#5601 2008-11-06 22:30
- Lucifer
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halihó!
Sziszi!
Jut eszembe !
Te komolyan gondoltad ,hogy Roor legyen az elnök??:D:D:D:D
Szerintem akkor nagyon rosszul járnánk mert kaja adó lenne és kötelezõ mindenkinek a hûtõjét kinyitni elõtte!!:D:D:DKész csõd lenne!!:D:D:D:D:D:D:D
Én minden csokit szeretek akár milyen is!!:SD:D:D:D:D
17.-én megyek az Osztrákokhoz a csokigyárba!Akciós csoki vásár és annyi csokit ehetsz bent amennyi beléd fér (no meg a zsebedbe).:D:D:D:D:D::D:D:D:D
Akiss!
Örülök, hogy te is irtál ide!Gyere sûrübben!!!!!!!
Norby!
Az én listám nem olyan hosszú és a mikulást kérem!!!!:D:D:D:D:D:D
Roor!
Mostmár tényleg aztat hiszem , hogy bemegyek a melóhelyedre és meglátogatlak!!!:D:D:D:D::D
Nincs jelen
#5602 2008-11-06 22:39
- sziszi32
- Tag
Luci, az lehet, hogy a kajaadó be volna vezetve, ugyanakkor viszont, mivel Roorbébi szereti a hasát, ezért gondoskodna arról, hogy a hazai kajaipar fellendüljön, és akkor volna egy csomó új munkahely - plusz, a sokat evõ ember "megnõ", és akkor lennének 5Xl ruhagyárak. :D :D Szerintem roor sok szempontból jó elnök volna! És ne feledd, hogy van egy szigorú zanyukája, aki nem engedné elszállni!!! Ja a nagyobb hûtõk helyi gyártását még nem is mondtam! És akkor nem kellene itt amerikás popókat nyalogatni, s az ország önellátó volna, s mindezt pusztán azon gyönyörûséges okból, hogy roor országlását élvezhetnénk. Az már elhanyagolható, mellékes kis semmiség, hogy persze egyházváltás is volna, kajaformájú roor-oltárok felállitva mindenütt... húúú, van még ötletem ezer, mert titkon a kancellári posztra pályázom, és akkor lenne hosszú kék szakállam, mint a Süsüben. :D :D :D :D cd-iró filctollal a monitoron kipróbálhatjátok nekem a szakáll-rajzolást, és szavazhatnánk, hogy a kék melyik árnyalata illene nekem a legjobban. :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-11-06 22:41)
Nincs jelen
#5603 2008-11-06 22:57
- sziszi32
- Tag
deluigi, szándékos volt! :D igy legalább mindig eszedbe jutok, és mindezt egyetlen okból: önzetlen vagyok!!!!! :D
Nincs jelen
#5604 2008-11-06 22:58
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Látom tényleg a kencellári állásra pályázol,de rám nme gondolsz??:D:D:D
Ha Roor az elnök akkor én és más alatvalók az elnöki rezidencia konyháján tevékenykedhetnénk éjjel-nappal!:D:D:D
Ha hiszitek hanem nekem hiányom van!Na nem olyan mint amire ti gondoltok!:D:D:D:D
Emberek hiányoznak!!!!
Lisa - Pasek!!
Merre vagytok????
Pilli , Linus , Nita ,Zsuzsaanyu , Sugi , Dusi , Zotyesz és a többiek!!
Merre vagytok mi van veletek???
bocsi , hogy nem soroltam fel mindenkit , de attól még te is hiányzol mert ne irtam a neved!!!!
Jelentkezzetek!!!!Lécci - lécciiiii!!!!
Nincs jelen
#5605 2008-11-06 23:08
- Norby1
- Tag
Luci persze már egybõl a mikulás A mikulást csak a jó kislányok kapják meg :D
Nincs jelen
#5606 2008-11-06 23:10
- Lucifer
- Tag
Norby!
Én mindig jó vagyok!!:D:D:DKivéve amikor nem!!:D:D::D
Nincs jelen
#5607 2008-11-06 23:42
- Lucifer
- Tag
jóéjszakát
Nincs jelen
#5608 2008-11-07 00:09
- sziszi32
- Tag
Gondolatban már dolgozom a roor-parlament tervén, és ne félj, Luci, elõkelõ helyet foglalsz majd el (elsõ királyi szórakoztatónõ, vagy iesmi :D). Jóéjt!
Nincs jelen
#5609 2008-11-07 05:22
- roor
- Tag
Halika!
Rendben vállalom!:D
Kérem a roorparlament tevezetét.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5610 2008-11-07 08:17
- Vicaa
- Tag
Jóreggelt Mindenkinek!
Deluigi figyelem a jelentkezésedet!
Luci, hát akkorát nevettem a Rolka sztorin, máris jól indul a nap!!! Mint óriási csoki fan, irigykedek bevallom, hogy csokigyárba mész az Osztrákokhoz!
Roor parlament???? Mik vannak kérem? Na én is vad fejtörésbe kezdek!
Sziszi: akkor kancellár hölgy legyél, hogy ne kelljen kékszakállat növeszteni :D
Egy picike sztorim nekem is van, tegnap Lisával beszéltem telcsin, pihenõállásba helyezkedve a földön (szivacsmatracon), Anna mászkált rajtam keresztül kasul közben, mikor egyszercsak éles fájdalom hasítá az oldalamba, kiabálék én akkorát, hogy szegény Lisa filhallását veszélezteté, midõn is megállapítottam, hogy Anna puszta szórakozásból óriásit harapott belém irtó éles egér fogaival, mindezt puszta szórakozásból. Én nem tudom most már többedjére merül fel bennem a kérdés, hogy nem éhes ez a gyermek? Persze kiáltásom hallatán óriási ártatlan szemecskék, nehogy véletlenis nevelõ akcióba kezdhessek.
Ma csodás napunk van, egy éve hogy megszületett nekünk Anna Laura, ez a huncut, cserfes, édes kiscsajszi! :)
Hiányzók én is kérek mindenkit jelentkezzenek!!!!!! Mint közleány felszólítok mindenkit legalább egy-két soros beszámolóra, helyzetjelentésre! :)
Norby, én is írni fogok a Mikulás bácsinak, kíváncsi leszek, hogy az ünnep elmúltával ki mit fog írni, teljesült e az amit megírt Télapó bátyánknak. :)
Nincs jelen
#5611 2008-11-07 08:53
- Ánya
- Tag
Kedveskéim!
Nem tudtalak benneteket végigolvasni, mert lázasan indulhatnékom van Csókakõre! tegnap már teljes gõzzel sütöttem, fõztem, orvost intéztem, hogy hétfõn mehessek dolgozni. Délután azért inkább már feküdtem :D
Nem leszek a hétvégén,( családi program ).
Rosszalkodjatok!! :D
Hétfõn reggel veletek kezdem a napomat, mert délutánra megyek a dolgozómba.
Pusszantás és ölelés és minden, ami jó és adni tudom......
Nincs jelen
#5612 2008-11-07 09:46
- judy1981
- Tag
Hali!
A fõnök kialvatlan, nyûgös. Én álmos vagyok, kevésbé nyûgös. Hogy mi lesz ebbõl???
Nincs jelen
#5613 2008-11-07 10:10
- sziszi32
- Tag
Vica, ebben a korban azért harapnak a babák, mert ráébredtek arra, hogy új tudományuk van, mármint a harapás, és ezt ki akarják próbálni. Furán hangzik, de látja, hogy eredménye van az õ munkájának, azaz hogy te kiabálsz, ha õ azt csinálja. Mi Danival megpróbáljuk ezt játékos formára venni, azaz, hagyom, hogy egy kicsit megharapja az ujjam, és látszólag jajgatok, és Dani ennek roppantul örül. Nem tudom ezért, vagy mert egyébként se volna harapós, de ezzel megúsztam az igazi cápaharapásokat. :D A könyvek szerint ebben a korban meg kell tanitani arra, hogy ne örüljön annak, ha fájdalmat okoz, szóval, jusson el neki, hogy neked az nem jó, ha fáj. :D
Nincs jelen
#5614 2008-11-07 11:34
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ánya!
Nagyon jó hétvégét nektek!!!!
Érezzétek jól magatokat!!!:D
Vicaa!
A Roli is szokot harapdálni!:D:D:D:D
De van egy jó sztorim a harapással kapcsolatban!:D:D
Amikor a Norbi két éves volt õ is harapot!A bölcsibõl elküldtek minket pszichológushoz mert harap a gyerek.A dokinéni nevetve fogadott minket és közölte a gyereknek semmi baja csak még kicsi és nem tud különbséget tenni a puszi és a harapás között.:D:D::D:D:D:D
A piacon dolgoztam és kijöttek a párommal meglátogatni.A Norbi odament a kolléganõmhöz és egy nagyot harapot a fenekébe!:D:D:DHát nem lehet mindent elég korán kezdeni.:D:D:D:D:D:D
S.O.S
Segitséget kérek!!!!!!!!!
Nagyon béna vagyok és hiába próbálkozom vele nem megy!
Szeretném én is tudni . hogy hogyan kell kijelölni azt amit más irt.
Tudom le van irva , de nekem az úgy nem megy.Tehát lehetne egy kicsit érthettõbben leirni az én csökkent agyamnak????
Köszönöm szépen!!!:D:D:D:D:D
Tegnap Roli alkotott!
Kiszedte az apja ruháit a szekrénybõl.Jót játszottunk mert õ kipakolta én vissza és ezt eljátszotta háromszor!Nekem többé kevésbé volt izgalmas ez a játék.:D:D:D
Arról nem is beszélve , hogy profi módon szökünk az ágyból.
Idáig az alsó ágyrácsokat szedte ki és kibújt alul.De tegnap az oldalsó rácsot szedte ki majd kijött és profi módon visszarakta nehogy rájöjjek honnan szököt.Bár ennek a gép látta kárát mert én nem voltam pont a szobában és kiszedte a bilentyûk felét a laptopból!majd utánna jött ki a konyhába az én nagy meglepõdésemre!:D:D:D:D:D
tényleg tanulhatnék tõle.Tegnap este 10-tõl ma reggel 10-ig aludt!
Nelly!
neked még el van nézve hogy hogyan irod chron vagy crohn!:D:D:D
De te legalább tudod mirõl van szó!!:D:D:D:D
Norby!
Igaz nálunk be van vezetve , hogy a Mikulás csak csokit hoz meg nasikat az ajándék a jézuskáé!:D:D:D
Anyagilag nem nagyon birnám az ajándékokat is.Bár a Norbi már hat évesen közölte valem , hogy nem létezik egyik sem tudja , hogy mi vesszük az ajándékot!:D:D:Derre mit mondjak??A Niki még hisz benne és szoktak veszekedni , hoyg van vagy nincs , de ilyenkor megmagyarázom , hogy , de van a Norbinak meg azt mondom el , hogy ne hergelje a Nikit és hagyja meg ebben a hiszemben !:D:D:D
Tavaly ment a házunk elõtt a Mikulás és a Niki kiabált ki neki az ablakon , hogy szia Mikulás mire a srác meghallotta és felintegetett neki.A Nikivel madarat lehetett volna fogatni olyan boldog volt.Tavalyelõtt meg a pároméknál járt a mikulás és személy szerint õ adta oda a Nikinek az ajándékot és a Niki nagyon megvolt lepõdve amikor a nevén szólitotta!Olyan jó ilyenkor nézni a gyerekeket mert olyan boldogok.A fogtündérben is nagyon hiszünk és ha kiesett egy fogunk azt megmutatjuk a fogtündérnem és reggelre hoz 100.- ot .:D:D:D:D:D:D
Deluigi!
Várjuk az eredményedet!!!!!!szoritok , hogy jó legyen.
Hétvégén kinézek a piacra és megkérdezem régi fõnökömet , hogy nem -e kell é e segiteni nekik , de csak heti 2-3 napban amikor a párom itthon van.
Nincs jelen
#5615 2008-11-07 13:25
- akiss
- Tag
Vicaa! Az én kislányom még mindig harap pedig már 16 hónapos lesz pár nap múlva. Abban lehet valami, hogy keverik a puszi és a harapás között a különbséget, mert múltkor kértem tõle puszit és jól arcon harapott. Szerencsére nem maradt meg a nyoma.
A ruhásszekrénybõl pakolás nálunk is napirendi téma, sõt magára is aggatja a neki tetszõ dolgokat, felkap hozzá még egy táskát és lehet indulni. Hát igazi NÕ! Szegény, néha mint a málhás szamár, de nem bánja. Mi lesz ha valóban öntudatra ébred és rájön, hogy õ kislány és csinosnak kell lenni? :)
Nincs jelen
#5616 2008-11-07 14:11
- sziszi32
- Tag
Luci, nem úgy kell véletlenül, hogy rákattintasz a válasz erre gombra?
Nincs jelen
#5617 2008-11-07 15:43
- Zsuzsaanyu
- Tag
Szia Luci és Mindenki!
Én minden nap lesem a fórumot, és a kölök-storykon idõnként könnyeket potyogtatva visítozok,vagy
rohanok a mellékesbe,(már ha elérek odáig) mert különben bepisilek:)
Ilyenkor a férjem (Roor és Mano rettegett Hókuszpapija:) nem tudja mi lelt hirtelen, mikor az elõbb
még nem volt semmi bajom:D
Sziszi!
Nem vagyok ám olyan szigorú, mint amilyennek mondanak...... meg különben is messze vannak tõlem
(legalább 10 percre mindketten), igy már leszoktam a nevelésükrõl..... most már maradnak mindketten ilyen "neveletlenek"....
Nincs jelen
#5618 2008-11-07 17:57
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Deluigi!
Köszike , de sajnos csak idáig jutottam én is,innen nem megy!!!Nekem nem sikerül valahogy csökkentett az agykapacitásom ha persze van ilyen és nem tudom megcsinálni.Ezért kell nekem egy konkrét mert igy nemmmmm meggggyyy!!!!!
Mi volt a dokinál????????????
Vicaa!!!!
annácskának nagyon de nagyon sok boldog szülinapot kivánok!!!
Képet küldök , de valamiért most az sem megy!De nem adom fel!!:D:D:D
Nincs jelen
#5619 2008-11-07 18:11
- Lucifer
- Tag
Annababa!
Nagyon nagyon sok boldog születésnapot kivánunk!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ezt a Roli küldi!!
<kép>
Nincs jelen
#5620 2008-11-07 19:34
- roor
- Tag
Halika!
ANNABABA isten éltessen!:D:D:D:D
Most beszéltem Lisával,puszil mindenkit,pihenget,erõsödik!:D:D:D
(Legalábbis nagyon remélem.:D:D:D:D:D )
Deluigi:eredmények????Mert számon vagyon tartva hogy ma van!:D
Judy:volt bunyó vagy túléltétek egymást a fõnököddel?:D
Sziszi:vérbeli rabszolga vagy,már a mûjajgatás is megy!:D
Ánya:a meló megvár,te gyere teljesen rendbe az a lényeg.:D
Luci:holnap számolok veled.:D:D:D:D
Tesó:veled is.:D (Pszt,Lucinál már ott vannak a borok.:D:D:D:D )
Vicaa:tudod mivel nincs gyerekem másokét szoktam szadizni.:D:D:D
Rolka mostanában rákapott arra hogy behúz nekem egyet,meg pofáncsap,no én se vagyok rest,vissza is kapja.:D:D:D:D
No azért nem verem véresre,nem kell aggódni nem vagyok szadista (vagy lehet az vagyok ? :D ).
Mosolyog édesen de azért tudja,hogy na ezt a csajt se püföhetem.:D:D:D
Jáj,lebuktatom magam az anyja elõtt.:D:D:D
ÁÁÁÁÁÁÁ én nem is szoktam ilyeneket csinálni,kicsit hazudós vagyok ám.:D:D:D:D:D:D
Roor parlament:nem kérdés hogy akkor ki az államfõ,hát én.:D
De akkor válasszunk nevet is diktatórikus köztársaságnak!:D
És a miniszteri posztok nevei is kellenének,no meg hogy ki töltse be a posztot!:D
Meló:mára már egész türhetõ voltam,kidühöngtem magam,csak kétszer szóltam be ,igaz az elég húzós volt.:D:D:D
Ha látnám a végét jobban tudnám tolerálni,de ennek sose nem lesz vége????:D:D:D:D
Na majd teszek róla.:D:D:D:D
Lefejeztetem.Nem is.Kerékbetöröm.Nem,az se jó,hullára dolgoztatom?:D
Áááá túl snassz,legyen valami extrémebb.
Halálra cikizem?Na ehhez mit szóltok?:D:D:D:D:D
Vagy adjam c.-c.-sek kezére,az lesz az igazi büntetés?:D:D:D
Ááááá megvan:elhívom egy talira ahova kötelezõen csak úgy mehetünk ha épp iszonyat aktív a bélmozgás minden hangjával és szagával együtt.:D:D:D:D
Vagy addig eszek elõtte amíg rosszul nem lesz tõle és inkább eláll az utamból!:D:D:D
Na válogatni lehet,sõt,szavazni is.:D:D:D:D:D
Na ha ilyen bomlott elméjû vagyok tõle akkor gondolhatjátok milyen idegesítõ a manus.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5621 2008-11-07 21:15
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sehol senki??
Bánatos????
Szilvike - Gergõ????
Holnapi menü hiszen jön az éhenkórász fórum elnök!!:D:D:D:D
Paradicsomleves
Rakottkarfiol
sajtos pogácsa (bár megjegyezném hogy soha életemben nem sütöttem még pogácsát minden mást igen , de ez valahogy kimaradt , de lehet azért mert sós és nem édes!:D:D:D)majd roor bemeózza!!:D:D:D:D:D
És persze nem maradhat ki az aloe gél=vörösbor
Zsuzsaanyu!
Örülök , hogy látlak!
Majd küldök pelust és akkor nem fognak otthon olyan furcsán nézni rád , hoyg hová rohansz vagy éppen miért öltözöl hirtelen át!:D:D:D:D:D:D
Hát szó szó tényleg eléggé neveletlenek a lányok , de hozzám talán közelebb vannak majd én rájuknézek!!!:D:D:D
De ezt ne mond el nekik!Én vagyok a besúgó!:D:D:D:D
De az igazság az , hogy én igy szeretem õket ahogy vannak!!
Te szigorú?:D:D:D
Hát az attól függ , hogy melyik idõben nézzük.:D:D:D
Ha a jelenre gondolok akkor nem vagy az ha a múltra akkor hát voltak szigorú és mérges tekinteteid néha!:D:D:D
De talán ezt mi hoztuk ki??!!:D:D:D:D:D
Na mindeyg már felnõttünk csak a fejünk és némi belseje maratd talán vissza!:D:D:D:D:D
Jó hétvégét nektek és sok puszi.
Roor édesem!
Itt mondom a zanyukádnak , hoyg igy szeretlek ahogy vagy erre megtudom , hogy püfölöd a gyerekemet??:D:D:D:DNa szépen vagyunk!:D:D:D:D
Ezért holnap ráduszitom a Rolit!!:D:D:D:D
Persze Manónak is hagyunk egy kis csihi puhit!!:D:D:D:D:D
Szivatásnak az is nagyon jó ha a székére nyomsz egy kis ragasztót és õ beleül.
fiúk lányok merre vagytok????
Lisa!
Puszi!!
Nincs jelen
#5622 2008-11-07 21:20
- Norby1
- Tag
Most akkor tényleg nem létezik a Mikulás ????!!!!!! :(
Annácskának nagyon boldog szülinapot :D
Nincs jelen
#5623 2008-11-07 21:37
- Lucifer
- Tag
deluigi írta:
ugyanmar, kislany, te okosabb vagy annal
Nincs jelen
#5624 2008-11-07 21:38
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Deluigi!
Sikerült!!!!Hipp-hipp-hurráááááááááááááá!!!!!:D:D::D:D:D
Köszi-köszi-köszi!
csökkentett agyam igy most megértette!
Nincs jelen
#5625 2008-11-07 21:51
- Lucifer
- Tag
Sziszi!
Merre vagy??
vagy azért nem vagy mert az elnöki kampányon dolgozol és épp a többi posztot osztogatod???:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5626 2008-11-07 22:13
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, vagyok! :D :D Luci, nem fogod elhinni, mindenféle kimondhatatlan nevû nemzetek szótárait böngészgetem itt "onlány", hogy találnék már egy helyre kis kifejezést a rosszcsont-királyság idegennyelvû megfelelõjében. :D :D :D Eddig a nyerõ a tibeti (tisztelgés kinek is? Telekinek? komoan nem tudom!): cshung-zsel rusz-bu - amit annyit tesz, rosszcsont. :D Továbbá játékban van még a "hum zingi" ez sumérul jelenti a rosszcsontot, és végül a kedvencem: "hee iiwi kiingitanga" - rosszcsont királyság MAORI nyelven... a rosszalkodást ugyanis valószinûleg szlengnek tartják, ezért nem találom sehol, meg el se tudom képzelni, hogy egy sumér holttengeri leleten milyen jele lehet a rosszalkodásnak.
Ugye nem vagyok pihent agyú?! A kérdés költõi, tudom. Csak egyszerûen annyira megtetszett, hogy ennyi szótár bejött a gugliban, hogy azóta is keresgélek. :D :D Lassan születik ám egy állam, de legyetek türelemmel, kancellári teendõimet ellátom, a hétvégén összeáll a roor-királyság alap-okirata!!! :D :D :D
Nincs jelen
#5627 2008-11-07 22:27
- Nelly
- Tag
Sziasztok!!
Hát a mai napom káosz volt...nagyon bal lábbal keltem és ennyit is értem ma :)
Nem dolgoztam ám halálra magam :)
Terveimnek a hétvégét illetõen lõttek...vasárnap haza kell utaznom,hétfõ meló..kedd egész napos orvos-randi,szerda meló...na utána lazíthatok....
Remélem ez a doki most szimpatikus lesz..nem tudom miért de minden egyes kontrollra eddig rettegve mentem...most is ideges leszek ha rá gondolok kedden megismerhetem elvileg új orvosomat..
Fosok mit fog mondani...mintha meg akarna élve nyúzni...valami ilyesmi érzésem van...Próbálom magam nyugtatni...mert a bélrendszeremnek sem tetszik ez a para..mintha pezsgõfürdõ lenne odabenn néha úgy pezseg vagy mi...:)
De okos vagyok és szépen lerendezem magamban (próbálom),hogy olyat nem akarhat és nem tehet amit én nem akarnék.(gondolok itt konkrétan a kedvenc vizsgálatomra :) )
Na majd kiderül..
Fél 8-kor indulunk majd és már most tudom ezt én éhgyomorra nem tudom megtenni :) (mármint az utat)
De hát gondolom olyan nagy bûnt nem fogok elkövetni ha bereggelizek vérvétel elõtt...vagy igen?
Komoly problémák na :)
Roor te bizti megértel :)
Most megyek is...megéheztem....
Pá
Nincs jelen
#5628 2008-11-07 22:36
- Lucifer
- Tag
halihó!
Látjátok tudok én ha akarok!!
Ahogy a mondásban van az ördög nem alszik!
Na ez nem igaz mert most jót fogok aludni!!:D:D:D:D
Nelly!
No para!!!!!Nem fog megenni a doki és csak azt teheti amit te endedsz!!!
És különben is SZÉP AZ ÉLET!!
Sziszi!
komolyan úgy érzem mintha már évek óta ismernélek!!:D:D
Éreztem , hogy valami ilyet csinálsz!!!:D:D:D
De látom kancellári tisztségedet nagyon rendesen és alaposan végzed!:D:D:D
Azért közlöm fizetésemelést nem kapsz!:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D
Jó éjt mindenkinek!
Nincs jelen
#5629 2008-11-07 22:51
- judy1981
- Tag
Szóval a nap úgy kezdõdött, ... hogy már tegnap elkezdõdött. Részemrõl azzal, hogy míg Debrecenben voltunk, megfájdult a pocim. Ettõl nem voltam épp feldobva, de reggelre elmúlt, csak bennem volt emiatt a para, + egész héten egyedül voltam, míg kolléga kiheverte a vírusát. Így már igencsak idõszerû a hétvége. Kisfõnök reggel megkérdi hogy aludtam. Már tudtam, hogy õ biztos nem aludt jól, mert akkor szokták kérdezni, meg amúgy is rossz alvók. Amit máskor elhülyéskedünk, azon ma épp csak össze nem vesztünk. Volt már így máskor is, csak akkor nekem is több türelmem volt hozzá.
Természetesen tovább kellett bennmaradni, mert némelyik ügyfél nem hallgat ránk, aztán visszajön, hogy mégiscsak úgy kellene, ahogy mi mondtuk. Mikor indultam haza, gyorsan jó hétvégét kívántam, nehogy hétvégén be kelljen menni, mert kicsit el is vagyunk úszva a melóval, de egy ilyen hét után köszi nem. Hazajövök, végre (laposöblítésû) WC; otthon, édes otthon; mire rávetem magam a porcelánra, csörög a telefon, mert vmit meg akart kérdezni. (Van egy program, amihez jelenleg csak én értek.) Hát már sz.rni sem hagyják az embert.
Annácskának még így késõ este Boldog Születésnapot!!!!
<kép>
Szerkesztette: judy1981 (2008-11-07 22:53)
Nincs jelen
#5630 2008-11-07 23:27
- Nelly
- Tag
Jaja Luci a mottónk :)
SZÉP AZ ÉLET!!
máramikor....
Nincs jelen
#5631 2008-11-07 23:44
- sziszi32
- Tag
Luci! Én már csak ilyen maradok! A napomat ma azzal töltöttem, hogy fõztem (zöldborsó-fõzelék, sült kolbász), aztán valamelyik nap vettem ezt a venis száraz tisztitot a szõnyegre, s ma itt volt az alkalom, hogy kipróbáljam. Súroltam és súroltam, két órán át, aminek eredményeképp van egy tisztaszagú (na jó, tényleg tiszta) szõnyegem és egy ülõgarnitúrám. Plusz, meghozták a teherautónyi földet hátra az udvarunkra, a férjem ezért félrerakta minden munkáját, és ment lapátolni, földet egyengetni. Kint voltunk mi is Danival,ami után végre hasznát vettem annak, hogy perszillel mosunk, igaz, nem 30, hanem 50 fokon :D. Danika aktiv volt, közben volt egy kis irodai munkám, szóval, mire Dani kinyúlt, addigra az agyam már annyira vágyott valami üresjáratra, hogy muszáj volt fejest ugranom a nagy zöldbe, vagy hogy is mondják pontosan az internet birodalmát, nagy kéknek? És szanszkrit-osztják- üzbég szótárakat böngészgetni, jelenleg ez okoz igazi kikapcsolódást és örömet... :D :D
... és persze az, hogy ezzel is roorkiskirályt szolgálhatom, elhivatottságomat bizonyitandó :D :D, hogy nem pénzért vagyok odaadó hive! :) :)
Zsuzsaanyu, szerintem nem is végeztél oly rossz munkát ezzel a két leányzóval!! :D
Nincs jelen
#5632 2008-11-08 00:58
- kukackonzerv
- Tag
Annácska elsõ szülinapjára :D
http://www.youtube.com/watch?v=Eg27RyD4U3Y
Nincs jelen
#5633 2008-11-08 06:12
- roor
- Tag
Halika!
Márpedig Mikulás létezik!:D:D:D
És van jó nagy puttonya.:D:D:D:D:D
Lehet idén én is írok neki,most már hozzon nekem is sok-sok finiséget.:D:D:D:D
Sziszi:"hee iiwi kiingitanga" :D:D:D:D:D:D Nekem eddig ez teccik a legjobban.:D:D:D
De nehogy találj olyat amiben esetleg "tundrabugyi" szerepel.:D:D:D::D
Deluigi:tudod a régi öregek nem véletlen érték meg a százat vagy még azon túl is.:D
Az állítólagos mai "egészséges" ételek egy kalap sz@rt nem érnek.:D
Falnak megyek ha azt hallom milyen szuper ha valaki vegetáriánus,meg fúj husi,meg jaj de jó a tofu!
Amit kíván a szervezet azt kell enni!Ragadozónak születtünk nem pedig üregi nyúlnak.:D:D:D:D:D
Oké én is eszek zöldeket meg szeretem is,de a husi is kell,és valahogy mindig tudja a szervezetem hogy mikor mit kéne tápolni!:D:D:D
Maradjunk annyiban,hogy nem véletlen másztunk le a fáról és okoskodtunk szerszámokon,nem pedig a legelészõ izmainkat fejlesztettük!:D:D:D:D
Ja és a jó kis házipáleszt is meg kell becsülni hiszen orvosság!:D:D:D:D:D
Nelly,drágám,persze hogy megértelek,de azt tanácsolom vérvétel elõtt ne egyél!:D:D:D
Oké szoktam én is bûnözni mert kávé nélkül használhatatlan vagyok,de max a kávéval csapom be a labort,kajával nem.:D:D:D:D
Mellesleg épp mikor a lábam olyan frankó méretû volt,akkor kávé nélkül mentem laborba és még jobb lett az eredményem.:D:D:D
Judy:nálunk is pénteken olyan spint van kifelé a mûhelybõl hogy csak úgy porzik utánnunk minden.:D:D:D:D
Na szóval mivel megyek pogácsát csekkolni és Rolkával bunyózni még délelött itt-ott benézek,délután aloézunk tesóval és Lucival,este ha még tudom püfölni a gépet leszek,ha nem akkor holnap.:D
pá
Nincs jelen
#5634 2008-11-08 09:58
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Na Roor pedig benned bíztam...:D
De ha te is azt mondod ne,akkor megfogadom :(
(egy ici-pici kefírtet se ehetek meg?) :)
Mindenkinek szép hétvégét!!
Itt süt a nap :)Megyek is begyûjtöm télire a D vitamint.
pá
Nincs jelen
#5635 2008-11-08 17:51
- Meli77
- Tag
Sziasztok!
Na,szót fogadtam nektak,és rosszalkodtam!!!!!!!
El is törtem a lábam,csak hogy teljes legyen a gyönyör!!!!!!!!!
Nincs jelen
#5636 2008-11-08 18:07
- roor
- Tag
Halika!
Luci sajtos pogija "sz@rnak" való,gondoskodtunk is az elpusztításáról de rendesen.:D:D:D:D
Épp a következõ két üveg "aloéért" mentek le.:D:D:D:D
Paradicsomleves tuti (betütésztával),rakott karfiol frenetikusan jó,két tányérral belapátoltam.:D
Játszottunk ki nevet a végént.
Na mit gondoltok ki nyerte?:D:D:D:D:D:D
Aztán bombáztunk és most folytatjuk a jáccadozást majd kiderül mivel.:D:D:D:D
Szupper.:D:D:D:D:D
Meli77 valóban nem úszod meg tõmondatokkal.:D
Szóval mit is teccet csinálni hogy tört az a csont?:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5637 2008-11-08 18:16
- Meli77
- Tag
Mit csináltam?!Bénáztam!!!!
Ablakot pucoltam,meg függönyt mostam!Na,nem is ez volt a baj,mert én nagyon tisztaságmániás vagyok,és állandóan takarítok.Max havonta mosom a függönyöket.
Szóval,most is mint mindig,szépen leszedtem a függönyöket a kis létrámmal(3 fokú,páromtól kaptam extra erre,meg a szekrények tetejének tisztítására,mert mindig aktobatamutatványokat csináltam,hogy elérjem jól),kimostam,majd utána szárítógép,vasalás,és már rakhattam is fel õket.Minden oké is volt,gyönyörûek lettek.Elpakoltam a létrácskámat,és utána vettem észre,hogy a konyhában,egy helyen nem jól csiptettem fel.Gondoltam ezért nem hozom ki már a létrát és felmásztam a sarokülõre meg a szelektív hulladékgyülytõmre,ami megadta magát és lezuhantam,persze a karnist is kiszakítottam a helyõrél.Nem is gondoltam,hogy nagy a baj,mert utána még tettem-vettem,igaz picit fájt,meg be is dagadt.Majd megjött a párom és meglátta a lábikómat.Közölte indulunk a kórházba,mert el van törve a lábam!Nem hittem neki,hisztiztem,mert nem akartam menni a kórházba.Végül is bementünk és közölték el van törve.10 nap sin,utána meg gipsz!Hát így jártam!
Ügyi vagyok mi?!
Nincs jelen
#5638 2008-11-08 19:22
- sziszi32
- Tag
Szia Melike, üdv roorkiskirálynál, azaz roor kiingitangájában!! :D :D :D
Most éppen madarat lehet fogatni velem, ugyanis Lisával beszéltem telefonon!! Olyan jó, mikor valamelyikõtöket igy telcsin hallom!!! :D :D :D
Dániel pedig épp azt játszotta, (amikor Lisával pletyiztünk), hogy ráhajolt a vizre (a kádban ült, mármint nem Lisa, hanem Dani), és bugyborékolt. Nem azért, mert belenyomtuk a fejecskéjét a vizbe, hanem azért mert ma ezt találta ki. :D Ma megint átment húsevõbe, szegény gyermeket rántott csirkével kinoztuk, és mivel én csakis a mellét, a férjem meg a combját eszi, ezért dani felváltva kapott innen-onnan, és õ ezt úgy oldotta meg, nehogy megsértse valamelyikünket, hogy egyszerre nyomta be a szájába. Próbált hörcsögöset is játszani, hogy nem nyelte a kaját le, csak gyûjtötte a szájába, de lebukott, amikor megpróbált gagyogni, és meghallottuk, hogy a szájacska teli van! :D
Jaj, roor, rád is gondoltam ám! Mivel annyi feszültség gyûlik fel benned a munkád miatt, olvasgass kinget, garantáltan kielégiti a bosszúvágyadat (bár mellékhatásként rászoksz a bilire, mert kicsit félni fogsz éjjel kimenni pisilni :D) :)
Nincs jelen
#5639 2008-11-08 19:29
- Meli77
- Tag
De jó neked,hogy van picikéd!!!
Már mi is szeretnénk nagyon,csak nem olyan egyszerû!De talán azért majd összejön.Bár most meg még ezek az erõs gyógyszerek,de majd lesz valami!
Mennyi idés a picid?!Ne haragudj,hogy megkérdezem,biztos írtad már,de nem akarok 121 oldalt végigolvasni!
Nincs jelen
#5640 2008-11-08 19:31
- Meli77
- Tag
Szoktátok nézni a Megasztár-t?!
Van kedvencetek?!
Vagy inkább a Sztárok a jégen-t nézitek?!
Nincs jelen
#5641 2008-11-08 20:23
- Vicaa
- Tag
Sziszi! Na akkor most egy koszton volt Dani és Anna! Ugyanis egész nap nem igazán volt étvágyam, de délután már gondoltam csak próbálkozom az ebédre fõzött csirkepöribõl csipegetni, midõn is ezt Annám felfedezte és követelte jussát. Széppen be is pakolt belõle! :D
Köszönjük szépen a szebbnél szebb jókívánságokat,Anna nevében is! Tegnap anyóséknál és este idehaza volt a köszöntés, persze én anyósékhoz nem mentem. Volt nagyon fincsi házi szülinapi torta, Anna játékát becsomagoltuk papírba, direkt hadd élvezze a tépkedést, bontogatást, amit meg is örökítettünk! :D
De a mai nap nagyon csúcs volt neki, ugyanis Anyukámnak be kellett mennie dolgozni, mert hétfõn ellenõrzést kap (ovivezetõ) és beszabadultunk az üres ovi csoportjaiba! Oh, ama élvezet amit ott átélt!, A sok színes dekoráció, rajzok, játékok, nagy tér ahol úgy négykézlábazott, mint a szélvész, most a változatosság kedvéért a gyurmát akarta megenni. Beült a nagy tükör elé egy kiskarszékbe, meggyepált egy babát, felült az asztalra,de a legcsodásabb az volt, hogy kiélhette összes muzikalitását az ottani, csörgõkkel, dobokkal. tapsolt, sikongatott, egyszóval egy csodavoltátélni az örömét! :):):):):):):):)
Ígérem majd korrektül vissza is olvasgatok és holnap jövök majd a szülinapi beszámolón felül is.
Puszi mindenkinek, jó pihit éjszakára! Az estém most már Attiláé ;) :) :) :)
Nincs jelen
#5642 2008-11-08 21:21
- sziszi32
- Tag
Szia Meli, a mi (azaz a fórum) Danija 13 hónapos, igazi betyár! Nekünk se jött könnyen össze a gyermek, nem a betegség miatt, és a doki bácsi besegitett... na nem úgy, hogy a férjem helyett ugrott be :D hanem egy kis kezelés megdobta a dolgot... és ma már itt rosszalkodik a kisbetyárunk, a fórumosok s szerény családom örömére. :D :D :D
Dániel ma este gyúrt. Ugyanis kapott egy szál fõtt répát, amit nagy örömmel szétrancsirozott. Közben én linzert gyúrtam, s annyira kinézte a kezembõl, hogy egy kis vizet és lisztet összegyúrtam, és azzal hagytam rosszalkodni... mit mondjak, azóta is van mit takaritani a konyhában, de az az élvezet, ami az arcán volt, az minden fáradságot megért!!! :) :)
Nincs jelen
#5643 2008-11-08 21:22
- roor
- Tag
Halika!
Luci köszönöm szépen a szíves vendéglátást!:D:D:D
Nagyon jól éreztem magam!:D:D:D
Jó volt hogy együtt volt a kicsiny csipetcsapat,tesó,Mayuska,Luci,Luciférj,Timitomija,cserfesNiki,szép szõke hercegRoli.:D:D:D:D
Na népek,felöntöttünk a garatra,jól el lettem verve Mayuska által malomban,no meg õ vitte a pálmát a memória játékban is.:D:D:D
De a bombában legalább nem uccsó voltam.:D:D:D:D
Drága barátném keze még mindig aranyat ér,ponotosabban isteni finom falatokat.:D:D:D
És legalább végre tesómmal is lehettem.:D:D:D:D
Párocskám jött értem,de jaj szegény fejemnek,épp egy ifjú szõke herceg feküdt rajtam mikor belépett az ajtón!:D:D:D
Aranyló fürtjei frissen mosva,sárga nemes ruhát viselt,erõs és akaratos volt,és babaillata magával ragadt,egyszerûen nem tehetek róla,elveszítettem a fejem és bûnbe estem vele.:D:D:D:D
Most már letusizva bûnbánóan ( :D:D:D:D ) vonulok az uram mellé,hátha nem hajint ki a fekhelyünkrõl eme félrelépésem miatt.:D
Nelly:kefírtet sem.:D Jobb lesz úgy hidd el.:D
Meli:olyan vagy mint én,majd megoldom létra nélkül is,aztán püff,de a kórház az nem kell,aztán meg csak pislogok hogy mi van.:D:D:D:D
Sziszi,drága:köszönjük a Danisztorit,sosem hagy cserben,valamivel mindig elõrukkol.:D
A feszültséget vagy alvásba vagy piácskába ölöm meg (igaz van hogy többször is,de tutira megyek hogy kipurcanjon ).:D
Kinget nagyon szeretem,de sajna most nem sok idõm van olvasgatni.:D
Éccaka meg ha kell kimegyek én akárhogy is félek,no látjátok ez is crohn "elõnye",hoy megtanulsz felülemelkedni a félelmen,különben befo.... :D:D:D:D:D:D
Vicaa:akkor Annának igazán jó napja volt hogy az egész ovit minden berendezésével megkaparintotta.:D
A gyurmának nincs jó íze,azt ne adj neki,akkor maradjon inkább a papír.:D:D:D::D:D:D
Elteszem magam holnapra.:D
pá
Nincs jelen
#5644 2008-11-08 21:33
- sziszi32
- Tag
Amúgy: én eddig a 121-ik oldalig biza tényleg aszittem, hogy az aloé-emlegetése valami gyógypiát jelent, és moooost leesett, hogy ez a fedõnév az egyetlen hatásos gyógypiára! :D :D :D :D :D :D
Ja, én a táncosokat nézem ertéelen, és stohlék és katusék teccenek a legjobban, sõt, nekem az jönne be a legjobban, ha stohl buci katus attilával volna egy párban! :D :D :D :D
Nincs jelen
#5645 2008-11-08 21:46
- Meli77
- Tag
Nálunk is doktor bácsinak kell segítenie,ugyanis páromnál nincs nincs minden rendben...Sajna...
Már egy sikertelen programon túl vagyok!!
De most nem tudom,még nem beszéltem a nõdokimmal,hogy ezek után mi lesz.Hisz ezek a gyógyszerek nagyon erõsek és a programnál is kemény hormoninjekciókat kapok.Majd kiderül.
De komolyan elgondolkodtam,hogy csak a Pentasat szedem a másik kettõt nem.Szarul vagyok tõlük.Szarabbul,mint mikor nem szedtem.Ez nem jó!Lehet a beleim rendbe jönnek,bár ez sem biztos,hisz nem igen gyógyítható ez a betegség,de a gyogyók miatt lesz még más bajom is.Hát ezért gondoltam,hogy abbahagyom õket.Volt már valaki aki abbahagyta?!
Nincs jelen
#5646 2008-11-08 23:05
- sziszi32
- Tag
Amit szedni kell, azt semmiképpen ne hagyd ki, szerintem. Amúgy ott van Luciferenc (ahogy deluigi elnevezte :D), és õneki már a harmadik gyermeke van a betegség mellett, úgyhogy õ tud neked ebben igazán tanácsot adni (már ha nem sütöget éppen roor feneketlen gyomrának :D)! Szerintem ne adjátok fel, biztosan eljön a legjob megoldás ideje is!!!
Nincs jelen
#5647 2008-11-09 07:12
- mano1973
- Tag
LUCI!
Köszönjük a vendéglátást és a fini hamit.Utólagos bocsi amiért az összes pogácsát felfaltuk,de nagyon jól sikeredett.Még élünk és semmi bajunk ugy hogy....hiába ez volt az elsõ probálkozásod pogi ügyben mi túléltük:))
Süthetsz máskor is:))
No igen..a memória játék nekünk már nehezebben ment néhány pohár borocska után de azért jól szórakoztunk:))Persze a ki nevet a végén is jól sikeredett,csak nálunk az volt a címe ki tudja végig röhögni és nagyokat sikítani:))
A Bombás játék meg egyszerüen fantasztikus volt:))Azok a szavak.....hát volt amelyiket nem is ismertem:)))
Nagyon jól éreztük magunkat mi is.
Tesó!
Én már megfürdetve és ágyba dugva hagytam ott Rolit cumival a szájában és alvásra elõkészítve....te meg felkeltetted?
Olyan fáradt volt szegény...Tomival annyit kergettük és játszottunk vele hogy már menni is alig bírt:))
Na és ...képzeljétek az én Tomim milyen bátor volt.Elöttem csajozott és nem is zavartatta magát.Térülö-fordulok és csak azt látom egy csaj ül az ölébe, simogatja a kezét és valamit súgdos a fülébe:))
Lecserélt egy fiatalabb nõre:))
Hát Luci...Niki nem sokáig várt hogy lecsapja Tomit a kezemrõl:)))
Na de én is pasiztam ám...méghozzá egy meztelen kis krapekkal akit a fürdõszobában találtam amint épp azt próbálgatta milyen hosszura tudja kihnyújtani a fütyülõjét:))
Szóval ugy látszik mi ilyen nyitott házasságban élünk Tomi nõzik én meg pasizok és mégis mindenki mosolyog és boldog.Persze csak próbálná meg ugyanezt egy 20 évessel mindjárt nem nevetgélnék.Na de Tomi sem :)))
Mayuska!
Ügyi volt elverte a nénikéjét malomba és a memóriában is jó volt.Persze õ nem ivott annyi bort így könnyü:))
A mosogatással mi lesz amit ígértél kislányom?
Azt nekem kellett reggel megcsinálnom:((
Na megyek dolgozóba este leszek.Mindenkinek szép napot és mégegyszer mindent köszi Lucinak.
Nincs jelen
#5648 2008-11-09 13:07
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na szépen vagyunk!:D:D:D
Megettétek életem elsõ pogiját!!De azért örülök , hogy jól sikerült és még a válogatós bendõjü Mayuskának is izlett!Vagy csak azért ette mert nem kapott otthon kaját??:D:D:D::D:D:D
Én örülök , hogy jöttetek és legalább egy jót buliztunk!
De azért jó lett volna egy póker parti is no majd legközelebb!Roort meg megtanitjuk pókerezni!:D:D:D:D
Tudom , hogy egy kicsit szégyelted magad Manó a hugod miatt , hogy csak igy kiszolgálta magát , de hidd el nem kell mert én mondom neki mindig , hogy érezze otthon magát!De azért te is ettél belõle és még nekünk is maradt mára ebédre!:D:D:D:DIgy megusszta Roor a mai vandégsereget mert maradt még kajánk és nem megyek hozzá családostúl!:D:D:D:D:D
Drága Roor!
Kedves egészségedre!!!:D:D:D:D
Rolka pedig nem aludt még csak este 11 órakkor!Még 10-kor evett csokit meg az apja rakottkarfioljából egy keveset!!Ja és csinált még este nekem egy kis szeretett csomagot!:D:D:D:DLehet , hogy ezt neked szánta csak biztosan tudtad mikor kell hazamenni , hogy nekem maradjon meg!:D:D:D:D:D:D
Méghogy egy pár pohár bor??inkább azt irnám , hogy pár üveg bor!!:D:D:D:D
Igencsak nehéz igy memóriázni , de hát azért Mayuskának szerencséje volt bár lehet , hogy nem a memóriája ilyen jó csak volt az ölében egy tükör és azzal nézte alulról melyik hol van !:D:D:D:D:D
Különben én is nagyon jól éreztem magam , köszönöm hogy jöttetek!!
Bár a Gyula reggel elaludt egy kicsit mert 10-re kellett volna mennie melózni és õ akkor kellt fel!!De ez a Roli hibája mert 10 után ébredt és nem keltett minket!!:D:D:D:DNo mindegy!
Azért látom volt élet a fórumon és ennek örülök!!!
Meli!
Örülök , hogy jöttél ide a rosszalkodásba!!!Itt aztán van minden mi szem szájnak ingere!!!:D:D:D:D:D
Te merre felé laksz??Szabad tudni??
Nyugodtan kérdezz bár mit szivesen válaszolok és segitek!
Sajnálom ami veled történt vigyázz egy kicsit jobban magadra!:(:(
De legalább megvan az elõnye mert többet tudsz lenni a fórumon!!:D:D:D:D
Vigyázz!A fórum függõséget okoz!!:D:D:D:D:D:D:D
De inkább a fórum mint a medrol!:D:D:D:D:D:D
Sziszi!
Én is a megasztárt nézem és a Lüszinek meg a mackónak(Krisztiánnak)szurkolok!!!:D:D:D
Deluigi!
ezt komolyan kérdezed , hogy hol vagyunk reggel 7-kor??:D:D:D:D
Én még hétköznap se kelek ilyen korán nem , hogy hétvégén!!:D:D:D:D
Na jó lépek majd még benézek!Hahó!Többiek hol vagytok???
Nincs jelen
#5649 2008-11-09 13:09
- Lucifer
- Tag
És különben is létezik a Mikulás!!!!!!:D:D:D:D:D
No meg a fogtündér is bár tegnap este kiesett a Niki foga és az a fránya tündér reggelre nem rakta be a párnája alá a 100.-ast , de majd ma eset!!!!!
Nincs jelen
#5650 2008-11-09 13:27
- Lucifer
- Tag
Halihó!
A minden egyébb - ben megtaláljátok a "mikulás listája topikot" ! :D:D:D
Várjuk mindenki kivánságát!
Mikulás
Nincs jelen