puszi Lisa

Lisa, "szivem Csucske" ..nem rosszra gondolni..szoval, konkretan kikre utaltal lokottek ugyben  :)
Nem hiszem, hogy ezek kozott lenne ember, mar_mint ertelemszeruen ferfiember :-)

Nincs jelen

#5536 2008-11-03 10:59

sziszi32
Tag

Sziasztok! Nnnna, így már sokkal jobban érzem magam, hogy megint tudomást vesztek rólam. :D :D :D :D
Lisa, értem a célzást :D Különben meg húzzál bele a jobban levésbe, mert kassa igen szép ám decemberben!!!! Ha már november végén mi megyünk hozzátok :D :D igaz, csak pár órácskára, de az éhes ember ne válogasson, vagy ajándék lónak anyja se érti a szavát? :D  S az, hogy pasekkel együtt vagy keresve, az részemrõl ad1: remélem a novemberi hidegben egymást melengetitek (javithatatlan keritõnõ vagyok, bocsi :)), ad 2 a bükki tali óta szerintem senkiben nem maradt kétség afelõl, miért kell titeket egyszerre keresni :D :D :D
Luci, ha jól emléxem, ma neked nehéz napod van :( Veled vagyok lélekben, remélem, rendben mennek a dolgok, és a párod is jól birja a gyûrõdést!
deluigi, édes vagy! :D Szó szerint is, meg amúgy is!

Szerkesztette: sziszi32 (2008-11-03 11:00)

Nincs jelen

#5537 2008-11-03 11:08

Lisa
Tag

Aiolosz! DE VAN!!! És MIND LÖKÖTTEK VAGYUNK! Nos aki EZT, ITT, nem vállalja szégyelje magát :D :D :D :D
SZiszi OKÉ Értettem, ne hogy azt hidd, hogymenekülsz, én is kíváncsi vagyok a TE fõztödre!
DE Pest is szép ugye ...akinek megígértem... :D

Nincs jelen

#5538 2008-11-03 11:20

aiolosz
Tag

Lisa írta:

Aiolosz! DE VAN!!! És MIND LÖKÖTTEK VAGYUNK! Nos aki EZT, ITT, nem vállalja szégyelje magát :D :D :D :D

Ertettem... kerek engedelyt +hunyaszkodni...de lehetne azert differencialni, szoval ugy ertem, hogy a kislanyok azert egy kicsit lokottebbek...nem lehet az igazsagot a sarba tiporni  :) :)

Nincs jelen

#5539 2008-11-03 12:36

Vicaa
Tag

Nnnna, Annám délutánialvásátmegkezdte,így egy kis mosogatás után eljutok ide megint, mert látom pezseg az élet! :)

Lisa, azért nem semmi  vagy! Aiolosz meghunyászkodik neked!!! ;) :D

Egye fene Aiolosz,lehet hogy itt a csajok kicsit lököttebbek, de tegyük hozzá, hogy a talikon igencsak egyensúlyban vannak lököttségi szempontból fiúkák és lánykák!
Ugyebárki is ropta  úgy bükkszenti talin, hogy minden porcikája mozgott??? :D:D:D:D:D:D Vagyis majdnem minden :D

Viszatérve Lisa, így már megfelelsz :)  De akkor már a Pasek-et is nagy "P"-vel kellett volna írnod nem? Tuuudom, tuuudom vegyek már vissza, ne kötözködjek itten Veled, mert aztán ha felerõsödsz... De azért annyira már nem félek, hiszen már nincsenek is tüskéid :D:D:D

Youlcsi, szorítva vagyon érted ezerrel!

Luci rád is gondolva vagyon, puszi Nektek,sok sok lelki erõ mára.

Sziszi, hát hogy is gondolhattad hogy megfeledkeznénk itt Rólad! Annamami biztos nem, mert tudom, ha tanács kell Rád is mindig számíthatok "Anna  ügyileg"! A sztorijaitok és a napi élménybeszámolóid alapján pedig ez kész lehetetlenség :)

Nincs jelen

#5540 2008-11-03 12:37

judy1981
Tag

Kikérem magamnak! Én normális vagyok! Erre gyakran emlékeztetnek azok a hangok is, amelyeket érdekes módon mindig csak én hallok meg. Kitudja, hogy miért? :D:D:D
Norby: Épp azért kell a szomszéd kutyájával megkóstoltatni. Na nehogy már a te kutyád lássa kárát! De ha finom lett, akkor gratula, csak így tovább. :D Talán rájössz, hogy olykor jó dolog sütni-fõzni. Lásd Pasek milyen konyhatündér. (Vannak fiú tündérek is.)

Az elõbb komolyan mondom kivert a víz. Ebédidõ elõtt kb. 3 perccel kikapcsolt a gép, és nem lehetett bekapcsolni. Mentem a másik géphez, és az sem akart bekapcsolni. Basszus, mondom, hogy fogok én fórumozni?!?!?!?! :(
De aztán magához tért. Bár a másikat is meg kellene néznem, hogy hajlandó e mûködni. Majd. :D

Most kérdeztem Big Brother-t, még nem kapcsolták ki a netet. Hm. Lehet dec. 1-el kapcsolják ki. Ezért nem szeretem én másra bízni az intézkedést. Sose úgy van, ahogy én mondom. Na majd lehet bemegyek, és megkérdezem.

Nincs jelen

#5541 2008-11-03 13:28

zolcsi
Tag

Judy már téged is megkörnyékezett a félelem?Mi lesz ha egyszer nem lesz net?.:D
Vicaa azt a remek bulit mondod ahol a minden remek volt jó hangulat tánc kifulladásig?Ott csak egy baj volt a másnap.Több szempontból is ad1:haza kellett menni és ad:2 fel kellett kelni 3-4 óra alvás után

Nincs jelen

#5542 2008-11-03 16:23

Lisa
Tag

Kedves Aiolosz, vettem! és egyben kérném a bocsánatodat a másik topicban történtekért! Szánom-bánom!

Nincs jelen

#5543 2008-11-03 18:09

youlcsi
Tag

sziasztok!
köszönöm, hogy gondoltatok rám. részletek a tükrözéses topicban :(

Nincs jelen

#5544 2008-11-03 18:46

zolcsi
Tag

deluigi akkor mi nem is vagyunk lököttek.Abból amit írtál egyenesen következik.:D

Nincs jelen

#5545 2008-11-03 19:09

roor
Tag

Halika!

Fõlökött jelentkezik!:D:D:D
Én büszke vagyok rá!:D:D:D
Na átfutottam a termést,a láthatatlanokat is.:D
Gyors reagálásban:

Youlcsi:sajnos üdv a crohnosok táborában!
Sziszi:én is szólok hozzád!:D:D:D
Pussznyussz mindenkinek most rohannom kell késõbb befejezem eszmefuttatásom.:D

Nincs jelen

#5546 2008-11-03 19:48

judy1981
Tag

Deluigi: De biztos. Elég gyakori az irodában. Már fûtöm a fõnököt, hogy vegyen túlfeszültségvédõvel ellátott elosztókat. Én csak attól féltem, hogy egyáltalán nem fog beindulni. )Találkoztam már ilyennel, de szerencsére nem az enyém volt.) És akkor
1. nem tudok ebédszünetben netezni
2. gép hiányában biztos egész délután az iratokat kellett volna rendezgetnem. (a hideg is kirázott)

A munkatársam összeszedett vmi hasmenõs-hányós vírust, amit már a kisfõnök felesége is elkapott. Mondtam, hogy be ne jusson az irodába, mert végem.
Szerintetek. Ha Bolus adstringenst szedek, ami bélfertõtlenítõ, + szedem a protexint, akkor megúszhatom? Csak meg. Vagy nem? Vagy igen? Vagy nem?

Hol vannak a lököttek????????

Nincs jelen

#5547 2008-11-03 19:51

sziszi32
Tag

Nem tudom, hogy a petefészek birtoklása önmagában is besorol-e a lököttek közé, de azért én is itt vagyok. Lököttként, vagy sem. Örülök, hogy Danisztorikkal felviditalak, annak meg még jobban (örülnék), ha rolkáról és annáról is naponta olvashatnék valami aranyosat! :D :D :D

Nincs jelen

#5548 2008-11-03 21:35

roor
Tag

Halika!

Lökött gyors érkezik a vágány mellett kérem vigyázzanak!!!!:D:D:D:D

Fúúú a párom teljesen egyedül nagybevásárolt a gazdaságosban és nagyon ügyi volt!:D:D:D
Tapsot neki!
Ja és a hajamat is levágta méghozzá totál egyenesen!:D:D:D
Cukrot neki!
Fúúú én olyan de olyan büszke vagyok rá!!!!:D:D:D:D:D
És hozott nekem meglepit nyami (vagy szlopa? :D ).:D
Na visszatérve félbemaradt eszmefuttatásomra:
Youlcsi remélem olvasol,szóval üdv itt minálunk,akkor most már hivatalosan is.
Idõ kell a feldolgozáshoz,de tekintettel arra hogy már jó ideje köztünk vagy ezzel nem lesz gond!:D
Mi segítünk!
Judy:azok a hangok azok a hangok???:D:D:D
Mert akkor azok a hangok nálam is azok a hangok!:D:D:D:D
Te kis sumák fórumfüggõ.:D:D:D:D HOgy kétségbeestél hogy nem tudsz majd kukkolni.:D:D:D:D
Na már te is bennevagy rendesen a mézesbödönben.:D:D:D Teccik!!!!:D:D:D:D
Az a hasmenõs hányós vírus meg elkerül ne aggódj,véd  a "jó öreg kis" c.-c. .:D:D:D:D
Legalább erre legyen már jó ez a kis nyavajás!:D:D:D
Deluigi:várjuk majd az eredményeket és reméljük a legjobbakt.:D
A szempopsivizsgálat kiváló eredménye máris tök jó!:D:D:D
Épülgess,erõsödj!:D:D:D
Sziszi,drága Sziszi,Danimotyómami,konyhák tündérkéje,minden érdekel!:D:D:D:D
Dani ügyködései hihetetlen energiatöltetek és sajnálom hogy nem láthatom élõben!:D:D:D
És ahogy elõadod..... :D:D:D:D:D Fantasztikus!:D:D:D
Nekem ngyon hiányzik ha valamiért nem látom az írásod!De köztudottan lusta és  falánk vagyok!:D:D:D
Szóval ha nem sértõdsz meg te ízig vérig lökött vagy!!!!:D:D:D:D:D
Zolcsi:hogy áll az építmény? :D Illetve azt  láttam hogy áll (az építmény :D )de hogy alakul?:D:D:D
Marikának nagy cupp (neked csendben osonva csók! :D )
Vicaa:kemény vagy te nem is kicsit és ez így jó.:D:D:D:D
És csak az a lényeg hogy párocskád úgy szeret ahogy vagy!:D:D:D
Lisa:neked szigorúan pihenés van rendelve,gondolkodni tilos,tanulni meg pláne!!!:D:D:D:D
Pasek:neked is jut ám feladat,történetesen lakótársad fényképes önéletrajzának elküldése,és Lisavigyázás,és neked is elõírás a pihenés+feltöltõdés.:D
Ánya:ha már úgy érzed menni akarsz dolgozni akkor már itt an az ideje.:D:D:D
Ha én lennék a helyükbe én is várnálak vissza és nem mennék máshoz!:D:D:D
Köszönöm az ölelést és jár a viszontölelés!:D:D:D
Lucim:holnap gondolva van nagyon,és szombaton érte is gyulladt a láng!
Tesó:pihenés!:D:D:D:D
Ha valaki kimaradt nem volt szándékos,de már sikít,hisztizik az ágyam,követeli hogy jól fészkelõdjem össze!:D:D:D:D

Nincs jelen

#5549 2008-11-03 21:53

youlcsi
Tag

roor írta:

Youlcsi:sajnos üdv a crohnosok táborában!

Bármennyire is kedves a fogadtatás, legkevésbé volt vágyam ide tartozni :(
Nem rontanám a hangulatot. Lehet kell pár nap, amíg magamra találok, de aztán biztosan jövök...

Nincs jelen

#5550 2008-11-03 22:09

Lucifer
Tag

Halihó!

Youlcsi!
Ez teljesen normális dolog , de ha valami nagyon nyomja a  szived akkor itt nyugodtan elmondhatod!
Mi ezért vagyunk és hidd el nem rontod  a hangulatot!
Nézd meg Nellyt!Õ is teljesen maga alatt volt mig ide nem került!Most õ is a  lököttekhez tartozik!:D:D:D:D
Vagy te nem akarsz??:D:D:D:D
Kitartást!

Nelly!
Remélem nem sértettelek meg a lököttel!:D:D:D:D:D

Igazatok van mert itt tényleg mindenki lökött egy kicsit  legyen az fiú vagy lány!:D:D:D:D
De ez igy a  tökéletes szerintem!:D:D:D:D

Sziszi!
Mi az , hogy nem van rád gondolva???:D:D
Én minden nap gondolk rád amikor  a Rolkát öltöztetem!!!:D:D:D
De te se nagyon irsz Dani sztorikat mostanság!!!Ha én irok Roli sztorit akkor te mindig kétségbe esel!!!:D:D:D:D:D:D

Mindenkinek köszönöm , hogy gondol ránk holnap van a  temetés 9.30-kor
Elég nehéz , de ezen sajnos túl kell esni.:(:(

Roor!
Hiányoztál  a héten , de most mit tegyek????OLyan jó lett volna beszélgetni veled egy kicsit , de majd bepótoljuk!!!:D:D:D:D

Manó -Mayuska!
Köszönöm a  segitségeteket , de megoldottam a  dolgot.Nagyon jól esett , hogy gondoltatok rám!!!!Köszönöm!

Ánya!
Jó téged is látni és köszönöm ezeket  a   szép szavakat!!Nekem nem volt gond  a Nikinél és remélem a   Rolinál se lesz semmi gond!!!És a  fáradt gõzt már nekem is ki kellene engednem!:D:D:D:D:D:D

Norby!
Nagyon ügyi vgay csak  igy tovább!!!Látod én önfeláldozom magam és ha kell akkor megkostólnám  a  kenyeredet!!:D:D:D:D
Milyen recept alapján készitetted  a kenyeret??A Sziszié nagyon jó kivan próbálva!:D:D:D

Zolcsibal!
Na végre , hogy te is irsz ezekbe a  nõi dolgokba!:D:D:DCsak igy tovább!!!!:D:D:D:D

Lisa!
Jó olvasni téged is és örülök , hogy sikerült kimenned a   temetõbe!
GOndoltam ám rád!!!
Most megyek elteszem magam holnapra puszi mindenkinek!!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb